2015. július 30., csütörtök

CXVIII. Fejezet

Sziasztok!

Meghoztam az új részt, remélem elnyeri a tetszéseteket. Nagyon szépen köszönöm a sok csodás kommentet, a pipákat, mindent. Az elmúlt hetek kicsit nehézkesen teltek, most pedig meghalt a monitorom, de azért valahogy csak elboldogulok...

Szép hétvégét nektek, és jó olvasást.

Puszi: Becca


Búskomoran ültük végig a repülőutat. Harry összekucorodott mellettem a fotelban, és csak nézett ki az ablakon, míg én a combját simogattam. Liam olvasni próbált, Niall pedig zenét hallgatott, míg vártuk a telefonhívást, hogy mi legyen. Zayn ki volt kapcsolva, ezért tőle semmilyen magyarázatot nem kaptunk, a menedzsment pedig türelmet kért, amíg kiderítik, hogy mi történt. Állítólag Zayn csak egy e-mailt küldött, hogy átgondolta a dolgokat, és úgy döntött, befejezte. Nem értettem a dolgot, azok után, hogy két nappal ezelőtt még úgy tűnt, talán minden viszonylagos nyugalomban lerendeződik.
Valaminek történnie kellett, amiről nem tudunk, de hogy mi az, arról fogalmam sem volt. Éreztem, hogy az idegesség lassan felzabálja az erőtartalékaimat, de próbáltam erősnek mutatkozni, mert nem akartam, hogy Harry még jobban kiakadjon, hisz épp tegnap mondta el a félelmeit, és szerettem volna, ha legalább belőlem erőt meríthet. Nem igazán tudtam, mihez kezdünk most, de még mindig reménykedtem, hogy valahogy helyre lehet hozni a dolgokat. Mikor Harry elszundikált mellettem a bogyótól, amit repüléshez vesz be, betakartam egy pokróccal és felálltam. Intettem a többieknek, hogy jöjjenek, aztán átmentünk a repülő farában berendezett kisebb társalgóba, ahol máskor a Modestesek terpeszkednek, de most üresen állt.
Niall és Liam szó nélkül követtek, és mikor becsuktuk az ajtót, rögtön kérdezgetni kezdtek:
– Te tudtad? – esett nekem Niall, és a hangja szemrehányó volt.
– Harry előtt miért nem beszélhetünk? – kérdezte Liam, mire felkaptam a fejem, olyan él volt a hangjában.
– Először is, nem, nem tudtam. Mikor utoljára beszéltem vele, azt mondta, megegyeztek az ügynökséggel, és sikerült valamiféle kompromisszumra jutniuk. Másodszor csak azért nem akarom Hazza előtt kitárgyalni a dolgot, mert így is nagyon feszült, és ideges. Nem lenne jó, ha még jobban kiborulna. – Niall egyetértően bólogatott, de Liamet nem győztem meg teljesen. – Hidd el, Payno, Harry mindannyiunknál nehezebben viseli ezeket a dolgokat. Ha nem akarjuk, hogy teljesen összezavarodjon, hagyjuk ki az esélyek latolgatásából. – Liam végre bólintott, és megdörzsölte a homlokát.
– Igazad van, Harry tényleg nem bírja ezt. – Megkönnyebbülten felsóhajtottam, és lerogytam az egyik fotel karfájára, aztán előkotortam a cigimet. Liam hálásan vett belőle, és mindketten rágyújtottunk, Niall pedig bekapcsolta a szellőztetőt.
– Mi történhetett? – fordult ismét felénk.
– Nem tudom… – mondta Liam, de látszott, mennyire töri a fejét. – Vagy a jogászai találtak valamit a szerződésben, amibe bele tudtak kapaszkodni, vagy Naughty és a sleppje beszélte megint tele az agyát.
– Vagy mindkettő… – mondtam elgyötörten. – Nyilván tudja, hogy ez belekerül pár millióba…
– Igen, de lehet, hogy az a geci elhitette vele, majd a szólókarrierjében többszörösen megkeresi.
– Persze… szólókarrier, persze az ő közreműködésével – köpte Niall.
– Hát hogyne. Csak azt nem értem, Zayn hogy nem lát át a szitán. Pedig olyan világos, mint a nap, hogy az a gennyláda a saját céljaira akarja felhasználni. Azt hiszi, Zayn óriási népszerűségét kihasználva felkapaszkodhat a hátán, mert különben soha nem kapja meg azt a figyelmet és elismerést, ami jár neki.
– Mégis mi alapján? Egy büdös zsírkupac, igénytelen faszfej, és annyira tehetségtelen, hogy stúdió közelébe sem engedném – sorolta Liam, és egyre idegesebb lett.
– Oké, próbáljunk lehiggadni. Ezzel nem segítünk magunkon. Hagytam neki üzenetet, hármat is, remélem, válaszol.
– Zaynnek? – kérdezte Ni.
– Nem. Naughtynak – válaszoltam, mire mindkettejüknek elnyílt a szája.

Már a szállodában voltunk, mikor csöngött a telefonom. Előkotortam a zsebemből, és a gerincemen éreztem, ahogy megfeszülök, mire megnéztem, ki a hívó. Mikor láttam, hogy se nem Zayn, se nem Shahid, csak Brandon az, nagy sóhajjal vettem fel, Harry kíváncsi tekintetétől felnyársalva.
– Halló!
– Szia, Louis, csak azért hívlak, hogy szóljak, egyelőre nem jelentjük be Zayn távozását. Az előbb telefonált, és a vezetőséggel megbeszélt egy személyes találkozót. Most azt mondjuk, elkapott egy vírust, és ezért nem ment veletek Orlandóba.
– Szerintetek ezt beveszi valaki?
– Nincs más választásuk. Ezt mondjuk, és kész, az pedig, hogy ki mit gondol, az mindenkinek a maga dolga. Mégis mit csináljunk? Mondjuk azt, hogy Zayn Malik ki akar lépni a One Directionből, de lehet, hogy mégse?!
– Oké, igazad van – mondtam beletörődő hanglejtéssel, mire Harry ujjait éreztem meg a vállamon, ahogy finoman megmarkol, hogy erőt adjon. – Akkor valami gyomorrontás?
– Igen, olyasmi.
– Rendben van.
– Köszönöm – köszönt el B, én pedig búcsú nélkül nyomtam ki a telefont.
Harryre néztem, aki épp elém lépett, és én hálásan hajtottam a hasára a fejem.
– Akkor még nem száz százalék? – kérdezte. A hangja erőtlen volt, és a szokottnál egy oktávval magasabb.
– Nem. Talán meg tudnak egyezni – bólintottam, és mélyeket lélegeztem az ellenállhatatlan illatból, ami betöltötte az érzékeimet, és lassan megnyugtatott.
– Remélem, hogy igen – mondta Hazz, miközben a hajamba túrt, és masszírozni kezdte a fejbőrömet. Egy perc múlva már a nyálam is folyt, úgy ellazultam, mert hihetetlenül hosszú ujjaival olyan mesterien nyomkodta a kényes pontokat, hogy szinte szétfolytam, mint a kocsonya. – Gyere, feküdj az ágyra! Megdögönyözöm a hátadat is – mondta, és kézen fogva húzni kezdett, de a lábaim csak nagy nehezen engedelmeskedtek, mert a reggel óta tartó izomfeszültség lanyhultával, semmi erő nem maradt a tagjaimban. – Vagy vigyelek? – kérdezte, és már nyúlt is a térdem alá, hogy egy mozdulattal az ölébe kapjon, és úgy cipeljen, mint egy gyereket.
Nem ellenkeztem, csak a vállára hajtottam a fejem, aztán engedtem, hogy lassan az ágyra fektessen, pillanatok alatt levetkőztessen, majd belepasszírozzon a matracba, míg dörmögő hangon dúdol valamit, és lassan szétnyomkodja a hátamban lévő csomókat.
– Az esti fellépésen ki énekli Zayn szólamait? – kérdezte egy idő után, mire önkéntelenül ismét befeszültem, de most határozottan lenyomott az ágyra, és óriási, meleg tenyerével a lapockámra támaszkodott. – Kicsi, nem veheted ennyire a szívedre. Van egy munkánk, amit el kell végezni. Zayn most nincs itt, tehát négyünknek kell megoldanunk a feladatot. Melyik számban, ki énekli az ő részét? – kérdezte tárgyilagos hangon, és én ezredszer is elámultam azon, Harry mennyire másképp éli az életet, mint az emberek többsége. Ő nem csak pofázik arról, hogy elfogadó, vagy hogy nem táplál haragot, gyűlöletet. Ő átgondolja, és addig rágódik, míg valami magyarázatot talál a dologra, ami a másik ember szemszögéből indokolttá teszi a döntését, majd elfogadja azt. Így lekerül róla a nyomás, és nem okol senkit, semmiért. Most is addig csűrte-csavarta a dolgot, míg végül azt mondta, ha Zayn így érzi jónak, ha őt az teszi boldoggá, hogy kilép, akkor nekünk támogatnunk kell ebben, hisz ezt csak addig szabad csinálni, míg a pozitívumok vannak túlsúlyban. Lehet, hogy Zayn már nem így érzi, és akkor nem szabad tovább folytatnia. Még azt is mondta, hogy eddig minden fiúzenekarból kivált egy tag, és általában ő lett a legsikeresebb, ezért reméli, hogy Zayn is követi a hagyományokat. Egyszerűen imádom ezt a pasit!

