2015. szeptember 7., hétfő

CXXIII. Fejezet

Sziasztok!

Nagyon szép hetet nektek. A második mindig könnyebben megy már, és gondoljatok arra, hogy alig két hónap az őszi szünetig :))

Hoztam az új részt, elnézést a csúszás miatt, de mostanában nincs annyi időm, mint régen, ezért előfordulhat, hogy picit kések a részekkel. De igyekszem tartani az iramot, ígérem.

Várunk benneteket a facebookos csoportban, ahol már elég sokan vagyunk, és néha agyament kérdésekkel, vagy szuper képekkel szórakoztatjuk magunkat és egymást. Gyertek! ;)

Sok-sok puszi, ölellek benneteket, és hálás vagyok a kommentekért. Tudom, hogy túl sokadik rész, és már nem olyan újszerű, mint egy friss blog, ahová még könnyen ír az ember, de nekem nagyon sokat jelent, hogy még itt vagytok, és olvassátok.

Puszi: Becca




Eltelt egy hét, és a napok úgy szaladnak, hogy csütörtökön azt hittem, még csak kedd van.
Holnap érkezik a családom, amit annyira várok, hogy az szinte hihetetlen. Pedig megszoktam már az elmúlt években, hogy nélkülük kell élnem, de most valahogy, mióta Harryt eljegyeztem, minden más megvilágításba került. Sokat gondolkodtam azon, hogy miért, és alig vártam, hogy anyuval beszélhessek erről. Mindig ő az, aki segít rájönni, mi az, ami bennem motoszkál.
Egész nap a házat díszítettük. A fa akkora, hogy öten hozták be a nappaliba. Minden ereszen égősorok lógnak, a nappaliban a karnisokról jégcsapot utánzó fényfűzérek, és a lépcsőkorlátot is végig kivilágítottuk. Harry fáradhatatlan az ilyenekben.
Le-fel szaladgált a díszekkel, az égősorokkal, hosszabbítókat húzgált Emerita segítségével, én pedig elég hamar feladtam azt a tervemet, hogy majd én irányítok, bár Hazza szó nélkül csinálta, amit mondtam. Ő viszont sokkal, de sokkal jobban átlátja az összképet, és előre tudja, hová, milyen dekor kell, hogy ütős legyen. Egyébként is szórakoztatóbb csak nézni a sudár alakot, ahogy a létrán ágaskodik, miközben kidugott nyelvvel koncentrál, hogy felakassza a drótokat, és néha kivillan a hasa alja, a kis szőrcsíkkal együtt, amitől úgyis olyan merevedésem lesz, hogy két percig csak ülni tudok, és elterelni valamivel a gondolataimat. Harry a netről rendelt dekorációs kellékeket, úgyhogy ládában állnak a díszek, kisangyalok, harangok és rénszarvasok. Minden arany és krémszínű, amitől ünnepélyes és hangulatos lesz az egész giccsparádé.
– Na, milyen? – kérdezte rám pillantva a létráról, mikor Emerita megnyomta az aktuális gombot, amitől fényárban úszott a nappali.
– Gyönyörű! – mondtam, anélkül, hogy levettem volna a szemem róla. – És a dekoráció is elmegy…
Harry felnevetett, egy puszit dobott, majd visszafordult a fal felé, és újabb masnit biggyesztett a helyére.
– Szerinted az ikrek ezt már értékelik?
– Ha a színharmóniára és az összképre gondolsz, akkor nem hiszem, de a sok fény, és az apró, csillogó kis vacakok tutira bejönnek majd nekik.
– A hatalmas macit beállítjuk majd a fa alá, és elé pakoljuk az ajándékokat.
Hánykor száll le a gép?
– Fél ötkor – válaszoltam, és felálltam a fotel karfájáról, ahol addig ültem, hogy átszelve a hatalmas nappalit, én is fellépjek a létra alsó fokára, és átöleljem a térdeit. – Szeretlek! – mondtam neki, ahogy lenézett rám, amitől ellágyult a tekintete, aztán azonnal lehajolt, hogy a két tenyerébe vegye az arcomat, és szájon csókoljon.
– Én is téged, kicsi! – dünnyögte, de aztán láttam, hogy az órájára pillant, és megértettem, hogy most nincs idő a becézgetésre. – Lehozod az ajándékokat, amik a vendégszobában vannak? Em már felhúzta az ágyneműt, és Hosé összeszerelte a kiságyakat. Lottit is arra az emeletre szállásoltuk el, de
Phoebe és Daisy a mellettünk lévő szobában alszanak,  mert azt választották a képek alapján.
– Ajj, ne már! – nyögtem fel kelletlenül. – Itt lesznek hetekig! – panaszkodtam, és megforgattam a szemeimet. Leejtett vállakkal, kelletlenül indultam a lépcső felé, mikor éreztem, hogy erős karok fogják át a derekamat, és húznak magukkal. Hagytam, hogy úgy vonszoljon, mint egy rongybabát. Mikor a konyhába értünk, Harry maga felé fordított, és mélyen a szemembe nézett.
– Most az a bajod, hogy a családod itt lesz, vagy az, hogy a mellettünk lévő szobában alszanak a húgaid?
– Tudod, hogy a második! – mondtam duzzogva, míg apró kis csókokkal próbált kiengesztelni.
– Úgyse sikoltozhatsz, akkor se, ha egy emelettel lejjebb alszanak – mondta meggyőzően. – De milyen izgi lesz a kertben, vagy a szaunában, esetleg a konyhában lenyomni egy gyors menetet. És tudod, hogy a mosókonyhában, a szennyesek között milyen izgató lennél pucéron, ahogy alattam izzadsz? – kérdezte, amitől száguldani kezdett a vérem.
– És mi lenne, ha te hajolnál rá a vasalódeszkára? – kérdeztem, és belemarkoltam a frissen kikerekedett testrészébe.
– Bármire ráhajolok, csak kérned kell! – mondta, és hozzám dörgölőzött.
– Jó válasz! – mosolyodtam el, miközben beengedtem a nyelvét.


