2015. április 18., szombat

CI. Fejezet

Sziasztok!

Hoztam az új részt, és bocsánat, hogy ilyen sokára, de az ünnepi hét sokat kivett belőlem:)
Remélem ezt is szeretni fogjátok, és ha már az SS-nél szabotáljátok a kommenteket, itt akkor sem hagytok cserben;)

Köszönöm, hogy ilyen sokan írtatok gyönyörűségeket az előző részekhez, és ilyen sokan csatlakoztatok a Facebookos csoporthoz. Könnyekig hat a szeretet, amit kapok Tőletek.
Azért is hálás vagyok, hogy ilyen sokan megrendeltétek A tanítvány című könyvemet. Egész szépen alakulnak az eladások.

Szóval mindent köszönök, és mindannyiótokat ölelem!

Becca

Végül lemondtuk Niallt, mert nem sikerült kimásznunk az ágyból. Harry olyan kiéhezett volt, hogy órákon át szerettem, mire végre kidőlt, és halkan horkolva fordult az oldalára, én pedig ismét a hátához simultam, és boldogan aludtam el.
Éjfélkor teleettük magunkat a teraszon, aztán éjjel háromig összebújva beszélgettünk a nagy, puha párnákkal zsúfolt matracon, ami a korlát mellé volt fektetve, és így tökéletesen láttuk a csillagok fényében megcsillanó hullámok fehér taréjait, amik néha lustán kiemelkedtek a feketeségből, hogy pár méterrel arrébb ismét belesimuljanak a sötétségbe.
Harry elmesélte, hogy Niall volt a terapeuta, aki kezelésbe vette, és azt is bevallotta, micsoda cselszövést vittek véghez a hátam mögött. Hatalmasakat nevettünk, én pedig visszaemlékeztem rá, milyen féltékeny voltam, mikor egyszer Harry szobájában találtam a szöszit, miközben Hazz köntösén egyértelműen láttam, hogy fel van izgulva. Azt hittem, mindkettőt ott helyben megölöm. Harry készségesen elárulta, miért volt izgalmi állapotban, és mikor kiderült, annak is én voltam az oka, látványosan lehajoltam, és a rusztikus kőburkolatba vertem a fejem, hogy mekkora marha vagyok. Hosszú ujjaival az állam alá nyúlt, felhúzta a fejem, és a homlokomra szórt csókokat, nehogy bibis legyen, miközben azt suttogta, hogy szeret.
Még nem tudtam felfogni, hogy az enyém, ezért most én néztem rá kérdőn, és esdeklőn, hogy mondja ki még egyszer, ő pedig egyik szememből a másikba nézve, hangosan és meggyőzően ismételte el: – Szeretlek, kicsi. Mindig szerettelek, és mindig szeretni foglak. Ez nem változik. És remélem, most már mi is felnőttünk hozzá.
- Én is remélem… - válaszoltam nagy sóhajjal, és édes ajkát simogattam a hüvelykujjammal, míg a szemeim igyekeztek millió képet rögzíteni a szépségéről. – És most akkor elmondjuk a fiúknak, vagy nem? – kérdeztem, mert tisztázni szerettem volna a játékszabályokat.
- Szerinted megbírnám állni? – kérdezte vigyorogva, miközben az ujján forgatta a gyűrűt.
- Remélem, hogy nem! – szakadt ki belőlem, mire felpillantott, beharapta az ajkát, de végül hangosan felnevetett.
- Persze, hogy nem! Alig várom, hogy Niall nyakába ugorhassak, és elújságoljam neki, hogy bevált a taktika! És El? Neki is elmondhatjuk?
- Persze… hogy titkolnánk pont előle?  Aztán hónapokig tervezhetitek az esküvőt.
 Éreztem, hogy Harry megfeszül mellettem, és pont előrehajoltam, hogy lássam az arcát, ahogy az oldalamnak dőlve ül, mikor hirtelen feltolta magát, és szembefordult velem.
- Komolyan? Nem viccelsz? – kérdezte olyan arccal, mintha valami óriási dolgot mondtam volna mellékesen.
- Tessék? Mivel? – értetlenkedtem.
- Elveszel? – fúrta a pillantását az enyémbe.
- Már megkértem a kezed. Mi ezen a hírértékű? – kérdeztem, mert tényleg fel nem fogtam, mi ebben a meglepő.
- Oké, persze. Van gyűrűm, és mondhatom, hogy a jegyesed vagyok, de tényleg el is veszel?
- Hazz! Az isten szerelmére! Nem azért vettem egy gyűrűt, hogy eggyel több legyen az ujjaidon. Azért kértelek meg, mert azt akarom, hogy örökre hozzám tartozz. Persze, hogy elveszlek.
Néztem, ahogy az arcomat fürkészi, és figyeltem, ahogy az érzelmek átsuhannak a vonásain. Hitetlenkedés, döbbenet, meglepetés, újra hitetlenkedés, majd olyan széles mosoly, hogy a hetesén csillant meg a gyertya fénye. Mocorogni kezdett, hosszú lábait először kinyújtotta, majd törökülésbe hajtogatta, és felém fordulva, teljesen éberen zizegett, pedig előtte már majdnem elbóbiskolt a mellkasomon.
- Minden kék és fehér lesz! – jelentette ki határozottan, én pedig hirtelen azt sem tudtam, miről beszél. – A torta háromemeletes, kagylókkal, meg minden tengeri cuccal, és természetesen horgony és kötél motívum is kell rá. Nem akarom a szokásos figurákat rólad meg magamról, az olyan uncsi.
Ekkor döbbentem rá, hogy átmentünk esküvőtervező üzemmódba, és alig tudtam leplezni a vigyoromat. Csak a kezéért nyúltam, összefűztem az ujjainkat, és bólintottam.
Harrynek felcsillant a szeme, mintha nagy kő esett volna le a szívéről. Talán attól félt, hogy én pirosrózsás tortát akarok? Komolyan azt hiszi, bármiben ellentmondanék neki? Minden pontosan olyan lesz, amilyennek ő szeretné. Az ő napja lesz… nem lehet más, csak tökéletes. Én csak egy valamihez ragaszkodom. Hogy örökre az enyém legyen.

