2015. október 19., hétfő

CXXIX. Fejezet

Sziasztok!

Meghoztam az új részt, hátha kicsit ki tudtok kapcsolódni ebben az ótvar időben.
Köszönöm a csodás kommenteket, kicsit megnyugodtam, hogy még mindig sokan olvassátok... Köszöntöm a két új feliratkozót, hálás vagyok a bizalmatokért <3

Szép hetet mindenkinek.

xxxBecca




- Hejji! – sípolta Lux, mire azonnal odanéztem. Louis derékig állt a vízben, és mellette, egy kis szörfdeszkán, a szöszi hercegnőm állt kisterpeszben, széttárt karokkal, egyedül! A szívem hatalmasat dobbant, és eltátottam a szám. A kék szemek büszkén csillogtak, és mikor visszamosolyogtam rá, sikkantott még egy éleset. Lou-ra pillantottam, aki ugyanolyan büszke arckifejezéssel biccentett felém, és meghúzogatta szemöldökét.
- Nagyon ügyes vagy, Lulu! – kiáltottam, és elindultam feléjük. Néztem, ahogy a rövid  lábacskák igyekeznek megőrizni az egyensúlyt, de egy alattomos hullám a deszka alá kúszott, és kibillentette a kis alakot. Újabb sikítás, és már dőlt is, nekem pedig megállt a szívem. Lou óvó karjai azonnal elkapták, még a levegőben, és együtt dőltek a vízbe. Elégedetten kacagtak, én pedig pont akkor értem oda, mikor már csak birkóztak a fodrozódó hullámok között. Én is beszálltam, és mindkettejüket átöleltem.
- Nagyon ügyesek vagytok.
- Te is üdes vad! – mondta komolyan Lux, és bólintott is hozzá. – Játtuk, hod, Russellel gyakojoltál a pajton.
- Igen – válaszoltam elégedetten. – Azt mondta, tíz év múlva vízre is szállhatok, ha ilyen jól haladok!
Lou harsányan felkacagott, és véletlenül belepuszilt a fülembe. – Nem is igaz. Tök jól néztél ki a deszkán! – állította, és újabb csókokat nyomott az arcomra, míg Lulu átkapaszkodott az én nyakamba.
- Az lehet, de csak a parton – értettem egyet vele.
- Ha rájössz a nyitjára és megérzed a dolgot, utána már minden megy, mint a karikacsapás.
- Én is attól félek – mosolyogtam, és viszonoztam a finom kis puszikat.
- Hejji! Cápáááázzunk! – kérte Lux, én pedig azonnal a hátamra vettem, és befelé igyekeztem a mélyebb víz felé, ahol ráfeküdtem a hullámokra, és nyugodt kartempókkal úszni kezdtem. Louis eltűnt a látóteremből, majd egy perccel később vagy tíz méterre tőlünk bukkant fel, a fején a nevetséges szivacs cápauszonnyal, én pedig mély hangon dúdoltam "A cápa" zenéjét. Lux sikongatni kezdett, ahogy Louis felénk úszott, én pedig egyre jobban kapálóztam, mintha menekülni szeretnék, de rendületlenül énekeltem a vérfagyasztó dallamot.
- Jujjj!! Hejji! Gyojsabban! – ösztökélt Lulu, és a fenekemet rúdgosta igyekezetében, hogy ő is segítsen, miközben enyhén fojtogatott kis karjaival, mert annyira izgult már. Louis egyre közelebb ért, Lux üveghangon visított, én pedig féltem, hogy azonnal megjelenik egy vizimentő-csapat, hogy kimentsen bennünket, mert azt hiszik, fuldoklunk. Abban a pillanatban éreztem, ahogy Louis egyik keze a mellkasomra siklik finoman, míg a másikkal gondolom Lux popsijába csípett bele, mert átmenetileg megsüketültem a magas C-n leadott félperces sikítástól, ami a végén göndör kacagásba fordult, mikor Louis már harapta a hasát.
Egy darabig még újra és újra eljátszottuk a cápatámadást, míg mindhárman a végletekig kimerültünk, aztán rábeszéltük a gyereket, hogy tartsunk egy kis pihenőt.
Kievickéltünk a partra, és Louis-val egymás mellé húztunk két nyugágyat, fölé hajtottuk a nagy napernyőt, és magunk közé vettük Luxot.
Megivott egy nagy üveg limonádét, megevett egy szendvicset és egy főtt kukoricát, majd elhelyezkedett a karomon, bekapta a hüvelyujját (amit elviekben már nem csinál, de gyakorlatban nem tud elaludni nélküle), aztán a nagylábujját a combomba fúrta, és két perc múlva már aludt mint a tej.
- Szerinted soha nem fog leszokni arról, hogy lyukat fúrjon a lábujjával? – kérdeztem suttogva Louis-tól, aki ellágyult tekintettel nézett bennünket.
- Dehogynem. De biztos, hogy neked hiányozni fog a dolog… - mondta, mire felhúztam a szemöldököm. Aztán elgondolkoztam a dolgon, és lassan bólintottam.
- Igazad van. Mert az azt fogja jelenteni, hogy lassan nagylány lesz, és kinövi ezeket. Néha megértem Tom Cruise döntését… - mondtam a gondolataimba mélyedve, mire Louis felkönyökölt.
- Miről beszélsz? – kérdezte összeráncolt homlokkal.
- Az "Egy vámpír naplójában" átváltoztat egy kislányt, hogy soha ne nőjön fel – válaszoltam magyarázatképpen, mire Lou pukkadozni kezdett a röhögéstől, de csak diszkréten, mert nem akarta felébreszteni a gyereket. Mikor végre kapott levegőt, áthajolt Lux fölött, és adott egy puszit a számra.
- Hogy jutnak ilyenek az eszedbe? Hmm? Komolyan, ilyenkor úgy szeretnék belelátni a fejedbe.
- Csak ilyenkor? – kérdeztem, és meghúzogattam a szemöldököm.
- Meg ilyenkor! – súgta, és megcsókolt. – Neked vagy filozofikus dolgok járnak az agyadban, vagy a szex. Másra is szoktál gondolni?
- Igen… néha. Az evésre – válaszoltam, és a kijelentésemnek nyomatékot adott, hogy hangosan megkordult a gyomrom. Lou elmosolyodott és felült, majd kihalászott a hűtőtáskából egy szendvicset, és mivel én voltam a párna Lux feje alatt, falatonként etetett, miközben halkan beszélgettünk.