Mindketten kiöltöztünk, amennyire csak lehetett. Harry egy órán át borotválkozott, és igazgatta a haját, ami – bármit is csinál vele –, annyira szép és izgató, hogy legszívesebben rászóltam volna, hagyja már abba; de persze nem tettem. Nagyon izgult, amit nem is értettem igazán.
– Mitől vagy ilyen ideges, cica? – kérdeztem, mikor végre megállt előttem, és a szája szélét rágva rázta hosszú lábait.
– Nem is tudom. Ez az első karácsony „így”… – mutatott a jegygyűrűjére, és édesen elpirult. – És a családod még soha nem volt nálunk teljes létszámban. A nagyid egyáltalán tudja már? – kérdezte, és a szemében őszinte félelem villant.
– Igen, anyu már elmondta neki. Kíméletesen. Állítólag volt egy-két kritikus nap, de aztán megbékélt a dologgal. Minden rendben lesz! – mondtam, és felálltam, hogy mindkét kezét megfogjam az oldala mellett, és lábujjhegyre álljak egy csókért.
– Tudom, de akkor is ideges vagyok.
– Nyugi, szerelmem. Te vagy a legjobb pasi a világon, és az enyém vagy. A családom imád, és most szépen elmegyünk együtt vacsorázni, hogy megünnepeljük a nagyim 92. szülinapját.
– És ha valaki lefotóz, hogy én is ott vagyok? – kérdezte, újabb aggodalomforrást találva magának.
– Pete mindent leszervezett, és Eleanorral csináltunk olyan képeket, amit majd összeraknak a mostanival, mintha ő is ott lett volna. Te pedig másik kocsival jössz, a mélygarázsból egyenesen arra az emeletre, ahol a különterem van. Minden hermetikusan le lesz zárva, és a szálloda sosem kockáztatná a hírnevét azzal, hogy kiszivárogtat valamit.
Próbáltam nyugtatni, de inkább az ő idegessége ragadt át rám.
– Oké. Menjünk! – mondta, és nagy lépteivel elindult a kint várakozó kocsik felé. Az ajtóból még visszafordult. – Mi lesz, ha valaki lefotózza otthon Eleanort?
– Hazz, az isten szerelmére, nyugodj már meg! Nem lesz semmi baj. Senki nem fotóz le senkit, semmi ok az aggodalomra. Ez már a sokadik ilyen alkalom, és ha mégis megtörténik, rólad akkor se lesz kép, úgyhogy maximum azzal fúrhatnak, hogy El nem is volt itt. Az pedig csak jó nekünk, tekintettel arra, hogy nemsoká szakítunk…
Nagyot sóhajtott, és végre kilépett az ajtón.
Úton a szálloda felé, már én is tiszta ideg voltam, főleg mert Harry nem volt velem, de láttam magam előtt, ahogy az ajkát rágcsálva tördeli a kezeit, és forgatja a gyűrűjét. Ott akartam ülni mellette, még ezerszer elmondani, hogy minden rendben lesz, és ha ez sem segít, akkor addig csókolni, míg kiverem a fejéből az összes aggasztó gondolatot. Mikor bekanyarodtunk a lehajtóra, nagy levegőket vettem, és próbáltam lenyugtatni magam. A liftben már komoly hányingerrel küzdöttem, de erről is csak Hazz jutott eszembe, hogy ő milyen érzékeny, és mindentől felfordul a gyomra.
Kilépve a puha szőnyegpadlóra, már komolyan idegbeteg voltam. Testőr állt a lépcsőnél, és a lifteknél is, bár ezen az emeleten csak az az egy állt meg, amivel én is érkeztem. Épp megnyugodtam egy kicsit, mikor a személyzeti ajtó kivágódott, és egy pincér sietett ki rajta. Akkorát ugrottam, mintha rajtakaptak volna, ahogy meztelenül akarok belepisilni a hatalmas kristályvázába, ami egy barokk asztalon állt, a hall közepén. Ez már teljes skizofrénia – állapítottam meg, és kínomban elvigyorodtam. Alberto előttem ment, és mutatta az utat. A hatalmas, cirkalmas ajtó mögül nevetés, és poharak csilingelése hallatszott. Mikor beléptem, és a családom egyszerre fordult felém, hirtelen megkönnyebbültem. Jó helyen vagyok, olyan emberek között, akik mindennél fontosabbak számomra, és akiknek a társaságát ilyen körülmények között, eddig csak otthon, Angliában élvezhettem. De Harry és én, itt tervezzük az életünket az Államokban, pontosabban Los Angelesben, és remélem még ezer alkalom lesz arra, hogy itt lássuk vendégül a rokonainkat. Nagyot szusszantottam, és anyu ölelő karjaiba vetettem magam.
– De jó, hogy megjöttél! – mondta, miközben össze-vissza puszilt. – Harryt hol hagytad? – kérdezte egyből, és mögém pillantgatott.
– Külön jöttünk, hogy ne legyen zűr – magyaráztam, és felkaptam, hogy megpörgessem egy kicsit.
– Hello! – üdvözölt Dan, és szívélyesen kezet ráztunk.
Az asztalnál, két kis etetőszékben trónoltak az ikrek, a többiek pedig felálltak, hogy elém siessenek, és mind megölelgethessenek egy kicsit.
Épp végeztem, és a babák elé guggoltam, hogy ne ijesszek rájuk. Anyu figyelmeztetett, annyira ritkán látnak, hogy megijedhetnek tőlem. Ez borzasztóan rosszul esett, de igazat kellett adnom neki, így nem vettem ki őket a székükből, nem is nyálaztam össze a kis pirospozsgás pofijukat, ahogy szerettem volna, csak leereszkedtem, és halkan üdvözöltem őket. Mindketten érdeklődve figyeltek, és Ernest pár másodperc után felém nyújtotta az addig a szájában tartott kiskanalat.
– Ez nagy dolog ám! Nem mindenki kaphatja be! – mondta anya, és ő is mellém guggolt. Egy pillanatra elvigyorodtam, mert ez a mondat akár Harry szájából is elhangozhatott volna, és akkor egész más értelmet nyer, de igyekeztem elűzni a mocskos gondolatokat, és a gyerekekre koncentrálni. Ebben a pillanatban lépett be az, akiről épp fantáziáltam, és nekem elakadt a lélegzetem. Otthonról együtt indultunk el, mégis lenyűgözött a látványa. Mintás inget viselt egy sállal, és zakót, amitől azonnal hevesebben ver a szívem, ha meglátom rajta, meg az elhagyhatatlan kalapot, ami lassan a védjegye. Anya felpattant és elé sietett, de Harry engem keresett a pillantásával, és csak akkor nyugodott meg, mikor végre megtalált. Egy puszit küldtem neki, amitől édesen elmosolyodott, és az egyik gödröcske halványan felsejlett kipirult arcán.
– Szia, Hazz! – üdvözölte közben Dan, így épp felszabadult a keze, mire anya nekiesett.
– Sziaaaaaaaaaaaa! – csókolta arcon a leendő anyósa, Harry pedig úgy ölelte magához, mintha az ő rokona lenne. A szívem a torkomban dobogott. Mennyire, de mennyire hálás vagyok a sorsnak, hogy így szeretik egymást!
– Jay! – szorongatta nagy kezeivel Harry, és puszikat hintett a hajára.
– Már nagyon vártunk titeket! – mondta Lottie, és ő is sorba állt, hogy megölelhesse a vőlegényemet.
– Mi is nagyon vártuk, hogy megérkezzetek – mondta Harry, majd kibontakozott a karjaiból, és a nagyihoz lépett.
– Csókolom! – hajolt le egy puszira, de láttam, mennyire fél a visszautasítástól. Egy pillanatra bennem is megállt az ütő, ahogy a teremben lévők szinte mindegyikében, az ikreken kívül. Nagyi félelmetes pillantással nézett végig Harryn, majd felnyúlt, és a nyakánál fogva lejjebb húzta magához.
– Még jó, hogy most tudtam meg, mikor már el is jegyeztétek egymást! – dorgálta meg, de azért nyomott egy puszit a feszült arca. Harryn láttam, mennyire kínban van, hogy mit válaszoljon, ezért gyorsan odaléptem, én is lehajoltam, hogy nagyi másik arcára nyomjak egy cuppanóst, és helyette feleltem:
– Senkinek nem mondhattuk el, nagyi. Üzleti érdek!
– Ehh… – mondta a mama, és legyintett öreg, csontos kezével. – A család az család!
– Bocsáss meg! – mondtam engesztelően, és elkaptam a csuklóját, hogy a kézfejét is megcsókoljam.
– Meg van bocsátva! – nevetett fel a gesztustól, ami igazán nem jellemző rám. – És gyerekek hogy lesznek? – kérdezte egyből a lényegre térve. Nem kenyere a mellébeszélés.
– Amerikában már vannak olyan államok, ahol elfogadott a béranyaság – válaszoltam kapásból, mire Harry akkorát sóhajtott, hogy én is éreztem, pedig legalább fél méterre állt tőlem.
– Akkor jó! Mert remek génjeitek vannak, kár lenne értük – szögezte le a nagyi, és végre mindenki felnevetett, aki hallgatta a beszélgetést,
Phoebe és Daisy pedig kuncogni kezdtek, teljesen elvörösödve. Ők már abban a korban vannak, mikor fanfictionöket olvasnak esténként a tableten – állapítottam meg magamban, és én is kezdtem elpirulni, ha arra gondoltam, miket találhatnak a neten. Olyan részletes, és képletes leírásokat a szexuális életünkről, ami még azt is túlszárnyalja, amilyen a valóságban. Harryre pillantottam, aki csak kiélvezte a megkönnyebbülést. Eszembe jutott, hogy a lányok a mi szobánk mellett akartak aludni, ami így egészen más értelmet nyert. Kis kíváncsiak!

