2015. április 10., péntek

C. Fejezet

JUBILEUM

Az olvasók létrehoztak egy facebook csoportot, aki szeretne csatlakozni, itt  találja a linket:
https://www.facebook.com/groups/1565647227038187/

Köszönöm ezt a csodálatos hetet, a rengeteg kedves kommentet, tényleg ünneppé varázsoltátok nekem ezt a pár napot. Most, a századik rész után, aki nem iratkozik fel, és kommentelni sem szeret, csak írjon egyetlen szavas üzit, hogy lássam, kik vannak még itt, kik az új olvasók:))

És itt a várva várt századik rész...
Triplahosszú, remélem nem bánjátok...
Köszönöm ezt a csodás egy évet, amit velem töltöttetek <3<3
Amandának pedig hálásan köszönöm a csodálatos rajzot, ami ehhez a fejezethez készült. <3<3



Louis

Nem is tudtam magamról, csak száguldottam az úton, és próbáltam a vezetésre koncentrálni, de a tudatomat kitöltötte Harry szédítő illata. Ha felizgul, annyi feromont termel, ami kiütne egy komplett hadsereget is. Éreztem a belőle áradó vágyat, az ujjaim alatt a combján vibráló izmokat, hallottam, hogy szabálytalanul lélegzik, és a pillantása égette az arcomat. Nem csak ő fél. Én is attól rettegek, hogy kijózanodik, és ismét visszavonulót fúj, mint a múltkor, mikor a szálloda teraszán merültünk el egymásban. A következő alkalommal én voltam gyáva, de talán pont ez kellett ahhoz, hogy letisztuljanak bennem a dolgok. Hogy még néhány napig emésztgetve a történteket rájöjjek, nélküle fabatkát sem ér az életem. A hiánya nem szűnt azóta, hogy kisétált az ajtón, azon a közel fél évvel ezelőtti délutánon, de elhitettem magammal, hogy majd megtanulok nélküle élni. Mára minden megváltozott. Beláttam a tévedésem, és őszintén remélem, benne is él még a vágy, hogy ismét egy pár legyünk.
Erőszakkal hessegettem el ezeket a mélyenszántó gondolatokat, hogy csak a pillanatra koncentrálhassak. Ránéztem, és a smaragdzöld szempár éhesen viszonozta a pillantásomat. Gyorsan hozzám hajolt, egy rövid csókot nyomva a számra (amitől ismét kihagyott a szívem), aztán visszadőlt, én pedig gondolatban hálát rebegtem az őrangyalomnak, hogy nem jött szembe autó, mert áttértünk a másik sávba. Visszakormányoztam, és igyekeztem eszemen maradni, de Harry a fejébe vette, hogy kicsinál. Átnyúlt, és ő is a combomra fektette a tenyerét, de nem olyan szolidan, mint én tettem, hanem egészen fent, a belső oldalára, aztán megszorította, amitől meglódult a vérem. Mikor rájöttem, azt nézni, hogy keményedek meg a nadrágomban, már nem kaptam levegőt, és lángolt az arcom.
– Ez az – mondta, egy győztes hanghordozásával, én pedig tehetetlenül felnevettem.
– Kis mocsok! Miért teszed ezt velem? – pillantottam rá.
– Mit? – kérdezte ártatlanul.
– Direkt felizgatsz? Az életünkkel játszol.
– Nem csináltam semmit! – válaszolta hamis felháborodással.
– Vagy azt akarod, hogy félreálljak? Most már kibírhatnánk hazáig! – néztem rá látszólag mérgesen. Lassan elhúzta a kezét, de azért ügyelt rá, hogy az ujjai végigszántsanak az egész combomon.
– Oké. Befejeztem.
A lábait széles terpeszbe nyitva lejjebb csúszott az ülésben, a fejét a támlára hajtva. Ahogy végignéztem rajta, láttam, hogy ő is teljesen fel van izgulva, amitől kiszáradt a szám.
– Arrghhh – nyögtem fel a látványra, mire hirtelen odakapta a fejét, aztán követte a tekintetem, és mikor rájött, hogy nem tudom levenni a szemem álló farkáról, szélesen elvigyorodott.
– Sajnos, ezzel nem tudok mit csinálni – tárta szét a kezeit, és félárbócra eresztette hosszú szempilláit. Az arca kipirult, a szemei veszélyesen csillogtak, a szája fel volt duzzadva a csókjaimtól, és nyálasan fénylett. Annyira szexi volt, hogy megvonaglott a szerszámom.
– Ne aggódj, én tudom, mit kell vele csinálni – válaszoltam, és ismét lenéztem, ezúttal szándékosan nyíltan.
Harry mélyen beszippantotta a levegőt, és a keze az ölére siklott.
– Ha addig kibírom – közölte fojtott hangon.
Odakaptam, erősen marokra fogtam, és megszorítottam. Úgy simult a tenyerembe, mintha erre tervezték volna, Hazz pedig eszelősen nyögni kezdett, és feldobta a csípőjét.
– Lou! Kérlek! – nyögte, és megfogta a kezem, hogy el ne vegyem.
– Mindjárt ott vagyunk! – ígértem, és beletapostam a gázba.
Harry már vagy két kilométerrel előbb kikészítette a kártyát, így mikor a felhajtóra kanyarodtam, csak átnyújtotta, én pedig gyorsan lehúztam a leolvasón, és alig tudtam kivárni, a kapuszárnyak annyira szétnyíljanak, hogy átférjek köztük.
A kocsi felverte a port, ahogy végigszáguldottunk a hosszú úton a ház elé.
Mindketten szinte kipattantunk az autóból, és rohantunk az ajtóhoz. Épp felugrottunk a lépcsőn, mikor végre utolértem Harryt, és a csuklójánál fogva visszarántottam. Nekinyomtam a falnak, megmarkoltam az állát, és erőszakosan tapadtam a szájára.
Nem mintha szükség lett volna a durva bánásmódra, mert olyan volt, mint egy kezesbárány.
Halkan sóhajtozott, és elégedetten morgott, ahogy a nyelvem átdugtam a szájába, aztán átölelte a derekamat. Hosszú kezeivel könnyedén átfogott, és magához szorított. Lábujjhegyre álltam, ahogy mindig, ha csókolózunk, ő pedig könnyedén megtartott, mikor neki dőltem.
Percek teltek el így, és már féltem, hogy be sem jutunk a házba, mikor Hazz óvatosan félrefordította a fejét.
– Nem bírok már várni! – suttogta, és hangosan zihált. A tekintete könyörgő volt, és mivel én is pontosan azt éreztem, amit ő, a mellkasára támaszkodva eltoltam magam, és torkot köszörültem, míg ő ismét előhalászta a kártyát, aztán kinyitotta az ajtót. Beléptünk, Harry a riasztóhoz lépett, és beütögette a számokat, de a berendezés hangosan sípolni kezdett, és piros fény villant a tetején.
– Bassza meg! Annyira remeg a kezem – vallotta be, mire mellé léptem, és finoman félretoltam.
– Mi a kód? – kérdeztem, mert a számláló egyre gyorsabb csipogással jelezte, hogy fogytán az időnk, és egy pillanatra bevillant, hogyha azért kell még várnunk, mert kiszállnak a biztonságiak, én tuti felrobbanok.
– 22-02-2012 
Gyorsan beütöttem, és csak mikor a lámpa zöldre váltott, akkor néztem rá felhúzott szemöldökkel. Ő csak mentegetőzve felhúzta a vállait, és lesütötte a szemét. A szívem megtelt érzelmekkel. Az a nap, mikor összejöttünk. Soha nem felejtem el.
– Édesem! – nyúltam érte, és rántottam magamhoz. Hálásan simult hozzám. Most éreztem meg, hogy az egész teste remeg, nemcsak a keze, ahogy mondta. Átöleltem a derekát, egy röpke csókot nyomtam az ajkára, és finoman tolni kezdtem a lépcső felé.
Mikor felértünk az emeletre, felém nyúlt, és kézen fogva léptünk be a hálószobába. Az ágy nem volt bevetve, ezért azonnal szemet szúrt a párnán heverő póló, és újra megdobbant a szívem, mikor felismertem, hogy az én elnyűtt, kék, Vans-es felsőm, ami egészen biztos, hogy nem megy rá, úgyhogy valószínűleg azzal alszik. Elszorult a torkom, ahogy magam elé képzeltem a nagy, magas alakot összegömbölyödve, pólómat az arcához szorítva. Felnéztem rá, ő ismét csak a vállát húzogatta, mert azonnal tudta, mire gondolok, aztán a kezemnél fogva az ágyhoz húzott, de ott megtorpant. Éreztem, hogy elbizonytalanodik, de bennem már minden a helyére került, ezért magam felé fordítottam, és átöleltem.
– Minden rendben. Ne félj! – mondtam halkan, mire összeszorította a szemeit, és mély levegőt vett. Odahajoltam, az arcát kezdtem puszilgatni, mintha először tehetném életemben, és a kezeimmel a mellkasára támaszkodtam. Egy pár másodpercig csak hagyta, hogy finoman érintsem a számmal, de aztán elfordította a fejét, és az ajka éhesen kereste az enyémet. Elvesztem.
A kezeim a gombjaira siklottak, magamhoz rántottam, és nem volt több önuralmam arra, hogy húzzam az időt. Széttéptem az ingét, amitől halkan felsikkantott, ezzel fokozva amúgy is tetőfokára hágó gerjedelmemet, aztán csak lerázta magáról a cafatokban lógó darabot. Már a nadrágját gombolta, aminek a derekába én kapaszkodtam, hogy leránthassam róla, ha végre szabad az út. A térdéig sikerült, persze a bokszerével együtt, de elakadt a szavam, mikor megláttam nedvesen feszülő péniszét, ahogy a hirtelen mozdulattól lengedezik. Felnéztem, de a szemeiben olthatatlan vágyat láttam csupán. Megtámasztottam a hátát, és az ágyra fektettem. Zihált, a teste reszketett. Megőrültem érte. Lehúztam a csizmáit, lecibáltam a farmerét, a zoknikat is a földre ejtettem, és közben kiléptem a cipőmből. Magamról is ledobáltam a ruhákat, de közben fogva tartottam a tekintetét. Mikor kiléptem az alsómból, megrebbentek a pillái, és éreztem, milyen belső küzdelmet folytat, nehogy lenézzen a farkamra. Elvesztette a magával vívott harcot, és a pillantása az ölemre siklott. Felnyögött, az ajkai elnyíltak, és az alsót önkéntelenül megnyalta.
– Lou! – nyújtotta felém a kezét. Azonnal az ágyra térdeltem, és fölé hajoltam. Széttette a lábait, hogy közéjük helyezkedve feküdhessek rá.
Ahogy a testünk összesimult, végigszáguldott rajtam a vágy. Harry illata, a bőre mindig is részegítő hatással volt rám, de így, félévnyi kihagyás után (ha a közbeeső, önkívületben elkövetett szexeket nem számítjuk), elementáris volt az ereje. Faltam, haraptam, téptem, ő pedig elégedetten nyöszörgött, és nagy kezeivel a hátamat markolászta. Sietnem kellett, mert nem tudtam lépést tartani az őrjítő szenvedéllyel, ami majd szétfeszített. Lejjebb csúsztam, végignyaltam a mellkasán, élvezve az enyhén sós ízt, amit a bőrét ellepő izzadtság kölcsönzött neki. Homorított, ahogy erősen szívni kezdtem a bimbóját, és a csípőjét fellökte, anélkül, hogy tudott volna róla.  Nem időztem soká, bár a hegyes kis csúcs mindig megigéz. Megőrülök tőle, hogy szinte állandóan összehúzódik, és bárhol vagyunk, képtelen vagyok nem rápillantani, ahogy szinte átszúrja a pólóját. És pont olyan érzékeny, amilyennek látszik. Ha csak simogatom, Harry már attól is teljesen felizgul, de szerintem el is tudna menni, ha sokáig dédelgetném. Egyszer kipróbálom! – határoztam el, de azt is beláttam, ennek nem most van itt az ideje. Lefelé vettem az irányt, egész testemmel csúszva az övén, és halkan morogtam, ahogy a hasamon éreztem az erekcióját. Hazz nyögdécselt, a saját mellbimbóit csavargatva, és a háta ívbe hajlott. Imádom, mikor magát érinti.  Egy újabb dolog, amitől eszemet vesztem. De mi az, amitől nem? Bármit tesz, nekem végem.
Felnéztem, és megigézve bámultam, ahogy a fejét hátrafeszítve, hosszú ujjaival csipkedi a kis csúcsokat, és majdnem visszamásztam, hogy a számmal helyettesítsem a kezét, de aztán mérlegeltem, és rájöttem, nekem más dolgom van.
A combjai közé ereszkedtem, amiket hívogatóan széttárt, és óvatosan kézbe vettem a péniszét. Felnyögött, a fejét is felrántotta, és lenézve rám, lihegni kezdett.
Megnyaltam a szám, aztán már hajoltam is rá, hogy ne kelljen várnia. Mikor selymes makkját az ajkaim közé préseltem, és leengedtem a torkomig, Harry olyan hangokat adott ki, amitől majdnem elélveztem. Két oldalt a lepedőt markolta, olyan erővel, hogy kifehéredtek az ujjpercei, és hörgött, mint akit kínoznak. Párszor rábólintottam az ágyékára, de ott sem akartam elidőzni, mert nem bírtam már várni. A térdei alá nyúltam, és feltoltam a lábait. Engedelmesen emelte őket, majdnem a mellkasáig húzva a hosszú végtagokat. A nyelvem már ott járt, ahova a vágyam űzte, és Harry kéjes nyögéseitől feltüzelve adtam meg neki, amit kívánt.
Az első ujjnál felnyikkant, és a teste megfeszült, de rögtön a számba vettem a farkát, és pár másodperccel később éreztem, ahogy ellazul. A másodikat könnyebben fogadta, mert olyan mélyen járt már a vágyban, hogy a fájdalmat is elviselte volna, csak enyhülést nyerjen. Azért óvatos voltam, és hagytam elég időt, hogy felkészüljön a behatolásra. Csak nyalogattam a makkját, de nem kaptam be, mert olyan szinten feszült, hogy féltem, elélvez, mielőtt benne lehetnék. Márpedig érezni akarom, ahogy lüktet, miközben átjárja a gyönyör.
Megforgattam benne az ujjaimat, aztán még mélyebbre fúrtam őket, míg nagy nehezen elértem azt a pontot, amitől sikítozni kezdett. Ezt a hangot imádom. Harry Styles, akinek olyan mély hangja van, hogy a világ összes nője benedvesedik, ha meghallja, úgy képes sikoltozni, mikor eltalálom a prosztatáját, mint egy kislány. Imádom!
– Lou, ne! Elmegyek! – siránkozott, mire azonnal abbahagytam a tikos gomb nyomkodását, és kihúztam az ujjaimat. Kétségbeesetten nézett rám, és láttam a szemében az emésztő vágyat, mert már karnyújtásra volt az orgazmustól.
– Mindjárt, bébi! – ígértem neki, és lenyúltam az ágy mellett heverő nadrágomért, hogy kihalásszam a zsebéből az óvszereket. Ahogy az ágyra dobtam a maréknyi gumit, Harry egy pillanatra felvonta a szemöldökét, és tátott szájjal nézett rám.
– Reméltem, hogy egész éjszakára maradhatok – mondtam félszegen, és gyorsan megtapogattam a másik zsebemet, vajon ott van-e benne a kis doboz. Mikor megbizonyosodtam róla, hogy nem hagytam el, megkönnyebbülten felsóhajtottam, és ismét Harryre néztem, akinek épp lecsukódtak a szemei, ahogy a saját combjai közé nyúlt, és marokra fogta a golyóit. Feszülnek már, az egészen biztos. Máris szépségem! – üzentem gondolatban, és a fogammal kiszakítottam az első tasakot.
Ahogy felgörgettem az óvszert, lenyúltam, Harryt az oldalára fordítottam, és feltoltam a lábait. Engedelmesen gömbölyödött magzatpózba, így megnyitva előttem az utat. Egyik kezemmel megtámaszkodtam a csípőjén, a másikkal megmarkoltam a szerszámomat, és óvatosan végigsimogattam vele a vágásán. Nyögdécselt, és szuszogott, arcát a párnába fúrva.
Mikor éreztem, hogy elakadok, mert célba értem, visszahúzódtam, még egy adag nyálat kentem a végére, mert éreztem, hogy nem lesz türelmem a gyengéd behatoláshoz. Harry ijedten nézett fel, de mikor látta, mit csinálok, hirtelen ő is a szájához kapott, aztán frissen benedvesített ujjaival körbekente az ánuszát, mert sejtette, mi fog történni. Ránéztem, ő bólintott, és akkor vesztettem el a fejem. Ismét becéloztam magam, de most már nem volt finomkodás. Egyetlen határozott, erőteljes mozdulattal tövig hatoltam, mit sem törődve kifeszülő testével, és a farkamat leszakító belső izmaival. Annyi önuralmam maradt, hogy mikor teljesen elmerültem benne, nem mozdultam, csak próbáltam lélegezni, és időt hagyni neki, hogy a teste alkalmazkodjon a dologhoz.
– Gyerünk, Lou! Csináld! – kiáltott rám, mire hirtelen felocsúdtam.
– Nem merem, Hazz. Kicsit várj! Nagyon szűk vagy.
– Nem érdekel. Nem bírom már! – A hangja annyira kétségbeesett volt, hogy én is beleremegtem. Átnyúltam rajta, és marokra fogtam, mire még erősebben szorított, amitől majdnem én is elélveztem azonnal. Kapkodtam a levegőt, hogy kivédjem a korai magömlést, és őt kezdtem fejni ütemesen.
– Jééézusom! – hörögte, és a fejét is felemelve hátranyúlt, hogy a fenekembe markolva bírjon végre mozgásra. Óvatosan visszahúzódtam egy kicsit, aztán erősen belé döftem. Hatalmas sikoly, amibe belereszketett az egész teste. Tudom, hogy ebben a pózban tökéletesen telibe találom, mégis mindig elcsodálkozom azon, mit vált ki belőle.
– Így! Még! – nyögte, de levegőt nem vett, mert nem tudott. A nyakán kidülledtek az erek, az összes izma feszült, és a markomban éreztem, hogy szinte folyik a nedve. Az ujjaimmal kentem el, hogy még élvezetesebb legyen neki az izgatás, aztán lenéztem, és a szememmel ittam a látványt, ahogy mozogtam benne. Nem volt több, mint pár erőteljes mozdulat, mikor szűkölni kezdett, a kezemhez kapott, és erőteljesebb szorításra ösztönzött, majd  akkorát élvezett, hogy a fél ágyat összefröcskölte, miközben úgy rám szorult, hogy egy hirtelen beszívott légvétel után rángatózva hagytam, hogy átjárjon a kéj.
Mikor abbamaradt a gyűrűző élvezet, rárogytam, az arcát csókoltam, amihez hozzáfértem, mert neki sem volt annyi ereje, hogy felemelje a fejét. Lassan izgattam még, amíg a péniszéből kifejtem az utolsó cseppeket, majd felemeltem a kezem, és lenyalogattam az ujjaimat. Mindent egyszerre akartam, és bár tudtam, hogy nemsoká a számba veszem, és addig szopom, míg meg nem kapom a jutalmam, nem bírtam kivárni. Úgy látszik, ez a késztetés Harryben is ugyanúgy felütötte a fejét, mert ahogy kihúzódtam belőle, és a gumitól megszabadulva felrántottam az amúgy is balesetes lepedőt, hogy megtöröljem magam, már fordult, és hatalmas kezeivel elkapva a csípőmet magához rántott, hogy a nyelvével tisztítsa meg a farkamat. Körülbelül annyi időm volt, hogy két mély levegőt vegyek, mielőtt újra elmerültem a vágyban, és a hajába túrva jeleztem, hogy abba ne hagyja.
Harry teljesen beleélte magát a dologba, amiben amúgy is profi. Ilyen ajkakkal nem is lehetne más. Tűzpiros, duzzadt szájával le-felcsúszott a szerszámomon, erősen szívva a makkomat, amitől ismét olyan kemény lettem, hogy szinte fájt. A hátamra döntött, én pedig engedelmesen dőltem az ágytámlának, míg ő négykézlábra állt, hogy mélyebben engedjen a torkára. Néztem amit csinál, és nem tudtam betelni a látvánnyal. Nyögtem, sóhajtoztam, és alkalomadtán fojtottan felkiáltottam, mikor a fogait mélyesztette a húsomba. Azt hittem, az a terve, hogy újabb orgazmusig űz, de legnagyobb meglepetésemre alig pár perc után kiengedett az ajkai közül, és a péniszem nyálcsíkot húzva csapódott a hasamra.
Elégedetlenkedni kezdtem, és a feje után kaptam, de mikor felnézett, és a száját beharapva felegyenesedett, győzött a kíváncsiság. Felemelt egy tasakot, a fogával tépte ki, majd fél kézzel felállította a farkamat, és ráillesztette a gumit. Hosszú ujjaival egy pillanat alatt görgette rá az óvszert, én pedig halkan nyüszítettem, amitől szélesen elvigyorodott. Elengedett, majd miközben összezárta a lábaimat, a két oldalamra térdelt, és feljebb araszolt. Már tudtam, mi a terve, és a gondolattól azonnal lüktetni kezdett az alhasam.
Lenyúlt, megmarkolt a makkom alatt, beigazított, aztán a szemembe nézett. Benntartottam a levegőt, és a kezeimet a csípőjére fektettem. Várakozásteljes remegés feszült az izmaimban, a szívem majd kiugrott a helyéről. Harry pár centire magába nyomta, aztán úgy elkezdett lihegni, hogy a hasán a kockák folyamatosan vibráltak. Csak bámultam, szólni sem tudtam volna. Életében először teszi ezt. Mindig szerettem volna, de valahogy ódzkodott a dologtól. Nem erőltettem, de örökké ez volt az egyik titkos vágyam. Éreztem, ahogy átbuktat az izmon, ami a kritikus pont, és máris körülölelt a forróság. Harry előrébb dőlt, és kitolta a fenekét, hogy könnyebben rányomhassa magát. Torokhangon nyöszörgött, és a saját karjába harapott. Nem is pislogtam. Minden olyan csodálatos volt, hogy attól rettegtem, egy szempillantásnyi idő alatt lemaradok valamiről.
A combjai szorosan fogtak közre, az izomkötegek kirajzolódtak a bőre alatt. Feszes csípőjét úgy markoltam, hogy bár egy gramm háj sincs rajta, azért sikerült belemélyeszteni az ujjaimat. V–vonalánál két ér lüktetett szabályosan, és a farka előremeredt az ágyéka előtt, enyhén felfelé és picit balra ívelve. A hasán is feszültek az izmok, és ahogy lassan tövig magába fogadott, begörbítette a hátát. Félig előrehajolt, de a kezével hátranyúlva még fogta a péniszem, amitől a válla hátrafeszült az egyik oldalon; így a gyönyörűen kidolgozott izmok mind megmutatkoztak a karján, és a mellkasán. A tetoválásai ilyenkor életre kelnek. Imádom, ahogy a pillangó szárnyra kél, és a két madár, ami minket jelképez, egymás felé mozdul. A hüvelykujjaimmal a páfrányleveleket cirógattam a csípőcsontjain, és a nevét mondogattam, miközben felhúztam magam, és a mellbimbóját szívtam, aztán a nyakát haraptam, és a hajába túrtam.
– Isteni vagy, bébi! Annyira jó így – lihegtem a bőrébe, majd rátapadtam, és el sem engedtem, míg egy hatalmas, lila nyomot hagytam magam után. Harry torkából elégedett morgás tört fel, és a csípőjével körözni kezdett. Visszahanyatlottam a párnára, a gerincem meghajlott, mert muszáj voltam feltolni magam, hogy teljesen és tökéletesen belé hatoljak.
Harry letámaszkodott a mellkasomra, aztán olyan érzékien kezdett mozogni, hogy azonnal elernyedtek az izmaim, és hagytam, hogy most teljesen átvegye az irányítást.
Tekergett és hintázott hosszú combjain, amiket markoltam, és az arcomat nézte, hogy a visszajelzéseimből szűrje le, mivel kerget legjobban az őrületbe. Szerintem nem sokra ment vele, mert magam sem tudtam volna megmondani, melyik az a mozdulat, ami a legjobban izgat, csak azt, egyik kínzóbb, mint a másik.  Egyre gyorsabban mozgott előre-hátra, amit én sosem tudtam kivitelezni, mert rövidek a lábaim, neki viszont nagy a mozgástere, amit ki is használt rendesen. Ahogy néztem, egy pillanatra beugrott az IKEA-ban látott szekrényajtó nyitogató gép, és majdnem el is mosolyodtam, de akkor rászorított a farkamra, és a sajátját marokra fogta, úgyhogy a vicces kis gondolataim azonnal elillantak.
Lassan, a tenyerével kente el magán a nedvét, ami már a hasamra is csöpögött, majd lenyomta a péniszét, és a hegyével törölgette a széthullott cseppeket. Komolyan mondom, elélvezek, ha ilyeneket csinál. Alig bírtam már magammal, ezért felnéztem rá, az ujjaimat a hajába fúrtam, és lehúztam magamhoz egy szenvedélyes csókra.
– Na, milyen? – kérdeztem a fülébe suttogva, mikor oldalra fordult, és a vállamat csókolgatta.
– Isteni! – válaszolta mély hangon, aztán felnyikkant, mikor picit feldöftem a csípőmmel.
Felegyenesedett, és gyorsabb tempóra váltva űzni kezdett az élvezet felé, de úgy gondoltam, nem hagyom magam ennyire kiszolgáltatni. Megmarkoltam a derekát, ezzel pillanatnyi megállásra késztetve, majd tiszta erőből belé vágódtam, a derekamat is elemelve az ágyról. Harry sikított, a feje először hátrahajlott, aztán előrebukott, és a tenyereivel rám támaszkodott. Egyetlen mozdulattal átvettem az irányítást, és láttam rajta, hogy az arca kínnal felérő kéjről árulkodik. Megismételtem a mozdulatot, amitől szinte összecsuklott. A haja az arcába lógott, a szája tátva, de nem adott ki hangot, csak hörgött, és zihált. A combjai is elernyedtek, és még arra sem volt képes, hogy izgassa magát.
– Elájulok – nyöszörögte, és láttam ahogy felnyúl, a csuklójáról lerántva a hajgumit, gyorsan összefogja a haját, aztán rám omlik, mintha a csontjai már nem tartanák meg. Arcát a nyakamba fúrta, két karjával szorosan átölelt.
Végigsimítottam a hátán, ami a magasságkülönbségtől - és attól hogy felnyársalta a farkam -, szinte félkörívbe hajlott, ahogy a gazdája összegömbölyödött rajtam. Leszorítottam, hogy ne tudjon elmozdulni, majd ismét erőből döftem, aztán újra és újra, egyre gyorsuló ütemben, és élveztem a Harryből feltörő, hihetetlen hangokat, amiktől felforrt a vérem.
– Kicsi! – szűkölte. – Jézusom. Ott. Aaaaaahhhh… Mmmmmm… – Hagytam, hogy elengedje magát, és csak befelé figyeljen, aztán mikor éreztem, hogy a belső izmai már fáradnak, segítettem neki felülni, majd hátradöntöttem, én pedig egy hajszállal feljebb tornáztam magam, hogy nagyobb erőt tudjak kifejteni. Harry a térdemre támaszkodott, a feje is lehanyatlott, és olyan volt, mintha mindjárt elalélna. Csak a nyakán feszültek meg az izmok. Felnyúltam, két kézzel belekapaszkodtam a vállába, aztán fellöktem magam. Harrynek elakadt a lélegzete, aztán a következő behatolásnál már nyögött, és nem is hagyta abba. Mikor éreztem, hogy közel a vég, az egyik kezemmel fejni kezdtem, és néztem, ahogy feszes makkja minden húzásnál kibukik a markomból. Felemelte a fejét, az állam alá nyúlva kényszerített, hogy a szemébe nézzek, aztán egy csókot lopott, mielőtt ismét kiegyenesedett, és elmerült a vágyban.
Mozogtam benne, néztem az arcát, és a szívemet betöltötte a teljesség érzése, amit olyan sokáig nélkülöztem. Életemben csak vele és általa nyertem bebocsájtást az édenkertbe.
Mikor megremegett a teste, és éreztem, hogy az izmai felkészülnek az orgazmusra, összeszorítottam a fogaimat, fokoztam az amúgy is eszeveszett tempón, és vártam, hogy az arca eltorzuljon a kéjtől.
Egyszerre robbant fel bennünk a gyönyör, és járta át a testünket, mindkettőnket meglepve hevességével. Felkiáltott, én felfüggesztettem a légzést, és egymás szemébe nézve adtuk át magunkat az élvezetnek. Hosszú volt és mély. Csak nehezen tértünk vissza a valóságba.
Harryt leemeltem magamról, aztán hagytam, hogy mellettem nyúljon el, majd mikor félig összegömbölyödött, mögé helyezkedtem, átöleltem, és a tarkójába fúrtam az orromat.
Jólesően dorombolt, mint Alfons, én pedig elégedetten cirógattam a karját, másik kezemet a feje alá fektetve, hogy párnaként használja. Így merültünk álomba, és reggelig nem is tudtunk magunkról.