Másnap reggel nehezen kecmeregtünk ki az ágyból, és nagyon furcsa érzésem volt. Mintha minden tagom fájna, és izomláz gyötörne. Aztán rájöttem, hogy a kétnapos ágytornától már elszokott a testem, és huszonnégy éves leszek, vagyis lassan figyelni kell az ízületeimre, és a derekamra. Kelletlenül elmosolyodtam a gondolatra, hogy már az is megárt, ha túlzásba viszem a szexet, de reméltem, hogy mostanában elég sokszor lesz szükségem izomlazító kenőcsre, mert Harry úgy látszik, fejébe vette, hogy bepótoljuk a féléves kihagyást. Ezzel a tervével teljes mértékben egyetértettem, úgyhogy meg is fogadtam, kérek a dokitól egy-két tubus kenőcsöt, vészhelyzet esetére. Azt hiszem, egy hámosítóra is szükségem lesz, mert Hazz éles fogai azért hagytak pár nyomot a farkamon, amiket reggel égetett a víz, mikor zuhanyoztam.
Miután elsántikáltam a kocsiig, elégedetten ültem a volán mögé, aztán a képemen letörölhetetlen vigyorral hajtottam a stúdióhoz. Harry azt mondta, neki még kell egy fél óra, mert nem bírja kibontani a haját. Ezen mondjuk, nem csodálkozom, mert addig túrtam, amíg csomókba állt össze.
Mikor beléptem az ajtón, ott találtam Niallt, aki egy fotelban ült, és a gitárját pengette halkan, lábait átvetve a karfán.
- Hello! – köszöntem rá vidáman, mire felkapta a fejét, kíváncsian méregetett, de végül ő is elmosolyodott. – Szia, Lou! – üdvözölt kedvesen. – Mizu?  - kérdezte, mire majdnem elszóltam magam, de még idejében észbe kaptam, és semmitmondó arckifejezést erőltettem a lassan görcsben álló állkapcsomra.
- Hétfő van. Utálom a hétfőt – mondtam olyan hanglejtéssel, mint Garfield.
- Ki nem? – kérdezett vissza, de aztán hozzátette:
Nem mintha szombaton, vagy vasárnap nem ugyanolyan nap lenne… Nem mintha nekünk valaha számított volna, hogy hétvége van.
Éreztem a szavaiból kicsendülő keserűséget, és meg is értettem. Nekünk tényleg teljesen mindegy, milyen nap van, hisz vagy állandóan dolgozunk, vagy ha szabadnapokat kapunk, akkor se lényeges, hogy hétköznapra esik, vagy sem. Mégis jó néha úgy csinálni, mintha mi is normális emberek lennénk.
- Többiek? – néztem körül az üres pihenőben.
- Liam késik, mert Sophia elkapott valami vírust, és egész éjjel lázas volt, ő meg ápolta. Zayn a kiskutya miatt nem tudott elindulni, mert úgy nyüszített, hogy nem volt szíve otthagyni. Most épp egy táskába próbálja begyömöszölni, hogy magával hozza. Csak Harry miatt izgulok, aki tegnap lemondta a délutáni programot, és egész hétvégén nem vette fel a tetves telefont.
Hirtelen ő is észbe kapott, hogy ezeket az információkat nem kellett volna megosztania velem, majd bűnbánóan lesütötte a szemét, és elhallgatott.
- Beszéltem vele. Nemsoká beér, csak ő is késik egy kicsit – válaszoltam egyszerűen, mert nem akartam, hogy Ni kellemetlenül érezze magát.
- Igen? – nézett fel hirtelen, és megint engem vizslatott.
- Aha – mondtam mellékesen, és a kávégéphez sétáltam, hogy elfoglaljam magam valamivel.
A hátam mögött nyílt az ajtó, és belépett rajta Zayn, a hóna alatt egy lila-zöldmintás vállra akasztós, bélelt kutyatáskával, amiből egy baromi aranyos, borzas kis fej kukucskált ki félve.
- Jézus! – nyögtem fel. - Ez kibaszott cuki!
Odaléptem, és leakasztottam a válláról a hordozót, majd az asztalra téve kivettem belőle a húszdekás ebet, aki úgy reszketett, mint a nyárfalevél. Magamhoz öleltem, és két ujjal simogatni kezdtem a fejét, mert a kezem rá se fért volna. – Hogy hívják?
- Hatchi.
- És miért vagy ilyen pipa? – kérdeztem, mert fel nem foghattam, hogy lehet egy ilyen cukiság mellett nem vigyorogni.
- Mert reggelre belehugyozott a bakancsomba, arról nem beszélve, hogy kettőnk között alszik az ágyban; Perrie megállás nélkül gügyög neki, és úgy csinál, mintha valami ufó lenne, akivel nem tud kommunikálni, de mindenképpen el akarja neki magyarázni a földi élet rejtelmeit.  Ez meg nagy szemekkel bámul rá, mintha értené, majd mikor már azt hiszed, sikerült valamit beleverni a fejébe, elszalad, és két perc múlva egy szétrágott zoknimmal, vagy a papucsomat vonszolva kerül elő, ami kétszer akkora, mint ő maga, de elszántan küzd vele, hogy darabokra szedje.
Niallre néztem, aki szintén fülig érő szájjal hallgatta a beszámolót, majd azt kérdezte:
- És csak a te cuccaidat szedi szét?
- Csak – bólintott Zayn.
- Akkor megy a harc a falkavezérségért – magyarázta a szőke polihisztor, akiről lassan kiderül, hogy mindenhez ért.
- Mi van? – kérdezte Zayn, összehúzott szemöldökkel, baljós ábrázattal.
- Cesar Millan azt mondja, minden kutyával meg kell vívni a harcot, hogy ki legyen az úr a háznál…
- Na, ne szórakozz! – sötétült el a fekete szépfiú pillantása.
- Ha nekem nem hiszel, olvass utána – rántotta meg a vállát Ni, majd visszahajolt a gitár fölé, és halkan játszani kezdett.
Lenéztem a kis szőrcsomóra, aki lassan kezdett velem megbarátkozni, és kacsintottam neki. Esküszöm, mintha elvigyorodott volna. Belepusziltam a Perrie illatú szőrbe, és hátat fordítva tettem két cukrot a kávémba.
Ismét nyílt az ajtó, és azonnal tudtam, hogy Harry érkezett meg. Egyszerűen megváltozott a levegő rezgése. Nem fordultam meg, csak elvigyorodtam – aznap már ezredszer
, és vártam, hogy mit fog csinálni.
- Sziasztok! – köszönt mindannyiunknak, mire a szokásos halk, morgásszerű köszönéssel válaszoltam, a többiek pedig mocorogni kezdtek mögöttem. Gondolom összeöklöztek, és vállon veregették egymást.
- Miért nem vetted fel a telefont? És hol voltál egész hétvégén? – kérdezte tőle Niall suttogva, de nekem olyan volt a fülem, mint egy denevérnek. Szinte Harry szívdobbanásait is hallottam, és tisztán éreztem, hogy a pillantása égeti a hátamat.
- Otthon – válaszolta kitérően Hazz. – Csak jó volt kicsit lazítani. Semmi baj, cimbi. Bocs.
Lassan megfordultam, és mikor Harry hatalmasra táguló szemeit és elnyíló ajkait megláttam, épp önelégült mosolyra húzódott a szám, de kiderült, hogy a reakció nem nekem szól.
- Ki ez a gyönyörűség? – kérdezte, és hosszú lábaival elindult felém.
- Már találkoztunk, Louis vagyok… - mondtam, mert nem vallott volna rám, ha nem csapom le a magas labdát. Zayn felhorkantott, jelezve, hogy vette a poént, Niall csak kuncogott, de Harry elvesztette a kapcsolatot a külvilággal. Láttam, hogy se lát se hall, ezért mire odaért, már készségesen nyújtottam felé a kutyust, és csak annyira telt tőlem, hogy mikor elvette, finoman megcirógattam az ujjait. Felpillantott, és rám kacsintott, de aztán ismét a szőrcsomóra fókuszált.
- Hogy hívnak, te szépség? – Nem lehetett újra eljátszani, hogy azt mondom, Louis, ezért beletörődőn válaszoltam: – Hatchi.
Hazz felnézett, a pillantását az enyémbe fúrta, és azt kérdezte: - És a kutyát?
Itt volt a pillanat, mikor sikerült úgy zavarba hoznia, hogy köpni-nyelni nem tudtam, de ez még nem volt neki elég. Rám kacsintott, és úgy lépett el, hogy egy pillanatra nekem billentette a csípőjét. Eszem megáll. Flörtöl velem.
Körülnéztem, és Niall homlokközépre húzott szemöldökeit láttam, amin nem csodálkoztam, mert sejtettem, hogy figyel. Zayn el volt merülve a saját gondolataiba.
Harry egy fotelhez sétált, leült bele, maga elé vette az ebtatyót, a zsebébe nyúlva magabiztosan megkereste a nasit, és az ujjai közé fogva a kutya szájába adogatta a jutalomfalatokat.
- Abból csak akkor kap, ha szót fogad – mondta kötelességtudóan Zayn, mire Harry felnevetett.
- Oké. Hatchi! Legyél gyönyörű! – a szájába adott egyet. – Legyél űbercuki! – újabb roppanós falatka. – Nézz úgy, hogy elolvadjak! – és még egy…
Nem bírtam nézni a két szerelmest, ezért visszafordultam a pulthoz, és a kávémat kavargatva rágyújtottam.
- Mondtam már, hogy bent ne dohányozzatok! – szólalt meg a hátam mögött Liam hangja fojtottan. Megfordultam, és megláttam a szemei körül hatalmas, sötét karikákat viselő, hullafáradt mackót.  Engedelmesen bólintottam, majd a cigit a fogaim közé szorítva elindultam kifelé, kezemben a bögrémmel.
- Várj, én is megyek, csak nyomok egy capuccinót – szólt utánam Zayn, én pedig kilépve, a folyosón vártam rá, hogy ne füstöljem be a kis szobát.
Amíg kint bagóztunk, szótlanul állva a reggeli napsütésben, azon agyaltam, Harry hogyan akarja elárulni, hogy eljegyeztem. Beláttam, hogy ez nem a legmegfelelőbb pillanat, mivel Zayn magán kívül van a kutya miatt, Liam pedig teljesen le van amortizálva. Mégis volt bennem egy sürgető kényszer, hogy legalább azoknak a tudomására hozzuk, akik közel állnak hozzánk. Délután felhívom anyut, és Elt – határoztam el magamban, és ezzel sikerült kicsit lenyugtatnom az idegeimet. A birtoklási vágyam elégtételt akart és bizonyosságot, hogy Harry is komolyan gondolja,  és hozzám tartozik.
Egy libafos színű, múzeumi értékű Chevy kanyarodott a parkolóba, amiből Ed szállt ki vidáman.
- Hello, srácok! – köszönt ránk. Elé mentem, és szívből üdvözöltem, de Zayn csak odaintett, és a fejét lehajtva a második bagót pöfékelte, mint egy gyárkémény.
- Mi baja? – kérdezte Ed, mire halkan válaszoltam: – Vihar a biliben. Új kutya a családban.
- Óóó… - bólintott mindentudóan a vörös srác, és befelé igyekezve még visszafordult:
- Többiek? Harry? – mindig féltékeny voltam kettejük mély barátságára, és megszokásból kezdett összeugrani a gyomrom, de figyelmeztettem magam, hogy mától ez nem lehet így!
- Bent vannak. Hazz is – válaszoltam kedvesen, és biccentettem felé. Felmutatta a hüvelykujját, és rövid lábain felszökellt a lépcsőn. Néztem utána, és eszembe jutott, hogy az esküvőnkre ír majd egy gyönyörű dalt, és ő fog énekelni a tengerparton, miközben Harry mezítláb sétál felém a homokban. A kép megmelengette a lelkemet.