Egy órával később, jóllakottan és teljesen ellazult hangulatban üldögéltünk, miközben anya és Harry még az ikreket etették. Csak néztem a gyönyörűséget, aki Dorisszal együtt tátogott, ahogy a kanalat a szájába adogatta, és nagyon koncentrált, hogy minden jól menjen. Annyira szeretne gyereket, már vagy három éve. Alig volt tizenhét, mikor először elkezdett róla beszélni, és a Barbara Walters show után már konkrétan kijelentette, hogy minél hamarabb babát szeretne. Nem éreztem még magam felkészültnek a szülőszerepre, és bevallom, kicsit meg is ijesztett a dolog, de azzal nyugtattam magam, hogy amíg megy a zenekar, addig úgy sincs esélyünk ilyesmire. Most viszont gyomorszájon vágott a felismerés, hogy egy év múlva vége a dalnak, és akkor Harry megállíthatatlan lesz, úgyhogy legkésőbb két év múlva a saját gyerekünket fogja kényeztetni, és akkor valószínűleg ismét sarkaiból fordul ki a világunk.
De mára valamiért ez sokkal természetesebbnek, és reményteljesebbnek hatott, mint pár évvel ezelőtt. A képek, amiket elképzel az ember, nem sokat változnak, de az érzelmi töltetük, vagy az, amit kivált belőlünk, az gyökeresen más, pár év elteltével. Rájöttem, alig várom, hogy esténként egy összegömbölyödött baba aludjon a hasamon, és együtt nézzük Harryvel, képtelenül arra, hogy beteljünk vele. Azt akarom, hogy az első tőle legyen. Látni akarom a hasonlóságot, és imádni azért, mert egy része belőle van.
Felálltam, és odasétáltam hozzájuk. Egy széket húztam közvetlenül Hazz mellé, és óvatosan ültem le, nehogy megzavarjam a dolgokat. Doris rám nézett, és pufók kezecskéjével úgy csinált, mint egy kis pingvin, de közben engedelmesen nyitotta a száját, mint egy kis fióka. Oldalra fordultam, és néztem Harry átszellemült arcát, ahogy figyeli a kisbabát, és nem bírtam megállni, a füléhez hajoltam:
– Gyereket akarok!
Úgy kapta fel a fejét, mint aki áramütést szenvedett, és a pillái úgy remegtek, hogy attól féltem el is ájul. – Akarok egy kisbabát, akinek te vagy az apja. Vagyis mi vagyunk a szülei, de rád hasonlít. – Úgy nézett, mintha nem hinne a fülének. Vizslatta az arcomat, de én álltam a pillantását, és mosolyogva bólintottam, hogy megerősítsem a szavaimat. Harry még vajúdott egy pillanatig, hogy elhiggye-e, amit hallott, de aztán a szája a füléig szaladt, és hatalmasat sóhajtott.
– Komolyan, kicsi? Ha vége az őrületnek, rögtön lehet gyerekünk?
– Persze! – mondtam határozottan, és egy csókra felé hajoltam.
Éles visítás szakította félbe az idilli képet, mert Doris nem igazán türelmes, ha kajáról van szó. Mindenki ránk nézett. Harry megrázta a fejét, azonnal visszafordult, és gyorsan belapátolt egy adagot a sírásra görbülő szájacskába. Nem nézett rám, csak halkan mondta, ami a szívemnek a legkedvesebb a világon: – Szeretlek, Lou!


.

36 megjegyzés:

  1. Tudtam!! Mármint, hogy most lesz rész (vagyis nagyon reménykedtem :D)! Láttam hogy válszoltál a komikra, és úgy döntöttem fenn maradok még egy kicsit, hátha :D és iiigeeeeen! Új rész!!! Jippy!! Aludnem kellene, de nem, addig nem mehettem el míg el nem olvastam! :D
    Istenem, miért?? Azzal, hogy ilyeneket mondanak egymásnak kikészítenek, és imádom?! Mindig kanosak ami a kedvencem!! :p
    Ráhajol a vasalódeszkára??? OMG OMG OMG! Meg szauna? Meg kert?? Mosókonyha?? Na jó, kihalok! Alattam izzadsz? Msbxhxbyjkdkdk! Én.. Én.. Én. .. Nem bírom ez a mai (vagyis már tegnapi mert hajnali 2 van :D) sokkk volt :D a szívemnek megterhelő... De még élek ;) Zaynnek nem sikerült még kinyírnia, ahogy Larrynek sem! Erős vagyok!! ;)
    Jajj ez olyan aranyos rész volt, istenem, megint csak olvadok és olvadok :3 ahogy Louis gondolkodik Harryről annyira édes :3 Meg perverz :p "Nem mindenki kaphatja be!" Az ugye nem baj, ha nekem is kb rögtön perverz gondolataim támadtak ettől a mondattól? XD
    Olyan jajj, tiszta karácsonyi hangulat, ami most jól esett :3 Alig várom h már december legyen :3
    Na de lányok, kíváncsiskodunk mi?? Szabad ezt?? NEKEM KELL AZ A SZOBA!!! Akarom hallani!!! Meg látni is!! Tetszenek a fanfictionok, mi? :p
    Jajj és a legfontosabb!! SZŐRCSÍK!! Nsjybsjynjy! Látom magam előtt ahogy kivillan... Oh egek! Megértelek Louis...
    Na meg a sikoltozás... Jó hagyj...
    Imádom!! Ez annyira aww :3 És a gyerek téma ❤❤ Louis is akar, omg! Jaj a szívem, istenem megeszem őket :3 Ezek a részek olyan jók, nyugisak, szeretettel teliek, édesek, huncutkodósak, ami most nagyon kell nekem és meg is kapom ❤ Annyira imádom olvasni, minden olyan tökéletes benne, hogy ott érzem magan és aww :3
    Köszönöm, annyira imádom!!
    Pusziiiii imádlak ❤
    Ui első komi?? Mssnjskndjdid! XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, aki ilyen sokáig fennmarad, az megérdemli, hogy első legyen... Milyen kis furfangos vagyol te?? Vagy már ismersz :DD
      Ma kerestünk, de nem találtunk, pedig volt pár poszt, ami kifejezetten utánad kiabált :P:P

      Igen, a homevidi már most is késő lenne, hogy kiszivárogjon, nem igaz?!?!
      A szőrcsík közös fétisünk, úgyhogy megértelek, mikor azt írod, látod magad előtt..

      Ez a hét kicsit problémásabb volt, mint az előző, csak az a baj, hogy ez lassan minden hétről elmondható, és nem tudom, meddig húzzuk még, hogy meddig bírjuk még a szartengert, amit a nyakunkba zúdítanak.

      Remélem jól vagy, és a kis birodalmad kárpótol egy kicsit. Alig várom, hogy lássam!!

      Ölellek, remélem előkerülsz .://

      Pusziii

      Törlés
  2. jajj de édesek :)) jajj Harry gyerekekel :)) és Lou h gyereket akar megzabálom *.* imádtam : ) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Larry és a gyerekek, az már komoly veszélyforrás. Én is kikészülök tőlük. Annyira szeretném egyszer látni őlet, a gyerekeikkel a kezükben. Istenem, add!