A tömeg már akkor a Steal My Girl-t énekelte, mikor még csak befordultunk a sötétített kocsikkal az elkerített részre. Olyan fesztiválhangulat uralkodott, és olyan üdvrivalgás tört ki, ahogy kiszálltunk, mintha egy hatalmas koncertre készülnénk, pedig csak egy rövid beszélgetés, és pár számnyi félplayback, amire készültünk. Önkéntelenül elvigyorodtunk mindannyian. A rajongók feltételen szeretete, ami árad felénk, még ennyi év után is elsöprő erejű. Niall felemelte a kezét, és összepacsiztunk. Rajta is láttam, hogy kezdi elkapni a láz, ami minden fellépés előtt eluralkodik az emberen. Akármilyen szar napod van, mikor ott állsz, és hallod a közönség moraját, a várakozásteljes sikolyokat, a tapsot, akkor minden más megszűnik, és elönt az izgalom. Nem lámpaláz
az már elmúlt, talán csak az interjúk előtt fordul elő , de az a fajta félelem, hogy vajon ma is sikerül-e eleget tenned az elvárásoknak. Harryre néztem, aki olyan szép volt, hogy az már szinte fájt. A haja a vállára omlik már, és a súlya miatt nem olyan göndör, mint régen, de most is gyönyörű. Az alakja szikár, hála a lébőjtkúrának, amit vasakarattal csinált végig, és az állandó edzésnek, amit soha ki nem hagyna. A csípőjére feszült a nadrág, ami fölött egy iszonyat ronda, mintás inget viselt, ami szerinte nagyon cool.
Az ízlésünk merőben különbözik, ahogy a stílusunk is. Mikor hazahozza az újabb szerzeményeit, vagy mikor megjönnek a YSL csomagok, amiket neki küldenek, és ő izgatottan bontogatja őket, én rendszerint sikítófrászt kapok, és alig tudom megállni, hogy meg ne kérdezzem, „ezt ugye nem veszed fel?!” de persze leharapom a nyelvemet, és kussolok, mert már rég beláttam, Harry Stlyes azt vesz fel, amit csak akar, mert mindent úgy tud viselni, olyan egyedülálló eleganciával és tartással, mint senki más. Ettől a legnevetségesebb, legrondább darab is új értelmet nyer, és bárhol jelenik meg, mindenki lemegy hídba, mennyire stílusos. Ezzel ellentétben, rajtam egy sima adidas póló is úgy néz ki, mintha a kutya szájából húzták volna ki, és ha ki akarok öltözni, akkor mindig elszúrom a cipővel. Mindegy, ha Harry így is szeret (soha nem fogom megérteni, hogy miért), akkor pont leszarom a divatot. Nekem egy feliratos póló többet ér, mint egy több ezer dolláros ing, és jobban szeretem a kényelmes papucscipőket, mint a bőrcsodákat. Harry csizmái meg kikészítenek, és azt se értem, hogy bírja őket nyáron hordani, anélkül, hogy belerohadna a lába. Nekem már akkor is izzad, ha frottír talpbetéttel, zokni nélkül hordom a vászoncipőt, ő meg negyven fokban is simán felvehet egy velúrcsizmát, és este, mikor leveszi, esküszöm, a zoknijának öblítőillata van. Nem mintha szagolgatnám… de előfordult már, hogy a nyakamban kötött ki a végtelenül hosszú láb, és nem tudtam nem észrevenni, hogy egyáltalán nincs lábszaga. Az élet igazságtalan.
Most, mikor Orlandó meleg és száraz levegője gyöngybajuszt varázsolt a szám fölé, Harry úgy nézett ki, mintha a sminkből lépett volna ki. A barna, patchwork mintás ing, mellig kigombolva (máshogy nem is lehetne), a nyakában egy sál, amitől megvadulok, mert imádom leszaggatni a ruháit, úgy, hogy csak az aktuális nyakbavaló maradjon rajta, aztán annál fogva lehúzni magamhoz, majd később megszorítani a hattyúnyakon, amit épp kiszívni készülök.
Szóval összefoglalva, olyan szép volt, mint egy festmény, és valamiért ma kifejezetten huncut hangulatban volt, aminek előre örültem. Mostanában ritkán tér vissza az a játékos és flörtölős Harry, akit imádok, de úgy tűnt, ezen a napon lesz még hozzá szerencsém. A közönség nagyon elszomorodott, mikor bejelentettük, hogy Zayn lebetegedett, de az új számok és a jelenlétünk hamar feledtette velük a dolgot, vagy legalábbis úgy látszott, tényleg élvezik a műsort, Zayn nélkül is. Liam, és Niall kitettek magukért, és mi is igyekeztünk nagyon, hogy négyen is élvezhető produkciót nyújtsunk. Természetesen Harry vitte a prímet, szinte szárnyalt. Tökéletesen énekelt, gond nélkül megoldotta Zayn magas szólamait, pedig a hangfekvésük merőben különbözik, és szórakoztatta, húzta a közönséget, ahogy máskor is.
Mikor a színpadon álltunk, és épp a riporter kérdéseire válaszoltunk, úgy sütött belőle az erotika, hogy nem tudtam levenni róla a szemem. Ő is felém sandított, és mikor találkozott a pillantásunk, önkéntelenül rákacsintottam, ő pedig azonnal lesütötte a szemét, és beharapta az ajkát. Nekem meg végem volt. Ennyi is elég volt, hogy elveszítsem a fonalat. Már semmi másra nem tudtam gondolni, csak arra, mikor szabadulunk már el innen, és lehetünk kettesben. Azt se bánom, ha egy kocsi hátsó ülésén, vagy egy liftben, csak adjanak egy órát, mikor magam alá gyűrhetem.
– És hogy haladnak a turné előkészületei? – kérdezte a pasi, orrom alá dugva a mikrofont, nekem pedig tényleg kellett pár másodperc, amíg rájöttem, hol vagyok, és mit csinálok éppen.
– Nagyszerűen. Az új számokat gyakoroljuk – hazudtam – és be kell vallanom, mindannyian úgy érezzük, ezek az új kedvenceink. – A közönség felvisított, én pedig hálát adtam az égnek, hogy van pár panel, amit előre megkaptunk, és mind bemagoltunk. Olyan semmiségek, amiket szinte bármelyik kérdésre el tudunk sütni, egy apró átkötéssel. A sok év meg a rutin azért átsegít ilyen helyzeteken.
– Melyik a kedvenc száma, Louis? – kérdezte a hapsi, mire majdnem rávágtam, hogy a No Control, de még időben eszembe jutott, hogy azt nem mondhatom. A menedzsment már rég megbánta, hogy figyelmetlenek voltak, és hagyták, hogy felkerüljön az új korongra. Mai napig sem értem, mi történhetett, hogy a Harryhez írt, végtelenül erotikus és szexszel átitatott szövegem átment a cenzúrán. Valószínűleg nem figyelték, hogy ott vagyok az alkotók között, és azt gondolták, egy ilyen szövegtől begerjednek a kislányok. Ami amúgy igaz is, mert mióta napvilágra került a lemez teljes anyaga – persze azzal fűszerezve, hogy tudják, melyik számot ki írta –, meg vannak vadulva a rajongók. Elsősorban a Larrysek, akik mára himnuszként tartják számon.
– A Where Do Broken Hearts Go – válaszoltam, mert azt is tényleg nagyon szeretem. Hogy miért? Mert Harry otthon, egy szál alsóban énekelte el a múltkor, léggitározott, és rockénekest meghazudtolóan dobálta a haját, miközben tekergett, mint egy kígyó. Ha a fanok látnák, mit művel, mikor rájön az ötperc, már elkapták volna valahol, és cafatokra tépik.
Újabb merengésemből Hazz mély, rekedtes hangja rángatott ki, aki épp arra a kérdésre válaszolt, hogy szerinte mi lesz a rajongók kedvence a lemezről.
– A Night Changes! – válaszolta habozás nélkül, mire Ni, és Liam egyetértően bólogattak, én pedig igyekeztem úgy csinálni, mintha tudnám miről van szó.
– Miért? – kérdezte a riporter.
– Mert nagyon érzelmes a szövege, mindenki bele tudja élni magát… – válaszolta Harry elgondolkodva, ahogy szokta, mire Liam azonnal közbevágott:
– És mert a klip, amit forgattunk hozzá, szuper lett. Ben Winston remek ötlettel állt elő, és szerintem az egyik legjobb klipünk lett – mondta Payno, mire mindannyian nevetve helyeseltünk.
– Az egy szerelmes szám, ugye? – kérdezte a kopaszodó pasi.
  Kifejezetten az! – válaszolta nevetve Ni, mi pedig ismét bólogattunk. Harry tekintetét éreztem az arcomon, úgyhogy rápillantottam, és nem kellett csalódnom. Vággyal teli, szívecskeszemekkel nézett rám, én pedig olvadni kezdtem, mint hóember a napon.
– Hogy van Zayn? – kérdezte a csóka, én pedig hátradőltem, ezzel jelezve, hogy ezt a kérdést nem én fogom megválaszolni. Liam kötelességtudóan felemelte a mikrofonját, és elmondta, hogy csúnya gyomorvírussal küzd, és mi nagyon sokszor gondolunk rá, hogy mihamarabb felépüljön.
Gondolatban seggbe rúgtam Malikot, hogy térjen észhez, és ne hallgasson azokra, akik befolyásolni akarják, de aztán eszembe jutottak Hazz szavai, hogy csak a szívére hallgasson.
Csak azt nem tudtam, Zayn valójában mire vágyik.


.

46 megjegyzés:

  1. Jajj,Becca megint első vagyok :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak feljöttem megnézni,hogy van-e új rész és íme...megadatott :D Elolvastam és olyan rohadtul tetszett,hogy muszáj most kommenteljek,vagy különben nem tudnék nyugodtan aludni :D És megint én vagyok az első,jeee!!(Bocsi,Danielle :( ) :D Tudod,az első komment ilyen tökre...felemelő.Mármint hogy te kommentelsz elsőnek.És az tök jó,mert mégiscsak az első és ez olyan...menő.Szóval érted :DDD
      És ne aggódj,én nem fogom megunni a kommentírást.Lehet hogy ez beteges,de én végülis szeretek kommentelni,mert...mert csak.Egyrészt nem tudnám elképzelni azt hogy csak elolvasok egy részt,aztán lelépek komment nélkül...nem,írok és nem lesz lelkiismeret-furdalásom :D Másrészt meg a kommentek(főleg a terjedelmesebbek) alatt,mialatt írom őket,megint át tudom élni az egész történetet és valahogy alaposabban meg tudom jegyezni meg kielemezni a leírtakat.Vagy mi.Rájöttem,hogy így éjjelfelé nem fogalmazok a legérthetőbben.:D Az a lényeg,hogy nem fogok beleunni és egyáltalán nem sajnálom azt az időt,amit rászánok.:)
      "Búskomoran ültük végig a repülőutat. Harry összekucorodott mellettem a fotelban, és csak nézett ki az ablakon, míg én a combját simogattam."---úristen,kezdetnek ez a mondat...annyira aranyos,szegény Harry :(((
      "Éreztem, hogy az idegesség lassan felzabálja az erőtartalékaimat, de próbáltam erősnek mutatkozni, mert nem akartam, hogy Harry még jobban kiakadjon, hisz épp tegnap mondta el a félelmeit, és szerettem volna, ha legalább belőlem erőt meríthet. "---mondtam már,hogy imádom Lou-t?Nem?Akkor most mondom.Egyszerűen egy angyal,amikor így oltalmazza Hazz-ot.<333
      "– Hidd el, Payno, Harry mindannyiunknál nehezebben viseli ezeket a dolgokat. Ha nem akarjuk, hogy teljesen összezavarodjon, hagyjuk ki az esélyek latolgatásából."---<33 Szeretem,hogy Harry ilyen érzékeny.Nagyon szeretem.És Louis,ahogy védelmezi minden ilyesmitől...Ilyenkor mindig rádöbbenek,hogy mennyire odaadóak és mennyire szeretik egymást és hogy én mennyire szeretem őket<33...meghaltam,kész már sírok,ennyi kiütött.Én még soha életemben nem bőgtem annyit egy történeten,mint ezen.Konkrétan a Pál utcai fiúk-on kívül szerintem egy könyvön se sírtam.(most ne röhögj ki)Itt viszont kb.minden második fejezetnél rámjön a bőgőroham különböző dolgok miatt...lenyűgöző /megyek új zsepiért/
      "– Hát hogyne. Csak azt nem értem, Zayn hogy nem lát át a szitán. Pedig olyan világos, mint a nap, hogy az a gennyláda a saját céljaira akarja felhasználni. Azt hiszi, Zayn óriási népszerűségét kihasználva felkapaszkodhat a hátán, mert különben soha nem kapja meg azt a figyelmet és elismerést, ami jár neki."---Naughty egy köcsög,nincs vita.Zayn egyébként észhez is tért...kicsit későn....
      "– Nincs más választásuk. Ezt mondjuk, és kész, az pedig, hogy ki mit gondol, az mindenkinek a maga dolga. Mégis mit csináljunk? Mondjuk azt, hogy Zayn Malik ki akar lépni a One Directionből, de lehet, hogy mégse?! "---Brandonkának most az egyszer igaza van.Ez érdekes lenne...annyira imádom Louis-t,ahogy Harry-t nyugtatja,tartja magát, rögtön mindent megtesz,hogy tisztázza a dolgokat,ír Naughty-nak,beszél a menedzsment-tel...a rész végére teljesen Louis-fan leszek..(nem mintha most nem lennék ;))
      "– Nem. Talán meg tudnak egyezni – bólintottam, és mélyeket lélegeztem az ellenállhatatlan illatból, ami betöltötte az érzékeimet, és lassan megnyugtatott."---Érezni akarom!!!Most!!

      Törlés
    2. "– Remélem, hogy igen – mondta Hazz, miközben a hajamba túrt, és masszírozni kezdte a fejbőrömet. Egy perc múlva már a nyálam is folyt, úgy ellazultam, mert hihetetlenül hosszú ujjaival olyan mesterien nyomkodta a kényes pontokat, hogy szinte szétfolytam, mint a kocsonya. – Gyere, feküdj az ágyra! Megdögönyözöm a hátadat is – mondta, és kézen fogva húzni kezdett, "---ágy...Harry,szegődj mellé és dögönyözhetitek egymás hátát no meg egyebek...öhmmmm ;) /véletlenül sem kell semmi perverzre gondolni :D/Én már attól is szétfolytam,hogy ezzt olvasom...Harry ujjai...nekem is adhatna egy masszázst,ha ráér...de ez csak Louisnak jár persze...nincs igazság!!
      "Nem ellenkeztem, csak a vállára hajtottam a fejem, aztán engedtem, hogy lassan az ágyra fektessen, pillanatok alatt levetkőztessen, majd belepasszírozzon a matracba, míg dörmögő hangon dúdol valamit, és lassan szétnyomkodja a hátamban lévő csomókat."---úristen,bahaltam,brutálisan meghitt,imádom <3
      "– Az esti fellépésen ki énekli Zayn szólamait? – kérdezte egy idő után, mire önkéntelenül ismét befeszültem, de most határozottan lenyomott az ágyra, és óriási, meleg tenyerével a lapockámra támaszkodott. – Kicsi, nem veheted ennyire a szívedre. Van egy munkánk, amit el kell végezni. "---meleg tenyér...hmmm naszóval imádom Harry-t és basszus,a múltkori rész óta akárhányszor meghallom/látom azt a szót,hogy kicsi,rögtön beugrik a "most is kicsi vagy" <3333 Ma is éppen magyarázott valamit az öcsém a fociról,amikor kimondta hogy "kicsi" akkor én komolyan felvisítottam,ő meg nézett rám,mint egy elmebetegre :D Komolyan mondom,ezt az idézetet arany betűkkel ki fogom tenni a falra.Ez nálam akkora sikert aratott... :DD
      "Még azt is mondta, hogy eddig minden fiúzenekarból kivált egy tag, és általában ő lett a legsikeresebb, ezért reméli, hogy Zayn is követi a hagyományokat. Egyszerűen imádom ezt a pasit! "---Szerintem Zayn nem fog akkora sikereket elérni szólóban,mint az 1D-ben.Én támogatom,de szerintem nem,semmiképp.Louis,aranyom a számból vetted ki a szót,én oda-vissza vagyok érte.Harry-t nem lehet nem imádni.
      "Harryre néztem, aki olyan szép volt, hogy az már szinte fájt. A haja a vállára omlik már, és a súlya miatt nem olyan göndör, mint régen, de most is gyönyörű. Az alakja szikár, hála a lébőjtkúrának, amit vasakarattal csinált végig, és az állandó edzésnek, amit soha ki nem hagyna. A csípőjére feszült a nadrág, ami fölött egy iszonyat ronda, mintás inget viselt, ami szerinte nagyon cool."---köszönöm,köszönöm,pont egy félisten leírása kell nekem itt éjjel egykor ahhoz,hogy totálisan meghaljak.Ez a pasi tökéletes leszámítva az ingét :P
      "Harry Stlyes azt vesz fel, amit csak akar, mert mindent úgy tud viselni, olyan egyedülálló eleganciával és tartással, mint senki más. Ettől a legnevetségesebb, legrondább darab is új értelmet nyer, és bárhol jelenik meg, mindenki lemegy hídba, mennyire stílusos."--Ez rohadtul így van.Harry a stílusosság megtestesítője.És pont a neve is...Egyébként nem!Az egyetlen dolog,amit nem tudok rajta elfogadni,azok a szörnyű ingek.Lehet,hogy nagyon stílusos,amikor hordja,meg rohadt jól áll neki,de ez mit sem változtat azon,hogy egyszerűen ocsmányak.Bahhh.Komolyan szörnyűek.Igen,én ilyen shirthater vagyok :DD
      Ne aggódj,Lou,te is jól nézel ki.Főleg,mert nem viselsz ilyen förmedvény ingeket... Jól van,leállok.:D Nem akarok Harry lelkébe tiporni,hogy itt sértegetem az ingeit.Mondjuk nem tudja,de...nem akarom kibeszélni az ingjeit :D

      Törlés
    3. "A barna, patchwork mintás ing, mellig kigombolva (máshogy nem is lehetne), a nyakában egy sál, amitől megvadulok, mert imádom leszaggatni a ruháit, úgy, hogy csak az aktuális nyakbavaló maradjon rajta, aztán annál fogva lehúzni magamhoz, majd később megszorítani a hattyúnyakon, amit épp kiszívni készülök. "---ahhh,jól van Lou,ne pofázz,csináld :D A sál,úristen attól én is meghalok,rohadt dögös *_*
      "Mikor a színpadon álltunk, és épp a riporter kérdéseire válaszoltunk, úgy sütött belőle az erotika, hogy nem tudtam levenni róla a szemem. Ő is felém sandított, és mikor találkozott a pillantásunk, önkéntelenül rákacsintottam, ő pedig azonnal lesütötte a szemét, és beharapta az ajkát. Nekem meg végem volt. Ennyi is elég volt, hogy elveszítsem a fonalat."---vááááá sütött belőle az erotika neee ez nagyon halálos...úristen,lesütötte aa szemét,kész nekem végem.Valahova nagyon rohanjatok el és intézzétek el a dolgotokat ;) Nekem mondtam,hogy elvonási tüneteim vannak,kérek valami pikánsat :D ;)
      " Ami amúgy igaz is, mert mióta napvilágra került a lemez teljes anyaga – persze azzal fűszerezve, hogy tudják, melyik számot ki írta –, meg vannak vadulva a rajongók. Elsősorban a Larrysek, akik mára himnuszként tartják számon. "---ez csak természetes,egyes számú a No Control :)
      " Mert Harry otthon, egy szál alsóban énekelte el a múltkor, léggitározott, és rockénekest meghazudtolóan dobálta a haját, miközben tekergett, mint egy kígyó. Ha a fanok látnák, mit művel, mikor rájön az ötperc, már elkapták volna valahol, és cafatokra tépik."---aaaz biztos ;) Nem hinném,hogy van olyan helyzet,amikor nem szívesen tépném cafatokra Harry-t...jesszus,félek magamtól :D
      "– A Night Changes! – válaszolta habozás nélkül, mire Ni, és Liam egyetértően bólogattak, én pedig igyekeztem úgy csinálni, mintha tudnám miről van szó. "---jajj,ez kész :D Kicsit máshol járnak a gondolatai...Egyébként én rájöttem,hogy a második számú kedvencem a Stockholm Syndrome lesz lassan.Ez is azért van,mert az SS-ről az jut eszembe és kb.minden rész után átcsörtetek és meghallgatom egyszer.Ez már ilyen rituálé lett.És minden meghallgatásnál egyre jobban tetszik :D
      "– Kifejezetten az! – válaszolta nevetve Ni, mi pedig ismét bólogattunk. Harry tekintetét éreztem az arcomon, úgyhogy rápillantottam, és nem kellett csalódnom. Vággyal teli, szívecskeszemekkel nézett rám, én pedig olvadni kezdtem, mint hóember a napon."---hogy lehet ennyire édes? <33 Mindkettő.Én is olvadozok
      "Gondolatban seggbe rúgtam Malikot, hogy térjen észhez, és ne hallgasson azokra, akik befolyásolni akarják, de aztán eszembe jutottak Hazz szavai, hogy csak a szívére hallgasson.
      Csak azt nem tudtam, Zayn valójában mire vágyik."---ez az,amit senki se tud.Harry meg hihetetlenül empatikus és tényleg imádnivaló,hogy elfogadja önmagukban az embereket.<3

