2015. május 2., szombat

CIV. Fejezet

Sziasztok!

Az időzítőre bízom, hogy ne maradjatok rész nélkül a hétvégén. Remélem nem hagy cserben:)

Kellemes pihenést nektek, de azért ha erre jártok, kérlek hagyjatok egy rövid üzenetet, és ígérem, amint visszatérek a normál kerékvágásba, mindkét résznél (az előzőnél, és a mostaninál is) válaszolok a kommentekre.

Sok puszi: Becca


Épp a kanapén ültem, és próbáltam megbarátkozni a karomon éktelenkedő sellővel, mikor megcsörrent a telefonom. Még egy utolsó grimaszt vágtam a szörnyű hableányra, és a készülékért nyúltam.
– Ni vagyok. Beengedsz?
– Persze, nyitom a kaput! – válaszoltam, és felálltam, hogy az ajtóhoz sietve ránézzek a kamera képére, majd mosolyogva nyomtam a gombot, hogy a vidáman integető szőkeség behajthasson.
Kellett vagy öt perc, mire Niall feltépte az ajtót, és beesett a házba. Addigra épp kivettem a narancsokat a hűtőből, aztán bedobáltam őket a vadiúj gépbe, amit Louistól kaptam, és ami pillanatok alatt frissen facsart narancslevet varázsolt belőlük.
– Na végre! – mondta egy megkönnyebbült sóhajjal Niall, ahogy átvágott a nappalin, és körülnézett. – Egyedül vagy?
– Aha. Louis bement a városba – válaszoltam.
– Mégis mikor akartál időt szakítani arra, hogy mindent részletesen elmesélj? – A hangjából igazi szemrehányás csendült ki, nekem pedig lelkiismeret-furdalásom támadt, de közben szeretetteljesen megölelt, amitől kicsit ellazultam.
– Bocs, Ni! Olyan gyorsan szaladnak a napok.
– Megértem, de akkor is. Végigasszisztáltam a kínlódásodat, és mikor a tervem… – kérdőn húztam fel a szemöldököm –  a tervünk végre sikerrel járt, heteket kell várnom arra, hogy elmeséld a dolgokat.
Elmosolyodtam, ahogy eszembe jutott az az este, és a másnap, mikor Louis megkérte a kezem. Olyan érzés volt, mintha évszázadokkal ezelőtt történt volna.
– Igazad van, cimbi. Bocsáss meg.
– Megbocsátok, ha most szépen mindent elmesélsz.
– Mindent? – kérdeztem félve, és a szemem sarkából néztem csak rá. Elvigyorodott.
– Azokat a részeket csak érintőlegesen – enyhült meg a hangja.
Megkönnyebbült sóhajjal adtam kezébe a poharat, és követtem a lépcsőn az emeleti teraszra, ahol ledobta a pólóját, és elnyúlt az egyik nyugágyban.
– Jézusom! – hördültem fel. – Mikor mentél át Chewbaccába?
Rám nézett, aztán a tekintetemet követve a saját mellszőrére, és hangosan hahotázni kezdett.
– Az egész család ilyen szőrös.
– Mondd, hogy csak a férfiak… – válaszoltam még mindig ledöbbenve, és nem tudtam levenni róla a szemem.
– Barom!  – kacagott, majd feltolta a napszemüvegét, és egy nagy sóhajjal hátradőlt.– Kibaszott király ez a ház.
– Ugye?  – kérdeztem vigyorogva, és mellé telepedtem. A következő két órában csak meséltem, és meséltem, Niall pedig a szokottnál is kerekebb szemekkel hallgatott, és csak néha kiáltott fel, vagy dünnyögött a bajsza alatt.
– Hát ez nem semmi! – mondta végül, mikor már túl voltam a családlátogatásokon is.
– Hihetetlen… komolyan. Én sem tudom felfogni.
– És mikor lesz a nagy nap? – kérdezte érdeklődve.
– Még nem tudom. Nem kell elkapkodni. Nekem így is jó. Lehet, hogy megvárjuk vele, amíg… – elakadtam a beszédben.
– Amíg? – dőlt előre Niall.
– Amíg vége lesz… – nyögtem ki nagy nehezen.
Niall elgondolkozott, és maga elé bámult.
– Lehet, hogy igazatok van. Ha normális esküvőt akartok, akkor pláne. Elképzelni sem tudom, hogy ne szagolja ki a sajtó, vagy ne legyen valaki, aki jó pénzért eladja a képeket.
– Igen, én is így gondolom. A papír már nem olyan fontos. Nekem ez is elég.
– Még jó! Én erre nem is számítottam. Ezek szerint Louis rájött, mekkora hibát követett el.
– Teljesen megváltozott – mondtam, és a poharamban lötyögtettem a maradék narancslevet. – Néha az az érzésem, nem is ismerem ezt az új pasit, aki lett belőle.
– Legalább nem unod meg egyhamar – nevetett fel Niall, de aztán elkomolyodott a tekintete. – Mindenki változik, Hazz. Te is. Már nem az a srác vagy, aki voltál. Te sokkal érzékenyebb, mégis magabiztosabb lettél, Louis pedig mintha most érne lassan férfivá, hiába idősebb nálad.
Bólintottam, és ismét meglepődtem, milyen bölcs lett Niall. – Te pedig lassan beiratkozhatnál filozófiaszakra.
– Röhögj csak! Ha vége lesz ennek, biztos, hogy tanulni akarok.
– Nem nagyon lesz rá alkalmad, mert az amerikai piacon te vagy a legnagyobb sláger. Szerintem verekedni fognak érted, hogy szólókarriert csinálhassanak neked itt.
– Nekem? Inkább neked! – nézett rám furcsán.
– Az más. Én inkább írni akarok. Nem mondom, hogy nem lesz saját lemezem, de jobban élvezem, ha háttérben maradhatok.
– Na, ezt senki nem hinné rólad – mondta, és érdeklődve oldalra biccentette a fejét.
– Hát pedig így van. Ha most választhatnék, hogy a One Direction után visszavonulhatunk, és pár év alatt nagyjából elfelejtenek, majd kijöhetek egy szólólemezzel, és addig csak számokat írok másoknak…vagy azonnal bele kell vetnem magam egy újabb kilátástalan hajtásba, egy újabb mókuskerékbe, ahol megint el kell játszanom a nőfalót, hogy eladható legyek, mint termék, egy pillanatig sem haboznék. Sokat beszélgettem erről Irvinggel.
– Jeff apjával?
– Aha. Kérdeztem tőle, hogy szerinte hogyan lehet normális átmenetet leszervezni, vagy egyáltalán egy meleg előadó mennyire eladható, de ő sokkal derűsebben látja a képet, mint amit eddig belénk sulykoltak.
– Na mesélj! – kíváncsiskodott Niall, és a szemében őszinte érdeklődés csillant.
– Szerinte manapság már nem kritérium, hogy valakit a külsejével adjanak el, vagy médiaribancot csináljanak belőle. Egyre több előadó van, akit tényleg a zenéjéért szeretnek, és a YouTube korában már sokan anélkül indulnak el, és lesznek sikeresek, hogy egy ügynökség nyomatná őket agyba-főbe. Ráadásul nekem már nem kell küzdeni az ismertségért, sem rajongókat toborozni. Akik azért szeretnek, amilyen valójában vagyok, és közel áll hozzájuk a zenei stílusom, azok kitartóan, akár évtizedeken át is támogatni fognak. A mostani őrület csak egy felhájpolt dolog, ami pillanatok alatt fog elhamvadni, mint a többi hasonló banda esetében.
– Nem tudom, Hazz, de a mi rajongóinkat más fából faragták. Gondoldj bele, hogy már több, mint négy éve kitartanak, bármi is történjék… vagy a Larrysek, akik szinte vallásként űzik az ipart.
– Vallás? – nevettem fel hangosan.
– Pontosan. Olyasmiben hisznek, amit soha nem hoztatok nyilvánosságra, nincs kézzel fogható bizonyíték, és amit mások elítélnek. Szinte üldözik és lenézik őket, mégis, mint az apostolok, soha el nem múló hittel támogatnak benneteket. Ez a vallás, nem?
Már nem röhögtem. Elgondolkodva Niall szavain, rájöttem, milyen hálásak lehetünk annak a több millió embernek, akik akkor is kiállnak mellettünk és hisznek bennünk, ha nem is ismernek, és valószínűleg soha nem is fognak.
– De… Valami olyasmi.
– Na látod?! Vallást teremtettetek. Egy szerelemmel, amit még ti sem hittetek el igazán.
– Olyan költői lettél, Ni. Nem akarsz írni egy könyvet? Coelho elbújhat melletted – öklöztem bele finoman a vállába, mire elvigyorodott.
– Már írom – nevetett fel, mikor felálltam, hozzá léptem, és összevissza borzoltam a haját, miközben puszilgattam pirospozsgás pofáját.
– Mester, annyira felnézek rád… – mondtam neki, de már csikiztem, ő pedig megpróbálta kigáncsolni a lábaimat. Valaki megfogta a derekamat, és már az ujjai érintéséből tudtam, hogy Louis az. Megcirógatta az ingem alól kikandikáló bőrt, majd a nyakamra hajolt, és belepuszilt.
– Sziasztok! – köszönt ő is nevetve, és a vállam fölött átnyúlva csatlakozott a „borzoljuk halálra Niallt” programhoz.
– Szia, Lou! – nyüszített Ni. – Most te is ellenem vagy? Ne máááár! – siránkozott.
Louis nem válaszolt, csak mellettem ellépve megfogta a bokáit, és elkezdte felemelni. Ránéztem,  ő kacsintott, én pedig azonnal értettem, mit akar. Már nyúltam is Niall hóna alá, és kapálózásával mit sem törődve, emeltem a magasba.
– Ne…neeeeee…. ne csináljátok! Legalább a telefont meg a tárcámat vegyétek ki a zsebemből! – könyörgött, ahogy egyre közelebb értünk a medencéhez.
– Ha nem ellenkezel, akkor kiveszem! – közölte Louis, mire Niall lenyugodott, és ellazult a kezemben. Mikor Lou lehajolt, hogy Ni farmerjába túrva kihalássza a cuccokat, akkor viszont egy hirtelen  mozdulattal kifordult a karomból, térdre esett, de azonnal felpattant, majd megpördülve mögém lépett, és tiszta erőből meglökött. Nem számítottam rá, így arra sem volt időm, hogy levegőt vegyek, máris a medence vize csapódott az arcomba. Az orromon is felment a víz, és magam körül csapkodva vergődtem végre a felszínre, mikor meghallottam a dulakodást. Kisimítottam a szememből a moszatként rálógó hajamat, és kíváncsian pislogtam, hogy mi történik.
– Nem, Lou, nem te vagy az erősebb. Erőlködj csak nyugodtan – szűrte a fogai közt Niall, aki a földön feküdt, és a napernyő talpába kapaszkodott, miközben Louis a nyakán és a karján kidagadó erekkel, teljes erőbedobással ráncigálta, hogy elégtételként végre őt is belökhesse a medencébe. Egyetlen ugrással fellöktem magam, kimásztam a partra, és a ruhámból csöpögő víztől elnehezülve melléjük léptem. Mire Niall felocsúdott volna, már lefejtettem az ujjait, ő pedig gyorsan a gatyájához kapott, és kiszedte belőle az értékeit. Louis a lábánál fogva húzta a kövön, és cseppet sem érdekelte a könyörgés, sem a szitkozódás. Vizes lábnyomokat hagyva caplattam utánuk, és majd megszakadtam a röhögéstől, ahogy Louis belefeszült, hogy a vékony, de nála jóval magasabb alakot belelökje végre a vízbe. Néztem, ahogy a medence szélénél újabb test-test elleni küzdelembe kezdenek. Odasétáltam, és megkérdeztem Louistól, hogy hol a telefonja, mire azt válaszolta, hogy az asztalon. Megnyugodtam, és egy nagy levegőt véve, mindkettejüket megtaszítottam, ahogy egymásba kapaszkodva fetrengtek a földön. Akkorát csobbantak, hogy én is kaptam egy jó adagot az arcomba, de utánuk ugrottam, és kihalásztam a prüszkölve káromkodó Louist. Mikor magamhoz öleltem, és nedves ajkaira tapadtam, egy pillanat alatt lazult el a karjaimban, és szinte azonnal viszonozta a csókomat. Felnyúlt, két kezébe fogta az arcomat, és tartott, hogy el ne húzódjak tőle. Közben Niall is kidörzsölte a szeméből a vizet, és oldalról láttam, hogy minket néz, de aztán elmosolyodott, kimászott a medencéből, és elcsattogott a ház felé.
– Szia, kicsi! – sóhajtottam Lou szájába, mikor kettesben maradtunk.
– Szia, cica! – simult hozzám teljes testével. – Hiányoztál!
– Te is nekem – mondtam, ahogy a nyakamra hajolt, és végigcsókolt a bőrömön.