Este kettesben lesétáltunk a partra, és Russel tanácsait követve átmásztunk egy sziklán, ami mögött egy érintetlen partszakasz nyúlt el hosszan, egészen a következő, tengerbeérő sziklasorig.
Megfogtam Lou kezét, aki először ijedten körülnézett, majd ellazult, és szorosabban markolta az ujjaimat.
- Meg tudnám szokni…  - mondta pár percnyi csendes andalgás után.
- Mit?
- Hogy így éljünk. Nyíltan, anélkül, hogy takargatni kelljen a kapcsolatunkat. Tudom, hogy nem nagy ár ez azért, hogy ilyen sikeresek vagyunk, néha mégis igazságtalannak érzem.
- Én meg feleslegesnek. Nem hiszem, hogy a rajongók ellenünk fordulnának. Vagyis nyilván lennének, akik azonnal felháborodottan távoznának a fandomból, de lennének, akik talán pont azért figyelnének fel ránk, mert mi lennénk az első meleg pár, akik együtt CO-znak.
- Biztosan így van. Fogalmam sincs a statisztikákról, bár a menedzsment nyilván mindent lemodellezett már ezerszer, hogy mi éri meg nekik. Ha nem látnának benne üzletet, nem hagynák, hogy megtegyük.
- És te biztos vagy benne, hogy valóban erre készülnek?
- Nem tudom, Hazz, de már nem is érdekel. Most úgy érzem, felesleges ebbe ölni az energiánkat. Ha engedik, megtesszük, ha nem, akkor szépen megvárjuk, hogy leteljen ez az egy év, aztán úgyis azt csinálunk, amit akarunk.
- Irving azt mondja, alaposan át kellene beszéljük a továbbiakat.
- Lesz tovább? – kérdezte felém fordulva, mintha minden rajtam múlna.
- Miért? Te nem akarod?
Elgondolkozott, egy darabig a lemenő napot nézte a horizonton, aztán lelassultak a léptei. Megállt, felém fordult, és engem is maga felé fordított.
- Én nagyon szeretném. De nem tudom, te mit akarsz. Megértem, ha eleged van ebből, és szeretnéd a szólókarrieredet építeni. – Közbe akartam vágni, és elutasítani, amit mond, de mutatóujját a számra tette, és finoman kényszerített, hogy hallgassak. – Cica! Korai még erről beszélni. Zayn egy-két héten belül lelép… - Éreztem, ahogy görcsbe ugrik a gyomrom. – Nem akartam elrontani a nyaralást, de jobb, ha van időd felkészülni rá. Tudom, hogy neked lesz a legnehezebb.
Hirtelen nem is tudtam, mit válaszoljak.
- Én azt hiszem, nektek mindhármótoknak nehezebb lesz. Köztünk nem olyan erős a kötelék. – Lou elnézett megint a távolba, és láttam, hogy a szemei könnyekkel telnek meg.
- Úgy érzem, mintha a szívem egy darabját készülne kitépni, és nem tudok tenni ellene. – A torkomat ellepte a keserű epe, és a szívem félrevert, annyira sajnáltam, és úgy szerettem volna segíteni neki, de a fájdalom elől nem lehet elbújni. A veszteség, amiről előre tudsz, nem fáj kevésbé, csak megkeseríti a napjaidat.
- Annyira sajnálom! – mondtam, és magamhoz húztam. Arcát a vállamba fúrta, és halkan sírt, én pedig ringattam és a hátát simogattam, de ennél többet nem tehettem érte.
Eltelt vagy húsz perc, az ég alja már épphogy narancsba hajlott, körülötte egyre nagyobb teret nyert a  sötétség, mikor halkan figyelmeztettem:
- Lou… El kellene induljunk visszafelé. Nem akarok a sziklákon mászkálni, mikor az orrunkig sem látunk.
- Igazad van – törölte meg a szemeit és az orrát. – Menjünk!
Átöleltem a vállát, ő a derekamat, ahogy már évek óta tesszük, és a testünk automatikusan felvette a másik ritmusát. Olyan összhangban lépkedtünk, mint egy négylábú teremtmény, és még a légzésünk is azonos ütemre állt be. Nem szóltunk. Nem voltak szavak. Mindketten emésztgettük az elhangzottakat, és gondolatban átrágtuk az előttünk álló napokat, mintha ezzel megkönnyítenénk a dolgot. Biztosan tudtam, hogy semmi esélyünk rá.

