2015. július 13., hétfő

CXV. Fejezet

Sziasztok!

Meghoztam az új részt, amit annyira vártatok. Remélem elégedettek lesztek vele. Hálásan köszönöm a sok gyönyörű kommentet. Váratlanul ért, hogy mennyire jónak találtátok az előző fejezetet.
Ez a rész tartalmat egy kisebb 183-os részt, így azokat, akik erre rendszeresen lapozzunkot nyomnak, nagyon szépen kérem, pusztán ezért ne tegyék. Ez egy erotikus blog, nem fognak leszokni róla a fiúk senki kedvéért ;) Csak ne olvasd el, és kész... ha ez nem túl nagy kérés.

Nagyon kellemes hetet kívánok mindenkinek!

Becca

18+


Ahogy a kezéért nyúltam, megéreztem, mennyire ideges. Az izzadság csak úgy folyt a tenyeréről, és úgy kapaszkodott a kezembe, mint egy fuldokló. Oda akartam hajolni, de éreztem, hogy megfeszül, úgyhogy félbehagytam a mozdulatot, és inkább kinéztem mellette az ablakon, mintha ez lett volna a szándékom eredetileg is. Ismerem már, és tudom, mi megy végbe benne, ezért nem is erőltettem a dolgot. Harry hihetetlenül érzékeny teremtés, és nehezen bírja az ilyen szintű konfrontációkat. Egy hajszál választotta el attól, hogy teljesen kiboruljon, és ilyenkor az, ha odabújok, vagy megszeretgetem, pont összetörné nehezen megtartott önuralmának utolsó védőbástyáját is.  Azt is éreztem, a fiúk is szeretnének magyarázatot kapni arra, amit mondott, de ennek nem most volt itt az ideje. Odafordultam, és a kezemmel mutattam nekik, hogy nyugi, semmi baj. Úgy gondoltam, Harry valami más miatt csinálta az egészet. Megszorítottam az ujjait, és figyeltem, ahogy az orrán át vesz mély levegőket, hogy aztán a száján fújja ki. Rossz érzés kerített a hatalmába.

Ahogy a kapitány bemondta, hogy megérkeztünk, Harry azonnal felpattant, és a táskáját is hátrahagyva rohant az ajtó felé. A stewardess épp kinyitotta a légzsilipet, mikor Hazz odakapott, és egyetlen, gyors mozdulattal elfordította a kilincset, aztán úgy rántotta fel a kaput, mintha menekülni kellene. Utánaloholtam, de nagy lábaival olyan sebesen szaladt le a lépcsőn, hogy csak a betonon értem utol. Ő viszont megtorpant, így majdnem felkenődtem a hátára, aztán vett még két mély lélegzetet. Mellé léptem, és felnéztem rá. Az arca verejtékben úszott, és enyhén zöldes árnyalatot vett fel. Kétségbeesetten nézett rám, aztán lehunyta a szemét, majd sarkon fordult, öles léptekkel a gép kerekéhez szaladt, és  összegörnyedve elhányta magát. Ledobtam a két táskát, utánarohantam, és felfogtam a haját. A hátát simogattam, mint anyu kiskoromban, amíg alább nem hagyott a görcsös késztetés. Egy zsebkendőt halásztam ki a zsebemből, majd mikor már felegyenesedve igyekezett rendezni a légzését, visszamentem egy üveg vízért a repülőbe.
Hálásan pillantott rám, mikor a kezébe adtam, és a pár lépésnyire, zavartan álló fiúk felé nézett.
– Semmi baj, srácok, csak nem vettem be a gyógyszert! – mondta rekedt hangon, de én tudtam, hogy ez nem igaz. Próbált bizalomgerjesztő mosolyt küldeni Niallnek, de csak egy szánalmas vicsor lett belőle. Intettem nekik, hogy menjenek, de csak Liam, és Ni indult a kocsi felé. Zayn ott maradt, állva. Pár pillanattal később odajött, és halkan szólalt meg:
– Lou, menj a fiúkkal. Nem mehettek egy kocsival. Majd én vigyázok rá. Nem lesz semmi baj!
Fürkésztem az arcát, de teljesen őszinte volt. Átölelte Harry vállát, és még egyszer bólintott, hogy megerősítse, amit mondott.
– Menj csak! Zaynnek igaza van! – mondta Hazz, és még egyszer kiöblítette a száját. – Már jól vagyok. Semmi gond. Megkönnyebbültem – mondta, és megsimogatta a karomat.
– Oké… – mondtam, és a vállamra vettem a táskámat. A másikat Zayn emelte fel a földről, és intett a  limó sofőrjének, hogy guruljon oda értük.
Gondterhelten sétáltam az autóhoz, és még egyszer visszanéztem, mielőtt egy nagy sóhajjal beszálltam.

– Mi volt ez? – kérdezte Liam, ahogy becsaptam az ajtót.
– Fogalmam sincs, Payno – válaszoltam, és lassan fújtam ki az önkéntelenül benntartott levegőt.
– De ugye nem komolyan mondta? – kérdezte Niall, és a szemében igazi félelem csillogott.
– Remélem nem. Azt hiszem, csak rájuk akart ijeszteni.
– Hát az sikerült! És nem csak rájuk hozta a frászt! – mondta Liam, és megcsóválta a fejét. – Ha csak színészkedett, akkor azonnal veszek neki egy Oscart.
– Nem kellett színészkednie…
– mondtam halkan szerintem annyira tele van a bakancsa, hogy képes lenne megtenni, ha nem sajnálna minket, meg a rajongókat. Maximum kicsit rájátszott, hogy hihetőbb és sokkolóbb legyen.
– Remek alakítás volt! – mosolyodott el Niall, de látszott, hogy még a történések hatása alatt van.
Megrezzent a telefonom. Harry küldött üzenetet. Csak annyit írt, hogy már jól van, ne aggódjak, és hogy szeret. A szívem megkönnyebbült, de az agyam ezerrel járt a történteken.
Késésben voltunk, ezért nem volt már idő a szállodába menni. A sofőr hátraszólt, hogy egyből a stúdióba megyünk, és utánunk hozatják a ruhákat, mi pedig csendesen, kifelé bámulva töltöttük az időt. Mindegyikünk emésztgette az elhangzottakat.
Több volt ez puszta veszekedésnél. Sokkal többet jelentett, mint amit egy külső szemlélő belelátott volna. Mind éreztük, hogy olyan folyamatok zajlanak, amitől mindig is tartottunk, csak eddig valahogy sikerült elkerülnünk, hogy bekövetkezzen a megmásíthatatlan.

Már beértünk a stúdióba, és a ruhákra vártunk. Harry elment lezuhanyozni, és kicsit rendbe szedni magát.Zayn egy fotelben ült, és Pezzel csetelt, Liam és Niall a szervezőkkel egyeztetett, aztán elmentek enni valamit.
Leültem, és előszedtem a telefonom. Eleanortól érkezett üzenet:

„Máris felhívtak, hogy lebeszéljenek a kilépésről, amiről elfelejtettél szólni. Egy vagyont ajánlottak, ha lehúzok még egy évet. Olyan váratlanul ért, hogy nem is tudtam mit válaszolni. Tiszta ideg vagyok, kérlek írj, ha lesz időd.”

Gyorsan pepötyögtem pár mondatot:

„Ne haragudj, de olyan hirtelen tört ki a balhé a gépen, hogy nem volt időm mérlegelni. Legalább túl vagyunk rajta. Ha lesz időm hívlak. Azt hiszik, pénzzel mindent el lehet intézni. Az élet nem eladó.”