      Törlés
    4. Ez a Zayn-es sztori...lesz itt még mit boncolgatni és kicsit tényleg besokalltam már a témától...fhhhhh mindegy
      Larry eszméletlen cuki,de ez kell most nekem,hogy ellensúlyozza ebben Zayn-t meg a többi szarságot.Egyébként hidd el,én simán tudnék ilyen cukiskodásból száz oldalakat olvasni...és a vajas kenyeres történetre is vevő vagyok ;) Egyszer megírhatnád,én tuti elolvasnám."Larry és a vajaskenyér" ezzel az érdekfeszítő címmel. :D
      Imádom ezt az egész történetet úgy ahogy van.Éppen minap gondolkoztam el rajta,hogy mennyire segített hinni bennük.Amikor megismertem a fiúkat,még nem hittem bennük teljesen.Valahogy úgy voltam vele hogy "ez hát igen,tényleg van köztük valami..." de ha néztem volna pár Elounoros videót(de nem tettem :D ) akkor biztos elbizonytalanodtam volna bennük és azt mondtam volna,hogy ez baromság.Viszont főleg ez a történet volt az,ami igenis sok mindent megvilágított és megerősített abban,hogy higgyek bennük.És ez volt az első fanfiction,ahova valaha is írtam kommentet és amit követtem...sok mindenben az első volt.És ezért is áll nagyon közel a szívemhez.Biztos vagyok benne,hogy nem fogom elfelejteni és még azt is kinézem magamból,hogy majd 80 éves néniként is ott fogok ülni a kandalló mellett és ezt olvasgatva fogok visítozni és fangörcsölni...igen,ez határozottan realisztikus jövőkép rólam ;)
      Jó,abbahagyom az ömlengést.Nagyon várom a következőt,ugyanakkor valahogy mégse,mert rohamléptekkel közeledünk a jelenhez...Ezt ilyen végtelen hosszan kéne írni,de mindegy,csak legyen CO! Jó,ez most nem tudom hogy függ össze.Késő van ahhoz,hogy gondolkozzak,inkább nem írok több hülyeséget :P
      Ölel
      Emse.

      Törlés
    5. Rekordkísérlet volt?? Vagy nem ez volt az eddigi leghosszabb komid??? :)
      Imádlak!
      De ha még egyszer szidod Harry csodálatos, Terkafashion ingeit, összerúgjuk a port!! ;) Én megzabálom minden kis női, fidres-fodros cuccában... Az én hercegnőm <3

      A Zayn témára nem térek ki, remélem nem haragszol miatta, de az a helyzet, hogy szívem szerint egészen másként írnám meg, mert én mást gondolok róla.... mégis ezt tűnt a legjárhatóbb útnak, és igyekszem minél kevesebb ember lelkébe gázolni.... úgyhogy szeretnék már túl lenni rajta:)

      Harry, és a "most is kicsi vagy" szólása... soha nem gondoltam, hogy ennek ekkora sikere lesz, de többen, ennyi idő után is felemlegetitek, ami tényleg azt jelenti, hogy a szívetekbe lopta magát ez a mondat. Örülök neki<3

      A héten annyi új Larrys lett, mint az elmúlt két évben összesen... remélem ez előrejelzi a közeledő robbanást... van egy elméletem, de nem mondom el, nehogy azért ne jöjjön be. Ha mégis így lesz, száguldva fogom írni az MTF-et, hogy hamar a jelenbe érjünk... Így kell lennie.

      A jövőképem addig tart, míg Larry... ez viszont elég ijesztő :DD

      Szerettem az ömlengést, szeretem, ha viccelsz, szeretem ha kiakadsz... igazából mindent. De legfőképp téged!! <3

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Franc. Na, mindegy. :D
      Visszatértem. (Ne utálj, kérlek, naaaaagyon kérlek, ne :() És továbbra is szerelmes vagyok a történetbe.
      (Először még pár szót az előző részről, ha lehet. Esküszöm, hogy egyáltalán nem vagyok az a fajta, aki akárhányezerszer el tud olvasni valamit és mindig ugyanúgy meglepődik, sír, stb. NA DE. AZ... az a rész... azóta is mindennap legalább egyszer elolvasom, mert egyszerűen nem bírom ki, hogy ne tegyem. Akármennyire "béna", vagy mit tudom én, milyen, én a boldogság és cukiság híve vagyok. És az előző rész annyira aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa volt. [micsoda kifejezés] Szóval szétfolytam. Minden egyes alkalommal. És ez egy NAGYON jó jel. <3 Szóval. Imádtam.♥♥)
      És most erről a részről. Bár nem ért fel a cukiság szint az előzőéhez képest, mégis csak úgy faltam a sorokat és szomorú voltam, amikor vége lett. :( De még mennyire. (na jó, annyira nem, mivel imádtam, és örültem, hogy van új rész. <3)
      Jajj, Zayn, te idióta. :c Ha most nem is, tíz év múlva rájössz, hogy mekkora hibát is követtél el.
      És jujujj, AnyatigrisLouis hamarosan előbújik... már alig várom. :3
      Harry ahhj. Olyan kis uhhhhm, megzabálnám. ♥♥♥ De csak Louis életem után, természetesen.
      És had jegyezzem meg, imádom a beceneveket. Kicsi, Szivem... ♥♥♥
      Ja, és Lounak igaza van Harryvel és az ingekkel kapcsolatban. Egymagukban szörnyűek, de ha mr Styles felveszi őket... hmm ♥


      Na, szóval naaaaaaaaaaaaaagyon szeretem, imádom ezt a sztorit, soha nem akarom, hogy vége legyen!:') És nagyon remélem, hogy te ameddig csak képes leszel felemelni egy tollat, vagy éppen ütni a billentyűzetet, drága Becca, addig írni fogsz, mert egy ilyen tehetséges embernek, mint te vagy, muszáj ezt tennie! Egyszerűen muszáj. :')

      D ♥

      Törlés
    2. Hátha legközelebb sikerül;) Ne csüggedj. Az ezüstérem is csodálatos.. és pár hét múlva már csak ti lesztek, ha így fogynak a kommentek, úgyhogy nem kell izgulni... :(

      Nagyon aranyos vagy, hogy ennyire szeretted az előző részt. Ha itt kész vagyok, megyek megnézem, melyik volt az ;)

      Igen, én is cukiságpárti vagyok, de sajnos önmagában nem működik egy sztoriban, pedig én díjaznám, ha csak hétköznapi életet élnének, és nekem arról kellene írni... mindig az megy a legkönnyebben, amúgy...

      Igen, én is szeretném, ha sokáig írhatnám....ez csak Larryn múlik:)

      Harry az ingekkel kicsinál, esküszöm, bár mostanában teljesen leszokott róluk. Úgy látszik, Amerika nem elég elfogadó még ehhez... kíváncsi vagyok, Európában melyik Harryt veszi elő... én a blúzoknak drukkolok ;)

      Puszillak, és köszi, hogy mindig írsz <3

      Törlés
  3. Vétkeztem! Most olvasom újra a blogodat és megfogadtam, ha új részt raksz fel nem olvasom el előre csak ha odaértem. De nem bírtam ki.

    Miattam kezdem megkedvelni a 1D pedig nem voltam fan, és be kell látnom Harry tök jó pasi (Az a mosoly,a szája, és úristen a hangjától meghalok). Larry Shipperré avattam magam. (Mikor hozzák már nyilvánosságra a kapcsolatukat????) Azóta videókat nézek a youtube-on és egy könyvet sem vettem a kezembe, pedig van pár amit el akarok olvasni és csak bővül a listám, de nem érdekel.
    És ez mind miattad van. De megbocsájtok.

    K

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez legyen a legnagyobb bűnöd;) Feloldozlak!!

      Komolyan mondod, hogy a blogom miatt lettél 1D-s, és Larrie????
      Ezt egyszerűen fel se tudom fogni... (Harry a föld legjobb pasija amúgy) Az a baj, hogy el kell keserítselek,,, másfél éve nem olvastam egy könyvet sem...még szerencse, hogy előtte elolvastam pár száz darabot, így egy ideig még nem lesz lelkiismeret-furdalásom...De most van, ha azt mondod, miattam nem olvasol könyvet :((
      Köszönöm, hogy nem haragszol, így könnyebb nekem ;)

      Visszavárlak!! Puszi

      Törlés
  4. Jelentem, utolertem magam!
    Ehh....
    az utolso vasutas taborombol szipogva hazaterven a legjobb olvasni, hogy Louis mennyire szerelmes. Szerelmes vagyok a szerelmukbe.
    Nagyon fel tud cseszni Zayn, de most valahogy naivan elkezdtem szurkolni azert, hogy meggyogyuljon. Nem tudom, mi van velem, de igy komnyebben elviselheto...
    Uuuu volt egy srac a taborban... olyan gyonyoruszep szemei voltak, es olyan jo illata volt, es utolso este odaadta a pulcsijat amig az udvaron ultunk, es csak reggel kerte vissza, mikor ment haza, es annyira aranyos, es azt mondta ram, hogy torpehorcsog :D es jajj... de persze, az egyik legjobb baratnom tetszik neki.....
    Szoval siess a kovivel, mert szivesen elolvasnam, hogy Louis hogy szaggatja le Harryrol ezt a fortelmesen szar inget *w*
    Ennyi, most megyek es kialszom magam:)
    xxHori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira hiányoztál, hogy azt el sem tudom mondani... És most már normálisan leszel, itt is, és az SSFA-ban is?????? Hörihiányom van.

      Az annyira törvényszerű, hogy mindig a legjobb barátnő tetszik a kiszemelt pasinak... utálatos az élet. :(

      Harry Terkafashion blúzait nem szidjuk ám!! ;)

      Remélem azóta kialudtad magad, bár még nem látlak aktívkodni sehol... :(

      Ölellek.

      Törlés
  5. Ez a rész is(mint a többi) csodálatos! Annyira valósághűen írod, hogy minden esemény háttérsztorijának a MTF-et tekintem.
    Imádtam! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én ennyire nem érzem jónak, de ha te így látod, akkor boldog vagyok. Mikor elkezdtem szinte nem is tudtam kikről írok, úgyhogy ez erősen meglátszik az eslő 50 részen legalább... De mára igyekeztem felfejlődni.

      Puszillak, és köszi, hogy írtál!