Már azt se tudtam, mit gondoljak, mikor Zayn magából kikelve kiabált Brandonnal:
– Megmondtam, hogy nem megyek több kibaszott show-műsorba. Elegem van a kurva programokból. Nem vállalok többet!
– Ez nem így működik, Zayn – válaszolt kimérten az asszisztens. – Van egy aláírt szerződésed, miszerint oda mész, és akkor, amikor mondják.
– Dugd fel a seggedbe, te kis pöcs! – kiáltott Zayn, és kiviharzott.
– Ez mi volt? – kérdeztem a megszeppent fickót, mikor elcsitult a fejemben a visszhang, amit az ajtócsapódás okozott.
– Zayn kiakadt, mert novemberben nem nagyon lesz szabadnapotok.
– Miért, máskor van? – kérdeztem némi éllel a hangomban, és elsétáltam mellette az iroda felé.
– Úgy látszik, neki kellene még pár. Mostanában kezelhetetlen.
– Vagy csak egy ember, nem egy gép – mondtam, de nem fordultam vissza. Tudtam, hogy így is hallotta.
Benyitottam a jól ismert, és épp annyira gyűlölt szobába, ahol a vizenyős, szürke szemek unottan néztek fel rám.
– Mi van, Styles? Te is hisztizni jöttél?
– Kivételesen nem. Azért jöttem, hogy megkérdezzem, mikor kezdődik a promóció. Szeretnénk Louis-val elutazni pár napra, mikor van egy kis szünetünk.
– Nem hiszem, hogy jó ötlet… – kezdett bele.
– Félreértettél! Nem a véleményedre vagyok kíváncsi, csak meg akartam kérdezni, mit terveztek jövő hónapra. Jó fej akartam lenni, de ha így nem jó, akkor közlöm, hogy a tizedikei héten elutazunk. – Felálltam, és gyors léptekkel az ajtóhoz mentem. Épp kiléptem volna rajta, mikor halkan szólalt meg mögöttem: – Fejezd be, amíg szépen beszélek!
Meghűlt az ereimben a vér. Éreztem, hogy az ujjaim rászorulnak a kilincsre. – Sose felejtsd el, hogy a fényképalbumotok bármikor napvilágra kerülhet – fenyegetett.
Mély levegőt vettem, és felé fordultam.
– Pontosan! Inkább te ne felejtsd el, hogy azok a képek bármikor felbukkanhatnak. – Láttam, hogy eltátja a száját, és a nyaka elvörösödik. – Nem hiszem, hogy kettőnk közül én akarom jobban titokban tartani. Emlékszel a meztelen képemre, ami pillanatok alatt elterjedt a neten? – Láttam, hogy kíváncsian felhúzza a szemöldökét. – Szerinted hogy került ki? – Kihívóan néztem rá, és vártam, hogy leessen neki a tantusz.Hirtelen eltátotta a száját. – Pontosan… Én nem vagyok szégyenlős. Úgyhogy jobb, ha inkább kihúzod a tizedikei hetet a naptárból, mintha nem is létezne. Vagy nézed a képeket az újságokban… – Hagytam, hogy felfogja a fenyegetésem minden mocskos kis részletét, és az arcomra elégedett vigyor terült. Éreztem, ahogy elillan belőlem a rettegés. Most már nem fognak megfélemlíteni semmivel. Felnőttem. Rájöttem, hogy azzal tartottak sakkban, ami valójában az ő érdekük. Mert engem cseppet sem zavarna, ha kiderülne, hogy meleg vagyok. Így is naponta ezer jelét adom, és tényleg csak a vak nem látja. Persze nem szeretném, ha a szeretkezéseink képei megjelennének az újságokban, de ha ez az ára annak, hogy szabadok legyünk, akkor azt is elviselem.




.

40 megjegyzés:

  1. úristen mi az hogy első vagyok?:D wow...
    megyek is olvasni^^

    VálaszTörlés
  2. Nos....
    Szia<3
    Annyira örülök, hogy telóról még felnéztem...:3
    De vártam már a részt...és ezzel gondolom nem csak én vagyok így...
    Imádom Niall és Harry között zajló beszélgetéseket.... főleg ebből a kedvenceim...
    "– Jézusom! – hördültem fel. – Mikor mentél át Chewbaccába? .
    – Az egész család ilyen szőrös.
    – Mondd, hogy csak a férfiak…
    – Barom!" hát én úgy szakadtam XDDD
    ...és a másik > "Olyasmiben hisznek, amit soha nem hoztatok nyilvánosságra, nincs kézzel fogható bizonyíték, és amit mások elítélnek. Szinte üldözik és lenézik őket, mégis, mint az apostolok, soha el nem múló hittel támogatnak benneteket. Ez a vallás, nem? " na jó....nekem itt lett végleg végem...kaputt.. köszönöm<3
    Zayn nevénél nem tudom miért rándul össze állandóan a gyomrom...tényleg nem tudom:/// de ez nem csak itt van így... mindegy
    nagyon várom a kövit<3
    Puszi<3
    Brigi.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látszik, ez a két rész volt az abszolút favorit az olvasók körében. Zayn.... igen... fájni fog. :((

      Én is örülök, hogy még felnéztél, és köszönöm a szép kommentet is. Puszillak

      Törlés
  3. Helló :)
    Na,ezt muszáj kiemelnem.
    Ez a rész nagyon talált.Tényleg olyan az egész,mint egy vallás.De azért bizonyítékok vannak...csak az nem hiszi el,aki nem akarja és túl földhözragadt.De majd kiböki az ember szemét,a vak is látja,hogy ők ketten egymásnak lettek teremtve.
    "Pontosan. Olyasmiben hisznek, amit soha nem hoztatok nyilvánosságra, nincs kézzel fogható bizonyíték, és amit mások elítélnek. Szinte üldözik és lenézik őket, mégis, mint az apostolok, soha el nem múló hittel támogatnak benneteket. Ez a vallás, nem?
    Már nem röhögtem. Elgondolkodva Niall szavain, rájöttem, milyen hálásak lehetünk annak a több millió embernek, akik akkor is kiállnak mellettünk és hisznek bennünk, ha nem is ismernek, és valószínűleg soha nem is fognak."
    Imádtam Harryt és Niallt a dumálásnál,meg ahogy bunyóznak Louissal.Bár a végén Harry úgyis becseszi őket a vízbe :D
    Hmmm a végén...így kell ezt csinálni,Hazza okosan fenyegeti meg Brandont.Igaza van,tulajdonképpen azzal zsarolják,ami nekik is érdekük,hogy ne történjen meg.Sőt,nekik még jobban érdekük,úgyhogy ezt ügyesen csinálta :)
    Minél hamarabb kövit!

