2015. július 5., vasárnap

CXIV. Fejezet


Sziasztok!

Szeretném megköszönni a több, mint 200.000 oldalletöltést, ami egy hatalmas szám. Nem is tudom felfogni, és igazán elhinni, hogy ennyien olvassátok a blogomat. Ez még mindig olyan, mint egy álom, de nem szeretnék felébredni.
Köszöntöm a sok új feliratkozót, és remélem szeretni fogjátok az MTF-et.
A facebookon sok új tagunk van a csoportban, akik még csak most olvasgatnak először a sztoriba.
Jó olvasást, és csak bátorítani szeretnélek benneteket, hogy kommenteljetek, ha tetszett a történet.
(Akkor is, ha ez egyeseket irritál)

Nagyon köszönök mindent, tényleg... csodásak vagytok.

<3<3 Becca

***Zayn***

Épp a VIP váróban ültünk, és arra vártunk, hogy felkísérjenek a gépbe. Harry unottan nyomkodta a telefonját és twitterezett, Liam még Sophiával beszélt, Niall pedig istentelenül káromkodott.
– Mi történt? – kérdeztem, és odahajoltam, hogy lássam a kijelzőt a mobilján.
– Köcsög bomba! Utálom a bombás pályákat! – Hirtelen nem tudtam, hogy miről beszél, de mikor megláttam a Candy Crush feliratot, ahogy újra kirajzolódott a pálya, minden világossá vált számomra.
– Bazmeg, te még mindig ezt játszod?
– Viccelsz? A 426. pályán vagyok. Csak azokat utálom, ahol a tetves bombák vannak, meg ahol a csoki ellepi az egészet. Ki a kurva anyja lehet ennyire aberrált, hogy a bombák köré még csokiköpőket is betesz. És nincs egy kibaszott varázsnyalókám sem! – csóválta elégedetlenül a fejét.
– Nekem van! – szólalt meg Harry halkan, mire Niall és én is odakaptuk a fejünket, de Harry változatlanul nyomkodta a képernyőt, és csak diszkréten somolygott. Mikor érezte, hogy merev tekintettel (én nem csak azzal) nézzük, hirtelen felpillantott, és rám kacsintott. Niall felnyögött, és duzzogva szólalt meg:
– Nem hiszem el, hogy ilyen dolgokkal poénkodsz.
– Miért? Kétértelmű viccei csak Louis-nak lehetnek?
Niall megforgatta a szemét, és visszatért a káromkodással spékelt játékhoz, de én nem tudtam levenni a szemem a gyönyörű pasiról, aki méteres lábait keresztbe rakva, hanyag tartással ült a plüsshuzatú kanapén. Mellé csúsztam, és a füléhez hajoltam.
– Ugye tudod, hogy ezért a beszólásért még számolunk?
– Eddig csak reméltem, de ha megígéred, sokkal nyugodtabb leszek – válaszolta, és oldalra fordította a fejét. Olyan közel voltunk, hogy mindketten bebandzsítottunk, és fülig szaladt a szánk.
Ebben a pillanatban lépett be Zayn, aki üdítően frissnek látszott.Megborotválkozott, és a haja is frissen volt mosva, fekete pulcsi és gatya feszült a testén, a lábán a szokásos bakancs. Észvesztően nézett ki, mint általában. Ránk mosolygott, mi pedig viszonoztuk.
– Hello, Zaynie! – szólt Niall, mire a fekete félisten lecsapta a hátizsákját, és egyből a szöszi mellé ült.
– Szia, mazsola! Hogy megy? – kérdezte, és állával a telefonra bökött, hogy jelezze, a játékról beszél.
– Szarul, bassza meg. A kurva bombák mindig felrobbannak, mielőtt odaférnék hozzájuk. A szájbatekert csoki meg csak nő és nő. Utálom! – fakadt ki Ni, és odatartotta a mobilját, hogy Zayn erősítse meg, mekkora geciség a felsorolt aljas kicseszés.
Zayn felnevetett, beleborzolt a felállított, szőke hajba, és átölelte Niall vállát. Kivette a kezéből a telefont, és két kézzel fogta meg, úgy, hogy Niall feje a vállára simult.
– Na gyere, te kis pukkancs, megmutatom, hogy kell ezt csinálni!
Néztem őket, ahogy Niall két perc múlva felsikkant, tenyerét a szájára szorítja, és nagy, kék szemei óriásira tágulnak, Zayn pedig elégedetten vigyorog, miközben felcsendül a pálya sikeres teljesítéséért járó fanfár.
– Ezt nem hiszem el! – nyögte Niall, és kikapta a telefont Malik kezéből, majd hitetlenkedve nézett rá. – Hogy csináltad?
– De hisz végignézted, nem? Megmutassam még egyszer? Nem az a lényeg, hogy a felső sort nyírd ki, hanem hogy három lépéssel leérj a bombákig – magyarázta Zayn, és ismét elvigyorodott. Niall visszahanyatlott a vállára, és boldogan állt neki a következő pályának, Zayn pedig instruálta, hogy csinálja. Olyan aranyosak voltak, hogy a torkom elszorult. Megböktem Hazzt, aki felnézett, és mikor jeleztem, mire kell figyelni, az ő tekintete is ellágyult a képtől. Elfordultam, és Liammel akadt össze a tekintetem, aki szintén vigyorgott, és bólintott egyet, jelezve, hogy látta a kis közjátékot, és ő is örül, hogy visszakaptuk a régi Zaynt, még akkor is, ha mindketten tudtuk, hogy csak átmenetileg.

A felszállás zökkenőmentes volt, bár utálok télen repülni. Ilyenkor Európa felett mindig méretes légörvényekbe kerülünk, és van, hogy egy órát kell várni a vihar miatt, mire le tudunk szállni. Mikor elértük a repülési magasságot, kicsatoltam az övem, hoztam egy üveg gyömbért Harrynek, és a fotel karfájára ültem.
– Jól vagy, cica? Elszopogattad a bogyót?
– Kettőt is, mert extraszar a gyomrom – bólogatott, és hálásan ivott bele a gyöngyöző üvegbe.
– Sima utunk lesz! Próbálj aludni! – mondtam neki, és áthajolva rajta, elővettem egy puha nyakpárnát. Nem szeretem, ha anélkül alszik el, mert utána napokig fáj a háta. Megcirógatta a kezemet, ahogy a feje alá gyűrtem.
– Nem vagyok álmos. Kialudtam magam – válaszolta, és elővette a könyvét a combja mellől.
A gép hátsó részéből megérkezett Higgins, és Brandon, meg egy fószer, akit csak látásból ismertem, de tudom, hogy a turné mecénásai közé tartozik.
– Uraim! – szólalt meg Higgs, és tapsolt egyet, amitől önmagában is ideges lettem.
Niall és Zayn felkapták a fejüket, mert épp elmélyülten beszélgettek valamiről, de Liam becsukott szemekkel, fülén egy hatalmas fülhallgatóval szundikált. Brandon megbökte a karját, mire összerezzent, és csodálkozva nézett körül. Felült, és kikapcsolta a zenét. – Mi történt? – kérdezte azonnal éberen.
– Semmi különös, csak szeretnénk átbeszélni az ázsiai, és afrikai menetrendet.
Kicsit lehiggadtam, de azért a gyomrom jelezte, hogy soha nem vagyok teljesen nyugodt az ilyen összeröffenéseken. Nem lehet tudni, mi sül ki belőle.
- Szeretnénk letisztázni, hogy mindenkinek egyértelmű legyen. Olyan országokba megyünk, ahol a homoszexualitás büntetendő és elítélt, valamint olyanokba, ahol a vallási kérdések okozhatnak problémát – mondta szépen begyakorolva B., és közben mindig arra nézett, akiről szó volt. Evidens, hogy a buzizásnál ránk, a szektacuccnál Zaynre.
– A mondat második felére térjünk ki egy kicsit! – dőlt előre Zayn, én pedig éreztem, hogy Harry a kezemért nyúl. Ő is érzi a növekvő feszültséget – állapítottam meg magamban. – Nem fogok átkeresztelkedni – mondta Zayn vészjósló hangon.
– Ezt senki nem is várja el, Mr. Malik – mondta a számomra alig ismerős pasas. – Csak annyit szeretnénk kérni, hogy próbáljon úgy nyilatkozni, hogy abban semmi kifogásolnivaló ne legyen.
– Ezt hogy érti? – kérdezett vissza a fekete szépfiú.
– Kerülje a vallási témákat, és ha valamelyik riporter erre terelné a szót, akkor a begyakorolt paneleket válaszolja.
– Begyakorolt panelekeeeeeet? – lifteztette meg a hangját Zayn, és felhúzta a szemöldökét, mikor az asszisztens a kezébe nyomott egy gépelt lapot. – Komolyan gondoljátok, hogy be fogom ezt tanulni, és ha interjút adok, akkor ezt a szarságot fogom előadni? – Az újabb kérdésnél már egyértelműen hallatszott a hangján az elfojtott feszültség.
– Igen, ez az egyik dolog, a másik pedig az, hogy a szponzorok kérésére drog, és alkoholteszt lehet, bárhol, bármikor. Természetesen a fellépések, és az interjúk előtt – tette hozzá Higgs, mikor Zayn már véreres szemekkel nézett rá, a haja takarásából.
– Hogy mi?
– Esetlegesen alkohol, és drogteszt. De ez csak formaság! – próbálta szépíteni a menedzser, de én már tudtam, hogy elvetette a sulykot.
– Mi a fasz? Szurkálni fogtok, meg szondáztatni, mint egy kibaszott sofőrt? Mégis milyen jogon?
– Azon a jogon, Mr. Malik, hogy a szerződésében szerepel, semmilyen tudatmódosítót nem vehet be, ha a zenekar tagjaként mutatkozik, és nem lehet ittas állapotban.
– Te ki a pöcsöm vagy? – kérdezte tőle Zayn, eléggé fojtott hangon ahhoz, hogy mi már tudjuk, nagyobb balhéra számíthatunk. Liam és Niall is előrébb csúszott az ülésen, mintha így könnyebben beleavatkozhatnának, Harry pedig előredőlt, és a térdén fonta össze az ujjait, közben a gyűrűjét tekergetve. Mindig ezzel nyugtatja magát, és én imádom nézni, de most nem sokat segített a rossz közérzetemen. Arról nem beszélve, hogy ott motoszkált bennem, hogy még egy balhé vár rám, mert Eleanor ügyét sem lehet tovább halogatni.
– Theo Baum vagyok, és én képviselem a Fortress-t, akik a turné ázsiai promóciójáért felelősek.
– Aha. Na figyelj! – mondta Zayn vészjóslóan. – Leszarom, hogy mit akartok. Nem szoktam nagydobra verni a hitemet, de letagadni sem fogom. Muszlim vagyok, annak születtem, úgy is fogok meghalni. Kurvára nem érdekel, hogy ez az elbaszott világ mit gondol, de ha valami idióta provokálni fog, tuti, hogy megmondom a magamét.
Elkaptam Niall ijedt pillantását, és próbáltam neki inteni, hogy ne idegesítse fel magát.
– Talán jobb lenne, ha megszűrnék a riportereket. Nem adunk interjút, csak leinformált csatornáknak – szúrta közbe Liam, lévén ő a csapat esze.
– Persze, de azt nem tudhatjuk, hogy ezekben az országokban ki, milyen hátsó szándékkal érkezik. Lehet, hogy valaki magánakcióba kezd, vagy kicsúszik az irányítás a kezünkből. Nem szeretnénk ebből világraszóló botrányt.
– Egyszerű. Én semmilyen kibaszott interjúra nem megyek, és kész. Csak egy hónap, az pikkpakkra elszalad – mondta Zayn.
– Mikor az egész zenekar jelenik meg valahol, akkor ez nem járható út – szögezte le Higgs, amiben egyet kellett vele értenem.– Már akkor is felhördül a fandom, ha két napig nem tudják, melyikőtök hol van.
– Márpedig vagy megbíztok bennem, és úgy válaszolok, ahogy nekem jól esik, vagy nem megyek. És ott van még a teszt. Ezt most felejtsétek el! – közölte Zayn szárazon.
– Sajnos, nem áll módunkban – mondta nyájasan Baum, és mézesmázos mosolyt küldött Zayn felé. – Jobb lesz, ha erre az időszakra különösen odafigyelnek. Nem szeretnénk, ha valakivel szerződésszegés miatt kellene szembekerülnünk.
– Mégis mi a búbánatos kisfaszomba nem akartok beleavatkozni? Minden reggel kémcsőbe fogok hugyozni, és nem szívhatok el egy jointot a koncert előtt, vagy utána nem guríthatok le pár sört a haverokkal, nehogy másnap elkéküljön a szonda? – kérdezte Zayn, és már kezdte felemelni a hangját.
– Elfogadható keretek között, a koncerteken kívül azt csinálnak, amit akarnak, Mr. Malik. Apropó… ha már a haverokról beszéltünk. Szeretnénk, ha a turné ezen állomásain csak a családjuk látogatná önöket.
Éreztem, hogy megfagy a levegő. Itt nyilván nem Calvinról, vagy Niall ír haverjairól volt szó, hanem egyértelműen Harry meleg cimboráiról, és a Naughtyféle bagázsról. És leginkább az utóbbiról.
– Miiii?? Már azt is megdirigáljátok, hogy ki látogathat meg? Na, elmentek a picsába! – közölte Zayn, és felállt, hogy a hűtőből kivegyen egy sört, de meglepetésére nem volt más, csak üdítő. – Mi ez? Valami kibaszott elvonó? Miért nincs sör?
– Mostantól a repülőn csak alkoholmentes italokat szolgálunk fel – közölte Brandon fontoskodva, amivel kiérdemelt egy gyilkos pillantást.
– Jól véssétek az agyatokba! A barátaim akkor jönnek, és mennek, amikor csak kedvük tartja. Ilyen kikötés egész biztos, hogy nem volt a szerződésben.
– Nem, ilyen nem – mondta Higgs, de én már tudtam, hogy azért van itt még valami: - de az benne volt, hogy a zenekar jó hírét semmilyen formában nem rombolhatja egyik tag sem. Az pedig, ha ittas, bedrogozott állapotban buliztok össze-vissza, egyértelmű hitelrontás. Így azzal szeretnénk ezt kiküszöbölni, hogy ne is legyen esély hasonlóra.
Zayn lassan visszament a helyére és leült. Végignézett rajtunk, és a szemében gyűlölettel vegyes dühöt láttam, így jobbnak láttam beleavatkozni.
- Higgs! Ezekre még visszatérünk később, de nekem van egy sürgős bejelenteni valóm.
Mindenki érdeklődve nézett rám, még Harry is, hisz úgy beszéltük meg, csak a következő héten állunk elő a kis problémánkkal.
- Eleanor felmond. Januártól nem szeretne részt venni ebben a cirkuszban. Jó lenne, ha előkészítenétek a sajtót.
Olyan döbbent csend telepedett a gépre, hogy a motorok halk zúgása szinte robajlásnak hatott.
- Micsodaaa?? – kérdezett vissza céklavörös fejjel Higgs. – Eleanor Calder nem mond fel, és nem ugrál. Teszi a dolgát, mint eddig. Ezt az egy évet már kibírjátok valahogy. Mind megőrültetek? Vagy jódolgotokban nem tudjátok, mit csináljatok?
- Miről beszélsz? – szólalt meg mögöttem Harry mély hangja. – Még több mint egy év, és te nem várhatod el, hogy robotok módjára csináljuk végig.
- Nem is azt várom el, Harry. De úgy tűnik, nem érzitek, mekkora felelősség, amit magatokra vettetek. És főleg azt nem, hogy minden kibaszott kis ballépésetek milliókba kerül.
- Nem, Higgs! Ti felejtitek el, hogy minden megkeresett millióért mi dolgozunk meg, és minden azon múlik, hogy mi hogy csináljuk ezt az egészet.
- Lószart! Bármikor fel lehet futtatni egy zenekart. A mai világban minden a sajtón, és a médiacirkuszon múlik – mondta Higgins meggondolatlanul. Szinte egyszerre feszültünk meg mindannyian.
- Ez azért túlzás… - próbált békítően beavatkozni Liam, de ekkor már késő volt.
- Mégis miről beszélsz? – szakadt ki belőlem. – Azért iszom a kibaszott Starbuckos kávét, mert szerződésünk van velük. Azért isszuk azt a vizet, amit iszunk, még az alsónadrágunk is azért az a márka, ami, mert ők is fizetnek. Nincs olyan része az életünknek, ami ne lenne beszabályozva. És most már ott tartunk, hogy a barátainkat is ti válogatjátok, vagy azt is eldöntitek, hogy a magánéletünket hogy intézzük. Ez nem kérés volt, Higgs, hanem egy közlés. El januártól búcsút int ennek a szarnak, és éli a saját életét. Ha nem szervezitek le, hogy ez zökkenőmentesen történjen, akkor majd megy másképp, és hidd el, annak nem fogtok örülni.
- Te most fenyegetsz? – kérdezett vissza a vizenyős szemű, malacfejű seggfej.
- Nem, ez nem fenyegetés – közölte Harry a szokott lassú, békés hangján. – Te fenyegetsz bennünket állandóan, és kibaszottul elegünk van belőle. Mi vagyunk az aranytojást tojó tyúk, de csak addig, amíg akarjuk. Ha beleununk, és úgy döntünk, hogy elég, akkor kezdheted felélni a tartalékaidat. Mert akármilyen nagy a szátok, mindannyian tudjuk, hogy ilyen sikeretek egyik bandával se lesz. És ez is az évekkel ezelőtti népszerűségből táplálkozik, mikor még emberként szerepeltünk, és nem idomított állatokként. A rajongóink nem a mostani, teljesen fals kép alapján szerettek meg bennünket, hanem azért, mert őszinték voltunk, olyanok mint ők, és imádtuk, amit csináltunk. Ma már nemhogy nem imádjuk, de sikerült elérnetek, hogy csak túléljük a napokat. Mindent tönkretettetek. Kiöltétek belőlünk azt, amivel milliárdokat kerestetek.
- Jajj, de szeretem, mikor ilyen költői vagy, és magasröptű… - cikizte tovább a vén hülye. – Aztán minden ilyen nagyszájú, úgy tűnik el a süllyesztőben, mintha soha nem is létezett volna. Kivétel John Lennon, mert az a barom lelövette magát.
Éreztem Harry ujjait, ahogy a derekamra csúsznak, és megszorítanak.
- Oké. Akkor tegyünk egy próbát! – szólalt meg, és a hangjától a vérem is megfagyott. – Kiszállok!
Ahogy ezt kimondta, ismét döbbent csend lett, olyannyira, hogy csak az állak koppanása hallatszott.
- Micsinááálsz??
- Kiszállok! – ismételte meg Hazz, és a keze olyan erővel markolta a húsomat, hogy lezsibbadt a fél oldalam. – Elegem van! Mindenki helyett elegem van. És mivel azt hiszitek, hogy ez a szekér magától is megy, most toljátok nélkülem.
Liam és Niall olyan ijedten néztek rám, hogy azt hittem fel is ugranak, de én sem tudtam megnyugtatni őket. Ez a fordulat számomra is teljesen meglepő volt. Harryvel már beszélgettünk erről, de mindig ő volt az, aki hangoztatta, hogy nem hagyhatjuk cserben a rajongókat. Hogy mi csak nekik tartozunk elszámolással, és a lelkiismeretünknek. Úgy látszik, ami elhangzott, ezt is felülírta benne. – Nem érdekel, mennyibe fog kerülni! – rivallt rá Higgsre, aki épp szólásra nyitotta a száját. – Leszarom, hogy dobálózol a milliókkal. Az ügyvédeimmel tárgyald le a dolgot, mert én magasról teszek rá!
A hangja olyan meggyőződéssel volt teli, hogy még a nagyöreg se szólt egy szót sem. Hátrafordultam ültömben, hogy végre én is lássam Hazz arcát, mert a többiek úgy néztek rá, mintha épp egy leszálló UFO-t bámulnának.
Harry tele van ajánlatokkal, két lemezre való száma van teljesen készen, amit bármikor kiadhat, vagy el, attól függően, akar-e szerepelni, vagy sem. A neve önmagában is egy brand, amivel úgy kereshet milliókat, hogy felveszi a ruhákat, amiket imád, vagy a nevét adja bármihez, amiben amúgy is örömét leli.
Felpillantott rám. A tekintetében elszántságot láttam, és egy hangyányi félelmet, amit csak én vehettem észre. Kivűlről úgy látszott, ő az önuralom mintapéldánya, akit semmi nem képes eltántorítani a céljától.
- És most, azt ajánlom, vonulj vissza a kis kuckódba, a gép farában, vidd a sleppedet is, vagy a felmondásom most azonnal érvénybe lép, és már a reptéren szállok is át egy menetrendszerinti gépre, amivel elhúzok melegebb éghajlatra, te meg magyarázkodhatsz az üzlettársaknak, hogy miért buktál el egy milliárdot a kibaszott nagyképűségeddel, vagy beállhatsz énekelni.
Olyan döbbenetes volt az egész, hogy senki nem reagált. Higgs farkasszemet nézett Harryvel, Brandon valamiért velem, de elég hamar feladta (Gyenge kezdő… kábé fél percnél már elkapta a tekintetét. Alfi ebben sokkal profibb!). Harryék párharcát a gyönyörű pasim nyerte, mert kivételesen annyira hiteles volt, és olyan dühös, hogy még a sokat próbált pénzeszsák is behódolt neki.
- Oké, oké. Nem kell ennyire elmérgesíteni a helyzetet. Semmi nem történt, ami ilyen elhamarkodott döntéseket indokolna – próbálta menteni, ami menthető.
- Elhamarkodott? – kérdezte Hazz, meglepően halkan. – Legalább két éve érlelődik bennem.
Ijesztő volt. Még nekem is. A többieknek is, és főleg a pénzmániás seggfejeknek, akik velünk szemben ültek.
„ Kérjük Önöket, foglalják el a helyüket, és csatolják be a biztonsági öveket!”
Hangzott fel a figyelmeztetés a hangszóróból, mire mindenki úgy mozdult, mintha egy álomból ébredne.
- Még beszélünk erről, de nem kell elkapkodni semmit! – mondta Higgs, sokkal békülékenyebben, mint eddigi közös életünkben bármit is.
Hazz csak bólintott, de nem válaszolt, majd a száját vonallá préselve kibámult az ablakon.