Eltettem a telefont, és igyekeztem koncentrálni. Az órámra néztem; még húsz perc a kezdésig, és Hazz még sehol. Kezdtem aggódni, ismerve őt. Még hajat kell szárítani, fel kell öltözni, és ez nála nem igen fér bele negyed órába.
Feltápászkodtam, és kisiettem a folyosóra. Eszembe jutott, hátha még mindig nem érzi jól magát. A gyomrom azonnal összerándult, és szaporán szedtem a lábaimat a folyosón. Lou útbaigazított, hogy az utolsó öltözőből nyíló zuhanyzó felé menjek. Beléptem a kis helyiségbe, ahol Liam és Niall eszegettek, és kérdőn fordultam feléjük:
– Harry?
– Az előbb zárta el a vizet – válaszolt készségesen Niall, és az ajtóra mutatott, ami a paraván mögött nyílt.  Átvágtam a szobán, és már a kilincsen volt a kezem, mikor meghallottam a dúdolást. Megtorpantam és egy pár másodpercig csak hallgattam az imádott baritont, ahogy a Night Changest énekli halkan.
Lassan nyomtam le a kilincset, és belestem a résen. Harry egy törölközővel a derekán állt, és épp a haját dörzsölgette egy másikkal. Meztelen felsőtestén vízcseppek szaladgáltak, ahogy a vállára lógó tincsekből kiszabadultak. Gyomorszájon vágott az érzés, mennyire szeretem. Milyen gyönyörű. Hogy kívánom. Mindig.
Felkapta a fejét, amiből kiderült, hogy vagy nyöszörögtem, vagy sóhajtoztam, és mikor meglátott, szélesen elmosolyodott. A gödröcskék mindkét oldalon azonnal kirajzolódtak, amitől megdobbant a szívem. Csak nagyon ritkán látom ilyen őszinte örömmel az arcán. Beléptem, akkurátusan becsukva magam mögött az ajtót, mert úgy döntöttem, egy
-két percet még ellophatok azzal, hogy szenvedélyesen csókolom, mielőtt megadjuk magunkat a kötelező érdektelenségnek.
– Minek örülsz ennyire, cica? – kérdeztem, miközben már az ujjaimmal rajzoltam át a cseppek útját, a vállától a dereka felé.
– Neked! – válaszolta azonnal, de még hozzátette: – És valamiért annyira felszabadultnak érzem magam. Talán azért, mert végre kimondtam, hogy vége.
– De ugye nem gondolta
d komolyan?! – néztem fel rá, míg ő a szemével követte a mozdulataimat.
– Félig komolyan gondoltam. Ha nem változik semmi, akkor befejezem. Hiába minden, Lou, ezt így, ebben a formában nem lehet tovább csinálni. Zaynnek igaza van. Lehet, hogy nem jó, amit csinál, de a motivációját teljesen megértem. Árucikként éljük az életünket, ami amellett, hogy rengeteget hoz a konyhára nekünk is, lelki nyomorékká tesz mindannyiunkat.
– Igen, szívem, de azért erre még aludj egyet, jó? – Éreztem, hogy az agyam ezerrel pörögne a dolgokon, de a testemet olyan erősen vonzotta az övé, hogy egy pillanat alatt elvesztettem a fonalat.
– Oké – bólintott Harry, de még mindig nem nézett rám. Megbűvölve figyelte az ujjamat, amivel épp a mellbimbóját simogattam körbe, majd finoman megpöcköltem az ijesztően hegyes kis csúcsot. Felszisszent, amitől elvesztettem az eszem. Rám nézett, én pedig úgy hajoltam rá, hogy közben nem engedtem el a tekintetét. Mikor az ajkaim közt éreztem a hideg, merev kis bimbót, azonnal szívni kezdtem, és a nyelvemmel cirógattam. Harry hörgött, és hátrahajtotta a fejét, miközben a törölköző erősen sátrazni kezdett az ágyékán.
– Kicsi! – sóhajtotta, és beletúrt a hajamba. Lenyúltam, és felhúztam a puha anyagot. Ed már feszülten várt rám. Kicsit eltávolodtam, hogy megnézhessem, és halkan felnyögtem, mikor szembesültem vele, mennyire fel van izgulva. Felpillantottam a smaragd íriszekbe, és figyeltem, ahogy Harry enyhe zavarban lesüti a szemét.
– Már a zuhany alatt is rendetlenkedett.
– Semmi baj. Majd én beszélek vele! – mondtam, és komoly arccal bólintottam hozzá, miközben már rogyasztottam a lábam, hogy térdre ereszkedjek.
– Tíz perc a kezdés! – kopogott be hangosan Liam, mire mindketten összerezzentünk, ami azzal járt, hogy Harry farka lengedezni kezdett az orrom előtt, nekem pedig összefutott a nyál a számban.
– Oké, Payno. Adjatok öt percet – kiáltottam vissza, mire kintről sutyorgás, aztán fojtott morgás érkezett válaszul.
– Ne már, Lou! Ne csináljátok! – mondta panaszos hangon Liam, de én épp körbenyaltam a feszes, kőkemény makkot, amit imádok.
– Muszáj, fiúk! Lécci, tartsátok a frontot! – szűkölte Harry.
Niall kuncogása szűrődött be az ajtón.
Harry lenyúlt, marokra fogta a szerszámát, és visszahúzta a vékony bőrt, én pedig rácuppantam, és gyorsan szopni kezdtem. Hazz felnyüszített, és nekidőlt a mosdónak, én pedig utánahajoltam, nehogy kicsússzon a számból.
Felnéztem, majd mikor végre kinyitotta a szemét, és viszonozta a pillantásomat, olyan vágyhullám ragadott el, hogy én is nyöszörögni kezdtem. Lenyúltam, kigomboltam a nadrágomat, elővettem a saját péniszemet, és fejni kezdtem, mert tudtam, nem lesz idő a viszonzásra, de álló farokkal mégsem mehetek az élő adásba.
– Öt perc! – hangzott kintről a rendezőasszisztens kiáltása, én pedig gyorsítottam a tempón. Harry már erősen lihegett, de éreztem, nem tudja elengedni magát.
– Siessetek! – hördült fel az ajtó túloldalán Liam, ami nem segített.
Kiengedtem a számból a hatalmas hímtagot és nyeltem egyet, majd kikiabáltam: – Nem végzünk időre. Szóljatok, hogy Harry még nincs jól. Csináljatok valamit, mert biztos, hogy elkésünk. És menjetek innen!
Újabb cifra káromkodás, közvetlenül az ajtó előtt. Más esetben lehet, hogy izgatott volna, ha kihallgatnak bennünket, de nem pont Liam az, akivel szeretném megosztani, ahogy Harry nyög, amikor élvez.
Hosszú ujjak furakodtak a hajamba, és Hazz hatalmas tenyere simult a koponyám hátuljára, hogy erőteljesen húzni kezdjen, míg a másik kezével a számba igazítja a farkát.
– Szopjál! – suttogta, olyan könyörgő hangon, amitől a vérem belobbant, és izzó áradatként száguldott az ereimben. Azonnal a torkomig hatolt, én pedig automatikusan bólogatni kezdtem, mélyen és keményen szívva, ahogy szereti.
A szerszámom már a csempére csöpögött, és éreztem, hogy én pillanatok alatt végzek, mikor ismét kopogás zavart meg a koncentrálásban. Brandon idegesítő, sipító hangja kúszott be az ajtón keresztül.
– Mi van, srácok? Baj van? Harry tényleg rosszul van?
Ismét válaszolni akartam, de Harry olyan erővel szorított magára, hogy esélyem sem volt. Azonnal elengedtem magam, hagytam, hogy mozogni kezdjen a számban, ahogy ő akar, és ráhagytam a probléma megoldását.
– Igen – hörögte, olyan földöntúli hangon, mintha épp haldokolna. – B. intézd el, hogy kicsit várjanak. Mindjárt összeszedem magam. – Teljesen hiteles volt, mert tényleg annyira kivolt már, mintha ájulás kerülgetné; a hangja panaszos volt és elkeseredett. Közben a csípője már robotüzemmódban mozgott, míg a fejemet tiszta erőből magára szorította, és a torkomat ostromolta, amitől öklendezni kezdtem.
– Ó, jézus! Oké, Hazz. Intézem! – válaszolt az ajtó Brandon hangján, aki azt hihette, Harry készül még egy menetre a fajansszal.
A könnyeimen át felpillantottam, és Harry fülig érő vigyorát néztem, ahogy elégedetten elhúzza a fejemet, hogy egy nagy levegőt vegyek. Mikor megtöltöttem a tüdőmet, tudtam, hogy ezt kell beosztanom, úgyhogy lehunytam a szemem, és átadtam magam, kicsit hátradöntve a fejem. Hazz felmordult, letolta a torkomra a péniszét, aztán ismét mozogni kezdett, én pedig próbáltam a nyelvemmel is besegíteni, a számmal pedig úgy szorítani, ahogy csak tudtam.
Éreztem, hogy nekem máris végem, úgyhogy pislogtam, és aztán remegve lövelltem a padlóra. Harry hallgatta, ahogy az orromon át szuszogok, hisz csak erre voltam képes, és a torkomból nyögésszerű hangok törnek fel, amit néha elnyomott a mandulámig hatoló pénisz.
Kihúzta a számból, hogy lélegezni tudjak, és gyors ütemben pumpálni kezdte, én pedig leereszkedtem a sarkaimra, és úgy néztem a ténykedését.
Pár húzással később ismét a fejem után kapott, én felemelkedtem, és azonnal a számba engedtem, míg ő, összeszorított fogakkal, mély, torokhangokat hallatva, keményen élvezett a nyelvemre.

– Jobban vagy? – kérdezte Brandon, ahogy a szűk, szinte fekete folyosón robogtunk a díszlet mögött, mire Harry csak odabiccentett: – Még nem igazán, de azért a végéig kibírom.


.

40 megjegyzés:

  1. Hát ez hihetetlen jó lett <3 Remélem Hazz nem fog kilépni. Amikor rosszul lett azt hittem valami komoly baja van és már izgultam hogy mi lesz. Olyan kis huncutok Louval hogy koncert előtt még lenyomnak egy menetet :D Imádom a blogod várom a kövit <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. Nem, Harry nem fog kilépni, ettől nem kell félned... :) Ez a blog azért nagyjából igazodik az élethez, de csak nagyjából.
      Hozom a kövit hamarosan, és köszönöm, hogy írtál. <3

      Törlés
  2. Imádom! Egyszerűen annyira hihető az egész sztori, hogy biztos vagyok benne, minden pont így történt a valóságban is. És így belegondolva, lehet hogy a Bécsi koncert előtt is lenyomtak egy menetet ;) :D
    Xx Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én biztos vagyok benne, hogy semmi köze a valósághoz, maximum néha vannak egybeesések a történésekben, de azért az élet egészen más;)

      Az , hogy mikor nyomnak le egy menetet, az más kérdés...remélem mindig, mikor eszükbe jut.