      Törlés
  3. Annyit kell tanulnom hogy mar az orromon folyik ki a szemem, ugyhogy gondoltam pihenek es felnezek ide es bammm. :D
    El nem hiszed milyen jol idozitesz a reszekkel. Ez most kellett. Nagyon. Aranyos resz, ilyenkor teljesen atjar engem is a melegseeeg:3
    Jajj mit teszel velem (meg sem lepodok)
    Imadtam isteni egy resz lesz, megzabalom oket! Meg a picike ikreket is :3 imadom mikor ilyen kis pufik a babak, annyira edesek. Na visszaterek a tanulashoz!
    Legyjo!
    Nitus xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon meg tud hatni, mikor azt írjátok, hogy a részeim kicsit segítenek kikapcsolódni, vagy feltöltődni.
      A pufi babák+ Larry, az gyilkos párosítás, azt hiszem,.. Nekem legalábbis.

      Tanulj, bár az egész iskolarendszerrel nem értek egyet, de hát ez van. Ha én lennék az oktatásért felelős államtitkár, egészen más lenne minden... de egy pornószerző ritkán kap ilyen tisztséget.. :(( na mindegy, majd következő életemben ;)

      Puszi

      Törlés
  4. En is akarok nekik egy gyereket. Leszek en az anyja ha kell, nem erdekel, csak legyen mar!!!!
    Kihalok milyen edesek...
    Tok fura hogy itt nem Grace nagyi van, aki elobb tudja hogy osszejonnek, mint ok, hanem egy olyan nagyi aki meglepodott, es eloszor nem orult... de azert ezt a nagyit is birom:D
    Egy olyan mosokonyhas jelenetet nem bannek, nem tudom, te hogy vagy vele...
    A nagyobbik ikrekre meg buszke vagyok, en is a mellettuk levo szobat valasztottam volna, hasonlo indokkal:D
    xxHori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Höriiii!! 3<3

      Rengeteg jelentkező lenne, aki kihordana egy larrybabát, meg is értelek benneteket...
      Igen, néha nekem is fura a sok történet között ugrálni, és van, amikor el is vesztem a fonalat, hogy éppen hol vagyok.
      Én sem bánnék, de most nem kapunk betekintést sajnos... :((

      Mindannyian abba a szobába zsúfolódnánk, és pohárral a fülünkön hallgatóznánk... hatalmas tömeg lenne :DDDD

      Remélem, jól indul a suli. Puszillak. Azért néha rám írhatnál...

      Törlés
  5. EZ GYONYORU VOLT❤❤❤ BABAAAA OMG EGY HARRY BABAAAA KELL*-----* megkonnyeztem mikor Louis odament hozzá és azt mondta: "Gyereket akarok" :''))) nagyon tetszett!❤
    nem ismerlek alig tudok rólad valamit de nem erdekel amit tudok(nemugy h nem erdekel) szoval mindenkepp nagyon szeretlek!!❤ Little

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szeretlek, és köszönöm a sok csodás kommentet. Remélem a ti projektetek is alakul.

      Én is imádtam azt a részt, mondjuk nekem minden gyerekes/macskás a kedvencem...

      Puszillak

      Törlés
  6. Babaaaa :3 Eszembe jutott unokaöcsém most erről a részről, még csak most lesz 3 éves és awww <3
    Annyira édeseeeeek, istenem, náluk tökéletesebb pár nem létezik!! Egyszerűen NINCS! Daisy & Phoebe hahaha jókat kuncogtam annál a résznél, mikor Lou mondta, hogy abban a korban vannak, amikor fanfictionöket olvasnak :P Kis huncutok ;DD
    Imádtam ezt a részt is, kifogástalan :)))

    "– Ez nagy dolog ám! Nem mindenki kaphatja be! – mondta anya, és ő is mellém guggolt. Egy pillanatra elvigyorodtam, mert ez a mondat akár Harry szájából is elhangozhatott volna, és akkor egész más értelmet nyer, de igyekeztem elűzni a mocskos gondolatokat, és a gyerekekre koncentrálni." Imádom xD :P

    Alig várom a következő réééészt! Imádlak *-*
    Sok puszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a rész, úgy tűnik, sokaknak bejött... egyrészt a gyerekek miatt, másrészt a meghitt kis pillanatokért. Szerintem mind arra várunk, hogy ezekbe kapjunk egy kis bepillantást, mint a kezdetekkor. Istenem, hányszor sírjuk vissza azokat az időket. Csak olvadozni kellett, és naponta vigyorogni a boldogságtól... én akkor még nem voltam larrie, és bánom is nagyon, hogy lemaradtam a két évnyi felhőtlen boldogságról:(((

      Hozom a kövit, és puszillak <3

      Törlés
  7. Szia <3
    1. Imádom a nagyit. Nem kertel. Nem beszél mellé. Egyszerűen zseniális.:DD
    2. Phoebe és Daisy... Elgondolkodtam a rész olvasàsa közben h mi a fenèèrt kell Harryèk szobája mellett aludniuk,aztàn ahogy sejtettem...és te szépen rà is vezettèl... A kis huncutok! :D
    És mimimiiii? Lou kimondta h gyereket akar?? Na jó... I CRI
    Annyira édi rész volt! Imádtam minden sorát!!! <3
    Annyira várom a következőt és hálás vagyok amit értünk teszel... Csodálom a blogot..amebbyi minden történt az elejètől.. te jó ég.....és legfőkèpp téged. De nem fényezlek tovább.:D
    Puszi.<3
    :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sziaaa:)

      1. én is. minden történetemben imádom a nagyikat ;)

      2. Igen, a nagyobbik ikrek huncutok, de az ő korukban ez normális. És szerintem érthető ;)
      Igen,. kimondta, és épp ideje volt. Már szeretném, ha ott tartanánk, hogy lassan babáznak. Nekem minden nap nehezen megy már.. :((

      Igen, soha nem gondoltam volna, hogy ennyi idő után, még itt leszünk, és ennyi rész után is lesz mit írnom. Az más kérdés, hogy ti meddig vagytok hajlandóak olvasni...

      Puszillak, és mindent köszönök <3

      Törlés
  8. Kedves Becca Sikerült. Köszi a segítséget. :D Végre tudok kommizni <3 És el mondhatom hogy MENNYIRE NAGYON IMÁDOM EZT A BLOGOT. Ami segít túl élni a hétköznapokat. És remélem nem csak én vagyok az egyetlen aki vissza olvassa ?? :) IMÁDTAM ezt a részt mint a többit is és szóhoz se jutok milyen FANTASZTIKUS VAGY <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy tudtam segíteni:))))

      Az is nagyon boldoggá tesz, hogyha segíthetek egy kicsit a kikapcsolódásban, hisz ezért dolgozom. Nem, sokan vannak, akik már sokadszor olvassák, és ezzel mindig kivívják a tiszteletemet. :))

      Ahogy te is. Puszillak <3

      Törlés
  9. – Gyereket akarok!
    Úgy kapta fel a fejét, mint aki áramütést szenvedett, és a pillái úgy remegtek, hogy attól féltem el is ájul. – Akarok egy kisbabát, akinek te vagy az apja. Vagyis mi vagyunk a szülei, de rád hasonlít. – Úgy nézett, mintha nem hinne a fülének. Vizslatta az arcomat, de én álltam a pillantását, és mosolyogva bólintottam, hogy megerősítsem a szavaimat. Harry még vajúdott egy pillanatig, hogy elhiggye-e, amit hallott, de aztán a szája a füléig szaladt, és hatalmasat sóhajtott.
    – Komolyan, kicsi? Ha vége az őrületnek, rögtön lehet gyerekünk?
    – Persze! – mondtam határozottan, és egy csókra felé hajoltam.
    Éles visítás szakította félbe az idilli képet, mert Doris nem igazán türelmes, ha kajáról van szó. Mindenki ránk nézett. Harry megrázta a fejét, azonnal visszafordult, és gyorsan belapátolt egy adagot a sírásra görbülő szájacskába. Nem nézett rám, csak halkan mondta, ami a szívemnek a legkedvesebb a világon: – Szeretlek, Lou! "