.

57 megjegyzés:

  1. igazából most nagyon nehéz megszólalnom..elmondom őszintén, hogy ezek a részek nagyon nehezek számomra, de elolvasom, mert valóban érdekel! nem erőltetés céljából olvasom, hanem azért, mert őszintén szeretném elolvasni, tényleg!! tetszett a rész, teljesen el tudom képzelni a helyzetet. az elején Ziall..:))) imádtam, kezdesz teljesen rájuk szoktatni!!! édesek voltak, azt hittem az egész rész ennyire bájos lesz, de hát ugyebár én vagyok az egyetlen (és te), aki az ilyen habos babos részeket ennyire preferálja :) aztán jött a fekete leves..jaj jaj istenem..nehéz ez :) tetszett hogy Harry kiállt magáért és persze a többiekért, szeretem amikor egymás miatt ennyire bátrak!! kész csoda hogy kezelni tudják ezt az egészet, nem is értem hogy bírják :) ne haragudj ha kicsit személyes lett a kommentem, de most valahogy ez jött!! várom a következőt! puszillak, A

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha úgy leszel Ziallal, mint a #loutops-szal, akkor komolyan elgondolkodom azon, hogy szektavezér legyek, mert ilyen hatással vagyok az emberekre ;)

      Ez a rész meglepően mély hatást gyakorolt rátok, és ezen még most is ledöbbenek, hogy újraolvasom a kommenteket.

      Lehet személyes, miért ne lehetne??? Imádlak!!! <3

      Törlés
  2. VEGIG KIRAZOTT A HIDEG! AZTAKURVA KIBASZOTT JO VOLT ES EN NEM SZOKTAM KAROMKODNI DE EZ MAR TUL JO!!!*-----* MEG FELDOLGOZASRA VAR DE KOMOLYAN NAGYON NAGYON JO VOLT EGYSZERUEN TOKELETES! ROHADTUL EZ AZ IGAZSAG ES UTALOM A MENEDZSMENTET VAGY AKARKI IS TESZI EZT VELUK! Bolcs vagy Becca, bar csak kirugnak ezeket a nyomorekokat es elhetnenek mint reg...:')♡♡♡Little es megmutatomRaynek most rogtonxDDD komolyan ez...a ..jo abbahagytam

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira aranyos ez a komment:)) Imádom, hogy végig kiabálsz:))

      Sosem értettem, miért van két embernek egy neve, elmondod, ha szépen megkérlek rá?

      Örülök, hogy tetszett, és remélem a folytatás is ennyire lenyűgöz majd ;)

      puszi NEKTEK!!!

      Törlés
  3. Uramisten olj meg!!!annyira csodas resz!!Harry nagyon edes es ugy mindenki imadom hamar a reszt!!❤️❤️❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem szeretnélek megölni, de nagyon örülök, hogy tetszett a rész <3

      Törlés
  4. Te jo eg! Szohoz sem jutok! Fantasztikus lett! Imadom Harry elszantsagat. Az biztos en is mindenhez az o arcat adnam!:3
    Izgatottan varom a reszt!
    Remelem jol telik a szuneted!
    Nitus xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Harry arcával szerintem el lehet adni homokot a sivatagban...
      Nekem már nincs szünetem, és a nyár nagyon húzós, de minden jó ;)

      Puszillak

      Törlés
  5. Szóval most, hogy beletelt egy jó 10 percbe, hogy átgondoljak mindent..

    Larry: Nem tudok nem vigyorogva visítozni. Annyira aranyosak, és olyan szimplán, magától értetődően viselkednek egymással. Hihetetlen, hogy nem fektetsz nagyobb hangsúly néhány cselekedetre, de még az is úgy hat, mintha az lenne a világ legaranyosabb dolga.
    Akarok egy olyan pasit magamnak mint Louis:)
    Egy Harryféle pasi pedig lehet a hercegnőm<3

    Ziall: Aw. Niall annyira aranyos volt hogy bosszankodott a játék miatt, és ahogy Zayn beszélt vele, elolvadtam. Imádom, hogy Zayn tudott megint "normálisan" viselkedni, ahogy mindenki megismerte még akkor is, hogyha úgy, ahogy Lou gondolta, ez nem tartott túl sokáig..
    Niall és Zayn cukik voltak, na. Lehetne még több ilyen pillanat:3

    És a többi:
    MI A JÓ BÜDÖS SZÁJBATEKERT ANYÁMÉRT NEM LEHET BÉKÉNHAGYNI A SRÁCOKAT
    NEM ÉRTEM
    Már bocsánat a szóhasználatért.
    Gyűlölöm a szerződést, remélem érzed. Fhu, fogadjunk, hogy direkt így építetted fel. Először aranyos dolgokat írsz, a végére pedig belefojtasz a vízbe. Why
    "Éreztem, hogy megfagy a levegő. Itt nyilván nem Calvinról, vagy Niall ír haverjairól volt szó, hanem egyértelműen Harry meleg cimboráiról, és a Naughtyféle bagázsról." naughtyt megértem
    de kérlek, a "Harry meleg cimboráin" felháborodtam.
    Sőt, most is fel vagyok háborodva, mit beszélek én múlt időről!?
    Őszinte leszek, egy kis megértés lehetne Zaynben. Nem örökre kell nélkülöznie a haverjait és a cigarettát, miért nem tudna egy kicsit önfeláldozóbb lenni? Szemétnek érzem magam amiért nem mellette állok, de na. Ha valahol a vallás és a homoszexualitás kényes dolog, nem kell feszegetni. Néha tűrni is kell, nem mindenhol lehetünk szabadok..Bár ez csak az én véleményem.
    Kezd kicsúszni a talaj Zayn lábai alól, úgy érzem. És ez az érzés egyre erősebb.
    Harry kijelentése pedig elvágta a madzagom.
    Komolyan amikor olvastam, hirtelen felültem és hangosan felkiáltottam, "WAT?!"
    A legkevésbé sem számítottam erre, szóval ez meglepett.
    Én azon vagyok még mindig, hogy a menedzsmentnek kéne dolgoznia a 1Dnak, nem fordítva, de mind tudjuk, hogy ezt el is vethetjük. Ezeket csak a pénz hajtja-.-
    Szerintem Louis nem pont jókor hozta fel az Eleanoros témát..dehát, ő tudja..
    Nagyon várom a következőket, természetesen ez is fantasztikusan lett megírva, mint az összes többi(:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihetetlenül jól estek a szavaid, főleg az, hogy szerinted nem erőltetett a stílusom, és hogy a cukiságokat is sikerül úgy megírnom, hogy élvezhető legyen.

      A menedzsment és a fiúk megállapodása, és az, hogy mennyire folynak bele az életükbe, engem is nagyon érdekelne... szívesen olvasnék majd egy leleplező könyvet pár év múlva, mikor már semmi tétje nem lesz a dolognak. Nagyon szeretnék belátni a kulisszák mögé.

      Köszönöm a hosszú, és izgalmas kommentet, hálás vagyok, hogy beengedsz a gondolataidba <3

      Törlés
  6. Ezt te sem gondoltad komolyan, remélem.

    VálaszTörlés
  7. úristen kb 2 napja találtam rá a blogodra és végig olvastam egyszerűen imádom.. pedig nem vagyok Larrys kövezetek meg, de az tuti, hogy az elején volt valami köztük imádom *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Két nap alatt????????????? Akkor semmi mást nem csináltál közben ?? Mert ez már nagyon, nagyon hosszú...
      Ha Larrys vagy, ha nem, a CO-nál majd nagyot bulizunk, oké?? ;)

      Örülök, hogy tetszett, és le a kalappal, neked aztán van kitartásod az olvasáshoz!!!

      Törlés
  8. Huhu ez a rengeteg feszültség ami a rész alatt volt valami hihetetlen nagyon izgultam végig. Gratulálok az oldalletöltésekhez csakígy tovább!!! Imádlak Becca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Viráááágom!! Hát te még itt vagy?
      Én is imádlak, és remélem jól telik a nyarad.
      Köszönöm szépen, és én is imádlak, de ezt tudod...