      Törlés
  6. Hm..... Kész ! Engem is meg maszírozhatna Hazz. De tényleg, most ahogy elkezdtem olvasni, hirtelen megfájdult a hátam ! :D Az a kacsintás.............;) A No Control a kedvenc számom, na meg utána sorolnám felfele az összeset, de a No Control egy hajszálal jobban tetszik, de ciki vagy nem ciki én most tudtam meg hogy Louis írta. Így már érthető pár dolog.Hazz énekelheted nekem is a dalokat úgy, Louis mázlista. És egyetértek, tényleg a Night Changes a legjobb videóklip, na meg a Story of my life, meg a Kiss you, na meg a You and I, meg a Mindnight memories, na meg a.....oké inkább abba hagyom. :D Szeretem az írásodat és annyi jó még ebben a blogban hogy nincs konkrét vége.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az kacsintás annyira a retinámra égett, hogy hetekig azzal keltem-feküdtem. És most bármit megadnék a novemberi-decemberi békeidőkért, és nyugalomért, Eleanorostól, mindenestől... De csak jobb lesz hamarosan... mert a vihar után MINDIG kisüt a nap, nem igaz?

      A klipekkel , és a számokkal is így vagyok, ha megkérdezed, melyik a kedvencem...nem tudok leállni, ha sorolni kezdem.

      Igen, ennek a blognak vagy nagyon jó, vagy nagyon hirtelen vége lesz. Rossz biztosan nem ;)

      Puszillak

      Törlés
  7. Nagyon féltem hogy mi lesz de szerencsére nem kínoztàl...annyira, külön köszönet!
    Á nagyon bírom Harry stílusát, felfogását és egyetértek vele, Louisval is egyetértek, a Harryről alkotott képével:3 pont leírtad milyen Harry és én szeretem mind az itteni karakterét, mind az igazi Harryt☺❤ ...hogy én miket beszélek itt összevissza...bocsi...az agyam le van szívva a lényeg hogy tetszett☺nagyon és várom a köviit és a a masszázs kell nekem is^^ ( most jutott eszembe hogy te szerettetted meg velem a Louistopsot gondoltam elmondom ...xd)
    ezer ölelés ~egynagyonfáradtLittle

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem minél finomabban nyúlni a témához, de az elkerülhetetlen végkifejlethez azért muszáj lesz kicsit lemennünk a mélybe...

      Vagytok egy páran, akik szeretnének egy masszázst Harrytől,,, a hatalmas kezeivel tudhat valamit ;)

      Kicsit feljebb írta valaki, hogy a blogom hatására lett Lerrie... te meg azt mondod, én szerettettem meg veled a Loutopsot?!?!

      Ma szuper napom van. (csak csendben súgom meg, hogy mostanában Harrytopsos korszakomat élem, de azért forever Loutops!! ;))

      Ölellek, remélem pihentél.

      Törlés
  8. Sziaaaa<3
    Úristen!! Végre utólörtem magam! El sem hiszem...sokáigtartott, igaz, de úgy-ahogy minden kedvenc blogommal végeztem... és várom az új részeket.:')
    Atya-gatya! Hogy mennyi minden törtéééént.... pánsípozásos rész.xd ,, aztán a cicákon való veszekedés, hogy elkerüljenek a háztól...Steal my girl forgatás... El és Lou """szakítás""", ésésés amikor a co-ról beszéltek... Kolbászról nem írok inkább semmit, és .....Zayn kilépése.... :(
    Na jó... nem hiába kedvenc, mindig hatással van rám...
    Imádom nagyon, alig várom a következő részt, és már remélem nem maradok le, lépést fogok tudni tartani a bloggal.:)
    Puszi
    Brigi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Brigim !;)

      Nagyon büszke vagyok rád, hogy utolérted magad. És örülök, hogy tetszettek a részek. Mikor így valaki felidézi, akkor nekem is beugranak az események, amiket írtam, de különben fogalmam sincs hol mi van :DD

      Én is remélem, hogy most már itt leszel, és nem maradsz le.
      Bár az ősz, az mindig zűrös...

      Puszillak<3

      Törlés
  9. Drága Becca!
    Soha az életben nem tudok elégszer bocsánatot kérni, azért hogy a fáradtságra fogva mostanában elmaradoztak (eltűntek) a kommentjeim… . Olyan nincs, hogy annyira nincs időm, hogy minden rész alá legalább csak annyit odaírni, hogy „nagyon szépen köszönöm, és nagyon szeretlek”, nagyon nagyon bánom, és nagyon fáj, hogy nem adtam meg neked ezt a kellő tiszteletet, nem hogy a te bocsánatodat nem tudom kérni, de saját magamnak sem tudok megbocsájtani, és tudom hogy azzal sem érek semmit, ha 6000-szer elmondom, hogy mennyire sajnálom, de tényleg rettenetesen sajnálom, hogy üres ígéreteket tettem…
    Azt hiszem az lesz a legjobb, ha már csak a részről beszélek:
    Már a képnél megállt egy kicsit a szívem, az a nézés, az a kacsintás minden vallomással felér, és természetesen egy percig újra és újra néztem, hogy jól látom e, majd újabb 10 perc nyálcsorgatás után, arra a döntésre jutottam, hogy igen, közelre még látok.
    És még csak akkor jött a java… a Zaynnel kapcsolatos dolgoktól elvonatkoztatva annyira édes rész volt számomra, hogy uuuuuuuuuu meg ahhhhhhhhh (tudod, hogy nem tudom normálisan kifejezni magam, de remélem már megszoktad, és át tudsz siklani e fogyatékosságom felett…)
    Viszont nem értek egyet. Szerintem Lou szereti Harry „különleges” ingjeit, mert büszke rá, hogy meri vállalni a stílusát, és nem érdekli, ha mások emiatt a karácsonyfa jelzőt „akasztják” rá, és nem mellesleg Lou mindenben annyira helyes, hogy minden megpillantás egy spontán orgazmus, nekem szintúgy, mint Haroldnak.
    Na és újabb kedvenc 5 sorom lett. A lábszagos rész olyan szinten édes, hogy a tabletem kijelzőjén láttam, ahogy szivecskék villognak a szememben, egyszerűen meghaltam. És nagyon hiányoznak a kényeztetős szeretkező jelenetek… Csak egy pici lágyat szeretnék, de nem szeretném erőltetni, te mindig pontosan tudod, hogy kell ezt adagolni, de akkor is hiányzik….
    A lényeg, hogy még mindig te vagy a szememben a legnagyobb KÖNYVÍRÓ, és felbecsülhetetlen érték számomra a barátságod, és az hogy olvashatom az írásaidat. Nagyon nagyon nagyon köszönöm és még ennél is jobban szeretlek. Köszönöm, hogy vagy (nekem):
    Lilly <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádlak, amiért írtál, de azért az, hogy szinte hetek óra el vagy tűnve, több a soknál... Nem akarlak zaklatni, de a "minden nap beszélünk"-ből erre a nyárra annyi maradt, hogy alig tudok rólad:((

      Remélem, azért jól vagy, és tudod, hogy nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék rád...

      Valamiért éreztem, hogy a lábszag a kedvenced lesz, ne kérdezd, miért :DD

      Ha nem is kényeztető, de szex hamarosan érkezik;)

      Igen, közelre még látok.. :)) Annyira hülye vagy.

      Mikor jössz már??? Ugye héten látlak, lévén szigetelsz ;)

      Puszillak, és bocsi az összecsapott válaszért, de egyszerűen nem tudok mit írni, csak személyeskednék, arra meg ott lenne a telefon, ha beszélnénk ... :((

      Én is szeretlek.

      Törlés
  10. Huuuhh! Nem is tudom mikor jartam itt utoljara! Nyaralni voltam es nem nagyon voltam netkozelbe. Na mindegy. A kihagyott nem tudom hany resz iszonyuan tetszett es imadtam! Remelem a kovetkezo reszben kicsit Harryek szerelmeskedeserol is olvashatok. Esesesesess meg mindig fantasztikusan irsz es fogalmazol es en meg mindig imadlak es igy tovabb! Faradt vagyok es nem fog az agyam csak gondoltam megis tudatom veled hogy itt vagyok ujra!
    Nitus xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon régen voltál, és azt hittem, elvesztettelek :((
      Szerelmeskedés közeledik, mint a gyorsvonat ;)
      Remélem jó volt a nyaralás (bár én inkább városnézős vagyok, mint parton heverős), és kiélvezted a nyarat.
      Nem baj, ha ennél többet nem írsz,,,, nekem tényleg két sor is megteszi. Annak is ugyanúgy tudok örülni.
      Most is vigyorgok, mert annyira jól esik, hogy itt vagy, és írtál.
      Puszillak

      Törlés
  11. Imadom.
    Egyszeruen imadom
    Tokeletes!

    VálaszTörlés
  12. az elején nagyon tetszettek a jelzők amikkel Liam illette azt a zsírképű szart :D és Louis üzeneteinél rögtön eszembe jutottak a tweetjei, sosem fogom elfelejteni :D Hazz, a mi kis bölcs bébink pedig olyan kis pozitív és kimért, nagyon szeretem mikor ilyen és hogy ilyen hatással van Lou-ra jaajjj:)))) valami csoda! imádtam, puszi A

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édes Anett!

      Az urad tegnap kitett magáért a Wellingtonos sign felolvasásával... hivatalosan is dark larrie lett, úgyhogy te meg Dark Larriené leszel ;)
      Igen, Harryt én is szeretem ilyennek képzelni, de Louis vizipisztolyos Nialles vitátját nézem két órája lassítva, és azzal sem tudok betelni... Harry észveszejtő rúdtáncos mozdulatait pedig meg semmerem nyitni. Remélem nemsoká arról is írhatok, már túl a krizisen, vidáman .

