2015. július 18., szombat

CXVI. Fejezet

Sziasztok!

Hoztam egy új részt, mert akármi is történik, mi itt vagyunk, ugye????

Remélem még nem mentetek sehová...

Mindenkinek millió ölelés: Becca


Újabb nehéz nap elé nézünk, tekintettel arra, hogy Harryvel ma tárgyalunk a menedzsmenttel. Egy hetet adtunk, hogy állítsák össze az ajánlatukat. Zayn is csatlakozott az elhatározásunkhoz, így együtt szorítottuk sarokba a céget. Vele majd utánunk tárgyalnak, mivel közölték, hogy mindenkivel egyedi megállapodást kötnek. Harry viszont kijelentette, hogy dugják fel maguknak. Vagy kettőnkről beszélünk, vagy nincs min rágni a gittet. Niall és Liam olyan ideges volt egész délelőtt, hogy semmit nem haladtunk a próbán, csak suta próbálkozásokat tettünk, de Jul két óra után közölte, hogy ennek semmi értelme, mert csak rosszul rögzülnek a dolgok, és nehezebb lesz kijavítani a későbbiekben. Utunkra bocsájtott bennünket, azzal a felkiáltással, hogy otthon gyakoroljuk a szólamunkat, és két nap múlva ismét megpróbáljuk összerakni a Where Do Broken Hearts Go élő interpretációját. Örömmel adtunk neki igazat, és elhúztunk ebédelni. A Garcones VIP termében üldögéltünk, és Harry épp azon tanakodott, mikor kezdjen bele a negyedéves tisztítókúrába, mikor valaki hátulról befogta a szememet, és egy puszit nyomott az arcomra.
– El! Az isten szerelmére. Az illatodat bárhol felismerném. – Harry felkuncogott, és mikor Eleanor duzzogva elvette a kezét, mosolyogva szólalt meg:
– Hát, te? Hogy kerülsz ide? – a szavai kedvesek voltak, és már magához is ölelte a vékony lányt. Elsőre szemet szúrt, hogy megint fogyott, bár szerintem már így is túl sovány. – Zörögnek a csontjaid! – dorgálta meg Hazz is, aki a hátát simogatta meg.
– Dehogy! Még vagy három kilót le kellene adnom, de nagyon nehezen megy.
– Mégis miért kellene még három kilót leadnod? – kérdeztem mérgesen. – Indulsz az idei elöl deszka, hátul léc versenyen?
Eleanor morcosan fordult felém.
– Attól, hogy a te szépségideálod a teltkarcsú, még nem az az ideális.
– De nem is az, ha habzik a hátad, mikor mosod a hasad… – mondta mély hangján Harry, aki már nem mosolygott. Szűkre húzott szemekkel méregette Eleanort, aki mellém ült és nekidőlt az oldalamnak. Átöleltem, és én is éreztem, hogy a vállcsontja szinte átszúrja a bőrét.
– Ne baszogassatok! – hördült fel El, mi pedig egy pillantást váltottunk, és mindketten éreztük, hogy nem feszíthetjük tovább a húrt. Harry igyekezett rendezni a vonásait, és nyájasan El kezébe adta az étlapot.
– Mit eszel? – kérdezte tőle, bár szerintem ő is tudta a választ.
– Semmit – tette le az összecsukott menükártyát El, majd hozzám fordult. – Behívtak holnap reggelre, de gondoltam előbb beszélnünk kellene, és talán jobb lenne személyesen.
– Imádom azt az okos kis fejedet! – nyomtam egy puszit a homlokára. – Mi ma megyünk raportra, délután háromra, úgyhogy estére már okosabbak leszünk, és mindent átbeszélünk. Hol van Max? Vagy egyedül jöttél?
– Nem, nem egyedül jöttem, de nem mutatkozhatunk együtt, úgyhogy ő egy későbbi géppel érkezik, és majd a szállodában találkozunk.
– Lószart! – hördült fel Hazz. – Csak nem gondolod, hogy végre itt vagytok, és nem nálunk szálltok meg! – hajolt előre, és bosszúsan húzta össze a szemöldökét.
– Oké, oké…nyugi – mosolygott rá El. – Csak nem beszéltük meg, és nem akarunk zavarni.
– Tis sosem zavartok, El! – mondta Harry, és az asztalon átnyúlva megpaskolta a csontvázkezet, ami az abroszon feküdt. – Menjetek csak haza, Emerita készít nektek valami frissítőt, és előkészíti a szobátokat. Mi is sietünk. Remélem fél hat körül otthon leszünk. – Eleanor bólintott, és szélesen vigyorgott, aztán a nyakamba hajtotta a fejét. Megszorongattam a vállát, és belepusziltam a hajába. Nagyon jó volt újra látni, és a szívemet megmelengette az ölelése. Rájöttem, úgy szeretem, mintha a húgom lenne. Felpillantottam, és Harry szeretetteljes pillantásával akadt össze a tekintetem. Újabb nagy szívdobbanás. Semmi féltékenység, semmi értetlenkedés, csak nyugalom és béke. Ez a boldogság.