      Törlés
  9. Egyszerűen imádtam. Habár ez nem újdonság. Olyan csodásan tudod összerakni és szövögetni a történetet, hogy minden alkalommal elámulok. A Ziall részt imádtam:) Higgs meg bekaphatja. Kíváncsian várom a folytatást. xx Zsu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ziall a kedvencem ebben a részben. Annyira édesek.... húsz részt tudnék írni róluk. Hozom a kövit, ha kicsit késve is. Köszi a komit <3

      Törlés
  10. Drága Becca!
    Mint ahogy azt már ígértem, most előbb jöttem. Imádtam ezt a részt, sokkal jobban tetszett mint az előző. Bár volt ahol kiakadtam, de ezt majd az elemzésemből úgyis látni fogod! Megpróbálom rövidre fogni a mondandómat, csak (végre) gépről írhatok és csak így ömlik belőlem a szó. :D

    “Épp a VIP váróban ültünk, és arra vártunk, hogy felkísérjenek a gépbe. Harry unottan nyomkodta a telefonját és twitterezett, Liam még Sophiával beszélt, Niall pedig istentelenül káromkodott.
    – Mi történt? – kérdeztem, és odahajoltam, hogy lássam a kijelzőt a mobilján.
    – Köcsög bomba! Utálom a bombás pályákat! – Hirtelen nem tudtam, hogy miről beszél, de mikor megláttam a Candy Crush feliratot, ahogy újra kirajzolódott a pálya, minden világossá vált számomra.
    – Bazmeg, te még mindig ezt játszod?
    – Viccelsz? A 426. pályán vagyok. Csak azokat utálom, ahol a tetves bombák vannak, meg ahol a csoki ellepi az egészet. Ki a kurva anyja lehet ennyire aberrált, hogy a bombák köré még csokiköpőket is betesz. És nincs egy kibaszott varázsnyalókám sem! – csóválta elégedetlenül a fejét.
    – Nekem van! – szólalt meg Harry halkan, mire Niall és én is odakaptuk a fejünket, de Harry változatlanul nyomkodta a képernyőt, és csak diszkréten somolygott.” Istenem, imádom ezt a részt. Már legalább négyszer elolvastam, de még mindig jó! :D Niallnek szólj, hogy jelöljön be facen és akkor tudunk egymásnak küldözgetni életeket… Amúgy rohadt mód irigylem mert én még csak valahol a 200.pályánál akadtam el és egy hét próbálkozás után töröltem a picsába. A varázsnyalóka viszont szar, azt nem szeretem. Az a színbomba vagy mi, na az nagyon jó.
    ((Mondjuk Harry varásznyalókáját elfogadnám, khm.))

    Mikor érezte, hogy merev tekintettel (én nem csak azzal) nézzük, hirtelen felpillantott, és rám kacsintott. Niall felnyögött, és duzzogva szólalt meg:
    – Nem hiszem el, hogy ilyen dolgokkal poénkodsz.
    – Miért? Kétértelmű viccei csak Louis-nak lehetnek?
    Niall megforgatta a szemét, és visszatért a káromkodással spékelt játékhoz, de én nem tudtam levenni a szemem a gyönyörű pasiról, aki méteres lábait keresztbe rakva, hanyag tartással ült a plüsshuzatú kanapén. Mellé csúsztam, és a füléhez hajoltam.
    – Ugye tudod, hogy ezért a beszólásért még számolunk?
    – Eddig csak reméltem, de ha megígéred, sokkal nyugodtabb leszek – válaszolta, és oldalra fordította a fejét. Olyan közel voltunk, hogy mindketten bebandzsítottunk, és fülig szaladt a szánk.” Én is! Bár az még aggaszt, hogy Becca nem ígérte meg, hogy leírja-e a büntetést… Becca! Ígérd meg, hogy leírod és nem rendezed le megint egy “kiadós szeretkezés után”-nal!!!!!!!!!!!! Abból már elég volt. Érdekelnek a részletek. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. “Ebben a pillanatban lépett be Zayn, aki üdítően frissnek látszott.Megborotválkozott, és a haja is frissen volt mosva, fekete pulcsi és gatya feszült a testén, a lábán a szokásos bakancs. Észvesztően nézett ki, mint általában. Ránk mosolygott, mi pedig viszonoztuk.” :O Beleakarok túrni a frissen mosott hajába!!!! :O Ne már! Ilyeneket ne írj bele. Szegény kezeimmel miközben olvasom kényszeresen fogdosom a tollam, mert le kell szegényeket kötnöm valamivel…. Beindultak ők is! :(



      “– Hello, Zaynie! – szólt Niall, mire a fekete félisten lecsapta a hátizsákját, és egyből a szöszi mellé ült.
      – Szia, mazsola! Hogy megy? – kérdezte, és állával a telefonra bökött, hogy jelezze, a játékról beszél.” Jajj Ziall. <3 Na én ezt a Ziallt szeretem!!! Nekem ők ilyenek. Zayn mondja is a This Is Us-ban, hogy neki Niall olyan mint az öccse akit megkell védenie. Nekem ez Ziall és nem a mániákus szexgépek akik prezentálják a “normális” kapcsolatot……..

      Oké, tartottam egy kis szünetet, felmentem facebookra és mi az első ami szembejön a hírfolyamomon? A szív segg. Faszaaaaaaaa. És most próbáljak koncentrálni Ziallre… Ezek után….

      “– Szarul, bassza meg. A kurva bombák mindig felrobbannak, mielőtt odaférnék hozzájuk. A szájbatekert csoki meg csak nő és nő. Utálom! – fakadt ki Ni, és odatartotta a mobilját, hogy Zayn erősítse meg, mekkora geciség a felsorolt aljas kicseszés.
      Zayn felnevetett, beleborzolt a felállított, szőke hajba, és átölelte Niall vállát. Kivette a kezéből a telefont, és két kézzel fogta meg, úgy, hogy Niall feje a vállára simult.
      – Na gyere, te kis pukkancs, megmutatom, hogy kell ezt csinálni!
      Néztem őket, ahogy Niall két perc múlva felsikkant, tenyerét a szájára szorítja, és nagy, kék szemei óriásira tágulnak, Zayn pedig elégedetten vigyorog, miközben felcsendül a pálya sikeres teljesítéséért járó fanfár.
      – Ezt nem hiszem el! – nyögte Niall, és kikapta a telefont Malik kezéből, majd hitetlenkedve nézett rá. – Hogy csináltad?
      – De hisz végignézted, nem? Megmutassam még egyszer? Nem az a lényeg, hogy a felső sort nyírd ki, hanem hogy három lépéssel leérj a bombákig – magyarázta Zayn, és ismét elvigyorodott. Niall visszahanyatlott a vállára, és boldogan állt neki a következő pályának, Zayn pedig instruálta, hogy csinálja. Olyan aranyosak voltak, hogy a torkom elszorult. Megböktem Hazzt, aki felnézett, és mikor jeleztem, mire kell figyelni, az ő tekintete is ellágyult a képtől. Elfordultam, és Liammel akadt össze a tekintetem, aki szintén vigyorgott, és bólintott egyet, jelezve, hogy látta a kis közjátékot, és ő is örül, hogy visszakaptuk a régi Zaynt, még akkor is, ha mindketten tudtuk, hogy csak átmenetileg.” Ziall <3 Ezt a Ziall imádom. Nagyon. .<3 Búúúú



      “A felszállás zökkenőmentes volt, bár utálok télen repülni. Ilyenkor Európa felett mindig méretes légörvényekbe kerülünk, és van, hogy egy órát kell várni a vihar miatt, mire le tudunk szállni. Mikor elértük a repülési magasságot, kicsatoltam az övem, hoztam egy üveg gyömbért Harrynek, és a fotel karfájára ültem.
      – Jól vagy, cica? Elszopogattad a bogyót?
      – Kettőt is, mert extraszar a gyomrom – bólogatott, és hálásan ivott bele a gyöngyöző üvegbe.” Oh a szívem…….. Ez a gondoskodás… És jaj.. Ezt nagyon szeretem. Talán ezt szeretem a legjobban. Ha ilyenek. Kitalálják egymás gondolatait, vagy folyamatosan azon jár az agyuk, hogy a másiknak jó legyen… Ez a gyengém.

      Törlés
    2. “– Sima utunk lesz! Próbálj aludni! – mondtam neki, és áthajolva rajta, elővettem egy puha nyakpárnát. Nem szeretem, ha anélkül alszik el, mert utána napokig fáj a háta. Megcirógatta a kezemet, ahogy a feje alá gyűrtem.
      – Nem vagyok álmos. Kialudtam magam – válaszolta, és elővette a könyvét a combja mellől.” Itt az igazi Harry. <3 Olvas és szerelmes. <3 <3 <3


      “ – Mi történt? – kérdezte azonnal éberen.
      – Semmi különös, csak szeretnénk átbeszélni az ázsiai, és afrikai menetrendet.
      Kicsit lehiggadtam, de azért a gyomrom jelezte, hogy soha nem vagyok teljesen nyugodt az ilyen összeröffenéseken. Nem lehet tudni, mi sül ki belőle.” Átérzem… Nekem is egyből összeugrott a gyomrom amikor ez a retek belépett az ajtón.



      “- Szeretnénk letisztázni, hogy mindenkinek egyértelmű legyen. Olyan országokba megyünk, ahol a homoszexualitás büntetendő és elítélt, valamint olyanokba, ahol a vallási kérdések okozhatnak problémát – mondta szépen begyakorolva B., és közben mindig arra nézett, akiről szó volt. Evidens, hogy a buzizásnál ránk, a szektacuccnál Zaynre.
      – A mondat második felére térjünk ki egy kicsit! – dőlt előre Zayn, én pedig éreztem, hogy Harry a kezemért nyúl. Ő is érzi a növekvő feszültséget – állapítottam meg magamban. – Nem fogok átkeresztelkedni – mondta Zayn vészjósló hangon.” Jajajajaj. Zayn balhé… Hülye szemetek. Komolyan, mintha direkt akarnák elérni, hogy Zayn idegei felmondják a szolgálatot.



      “– Ezt senki nem is várja el, Mr. Malik – mondta a számomra alig ismerős pasas. – Csak annyit szeretnénk kérni, hogy próbáljon úgy nyilatkozni, hogy abban semmi kifogásolnivaló ne legyen.
      – Ezt hogy érti? – kérdezett vissza a fekete szépfiú.
      – Kerülje a vallási témákat, és ha valamelyik riporter erre terelné a szót, akkor a begyakorolt paneleket válaszolja.
      – Begyakorolt panelekeeeeeet? – lifteztette meg a hangját Zayn, és felhúzta a szemöldökét, mikor az asszisztens a kezébe nyomott egy gépelt lapot. – Komolyan gondoljátok, hogy be fogom ezt tanulni, és ha interjút adok, akkor ezt a szarságot fogom előadni? – Az újabb kérdésnél már egyértelműen hallatszott a hangján az elfojtott feszültség.
      – Igen, ez az egyik dolog, a másik pedig az, hogy a szponzorok kérésére drog, és alkoholteszt lehet, bárhol, bármikor. Természetesen a fellépések, és az interjúk előtt – tette hozzá Higgs, mikor Zayn már véreres szemekkel nézett rá, a haja takarásából.
      – Hogy mi?
      – Esetlegesen alkohol, és drogteszt. De ez csak formaság! – próbálta szépíteni a menedzser, de én már tudtam, hogy elvetette a sulykot.
      – Mi a fasz? Szurkálni fogtok, meg szondáztatni, mint egy kibaszott sofőrt? Mégis milyen jogon?
      – Azon a jogon, Mr. Malik, hogy a szerződésében szerepel, semmilyen tudatmódosítót nem vehet be, ha a zenekar tagjaként mutatkozik, és nem lehet ittas állapotban.
      – Te ki a pöcsöm vagy? – kérdezte tőle Zayn, eléggé fojtott hangon ahhoz, hogy mi már tudjuk, nagyobb balhéra számíthatunk. Liam és Niall is előrébb csúszott az ülésen, mintha így könnyebben beleavatkozhatnának, Harry pedig előredőlt, és a térdén fonta össze az ujjait, közben a gyűrűjét tekergetve. Mindig ezzel nyugtatja magát, és én imádom nézni, de most nem sokat segített a rossz közérzetemen. Arról nem beszélve, hogy ott motoszkált bennem, hogy még egy balhé vár rám, mert Eleanor ügyét sem lehet tovább halogatni." Íg van!!!!!!!! Nem lehet. Intézd el baszd meg, mert hiába nem vagytok együtt a valóságba már, felbasz, hogy itt még igen. Szóval gyerünk babe, rajtad a világ szeme.

      Törlés
    3. – Theo Baum vagyok, és én képviselem a Fortress-t, akik a turné ázsiai promóciójáért felelősek.
      – Aha. Na figyelj! – mondta Zayn vészjóslóan. – Leszarom, hogy mit akartok. Nem szoktam nagydobra verni a hitemet, de letagadni sem fogom. Muszlim vagyok, annak születtem, úgy is fogok meghalni. Kurvára nem érdekel, hogy ez az elbaszott világ mit gondol, de ha valami idióta provokálni fog, tuti, hogy megmondom a magamét.
      Elkaptam Niall ijedt pillantását, és próbáltam neki inteni, hogy ne idegesítse fel magát.
      – Talán jobb lenne, ha megszűrnék a riportereket. Nem adunk interjút, csak leinformált csatornáknak – szúrta közbe Liam, lévén ő a csapat esze.
      – Persze, de azt nem tudhatjuk, hogy ezekben az országokban ki, milyen hátsó szándékkal érkezik. Lehet, hogy valaki magánakcióba kezd, vagy kicsúszik az irányítás a kezünkből. Nem szeretnénk ebből világraszóló botrányt.
      – Egyszerű. Én semmilyen kibaszott interjúra nem megyek, és kész. Csak egy hónap, az pikkpakkra elszalad – mondta Zayn.” Most ezerrel kattog az agyam, hogy pontosan hol tartunk időben… Tudom, hogy december, csak nem ugrik be Zayn elment-e akkor minden interjúra… Nem akkor volt Orlando? Mert ott nem volt ott… Vagy nem tudom.


      – Theo Baum vagyok, és én képviselem a Fortress-t, akik a turné ázsiai promóciójáért felelősek.
      – Aha. Na figyelj! – mondta Zayn vészjóslóan. – Leszarom, hogy mit akartok. Nem szoktam nagydobra verni a hitemet, de letagadni sem fogom. Muszlim vagyok, annak születtem, úgy is fogok meghalni. Kurvára nem érdekel, hogy ez az elbaszott világ mit gondol, de ha valami idióta provokálni fog, tuti, hogy megmondom a magamét.
      Elkaptam Niall ijedt pillantását, és próbáltam neki inteni, hogy ne idegesítse fel magát.
      – Talán jobb lenne, ha megszűrnék a riportereket. Nem adunk interjút, csak leinformált csatornáknak – szúrta közbe Liam, lévén ő a csapat esze.
      – Persze, de azt nem tudhatjuk, hogy ezekben az országokban ki, milyen hátsó szándékkal érkezik. Lehet, hogy valaki magánakcióba kezd, vagy kicsúszik az irányítás a kezünkből. Nem szeretnénk ebből világraszóló botrányt.
      – Egyszerű. Én semmilyen kibaszott interjúra nem megyek, és kész. Csak egy hónap, az pikkpakkra elszalad – mondta Zayn.” Most ezerrel kattog az agyam, hogy pontosan hol tartunk időben… Tudom, hogy december, csak nem ugrik be Zayn elment-e akkor minden interjúra… Nem akkor volt Orlando? Mert ott nem volt ott… Vagy nem tudom.