.

40 megjegyzés:

  1. Annyira vártam, hogy végre az első betűtől az utolsóig mosolygás legyen :) Telibe talált ez a rész (is). Mondjuk kezdek rájönni, hogy kissé kockázatos hajnalba olvasni, mert pl ezen a részen:
    "- Ki ez a gyönyörűség? – kérdezte, és hosszú lábaival elindult felém.
    - Már találkoztunk, Louis vagyok…" olyan szinten nevettem fel, hogy a család egy része is kapott egy kis hajnali ébresztőt, illetve a mellkasomon szuszogó macsek is úgy döntött hogy rémületében kidekorálja a nyakam :D De hát hogy bírná ki az ember lánya, hogy ne olvassa el, ha van rész, ráadásul olyan, ami nem lehet más csak HAPPY?! :) Köszi ismét az élményt, mindig öröm ezt a sztorit olvasni! És nagyon gratulálok a könyv sikeréhez is!

    Puszi, Julcsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán örülök, hogy tetszett ez a rész, és annak is, hogy végre idáig jutottunk, ahol csupa boldogság minden. Szegény családodat sajnálom, remélem kiheverték a sokkot.
      Köszönöm a gratulációt, bár sikerről még nem beszélhetünk, de én már a megjelenésnek is borzasztóan örülök.

      Én is puszillak <3

      Törlés
  2. Jajj, hát ez eszméletlen aranyos lett!♥ Olyan kis aranyos volt, amikor Harry-t elkapta az esküvő-láz. Na, és Louis :D Benne nem csalódtam...
    Hjajj, ez tényleg... nagyon-nagyon tetszett, imádtam.
    (Fontolóra veszem, hogy ezentúl várok pár órát a rész elolvasása után a kommenteléssel, mert egyszerűen alig bírok normális mondatokat írni...)
    És a végén az a csipetnyi féltékenykedés Lou-tól... :') Tökéletes lett! ♥

    Még egy szeretet-roham,
    Danielle Cobbler

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ezek a mondatok is tökéletesen megfelelnek. Mindegy hogyan mondod el, a lényeg, hogy tetszett.
      Én ezért is ugyanolyan hálás vagyok, és pont olyan jól esik, mintha hosszú, cizellált körmondatokat írnál:)

      Imádlak <3

      Törlés
  3. Drága Becca!
    Annyira örülök, hogy végre minden boldogság és szivárvány a történetben - persze leszámítva azokat az apró galibákat... De hát az életben nem lehet minden tökéletes, nem igaz?!
    És ténylegesen szívemből sajnálom, amiért nem tudtam kommentelni a jubileumi héten érkező részekhez - pedig benne volt a terveim között... Sajnos nem jött össze.
    De tudnod kell, hogy minden egyes részt izgatottan kezdtem el olvasni, és lenyűgözve fejeztem be. Csodásak, mint mindig.

    Ehhez a részhez visszatérve... Sophie iránt mérhetetlen megértést érzek - tekintve, hogy jelenleg én is betegségben szenvedek... Hatchi végre megjelent, erre is vártam már nagyon régóta!... A kis szőrcsomó cukiság. :P Aztán a Larry páros esküvője... Tejóég: már most izgatott vagyok, milyen lesz! És ekkor önkénytelenül is, de belém ütött az a keserű tény; hogy mennyire, de mennyire is gyorsan telik az idő... Hihetetlen.
    Ezek után már csak ennyit fűznék hozzá: MIKOR JÖN A KÖVI???
    Pusy: Naomi Greg <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Naomi!
      Remélem, mire ezeket a sorokat olvasod, a betegség már csak rossz emlék, és meggyógyultál.
      Nem baj, hogy múlt héten nem értél ide, a lényeg, hogy most itt vagy.
      Hiányoltalak, de most megkönnyebbültem.
      Az idő gyorsan telik, valóban,,, de reméljük, a következő félév a mi örömünnepünk lesz. ;)

      Puszillak.

      Törlés
  4. Jesszus Becca rossz hatassal vagy a szombati alvasomra...ha eppen reggel 5kor fordulok egyet csukott szemmel szedem elo a konyvjelzok kozul a linket es nezem meg van e resz....es ha van...szombat hajnalba is olvasom mint egy kis idiota, akit nem erdekel hogy hullafaradt es a szemet nem birja kinyitni normalisan de egyszeruen nem tudom megallni hogy ne olvassam ha fent van, akkoris ha epp az alvasrol van szo, ami nagy dolog:D
    EZ ÜBERCUKI
    Harry Louis omg zsofi vigyorog es csillamport lat mindenhol olyan szep volt es aranyos es alig vartam ezt a reszt...
    Lou szokj hozza az agytornahoz mert ti szivesen csinaljatok, en meg szivesen olvasom:$
    Mondd el mondd el pls nekik tudni akarjak hidd el Larry, ezt mindenki tudni akarja:3
    Lou anyukaja ugy fog orulni es sikitozni mint en az elsozo resz alatt:3
    Az a kutyi biztos aranyos, ha a sracok igy szeretik de en inkabb azokat imadom amik ilyen embermeretu kis vadallatok:D
    Mekkora almom Louval cigizni es kavezni a teraszon *o*
    Lou es Harry viccen meg enis elpirultam es felrohogtem:D
    Ed dala...imadom azt a dalt, remelem a sracok is imadni fogjak..bar ki nem szereti Ed dalait?:D
    Es amit Lou gondolt magaba a vegen, arrol h valtoztatni kell a feltekenysegen az teljesen megmelengette a szivem, h mennyire komolyan gondolja es az eskuvos resz *o* ide is kell egy zsiráfpap:3
    Imádtam, megerte varni mert a sok szivszaggato resz utan tenyleg mintha egy nagy szivarvany lenne es most szivesen belefulladnek barmennyi cukisagba *o*
    Elolvastam ujra az osszeveszestol...az Adames resz tenyleg nem volt durva, de minden masodik meg megsiratott megegyszer, ehez tehetseg kell hidd el hogy sokadjara is ugy erezzek mint akit mellkason rugtak:D
    ja a kepen miatt Zayn hajat is megsirattam az oromkonnyek mellett...melyik butaaa fodrasz tette ezt?:(
    mosolyogva alszom tovabb<3
    Uuugy szereteeeek
    ~Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zsófim! :)

      nekem is hatalmas kutyám van, és soha nem vonzottak az ölebek, de Hatchi tényleg nagyon cuki.
      A zsiráfpapot azért még ne rendeld meg,,,, nem tartunk még ott:(

      Mégis rászántad magad a Davides részre? Ugye, hogy nem volt kegyetlenebb, mint a többi? :DDD
      Egy hős vagy, hogy újraolvastad őket, bár így, hogy tudtad, mi a végkifejlet, azért könnyebb lehetett már...
      Zayn hajáért én is elmorzsoltam pár könnycseppet. Remélem a hajával az esze is visszanő... én még remélek.
      Imádlak!<3

      Törlés
  5. Jaaj Becca x3 halál édes lett ez a fejezet <3 Loun meg majdnem hangosan felröhögtem amikor bevágta "Már találkoztunk,Louis vagyok..." xDD Zaynt meg megzabálom a kép miatt *-* és most már boldogan indul a napom, köszönöm <3 :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit köszönnöd, én tartozom hálával, amiért írtál nekem.
      Örülök, hogy tetszett, és az a poén lett a legsikeresebb a részből, ami téged is megfogott.

