2016. augusztus 3., szerda

These Roads We Stumble Down / 5. rész




5.rész


– Jézusom, Louis – szűrte a fogai közt Harry, majd gyorsan lekapkodta a maradék ruháját, beugrott, és becsapta maga mögött az ajtót.
  Louis lábai közé térdelt, éhesen csókolni kezdte, és rájött, hogy már rég túl vannak azon a határon, ahol még vissza tudnák fogni magukat. Mikor odanyúlt, hogy átfogja a farkát, Lou hirtelen eltolta a kezét.
– Szeretném, ha a szádba vennél – mondta két csók között –, rendben?
  Harry bólintott, és forróság öntötte el a hasát.
– Igen, Lou, én is akarom.
  Elindult lefelé Louis testén, és teljesen ledöbbent azon, hogy minden idegszála megfeszül, olyanok is, amikről nem is tudott. A gerincében érezte a vágy hullámait, és a gyomrában ugyanúgy. A bőr az ajkai alatt lágy volt, puha, de ha a kezeivel markolta meg, minden, amit tapintott, csak hullámzó izomkötegek, és a bennük rejlő erő. 
  Megállt, hogy körbenyalja Louis jobb bimbóját, és ujjai közé csípte a másikat, míg a fiú kitartóan próbálta lefeszíteni a vállait. Harry nem adta fel, próbálta nyújtani a dolgot, ameddig csak lehet, így harapta és szívta az aranybarna bőrt, egészen Lou hasáig, ami szabálytalanul emelkedett és süllyedt, és a farka megcirógatta Harry állát. Louis szüntelenül vonaglott alatta, és próbált kierőszakolni kicsit több érintést, míg Harry kénytelen volt két kézzel megfogni és határozottan leszorítani a csípőjét.
  Most, mikor végre használhatta a nyelvét és a fogait, hogy végre belemélyessze őket a finom húsba Louis hasán, úgy gondolta, így maradna örökre, vagy legalább addig, míg a fiú tele nem lesz sötét, nedves jelekkel, amik azt bizonyítják, hogy csak az övé. Nézte az újabb és újabb szívásnyomokat, amit maga után hagyott, és a nyálától fénylő aranybarna hasat. Szinte fájdalmas volt elszakítani magát, hogy lejjebb hajolva megízlelje a puha bőrt Lou combjain, és nedves csókokat hagyjon rajtuk, egyre közeledve a célja felé, míg Louis teste ívbe hajlott, mikor megérezte a forró leheletet kőkemény szerszámán.
  Lou egyetlen szót sem szólt egész idő alatt. Az összes hang, amit kiadott, csak éles légvételei voltak, és néha elfojtott nyögések. Harry szinte összegömbölyödött, mégis felnézett Louis-ra, hogy legalább néma belegyezést kapjon, de a fiú a plafont bámulta, elnyílt ajkakkal.