Másnap kótyagosan ébredtem, mert éjjel kattogott az agyam, és zaklatottan forgolódtam, vagy olyanokat álmodtam, amire jobb, hogy nem emlékszem teljesen, mert a nyomasztó emlék is elég, ami a gyomromra nehezedik, mint egy hatalmas kőtömb.
Kinyitottam a szemem, és próbáltam rájönni, hogy hol vagyok. Emellett az életstílus mellett hamar megszokja az ember, hogy minden nap más ágyban ébred, és nem meglepő, ha azt sem tudja, melyik kontinensen. Mikor ráeszméltem, hogy épp Lou-val nyaralunk, végre kicsit felszabadult a lelkem. Egyből az esti beszélgetés nyomasztó vonzatai ugrottak be, de most szándékosan az agyam hátsó részébe száműztem őket, és rájuk csuktam az ajtót. Muszáj kiélveznem ezt a pár lopott napot, hogy erőt meríthessek belőlük. Louis-nak és a többieknek nagy szükségük lesz rám, mikor a rémálom valóra válik.
Éreztem Lou rám nehezedő karját, ami a mellkasomat fogta át, úgyhogy óvatosan megfordultam alatta, hogy még nézhessem egy kicsit, amíg alszik. Mikor végre elhelyezkedtem, és a fejem alá gyűrtem a kispárnát, elégedetten felsóhajtottam, és belefeledkeztem a gyönyörűségbe. A hétköznapokban, vagyis jobban mondva az állandó rohanásban, szinte alig van időnk egymásra. Bár remek életünk van és mindent megkaphatunk, ami pénzen megvehető, nekem pontosan az ilyen intim, békés pillanatok hiányoznak, mikor semmi más nem létezik, csak ő meg én…
Louis az életem értelme. Már nem emlékszem, milyen volt, mikor még nem tartoztunk össze, hisz szinte gyerekként szerettem bele, és a felnőttkorom minden percében érte éltem már.
Nem is akarom megtudni, milyen a szingli lét. Elég volt az a pár hónap nélkülözés, mikor csak bolyongtam a világban és vegetáltam. Köszönöm, nekem abból egy életre elég volt! A terveim mindegyikében csak a Louis-val közös életemet látom, a családot, a gyerekeket, a boldog és keserédes pillanatokat. Mindent vele akarok átélni, senki mással.
Most ott feküdt mellettem, még álmában is engem ölelve, és az arca békés volt, szinte angyali. Hiába huszonhárom éves, még most is olyan, mint egy kisfiú. Csodálatos szempillái hosszú árnyékokat vetettek hibátlan arcára, kiálló arccsontjait enyhe pír emelte ki, ahogy az álom beszínezte őket. A borostája már mindenütt átütötte a bőrét, bár előző nap borotválkozott, mert a sok csókolózás előfeltétele a sima arc, különben úgy nézek ki, mint akit megnyúztak. Az én szakállamat csak túlzással lehet borostának nevezni, mert Lou szerint olyan puha, mint egy kiscica szőre, és szereti, ha egy hét után már úgy néz ki, mintha férfi lennék. Én pedig imádom, mikor finom ujjaival vagy az orrával cirógat, és azt duruzsolja, hogy soha nem választhatott volna hozzám illőbb becenevet, mert ugyanúgy dorombolok, morgok, karmolok, mint egy macska. Szerinte a mozgásom is arra emlékeztet, és a szőröm is olyan puha mindenütt, valamint ugyanolyan puhatalpú vagyok, mint a cicák. Mindig szerettem volna rálelni egy hasonlóan találó becézésre, de hamar rájöttem, hogy már késő. Ennyi év után csak időlegesen tudok ráragasztani egy-egy cukiságot, de hamar elkopnak, és marad a kicsi, meg a Lou, amit még mindig imádok, akár csak magamban kiejteni. Olyan szép és dallamos a neve, mint ő maga.