      Puszillak <3

      Törlés
  6. Istenkeeeeeeem, hogy tudsz ilyen tokeletesen irni? Vegig mosolyogtam olvasas kozben, mint valami nem normalis.
    Ezer puszi es oleles a legnagyobb rajongodtol ♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudok tökéletesen írni.... bárcsak tudnék. De igyekszem fejlődni. Boldog vagyok, hogy szeretted a részt. <3<3 Legyen szép heted!

      Törlés
  7. Ááááááááááá !!!!!!!!!! Meghalok! Egy ujjabb tökéletes rész tőled! Elolvastam volna még egy ideig.... Hazza és Lou, Lou és Hazza. Valami tökéletes páros ! Várom a kövi részt, de gyorsan ! Na jó, ez picit követelőző volt, bocsi. Sies a kövivel lécci !!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sietek vele, de bevallom, kicsit elakadtam az írásban (úgy három hete) és csak kínlódok.. nem tudom, ezután a csúcspont után hogy találjak vissza a szürke hétköznapokhoz, de dolgozom az ügyön, ahogy csak tudok.

      Puszillak

      Törlés
  8. Tokeletes resz lett! Nehol csipkelodo, vicces, cuki es imadnivalo. A kutyusos jeleneten amikor Harry elveszi Louis-tol besirtam. Niall karakteret imadom. Kis mindentudo. Ed!!^^ Remelem most adja at nekik az 18-t. ❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A következő részből nagyon sok minden kiderül, ígérem.
      A kutyás jelenet, az én kedvencem is... és ahogy elnézem, mindenkié ;)
      Niall nagyon kinőtte magát, nem is tudom, most mit kezdjek vele...
      Köszönöm, hogy mindig írsz, nagyon jól esik! <3

      Törlés
  9. BECCA VÁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA mieza resz?? vegem ennyi volt te tuti nem ember vagy mert ember ilyet keptelen irni...tuti h valami ufo vagy aki Larry fanfic bolygorol erkezett h bearanyozza a mindennapjainkat... hihetetlen vagy ez annyira VAAAAAAAAAA
    szoval: ez a resz maga volt a tokely imadtam minden betujet (jonoke mikor nem)
    ,,a csillagok fényében megcsillanó hullámok fehér taréjait, amik néha lustán kiemelkedtek a feketeségből, hogy pár méterrel arrébb ismét belesimuljanak a sötétségbe. "--higy tudsz fogalmazni ez gyonyoru volt..aruld e
    a titkod..ahh kesz vagyok..
    az ahogy Hazz elmeselte Lounak h mit terveltek ki Niallel az irtocuki volt, szerintem felnottetek a feladathoz dragaim...dehogy birnatok megallni tudniuk kell annyira varom mar a reakciokat...Hazz te hulye vagy bazdmeg..igen lersze tenyleg azert kaptal eljegyzesi gyurut h legyen megegy az ujjadon...ezkesz azthitte nem lesz eskuvo..enkeszvagyok ennyire azert a hercegnok se hulyek little princess..aza a reakcio Harrytol azthittem meghalok elfolyok elolvadok istenem a kovinresznel kikell nyitnom egy szinonima szotarat h kitudjam magam ertelmesen fejezni..mert ezmost ugytunik nemmegy:DDDD egy napja vagytok meg cdak jegyesek Hazznek mar persze h teljes terve van h mit akar es hogyan..
    ,, - Persze… hogy titkolnánk pont előle? Aztán hónapokig tervezhetitek az esküvőt.
    Éreztem, hogy Harry megfeszül mellettem, és pont előrehajoltam, hogy lássam az arcát, ahogy az oldalamnak dőlve ül, mikor hirtelen feltolta magát, és szembefordult velem.
    - Komolyan? Nem viccelsz? – kérdezte olyan arccal, mintha valami óriási dolgot mondtam volna mellékesen.
    - Tessék? Mivel? – értetlenkedtem.
    - Elveszel? – fúrta a pillantását az enyémbe.
    - Már megkértem a kezed. Mi ezen a hírértékű? – kérdeztem, mert tényleg fel nem fogtam, mi ebben a meglepő.
    - Oké, persze. Van gyűrűm, és mondhatom, hogy a jegyesed vagyok, de tényleg el is veszel?
    - Hazz! Az isten szerelmére! Nem azért vettem egy gyűrűt, hogy eggyel több legyen az ujjaidon. Azért kértelek meg, mert azt akarom, hogy örökre hozzám tartozz. Persze, hogy elveszlek.
    Néztem, ahogy az arcomat fürkészi, és figyeltem, ahogy az érzelmek átsuhannak a vonásain. Hitetlenkedés, döbbenet, meglepetés, újra hitetlenkedés, majd olyan széles mosoly, hogy a hetesén csillant meg a gyertya fénye. Mocorogni kezdett, hosszú lábait először kinyújtotta, majd törökülésbe hajtogatta, és felém fordulva, teljesen éberen zizegett, pedig előtte már majdnem elbóbiskolt a mellkasomon."--muszaj vol nem birtam ki h ne masoljan be mert ez irtocuki volt..egyik kedvenc reszlet ebbol a reszbol♥♥♥♥♥♥
    szegeny Lou annyira tudlak sajnalni meg sok ilyen fajta izomlazat kivanok mindkettotoknek..ilyenkor ugy sajnalom oket h allandoan dolgoznak es teljesen nemnormalis az eletuk:( ZAYN KISKUTYA BEVISZI A STUDIOBA...abbol a mondatbol elsore ennyit sikerult felfognom...atyavilag most midnenki kepzelje el a nagymacso zaynt egy cuki icipici kutyaval..haten megzabalom akarom most <3 szetszedi a cuccait, szegeny Zayniee..
    Ezz meg gugyog a kutyanak ez nagyon aranyos volt imadtam ezt a reszet is hihetetlenul imadom a humorod.. Niall mindent tud o Captain Niall mit lepodtok meg ezen?? pff hulyek.imadjuk Niallt <33333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ,,- Ki ez a gyönyörűség? – kérdezte, és hosszú lábaival elindult felém.
      - Már találkoztunk, Louis vagyok… - mondtam, mert nem vallott volna rám, ha nem csapom le a magas labdát. Zayn felhorkantott, jelezve, hogy vette a poént, Niall csak kuncogott, de Harry elvesztette a kapcsolatot a külvilággal. Láttam, hogy se lát se hall, ezért mire odaért, már készségesen nyújtottam felé a kutyust, és csak annyira telt tőlem, hogy mikor elvette, finoman megcirógattam az ujjait. Felpillantott, és rám kacsintott, de aztán ismét a szőrcsomóra fókuszált.
      - Hogy hívnak, te szépség? – Nem lehetett újra eljátszani, hogy azt mondom, Louis, ezért beletörődőn válaszoltam: – Hatchi.
      Hazz felnézett, a pillantását az enyémbe fúrta, és azt kérdezte: - És a kutyát?
      Itt volt a pillanat, mikor sikerült úgy zavarba hoznia, hogy köpni-nyelni nem tudtam, de ez még nem volt neki elég. Rám kacsintott, és úgy lépett el, hogy egy pillanatra nekem billentette a csípőjét. Eszem megáll. Flörtöl velem." --VAAAAAAA MIEZ JEZUSATYAURISTENSZUZMARIASZENTJOZSEF segitseeeeeeg..en most azthiszem elmegyek meghalni...ezaz amire mar miota varunk istenem ugy imadlak..annyira igazad volt nem tudom neked elegszer elmondani mennyire igazad volt...mert eztigy a szomoru depis reszek utan 5millioszor jobban elvezem♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ flortol vele,.az eszem megall...
      Daddy Direcrion megerkezett es az elso mondataval rendet tesz..ugyimadom <3 Harry azzal a kutyaval kikeszit..
      kivancsi keszek Eleanor rekaciojara bar Niallera meginkabb..olyan kis Larry shipperek mint mi <333 csak ok a mazlistak fajataja koze ttartoznak akik elso sorbol elvezhetik az egeszet..pffff...
      ED ED ED ED ED EDmegjott a macim megjott ahhhh imadom annyira imadom azt a pasit jezusoom...most adja at nekik az 18t ugyee?? VAAAAAAAA kiakasztasz te lany kovetkezo reszt akarom de most!! kell aza resz...Hazz es Ed baratsaga tenyleg irigylesre melto de Lou foggd vissza magad Hazz nem Eddel fog oltar ele allni...aztakarom h Ed is ott legyen amikor elmondjak mert onegybol megfog szolalni h PUNCIS SELLOO es az oltari lenne ahhh alig varom...enekelni fog az eskuvojukon enekelni fog az eskuvojukon istenem az enyemen is enekelhetnel Ed..bar az meg legalabb 10 ev de attol meg naaa pliiz akkor csakugy gyere ide a kis gitaroddal es dalolassz nekem♥♥♥♥♥
      egy istenno vagy ugye tudod??? eza resz jezusom annyira vartunk mar ezekre a rezsekre de te igyis minden elkeozelest feolszarnyaltal...almomban nem keozeltem volna h egy eljegyzessel fogos megoldani es kibekiteni oket...egy kibaszott nagy csoda vagy...
      az SS miatt meg ne aggodj mondtam sokan vannak akik nem irnak mert felnek vagy csak probaljak beerni a reszeket es utolag mar nem kommentelnek..nezd az en peldamat enis ilyen gyoker voltam az MTFnel meg gyomorideggel kuldtem el az elso emlitesre se melto kommentemet...msotmeg nezz ram bese all a szam...szoval ne aggodj sokan azeretik azta tortenetet ...mert itt tul vagy a 100 feliratkozon megis kb 20-30 korul szoktunk lenni akik kommentelunk allandoan..szoval nyugi kislany tudom h kommentmanias vagy (sztem ez valami "betegseg" a blogerinak kozott) de megcsak neis gondolj arra h abbahagyod azt a blogot mert 1 gyoker ember leiratkotott es mert kevesen kommentelunk..pfff az emberek gyokerek ezt tudtuk eddig is...
      nade mostmar befogom ezta kivaszott nagy szamat es pontot teszek a komment vegere..csodalatodan fantasztikusan hihetelen resz lett imadom, szerelemes vagyok a fiukba a tortenetbe mindenbe...<3 nagyon szeretlek es ne idegeskedd szet magad ilyen gyoker embereken mi imadunk es eza lenyeg♥♥♥
      ezermillio oleles es puszi : Dóri :*