    Bocsi,eléggé szedett-vedett lett,de éjfél után már általában nem vagyok a legjobb formában :/
    Puszi:Emse

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen rendben van a komment, nem értem, miért kérsz bocsánatot. Nekem ez tökéletesen megfelel. :)

      Igen, aki nem látja, az nem akarja látni, más magyarázat nincs arra, hogy még ma is vannak, akik azt hiszik, két in fact straight fiúról van szó. :))

      Puszillak<3

      Törlés
  4. Csak úgy felnéztem a blogra, hátha lesz valami olvasni való, és tessék! :DD Jippy!! Ez a rész elalvás előtt annyira jól esett! ;) Annyira imáááádom!!!

    "Épp a kanapén ültem, és próbáltam megbarátkozni a karomon éktelenkedő sellővel, mikor megcsörrent a telefonom. Még egy utolsó grimaszt vágtam a szörnyű hableányra, és a készülékért nyúltam. " ajj, ez a tetkó... Nem tudok megbékélni vele... :D

    "– Megértem, de akkor is. Végigasszisztáltam a kínlódásodat, és mikor a tervem… – kérdőn húztam fel a szemöldököm – a tervünk végre sikerrel járt, heteket kell várnom arra, hogy elmeséld a dolgokat. " XDD "tervem" megzabálom ;) Niall nélkül még mindig szenvednétek, szóval igen... tervem ;)

    "– Jézusom! – hördültem fel. – Mikor mentél át Chewbaccába?
    Rám nézett, aztán a tekintetemet követve a saját mellszőrére, és hangosan hahotázni kezdett.
    – Az egész család ilyen szőrös.
    – Mondd, hogy csak a férfiak… – válaszoltam még mindig ledöbbenve, és nem tudtam levenni róla a szemem.
    – Barom! – kacagott, majd feltolta a napszemüvegét, és egy nagy sóhajjal hátradőlt. " Hát ezen szakadok!! XDD Istenem, itt visítok!! :'DD Imááádom! XD

    "– Igen, én is így gondolom. A papír már nem olyan fontos. Nekem ez is elég. " :3 A papír nem fontos, a lényeg, hogy szeretik egymást <3

    "– Hát pedig így van. Ha most választhatnék, hogy a One Direction után visszavonulhatunk, és pár év alatt nagyjából elfelejtenek, majd kijöhetek egy szólólemezzel, és addig csak számokat írok másoknak…vagy azonnal bele kell vetnem magam egy újabb kilátástalan hajtásba, egy újabb mókuskerékbe, ahol megint el kell játszanom a nőfalót, hogy eladható legyek, mint termék, egy pillanatig sem haboznék." ezt rohadtul megértem!

    "– Nem tudom, Hazz, de a mi rajongóinkat más fából faragták. Gondoldj bele, hogy már több, mint négy éve kitartanak, bármi is történjék… vagy a Larrysek, akik szinte vallásként űzik az ipart.
    – Vallás? – nevettem fel hangosan.
    – Pontosan. Olyasmiben hisznek, amit soha nem hoztatok nyilvánosságra, nincs kézzel fogható bizonyíték, és amit mások elítélnek. Szinte üldözik és lenézik őket, mégis, mint az apostolok, soha el nem múló hittel támogatnak benneteket. Ez a vallás, nem?
    Már nem röhögtem. Elgondolkodva Niall szavain, rájöttem, milyen hálásak lehetünk annak a több millió embernek, akik akkor is kiállnak mellettünk és hisznek bennünk, ha nem is ismernek, és valószínűleg soha nem is fognak.
    – De… Valami olyasmi.
    – Na látod?! Vallást teremtettetek. Egy szerelemmel, amit még ti sem hittetek el igazán. " Aww!! Itt vagyunk!! A Larry shipperek!! <3 :3 Jajj, sírok! Édes istenem!!
    " Vallást teremtettetek. Egy szerelemmel, amit még ti sem hittetek el igazán." sírok.. istenem... végem...

    "– Olyan költői lettél, Ni. Nem akarsz írni egy könyvet? Coelho elbújhat melletted – öklöztem bele finoman a vállába, mire elvigyorodott.
    – Már írom – nevetett fel, mikor felálltam, hozzá léptem, és összevissza borzoltam a haját, miközben puszilgattam pirospozsgás pofáját.
    – Mester, annyira felnézek rád… – mondtam neki, de már csikiztem, ő pedig megpróbálta kigáncsolni a lábaimat." megzabbantom őket!! :3 imáádom az ilyen aranyos részeket! Itt vigyorgok mint egy idióta :D

    "Valaki megfogta a derekamat, és már az ujjai érintéséből tudtam, hogy Louis az. Megcirógatta az ingem alól kikandikáló bőrt, majd a nyakamra hajolt, és belepuszilt." Aww! <3 olvadok... felmosót ide... :D

    "... csatlakozott a „borzoljuk halálra Niallt” programhoz. " jajjj de cukik!! Én is akarok csatlakozni ehhez a programhoz!! Jajjj de nagyon szeretnék! :D Szétborzolnám azt a szöszi kis fejét <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. " Mikor Lou lehajolt, hogy Ni farmerjába túrva kihalássza a cuccokat, akkor viszont egy hirtelen mozdulattal kifordult a karomból, térdre esett, de azonnal felpattant, majd megpördülve mögém lépett, és tiszta erőből meglökött. Nem számítottam rá, így arra sem volt időm, hogy levegőt vegyek, máris a medence vize csapódott az arcomba. Az orromon is felment a víz, és magam körül csapkodva vergődtem végre a felszínre, mikor meghallottam a dulakodást. Kisimítottam a szememből a moszatként rálógó hajamat, és kíváncsian pislogtam, hogy mi történik. " Ez az Niall!! Ne hagyd magad!! XDD De imáádtam ezt a részt is!! :3 És az utolsó mondtad! annyira láttam a "moszatként rálógó haját" XD :D

      " Vizes lábnyomokat hagyva caplattam utánuk, és majd megszakadtam a röhögéstől, ahogy Louis belefeszült, hogy a vékony, de nála jóval magasabb alakot belelökje végre a vízbe. " nekem végem, ez olyan édes. vizes lábnyomok, aww, látom :3 Louis meg küzd :D imááádom :DD

      " Megnyugodtam, és egy nagy levegőt véve, mindkettejüket megtaszítottam, ahogy egymásba kapaszkodva fetrengtek a földön. Akkorát csobbantak, hogy én is kaptam egy jó adagot az arcomba, de utánuk ugrottam, és kihalásztam a prüszkölve káromkodó Louist. " aww, végem, annyira aww a prüszkölve káromkodó Louis :3 :D

      "Mikor magamhoz öleltem, és nedves ajkaira tapadtam, egy pillanat alatt lazult el a karjaimban, és szinte azonnal viszonozta a csókomat. Felnyúlt, két kezébe fogta az arcomat, és tartott, hogy el ne húzódjak tőle. Közben Niall is kidörzsölte a szeméből a vizet, és oldalról láttam, hogy minket néz, de aztán elmosolyodott, kimászott a medencéből, és elcsattogott a ház felé.
      – Szia, kicsi! – sóhajtottam Lou szájába, mikor kettesben maradtunk.
      – Szia, cica! – simult hozzám teljes testével. – Hiányoztál!
      – Te is nekem – mondtam, ahogy a nyakamra hajolt, és végigcsókolt a bőrömön. " <3 megzabálom őket!! Olyan boldog vagyok, hogy ők is boldogok!! És ajánlom, hogy ez így is maradjon!!! ;)

      Zayn... :(
      "– Zayn kiakadt, mert novemberben nem nagyon lesz szabadnapotok.
      – Miért, máskor van? – kérdeztem némi éllel a hangomban, és elsétáltam mellette az iroda felé. " na ez az baszki!! rohadjatok meg!!!
      "...– Vagy csak egy ember, nem egy gép" Pontosan!! Ők emberek! Fúúú! most felbaszták az agyam!!