      – Theo Baum vagyok, és én képviselem a Fortress-t, akik a turné ázsiai promóciójáért felelősek.
      – Aha. Na figyelj! – mondta Zayn vészjóslóan. – Leszarom, hogy mit akartok. Nem szoktam nagydobra verni a hitemet, de letagadni sem fogom. Muszlim vagyok, annak születtem, úgy is fogok meghalni. Kurvára nem érdekel, hogy ez az elbaszott világ mit gondol, de ha valami idióta provokálni fog, tuti, hogy megmondom a magamét.
      Elkaptam Niall ijedt pillantását, és próbáltam neki inteni, hogy ne idegesítse fel magát.
      – Talán jobb lenne, ha megszűrnék a riportereket. Nem adunk interjút, csak leinformált csatornáknak – szúrta közbe Liam, lévén ő a csapat esze.
      – Persze, de azt nem tudhatjuk, hogy ezekben az országokban ki, milyen hátsó szándékkal érkezik. Lehet, hogy valaki magánakcióba kezd, vagy kicsúszik az irányítás a kezünkből. Nem szeretnénk ebből világraszóló botrányt.
      – Egyszerű. Én semmilyen kibaszott interjúra nem megyek, és kész. Csak egy hónap, az pikkpakkra elszalad – mondta Zayn.” Most ezerrel kattog az agyam, hogy pontosan hol tartunk időben… Tudom, hogy december, csak nem ugrik be Zayn elment-e akkor minden interjúra… Nem akkor volt Orlando? Mert ott nem volt ott… Vagy nem tudom.

      Törlés
    4. “– Mikor az egész zenekar jelenik meg valahol, akkor ez nem járható út – szögezte le Higgs, amiben egyet kellett vele értenem.– Már akkor is felhördül a fandom, ha két napig nem tudják, melyikőtök hol van.
      – Márpedig vagy megbíztok bennem, és úgy válaszolok, ahogy nekem jól esik, vagy nem megyek. És ott van még a teszt. Ezt most felejtsétek el! – közölte Zayn szárazon.
      – Sajnos, nem áll módunkban – mondta nyájasan Baum, és mézesmázos mosolyt küldött Zayn felé. – Jobb lesz, ha erre az időszakra különösen odafigyelnek. Nem szeretnénk, ha valakivel szerződésszegés miatt kellene szembekerülnünk.
      – Mégis mi a búbánatos kisfaszomba nem akartok beleavatkozni? Minden reggel kémcsőbe fogok hugyozni, és nem szívhatok el egy jointot a koncert előtt, vagy utána nem guríthatok le pár sört a haverokkal, nehogy másnap elkéküljön a szonda? – kérdezte Zayn, és már kezdte felemelni a hangját.
      – Elfogadható keretek között, a koncerteken kívül azt csinálnak, amit akarnak, Mr. Malik. Apropó… ha már a haverokról beszéltünk. Szeretnénk, ha a turné ezen állomásain csak a családjuk látogatná önöket.
      Éreztem, hogy megfagy a levegő. Itt nyilván nem Calvinról, vagy Niall ír haverjairól volt szó, hanem egyértelműen Harry meleg cimboráiról, és a Naughtyféle bagázsról. És leginkább az utóbbiról.” Neeeeeeee! Feltűnt Calvin… Ebből még lesz köztük vita, elég sok. Tuti. Harry a való életbe se nézte gondolom jó szemmel ezt a barátságot………..



      “.- Higgs! Ezekre még visszatérünk később, de nekem van egy sürgős bejelenteni valóm.
      Mindenki érdeklődve nézett rám, még Harry is, hisz úgy beszéltük meg, csak a következő héten állunk elő a kis problémánkkal.
      - Eleanor felmond. Januártól nem szeretne részt venni ebben a cirkuszban. Jó lenne, ha előkészítenétek a sajtót.
      Olyan döbbent csend telepedett a gépre, hogy a motorok halk zúgása szinte robajlásnak hatott.
      - Micsodaaa?? – kérdezett vissza céklavörös fejjel Higgs. – Eleanor Calder nem mond fel, és nem ugrál. Teszi a dolgát, mint eddig. Ezt az egy évet már kibírjátok valahogy. Mind megőrültetek? Vagy jódolgotokban nem tudjátok, mit csináljatok?
      - Miről beszélsz? – szólalt meg mögöttem Harry mély hangja. – Még több mint egy év, és te nem várhatod el, hogy robotok módjára csináljuk végig.
      - Nem is azt várom el, Harry. De úgy tűnik, nem érzitek, mekkora felelősség, amit magatokra vettetek. És főleg azt nem, hogy minden kibaszott kis ballépésetek milliókba kerül.
      - Nem, Higgs! Ti felejtitek el, hogy minden megkeresett millióért mi dolgozunk meg, és minden azon múlik, hogy mi hogy csináljuk ezt az egészet.
      - Lószart! Bármikor fel lehet futtatni egy zenekart. A mai világban minden a sajtón, és a médiacirkuszon múlik – mondta Higgins meggondolatlanul. Szinte egyszerre feszültünk meg mindannyian.
      - Ez azért túlzás… - próbált békítően beavatkozni Liam, de ekkor már késő volt.” Jajj Liam… Megeszlek, de komolyan. Én imádom, hogy ő olyan kis konfliktuskerülő. :D <3

      Törlés
    5. “- Mégis miről beszélsz? – szakadt ki belőlem. – Azért iszom a kibaszott Starbuckos kávét, mert szerződésünk van velük. Azért isszuk azt a vizet, amit iszunk, még az alsónadrágunk is azért az a márka, ami, mert ők is fizetnek. Nincs olyan része az életünknek, ami ne lenne beszabályozva. És most már ott tartunk, hogy a barátainkat is ti válogatjátok, vagy azt is eldöntitek, hogy a magánéletünket hogy intézzük. Ez nem kérés volt, Higgs, hanem egy közlés. El januártól búcsút int ennek a szarnak, és éli a saját életét. Ha nem szervezitek le, hogy ez zökkenőmentesen történjen, akkor majd megy másképp, és hidd el, annak nem fogtok örülni.
      - Te most fenyegetsz? – kérdezett vissza a vizenyős szemű, malacfejű seggfej.
      - Nem, ez nem fenyegetés – közölte Harry a szokott lassú, békés hangján. – Te fenyegetsz bennünket állandóan, és kibaszottul elegünk van belőle. Mi vagyunk az aranytojást tojó tyúk, de csak addig, amíg akarjuk. Ha beleununk, és úgy döntünk, hogy elég, akkor kezdheted felélni a tartalékaidat. Mert akármilyen nagy a szátok, mindannyian tudjuk, hogy ilyen sikeretek egyik bandával se lesz. És ez is az évekkel ezelőtti népszerűségből táplálkozik, mikor még emberként szerepeltünk, és nem idomított állatokként. A rajongóink nem a mostani, teljesen fals kép alapján szerettek meg bennünket, hanem azért, mert őszinték voltunk, olyanok mint ők, és imádtuk, amit csináltunk. Ma már nemhogy nem imádjuk, de sikerült elérnetek, hogy csak túléljük a napokat. Mindent tönkretettetek. Kiöltétek belőlünk azt, amivel milliárdokat kerestetek.” Nem akarom ezt olvasni.. Kibaszottul fáj. Utálom ezt az egészet. Gyűlölöm.



      - Jajj, de szeretem, mikor ilyen költői vagy, és magasröptű… - cikizte tovább a vén hülye. – Aztán minden ilyen nagyszájú, úgy tűnik el a süllyesztőben, mintha soha nem is létezett volna. Kivétel John Lennon, mert az a barom lelövette magát.
      Éreztem Harry ujjait, ahogy a derekamra csúsznak, és megszorítanak.
      - Oké. Akkor tegyünk egy próbát! – szólalt meg, és a hangjától a vérem is megfagyott. – Kiszállok!
      Ahogy ezt kimondta, ismét döbbent csend lett, olyannyira, hogy csak az állak koppanása hallatszott.
      - Micsinááálsz??
      - Kiszállok! – ismételte meg Hazz, és a keze olyan erővel markolta a húsomat, hogy lezsibbadt a fél oldalam. – Elegem van! Mindenki helyett elegem van. És mivel azt hiszitek, hogy ez a szekér magától is megy, most toljátok nélkülem.
      Liam és Niall olyan ijedten néztek rám, hogy azt hittem fel is ugranak, de én sem tudtam megnyugtatni őket. Ez a fordulat számomra is teljesen meglepő volt. Harryvel már beszélgettünk erről, de mindig ő volt az, aki hangoztatta, hogy nem hagyhatjuk cserben a rajongókat. Hogy mi csak nekik tartozunk elszámolással, és a lelkiismeretünknek. Úgy látszik, ami elhangzott, ezt is felülírta benne. – Nem érdekel, mennyibe fog kerülni! – rivallt rá Higgsre, aki épp szólásra nyitotta a száját. – Leszarom, hogy dobálózol a milliókkal. Az ügyvédeimmel tárgyald le a dolgot, mert én magasról teszek rá!
      A hangja olyan meggyőződéssel volt teli, hogy még a nagyöreg se szólt egy szót sem. Hátrafordultam ültömben, hogy végre én is lássam Hazz arcát, mert a többiek úgy néztek rá, mintha épp egy leszálló UFO-t bámulnának.
      Harry tele van ajánlatokkal, két lemezre való száma van teljesen készen, amit bármikor kiadhat, vagy el, attól függően, akar-e szerepelni, vagy sem. A neve önmagában is egy brand, amivel úgy kereshet milliókat, hogy felveszi a ruhákat, amiket imád, vagy a nevét adja bármihez, amiben amúgy is örömét leli.
      Felpillantott rám. A tekintetében elszántságot láttam, és egy hangyányi félelmet, amit csak én vehettem észre. Kivűlről úgy látszott, ő az önuralom mintapéldánya, akit semmi nem képes eltántorítani a céljától.” Nem, nem , nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezzel nem szórakozunk! Faszom ki van.. Megértem Harryt csak ahj. Nem bírom. Dögöljön már meg az egész kurva Modest! és térjenek vissza az igazi fiúk. Akiket szeretünk. Mert ha 2012-ben nem szeretem meg őket, akkor már soha. Ezek nem ők. És ezt soha a büdös kurva életbe nem bocsájtom meg ezeknek a férgeknek.

      Törlés

    6. “Olyan döbbenetes volt az egész, hogy senki nem reagált. Higgs farkasszemet nézett Harryvel, Brandon valamiért velem, de elég hamar feladta (Gyenge kezdő… kábé fél percnél már elkapta a tekintetét. Alfi ebben sokkal profibb!).” Pls… :D Midig ezt csinálod. Feszültség van és benyögsz valamit amin felröhögök. :D

      “ Harryék párharcát a gyönyörű pasim nyerte, mert kivételesen annyira hiteles volt, és olyan dühös, hogy még a sokat próbált pénzeszsák is behódolt neki.
      - Oké, oké. Nem kell ennyire elmérgesíteni a helyzetet. Semmi nem történt, ami ilyen elhamarkodott döntéseket indokolna – próbálta menteni, ami menthető.
      - Elhamarkodott? – kérdezte Hazz, meglepően halkan. – Legalább két éve érlelődik bennem.
      Ijesztő volt. Még nekem is. A többieknek is, és főleg a pénzmániás seggfejeknek, akik velünk szemben ültek.
      „ Kérjük Önöket, foglalják el a helyüket, és csatolják be a biztonsági öveket!”
      Hangzott fel a figyelmeztetés a hangszóróból, mire mindenki úgy mozdult, mintha egy álomból ébredne.
      - Még beszélünk erről, de nem kell elkapkodni semmit! – mondta Higgs, sokkal békülékenyebben, mint eddigi közös életünkben bármit is.
      Hazz csak bólintott, de nem válaszolt, majd a száját vonallá préselve kibámult az ablakon.”
      Picsába. Elegem van. Én is mindjárt kiszállok, baszd meg. Ezt nem lehet ép ésszel bírni. Kurva életbe,de komolyan, hogy ennyire faszok. Áh….. A rész baromi jó volt, csak tényleg olyan feszültséget tudsz előidézni, hogy mindjárt felrobbanok konkrétan. Atyaég. Idegbegteg lettem a rész végére. :D:D
      Nagyon szeretlek.

      Törlés
    7. Na ki az, aki féltékeny Larryre, de Harry varázsnyalókáját azért elfogadná??? :P:P ( költői kérdés....)

      Nem csak a menedzsment tehet erről az egészről... bár szeretném, de azért nem tudom csak őket hibáztatni... ez a világ a hibás, ahol csak akkor lehet eladni egy fiúzenekart, ha nem melegek, és nem őszinték... :((

      Szeretem, ha észreveszed az apró finomságokat, például a feszült rész közepén beszúrt kis poénomat :)

      Ne edd meg Liamet, mert Anett nagyon ki fog borulni, plíííz...

      Tudom, hogy fáj, hidd el, vért izzadtam ezekkel a részekkel, és még nem vagyok túl a nehezén...

      Én is szeretlek, és nagyon várom a larry campet ;)

      nem kapsz hosszabbat, mert akkor nem lesz rész ma se !

      Törlés
  11. Nick Grimshaw-t nem akarod belefűzni a sztoriba? Úgy látom, a való életben elég nagy teret sajátít ki Harry magánszférájában :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerepelt már párszor azt hiszem, de nem biztos. Nem tudom előre, ki mikor hogyan szerepel,,,, sok mindent kifelejtek, sok minden nem érint meg, és sok mindent nem tudok megírni... így aztán azt írom, ami eszembe jut :) Bocsi.