– Nos… – rendezte gúlába az ujjait a nagyfőnök. – Meg kellene beszéljük a továbbiakat.
– Ezért vagyunk itt – bólintott Harry, és éreztem, mennyire igyekszik, hogy a hangjába ne vegyüljön lenéző, vagy kioktató él.  A hatalmas tárgyalóasztal másik oldalán öten ültek, és minden szempár ránk tapadt. Láttam a megütköző pillantásokat, ami Hazz legújabb, halványrózsaszín, alul kis fodrokkal díszített, YSL blúzát pásztázták, ami a mellkasa közepéig ki volt gombolva, mint minden, amit hajlandó magára venni. Ez már a védjegye, és bár én is nehezen barátkoztam meg vele, azt nehezen tűröm, ha valaki rondán néz rá. A szemeit szívesen a kezébe adnám, miután kikanalaztam az ujjaimmal.
– Nos, hallgatjuk az elképzelésiteket – szögezte le Higgs, akivel a legközelebbi kapcsolatban vagyunk. A többi mecénás csak most vette a fáradtsásgot, hogy iderepüljön miattunk. Amíg nem égett a ház, le se szarták az egészet.
– Tévedésben éltek! – hajolt előre Harry, amitől a bal bimbója picit kilátszott, és ez Brandon figyelmét sem kerülte el. Magamban jót mosolyogtam, ahogy próbált máshová nézni, de a tekintete minduntalan visszatévedt, úgy, hogy talán nem is tudott róla. Szeretnéd megkóstolni, mi? – gondoltam, és büszkén felvágtam az államat. Ezt soha nem fogod! – ingattam meg picit a fejem, mire hirtelen felnézett, és úgy elvörösödött, mint egy rák. Azt hitte, a mozdulat lesajnáló volt, holott teljesen megértem, amiért nem tud máshová nézni. Közben Hazz, egy mély légvétel után, zavartalanul folytatta: – Itt most nem mi fogunk beszélni. Mi már százezerszer elmondtuk, mit szeretnénk. Ti is évek óta szajkózzátok, hogy nem lehet. Halljuk, milyen kompromisszumos lehetőségek vannak, vagy váljunk el szépen, csendesen!
A szemem sarkából ismét láttam a hirtelen légvételeket, a megemelkedő szemöldököket, ezért sokatmondó pillantással, egyenként végignéztem rajtuk, hogy érezzék, ez nem üres fenyegetés. Megbeszéltük, hogy a végsőkig elmegyünk, ha kell, mert mindketten úgy éreztük, úgy, ahogy eddig volt, egy nappal sem lehet tovább csinálni.
Enyhe torokköszörülés és néhány összenézés után, Higgs bólintott, majd ő is előredőlt, de az ujjait még mindig abba az idegesítő tartásba rendezve tartotta, mintha kioktatni készülne. – Rendben, csak hogy lássátok mennyire szeretnénk megállapodásra jutni, és milyen fontos számunkra, hogy elégedettek legyetek, hajlandóak vagyunk Miss Caldert elengedni.
Nagyot szusszantottam, hisz a legfontosabbat, úgy látszik, veszekedés nélkül is el tudtuk érni.
– De nincs másik álbarátnő! – szóltam közbe, mire minden szempár rám fókuszált, köztük a gyönyörű zöld is, amit imádok. – Se semmi nagy kamu.
Brandon folyamatosan jegyzetelt, és lehajtotta a fejét, ami azonnal szemet szúrt. – Hogy gondoltátok? – kérdeztem, és körbe futattam a pillantásom.
– Az lett volna a legkézenfekvőbb, hogy valaki másba szeretsz bele, és miatta hagyod el… – dünnyögte Higgins, de nem mert egyenesen rám nézni.
– Kizárt! – nyögött fel Harry, és én tudtam, mit érez. Egy új lány, akit esetleg nem is ismerünk, az állandó papwalkok, a kötelező megjelenések, és minden, ugyanúgy, mint eddig, annyival megtetézve, hogy ő sem lenne nyugodt, hisz El egészen más, mint egy idegen.
– Akkor ti mégis hogy képzeltétek, és kérlek, ne kezdjünk megint vitatkozni a coming outon! – mondta az egyik fejes, enyhe szemrehányással a hangjában.
– Mégis miért ne? – néztem rá bepipulva. – Nap mint nap, egyre többen CO-znak, és sehol nem látom azt a nagyfokú ellenszenvet, amitől ti rettegtek. Politikusok, prominens személyiségek is fel merik már vállalni.
– Igen, ha nem a nemi identitásukkal keresik a pénzüket – szólt közbe mély, dörmögő hangon, az asztal másik végén ülő, pohos vénember.
– És másokét… – szúrta közbe Harry, hogy tisztázzuk, itt nem csak a mi érdekeinkről van szó.
– Ha egy Larryposzt megjelenik, máris több százan írják alá, hogy dögöljenek meg a rajongók.
– Igen, de nem mi. Ha végre színt vallanánk, ezek a hangok egyből elcsitulnának, és kénytelenek lennének beletörődni a dologba. A fandom nagy része, az értelmes fele, ezer éve tudja, hogy együtt vagyunk – mondtam lassan, és közben a jó megoldáson agyaltam, mert éreztem, hogy ez most még nem fog átmenni.
– Az lehet, de akármilyen hülye a másik fele, akkor is jelentősen csökkennének az eladások, ha a sok kiscsaj átpártolna más zenekarhoz.
– Max a 5SOS-hoz, és ők is nálatok vannak, úgyhogy nem érne olyan nagy veszteség – állapította meg Harry. – Amúgy is a mi hátunkon futtattátok be őket…
– Igen, de azért ez nem ilyen egyértelmű. Őket nem tudtuk még bevezetni Amerikában, és ez a legnagyobb piac. A forgalom több, mint fele itt realizálódik.
– Oké, ezt értjük, de itt vannak legjobban hozzászokva ahhoz, hogy valakiről kiderül, a saját neméhez vonzódik.
– Igen, és mégis, itt a legbigottabb a másik oldal.
– Oké, ezzel semmire nem megyünk! – szögezte le Harry. – Ne azon vitatkozzunk, mi lenne, ha… azt találjuk ki, mi az, amit nyugodt szívvel megtehetünk. Én megértem, hogy kell egy ok… és ez lehet egy csaj. De nem lesz utána új viszony. Louis átmegy szinglibe, és egyedül marad. Ezt tudom egyedül elfogadni.
Az asztal túloldalán beszédes pillantásokat váltottak, amiből kiderült, ők ennek is örülnek. Kicsit csalódott voltam, hogy kijátszottak. Ezek szerint ennél többet is elérhettünk volna. Az agyam sebesen dolgozott, és még azelőtt szólaltam meg, mielőtt rábólinthattak volna a dologra:
– De ezzel csak elodázzátok a dolgot. Nem azt mondtuk, hogy nem fogunk előbújni, hanem azt, hogy nem karácsonykor.
Olyan döbbent csend nehezedett a szobára, hogy a légy zümmögését is hallani lehetett. – Készítsetek egy tervet, hogy milyen sajtó és marketing előkészítésre van szükség; gondoljátok át, hogy lehet a legkisebb veszteséggel megoldani a dolgot, aztán egyeztessünk újra. Nem vagyunk hajlandóak ezt tovább csinálni a mostani feltételekkel. Nem fogok azon parázni, ránéztem-e Harryre, vagy hogy véletlenül mellé álltam. Arra sem vagyunk hajlandóak, hogy ne szóljunk egymáshoz nyilvános helyen, és úgy viselkedjünk, mint az ősellenségek. Azt se tudom, hogy vehették ezt be ennyien, hisz semmi nem történt, csak egyik napról a másikra, elviekben megromlott a viszonyunk. Mégis hogy mehetett volna tönkre egy pillanat alatt egy olyan mély barátság, mint amivel addig a kapcsolatunkat magyarázták, mikor egymás ölében ültünk, és kézen fogva sétáltunk…
Azért ezek a dolgok még mindig sokkhatásként érik ezeket a begyepesedett idiótákat – állapítottam meg, ahogy a döbbent arcokon végignéztem. Mikor Harryre pillantottam, büszke arckifejezése és beharapott ajka láttán, muszáj voltam elmosolyodni, és átnyúlva a szék karfáján, megfogni a kezét. Biccentett egy aprót, aztán feléjük fordult, hogy átvegye a szót. Szavak nélkül is tudtam, hogy ő folytatja. Olyan összhang volt köztünk, mintha két testben egy lélek lennénk. Vagyis, mi azok vagyunk – állapítottam meg megilletődötten.
– Louis bevállal egy kisebb kalandot, egyetlen fotózással, aztán a kiscsajt eltüntetitek a süllyesztőben. Ha lehet, ez valami isten háta mögötti helyen legyen, valahol Afrikában. Aztán szépen kitisztázzátok, engeditek, hogy a közvélemény lassan elfogadja a dolgot, és jövőre megszervezitek, hogy a legsimább átmenettel CO-zhassunk. Eleanor egyszer és mindenkorra eltűnik, vele együtt Louis hetero énje is, aztán szép lassan közeledünk, hogy senkinek ne okozzunk sokkot, majd mikor már Larry lázban ég a sajtó, feltűnés és felhajtás nélkül együtt mutatkozunk. Lesz botrány, hogyne lenne, de lehet minimalizálni a károkat. Sőt, mivel a negatív reklám is reklám, megnövekedhetnek a bevételek. Ha van eszetek, profitálhattok belőle.
– Ez mind szép és jó, Mr. Styles – mondta egy szintén ismeretlen fazon, aki velem szemben ült – de azt se tévessze szem elől, hogy kinőttek a fiúbanda korból. Ha az ötödik lemezt is sikeressé akarjuk tenni, rebrandelni kell az egész zenekart, ami egy ilyen botránnyal megnehezítve szinte lehetetlen feladat.
– Nem értem, miről beszél – válaszolta Hazz, és enyhe zavart láttam a tekintetében.
– Arról, hogy a cuki tinifiúkról eltűntek a pattanások, és férfiakká váltak, akiket már nehezen tudunk eladni a kislányoknak.
– Rólam sajnos még nem múltak el a pattanások – közölte Harry vigyorogva, és ismét előredőlt – és nem értem, miért kellene megcélozni az ovisokat. A  rajongóink velünk együtt nőttek fel, és nem kell újabb tábort megcélozni.
– Nagyon téved! – szólt rá erélyesen a fószer. – Elkoptak a rajongók. Kinőttek a tinilányos rajongásból, mert ez általában tíz és tizennégy éves kor között jellemző, és most vagy az új generációt kezdjük bevonni, vagy a felnőtt közönséget, de nekik teljesen más kell, mint amit eddig csináltak.
– Nézze, én ezzel nem értek egyet, de nem vagyok marketingszakember. Most is pillanatok alatt fogynak el a jegyek a turnékra, minden kislemez a listák elejére kerül, az eladások, ha nem is olyan szenzációsak, mint két éve, még mindig az első helyen állnak. Nem hiszem, hogy ennél többre van szükség. – Elfordította a fejét a férfiról, Brandonra, majd Higgsre nézett. – Mi is szeretnénk már több magánéletet, és kevesebb rohanást. A következő évet kicsit szellősebbre tervezzétek. Tudom, hogy a turné már le van fixálva, de ne merjétek az egész évet telerakni. És nem tanulunk be koreográfiát. Öreg vagyok már bohócnak! – mondta, és ahogy ránéztem, elámultam. Hol van már a kis csendes, szófogadó fiú, a csigás hajacskájával, akibe beleszerettem, és aki mindenkinek meg akart felelni? Harry egy gyönyörű, magabiztos férfivá érett. Nem csak a rajongóink nőttek fel, hanem mi magunk is. Kivételesen mindenkinek igaza van abban, hogy gyökeres változtatásokra van szükség.



.

42 megjegyzés:

  1. de szeretem amikor ennyire magabiztosak és tudják mit szeretnének <3 tetszik ez a magabiztos Harry, de Lou még jobban, mert végre felszólal és elmondja amit gondol és szeretne!!! imádtaaaaam, puszi, A

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. édes Anettem :)

      Én is szeretem, mikor felnőtteset játszanak,,, minden értelemben ;)
      És a domináns Lou a kedvencem ...
      Én meg téged imádlak <3

      Törlés
  2. Kíváncsi vagyok ebből mi lesz még. Remélem a valóságban is eljön ez a pillanat.

    Csak folytasd, imádom ahogy írsz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. KÖszönöm szépen. Még folytatom...:)) Örülök, hogy tetszik.. a végkifejletben egyelőre csak reménykedünk ;)

      Törlés
  3. Oooooh a kemeny hatarozott Harry. Imadom. Alig varom mar most a kovetkezot. Most kommentelek es haaat megint nincs egy ertelmes szavam se, de aztan nyaralok, ugyhogy egy ilyen kagyvasz lesz. Na majd legkozelebb. Ugyhogy csak annyit, hogy imadtam! Szuper lett!
    Nitus xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bőven elég értelmesek a szavaid, ennél többre nem vágyom. Én is szeretem, mikor Harry magabiztos. Néha nem is tudom eldönteni, milyennek képzelem,.. hol ilyennek, hol olyannak. De mindenhogy imádom.
      Jó nyaralást!!! <3