      Ha Bécsben is ezért késtek, akkor meg tudok bocsátani!!
      Puszi

      Törlés
  3. Vááá, már megint nem küldte el !!!!!!! Írom mégegyszer
    Aha, aha, szegény Hazza, biztos fehérje hiánya volt ;) ! Úgy se fog kilépni ! (Reménykedem és kövezkedtetek mivel még most is benne van) Becca, elolvasnálak egy ideig hisz imádom az írásodat !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szegénykém! :(
      Nem tudom, miért vacakol nektek mindig ...
      Imádlak, és köszönöm, hogy mindig itt vagy ! <3

      Törlés
  4. Aaaaah imadtam! Nagyon aranyosak, varom meg az ilyen tulfutott reszeket. Kivancsi vagyok mi jatszodott le Harryben. Most az a baj, hogy geprol nem tudok kommentelni, mert mikor ranyomok, hogy kozzetegye olyan mintha megcsinalna de kozben sehol sincs az irasom. Pedig bejelentkezve is be vagyok. Telefonrol nekem pedig szenvedes es ki sem birom fejteni a mondandom. Na mindegy, itt vagyok es imadom! Legy jo!
    Nitus xx.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Túlfűtött rész, az mindig akad... Ez a blogger mindig szaraxik a kommenteknél...többen is panaszkodnak rá. Nem tudom, miért csinálja. Remélem azért nem veszi el a kedvedet.
      Hátha legközelebb sikerül!!
      Puszillak

      Törlés
  5. imádtam <3 csodálatos volt *.* hát kicsit beparáztam amikor írtad hogy Harry zöldül :D alig várom a folytatás :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, így utólag kicsit fura, hogy zöldül, de azért egy ilyen hányós rosszullét ezzel járhat.
      Hozom a kövit nemsoká;)

      Törlés
  6. OMG ez a halálom xD haha olyan jó volt ez a rész :) rohadt menedzsment ( bocs a fogalmazásért ) úgy de úgy szeretem ezt a blogot <3 Hazza bekeményített gratula neki :)

    Átvágtam a szobán, és már a kilincsen volt a kezem, mikor meghallottam a dúdolást. Megtorpantam és egy pár másodpercig csak hallgattam az imádott baritont, ahogy a Night Changest énekli halkan.
    Lassan nyomtam le a kilincset, és belestem a résen. Harry egy törölközővel a derekán állt, és épp a haját dörzsölgette egy másikkal. Meztelen felsőtestén vízcseppek szaladgáltak, ahogy a vállára lógó tincsekből kiszabadultak. Gyomorszájon vágott az érzés, mennyire szeretem. Milyen gyönyörű. Hogy kívánom. Mindig.
    Felkapta a fejét, amiből kiderült, hogy vagy nyöszörögtem, vagy sóhajtoztam, és mikor meglátott, szélesen elmosolyodott. A gödröcskék mindkét oldalon azonnal kirajzolódtak, amitől megdobbant a szívem. Csak nagyon ritkán látom ilyen őszinte örömmel az arcán.- Olyan melegség töltött el ennél a résznél olyan aranyosak <3 kissé haragudtam Zaynre a viselkedéseért amit mostanában produkált de ebben a részben jó volt olvasni hogy egy kicsit újra a régi ;)
    Na persze " Hazza még rosszúl érzi magát "xD kis huncutok ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett a rész. Én is szeretem a meghitt pillanatokat, és boldog vagyok, hogy ti is. Persze az erotikus részeket is szeretem, de nekem valahogy ezek az intimitással átfűtött, szép jelenetek a kedvenceim.
      Puszillak.

      Törlés
  7. Sziiiaaaaa:D
    Hát
    Öhm
    Most nagyon nevetekXDD
    De nem ugrok rögtön a végére(":
    Én megijedtem Hazz rosszullététől, és komolyan megint abba az állapotba kerültem, hogy mi ez, mégis hogyan tudod leírni még azt is hogy "Utánaloholtam, de nagy lábaival olyan sebesen szaladt le a lépcsőn, hogy csak a betonon értem utol. Ő viszont megtorpant, így majdnem felkenődtem a hátára, aztán vett még két mély lélegzetet." KOMOLYAN NEM TUDOM HOGY CSINÁLOD DE EZ MÁR TÖK VICCES HOGY EGY ILYEN EGYSZERŰ DOLGOT IS ÚGY ÍRSZ LE HOGY ÉN VIGYORGOK ÉS ELOLVADOKXD
    Na szóval.
    Szerintem nem pont Zaynnek kellett volna ott maradni Harryvel, bár ki tudja..Kicsit úgy hatott, mintha Zayn egy társra lelt volna Harryben aki ugyanúgy kibukott a repülőn mint őt, ezért akart ott maradni..De idk.
    Szegény Eleanor..Miért nem lehet elengedni végre? Úgy sajnálom őt:( Olyan jó barátja Lounak, bár ki tudja, ha Eleanor szabad utat kapna végre, megtiltanák hogy Louisval legyen mondván, hogy szakítottak és ez így nem kóser..Hm.
    Annyira bírtam, hogy sürgették őket a fürdőbenXD Nevettem amikor Liam panaszosan morgott, komolyan, szeeeegéééény(":
    Ja, meg ez a "Már a zuhany alatt is rendetlenkedett" és Louis full komolyan válaszolt, vééégeeeem volt::"D
    Vannak helyzetek, mint például most is ez volt, amikor elfelejtem, hogy ki Ed. Ütöttem a fejemet a falba amikor leesett, sirokXD
    Imádom. Nagyon. Hihetetlen. És fhu ne merd kihagyni a pikáns részeket, mert ahogy írtad, a fiúk nem szokhatnak le róla senki kedvéért (;
    Egyébként bocsi ha sokat visongok ((értem itt a sok sok nagybetűmre)) (":
    Nem tehetek róla, ha valami nagyon tetszik or nagyon nevetek akkor kijön...
    És ez a rész nagyon tetszik
    és nevettem is
    Szóval, ezúton is tényleg bocsi(":
    Jaaa és ezt még le szeretném írni bár nem ehhez a részhez kapcsolódik.
    Egész nap egy mondat járt a fejemben, bármi másra próbáltam gondolni, nem sikerült..."Harry olyan kiéhezett volt, hogy órákon át szerettem...."
    Ez gyönyörű. Mármint az "órákon át szerettem".. Gyönyörű kifejezés. Lehet, azért járt folyton az eszemben ma, mert tegnap éjjel nekiálltam újraolvasni a jubileumi résztől(':
    Imáááádlaaaaaaaaaaaaaak amiért itt vagy és írsz és nem másnak, hanem nekünk és ah.
    Köszönöm Becca<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy Zayn miért akart Harryvel menni (pusztán jófejségből, vagy más miatt) az hamarosan kiderül...
      Köszönöm a dicséretet, nagyon örülök, ha úgy érzed, hogy egy egyszerű jelenetet is úgy írok le, hogy szinte látod magad előtt.
      A "zuhany alatt is rendetlenkedett" rész sokak kedvence lett. Az a vicces, hogy mikor írom, fogalmam sincs róla, mi fog beütni, de ti, olvasók, mindig meggyőztök arról, hogy a vicces beszólások az örök favoritok. Igyekszem, hogy mindig találjatok valamit a részekben, amin lehet mosolyogni.
      Edet nem lehet elfelejteni ;) Ejnye!!

      Nem zavarnak a nagybetűk, sőt... én is mániákusan ezzel adok nyomatékot a dolgoknak. Erre valók ;)

      Köszi a jubileumi részhez a visszatekintést, az órákon át szerettem a személyes kedvencem, nekem is . <3
      Én is imádlak!!!

      Törlés
  8. Na neeeeemaar gyorsan a kovit mert annyira joooo hogy meghalook!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    VálaszTörlés
  9. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS IGEEEEEEEEEEEEEEEN!! Kaptunk egy kis nyalánkságot!! JIPPY!! Dreamy BOLDOG!! :DDDD VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
    Ne hogy ki merd hagyni az ilyeneket, csak azért mert vannak "lapozzunkkok"!! Nekünk szükségünk van a +18-as részekre!!! És igen, két pasi, akik tökéletesek, szexisek, gyönyörűek jó hogy megkívánják folyton egymást, én is ezt tenném a helyükben!! :D :P szóval ennyit a "lapozzunkoksokról" :D

    Nagyon megijedtem Harry rozsszúlététől... Szegénykém :( meg akarom ölelgetni, de majd Louis megteszi helyettem :3
    Na de most térjünk a kedvenc részemhez :p ahh istenkém! :D annyira hiányzott egy kis +18!!! Nagyon kellett már nekem!! ;)
    "Átvágtam a szobán, és már a kilincsen volt a kezem, mikor meghallottam a dúdolást. Megtorpantam és egy pár másodpercig csak hallgattam az imádott baritont, ahogy a Night Changest énekli halkan. " aww :3 én ezt most hallom, a gyönyörű mély hangján és végem... az én fürdőszobámban nem akar dúdolni? és pont a night changest :3 aww, szétolvadtam <3