      Törlés
  12. Megjötteeem :D
    Egyébként jók voltak a táborok,de nekem is van egy kis bogárfóbiám,úgyhogy teljesen megértelek.Nem is volt olyan kellemes,hogy ilyen 5 cm-es pókok,szúnyogok meg legyek mászkáltak körülöttem...igen,nem a legsterilebb helyre mentünk.Az egerekről meg ne is beszéljünk...
    Az oldalletöltések számához gratulálok,teljességgel megérdemled,így tovább!Akik meg kritizálnak,azok őszintén;menjenek a francba,majd ha ők ilyet írnak,akkor beszéljenek...Ne törődj velük
    És most a részről...egyszerűen váááááá,hihetetlen.Eddig ez a rész fejtette ki legjobban ezt a problémát,a menedzsment problémáját ami befolyásolja az egész életüket...és sikeresen elérted,hogy mégjobban megutáljam őket.Eddig nem hittem,hogy ezt lehetséges fokozni,de ahogy a fiúkon keresztül kifejted,hogy mennyire elcseszik az életüket...gyilkos indulataim támadtak
    "– Bazmeg, te még mindig ezt játszod?
    – Viccelsz? A 426. pályán vagyok. Csak azokat utálom, ahol a tetves bombák vannak, meg ahol a csoki ellepi az egészet. Ki a kurva anyja lehet ennyire aberrált, hogy a bombák köré még csokiköpőket is betesz."---annyira aranyos,ahogy szidja :D
    "És nincs egy kibaszott varázsnyalókám sem! – csóválta elégedetlenül a fejét.
    – Nekem van! – szólalt meg Harry halkan, mire Niall és én is odakaptuk a fejünket, de Harry változatlanul nyomkodta a képernyőt, és csak diszkréten somolygott. Mikor érezte, hogy merev tekintettel (én nem csak azzal) nézzük, hirtelen felpillantott, és rám kacsintott."---itt kaptam az első sikítórohamot.Annyira el tudom képzelni ezt a jelenetet...és ahogy somolyog <3 Szóval lehet,hogy ratyi vagyok,de én még nem játszottam ezzel a játékkal...és ezek után nem is szándékozom,mivel akárhányszor találkoznék a varázsnyalókával,eszméletlen röhögőgörcsben törnék ki :D
    "Mellé csúsztam, és a füléhez hajoltam.
    – Ugye tudod, hogy ezért a beszólásért még számolunk?
    – Eddig csak reméltem, de ha megígéred, sokkal nyugodtabb leszek – válaszolta, és oldalra fordította a fejét. Olyan közel voltunk, hogy mindketten bebandzsítottunk, és fülig szaladt a szánk."---ehhez nincs mit hozzáfűzni,csak azt,hogy IGEEN! :D És remélem ezúttal nem fosztasz nem a részletektől...
    "Niall visszahanyatlott a vállára, és boldogan állt neki a következő pályának, Zayn pedig instruálta, hogy csinálja. Olyan aranyosak voltak, hogy a torkom elszorult. Megböktem Hazzt, aki felnézett, és mikor jeleztem, mire kell figyelni, az ő tekintete is ellágyult a képtől. Elfordultam, és Liammel akadt össze a tekintetem, aki szintén vigyorgott, és bólintott egyet, jelezve, hogy látta a kis közjátékot, és ő is örül, hogy visszakaptuk a régi Zaynt, még akkor is, ha mindketten tudtuk, hogy csak átmenetileg. "---ez a rész 3-szor nyírt ki;1:mert Niall és Zayn rohadt aranyosak 2:mert ők hárman ellágyulva nézik ezt az egészet 3:régi Zayn...átmenetileg...nem kell magyaráznom
    "- Szeretnénk letisztázni, hogy mindenkinek egyértelmű legyen. Olyan országokba megyünk, ahol a homoszexualitás büntetendő és elítélt, valamint olyanokba, ahol a vallási kérdések okozhatnak problémát – mondta szépen begyakorolva B., és közben mindig arra nézett, akiről szó volt. Evidens, hogy a buzizásnál ránk, a szektacuccnál Zaynre."---kicsit se célzásszerű...már valahogy itt tudtam,hogy ebből gáz lesz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "– Begyakorolt panelekeeeeeet? – lifteztette meg a hangját Zayn, és felhúzta a szemöldökét, mikor az asszisztens a kezébe nyomott egy gépelt lapot. – Komolyan gondoljátok, hogy be fogom ezt tanulni, és ha interjút adok, akkor ezt a szarságot fogom előadni? – Az újabb kérdésnél már egyértelműen hallatszott a hangján az elfojtott feszültség. "---ez nonszensz,hogy már ilyen faszságot is be kellene tanulnia...
      "– Igen, ez az egyik dolog, a másik pedig az, hogy a szponzorok kérésére drog, és alkoholteszt lehet, bárhol, bármikor. Természetesen a fellépések, és az interjúk előtt – tette hozzá Higgs, mikor Zayn már véreres szemekkel nézett rá, a haja takarásából. "---grrrrrrr ebből nagyon nem sül ki semmi jó
      "– Te ki a pöcsöm vagy? – kérdezte tőle Zayn, eléggé fojtott hangon ahhoz, hogy mi már tudjuk, nagyobb balhéra számíthatunk. Liam és Niall is előrébb csúszott az ülésen, mintha így könnyebben beleavatkozhatnának, Harry pedig előredőlt, és a térdén fonta össze az ujjait, közben a gyűrűjét tekergetve. Mindig ezzel nyugtatja magát, és én imádom nézni, de most nem sokat segített a rossz közérzetemen. "---ekkora feszültség köztük még soha nem volt ennyire...és a legrosszabb az,hogy eddig mindig tudták kezelni a helyzetet,de most már Zayn is külön utakon jár és annyira rossz,ahogy közben 4-en szétaggódják magukat.
      "– Elfogadható keretek között, a koncerteken kívül azt csinálnak, amit akarnak, Mr. Malik. Apropó… ha már a haverokról beszéltünk. Szeretnénk, ha a turné ezen állomásain csak a családjuk látogatná önöket.
      Éreztem, hogy megfagy a levegő. Itt nyilván nem Calvinról, vagy Niall ír haverjairól volt szó, hanem egyértelműen Harry meleg cimboráiról, és a Naughtyféle bagázsról. És leginkább az utóbbiról. "---na jó...eddig a részig még igyekeztem tolerálni mindent..Mert végülis egy bizonyos szempontból egyet értek azzal,hogy korlátolják őket(főleg Zayn-t) pia és fű terén.Ez még rendben van.Az,hogy a vallásuk és a beállítottságuk miatt is korlátolják őket a botrány elkerülése miatt...hát na,legalább mondjuk nem rosszindulatúan tennék...DE az már rohadtul nem igazságos,hogy a baráti társaságukat szabják meg(mondjuk Naughty-tól én is eltiltanám Zayn-t),de akkor is,ebbe már nincs beleszólásuk!!!És ami utána következik,az csak még rosszabb
      "- Eleanor felmond. Januártól nem szeretne részt venni ebben a cirkuszban. Jó lenne, ha előkészítenétek a sajtót. "---szerintem amúgy Lou jól tette,hogy közbeszólt.Itt már nem lehetett volna mással lecsillapítani a kedélyeket,csak azzal,hogy valami mást hoz szóba
      "- Micsodaaa?? – kérdezett vissza céklavörös fejjel Higgs. – Eleanor Calder nem mond fel, és nem ugrál. Teszi a dolgát, mint eddig. Ezt az egy évet már kibírjátok valahogy. Mind megőrültetek? Vagy jódolgotokban nem tudjátok, mit csináljatok? "---inkább te kussolj,ez a kijelentés rendesen felbaszta az agyamat...nem is tudod,mennyire
      "- Miről beszélsz? – szólalt meg mögöttem Harry mély hangja. – Még több mint egy év, és te nem várhatod el, hogy robotok módjára csináljuk végig."---hát rohadtul nem!!
      "- Nem, Higgs! Ti felejtitek el, hogy minden megkeresett millióért mi dolgozunk meg, és minden azon múlik, hogy mi hogy csináljuk ezt az egészet.
      - Lószart! Bármikor fel lehet futtatni egy zenekart. A mai világban minden a sajtón, és a médiacirkuszon múlik – mondta Higgins meggondolatlanul. Szinte egyszerre feszültünk meg mindannyian. "---ezt nagyon nem kellett volna...most úgy beleordítanék a képébe...ezzel túllőtt a célon

      Törlés
    2. "- Nem, ez nem fenyegetés – közölte Harry a szokott lassú, békés hangján. – Te fenyegetsz bennünket állandóan, és kibaszottul elegünk van belőle. Mi vagyunk az aranytojást tojó tyúk, de csak addig, amíg akarjuk. Ha beleununk, és úgy döntünk, hogy elég, akkor kezdheted felélni a tartalékaidat. Mert akármilyen nagy a szátok, mindannyian tudjuk, hogy ilyen sikeretek egyik bandával se lesz. És ez is az évekkel ezelőtti népszerűségből táplálkozik, mikor még emberként szerepeltünk, és nem idomított állatokként. A rajongóink nem a mostani, teljesen fals kép alapján szerettek meg bennünket, hanem azért, mert őszinték voltunk, olyanok mint ők, és imádtuk, amit csináltunk. Ma már nemhogy nem imádjuk, de sikerült elérnetek, hogy csak túléljük a napokat. Mindent tönkretettetek. Kiöltétek belőlünk azt, amivel milliárdokat kerestetek. "---Harry szokott mély és lassú hangja...a hideg kiráz,ha ilyen helyzetben szólal meg így! És itt akadtam ki végleg!!Az egész,amit elmondott,kurvára igaz és rohadtul megfogalmazza,hogy csak korlátolja és elcseszi az életüket a Modest ...Annyira igaz,hogyha ők nem is váloztak meg belül annyira,de az őszinteséget és a közvetlenséget remekül kiölték belőlük.Szép munka,gratulálok...
      "- Oké. Akkor tegyünk egy próbát! – szólalt meg, és a hangjától a vérem is megfagyott. – Kiszállok!
      Ahogy ezt kimondta, ismét döbbent csend lett, olyannyira, hogy csak az állak koppanása hallatszott."---aztarohadt...ez annyira hirtelen és váratlan volt,teljesen ledöbbentem
      "Harry tele van ajánlatokkal, két lemezre való száma van teljesen készen, amit bármikor kiadhat, vagy el, attól függően, akar-e szerepelni, vagy sem. A neve önmagában is egy brand, amivel úgy kereshet milliókat, hogy felveszi a ruhákat, amiket imád, vagy a nevét adja bármihez, amiben amúgy is örömét leli.
      Felpillantott rám. A tekintetében elszántságot láttam, és egy hangyányi félelmet, amit csak én vehettem észre. Kivűlről úgy látszott, ő az önuralom mintapéldánya, akit semmi nem képes eltántorítani a céljától. "---úristen,annyira szeretem...kiáll a többiekért,de amint az első bekezdés is bizonyítja,önmagában is megállná a helyét,mert van tehetsége és hihetetlen egyéniség,de ő akkor is kitart a többiek mellett...most haltam meg végleg
      "- És most, azt ajánlom, vonulj vissza a kis kuckódba, a gép farában, vidd a sleppedet is, vagy a felmondásom most azonnal érvénybe lép, és már a reptéren szállok is át egy menetrendszerinti gépre, amivel elhúzok melegebb éghajlatra, te meg magyarázkodhatsz az üzlettársaknak, hogy miért buktál el egy milliárdot a kibaszott nagyképűségeddel, vagy beállhatsz énekelni. "---úgy van.takarodj!!!Énekelni,persze...mégcsak az kéne,főleg Harry helyére...belegondolni is rossz
      "Olyan döbbenetes volt az egész, hogy senki nem reagált. Higgs farkasszemet nézett Harryvel, Brandon valamiért velem, de elég hamar feladta (Gyenge kezdő… kábé fél percnél már elkapta a tekintetét. Alfi ebben sokkal profibb!). Harryék párharcát a gyönyörű pasim nyerte, mert kivételesen annyira hiteles volt, és olyan dühös, hogy még a sokat próbált pénzeszsák is behódolt neki. "----Imádom <3
      "- Oké, oké. Nem kell ennyire elmérgesíteni a helyzetet. Semmi nem történt, ami ilyen elhamarkodott döntéseket indokolna – próbálta menteni, ami menthető. "---semmi nem menthető,inkább húzz a francba
      "- Elhamarkodott? – kérdezte Hazz, meglepően halkan. – Legalább két éve érlelődik bennem.
      Ijesztő volt. Még nekem is. A többieknek is, és főleg a pénzmániás seggfejeknek, akik velünk szemben ültek."---Komolyan ijesztő.Ha nem tudtam volna,hogy nem történik meg,simán elhiszem,hogy másnap kilép...

      A Modest Higgs-sel együtt és az összes seggfejjel együtt menjen szépen a francba!!Hülye,nagyképű,pénzsóvár köcsögök
      Kicsit hosszúra nyúlt,de muszáj volt többet is kiemelnem,(többet...khm,majdnem az egészet :D)mert ez a rész egyszerűen fenomenális volt és eléggé felkavart.
      Köszönöm,csodás vagy :)
      Ölelés
      Emse.

      Törlés
    3. Ezért nem megyek semmilyen olyan helyre, ahol nem lehet becsukni ajtót, ablakot (ebből következik, hogy sátor kizárt) és bedugni az elektromos szúnyogriasztót, aztán körbefújni mindent rovarirtóval...

      A varásznyalóka nagyon tuti a candyben (is) ;) És hogy mi lesz a részletekkel, az a köviből ki is derül ...

      Nagyon örülök, hogy ennyire bejött ez a rész, tényleg nem számítottam ekkora visszhangra ezzel kapcsolatban. Mindeig meglep, hogy mást éreztek hangsúlyosnak, mint én, de nem baj, a lényeg, hogy szeretitek.

      Nem baj, hogy hosszú a komid, mert imádtam. Bocsáss meg, hogy csak röviden válaszolok, de éjjel egy van, és még nem tettem ki a részt, ellenben leesik a fejem, és a hetem tiszta káoszos. Vigyázz magadra, ölellek <3

      Törlés
  13. Tudod hogy imádom a blogod:)
    Nem értem miért kell a Modestnek fesztiválozni..felrugdosom őket az anyjukba. Ilyet ha láttam, homofób pöcsök. Az a csávó is mit pampog? Alá baszok egy téglát. Nyugodt vagyok:)
    Zayn lázad, ámen..a többiek mellette állnak. Annyira csodásak. És még mindig a kurva anyjukat!:))) Mindjárt elütöm őket...köcsög Modest. Huh, nagyon jó kikapcsolódás a te blogod olvasni. Sírok, emlékszem elkezdtem egy Larrys blogot, de abba hagytam mert ritka szar volt:Ddd Majd egyszer, valamikor..megleszek "elégedve" magammal.:)
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alig mondtam valamit a blogodról..színte csak arról írtam, hogy mit csinálnék a Modesttel:) #összefüggéstelenmondatok#

      Törlés
    2. Az "Alá baszok egy téglát." mondatoddal totál kinyírtál. Ha ennyi lett volna a kommented, akkor is mindig emlékeznék rá, de ezen konkrétan öt percig röhögtem!! :D

      kifejezetten szeretem a komikat, amiket írsz, úgyhogy ne legyenek fóbiáid ezzel kapcsolatban. Sárkányok hogy vannak??