      Törlés
  4. – Ez mind szép és jó, Mr. Styles – mondta egy szintén ismeretlen fazon, aki velem szemben ült – de azt se tévessze szem elől, hogy kinőttek a fiúbanda korból. Ha az ötödik lemezt is sikeressé akarjuk tenni, rebrandelni kell az egész zenekart, ami egy ilyen botránnyal megnehezítve szinte lehetetlen feladat. - az a rohadt ribanc. Komolyan nem hiszem el, mindenki Larryt akar.. mert lerri iz ríl:D mi az édes kis anyámért kell ezt csinálniuk??? Komolyan előveszek egy téglát.
    Amúgy nagyon durca rész lett, mint mindig. (Amúgy a durca durvát jelentene..barátnőm szóújítóvagymi:Dd)
    Fu most nem nagyon vagyok mérges, szóval nem tudok semmi csúnyát írni a modestre :( a kis kurvák most nem voltak annyira pöcsök..de azért felboncolnám őket
    Ma két kedvenc blogomba is volt új rész, juhé!
    Olyan du. tíz órakor voltunk ilyen fesztiválra hasonló cuccon..na jó, egy kisebb fesztiválra akart hasonlítani..de nem jött össze loool
    minden zene olyan erotikus volt, mindegyik zene baszogatta a fülem
    Lel a fa vicceimmel nyomulol:)
    Imádtam ezt a részt is, mindegyik részt imádtam
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Becca!
      Légyszives benéznél a blogomba? (ziames, ma nyitottam meg lol)
      http://tiltottgyumolcsziam.blogspot.hu/?m=1

      Törlés
    2. best: a kis kurvák most nem voltak annyira pöcsök..de azért felboncolnám őket" ... ezen szakadok napok óta. Képzelem, milyen ha tényleg mérges vagy :DD

      a délután 10, az mikor van ??:O A szóviccet én is szoktam használni, és a másik kedvencem: " Tudod ezt kívülről?--- Akkor lécci énekeld kinn... köszi :)

      Örülök, hogy tetszett, és igen, jártam nálad <3

      Törlés
  5. Idézgetős énem most kiéli magát, de csak minimálisan...
    "A szemeit szívesen a kezébe adnám, miután kikanalaztam az ujjaimmal" csak én olvastam ilyen rohadt nyugodt pszihopata stílusban???
    "Ha végre színt vallanánk, ezek a hangok egyből elcsitulnának, és kénytelenek lennének beletörődni a dologba. A fandom nagy része, az értelmes fele, ezer éve tudja, hogy együtt vagyunk" hihi értelmes fele:D ezaz!
    És most Becca valamire rádöbbentettél ha az Elousok és az antilarrysek azt mondjak h ez nem szerelem volt koztuk hanem nagyon mely baratsag testveri szeretet, akkor hogy gondoljak azt hogy ezt tonkre tudjak tenni a Larrysek...vagy barmi KOMOLYAN MONDOM MINDENNAP JOBBAN BELEGONDOLOK HOGY MILYEN HULYEK;DDD vagy vakok de nem, a vakokat nem sertjuk meg, van vak Larrys aki csak a hallottak alapjan hisz bennuk szoval ennyi:)
    "Harry egy gyönyörű, magabiztos férfivá érett." egyetertek Louis, egyetertek✋✌❤
    Le kell írnom: ez is tetszett de nemhiszem hogy tudsz olyat írni amit ne tetszene ;) és valamit még nagyon akartam de nem jut az eszembe...lehet nem is volt fontos...nem emlékszem xDD ha eszembe jut leírom^^
    jóéjt...vagyis hát most az van de amikor olvasod lehet hogy nem lesz szóval szép napot:) és omg az elozo valaszodnal azt irtad cuki vagyok hat en meghaltam Becca Prior cukinak nevezett*-----*:D
    ❤✌Little

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja és utálom Higgst meg Bt meg az összeset. Mondtam már?? Mart most akkor újra mondom. Az eredeti Pault peldaul nagyon szeretem de itt fuuu es ezutan a blog utan kedveltem meg Eleanor kisasszonyt de nagyon és nagyon remélem hogy a valóságban is ilyen:')❤

      Törlés
    2. Igen, én is sokat agyalok azon, hogyha Larry isn't real, akkor mégis hogy tehettük tönkre, és miért romlott meg a nagy bariság? Épp akkor, mikor betörtek az álszent amcsi piacra????
      Kretének... Mindegy, lényeg, hogy mi tudjuk a tutit ;)

      Szerintem Eleanor nem olyan negatív szereplő, mint általában a Larrysek hiszik. Nem lehetett könnyű, de szívesebben csináltam végig Ellel, mint 100 cafattal, akit felvonultattak volna az évek alatt.

      Ez a Paul, nem az a Paul.. mikor elkezdtem a blogot, még nem voltam tisztában a dolgokkal, ezért a mellékszereplők nem stimmelnek... sorry :(( Pete, inkább Paul .

      Puszillak, kis cukiság <3

      Törlés
  6. imàdtam :)) anyira tetszik a magabiztonsàguk :)) imàdom h kiàllnak magukért :)) Brandon jobb ha vigyàz mert Louis kicsinàl meg én is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg imádom, hogy szeretitek akkor is ha cukik, és édesek, akkor is ha magabiztosak, és sokszor akkor is, ha őrlődnek... Nekem van a legeslegjobb olvasótáborom <3<3

      Törlés
  7. Hm...... Mi lesz ebből ? Anyira nincs szavam, hogy még egy normális komit se tudok összehozni. De szó mi szó, néha nekem is hiányoznak a fiatalabbik énük, így hogy idősebbek elérhetetlenebbé váltak. Remélem a valóságban is szint vallanak. Hisz van egy par Larry shipper . Tetszett ez a rész és várom a folytatást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, bár én szeretem a mostani Larryt, de azért az aranykor, az aranykor... hmmm kis édesek, ahogy nem bírták levenni egymásról a szemüket... ajjj :(( Szalad az idő...
      Én is nagyon várom már a CO-t, és remélem hamarosan....

      Törlés
  8. Becca!!!miert mondod hogy ne haljak meg ha ez ugyanolyan brutalis mint a tobbi??e mellet nehez ne meghalni!!!!!es Harryyyyyyy!!!igen allj ki magatokert!!!!!gyerunk!!!hulye management!!!gyorsan a reszt!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor hajrá! ;) Azért mondom, mert ha mindenki elhullik, már ez a maréknyi kommentleőm se lesz, és akkor abba én is belepusztulok:(((

      Már kint is van a meglepi rész, remélem tetszeni fog! <3

      Törlés
  9. Coming out! Coming out! :D Oh... Szia. :3 Egyszerűen imádom!!!! Magabiztos Lou!!!! *-* Nagyon durván izgató ez az eltökélt Louis! :3 Sajnálom. Használhatatlan komment, de az a lényeg, hogy imádtam!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát te is itt vagy????<3
      Ez tökéletes komment, és nekem bőven elég. Igen, szerintem is szexi, mikor igazi pasi..
      Imádlak <3

      Törlés
  10. Woow. Imádom ezt a részt. Lou olyan kis magabiztos, és áááá. Egyszerűen nem tudok most értelmeset írni. Remélem azért most már lassan nyugtuk lesz. :D Fantasztikusan írsz, és már most várom a kövi részt. *-*
    Puszi: Dorka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kell mindig azon agyalni, hogy értelmes-e... nekem tökéletes, és örömöt okoz. Ennyi.
      Nyugtuk??? Majd a CO után... addig mi is fél lábon állunk, nem igaz??

      <3

      Törlés
  11. Kedves Becca!!
    Ide is ideértem , és itt is elhebegek egy gyors nagyonsajnálomot és egy gyors nagyonszégyellemmagamat, de mivel most fejtettem ki az SS-nál bővebben nem szeretnélek itt is untatni vele. a lényeg , hogy bocsánat:((
    Imádtam ezt a részt és még mindig szerelmes vagyok ennek a blognak minden egyes részébe!!:))
    nagyon tetszett mindkettőjük magabiztossága, azt hogy tudják mit akarnak, magával ragadó ez a stílusuk:) így kell ezt csinálni fiúk!:)) a modest meg bekaphatja
    nagyon kiváncsi vagyok, hogy te hogy göngyölíted fel a szálakat, mármint hogy szerinted hogy történtek a dolgok, mert az én fejemben már csak egy totálisan nagy káosz van:)))
    nagyon nagyon várom a következő részt:D
    xoxo,Szofi<3

    ui.: még annyit, hogy az előző részben nagyon tetszett az a +18, nagyon vártam már rá*--*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Szofi!
      Nincs miért elnézést kérned, a lényeg, hogy itt vagy <3
      Igen, nekem is jó volt írni a magabiztos Larryt, ahogy szeretem most a kapcsolatukat is, ami stabilabb, mint valaha.
      Agyalok sokat a dolgokon, de most épp pihentetem az MTF-et, és a könyvem második részét fejezem be. Mire végzek, remélem bennem is letisztulnak a dolgok, és meg tudom írni Zayn kilépését...de attól még messze vagyunk.

      örülök, hogy az erotikus rész is tetszett.