      Imádlak, és küldd el a vevőket a retekbe, ha szekálnak!;)

      Törlés
  13. Aj de szeretem ❤❤❤❤❤
    Jajj Zayn elrontasz mindent de megèrtelek ha már nem èrzed jol magad ..... Hazzát èn nem tèpnèm szèt inkább huhuhu hagyjuk ... :) ès ugy lennèk Louis helyèben :) ugy szeretem őket ès minden zenèjüket :) minden videojukat mindent !!!!!!!!!!!! Hazza ès Louis is khm felvannak pörögve ugy èrzem jó kis èjszakájuk lessz :)
    Várom a kövit ❤❤❤❤❤😡😡
    Puszi Meli ❄❄❄❄❄

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ajj, én meg téged, hogy imádlak!! <3

      Igen, a fiúk kicsit fel vannak pörögve, és az általában jót jelent, de majd kiderül ;)

      Én is imádom őket, és mindent amit csinálnak, de azért vannak kivételek... Remélem hamar túllendülünk ezen.

      puszillak

      Törlés
  14. Hát megjöttem. És előre bocsánatot kérek, amiért egy szar kommentet dobok össze és végig búval baszott leszek. 0:58 és csak ma tudom megírni ezt a komit. Holnap pedig délelőtt az SS-t gyorsba. Eskü próbálkoztam feldobódni, ugyanis nálam van egy íratlan szabály. Csak akkor írok kommentet amikor jó a kedvem különben elbaszom az egészet és irritálóan szar. Na most én direkt megnéztem a kedvenc videósomtól három videót és ittam egy kávét de továbbra is hülye vagyok és képtelen a kommunikációra. Amikor ezt/erre olvasod/válaszolsz akkor én már balcsin leszek. Ez is tök fura. Egy komment írás és egy válasz között annyi minden történik… Lásd SS. Inkább elkezdem, mert aludnom is kéne.

    Orlando ami az én szívemhez rettentő közel áll. Imádtam a fellépést, a hullámvasútas kisfilmet és a rövid interjút is. Louis eszméletlen helyes volt (és ott készült róla az egyik videó is amit azóta is állandóan nézek.), Harry pedig eszméletlen édes. Szuperek voltak és bár az volt az első jel, nem tudok erre nem szépként gondolni.
    Ráadásul az mindig a gyengém amikor olyan részhez érünk ami valóban megtörtént.

    „– Harry előtt miért nem beszélhetünk? – kérdezte Liam, mire felkaptam a fejem, olyan él volt a hangjában.
    – Először is, nem, nem tudtam. Mikor utoljára beszéltem vele, azt mondta, megegyeztek az ügynökséggel, és sikerült valamiféle kompromisszumra jutniuk. Másodszor csak azért nem akarom Hazza előtt kitárgyalni a dolgot, mert így is nagyon feszült, és ideges. Nem lenne jó, ha még jobban kiborulna.” Gyönyörű. Halál ideges, mégis azzal (is) foglalkozik, hogy Harry lehetőleg tudjon pihenni és szegény ne idegeskedjen. Ezeken mindig elérzékenyülök. Hihetetlen ez az egymásra hangolódás, ami köztük van. Nem fér a fejembe ezt valaki hogy nem látja…

    „– Remélem, hogy igen – mondta Hazz, miközben a hajamba túrt, és masszírozni kezdte a fejbőrömet. Egy perc múlva már a nyálam is folyt, úgy ellazultam, mert hihetetlenül hosszú ujjaival olyan mesterien nyomkodta a kényes pontokat, hogy szinte szétfolytam, mint a kocsonya. – Gyere, feküdj az ágyra! Megdögönyözöm a hátadat is – mondta, és kézen fogva húzni kezdett, de a lábaim csak nagy nehezen engedelmeskedtek, mert a reggel óta tartó izomfeszültség lanyhultával, semmi erő nem maradt a tagjaimban. – Vagy vigyelek? – kérdezte, és már nyúlt is a térdem alá, hogy egy mozdulattal az ölébe kapjon, és úgy cipeljen, mint egy gyereket.
    Nem ellenkeztem, csak a vállára hajtottam a fejem, aztán engedtem, hogy lassan az ágyra fektessen, pillanatok alatt levetkőztessen, majd belepasszírozzon a matracba, míg dörmögő hangon dúdol valamit, és lassan szétnyomkodja a hátamban lévő csomókat.” Jajj a szívem! Ezt annyira látom. És azt kell, hogy mondjam (bár ezt te is tudod), gyönyörűek együtt. Esküszöm nem láttam még náluk összeillőbb párt.

    Muszáj elmondanom, hogy Louis elhúzhat a picsába amiért ilyen gondolatai vannak. Nála gyönyörűbb ember a földön nincs és súlyos probléma van vele amiért ilyen hülye gondolatai vannak. Ő mindenhogyan tökéletes. De tényleg. Nekem legalábbis biztosan. Szar olvasni, hogy így látja magát. Úgy megverném ilyenkor…

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. „– Melyik a kedvenc száma, Louis? – kérdezte a hapsi, mire majdnem rávágtam, hogy a No Control, de még időben eszembe jutott, hogy azt nem mondhatom. A menedzsment már rég megbánta, hogy figyelmetlenek voltak, és hagyták, hogy felkerüljön az új korongra. Mai napig sem értem, mi történhetett, hogy a Harryhez írt, végtelenül erotikus és szexszel átitatott szövegem átment a cenzúrán. Valószínűleg nem figyelték, hogy ott vagyok az alkotók között, és azt gondolták, egy ilyen szövegtől begerjednek a kislányok. Ami amúgy igaz is, mert mióta napvilágra került a lemez teljes anyaga – persze azzal fűszerezve, hogy tudják, melyik számot ki írta –, meg vannak vadulva a rajongók.” Khm amit én még mindig gáznak tartok… Kifejezetten idegesít, hogy sokaknak csak azért a kedvencük a No Control mert már divat lett a fandomban. Én első hallásra imádtam (amikor még azt sem tudom miről szól) mert Louis hangja a legerősebb benne és én ezt ha kivagyok hallgatom állandóa (ahogy a Look After You-t is) mert engem Louis hangja tud sokszor csak lenyugtatni. Aztán a szöveg nem jött be (mivel sok a kiskorú rajongó és gáznak éreztem, hogy ezt éneklik). Végül leesett, hogy Larry szám és azóta dúl a szerelem. Mondjuk tényleg szánalmas amikor egy csaj megkérdezi a nagy 1Ds csopiban, hogy mi magyarul az erekció (nem vicc) aztán leírja, hogy ez a kedvenc száma. Fhu, de jó kedvem van. Érződik. Argh

      „– A Night Changes! – válaszolta habozás nélkül, mire Ni, és Liam egyetértően bólogattak, én pedig igyekeztem úgy csinálni, mintha tudnám miről van szó.
      – Miért? – kérdezte a riporter.
      – Mert nagyon érzelmes a szövege, mindenki bele tudja élni magát… – válaszolta Harry elgondolkodva, ahogy szokta, mire Liam azonnal közbevágott:
      – És mert a klip, amit forgattunk hozzá, szuper lett. Ben Winston remek ötlettel állt elő, és szerintem az egyik legjobb klipünk lett – mondta Payno, mire mindannyian nevetve helyeseltünk.
      – Az egy szerelmes szám, ugye? – kérdezte a kopaszodó pasi.
      – Kifejezetten az! – válaszolta nevetve Ni, mi pedig ismét bólogattunk. Harry tekintetét éreztem az arcomon, úgyhogy rápillantottam, és nem kellett csalódnom. Vággyal teli, szívecskeszemekkel nézett rám, én pedig olvadni kezdtem, mint hóember a napon.” Édeseim. <3 <3 <3


      Elolvastam a kommentet és legszívesebben törölném a picsába mert ezt a részt gáznak érzem ennyivel letudni… Annyi mindent kiemelnék még és beszélnék róla de nem megy. Kurva dühös vagyok magamra de a rossz érzés nem tud elmúlni ami két napja van bennem de már el se merem mondani. Ez titok marad. A rész ettől még baromi jó volt és ne tévesszen meg ez a fos amit összedobtam. Ha lehetne, törölném és csak akkor írnám meg amikor minden a helyére került, de ezt most nem tudom megcsinálni mert vagy ezt küldöm el vagy nem lesz komment 11.-ig.
      Sajnálom. Imádtam.

      Törlés
    2. Igen, igazad van.... sok minden történik egy hét alatt.... de holnap már jössz haza (hála az égnek) és remélem már itthon tartod a segged, mert utáltam ezt a hetet...
      Gondolom csokibarnára sültél, és kiélvezted a strandot ;9 Mint én tenném...

      Minden számot teli torokból szoktam üvölteni, de ha Lou jön, akkor bekussolok, és imádattal hallgatom, mert annyira imádom a hangját (mikor nem fülbántóan hamis:P), és néha Harry szólóinál, mert azokat is hallani kell..

      Én a gáz kategóriába tartozom, mert sokáig nem értettem a felhajtást az NC körül.... kábé azóta favorit, mióta először hallottam koncert verzióban. Az az energia ami akkor kirobbant belőlük, nálam is besodorta a kedvencek közé,,és persze az, ahogy Harry tiszta erőbedobással nyomja, minden alkalommal.

      Szeretlek, hol a francban vagy már????????????????

      Itthon végre lesz wifid, és mire bepótolod ezt az egy hetet, a szemed is kifolyik. Főleg a tegnapi napot kell tüzetesen átnézned... lesz ott egy-két nyalánkság ;)

      Törlés
  15. Létezik még egy ilyen kívül-belül tökéletes ember mint Harry Styles? Imádom, hogy mindenben meglátja a jót, mindent és mindenkit elfogad, tisztel, szeret. És akkor a szintén tökéletes barátjáról már ne is beszéljünk, akivel olyan jól kiegészítik egymást, hogy az már nevetséges. Szerelmes vagyok a szerelmükbe, kész, nem tudok ennél többet mondani. ♥ AZ A KACSINTÁS AZ EGYIK KEDVENC PILLANATOM!
    Olvasom mindig a Zayn-es részeket, engem nem akasztanak ki, sőt szerintem tök jól oldod meg, de nem tudok reagálni erre a szálra. Szeretem, ahogy beleépíted a megtörtént dolgokat a kitaláltak közé, látom magam előtt a mozzanataikat. :) Most megyek SS-t olvasni.
    Bea

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem. Határozottan nem. Harry tökéletes. Igen, ez a páros világbajnok, minden tekintetben... A mindig hangos, és vicces Louis, és a lassú beszédű, kicsit fura Harry, aki olyan belső értékekkel bír, mint utoljára Buddha...
      Örülök, hogy a Zaynes részeket is olvasod, és az az igazság, hogy nem is várom, hogy reagáljatok rá... örülök, ha túl vagyok rajtuk.

      Igyekszem egy-egy kapcsolódási pontot találni a valósággal, hogy legyen mihez kötni a történetet, de azért nem sok köze van a valósághoz. De nem baj, nem is az a cél.

      Remélem az SS is tetszett.