    VálaszTörlés
  10. Ennél a résznél szó szerint meghaltam❤ jezusooom alig várom hogy legyen egy pici Larry vagy kettő.❤ én lennék a legboldogabb a világon ha ez a valóvilágban is igy lenne..
    Nagyon jo rédze lett Becca csak ezt tudom neked megint mondani és a babás résznél megint bőgtem:') ne kérdezd miért mert csak annyit tudok erre mondani hogy már annyira beleélem magam hogy ezért a történetért,/történjen bármi/az életemet adnám. Annyira odavagyok érte hogy az már fáj NAGYON!!!❤ nem tudom elmondani szebben és jobban hogy mennyire IMÁDOM❤❤
    NEM IS HISZED MENNYIT KÖSZÖNHETEK NEKED❤
    alig várom a kövi részt
    xxDorina❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igeeeeeeeeeeeeen!! Én is! Nem is tudom, hogy bírom ki addig?!?! Larry és a gyerekek a halálom... a végzetem.

      Ne mondj ilyet!!! Nem adjuk az életünket semmiért. Mert kell nekünk. De örülök, hogy szereted, és hogy valamivel hozzájárulhatok ahhoz, hogy néha ki tudj kapcsolódni.
      Én is imádlak, és azért pláne, hogy ezt mindig meg is írod nekem. <3<3 Nekem ti adtok erőt..

      Törlés
  11. Drága Becca!
    Először is nagyon sajnálom hogy az utóbbi időben eltűntem és az elmúlt nemtudomhány részhez nem írtam.Wifi-m az már van,viszont időm annál kevésbé.Szeptember óta konkrétan egy nagy rohanás az életem,minden reggel át kell utaznom fél Budapestet,millió-egy tanulnivaló…Így el sem jutottam egy normális kommenthez.Még egyszer bocsi,tudom hogy ez sokat jelent neked és írtam volna,mert megérdemled.
    Egyáltalán nem túl sokadik rész,MTF-ből sosem elég :D Amúgy én szeretem azt benne hogy tényleg nem egy új blog,de pont ezért van története,múltja és igazából nekem egyre többet jelent.Nem is tudok olyan fejezetet mondani az elmúlt 123-ból ami ne tetszett volna.Egyszerűen nagyon imádom,nem tudom kifejezni hogy mennyire fontos ez nekem.Köszönöm <3
    Most rátérek a részre,ami szokás szerinte lenyűgöző volt és tökéletes.De ezt már nem is kéne írjam,mert mindegyik az.Nem tudom hogy csinálod de annyira eltalál az összes mondat…
    „Holnap érkezik a családom, amit annyira várok, hogy az szinte hihetetlen. Pedig megszoktam már az elmúlt években, hogy nélkülük kell élnem, de most valahogy, mióta Harryt eljegyeztem, minden más megvilágításba került. Sokat gondolkodtam azon, hogy miért, és alig vártam, hogy anyuval beszélhessek erről. Mindig ő az, aki segít rájönni, mi az, ami bennem motoszkál.”---annyira imádom Jay-t!!Mióta Harry-t eljegyezte,azóta tulajdonképpen már hozzátartozik Lou családjához…meg már előtte is szinte,de azóta…ez annyira szívmelengető.Na jó,látom megint nem tudtam kifejezni magam értelmesen lol :P
    „Ő viszont sokkal, de sokkal jobban átlátja az összképet, és előre tudja, hová, milyen dekor kell, hogy ütős legyen. Egyébként is szórakoztatóbb csak nézni a sudár alakot, ahogy a létrán ágaskodik, miközben kidugott nyelvvel koncentrál, hogy felakassza a drótokat, és néha kivillan a hasa alja, a kis szőrcsíkkal együtt, amitől úgyis olyan merevedésem lesz, hogy két percig csak ülni tudok, és elterelni valamivel a gondolataimat.”---Úúúúristen,ne kínozz!!A hasa a szőrcsíkkal…íííííííí Lou meg gyönyörködik kilátásban,mi? :D
    „– Fél ötkor – válaszoltam, és felálltam a fotel karfájáról, ahol addig ültem, hogy átszelve a hatalmas nappalit, én is fellépjek a létra alsó fokára, és átöleljem a térdeit. – Szeretlek! – mondtam neki, ahogy lenézett rám, amitől ellágyult a tekintete, aztán azonnal lehajolt, hogy a két tenyerébe vegye az arcomat, és szájon csókoljon.
    – Én is téged, kicsi! – dünnyögte, de aztán láttam, hogy az órájára pillant, és megértettem, hogy most nincs idő a becézgetésre.”---Ez a kép…belehaltam,annyira aranyos <33 És kicsi <33
    „– Úgyse sikoltozhatsz, akkor se, ha egy emelettel lejjebb alszanak – mondta meggyőzően. – De milyen izgi lesz a kertben, vagy a szaunában, esetleg a konyhában lenyomni egy gyors menetet. És tudod, hogy a mosókonyhában, a szennyesek között milyen izgató lennél pucéron, ahogy alattam izzadsz? – kérdezte, amitől száguldani kezdett a vérem.
    – És mi lenne, ha te hajolnál rá a vasalódeszkára? – kérdeztem, és belemarkoltam a frissen kikerekedett testrészébe.
    „---Váááááááá!!! A mosókonyhában izzad….ahhhhh Harry ráhajol,,, ááááá.Azt hiszem ennyi volt a pályafutásom,megyek meghalni.Becca,tudom hogy lételemed hogy ilyesmikkel gyilkolássz,de ne legyél már ilyen kegyetlen!Látom hogy utána NINCS Larry-szex én meg itt maradok 200-as pulzussal és vinnyogva.Remek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. „Mindketten kiöltöztünk, amennyire csak lehetett. Harry egy órán át borotválkozott, és igazgatta a haját, ami – bármit is csinál vele –, annyira szép és izgató, hogy legszívesebben rászóltam volna, hagyja már abba; de persze nem tettem.”---jujj,de aranyos,hogy parázik!!Imádom a haját!
      „– Nem is tudom. Ez az első karácsony „így”… – mutatott a jegygyűrűjére, és édesen elpirult. – És a családod még soha nem volt nálunk teljes létszámban. A nagyid egyáltalán tudja már? – kérdezte, és a szemében őszinte félelem villant.
      – Igen, anyu már elmondta neki. Kíméletesen. Állítólag volt egy-két kritikus nap, de aztán megbékélt a dologgal. Minden rendben lesz! – mondtam, és felálltam, hogy mindkét kezét megfogjam az oldala mellett, és lábujjhegyre álljak egy csókért.
      – Tudom, de akkor is ideges vagyok. „---Miért ilyen kurva édes még az is ahogy izgul?! Ezt nem hiszem el ¬*---* Jézusom,Harry…édesen elpirult,hát nekem végem van!
      „– Nyugi, szerelmem. Te vagy a legjobb pasi a világon, és az enyém vagy. A családom imád, és most szépen elmegyünk együtt vacsorázni, hogy megünnepeljük a nagyim 92. szülinapját. „---elolvadtam...Lou <333
      „Úton a szálloda felé, már én is tiszta ideg voltam, főleg mert Harry nem volt velem, de láttam magam előtt, ahogy az ajkát rágcsálva tördeli a kezeit, és forgatja a gyűrűjét. Ott akartam ülni mellette, még ezerszer elmondani, hogy minden rendben lesz, és ha ez sem segít, akkor addig csókolni, míg kiverem a fejéből az összes aggasztó gondolatot. Mikor bekanyarodtunk a lehajtóra, nagy levegőket vettem, és próbáltam lenyugtatni magam. A liftben már komoly hányingerrel küzdöttem, de erről is csak Hazz jutott eszembe, hogy ő milyen érzékeny, és mindentől felfordul a gyomra.”---addig csókolni,míg kiveri a fejéből az összes aggasztó gondolatot….úristen,igeeen,tedd meg!!  Annyira aranyosak ahogy izgulnak…
      „. Épp megnyugodtam egy kicsit, mikor a személyzeti ajtó kivágódott, és egy pincér sietett ki rajta. Akkorát ugrottam, mintha rajtakaptak volna, ahogy meztelenül akarok belepisilni a hatalmas kristályvázába, ami egy barokk asztalon állt, a hall közepén.”---Becca!! :DDDD Ezt honnan szedted?? Hát ez kész :DDD Az a baj hogy ezt először a vonaton olvastam és nem tudtam mire számítsak,erre jön egy ilyen mondat és a fél vonat hülyének nézett,mert hangosan felröhögtem :P Elég kínos volt.Pedig már igazán megtanulhattam volna hogy tömegközlekedésen nem szerencsés MTF-et olvasnom ;)
      „– Ez nagy dolog ám! Nem mindenki kaphatja be! – mondta anya, és ő is mellém guggolt. Egy pillanatra elvigyorodtam, mert ez a mondat akár Harry szájából is elhangozhatott volna, és akkor egész más értelmet nyer, de igyekeztem elűzni a mocskos gondolatokat, és a gyerekekre koncentrálni.”---Nem mindenki kaphatja be…khm,khm…már épp kezdtem volna leoltani magam hogy milyen köcsög vagyok,mert még ilyen rohadtaranyos és szép pillanatban is perverz gondolataim támadnak,de aztán megnyugodtam hogy Louis-nak is :P