      Már túl is vagyunk a kövin, csak a meglepi miatt késve válaszolok a kommentekre, bocsáss meg. <3

      Törlés
  12. Én mindig itt vagyok (néha eltűnök azért :D) bármi is történjék!!! ha nem is komzik véletlen, akkor is olvasom, mert ezt nem lehet kihagyni!! Mint mindig ezt is imááádtam, persze ez nem meglepő!! <3
    El-t még mindig bírom, ami nagy szó nálam :D de itt tök jól elvannak a fiúkkal, és nem látom azt a kényességet benne, mint amúgy a képeken, vagy videókon, ami a legjobban idegesít benne.
    A többiek meg bekaphatják, mármint Higginst meg a többieket... Kiherélem mindegyiket, szabad?? úgyis mostanában kiherélős hangulatomban vagyok, ahogy észrevettem a blogokhoz írt komimban XD
    Imádom, ahogy kiállnak a srácok magukért, hogy nem hagyják magukat, magabiztosak, és elmondják, hogy mit is akarnak!
    Valaki azt mondta nekem, hogy mikor olvasta a MTF-et, akkor elszomorodott, mikor visszagondolt a dolgokra, hogy mennyit szenvedhetett a való életben is a kis drágák... és annyira igaza van, sokszor én is így érzek, és reménykedek, hogy hamarosan már minden jó lesz, és boldogan élhetnek szerelemben <3 Mert nekem ez a legfontosabb, az ő boldogságuk, ha ők azok akkor én is, mert ők az életeim <3 na jó kicsit elkalandoztam, és érzelgőztem :D
    szóval aztán itt az a rész, amitől ki voltam tegnap meg most megint, és látom a képet...
    "– Tévedésben éltek! – hajolt előre Harry, amitől a bal bimbója picit kilátszott, és ez Brandon figyelmét sem kerülte el. Magamban jót mosolyogtam, ahogy próbált máshová nézni, de a tekintete minduntalan visszatévedt, úgy, hogy talán nem is tudott róla. Szeretnéd megkóstolni, mi? – gondoltam, és büszkén felvágtam az államat. Ezt soha nem fogod! – ingattam meg picit a fejem, mire hirtelen felnézett, és úgy elvörösödött, mint egy rák." OH ISTENEM!! :D miért látom??? és miért képzelem el ahogy.... és miért van végem?? Nem bírom... Becca hivatalosan is bimbó mániás lettem miattad XD :D jézusom nem vagyok normális, na mindegy :D
    "– Mi is szeretnénk már több magánéletet, és kevesebb rohanást. A következő évet kicsit szellősebbre tervezzétek. Tudom, hogy a turné már le van fixálva, de ne merjétek az egész évet telerakni. És nem tanulunk be koreográfiát. Öreg vagyok már bohócnak! " így van!!! magánéletre van szükségük!! és ne mondjatok meg nekik mindent velem gyűlik meg a bajotok!!! jajj és Harry "-mondta, és ahogy ránéztem, elámultam. Hol van már a kis csendes, szófogadó fiú, a csigás hajacskájával, akibe beleszerettem, és aki mindenkinek meg akart felelni? Harry egy gyönyörű, magabiztos férfivá érett. Nem csak a rajongóink nőttek fel, hanem mi magunk is. Kivételesen mindenkinek igaza van abban, hogy gyökeres változtatásokra van szükség. " istenem, én most miért sírok?? felnőttek a kis drágák :') jajj a szívem <3
    CO-t akarunk!!! CO! CO! CO! CO! CO! CO! és COOOOOOO!!! akarom!!! kell!! minél előbb!!
    Imáádlak <3 kérem a kövit :D és bocs a nagy összevissza komment miatt :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága:)

      Igen, az életben Eleanorról alkotott képem nekem is felemás, és mivel egyikünk sem szereti a picsákat, tudom, mire gondolsz.


      Igen, CO, CO, CO,,,,, itt az ideje. De akkor két napos fieszta, és nincs több kifogás!!! Ígérd meg!!

      Törlés
  13. Oh El ugyhallom levagy fogyva ej ejj :)
    Ami a tárgyalást illeti nem aggódok szerinten Hazza megoldja :)
    Ès kikèrem magamnak èn 15 vagyok mègis odavagyok èrtük :* ha tetszik ha nem sok sok ellensègem is van vagy gyülölőm emiatt ès nemtudom de a tipikus melegek számomra csak vannak de akár mi vagy csak kèt pasi számomra furcsa de a Larry az az egyálltalán azt irtó cukinak tartom es ők együtt olyan aranyosak ugy szereten őket :) :) :) nagyon szeretünk ∆∆∆∆∆
    Puszi: Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egy érdekes dolog, mert akik dark larrie-k, azok általában melegpártiak is... De ha te csak Larryt shippeled, azt is teljesen megértem, mert őket nem lehet nem imádni.
      A lényeg, hogy tetszik, amit írok... ez nekem bőven elég:) Imádlak <3

      Törlés
  14. Ide is megjöttem. Olyan fura mert ezt még nálatok olvastam el, a konyhába. :D Jajj, olyan jó volt.
    Amúgy most megírtam az SS kommentet és gondoltam visszaolvasom az SS-vél az első kommentejim egyikét és rájöttem, hogy kurva gázak:O Most félek írni.:DDDD Na nem baj. Csak szar mert jobbat érdemelne ez a csodálatos blog.

    “A Garcones VIP termében üldögéltünk, és Harry épp azon tanakodott, mikor kezdjen bele a negyedéves tisztítókúrába, mikor valaki hátulról befogta a szememet, és egy puszit nyomott az arcomra. “ Annyira Harry:DDDDD

    Amúgy tök furi, hogy visszaálltál Louis szemszögre. Ne,m baj, ne értsd félre csak mintha azt mondtad volna, hogy “Harryként” jobban érzed magad.

    Eleanor a tökéletes nő:) Ezt nem tudom feldolgozni. Louis agyon dícséri és annyira irritál. :DDDD

    “Láttam a megütköző pillantásokat, ami Hazz legújabb, halványrózsaszín, alul kis fodrokkal díszített, YSL blúzát pásztázták, ami a mellkasa közepéig ki volt gombolva, mint minden, amit hajlandó magára venni. Ez már a védjegye, és bár én is nehezen barátkoztam meg vele, azt nehezen tűröm, ha valaki rondán néz rá. A szemeit szívesen a kezébe adnám, miután kikanalaztam az ujjaimmal. “ Annyira Louis. Nem tudom elhinni, hogy így eltalálod őket. Nagyon durva. Megértem, hogy Louis nehezen barátkozott meg vele. Sem Ed-et sem az ikreket nincs joga másnak nézni. :DD Ezek Louis tulajdonai és én imádom ezt a gondolatot. Nála jobb helyen nem is lehetnének.

    “– Tévedésben éltek! – hajolt előre Harry, amitől a bal bimbója picit kilátszott, és ez Brandon figyelmét sem kerülte el. Magamban jót mosolyogtam, ahogy próbált máshová nézni, de a tekintete minduntalan visszatévedt, úgy, hogy talán nem is tudott róla. Szeretnéd megkóstolni, mi? – gondoltam, és büszkén felvágtam az államat. Ezt soha nem fogod! – ingattam meg picit a fejem, mire hirtelen felnézett, és úgy elvörösödött, mint egy rák. Azt hitte, a mozdulat lesajnáló volt, holott teljesen megértem, amiért nem tud máshová nézni.” :DDDDDDDDDD Áhhhhh ez kurva jó volt. Első olvasására szakadtam rajta és most is vigyorgok mint egy seggfej. Imádom. Senki nem bírja nem nézni. meg ez a seggfej se.

    A következő részt az a vicces, hogy újra akartam olvasni, hogy mit emeljek ki belőle de belemerültem és elfelejtettem ezen agyalni. Aztán rájöttem, hogy nem tudok kiemelni belőle külön semmit mert ez így egybe jó, szóval csak leírom, hogy baromi jó lett és pont ezt a párbeszédet tudom elképzelni. El sem tudod hinni mennyire szükségem van az MTF-re. Hihetetlen mennyire megtudsz nyugtatni (ha éppen nincs fasírt), mert ez mégis csak a valóságon alapul és ha nem is így volt, valahogy megnyugtat mert simán történhetett így. Remélem érted miről beszélek. Szóval köszönöm, hogy írod.

    “– Nagyon téved! – szólt rá erélyesen a fószer. – Elkoptak a rajongók. Kinőttek a tinilányos rajongásból, mert ez általában tíz és tizennégy éves kor között jellemző, és most vagy az új generációt kezdjük bevonni, vagy a felnőtt közönséget, de nekik teljesen más kell, mint amit eddig csináltak. “ Ezt annyira utálom. Kurvára nem csak 12évesek rajonganak értük. Most komolyan, azok a szar Claire’s-ben kapható dolgok is mind alsósokhoz van tervezve. Tescoban 12éves korig van ruha. Baszki, nézzenek már meg egy tumblrt, vagy egy koncertet. Áhhh idegesítő.

    “Hol van már a kis csendes, szófogadó fiú, a csigás hajacskájával, akibe beleszerettem, és aki mindenkinek meg akart felelni? Harry egy gyönyörű, magabiztos férfivá érett. Nem csak a rajongóink nőttek fel, hanem mi magunk is. Kivételesen mindenkinek igaza van abban, hogy gyökeres változtatásokra van szükség.” Aki elsírta magát a köcsög negatív véleményeken… <3 Imádom, hogy már (ha nem is 100%-ig,de) tudja kezelni a kritikát és nem próbál megfelelni. Mi így szeretjük és tőlem lenyírhatja a haját is. Ha neki ez tetszik, csinálja. <3
    Egy olvasható megjegyzés?????????????? Dugja már fel magának a tűzoltót. :DDDDDDDD
    Imádtam, imádom és imádni fogom. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na nyafogj már... szinte az egyetlen női szereplő a részben, az anyósokat leszámítva, és végre írtam egy szerethető női karaktert... légy rám inkább büszke, basszus ;) Teddy Tomlinson nem a szíved csücske ;)

      Harry haja tabu!!! És így szereti... imádja a loboncát, és ezért én is szeretem...de a kontya a mindenem, tudod <3

      ez pedig a napom fénypontja:
      "Egy olvasható megjegyzés?????????????? Dugja már fel magának a tűzoltót. :DDDDDDDD " tíz perce ezen röhögök. a lapozzunkot legalább megúsztam, mert nem volt benne farok. :P

      és igen, kellene gondolni az idősebb rajongókra is, például 1D-s járókeret, meg ilyenek...