Arra ébredtem, hogy Harry felkönyökölve, lusta pillantásokkal pásztázza az arcom. Mikor kinyitottam a szemem, a pupillái kitágultak, az arcára feszült kifejezés költözött, és benntartotta a levegőt. Édesem! Tudtam mi tartja rettegésben, és legszívesebben azonnal elmondtam volna neki mindent, de elhatároztam, hogy megadom a módját, így időt kellett nyernem, mert azt viszont nem tudtam volna elviselni, hogy még egy percet rettegésben töltsön el.
Felemelkedtem, és szokásommal ellentétben (a reggeli szájszagot figyelmen kívül hagyva) az ajkára tapadtam. Úgy meglepődött, hogy beletelt pár másodpercbe, mikor végre elhitte, ami történik, de akkor nagy, örömteli sóhajjal nyomott vissza a párnára, és hajolt fölém, hogy finom puha csókokkal lepje el az arcom, és érzékeny ujjai bejárják a nyakam, és a vállam.
– Jó reggelt! – dünnyögtem, mikor épp nem volt elfoglalva a szám.
– Szia, Kicsi! – morogta a kulcscsontom feletti mélyedésbe. A megszólítástól félrevert a szívem. Még mindig nem tudom felfogni, hogy lehettem akkora barom, hogy hónapokig nélkülöztem azokat a dolgokat, amik ilyen boldogsággal töltenek el. Hirtelen ötlettől vezérelve átfogtam a derekát, és magamra emeltem, amiben persze ő is segített, különben meg sem bírtam volna mozdítani. Mikor már rajtam feküdt, és a fejét oldalra fordítva a karom belső, érzékeny bőrét harapdálta, én pedig a hátát simogattam, hol ujjbeggyel, hol rövid körmeimmel karmolászva, göndören felkacagott.
– Most épp mintát csinálsz a hátamra?
– Igen, miért? Zavar? – kérdeztem, és kicsit féltem a választól.
– Cseppet sem – válaszolt habozás nélkül, mire elvigyorodtam, és erősebben nyomtam bele a körmeimet.
– Mai program? – kérdeztem, mire felkapta a fejét, és a szemembe nézett. Újra láttam a felbukkanó félelmeket, ezért lazán a hajába túrtam, ujjaimmal fésülve át a hosszú, kócos tincseket. A szívem megint elfacsarodott, annyira hiányzott ez is. Beláttam, hogy ez a nap (és még jó pár ezután következő), önmarcangolással és lelkifurdalással fog eltelni, de azt is tudtam, megérdemlem; így egy nagy sóhajjal felemelkedtem, és ismét szájon csókoltam.  – A kérdés arra vonatkozott, hogy mihez lenne kedved…
– Velem maradsz? – kérdezte halkan, mint aki nem tudja elhinni, amitől ismét összeugrott a gyomrom, és szerettem volna jól pofán verni magam.
– Igen, Hazz, szeretnék… Ha nem küldesz el… – tettem hozzá, hogy megadjam neki a szabad választás lehetőségét.
– Nem tudlak, bár lehet, hogy kellene – sóhajtott, és édes lehelete az arcomat csiklandozta.
– Nem kell, csak megérdemelném – javítottam ki, mire bólintott. – De te döntesz…
Nézte az arcomat, gondolom vívódott, hogy mit tegyen, engem pedig maga alá temetett a kétség. Mi van, ha ő már feladta, és nem lát esélyt arra, hogy újrakezdjük?
– Miért ilyen kurva bonyolult az élet? – kérdezte, aztán feladva a harcot rám borult, a mellkasomba fúrta az arcát, és mélyeket szívott az illatomból.  
– Nem olyan bonyolult, csak mi tesszük azzá – válaszoltam, és ismét a hajába túrtam, aztán a feje búbját csókolgattam gyengéden.
Nem mondott semmit, de úgy éreztem, vívódik. Lassan letoltam magamról, az oldalamra fordultam, és felkönyököltem, hogy szembe kerüljön az arcunk.
– Hazz! Én sok mindent átértékeltem az elmúlt hetekben. Tudom, hogy hatalmas hibákat követtem el, és felsorolni is nehéz, hányszor bántottalak. Nem kérem, hogy megbocsáss, csak annyit tegyél meg, hogy adsz még egy esélyt. Ha elszúrom, vagy úgy érzed, nem működik, bármikor elküldhetsz.
A szemei bepárásodtak, de küzdött a könnyek ellen. A száját vékony vonallá préselte, és láttam, hogy felszakítottam pár sebet, amikre igyekezett nem gondolni eddig.
– Lou, ez ennél sokkal bonyolultabb. Attól félek, ha engedek, később megint a kínok-kínját élem majd át.
– Ha most elmegyek, az nem fog fájni? – kérdeztem őszintén, és bár rettegtem, hogy azt válaszolja, nem, mert ez csak egy fantasztikus éjszaka volt, érzelmek nélkül; valahol a lelkem mélyén tudtam, ő nem ilyen. Ami kettőnk között történt, ezúttal olyan érzelmekkel terhes volt, amire nem lehet azt hazudni, hogy csak szex, és más semmi.
– Dehogynem! – sóhajtott nehézkesen. – Belegondolni is rossz.
– Nem akarok több fájdalmat okozni. Csak engedd, hogy veled legyek, és adj egy kis időt. Nem élek vissza a bizalmaddal.
 Összehúzta a szemöldökét, tekintetét az enyémbe fúrta, aztán egyenesen tette fel a kérdést: – Mi akarsz tőlem, Louis?
Louisnak szólított, ami elég furcsán hangzott a szájából, de megértettem a helyzetét. Tiszta vizet akar önteni a pohárba. Egész életünket félreértések hálózzák be, és az egész világnak hazudunk évek óta. Nem akarja, hogy ismét erre az útra lépjünk.
– Mondtam, hogy neked soha nem fogok hazudni. Most sem. Téged akarlak. Szeretlek. Kellesz nekem, mint a levegő, amit belélegzem. Nem kérlek, hogy bocsáss meg, mert tudom, hogy az még korai, nem kérem, hogy folytassuk ott, ahol abbahagytuk, mert nem szeretném, ha minden úgy lenne, mint rég. Tudom, mit vétettem, és azt hiszem, arra is rájöttem, hol rontottuk el. Csak azt kérem, kezdjük elölről, ha még érzel irántam valamit. Csináljunk úgy, mintha most ismertük volna meg egymást.
 Harry szája lassan, féloldalas mosolyra húzódott.
– Azt hiszem, amit az éjjel műveltünk, az nem nagyon fér bele egy frissen szövődött ismeretségről alkotott elképzeléseimbe.
Nekem is vigyorognom kellett.
– Akkor csináljunk úgy, mintha régi szeretők lennénk, akik sokáig nem találkoztak. Mintha minden megváltozott volna körülöttük, és ők maguk is, csak az egymás iránti érzéseik, vágyaik nem múltak volna el…
 Harry bólintott: – Azt hiszem, ez elég találó – morfondírozott, és az arcomat fürkészte. – Komolyak a szándékaid? – kérdezte, mert még mindig nem győztem meg teljesen.
– A legkomolyabbak! – válaszoltam határozottan, és közben alig tudtam megállni, hogy elő ne kapjam a kis dobozt a zsebemből.
– Rendben – mondta halkan, mintha félne attól, hogy elbaltázza az életét. – Tegyünk egy próbát.
Madarat lehetett volna fogatni velem. Kérdőn néztem rá, jelezve, hogy még én sem tudom elhinni, mire bólintott, én pedig rávetettem magam. Össze-vissza csókoltam, nevetve csiklandoztam, és öleltem, ahogy csak bírtam.
– Azt mondtad, szeretsz? – kérdezte egy idő után.
– Aha – mondtam a szemébe nézve. – Szeretlek. Szerelmes vagyok beléd. Megőrülök érted. Választhatsz. – Láttam, hogy alig hisz a fülének, és bizalmatlanul méreget. – Szeretlek, Hazz. Komolyan.
 Emésztgette a hallottakat, miközben én az orra hegyét puszilgattam, aztán az állát, az arcát és végül lezárt szemeit. – De ha nem kapok valamit enni, már nem sokáig élvezheted a rajongásomat.

***

A nap úgy telt, mint a mesében. Együtt csináltunk reggelit, aztán kifeküdtünk a medence partjára, és élveztük a semmittevést. Harry keresztbe helyezkedett, hosszú lábait a vízbe lógatta, és kihasználta, hogy csak egy csepp sortot kell viselnie, mert utálja a manapság divatos, térdig érő fürdőnadrágokat. Mikor egyszer megkérdeztem, mi baja velük, azt válaszolta: „ Hogy néz ki, hogy térdtől felfelé hófehéren világít a lábam?„ és kétségbeesetten méregette a combjait, amik két árnyalattal voltak csak világosabbak, mint a lábszára, hála a szoláriumnak. Akkor – emlékszem –,  végigcsókoltam a hosszú végtagokat, és utána a nyakamban kötöttek ki, de most csak legeltettem rajtuk a szememet. Izmos hasa a légzése ritmusára feszült meg, és ernyedt el. Egyik keze a feje alatt, a gyomromon, a másikkal a tenyeremet cirógatta, az ujjaim végétől a csuklómig. Bizsergető volt minden érintés, mintha tényleg most ismerkednénk egymással. A haja félig nedvesen tapadt a homlokára, ezért kisimítottam belőle, és átfésültem a tincseit. Mosolyogva nézett fel rám, gyönyörű arcát felém fordítva.
– Most jut eszembe, délután átjön Niall! – mondta hirtelen, és ijedten pattant fel. Épp átszelte a teraszt, vizes nyomokat hagyva maga után, mikor utána kiáltottam:
– Most hová rohansz?
– Előkerítem a telefonom, és lemondom.
– Miért? – kérdeztem meglepetten. Megtorpant.
– Hogyhogy miért? – nézett vissza rám. – Elmész?
– Dehogy megyek! De attól, hogy itt vagyok, miért kellene lemondanod?
Láttam a tanácstalanságot a vonásain, és hogy kérdezni akar valamit, de nem tudja, hogyan tegye.
– De ha átjön, és te itt vagy… Úgy értem, mit mondunk neki? Vagy…
– Hazz! Nyugodj meg, és gyere ide!
 Hezitált még egy pillanatig, én pedig közben feltápászkodtam, és az ernyő alá sétáltam. Ahogy közeledett, felé nyújtottam a kezem, és mikor összefűztem az ujjainkat, elszántan néztem fel rá. – Mit szeretnél? Mi legyen? Időt akarsz? Titkoljuk a fiúk elől?
– Nem tudom. Nem akarok titkolózni, de félek, hogy mégsem sikerül… Nem akarom, hogy megint sajnáljanak. Bármit elviselek, de több sajnálatot már nem bírok.
– Értem – bólintottam. – Tudtam, hogy ez lesz a legnehezebb. Nem hiszed el, hogy komolyan gondolom. Félsz, hogy ez csak valami hóbort, vagy ami még rosszabb, egy múló gyengeség részemről. De nem! Annyiszor mondom el, ahányszor akarod. Szeretlek. Újra akarom kezdeni, és bármit megteszek, hogy visszakapjalak!
– De miért? – kérdezte végül, mikor rájött, még mindig nem győztem meg igazán. Tudtam, hogy sor kerül erre a beszélgetésre, és igazából megkönnyebbültem, hogy végre túlesünk rajta.
– Ülj le! – mondtam neki, mert idegességében egyik lábáról a másikra állt. Töltöttem neki egy pohár almalevet, a kezébe nyomtam, aztán rágyújtottam egy cigire – amit érdeklődve nézett –, és leültem mellé.
– Harry, figyelj! Tudom, hogy mindez nagyon hirtelen jött… Mármint neked, mert nem volt semmi előjele. De ez azért volt, mert amíg magamban nem tettem helyre a dolgokat 100 %-osan, nem akartalak hitegetni. Az elmúlt hónapokban mindketten megpróbáltuk magunkkal elhitetni, hogy a kamaszszerelem, amibe évekkel ezelőtt belezuhantunk, lassan elmúlt, és ideje egy felnőtt kapcsolat után néznünk. Csak azt felejtettük ki a számításból, hogy vannak olyan kötések, amiket nem szakíthatunk el, hiába is akarnánk. Tudom, ez olyan fellengzősen hangzik, de vannak szerelmek, amik az égben köttetnek, és én csak most jöttem rá, mekkora ajándék az élettől, hogy nekem egy ilyen jutott. Én nem tudok mást szeretni, nem tudok mással élni, és nem akarok más mellett megöregedni… Téged akarlak, és az egyetlen indok, ami megmagyarázza a viselkedésemet az az, hogy féltem…– A gyönyörű zöld íriszek lassan rám fókuszáltak, és Harry egyre bátrabban nézett a szemembe. – Attól féltem, hogy te nem érzel ugyanúgy, mint én. Hogy egyszer arra ébredsz, kinőttél belőlem, a szerelmünkből. Úgy éreztem, kevés vagyok hozzád, hogy te jobbat érdemelsz. És a szokásos marhaságok… Nem vagyok elég helyes, elég okos, elég izgató, hogy ennyi idő után még kelljek neked. Aztán megtettem. Bebeszéltem magamnak, hogy így lesz a legjobb. Mondvacsinált indokokkal szakítottam veled, és hónapokig mantráztam, hogy jó döntés volt. Hiába ordított a szívem, hogy megszakad, direkt nem hallottam meg. Mikor összejöttem Rickkel, ismét sikerült bebeszélnem magamnak, hogy jó úton haladok, holott be kellett volna látnom, hogy a rossz úton tartok lefelé, egyre gyorsuló tempóban. Mikor megláttál bennünket együtt, és az arcodra gyötrelmes fájdalom ült ki, csak akkor fogtam fel, hogy te még szerettél, és én két lábbal tiportam a lelkedet. Addig valami beteges elégtételt éreztem, amiért én is belementem egy másik kapcsolatba, ahogy te tetted Daviddel, és azért is bosszút álltam, hogy a buszon kihasználtál. – Harry ellenkezni akart, de a mutatóujjamat az ajkára téve csendre kárhoztattam. – Tudom, tudom, hogy nem használtál ki, de én ezt akartam hinni, és tagadni, hogy akár én is utánad mehettem volna, sőt, nekem kellett volna megtenni az első lépést azok után, hogy én mondtam ki anno, hogy szakítsunk. Már mindegy, nem tehetem jóvá az azóta eltelt időt… Hihetetlenül sajnálom, hogy ennyit elvesztegettem, de mikor pár napja letisztultak bennem a dolgok, úgy éreztem, már nem bírok várni. Azért nem szóltam előbb, mert erőt kellett gyűjtenem ehhez a vallomáshoz. Tudod, hogy nehezen ismerem be a hibáimat, és még nehezebben kérek bocsánatot. – Harry egyetértőn bólogatott, és halványan mosolygott. Imádom, hogy ennyire ismer. Biztos kismillió hasonló szituáció ugrott be az emlékeiből. Odahajoltam, és egy nagy, cuppanós csókot nyomtam az ajkára, amitől még szélesebben vigyorgott. – Most viszont itt vagyok, és bármiért, amiben úgy érzed, én voltam a hibás, szeretnék bocsánatot kérni… de úgy, hogy igaziból nem is várom el, hogy megbocsáss, vagy elfelejtsd, csak annyit kérek, lépjünk túl rajta! Igyekszem tanulni a hibáimból. Legfőképp abból, hogy nem lehet a problémákat a szőnyeg alá söpörni, és elvárni egy másik embertől, hogy gondolatolvasó legyen, és kitalálja, mi bajod… Ígérem, ezentúl elmondom, ami a bögyömet nyomja, és letisztázunk mindent, ami benned, vagy bennem rossz érzéseket kelt. De ehhez két ember kell. Neked is ugyanannyira akarnod kell, mint nekem, mert ha már nem érzed magad teljesen elkötelezettnek, vagy az érzéseid inkább az emlékekből táplálkoznak, mint abból, hogy ma mit érzel irántam, akkor elbukunk…
Szünetet tartottam, és nagyjából el is mondtam a monológot, amivel készültem. Feszülten néztem egy darabig az összefűzött ujjainkat, amit Hazz pont annyira szorított, mint én, aztán félve pillantottam fel. A csodazöld szempár, és Mr. Szívdöglesztő, a legszebb pillantással ajándékoztak meg, amit csak kaphattam. Szerelem, hála és remény csillogott a szemében, arcán egyetlen, kósza könnycsepp nyoma, de egyébként öröm és várakozás vegyült a vonásain.
– Kicsi! – VÉGRE! Én vagyok. Az ő kicsije, senki másé, és soha nem akarok több lenni ennél! – Most nem igazán fogtam fel ezt a rengeteg mindent, amit elmondtál, és biztosan sokszor lesz még szükségem megerősítésre, mikor elbizonytalanodom. Tudod… – Benntartottam a levegőt, mert éreztem, hogy most fogja elmondani az aggályait, de elég erősnek éreztem magam, hogy minden ellenérvet felsorakoztassak. – nem igazán értem, miért változtak meg benned a dolgok… és nem a mostanira gondolok, hanem arra, mikor kidobtál. – A szívem elfacsarodott az emlékre. – Semmit nem tettem, amivel kiérdemeltem azt a bánásmódot. Én tényleg soha nem csaltalak meg, eszembe sem jutott. Nem néztem másra, mert én csak téged látlak… – Jelen idejű kijelentésétől megdobbant a szívem. – Bennem soha fel sem merült, hogy a mi kapcsolatunknak véget kellene vetni, és tényleg nem tudtam, hogy benned mi zajlik. Túl jól csinálod a bohóckodást, amivel elrejted a valódi érzelmeidet. Meg kell tanulnod legalább nekem elmondani, ami aggaszt, mert másként nem tudok segíteni. Nem értem, és soha nem is fogom megérteni, miért gondoltad, hogy kevés vagy nekem, mikor inkább néha túl sok… – Felpillantottam, és még láttam a huncut fényt a szemében, amitől én is önkéntelenül elmosolyodtam. Imádom a humorát, akkor is, ha sokak szerint csak faviccei vannak. – És rettegek… Nem szűnik bennem a félelem, és még soká fog tartani, mire ismét el merem hinni, hogy komolyan gondolod…
– Várj! – mondtam neki, mert bár nem így képzeltem el, mégis éreztem, hogy most jött el a pillanat.
Csodálkozva hallgatott el, mire odahajoltam, egy mély és szenvedélyes csókba vontam, amit először próbált hamar letudni, de aztán egy beletörődő sóhajjal adta meg magát, és megnyílt nekem. Mikor éreztem, hogy már ellazult, és a feszültség átmenetileg alább hagyott, felálltam, és besiettem a házba. Leszaladtam a hálószobába, a fotelről felkaptam a farmerem, és a zsebébe túrtam, aztán a kis dobozzal a kezemben álltam, hogy most mégis hová tegyem, hisz csak egy sort volt rajtam. Idegesen téptem le magamról, belebújtam a nadrágomba, magamra kaptam az inget, ami a karfán hevert, és nagyot szippantottam Harry illatából, ahogy begomboltam magamon. Az ujját sebtében hajtottam fel (hiába na, nem kifejezetten egyezik a méretünk), aztán szedtem a lábam, hogy minél hamarabb visszaérjek hozzá.
Ott állt, idegességében a medence mellett sétálgatott, és mikor kiléptem a teraszra, a homloka közepéig felhúzta a szemöldökét.
– Ez az én ingem? – kérdezte, mikor közelebb értem, és jobban szemügyre vette a kockás anyagot.
– Ühüm… – bólintottam, de nem akartam elmélyülni a témában, hogy miért ez van rajtam. Tök hülyén jött volna ki, hogy nem találtam meg az este eldobott pólómat.
– És miért öltöztél fel? Elmész? – kérdezte, és láttam, hogy megint teljesen elbizonytalanodik, a szemében félelem csillant.
– Hazz, én már soha többé nem megyek sehova. – A szavaim hatására nem tette fel az utolsó kérdést, ami már a nyelve hegyén volt, de a szája tátva maradt, és idegessége nem csillapodott. Mindegy, mert az enyém meg lassan a tetőfokára hágott, ami az ő figyelmét sem kerülte el.
– Mi a baj? – kérdezte, és közelebb jött.
– Csitt legyen már! – szóltam rá, mire a nyakán hátrahúzta a fejét, mint valaki, akit ok nélkül dorgálnak meg, és duzzogni kezdett. Elmosolyodtam, odaléptem hozzá, a tenyerem az arcára simítottam, és megpusziltam. – Te aztán nem könnyíted meg az ember dolgát!
A szemembe nézett, összezavarodva és csodálkozva, aztán mikor térdre ereszkedtem, – de közben fogva tartottam a tekintetét –, a szája elé kapta a kezét, és valami olyasmit dünnyögött a tenyerébe, hogy „Ez nem lehet igaz!!! Istenem, ez nem lehet igaz.”
Közben kihalásztam a kis dobozt a zsebemből, és felé nyújtva kipattintottam a tetejét. A topáz foglalatán megtört a napfény, és ezer apró szikrát vetett, mielőtt visszatükrözte azt. Harry ott állt, egyetlen, rövid kis sortban, az új ház teraszán, a medence mellett, a két tenyere az arcára szorítva, úgy, hogy még a szemeit is eltakarta, mert annyira megleptem, hogy képtelen volt felfogni, és időre volt szüksége.
– Tudom, drága, hogy ez kicsit gyors, és hirtelen, de hidd el, ennek már rég meg kellett volna történnie. Tudnom kell, hogy hozzám tartozol. Hülyeség, de szükségem van rá, hogy valamilyen formában hivatalosan is az enyém légy. Akkor talán elhiszem. Sokkal romantikusabban akartam, és egészen más szavakkal, de így sikerült… Hozzám jössz?  
A kérdés olyan egyszerűen, és természetesen hangzott, hogy magam is meglepődtem. Harry felsikkantott, aztán csak állt, az arcán könnyek csurogtak, és nem válaszolt. Még mindig nem tudtam eldönteni, hogy örömében, vagy bánatában sír, annyira zokogott. De mielőtt gyökeret ereszthetett volna bennem a félelem, lehullottak a kezei, a szemei hatalmasra tágultak, és hangosan felkiáltott az ég felé:
– IGEN! ... Persze, hogy igen! – mondta most már nekem, ahogy lehajolt, és arcomat a két kezébe fogva, könnyektől maszatosan a számra tapadt. Csókoltam, és szabad kezemmel a tarkójánál fogva húztam magamhoz. Megfogta a vállaimat, felállított, aztán belefeledkezett a dologba. Percekig csak a finom cirógatások, és a lágy csókok foglalkoztattak bennünket, míg végül szuszogva váltunk el. Harry felegyenesedett, de csak lassan nyitotta ki a szemét. Az arcát néztem, amíg kiemeltem a szögletes, topázköves, fehérarany gyűrűt, amit nagy nehezen választottam neki. Felé nyújtottam, még mindig elérzékenyülve, ő pedig felemelte a bal kezét, és elém tartotta. Először megfogtam az ujjai hegyét, ráhajoltam, és egy finom csókot nyomtam a kézfejére, aztán a gyűrűsujjára húztam a gyűrűt, és közben azt suttogtam, hogy szeretlek…
A kis
karika úgy fityegett rajta, mintha nem az ő mérete lenne. Mindketten odanéztünk, és először ő nevette el magát, aztán, mikor a düh és a tehetetlenség már átsuhant rajtam, én is. Vagy rosszul emlékeztem a méretére, vagy az ékszerész szúrta el, de a lényeg, hogy egy fél ujj hiányzott a gyűrűből. Már épp mondani akartam, hogy másnap kivetetek belőle, mikor Hazz hozzám hajolt, a számra adott egy hatalmas cuppanóst, aztán lekapta a gyűrűsujjáról a lötyögő darabot, és teljesen természetesen a mutatóujjára húzta, amin tökéletesen állt.
– Semmi baj, ott majd úgyis a rendes karikát akarom hordani, aminek a párját te fogod – mondta halkan, és a nyakamba fúrta az arcát. Ráhajoltam, a hajába temettem az arcomat és mosolyogva csókolgattam.
– Akkor mostantól az enyém vagy? – kérdeztem, mert hallani akartam.
– Igen, ahogy eddig is – erősítette meg, és önkéntelenül megforgatta frissen kapott eljegyzési gyűrűjét. – Imádom! – nézegette lehajtott fejjel.
– Tényleg tetszik?
– Gyönyörű. Álomszép – fokozta, és újra hozzám hajolt, hogy századszor is megpecsételjük a dolgot. – Pont olyan színű, mint a szemed, mikor boldog vagy.
– Szeretlek – súgtam a szájába.
– Én is, kicsi! – válaszolt elfúló hangon.
– Egyszer Harry Tomlinson leszel…
– Alig várom! – vágta rá, és elkezdett húzni a ház felé.