      Törlés
    2. „Otthonról együtt indultunk el, mégis lenyűgözött a látványa. Mintás inget viselt egy sállal, és zakót, amitől azonnal hevesebben ver a szívem, ha meglátom rajta, meg az elhagyhatatlan kalapot, ami lassan a védjegye. Anya felpattant és elé sietett, de Harry engem keresett a pillantásával, és csak akkor nyugodott meg, mikor végre megtalált. Egy puszit küldtem neki, amitől édesen elmosolyodott, és az egyik gödröcske halványan felsejlett kipirult arcán.”---ooooohhhh megjött a szexisten is ilyen rohadt dögös szerelésben…elolvadok!!Édesen elmosolyodott…gödröcske a kipirult arcán…Lehet hogy ezt te ilyen ártatlan mondatnak szántad…de én ettől meghaltam!!!
      „– Sziaaaaaaaaaaaa! – csókolta arcon a leendő anyósa, Harry pedig úgy ölelte magához, mintha az ő rokona lenne. A szívem a torkomban dobogott. Mennyire, de mennyire hálás vagyok a sorsnak, hogy így szeretik egymást!
      – Jay! – szorongatta nagy kezeivel Harry, és puszikat hintett a hajára.”---most valamiért sírok…nem tudom,basszus,ez annyira szép <333
      „– Még jó, hogy most tudtam meg, mikor már el is jegyeztétek egymást! – dorgálta meg, de azért nyomott egy puszit a feszült arca. Harryn láttam, mennyire kínban van, hogy mit válaszoljon, ezért gyorsan odaléptem, én is lehajoltam, hogy nagyi másik arcára nyomjak egy cuppanóst, és helyette feleltem:
      – Senkinek nem mondhattuk el, nagyi. Üzleti érdek!
      – Ehh… – mondta a mama, és legyintett öreg, csontos kezével. – A család az család!
      – Bocsáss meg! – mondtam engesztelően, és elkaptam a csuklóját, hogy a kézfejét is megcsókoljam.
      – Meg van bocsátva! – nevetett fel a gesztustól, ami igazán nem jellemző rám. – És gyerekek hogy lesznek? – kérdezte egyből a lényegre térve. Nem kenyere a mellébeszélés.”---naaa tudtam én hogy jófej :D Lou-tól ez annyira édes volt!
      „– Amerikában már vannak olyan államok, ahol elfogadott a béranyaság – válaszoltam kapásból, mire Harry akkorát sóhajtott, hogy én is éreztem, pedig legalább fél méterre állt tőlem.
      – Akkor jó! Mert remek génjeitek vannak, kár lenne értük – szögezte le a nagyi, és végre mindenki felnevetett, aki hallgatta a beszélgetést, Phoebe és Daisy pedig kuncogni kezdtek, teljesen elvörösödve. Ők már abban a korban vannak, mikor fanfictionöket olvasnak esténként a tableten – állapítottam meg magamban, és én is kezdtem elpirulni, ha arra gondoltam, miket találhatnak a neten. Olyan részletes, és képletes leírásokat a szexuális életünkről, ami még azt is túlszárnyalja, amilyen a valóságban. Harryre pillantottam, aki csak kiélvezte a megkönnyebbülést. Eszembe jutott, hogy a lányok a mi szobánk mellett akartak aludni, ami így egészen más értelmet nyert. Kis kíváncsiak! „---„fanfictionokat olvasnak esténként a tableten” és „mi szobánk mellett akarnak aludni”,nos ezek például rám igazak :D Ha egyszer megkaparintanám a mellettük lévő szobát,akkor fix hogy nem aludnék,hanem egész éjjel a falra szorított füllel…khm hűteném a fülemet :D

      Törlés
    3. „Rájöttem, alig várom, hogy esténként egy összegömbölyödött baba aludjon a hasamon, és együtt nézzük Harryvel, képtelenül arra, hogy beteljünk vele. Azt akarom, hogy az első tőle legyen. Látni akarom a hasonlóságot, és imádni azért, mert egy része belőle van.”---awhhhhh ha egy mondatban benne van az hogy „baba” valamint „Harry” vagy Lou” akkor én ott meghalok.És most megnt sírok,mert elképzeltem ezt a képet…az első Harry-től lesz.Meg a második is meg a harmadik is meg a negyedik is…..a tizedik is,az összes <333
      „– Gyereket akarok!
      Úgy kapta fel a fejét, mint aki áramütést szenvedett, és a pillái úgy remegtek, hogy attól féltem el is ájul. – Akarok egy kisbabát, akinek te vagy az apja. Vagyis mi vagyunk a szülei, de rád hasonlít. – Úgy nézett, mintha nem hinne a fülének. Vizslatta az arcomat, de én álltam a pillantását, és mosolyogva bólintottam, hogy megerősítsem a szavaimat. Harry még vajúdott egy pillanatig, hogy elhiggye-e, amit hallott, de aztán a szája a füléig szaladt, és hatalmasat sóhajtott.
      – Komolyan, kicsi? Ha vége az őrületnek, rögtön lehet gyerekünk?
      – Persze! – mondtam határozottan, és egy csókra felé hajoltam.”---sírok,ez gyönyörű…úristen mennyire imádom őket és gyerek…asdffghjkghjkvb <3333
      „Éles visítás szakította félbe az idilli képet, mert Doris nem igazán türelmes, ha kajáról van szó. Mindenki ránk nézett. Harry megrázta a fejét, azonnal visszafordult, és gyorsan belapátolt egy adagot a sírásra görbülő szájacskába. Nem nézett rám, csak halkan mondta, ami a szívemnek a legkedvesebb a világon: – Szeretlek, Lou!”---Szeretlek,Lou,,,ez…ahogy Harry eteti a kicsit és halkan mondja …nem,én ettől kivagyok !! Még mindig sírok és…imádom <33333333
      Megint elérted hogy a végére ismét egy érzelmi káosz legyek,ez úgy tökéletes ahogy van!
      Ez megint annyi energiát adott…pedig két hete nem alszok rendesen és kivagyok…Egyet ígérj meg;ha véletlenül mégsem lesz CO ahogy elképzeltük vagy abbahagyod és nem írsz többet,akkor az eddigi részeket ne töröld,mert szükségem van rájuk!!Rengeteget jelent nekem kivétel nélkül az összes rész és nem bírnám ki ha nem lennének…
      Bár én nem tudom elképzelni hogy nem lesz CO.Olyan nincs.
      Lehet hogy ez kissé okádék komment lett,de nem vagyok a legjobb formában és már rég írtam kommentet,szóval kijöttem a gyakorlatból :D
      Aki megint olvashatót nyomott,azt lenyakazom!!
      Igyekszem összeszedni magam és majd az SS-nél is nyomot hagyni ;)
      Ölelés
      Emse