– Hé! – súgta Harry. Louis lenézett, a szemében egy kis bizonytalanság villant. – Minden rendben?
  Louis bólintott, még mindig némán és feszülten, míg Harry fellökte magát, hogy megcsókolja, egyik kezével átfogva a nyakát, a másikkal türelmesen meleg köröket rajzolva a mellkasára. Apró puszikkal lepte el az állát, és az orrával simogatta, míg érezte, hogy Louis ellazul az érintése alatt.
– Igen… – mondta végül Louis, a karját paskolva. – Jól vagyok. Gyerünk, csináld, a farkam nem szopja le magát! – Harry nem tudta megállni, hogy belenevessen a szájába.
– Ahogy óhajtja, felség! – mondta egy kacsintás kíséretében, és megejtett egy kicsit túlzó, kötekedő meghajlást, amúgy is görnyedt helyzetében.
  Louis csak felhúzta a szemöldökét, és egészen komolyan válaszolt: – Igen, rajta!
  A hátsó ülés varázslatos módon nem lett nagyobb az előző együttlétük óta, így Harry kicsit feltolta Louis-t, nekidöntve az ajtónak. Még egyszer felemelkedett, hogy kapjon egy apró, gyors kis csókot és egy mosolyt, aztán lecsúszott az ülésen.
  Louis farka még mindig mereven feküdt a hasán, előnedv gyöngyözött a hegyén, és eljött az idő, hogy Harry megízlelje. Úgy vette az ajkai közé, hogy a makkját fogják be a puha párnák, mielőtt a nyelvével finoman megnyalta, és felvette róla a nedvet. Harry általában nem szerette ezt csinálni, de ettől függetlenül, kapott már jó néhány bókot tehetséges szájára. De ma este, ahogy Louis finoman tekergett alatta, és az ujjai a hajába túrtak, hogy finoman rányomja a szerszámára, úgy érezte, most kifejezetten élvezi.
   Harry engedte, hogy a fejét gyengéden magára húzza, és nyelvét ráfonta a péniszére, majd végignyalt a teljes hosszán. Bő nyállal az alsó felét is végigsimította, érezve a pulzusát a lüktető vénán, és a kezét használta, hogy megtámassza a tövénél, mikor érezte, hogy összerándul. Remegés futott át Louis combjain, ami arra ösztökélte Harryt, hogy végül a szájába engedje. Érezte a súlyát és hogy mennyire forró.
  Ahogy Harry mélyen a torkára engedte, és az arca behorpadt, mikor keményebben szívni kezdte, Louis ujjaival a gödröcskéit cirógatta elragadtatásában, és halkan morgott, rekedten és kéjesen.
 