    "Lassan nyomtam le a kilincset, és belestem a résen. Harry egy törölközővel a derekán állt, és épp a haját dörzsölgette egy másikkal. Meztelen felsőtestén vízcseppek szaladgáltak, ahogy a vállára lógó tincsekből kiszabadultak. Gyomorszájon vágott az érzés, mennyire szeretem. Milyen gyönyörű. Hogy kívánom. Mindig. " köszi Becca, csinálj ki!! :D Engem is gyomorszájon vágott, ahogy látom, hogy egy szál törölközőben van, és a vízcseppek... na jó, hagyjuk... ez sok nekem :D Louis meg aww :3 imááádom, hogy ennyire szerelmesek egymásba <3

    "A gödröcskék mindkét oldalon azonnal kirajzolódtak, amitől megdobbant a szívem. Csak nagyon ritkán látom ilyen őszinte örömmel az arcán. Beléptem, akkurátusan becsukva magam mögött az ajtót, mert úgy döntöttem, egy-két percet még ellophatok azzal, hogy szenvedélyesen csókolom, mielőtt megadjuk magunkat a kötelező érdektelenségnek. " gödröcskék :3 csókolod, mi? :p örülök, hogy nem csak csókoltad :DD

    "– Minek örülsz ennyire, cica? – kérdeztem, miközben már az ujjaimmal rajzoltam át a cseppek útját, a vállától a dereka felé.
    – Neked! – válaszolta azonnal..." kicsit fura a cica megszólítás, de egyre jobban tetszik :3 Neked :3 <3 aww kis mukik <3

    "– Félig komolyan gondoltam. Ha nem változik semmi, akkor befejezem. Hiába minden, Lou, ezt így, ebben a formában nem lehet tovább csinálni. Zaynnek igaza van. Lehet, hogy nem jó, amit csinál, de a motivációját teljesen megértem. Árucikként éljük az életünket, ami amellett, hogy rengeteget hoz a konyhára nekünk is, lelki nyomorékká tesz mindannyiunkat. " egyezek Hazzával, biztos rohadt nehéz lehet, sajnálom őket :( Édeseim <3

    "Megbűvölve figyelte az ujjamat, amivel épp a mellbimbóját simogattam körbe, majd finoman megpöcköltem az ijesztően hegyes kis csúcsot. Felszisszent, amitől elvesztettem az eszem. Rám nézett, én pedig úgy hajoltam rá, hogy közben nem engedtem el a tekintetét. Mikor az ajkaim közt éreztem a hideg, merev kis bimbót, azonnal szívni kezdtem, és a nyelvemmel cirógattam. Harry hörgött, és hátrahajtotta a fejét, miközben a törölköző erősen sátrazni kezdett az ágyékán. " VÁÁÁÁÁÁÁÁ! kezdik!! oh szent isten!!! mellbimbóóóó!! nem bírom!! én kihalok!! annyira imádom, mikor rátapadnak egymás bimbójára, oh istenem!! Szííívja!! érted!!! szííívja!! és sátrazik...

    Ott van Ed!! :DDDD VÁÁÁÁÁÁÁÁ! Nem bírom, kihalok annyira végem van, hogy OMG!! hiányzott már egy kis huncutság!! aflsdflshndféga

    "– Már a zuhany alatt is rendetlenkedett.
    – Semmi baj. Majd én beszélek vele! – mondtam, és komoly arccal bólintottam hozzá, miközben már rogyasztottam a lábam, hogy térdre ereszkedjek. " ezek a szövegek!! beszélj vele Louis!! ahhh, erre várok már mióta!! hátha rád hallgat XD

    "

    VálaszTörlés
    Válaszok


    1. jajj... már harmadjára írom újra, rohadt net...
      Na szóval folytatom :D

      A FIÚK MEG NE ZAVARJÁK MÁR ŐKET!!! NEM SZABAD SÜRGETNI!!! Ajj velük is... Mindegyiket elzavarnám onnan! :D

      "– Ne már, Lou! Ne csináljátok! – mondta panaszos hangon Liam, de én épp körbenyaltam a feszes, kőkemény makkot, amit imádok.
      – Muszáj, fiúk! Lécci, tartsátok a frontot! – szűkölte Harry.
      Niall kuncogása szűrődött be az ajtón. " engem ez a "muszáj fiúk" kiütött, de rendesen!! ne kérdezd miért, teljesen végem van!! És igaz van MUSZÁJ!! nekik is és nekünk is!! szóval fiúk, légysziiiii! Niall meg kis huncut!! tetszik mi te drága? :p De jó neki... hallhatja... én is akarom!!!!

      Azt mondja "szopjál" oké, végem, kész, nekem annyi... és ahogy csöpög a csempére... KO, kihaltam... ennyi, vége
      Engem ez a rész teljesen kiütött!! Oh hogy én mennyire vártam erre!! Nagyon kellett!! És nehogy lecsökkentsd a szexet!! nem szabad!! kell nekünk!! meg Larrynek is!! ;)
      A horgonnyal ráérsz még :D a krétafalon meg nagyon gondolkodom, tök szuper lenne, aww :3

      Ui"Annyit elárulok, hogy tegnap nagyon jó kis szexet írtam, csak nem mondom meg hányadik résznél tartok.... türelem, konditermet terem... ;) " ezt írtad :DD

      Törlés
    2. Tudod, hogy úgysem tudnám kihagyni a pikáns részeket, és nem is akarom. Igen, a varázsnyalóka ismét munkában ;)

      Kaptam egy levelet egy meleg férfitől a tanítvány kapcsán, és ő is azt erősítette meg, amit a többi férfi olvasóm is, hogy végre valaki, aki nem kerüli ki az ilyesmit, és igenis, pontosan ennyi merevedése, szexuális témájú gondolata van annak, aki épp epedezik a másikért, akár hetero, akár meleg...
      Úgyhogy nem érdekelnek a nyugdíjas olvasók, itt gyönyörű, szexéhes fiúk vannak, és kész!

      Igen, a krétafal hidd el, hogy jó ötlet, és imádni fogod!! Mindig eszedbe jut valami, aminek rá kell kerülnie, és az alkotás is tök jó időtöltés.

      nem, nem lesz kevesebb szex, és a türelem tényleg konditermet terem;)

      Imádlak, tudod...

      Törlés
  10. Á de örültem mikor láttam, hogy új rész van, jó volt ezután aludni:)) de csak most tudok írni:)
    Itt válaszolok az előző kérdésedre, hogy miért vagyunk ketten íme: amikor csináltuk a blogot a blogger elszaródott így nem tudtam hozzárakni, ezért így csináltuk, és amiért nem változtattuk meg, így kényelmesebb, mivel ő nem szokott nagyon itt bármit is csinálni, néha rajtam keresztül üzen valamit, de ez első sorban az én profilom, csak ő nem akart külön, mert nem használja, nem is akarja, csak én:)) mellesleg régebben amikor még a blog elejét olvastam mindig kb az egész részt le screenshotoltam neki, vagy elmeséltem, minden részletet csak nem szereti a +18at így ez egy jó megoldás:D de olvasta a prológust, meg az előző részt, és rengeteg részletet;)) és nagyon tetszik nekii!!!
    Jó akkor ez a téma kipipálva, a részről: VÉGRE!!! nagyonnagyon tetszett, olyan más volt, nem tudom miért, és B ha tudta volna mit csinálnak (ő az a homfób vagy nem?xd) jaj szóval ez a mosdós részütős volt:3
    "Még nem igazán, de azért a végéig kibírom" ez azt jelenti amire gondolok ugye??? szóval a végéig kibírja, szóval majd utána Louis bevetheti magátXD
    BTW képzeld nagyban 1Ds pólót csinálok és írom rá a dalcímeket, erre azt írom More than friends, a More than this helyett....hát már így marad :3 I am big fan of your blog<3
    Puszi&szeretet: Little(mint mindig:D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem baj, ha nem írsz rögtön...talán ha leülepszik a dolog, már mást tartasz fontosnak, mint hirtelenjében.
      Köszi, hogy megosztottad velem a sztorit, és tök cuki, hogy ketten vagytok <3 Puszilom Rayt!