      Törlés
    4. Emseeeeeeeeee!!! <3<3

      Hát itt vagy?

      Örülök, hogy végre van wifi-d, és sajnálom, hogy rohanás az életed. Nekem is az, átérzem a kínodat. Kitartás.

      Nem tudom, bizonyos könyvek/blogok miért isszák be magukat az ember bőrébe, de van, amit én is nagyon szeretek, és ezerszer is olvastam már. Az összes Vavyan Fable, és az SZJG....ja meg Wilbur Smith minden könyvét vagy négyszer... Szóval megértem, bár fel nem foghatom, hogy valaki az én írásomért rajongjon. De ennyi idő után, több, mint ezer komment után el kell fogadnom, csak még kicsit nehezen megy.
      Imádom az elemzéseidet, de nekem az is megfelel, pláne suliidőben, ha telefonról írsz 3 mondatot. Komolyan. Már tudom, mit szerettek, csak annyi kell, hogy visszajelezzetek, még nem unjátok, és itt vagytok, vagy szóljatok, ha valami már lerágott csont, esetleg irritáló... ennyit kérek, nem többet.

      Imádlak, nagyon vigyázz magadra!! <3<3

      Törlés
  12. Szégyenlem magam, mert 3 résszel le voltam maradva, így a kommentekkel is elmaradtam :( Úgy döntöttem nem írok külön-külön, úgy sem vagyok ebben túl jó..A lényeg, hogy még mindig töretlenül imádom a történetet és ez mindig is így lesz, bármi is történjék :) Ez a rész viszont az egyik nagy kedvencem lett, a baba project miatt! Elképzeltem az idilli képet, és annyira jól esett, hogy el sem tudom mondani. Ahogy a kezükben tartanak egy csöppséget, az a szeretet ami körülveszi őket...észveszejtő :)))) Alig várom a következőt, puszi, A

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj, Anettem, a lényeg, hogy most itt vagy,.,.,, és megint jönnek a kurva könnyek... ne harizz...
      Örülök, hogy szeretted a babás részt.... bár gondolom, most már nem fogod tovább olvasni a sztorit...

      Elmegyek bőgni.... szeretlek.

      Törlés
  13. BECCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA♥♥♥♥ eL NEM TUDOD Kézelni mit jelentett ez most nekem? Hogy mennyire kellett ez most nekem!!!Leírhatatlanul köszönöm!!!♥♥♥
    Karácsony díszek Harry Louis a csaldja Louisnaaak én síroook már az elején sírtaaam nem bíííírooom a szivem Harryt látom a létrán a kidugott nyelvééét neeee te jó ég ahogy Louis próbálja mondani mit hová de aztán rájon, hogy Harry jobban tudjaaa
    A folyamatos bókok és dícséretek, mint ez a "Gyönyörű" ez ez engem teljesen kicsinál hirtele megáll a szivemelfogy a levegőm és lepereg előttem lassítva hanggal az egész jelenet
    XDDD Louis kérleeek itt visítottam 10 percet "Ajj ne már" xddd :D :D én fetrengek :D :D Louis a sikoltizásnak annyi ahh kert,szaunaaa,konyhaaa,vasalódeszka,mosókonyhaaa Ohh a kurva élet
    "– Bármire ráhajolok, csak kérned kell!"-ÓHHHHH JÉZUSOOOOM!!!!!! dsfhshgghgfgkgghsgkgh remegés on
    Harry és a haja na igen az egy vallás egy életstílus
    a jegygyűrű NEM HEVERTEM KI még most sem nem nem és nem is fogom talán sohaaaa ...Harry folyamatos aggódása is kikészít nem vagyok normális...Louis meg a nyugtató, magabiztosság és dominanciaaa és te jó ég hát komoyln nem hiszem el hogy kivagyok
    Louuuu csak pár órára hagytátok el egymást ahhhh és csak rá gondol NEEE CSINÁLD EZT BECCA!!!! ♥_♥
    Albertoooo *-*
    ohhhh ♥ a sziveeem olvadook hogy Louis mennyire családcentrikus (jelenleg beugrott az interjú,amikor megkérdezték ki a legcsaládcentrikusabb és Larry egymásra mutatott) azt hiszeeeem be kell engem zárni vagy öljön meg valakii
    Jaaaay *_* Jaaaaj síroook a könnyeima sziveeem édeseeeim♥
    :((( Jaj ilyenkor úgy sajnálom, hogy a saját testvérei alig látják :( a szivem szakad meg
    "– Ez nagy dolog ám! Nem mindenki kaphatja be! – mondta anya, és ő is mellém guggolt. Egy pillanatra elvigyorodtam, mert ez a mondat akár Harry szájából is elhangozhatott volna, és akkor egész más értelmet nyer, de igyekeztem elűzni a mocskos gondolatokat, és a gyerekekre koncentrálni."-TUDTAAAAM :D :D :D xddd ez csakis Louis lehet vinnyogok :D
    A KALAAAP A SÁL HARRY AHHH Louison nem csodálkozom
    Jay és Harry az meg a halálom sőt hazudok az egész Tomlinson family és Harry a halálom az esküvő óta az ...felér egy smuttal sőt
    HAZZ *--* Dan adfjkksgkg
    JAAAAAAAY JAAAY JAAAAY EZ ANNYIRA IGEEEN IGEEEN ÍGY VAAAN és nem látok a könnyeimtől
    Haha igeen én is ledorgáltam volna őket helyes milyen dolog ez hogy nem mondták el???
    Louis és a cuppanóoos neeee neee neee belehalok ez nekem túl sok
    Imádoooom a nagyiiiit ♥♥♥
    "– Akkor jó! Mert remek génjeitek vannak, kár lenne értük – szögezte le a nagyi, és végre mindenki felnevetett, aki hallgatta a beszélgetést, Phoebe és Daisy pedig kuncogni kezdtek, teljesen elvörösödve. "-szemek ahaaa igen igeeen kár bizony semmi olyasmi
    Soha nem jutott még eszembe, hogy Phoebe és Daisy fanfictiont olvasnaaa, deeee jóoooo mostantól ez is az életem része lesz, mert ez COMFIRMED dolog annyira látom ahogy olvassák :D :D Óhhh hogyne lennének kiváncsiak :D :D EZ EGY csodáááás ötlet pacsi Daisy és Phoebe :D :D xddd cseleeees de same
    Harry eteti az ikreket....szúrjon le valaki egy törrel
    LATOOOM ÉS EZ BAJ NAGYON NAGY BAJ