      Imádlak <3

      Törlés
  15. okéé szóval leegyszerűsítem mind a kettőnk helyzetét..mivel úgyis válaszoltál már az előző kommentekre és mivel 18+-os részt amúgyse szoktam szételemezni ezért ide gyors kiemelem azt a két mondatot amit nagyon nagyon imádtam az előző részhez..de!a másik oka amiért nem írok az előzőhöz az az hogymegígértem neked egyszer hogy őszínte leszek akármi is legyen..nekem az előző 18+os rész nem lesz a kedvencem..valahogy vagy a hangulatomat nem találta el vagy nemtudom de nagyon picit úgyvagyok vele mint Réka a Ziall részekkel... imádom ahogy megírtad de a tartalma nekem most valahogy nem..és ezzel nincs semmi baj nehogy megharagudj nem bántásból mondom tényleg..tudod hogy mennyire szeretem a blogot és téged is és ez a legelső alkalom hogy valami nemgyerebe...szóval tényleg sajnálom de nemvagyok egy kétszínű teremtés és nemszeretek hazudni..főleg nem olyanoknak akiket szeretek<3
    ,,– Ha csak színészkedett, akkor azonnal veszek neki egy Oscart. "--tehát ezen nagyon nevettem mert ez a veszek neki egy Oscart ez nagyon aranyos volt<33:DD
    ,,Több volt ez puszta veszekedésnél. Sokkal többet jelentett, mint amit egy külső szemlélő belelátott volna. Mind éreztük, hogy olyan folyamatok zajlanak, amitől mindig is tartottunk, csak eddig valahogy sikerült elkerülnünk, hogy bekövetkezzen a megmásíthatatlan. "--ebbe pedig belesalydult a szívem és majdnem sírvafakadtam../de erős voltam és nem!:D/ mért ilyen fájdalmas ez a pár sor?? ohhbaszki nemsíír nem nem nem..
    szóval nálam ez a két részlet vitte a prímet meg még az ahogy Zayn odament segíteni..az nagyon aranyos volt és megmelengette a szívem<3 előjött a régi Zayn<3 és mégegyszer mondom hogy nem akarlak megbántani csak most ez így jött ki sajnálom...
    de nekikezdek ennek a résznek hátha még ma sikerül összehoznom valami értkelhetőt:$
    ,,Egy hetet adtunk, hogy állítsák össze az ajánlatukat. Zayn is csatlakozott az elhatározásunkhoz, így együtt szorítottuk sarokba a céget. Vele majd utánunk tárgyalnak, mivel közölték, hogy mindenkivel egyedi megállapodást kötnek. Harry viszont kijelentette, hogy dugják fel maguknak. Vagy kettőnkről beszélünk, vagy nincs min rágni a gittet."--ügyes fiúk böszke vagyok rájuk:DD dugják fel maguknak síírok:'DD és ez így van!
    egyem meg őket elhiszem hogy tiszta idegesek és olyan rossz látni...és amúgy Julnak igaza van...
    Where do broken hearts go*-------*
    negyedéves tisztítókura neeee Harry bazdmeg:DDDD<3
    ,,– El! Az isten szerelmére. Az illatodat bárhol felismerném. – Harry felkuncogott, és mikor Eleanor duzzogva elvette a kezét, mosolyogva szólalt meg:
    – Hát, te? Hogy kerülsz ide? – a szavai kedvesek voltak, és már magához is ölelte a vékony lányt."--istenem de aranyos, úgy szeretem itt Elt...
    és igen basszameg El nagyon durván vékony volt..meg még mostis az..báár most kivirult és valamennyire megszépült....#fura
    ,,– Dehogy! Még vagy három kilót le kellene adnom, de nagyon nehezen megy. "--a nagy szart! hátpersze El..tiszta Lilly....
    ,,Harry igyekezett rendezni a vonásait, és nyájasan El kezébe adta az étlapot.
    – Mit eszel? – kérdezte tőle, bár szerintem ő is tudta a választ.
    – Semmit – tette le az összecsukott menükártyát El, majd hozzám fordult."--ohh istenem El...én Larryvel ebedelnék tuti sokat ennék és sokáig h minnél tovább tartson és több időm legyen gyönyörködni bennük:DDDDDDDD
    énis Larryéknél akarok megszállni :(
    ,,Eleanor bólintott, és szélesen vigyorgott, aztán a nyakamba hajtotta a fejét. Megszorongattam a vállát, és belepusziltam a hajába. Nagyon jó volt újra látni, és a szívemet megmelengette az ölelése. Rájöttem, úgy szeretem, mintha a húgom lenne."--jajj<3 ezdearanyos istenem<3 szeretem Lout..nagyon nagyon..pont azért amilyen
    ,,Felpillantottam, és Harry szeretetteljes pillantásával akadt össze a tekintetem. Újabb nagy szívdobbanás. Semmi féltékenység, semmi értetlenkedés, csak nyugalom és béke. Ez a boldogság."--jajj istenem ittis volt szívritmuszavar..Harrynek jár a keksz mert nincs itten semmire se féltékenynek lenni<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bazdmeg Harry már megint hogy nézel ki?? elfogom égetni az ingjeit..csakúgy mondom..
      jajj a kis féltő Louis*-*
      Brandon pls síroook:DDDDDDDD
      ohh baszki nem örülnék ha Lou rám nézne így..ijesztőőő
      ohh milyen kis aranyosak..hahahhaa..no....fúú de képen törölném őket..
      köszönjük Harry..ugyanezt érezzük mindannyian..én már ott tartokh vagy El vagy CO...
      de ezt beszéltük:$
      ,,– Akkor ti mégis hogy képzeltétek, és kérlek, ne kezdjünk megint vitatkozni a coming outon! – mondta az egyik fejes, enyhe szemrehányással a hangjában. "--ohhh pedig én szeretek vitatkozni..igy jó dolog... és amúgy aztmondják tudok is..szóóval kezdhetjük? nem? gondoltam..ennyire már nem nagy a szátok
      fújj de utálom ahogy mindena pénz körül forog..undirító..
      ,,– Ha egy Larryposzt megjelenik, máris több százan írják alá, hogy dögöljenek meg a rajongók.
      – Igen, de nem mi. Ha végre színt vallanánk, ezek a hangok egyből elcsitulnának, és kénytelenek lennének beletörődni a dologba. A fandom nagy része, az értelmes fele, ezer éve tudja, hogy együtt vagyunk – mondtam lassan, és közben a jó megoldáson agyaltam, mert éreztem, hogy ez most még nem fog átmenni. "--köszönöm szépen..sose a fiúkat szidják..minket szidnak..és ez nem ugyanaz
      ,,Nem vagyunk hajlandóak ezt tovább csinálni a mostani feltételekkel. Nem fogok azon parázni, ránéztem-e Harryre, vagy hogy véletlenül mellé álltam. Arra sem vagyunk hajlandóak, hogy ne szóljunk egymáshoz nyilvános helyen, és úgy viselkedjünk, mint az ősellenségek. Azt se tudom, hogy vehették ezt be ennyien, hisz semmi nem történt, csak egyik napról a másikra, elviekben megromlott a viszonyunk. Mégis hogy mehetett volna tönkre egy pillanat alatt egy olyan mély barátság, mint amivel addig a kapcsolatunkat magyarázták, mikor egymás ölében ültünk, és kézen fogva sétáltunk… "--uramisten Lou<33333 ehhez nemtudok mit hozzáfűzni..ez úgy tökéletes ahogy van..minden betűje..és alig várom hogy végre nyíltan szerethessék egymást..DE AHHHHH HALDOKLOK AZÉRT AZT NE HAGYJUK KI...nosztalgiaaaaaaa*-----------* és mindjárt sírok mert annyira hiányoznak a régi idők :(
      ,,Mikor Harryre pillantottam, büszke arckifejezése és beharapott ajka láttán, muszáj voltam elmosolyodni, és átnyúlva a szék karfáján, megfogni a kezét. Biccentett egy aprót, aztán feléjük fordult, hogy átvegye a szót. Szavak nélkül is tudtam, hogy ő folytatja. Olyan összhang volt köztünk, mintha két testben egy lélek lennénk. Vagyis, mi azok vagyunk – állapítottam meg megilletődötten. "--VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ *------* megyek keresek egy szemrevaló koporsót és beleköltözök de rögtön...jajj a szívem..édeseim annyira tökéletesek,az ég is egymásnak teremtette őket<3333 nagyonnagyon szeretem őket
      gyűlölöm ezt a témát mert igen énis hiányolom a 2012es fiúkat..mert ott tényleg igazán boldogok voltak..de mostis azok..és igen a rajongók is változtak..miis felnőttünk de ugyanúgy szeretjük ezt az öt jómadarat..és igenis képesek vagyunk tinik mondjára sikítozni és kiabálni...Becca láttad szombaton:DDDDD na az durvaa volt<333 remélem a fiúk kiheverték azóta;)
      öreg az persze bazdmeg:DD<33
      ,,Hol van már a kis csendes, szófogadó fiú, a csigás hajacskájával, akibe beleszerettem, és aki mindenkinek meg akart felelni? Harry egy gyönyörű, magabiztos férfivá érett. Nem csak a rajongóink nőttek fel, hanem mi magunk is. Kivételesen mindenkinek igaza van abban, hogy gyökeres változtatásokra van szükség. "--nemtudom Lou de néha nagyon hiányzik..újrakéne olvasnom..hogy végigbőgjem az egészet:) nemszeretem a változásokat..nagyon nem...
      pont ezen zokogtam tegnap hogy hova tűnt azaz 5 mindig mosolygó, jókedvű idióta akit annyira imádtunk és akikbe beleszerettünk? akik egymást borigatták fel és együtt ökörködtek mindig..szeretem őket mostis de nagyon hiányoznak..Zayn is..
      szóval nagy nehezen befejeztem még hajnalban csak azt rámjött a depi és nemtudtam kirakni..de összehoztam nagy nehezen:) nagyon szeretlek és köszönöm ezt a hétvégét, imádtam<3
      puszi: Dóri :*

      Törlés
    2. ........................................