Te jó ég, Harry!
Harry továbbra is ráérősen bólogatott a farkán, nedvesen cuppogva, míg Louis fogása át nem váltott egy sokkal erőteljesebb szorításba. Harry bármikor, egyetlen nagy kezével lefoghatta volna mindkét vékony csuklót, és leszoríthatta volna az üléshez, de helyette hagyta, hogy Lou lenyomja a fejét, és a száját teljesen kitöltse, ezért annyit kapott be a farkából, amennyit csak tudott. Érezte a feszítést és az enyhe fájdalmat a torkán, meg az ülés durva anyagát a térde alatt. Bár még soha nem próbálkozott mélytorkozással, most, Louis  nyögéseitől és vonagló testétől ösztönözve úgy érezte, itt az ideje a tanulásnak.    
  Kihasználva az alkalmat, óvatosan megsimogatta Louis ánuszát, mire a fiú zihálni kezdett, a csípője megrándult, a lábai széttárultak, készségesen és érzékien. Annyira készséges és érzéki volt, és Harry ismét érezte a pulzusát, csak most belülről, amitől azonnal rátört a sürgető kényszer. Többet akart.
  Igyekezett egy kényelmesebb testhelyzetre találni, ezért felemelte Louis csípőjét a szabad kezével, majd a lábait a vállaira vette, mielőtt ismét leereszkedhetett volna. Egy kis nyálat és spermát engedett a szájából az ujjára, mielőtt ismét felnyomta volna Louis-ba, akiből azonnal kiszakadt egy hosszú nyöszörgés.
  Ez elég ösztönzés volt arra, hogy keményebben belé hatoljon az ujjával, de érezte, hogy még mindig túl száraz. Louis hihetetlenül szűk volt, és próbált elhúzódni a kellemetlen érzés elől. A homlokát ráncolta, amiből kiderült, hogy szeretne többet kapni, de nem élvezi a kényelmetlenséget.
– Harry! – mondta Louis két rövid lihegés között. – Nincs esetleg…?
  Harry azonnal a ledobott nadrágjáért nyúlt, és kihalászott belőle egy kis tubust.
– Te mindig tartasz a zsebedben síkosítót? – kérdezte Lou, miközben vidáman pillantott rá. – Sokszor teszed ezt, igaz?
– Nem – válaszolta Harry lassan, és elpirult. Az arcát Louis combjába fúrta, hogy eltakarja. – A boltban szereztem.
– Mi? Most vetted, odabent? Hogy csináltad, hogy nem vettem észre? – nevetett Louis.
– Hááát, én csak… Eltettem… A zsebembe. – Harry úgy érezte, hogyha az arca erősebben kezd lángolni, tényleg ki is fog gyulladni.
– Elloptad? – kérdezte Lou hitetlenkedve, és megforgatta a szemeit. – Mi vagy te? Egy kölyök?
– Nos… – válaszolta bűnbánóan Harry, de a hangja kissé tompa volt, mert próbálta mélyebbre fúrni az arcát Louis bőrébe. – Csak nem akartam… hogy azt hidd… Nem tudtam, hogy szeretnéd-e…
– Jézusom, Harry! – mondta Louis, de ez mégis annyira kedvesen hangzott. Lenyúlt érte, megfogta az arcát, magához húzta, és Harry azonnal mozdult, rátapadt az ajkaira, egyszer, kétszer, háromszor, akkor is, ha tudta, hogy az állát meg a száját belepi a nyál és az előnedv. 
– Louis szeme megvillant, mikor szétváltak. – És most, szent egekre kérlek, csak kend már belém! Még karácsony előtt, ha lehetséges.
– Hé, nem kell ez az előkelő duma – mondta Harry, mielőtt visszaereszkedett, alaposan bekente az ujját, aztán minden további nélkül felnyomta Louis-ba.
  Lou felháborodott kiáltása hamarosan kétségbeesett nyöszörgésre váltott, ahogy Harry ismét elnyelte a farkát, miközben ügyesen mozgatta az ujját ki és be. Louis arcán látszott, hogy erősen koncentrál, miközben a gyönyör szinte elemészti, és bár Harry haját és vállait markolta, mégis teljesen átadta magát, ahogy lehanyatlott az ülésre, és bármit örömmel fogadott, amit Harry tett vele.  Ettől Harry hangosan nyögött a farkával a torkán, gyorsított a tempón az ajkaival és az ujjaival is, erőteljesebben belenyomva a fiút az ülésbe.
   Mikor bepréselte a második ujját is, végre megtalálta azt a pontot, amit keresett. Amitől Louis lábujjai begörbültek, a szemei hatalmasra tágultak, és vadul lihegni kezdett. Újra és újra megérintette  a kis dudort, és pár perccel később Louis felrántotta Harryt a farkáról, a hasa szinte reszketett. Harry a kezével pumpált rajta még néhányat, amíg Louis egy elakadó nyögéssel elélvezett. Közben az öklét harapta, a lábai elernyedve, egyik az ülés háttámláján, másik a padlón.