      "– Félreértettél! Nem a véleményedre vagyok kíváncsi, csak meg akartam kérdezni, mit terveztek jövő hónapra. Jó fej akartam lenni, de ha így nem jó, akkor közlöm, hogy a tizedikei héten elutazunk. – Felálltam, és gyors léptekkel az ajtóhoz mentem." Ez az Harry! Mondd meg nekik! Kapják be!!

      Törlés
    2. "– Pontosan! Inkább te ne felejtsd el, hogy azok a képek bármikor felbukkanhatnak. – Láttam, hogy eltátja a száját, és a nyaka elvörösödik. – Nem hiszem, hogy kettőnk közül én akarom jobban titokban tartani. Emlékszel a meztelen képemre, ami pillanatok alatt elterjedt a neten? – Láttam, hogy kíváncsian felhúzza a szemöldökét. – Szerinted hogy került ki? – Kihívóan néztem rá, és vártam, hogy leessen neki a tantusz.Hirtelen eltátotta a száját. – Pontosan… Én nem vagyok szégyenlős. Úgyhogy jobb, ha inkább kihúzod a tizedikei hetet a naptárból, mintha nem is létezne. Vagy nézed a képeket az újságokban… – Hagytam, hogy felfogja a fenyegetésem minden mocskos kis részletét, és az arcomra elégedett vigyor terült. Éreztem, ahogy elillan belőlem a rettegés. Most már nem fognak megfélemlíteni semmivel. Felnőttem. Rájöttem, hogy azzal tartottak sakkban, ami valójában az ő érdekük. Mert engem cseppet sem zavarna, ha kiderülne, hogy meleg vagyok. Így is naponta ezer jelét adom, és tényleg csak a vak nem látja. Persze nem szeretném, ha a szeretkezéseink képei megjelennének az újságokban, de ha ez az ára annak, hogy szabadok legyünk, akkor azt is elviselem. " Ez az Harry! Csak így tovább!! Imáádlak!! Ne hagyjátok magatokat!!

      Annyira imááádtam!! Jókat nevettem rajtuk! XD :D Még mindig vigyorgok azon, hogy bénáztak a medencénél!! :DDD Vááááá!! Rohadt jó lett!! Most már nyugodtan, és boldogan megyek aludni, és ez a részt feldobta az estémet! Köszönöm <3
      Imádlak!! <3 <3 És kitartás!! ;)

      Törlés
    3. A sellő.... tudom, hogy utálod, és képtelen voltam ennél szimpatikusabb magyarázatot kieszelni rá , de így sem lett sokkal jobb. Ha Harry elmesélné, miért csináltatta, és azt mondaná, Louis választotta, az sem segítene rajta:)

      Chewi mindenkinek bejött, úgy látom. Örülök, hogy ez a kis átkötő rész ennyire tetszett nektek. Pedig nem valami tartalmas, inkább csak töltelék. De a medenceparti bunyó sokaknak mosolyt csalt az arcára, és legalább van valami kellemes azelőtt, hogy előkerülne a Zayn téma, ami kurvára fájni fog, mindannyiunknak ...:(

      Mikor a medencében összesimulnak, azt a részt én is szeretem, mert olyan bensőséges, és aranyos. És nem tehetk róla, de imádom, ha Lou cicázza Harryt...ez a nagy fejlődés a Mr. Szívdöglesztőtől, a Mr. Morcoson át a cicáig... :DD

      Puszillak, remélem jól vagy, mert ma nem is beszéltünk. <3

      Törlés
  5. Jött az értesítő.
    Én pedig egyből ugrottam olvasni az újabb lélegzetelállító részt.

    Most rövid leszek mert már éjjel fél kettő van de ettől függetlenül ugyanúgy szerettem mint az összes többit.
    Szerettem? Imádtam!
    Csak az gátolt meg abban hogy visongassak és ugrabugráljak, hogy valószínűleg az egész környéket felriasztanám vele. :)

    Az hogy Hazznak van egy sellő a karján... Egy pucér sellő. Wow! Ez komoly? Lou nem irigy, hogy azt Harry akkor is látja ha ő nincs ott? Furcsa hogy még nem fertőzte meg a zöldszemű szörny.

    Niall drágám az olyan hihetetlenül aranyos, és együttérző, és annyira Niall, hogy bele kell halni a cukiságba.
    Imádom, hogy mindig ott van Hazzának, hogy mindig reálisan átlátja a dolgokat, és hogy segít ahol tud.
    Több ilyen ember kéne a világnak.
    Szebb hely lenne.

    Amúgy ha Niall írna egy könyvet arról amit Harrynek is mondott, és amit Harry mondott neki, akkor tutira az elsők között lennék aki megveszi azt :D
    Érdekelne. :D :D :D

    Igeeeeeeen! És igen. Rájött hogy nem érdekli ha kikerülnek a képek, és hogy rá ez az egész "fenyegetős" dolog nincs, és nem is lehet hatással.
    Már előre érzem a szexszagot azon a bizonyos tizedikei héten. Vagy csak én képzelek túl sokat bele? Elvégre téged ismerve addig még lehetnek bonyodalmak, bár ez egyáltalán nem lenne fair velük szemben, ha már ennyi mindenen átmentek.
    Na majd csak kiderül :D

    Viszont.... Ha ki is kerülnének azok a képek -amiket, megjegyzem, egyáltalán nem bánnék- ugyan az lehetne mint a videóknál, vagyis a hangfelvételeknél. Elvégre is a mai napig szerkesztenek Larrys képeket amiken úgy vannak. Szóval lehet azt gondolni hogy ezek is egyek közülük. Persze ha valaki jobban megnézné valószínűleg rájönne hogy nem szerkesztett, de aki eddig nem vette észre a szituációt, akkor az azért van mert nem akarta, és ezt se venné figyelembe. Elvégre is csak azt vesszük észre amit akarunk nem?

    Ennyi tellett mára tőlem, anyák napján :D
    Remélem azért annyira nem voltam rossz, lehet kicsit meglátszik rajtam a fáradtság, de nem bírom tovább elalszok.
    Köszönöm -hasonlóan a Stockolm Syndrome-odnál - hogy még akkor sem tagadod meg tőlünk a részeket amikor kiveszed a jól megérdemelt szabadságodat! Drága vagy!

    Pusszantalak: Cassy <3 <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokat gondolkodtam már azon, vajon észrevennénk-e ha igazi kép kerülne elénk? Nem biztos. Az ember azt lát, amit látni akar...
      Igen, a tizedikei hét... az utazás...hmmm... nem nyilatkozhatok ;)

      Persze, hogy van rész...én voltam szabin, nem ti:))

      Puszillak, remélem azért kipihented magad <3

      Törlés
  6. Drága Becca! :3
    Annyira imádom ezeket a szerelemtől túlcsordult részeket, amiben leírod Hazz és Lou kapcsolatát, hogy azt elmondani nem tudom.:333 Nagyon nevettem a medencés résznél, szinte láttam magam előtt, ahogy Louis szerencsétlenül próbálja egymaga belökni a vízbe Nit, de nem megy neki.:D Ooh és mikor már a medencében csókolóznak?! Oda vagyok érte, mikor Lou cicának szólítja Hazzt.:3 Az normális, ha ilyeneknél vigyorgok, mint a tejbetök?xdd Hülye kérdés, hogyne lenne az!:P
    Na és Z. Mikor elolvastam a veszekedésüket az asszisztenssel, egyből lefagyott az arcomról a mosoly. Van egy olyan érzésem, hogy ez még csak a kezdet volt, és ez majd a kilépéshez fog vezetni.:((
    Te jó ég, mikor Hazza szembeszállt a nagykutyákkal, és beolvasott nekik, hát én majdnem felordítottam, hogy "ez az baby, mondd meg nekik!!!" :"D Csak aztán rájöttem, hogy nem épp lenne ez egy okos döntés reggel 9.30-kor, mikor még mindenki alszik.xdd
    A lényeg, hogy imádtam a részt, nagyon.*-* :D Be kell vallanom őszintén, ez most kellett ide, hogy legalább egy kis időre elterelje a gondolataimat az érettségitől.xdd Úgyhogy kösziii.:3 <3
    Kíváncsian várom az új részt, puszillak :*
    Judit.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Judit!

      Így, túl a sok napi stresszen, remélem jól vagy. Mikor tudjuk meg, melyik hogy sikerült?
      A cica nekem is a gyengém, nem értem miért. Mert nekem most ez a természetes, ahogy rájuk gondolok.

      Z....Z... nehéz:((( Még erőt gyűjtök hozzá.

      Hozom az új részt, remélem nem okozok csalódást vele.

      Puszillak.