      Törlés
    3. Nagyon szépen köszönöm a csodálatos kommentet, és örülök, hogy tetszett ez a rész. Azt pedig sajnálom, hogy nem szeretted az előzőt.
      Számomra is szép emlék marad a hétvége.:)

      Törlés
  16. Ó,ez a rész valahogy olyan más volt,vagy fogalmam sincs...úgy értem,még egyszer se volt az,hogy leülnek szemtől szembe a menedzsment-tel és végigtárgyalnak mindent.Vagyis voltak időről időre megbeszélések,de végre itt volt az ideje,hogy tisztázzák a dolgokat.És ezért is paráztam egy kicsit,mert nagyon is sorsdöntőnek nézett ki ez a beszélgetés az elejétől...
    "Zayn is csatlakozott az elhatározásunkhoz, így együtt szorítottuk sarokba a céget. Vele majd utánunk tárgyalnak, mivel közölték, hogy mindenkivel egyedi megállapodást kötnek. Harry viszont kijelentette, hogy dugják fel maguknak. Vagy kettőnkről beszélünk, vagy nincs min rágni a gittet."--Tegnap ezt telóról néztem és véletlenül "dugják fel maguknak a gittet"-et olvastam :DD Egyébként úgy van,Harry! Feldughatják maguknak(akár a gittet is)Mi az hogy mindenkivel?Még Harry-t és Lou-t értem,meg Zayn-t is,de Niall és Liam mit vétett komolyan?!Full ártatlanok,hagyják már legalább őket békén.Ráadásul milyen lehet már,hogy egyedül ülnek szembe 6 vagy mennyi köcsöggel...
    "A Garcones VIP termében üldögéltünk, és Harry épp azon tanakodott, mikor kezdjen bele a negyedéves tisztítókúrába, mikor valaki hátulról befogta a szememet, és egy puszit nyomott az arcomra. "---ez olyan Harry-s hogy nagyon <3 El-nek ezzel kissé anorexiás beütése volt...jajj és semmi féltékenykedés Hazz-tól csak megértés és boldogság...és olvadozás részemről
    Az utána következő beszélgetést elolvastam nem is egyszer,de igazán nem is tudok mit kiemelni belőle,mert így egybe volt az egész elgondolkodtató és magávalragadó.Szóval minden vagy semmi alapon inkább nem emelek ki vagy 150 sort.:D
    Az elején jót röhögtem,ahogy a rózsaszín fodrocskás ingét bámulják döbbenten :DD És csak azt nem vágom,hogy a stylist hogy engedheti meg hogy ilyet felvegyen? :D A "kedvencem" az a citromsárga virágos,amelyiket nem tudom már melyik koncerten viselt...inkább lemondok a mellkasának a látványáról(pedig azért hmmm...) és vegyen pólókat csak ne ilyen förmedvény ingeket! :D
    Hát igen,Brandon ezt már baszhatod...most az egyszer együtt érzek vele,szegényke nem tud elszakadni a látványtól,megértem Aztán felnéz és Lou lesajnáló(mégha nem is annak szánt) feje...:DD
    És utána annyira jó,hogy miközben vitatkoznak,Harry és Lou teljesen megértik egymást és tényleg mindent megtesznek...valóban mintha 2 test 1 lélek lenne...
    Lou-nak meg szó sincs új barátnőről!!!Szeretem hogy Harry határozott <33 És én ezt egyszerűen nem értem.Most őszintén,miért nem látnak egyesek a szemüktől?! Ha mostanság nézném őket,még akkor is feltűnne,hogy cseszd meg,itt valami nincs rendben,mert feltűnően nagyon kerülik egymást,de ha meg véletlenül mégis egymásra néznek vagy egymás közelében vannak,akkor úgy süt róluk,hogy mit éreznek,hogy nagyon.De régebben olyan kikerülhetetlenül és szembeötlően látszott,hogy oda vannak egymásért...és rohadtul hiányolom a szerelmüknek azt a meghittségét és varázsát,ami akkor elementáris erővel átütött a képernyőn meg mindenen...
    Lou-nak minden egyes szavával egyetértek,ezt így tényleg nem lehet továb csinálni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És egy részről igaza van a Modestnek,mert az emberek... tényleg nem mindenki lenne elfogadó velük szemben,rajongók közül is,és ennek most még van tétje is,de nem hiszem el,hogy egy kis mínusz bevételt és botrányt nem tudnának elviselni két ember boldogsága érdekében...és nem csak kettő,mert a Larrysoknak ez akkora ünnep lenne...annyira szeretem őket és annyira akarom,hogy végre nyíltan éljenek boldogan!!! Sőt,szerintem még mínusz támogatottság sem lenne,mert az elforduló rajongók számát kiegyenlítenék az emiatt őket támogató emberek száma...az ,megint más kérdés,hogy utálatot is kapnának...jajj,a szívem szakad meg.És rájöttem,hogy a Modest-en kívül azokat utálom,akik nem tudnák ezt elfogadni,mert ha nem hisznek benne,az egy dolog,de ha tényleg kiderülne hogy igaz és el tudják fogadni,akkor nincs semmi,beletörődnének...
      Fhú és gyűlölöm,hogy jajj persze csak 10-14 éves kislányok rajonganak értük...hát rohadtul nem!!! Tény,hogy főleg lányok,de könyörgöm rajongás nem csak kortól függ!!A rajongók tényleg velük együtt nőttek fel és ugyanúgy imádják őket,igen felnőtt rajongók is vannak ugyanúgy mint 10-14 éves kislányok,meg mindenki,aki szereti,amit csinálnak...
      "Hol van már a kis csendes, szófogadó fiú, a csigás hajacskájával, akibe beleszerettem, és aki mindenkinek meg akart felelni? Harry egy gyönyörű, magabiztos férfivá érett. Nem csak a rajongóink nőttek fel, hanem mi magunk is. Kivételesen mindenkinek igaza van abban, hogy gyökeres változtatásokra van szükség."---És igen,nekem is hiányoznak az őszinte,ártatlan fiúk,akik régen voltak(most is őszinték legbelül...) ,de változtak,minden változott és most is imádom őket,mert egyszerűen önmagukért.Harry-t is,a mostani hajával,ingjeivel(baaah :D ),stílusával elfogadtam és gyakran hiányzik a régi énje is,de ha választani kéne,nem akarnám visszakapni,mert most és ilyen környezetben így szerethető ahogy van.Ezen az utolsó cuccon,amit kiemeltem,elsírtam magam <333
      Öreg,nyilván,kész aggastyán :D
      Hú,Becca nem is tudod,mennyire akarok már CO-t!!!Egyszerűen belehalok,ha az 5. lemez után se lesz...és az a baj,hogy már most is kétségek gyötörnek,(főleg Lou esete után) és minél többet rágódok a dolgon,annál bizonytalanabb leszek...Nagyon kérlek,nyugtass meg,hogy minden rendben van velük!!!!
      Imádom őket(mármint Larry-t),a történetet,a fiúkat és nem utolsósorban téged és minden ilyesmit <3
      Ölellek <3
      Emse.

      Törlés
    2. Drága Emse! :)

      Dehogynem tudom, hogy mennyire akarod a CO-t,,, hidd el, szerintem emberek milliói foglalják minden nap az imájukba a kérést, hogy történjen meg végre... és százezreknek változtatná meg az életét... fiataloknak, akik erőt merítenének ebből, és nekünk, akik évek óta töretlenül hiszünk ebben a végzetes szerelemben. Annyi hitet, és visszaigazolást kapnánk ettől, ami jobbá tehetné a világot.

      Szeretnélek megnyugtatni, de bennem is vannak nagy kérdőjelek. Próbálok bízni, és remélni a legjobbakat, és nem bedőlni ennek a dolognak, mert annyi rémes részlete van, ami normál esetben nem történhetett volna így. Remélem igazam lesz, és ez is csak a CO-t készíti elő... hinnünk kell benne.