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jézuuusooom ez egy gyomrooos még az elképzelése is gyilkol kínok között...ahhhh hogy tényleg max 2 év sírook
      Barbara Walters neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nem lehetsz ennyire nagyon kegyetleeeen muszáj volt ugyee? még ezt is kiakarsz nyírni teljesen és megforgatni bennem a tőrt százszor nem mondom hogy nem élvezem így akarok meghalni
      "Rájöttem, alig várom, hogy esténként egy összegömbölyödött baba aludjon a hasamon, és együtt nézzük Harryvel, képtelenül arra, hogy beteljünk vele."- A picsábaaaa!!!!! remegek azt hiszem nekem annyi....Hagyj!!!
      "– Gyereket akarok! "-LOUIS TOMLISON GYEREKET AKAR!!!! fuck miért csinálod ezt annyira tudtad, hogy megfogok halni annyira tudtaad s élvezed hogy haldoklooom szándékosan csinálod mit tettem ellened?Tudod, hogy milen rohamot kapok ettől tdod és és ahhhhh ölj meg de ne kínok között keljen meghalnom kérleeek *--*
      " – Akarok egy kisbabát, akinek te vagy az apja. Vagyis mi vagyunk a szülei, de rád hasonlít."FOKOZD PERSZEEE FOKOZD!!!!! omg EZ KOMOLYAN A VÉG EZ A VÉG!!! MIééért??? NEEEE kérleeek kegyelmezz
      a mosoly és a bólintás .... ♥♥♥
      "Nem nézett rám, csak halkan mondta, ami a szívemnek a legkedvesebb a világon: – Szeretlek, Lou! "-ezt még így a végére bszúrtad biztos ami biztos !!! AZ IDILLI KÉP AMI MINDIG ITT LESZ és egyszer megtörténik a valóságban is TUDOM MEG KELL NEKI történnie ♥♥♥
      Mondtam már, hogy nagyon szeretlek?? ♥♥♥ Imádom, hogy kinyírsz és kinok között hagysz meghalni minden alkalommal ♥♥♥
      belehaltam és a szivem megtelt melegséggel és feltöltődtem amit nagyon nagyo köszönök!!
      Hihetetlenül hálás vagyok neked!!!! ♥♥♥♥ Szóval köszönöm, köszönöm, köszönöm!!! ♥♥!

      Törlés
    2. Életem, most tényleg tudtam, nagyon is tudtam, hogy kinyírlak, de ez bocsáttassék meg nekem, ennyi rész után:))

      Már a karácsonyi dekornál sejtettem, hogy pingvinezni fogsz, de a gyerekes résznél biztos voltam benne, hogy lefolysz az ágyról...

      Igen, Igen, Igen... megérjük, és lesz ilyen. Látnom kell, hallanom kell, át kell élnem. Annyira szánalmas, hogy ez életem nagy álma.... de ez van.

      Az élet kiszámíthatatlan.

      Nincs mit köszönnöd.... és ugye tudod, hogy ez a rész sem jöhetett volna nélkül a hathatós segítséged nélkül ?! ;)

      Én köszönöm!!! <3

      Törlés
  14. .Úramistenmennyireimádtameztarészt. Csak így egybe és kifejezően. :DD Még hétfőn dokihoz menve olvastam el és fangörcsöt kaptam az utolsó mondattól a buszon. MENNYIRE ÉDES MÁR!!! És karácsonyi rész. <3 <3 <3 Várom már a karácsonyt. ^^
    Az elején Harryn meghaltam. Amikor izgult… Jaj annyira édes volt. :’) <3 És olyan jó elképzelni, hogy Harry ilyen lelkesen díszítí a lakásukat, de azért néha egy-egy csók is belefér. Atyaég, remélem az idei ünnepet is együtt töltik………………… :(
    “– Na, milyen? – kérdezte rám pillantva a létráról, mikor Emerita megnyomta az aktuális gombot, amitől fényárban úszott a nappali.
    – Gyönyörű! – mondtam, anélkül, hogy levettem volna a szemem róla. – És a dekoráció is elmegy…” Ahwwwww. Ezektől nekem annyira végem van!! Kis cukik. <3
    Louis aggodalma az ikrek miatt…. :DDD Csak ismételni tudom magam, olyan édesek!!! <3

    “– Ez nagy dolog ám! Nem mindenki kaphatja be! – mondta anya, és ő is mellém guggolt. Egy pillanatra elvigyorodtam, mert ez a mondat akár Harry szájából is elhangozhatott volna, és akkor egész más értelmet nyer, de igyekeztem elűzni a mocskos gondolatokat, és a gyerekekre koncentrálni.” :DDDDDD Ahjjj ezen nagyon nevettem. Soha nem értem, hogy juthatnak ilyenek az eszedbe, de kurva jók!!
    Remekül írsz és mindent látok magam előtt, de azért ez nem elég… Nekem muszáj látnom Harryt kisbabát etetni!!!!!!!!!!!! Bassza meg, elképzeltem és jézusom. Ahogy együtt tátog velük (lol nem is lehet úgy babát etetni, hogy nem tátogsz vele. Én is mindig azt csináltam az öcsémmel. :DD). <3
    a vége pedig annyira szép volt, hogy majdnem elsírtam magam. komolyan, még a mellettem ülő izzadtság szagú ember se rontotta el az élményt. De amúgy olyan furák a béranyák. 9hónap alatt nem nő hozzád a gyerek??? Soha nem tudnék elválni tőle. Akkor se ha eleinte nem akartam és az egész csak üzletből indult. Ez nekem annyira furi. De mindegy, örülök, hogy van ilyen mert így lehet gyereke az olyan családoknak is akiknek máshogy nem. Bár én mindig úgy képzeltem, hogy Larry majd örökbefogad egyet. Nekem az szimpibb, de ez is jó! A lényeg, hogy legyen. Amúgy amikor ezt írtad már kiderült a Brianas szar? Erre tök kíváncsi lennék.
    Nagyon jó rész lett és minden mondatát imádtam! Remélem legalább itt még sokáig tart a boldogság… Erre szükségem van.:(
    Köszönöm, hogy írsz.

    <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mikor ezeket írom, mindig eszembe jutsz, hogy ez Rékának be fog jönni, de nagyon. És igen, ugyanígy tudom, hogy miért fogok lebaszást kapni, és mi az, amiért veszekedni fogsz velem. De hát ez van. Ha sosem veszekednénk, nem tekintenélek a barátomnak... mert egy köcsög vagyok, mint tudjuk ;)

      Hogy itt meddig tart a boldogság??? Hát nem tudom,,, de még egy darabig biztosan;)

      Nem tudom, de nekem jobban tetszene, ha a saját, vérszerinti gyerekeiket nevelnék, és fogadnának örökbe is. Harry biztosan egy tucattal tervez. :) Angelina és Brad lehet a jó példa. A béranyaságot én meg tudom érteni, és talán, még kivitelezni is tudnám, ha olyan valakinek segítenék vele, akinek másképp nem lehet babája..

      De persze, nyilávn nem biztos, hogy így van... lehet, hogy el nem engedném, és utolsó véremig harcolnék, hogy velem maradhasson... Kétesélyes a dolog.

      Puszillak, menj aludni, mert késő van!! <3 <3 <3 <3 <3

      Törlés
  15. Szia Drága Becca!:) Esetleg benne lennél egy linkcserében?:) http://larrystylinsonszeretetszolgalat.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bocsáss meg, de már régen nem teszek ki blogokat, mert nagyon sok csalódás ért... ne haragudj! :)

      Törlés
    2. Köszönöm hogy ilyen megértő vagy . :)

      Törlés
  16. Ittenkém>< ez túl cuki volt>< megyek olvasni tovább>×<

    VálaszTörlés