84 megjegyzés:

  1. Boldog szulinapot a legjobb blognak! Megyek is olvasni. :D <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na szóval. kétszer olvastam el mert annyira csodálatos lett hogy azonnal újra kezdtem! Amikor az elején megláttam hogy "Louis szemszöge" irtó izgatott lettem, hiszen már olyan régen olvashattuk mi zajlik le benne és most vége mindent megértettem. Az egész részt végig vigyorogtam és közben olvadoztam.. Csodálatos lett! Nyilván amikor először szóba jött a kis doboz tudtam mi lesz benne, mégis amikor végül letérdelt Hazzával együtt motyogtam hogy "Ez nem lehet igaz!Istenem, ez nem lehet igaz!" meg persze társult hozzá még a "Tejóég" és párjai.. Annyira gyönyörű lett és igen, pont így tudnám elképzelni.. Köszönjük ezt az 1évet és ezt a csodálatos hetet és sok meglepetést. Ez a kedvenc blogom és nem győzők hálákodni neked hogy rendszeresen írod és szebbé teszed a napjainkat. Imádlak!! <3

      Törlés
    2. Én pedig azoknak nem győzök hálálkodni, akik megtisztelnek azzal, hogy írnak pár sort, ha tetszett nekik a rész, és várják a folytatást. Örülök, hogy neked elnyerte a tetszésedet a "lánykérés". Én is szerettem, nagyon. Hozom a kövit, és visszavárlak <3

      Törlés
  2. ELSŐ ELSŐ ELSŐ
    ÚRISTEN BECCA KÖSZÖNÖM EZT AZ EGY ÉVET
    IMÁDLAK
    MOST ÜLÖK ÉS BŐGÖK
    TÖKÉLETES
    CSODÁLATOS
    ROMANTIKUS
    TÜZES
    KÖSZÖNÖK MINDENT<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Basszus csak második
      Nembaj, én olvastam el először
      Legalábbis szeretném ezt hinni

      Törlés
    2. sosem értettem, miért fontos az első hely, de a Stockholmnál bármikor lehetsz első, mert ott alig komiznak :))

      Örülök, hogy minden elvárásodnak megfelelt a rég várt rész, és szeretted. Én köszönök mindent.

      (Kijavítottam a második részedet ;)

      Puszillak <3

      Törlés
  3. Te jó ég! Most sírok, de nagyon:")))
    Uram isten, Becca, ez a rész most valóban itt van, és azok vannak benne leírva, amik? Isteneem:")) Együtt bőgök Hazzal:") Na, összeszedem magam.
    Ez a rész valami fantasztikusan gyönyörű lett. Mint valami tündérmese.:)) Az elejétől kezdve, minden egyes betűje csodálatos lett. Ahogy az elején a kocsiban az a túlfűtött szenvedély volt, majd a szeretkezésük, és végén az a semmihez nem fogható eljegyzést elolvastam, végigrohantam a lakáson, felborítva a székemet, és már nyitottam volna ki a bejárati ajtót, hogy minden szembe jövő embert egyenként megölelgessek, mikor rájöttem, hogy elég cink lenne, szóval visszafutottam a szobába, felkaptam a párnámat és azt kezdtem el össze-vissza ölelgetni:"DD Na tessék, ilyen hatása van az emberekre(legalábbis rám) az irományod.*-*
    A lényeg az, hogy csodálatos volt, nagyon tetszett a rész, feldobtad vele az unalmas tételek tanulásával töltött napom:3 És ezért külön köszönet:*
    A másik dolog, amiért mérhetetlenül hálás vagyok, az az, hogy megalkottad ezt a fantasztikus történetet, és szíved-lelked beleadod minden egyes fejezetbe(mert ha nem így lenne, biztosan nem születnének ilyen káprázatos fejezetek). Szerintem mindenki nevében mondhatom azt, hogy köszönjük, ilyen példátlan, nem mindennapi írónővel nem mindig találkozunk. És azt még meg sem említettem, hogy sikerült a SAJÁT könyvedet kiadni. Gratulálok hozzá, alig várom, hogy az írásbelik után megrendeljem A tanítványt(sajnos félek, ha előtte rendelném meg, le se tudnám tenni,és vagy 100000x újraolvasnám:P). Nagyon büszke vagyok rád, amiért sikerült egy ilyesfajta regényt kiadni. Nagyon kevés, vagy szinte nincs is olyan magyar író/írónő, aki kiadott volna a kezéből meleg regényt. Szívből remélem, hogy ha az emberek többségének nem is, de legalább egy kis részének a melegekről alkotott nézőpontját sikerül a lehengerlő könyveddel megváltoztatni.
    Remélem még jó sokáig élvezhetjük ennek a történetnek a varázsát, mert nagyon a szívemhez nőtt.
    Plusz kíváncsi vagyok, mit szól Captain Niall, ha megtudja, mik történtek a Styles rezidencián, míg ő távol volt*-* :P
    Még egyszer köszönjük a blogba fektetett fáradozásaidat:))
    Puszillak:Judit.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan gyönyörű, amit írtál, Judit, hogy többször is elolvastam, és ínséges időkben, mikor kommenthiányom lesz, majd újra elolvasom, hogy erőt merítsek belőle.
      Én mindenért, amit elértem, nektek szeretnék köszönetet mondani, hisz nem létezik író, olvasók nélkül...
      Várom, hogy aláírhassam a te példányodat is :))

      Puszillak, és ölellek <3

      Törlés
  4. Jelenleg nem vagyok a szavak embere, de itt vagyok! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és ezért hálás vagyok neked :) <3 (remélem minden rendben....)

      Törlés
  5. uristen..edes jo istenem...szent isten...keptelene vagyok barmit is mondani remegek zokogok nem kapok levegot es kezdek szedulni...uristen..erre nincsenek szavak ugye tudod? IGAZAD VOLT MEGERTE VARNI..koszonom ez hihetetlenul tokeltes volt...nem, a tokeletes egy gyenge szo ra erre lehetetlenseg megfelelo szot talalni...de ismet elkezdem kivesezni a reszt szoval: ,, Louis"--boven eleg volt elolvasnom ezt az egy tokeletesen csengo szot es mar visitoztam...imadom Hazzt es imadtam olvasni az o gondolatait de mar annyira szuksegem volt arra h tudjam mival Louval..a sex jelenet tokeletes volt..tukrozte minden eltitkolt vagyukat erezesuket az eltelt honapokat mindent..mar mondtam erre megerte varni..nem sajnalok egyetlen sirassal es duhongessel toltott pillanatot se..
    Hazz kincsem! teljesen megertem h rettegsz ense tennek mast...annyira edesek de kozben felnottek es olyan sokat valtoztak..ok az elo peldak ezek utan amiert kepes vagyok hinni a masodik eselyben..mert annyira gyonyoru a tortenetuk..annyira sok minden van amit szeretnek neked elmondani megis keptelen vagyok megfogalmazni...egyszeruen nem megy pedig tudod h mennyit beszelek..minden amit Lou mondott konnyeket csalt a szemembe es ereztem azt a fajdalmat amit az ez elotti fejezetek keltettek bennem, azt a fajdalmat amit ok ereznek erted mindent? szuksegem volt mar Lou szavaira kitisztult toluk az agyam es most annyira tokeletesnek erzek mindent mert tudom hogy ennek igy kellett tortennie...Hazz felelmet is tokeletesen aterzem Lounak pedig minden szava amit mond igaz...annyira orulok hogy vegre megbeszeltek es ez a szerelem ami kettejuk van annyira gyonyoru hogy az mar fizikailag faj...de ugy erzem ez aza fajta fajdalom amit orommel erzek...amikor pedig elolvastam az a szot h doboz vegem volt elvesztem eltort a mecses es csak zokogtam..de megeroltettem magam es probaltam csak sirdogalni h tivabb tudjam olvasni...Hatz reakcioja meg hat naaa tokeletes ugy ahogy van, az egesz...imadom h Lou elrontotta a meretet imadom a gyurut mindent imadok ebben a részben tenyleg koszonom...mondtam megvan a felmosom most hasznomra valt...sajnalom ez a resz utan keptelen vagyok beszelni nem tudok mit mondani eletem, azt viszont tudom hogy koszonom ezt az 1 evet azt hogy irod ezt a nincsraszomilyen tortenetet tenyleg mindent koszonok...mostmar ugyerzem kijelenthetem hogy eza kesvenc reszem...mert ebben benne van minden amit a szaz resz olvasasa kozben ereztem..hihetetlenul imadom, es teged is...Lou monologja pedig tokeletes imadom...mindent egyes betujet imadom, koszonom..ismet osszevissza beszelem bocsanat...de tenyleg rad es a tortenetedre mostanaban olyan szinten szuksegem van mint a levegore..a banda es Harry+Lou szerelme megadta nekem azt az érzést hogy van valamim aminek az elvesztese foldontuli fizika fajdalmat okozna, neked viszont azt koszonom h segitettel h megjobban beleassam magam es megjobban szeressem oket...tudom nyalas vagyok mostanaban meg minden sajnalom dehatna...ezvan...felmoso+csillamponi elokeszitve kiertunk vegre a napfenyre <3 (tudtam en hogy az alagut vegen levo feny nem a vonat lampaja:D) ez a vegszavam koszonok mindent nagyon szeretlek
    millio es meg egy oleles es puszi: Dóri :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ma reggel ahogy ujra elolvastam eszembe jutott valami amit este a magy erzelmi sokkban elfelejtettem:
      ,,Mikor ezt magyaráztam Ednek, tőle szokatlan módon, nem bólogatott helyeslően, hanem felnevetett.
      - Harry, te olyan egyszerű vagy, mint egy bot. Most csináltattál egy horgonyt, ami az állandóságra való vágy szimbóluma, arról nem beszélve, hogy Louison van a hozzá tartozó kötél, és az iránytű. Tényleg nagy különbség. Ha egy pucér hableányt tetováltattál volna az alkarodra, na, az lett volna a komoly váltás.
      - A hableányok sosem pucérok, te barom! – válaszoltam, és én is elnevettem magam. – Nincs puncijuk, és melltartót viselnek.
      - Jesszus! Hogy te milyen okos fiú vagy – ironizált Ed.
      - Akkor fogok puncis hableányt a karomra varratni, ha valaki megkéri a kezem. – A "soha a büdös életben" fogalmát szerettem volna keretbe foglalni ezzel a mondattal, de a barátom csak elmosolyodott.
      - Ígéred? – kérdezte még mindig vigyorogva.
      - Esküszöm – mondtam gondolkodás nélkül. " --Harold Edward Styles olyan gyorsan huzod a csikot egy tetovalo szalonba hogy csak na...istenem errol teljesen megfelddkeztem amikor megkerte a kezet de mostmar eszembe jutott es most azonnal akarom latni azt a tetkot...vagy csak olvasni ahogy varattja epp Louval es Eddel az oldalan...en meghaltam ez a felismeres kikeszitett es rohadt kivancsi lennek Lou reagalasara amikor megtudja h a VOLEGENYE egy luncis sellot fog magara varrtani mert ,megeskudott ra a legjobb baratjanak...istenem annyira ahhhhhh kesz vagyok...
      szoval ennyit akartam meg oliszba masodik olvasasra is ahh jezusatyauristen kesz vagyok tole imadom ugy ahogy van tokletes<3
      hetdon mar ankezemben lesz a tanutvany, eletemben nem vartam meg ennyire egy hetfot dehat csodak meg tortennek egyenesen Becca Prior szemelyeben tisztelgunk ennek a csodanak...szoval koszonom <3
      puszi: Dóri :*

      Törlés
    2. Olyanokat tudsz írni, amire egyszerűen nem tudok reagálni. Így a dicséreteket csak egyszerűen megköszönöm, és pirulok...
      A hableányt nem felejtjük el, de most azt hiszem van ennél fontosabb dolguk a szerelmeseknek. Azért biztosan felbukkan még a sellő a habokból ;)

      Örülök, ha a történeteim segítenek túlélni a szürke hétköznapokat. Ennél nagyobb dicséretet nem is kaphatnék.
      Imádlak, azóta már nálad a könyv, és szereted <3

      Törlés
  6. Hát én már komolyan nem tudom,mit írjak.
    Néhányszor írtam már,hogy tökéletes rész lett,de az a helyzet,hogy ez a legtökéletesebb,amit valaha is olvastam.
    Szokásomhoz híven levegő nélkül olvastam el nagyjából az egészet.Az autós jelenet eszméletlen lett...a szexet végig 200-a pulzussal olvastam el...a kérést pedig végigbőgtem.Nem,mostantól ez a kedvenc részem és szerintem ez is marad.A 100-rész.Egyszerűen felfoghatatlan,hogy ezekkel a szavakkal és a történettel olyan érzelmeket hozol ki belőlem,hogy én is csak nézek.
    Végérvényesen beleszerettem a történetbe.Tudom,már sokan írták(meg én is soxor) ,de hidd el,hogy eszméletlenül jó írónő vagy.
    Komolyan nem tudom tovább ragozni,hogy fantasztikus a történet és csodálatosan írsz.
    Most minden olyan tökéletes és harmónikus.Igazából most leléphetnék mondván,hogy ez a tetőpont,innen nincs tovább,nem akarom hogy elromoljon ez a pillanat,úgyhogy nem olvasom tovább,hadd maradjon meg így ez a történet az emlékezetemben.De nem teszek ilyet!!!!!!!Tovább fogom olvasni,ha nehéz idők jönnek,ha összavesznek,történjék bármi én akkor is elolvasom,mert kell a rossz is ahhoz,hogy értékelni tudjuk a jó dolgokat.És merrt imádom,a világért se mondanék le egy rész elolvasásáról.Ez a rész egy rózsaszín felhőbe varázsolt,méltó befejezés lenne,de az élet megy tovább,a fiúk élnek tovább,úgyhogy kíváncsian várom a továbbiakat.Mindenesetre ez méltó lezárása lett ennek az egy évnek.
    Lehet,hogy ez most baromság,amit leírtam,de most el vagyok ragadtatva,majd később lecsillapodok.Egyszer...Valamikor...Talán...

    Puszi:Emse <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira boldoggá tesz, hogy így érzel. Igyekeztem, és bár nem terveztem előre, mégis a századik rész lett az egy éves évforduló fejezete.... vannak még csodák:). Mikor, kábé két hónappal ezelőtt megírtam, még az se jutott eszembe, hogy évforduló közeleg. De a lényeg, hogy mindent sikerült beleírnom, és azért nem szedtem szét, mert gy éreztem, annyit vártatok rá, hogy nem tehetem meg, hogy még mindig húzzam az időt.
      Jó döntés volt, mert olyan sokan, olyan elragadtatottan írtatok róla, hogy fel sem tudom fogni.
      Most én is csak örülök, már napok óta, és hitetlenkedem, hogy ilyen sikere volt a résznek, és így szeretitek a történetemet.

      Ölellek <3

      Törlés
  7. OH MY GODNESS!!!! *bocsi, de nem jutok szóhoz, ahogy általában mindig amikor a te irományaidat olvasom, khm...vagyis csodálom* ♥
    Ölel: Zsani, az egyik veterán olvasód a sok közül ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zsani!!!! <3 :O

      Te még itt vagy? Ezer éve nem hallottam felőled :((
      Köszönöm a kedves szavakat, és örülök, hogy még erre jársz.
      Nagyon jól esik, hogy írtál! Puszillak

      Törlés
    2. *Tejóisten Becca emlékszik rám? Rám aki a legcsöndesebben tevékenykedik és szinte mindig csak pipál, hogy imádta a részt, és alig kommentel?*
      Most kicsit meg vagyok lepve, őszintén. Persze hogy még itt vagyok (úgy ahogy a SS-ot sem kerülöm el), csupán (mint ahogy észrevetted) nem nagyon szoktam kommentelni sajnos, így is örülök ha van időm elolvasni egy részt.
      De most muszáj volt írnom, egyrészről mert tudom mennyire kommentfüggő vagy, másrészről meg mert ez a rész kiérdemelte, meg persze az évforduló is.
      Ezer ölelés és puszi! ♥
      Ui.: Nekem esett jól, hogy egyáltalán még volt valamilyen emlékfoszlányod rólam, és ha rajtam múlik én itt leszek amíg te is. És szívből gratulálok a Tanítványhoz, imádtam olvasni! :)

      Törlés
  8. Kedves Becca!

    Nem szeretnék őrjöngő sikításokat, olvadozó smileykat és artikulálatlan, jelentés nélküli visítozásokat írni. Ilyenből már úgyis van elég.

    Nagyon sok gondolat kavarog bennem, de nem tartom magam elég tehetségesnek ahhoz, hogy efféle mély, lélekből jövő elméletet normálisan megfogalmazzak és kellő minőségben átadjak. Próbálkozok tőmondatokban, minimális értelemmel rajongani.

    Tudnod kell, hogy borzasztóan tehetséges vagy. Magával ragadóan, szenvedélyesen, izgalmasan, de mégis igényesen fogalmazol. És kérlek, higgy nekünk, a részek fantasztikus lényege és stílusa mindig boldoggá tesz minket! Furcsán boldoggá, de boldoggá. Kielégíthetetlenül, kíváncsian boldoggá.