      Törlés
  7. Én egyáltalán nem bánnám, ha kikerülnének azok a képek a magyar újságokba is!:P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és nem vagy vele egyedül...lenne örömünnep Larrylanden! :)

      Törlés
  8. Imádtam, es enis szeretettel varom a kepeket:D meg sajnos szornyen el vagyok havazva de probalkozom irni par sort ha mar elolvasom, ha vege az oruletnek visszaterek a hiperhosszu kommentekhez igerem<3
    Puszillak<333
    ~Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szörnyen szégyellem magam amiert nem irtam mostanaban, pedig tudom, hogy mennyit jelent neked a visszajelzes es a komment es most hogy picit szusszanok kotelssegemnek erzem es amugyis megigertem hogy bepotolom a sok sok logast a blogon az ididota suli miatt, most kommenteleeek vegree yaay..eddig szettanultam a fejem es csutortoktol par napig offline leszek mert szamuznek osztalykirandulni net nelkul...bele fogok halni:( najo ennyi eleg belollem:D
      102.resz
      Imadom a 18 cimu dalt barmikor tudok ra sirni vagy vigyorogni es aww, imadom Ed dalait mert par siman larry aww es olyan edesek voltak ahogy Lou odament Harryhez es aztan azon a tacos reszen nemtudom konnyezek vagy mosolyogjak, imadom hogy mig Harry sirosan elte meg adsig Lou idegroncskent...es a skype..eniss akarok egy Larry skypot:3 es amikor El azt mondta h Harry mesesen fest es erre Hazz ugy viselkedett mint egy cicaa majdnem elfolytam:3
      "– Nem az a lényeg, mióta vagyunk együtt, nem is az, hogy hány évesek vagyunk… Tudod, mi rengeteget szenvedtünk ezérta kapcsolatért, mára pedig rájöttünk, senki nem lehet tökéletesebb társ az életünkben." szerelmes vagyoook:3 orulok hogy egyet ertek Louissal:$
      103.resz
      Imádom hogy visszajottunk Harry fejebe:3
      "Komolyan mondom, az új, magabiztos, férfias Louis olyan szinten vett le a lábamról, hogy mellette egy dadogós, pirulós tininek éreztem magam. És még valaminek: önmagamnak. Végre nem kellett megjátszanom a sármőrt, se a talpig férfit. Lehettem az az érzékeny, babusgatásra vágyó, félig női lelkű idealista, aki valójában vagyok." ez megfogott..Harry pont ilyen, ugy szeretem hogy ilyen.
      Az elejen azt gondoltam hogy szegeny Max de miutan o lathatta az egyik legmagyobb almom, marmint Larryt csokolozni, es nem tetszett neki azt hittem lefejelem...vagy ellopom a memoriajat es aztan fejelem le:D
      "– Nem, kicsi. Te csak magadért, és most már értem vagy felelős. Eleanor a saját életét kell hogy élje, azzal, aki neki megfelel. Mert olyat úgysem találna, aki neked elég jó.
      – Nem, mert az az ember már hozzám tartozik" aww hozzad tartozik bizony es ez nem fog valtozni<3
      Ez a resz cuki volt es arra emlekeztet amikor a SzJG-be Dave es Reni romantikus filmekrol beszeltek Cortez meg megkerdezte Kingat akkor ők söröznek e:DDD
      104.
      Csunya dolog hogy Harry pont a kapitánynak nem szamolt be bár Niall lassan tenyleg attmegy filozofusba:D filozofuskapitany lesz:D
      Engem is bedobhatnatok egy medencebe ahol Larry uszkal:3 imadtam hogy utanna Harry a kis cseles mind2t bevagta a medencebe es aztan megszeretgette Louist:$ olyan mintha Lounak Harry lenne az egyetlen akinek barmit szabad mert uuugy szereti, megyek elolvadni:))
      Hmm...mondanam h nem neznem meg azokat a kepeket de latom hogy reped a plafon folottem:D orulok hogy most Larry a sarkara allt es aww menjetek kirandulni egyutt olyan helyre ahol nagy az ágy khm...Louis testét vissza kell szoktatni plusz ugyis van meg mit potolni a fél év kimaradás utan:DD
      Az SSt egy ideje nelkulozom mert tenyleg nem volt idom de ha ujra visszaterek a civilizaciooba (Sopron messze van:D) elolvasom es elkaplak egy hosszu hosszu kommetre ottis<3

      Törlés
    2. Jaj, most eszembe jutott az a rész az SZJG-ből, bár annak nincs olyan része, amire ne emlékeznék szívesen,. Imádom. századszor is.
      Ha a suliban hajtás van, akor mindenki felmentést kap a hosszú kommentek alól, ez természetes, és nagyon köszönöm, hogy most így megörvendeztettél. Remélem volt értelme a sok magolásnak.

      Igen, nem hiszem, hogy a prüszkölő, káromkodó Louist bárki más le tudná csillapítani egy csókkal...már csak azért sem, mert én tépném le a fejét:))

      Jön a nyaralás,. de az ágy nem feltétlenül szükséges nekik, mint tudjuk ;)

      Puszillak, és most már nem sok van a suliból.

      Törlés
  9. Drága Becca!

    Ez a rész valami hiper-szuper-brutál aranyos volt, a medencés rész annyira jaj..:D ♥ Imádom, hogy Lou végre kevésbé alárendeltje Harrynek, mármint ahogy Niall is mondta, férfivé érett és kiáll magukért, és hogy Hazz is ugyanezt teszi, de azért megmarad kis érzékenynek, számomra valahogy most kerültek helyére a dolgok! Látom már megjegyezték előttem páran, de elmondom én is, hogy detto nem bánnám, ha kikerülnének azok a képek, bár a meztelen kép is Harryről egy nagyobb sokk volt, ha érted mire gondolok. :DDDDD Továbbra is kitüntetett helye van ennek a sztorinak a szívemben, imádom minden sorát, és nagyon-nagyon kíváncsi vagyok majd a jövőbeli történésekre tudván, hogy mik történtek tavaly augusztus óta. Jajjj, lesz itt még sírás, érzem, de most kiélvezem, hogy boldogság van, mert hát ez az élet rendje, hogy egyszer fent, egyszer lent, de akkor is, meg kell élni minden cukor fejezetet. :D

    Remélem hamar jön a következő fejezet itt is, és a Stockholm Syndrome-nál is, tudod, milyen függője vagyok annak is. :D

    Puszi neked!!!! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az SS közben már ki is került, és ide is érkezik hamarosan a folytatás, ahogy ez lenni szokott, ha esik, ha fúj:)

      Igen, nekem is most került a helyére Harry, és Louist ilyennek szeretném látni, bár ebben nem vagyok annyira 100 % biztos, hogy így is van. Mindegy, ezért szép a fikció:))

      Igen, értem a "nagy" sokkot.... volt is miért ráégnie a retinádra.

      Aztán visszapattanunk a hullámvasútra, akkor is, ha tudjuk, hogy lesznek nagy zuhanások, és váratlan kanyarok.

      Puszillak, amint lesz időm, bétázom a cuccot ;)

      Puszi

      Törlés
  10. Jaj hát igazán aranyosak a mostani részek! :) Teljesen feldobnak, és kikapcsolnak. <3 Nagyon jól leírod a fiúk jellemfejlődését, én is úgy érezem kezdenek felnőni, meg magukra találni. Az előző fejezetben a kedvencem a Maxos rész volt, szegényt már eskü sajnáltam Louis miatt! :D Még szerencse, hogy Harry megmentette a helyzetet. A babás rész a végén meg irtó édes volt, remélem egyszer valóra válik a fiúk álma. :) Ebben meg a medencés rész volt a kedvencem. :D Kíváncsi voltam, hogy Niall mikor állít be, hát most megkaptam. Olyan jó őket ilyen vidámnak látni. :) Harrynek meg a rész végén totál igaza volt! Úgy örülök, hogy így kiállnak egymásért a fiúk. :) Puszi Lia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, vártalak, mert valahol említetted, hogy várod Niall reakcióját. Akartam egy ilyen önfeledt, ökörködős részt, hisz fiatalok, nem lehetnek mindig teljesen felnőttek, nem igaz?
      Szeretném még megírni, mikor együtt hozzák haza az első gyereküket... az remek befejezése lenne ennek a blognak. Ehhez már csak meg kell történnie a valóságban is:)

      Puszillak.

      Törlés
  11. Csak h én se maradjak ki- bár a többiek már előttem szinte mindent elmondtak :D- imádtam ezt a fejezetet is, csak úgy mint az eddigi 103 fejezetet <3 Ni-n nagyon nevettem ahogy elképzeltem Lou h ráncigálja be a medencébe :D Annyira szeretem amikor ilyen bolondok x3 (szívesen megnéztem volna élőben is x3) és ahogy látta Harryéket turbékolni egyből ez a kép ugrott be :') http://data2.whicdn.com/images/164196926/large.jpg

    A másik, h annyira jól leírod a fiúk fejlődését,és olyan hitelességgel írsz h mindig azt hiszem ez a valóság :') Ami pedig Harryt illeti,nem gondoltam volna h ennyire ..khm..már pedig azzal a képpel amit csoportba küldtél megöltél ugye tudod? :'DD
    Na de minden esetre tartsd meg ezt a stílusod mert a kedvenc íróim közé tartozol! :)

    Puszi: Dia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De édes ez a kép!!!! <3<3

      Köszönöm a dicséretet, és ha akarnék se tudnék másképp írni, úgyhogy nagy szerencse, hogy nem azt kérted, mert bajban lennék.
      Bár ez lenne a valóság... úgy szeretném, ha boldogok lennének..
      Annyira.