      A pólós baleseten nagyon, nagyon nevettem,. Annyira cuki vay awww <3

      Én is imádlak, és köszi, hogy itt vagy, és írsz. nagyon dokat jelent ez nekem. <3

      Törlés
  11. Húha.Húúúhhhha.HÚÚÚÚHHHA!!! Nos,szóval ez azt jelenti,hogy nagyon imádtam(főleg a végét :D ) és ismét megbizonyosodtam róla,hogy fantasztikusan írsz( erre az összes résznél rájövök)
    Viszont gyerekek,ki nyomott már megint csak "olvasható"-t?!?!
    Na és végre megint egy +18-as rész...khm nem,nem vagyok Larryszex-függő,egyáltalán...DE! :D Nagyon szerettem,a repülős balhé után meg pláne kellett egy ilyen. <3

    "Harry hihetetlenül érzékeny teremtés, és nehezen bírja az ilyen szintű konfrontációkat. Egy hajszál választotta el attól, hogy teljesen kiboruljon, és ilyenkor az, ha odabújok, vagy megszeretgetem, pont összetörné nehezen megtartott önuralmának utolsó védőbástyáját is. "---jajj,annyira aranyszívű és érzékeny lelkű <3 És az egészben az a legszebb,hogy Lou tudja mikor mire van szüksége,kitalálja a gondolatait és ilyenkor nem nyaggatja...túl korán kezdek el haldokolni,még csak rész eleje van :D
    "Az arca verejtékben úszott, és enyhén zöldes árnyalatot vett fel. Kétségbeesetten nézett rám, aztán lehunyta a szemét, majd sarkon fordult, öles léptekkel a gép kerekéhez szaladt, és összegörnyedve elhányta magát."---úristen,rosszul volt, és rosszul van és hány :((( Én gyűlölök hányni,úgyhogy ha valamiért nagyon hányingerem van,akkor csakazértsem hányok,mert egyszerűen nem,utálom és váááá.Egyszer pl. egy kolbász miatt hánytam és azóta nem eszek kolbászt,semmilyet.A hányás elkerülése érdekében mindent :D Hányásfóbiám van,ha ilyen létezik...Amúgy jó,hogy éjfél körül ilyen guszta témákról írogatok kommentet...nem vagyok komplett :D
    "– Lou, menj a fiúkkal. Nem mehettek egy kocsival. Majd én vigyázok rá. Nem lesz semmi baj!
    Fürkésztem az arcát, de teljesen őszinte volt. Átölelte Harry vállát, és még egyszer bólintott, hogy megerősítse, amit mondott"---Zayn-nel beszélgetnek,képzelem miről...Egyébként lehet,hogy itt jutott eszébe Zayn-nek is,hogy kilép...
    "– Remélem nem. Azt hiszem, csak rájuk akart ijeszteni.
    – Hát az sikerült! És nem csak rájuk hozta a frászt! – mondta Liam, és megcsóválta a fejét. – Ha csak színészkedett, akkor azonnal veszek neki egy Oscart."---ilyet azért még Harry sem tud csak úgy elszínészkedni
    "– Nem kellett színészkednie…– mondtam halkan – szerintem annyira tele van a bakancsa, hogy képes lenne megtenni, ha nem sajnálna minket, meg a rajongókat. Maximum kicsit rájátszott, hogy hihetőbb és sokkolóbb legyen. "---<333 Szerintem Harry lenne az utolsó,aki lelép,de megértem,hogy már neki is elege van...

    Ezek a köcsögök meg megpróbálják lefizetni Eleanor-t?!Na ne már...Harry kifakadása után se látják be,hogy végre jobban békén kéne őket hagyni és kicsit visszavenni?Hát akkor dögöljenek meg!!!

    VálaszTörlés
  12. "Átvágtam a szobán, és már a kilincsen volt a kezem, mikor meghallottam a dúdolást. Megtorpantam és egy pár másodpercig csak hallgattam az imádott baritont, ahogy a Night Changest énekli halkan. "---úristen,kifeküdtem.Harry hangját imádom <3 <3 Mély,rekedtes és van egy olyan hangzása,ami kikészít...most meghallgattam a Night Changes-t.
    "Lassan nyomtam le a kilincset, és belestem a résen. Harry egy törölközővel a derekán állt, és épp a haját dörzsölgette egy másikkal. Meztelen felsőtestén vízcseppek szaladgáltak, ahogy a vállára lógó tincsekből kiszabadultak. Gyomorszájon vágott az érzés, mennyire szeretem. Milyen gyönyörű. Hogy kívánom. Mindig. "---Ez miért ilyen rohadt gyönyörű rész?Vízcseppek,a meztelen felsőtestén...hehe,jól vagyok...HÁT NEM! Az ilyen mondatokkal az emberek kiirtására pályázol,nemdebár? ;)
    "Felkapta a fejét, amiből kiderült, hogy vagy nyöszörögtem, vagy sóhajtoztam, és mikor meglátott, szélesen elmosolyodott. A gödröcskék mindkét oldalon azonnal kirajzolódtak, amitől megdobbant a szívem. Csak nagyon ritkán látom ilyen őszinte örömmel az arcán."---gödröcskék,imádom a gödröcskéit...és mostanában olyan kevésszer látom őt így mosolyogni...meg egyáltalán sehogy
    "Beléptem, akkurátusan becsukva magam mögött az ajtót, mert úgy döntöttem, egy-két percet még ellophatok azzal, hogy szenvedélyesen csókolom, mielőtt megadjuk magunkat a kötelező érdektelenségnek. "---egy-két percig...oké...*elhalálozós fej*
    "– Minek örülsz ennyire, cica? – kérdeztem, miközben már az ujjaimmal rajzoltam át a cseppek útját, a vállától a dereka felé.
    – Neked! – válaszolta azonnal, de még hozzátette: – És valamiért annyira felszabadultnak érzem magam. Talán azért, mert végre kimondtam, hogy vége. "---Neked...miért ilyen meghitt,aranyos és szexi ez?
    "– De ugye nem gondoltad komolyan?! – néztem fel rá, míg ő a szemével követte a mozdulataimat.
    – Félig komolyan gondoltam. Ha nem változik semmi, akkor befejezem. Hiába minden, Lou, ezt így, ebben a formában nem lehet tovább csinálni. Zaynnek igaza van. Lehet, hogy nem jó, amit csinál, de a motivációját teljesen megértem. Árucikként éljük az életünket, ami amellett, hogy rengeteget hoz a konyhára nekünk is, lelki nyomorékká tesz mindannyiunkat. "--félig komolyan gondolta,igaza van és Zaynnek is igaza van,de ne lépjen ki...és erről a köcsög Modest-esek tehetnek...most szívesen a képükbe basznék egy macskát(ne kérdezd,miért macskát)
    Egyébként így rájöttem,hogy konkrétan kiemeltem az egész előzetest...mikor azt olvastam,már akkor is gondolkoztam,hogy mi lesz itt még,ha már az előzetestől is behalok...
    "– Oké – bólintott Harry, de még mindig nem nézett rám. Megbűvölve figyelte az ujjamat, amivel épp a mellbimbóját simogattam körbe, majd finoman megpöcköltem az ijesztően hegyes kis csúcsot. Felszisszent, amitől elvesztettem az eszem. Rám nézett, én pedig úgy hajoltam rá, hogy közben nem engedtem el a tekintetét. Mikor az ajkaim közt éreztem a hideg, merev kis bimbót, azonnal szívni kezdtem, és a nyelvemmel cirógattam. Harry hörgött, és hátrahajtotta a fejét, miközben a törölköző erősen sátrazni kezdett az ágyékán."---úristen váááá imádom Harry mellbimbóit és hogy ilyen érzékenyek <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj már,az előzőt válaszba kellett volna írnom,,mindegy
      "– Tíz perc a kezdés! – kopogott be hangosan Liam, mire mindketten összerezzentünk, ami azzal járt, hogy Harry farka lengedezni kezdett az orrom előtt, nekem pedig összefutott a nyál a számban.
      – Oké, Payno. Adjatok öt percet – kiáltottam vissza, mire kintről sutyorgás, aztán fojtott morgás érkezett válaszul."---hehe Liam szegényke...én a helyében bejönnék azon az ajtón és szemrevételezném alaposabban,hogy mi történik...:D
      "Harry lenyúlt, marokra fogta a szerszámát, és visszahúzta a vékony bőrt, én pedig rácuppantam, és gyorsan szopni kezdtem. Hazz felnyüszített, és nekidőlt a mosdónak, én pedig utánahajoltam, nehogy kicsússzon a számból. "---felnyüszített? öööh?Én most nagyon meghaltam...
      "Felnéztem, majd mikor végre kinyitotta a szemét, és viszonozta a pillantásomat, olyan vágyhullám ragadott el, hogy én is nyöszörögni kezdtem. Lenyúltam, kigomboltam a nadrágomat, elővettem a saját péniszemet, és fejni kezdtem, mert tudtam, nem lesz idő a viszonzásra, de álló farokkal mégsem mehetek az élő adásba."---öhhm...hát miért ne?Szerintem azért Harry-n kívül is akadnának,akik örülnének a látványnak...:D
      "Hosszú ujjak furakodtak a hajamba, és Hazz hatalmas tenyere simult a koponyám hátuljára, hogy erőteljesen húzni kezdjen, míg a másik kezével a számba igazítja a farkát.
      – Szopjál! – suttogta, olyan könyörgő hangon, amitől a vérem belobbant, és izzó áradatként száguldott az ereimben. Azonnal a torkomig hatolt, én pedig automatikusan bólogatni kezdtem, mélyen és keményen szívva, ahogy szereti. "
      ----awwhhhhh KO Most számolgatom,hogy hányadszorra halok meg a rész alatt...olyan 285milliomodjára
      "– Igen – hörögte, olyan földöntúli hangon, mintha épp haldokolna. – B. intézd el, hogy kicsit várjanak. Mindjárt összeszedem magam. – Teljesen hiteles volt, mert tényleg annyira kivolt már, mintha ájulás kerülgetné; a hangja panaszos volt és elkeseredett.---Liammal teljesen egyetértek.Oscar-t neki!!
      "Kihúzta a számból, hogy lélegezni tudjak, és gyors ütemben pumpálni kezdte, én pedig leereszkedtem a sarkaimra, és úgy néztem a ténykedését.
      Pár húzással később ismét a fejem után kapott, én felemelkedtem, és azonnal a számba engedtem, míg ő, összeszorított fogakkal, mély, torokhangokat hallatva, keményen élvezett a nyelvemre. "---hmm nos próbálok valami értelmeset írni,de ehhez nem lehet mást csak azt,hogy végem!!! kész,kifeküdtem,KO...