      Törlés
    2. Édesem!! <3

      Igen, a bloggerinák tényleg mind kommentmániások... tudod azért írunk, hogy ti olvassátok...és ha nincs visszajelzés, akkor elmegy a kedvünk az egésztől. Például az MTF, amit egy éve írok, sokszor tölt el félelemmel, hogy már kifáradt, hogy unalmas, és hogy nem szeretitek,,, aztán, ha írtok, ha látom, hogy itt vagytok, és érdekel benneteket, akkor újult erővel kezdek neki.
      Ez az igazság... ez valami olyasmi, amit csak az ért meg, aki ír. És lehet, hogy sokan kiakadnak azon, hogy mindig kommentekért nyekergünk, de ha tudnátok, milyen örömmel olvassuk őket, biztos, hogy mindenki írna pár sort...mert nem olyan nagy munka, viszont nekünk hihetetlenül nagy örömöt okoztok vele.
      Itt vagy például te,,, ha meglátom, hogy koviubi, már fülig ér a szám, és összedörzsölöm a tenyerem, mert szép hosszú kommenten élvezkedhetek. Nekem ez jut, és meg is becsülöm, hidd el.
      Imádlak, amiért ilyen kitartó, és lojális vagy, és mindig megteszed a kedvemért.

      <3<3<3

      Törlés
  10. Drága Becca<3
    Kezdeném azzal, hogy elolvastam az előző komimhoz érkező válaszod, és igen, nagyon sok munkám van. Suliban állandóan zaklat a tanárom, hogy rajzoljam már le azt a költőt...meg tajzoljam már le azt az írót is, és hát... muszáj vállalnom:3 (jegyet is kapok érte...szóval na..a hülye nem vállalná..) De tényleg... Ha neked megfelelne úgy június tájékán, akkor belevágnék egy rajzba... most valamikor fb-n dobj meg egy üzivel, és lerajzolom azt, amit/akit csak akarsz.<3 :') Már Tündinek és Silvernek is rajzoltam, szóval neked is szívesen rajzolok.<3
    Most viszont a rész...:')
    Hát igen...
    B*ssza meg Lou el fogja venni Hazzát...ismétlem LOU ELVESZI HAZZÁT:O WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHH<3 annyira de annyira imádom.... hogy az égbe ne imádnám...Főleg a rész,mikor Hazz el kezdte sorolni, hogy kék és fehér lesz minden, és 3 emeletes torta stb... komolyan bőgök...god!!
    Aztán visszatérve, hogy Lou izomlázzal küzd:3 Nem sajnálom, mert gyorsan vissza fog szokni...:3
    ... Na és a flört.... sírás után nevetés... jól tudsz játszani az érzelmeimmel<3 grat:'D<3
    És a tengerpartos jelenet...Harry Lou felé sétál...megvan... de nagyon is megvan.. elképzeltem és.........

    Alig várom a kövit<3 hozd gyorsan;) és kérlek az üziről se feledkezz meg<3 xx
    Puszillak<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt mondjuk nem csodálom, hogy mindenki zaklat... annyira gyönyörűen rajzolsz, hogy arra nincsenek szavaim. Irigy lennék, mert én csak pálcikaembert tudok, és mindig álmodoztam arról, hogy szépen rajzolok, de nekem ez nem adatott meg. Eddig azt sem tudtam, hogy az íráshoz lenne affinitásom, de most, hogy itt tartok, azt hiszem megnyugodtam, hogy mégis szorult belém egy csöppnyi tehetség valamihez.
      Hogy Lou elveszi-e Hazzat, az még a jövő zenéje, és magam sem tudom, mikor hogy....úgyhogy egyelőre örüljünk annak, ami van, és reménykedjünk, hogy egy darabig nem úsznak be a képbe sötét felhők (bár szerintem akkor hányni fogtok a sok cukormáztól...)
      Írok üzit, de mostanában őrült napjaim vannak, és a következő két hét sem lesz semmi...
      Köszönöm a fantasztikus ajánlatot, élnék vele, ha lehet ...

      <3<3

      Törlés
  11. Egek, micsoda öröm volt pont ma erre ébredni! ^^ Imádtam ezt a részt! :') Úgy hiányzott már, hogy végre újra ilyen édesek legyenek együtt, hogy most konkrétan pacává olvadt a szívem a mellkasomban. :) Megfogadtam, hogy a vizsgáim végéig nem kezdem el olvasni a Stockholm Syndrome-ot, de ezt természetesen nem sikerült betartanom, viszont még nem értem utol magam, de amint elértem az utolsó részhez ott is jelentkezem majd! :) Addig viszont lássuk ezt a csodát! *-*

    ,, Éjfélkor teleettük magunkat a teraszon, aztán éjjel háromig összebújva beszélgettünk a nagy, puha párnákkal zsúfolt matracon, ami a korlát mellé volt fektetve, és így tökéletesen láttuk a csillagok fényében megcsillanó hullámok fehér taréjait, amik néha lustán kiemelkedtek a feketeségből, hogy pár méterrel arrébb ismét belesimuljanak a sötétségbe. " -- Ez annyira tökéletes, hogy úgy érzem, mintha én is ott lennék. *-* Hallom a hullámokat, látom a csillagokat, gyenge szellő... Jézusom! <3

    ,, Hosszú ujjaival az állam alá nyúlt, felhúzta a fejem, és a homlokomra szórt csókokat, nehogy bibis legyen, miközben azt suttogta, hogy szeret. " -- Meghalok! Megölnek! Megölsz! Szivárványhányás indul! *-*

    ,, – Szeretlek, kicsi. Mindig szerettelek, és mindig szeretni foglak. Ez nem változik. És remélem, most már mi is felnőttünk hozzá.
    - Én is remélem… - válaszoltam nagy sóhajjal, és édes ajkát simogattam a hüvelykujjammal, míg a szemeim igyekeztek millió képet rögzíteni a szépségéről. " -- Mennyire csodás újra ezt olvasni! :') Mintha évek teltek volna el... :')

    ,, - Komolyan? Nem viccelsz? – kérdezte olyan arccal, mintha valami óriási dolgot mondtam volna mellékesen.
    - Tessék? Mivel? – értetlenkedtem.
    - Elveszel? – fúrta a pillantását az enyémbe.
    - Már megkértem a kezed. Mi ezen a hírértékű? – kérdeztem, mert tényleg fel nem fogtam, mi ebben a meglepő.
    - Oké, persze. Van gyűrűm, és mondhatom, hogy a jegyesed vagyok, de tényleg el is veszel?
    - Hazz! Az isten szerelmére! Nem azért vettem egy gyűrűt, hogy eggyel több legyen az ujjaidon. Azért kértelek meg, mert azt akarom, hogy örökre hozzám tartozz. Persze, hogy elveszlek. " -- Édesem, naná, hogy elvesz! Merne nem elvenni! Szét is rúgnám azt a tapiznivaló hátsóját! De annyira hihetetlenül édesek, hogy szüntelenül vigyorgok itt, mint egy debil.