      Ölellek

      Törlés
  12. na ide is megérkeztem nagynehezen és ittis szégyenkezek egy pár sort magamban és ittis bocsánatot kérek, bár itt nemkéstem olyan sokat hála a jó égnek:(:$
    szóóval: mindig azthiszem h ezt a blogot ennél jobban nem lehet szeretni..de te minden egyes alkalommal belekontárkodsz és megmutatod h dehogyisnem!! istenem annyira szerelmes vagyok ebbe a blogba hogy már fáj..összetöri a szívem aztán összeforrasztja, könnyeket csal a szemembe majd felszárítja és mosollyal kárpótol ami végül önfeledt nevetésbe vált át, majd a feszült idegességemet fangirl rohammá alakítja és ezzel hihetetlenül boldog perceket okoz..szóval ezeredjére is köszönöm<3
    istenem aza tetkó tényleg hihetetlenül borzalmas, de most kifejezetten örülök h ott van annak a nyomorultnak a karján..de amúgy csak Hazz lehet ennyire idióta h ilyenre esküszik.. Niall baba<3<3<3 Captain Niall megérkezett és jól helyreteszi a hálátlan és lázadó fiát<3 imádom, mondd csak meg neki Niall milyen béna! (szeretlek Hazz) viszont! énis kérek narancslevet..és mesét is énis hallani akarom mégegyszer<3 hátéénsíírok.."mikor mentél át Chewbaccába?" eskü először azt olvastam h chivava de aztán leesett..pliiz nembirom.."monnd hogy csak a férfiak" ezhülye bazdmeg istenem ahhhh...jajj nemtetszik nekem eza mihez kezdünk majd ha a bandának vége lesz..istenem nee ne beszéljete erről ti még jó sokáig együtt lesztek kincseim..de amúgy Hazz okos, énis így csinálnám a helyében..ezolyan tiszta ő lenne..viszont igen, Niall baba elmehetne már filozófusnak is..imádom istenem azt az okos fejét<3

    ,,– Nem tudom, Hazz, de a mi rajongóinkat más fából faragták. Gondoldj bele, hogy már több, mint négy éve kitartanak, bármi is történjék… vagy a Larrysek, akik szinte vallásként űzik az ipart.
    – Vallás? – nevettem fel hangosan.
    – Pontosan. Olyasmiben hisznek, amit soha nem hoztatok nyilvánosságra, nincs kézzel fogható bizonyíték, és amit mások elítélnek. Szinte üldözik és lenézik őket, mégis, mint az apostolok, soha el nem múló hittel támogatnak benneteket. Ez a vallás, nem? " ---esküszöm te egy istennő vagy..ez gyönyörű, komolyan mondom nemtudom hogy sikerült a szüleidnek ilyen csodát a világra hozni, de köszönöm nekik...gyönyörő folynak a könnyeim mert annyira tökéletesen írtad le a Larry shipperek helyzetét, szívemből szóltál..imádlak<3
    azt a könyvet szívesen elolvasnám Manó<3 jajj a következő rész a kedvencem..vizuális típus vagyok szóval tökéletes volt<3 imádom Hazzt és Niall isznyat aranyosak váááááááááááááááááááááááááá már sírtam a röhögéstől..a párnámba fuldokoltam mert hajnali kettőkor olvastam és már mindenki aludt..márcsak abból felismeri h Lou az h csak megfogta a derekát.*szipog* szegány Nialler mindenki ellene van..én veled vagyok Manó<3 de te vagy a kapitányunk és egy kapitánynak tudnia kell úszni kincsem:DDDD Niall okos fiú another day another slay<3 bár ez nem pont a tipikus eset de na érted:DDD Lou istenem hátén megzabálom<3 elégtételt vesz istenem de kurva édes...annyira imádom ezt a 3 idiótát<3 beledöglök..Harry tarolt övé az összes keksz..megoldottad kincsem okos fiúú csokit neki<3

    ,,Akkorát csobbantak, hogy én is kaptam egy jó adagot az arcomba, de utánuk ugrottam, és kihalásztam a prüszkölve káromkodó Louist. Mikor magamhoz öleltem, és nedves ajkaira tapadtam, egy pillanat alatt lazult el a karjaimban, és szinte azonnal viszonozta a csókomat. Felnyúlt, két kezébe fogta az arcomat, és tartott, hogy el ne húzódjak tőle. Közben Niall is kidörzsölte a szeméből a vizet, és oldalról láttam, hogy minket néz, de aztán elmosolyodott, kimászott a medencéből, és elcsattogott a ház felé.
    – Szia, kicsi! – sóhajtottam Lou szájába, mikor kettesben maradtunk.
    – Szia, cica! – simult hozzám teljes testével. – Hiányoztál!
    – Te is nekem – mondtam, ahogy a nyakamra hajolt, és végigcsókolt a bőrömön. "--VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ istenem beledöglök ebbe a cukiságba annyira vártam már erre köszönöm..csillámpóni teljes tökéletességgel megvan elégedve..azthiszem túlpörgött egy kicsit<3

    VálaszTörlés
  13. Becca már készíti elő Zaynt:(( jajj te lány én annyira rettegek attól az időszaktól amikor ittis 2015 márciusához érünk:'( felfogsz szakítani ezer sebet..jajj istenem mért? hogy tehette ezt? még mindig iszonyatosan fáj és hiányzik:(
    ANOTHER DAY ANOTHER SLAY!!!! BITCH PLEASE HAZZ MEGOLDJA..Harryvel senki nem szarakodhat!! most olyan kibebaszott buszke vagyok rá..igy kell csinálni csillagom<3 ahh ez megmelengette a szívem<3
    azthiszem kifogytam a szavakból...istentelenül imádom ezt a blogot fejet hajtok előtted mester<3 hihetetlenul űberfantasztikus vagy..csodálatos részt hoztál mostis nekünk képtelen vagyok betelni vele...megunhatatlan...köszönöm ismét az élményt<3
    soksok ölelés és puszi: Dóri :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A medencés részt mindenki annyira szerette, ami teljességgel meglepett, de igazi örömmel töltött el. Mert egy ilyen töltelékrész is lehet sikeres, erre az Alfonsos résznél döbbentem rá igazán:))

      Muszáj előkészíteni... sajnos ezt nem ússzuk meg, ezt mind tudjuk .
      Még nem is merek belegondolni, hogy lesz, mint lesz... De még van egy kis időnk, élvezzük ki.
      A medencés csók a másik meglepi, hogy mindenki elérzékenyült tőle, pedig pár mondat csupán. Ebből látszik, hogy néha egy jól eltalált párbeszéd elég ahhoz, hogy sikerre vigyen egy jelenetet.

      Megyek igyekszem átnézni a kövi részt, hogy minél hamarabb olvashassátok. Puszillak

      Törlés
  14. Drága Becca!
    Először is bocsánat, hogy az előzőhöz nem írtam,de Bécsben voltam osztálykiránduláson, szóval netem sem igazán volt. Ellenben most itt vagyok, és megpróbállak kárpótolni. :)
    Nagyon szeretem nézni, ahogy a fiúk lassan de biztosan felnőnek. Mindenki megtalálja a igazi önmagát, és te ezt kiválóan átadod nekünk. :)
    Imádom Harry és Niall kapcsolatát, ahogy tényleg úgy viselkednek mint legjobb barátnők, akik kibeszélik egymással a pasikat. :) És nagyon szeretem olvasni a mostani részeket ,amikben Harry és Louis kapcsolatában nyugalom és béke van. Mindig nagy mosoly van az arcomon. :) És különösen tetszett, ahogy Harry kiállt értük. Így kell ezt csinálni!:D
    Kicsit Zayn miatt elszomorodtam, mert tudjuk mi lesz a vége, de azt is tudom, hogy az ő döntése és ennek így kell lennie.
    Egy újabb csodás rész volt :D
    Következő utam az SS-hez vezet.:)
    xoxo, Szofi<3

    Ui.: Nem hagyhatom ki,hogy leírjam, azt hogy Harry az előző részben übercuki volt a végén. Azt hittem megzabálom, amiért ennyire meghatódott. Kis édes

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az osztálykirándulás miatt igazoltnak tekintem a hiányzásodat, mert Bécs, az Bécs,,, idézet a Rudolf című musicalből, ami az egyik kedvencem:))

      Harry személyisége attól tartottam nagyobb hullámokat kavar majd, mert reklamálni fogtok, hogy átmegy hercegnőbe, de szinte mindenki elégedett, ahogy elnézem, és ez hihetetlen megnyugvással tölt el engem, mert én ilyennek látom, és képtelen lennék már úgy írni, mint az elején.

      Most cuki, egy vattacukor, egy kis mosolygós cupcake, és én imádom.