  
Harry felült, hogy megcsodálja, amit művelt. A fehér ondócsíkokat, amik Louis mellkasát díszítették, egészen a sötét tetkóig, de a bámészkodás visszaütött, mikor Louis hirtelen meglökte, úgy, hogy Harry feje alig kerülte el a kapaszkodót. A fiú Harry combjaira ült, összekenve Harry gyomrát is a spermával, aztán kemény csók következett, csupa fog és nyelv. A keze rátalált Harry péniszére, azonnal simogatni és dörzsölni kezdte. Ez annyival izgatóbb volt, elmondhatatlanul kellemesebb, mint az üléshuzat érintése volt korábban.
 
Gyerünk, bébi!   morogta Louis a szétcsókolt ajkak közé, majd megcsavarta a csuklóját. – Csak élvezz.
   Harry háta ívbe hajlott, nekitámasztva az ülésnek, az ujjai Louis tarkójára simultak miközben élvezett. Összetámasztotta a homlokukat, és egymás szájából szívták a reszkető lélegzetet, míg az egész testét remegés járta át. Louis addig simogatta, míg úgy nem érezte, nem bír többet elviselni.
Lemosolygott rá, lázrózsás arccal, és annyira gyönyörű volt, hogy Harry arra gondolt, csakis maga az ég adhatott neki ragyogást. Úgy érezte, még most is látja az apró szikrákat a szemeiben, amit az iménti robbanás hagyott maga után.
   Harryben valami nyughatatlan érzés feszült, mint amikor egy új dallam van születőben. Dalokat akart írni Louis-ról.  Az is valószínű, hogy a farka is ódákat tudna róla zengeni. Persze, most nem tudott nekiállni, mivel a fiú pár centire volt tőle, csillogó bőrével és duzzadt ajkaival; mindezzel a hihetetlenül erős kisugárzással, ami ellentétben állt apró termetével. Csak csókolni tudta, de persze, Louis belevigyorgott a szájába, és azt morogta: „ Olyan vicces voltál” meg azt, hogy „Az az arckifejezés, az nem semmi…”, és ennyi volt, Harry lenyomta a hátára, mire Louis beleharapott a fülébe.
  Túl fáradtak voltak a hosszas birkózáshoz. Mindössze két új szívásnyom és a fenekén piros ujjnyomok maradtak Louis-n, mikor arcát végül Harry hátába fúrta, oda, ahol véget ér a gerince, majd azt suttogta:
 
Biztos vagy benne, hogy nem akarsz inkább pornózni? Mert szerintem nagyon jó lennél, még a pillangó tetkó ellenére is. – Mire Harry belenevetett az ülésbe.
   Aztán Harry letisztogatta magukat, sajnálatosan ugyanazzal a koszos pólóval, mint korábban, bár Louis-n nem látszott, hogy zavarná a dolog. Kicsit nyafogott, mikor Harry lehajolt, hogy ismét ráadja a pulcsit, mert túl fáradt és ellazult volt ahhoz, hogy megmozduljon.
 
Kérlek, drága! – mondta kedvesen Harry, kezével segítve Louis-t, míg az arcára egy puszit nyomott. – Nemsoká nagyon hideg lesz. Nem akarom, hogy megfázz.
   Louis puffogott, de tette, amit mondott neki, majd Harry kihasználta az alkalmat, hogy kipattanjon a kocsiból, és felnyissa a hátsó ajtót. Nem volt valami tökéletes, de arra gondolt, ha lehajtja az üléseket, és néhány pokrócot terít le, akkor egy éjszakára megteszi.
   Mikor végül felöltözött, Louis is kikászálódott az autóból, és nézte, ahogy Harry elrendezi a cuccokat – a táskákat meg a gitárját
, majd végül leteríti egy polártakaróval az egész kupacot. Harry elővette a vastag dzsekijét, és összetekerte, hevenyészett párnának. Mikor végül megfordult, Louis még mindig ugyanott állt, mezítláb a cipőjében, a karjaival magát ölelve, kiolvashatatlan kifejezéssel az arcán.
Harry kisöpörte a hajat a szemeiből, és félénken nézett rá. 

.

37 megjegyzés:

  1. Ilyen hosszú idő után is el tudod érni,hogy az írásodtól libabőrös legyek ❤

    VálaszTörlés
  2. Na végre pótoltam a lemaradásom, és el kell hogy mondjam...ez hiperfantasztikus! (#myword ;) )
    Annyira szürreálisnak tűnik, de mégis a szemem előtt va az egész jelenet..basszus :D <3
    Enné csak a Tanítvány jobb, de azért a MTF is vetekszik vele. Húúúha.
    Alig várom a folytatást!
    (örülök, hogy nem kezdtem el angolul olvasni, mert ez így sokkal, de sokkal élvezhetőbb! )
    Köszönöm, hogy fordítod ezt a csodát!
    <3
    puszi, Nicole E.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit. Én is imádom. Csak olyat fordítok, amire ellenállhatatlan kényszert érzek. A többi nem érné meg a sok munkát:))
      Puszi!