    ,, Az ő napja lesz… nem lehet más, csak tökéletes. Én csak egy valamihez ragaszkodom. Hogy örökre az enyém legyen. " -- Nem sírok, csak belement valami a szemembe! Csillámpor lehet.

    ,, Mikor beléptem az ajtón, ott találtam Niallt, aki egy fotelban ült, és a gitárját pengette halkan, lábait átvetve a karfán. " -- Jaj a kis szöszim! De imádok minden jelenetet, ahol ő is ott van! <3

    ,, Zayn a kiskutya miatt nem tudott elindulni, mert úgy nyüszített, hogy nem volt szíve otthagyni. Most épp egy táskába próbálja begyömöszölni, hogy magával hozza." -- Másnak is nevetnie kell ettől a képtől? :D Mert én nagyon jól szórakozok rajta! :D

    ,, - Jézus! – nyögtem fel. - Ez kibaszott cuki! " -- Jézus, ezzel teljesen kinyírtál, nem tudom miért, de teljesen!

    ,, - Mert reggelre belehugyozott a bakancsomba, arról nem beszélve, hogy kettőnk között alszik az ágyban; Perrie megállás nélkül gügyög neki, és úgy csinál, mintha valami ufó lenne, akivel nem tud kommunikálni, de mindenképpen el akarja neki magyarázni a földi élet rejtelmeit. Ez meg nagy szemekkel bámul rá, mintha értené, majd mikor már azt hiszed, sikerült valamit beleverni a fejébe, elszalad, és két perc múlva egy szétrágott zoknimmal, vagy a papucsomat vonszolva kerül elő, ami kétszer akkora, mint ő maga, de elszántan küzd vele, hogy darabokra szedje. " -- Visongok, komolyan! :D Ez zseniális! :D Imádom Zaynt, főleg mikor kiakad. :D

    ,, Lenéztem a kis szőrcsomóra, aki lassan kezdett velem megbarátkozni, és kacsintottam neki. Esküszöm, mintha elvigyorodott volna. " -- A kutya is tudja, hogy ki/mi a jó... Sosem akartam még ennyire zsebkutya lenni. :'D

    VálaszTörlés
    Válaszok

    1. ,, - Mondtam már, hogy bent ne dohányozzatok! " -- Daddy Direction megjelent, és egy mondattal rendet teremtett. :D

      ,, Egy libafos színű, múzeumi értékű Chevy kanyarodott a parkolóba, amiből Ed szállt ki vidáman. " -- Megjött a kisszerelmem! *-* Egek, mennyire tudok örülni Ednek, valahányszor megjelenik! <3

      ,, - Többiek? Harry? – mindig féltékeny voltam kettejük mély barátságára, és megszokásból kezdett összeugrani a gyomrom, de figyelmeztettem magam, hogy mától ez nem lehet így! " -- Jaj ne féltékenykedj Lou! Semmi okod rá, Hazz imád téged, Ed meg amúgy is az enyém!

      ,, Felmutatta a hüvelykujját, és rövid lábain felszökellt a lépcsőn. Néztem utána, és eszembe jutott, hogy az esküvőnkre ír majd egy gyönyörű dalt, és ő fog énekelni a tengerparton, miközben Harry mezítláb sétál felém a homokban. A kép megmelengette a lelkemet. " -- Basszus, ezentúl minden nap meg fogom nézni a postaládám, hogy megjött-e az esküvő meghívóm, mert erről rohadtul nem akarok lemaradni! Iszonyatosan várom a folytatást, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak szólni a dalhoz, és hogyan mondják el és minden! Tűkön ülök! *-*
      Ölellek, és újfent köszönöm a csodás fejezetet! :)

      Törlés
    2. Jaj, annyira imádlak!! A kommentjeidet sem kevésbé. Te is egyike vagy a nagy elemző csapatnak, és én ezért roppant hálás vagyok, tényleg. Olyan örömmel olvasom őket, mint egy kisgyerek rázza a hógömböt, és csillogó szemmel nézi hosszú, hosszú ideig.

      A következő részben sok minden kiderül, csak addig légy türelmes, kérlek.
      Annyira imádom olvasni, hogy kinek, melyik mondat jön be, mert ez olyan változó... persze, vannak favoritok, amik egy-egy részből nagy kedvencek mindekinél, de pontosan az a fantasztikus az olvasásban, hogy mindenki megtalálja benne a neki fontos, vagy tetsző részeket. A "Jézus! Ez kibaszott cuki... " a te ilyen mondatod, ami nem tudom miért talált be, de biztos, hogy hallottad Louis hangján...ugye?!

      Ölellek, és várlak.

      Törlés
  12. Sziiiiiia Drága Becca! ♥♥ Ismételten CSODA van itt előttünk varázslatos,meseszép ♥ zseniális, fantasztikus,fenomenális, kékészültem
    Szegény Niall ...most Harry hogy nem fáradsz ki nem értem :D "órákon át szerettem" jaaj ♥ ez annyira gyönyörű,bár olyan későn nem szabad már ennetek le kell dolgozni... a csillagok és beszélgettek éjjel Óhh istenem ez annyira, de annyira gyönyörű!!! ♥

    Niall a terepeuta ♥ Édes Drága ♥ Hát megeszem őket komolyan :") XD féltékeny Louis na igen Louis fel volt izgulva,de miattad, TEEE!!! awh azt iszem lélegeztetőgépre van szükségem megpuszilgatta,ogy nehogy bibis legyen é sközben suttogta,hogy szereti meghalok VÉGEM Kész ennyi KO vége az életemnek!!
    "Szeretlek, kicsi. Mindig szerettelek, és mindig szeretni foglak. Ez nem változik. És remélem, most már mi is felnőttünk hozzá."-Most elásom magam azonnal végrendeletet kell írnom rá kell hagynom a kincseimet valakire nEM BIROM úRISTEN felnőttetek igen fel!!! :")
    Hüvelykujjával simogatta az ajkait ♥♥♥ :")
    Awh Harry dehogy birnád megállni mindenkinek a gyürűdet akarod mutogatni ... fogatta az ujján a gyűrűt Édes Jó Istenem ez minden alkalommal kikészít...El-el tervezik az esküvőt :D
    Harry nem azt csak úgy viccből adta mikozben megkérte a kezed nem fog elvenni Úristen "- Hazz! Az isten szerelmére! Nem azért vettem egy gyűrűt, hogy eggyel több legyen az ujjaidon. Azért kértelek meg, mert azt akarom, hogy örökre hozzám tartozz. Persze, hogy elveszlek." *durva fangörcsroham,csapkodj,mint egy pingvin aktiváció*
    Jézusooom!!! ♥
    Nautical Téma hagyjon mindenki békén Becca te ki akarsz nyírni...horgony és kötél motívu is kell rá hát meghalok ♥
    esküvötervező üzemmód :D

    "Az ő napja lesz… nem lehet más, csak tökéletes. Én csak egy valamihez ragaszkodom. Hogy örökre az enyém legyen. "-AZT HISZEM éN ITT éS MOST HALáLOZOM EL már nincs ami megmentsen Úristen
    a kétnapos ágytorna szegény Lou :D :D jó ezzen sírtam nem tudom miért xdd :D :D izomlazító kenőcs... szóval Harry be kell pótolni a dolgokat ugye? Harry te egy állat vagy!! ne harapj ennyire...
    Nem bírja kibontani a haját? Jó mondjuk megértem túl sok volt ez már a hajának is :D
    Louis átmegy szinészbe 3,2.1 :D Garfield Garfield xdddd :D :D végem
    Hatchiii ♥♥♥ :") aw szegény Zayn na de látod a kutya sem tud nélküled élni akar minden pillanatban
    Hát Niall már mindegy elszóltad magad, nem mintha Louis nem tudta volna ... Szegény Niall sajnálom szegnény, hagyjk izgulni a Drágát
    Óh Istenem Hatchi imádom azt a kutyát... Jó ennyi végem nem birom szakadok :D elehugyozott a bakancsába és Perrie gügyög neki... Úfó :D xdd