      Köszönöm, hogy itt vagy nekem, és remélem megírhatom azt a csodás részt, mikor megtörténik a csoda. Az lenne az MTF utolsó része... <3

      Törlés
  17. Sziiiiiiaaaaaaaa Becca ♥♥♥ MI MINDIG ITT leszünk..Nem megy senki sehová, mert nem mehet
    "Egy hetet adtunk, hogy állítsák össze az ajánlatukat. Zayn is csatlakozott az elhatározásunkhoz, így együtt szorítottuk sarokba a céget. Vele majd utánunk tárgyalnak, mivel közölték, hogy mindenkivel egyedi megállapodást kötnek. Harry viszont kijelentette, hogy dugják fel maguknak. Vagy kettőnkről beszélünk, vagy nincs min rágni a gittet. "-Imáádom mior lázadnaaak ♥ Harry Harry így van dugják fel maguknak köcsög faszfejeeek!!! Hajrá drágáim♥
    "Utunkra bocsájtott bennünket, azzal a felkiáltással, hogy otthon gyakoroljuk a szólamunkat, és két nap múlva ismét megpróbáljuk összerakni a Where Do Broken Hearts Go élő interpretációját. Örömmel adtunk neki igazat, és elhúztunk ebédelni. "-Imáádom a WDBHG nagyoon (naharagudj ezen a héten mindentől kivagyok nem tuom mi van velem)
    "A Garcones VIP termében üldögéltünk, és Harry épp azon tanakodott, mikor kezdjen bele a negyedéves tisztítókúrába, mikor valaki hátulról befogta a szememet, és egy puszit nyomott az arcomra. "-Most majdnm feldaraboltam valakit, Harry ott ül vele szembe, ki a faszom az :D :D Harry hamarosan zöld löttyöket fog inni *__*
    "– El! Az isten szerelmére. Az illatodat bárhol felismerném. – Harry felkuncogott, és mikor Eleanor duzzogva elvette a kezét, mosolyogva szólalt meg:
    – Hát, te? Hogy kerülsz ide? – a szavai kedvesek voltak, és már magához is ölelte a vékony lányt. Elsőre szemet szúrt, hogy megint fogyott, bár szerintem már így is túl sovány. – Zörögnek a csontjaid! – dorgálta meg Hazz is, aki a hátát simogatta meg.
    – Dehogy! Még vagy három kilót le kellene adnom, de nagyon nehezen megy. "-Jóo így már most megnyugodtam hogy El az, de első reakció ki a fasz az ne zavarjon mert feldhöz baszom ... Awhh jó ez rohadt cuki, Te meg El hülye vagy mindjárt belédtömök egy kiló rántotthúst bassza meg még három kilót.... Nem vagy norális -_-" Harry me olyan cukii Lou Harry mondjátok neki, hogy tönkreteszi magát
    "– Mégis miért kellene még három kilót leadnod? – kérdeztem mérgesen. – Indulsz az idei elöl deszka, hátul léc versenyen?
    Eleanor morcosan fordult felém.
    – Attól, hogy a te szépségideálod a teltkarcsú, még nem az az ideális.
    – De nem is az, ha habzik a hátad, mikor mosod a hasad… – mondta mély hangján Harry, aki már nem mosolygott. Szűkre húzott szemekkel méregette Eleanort, aki mellém ült és nekidőlt az oldalamnak. Átöleltem, és én is éreztem, hogy a vállcsontja szinte átszúrja a bőrét.
    – Ne baszogassatok! – hördült fel El, mi pedig egy pillantást váltottunk, és mindketten éreztük, hogy nem feszíthetjük tovább a húrt."-Jaj El néha annyira makacs tudsz lenni Harry te meg baszdmeg sírok :D mi ez habzik a hátad, mikor mosod a hasad... hát végem ...XDD szegén El azért ilynkor mikor megtámadja Larry nem lennék a helyében (ÓHH DEHOGYNEM) :D
    "– Behívtak holnap reggelre, de gondoltam előbb beszélnünk kellene, és talán jobb lenne személyesen.
    – Imádom azt az okos kis fejedet! – nyomtam egy puszit a homlokára. – Mi ma megyünk raportra, délután háromra, úgyhogy estére már okosabbak leszünk, és mindent átbeszélünk. Hol van Max? Vagy egyedül jöttél?
    – Nem, nem egyedül jöttem, de nem mutatkozhatunk együtt, úgyhogy ő egy későbbi géppel érkezik, és majd a szállodában találkozunk.
    – Lószart! – hördült fel Hazz. – Csak nem gondolod, hogy végre itt vagytok, és nem nálunk szálltok meg! – hajolt előre, és bosszúsan húzta össze a szemöldökét.
    – Oké, oké…nyugi – mosolygott rá El. – Csak nem beszéltük meg, és nem akarunk zavarni.
    – Tis sosem zavartok, El! – mondta Harry, és az asztalon átnyúlva megpaskolta a csontvázkezet, ami az abroszon feküdt"-Harry olyan cukiii hogy megzabálom én nem tudnám ezt csinálni ha El-ről van szó ha nem..Na de azért nem vagyok én Harry :D "megpaskolta a csontvázkezeket" ez most én ezen nevetnék, de igaz :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Rájöttem, úgy szeretem, mintha a húgom lenne. Felpillantottam, és Harry szeretetteljes pillantásával akadt össze a tekintetem. Újabb nagy szívdobbanás. Semmi féltékenység, semmi értetlenkedés, csak nyugalom és béke. Ez a boldogság. "-Ennyi Kész ennyi feladom meyek sírni egy sarokba és soha nem jövök vissza kiásom a sírom s belefekszeem Köszönöm, hogy élhettem!!! NEEEEE NEEE EZT NE CSINÁLD BECCA KéRLEK! iSTENME ELÁJULOK!!! ♥_♥
      "– Ezért vagyunk itt – bólintott Harry, és éreztem, mennyire igyekszik, hogy a hangjába ne vegyüljön lenéző, vagy kioktató él. A hatalmas tárgyalóasztal másik oldalán öten ültek, és minden szempár ránk tapadt. Láttam a megütköző pillantásokat, ami Hazz legújabb, halványrózsaszín, alul kis fodrokkal díszített, YSL blúzát pásztázták, ami a mellkasa közepéig ki volt gombolva, mint minden, amit hajlandó magára venni. Ez már a védjegye, és bár én is nehezen barátkoztam meg vele, azt nehezen tűröm, ha valaki rondán néz rá. A szemeit szívesen a kezébe adnám, miután kikanalaztam az ujjaimmal. "-miért akarsz megölni??? YSL AZ AZ A BLÚZ a vallásom azaz a második Larry után persze na szóvaaal Jézusom nem teheteed ezt... ahhhhh Ti meg anyátokat,ne nézzetek úgy Harryre sőt sehogy...Lou imádlaaak!! ♥♥ JAAAJ CSINÁLD!
      "– Tévedésben éltek! – hajolt előre Harry, amitől a bal bimbója picit kilátszott, és ez Brandon figyelmét sem kerülte el. Magamban jót mosolyogtam, ahogy próbált máshová nézni, de a tekintete minduntalan visszatévedt, úgy, hogy talán nem is tudott róla. Szeretnéd megkóstolni, mi? – gondoltam, és büszkén felvágtam az államat. Ezt soha nem fogod! – ingattam meg picit a fejem, mire hirtelen felnézett, és úgy elvörösödött, mint egy rák. "-Na jó xdd ezért már felkell ülnöm ezt már fekve nem lehet olvasni hol a popcornom :D Imádom mikor Lou vadul :D XDDDDDD Harry és a bimbijei (igeen ez már szótárba került) XDD Brandon ne nézd azt bár én megértem de Louis nem és levágja a fejed ahhh ezt annira látom,amit Lou csinál bassza meg jó ez ez ahhh vááá
      "– Itt most nem mi fogunk beszélni. Mi már százezerszer elmondtuk, mit szeretnénk. Ti is évek óta szajkózzátok, hogy nem lehet. Halljuk, milyen kompromisszumos lehetőségek vannak, vagy váljunk el szépen, csendesen!
      A szemem sarkából ismét láttam a hirtelen légvételeket, a megemelkedő szemöldököket, ezért sokatmondó pillantással, egyenként végignéztem rajtuk, hogy érezzék, ez nem üres fenyegetés. Megbeszéltük, hogy a végsőkig elmegyünk, ha kell, mert mindketten úgy éreztük, úgy, ahogy eddig volt, egy nappal sem lehet tovább csinálni. "-Ahhh ez felér egy orgazmussal végem vaan ez nagyon izgii ♥ *-*ahhhh
      "– Rendben, csak hogy lássátok mennyire szeretnénk megállapodásra jutni, és milyen fontos számunkra, hogy elégedettek legyetek, hajlandóak vagyunk Miss Caldert elengedni.
      Nagyot szusszantottam, hisz a legfontosabbat, úgy látszik, veszekedés nélkül is el tudtuk érni.
      – De nincs másik álbarátnő! – szóltam közbe, mire minden szempár rám fókuszált, köztük a gyönyörű zöld is, amit imádok. – Se semmi nagy kamu. "-Na ne csessz, hogy ilyen könnyen belementek Huhúú NEM KELL SEMMI SZAR MÁS ELÉG VOLT!!!
      "– Hogy gondoltátok? – kérdeztem, és körbe futattam a pillantásom.
      – Az lett volna a legkézenfekvőbb, hogy valaki másba szeretsz bele, és miatta hagyod el… – dünnyögte Higgins, de nem mert egyenesen rám nézni.
      – Kizárt! – nyögött fel Harry, és én tudtam, mit érez. Egy új lány, akit esetleg nem is ismerünk, az állandó papwalkok, a kötelező megjelenések, és minden, ugyanúgy, mint eddig, annyival megtetézve, hogy ő sem lenne nyugodt, hisz El egészen más, mint egy idegen."-Anyátokat.....Biztos, hogy nem fhuuu nem Kinyírok valakit.....