      Törlés
  14. nagyon jó lett Zayn annyira cuki :) Harrynek igaza volt!! nagyon várom mit értel a kirohanásával :) siess vele*.* imádtam <3
    Ui:Bocsi h csak most írtam ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hozom a kövit, csak teljesen eszement hetem volt. Örülök, hogy tetszett és köszi a komit <3 puszi

      Törlés
  15. Sziiiiiiiaaaa Becca!!! ♥
    XDDD Niall hát én sírok :D :D Viccelsz bazdmeg 426. pálya mi van veled hogy lehetne azt abbahagyni ahhh :D xdddd Candy Crush visítok bassza meg :D csokiköpők a bombák között :D :D :D fetrengek :D Hát Niall én imádlak :D
    Nincs varázsnyalókája szegény Niall ... :(
    XDDD Harry jó oké hagyjatok :D "(én nem csak azzal)" Mi ez bassza meg mi ez? :D és akkor írjunk egy történetet Harry varázsnyaókájáról és Louisról (varázsnyalóka)Missing In Action Louis túl merev volt és hát hogy is mondjam túlságosan sokáig szopogatta,nyalogatta a varázsnyaókát
    És akkor jön Louis és "i can ́t take my eyes of you" szól a háttérbe és engem közben kinyír köszike, lábait keresztbe rakva túuu macs nekem ez jaaaj ahh füléhez hajolt jaaaj jaaaj.....Oh Lou számoltok? Én akarom számolni az órákat, miközben folyik a nyálam ahogy nézlek titeket, hogy hogy számoltok ezért a beszólásért
    Ohhh Haarreeeh te kis huncut te te kis dög nyugodtabb jó neked mert én nem vagyok nyugodt
    AJJJAAAAJAAAJAJ fhúuu be kellene ülnöm a hűtőbe, túlságosan meeg van itt sőt ez már forró
    Zaynieeeee!!!! *-* Mosolyog jaaaj én miért nem mert tudom mi jön ez után majd jaaaaj :(
    "Észvesztően nézett ki, mint általában."-Igen csak, hogy a saját szavaimmal éljek Döglődök!!! (van ilyen szó?) na mindegy majd most lesz
    "– Hello, Zaynie! "-dfkhsgadfsdfjgdfjsfjhsghfjgsjfhshfgsfgshf imádom mikor Zaynie-nak hívják sdfkasfgjsvhsgsjfhsadfugksddhfgkdshfkgshfgkshfhsdgfgsdfhsgfgshdgfshfgsgh *---*"No GOD PLEASE NO!" "It´s happening"
    "– Szia, mazsola! Hogy megy?"-Na jó hagyj mi ez a ksdhgsadgfhgskfhgksfhhskfgshf Ziall moment? Te te most viccelsz velem??? Mazsolaaaaaaaaaaa anyuuuuuuciiii segíts Becca ki akar nyírni...... ♥_♥
    Igen azok a fránya bombák még nem tudtál átlépni a 427. pályába Nial kitartás ügyes vagy menni fog!!!! Itt vagyok veled
    "szájbatekert csoki"-xd na ó én ezen visítottam :D
    "Zayn felnevetett, beleborzolt a felállított, szőke hajba, és átölelte Niall vállát. "-AAWWWWWHHHHHHHHHH!!!!!!!AWHHHH!!!!AWH!!!!! jaaaaj édes kis tündérbogaraim "kis pukkancs" igen tanítsd mester sírok hgyjon mindenki
    "Néztem őket, ahogy Niall két perc múlva felsikkant, tenyerét a szájára szorítja, és nagy, kék szemei óriásira tágulnak, Zayn pedig elégedetten vigyorog, miközben felcsendül a pálya sikeres teljesítéséért járó fanfár."-Oké ez annyira cuki, hogy belehalok!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Niall visszahanyatlott a vállára, és boldogan állt neki a következő pályának, Zayn pedig instruálta, hogy csinálja. Olyan aranyosak voltak, hogy a torkom elszorult. Megböktem Hazzt, aki felnézett, és mikor jeleztem, mire kell figyelni, az ő tekintete is ellágyult a képtől. "-Ettől a képtől kié nem? Én mr azt hiszem rózsaszín cukkorvatta felhőkön ugrállok imádom jaaaaj hát látom Niallt ahogy ott jaaaj Édeseeeeiiiim
      Átmeneteileg...... Becca mirt játszol az érzéseimmel dögöljek bele a cukisgba aztán meg a fájdalomba.....hát rendén van ez?
      "Mikor elértük a repülési magasságot, kicsatoltam az övem, hoztam egy üveg gyömbért Harrynek, és a fotel karfájára ültem.
      – Jól vagy, cica? Elszopogattad a bogyót?
      – Kettőt is, mert extraszar a gyomrom – bólogatott, és hálásan ivott bele a gyöngyöző üvegbe. "-CICAAAAAAA!!!! Lou te meg baszdmeg miért vagy ennyire askfdgfhgfsghkkgfkhsfgjdgdj édespofa? Megzabálom végem van hoz neki gyömbért és cica és jaaj és aggódik és pihenjen és nyakpárna EGY KIBASZOTT NYAKPÁRNÁTÓL VAGYOK KI,MERT NE SZERETI HA Az nélkül alszik el, mert napokig fáj a háta MIÉRT? MIÉRT VAN EZ ÍGY CSAK MIÉRT? Jó oké en ások egy gödröt és belefekszem......
      Harry meg a könyv BECCA!!!!!! NEEE KÉRLEK NEEE!!! ez azóta neke a végzete mióta sfdkajhdsfjshgfjkfshgfksdhgkhfsjfgfsjghhgjhd neeeee
      oké akkor a bicska a zsebemben kezd kinyírni miért basszák már tönkre ezek megint a pillanatot fhúuuu -_-
      Ne tapsoljá baszdmeg ne tapsoljáá!!!! ert letépe a kezed
      És még felkelti Liamet ne akard, hogy megtépjelek, hogy tudod felkelteni azt a csodát,mikor olyan ÉDES,HOGY BELEHALOK füllhallgatóval a fülén jaaaj ♥
      Louis ne is legyél nyugodt mert én ezeket ki fogom nyírni!!! a faszom a fülükbe rohadjank meg ahh az semmi különös nektek csak a napi rutin hogy alázzátok szét a másik ember becsŘletét seggfej hülye szemetek (JÓL VAGYOK)
      "- Szeretnénk letisztázni, hogy mindenkinek egyértelmű legyen. Olyan országokba megyünk, ahol a homoszexualitás büntetendő és elítélt, valamint olyanokba, ahol a vallási kérdések okozhatnak problémát – mondta szépen begyakorolva B., és közben mindig arra nézett, akiről szó volt. Evidens, hogy a buzizásnál ránk, a szektacuccnál Zaynre. "-Mi meg olyan világban (IGEN HALLGASD A SZÓ értéket B.) ahol te szivem büntetendő vagy!! Nem nem tudja senki kikről van szó nézzél rájuk mert még persze baszdmeg
      Mert baszottul növekszik a feszültség és addig húzák az idegeimet,amíg felülök egy gépre vagy akár gyalog is és nem érdekel ha az lesz pályafutásom első és utolsó megnyilvánulása de szétszabdalom a mocskos cégüket, de először őket....
      Te ne nevezd Mr.Maliknak mert úgy ahogy jöttél nem tudom ki vagy de elhúzhatsz a francba, mert már most ne vagyunk jóban.....

      Törlés
    2. "– Komolyan gondoljátok, hogy be fogom ezt tanulni, és ha interjút adok, akkor ezt a szarságot fogom előadni? – Az újabb kérdésnél már egyértelműen hallatszott a hangján az elfojtott feszültség. "-Szerintem meg az anyjukat...Kurvára igaza van!!!! Ott csapnám szét őket
      Tiltsátok már meg nekik a levegővételt is.....talán még az is élvezetesebb lenne.....
      Ne szépítsd mit szépítesz rajta? Formaság int eddig minden nem?
      "– Mi a fasz? Szurkálni fogtok, meg szondáztatni, mint egy kibaszott sofőrt? Mégis milyen jogon?"-Azt hiszik, hogy az övék a világ pedig kurvára messze járnak attól.....Mert azt hiszik, hogy kurvára §k iránytják a srácokat, de fejre fognak esni és nagyon beverik a fejüket, mert a srácok húzták ki őket a gödör aláról és nem fordítva menjenek a faszomba a mocskos millióikkal,amit azzal szedtek össze hogy "csak formaság" ah meg anyátokat .....BASZOTTUL nagyot fogtok koppani
      "– Te ki a pöcsöm vagy? – kérdezte tőle Zayn, eléggé fojtott hangon ahhoz, hogy mi már tudjuk, nagyobb balhéra számíthatunk."-Egy kurva pöcs azaz még egy aki felkerült a listámra és jön itt a nagyon okosnak hiszem magam kiforgatott mondataivalmintha ő lenne az atyaisten pedig lószart se tud....(MÉG MINDIG ÓL VAGYOK, CSAK SZERETNéK EGY ATOMBOMBÁT DOBNI SOK EMBERRE)
      "Közben a gyűrűjét tekergetve.Mindig ezzel nyugtatja magát, és én imádom nézni, de most nem sokat segített a rossz közérzetemen."-édesem ♥
      "Arról nem beszélve, hogy ott motoszkált bennem, hogy még egy balhé vár rám, mert Eleanor ügyét sem lehet tovább halogatni. "-nem azért Louis de szerintem ezze várhatnál monduk legalább egy napot, de úgyis mindegy...szóval mindent egyszere legalább egyszerre esünk túl a nehezén vagy a könnyedebb részén ki tudja
      baszd meg te is ó the ó
      "– Aha. Na figyelj! – mondta Zayn vészjóslóan. – Leszarom, hogy mit akartok. Nem szoktam nagydobra verni a hitemet, de letagadni sem fogom. Muszlim vagyok, annak születtem, úgy is fogok meghalni. Kurvára nem érdekel, hogy ez az elbaszott világ mit gondol, de ha valami idióta provokálni fog, tuti, hogy megmondom a magamét. "-nem érdekel ki mit mond ROHADTUL IGAZA VAN!!!
      "– Talán jobb lenne, ha megszűrnék a riportereket. Nem adunk interjút, csak leinformált csatornáknak – szúrta közbe Liam, lévén ő a csapat esze.
      – Persze, de azt nem tudhatjuk, hogy ezekben az országokban ki, milyen hátsó szándékkal érkezik. Lehet, hogy valaki magánakcióba kezd, vagy kicsúszik az irányítás a kezünkből. Nem szeretnénk ebből világraszóló botrányt. "-Nem eddig sem lett semmiből nem dehogy tudjátok miből lsz világraszóló botrány, ha kiderül mi mindent rejtegettetek és manipuláltatok az évek során ohh abból lesz igaán és én azt fogom a lgjobban élvezni Popcorrnal és colaval a kezemben
      Nem járható út? Biztosak vagytok ti ebben volt már rá példa elég sokszor ne terljetek basszátok meg csak ne!!!!
      "– Mégis mi a búbánatos kisfaszomba nem akartok beleavatkozni? Minden reggel kémcsőbe fogok hugyozni, és nem szívhatok el egy jointot a koncert előtt, vagy utána nem guríthatok le pár sört a haverokkal, nehogy másnap elkéküljön a szonda?"-Zayn levegőt se vehestz hogy kérdezhetsz ilyet?

      Törlés
    3. "– Elfogadható keretek között, a koncerteken kívül azt csinálnak, amit akarnak, Mr. Malik. Apropó… ha már a haverokról beszéltünk. Szeretnénk, ha a turné ezen állomásain csak a családjuk látogatná önöket.
      Éreztem, hogy megfagy a levegő. Itt nyilván nem Calvinról, vagy Niall ír haverjairól volt szó, hanem egyértelműen Harry meleg cimboráiról, és a Naughtyféle bagázsról. És leginkább az utóbbiról."-Ez mi a faszom????? "Harry meleg cimboráiról, és Naughtyféle bagázsról." Naughty okééé, de Javad avyg ki a faszom az ő Zayn családjához tartozik de ő is Naughtyféle bagázs....Na akkor már Calvint is tiltsák ki nem nekem semmi bajom vele csak irritál, hogy folyton Loun lóg (mostanság már nem, de most meg Oli)
      "– Miiii?? Már azt is megdirigáljátok, hogy ki látogathat meg? Na, elmentek a picsába! – közölte Zayn, és felállt, hogy a hűtőből kivegyen egy sört, de meglepetésére nem volt más, csak üdítő. – Mi ez? Valami kibaszott elvonó? Miért nincs sör?
      – Mostantól a repülőn csak alkoholmentes italokat szolgálunk fel.."-Ez a beszéd stílus bassza meg mi ez? Fúuu szerintem 300 a pulzuso ki afaszom ez nem érdekel, hogy Theo tőlem még Matilda is lehet elmehet oda ahonnan jött a kurva kheeeciiii Elmehettek a picsába pontosan!!!!
      "– Jól véssétek az agyatokba! A barátaim akkor jönnek, és mennek, amikor csak kedvük tartja. Ilyen kikötés egész biztos, hogy nem volt a szerződésben.
      – Nem, ilyen nem – mondta Higgs, de én már tudtam, hogy azért van itt még valami: - de az benne volt, hogy a zenekar jó hírét semmilyen formában nem rombolhatja egyik tag sem. Az pedig, ha ittas, bedrogozott állapotban buliztok össze-vissza, egyértelmű hitelrontás."-Hány illiót akartok még? Csak mondom mindél többet zsebeltek be, annál nagyobb bukás lesz.....
      "- Higgs! Ezekre még visszatérünk később, de nekem van egy sürgős bejelenteni valóm.
      Mindenki érdeklődve nézett rám, még Harry is, hisz úgy beszéltük meg, csak a következő héten állunk elő a kis problémánkkal.
      - Eleanor felmond. Januártól nem szeretne részt venni ebben a cirkuszban. Jó lenne, ha előkészítenétek a sajtót. "-Mindent vagy semmit alapon Nice Louis!! De igaza van!ők kezdték ezt az egészet ideje lesz valamivel leblokkolni a jelenlévőket
      AZ IGEN PONTOSAN AZ!!! Úgy van na mi van csakne váratlanul ért? HAAAAAHAAA
      Mert mi vagy te, hogy megmond Eleanor ikor mond fel s mikor nem?
      HARRY!!!! ennyi mond nekik
      "- Nem, Higgs! Ti felejtitek el, hogy minden megkeresett millióért mi dolgozunk meg, és minden azon múlik, hogy mi hogy csináljuk ezt az egészet.
      - Lószart! Bármikor fel lehet futtatni egy zenekart. A mai világban minden a sajtón, és a médiacirkuszon múlik."-Higgs azaz faszomtelevanveled pöcs hahahaaaaa ez az év vicce :D :D na jó hát ezen a mondaton fogok szakadni egy évig....Harry koppanni fognak haarosan
      " – Azért iszom a kibaszott Starbuckos kávét, mert szerződésünk van velük. Azért isszuk azt a vizet, amit iszunk, még az alsónadrágunk is azért az a márka, ami, mert ők is fizetnek. Nincs olyan része az életünknek, ami ne lenne beszabályozva. És most már ott tartunk, hogy a barátainkat is ti válogatjátok, vagy azt is eldöntitek, hogy a magánéletünket hogy intézzük. Ez nem kérés volt, Higgs, hanem egy közlés. El januártól búcsút int ennek a szarnak, és éli a saját életét. Ha nem szervezitek le, hogy ez zökkenőmentesen történjen, akkor majd megy másképp, és hidd el, annak nem fogtok örülni. "-Ennyi basszátok meg ennyik vagytok semmik!!! Végre LOUIS!! Végre valaki IMÁDLAK!!!