    Egy szót ismételget mindenki, tehát most teljesen jogosan én is be szeretnék állni a sorba. (Eredetileg egy nagyon érzelmes, kifejtett hálálkodást terveztem, de eszembe jutott egy sokkal találóbb megoldás.)

    KÖSZÖNÖK ÉS KÖSZÖNÜNK MINDENT!
    Biztos vagyok benne, hogy érted e roppant egyszerű négy szó valódi jelentését.

    Hmm... végül komolyan csak pár nagyon gagyi mondatot sikeredett összereknom.:/
    Mindegy, jó érzés tudni, hogy a következő fejezet elején említett kedves kommentek már az én habogásomra is vonatkoznak.

    Szívből gratulálok a könyvedhez, abszolút megérdemelsz minden elismerést és dicséretet, amit kapsz!
    Külön köszönöm, hogy jubileumi hetet rendeztél, nagyon jó ötletnek tartom. /Wááhh, egy héten keresztül megannyi rohadt király dolog! Sorry, eddig bírtam./

    Tudd, hogy mindig itt voltam, jelenleg is itt vagyok, és nem tervezek sehová sem menni!

    Ölel, puszil, integet, mosolyog és üdvözöl:

    Eszti<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a négy szó, nekem mindenem....
      Ezért írok, ebből merítek erőt a mindennapjaimhoz, és ezért sikerül valóra váltani az álmaimat....mert ti itt vagytok velem <3<3
      A köszönöm-ön kívül nem tudom, hogy fejezhetném ki a hálámat, de talán nem is kell. Abból, hogy ha esik, ha fúj, én mindig hozom a részeket, talán ti is tudjátok, mennyit jelent nekem mindez.

      Örülök, hogy az ünnepi hét tetszett, és remélem még sok hasonló hepajban lesz részünk... nekem mindig vannak terveim ;)

      Puszillak.

      Törlés
  9. Csodálatos írónőm! :3

    Jelentem, még élek, bár nem sokáig, de a mentők úton vannak értem! Szóval ne aggódj :D Alig vártam az estét, folyton megnyitottam a blogot, hogy mikor lesz már fent, és amikor megláttam, hogy kint van, eldobtam mindent, és felszaladtam a szobámba, (persze becsuktam az ajtóm, hogy senki se zavarjon) és bevackoltam magam az ágyba! :DD

    Legszívesebben az egészet kimásolnám, mert imádtam minden egyes sorát!! <3 De most az érzéseimet fogom leírni, meg persze azért kiemelek pár részt :)
    Nem is tudom, hogy hol kezdjem, mondjuk az elején! :DDD Jézusom, ez annyira VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Ahogy Louis száguldott, hogy minél hamarabb hazaérjenek, az a szexuális feszültség OMG!! OMG!! Ott akartam lenni a kocsiban!! :P Ahogy Louis a másik sávba vezetett, mikor gyors csókot nyomott Hazza az ajkára! Oh istenem!! :3 Ahogy nézegették egymást, és játszottak egymással, a kis huncutok :p
    " Ha felizgul, annyi feromont termel, ami kiütne egy komplett hadsereget is. Éreztem a belőle áradó vágyat, az ujjaim alatt a combján vibráló izmokat, hallottam, hogy szabálytalanul lélegzik, és a pillantása égette az arcomat." Oh jézusom!! Én is akarom érezni!! :p Hazza gyere erre kérlek!! Én tőlem hozhatod Louis is, nem bánom, sőt az összes fiút is!! Csak gyertek!! :p

    "Odakaptam, erősen marokra fogtam, és megszorítottam. Úgy simult a tenyerembe, mintha erre tervezték volna, Hazz pedig eszelősen nyögni kezdett, és feldobta a csípőjét. " OMG!!! a tenyerébe simult!! Atyaég!! Dreamy haldoklik!!!!

    Komolyan mondom, már én kiabáltam, hogy Louis vezess már gyorsabban, mert megőrülök!! Mikor értek már haza!!! :DD Oké, nem vagyok normális tudom! :DD Aztán még ott tököltek a bejáratnál!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ki akartak csinálni, vagyis te!! Tudom!!

    " 22-02-2012 " Aww istenem! <3 ezt megkönnyeztem :3 erre nincsenek szavak, Larry dátum :3 <3 Dreamy megállt szív... " A szívem megtelt érzelmekkel. Az a nap, mikor összejöttünk. Soha nem felejtem el. " <3 :')

    "Az ágy nem volt bevetve, ezért azonnal szemet szúrt a párnán heverő póló, és újra megdobbant a szívem, mikor felismertem, hogy az én elnyűtt, kék, Vans-es felsőm, ami egészen biztos, hogy nem megy rá, úgyhogy valószínűleg azzal alszik. Elszorult a torkom, ahogy magam elé képzeltem a nagy, magas alakot összegömbölyödve, pólómat az arcához szorítva." Aww, újabb szívmegállás, és olvadok, és látom magam előtt ahogy öleli a felsőt! <3 :')

    "Harry illata, a bőre mindig is részegítő hatással volt rám, de így, félévnyi kihagyás után (ha a közbeeső, önkívületben elkövetett szexeket nem számítjuk), elementáris volt az ereje. " :3

    " Megőrülök tőle, hogy szinte állandóan összehúzódik, és bárhol vagyunk, képtelen vagyok nem rápillantani, ahogy szinte átszúrja a pólóját. És pont olyan érzékeny, amilyennek látszik. Ha csak simogatom, Harry már attól is teljesen felizgul, de szerintem el is tudna menni, ha sokáig dédelgetném. Egyszer kipróbálom! – határoztam el, de azt is beláttam, ennek nem most van itt az ideje." Miért izgulok fel ettől, ahogy látom, hogy átszúrja a pólóját!! Oh istenem!! Kérlek Louis, próbáld ki!! ;)

    " Hazz nyögdécselt, a saját mellbimbóit csavargatva, és a háta ívbe hajlott. Imádom, mikor magát érinti. Egy újabb dolog, amitől eszemet vesztem. De mi az, amitől nem? Bármit tesz, nekem végem. " Én is basszus, én is!!! :P Megértelek Louis, bármit is csinál, végem!! ;)

    " Ahogy az ágyra dobtam a maréknyi gumit, Harry egy pillanatra felvonta a szemöldökét, és tátott szájjal nézett rám. " Ezen behaltam XD Felkészült a drága :p Jól tette! :D

    Az egész szexjelenet wáóóó!! Aztajókurvaéletbebel!! Huh!
    "– Gyerünk, Lou! Csináld! – kiáltott rám, mire hirtelen felocsúdtam.
    – Nem merem, Hazz. Kicsit várj! Nagyon szűk vagy.
    – Nem érdekel. Nem bírom már!" Ez a rész kiütött, nem mintha a többi nem!! :D :p Meleg lett megint, ahogy rágondoltam, oh jézus!! Mióta vártam már erre a pillanatra! És igen!!! ;) Imááádom!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Harry teljesen beleélte magát a dologba, amiben amúgy is profi. Ilyen ajkakkal nem is lehetne más. Tűzpiros, duzzadt szájával le-felcsúszott a szerszámomon, erősen szívva a makkomat, amitől ismét olyan kemény lettem, hogy szinte fájt. " OMG! Azok az ajkak, istenem, láttam, és végem!!!

      "– Isteni vagy, bébi! Annyira jó így – lihegtem a bőrébe..." Ezektől kész vagyok!! "– Na, milyen? – kérdeztem a fülébe suttogva, mikor oldalra fordult, és a vállamat csókolgatta.
      – Isteni! – válaszolta mély hangon, aztán felnyikkant, mikor picit feldöftem a csípőmmel. " OMG!! Huh! nem egyszerűen végem!!

      "– Elájulok – nyöszörögte" Na jól van, nekem annyi!! Miért izgulok fel ezektől?! "– Kicsi! – szűkölte. – Jézusom. Ott. Aaaaaahhhh… Mmmmmm… – " Kicsi <3 ettől meg végképp!!

      "Jólesően dorombolt, mint Alfons, én pedig elégedetten cirógattam a karját, másik kezemet a feje alá fektetve, hogy párnaként használja. Így merültünk álomba, és reggelig nem is tudtunk magunkról. " Awww :3 <3 olyan édesek, imádom őket! <3


      "– Most épp mintát csinálsz a hátamra?
      – Igen, miért? Zavar? – kérdeztem, és kicsit féltem a választól.
      – Cseppet sem – válaszolt habozás nélkül, mire elvigyorodtam, és erősebben nyomtam bele a körmeimet. " Aww, de imádom ezeket a kis dolgokat <3 :3 Karmolásszad csak, karmolásszad! :3

      És ezek után a beszéd... Ah istenem! Ha már az elején megbeszélték volna a dolgokat, akkor nem lett volna ez az egész... De hát ilyenek az emberek, és ilyen az élet... bonyolult... Ha Louis akkor elmondja, hogy mit a baja, akkor minden egyszerűbben ment volna, de a kis drága elhallgatta, jajj istenkém, de most már remélem tanult ebből!! Még egyszer nem akarom, hogy ez legyen!! Most már boldogság, szerelem legyen!! <3 :3

      "Komolyak a szándékaid? – kérdezte, mert még mindig nem győztem meg teljesen.
      – A legkomolyabbak! – válaszoltam határozottan, és közben alig tudtam megállni, hogy elő ne kapjam a kis dobozt a zsebemből.
      – Rendben – mondta halkan, mintha félne attól, hogy elbaltázza az életét. – Tegyünk egy próbát. " Tegyetek hát! És most már tudom, hogy komolyak a szándékai!! :D Szóval, hajrá srácok ;) :3


      "– Azt mondtad, szeretsz? – kérdezte egy idő után.
      – Aha – mondtam a szemébe nézve. – Szeretlek. Szerelmes vagyok beléd. Megőrülök érted. Választhatsz. – Láttam, hogy alig hisz a fülének, és bizalmatlanul méreget. – Szeretlek, Hazz. Komolyan. " <3 olvadás ezerrel! olyan cukiii! Megzabálom! :3

      Aztán jött Louis beszéde, istenem, az annyira szép volt!! Ott már kezdem bőgni, gyönyörűen megfogalmaztad! <3 legszívesebben az egésze kiemelném, komolyan!
      "Nem vagyok elég helyes, elég okos, elég izgató, hogy ennyi idő után még kelljek neked. Aztán megtettem. Bebeszéltem magamnak, hogy így lesz a legjobb. Mondvacsinált indokokkal szakítottam veled, és hónapokig mantráztam, hogy jó döntés volt. Hiába ordított a szívem, hogy megszakad, direkt nem hallottam meg. Mikor összejöttem Rickkel, ismét sikerült bebeszélnem magamnak, hogy jó úton haladok, holott be kellett volna látnom, hogy a rossz úton tartok lefelé, egyre gyorsuló tempóban. " Ajj Louis... Hazza oda van érted!!! Mindig is oda volt érzed, és mindig is oda lesz érted!!! Ne csinálj megint ilyen butaságot!! Imádom, megőrül érted! Én már csak tudom <3 :D

      "Mikor megláttál bennünket együtt, és az arcodra gyötrelmes fájdalom ült ki, csak akkor fogtam fel, hogy te még szerettél, és én két lábbal tiportam a lelkedet." mondtam én!! Jajj te!! Szeret! Szeretett és mindig is szeretni fog!!! Ti egymásnak vagytok teremtve!! <3

      Törlés
    2. "– Most viszont itt vagyok, és bármiért, amiben úgy érzed, én voltam a hibás, szeretnék bocsánatot kérni… de úgy, hogy igaziból nem is várom el, hogy megbocsáss, vagy elfelejtsd, csak annyit kérek, lépjünk túl rajta! Igyekszem tanulni a hibáimból. Legfőképp abból, hogy nem lehet a problémákat a szőnyeg alá söpörni, és elvárni egy másik embertől, hogy gondolatolvasó legyen, és kitalálja, mi bajod… Ígérem, ezentúl elmondom, ami a bögyömet nyomja, és letisztázunk mindent, ami benned, vagy bennem rossz érzéseket kelt. De ehhez két ember kell. Neked is ugyanannyira akarnod kell, mint nekem, mert ha már nem érzed magad teljesen elkötelezettnek, vagy az érzéseid inkább az emlékekből táplálkoznak, mint abból, hogy ma mit érzel irántam, akkor elbukunk… " Végre!! Ezaz! Tessék megbeszélni mindent!!

      "– Kicsi! – VÉGRE! Én vagyok. Az ő kicsije, senki másé, és soha nem akarok több lenni ennél! " Istenem, ez a "kicsi" szó, imádom <3

      Imádtam, mikor gyorsan felkapta az inget, meg a nadrágot! Jajj, annyira édes, és itt már toszta izgatott voltam!! VÁÁÁÁÁÁ!! Alig vártam, már tiszta ideg voltam, hogy menj már!!!

      "– Hazz, én már soha többé nem megyek sehova." ne is!!! Soha!! Érted! Soha!!

      ". – Te aztán nem könnyíted meg az ember dolgát!
      A szemembe nézett, összezavarodva és csodálkozva, aztán mikor térdre ereszkedtem, – de közben fogva tartottam a tekintetét –, a szája elé kapta a kezét, és valami olyasmit dünnyögött a tenyerébe, hogy „Ez nem lehet igaz!!! Istenem, ez nem lehet igaz.” " Ne is könnyítsd meg! :D Jajjjj! Dreamy is a szája elé kapta kezét!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Úriisten!! Imádom!! Végem!! Nem bírom!! Istenem!!

      "Közben kihalásztam a kis dobozt a zsebemből, és felé nyújtva kipattintottam a tetejét. A topáz foglalatán megtört a napfény, és ezer apró szikrát vetett, mielőtt visszatükrözte azt. Harry ott állt, egyetlen, rövid kis sortban, az új ház teraszán, a medence mellett, a két tenyere az arcára szorítva, úgy, hogy még a szemeit is eltakarta, mert annyira megleptem, hogy képtelen volt felfogni, és időre volt szüksége." Aww istenem, csodálatos, ahogy leírtad <3 :')

      "Sokkal romantikusabban akartam, és egészen más szavakkal, de így sikerült… Hozzám jössz? " ez így tökéletes Louis drága <3 Dreamy könnyei meg folynak :')
      "– IGEN! ... Persze, hogy igen! – mondta most már nekem, ahogy lehajolt, és arcomat a két kezébe fogva, könnyektől maszatosan a számra tapadt. Csókoltam, és szabad kezemmel a tarkójánál fogva húztam magamhoz. " Aww, istenem! <3 :3 nem bírom, végem, most megint potyognak a könnyeim! Persze, hogy hozzád meg!! Ez nem kérdés!! :')

      "– Semmi baj, ott majd úgyis a rendes karikát akarom hordani, aminek a párját te fogod – mondta halkan, és a nyakamba fúrta az arcát. Ráhajoltam, a hajába temettem az arcomat és mosolyogva csókolgattam.
      – Akkor mostantól az enyém vagy? – kérdeztem, mert hallani akartam.
      – Igen, ahogy eddig is – erősítette meg, és önkéntelenül megforgatta frissen kapott eljegyzési gyűrűjét. – Imádom! – nézegette lehajtott fejjel.
      – Tényleg tetszik?
      – Gyönyörű. Álomszép – fokozta, és újra hozzám hajolt, hogy századszor is megpecsételjük a dolgot. – Pont olyan színű, mint a szemed, mikor boldog vagy.
      – Szeretlek – súgtam a szájába.
      – Én is, kicsi! – válaszolt elfúló hangon.
      – Egyszer Harry Tomlinson leszel…
      – Alig várom! – vágta rá, és elkezdett húzni a ház felé. " Aww!! <3 itt már folytak a könnyeim ezerrel!! Alig láttam olvasni, istenem! annyira gyönyörű volt!! Larry drágáim <3 :')

      Köszönöm Becca ezt a csodálatos élményt!! Mosolyogtam, felizgultam és sírtam, és újra vigyorogtam és aww!! Tökéletes, Gyönyörű 100. rész lett!! Megérte várni rá!! <3 :') Gratulálok! ;)
      Millió Puszi <3 Imádlak <3

      Törlés
    3. Én is könnyezek, csak nem attól, hogy milyen szépet írtam, hanem a meghatottságtól, mert itt vagy nekem. Itt vagy, egy éve már, és végigkísértél, és támogattál, és éjjeleket beszélgettél át velem, és annyi, de annyi minden van már a hátunk mögött.... depresszió, betegség, boldogság....sok könny, és sok nevetés. Még százszor ennyit kívánok magunknak.... ugye, tudod?

      <3<3

      Törlés
  10. Drága Becca! :)
    Most, hogy viszonylag befejeztem a bőgést, megpróbálok valami normális kommentet összehozni, bár szerintem szavakkal nem nagyon lehetne kifejezni, hogy mit is érzek jelenleg. :')
    Először is! Harry Szívem, erre rácsesztél, mehetsz megcsináltatni azt az ocsmány sellőt! :D Valamit valamiért!
    Másodszor! Mindketten megúszták a pofozkodást, de csak mert annyira hihetetlenül szeretem őket, és annyira csodálatosak voltak együtt ebben a fejezetben (is), hogy legszívesebben körbecsókolgatnám mindkét trógert! <3
    Örültem, hogy Lou szemszögéből olvashatjuk majd a történéseket, mert bár imádom Hazz szemszögéből olvasni, azért Lou is hiányzott már. Az egész jelenet a kocsiban annyira televolt feszültséggel, hogy a gyomrom kb gombostűnyire zsugorodott.

    ,, Ránéztem, és a smaragdzöld szempár éhesen viszonozta a pillantásomat. Gyorsan hozzám hajolt, egy rövid csókot nyomva a számra (amitől ismét kihagyott a szívem), aztán visszadőlt, én pedig gondolatban hálát rebegtem az őrangyalomnak, hogy nem jött szembe autó, mert áttértünk a másik sávba. " -- Imádom, de komolyan, de azért ésszel smaccantsunk vezetés közben, mert ha feltekerednek a fára, még valagba is rúgom őket! <3

    ,,– Ez az – mondta, egy győztes hanghordozásával, én pedig tehetetlenül felnevettem.
    – Kis mocsok! Miért teszed ezt velem? – pillantottam rá. " - Mindketten kis mocskok vagytok, és ezért szeretlek titeket ennyire! :') <3

    ,, – Bassza meg! Annyira remeg a kezem – vallotta be, mire mellé léptem, és finoman félretoltam.
    – Mi a kód? – kérdeztem, mert a számláló egyre gyorsabb csipogással jelezte, hogy fogytán az időnk, és egy pillanatra bevillant, hogyha azért kell még várnunk, mert kiszállnak a biztonságiak, én tuti felrobbanok.
    – 22-02-2012
    Gyorsan beütöttem, és csak mikor a lámpa zöldre váltott, akkor néztem rá felhúzott szemöldökkel. Ő csak mentegetőzve felhúzta a vállait, és lesütötte a szemét. A szívem megtelt érzelmekkel. Az a nap, mikor összejöttünk. Soha nem felejtem el.
    – Édesem! – nyúltam érte, és rántottam magamhoz. " -- Annyira tökéletes ez az egész jelenet, hogy már itt bőgni tudtam volna. Egyszerűen meg kell zabálni Harryt, hogy ennyire ideges! És az a kód, te jó ég, az a kód! <3

    ,, Éreztem, hogy elbizonytalanodik, de bennem már minden a helyére került, ezért magam felé fordítottam, és átöleltem.
    – Minden rendben. Ne félj! – mondtam halkan, mire összeszorította a szemeit, és mély levegőt vett. " -- Nincs visszatáncolás, vagy pofon lesz!

    Nem tudok külön részeket kiemelni az együttlétükből, mert egyszerűen úgy volt tökéletes, ahogy volt, és egye kukac, bevallom, hogy megérte rá várni! :')

    ,, – Isteni vagy, bébi! Annyira jó így – lihegtem a bőrébe, majd rátapadtam, és el sem engedtem, míg egy hatalmas, lila nyomot hagytam magam után." -- Na jó, ezt muszáj mégis kiemelnem, mert ez kicseszett dögös! *-*

    ,, – Na, milyen? – kérdeztem a fülébe suttogva, mikor oldalra fordult, és a vállamat csókolgatta.
    – Isteni! – válaszolta mély hangon, aztán felnyikkant, mikor picit feldöftem a csípőmmel." -- Totális szívleállás! Végem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ,, Mikor kinyitottam a szemem, a pupillái kitágultak, az arcára feszült kifejezés költözött, és benntartotta a levegőt. Édesem!" -- Az nagy probléma, ha nekem már itt is bőgnöm kellett? Mert kellett!

      ,,– Jó reggelt! – dünnyögtem, mikor épp nem volt elfoglalva a szám.
      – Szia, Kicsi! – morogta a kulcscsontom feletti mélyedésbe" -- Istenem, mennyire csodás végre újra ezt olvasni! :') <3

      ,, – Most épp mintát csinálsz a hátamra?
      – Igen, miért? Zavar? – kérdeztem, és kicsit féltem a választól.
      – Cseppet sem – válaszolt habozás nélkül, mire elvigyorodtam, és erősebben nyomtam bele a körmeimet. " -- Már hogy a viharba lenne baj? Sőt, ha Harryvel végeztél, az én hátamra is csinálhatsz mintát. :P *-*

      ,, Újra láttam a felbukkanó félelmeket, ezért lazán a hajába túrtam, ujjaimmal fésülve át a hosszú, kócos tincseket." -- Meghalok ezektől az apró mozdulatoktól. Egyszerűen elolvad a szívem.

      ,, – Velem maradsz? – kérdezte halkan, mint aki nem tudja elhinni, amitől ismét összeugrott a gyomrom, és szerettem volna jól pofán verni magam. " -- Bőgök. Mint egy gyerek!

      ,, – Ha most elmegyek, az nem fog fájni? " -- De, kurvára, úgyhogy maradj a jó seggeden, ha jót akarsz!

      ,, – Azt mondtad, szeretsz? – kérdezte egy idő után.
      – Aha – mondtam a szemébe nézve. – Szeretlek. Szerelmes vagyok beléd. Megőrülök érted. Választhatsz. – Láttam, hogy alig hisz a fülének, és bizalmatlanul méreget. – Szeretlek, Hazz. Komolyan. " -- Komolyan, ők ketten fognak a sírba vinni! :')

      ,, – Attól féltem, hogy te nem érzel ugyanúgy, mint én. Hogy egyszer arra ébredsz, kinőttél belőlem, a szerelmünkből. Úgy éreztem, kevés vagyok hozzád, hogy te jobbat érdemelsz. És a szokásos marhaságok… Nem vagyok elég helyes, elég okos, elég izgató, hogy ennyi idő után még kelljek neked." -- Jaj, olyan buta vagy Lou! <3 De legalább időben rájöttél. Minden, amit itt mond Harrynek tökéletes, és érzelmes, és szerelmes és minden. Csodás! Az egyik kedvenc jelenetem lett! <3 Örülök, hogy belátta végre, hogy ezt leginkább ő tolta el, mert igencsak haragudtam érte!

      ,, Nem értem, és soha nem is fogom megérteni, miért gondoltad, hogy kevés vagy nekem, mikor inkább néha túl sok… " -- Megeszem! Imádom ezt a mondatot! <3

      ,, – Várj! – mondtam neki, mert bár nem így képzeltem el, mégis éreztem, hogy most jött el a pillanat. " -- Itt konkrétan már a torkomban dobogott a szívem.

      ,, – És miért öltöztél fel? Elmész? – kérdezte, és láttam, hogy megint teljesen elbizonytalanodik, a szemében félelem csillant.
      – Hazz, én már soha többé nem megyek sehova. " -- Ez a két imádnivaló tróger szétmarcangolja a lelkem! Komolyan.