      Törlés
    2. "– Igen, de nem mi. Ha végre színt vallanánk, ezek a hangok egyből elcsitulnának, és kénytelenek lennének beletörődni a dologba. A fandom nagy része, az értelmes fele, ezer éve tudja, hogy együtt vagyunk – mondtam lassan, és közben a jó megoldáson agyaltam, mert éreztem, hogy ez most még nem fog átmenni.
      – Az lehet, de akármilyen hülye a másik fele, akkor is jelentősen csökkennének az eladások, ha a sok kiscsaj átpártolna más zenekarhoz.
      – Max a 5SOS-hoz, és ők is nálatok vannak, úgyhogy nem érne olyan nagy veszteség – állapította meg Harry. – Amúgy is a mi hátunkon futtattátok be őket…
      – Igen, de azért ez nem ilyen egyértelmű. Őket nem tudtuk még bevezetni Amerikában, és ez a legnagyobb piac. A forgalom több, mint fele itt realizálódik. "-Ezek hülyék nem értem a Modestet ...fele bassza meg milyen fele?75% minimum a többi mg hülye igeeen Akkor elmennek lószart se érdekel nem volt elég még nektek a pénz? Megölöm őket...
      "– Oké, ezzel semmire nem megyünk! – szögezte le Harry. – Ne azon vitatkozzunk, mi lenne, ha… azt találjuk ki, mi az, amit nyugodt szívvel megtehetünk. Én megértem, hogy kell egy ok… és ez lehet egy csaj. De nem lesz utána új viszony. Louis átmegy szinglibe, és egyedül marad. Ezt tudom egyedül elfogadni."-Harry sziveem ahhh ♥ :"( Akkor mednecés csókolózás aktivlás :(
      Az agyam sebesen dolgozott, és még azelőtt szólaltam meg, mielőtt rábólinthattak volna a dologra:
      – De ezzel csak elodázzátok a dolgot. Nem azt mondtuk, hogy nem fogunk előbújni, hanem azt, hogy nem karácsonykor.
      Olyan döbbent csend nehezedett a szobára, hogy a légy zümmögését is hallani lehetett. – Készítsetek egy tervet, hogy milyen sajtó és marketing előkészítésre van szükség; gondoljátok át, hogy lehet a legkisebb veszteséggel megoldani a dolgot, aztán egyeztessünk újra. Nem vagyunk hajlandóak ezt tovább csinálni a mostani feltételekkel. Nem fogok azon parázni, ránéztem-e Harryre, vagy hogy véletlenül mellé álltam. Arra sem vagyunk hajlandóak, hogy ne szóljunk egymáshoz nyilvános helyen, és úgy viselkedjünk, mint az ősellenségek."-azok ősenlenségek...Csináljatok valamit na jó így már jobb tökéletes jól van..... Hahaaa nem számítottatok rá ..ez van ez van törődjetek bele......
      "Azt se tudom, hogy vehették ezt be ennyien, hisz semmi nem történt, csak egyik napról a másikra, elviekben megromlott a viszonyunk. Mégis hogy mehetett volna tönkre egy pillanat alatt egy olyan mély barátság, mint amivel addig a kapcsolatunkat magyarázták, mikor egymás ölében ültünk, és kézen fogva sétáltunk… "-Akik bevették azok annyira hülyék, hogy le sem lehet írni...xddd na jó nagyon nevetek LARRY IS FAKE és NOT LARRY! Ez egy teljesen normális dolog nem tudtátok egy napa alatt lehet ilyet :D :D nagyon nevetek bassza meg, de amúgy meg a szvem kitépik a helyéről...
      "Mikor Harryre pillantottam, büszke arckifejezése és beharapott ajka láttán, muszáj voltam elmosolyodni, és átnyúlva a szék karfáján, megfogni a kezét. Biccentett egy aprót, aztán feléjük fordult, hogy átvegye a szót. Szavak nélkül is tudtam, hogy ő folytatja. Olyan összhang volt köztünk, mintha két testben egy lélek lennénk. Vagyis, mi azok vagyunk – állapítottam meg megilletődötten. "-megyeeek sírni hagyj Istenem ez miiii,?? ♥_♥Nagyon sírok!!!! a kezét megfogtaaa ahhhh tudta sírok lelkitársak én sírok nem bírom........ ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

      Törlés
    3. "– Louis bevállal egy kisebb kalandot, egyetlen fotózással, aztán a kiscsajt eltüntetitek a süllyesztőben. Ha lehet, ez valami isten háta mögötti helyen legyen, valahol Afrikában. Aztán szépen kitisztázzátok, engeditek, hogy a közvélemény lassan elfogadja a dolgot, és jövőre megszervezitek, hogy a legsimább átmenettel CO-zhassunk. Eleanor egyszer és mindenkorra eltűnik, vele együtt Louis hetero énje is, aztán szép lassan közeledünk, hogy senkinek ne okozzunk sokkot, majd mikor már Larry lázban ég a sajtó, feltűnés és felhajtás nélkül együtt mutatkozunk."-ahhhh ahhh Louisnak hetero énje soha nem volt :D Flamboyant pls ♥ :") Jaaaj ez olyan szééép akarom már!!! legyünk már ott Harry olyan okoos..
      "Lesz botrány, hogyne lenne, de lehet minimalizálni a károkat. Sőt, mivel a negatív reklám is reklám, megnövekedhetnek a bevételek. Ha van eszetek, profitálhattok belőle."-Ezeknek esze soha nem volt!!
      "– Ez mind szép és jó, Mr. Styles – mondta egy szintén ismeretlen fazon, aki velem szemben ült – de azt se tévessze szem elől, hogy kinőttek a fiúbanda korból. Ha az ötödik lemezt is sikeressé akarjuk tenni, rebrandelni kell az egész zenekart, ami egy ilyen botránnyal megnehezítve szinte lehetetlen feladat.
      – Nem értem, miről beszél – válaszolta Hazz, és enyhe zavart láttam a tekintetében.
      – Arról, hogy a cuki tinifiúkról eltűntek a pattanások, és férfiakká váltak, akiket már nehezen tudunk eladni a kislányoknak. "-Mert te meg hülye vagy baszdmeg!!!!Te nem látod amit más komolyan...Fhú ezeknek annyi agyuk sincs,mint egy légynek...
      "A rajongóink velünk együtt nőttek fel, és nem kell újabb tábort megcélozni.
      – Nagyon téved! – szólt rá erélyesen a fószer. – Elkoptak a rajongók. Kinőttek a tinilányos rajongásból, mert ez általában tíz és tizennégy éves kor között jellemző, és most vagy az új generációt kezdjük bevonni, vagy a felnőtt közönséget, de nekik teljesen más kell, mint amit eddig csináltak. "-Hát ne folytassátok a zenélő fogkefével szerintem se......Meg boldog szülinapot ajándékkártya amiben eléneklik 10 másodpercig,, hogy Happy Birthday Úristeeen
      "Most is pillanatok alatt fogynak el a jegyek a turnékra, minden kislemez a listák elejére kerül, az eladások, ha nem is olyan szenzációsak, mint két éve, még mindig az első helyen állnak. Nem hiszem, hogy ennél többre van szükség. – Elfordította a fejét a férfiról, Brandonra, majd Higgsre nézett. – Mi is szeretnénk már több magánéletet, és kevesebb rohanást. A következő évet kicsit szellősebbre tervezzétek. Tudom, hogy a turné már le van fixálva, de ne merjétek az egész évet telerakni. És nem tanulunk be koreográfiát. Öreg vagyok már bohócnak! – mondta, és ahogy ránéztem, elámultam. Hol van már a kis csendes, szófogadó fiú, a csigás hajacskájával, akibe beleszerettem, és aki mindenkinek meg akart felelni? Harry egy gyönyörű, magabiztos férfivá érett. Nem csak a rajongóink nőttek fel, hanem mi magunk is. "- ahhhhwww istenme "csigás hajacskájával" hagyjon mindenki békén!!!Harry Istenem ♥és mindneki istenem és igen igeeen midnenki felnőtt és sirni fogok!!! Tudjátok mi lenne csodás koregráfia? Niall beáll kameramannek :D Liam elolvassa "i think we kinda share that really" signet :D Niall kameráz titeket Ti meg éppen No Control közben koreográfiát mutattok be, hát nem csodás??
      "Kivételesen mindenkinek igaza van abban, hogy gyökeres változtatásokra van szükség. "-EZ IGAAAZ!!
      jAAAJ IMáDTAAM ANNYIRA Köszönöm az élményt!!! Olyan csodás vagy!! Köszönöm!♥♥♥ Annyira imádom, mikor kiállnak magukért mikor Bravery mikor Harry felszólal attól kivagyok, de mikor Lou csak a szemével is rájuk hozza frászt az a halálom... Meg amikor Louis elmélekdésbe kezd és és amikor cuki Harryvel,mikor büszke rá, mert felszólal meghalok ♥ Jaaaj nagyon nagyon imádtaaaam ♥♥♥ Fantasztikus rész volt és csodás élmény!! NAGYON SZERETLEK és mindent köszönök!!!! ♥♥♥

      Törlés
    4. Édes Tünemény!

      Köszönök MINDENT!!

      Mostanában kissé én is lelkizős és érzékeny hangulatban vagyok, ami nem is csoda azok után, amit művelünk... ;)

      nem tudom jó-e hogy egymást hergeljük bele a dolgokba, és szinte már függőség ez az egész, de sebaj. Én képtelen lennék lemondani róla, ahogy az MTF-ről is. Őszintén remélem, hogy addig írhatom rendületlenül, míg meg nem történik a csoda, és a befejező rész az a csodás nap lesz, mikor Larry kilép az árnyékból, hogy teljes pompájában ragyogjon.... aztán, évek múltán írhatok pár új részt, egy gyönyörű családról, akik szeretetben nevelik a gyerekeiket, még mindig sikeresek, és még mindig a világ két legjobb pasija.
      Ennyi igazán járna nekünk ;)

      Imádlak, ezt jól tudod, és remélem az is valóra válik, amit azokra a napokra terveztünk, amit mindennél jobban várunk...

      Így legyen.
      Ámen. <3

      Törlés