      Törlés
    4. "- Te most fenyegetsz?"-Annak veszed aminek akarod, ez tény közlés volt, de veheted fenyegetésnak is...
      "- Nem, ez nem fenyegetés – közölte Harry a szokott lassú, békés hangján. – Te fenyegetsz bennünket állandóan, és kibaszottul elegünk van belőle. Mi vagyunk az aranytojást tojó tyúk, de csak addig, amíg akarjuk. Ha beleununk, és úgy döntünk, hogy elég, akkor kezdheted felélni a tartalékaidat."-*FAILED* hang effekt Mire számítottál kishaver a végtelenségig tűrik, hogy rongybabát csinálsz belőlük?
      "Mert akármilyen nagy a szátok, mindannyian tudjuk, hogy ilyen sikeretek egyik bandával se lesz. És ez is az évekkel ezelőtti népszerűségből táplálkozik, mikor még emberként szerepeltünk, és nem idomított állatokként. A rajongóink nem a mostani, teljesen fals kép alapján szerettek meg bennünket, hanem azért, mert őszinték voltunk, olyanok mint ők, és imádtuk, amit csináltunk. Ma már nemhogy nem imádjuk, de sikerült elérnetek, hogy csak túléljük a napokat. Mindent tönkretettetek. Kiöltétek belőlünk azt, amivel milliárdokat kerestetek. "-Ez a világ egyik legnagyobb igazsága!!!!!!!!
      "- Jajj, de szeretem, mikor ilyen költői vagy, és magasröptű… - cikizte tovább a vén hülye. – Aztán minden ilyen nagyszájú, úgy tűnik el a süllyesztőben, mintha soha nem is létezett volna. Kivétel John Lennon, mert az a barom lelövette magát. "-Jaj de szeretem én is mkor a hulládon fogok táncolni
      "Éreztem Harry ujjait, ahogy a derekamra csúsznak, és megszorítanak.
      - Oké. Akkor tegyünk egy próbát! – szólalt meg, és a hangjától a vérem is megfagyott. – Kiszállok! "-Azért Harry ujjai Louis derekán kiütnek egy ilyen kielentés után.....Amikor meg kellene lepődni és én nem vagyok az probléma? Mivel annyira benne volt ez a dolog eyébként
      Leesett az álatok mi? XDD én ezen sírok azért Harry pacsi pacsi (van még egy ember aki íy kezeli ezt a helyzetet vagy én vagyok az egyedüli?) Hát ilyen nagy durranás volt ez MR. Styles vagy Mrs. Tominson ahh na jó BIG HIGHFIVE Harold!!!
      "- Kiszállok! – ismételte meg Hazz, és a keze olyan erővel markolta a húsomat, hogy lezsibbadt a fél oldalam. – Elegem van! Mindenki helyett elegem van. És mivel azt hiszitek, hogy ez a szekér magától is megy, most toljátok nélkülem. "-tücsökhang!!!!
      Van ami változik, mindennek ára van
      "– Nem érdekel, mennyibe fog kerülni! – rivallt rá Higgsre, aki épp szólásra nyitotta a száját. – Leszarom, hogy dobálózol a milliókkal. Az ügyvédeimmel tárgyald le a dolgot, mert én magasról teszek rá! "-Amikor már Harry Styles akad ki olyankor van az, hogy Oops itt ez így nem lesz jó.....Annyira szeretném látni mindenki arcát egyébként

      Törlés
    5. "Harry tele van ajánlatokkal, két lemezre való száma van teljesen készen, amit bármikor kiadhat, vagy el, attól függően, akar-e szerepelni, vagy sem. A neve önmagában is egy brand, amivel úgy kereshet milliókat, hogy felveszi a ruhákat, amiket imád, vagy a nevét adja bármihez, amiben amúgy is örömét leli. "-És ismételten egy hatalmas igazság....
      "Felpillantott rám. A tekintetében elszántságot láttam, és egy hangyányi félelmet, amit csak én vehettem észre. Kivűlről úgy látszott, ő az önuralom mintapéldánya, akit semmi nem képes eltántorítani a céljától.
      - És most, azt ajánlom, vonulj vissza a kis kuckódba, a gép farában, vidd a sleppedet is, vagy a felmondásom most azonnal érvénybe lép, és már a reptéren szállok is át egy menetrendszerinti gépre, amivel elhúzok melegebb éghajlatra, te meg magyarázkodhatsz az üzlettársaknak, hogy miért buktál el egy milliárdot a kibaszott nagyképűségeddel, vagy beállhatsz énekelni. "-nem akarta kimásolni túl sokat de ezeket meg már eetetlen kihagyni ert annyira woow hogy OMG rmint ne vagyok meglepve de igaz rohadtul..HARRY!! IMÁDOM HARRYT! Minden szavát amit mondott külön széfbe kellene ezárni az aranybetűkkel írott sorokat
      "Olyan döbbenetes volt az egész, hogy senki nem reagált. Higgs farkasszemet nézett Harryvel, Brandon valamiért velem, de elég hamar feladta (Gyenge kezdő… kábé fél percnél már elkapta a tekintetét. Alfi ebben sokkal profibb!). Harryék párharcát a gyönyörű pasim nyerte, mert kivételesen annyira hiteles volt, és olyan dühös, hogy még a sokat próbált pénzeszsák is behódolt neki. "-THE HUSBANDS SLAY T!!!
      HAHAAA MEGIJEDTETEK MI?? meg kezdtek beparázni..ideje lenne feltornázni még jobban a LM-et vagy a 5SOS-t mert hamarosan buktok itt milliókat hamarosan!!!
      "- Elhamarkodott? – kérdezte Hazz, meglepően halkan. – Legalább két éve érlelődik bennem. "-Ez miért megepő vagy csak nekem nem az,mondjuk nem száította arra, hogy te majd ezt így k÷zlöd és vezeted be az egészet, de a helyzeten nem vagyok meglepődve egyáltalán
      "- Még beszélünk erről, de nem kell elkapkodni semmit! – mondta Higgs, sokkal békülékenyebben, mint eddigi közös életünkben bármit is.
      Hazz csak bólintott, de nem válaszolt, majd a száját vonallá préselve kibámult az ablakon."Ilyenkor már kenyeret lehetne veletek kenetni mikor Harry Styles bevágja nektek, hogy kiszállok csesszétek meg anyátokat avyg akit akartok..Ugye gatyát kellene cserélni szerintem seggfejek
      Mondjuk mirt itt fejezted be most izguljaaak Becca siess a kövivel kérlek ♥♥♥
      Imádtam, rohadtu ideges vagyok és ölni tudnék, de fhúuu rohadtul túlteng benne az adrenalin lekellene valamivel vezetnem szerintem...kellene egy bokszzsák ahh jó lesz párna is haaa rányomtato valamelyik Modestes kiapöcsö fejét áhhh mennyország lesz azt püfölni..addig eg csendben büszke vagyok Harryre először is!!!ROHADTUL!!! Louisra is NAGYON!! és meglepő módon Zaynre is!!
      Jajj nagyon imádtaM és most futott át rajtam az a bizonyos libabőr, ami kellett.... IMÁDTAM BECCA NAGYON!! van még valaki aki ennyire ne normális és beleőrülte ebbe a részbe...Ez ilyen érzelmi hullámvasút, de ami a végére megmaradt az a büszkeség és a düh!!!! ♥♥♥ Nagyon IMÁDLAK!!!! ♥♥♥
      Tudom semmi értelme nem volt a kommentenek szidtam a sok kheciit meg mgmutatkozott a pszichopata énem megint :D :D XDD

      Törlés
    6. Most, hogy végre előkerült az ominózus varázsnyalóka, méghozzá szépen ,premier plánban, a koncert közepén, én megkönnyebbültem teljesen.

      Amúgy én meg attól vagyok ki, hogy a legapróbb részletekkel nyírlak ki általában...egy nyakpárnával, egy cicázással, vagy egy kis kényeztetéssel... egyre bővül azoknak a dolgoknak a sora, amit már kiejteni sem merek a számon (az ujjaimon)... de a hétvégén nagyon kíváncsi leszek, hogy fogsz nekem pingvinezni;)

      Várlak, és imádlak, Manci2 <3

      Törlés
  16. Halihóóó!
    Megérkeztem és előre is bocsánatot kérek, amiért nem elemzek mostanság, de örülök, ha a gép elé jutok...
    Istenem Ziall az elején olyan édes volt <3 Megeszem őket, annyira cukik együtt :3 És olyan jó volt, hogy egy kicsit megjelent a régi Zayn, holott, ahogy Louis is mondta "átmenetileg"...

    "– Viccelsz? A 426. pályán vagyok. Csak azokat utálom, ahol a tetves bombák vannak, meg ahol a csoki ellepi az egészet. Ki a kurva anyja lehet ennyire aberrált, hogy a bombák köré még csokiköpőket is betesz. És nincs egy kibaszott varázsnyalókám sem! – csóválta elégedetlenül a fejét.
    – Nekem van! – szólalt meg Harry halkan, mire Niall és én is odakaptuk a fejünket, de Harry változatlanul nyomkodta a képernyőt, és csak diszkréten somolygott. Mikor érezte, hogy merev tekintettel (én nem csak azzal) nézzük, hirtelen felpillantott, és rám kacsintott. Niall felnyögött, és duzzogva szólalt meg:
    – Nem hiszem el, hogy ilyen dolgokkal poénkodsz.
    – Miért? Kétértelmű viccei csak Louis-nak lehetnek? " :DD Varázsnyalóka!!!!!!!!!!!!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! XDD Nekem van!! Oh, anyám!! Mutasd meg Lousinak!! Akarom látni!! olvasni!! meg minden!! :p
    Larry meg meghalok, olyan kis cukiiik ahogy figyelnek egymásra, pl hogy Harry elszopogatta e a tablettát (jó, én nálam a szopogatni szót olvasni veszélyes... :D) Kis édesmézeim <3 aww :')
    A többi meg ajjj... utálom ezeket a faszkalapokat, azt hiszik hogy ők itt a Janik... Fú baszki!! Most mindegyiknek bevernék egyet, majd jól kiherélném őket! Harrynek igaza van!! imádom!!
    Annyira imááádom még mindig ezt a története!! És olyan vagy ám... jó tudom, én is a JAG meg minden miatt, de kis izé vagy, hogy itt dicsekszik, hogy jó kis szexet írtam de nem mondom meg melyik résznél van!! ha ha ha!! :D
    Pusziii <3 a horgonyt meg nem felejtem ám el ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lécci ne harizz a horgony miatt!! Mire beköltözöl az új kecóba, esküszöm, faragok egyet, és készen lesz, mire van hová fellógatni. Sőt, ha akarod, még a krétafalat is megcsináljuk együtt. hmmm???

      Imádlak, hogy mindig szexet akarsz... kezdettől éreztem, hogy lelkitársak vagyunk ;)

      MTF-be írtam jó szexet??? Ezt mondtam???? :O:O

      Gyagya vagyok, sorry ;)

      Törlés
  17. Szoval megigertem hogy ideerek, mert amikor eloszor olvastam (napokkal ezelott) akkor megint hajnal 5 volt es nem jott ki semmi ertelmes, szoval csak ossze vissza irtam es inkabb kitoroltem, de most eldontottem mit szeretnek....
    Szoval elejen a Zayn annyira aranyos volt hogy lefolyt par konnycsep (remelem meglepodtel:D) de igazabol sehogy sem ertek egyet a modestesekkel (remelem ittis meglepodtel:D) tenyleg vannak dolgok amiket epp eszu normalis ember amiatt hogy tukorbe tudjon nezni nem mondhat, nem kezdhet el barki barkit iranyitgatni es telebeszelni a fejet mindenfelevel...ezek mellett nem mondhatja meg hogy kit szeressen, kivel baratkozzon, miben higyjen mert egyszeruen nem...szoval szivesen behuznek par embernek, mert elfogadhatnak hovgy 20-23 eves (elotte se lenne szabad) ferfiak agyat nem lehet kimosni es egy jol kereso minta alapjan ujra feltolteni, mert amellett hogy hanyingerem van ettol (attol hogy nagyjabol erzelmileg es ki tudja meg hogy zsaroljak azokat akiket szeretek) mindenkinek onmaganak kell maradnia...attol hogy vannak dolgok amiket nem szeretek masokon vagy masokban meg nem kezdem el oket attformalni, mert semmj joga nincs hozza senkinek...hagyni kell hogy mindneki olyan legyen amilyen...
    Emellett viszont picit haragszom Zaynre hiszen nagyon jol tudja Harry es Louis mennyit szenvedett az eloirasok veget a kapcsolatukra nezve, es most emelett Harry meg a barataitol, a tamaszaitol is meg van fosztva...de Zayn nem kepes addig letenni a fuveit es nem egoistaskodni (egy szoval nem mondom hogy nem undorito valakit a vallasa es a szokasai miatt lelakatolni, de ha mindneki tür, segithetne o is)
    Igaz, hogy soha nem lattam Harryt igazan duhosnek, de a legkedveseb emberek tudnak neha a legjobban kiakadni...de en mindig azt gondolom hogy Harry lenne az utolso aki kilep, mert kizart hogy barkit is kepes lenne cserbenhagyni, folleg nem olyan embereket akikkel 16 eves kora ota felnott, plusz Louist...
    Szoval megint nemtudom hova jutottam a kommentbe, de remelem sikerult ha mar most egy ideig eleg offline leszek (ha belehalok akkor temessetek el a No Controlra:D)
    Meg mindig meg tudsz lepni<3
    Puszillak<3
    ~Zsòfi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kihagytam hogy igaza volt abban hogy mindneki a regi onmagat ado one directionbe szeretett bele, de van annyi a legtobbjukben hogy ilyen helyzetben nem hagyja el oket, most olyanok mint valami regi ferjek, akiket kimondhatatlanul szeretunk, de mar nem az igazi adjunk onmagunkat rozsaszinfelhos szerelem, sajnos
      Ahh neha mit meg nem adnek hogy visszamegessunk egy napra amikor meg nem iranyitott interjukat csinaltak ahol mindnekinek meg volt irva hogy mit mondjon vagy az hogy mit nem mondhat, de bat ilyen az elet, az elso amit mondanek nekik hogy kitartas sracok<3

      Törlés
    2. Igen, a könnyeken teljesen kiakadtam... :)

      nem igazán értem, vagy értek egyet azzal, hogy mindenkiről le kell vagdosni az őszinte emberi reakciókat, és egy kiüresedett vázat kell csak eladni, mert azt könnyebb. Szerintem ennek a bandának a lelke az volt, és a sikerük titka is, hogy annyira emberiek voltak még kicsinek. De tudod, van ennek egy másik oldala is... hogy minden mozdulatukat tömegek figyelik, elemzik, és sok-sok bántástól kímélik meg magukat, ha úgy reagálnak, ahogy a médiatréningeken beléjük verik.

      Igen, én is szívesen néznék olyan interjúkat, ahol nincs fülesük, és nem mondják meg, mit válaszoljanak, és olyat is, ahol csak viccelődnek, mint régen. Remélem lesz még ilyenben részünk.