      Remélem jól érezted magad Bécsben, én imádom. Talán csak Prágát jobban a közeliek közül. De azért legközelebb Bécs lesz a világ legjobb helye, mikor a koncerten tomboljuk szét magunkat:))

      Puszillak

      Törlés
  15. Istenkeeeeem ahhh ne haragudj hogy ennyit csusztam a komival de tanulnom kellet a hulye biosz vizsgamra de megigerem mivel atmentem most mar teljes mertekben a tied vagyok. Imadom az egesz tortenetet es egyszeruen az hogy ennyire csodalatosan van megfogalmazva, hihetetlen.
    Sok sok puszi a legnagyobb rajongodtol ♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem maradtál le, drága Ramim. Átmentél?? Gratulálok!! Bár nekem a biosz volt a kedvenc tárgyam, ez azért kiderült a tanítványból:P:P

      Már alig van a suliból, kitartás!! Aztán jön a nyár, ami remélem Larrysummer lesz<3

      Törlés
  16. Szia draga!
    Ne haragudj a kesesert, a lenyeg hogy most itt vagyok szoval kezdjuk. Messenger beizzitva, ujjak atmozgatva, hajra!

    " Épp a kanapén ültem, és próbáltam megbarátkozni a karomon éktelenkedő sellővel, mikor megcsörrent a telefonom. Még egy utolsó grimaszt vágtam a szörnyű hableányra, és a készülékért nyúltam." Hat dragam, sajnos en is utalom rajtad azt a tetkot szoval ehhez nem tudok mit hozzafuzni.. Olyan ocsmany!!:P
    " Elmosolyodtam, ahogy eszembe jutott az az este, és a másnap, mikor Louis megkérte a kezem." AHHHH <3 Megmindig nem hiszem el hogy eljegyeztek egymast... Annyira csodalatos:')

    " – Az egész család ilyen szőrös.
    – Mondd, hogy csak a férfiak… – válaszoltam még mindig ledöbbenve, és nem tudtam levenni róla a szemem." Es igen! Ismet egy olyan jol odaszurt poen hogy szakadtam rajta. Ezek nem hatalmas viccek, viszont olyan jol irod bele a tortenetbe hogy hihetetlenul humoros lesz. Kiraly vagy!

    " Gondoldj bele, hogy már több, mint négy éve kitartanak, bármi is történjék… vagy a Larrysek, akik szinte vallásként űzik az ipart.
    – Vallás? – nevettem fel hangosan.
    – Pontosan. Olyasmiben hisznek, amit soha nem hoztatok nyilvánosságra, nincs kézzel fogható bizonyíték, és amit mások elítélnek. Szinte üldözik és lenézik őket, mégis, mint az apostolok, soha el nem múló hittel támogatnak benneteket. Ez a vallás, nem?
    Már nem röhögtem. Elgondolkodva Niall szavain, rájöttem, milyen hálásak lehetünk annak a több millió embernek, akik akkor is kiállnak mellettünk és hisznek bennünk, ha nem is ismernek, és valószínűleg soha nem is fognak.
    – De… Valami olyasmi.
    – Na látod?! Vallást teremtettetek. Egy szerelemmel, amit még ti sem hittetek el igazán. " Eskuszom probalkoztam hogy ne masoljam ezt ki igy egeszeben de basszus annyira szep lett hogy muszaj volt! Larry vallas <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "– Szia, kicsi! – sóhajtottam Lou szájába, mikor kettesben maradtunk.
      – Szia, cica! – simult hozzám teljes testével. – Hiányoztál!
      – Te is nekem – mondtam, ahogy a nyakamra hajolt, és végigcsókolt a bőrömön. " luv <3<3<3<3

      " Már azt se tudtam, mit gondoljak, mikor Zayn magából kikelve kiabált Brandonnal:
      – Megmondtam, hogy nem megyek több kibaszott show-műsorba. Elegem van a kurva programokból. Nem vállalok többet!
      – Ez nem így működik, Zayn – válaszolt kimérten az asszisztens. – Van egy aláírt szerződésed, miszerint oda mész, és akkor, amikor mondják.
      – Dugd fel a seggedbe, te kis pöcs! – kiáltott Zayn, és kiviharzott." Ah, kezdodik a nehez idoszak.. Meg mindig ugy faj.:(

      " Szeretnénk Louis-val elutazni pár napra, mikor van egy kis szünetünk.
      – Nem hiszem, hogy jó ötlet… – kezdett bele.
      – Félreértettél! Nem a véleményedre vagyok kíváncsi, csak meg akartam kérdezni, mit terveztek jövő hónapra. Jó fej akartam lenni, de ha így nem jó, akkor közlöm, hogy a tizedikei héten elutazunk. – Felálltam, és gyors léptekkel az ajtóhoz mentem." Juhuu, utazzatok el. <3 Vegre ketten.

      " Emlékszel a meztelen képemre, ami pillanatok alatt elterjedt a neten? – Láttam, hogy kíváncsian felhúzza a szemöldökét. – Szerinted hogy került ki? – Kihívóan néztem rá, és vártam, hogy leessen neki a tantusz.Hirtelen eltátotta a száját. – Pontosan… Én nem vagyok szégyenlős. " Van olyan aki eltudna azt felejteni??:D Jaj Becca, ezt a kepet meg te mutattad nekem a csoportba. Joeg, total belegett a retinamba.:D (mondjuk nem banom khm..)

      " Mert engem cseppet sem zavarna, ha kiderülne, hogy meleg vagyok. Így is naponta ezer jelét adom, és tényleg csak a vak nem látja. " Pontosan! Ekuszom aki szerint o hetero azzal szivesen elbeszelgetnek, mert biztos nem normalis. Basszu, hat a hulye is latja! Ah hagyjuk.:D

      Szuper resz volt, nagyon imadtam. <3 Jo a hangulat, nincs depi es Larry imadnivalo. Hazzba nagyon tetszett hogy igy kiall magukert.. Jo fele valtoztak mindketten.:)
      Szuper vagy Becca! <3

      Törlés
    2. a sellő úgy látom közös platform, amit utálhatunk kollektíven:)) még nem beszéltem emberrel aki be tudta volna fogadni:)

      A vallásos rész, és a csók a mediben, mindenkit levett lábáról. Mindig agyalok ezeken, mert nem értem, mivel találnak el benneteket, de lassan feladom, és csak elfogadom, hogy vannak ilyen részek, amik szinte mindenkinek emlékezetesek, akkor is, ha én csak azért írom, mert ki kell tölteni a részt:)

      Igen, arra is készül mindenki, hogy jön a Z-War... nem tehetünk ellene. Hullámvasút az élet. :(

      Larry felnőtt... a szemünk előtt, mégis olyan hirtelen. Néha ma is csak csodálkozva nézem őket.
      És remélem lassan itt az idő, amit annyira várunk. Ugye így lesz? Így kell lennie.

      Puzsillak. <3

      Törlés
  17. Sziiiia Drága Becca! ♥♥♥
    Haha a sellő, a fogadás az fogadás Harry :D Ed ezt jól kitaláltad :)
    Niall mondjuk szegénykémnek tényleg ennyit kellett várni, pedig ő volt az aki végigaszisztálta az egész dolgot és nem hagyja,hogy feladja Harry
    Nekem elmondhatod Harry azokat arészeket is teljesen végig a nyögéseket is beépítheted, sőt vidoet is mutathatsz aztán bevihetsz a kórházba és kiáshatod a síromat
    Neee :D :D "Mondd, hogy csak a férfiak."- Jó végem :D :D :D
    Szerintem is Niall kibaszottul,kurvára király az a ház
    Drágáim igeeen szerintem is várjátok meg..Jaj a Drágák ♥♥♥♥ :") ha engem hívnának fotósnak nem szivárogna ki, csak a SSFA-ba raknám ki *--* ♥
    Az Normális ha úgy véletlenül éppen most megy a Music Channelen a Night Changes
    Niall,mint filozófus? :D Tetszik :)
    Mondjuk az tutti Niall érted döglik indenki,mondjuk szerintem annyi munkád lesz énekelsz majd,híres golfcsilag leszel
    Harry ír *--* attól kivagyok
    Irving na jó erre kiváncsi vagyok...Irving ♥♥♥♥ ...akik nem homfób pöcsök azokat nem érdekli,hogy ki meleg és ki hetero...Sam Drágám is szinte a legelismertebb előadó ♥ :")
    Úristen én most zokogok a Larry Shipperek vallás Istenem ♥♥♥

    "Már nem röhögtem. Elgondolkodva Niall szavain, rájöttem, milyen hálásak lehetünk annak a több millió embernek, akik akkor is kiállnak mellettünk és hisznek bennünk, ha nem is ismernek, és valószínűleg soha nem is fognak."- Igen zokogok :") IsteemÉdes istenem én annyira boldog vagyok,hogy a részese lehetek♥ ez a hitem ez a hitünk ♥
    "– Na látod?! Vallást teremtettetek. Egy szerelemmel, amit még ti sem hittetek el igazán. "zokogok ♥
    Niall írj könyvet kérlek ♥
    Awh Ht meghalok annyira kis cukik,pedig én aztán nem vagyok Narry párti , de hát megzabálom őket...Megjött Lou Drága ♥ és megfogta Harold derekát awh "borzoljuk halálra Niallt" program megmentelek Niall vagy beszállok még nem döntöttem el :)
    Neee bedobják Niallt a medencében ketten awh hát meghalok ♥ vagy nem Niall esik be :D te kis ravasz :D De igen végül te is bele esel Niall nem jött be Végem van tőlük na meg persze Lou is beesik én is akarok :)
    Vizben csókolóznak, nem bírom úristen ettől végem van...Niallt meg megzabálom komolyan , hát megegszem nem lesz Niall, mennyire cuki,ketteben hagyja őket
    "kicsi"
    "cica"- még mindig megöl