      Törlés
  3. Na jó komolyan kinyírsz...
    Ah, oh my god!
    Oké..
    nem tudok írni semmit se, mert nagyon oh my god 😍
    Pedig az olvasás közben megfogalmaztam mit is akarok leírni, de láss csodát a rá következő sorra el is felejtettem 😄
    0:44...
    De én úgy pörgök mint a húsvéti duracel nyuszi, és egyáltalán nem segített most ez a rész 😄
    Ahw...
    Nagyon jól fordítasz és oké. Halál... Most kezdődött még csak a nap, de összesen háromszor haltam meg, s éledtem újra ... Ez így nem izé... Érted...
    Btw, most olvastam ki a Tanítvány 2. Kötetét, amit szintén imádtam mint ahogy az elsőt is, és hiába számít az ember arra, hogy majd jönnek az unalmas részek, nem, te kicselezted előre látásom, és minden hova raktál egy olyan meghökkentő, vagy csattanós, esetleg izgalom dús cselekvésélt, hogy hiába tartottam majdnem a végénél, és késleltetni akartam az elkerülhetetlen könyv végét, csak azt hajtogattam magamba, na még ezt az oldal, na még ezt, oké ez tényleg az utolsó lesz, s megyek elfoglalom magam próbálva nem Eva bosszújára gondolni, de nem sikerült 😄 Különösen tetszett, a végér oda biggyesztett Jordenes rész. Az olyan szép volt, és kedves meg megható, hogy komolyan, ahw... Most anyát próbálom győzködni hogy gyerünk, vegyük meg a Stockholm szindrómát 😄 És a Tanítvány 3. Kötetét is nagy izgalommal várom. Irány Atlanta, Ezaz 😍💜💜💜

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kedves vagy, és hálásan köszönöm a kommentedet. Örülök, hogy ez a sztori is elnyerte a tetszésedet, de bevallom őszintén, annak még jobban, hogy szereted a könyveimet. Igen, mondd anyának, hogy az SS is kell a gyűjteményedbe. Azzal legalább kihúzod a Tan3-ig:))

      Jordant én is szerettem nagyon. És igen, irány Atlanta!! :))

      Törlés
  4. Ohhh istenem de édesek :D nem volt semmi :D

    VálaszTörlés
  5. Úristen annyira imádom 😍😍 édesek együtt 😍

    VálaszTörlés
  6. Gyorsban itt csak annyit írok, hogy imádtam, ami természetes és ahhhhhwwwwww, ezer hála részért.

    VálaszTörlés
  7. Ez egyre jobb lesz. Imádtam ❤
    Puszii 😘

    VálaszTörlés
  8. Már tegnap elolvastam, de csak ma van időm egy gyors komira.:D
    Imádtaaam! Annyira awww! Jézusom, csodálatos ez a sztori...nem tudok mást mondani, sajnálom.:( Mindig törekszem a hosszú komikra, de ez most nem fog összejönni.
    Csak annyit kérek, hogy siess!
    Puszi xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kell a hosszú komment, nekem ennyi is bőven elég:) Örülök, hogy szereted.

      Törlés
  9. Valósággal odáig vagyok értük! Annyira hihetetlenül jó ez a sztori!!
    Sajnálom az időhiányt bár én is mindig ezzel küszködök,de azért egyszer hátha lesz szerencsém azt is olvasni tőled!
    A Szuzit még a suliban ragasztották rám és szeretem!
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán, egyszer tényleg lesz rá időm, bár inkább ne legyen, mert az azt jelentené, hogy fél évig nem tudok mással foglalkozni:))
      A jól eltalált becenevek elkísérik az embert egy életen át, és van, akinek nagyon beválnak. :))

      Törlés
  10. Imádom őket! *-* Ajj, kis mukijaim!! Nagyon imádtam! Alig várom a folytatást, remélem hamarosan megkapjuk! ❤❤ Nagyon nagy! Louis snyjynkykskx meghalok érte, váááá!!*-*
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Louis karaktere ebben (is) zseniális. Én is imádom. Olyan kis huncut, és aljas és mégis eszméletlenül szexi. Megértem Harryt abszolút. És végig ilyen édesek lesznek, majd meglátod. :))

      Törlés
  11. Szia!
    Most jutott időm a végig olvasására, vagyis, hogy behozzam az eddigi lemaradásomat, és azt a szűz mária, szent úristen, mi ez? Imádom fantasztikus. Hogy lehetnek ilyen aranyosak?*........* olvadoztam eskü..imádlak alig várom a következőt ❤❤ xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mikor először olvastam, ráment egy hajnalom:)) Nem tudtam letenni, és másnap újraolvastam, mert annyira hiányzott ez a csodás kis világ, ahol csak ők vannak. valamiért beleszerettem, és azóta sem múlt el, pedig eltelt vagy egy év is.