      ,, – Csitt legyen már! – szóltam rá, mire a nyakán hátrahúzta a fejét, mint valaki, akit ok nélkül dorgálnak meg, és duzzogni kezdett. Elmosolyodtam, odaléptem hozzá, a tenyerem az arcára simítottam, és megpusziltam. – Te aztán nem könnyíted meg az ember dolgát! " -- Itt bőgtem és nevettem egyszerre. Annyira tökéletes... :') <3 Legszívesebben minden egyes szót kielemeznék, de nem akarok túlzásokba esni. :D

      ,, Tudnom kell, hogy hozzám tartozol. Hülyeség, de szükségem van rá, hogy valamilyen formában hivatalosan is az enyém légy. Akkor talán elhiszem. Sokkal romantikusabban akartam, és egészen más szavakkal, de így sikerült… Hozzám jössz? " -- IGEN! MINDKETTEN HOZZÁD MEGYÜNK! Istenem, mennyire vártam ez a pillanatot, és szinte el sem hiszem, hogy megtörténik! <3

      ,,– IGEN! ... Persze, hogy igen! – mondta most már nekem, ahogy lehajolt, és arcomat a két kezébe fogva, könnyektől maszatosan a számra tapadt. Csókoltam, és szabad kezemmel a tarkójánál fogva húztam magamhoz." -- <3 <3 <3 Erre nem lehet mást mondani.

      ,, A kis karika úgy fityegett rajta, mintha nem az ő mérete lenne. Mindketten odanéztünk, és először ő nevette el magát, aztán, mikor a düh és a tehetetlenség már átsuhant rajtam, én is." -- De imádom ezt a pillanatot.. :'))

      Törlés
    2. ,, – Akkor mostantól az enyém vagy? – kérdeztem, mert hallani akartam.
      – Igen, ahogy eddig is – erősítette meg, és önkéntelenül megforgatta frissen kapott eljegyzési gyűrűjét. – Imádom!" -- Persze, hogy a tiéd! Mindig is a tiéd volt! :')) <3

      ,, – Pont olyan színű, mint a szemed, mikor boldog vagy.
      – Szeretlek – súgtam a szájába.
      – Én is, kicsi! – válaszolt elfúló hangon.
      – Egyszer Harry Tomlinson leszel…
      – Alig várom! – vágta rá, és elkezdett húzni a ház felé. " -- Egyszerűen tökéletes. Fantasztikus, lenyűgöző. Szerelmes lettem ebbe a fejezetbe. Ennél tökéletesebb 100 fejezetet, és eljegyzést el sem tudtam volna képzelni. Gratulálok hozzá, és köszönöm ezt a csodás élményt, egyszerűen még mindig a hatása alatt vagyok. Nagyon nagyon köszönöm! :) Fantasztikus vagy.
      Sok puszit küldök, és még sokszor gratulálok! Ölellek: Jen :)

      Törlés
    3. Ha feltekerednek a fára, még valagba is rúgom őket! - itt vinnyogtam fel először. Ez olyan volt, mintha én mondtam volna.
      Az érdekes, hogy szinte mindenkinek ugyanazok a mondatok jöttek be a szeretkezésükből..ezen mindig elcsodálkozom.
      Maradj a jó seggeden---megint vinnyogok:)
      MINDKETTEN HOZZÁD MEGYÜNK!! - imádlak, mondtam már???
      Annyira tökéletes lett ez a komment, megható, megmosolyogtató, és kedves. KÖSZÖNÖM <3

      Törlés
  11. ÁÁÁ Becca!
    Kérlek nézd el nekem, hogy egy ilyen fejezet után nem vagyok képes teljesen épen gondolkozni!

    Kétszer olvastam el, mindig ugyanazzal a hatással, és visongtam, ugráltam, nevettem, a megfelelő részeknél, és biztos vagyok benne, hogy ha majd harmadjára is elolvasom, akkor is ugyan ez lesz a reakcióm.

    Kezdjük ott, hogy "Louis szemszöge"... Már tudtam, hogy itt valami készül, pedig ezt már megmutatta az a bizonyos "C" a fejezet elején ami a századik bejegyzésnek titulálja ezt a különleges részt.
    Amikor említést tett, egy bizonyos dobozról a zsebében, már értettem a saját idegességemet. A "lánykérős rész" (nem is tudom minek nevezzem..) talán inkább a "Harrykérős rész"-t olvastam el a leglassabban. Ennek a legtöbb oka az, hogy bár tisztában voltam vele, hogy mit csinál, és valamilyen szinten számítottam is rá, mégsem tudtam elhinni, hogy ezt így megteszi... Esküszöm, miközben olvastam olyan izgatott lettem, mintha minimum a saját lánykérésemen lennék. Ugrándoztam, visítottam, és a mosolyomat, ha képen töröltek volna se lehetett volna levakarni az arcomról. <---- ez a mondat így értelmes?
    Azt vettem észre, hogy nem kapok levegőt, mivel azt bent tartottam -már ki tudja mióta- majd mikor kapcsoltam, újra elolvastam csak azt a részt mégegyszer... és mégegyszer. Hát mi ez ha nem rajongás egy őrülttől?!
    Igazából még örülök is hogy nem írtad tovább -ilyet eddig soha nem mondtam, legszívesebben az egészet elolvastam volna egyszerre, bezárkózva a szobámba- de esküszöm, hogy ha most tovább írtad volna, nem lettem volna képes felfogni az előttem heverésző betűket.
    Most is csak szavak ugrálnak a szemem előtt, ha lehunyom. "Gyűrű". "Ing". "Topázkő". "Szem" "HARRY TOMLINSON -vagy Harold Edward Tomlinson (?) -". "Niall mindjárt jön". És még sorolhatnám.

    Őrölt nagy kavarodás van a fejemben, és igazából büszke vagyok magamra, hogy ilyen felfokozott idegállapotban is képes vagyok pár sort írni. Amit mellesleg nem nagyon szoktam, és ezt sajnálom is, de általában maximum egy poqwjboefiwwebi7w0ő2xmqs-cb2hf42ifnvvb- t tudnék írni, azok után a fejezetek után amiket olvasok. Ez most egy igen ritka alkalom, és bevallom, már fél órája elolvastam a fenti bejegyzést, azonban csak pár perce tudtam annyira "lenyugodni" hogy nem gépelek -remélhetőleg- nagyon félre. De hát melyik fejezetnél írjak először kommentet ha nem ennél?!

    Az hogy "imádom" nem fejezi ki azt amit érzek. Már régen nem.
    De a követező projectem az lesz, hogy kitalálok, egy új szót amelyek az ilyen heves érzelmeket jelentik. Nagy fába vágom a fejszém, mivel ezt valószínűleg lehetetlen lenne megfogalmazni, de próbálkozni szabad nem? Mindenesetre majd értesítelek.

    Ne haragudj, de most egyszerűen nem tudok többet írni, nem tudom megfogalmazni pontosan azt ami bennem zajlik és egy egyszerű "köszönöm" nem jelentené azt amit ki akarok fejezni azzal kapcsolatban, hogy milyen hálás vagyok azért amiért ilyet írsz, Nekünk. Önzetlenül osztasz meg velünk tökéletes történeteket, amelyeken sírhatunk, nevethetünk, fuldokolhatunk. Hálás vagyok érte!

    Az én szavaim itt véget érnek, mert több értelmes mondatot aligha tudnék összeszedni, de bízom Benned, hogy valamire ezt is elégnek találod.

    Olvasód akkor is, ha nem hallasz felőle semmit, bárhol bármikor olvassa a történeted, ugyanazzal a lelkesedéssel, amíg csak írsz: Cassy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha bőgök a kommenteken, akkor nem vagyok normális? Dehogynem. Ha ilyen olvasóim vannak, akik ilyeneket írnak nekem, akkor az a minimum, hogy elérzékenyülök, és ezt vállalom is, akármilyen ciki.
      Nem tudom, hogy érem el, hogy ennyire szeressétek amiket írok, de hálás vagyok a sorsnak, hogy kiderült, van ahhoz érzékem, hogy olyasmit vessek papírra, amit mások szívesen olvasnak el.
      Értelmet nyert általa az életem.... a hálám pedig a tiétek.
      Imádlak, és köszönöm, hogy írtál nekem. Fogalmad sincs, mennyit jelent ez nekem...

      <3<3

      Törlés
  12. Úristen annyira de annyira köszönöm!!!!😭❤️

    VálaszTörlés
  13. Jézusom Becca!
    Hihetetlen vagy! Kész végem van! Imádom. Imádom mindegy egyes részét. Köszönöm hogy vagy nekem és írod ezt a blogot! Sajnálom, hogy eddig nem írtam kommentet, de most ki borult a bili és muszáj leírnom mennyire hihetetlenül jó az amit írsz. Remélem még sokáig olvashatlak!! Puszi.-Flóra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Épp ideje volt! :) De nem késtél le semmiről. Örülök, hogy rászántad magad, és remélem máskor is megajándékozol vele.
      Köszönöm, és imádlak! <3

      Törlés
  14. 100!!!
    OMG!
    Imádtam! Így tovább, abba ne hagyd!
    : P

    VálaszTörlés
  15. OHISTENEM*O*ez annyira hihetetlen..el sem hiszem...ujabb tokeletes resz,a tokeletes blogban,a legtokeletesebb ironotol^^csodalatos vagy es koszonok mindent,minden szot ebben(es a tobbi)blogban,amivel percek alatt a vilag legboldogabb embereve teszel♥♥ ez a resz pedig...nem is tudom szavakkal kifejezni...az eleje (szexjelenet:3) ASDFGHJK halalos...nemgondoltam,hogy az eddigieket lehet fokozni,de neked sikerult:* Harry draga annyira kis cuki volt ahogy aggodott*^* meg kell zabalni:3 Louis vallomasa pedig:') konnyekben tortem ki...gyonyoru♡ nem szamitottam ra,hogy megkeri a kezet:o de ennek igy kellett tortennie♡♥ennel szebben elkepzelni se tudtam volna*o*
    sokmillio oleles es puszi:(a legnagyobb rajongod) Lizzie xx♥
    Ui.:ez volt az elso kommentem itt,sajnalom,hogy eddig meg nem irtam,de remelem ebben benne volt minden es igerem ezekutan minden resznel latni fogsz;)<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lizzie!

      Örülök, hogy írtál, és köszönöm, hogy áldoztál rám az idődből. Nekem ez mindennél fontosabb, és hihetetlenül jól esik.
      Örülök, hogy ilyen mély érzéseket váltott ki belőled, és remélem, máskor is visszatérsz, hogy elmeséld, ha szeretted, amit olvastál.
      Komment, és olvasófüggő vagyok, ezt ne feledd!! ;)

      <3<3<3

      Törlés
  16. most nagyon nagyon sok dolgot kell elmondanom a tegnapirol,a mairol es mindenrol...keszulj egy szuperhosszu Zsofikommentre:)
    OMG OMG OMG OMG
    szepen lassan...szoval a tegnapi resz utan feltem, rettegtem hogy baj lesz megint, hiszen annyi felreertes volt mar koztuk hogy feltem egy fel mondat es orokre tonkremegy minden, amit eddig a pici darabokbol megprobaltak osszerakni, aludni alig birtam ugy izgultam a mai napig...
    Ma amikor meglattam hogy fent van a CSODA nemtudtam keszitsem e zsepiket...(nem tettem, same mistakes again:D) amikor lattam hogy Lou fejebe megyunk mar ott elkapott a gyomorgorcs...regen voltunk errefele, aminek orulok is meg nem is...imadtam Harry gondolatait olvasni es megszoktam a kis babuci erzeseit, ezzel ellentetbe mindig is tukon ulve vartam a Louis allomast, megolt a kivancsisag mi a jo eget gondolhatott eddig es hogy hulye vagy csak vak (regi szep idok amikor Lou volt a kozelleneseg:D)
    Amikor a kocsiban utaztak haza es meg az autos savos csokolozos jelenetet irtad teljesen Lana BornToDie feelingem volt, szoval nallam elegge ugy jatszodott le (isteni szerencse hogy ez nem ugy vegzodott mint az a klip) szoval a varakozastol majd meghaltam...vagy meghaltam...nemtudom:D
    Amit a nyuszikak az agyban muveltek tenyleg sokkal tobb volt mint az eddigi "nem vagyunk egyutt menetek" annyira elkapott a dolog hogy beszorult a levegom:D lehet hogy butasag de kozbe csak az jart a fejembe hogy "uristen ugye Loun nincs harapas" "omg ha az egyik visszalep kinyirok valakit" "csak ne legyen semmi baj pls" "ne szakadjon le a plafon se siricsondet emberek ez fontosss" de szerencsere tuleltuk:)
    Ujabb para hogy nem beszeltek meg semmit este...
    Reggel....hm...belehaltam Hazz erzeseibe, nemtudtam mit gondol fajt elkepzelnem szegenykemet:( de aztan Lou okos volt es igen, rohadtul megerdemli a lelkiismeret furdalast egy ideig mert azt a dontest azota se dolgoztam fel:P
    Uristen szivem, persze hogy veled marad, Harry, ha kell hozzadlancolom:)
    Lou olyan edes volt, vagyis aranyos es omg:3 es szereti Harryt es megjott az esze, hosszu nyaralason volt ugylatszik...
    Tetszik hogy nem akarjak ott folytatni ahol abbahagytak, imadom hogy valami ujat akarnak letrehozni valami jobbat es szebbet es szivarvanyosabbat es csillogosabbat elszalltam *o*
    Meg mindig paros labbal rug mellkason a teny hogy Harold milyen elkeseredett macifejet vaghatott az agyban a beszelgetes alatt...hm...
    NEM MEGY SEHOVA odakotozom a napernyohoz:) Niall meg uljon a popsijan, Larry akcio van:D
    Pont a fejembe latsz "felsz hogy mulo hobort" rohadtul rettegtem vegig hogy meghatral, de latszik hogy nem fog mert elegge megvaltoztak benne a dolgok:)

    VálaszTörlés
  17. Buta buta buta Louis, Harry szeret, szeretett, szeretni fog...nemtudom neha nagyon sok hulyeseget tudunk elhitetni magunkkal hogy azt higyjuk igazunk van es jol dontottunk, nehez visszamenni es elismerni hogy hibaztunk es neha tul makacsak vagyunk, vagy csak ugy erezzuk lehet mar tonkretettunk mindent es remenytelen az ujrakezdes, de meg kell probalni...fajdalmas hogy Lousnak keves volt ott akkor az onbizalma es szetszakad a szivem hogy nem hitt Harrynek hogy szereti...hogy addig kellett fajulnia az egesznek, mig bepipulok es megverek egy 100kilos kigyurt pasit..Rick meg szamolunk...de buszke vagyok Louisra hisz beismerte h elcseszte es awww
    Ket dolog
    En meg mindig szornyen kivancsi vagyok mit erzett Lou a level elolvasasa utan, hiszen abban Harry eleg komoly dolgokat irt...
    Ketto,be kell vallanom hogy minden reszt olvastam...de a Davideset nem, nemtudom, nem ment, azota se tudom mi is lapul benne...de talan holnap bator leszek es megteszem...lehet...
    Love is in the air, mert tudjak hol kell valtoztatniuk es megprobaljak barmi legyen is...szerelmes lettem...igen, megint
    En sem ertem Lou miert gondolta h keves de neha butasagokat gondolunk...sokszor
    Harry a kis hercegno,aki meg mindig nem hiszi el hogy ott a herceg...(totalisan megertem, mar annyiszor tancolt vissza Lou is hogy enis feltenem a szivem, de megeri Harry hidd el<3)
    Harrybaba ne felj, nem megy sehova, meg a boltba se, ott marad veled eleted vegeig es ha kell a kezeteket ragasztom egymaseihoz valami ipari ragasztoval ha ez kell a boldogsaghoz *o*
    Ohhh amugy nemtudom mikor kezdtem a resz kozbe felvaltva oromkonnyekbe es zokogasba kitorni de sztem az esti resz vege fele:D
    Az az a gyuru emelyikre gondolok? Hmm...tudtam hogy gyuru lesz de meghatodtam...szornyen meghatodtam...nemtudom a sajatomat is tuti vegigsirom majd:D
    Az a gyurus kis baki megnevettetett ennyi komolysag utan, es ami a legfontosabb es ami a legjobban megfogott hogy eddig tokeletesen hozod azt hogy milyen nehezze lehet tenni egy kapcsolatot de ha eleg nagy a love barmi lehetseges, bennem nagyon sok dolog a helyere kerult, szoval szerintem nice work volt az ahogy visszahoztad Larryt *o*
    IMÁDTAM, nem vagyok itt a blog elejetol, de nagyon nagyon szeretem es megerdemelsz minden dicseretet es szornyen imadlak mindenert<3
    Remelem mindent megirtam, mert a sok smink es a felszaradt konnyek miatt osszeragadtak a szempillaim es mindjart elalszom de mar vagy negyszer-otszor elolvastam...ennyi siras utan nem nezek tukorbe se:DD
    Varom a tovabbi boldog, csillamponis, dupla Tomlinsonos reszeket egy koteg lufival es szuperboldog szulinapot a blognak, csak igy tovabb Becca<3
    Ölelés:)
    ~Zsófi
    Ui. Eletem leghosszabb kommentje yeah:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Életed leghosszabb, és valószínűleg a legszebb is. Nekem biztosan az... Megmelengette a szívemet, és kis pici szívecskék lebegnek a szemem előtt.
      A levél... a levélre nem igazán reagált Louis, de talán azért, mert akkor még azzal hitegette magát, hogy neki ez már nem fontos.
      De az biztos, hogy onnantól kezdett gondolkodni a dolgokon. És ha így van, akkor már nem volt felesleges Harrynek megírnia. A Davides részben nincs olyasmi, ami miatt ne olvashatnád el, vagy legalábbis nem emlékszem rá,,, szerintem sokkal durvább fejezetek is voltak.
      Mindent köszönök, hálával gondolok rád, és ölellek, szívből...<3

      Törlés
  18. nem igazán tudom szavakba önteni, hogy mit is érzek most :) imádom, bár ez annyira közhelyes, nem? :) szerelmes vagyok ebbe a történetbe és szerelmes vagyok Larry szerelmébe! :) nagyon nagyon szeretem, hogy még az izgató részeket is annyira áttudod nekünk adni, hogy lelki szemeim előtt megjelennek a képek..és valljuk be, imádom az érzést, hogy eltudom ezt a két csodát képzelni minden egyes szituációban. nem igazán vagyok jó komment írásban és ritka pillanat amikor nyomot hagyok itt, ami miatt kezd bűntudatom lenni lassan....IGYEKSZEM!! megérdemled, hogy kommenteljek, szóval ezentúl próbálok többször jelen lenni itt :) csodás részt volt, így harmadik olvasásra is!! (igen, muszáj voltam párszor elolvasni) ui: szeretem, hogy Lou-t "Kicsi"-nek hívja Harry!!! ANNYIRA ÉDESEK

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anettem! Tényleg ünnepnap, mikor erre jársz,,, és jó ideig emlékezni fogok rá, de ez ne tartson vissza attól, hogy máskor is írj pár sort... attól, hogy te úgy érzed, nem vagy jó a kommentelésben, nekem még nagyon nagy örömöt okozol vele:)
      A Kicsi, megszólítás sokak kedvence, pedig véletlenül alakult így,,,már nem is tudom mikor... annyi minden történt az egy év alatt... Imádlak, és köszönök mindent! <3

      Törlés
  19. Becca!!! Istenem. Ne haragudj, most ennyit tudok mondani. Most megyek és elrebegem a barátomnak, hogy akármekkora makonya is, de nagyon szeretem. :) Köszöjük ezt a csodát, amit itt csinálsz!

    Puszillak, Julcsi xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez annyira cuki, hogy belehalok!!! Én köszönök mindent, és a barátodat is üdvözlöm. Legyetek boldogok!! <3

      Törlés
  20. Becca. Eloszor is gratulalok,hogy a kedvenc blogom ,ami csodalatos, 1eves lett :) nagyon szeretem olvasni es remelem soha nem fogod abba hagyni az irast mert eszmeletlenul tehetseges vagy,barmilyen temaban kell irni :) masodszorra pedig a tegnapi resznel azt hittem hogy Loueknak megint egyejszakas kalandjuk lesz egymassal. Erre elolvastam ezt es a vegen ugy bogtem mint egy kisgyerek. Hat hogy Louis mennyire edes hogy megkerte a kezet :") remelem igy maradnak sokaig:3 puszi x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is remélem, hogy így maradnak örökre,,,,bár a lagzit is nagyon szívesen megírnám, közvetlenül a coming out után.... és remélem lesz is rá alkalmam a közeljövőben. Minden témára alkalmatlan vagyok... csak erre nem. Valamiért rosszul vagyok összerakva, de lassan megszokom. És amíg ti itt vagytok, és olvassátok, szeretitek, addig biztosan csinálni fogom, mert ez nekem is kikapcsolódás, és élvezet.

      Ölellek.