      Imádlak, puszi

      Törlés
  16. Hello :)
    Ide is sikerült megérkeznem nagy nehezen... Majd csak utolérem magamat :) vagy nem...
    Imádom, egyre jobban és jobban, még mindig ugyanolyan lelkesen, fülig érő vigyorral nyitom meg a blogot, mikor látom, hogy van új rész vagy ha éppen nosztalgia napot tartok ❤
    Larry annyira édes együtt, tökéletesek és meghalok tőlük. Bármit is csinálnak nekem annyi... Életeim ❤
    Sajnos telorol vagyok, ezért most nem nagyon tudol kiemelni, pedig szerettem volna :(
    De azért megemlitek pár kedvencet pl mikor Harry egy szál alsóban léggitározik :3 Ahhh, én ezt látom magam előtt, de élőben is szeretném, köszönöm :D
    A másik pedig, ahogy Lou gondolkodik Harryről ❤ kihaltam, annyira élethűen írod meg őket, hogy hihetetlen, imádom ❤
    Bocsi a gyér komi miatt, legközelebb többet kapsz ;)
    Puszi ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyáltalán nem baj, h nem tudtál kiemelni. Nekem ez is tökéletesen megfelel, sőt imádtam.

      Igen, a bokszerben gitározós jelenet javításánál már ezsembe jutottál, hogy ezt szeretni fogod ;)
      nem hiszem, hogy élethűek, de én ilyennek akarom látni őket, ezért csak így tudom.
      Egyáltalán nem volt gyér a komi (van egyáltalán ilyen?:O) nekem teljesen jól esett, és minden benne volt, amire vágyom.

      Alfi egy terrorista, aki beszivárgott a családomba, és most szó szerint önkényuralom van itthon. Konkrétan hármunkat nyír ki idegileg és fizikailag, pedig csak 40 deka... Mi lesz, ha nagyobb lesz??? Kétségbe vagyok esve, hogy kígyót melengettem a szívemen...

      Na mindegy. Most ott tartok, hogyha még egyszer a függönyön akar kalandparkosat játszani, egyszerűen megnyúzom...

      Puszillak

      Törlés
  17. Drága Becca!!
    Nagyon nagyon szerettem ezt a részt:D
    Zayn ugyebár Zayn, és nem másíthatjuk meg de azért fáj..:(
    Ezt leszámítva Larry iszonyat édes volt, a masszírozós résznél én is Louval együtt olvadtam, mint a kocsonya:))
    Orlando pedig amúgy is nagyon közel áll a szívemhez, rettentően ott voltak akkor a fiúk, és Harry pedig tényleg gyönyörű volt, ahogy Louis mondja.:))
    Ja és a kacsintástól itt is, és a való életben is kihaltam. IMÁDOM ŐKET
    És Lou nyugodtan magad alá gyűrheted ezt a szépséget, csak ne fogd vissza magad;)))
    Imádlak, és várom a kövit!!
    xoxo, Szofi<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Orlandó ( így visszatekintve) maga volt a paradicsom, csak akkor ezt még nem tudtuk. Igazából az egész adventi időszak maga volt a csoda, sok mosollyal, rengeteg larry momenttel, és ilyen kis nyalánkságokkal, mint a kacsintás.... szinte nulla-huszonnégyben figyelem őket, de máig sem jöttem rá, ha akkor lehetett, ma miért tilos minden interakció... mindegy, lassan a végjátszmához érünk, így vagy úgy... kíváncsian és reményteli elképzelésekkel tekintek a közeli jövőbe. Vagy elbukunk, vagy a mennybe megyünk. Más út nincs:)

      Hogy ki hova gyűr, és kit, az nemsokára kiderül ;)

      Imádlak, Szofim, és köszi a szokásos pazar kommentet.

      Törlés
  18. Sziiiiiaaa sziiiiaa ide is megérkezteeem nem is értem hogyan ♥♥♥ Na mindegy itt vagyooook
    Hát ez a gif még mindig kinyír *--*
    awhhhh ♥♥♥ isteneeem a sziveeeem igen szerintme most volt erre a legnagyobb szükségeeem ♥♥♥Jaj látom ahogy ott Harry összekucorodva a fotelben Louis a combját simizi Édeseim Niall meg én vagyok ♥ :")
    WOW már itt vagyunk várj nem jó az időérzékem mostanság
    "Éreztem, hogy az idegesség lassan felzabálja az erőtartalékaimat, de próbáltam erősnek mutatkozni, mert nem akartam, hogy Harry még jobban kiakadjon, hisz épp tegnap mondta el a félelmeit, és szerettem volna, ha legalább belőlem erőt meríthet."-Elolvadhatok??? Istenem de cukiii ♥♥♥ :")
    "Intettem a többieknek, hogy jöjjenek, aztán átmentünk a repülő farában berendezett kisebb társalgóba, ahol máskor a Modestesek terpeszkednek, de most üresen állt. "-Lou a főnök pls *--* megbeszélés
    "Másodszor csak azért nem akarom Hazza előtt kitárgyalni a dolgot, mert így is nagyon feszült, és ideges. Nem lenne jó, ha még jobban kiborulna. – Niall egyetértően bólogatott, de Liamet nem győztem meg teljesen. – Hidd el, Payno, Harry mindannyiunknál nehezebben viseli ezeket a dolgokat. Ha nem akarjuk, hogy teljesen összezavarodjon, hagyjuk ki az esélyek latolgatásából. "-Ugye tudod, hogy én ebbe belehaltam ez a védelmezés ez ez engem kinyír Harry is Louis´ baby #COMFIRMED ezerszerre is *--*
    "Vagy a jogászai találtak valamit a szerződésben, amibe bele tudtak kapaszkodni, vagy Naughty és a sleppje beszélte megint tele az agyát.
    – Vagy mindkettő… – mondtam elgyötörten. – Nyilván tudja, hogy ez belekerül pár millióba…"-Ilyenkor mindig visszagondolok arra, mikor még Naughty volt haha már nincs szerencsére de igen még meg fogom ölni attól, de csak a Modest! után :) :)
    "– Hát hogyne. Csak azt nem értem, Zayn hogy nem lát át a szitán. Pedig olyan világos, mint a nap, hogy az a gennyláda a saját céljaira akarja felhasználni. "-Mert Zayn életem azt gondolta, hogy ott úgy jobb lesz :( NéHA MEGRáZNáM
    Miii Naughtynak hagyott üzenetet???
    "– Halló!
    – Szia, Louis, csak azért hívlak, hogy szóljak, egyelőre nem jelentjük be Zayn távozását. Az előbb telefonált, és a vezetőséggel megbeszélt egy személyes találkozót. Most azt mondjuk, elkapott egy vírust, és ezért nem ment veletek Orlandóba.
    – Szerintetek ezt beveszi valaki?
    – Nincs más választásuk. Ezt mondjuk, és kész, az pedig, hogy ki mit gondol, az mindenkinek a maga dolga. Mégis mit csináljunk? Mondjuk azt, hogy Zayn Malik ki akar lépni a One Directionből, de lehet, hogy mégse?!
    – Oké, igazad van – mondtam beletörődő hanglejtéssel, mire Harry ujjait éreztem meg a vállamon, ahogy finoman megmarkol, hogy erőt adjon. – Akkor valami gyomorrontás?
    – Igen, olyasmi.
    – Rendben van.
    – Köszönöm – köszönt el B, én pedig búcsú nélkül nyomtam ki a telefont. "-Imádom, hogy Lout hívják ilyenekkel ♥ :") Harry jaaaj meghalok,mikor egymást erősítik, védik nem bírom

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Egy perc múlva már a nyálam is folyt, úgy ellazultam, mert hihetetlenül hosszú ujjaival olyan mesterien nyomkodta a kényes pontokat, hogy szinte szétfolytam, mint a kocsonya. – Gyere, feküdj az ágyra! Megdögönyözöm a hátadat is – mondta, és kézen fogva húzni kezdett, de a lábaim csak nagy nehezen engedelmeskedtek, mert a reggel óta tartó izomfeszültség lanyhultával, semmi erő nem maradt a tagjaimban. – Vagy vigyelek? – kérdezte, és már nyúlt is a térdem alá, hogy egy mozdulattal az ölébe kapjon, és úgy cipeljen, mint egy gyereket"-BECCA!!!!! NE CSINÁLD EZT VELEM ÉN EZT NEM BÍROM!!! NEKEM EZ AHHHHHHH JéZUSOOOM!!! MEGHALOK...MOST ELKEZDTEM REMEGNI CIPELI én sírok.... a szivem Úristeeen elolvadtam ennyi kész végem KO ♥♥♥ kinyírsz kinyírnak
      "Nem ellenkeztem, csak a vállára hajtottam a fejem, aztán engedtem, hogy lassan az ágyra fektessen, pillanatok alatt levetkőztessen, majd belepasszírozzon a matracba, míg dörmögő hangon dúdol valamit, és lassan szétnyomkodja a hátamban lévő csomókat.
      – Az esti fellépésen ki énekli Zayn szólamait? – kérdezte egy idő után, mire önkéntelenül ismét befeszültem, de most határozottan lenyomott az ágyra, és óriási, meleg tenyerével a lapockámra támaszkodott. – Kicsi, nem veheted ennyire a szívedre. Van egy munkánk, amit el kell végezni. Zayn most nincs itt, tehát négyünknek kell megoldanunk a feladatot."-Louu Drágám én megértelek :") az a kurva matrac akarok lenni..Harry mindenre gondol sírhatok na ilyenkor látszik mennyire volt MTF hiányom pls *-* megveszek HAROLD!!! *--*
      "Most is addig csűrte-csavarta a dolgot, míg végül azt mondta, ha Zayn így érzi jónak, ha őt az teszi boldoggá, hogy kilép, akkor nekünk támogatnunk kell ebben, hisz ezt csak addig szabad csinálni, míg a pozitívumok vannak túlsúlyban. Lehet, hogy Zayn már nem így érzi, és akkor nem szabad tovább folytatnia. Még azt is mondta, hogy eddig minden fiúzenekarból kivált egy tag, és általában ő lett a legsikeresebb, ezért reméli, hogy Zayn is követi a hagyományokat. Egyszerűen imádom ezt a pasit!"-Harry hát imádom :) az utolsó mondat annyira Beccás volt Imádlak mondtam már? ♥ :D De most őszintén ki nem imádja Harryt aki nem imádja az egy kincset dob el magától ♥♥♥ Megint sírok hát nem hiszem el
      Édeseeeiim ♥♥♥ Annyira imádtam orlandót hogy nem is tudom elmondani ♥ *-*
      "A haja a vállára omlik már, és a súlya miatt nem olyan göndör, mint régen, de most is gyönyörű. "-Istenem Harry hajaaa *---*
      "Az ízlésünk merőben különbözik, ahogy a stílusunk is. Mikor hazahozza az újabb szerzeményeit, vagy mikor megjönnek a YSL csomagok, amiket neki küldenek, és ő izgatottan bontogatja őket, én rendszerint sikítófrászt kapok, és alig tudom megállni, hogy meg ne kérdezzem, „ezt ugye nem veszed fel?!” de persze leharapom a nyelvemet, és kussolok, mert már rég beláttam, Harry Stlyes azt vesz fel, amit csak akar, mert mindent úgy tud viselni, olyan egyedülálló eleganciával és tartással, mint senki más. "-Ez nyír ki talán a legjobban (jó ez nem igaz, mert nem tudom eldönteni mi nyír ki a legjobban, ezek ketten bármit csinálnak bármi van kinyírják az embert és én imádom ezt a kínzást) Annyira látom magam elott ahogy Harry bontogat Louis meg felhúzott szemöldökkel nézi MEGHALOK BASSZA MEG!!! libabőrős vagyok...Harry Stylest nem lehet utánozni ő Harry Styles