      Törlés
  12. Sziiiaaa ♥ Nem tudom miért de valahogy ma megint el kellett olvasnom,valószínűleg csak a hangulatom miatt.
    "– Szeretném, ha a szádba vennél – mondta két csók között –, rendben?"-this hurts WHAT THE FUCK?? OH MAAAAAN ez amugy olyan cuki mi a faszért hallom ezt? az a rendben az meg csak rátett egy lapáttal im dyng here! az a rendbeeen az itt cseng a fülembeeeeen MEGHAALOOOOK NEM BÍROM
    "-Igen, Lou, én is akarom."-DA FAK? jaah ht fasza én meg megakarom halni hát egyszerűen nem hiszem el bassza meg kihalok nincsennek szavaim hát ez mi nem lett jobb igazábol 3-jára is ugyanúgy üt. ROHADJAAAAK MEG ÚRISTEEEEEN KIHALOOOK NEKEM OXIGÉNRE VAN szükségeeeeem right now!!
    Harry lefelé halad Louis testén én meg egyre mélyebbre som magam a földbe if that makes sense
    "A bőr az ajkai alatt lágy volt, puha, de ha a kezeivel markolta meg, minden, amit tapintott, csak hullámzó izomkötegek, és a bennük rejlő erő."-OK ez a mondat annyir cukiii hogy elfolyok itt nyombaaan kiskanalaaat kéreeeek valaki szedjen fel
    Harry végre elérte Louis pociját LITTLEEE TOMMO TUMMY what if I just die here? elérkezett a later pillanat GOOD VERY GOOD NICE
    Harry, Lou csak a tiééd but i don´t mind if you do that sooo DO IT BUT I WANT TO SEE IT THANK YOU VERY MUCH
    HARRY ANNYIRA CUKI HOGY BELEHALOK ÉN EZT NEM TUDOM FELDOLGOZNI IM SO DONE!!
    "-Hé!"-Mennyi érzelem volt ebbe? SÍROK HAGYJ!!!!
    "– Jól vagyok. Gyerünk, csináld, a farkam nem szopja le magát! – Harry nem tudta megállni, hogy belenevessen a szájába."-tHIS IS THE BEST THING I´VE EVER READ IN MY LIFE IM SCREAMING F,KASHFKJSHKJFFSDJHHSGHK DAT IS TRUE THO :D
    "– Ahogy óhajtja, felség!"-wHAT IS THS ? OKAY!! RIP WHAT THE FUCK DID YOU SAY Harry! that is painful
    Louis ahogy szinte az ajtón van aza testhelyzet IM JUST DONE WITH THEM
    OH MY GOD! IT´S THE TIME IT´S HAPPENING HARRY HE ADD THE TONGUE IM SCREAMING IM CRYING THAT IS UNFAIR
    "Harry általában nem szerette ezt csinálni, de ettől függetlenül, kapott már jó néhány bókot tehetséges szájára."-wHERE IS THE LIE? C´MON HARRY YOU JUST NEED TO DO IT TO THE RIGHT PERSON AND THE RIGHT PERSON IS LOUIS THAT´S ALL Y´LL
    Hogyne élveznéd mondom én Lou kellett és mindent megszeretsz NICEE
    "Harry engedte, hogy a fejét gyengéden magára húzza, és nyelvét ráfonta a péniszére, majd végignyalt a teljes hosszán."-OK *DEEP SIGH* ok but who is the fucking leader YES OF YOURSE ALWAYS
    "– Te jó ég, Harry!"-SAME
    "Érezte a feszítést és az enyhe fájdalmat a torkán, meg az ülés durva anyagát a térde alatt. Bár még soha nem próbálkozott mélytorkozással, most, Louis nyögéseitől és vonagló testétől ösztönözve úgy érezte, itt az ideje a tanulásnak."-TE JÓ ÚRISTEEEEN! Louis légy magadra büszke elkezdenek miattad mélytorkozni *CLAP* MINDIG TANUL VALAMIT AZ EMBER HARRY föleg ha jó a kisérleti alany OKAAAY I WILL STOP IT
    Harry are you okay? Im dying here!!
    "A homlokát ráncolta, amiből kiderült, hogy szeretne többet kapni, de nem élvezi a kényelmetlenséget."-Életkeeeee ♥
    "– Te mindig tartasz a zsebedben síkosítót? – kérdezte Lou, miközben vidáman pillantott rá. – Sokszor teszed ezt, igaz?"-LOU!! NOO! STOP THIS THIS WAS RUDE