    ", mintha valami ufó lenne, akivel nem tud kommunikálni, de mindenképpen el akarja neki magyarázni a földi élet rejtelmeit. "-mi ez Úristen :D :D :"D xddddd ezt fel kell írnom valahová :D :D ez zsenuális :D
    visítok :D :D aogy Zayn elmeséli a kutyát végem van :D nem birom xddd
    Niall mint polihisztor nos igen a lelkitársam bár én smemihez nem értek de nem baj azért van Niall

    "Ismét nyílt az ajtó, és azonnal tudtam, hogy Harry érkezett meg. Egyszerűen megváltozott a levegő rezgése. Nem fordultam meg, csak elvigyorodtam – aznap már ezredszer –, és vártam, hogy mit fog csinálni.."-awh ♥ tudta,ogy Harry jött... Na arra én is kivncsi vagyok mit fog csinálni

    " Szinte Harry szívdobbanásait is hallottam, és tisztán éreztem, hogy a pillantása égeti a hátamat. "-Úrjézus

    "Lassan megfordultam, és mikor Harry hatalmasra táguló szemeit és elnyíló ajkait megláttam, épp önelégült mosolyra húzódott a szám, de kiderült, hogy a reakció nem nekem szól."-Lecseréltek Louis ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "- Ki ez a gyönyörűség? – kérdezte, és hosszú lábaival elindult felém.
      - Már találkoztunk, Louis vagyok… - mondtam, mert nem vallott volna rám, ha nem csapom le a magas labdát."-a kis szerény xdd :D XDD EZ tiszta Louis :D Végem :D

      "- Hogy hívnak, te szépség? – Nem lehetett újra eljátszani, hogy azt mondom, Louis, ezért beletörődőn válaszoltam: – Hatchi.
      Hazz felnézett, a pillantását az enyémbe fúrta, és azt kérdezte: - És a kutyát? "-hát ilyen nincs Végem Harry flörtöl Louis-val akinek éppen a jegyese Oke én ezt nem birom rákacsint vááááááá *---*
      Harry és Hatchi istenem az az űbercuki pillanat ♥ Végem attól a képtől aza kutya maga az *űercukiság* kifejezés *-* Louis féltékeny a kutyára :D xddd :D
      3,2,1 megjött apuciii Liam Drága megérkezett ♥ Jaj szegénykém Soph kiaszott szerencsés vagy és nem érdekel,hogy beteg akkor is szerencsés
      Nyugi Lou Harry a tiéd, hozzád tartozik, a irtokodban van (ezt olyan jó volt leírni) Úristen Jay mennyire fog örülni ♥♥♥ :")
      ED ♥♥♥♥ *_* Drága Ed
      Louis te mindenkire féltékeny vagy aki Harry közelében van kérlek szépen :D

      "Néztem utána, és eszembe jutott, hogy az esküvőnkre ír majd egy gyönyörű dalt, és ő fog énekelni a tengerparton, miközben Harry mezítláb sétál felém a homokban."-Igen Becca hivatalosan is rájöttem,ogy te ki akarsz nyírni így befejezni? Hát belehalok Úristen Ed dal énekel Harry Louis esküvő homok mezítláb sétál Végem ED!! Váááááááááááá *---* Ez annyira itt van előttem whááááá meghalok kicsinálsz kicsinálsz egyszerűen kicsinálsz

      Köszönöm az élményt Várom a kövit nagyon ♥ Nagyon kiváncsi vagyok ogyan mondják el a srácokak és Harry mit tartogat még a tarsolyában és ED is és juuuj ♥ Na egy szóval izgulok rohadtul :D oke ez két szó na mindegy Imádlak ♥ CSODA! nevettem,sírtam és legfőképpen olvadtam ♥♥♥ Végem van ♥♥

      Törlés
    2. Drága, szabadságolt Tündikém! <3

      Megmondom őszintén, ez az újfajta komment nekem még jobban bejön, mint az előző, ahol a saját írásomat is újra kellett olvasnom, amivel sosem vagyok elégedett (tudom, tudom..de akkor is így van) VIszont... amiket te írsz, azok így ömlesztve nekem még jobban bejönnek, és én is visongok, és hangosan nevetek, és felolvasok belőle a családnak, úgyhogy már közönséged is van.
      Meg is érdemled, mert szenzációs a humorod.

      MIndent köszönök, és ölellek, ezerszer... <3

      Törlés
  13. Hat ez egyszeruen tokeletes😍 ugy eltalalod a szemelyisguket hogy borzalom:D nincs meg egy olyan iro mint te😚 Larryek meg... ahhhw tokely:D es kulon orulok hogy Zayn maradt...Elkepeszto vagy mint mindig💗 koszonjuk hogy vagy <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zayn, hogyne maradt volna?? Hisz még csak 2014 nyarán vagyunk...
      De elérkezünk majd napjainkig is.. :((
      Hogyne lenne ezer jobb író, mint én, de örülök, hogy neked tetszik, amit csinálok, és segít kikapcsolni, ha olvasod a történeteimet. Nekem ez a legfantasztikusabb érzés a világon <3<3

      Törlés
  14. Jajj hát édes Istenem,elolvadok!
    Annyira aranyosak
    !!És most ezt nem csak Harry-re és Lou-ra értem.Hanem a kutyára is!És a kutya és Harry...az mindent visz.
    Valahogy olyan meghitt volt az egész,hogy ott egymás után szállingóznak a fiúk..aztán Ed.Annyira békés és jó hangulata van az egész résznek,hogy ilyet más szerintem nem is tudna érzékeltetni.Zseniális.
    Na jó,ezt a részt muszáj kiemelnem:
    "- Oké. Hatchi! Legyél gyönyörű! – a szájába adott egyet. – Legyél űbercuki! – újabb roppanós falatka. – Nézz úgy, hogy elolvadjak! – és még egy…
    Nem bírtam nézni a két szerelmest, ezért visszafordultam a pulthoz, és a kávémat kavargatva rágyújtottam. "-erre nincsenek szavak.Ez már bőven kimeríti az extracukiság fogalmát.Harry-val és a kutyával fogok álmodni,ahogy ül a fotelben és adogatja a falatkákat és ....jézusom annyira aranyos!!:) <3 <3
    Órákig tudnék még ilyesmiről olvasgatni,hogy Harry a kutyával,Zayn morgolódik,Harry flörtöl(!!!)Louis féltékenykedik,tervezgetik az esküvőjüket...
    Annyira hogyishívják,szívmelengető ez a rész.
    Köszönöm :)

    Ölel:Emse

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látszik, nekünk azonos az ingerküszöbünk, mert ez a legeslegkedvencebb részem ebből a fejezetből. Szinte látom Harryt, ahogy dirigál a kutyának, hogy legyen cuki, meg gyönyörű, aztán csak ránéz, kivár, elégedetten bólint, és a szájába ad egy jutifalatot.

      Ha órákig nem is, de egy darabig még biztos, hogy ilyen részeknél maradunk, amíg ki nem merül a felgyülemlett vattacukor a tollamból, amit olyan nagyon sokáig nélkülöztünk...aztán még nem tudom mi lesz, vagyis sejtem, de még nem akarom..:P:P

      Puszillak, és köszönöm a fantasztikus kommenteket, amivel mindig megörvendeztetsz. <3

      Törlés
  15. Nagyon édes volt ez a rész, megmelengette a szívemet. :) Harry über cuki volt, ahogy az esküvőt tervezgette. Írtó kíváncsi vagyok rá végül milyen lesz, ez a tengerpartos ötlet kifejezetten tetszik. :) A kutya nevelésén meg jót nevettem, hát nem volt nehéz feladata a blökinek. :D Kíváncsi vagyok Harry, hogy akarja elárulni a többeknek, hogy mi is történt. Főleg Niall reakcióját várom. :D Tényleg lesz szó a történetben arról, hogy neki lesz-e valakije? Vagy ez a valóságtól fog függni?
    Louis meg nagyon aranyos volt ahogy elkezdett volna féltékenykedni és leállította magát! :) Puszi Lia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmmmm... NIallel még nem tudom, mihez kezdjek. Kinőtte magát, és az agyam hátsó részében ezer dolog motoszkál, de még nem akart eddig a feslzínre törni. Tudod, én nem tervezem el a sztorit, (persze az MTF esetében azért nem rugaszkodhatok el teljesen a valóságtól, és mindig igyekszem, hogy egy-két ponton találkozzanak az események) de ettől függetlenül, általában engem is meglepetésként érnek a fordulatok. Úgyhogy erre a kérdésre most nem tudok kielégítő választ adni. Remélem nem haragszol <+

      Az esküvő ugyanez... még nincs meg a fejemben, úgyhogy egyelőre örüljünk a hirtelen beköszöntő boldogságnak, és ne hímezzük Harry fátylát ;)

      Igen, Harry nem állított teljesíthetetlen feladatokat Hatchi elé... ő nem is olyan. <3

      Köszönöm a millió kedves kommentedet, mindig várlak.