      Nagyon meghaltam főleg a mosdós résznél,eszméletlenül írsz meg minden jelenetet!!!Egyébként rájöttem,hogy egyre több részt emelek ki,úgyhogy ne csodálkozz hogyha legközelebb az egész részt vissza fogod olvasni a kommentben :D Jó,azért nem...igyekszem
      Megint éjjeli komment lett,úgyhogy azon se csodálkozz ha vannak benne hülyeségek...
      Nagyon imádlak és köszönöm <3
      Emse.

      UI: most megint lelépek egy hétre és wifi se lesz ( :O :O :O :O :D) úgyhogy meg leszel kímélve a kommenteimtől :D

      Törlés
    2. Jajj szívem, ne aggódj. Van egy visszatérő olvasóm, aki ragaszkodik az olvastamhoz, de ezek szerint azért mindig visszatér, és nyomja a gombot. Ez is valami ;)

      De itt vagytok nekem ti, akik szeretitek, és nem zavar benneteket az erotikus rész, és ez a lényeg.

      Én is utálok hányni, de mára rájöttem, hogy egy hánáyssal meg lehet úszni egy komplett két napos döglődést, úgyhogy igyekszem nem elfojtani a kényszert, ha muszáj, és tényleg sokkal hamarabb túl van rajta az ember, mintha nem hajlandó megadni magát...

      Milyen érdekes, hogy az MTF olvasói, szinte egyhangúan arra szavaznak, hogy Lou nyugodtan menjen álló cerkával színpadra... arra lenne eszetek, mi???!! :DD

      lassan te is átmész elemző kommentbe, ami egyáltalán nem baj, mert imádom, csak neked ne okozzon ez túl nagy munkát... nem szeretem, ha miattam úgy érzitek, muszáj oldalakat írni. De igaz, ami igaz, imádom olvasni...

      Nincsenek hülyeségek, imádom ,amit és ahogy megírod, és roppant hálás vagyok.

      Jó nyaralást, és gyere vissza kipihenten.

      Várlak!! <3

      örülök, ha sok olyan pillanatot sikerült beleírnom, amitől "maghaltál",,, mert ez azt jelzi, hogy ütősre sikeredett, pedig igyekeztem most rövidre fogni, ami csak ritkán sikerül...


      Törlés
  13. Huhuuuh imádtam ezt a részt. Komolyan nem tudom megérteni hogy létezik olyan ember aki ezt nem szereti mert nekem lételemem (és szerintem még sokaknak) úgyhogy semmiképpen se hagyják abba a fiúk :D
    Annál a résznél amikor Lou kinyitja az ajtót és Harry ott áll so sexyn és gödröcskék vannak az arcán hát ott meghaltam.
    Virág :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Virágom! <3

      Nem fogják abbahagyni, nem olyanok, hidd el ;)

      Igen, az a rész nekem is tetszett, pedig ilyen ritkán fordul elő.
      Puszillak, és ölellek.

      Törlés
  14. Sziiiia Jézus erre jövök ide fel, hogy kisebb 18as rész Ohhhh igeeeen ez kell nekem ez bizooony!!! ♥♥♥ SZERETLEK BECCA!!!

    Óhh Édeees kicsi Haroldoom♥♥ Louis annyira ismerii ♥♥ véGEM EZ ENGEM KIKÉSZÍT MOST MEG Főleg!!! mi milyen rossz érzés?? Mii
    "Ahogy a kapitány bemondta, hogy megérkeztünk"-Jó itt én miért gondoltam Niallre??? :D xdd
    Jaaaaaj Drága Harry :( Óhhh Istenem :(
    "Egy zsebkendőt halásztam ki a zsebemből, majd mikor már felegyenesedve igyekezett rendezni a légzését, visszamentem egy üveg vízért a repülőbe. "sírok mikor gondoskodnak gymásról sírok <3
    Zayn Harry egy autóban várjááál jaah jó rémlik okéé hogy ez mikor volt......Zayn Harry...Zayn Lou...HARRY LOU ♥ AZ A SIMOGATÁS JAAAJ ♥
    "– Hát az sikerült! És nem csak rájuk hozta a frászt! – mondta Liam, és megcsóválta a fejét. – Ha csak színészkedett, akkor azonnal veszek neki egy Oscart.
    – Nem kellett színészkednie…– mondtam halkan – szerintem annyira tele van a bakancsa, hogy képes lenne megtenni, ha nem sajnálna minket, meg a rajongókat. Maximum kicsit rájátszott, hogy hihetőbb és sokkolóbb legyen. "-Haroold szivem (Mindegyikük megérdemelne egy Oscart!!) Most én ma nagyon hülye vagyok kifáradtam a sok nyugtatásban maaa Hogy ez most esett le nkem, hogy ez Ausztria Wetten dass "Just a little bit of banter I think" Jóooo vaaaaaaaaaan leesett mondjuk a képből is tudhattam volna de ne csodálkozz ma rajtam
    "Csak annyit írt, hogy már jól van, ne aggódjak, és hogy szeret."-Életeeeiiim ♥
    "Mind éreztük, hogy olyan folyamatok zajlanak, amitől mindig is tartottunk, csak eddig valahogy sikerült elkerülnünk, hogy bekövetkezzen a megmásíthatatlan. "-Sajnooss és ez nagyon fáj :(
    "Egy vagyont ajánlottak ha leh´´uzok még gy évet" Viszont ezen nagyon röhög÷k ez ilyen szánalmas röhögés, hogy próbálkozzál baszod
    "Ha lesz időm hívlak. Azt hiszik, pénzzel mindent el lehet intézni. Az élet nem eladó.”-True AF Louis True AF
    "Eszembe jutott, hátha még mindig nem érzi jól magát. A gyomrom azonnal összerándult, és szaporán szedtem a lábaimat a folyosón."-KIVAGYOK ettől KIVAGYOOOK!!!
    "Átvágtam a szobán, és már a kilincsen volt a kezem, mikor meghallottam a dúdolást. Megtorpantam és egy pár másodpercig csak hallgattam az imádott baritont, ahogy a Night Changest énekli halkan. "Nighty Changes a kedvencee jaaaj Harold dúdolgat akarom hallani ♥
    Jézuuuus kezdődik!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Harry egy törölközővel a derekán állt, és épp a haját dörzsölgette egy másikkal. Meztelen felsőtestén vízcseppek szaladgáltak, ahogy a vállára lógó tincsekből kiszabadultak. Gyomorszájon vágott az érzés, mennyire szeretem. Milyen gyönyörű. Hogy kívánom. Mindig. "-AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Jézusooooooom!!!!!!! ♥
      "Felkapta a fejét, amiből kiderült, hogy vagy nyöszörögtem, vagy sóhajtoztam, és mikor meglátott, szélesen elmosolyodott. A gödröcskék mindkét oldalon azonnal kirajzolódtak, amitől megdobbant a szívem. Csak nagyon ritkán látom ilyen őszinte örömmel az arcán."-Édeseim én sírok a gödröcskék Harry gödröcskéi ♥
      "Beléptem, akkurátusan becsukva magam mögött az ajtót, mert úgy döntöttem, egy-két percet még ellophatok azzal, hogy szenvedélyesen csókolom, mielőtt megadjuk magunkat a kötelező érdektelenségnek. "-egy-két perc Ohmmmm nem tudom ebbol inkább több perc lesz
      "– Minek örülsz ennyire, cica? – kérdeztem, miközben már az ujjaimmal rajzoltam át a cseppek útját, a vállától a dereka felé.
      – Neked! – válaszolta azonnal, de még hozzátette: – És valamiért annyira felszabadultnak érzem magam. Talán azért, mert végre kimondtam, hogy vége. "CICA!!! Becca neee jó kérlek nee!!! ne rajzolja neee jaj belehalook
      "– Félig komolyan gondoltam. Ha nem változik semmi, akkor befejezem. Hiába minden, Lou, ezt így, ebben a formában nem lehet tovább csinálni. Zaynnek igaza van. Lehet, hogy nem jó, amit csinál, de a motivációját teljesen megértem. Árucikként éljük az életünket, ami amellett, hogy rengeteget hoz a konyhára nekünk is, lelki nyomorékká tesz mindannyiunkat. "-Miért igaz minden ennyire??? Nagyon!!! Én nem bírnám
      (REGGEL érkezem a folytatással, MERT NEKEM MOST ITT KO" Ne kérdezd elolvastam végem és azt hsiezm ezt most ezt fogom álmodni!!! Fhú bassza meg szoval reggel jövök a reggeli merevedésemmel és akkor majd jól kikommentelem a lelkem ♥