    "– Nem – válaszolta Harry lassan, és elpirult. Az arcát Louis combjába fúrta, hogy eltakarja. – A boltban szereztem."-Harry elpirult mennyire cuki megeszeeem nem bíroom HE IS THE CUTEST BUBAA HARRU GIVEEE MA AN OH YEEAH
    sírooook ezen a párbeszédeeen hagyjááál :D they re the worst and the cutest I LOVE DYING AND BEING DEAD
    "– Jézusom, Harry! – mondta Louis, de ez mégis annyira kedvesen hangzott. Lenyúlt érte, megfogta az arcát, magához húzta, és Harry azonnal mozdult, rátapadt az ajkaira, egyszer, kétszer, háromszor, akkor is, ha tudta, hogy az állát meg a száját belepi a nyál és az előnedv."-okay im crying right now this is so fucking adorableeeeeee NOPEEEE :( IM SO SAD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Louis arcán látszott, hogy erősen koncentrál, miközben a gyönyör szinte elemészti, és bár Harry haját és vállait markolta, mégis teljesen átadta magát, ahogy lehanyatlott az ülésre, és bármit örömmel fogadott, amit Harry tett vele."-nem bírom a kurva életbeeeee ez nekeeem sok nagyon TE JÓ ÉG..
      "Harry felült, hogy megcsodálja, amit művelt"-rip oh my god!!!
      "A fiú Harry combjaira ült, összekenve Harry gyomrát is a spermával, aztán kemény csók következett, csupa fog és nyelv."- I CAN´T DO THIS! IT´S HOT HERE
      " – Gyerünk, bébi! – morogta Louis a szétcsókolt ajkak közé, majd megcsavarta a csuklóját. – Csak élvezz."-azt hiszem eljött az a pillanat, hogy megdögöljek itt helybeeen és feltmadjak már vagy 300x-ra Nem fogom ezt kibírni ez too much. letargiába esek aztán mi lesz velem?
      " Összetámasztotta a homlokukat, és egymás szájából szívták a reszkető lélegzetet, míg az egész testét remegés járta át."-Ez annyira érzéki és aranyos és szerelmeees! im so emotionaaal my tears my heart
      " Harryben valami nyughatatlan érzés feszült, mint amikor egy új dallam van születőben. Dalokat akart írni Louis-ról. Az is valószínű, hogy a farka is ódákat tudna róla zengeni."-DALOKAT AKAR ÍRNI LOUISRÓL ARE YOU KIDDING ME? HOW DARE YOU? bye
      "Aztán Harry letisztogatta magukat, sajnálatosan ugyanazzal a koszos pólóval, mint korábban, bár Louis-n nem látszott, hogy zavarná a dolog. Kicsit nyafogott, mikor Harry lehajolt, hogy ismét ráadja a pulcsit, mert túl fáradt és ellazult volt ahhoz, hogy megmozduljon.
      – Kérlek, drága! – mondta kedvesen Harry, kezével segítve Louis-t, míg az arcára egy puszit nyomott. – Nemsoká nagyon hideg lesz. Nem akarom, hogy megfázz."-this is the worst thin I´ve ever read OMG SO CARING SO CUTE mEGHALOOOK NEM LEHET ENNYIRE CUKIIII
      " Harry elővette a vastag dzsekijét, és összetekerte, hevenyészett párnának. Mikor végül megfordult, Louis még mindig ugyanott állt, mezítláb a cipőjében, a karjaival magát ölelve, kiolvashatatlan kifejezéssel az arcán.
      Harry kisöpörte a hajat a szemeiből, és félénken nézett rá."-Louis ott áll miért ltom Harry pakolszik miért látom annyira Harry hagyjál békééén és csak ott álnak és VÉGEM VAAAN én meg itt ülök és nézek kia fejemből miért van vége és miéert nincs folytatás.. És most elmegyek egy sarokba sírni és azt kiabálni hogy IM ALIVEEEEEE AGAIN LARRY OK LOVE, LARRY LIVE LOVE LARRY HAPPY BOYFRIENDS HAPPY ME HAPPY DAYS
      im truly madly deeply in love with this fic and i just can´t help ♥♥♥
      Mit is mondhatnék nincsennek szavaim BELEHALTAAAM Kikészülteeem és nem vagyok jól
      IMÁDOOOM!!! ♥ :")