      Törlés
  21. Szia<3
    100. rész...istenkém<3 gratulálok mindenhez amit elértél, megérdemelsz minden jót<3 sőt annál is többet!
    És tyűha... nem normális, hogy mostanába minden részen sírok, ha szomorú azért (és többnyire az volt), ha megható és boldog azért... Csak annyit szeretnék ezzel, hogy KÖSZÖNÖM... nem sokan tudnak ilyen érzelmeket kiváltani belőlem, de te mégis...
    " Tudom, ez olyan fellengzősen hangzik, de vannak szerelmek, amik az égben köttetnek, és én csak most jöttem rá, mekkora ajándék az élettől, hogy nekem egy ilyen jutott. Én nem tudok mást szeretni, nem tudok mással élni, és nem akarok más mellett megöregedni… Téged akarlak, és az egyetlen indok, ami megmagyarázza a viselkedésemet az az, hogy féltem…'' ITT BŐGTEM A LEGESLEGJOBBAN....és mikor megkérte a kezét plusz ez a rajz is...Igazán csodálatos és bámulatos! Nagyon szép munka.<3 ( remélem egyszer én is rajzolhatok neked valamit...)
    A smutra ki szeretnék egy ici-picit térni.:') Direkt hagytam így utoljára.
    Mikor a második 'menetnél' voltak (az első se volt semmi, mi több eszméletlen volt<3) na szóval az jutott eszembe, hogy a csopiban nem is olyan rég szóba került, hogy Harry úgy nevet mint egy paci... erre itt lovagolt egyet. nyihaha:3 Hirtelen olvasás közben ez jutott eszembe és istenkém..x'3
    Imádtam, tényleg gratu, hisz 1 éves a blogooood<3 juhúúúúúú<3 Istennő vagy!!<3
    Puszi,
    Ezentúl rendszeresen komizó olvasód;) : Brigi.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Brigim! ;)

      Hát itt vagy, és írtál nekem. Imádlak. A kommented megható volt, és megmelengette a szívemet. KÖSZÖNÖM!
      Bármikor rajzolhatsz nekem, mindig szívesen fogadom, és boldoggá tennél vele! <3 Csak nem mertelek zaklatni, így is annyi a munkád :)
      Igen, a paci téma mostanában merült fel, de ezt már elég régen írtam, úgyhogy nincs összefüggés a két dolog között :)
      Örülök, hogy bőgtél rajta, mert akkor tényleg sikerült a lelkedig hatolnom, és erre rohadt büszke vagyok, ha beképzeltség, ha nem.
      Imádlak, és visszavárlak!!! <3

      Törlés
  22. Drága, drága Becca <3
    Alig vártam hogy vége legyen a mai napnak, bekuckózhassak az ágyikómba, és végre elolvashassam a 100. részt. Én éreztem, én tudtam, hogy valami nagy dolog fog történni, de engem is megtudtál lepni. Imádtam imádtam imádtam. nincsenek elég jó szavak arra, hogy mennyire csodálatos és fantasztikus volt ez a fejezet(csak úgy mint az összes többi). És ez , hogy megkérte a kezét.. úristen, biztos csak álmodok:))) a fejezet végére már én is bőgtem, de most szerencsére örömkönnyek voltak, és most biztos , hogy pár napig letörölhetetlen vigyor lesz az arcomon e miatt:) annyira imádom a szerelmüket, és amennyire szeretik egymást, és annyira jól áttudod ezt adni h nem jutok szóhoz. <3 mostmár aztán boldogan éljenek még meg nem halnak!!!
    holnap azért még biztosan elolvasom ezt a részt párszor, csakhogy biztos legyek benne , hogy nem álmodtam :)
    asszem kezdem elveszteni a józan eszem, de nem baj megéri..:D
    és Becca, 1 év, istenem :)) nagyon nagyon GRATULÁLOK ehhez a bloghoz, a könyvedhez és mindenhez amit ennyi idő alatt elértél<3 és annyira csodálatosan írsz, hogy tudom hogy ez még csak a kezdet és rengeteg csodálatos dolgot fogsz még véghezvinni :)) és ahhoz is gratulálok, ahogy ezt a jubileumot megszervezted nekünk, egyszerűen TÖKÉLETES volt, jobban nem is lehetett volna csinálni és időzíteni:)) és ugyan nem követem a blogot e legeslegelejétől,de elég hamar beszálltam, és utána mindenbe szépen sorba, amit kiadtál a kezedből.:) és tartozom egy hatalmas KÖSZÖNÖM-mel, hogy részese lehetek ennek. Annyi sokmindent tudsz adni az írásaiddal, hogy szerintem el se hiszed, de én rettentő hálás vagyok érte.<3 Egyszerűen már annyira a kis életemhez, és szívemhez nőtt ez a történet, hogy az életem részévé vált:) nagyon remélem hogy még legalább 100 évig olvashatjuk ezt a varázslatot<3
    (és egyébként én már kommenteltem , lehet emlékszel még rám, és utána megint elhanyagoltalak, amiért hatalmas lelkiismeret furdalásom van:(( de azt megsúgom, hogy pár névtelen kommentnek én vagyok a gazdája azóta is, csak nem tudom miért, nem írtam oda a nevem:))
    nagyon sok puszi (legalább 100;)) és ÖRÖK HÁLA
    xoxo
    Szofi<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szofi!!!!!
      Hát itt vagy? Még mindig? Azt hittem, már rég elvesztettelek.
      Jönnek, mennek az olvasók, és te eltűntél... vártalak, de hiába. De most itt vagy, és ez a lényeg.
      Köszönöm a csodálatos kommentet, és a gratulációkat. Tényleg hihetetlen volt ez az egy év, és remélem, még nagyon sokszor ünnepelünk együtt....
      Köszönök mindent, és kérlek,,,ne tűnj el megint.. <3<3

      Törlés
  23. Drága Becca! Másodszorra olvastam el és még most sem tudok megszólalni nem nem tudok mit mondani ez egyszerűen Csodálatos..rendkívüli,mesébe illő ahogy leírtad 100. rész és én itt vagyok és olvashatom és annyira köszönöm,hogy itt lehetek és részese lehetek ennek a csodának!

    "Éreztem a belőle áradó vágyat, az ujjaim alatt a combján vibráló izmokat, hallottam, hogy szabálytalanul lélegzik, és a pillantása égette az arcomat."-Álomszép ez a mondat, .. lépésenkét rajzolódik ki a kép a szemem előtt úgy ahogy leírod szépen sorban.. és ez olyan csodás

    "Ránéztem, és a smaragdzöld szempár éhesen viszonozta a pillantásomat. Gyorsan hozzám hajolt, egy rövid csókot nyomva a számra (amitől ismét kihagyott a szívem), aztán visszadőlt, én pedig gondolatban hálát rebegtem az őrangyalomnak, hogy nem jött szembe autó, mert áttértünk a másik sávba."-NEKEM IS kihagy ezektől a szivem ♥ Harry Harry elveszed az eszét és még vezetni sem tud

    "Visszakormányoztam, és igyekeztem eszemen maradni, de Harry a fejébe vette, hogy kicsinál. Átnyúlt, és ő is a combomra fektette a tenyerét, de nem olyan szolidan, mint én tettem, hanem egészen fent, a belső oldalára, aztán megszorította, amitől meglódult a vérem."-Harry olyan kis rohadék vagy akkor álljatok félre és állítsátok le a motort...Imádom én ezeket az autós dolgokat *--* Élvezed Hary ugye? Tudom én én is :D :D

    "Mikor rájöttem, hogy azt nézni, hogy keményedek meg a nadrágomban, már nem kaptam levegőt, és lángolt az arcom.
    – Ez az – mondta, egy győztes hanghordozásával, én pedig tehetetlenül felnevettem.
    – Kis mocsok! Miért teszed ezt velem? – pillantottam rá.
    – Mit? – kérdezte ártatlanul.
    – Direkt felizgatsz? Az életünkkel játszol.
    – Nem csináltam semmit! – válaszolta hamis felháborodással.
    – Vagy azt akarod, hogy félreálljak? Most már kibírhatnánk hazáig! – néztem rá látszólag mérgesen. Lassan elhúzta a kezét, de azért ügyelt rá, hogy az ujjai végigszántsanak az egész combomon.
    – Oké. Befejeztem."-efejezted juuuj de egy mocsok imádom :D :D kit érdekel az életünk rá se ránts :D xdd "Nem csináltam semmit"- Húuu én Lou helyébe megbüntettem volna nagyon ezért mondjuk nosztalgiaként egy kis olvasnivaló *___* Valami jó hosszú könyvet ... Azért a végén még szánts végig ujjaiddal a combján,mert miért ne? :D *w*

    "A lábait széles terpeszbe nyitva lejjebb csúszott az ülésben, a fejét a támlára hajtva. Ahogy végignéztem rajta, láttam, hogy ő is teljesen fel van izgulva, amitől kiszáradt a szám."- Igen Harry már csak ilyen jószivű másoknak is ad abból,ami neki van...Lou csakhogy te is átérezd az érzést *---* ♥

    "– Arrghhh – nyögtem fel a látványra, mire hirtelen odakapta a fejét, aztán követte a tekintetem, és mikor rájött, hogy nem tudom levenni a szemem álló farkáról, szélesen elvigyorodott.
    – Sajnos, ezzel nem tudok mit csinálni – tárta szét a kezeit, és félárbócra eresztette hosszú szempilláit. Az arca kipirult, a szemei veszélyesen csillogtak, a szája fel volt duzzadva a csókjaimtól, és nyálasan fénylett. Annyira szexi volt, hogy megvonaglott a szerszámom.
    – Ne aggódj, én tudom, mit kell vele csinálni – válaszoltam, és ismét lenéztem, ezúttal szándékosan nyíltan."- Imádom ezeket a játékokat *_* Annyira hallottam azt a nyögést Lou szájából....Harry te meg élvezed, hogy bámul.....Nem tudsz vele it csinálni ugye? csak még jobban mutasd meg Louisnak, tárd szét kezeidet Majd Lou segít rajtad Ohhh Tudod Louis tudod ugye ohhh Ed már nagyon várja nagyon hiányoztál ám neki

    "Harry mélyen beszippantotta a levegőt, és a keze az ölére siklott.
    – Ha addig kibírom – közölte fojtott hangon.
    Odakaptam, erősen marokra fogtam, és megszorítottam. Úgy simult a tenyerembe, mintha erre tervezték volna, Hazz pedig eszelősen nyögni kezdett, és feldobta a csípőjét.
    – Lou! Kérlek! – nyögte, és megfogta a kezem, hogy el ne vegyem."- Ugye milyen kellemes érzés Harry mondjuk te jobb helyzetben vagy,mert nem vezetsz .... Oh hiszen erre tervezték pontosan a te kezedbe ozzád tartozik akárcsak a gazdája *-* Harold Drága nem bír várni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Épp felugrottunk a lépcsőn, mikor végre utolértem Harryt, és a csuklójánál fogva visszarántottam. Nekinyomtam a falnak, megmarkoltam az állát, és erőszakosan tapadtam a szájára."- rough bár Harryt nem kell félteni a kis mocskok *--* visszatértek ♥♥♥ sőt jobbak,mint valaha ♥ Fal *-*

      "Halkan sóhajtozott, és elégedetten morgott, ahogy a nyelvem átdugtam a szájába, aztán átölelte a derekamat. Hosszú kezeivel könnyedén átfogott, és magához szorított. Lábujjhegyre álltam, ahogy mindig, ha csókolózunk, ő pedig könnyedén megtartott, mikor neki dőltem."- ez annyira szép ez olyan gyönyörű és olyan édes ♥ :") lábujjhegyre áll és ahogy Harry közben tartja ahhh *-*

      "– Mi a kód?
      – 22-02-2012 "-Ez a kód Úristen *-*

      "Ő csak mentegetőzve felhúzta a vállait, és lesütötte a szemét. A szívem megtelt érzelmekkel. Az a nap, mikor összejöttünk. Soha nem felejtem el."- És Harry sem felejti el soha, na jó most megint zokogok :) Édes Istenem szivem
      "– Édesem! – nyúltam érte, és rántottam magamhoz. Hálásan simult hozzám. Most éreztem meg, hogy az egész teste remeg, nemcsak a keze, ahogy mondta. Átöleltem a derekát, egy röpke csókot nyomtam az ajkára, és finoman tolni kezdtem a lépcső felé."- Oh Harry ne remegj awh Istenem ♥ Na menjetek *-*

      "Mikor felértünk az emeletre, felém nyúlt, és kézen fogva léptünk be a hálószobába. "- Úristen kézenfogva mentek be a hálóa Úristen *--*

      "Az ágy nem volt bevetve, ezért azonnal szemet szúrt a párnán heverő póló, és újra megdobbant a szívem, mikor felismertem, hogy az én elnyűtt, kék, Vans-es felsőm, ami egészen biztos, hogy nem megy rá, úgyhogy valószínűleg azzal alszik. Elszorult a torkom, ahogy magam elé képzeltem a nagy, magas alakot összegömbölyödve, pólómat az arcához szorítva."-Édeseim jó én is elképzeltem és csodás belealok elolvadtam teljesen ♥ *___* awhhh Istenem

      "– Minden rendben. Ne félj! – mondtam halkan, mire összeszorította a szemeit, és mély levegőt vett. Odahajoltam, az arcát kezdtem puszilgatni, mintha először tehetném életemben, és a kezeimmel a mellkasára támaszkodtam. Egy pár másodpercig csak hagyta, hogy finoman érintsem a számmal, de aztán elfordította a fejét, és az ajka éhesen kereste az enyémet. Elvesztem."-Én meg kikészültem és még csak itt tartok *__*
      Annyira szép,og olyanminta most ismerkednének egymással közben ismerik egymás minden porcikáját,sőt még gondolatát is

      "A kezeim a gombjaira siklottak, magamhoz rántottam, és nem volt több önuralmam arra, hogy húzzam az időt. Széttéptem az ingét, amitől halkan felsikkantott, ezzel fokozva amúgy is tetőfokára hágó gerjedelmemet, aztán csak lerázta magáról a cafatokban lógó darabot."-Jézusom széttépte az inget *___* Atya Úristen és ahogy lerázza nem kapok levegőt

      "A térdéig sikerült, persze a bokszerével együtt, de elakadt a szavam, mikor megláttam nedvesen feszülő péniszét, ahogy a hirtelen mozdulattól lengedezik."-Harapás nyomaim vannak úristen ez már kín wáááááááá *-*

      "Harry illata, a bőre mindig is részegítő hatással volt rám, de így, félévnyi kihagyás után (ha a közbeeső, önkívületben elkövetett szexeket nem számítjuk), elementáris volt az ereje."- Waaaa Imádom kivagyok *-*

      "Homorított, ahogy erősen szívni kezdtem a bimbóját, és a csípőjét fellökte, anélkül, hogy tudott volna róla. Nem időztem soká, bár a hegyes kis csúcs mindig megigéz. Megőrülök tőle, hogy szinte állandóan összehúzódik, és bárhol vagyunk, képtelen vagyok nem rápillantani, ahogy szinte átszúrja a pólóját."-errol mindgi a Crack vidi jut eszeme és Harry zöld pólóban *--*

      "Lefelé vettem az irányt, egész testemmel csúszva az övén, és halkan morogtam, ahogy a hasamon éreztem az erekcióját. Hazz nyögdécselt, a saját mellbimbóit csavargatva, és a háta ívbe hajlott. Imádom, mikor magát érinti. Egy újabb dolog, amitől eszemet vesztem. De mi az, amitől nem? Bármit tesz, nekem végem. "- Úristen Becca!!! Ne nyírj ki *--*
      eszemet vesztem én is de még hogy atyám *-*

      Törlés
    2. "A combjai közé ereszkedtem, amiket hívogatóan széttárt, és óvatosan kézbe vettem a péniszét. Felnyögött, a fejét is felrántotta, és lenézve rám, lihegni kezdett.
      Megnyaltam a szám, aztán már hajoltam is rá, hogy ne kelljen várnia. Mikor selymes makkját az ajkaim közé préseltem, és leengedtem a torkomig, Harry olyan hangokat adott ki, amitől majdnem elélveztem."- Úristen remegek Louis basszátok meg!!! ahhh megnyalta a száját és utána ráhajolt ÚrJézus mentőt

      "Az első ujjnál felnyikkant, és a teste megfeszült, de rögtön a számba vettem a farkát, és pár másodperccel később éreztem, ahogy ellazul."-kibaszottkurvaéletbe Jó neki,hogy ellazult Louis!!!!! ahhh

      "Két oldalt a lepedőt markolta, olyan erővel, hogy kifehéredtek az ujjpercei, és hörgött, mint akit kínoznak. Párszor rábólintottam az ágyékára, de ott sem akartam elidőzni, mert nem bírtam már várni."- Igen Harry én is ez kínzás ....ahhhhh

      "Engedelmesen emelte őket, majdnem a mellkasáig húzva a hosszú végtagokat. A nyelvem már ott járt, ahova a vágyam űzte, és Harry kéjes nyögéseitől feltüzelve adtam meg neki, amit kívánt."- Louis te milyen figyelmes vagy sőt még a nyelved is tudja mi kell Harrynek Uram ahh nyugtatót,vizet,alkoholt valamit *--*

      "Azért óvatos voltam, és hagytam elég időt, hogy felkészüljön a behatolásra. Csak nyalogattam a makkját, de nem kaptam be, mert olyan szinten feszült, hogy féltem, elélvez, mielőtt benne lehetnék. Márpedig érezni akarom, ahogy lüktet, miközben átjárja a gyönyör. "-Édes Istenem Jó Ég ahhhh *___* úRISTEN *O* AHHH azzal nem kergeted őrületbe, ha csak nyalogatod ahhh nem Ohhh bassza meg

      "Ezt a hangot imádom. Harry Styles, akinek olyan mély hangja van, hogy a világ összes nője benedvesedik, ha meghallja, úgy képes sikoltozni, mikor eltalálom a prosztatáját, mint egy kislány. Imádom!
      – Lou, ne! Elmegyek! – siránkozott, mire azonnal abbahagytam a tikos gomb nyomkodását, és kihúztam az ujjaimat."-Úristen folyamatosan Harry sikolyát hallom a fülembe mi ez ahh Úristen
      Én azt hiszem Meghalok

      "– Mindjárt, bébi! – ígértem neki, és lenyúltam az ágy mellett heverő nadrágomért, hogy kihalásszam a zsebéből az óvszereket. Ahogy az ágyra dobtam a maréknyi gumit, Harry egy pillanatra felvonta a szemöldökét, és tátott szájjal nézett rám.
      – Reméltem, hogy egész éjszakára maradhatok "-óvszereket (sokaaat van mit bepótolni ohhh igen,igen, mondjuk nem egy éjszaka alatt kellene mindet,mert semmit nem fogtok tudni csinálni) O Louis te kis huncut *--*

      "Ahogy felgörgettem az óvszert, lenyúltam, Harryt az oldalára fordítottam, és feltoltam a lábait. Engedelmesen gömbölyödött magzatpózba, így megnyitva előttem az utat. Egyik kezemmel megtámaszkodtam a csípőjén, a másikkal megmarkoltam a szerszámomat, és óvatosan végigsimogattam vele a vágásán. Nyögdécselt, és szuszogott, arcát a párnába fúrva."- Én Harry helyett is összeeste viszlát szép életem volt!!! Óristen magzatpózban és Louis mögötte és ahhh
      " Ismét becéloztam magam, de most már nem volt finomkodás. Egyetlen határozott, erőteljes mozdulattal tövig hatoltam, mit sem törődve kifeszülő testével, és a farkamat leszakító belső izmaival."-Bazdmeg Louis!! E még nekem is fájt vinnyogok,üvöltök,vergődök és sípol a tüdőm!!!

      "– Gyerünk, Lou! Csináld! – kiáltott rám, mire hirtelen felocsúdtam.
      – Nem merem, Hazz. Kicsit várj! Nagyon szűk vagy.
      – Nem érdekel. Nem bírom már! – A hangja annyira kétségbeesett volt, hogy én is beleremegtem. Átnyúltam rajta, és marokra fogtam, mire még erősebben szorított, amitől majdnem én is elélveztem azonnal. Kapkodtam a levegőt, hogy kivédjem a korai magömlést, és őt kezdtem fejni ütemesen."-Csináld Már Louis!!! Bazdmeg!!! Én elhiszem,hogy aggódsz érte meg magadért,mert fájni fog, de ez is kín MINDENKINEK!!!!! Úristen eltéptem a pokrócot Úristen (ezt így most)

      Törlés
    3. "– Jééézusom! – hörögte, és a fejét is felemelve hátranyúlt, hogy a fenekembe markolva bírjon végre mozgásra. Óvatosan visszahúzódtam egy kicsit, aztán erősen belé döftem. Hatalmas sikoly, amibe belereszketett az egész teste. Tudom, hogy ebben a pózban tökéletesen telibe találom, mégis mindig elcsodálkozom azon, mit vált ki belőle."-Nincs idő csodálkozásra kicsi Lou!!! Csináld!!! Jézusom ahhhhh jó nem tudok beszélni kipróbáltam és nem megy csak sípolás Úristen Jézusooom!!!!

      " A nyakán kidülledtek az erek, az összes izma feszült, és a markomban éreztem, hogy szinte folyik a nedve. Az ujjaimmal kentem el, hogy még élvezetesebb legyen neki az izgatás, aztán lenéztem, és a szememmel ittam a látványt, ahogy mozogtam benne."-Jó kérlek mondd, a ején volt egy kamera látni akarom én is ahogy mozogsz benne Louis kérlek!!!! És az ujjaival kente el na jó én ezt tényleg nem bírom már lila foltjaim vannak a kezemen ....

      "Lassan izgattam még, amíg a péniszéből kifejtem az utolsó cseppeket, majd felemeltem a kezem, és lenyalogattam az ujjaimat. Mindent egyszerre akartam, és bár tudtam, hogy nemsoká a számba veszem, és addig szopom, míg meg nem kapom a jutalmam, nem bírtam kivárni."-lenyalogatta az ujjait *-* kurva türelmetlenek vagytok, de nagyon megértem ahhh anyám


      "Úgy látszik, ez a késztetés Harryben is ugyanúgy felütötte a fejét, mert ahogy kihúzódtam belőle, és a gumitól megszabadulva felrántottam az amúgy is balesetes lepedőt, hogy megtöröljem magam, már fordult, és hatalmas kezeivel elkapva a csípőmet magához rántott, hogy a nyelvével tisztítsa meg a farkamat."-Szűz Máriam ....Úristen a nyelvével Úristen Harry!!! nekem valamit el kell tépnem most nem birom és épp No Controlt hallgatok közben a kurva életbe miért raktam be a No Controlt éppen most miért??? és Louis szoloja van és ATYAéG

      "Harry teljesen beleélte magát a dologba, amiben amúgy is profi. Ilyen ajkakkal nem is lehetne más."- nEM BIROM Harry profi Úristen profi *--* az ajkai és ahhhh

      "Tűzpiros, duzzadt szájával le-felcsúszott a szerszámomon, erősen szívva a makkomat, amitől ismét olyan kemény lettem, hogy szinte fájt."- Jézusom miért képzelem én ezt el?!! Úristen még a hangot is hallom basszus na jó ezt be kell fejeznem,mert tényleg ebbe halok bele

      " A hátamra döntött, én pedig engedelmesen dőltem az ágytámlának, míg ő négykézlábra állt, hogy mélyebben engedjen a torkára. Néztem amit csinál, és nem tudtam betelni a látvánnyal. Nyögtem, sóhajtoztam, és alkalomadtán fojtottan felkiáltottam, mikor a fogait mélyesztette a húsomba."-fogak ez ez a legkeményebb kínzás!!! wáááá legszivesebben kimennék és ordítanék egy hatalmasat,én ezt nem birom minden izmom feszül ez fájdalmas

      "Felemelt egy tasakot, a fogával tépte ki, majd fél kézzel felállította a farkamat, és ráillesztette a gumit. Hosszú ujjaival egy pillanat alatt görgette rá az óvszert, én pedig halkan nyüszítettem, amitől szélesen elvigyorodott."- Úristen Harry Úrsiten mire készülsz basszus ne ne ne ahhhh *____* Úristen megint látom a mozdulatot leakarom menteni ezeket a képeket látom az ujjakat ahogy görgetnek én is nyűszítek Lou én is

      "Elengedett, majd miközben összezárta a lábaimat, a két oldalamra térdelt, és feljebb araszolt. Már tudtam, mi a terve, és a gondolattól azonnal lüktetni kezdett az alhasam."-Jézus Harry Úristen azt akarja csinálni Úristen NE EZT NEM FOGOM Kibírni harmadszor is nem nem nem fogom...lélegeztetőgépre van szükségem

      Törlés
    4. "Lenyúlt, megmarkolt a makkom alatt, beigazított, aztán a szemembe nézett. Benntartottam a levegőt, és a kezeimet a csípőjére fektettem. Várakozásteljes remegés feszült az izmaimban, a szívem majd kiugrott a helyéről. Harry pár centire magába nyomta, aztán úgy elkezdett lihegni, hogy a hasán a kockák folyamatosan vibráltak. Csak bámultam, szólni sem tudtam volna. Életében először teszi ezt. Mindig szerettem volna, de valahogy ódzkodott a dologtól."-URAM ATYÁM...életében először teszi ezt, ahh szóval itt kezdődött ekkor csinálta ezt Harry először na akkor nagyon megtetszett neki,mert látszik az eredménye most Úr Jézus Atya Úristen

      "Harry előrébb dőlt, és kitolta a fenekét, hogy könnyebben rányomhassa magát. Torokhangon nyöszörgött, és a saját karjába harapott. Nem is pislogtam. Minden olyan csodálatos volt, hogy attól rettegtem, egy szempillantásnyi idő alatt lemaradok valamiről."- Jó Harry én is saját magamat harapom, én sem pislogok ... Úristen látom Harry mozdulatát aHogy előre dől Lou az ágytámlájának támasztja félig a hátát és elnyílt ajkakkal hatalmas sötét pupullákkal figyeli Harry minden mozdulatát,amit rajta művel és közben nyög
      MEGHALOK!!

      "A combjai szorosan fogtak közre, az izomkötegek kirajzolódtak a bőre ala"-EZ ANNYIRA szépséges látvány Ohh Istenem!!!