      Törlés
  16. Drága Beccam! <3
    Kérlek legyél rám nagyon büszke, mert ezt a kommentet most éppen Wordben írom, hogy teljesen sicher legyen, hogy megkapod. Ha ez sem sikerül akkor bebizonyosodik, hogy 16 éves koromra bénább lettem mint valaha voltam. (ezen a héten másodszor este le a lépcsőn, ma egy lépcsőfordulónyit gurultam egy paddal, ami a seggre esésem után beleállt a lábamba, de sajnos csak két lila folttal megúsztam, pedig most fekhetnék a kórházban és szórakozhatnék azzal, hogy az eddigi összes blogodon, az összes részhez újra kommentelnék)
    DE térjünk a rá a részre. Idáig ráztam a telefonom, most pedig a laptopom, hogy nehogy tönkremenjen attól amennyi nyálat rácsorgattam. EGYSZERŰEEN HIPERCUKIIIIIIIIIII!!!!!
    Hogy de hogy lehetséges, hogy ennyire édesek? És nekem miért nem teremtettek fent egy ilyen szerelmet aki ilyen szinten az álmaimat mondaná ki. *---------*
    Én mondjuk vörösrózsás tortát szeretnék templomban, hogy ezzel is bemutassanak a Biblia hülyeségeinek, miszerint nem teljesen mindegy hogy milyen nemet szeretsz. De tudom engem senki nem kérdezett.
    Louis és a vén csontjain teljesen meghatódtam. Tényleg olyan mintha az egészet újra kezdték volna, ami egyfelől zseniális hogy képes volt erre mind a kettőjük személyisége megérni, és felnőni a feladathoz, másrészt viszont nem lehet sem kitörölni, sem kikerülni a múltat én úgy gondolom. (Domával a mi kapcsolatunkon is lehet már csak az segítene ha megkérné a kezem….. hmmmm)
    És mellesleg zárójelben egyáltalán nem sajnálnám ha az „elmúlt fél év bepótlását” jó részletesen olvashatnánk. (LÉGYSZZZIIIIIIIIIIIIIIIII CSAK EGY KICSITTTTTTTT)
    Az hogy Harry személyiségfejlődése eljutott arra pontra hogy már nem csak pacisan tud Lou viccein nevetni, hanem visszavágni is képes, az megint csak ZSENIÁÁLLIIIISSSSS
    Nagyjából Niallnek a következő 10 másodpercben le kell esnie, miután kimennnem kávézni, hogy vajon miért nem vette fel a telefont egész hétvégén Hazz (hangosan nyikorogtak az ágyrugók, nem hallotta volna természetesen), úgyhogy „lapozzunk!”-ot fogok nyomni, ha nem kapjuk meg nagyon nagyon gyorsan a vallomásukat. (nem szeretnélek siettetni, tudom az ilyen csodához idő kell, de akkor is)
    Zerriet tudod hogy imádom, úgy hogy a kutyusos rész plusz melengette a szívemet. Annyira imádom ezt a történetet annyira összetett, hogy csak kapkodom a fejemet mikor elsuhan mellettem egy ilyen rejtett cuiság. (More Than Friends, More Than Friends IMÁÁÁÁÁDOM)
    Ennek a résznek az olvasása közben körülnelül 600szor annyi boldogsághormonom termelődött mint amúgy, úgyhogy nagyon nagyon köszönöm ezt az élményt.
    Imádlak:
    Lilly<3

    Ui.: Hogy vagy?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És itt vagy.... És én könnyekig hatódtam. Kétszer olvastam el, mert nem hittem a szememnek. Aztán bepipultam (ismersz, hogy milyen vagyok olyankor... ) hogy mi a pöcsömért nem beszéltünk már megint napok (hetek???) óta?????????????????
      Egy kommenttel akarsz leszerelni??
      Hát, sikerült:))

      Ismered a gyenge pontomat, és ez megijeszt...
      De mi az, hogy kétszer törted össze magad, és én nem tudok róla??????????????? Azért ki tudsz akasztani rendesen. Ajánlom, hogy előkerülj, és mesélj, vagy megnyúzlak... és bőr nélkül cefetül fogsz kinézni a koncerten., Amúgy ezzel kapcs. remek híreim vannak. Beszélnünk kellene.

      Szeretlek, de ezt már úgyis tudod.
      Egy ideig maradunk rainbow-landen, relax ;)

      Törlés
  17. Szia Kicsim <3
    Sajnálom, hogy csak most, és csak ilyen röviden adom tudtodra, hogy istennő vagy, de rohadtul ki vagy készülve, és semmi kedvem semmihez.
    Ez iszonyat cuki lett :") Teljesen visszatért a régi imádnivaló hangulat, és ha nem lenne minden sötét, és nem a takaró alatt feküdnék, akkor tisztán ltnám a millió szikrát körülöttük...<3 Hatchi! Megzabálom a kis parfümillatú manót :) a nem egy kétméteres kigyúrt vérebem lenne szögecses nyaklánccal, akkor tuti átnevezném Hatchi-ra :) Biztos jól kijönnének Alfival. De mivel az én karmolósugatóssáros ebem nem tíz cent, és nem finom illatú, ezért marad Hercegnő c:
    Eeeeeeed <3 De szeretem :) És a vörös pasi is nagyon aranyos ( belsőpoén muahahaaaaa :D )
    Maradjon minden ilyen gyönyörű ha kérhetem :P És te is maradj ilyen tündér!
    Szeret
    Nejed xx

    ui.: a mi szerelmünk menőbb mint Larryéké bitches ^^ :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Életem!

      Azt hittem bojkottálsz.... szerencséd, hogy nem. Hogy megy a kakis pellus csere??? És alusztk már pár órát éjjelente? Csani imádja az idióta nővérét? Mert én helyette is. Csa qrvára hiányzol.... a csopiból is, és a Takenből is, mivel sajnos az a te blogod, így nem írhatja más helyetted.... ez az én nagy, feneketlen bánatom:((

      Ettől még imádlak, és köszönöm, hogy szakítottál rám időt <3<3
      holnap főzök neked egy körömpörköltet, abban van kajak rendesen ;)

      Törlés
    2. sajnos, Larrynél semmi sem menőbb... de ne keseredj el. <3

      Törlés
  18. Drága Becca!
    Kicsit megkésve bár,de itt vagyok ám.:))
    Megeszem őket annyira édesek, a szívem csordultig telik szeretettel és itt csorgatom a nyálam a képernyő előtt. :D Annyira hiányoztak már a kis lelkemnek ezek a nyugodt, szerelemtől teljes részek. :) Asszem ezeket sose fogom megunni .
    Nagyon nagyon várom már , hogy a fiúk mit fognak szólni, szinte látom magam előtt Niallt ahogy sikítozva ugrál, aztán pedig csak a csak ül a mindentudó kis mosolyával az arcán.:)))
    Nagyon várom a következő csodás részt.:)
    xoxo, Szofi<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Szofi!

      Még épp időben érkeztél, mielőtt felteszem a kövi részt.
      Örülök, hogy szereted ezeket a nyáladzós részeket, mert egy darabig ilyenek jönnek a sok eretvágós után... nálam legalábbis itt volt már az ideje.,(majdnem három hónap, ha jól emlékszem, bőven elég a szenvedésből)

      Puszillak, és köszönöm az SS komit is <3<3 Szívemcsücske az a sztori, csak kevesen szeretik:((

      Puszillak, ölellek.

      Törlés