      Törlés
    2. Tudo mitől annyira magával ragadó ez a történet? Attól, hogy el vannak zárva a külvilágtól, és senki nem rondít bele abba, ami köztük történik. Mi, akik állandóan terrorban élünk a sok külső beavatkozás miatt, szerintem abba vagyunk szerelmesek, mikor ilyet olvasunk, hogy itt végre rajtuk múlik minden, és egyáltalán nem hiányzik, hogy más szereplők is legyenek, akik bonyodalmakat okoznak. Van abból elég a valóéletben. Itt legalább egy kicsit ki tud kapcsolódni az ember. Én legalábbis azért imádom ezt a történetet.
      Meg téged... Ha elgyászoltad a hard diskedet, remélem, jobb kedvre derülsz majd. Rád jár a rúd rendesen. Először a telefonod, most a géped... Jaaaa... a wifit elfelejtettem :))) Reméljük, vége ennek a szériának!!!

      Puszillak!! <3

      Törlés
  13. Öhm, nem is tudom mit mondjak..
    Ez rohadtul édes volt és komolyan nem tudom, mit hozhat még ez a kis történet. :D
    Imádom, hogy ennyire erotikus, de komolyan. Kevés blog van, aminek konkrétan ez a mozgatórugója. Na ez az a fajta!
    Ne érkezzenek meg soha a célhoz, ne váljanak el. Nem, én azt nem élem túl. :( :D
    Imádtam és várom a kövit!
    Puszi: Ella xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok blog van, aminek ez a mozgatórúgója, vagyis az írója annak szánja, de nagyon kevés van, ahol átjön az az érzelmi aláfestés, amitől izgalmas, élvezhető lesz, amitől úgy érzi az ember, hogy nem csak kényszerszex az egész történet, hanem indokolt és átütő. Egy kezemen meg tudom számolni, hány ilyennel találkoztam. Mindet imádom!!!

      Törlés
  14. Bocsesz hogy eltűntem, de eléggé szar, ideges és hosszú jetem volt. De nagyon jók voltak a részek. Köszi hogy fordítod.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg tudlak érteni, nekem általában ilyenek a heteim:)) Remélem, már túl vagy rajta, és az új hét jobb lesz :)

      Törlés
  15. IMÁDOM! Nem mondom azt,hogy jobban,mint az eredeti történetet,mert azt te írtad,és annyira imádtam azt is, hogy rendesen hiányzik...De bár ezt csak fordítod,ettől csak még jobb ez a sztori! Ah,de édes Louis!Jó,persze Harry is,de mindig Louis a kedvencem, akár mit hallok róla.♥ Imádom őket,a történetet,és azt, hogy megtaláltalak. ☻

    VálaszTörlés
  16. Lucky Club Casino Site | No Deposit Bonus Codes | Lucky Club
    Lucky luckyclub Club Casino is a fantastic casino that has a huge range of exciting games and a lot of exciting bonus features, and we are confident that you will enjoy.

    VálaszTörlés