      Törlés
  15. ÁAAAH Reggel van itt vagyok!!!! *--*
    "Megbűvölve figyelte az ujjamat, amivel épp a mellbimbóját simogattam körbe, majd finoman megpöcköltem az ijesztően hegyes kis csúcsot. Felszisszent, amitől elvesztettem az eszem. Rám nézett, én pedig úgy hajoltam rá, hogy közben nem engedtem el a tekintetét."-Óhhhhh Jézus Atyaúristeen!!!!azok a bimbók fognak egyszer a sírba vinni LOUIS normális vagy te úgy hajolt rá, hogy közben nem engedte el a tekintetét *--*
    "Harry hörgött, és hátrahajtotta a fejét, miközben a törölköző erősen sátrazni kezdett az ágyékán. "-EEED!!!! *-*HáTRAHAJTOTTA A FEJéT kidöglök
    "Felpillantottam a smaragd íriszekbe, és figyeltem, ahogy Harry enyhe zavarban lesüti a szemét.
    – Már a zuhany alatt is rendetlenkedett.
    – Semmi baj. Majd én beszélek vele! "-Először is ez rohadt édes, ahogy lesüti a szemét!! MEGHALOK ez a modta meg úgy ahogy van kiütött "Majd én beszélek vele"-ÓHHHHHHHHHHHHHHHH Jézusom bszélj vele beszélj!!!Azt hiszem a beszélek vele is más értelmet nyer a számomre..
    "mire mindketten összerezzentünk, ami azzal járt, hogy Harry farka lengedezni kezdett az orrom előtt, nekem pedig összefutott a nyál a számban."-10 percetek van basszátok meg ahhh mi ez végem
    "– Oké, Payno. Adjatok öt percet – kiáltottam vissza, mire kintről sutyorgás, aztán fojtott morgás érkezett válaszul.
    – Ne már, Lou! Ne csináljátok! – mondta panaszos hangon Liam, de én épp körbenyaltam a feszes, kőkemény makkot, amit imádok.
    – Muszáj, fiúk! Lécci, tartsátok a frontot! – szűkölte Harry.
    Niall kuncogása szűrődött be az ajtón. "-XDD :D hát 5 perc nem lesz elég de okéé XD Liaaam hagyd már őket sok feszültség volt le kell vezetni vagy szopni vagy ohhhm .....LOUIS!!!!!!!!!!! fhú kidöglök ez még egyszer főleg reggel kínzás
    "Harry lenyúlt, marokra fogta a szerszámát, és visszahúzta a vékony bőrt, én pedig rácuppantam, és gyorsan szopni kezdtem. Hazz felnyüszített, és nekidőlt a mosdónak, én pedig utánahajoltam, nehogy kicsússzon a számból. "-NEM Bírooooooom!!!!!!! Utánahajol!!!! SíROK
    "Felnéztem, majd mikor végre kinyitotta a szemét, és viszonozta a pillantásomat, olyan vágyhullám ragadott el, hogy én is nyöszörögni kezdtem."-Ett§l még én is Jézus a pillantás azt hiszem visszafekszem aludni kidőlök nem bírom
    "Lenyúltam, kigomboltam a nadrágomat, elővettem a saját péniszemet, és fejni kezdtem, mert tudtam, nem lesz idő a viszonzásra, de álló farokkal mégsem mehetek az élő adásba. "-Igazából mehetsz!!!! Ahhhhhhhhhhhh
    "– Öt perc!"-Ne sürgessétek őket
    "– Siessetek! – hördült fel az ajtó túloldalán Liam, ami nem segített.
    Kiengedtem a számból a hatalmas hímtagot és nyeltem egyet, majd kikiabáltam: – Nem végzünk időre. Szóljatok, hogy Harry még nincs jól. Csináljatok valamit, mert biztos, hogy elkésünk. És menjetek innen! "-Én megmondtam nektek előre!!! hogy nem végeztek :D milyen kurva mázlisták már ott állnak az ajtóba nemhogy sürgetni valamivel hallgatóznék ott...Kit érdekel ilyenkor az élő adás??? Louis te meg jah nyeljél és kiabálj ki nekik mert a profik így csinálják "That´s what gay mens do" That´s what we all do"Mondjuk én nem vayok gay man szóval de az most lényegtelen
    "Más esetben lehet, hogy izgatott volna, ha kihallgatnak bennünket, de nem pont Liam az, akivel szeretném megosztani, ahogy Harry nyög, amikor élvez"-Óhhh Liam én tudom, hogy élvezed és azért a sok káromkodás mert látni is akarod I know it!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "– Szopjál! – suttogta, olyan könyörgő hangon, amitől a vérem belobbant, és izzó áradatként száguldott az ereimben."-HARRY TE NE JÓ Jézus ez mi "SZOPJÁL" SUTTOGJA zokogok én ezt nem fogom túl élni!!! Jézus Harry!!!!
      "mélyen és keményen szívva, ahogy szereti. "-KO!!!
      csöpög!!!!!!!!csöpög!!!! a csempére csöpög ahhhh
      "– Mi van, srácok? Baj van? Harry tényleg rosszul van?
      Ismét válaszolni akartam, de Harry olyan erővel szorított magára, hogy esélyem sem volt. Azonnal elengedtem magam, hagytam, hogy mozogni kezdjen a számban, ahogy ő akar, és ráhagytam a probléma megoldását."-Óhhh Brandooon ha tudnád!!!Harry mellett (ELŐTT) mindig kell valakinek (LOUISNAK), de ezek részletkérdések erre most nincs idő Igen Brandon nagyon rosszul van..."ahogy ő akar és ráhagytam a probléma megoldását!"-én itt nyöszörgök már egy ideje
      "– Igen – hörögte, olyan földöntúli hangon, mintha épp haldokolna. – B. intézd el, hogy kicsit várjanak. Mindjárt összeszedem magam. – Teljesen hiteles volt, mert tényleg annyira kivolt már, mintha ájulás kerülgetné; a hangja panaszos volt és elkeseredett. Közben a csípője már robotüzemmódban mozgott, míg a fejemet tiszta erőből magára szorította, és a torkomat ostromolta, amitől öklendezni kezdtem. "-NA ezt hívják tehetségnek!!!ROHADT életbe kidöglök
      "– Ó, jézus! Oké, Hazz. Intézem! – válaszolt az ajtó Brandon hangján, aki azt hihette, Harry készül még egy menetre a fajansszal. "-Ez itt egy igen egy Ó jézus!!! Óh ha tudnád teljesen kivan
      "A könnyeimen át felpillantottam, és Harry fülig érő vigyorát néztem, ahogy elégedetten elhúzza a fejemet, hogy egy nagy levegőt vegyek. Mikor megtöltöttem a tüdőmet, tudtam, hogy ezt kell beosztanom, úgyhogy lehunytam a szemem, és átadtam magam, kicsit hátradöntve a fejem. Hazz felmordult, letolta a torkomra a péniszét, aztán ismét mozogni kezdett, én pedig próbáltam a nyelvemmel is besegíteni, a számmal pedig úgy szorítani, ahogy csak tudtam. "-Még vigyorog hát végeeem sikítok ennyi.Milyen uki vagy, hogy hagyod leveőt venni :D "átadtam magam"-KOOOO!!! NYELV!!!!!! neeeeeeeeeeeeee
      "Éreztem, hogy nekem máris végem, úgyhogy pislogtam, és aztán remegve lövelltem a padlóra."-egy pislogás és annyi és én ettől kivagyok NAGYON gyomorgörcs VÉGEM!!!NAGYON
      "Kihúzta a számból, hogy lélegezni tudjak, és gyors ütemben pumpálni kezdte, én pedig leereszkedtem a sarkaimra, és úgy néztem a ténykedését. "-áaaaahhh néziii!!!!! Jó hagyj!!!!
      "Pár húzással később ismét a fejem után kapott, én felemelkedtem, és azonnal a számba engedtem, míg ő, összeszorított fogakkal, mély, torokhangokat hallatva, keményen élvezett a nyelvemre."-a nyelvére ahhhhh Jézus nem bírom visszamegyek aludni sokkban vagyok
      "– Jobban vagy? – kérdezte Brandon, ahogy a szűk, szinte fekete folyosón robogtunk a díszlet mögött, mire Harry csak odabiccentett: – Még nem igazán, de azért a végéig kibírom."-XDD jó viszont ezen nagyon röhögök :D Hát nem is csodákozom, hogy még nincs jobban!!! Hát pár perc alatt letudni ezt a csodát nem lehet!!!!! Itt még gyógyszerre, orvosra van szükség Louis Tomlinson és minden létező testrésze a válasz erre

      Jaaaaj hát én meghaltaaam bassza meg végem!!!! Becca!!!Kifekszek megint nem bírom!!! Amúgy azon visítok, hogy ezek már így is késésben voltak, de azért még :D XDDDDDDDDD Jó nagyon nevetek :D D hát a szükség az szükség ("Just a bit of banter I think")-Képes voltam megnézni a Wetten Dass videot most és most még jobban nevetek és vergődök mert ez így brutális Louis hangja bassza meg *----* Okééé :D :D végem mikor Harry bevágja, hogy "I lost my trousers" Louis arca jo´én kidöglok aztán meg az az enyhe kis dolog a mikrofonnal (észrevettŘk mi ezt?) Na jó nekem annyi mára Becca :D ♥♥♥ Imádtaaaam köszönöm erre volt szükségeem :)

      Törlés
    2. Most épp a nappalimban ülsz, és a telefonodat nyomkodod, ahogy ismerlek, de ettől függetlenül imádlak, és köszönöm a csodás kommentet, meg azt, hogy vagy nekem <3
      Az elmúlt hetet nélküled nem vészeltem volna át ideg-összeroppanás nélkül, ugye tudod??