      Törlés
    2. "Ezzel ellentétben, rajtam egy sima adidas póló is úgy néz ki, mintha a kutya szájából húzták volna ki, és ha ki akarok öltözni, akkor mindig elszúrom a cipővel. Mindegy, ha Harry így is szeret (soha nem fogom megérteni, hogy miért), akkor pont leszarom a divatot. Nekem egy feliratos póló többet ér, mint egy több ezer dolláros ing, és jobban szeretem a kényelmes papucscipőket, mint a bőrcsodákat. Harry csizmái meg kikészítenek, és azt se értem, hogy bírja őket nyáron hordani, anélkül, hogy belerohadna a lába. Nekem már akkor is izzad, ha frottír talpbetéttel, zokni nélkül hordom a vászoncipőt, ő meg negyven fokban is simán felvehet egy velúrcsizmát, és este, mikor leveszi, esküszöm, a zoknijának öblítőillata van."-Neem teheted ezt kinyírsz te nő ahhhh Jéézusssoooom Louuuuu ugye tudo, hogy én imádom a feliratos pólóidat és sfkgafgearlfhreiglegegklegbgbfhgejhg mikor Harry mellett áll aki ingben fekete naciban és valamelyik csodás csizmájában áll ott Louis mellett aki tornacipő van,feliratos póló és nagyon,nagyon szűk naci naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa az az én végem flguiertqotriglifregflzegrflerfgerlg ...... Ez is egy olyan Harry dolog amit soha nem fogok tudni kivitelezni :D a konty is ilyen nem megy egyszerűen nem Szerencsecsomag ez a két love bird ♥ hogy egymásnak lettek teremtve ♥
      " Nem mintha szagolgatnám… de előfordult már, hogy a nyakamban kötött ki a végtelenül hosszú láb, és nem tudtam nem észrevenni, hogy egyáltalán nincs lábszaga. Az élet igazságtalan.
      Most, mikor Orlandó meleg és száraz levegője gyöngybajuszt varázsolt a szám fölé, Harry úgy nézett ki, mintha a sminkből lépett volna ki. A barna, patchwork mintás ing, mellig kigombolva (máshogy nem is lehetne), a nyakában egy sál, amitől megvadulok, mert imádom leszaggatni a ruháit, úgy, hogy csak az aktuális nyakbavaló maradjon rajta, aztán annál fogva lehúzni magamhoz, majd később megszorítani a hattyúnyakon, amit épp kiszívni készülök. "-előfordult 1x-2x van ez így XDDD "(MáSHOGY NEM IS LEHETNE)" hát nem is ez nem kérdés Mi sál hagyj!!!! hát én meg már megvadultam!!! Becca kegyetlen vagy!!!!!!Meghalok ezt muszáj volt ugye???
      "Liam, és Niall kitettek magukért, és mi is igyekeztünk nagyon, hogy négyen is élvezhető produkciót nyújtsunk."-Ilyenkor van az,,amikor egy "MI MEG IGYEKEZTüNK" MIII amikor már attól kivagyok azt nyújtottatok :")
      "Mikor a színpadon álltunk, és épp a riporter kérdéseire válaszoltunk, úgy sütött belőle az erotika, hogy nem tudtam levenni róla a szemem. Ő is felém sandított, és mikor találkozott a pillantásunk, önkéntelenül rákacsintottam, ő pedig azonnal lesütötte a szemét, és beharapta az ajkát. Nekem meg végem volt. Ennyi is elég volt, hogy elveszítsem a fonalat. Már semmi másra nem tudtam gondolni, csak arra, mikor szabadulunk már el innen, és lehetünk kettesben. Azt se bánom, ha egy kocsi hátsó ülésén, vagy egy liftben, csak adjanak egy órát, mikor magam alá gyűrhetem. "-Nekem is végem van volt és lesz is mert ez ez ez GYILKOS de nagyon!!! Azt a rohadt ahhhh *-*

      Törlés
    3. "– És hogy haladnak a turné előkészületei? – kérdezte a pasi, orrom alá dugva a mikrofont, nekem pedig tényleg kellett pár másodperc, amíg rájöttem, hol vagyok, és mit csinálok éppen.
      – Nagyszerűen. Az új számokat gyakoroljuk – hazudtam – és be kell vallanom, mindannyian úgy érezzük, ezek az új kedvenceink. – A közönség felvisított, én pedig hálát adtam az égnek, hogy van pár panel, amit előre megkaptunk, és mind bemagoltunk. Olyan semmiségek, amiket szinte bármelyik kérdésre el tudunk sütni, egy apró átkötéssel. A sok év meg a rutin azért átsegít ilyen helyzeteken.
      – Melyik a kedvenc száma, Louis? – kérdezte a hapsi, mire majdnem rávágtam, hogy a No Control, de még időben eszembe jutott, hogy azt nem mondhatom. A menedzsment már rég megbánta, hogy figyelmetlenek voltak, és hagyták, hogy felkerüljön az új korongra. Mai napig sem értem, mi történhetett, hogy a Harryhez írt, végtelenül erotikus és szexszel átitatott szövegem átment a cenzúrán. Valószínűleg nem figyelték, hogy ott vagyok az alkotók között, és azt gondolták, egy ilyen szövegtől begerjednek a kislányok. Ami amúgy igaz is, mert mióta napvilágra került a lemez teljes anyaga – persze azzal fűszerezve, hogy tudják, melyik számot ki írta –, meg vannak vadulva a rajongók. Elsősorban a Larrysek, akik mára himnuszként tartják számon. "-Hahah Jol kivágtad magad HAHAAA még milyen jó, hogy mi figyeelünk hát az Louis kérlek szépen Himnusz is ez nem kérdés
      "– A Where Do Broken Hearts Go – válaszoltam, mert azt is tényleg nagyon szeretem. Hogy miért? Mert Harry otthon, egy szál alsóban énekelte el a múltkor, léggitározott, és rockénekest meghazudtolóan dobálta a haját, miközben tekergett, mint egy kígyó. Ha a fanok látnák, mit művel, mikor rájön az ötperc, már elkapták volna valahol, és cafatokra tépik"-SFGHFOUGHG AZ A DAL Kín dsufkgvfdiugkdufllvgdhjdfkhhghkjjfdyghhbv Jó választás Lou Harold írta nem csodaaaa, hogy ilyeeen élvezettel adja elő ..Sokszor jön rá Harryrre az 5 perc, de ott vagy te Louuu ♥
      Igeeeen igeeen Harry nagyon szereti a Night Changest ♥♥♥ :") Istenem ♥ Payno a megmentő

      Törlés
    4. "– Az egy szerelmes szám, ugye? – kérdezte a kopaszodó pasi.
      – Kifejezetten az! – válaszolta nevetve Ni, mi pedig ismét bólogattunk. Harry tekintetét éreztem az arcomon, úgyhogy rápillantottam, és nem kellett csalódnom. Vággyal teli, szívecskeszemekkel nézett rám, én pedig olvadni kezdtem, mint hóember a napon. "-EZ EGY SZERENÁDOZNI VALÓ SZÁM SFKGKFHFJKHGFKJJFDGKJDJ SZERENÁDOZNI A SZERELMEDNEK A KONCERTEN és KINYÍRNI A larrieket ♥_♥ szivecskeeeszeeemeeek ♥_♥ sírok megint hát ez már nem lehet igaz
      Liaaam imádom bármikor tud bármit mondani és ez ngem kikészít!!!
      "Gondolatban seggbe rúgtam Malikot, hogy térjen észhez, és ne hallgasson azokra, akik befolyásolni akarják, de aztán eszembe jutottak Hazz szavai, hogy csak a szívére hallgasson.
      Csak azt nem tudtam, Zayn valójában mire vágyik."-síroksírok sírok, Rúgd seggbe pls de de jaaaj ♥ :(
      Mi az, hogy már vége na ma még egyet elolvasok, mert MTF hiányom van még mindig *--* ♥♥♥
      Kinyírtál megint, de ez most jobban kiütött,mint szokott, mert mert ahhhhh már annyira hiányzott, hogy el sem tudom mondani NAGYON SZERETLEK és Köszönöm!!!♥♥♥♥

      Törlés
    5. Én szeretlek jobbaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.... játsszuk ezt, jó??:DDD

      Örülök, hogy szeretted, és imádom a kommenjeidet, de nekem teljesen jó volt az instant verzió is, amikor csak azt írtad, ami eszedbe jutott...attól is meghaltam mindig.

      Ma pedig (ezek szerint) viszonzásképpen kinyírtál azzal a mikrofonos gif sorozattal, meg a Louis mode activated-del... a francba.

      Remélem imáink meghallgatásra kerülnek, és igazatok lesz mindenben.
      ma képtelen vagyok másra gondolni, de nem merem beleélni magam, nehogy reggel csalódással ébredjek.

      Köszönök mindent, és legfőképpen, hogy átsegítettél ezen a rohadt nehéz időszakon. Nélküled már nem lennék itt, ezt ugye tudod?!?!

      <3<3 *szemek*

      Törlés