      Puszillak

      Törlés
  18. okéé szóval ittvagyok bocsánat..gondolta volna bárki hogy közösségi munka ilyen fárasztó tud lenni? mondjuk óvodába mentem szóval nemtudom mért lepődök meg...leszívják az energiámat de imádom őket mert haláli cukik:DD na de elég volt életem perpillanatnyi történéseiből térjünk rá a részre ami basszus elmondhatatlanul csodásan fantasztikusan kikúrt jó volt..tudod hogy én az eddigi részeket is imádtam és egy rossz szavam nincs de Becca ez felülszárnyalta őket...elképesztően erőteljes és tökéletes rész volt...rég nem sokkolt ennyire durván egy rész..és ezt bántásnak ne vedd...tudod mennyire szeretem az egészet úgy ahogy van<3
    de akkor beleis kezdek:$
    ,,Harry unottan nyomkodta a telefonját és twitterezett, Liam még Sophiával beszélt, Niall pedig istentelenül káromkodott. "-okéé masodik mondat és én már teljesen kész vagyok...sírook ez a jelenet annyira ők istenem:DD<33 Niall bazdmeeg<33 istenem de imádoom<3
    kirohanok ettől a játéktól a világból de hátmostna most Niall játstik:DD Niallnak sokmindent szabad amit a többieknek nem:D
    ,,– Viccelsz? A 426. pályán vagyok. Csak azokat utálom, ahol a tetves bombák vannak, meg ahol a csoki ellepi az egészet. Ki a kurva anyja lehet ennyire aberrált, hogy a bombák köré még csokiköpőket is betesz. És nincs egy kibaszott varázsnyalókám sem! – csóválta elégedetlenül a fejét. "--síírok:DD ezhülyeeee nagyon unatkozhat a lelkem..pedig én tudok neki elég sok tökéletes elfoglaltságot dehát engem senki nem hallgat meg..biztos azért van mert kicsi vagyok..legközelebb lehet székre kéne állnom o.O
    ,,– Nekem van! – szólalt meg Harry halkan, mire Niall és én is odakaptuk a fejünket, de Harry változatlanul nyomkodta a képernyőt, és csak diszkréten somolygott. Mikor érezte, hogy merev tekintettel (én nem csak azzal) nézzük, hirtelen felpillantott, és rám kacsintott. Niall felnyögött, és duzzogva szólalt meg:
    – Nem hiszem el, hogy ilyen dolgokkal poénkodsz.
    – Miért? Kétértelmű viccei csak Louis-nak lehetnek? "---visongok:'DDDD Harrynek jár a keksz magaslabda volt vétek lett volna nem leütni..jézusisten:'DDDD
    ,,– Ugye tudod, hogy ezért a beszólásért még számolunk?
    – Eddig csak reméltem, de ha megígéred, sokkal nyugodtabb leszek – válaszolta, és oldalra fordította a fejét. Olyan közel voltunk, hogy mindketten bebandzsítottunk, és fülig szaladt a szánk. '--ez aza párbeszéd amitől egy pillanatra még énis élesen beszívtam a levegőt.aztán egy ideog nem engedtem ki...első látásra szerelem párbeszéd*----*<33 és remélem ennek megírtad a folytatásást..leszarom az "állandóan szex van bleee" nyafogos picsákat! *Dóra lelép*
    ,,Ebben a pillanatban lépett be Zayn, aki üdítően frissnek látszott.Megborotválkozott, és a haja is frissen volt mosva, fekete pulcsi és gatya feszült a testén, a lábán a szokásos bakancs."--enyhe szívritmuszavar de köszönöm szépen jól vagyok..ja nem benéztem egy picit bocsi..o.O
    ,,– Hello, Zaynie! – szólt Niall, mire a fekete félisten lecsapta a hátizsákját, és egyből a szöszi mellé ült.
    – Szia, mazsola! Hogy megy? – kérdezte, és állával a telefonra bökött, hogy jelezze, a játékról beszél.
    – Szarul, bassza meg. A kurva bombák mindig felrobbannak, mielőtt odaférnék hozzájuk. A szájbatekert csoki meg csak nő és nő. Utálom!"--ZIALL*---------* Mazsola..aztmondja Mazsola.. beszarok:O imádom akkoris ha csak barátok*-*<3
    ,,...fakadt ki Ni, és odatartotta a mobilját, hogy Zayn erősítse meg, mekkora geciség a felsorolt aljas kicseszés.
    Zayn felnevetett, beleborzolt a felállított, szőke hajba, és átölelte Niall vállát. Kivette a kezéből a telefont, és két kézzel fogta meg, úgy, hogy Niall feje a vállára simult.
    – Na gyere, te kis pukkancs, megmutatom, hogy kell ezt csinálni! "--Niall olyan mint egy nagy gyerek istenem:DD de annyira nagyon szeretem a kis hülyéét<3 és látom magam előtt őket hát milyen cukik már*------* meghaloook:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ,,Néztem őket, ahogy Niall két perc múlva felsikkant, tenyerét a szájára szorítja, és nagy, kék szemei óriásira tágulnak, Zayn pedig elégedetten vigyorog, miközben felcsendül a pálya sikeres teljesítéséért járó fanfár.
      – Ezt nem hiszem el! – nyögte Niall, és kikapta a telefont Malik kezéből, majd hitetlenkedve nézett rá. – Hogy csináltad?
      – De hisz végignézted, nem? Megmutassam még egyszer? Nem az a lényeg, hogy a felső sort nyírd ki, hanem hogy három lépéssel leérj a bombákig – magyarázta Zayn, és ismét elvigyorodott. Niall visszahanyatlott a vállára, és boldogan állt neki a következő pályának, Zayn pedig instruálta, hogy csinálja."--hát megzabálom őkeeet cukormérgezésem lesz...szivárványt fogok köpni o.O <33333333 visszahanyatlott a vállára *-------------*
      kinek a tekintete nem lágyul meg ettől...hát én olvadok mint a szar és kell a felmosóóm:3333
      ,,Elfordultam, és Liammel akadt össze a tekintetem, aki szintén vigyorgott, és bólintott egyet, jelezve, hogy látta a kis közjátékot, és ő is örül, hogy visszakaptuk a régi Zaynt, még akkor is, ha mindketten tudtuk, hogy csak átmenetileg. "--Daddy<33 nemérdekel hogy átmenetileg kiélvezek minden pillanatot!*-------*
      Larry*-----* kiscukiiik:33
      AZOK AZ ORSZÁGOK BASSZÁK MEG MAGUKAT...köszönöm ennyi lenne a hozzámfűznivaló...
      ,,– A mondat második felére térjünk ki egy kicsit! – dőlt előre Zayn, én pedig éreztem, hogy Harry a kezemért nyúl. Ő is érzi a növekvő feszültséget – állapítottam meg magamban. "--NONONOOOOO mindenki nyugodjon le nemakarom boldogság volt a francba is..
      okééé ebben teljesen megértem Zaynt nonszensz hogy ennyire embertelen az egész világ... tehát ez nekem még mindig kiveri a biztosítékot..mértnem lehet elfogadni az embereket olyannak amilyenek...
      ,,– Igen, ez az egyik dolog, a másik pedig az, hogy a szponzorok kérésére drog, és alkoholteszt lehet, bárhol, bármikor. Természetesen a fellépések, és az interjúk előtt – tette hozzá Higgs, mikor Zayn már véreres szemekkel nézett rá, a haja takarásából.
      – Hogy mi?
      – Esetlegesen alkohol, és drogteszt. De ez csak formaság! – próbálta szépíteni a menedzser, de én már tudtam, hogy elvetette a sulykot. "--na ittvolt az hogy nemtudom mit gondoljak..mert egy részről a menedzsert is megértem (kivételes eset) mert kibaszottul nem kéne drogosan bevonulni nyilvános megjelenésen de közben meg bazdmeg emberekről beszélünk a francbais..nagyon nemtudom mit érzek..olyan két vélemény közti lebegés..de egy biztos: itt akkora balhé lesz hogy mindenki csak nézhet...mert ezzel zaynnél tényleg kurvára elvetették a sulykot...
      ,,– Mi a fasz? Szurkálni fogtok, meg szondáztatni, mint egy kibaszott sofőrt? Mégis milyen jogon?
      – Azon a jogon, Mr. Malik, hogy a szerződésében szerepel, semmilyen tudatmódosítót nem vehet be, ha a zenekar tagjaként mutatkozik, és nem lehet ittas állapotban. "--ugyanaaaaz mindkét fél álláspontja igaz sajnos...vagy nemtudom..nemtudok én már semmitseeee
      ,,Liam és Niall is előrébb csúszott az ülésen, mintha így könnyebben beleavatkozhatnának, Harry pedig előredőlt, és a térdén fonta össze az ujjait, közben a gyűrűjét tekergetve. Mindig ezzel nyugtatja magát, és én imádom nézni, de most nem sokat segített a rossz közérzetemen."--édeseiiim:(
      hát kurvára ne kezdejn senkise magánakcióba mert leverem...
      ez az egész úgy elvan baszva ahogy van..nevetséges egy részről az hogy tényleg olyanok mint valami ketrecben tartott állatok vagy kísérleti nyulak másrészről viszont Zayn is basszameg mert nemigaz hogy akkora probléma az hogy nem szívhat el egy szart...
      ,,– Elfogadható keretek között, a koncerteken kívül azt csinálnak, amit akarnak, Mr. Malik. Apropó… ha már a haverokról beszéltünk. Szeretnénk, ha a turné ezen állomásain csak a családjuk látogatná önöket.
      Éreztem, hogy megfagy a levegő. Itt nyilván nem Calvinról, vagy Niall ír haverjairól volt szó, hanem egyértelműen Harry meleg cimboráiról, és a Naughtyféle bagázsról. És leginkább az utóbbiról. "

      Törlés
    2. --megint kétféle reakció..az első azvolt hogy éljen Naughty igenis menjen a kisfaszomba mert csak telebeszéli Zayn fejét faszságokkal takarodjon el a pokolba.. másrészt viszont ottvan Harry is mellette hogy bazdmeg ezek már tényleg megszabkák hogy ki mehet a közelükbe és kinem? nevetséges szánalmas és undorító az egész..
      ,,– Miiii?? Már azt is megdirigáljátok, hogy ki látogathat meg? Na, elmentek a picsába!"--ennyi...
      ,,Végignézett rajtunk, és a szemében gyűlölettel vegyes dühöt láttam, így jobbnak láttam beleavatkozni.
      - Higgs! Ezekre még visszatérünk később, de nekem van egy sürgős bejelenteni valóm. "--Lou megoldja..bár szerintem ebből csak mégnagyobb balhé lesz bár megkell mondjam ezt már önelégükten vigyorogva fogom olvasni mert basszák meg a szarságaikat ha Louis akar valamit az úgyis lesz!
      köszönöm Harry...
      ,,Nincs olyan része az életünknek, ami ne lenne beszabályozva. És most már ott tartunk, hogy a barátainkat is ti válogatjátok, vagy azt is eldöntitek, hogy a magánéletünket hogy intézzük. Ez nem kérés volt, Higgs, hanem egy közlés. El januártól búcsút int ennek a szarnak, és éli a saját életét. Ha nem szervezitek le, hogy ez zökkenőmentesen történjen, akkor majd megy másképp, és hidd el, annak nem fogtok örülni. "--LOUIS SLAYS AGAIN! imádooom kis minidiktátorom<333 tökéletesen igaza van! kurvára leállíthanák már magukat mert az egész manadgement szánalmas és undorító...hányinger kerülget tőlük..
      ,,A rajongóink nem a mostani, teljesen fals kép alapján szerettek meg bennünket, hanem azért, mert őszinték voltunk, olyanok mint ők, és imádtuk, amit csináltunk. Ma már nemhogy nem imádjuk, de sikerült elérnetek, hogy csak túléljük a napokat. Mindent tönkretettetek. Kiöltétek belőlünk azt, amivel milliárdokat kerestetek. "--és ez kibaszott szomorú..mert ennek nemszabadott volna megtörténnie...sírni fogok..megint..milyen meglepő
      NA TAKARODJ! kezd elegem lenni és ismételten megfogok ütni valakit!
      ,,- Oké. Akkor tegyünk egy próbát! – szólalt meg, és a hangjától a vérem is megfagyott. – Kiszállok! "---YOU SAY WHAAAAAAT????????????????
      ,,Liam és Niall olyan ijedten néztek rám, hogy azt hittem fel is ugranak, de én sem tudtam megnyugtatni őket. Ez a fordulat számomra is teljesen meglepő volt."-hát még nekem:O azért nononooooo vegyünk csak vissza légyszíves nem riogatjuk a népet itten halálra
      maradjunk csak szépen a megbeszélt dolgoknál jó??
      ,,Felpillantott rám. A tekintetében elszántságot láttam, és egy hangyányi félelmet, amit csak én vehettem észre."--édeseiim<3 kikészítenek ezzel:3
      ,,- És most, azt ajánlom, vonulj vissza a kis kuckódba, a gép farában, vidd a sleppedet is, vagy a felmondásom most azonnal érvénybe lép, és már a reptéren szállok is át egy menetrendszerinti gépre, amivel elhúzok melegebb éghajlatra, te meg magyarázkodhatsz az üzlettársaknak, hogy miért buktál el egy milliárdot a kibaszott nagyképűségeddel, vagy beállhatsz énekelni. "--Harry megoldja...nemkicsit sokkolódtam ezen a részen de büszke vagyok ráá:$
      őszíntén megmodva ezeket a jeleneteket elmondhatatlanul neház volt elemezni..mert megmaradt végig az a kéttős érzés és ezért nemtudtam néha mit is kéne reagálnom rá..egy valami biztos meghaltam:D<3
      sííírok:DD Alfi is the best*--*
      ,,- Oké, oké. Nem kell ennyire elmérgesíteni a helyzetet. Semmi nem történt, ami ilyen elhamarkodott döntéseket indokolna – próbálta menteni, ami menthető.
      - Elhamarkodott? – kérdezte Hazz, meglepően halkan. – Legalább két éve érlelődik bennem. "-- o.O :O :( nemtetszik ez nekem...
      egyébként megtudom érteni Harryt több mint tökéletesen..tejóég azért a gyomrom gombostűfejnyire zsugorodott:O
      szóval ezzel végeztem és elakadt a szavam..mert ez eszméletlen tökéletes rész volt..az elejét imádtam mert visszajött a fiúk igazi kis idióta énje és Larry cukisága amitől olvadtam<33 utána pedig csak tátott szájjal bámultan mert erre nem számítottam...senki nem számított errre szerintem..
      tényleg bocsánat a nagy késésért még van egy hetem a melóból aztán végre lesz időm újra mindenhol:)<3
      puszii: Dóri :*

      Törlés
    3. Minden munka fárasztó, a gyerekek pedig határozottan leszívják az ember energiáját. :) De azért iszonyat cukik is .

      Azt az egy hetet már féllábon is kibírod, és utána találkozunk!! Szétbulizzuk magunkat a hétvégén.

      kedvenc rész:
      --ez aza párbeszéd amitől egy pillanatra még énis élesen beszívtam a levegőt.aztán egy ideog nem engedtem ki...első látásra szerelem párbeszéd*----*<33 és remélem ennek megírtad a folytatásást..leszarom az "állandóan szex van bleee" nyafogos picsákat! *Dóra lelép*

      mindjárt kiderül, mit írtam meg, és mit nem ;)

      puszillak , és tarts ki!!

      Örülök, hogy ennyire tetszett a rész.

      Törlés
  19. Drága Becca!
    Én is ideértem már, bocsánat a késésért.:((
    Ez a rész egyszerűen fantasztikus lett. az elején a kis Ziall rész miatt nagyon boldog voltam, de aztán jött a csapás csapás hátán. egyszerűen utálom a modest-et és hogy megkeserítik a fiúk életét. a veszekedés részét konkrétan egy pislogás alatt olvastam el, annyira magával vitt a dolog.
    És hát Harry.. váratlan fordulat volt, dehát mindig is tudtuk mennyire nagy szíve van, ezért is szeretem annyira<3
    Larry között pedig ezek az apró kis gesztusok és félmondatok, pillantások.. szerintem ezek érnek a legtöbbet egy kapcsolatban és mindig elolvadok tőlük.:))))
    nagyon várom a kövit!!!
    xoxo,Szofi<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj, úgy látszik, a nyár az ilyen,. Összevissza kapkodok én is, még sincs időm semmire.
      Örülök, hogy ennyire tetszett, és igen, egyet kell értenem veled. Egy kapcsolat mélységét pontosan az apró, szinte észrevehetetlen gesztusok mutatják meg, nem a nagy smacipartik, vagy az ölelkezések. Egy apró simogatás, egy pillantás sokkal kifejezőbb <3

      Hozom a kövit, és ölellek :)

      Törlés