    Zaynnek kurvára igaza van,mert túlhajszoljátok őket basszátok meg magataokat!!! Fhuuu teljesen jogos,hogy ki akast
    Ennyi nem érdekel, ti mint mondotok, ők úgy is elutaznak na pááá
    Vagy fejezd be te,amíg oda nem megyek és rúglak ki az ablakon
    Hahaha na ki szopta be Na ki na igen te!! Mennyire hülyék ezek ott az ügynökségnél komolyan nevetnem kell rajtuk :D azzal fenyegetik Harryt,hogy ha elmennek Lou-val, akkor kikerülnek a képeik Hát sírok :D :D xdd
    Én sem szeretném Harry,hogy a szeretkezésetek képei megjelenjenek, de nekem megmutathatnád légyszi
    Aon meg még jobban nevetekogy még mindig van olyan aki nem látja, hogy minden ő csk éppen nem hetero, szerintem rossz személyt néz az a pár ember, szivesen csináltatok nekik szeműveget..

    Jaj Drága hát én ezt is imádtam, belehaltam,sírtam a meghatódottságtól, a nevetéstől, elolvadtam sokszor nagyon sokszor ♥♥ Ismételten Csodát alkottál ♥♥♥ Köszönöm a csodás élményt és várom a kövit, ennyi rész után még mindig tükön ülve várom és belehalok minden alkalommal
    IMÁDLAK!!! ♥

    Zseniális vagy, egyre zseniálisabb ♥♥♥ :")

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tündi 2.0!

      Imádtam a kommentedet. Szeretem, hogy a saját nyelvedre fordítod, beleírod az emócióidat, és megosztod velem. Rajongok ezekért a kis plusz infókért, de ezt már biztos unod, hogy ragozom. Mindegy, csak abba ne hagyd!! :)) Elvonási tüneteim lennének, és azt te sem akarhatod.

      Imádlak, de azért lassan menjünk aludni, mert leesik a fejem:)
      Pussz

      Törlés
  18. Jaj, bárcsak megtalálnám a fejem végre ebben a pár napban! Azért nem szerettem volna elmaradni a kommenteléssel, szóval megpróbálok valamit alkotni, de előre szólok, hogy ne várj most tőlem magasröptű gondolatokat! :) Az SS-nál kérdezted, hogy most érettségizek-e, meg hogy idősebbnek hittél, itt válaszolok, mert gondolom ezt előbb elolvasod majd, mire odajutnék addigra meg elfelejteném. :D 22 vagyok amúgy, csak először szakmám lett, és utána mentem gimibe. :) Magyarból pedig (remélem azt kérdezted, már erre sem emlékszem rendesen :'D ) Az érvelést választottam, mert az tűnt a legjobbnak. Jó volt a téma. :)
    NA de a részről! Annyira megörültem, amikor láttam, hogy jó kis Niall Harry jelenet következik, mert egyszerűen még mindig bele vagyok buzulva a barátságukba. :))
    ,, – Jézusom! – hördültem fel. – Mikor mentél át Chewbaccába?
    Rám nézett, aztán a tekintetemet követve a saját mellszőrére, és hangosan hahotázni kezdett.
    – Az egész család ilyen szőrös.
    – Mondd, hogy csak a férfiak… – válaszoltam még mindig ledöbbenve, és nem tudtam levenni róla a szemem. " -- Uram Jézus, itt konkrétan visongtam, de jó hangosan.:D Zseniális. :D
    ,, – Vallás? – nevettem fel hangosan.
    – Pontosan. Olyasmiben hisznek, amit soha nem hoztatok nyilvánosságra, nincs kézzel fogható bizonyíték, és amit mások elítélnek. Szinte üldözik és lenézik őket, mégis, mint az apostolok, soha el nem múló hittel támogatnak benneteket. Ez a vallás, nem?
    Már nem röhögtem. Elgondolkodva Niall szavain, rájöttem, milyen hálásak lehetünk annak a több millió embernek, akik akkor is kiállnak mellettünk és hisznek bennünk, ha nem is ismernek, és valószínűleg soha nem is fognak.
    – De… Valami olyasmi.
    – Na látod?! Vallást teremtettetek. Egy szerelemmel, amit még ti sem hittetek el igazán. " -- Ez nagyon így van. :') Minden szava kincset ér! :)
    ,, Odasétáltam, és megkérdeztem Louistól, hogy hol a telefonja, mire azt válaszolta, hogy az asztalon. Megnyugodtam, és egy nagy levegőt véve, mindkettejüket megtaszítottam, ahogy egymásba kapaszkodva fetrengtek a földön. " -- Jaj Lou, nem hiszem el, hogy nem jöttél rá, mire készül. :D Kis trógerek. :D

    ,, – Félreértettél! Nem a véleményedre vagyok kíváncsi, csak meg akartam kérdezni, mit terveztek jövő hónapra. Jó fej akartam lenni, de ha így nem jó, akkor közlöm, hogy a tizedikei héten elutazunk. " -- Búúú de imádom mikor ilyen sassyk! Pacsi!

    ,, – Pontosan! Inkább te ne felejtsd el, hogy azok a képek bármikor felbukkanhatnak. – Láttam, hogy eltátja a száját, és a nyaka elvörösödik. – Nem hiszem, hogy kettőnk közül én akarom jobban titokban tartani. Emlékszel a meztelen képemre, ami pillanatok alatt elterjedt a neten? – Láttam, hogy kíváncsian felhúzza a szemöldökét. – Szerinted hogy került ki? – Kihívóan néztem rá, és vártam, hogy leessen neki a tantusz.Hirtelen eltátotta a száját. – Pontosan… Én nem vagyok szégyenlős." -- Rohadtul imádtam ezt a jelentet, mert teljesen elképzeltem, és láttam Hazz arcát, és hallottam a hangját, és rohadtul dögös volt. *-* <3
    Várom a kövi részt, kíváncsi vagyok, mit tartogatsz még nekünk! :P Ne haragudj, hogy ilyen rövid lett, amint lemegy ez a szutyok visszatérek a normális kerékvágásba. :)))
    Puszillak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre, bár közben Silver már informált, mert én egy türelmetlen kretén vagyok:))

      remélem jól mennek a vizsgák, bár szerintem ennyi idősen már másképp áll hozzájuk az ember. Talán túl korán kell dönteni az életünkről, mikor még nem vagyunk rá alkalmasak... Én egy másfajta világot képzelek el,,,,most, hogy így beszélünk róla, lehet hogy a kövi sztorim egy sci-fi lesz, ha megküzdöttem az SS-sel, és megszültük az FS-t is :))

      Puszillak, és köszönöm a csodálatos kommentjeidet, amire ebben a húzós időszakban is szánsz időt., Hálás vagyok neked <3

      Törlés
  19. Így, a szóbeli vizsgáim után annyira felüdülő volt ezt olvasni:D Ugyan egy kicsit megrettentem amikor arról volt szó, hogy mi lesz a hírnév után, de átgördültem felette és nagyot nevettem a vallásként űzött ipar kifejezésre, mert totálisan igaz az, amit leírtál:"D
    Imáááádtaaam, Louis annyira édes, és imádom a durva Harryt, de ez az oldala, amivé vált..AWWW A medencés pillanat a fav<3
    Jó, hogy már nem annyira nyuszik a menedzsmenttel szemben, és határozottabban állnak ki azért amit akarnak.
    Szóval csodálatos rész lett ez is, remek kikapcsolódás a folytonos tanulás után!:D <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gratula, hogy túl vagy rajtuk. És hogy sikerültek??

      A jellemfejlődésük azért jár majd kisebb kalamajkákkal, dehát mindenkinek meg kell küzdenie, nekik meg pláne, akiket pénzautomataként használnak a pénzemberek, és nem vesznek emberszámba. Mindig nevetek azokon, akik beveszik, hogy nem irányítják az életüket, nem hazudnak, minden pont úgy van, ahogy egy tetves bulvárlap leírja, stb.... akik ezt állítják, azok nem ebben a világban élnek?? Belemennék filozófiai eszmefuttatásba, és egy ideig mindig késztetést éreztem, hogy felnyitva a szemüket téríteni kezdjek, de mára feladtam. Ha nekik jó, hogy NEM AKARNAK LÁTNI, akkor legyen így. Lényeg, hogy mindenki jól érezze magát.... én csak egy valamit szeretnék, de azt nagyon,. Hogy soha többé ne kelljen hazudnia senkinek arról, meleg-e vagy sem. Mert ez semmilyen szinten nem számít. Ettől nem kevesebb, sőt több lesz valaki, a meleg barátaimból kiindulva.

      Na befejezem az unalmas kampánybeszédemet, és majd elmondom a Pride-on:))

      Puszillak, és köszönöm, hogy írtál.

      Törlés