      Örülök, hogy tetszett a "kisebb 18+-os rész", és annak is, hogy ismét sikerült pár olyat beleírnom, amitől kifekszel. ;)

      Újra fogom nézni a vidit, mert már nem emlékszem rá, de szerintem nem, mikrofonos részt nem vettünk észre eddig.

      Te bezzeg rögtön tudod, ha Ed kerül adásba valahol ;)

      Imádlak, és mindent köszönök!!! <3 Megyek, és megnézem, mit műveltek.. mindjárt letöltődik a horror ;)

      Törlés
  16. jaj de szeretem amikor nem bírnak magukkal :P és legtöbbször nem bírnak magukkal, szóval ez igazán kedvező nekem :P azt hiszem nem kell részleteznem hogy odavagyok értük minden szempontból!! várom a kövit, puszi, A

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, azt én is kifejezetten szeretem. Tudod, egyezik az ízlésünk (majdnem mindenben khmmm ) úgyhogy ha magunknak írnék, az egy szirupos, boldogságos, sok szexes vattacukorcsomó lenne...
      Hozom a kövit, és nagyon hiányzol innen :((

      Törlés
  17. ÚRISTEEEEEEEEN
    ITTHON VISÍTOK, ROHANGÁLOK csakaszokásos:D úristen, én ezt nem bírom. Annyira édesek együtt, és Louis annyira durca (sírok, mi ez a szó?:Dd) Harryt meg sajnálom..szegénykém:( Lou segített neki, az a lényeg. Amúgy, nem csodálom hogy Harry rosszul lett. Sajnos, ilyen nyomorékok akadályozzák a szerelmüket. Sajnos, megint nem tudok fogalmazni..össze kell szednem magam, kijár a normális komment..nem ilyen..hogy is mondjam..szar kommentet érdemelsz. A következő kommentet próbálom majd normálisra írni, és remélem hogy bem kezdek el fangörcsölni úgy, ahogy szoktam. Szóóóval, majd a következő résznél egy kultúrált kommentet fogsz olvasni tőlem^^ (remélem) nos, csak én nem tudom hogy mikor lettem Directioner? Azt tudom hogy hogyan, csak azt nem hogy mikor? 2014.02.22. vagy 2014.03.11 (vagy 19.) de, az is lehet hogy hamarabb...sok a problémám:D még kikell derítenem, szurkolj! Imádom Larryt, az életem értelmei. Úgy ahogy a Ziam is..te hiszel valami masban ?(persze a Larryn kivul)
    "Írói" válságom van..szóval most még rosszabbul megy az írás. Megint elkalandoztam, sajnálom. Mondjuk, mit várok magamtól.:D xx
    UI: csináltam facebookot:Dd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Melyik a te faced???:O:O

      Sárkányok anyja, köszi a csodás kommentet. Van egy barátnőm, akit az egész társaság Khaleesi-nek hív, és imádjuk:)

      Úgy megnéznélek benneteket, mikor ilyeneket csináltok, pusztán attól, hogy olvassátok, amiket összeirkálok.

      Szerintem nem baj, ha nem emlékszel, mikor estél bele a gödörbe, a lényeg, hogy itt vagy. Én is csak onnan tudom, hogy megnézem az MTF kezdetét, visszaszámolok 5 napot, és meg is van a dátum ;)

      Pontosan ilyen csodás kommentet érdemlek, és roppant hálás vagyok érte,. Mit akarsz ennél jobbat? Pont ilyet szeretek!!!

      Nem baj, ha elkalandozol, nekem nagyon tetszenek a magánjellegű kitérők, imádom őket.

      Puszillak <3

      Törlés
    2. Lia Silverman :)

      Törlés
  18. Itt vagyoook! Sokat késtem, de megérdemled mert múltkor te is késve válaszoltál a komimra. :D Kvittek vagyunk.

    “Ahogy a kezéért nyúltam, megéreztem, mennyire ideges. Az izzadság csak úgy folyt a tenyeréről, és úgy kapaszkodott a kezembe, mint egy fuldokló. Oda akartam hajolni, de éreztem, hogy megfeszül, úgyhogy félbehagytam a mozdulatot, és inkább kinéztem mellette az ablakon, mintha ez lett volna a szándékom eredetileg is. Ismerem már, és tudom, mi megy végbe benne, ezért nem is erőltettem a dolgot. Harry hihetetlenül érzékeny teremtés, és nehezen bírja az ilyen szintű konfrontációkat. Egy hajszál választotta el attól, hogy teljesen kiboruljon, és ilyenkor az, ha odabújok, vagy megszeretgetem, pont összetörné nehezen megtartott önuralmának utolsó védőbástyáját is.” Ezen a részen nagyon elérzékenyültem (milyen meglepő). Az jutott eszembe, hogy Louis ugye mindig lerúgja a színpadról az üveget mielőtt Harry odaugrik. És nekem ez a halálom… Hogy így, szavak nélkül tudják mit érez/akar/gondol a másik… <3

    “Azt is éreztem, a fiúk is szeretnének magyarázatot kapni arra, amit mondott, de ennek nem most volt itt az ideje. Odafordultam, és a kezemmel mutattam nekik, hogy nyugi, semmi baj. Úgy gondoltam, Harry valami más miatt csinálta az egészet. Megszorítottam az ujjait, és figyeltem, ahogy az orrán át vesz mély levegőket, hogy aztán a száján fújja ki. Rossz érzés kerített a hatalmába.” Engem is bassza meg. Nam is amiatt, hogy azt mondta kilép, hanem, hogy ezen agyal már 2éve. Na ezzel tönkre vágta a szívem. Nagyon fáj.


    “Több volt ez puszta veszekedésnél. Sokkal többet jelentett, mint amit egy külső szemlélő belelátott volna. Mind éreztük, hogy olyan folyamatok zajlanak, amitől mindig is tartottunk, csak eddig valahogy sikerült elkerülnünk, hogy bekövetkezzen a megmásíthatatlan.” Ez a rész annyira durva volt… És utálom ezt olvasni. Belehalnék ha vége lenne a bandának. Ha nem tudnám melyik fiú hol van a nagyvilágban éppen. Ha eltelne úgy egy hét, hogy nem látok róluk friss képet. Belegondolni is szörnyű, de ha utána lenne egyből CO akkor ezeket a dolgokat gondolkodás nélkül beáldoznám.



    “– Minek örülsz ennyire, cica?” ÁÁÁÁ!!! Cicaaa <3 Elfelejtettem amit az előbb léírtam, szarok a babára, szarok Simonra, szarok a banda végére. AZT MONDTA, HOGY CICA. És ezt egy tök átlagos mondatba. FHU.

    “– kérdeztem, miközben már az ujjaimmal rajzoltam át a cseppek útját, a vállától a dereka felé.” Hogy mi?????????????????????????????????? :OOOOO Louis a kis ujjaival rajzolja át. Látom. Látom, bassza meg. Meghalok
    “– Neked! – válaszolta azonnal, de még hozzátette” Szív leállás, hirtelen levegőhiány, gyomorbizsergés. Oh, csak a szokásos MTF szindróma. már megszoktam

    “– És valamiért annyira felszabadultnak érzem magam. Talán azért, mert végre kimondtam, hogy vége.
    – De ugye nem gondoltad komolyan?! – néztem fel rá, míg ő a szemével követte a mozdulataimat.
    – Félig komolyan gondoltam. Ha nem változik semmi, akkor befejezem. Hiába minden, Lou, ezt így, ebben a formában nem lehet tovább csinálni. Zaynnek igaza van. Lehet, hogy nem jó, amit csinál, de a motivációját teljesen megértem. Árucikként éljük az életünket, ami amellett, hogy rengeteget hoz a konyhára nekünk is, lelki nyomorékká tesz mindannyiunkat.
    – Igen, szívem, de azért erre még aludj egyet, jó? – Éreztem, hogy az agyam ezerrel pörögne a dolgokon, de a testemet olyan erősen vonzotta az övé, hogy egy pillanat alatt elvesztettem a fonalat.
    – Oké – bólintott Harry, de még mindig nem nézett rám.” Utálom amikor kihasználod, hogy ennyire jól tudsz írni. Ez pofátlanság. Kiakadok, undorodok, olvasok, szerelmes vagyok, szomorú leszek, elolvadok, kiakadok stb. és ezt mind egy rész alatt. WHY?

    Zuhanyzós jelenet aaaaaaaa*-* Nagyon tetszett és Liam is halálcuki volt ahogy idegeskedett. Ez kellett, ha már az SS-ben nem kapom meg Manó megdugását. :(

    I-M-Á-D-T-A-M

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És az milyen, hogy egy kurva kommenteden is majdnem ugyanazokat élem át??? Mert sajnállak, amiért félsz a jövőtől, mert együtt érzek veled, amiért bizonytalan vagy, és mert ugyanannyira akarom a CO-t, mint te...
      És az utolsó mondatodon még röhögök pár percet, oké????

      Komolyan, hihetetlen vagy, és imádlak <3

      Törlés