      "A hasán is feszültek az izmok, és ahogy lassan tövig magába fogadott, begörbítette a hátát. Félig előrehajolt, de a kezével hátranyúlva még fogta a péniszem, amitől a válla hátrafeszült az egyik oldalon; így a gyönyörűen kidolgozott izmok mind megmutatkoztak a karján, és a mellkasán."-KO ezt hogy mi úristen ahhh és fogja és feszülnek a vállai és közben mozog és ahhhhhh

      "A tetoválásai ilyenkor életre kelnek. Imádom, ahogy a pillangó szárnyra kél, és a két madár, ami minket jelképez, egymás felé mozdul. A hüvelykujjaimmal a páfrányleveleket cirógattam a csípőcsontjain, és a nevét mondogattam, miközben felhúztam magam, és a mellbimbóját szívtam, aztán a nyakát haraptam, és a hajába túrtam."- a tetoválások is sírba visznek!!! a pillangó, a madarak, a páfránylevél Úristen *-* Úristen mindárom a kedvenceim között van én ezt nem birom és ezt így igy ahhhh szívta,harapta és a hajába túrt ... és mondogatta a nevét Úristen ahogy kiejti nyöszörögve és a hangja Úristen ahogy kimondja,hogy AHHHH HHHHARRRRY JÓ itt lett vége mindennek

      "lihegtem a bőrébe, majd rátapadtam, és el sem engedtem, míg egy hatalmas, lila nyomot hagytam magam után. Harry torkából elégedett morgás tört fel, és a csípőjével körözni kezdett. Visszahanyatlottam a párnára, a gerincem meghajlott, mert muszáj voltam feltolni magam, hogy teljesen és tökéletesen belé hatoljak."-, harapás,lila folt, elégedett morgás,körözni kezdett a csipőjével és ahogy Lou feje a párnára hanyatlak az ádámcsutkaja pedig lüktet,miközben a feje teljesen hátrafeszítve a haja a párnára hullik, Lou gerince szinte hidat formál de a hasa alatt etűnik a híd íve és Harry felnyársalva ül ott közben Harry folyamatosan köröz és közben tolja fel-le magát és itt van elötte az alak JéZUSOOMM!! éS AZTáN Lou beléatol és ahh Lou irányt megint és édes Istenem

      "Harry letámaszkodott a mellkasomra, aztán olyan érzékien kezdett mozogni, hogy azonnal elernyedtek az izmaim, és hagytam, hogy most teljesen átvegye az irányítást.
      Tekergett és hintázott hosszú combjain, amiket markoltam, és az arcomat nézte, hogy a visszajelzéseimből szűrje le, mivel kerget legjobban az őrületbe."- És hagyta,hogy átvegye az irányítást teljesen Úristen és Harry combja ahogy fel le oldalra, előre-hátra,köröz az izmok ahogy mozog Úristen én össze fogok esni

      "Lassan, a tenyerével kente el magán a nedvét, ami már a hasamra is csöpögött, majd lenyomta a péniszét, és a hegyével törölgette a széthullott cseppeket. Komolyan mondom, elélvezek, ha ilyeneket csinál."- Ezt hogyan mikor és miért akarsz kinyírni?? ATYAÚRISTEN Harry Harry!!! Bazdmeg mi e hogy Úristen Úristen ahhhh waaaaaa *----* :O

      Törlés
    5. "Alig bírtam már magammal, ezért felnéztem rá, az ujjaimat a hajába fúrtam, és lehúztam magamhoz egy szenvedélyes csókra."- a hajánál fogva húzta le szenvedélyes csókra SEGíTSéG!!!

      "– Na, milyen? – kérdeztem a fülébe suttogva, mikor oldalra fordult, és a vállamat csókolgatta.
      – Isteni! – válaszolta mély hangon, aztán felnyikkant, mikor picit feldöftem a csípőmmel."- iSTENI UGYE HARRY? ÓH Máríám!! Úristen Lou!!!

      "Megmarkoltam a derekát, ezzel pillanatnyi megállásra késztetve, majd tiszta erőből belé vágódtam, a derekamat is elemelve az ágyról. Harry sikított, a feje először hátrahajlott, aztán előrebukott, és a tenyereivel rám támaszkodott."- LouIS LOUIS!!! Úristen Jézusom ezt ahhhh ahogy ezt waaaa megcsinálja Lou!!! a dereka is felemelkedett az ágyról KURVA ÉLET! és aogy Harry feje hátra majd előre a sikoly Úristen Lou!!!!

      "Megismételtem a mozdulatot, amitől szinte összecsuklott. A haja az arcába lógott, a szája tátva, de nem adott ki hangot, csak hörgött, és zihált. A combjai is elernyedtek, és még arra sem volt képes, hogy izgassa magát.
      – Elájulok – nyöszörögte, és láttam ahogy felnyúl, a csuklójáról lerántva a hajgumit, gyorsan összefogja a haját, aztán rám omlik, mintha a csontjai már nem tartanák meg. Arcát a nyakamba fúrta, két karjával szorosan átölelt."- Én is elájulok most fogok elájulni Louis úristen mit csinálsz atyám, Ha-ha-rry összefogta a haját és úgy omlott Louis-ra és ölelte

      "Végigsimítottam a hátán, ami a magasságkülönbségtől - és attól hogy felnyársalta a farkam -, szinte félkörívbe hajlott, ahogy a gazdája összegömbölyödött rajtam. Leszorítottam, hogy ne tudjon elmozdulni, majd ismét erőből döftem, aztán újra és újra, egyre gyorsuló ütemben, és élveztem a Harryből feltörő, hihetetlen hangokat, amiktől felforrt a vérem. "- a magasságkülömbség miatt félkörívbe hajlott Úristen... azok a hangok csodásan csenghetnek

      "– Kicsi! – szűkölte. – Jézusom. Ott. Aaaaaahhhh… Mmmmmm… – Hagytam, hogy elengedje magát, és csak befelé figyeljen, aztán mikor éreztem, hogy a belső izmai már fáradnak, segítettem neki felülni, majd hátradöntöttem, én pedig egy hajszállal feljebb tornáztam magam, hogy nagyobb erőt tudjak kifejteni. Harry a térdemre támaszkodott, a feje is lehanyatlott, és olyan volt, mintha mindjárt elalélna."- ez az egyik álmom hogy ezt láthassam(igen ilyen csodás álmaim vannak) ezt látni kell ez álomszép lehet Úristen ahhh hátradöntötte, Harry meg a térdére támaszkodottésúristen az a látvány ahogy az egész felsőteste hátrahanyatlik, és ő tartja magát a Lou térdein a kezein feszülnek az izmok és még jobban kirajzolódnak a részletek a tetoválásból ...Lou meg feljebb ment wááááá

      "Felnyúltam, két kézzel belekapaszkodtam a vállába, aztán fellöktem magam. Harrynek elakadt a lélegzete, aztán a következő behatolásnál már nyögött, és nem is hagyta abba. Mikor éreztem, hogy közel a vég, az egyik kezemmel fejni kezdtem, és néztem, ahogy feszes makkja minden húzásnál kibukik a markomból."-nekem is elakadt még most sincs nincs oxigén eltűnt Óhhh Istenem Louis te kikészítesz ahh úristen szgeény Harry ahhhh basszátok meg!!!

      Törlés
    6. "Felemelte a fejét, az állam alá nyúlva kényszerített, hogy a szemébe nézzek, aztán egy csókot lopott, mielőtt ismét kiegyenesedett, és elmerült a vágyban. "- ezek a csókok közben engem kinyírnak meg plusz

      "Mozogtam benne, néztem az arcát, és a szívemet betöltötte a teljesség érzése, amit olyan sokáig nélkülöztem. Életemben csak vele és általa nyertem bebocsájtást az édenkertbe."-Úristen ez annyira gyönyörű Lou és aogy nézi és a szavak!!

      "Egyszerre robbant fel bennünk a gyönyör, és járta át a testünket, mindkettőnket meglepve hevességével. Felkiáltott, én felfüggesztettem a légzést, és egymás szemébe nézve adtuk át magunkat az élvezetnek."-Egyszerre Úristen Úristen Jéusom és egymás szemébe nézve nem bírom

      "Harryt leemeltem magamról, aztán hagytam, hogy mellettem nyúljon el, majd mikor félig összegömbölyödött, mögé helyezkedtem, átöleltem, és a tarkójába fúrtam az orromat.
      Jólesően dorombolt, mint Alfons, én pedig elégedetten cirógattam a karját, másik kezemet a feje alá fektetve, hogy párnaként használja. Így merültünk álomba, és reggelig nem is tudtunk magunkról."-Úristen asd.kksjfdslffgkk fangörcs ennyire hatalmas katarzis élmény Úristen én ezt nem birom ez annyira csodás és Little Spoon és Úristen és ahogy simogatja Harryt Lou én nekem ez lesz a végzetem!!!

      "Arra ébredtem, hogy Harry felkönyökölve, lusta pillantásokkal pásztázza az arcom. Mikor kinyitottam a szemem, a pupillái kitágultak, az arcára feszült kifejezés költözött, és benntartotta a levegőt."-Annyira imádom,hogy fél,de Harry hidd el Louis eldöntötte magában Nélküled nem tud létezni!!! ♥♥♥ *-* Úristen ezt olyan jó volt leírni

      "Felemelkedtem, és szokásommal ellentétben (a reggeli szájszagot figyelmen kívül hagyva) az ajkára tapadtam. Úgy meglepődött, hogy beletelt pár másodpercbe, mikor végre elhitte, ami történik, de akkor nagy, örömteli sóhajjal nyomott vissza a párnára, és hajolt fölém, hogy finom puha csókokkal lepje el az arcom, és érzékeny ujjai bejárják a nyakam, és a vállam."- Édes Drágáim még mindig nem tudok megszólalni ha kérdeznek csak nyöszörgöm és mi lesz még velem mire elérek annak a résznek az elemzéséhez ♥ Annyira édesek én szerelmes vagyok beléjük a szerelmükbe ahogy itt mindenki és belehalok

      " – Jó reggelt! – dünnyögtem, mikor épp nem volt elfoglalva a szám.
      – Szia, Kicsi! – morogta a kulcscsontom feletti mélyedésbe. A megszólítástól félrevert a szívem."- KICSI- úRISTEN eZ MéG MINDIG üT RENDESEN HOGY már megint remegek

      "Hirtelen ötlettől vezérelve átfogtam a derekát, és magamra emeltem, amiben persze ő is segített, különben meg sem bírtam volna mozdítani. Mikor már rajtam feküdt, és a fejét oldalra fordítva a karom belső, érzékeny bőrét harapdálta, én pedig a hátát simogattam, hol ujjbeggyel, hol rövid körmeimmel karmolászva, göndören felkacagott.
      – Most épp mintát csinálsz a hátamra?
      – Igen, miért? Zavar?
      – Cseppet sem ." és ott fekszik rajta s harapdálja a bőrét, és és karmolássza/cirógatja az ujjaival mintát csinál a hátára édes jó istenem temessetek el most!!! ilyen hosszú fangörcsbe és remegésbe aligha volt még részem Úristen

      Törlés
    7. "– Mai program?
      – A kérdés arra vonatkozott, hogy mihez lenne kedved…
      – Velem maradsz?
      – Igen, Hazz, szeretnék… Ha nem küldesz el…
      – Nem tudlak, bár lehet, hogy kellene
      – Nem kell, csak megérdemelném – javítottam ki, mire bólintott. – De te döntesz…
      – Miért ilyen kurva bonyolult az élet? – kérdezte, aztán feladva a harcot rám borult, a mellkasomba fúrta az arcát, és mélyeket szívott az illatomból.
      – Nem olyan bonyolult, csak mi tesszük azzá – válaszoltam, és ismét a hajába túrtam, aztán a feje búbját csókolgattam gyengéden.
      Nem mondott semmit, de úgy éreztem, vívódik."- Drága Harry tudom tudom mennyire nehéz és sokáig nehéz is lesz és elizonytalanodsz.-Hogyne maradna veled Istenem örökké ♥ Istenem és már sírok annyira csodálatosak ♥

      " Ami kettőnk között történt, ezúttal olyan érzelmekkel terhes volt, amire nem lehet azt hazudni, hogy csak szex, és más semmi."- na igen még én is éreztem Úristen *--*

      "– Ha most elmegyek, az nem fog fájni?
      – Dehogynem! – sóhajtott nehézkesen. – Belegondolni is rossz.
      – Nem akarok több fájdalmat okozni. Csak engedd, hogy veled legyek, és adj egy kis időt. Nem élek vissza a bizalmaddal.
      – Mi akarsz tőlem, Louis?
      – Mondtam, hogy neked soha nem fogok hazudni. Most sem. Téged akarlak. Szeretlek. Kellesz nekem, mint a levegő, amit belélegzem. Nem kérlek, hogy bocsáss meg, mert tudom, hogy az még korai, nem kérem, hogy folytassuk ott, ahol abbahagytuk, mert nem szeretném, ha minden úgy lenne, mint rég. Tudom, mit vétettem, és azt hiszem, arra is rájöttem, hol rontottuk el. Csak azt kérem, kezdjük elölről, ha még érzel irántam valamit. Csináljunk úgy, mintha most ismertük volna meg egymást.
      Harry szája lassan, féloldalas mosolyra húzódott.
      – Azt hiszem, amit az éjjel műveltünk, az nem nagyon fér bele egy frissen szövődött ismeretségről alkotott elképzeléseimbe.
      Nekem is vigyorognom kellett.
      – Akkor csináljunk úgy, mintha régi szeretők lennénk, akik sokáig nem találkoztak. Mintha minden megváltozott volna körülöttük, és ők maguk is, csak az egymás iránti érzéseik, vágyaik nem múltak volna el… "-SZERETLEK, KELLESZ NEKEM KIMONDTA úristen kimondta én ezt nem bírom kimondta végre most mindenkit megölelgetek ♥♥♥ Olyan boldog vagyok Istenem Louis szavai a lelkemig hatoltak Úristen én annyira büszke vagyok rá!!! ♥ Mondjuk azt nem éppen tudjátok úgy csinálni,hogy most ismerkedtek,mert mindent tudtok a másikról és azért amit éjszaka leműveltetek na igen az maga volt a mennyország Óhh Istenem ♥ "Kezdjük elölről" -Istenem és zokogok zokogok megint zokogok én annyira oldog vagyok annyira köszönöm!!! ♥

      "– Komolyak a szándékaid?
      – A legkomolyabbak! – válaszoltam határozottan, és közben alig tudtam megállni, hogy elő ne kapjam a kis dobozt a zsebemből. "-Jézusom a kis doboz atyaúristen a kis doboz *--*

      "– Azt mondtad, szeretsz? – kérdezte egy idő után.
      – Aha – mondtam a szemébe nézve. – Szeretlek. Szerelmes vagyok beléd. Megőrülök érted. Választhatsz
      – Szeretlek, Hazz. Komolyan.
      Emésztgette a hallottakat, miközben én az orra hegyét puszilgattam, aztán az állát, az arcát és végül lezárt szemeit."- Harry most úgy őszintén szerinted ha nem szeretne, epekedne így érted... Jaj megzaálom őket! Lou meg Istenem!!! ♥♥♥ SZERETI,Megőrül érte,szerelmes belé, engem meg visz a mentő hamarosan orrpuszi,szemeit,állát Istenem

      "A nap úgy telt, mint a mesében. Együtt csináltunk reggelit, aztán kifeküdtünk a medence partjára, és élveztük a semmittevést. Harry keresztbe helyezkedett, hosszú lábait a vízbe lógatta, és kihasználta, hogy csak egy csepp sortot kell viselnie, mert utálja a manapság divatos, térdig érő fürdőnadrágokat."-Igaza van Harrynek én is utálnám ♥ a reggel awh közösen készítettek reggelit és a medence örökké áldani fogom azt a házat!! ♥

      "Egyik keze a feje alatt, a gyomromon, a másikkal a tenyeremet cirógatta, az ujjaim végétől a csuklómig. Bizsergető volt minden érintés, mintha tényleg most ismerkednénk egymással."- Ez varázslatos ♥ ez a kép is végzetem *-* ♥♥

      Törlés
    8. "– Most jut eszembe, délután átjön Niall!
      – Most hová rohansz?
      – Előkerítem a telefonom, és lemondom.
      – Miért?
      – Hogyhogy miért? – Elmész?
      – Dehogy megyek! De attól, hogy itt vagyok, miért kellene lemondanod?
      – De ha átjön, és te itt vagy… Úgy értem, mit mondunk neki? Vagy…
      – Hazz! Nyugodj meg, és gyere ide!
      Ahogy közeledett, felé nyújtottam a kezem, és mikor összefűztem az ujjainkat, elszántan néztem fel rá. – Mit szeretnél? Mi legyen? Időt akarsz? Titkoljuk a fiúk elől?
      – Nem tudom. Nem akarok titkolózni, de félek, hogy mégsem sikerül."- Harry ő elmenni már csak feletted ,alattad,mögötted,előtted, BENNED fog elmenni nincs másik opció!! ♥ Imádom,ogy ennyire aggódik ♥ Harry hát Niallnek nem akarod elmondani komolyan? Na jó ezt nem tudom elhinni, de megértem, de nincs mitől tartanod..... összefűzte az ujjaikat és úgy beszélt hozzá *--* ez egy álom egy mesébe illő álom

      "– Értem – bólintottam. – Tudtam, hogy ez lesz a legnehezebb. Nem hiszed el, hogy komolyan gondolom. Félsz, hogy ez csak valami hóbort, vagy ami még rosszabb, egy múló gyengeség részemről. De nem! Annyiszor mondom el, ahányszor akarod. Szeretlek. Újra akarom kezdeni, és bármit megteszek, hogy visszakapjalak!
      – De miért?
      – Ülj le!
      – Harry, figyelj! Tudom, hogy mindez nagyon hirtelen jött… Mármint neked, mert nem volt semmi előjele. De ez azért volt, mert amíg magamban nem tettem helyre a dolgokat 100 %-osan, nem akartalak hitegetni. Az elmúlt hónapokban mindketten megpróbáltuk magunkkal elhitetni, hogy a kamaszszerelem, amibe évekkel ezelőtt belezuhantunk, lassan elmúlt, és ideje egy felnőtt kapcsolat után néznünk. Csak azt felejtettük ki a számításból, hogy vannak olyan kötések, amiket nem szakíthatunk el, hiába is akarnánk. Tudom, ez olyan fellengzősen hangzik, de vannak szerelmek, amik az égben köttetnek, és én csak most jöttem rá, mekkora ajándék az élettől, hogy nekem egy ilyen jutott. Én nem tudok mást szeretni, nem tudok mással élni, és nem akarok más mellett megöregedni… Téged akarlak, és az egyetlen indok, ami megmagyarázza a viselkedésemet az az, hogy féltem."- Louis szavaitól a hideg is végigfutott rajtam a remegés mellett!!! Annyira csodálatos ez a szerelem mindent kibír, mindent legyőz és örökké él♥ ahogy a You&I mondja senki nem válaszhatja szét őket senki akárhogy is próbálja,lehet először úgy tűnik vége mindennek vége, de nem ennek soha... Igen vannak szerelmek amik az égben köttetnek ..ez már nem is szerelem ez már nem is tudom minek nevezzem ez a szerelemnél sokkal erősebb!!!
      "TÉGED AKARLAK!" ♥♥♥

      Törlés
    9. " Mikor megláttál bennünket együtt, és az arcodra gyötrelmes fájdalom ült ki, csak akkor fogtam fel, hogy te még szerettél, és én két lábbal tiportam a lelkedet. Addig valami beteges elégtételt éreztem, amiért én is belementem egy másik kapcsolatba, ahogy te tetted Daviddel, és azért is bosszút álltam, hogy a buszon kihasználtál. – Harry ellenkezni akart, de a mutatóujjamat az ajkára téve csendre kárhoztattam. – Tudom, tudom, hogy nem használtál ki, de én ezt akartam hinni, és tagadni, hogy akár én is utánad mehettem volna, sőt, nekem kellett volna megtenni az első lépést azok után, hogy én mondtam ki anno, hogy szakítsunk.
      Hihetetlenül sajnálom, hogy ennyit elvesztegettem, de mikor pár napja letisztultak bennem a dolgok, úgy éreztem, már nem bírok várni. Azért nem szóltam előbb, mert erőt kellett gyűjtenem ehhez a vallomáshoz. Tudod, hogy nehezen ismerem be a hibáimat, és még nehezebben kérek bocsánatot.
      Odahajoltam, és egy nagy, cuppanós csókot nyomtam az ajkára, amitől még szélesebben vigyorgott. – Most viszont itt vagyok, és bármiért, amiben úgy érzed, én voltam a hibás, szeretnék bocsánatot kérni… de úgy, hogy igaziból nem is várom el, hogy megbocsáss, vagy elfelejtsd, csak annyit kérek, lépjünk túl rajta! Igyekszem tanulni a hibáimból. Legfőképp abból, hogy nem lehet a problémákat a szőnyeg alá söpörni, és elvárni egy másik embertől, hogy gondolatolvasó legyen, és kitalálja, mi bajod… Ígérem, ezentúl elmondom, ami a bögyömet nyomja, és letisztázunk mindent, ami benned, vagy bennem rossz érzéseket kelt. De ehhez két ember kell. Neked is ugyanannyira akarnod kell, mint nekem, mert ha már nem érzed magad teljesen elkötelezettnek, vagy az érzéseid inkább az emlékekből táplálkoznak, mint abból, hogy ma mit érzel irántam, akkor elbukunk…
      Feszülten néztem egy darabig az összefűzött ujjainkat, amit Hazz pont annyira szorított, mint én, aztán félve pillantottam fel. A csodazöld szempár, és Mr. Szívdöglesztő, a legszebb pillantással ajándékoztak meg, amit csak kaphattam. Szerelem, hála és remény csillogott a szemében, arcán egyetlen, kósza könnycsepp nyoma, de egyébként öröm és várakozás vegyült a vonásain."- Nem tudok mit írni a szivem úgy érzem újra ép és nincsennek belőle letörve darabkák. a cuppanós puszi, ahogy Harry elmosolyodik az emlékekrehogy Lou milyen makacs volt és az Istenért nem kért bocsánatot, erre tessék most itt megtette és én nézek ki a fejemből a könnyeim poytognak és boldog vagyok!

      "– Kicsi! – VÉGRE! Én vagyok. Az ő kicsije, senki másé, és soha nem akarok több lenni ennél! – Most nem igazán fogtam fel ezt a rengeteg mindent, amit elmondtál, és biztosan sokszor lesz még szükségem megerősítésre, mikor elbizonytalanodom. Tudod… – Benntartottam a levegőt, mert éreztem, hogy most fogja elmondani az aggályait, de elég erősnek éreztem magam, hogy minden ellenérvet felsorakoztassak. – nem igazán értem, miért változtak meg benned a dolgok… és nem a mostanira gondolok, hanem arra, mikor kidobtál. – A szívem elfacsarodott az emlékre. – Semmit nem tettem, amivel kiérdemeltem azt a bánásmódot. Én tényleg soha nem csaltalak meg, eszembe sem jutott. Nem néztem másra, mert én csak téged látlak… – Jelen idejű kijelentésétől megdobbant a szívem."- "ÉN CSAK TÉGED LÁTLAK" Édes Istenem ♥♥♥ és KICSI!!! :") ♥♥♥

      "Nem értem, és soha nem is fogom megérteni, miért gondoltad, hogy kevés vagy nekem, mikor inkább néha túl sok… – Felpillantottam, és még láttam a huncut fényt a szemében, amitől én is önkéntelenül elmosolyodtam. Imádom a humorát, akkor is, ha sokak szerint csak faviccei vannak. – És rettegek… Nem szűnik bennem a félelem, és még soká fog tartani, mire ismét el merem hinni, hogy komolyan gondolod…
      – Várj! – mondtam neki, mert bár nem így képzeltem el, mégis éreztem, hogy most jött el a pillanat."-én is mosolygtam velük, Harry kijelentésén ♥ A SZIVEM! Jézusom Louuu!!!! *-* ♥♥♥ ne ne ne Úristen

      Törlés
    10. "Csodálkozva hallgatott el, mire odahajoltam, egy mély és szenvedélyes csókba vontam, amit először próbált hamar letudni, de aztán egy beletörődő sóhajjal adta meg magát, és megnyílt nekem. Mikor éreztem, hogy már ellazult, és a feszültség átmenetileg alább hagyott, felálltam, és besiettem a házba."- az a csók az a csók ÓHH Édes Istenem!! és Lou megy a házba Úristen

      "Leszaladtam a hálószobába, a fotelről felkaptam a farmerem, és a zsebébe túrtam, aztán a kis dobozzal a kezemben álltam, hogy most mégis hová tegyem, hisz csak egy sort volt rajtam. Idegesen téptem le magamról, belebújtam a nadrágomba, magamra kaptam az inget, ami a karfán hevert, és nagyot szippantottam Harry illatából, ahogy begomboltam magamon.Az ujját sebtében hajtottam fel (hiába na, nem kifejezetten egyezik a méretünk), aztán szedtem a lábam, hogy minél hamarabb visszaérjek hozzá."-a doboz Úristen .. és a ing a Harry ingje a magasságkülömbség Úistenem ♥♥♥ *-*

      "– És miért öltöztél fel? Elmész?
      – Hazz, én már soha többé nem megyek sehova.
      – Mi a baj?
      – Csitt legyen már!
      – Te aztán nem könnyíted meg az ember dolgát!
      A szemembe nézett, összezavarodva és csodálkozva, aztán mikor térdre ereszkedtem, – de közben fogva tartottam a tekintetét –, a szája elé kapta a kezét, és valami olyasmit dünnyögött a tenyerébe, hogy „Ez nem lehet igaz!!! Istenem, ez nem lehet igaz.” - Jaj Harry Drága nem megy sehová Shhh Harry kicsit maradj csendben!!! ♥ Nem hiszem el,ogy eljött ez a pillanat ez nem lehet igaz itt van és közben a szemébe néz és térdre ereszkedik előtte ahh ez egy álom ez egy csodaszép álom ♥♥♥ *w*

      "– IGEN! ... Persze, hogy igen! – mondta most már nekem, ahogy lehajolt, és arcomat a két kezébe fogva, könnyektől maszatosan a számra tapadt. Csókoltam, és szabad kezemmel a tarkójánál fogva húztam magamhoz. Megfogta a vállaimat, felállított, aztán belefeledkezett a dologba. Percekig csak a finom cirógatások, és a lágy csókok foglalkoztattak bennünket, míg végül szuszogva váltunk el. Harry felegyenesedett, de csak lassan nyitotta ki a szemét."- IGENT MONDOTT!!! IGENT MONDOTT!!!!! A CSÓKOK AZ érintések,cirógatások,gyengédség, és az ÉRZELEM!!! ♥

      "Az arcát néztem, amíg kiemeltem a szögletes, topázköves, fehérarany gyűrűt, amit nagy nehezen választottam neki. Felé nyújtottam, még mindig elérzékenyülve, ő pedig felemelte a bal kezét, és elém tartotta. Először megfogtam az ujjai hegyét, ráhajoltam, és egy finom csókot nyomtam a kézfejére, aztán a gyűrűsujjára húztam a gyűrűt, és közben azt suttogtam, hogy szeretlek… "- A Gyűrű,ráhúzza az ujjára, megcsókolja a kezt édes Istenem, fehérarany csoda Harry ujjain,amit Louis húzott rá és közben azt suttogta SZERETLEK!! Mi kell még a boldogsághoz?

      "A kis karika úgy fityegett rajta, mintha nem az ő mérete lenne."-Drágák awh nem baj az nem baj megöldja Harry

      Már épp mondani akartam, hogy másnap kivetetek belőle, mikor Hazz hozzám hajolt, a számra adott egy hatalmas cuppanóst, aztán lekapta a gyűrűsujjáról a lötyögő darabot, és teljesen természetesen a mutatóujjára húzta, amin tökéletesen állt. (most töltöttem le 20 olyan képet,amin lárszik ez a csoda) és zokogok

      "– Semmi baj, ott majd úgyis a rendes karikát akarom hordani, aminek a párját te fogod – mondta halkan, és a nyakamba fúrta az arcát. Ráhajoltam, a hajába temettem az arcomat és mosolyogva csókolgattam. "-Jézusom itt már nincsennek szavaim ♥♥♥♥ Nem csak akarod hanem majd fogod is azaz fogjátok

      Törlés
    11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    12. "– Akkor mostantól az enyém vagy? – kérdeztem, mert hallani akartam.
      – Igen, ahogy eddig is – erősítette meg, és önkéntelenül megforgatta frissen kapott eljegyzési gyűrűjét. – Imádom! – nézegette lehajtott fejjel.
      – Tényleg tetszik?
      – Gyönyörű. Álomszép – fokozta, és újra hozzám hajolt, hogy századszor is megpecsételjük a dolgot. – Pont olyan színű, mint a szemed, mikor boldog vagy."- A tiéd Louis és te meg az övé vagy én meg az ujraélesztőgépé leszek mindjárt, megforgatta a gyűrűt,megforgatta Úristen .. én meg titeket imádlak de annyia,hogy már fáj... Ez egy ámulatba ejtő pillanat!!!

      "– Szeretlek – súgtam a szájába.
      – Én is, kicsi! – válaszolt elfúló hangon.
      – Egyszer Harry Tomlinson leszel…
      – Alig várom! – vágta rá, és elkezdett húzni a ház felé."- a SZERETLEKEK A Végére egy utolsó szívinfarktusnak és a kicsi és Harry Tomlinson *---* ♥♥♥ Istenem ♥♥♥ zokogok Becca annyira nagyon,nagyon szépen köszönöm!!! ♥♥♥ CSODÁT egy szavakkal leírhatatlan csodát alkottál! Fenomenális vagy!!! 100. rész és én megírtam eddigi életem leghosszabb kommentjét ..nagyon sajnálom,hogy ilyen hosszúra sikeredett .. Csodálatos vagy! Köszönöm,ogy itt vagy, hogy írszhogy részese lehettem ennek a mesebeli élménynek ♥ és továbbra is itt leszek! ♥♥♥ Köszönöm! Nagyon,nagyon IMÁDLAK! kb 6 órán át írtam a kommentet,mert szünetre volt szükségem,hogy lenyugodjak

      Utólag is Boldog szülinapot Ennek a Csodálatos történetnek!!! ♥
      A RAJZ PEDIG ESZMÉLETLEN mikor megláttam sírtam azon is 5 percet ♥
      MINDENT KÖSZÖNÖK!! ♥

      Törlés
    13. A legkitartóbb, legédesebb kommentbajnoknak, akit csak ismerek. Mindig szeretettel, és hálával tölt el, hogy ennyi energiát, időt, munkát. és főleg SZERETETET fektetsz abba, hogy nekem örömöt okozz. Nem tudok elég hálás lenni ezért, de édes kis szívem, azért 6 órán át kommentet írni, nem normális dolog...jó, ez különleges rész volt, és a szívem elszorul attól, hogy ennyi mindent szerettél belőle.
      De nyugodtan írd csak a kis érzéseidet, nem kell kimásolgatnod a részeket. én úgy is teljesen jól tudom értelmezni, és te is gyorsabban haladsz.
      Tünemény vagy, egy áldás,.,,,és a szlovákiai dílerem <3<3 Imádlak.

      Törlés
  24. Oh Istenem valahogy éreztem :)) Végre már jajj de fantasztikus. Remélem ez nem a blog véget jelenti, mert akkor a meghatott konnyezesem zokogasba csap at.. Nagyon imádlak Becca :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Virágom!
      Itt vagy?! Miért jelentené a végét? Míg van miben bízni, és hinni, én itt leszek...és igyekszem tartalommal megtölteni a történetet, aminek bár semmi köze (vagy csak nem tudunk róla) a valósághoz, de azért sokan szeretitek... ez nekem hihetetlen öröm, ezért érdemes dolgozni.
      Én is imádlak<3<3

      Törlés
  25. Becca, ahogy ígértem a hosszú véleményt tegnap este, most megpróbálok írni valamit, ami igazából nagyon nehéz, mert a könnyeimtől alig látok valamit, plusz még a fangörcs hatása alatt vagyok, olyan szinten, hogy ilyen még nem volt, de komolyan. Minden rész után volt valami érzésem... mikor Louis kidobta Harryt, szétütöttem volna a képét, a buszos jelenet után Harryt téptem volna meg:DD voltak a részeidtől fangörcseim, de EKKORA MÉG SOHA. Imádom a blogodat, egyszerűen bearanyozza a napomat. Először én ugye nem voltam itt, kb a 75.fejezetnél jöttem, és azt a 75 fejezetet két és fél nap alatt elolvastam, egyszer éjjel kettőig olvastam, mert nem bírtam letenni. Már félig aludtam, de nem ment. És nem bántam meg, hogy elkezdtem olvasni, mert teljesen más a kedvem a blogolás óta. Most volt ez a Zaynes ügy, és ugye nem olvastam egy ideig, most is pótolom be a lemaradásaimat, de most, hogy megint elkezdtem olvasni, sokkal jobb kedvem van. Nem húzom tovább ezt a komit, csak még annyit mondanék, hogy köszönöm, hogy olvashatom ezt a csodálatos blogot, és ezt a hatalmas fangörcsöt.<3 Imádlak!
    Niki xx (vagyis Béla:DD)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Béci! :)

      Imádlak. Megkaptad már a könyvedet? Mert én aláírtam még a múlt hét végén...
      Örülök, hogy itt vagy, és köszönöm, hogy írtál, mert mostanában tényleg elhanyagoltál... de megértem, tudom, hogy a Zayn ügy megviselt. Nem kell kapkodni, az olvasás öröm, és kikapcsolódás, nem pedig kötelezettség.
      Ölellek.

      Törlés
  26. Drága Becca!
    Egyszerűen zseniális vagy! El sem tudod hinni, mennyire csodállak, és hogy milyen sokat jelent, hogy olvashatom a történetedet. A rész, hogy is fogalmazzak, fenomenális lett. Ennél jobb 100. részt nem is kívánhattam volna.
    Ezer puszi és ölelés a legnagyobb rajongódtól. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Ramim!

      Köszönöm a sok csodás kommentet, a folyamatos támogatást, a lojalitást, a szeretetet. Tudom, hogy elfáradtál, hogy már nem tudsz mit írni, de nekem ez a pár sor is ugyanolyan sokat jelent, és nagyon,,,nagyon fontos!

      Köszönöm, hogy mindig áldozol rám az idődből...legnagyobb rajongód: Becca

      Törlés
  27. Drága Becca!

    Először is óriási gratulációm a születésnaphoz, és mindahhoz, amit elértél a bloggal! :) Ez a történet Tényleg mindent megérdemel, még kétszer ennyi olvasót, sőt, háromszor, és szívem szerint eljuttatnám mindenkihez. Megkocogtatnám a vállát, hogy "Hé, ismered ezt a sztorit? Nem? Akkor mire vársz?"

    A fejezet - ahogy előttem már olyan sokat mondták -, méltó egy jubileumi részhez, annyira édesek, hogy az konkrét fizikai fájdalom. Nagyon-nagyon átjött minden érzés, teljesen meghatódtam és küszködtem a könnyeimmel, a lelkem megolvadt a sorokat olvasva, és most bárgyún ülök a monitor előtt. Olyan ez, mint valami drog, ami után az ember baromira jól érzi magát, és a vigyor sem akar eltűnni.

    Végül borzasztóan örülök, hogy a rajzzal hozzájárulhattam ehhez a részhez, bár az csak egy tompán fénylő csillag, a te írásod pedig a Nap a blog univerzumában. Ez a munkám az, amelyikre mindig mosolyogva gondolok majd, hisz ennél szebb alkalomra nem készülhet semmi a jövőben. Külön helyet kapott az én kis belső polcomon, és hálás vagyok a lehetőségért. :)

    Millió puszi, és további hat kosárnyi gratulációm! ♥

    (Én megyek, és toporzékolva várom, hogy hogyan folytatódik ez a remek sztori. :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amandám!
      Hát mennyire aranyos vagy,,,, arra nincs is szó. A munkád pedig kifogástalan, és gyönyörű. Már az megható, hogy megkerestél, és felajánlottad, hogy rajzolnál nekem. Ez olyan dolog, amit én még most sem tudok felfogni, de roppant hálás vagyok érte.
      Örülök, hogy tetszett a rész, ami számodra nem volt kétséges kimenetelű, de azért remélem így is élvezhető volt.
      Mindent köszönök, és várom az újabb részeidet, mert eltűntünk mindketten az elmúlt héten.... bocsáss meg érte! <3

      Törlés
  28. Te jó isten.
    Ennél szebbet el sem tudtam volna képzelni. Tényleg tökéletes lett századik résznek, bár el sem hiszem, hogy már ennyi ideje olvashatlak.
    Az egész történet annyira tökéletes, a boldog pillanatokkal, a szomorú pillanatokkal és úgy az összes érzéssel együtt. Csak imádni lehet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Titeket lehet imádni, és az ilyen szerető, dicsérő kommentek mindig arra sarkallnak, hogy bármilyen fáradt vagyok, még válaszoljak, vagy feltöltsek egy részt... Ez nekem mindent megér, és éltet. KÖSZÖNÖM!

      Törlés
  29. Századik rész...Nem jutok szóhoz. A szó szoros értelmében. Fogalmam sincs, hogy mit kéne ilyenkor mondani. Az ez előtti részekben is mindig kifejtettem, hogy mennyire imádom, és, hogy tudd, a rajongásom egyáltalán nem hagyott alább, sőt, ha még lehetséges, még jobban beleszerettem. Csak azért írok most, két nap elteltével, mert eddig próbáltam összeszedni a gondolataimat. De ebből nem vagyok valami jó, főleg, hogy egy eszméletlen kommentet akartam összerakni ehhez a részhez. De egyszerűen nem megy. Erre már nincsenek szavak. Tényleg.
    Ez az egész már szinte zseniális.
    A legelejétől fogva minden egyes nap feljövök az oldalra.
    Nem volt olyan óra, amikor ne gondoltam volna rá, ne hisztiztem volna valakinek a környezetemből, hogy jaaj de hiányzik már a More Than Friends...Az egész baráti társaságom, a családom, sőt még a tanáraim is ismerik a neved. Ezen kívül az összes kórházi dolgozó, és a betegek többsége.
    Ez a történet a lelki társam.
    Vissza tudtam olvasni, amikor zokogtam, és jobb kedvre derített.
    Vissza tudtam olvasni, amikor szerelmi bánatom volt, és az ő szenvedéseiket látva hangyányira törpült az önsajnáltatásom...Nekik ezerszer jobban fájt, mint nekem valaha.
    Vissza tudtam olvasni, amikor unatkoztam, amikor nem tudtam aludni, órákon, szünetekben, otthoni veszekedések alatt, amikor idegbeteg voltam, és nem tudtam lenyugtatni magam. Mindig. És mindig segített.
    Szépen lassan mind a száz részbe halálosan beleszerettem.
    Hogy vagy képes erre??
    Az összes betűd a végzetem. Az elején nagyon furcsálltam, hogy ennyire szeretek valamit, ennyire rajongok egy történetért... Aztán szó szerint megijedtem, amikor a Tanítvány kezdetével a beteges imádatom a másik irományodra is érvényes lett. A Halloween-i történeted teljesen belopta magát a szívembe...A Stay Strong a világ legédesebb dolga. És a FOUR....huh.:$ Mindegyiket ezerszer olvastam vissza, ami azért furcsa,mert eddig egy könyv se fogott meg ennyire. Talán egy újságcikk ötödikben, amit kiragasztottam a falamra. De azon kívül csak a te betűid.
    A fejezetről csak annyit, hogy az összes listám tetejére került. Ez a századik fejezet, és jobbra írtad, mint amit elképzeltem. Kell ennél nagyobb dicséret?
    Összefoglalva. KÖSZÖNÖM.
    Köszönöm, hogy Larry shipper-é tettél.
    Köszönöm, hogy megvilágítottad, ami valójában történt.
    Köszönöm, hogy reményt adtál, amikor megingott bennük a hitem.
    Minden köszönök. Egy csoda vagy.
    Még mindig ugyan az a véleményem az egészről, mint ahogy a legelső kommentemben kifejtettem. Ez egy érzelmi hullámvasút. És még egyszer elmondom, mint minden egyes résznél : IMÁDOM. A legjobb döntésem volt felülni erre a hullámvasútra. És azt akarom, hogy ennek soha az életben ne legyen vége. Bár vannak hatalmas zuhanások, és ijesztően magas emelkedők, de annál csodálatosabb érzés nincs a világon, mint amikor a legtetején megáll a kocsi, és ha pár pillanatra is, de szétnézhetünk a magasból, és beszippanthatjuk a friss levegőt. Ígérd meg, hogy most, hogy a csúcson vagyunk, nem egy gonosz lejtő jön, hanem egy másik csúcs. Hisz annyi van még...És te az összeset rohadt jól meg tudod fogalmazni...

    Sok mindent köszönhetek a More Than Friends-nek.
    A legjobban mégis azt, hogy a legjobb barátom volt egy teljes éven át. És nagyon remélem, hogy még minimum ennyi csodálatos részt kapunk, a világ legcsodálatosabb írónőjétől. Őszintén csodállak.

    Mérhetetlen büszkeséggel, és szeretettel puszil.:
    ~B

    VálaszTörlés
  30. Szia! Először is Boldog Szülinapot az oldalnak! :) Úristen el sem hiszem mikor belegondolok, hogy 100. részhez értünk a történetben. Ugyan én még nem olvasom egy éve ,annyira boldog vagyok, hogy rá találtam a blogodra. :) Csodálatosan írsz remélem sokan felfedezik még maguknak ezt a történetet mert nem éri meg kihagyni.
    A mostani résztől meg elállt a szavam! Tökéletes volt minden pillanat. Annyira örülök, hogy tisztázták a dolgokat a fiúk, érdekes mert Louis magyarázatára nem is gondoltam, hogy ez lesz pedig tök logikus volt. Nagyon életszerű lett ilyenkor teljesen el is felejtem, hogy nem valóság amit leírsz. :) Álmomban nem gondoltam volna, hogy Louis megkéri a kezét Harrynek, teljesen elolvadtam annyira tökéletes volt a pillanat. Imádom boldognak látni a fiúkat! A gyűrű méretével meg a baki iszonyú aranyos volt. <3 Kíváncsi vagyok a többiek mit fognak szólni a történtekhez. :) Köszönöm, hogy olvashatom ezt a csodás történetet! <3 Puszi Lia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lia, aki mindig ír nekem, Lia, akit mindig várok, akire mindig számítok. A gyönyörű neveden kívül egy fantasztikus csajszi vagy, és én nagyon hálás vagyok a támogatásodért. Örülök, hogy tetszett a 100. rész, sokat agyaltam, hogyan írjam meg , mert talán ez volt eddig a legnagyobb csúcspont, és rettegtem, hogy nem sikerült...
      De ha ennyien azt mondjátok, hogy igen, akkor megnyugszom, sé dolgozom tovább.

      Ölellek. <3

      Törlés
  31. Szia :) egyszerűen imádom a blogod :) mindig alig várom,hogy mikor teszel fel új részt :) Ez a rész is mint mindegyik szuper lett :) <3 pusy Cristy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a dicséretet. Igyekszem, hogy hetente két rész minden blogon legyen, és nagyjából sikerül is, ha pont egy év alatt értünk a századik részhez:)

      Köszönöm, hogy írtál, ez nagyon fontos nekem. <3

      Törlés
  32. !!VISSZATÉRTEM!!
    Igen, igen, leírhatatlanul szégyellem magamat, meg minden, de ezt a részt át is ugranám, mert úgysem vagy rá kíváncsi, inkább a véleményemmel jövök...
    Hát ez a rész valami... (erre még keresnem kell a szavakat, szóval előtte azt a pár részt, ahova nem írtam)
    Mindig, amikor megláttam, hogy új rész van az MTF-ben, reménykedtem, hogy, na most ekkor ebben a részben biztos újra boldogak lesznek, aztán megemlítetted, a századik részt és biztos voltam benne, hogy úgy tervezed, abban fognak összejönni. Viszont nem így történt. Hamarabb elkezdtek össze-összejárni(nem ez a legjobb szó rá, de hirtelen nem jut eszembe más) és piszkosul édes volt ez az udvarlós dolog. ♥
    (Utólag és előleg is elnézést kérek azért, amiért néha értelmetlen mondatokat írok, de még mindig varázs alatt vagyok...)
    Jajj, Niallert megzabálom, annyira aranyos volt és az, amikor Harry engedélyt kért arra, hogy lefeküdjön Louval, ha arra kerülne sor... Hát a székemen folytam szét.
    De ez... nem érzem úgy, hogy kifejezné ez a szó mindazt, amit érzek a rész és a történet iránt, de azt hiszem, hogy a GYÖNYÖRŰ is megfelelő ide, mivel ez... az volt.(Mondom, hogy varázs alatt vagyok, ezt nézd el nekem)
    Jajj, Istenem, Larry esküvő *szivecskeszemek* ennél jobbat álmodni sem mernék. Ez egyszerűen... fú, imádom. Csodálom, dicsőítem, bálványozom, magasztalom, odavagyok, odáig vagyok, istenítem, glorifikálom, ajnározom, áldom, nagyra tartom.(Ezek az imádom szinonímái voltak, mert megint nem találtam a megfelelőt, válassz kedvedre...oké, ez most hülyén hangzott, de ne feledd, mit írtam; varázs alatt vagyok)
    Szívem szerint most mennék meghalni, mert akkor nagyon-nagyon-nagyon boldogan halhatnék meg, de 1, először el kell olvasnom ezt a teljes történetet, 2, meg kell várnom, amíg Larry "hivatalos" lesz és 3, A tanítványt is el kell olvasnom ♥
    (Egyébként, tudom, hogy nem teljesen tartozik ide, de te mit mondasz, ha bemegyek a könyvesboltba [mert, ha később is, de ott is lehet majd kapni, ugye?] 14 évesen, odaadják nekünk a könyvet?)

    (Bocsánat az esetleges helyesírási hibákért, de, mint mondtam, varázs...)
    Óriási szeretet-roham,
    Danielle Cobbler ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, visszatértél, és ezzel boldoggá tettél egy időre... de nem örökre, úgyhogy nem tűnhetsz el megint!!
      örülök, hogy a jubileumi rész tetszett, és az eljegyzés is. Féltem, hogy nagyobb csindadrattát várnátok el...

      A könyv. Nos nem nagyon szeretném terjesztőhöz adni, úgyhogy nem hiszem, hogy könyvesboltban mostanában megkapod. Nem akarok belemenni a hazai könyvterjesztés rejtelmeibe, de annyit elárulok, hogy a szerződési feltételek ocsmányak...
      Úgyhogy megrendelni tudod, ebben segítünk, akkor is ha nem akarod otthonra, vagy bármi más a problémád. Írj üzenetet a tanítvány oldalának a facebookon, és keresünk valami megoldást! Eddig még mindig sikerült.
      (Pesten amúgy személyesen átvehető, bárhol, ahol akarod...)
      Helyesírási hibákat nem nézünk kommentben!! ;) Imádlak <3

      Törlés
  33. Ahww dejó, meglepődtem mint Hazzus :33:D
    <3

    VálaszTörlés