Az arca után a vállait néztem. Egyre jobban kirajzolódnak az izmai, és most már a bicepsze is számottevő. Azt mondja, nem akar mellettem úgy kinézni, mint egy ropi. Én több mint hetvenöt kiló vagyok, ő majdnem tizenöttel kevesebb, bár csak pár centivel alacsonyabb. De mindene olyan kicsi. A keze háromszor fér el a tenyeremben, és az egész teste törékeny és szép. A feneke kerek, mint egy labda, amit leginkább karcsú dereka hangsúlyoz ki igazán, kivéve, mikor teleeszi magát, mert olyankor olyan édesen gömbölyödik a pocakja. Az is meglátszik rajta, ha megeszik egy hamburgert. Imádom! Próbáltam lejjebb is nézegetni, de túl közel voltunk egymáshoz. A lehelete az államat cirógatta, rajtam pedig lassan eluralkodott a vágy.
Emlékszem, az első együtt töltött éjszakánk után, másnap reggel meglepetésben részesítettem. Itt az ideje feleleveníteni az emlékeket!
Nagyon lassan és óvatosan csúsztam lefelé, és ha éreztem, hogy megváltozik a légzése, percekre mozdulatlanná dermedtem. Beletelt vagy negyed órába, míg végre apró mozdulatokkal sikerült lecsúsznom a derekáig, és a lepedő alatt
amit éjjel magunkra húztunk , végül szembetaláltam magam vágyaim tárgyával. Bár a teste még nem ébredt fel, a farka már éledezett, és a makkja szépen kibújt a finom bőr alól. Szerintem a reggeli merevedést azért találták ki, hogy ilyen ébresztővel szolgálhasson az ember. Megnyaltam a számat, aztán óvatosan az ajkaim közé vettem, és gyengéden nyalogatni kezdtem. Még mindig nem ébredt fel, de halkan nyögött egyet, ami inkább csak sóhaj volt, de ahhoz épp elég, hogy nekem is azonnal megfeszüljenek a golyóim, és mire Lou-nak kipattantak a szemei, én már teljes elánnal rácuppantam a farkára.
- Jóságos Isten! Mit művelsz? – kérdezte olyan rekedten, hogy újabb vágyhullám söpört át rajtam.
Nem tudtam válaszolni, mert tele volt a szám, csak annyi telt tőlem, hogy nagy kezeimmel megfogtam a kiálló csípőcsontokat, és magamhoz húztam. Lou elégedetten nyögött, és kicsit nyújtózkodott, ahogy az izmai megfeszültek egy pillanat alatt, aztán lassan fújta ki a levegőt, és ujjait a hajamba merítette. Lehúztam magunkról a takarót, és felpillantottam. A tekintetem a reggel hihetetlenül türkizszínű szemekbe fúródott, amikre lassan ráereszkedtek az óriási szempillák, és Lou az álom és ébrenlét közti kellemes átmenetet választotta, hogy átélje aznapi első orgazmusát. 


.

40 megjegyzés:

  1. Sziaaaaa!! :DD
    Es itt is vagyook.
    Nos. Azt elarulom, hogy imaadom a blogodaat. *-* Most nem jut dszembe mas. :D
    Es milyen tudosok? Beszelni szeretnek veluk, mert en meghaltam, de feltamadtam, amint meglattam az uj reszt! Nalam a pont. A tudosok vesztettek! Haha.
    Nos, a resz.... hmmm. Haat. Hogy is fejezzem ki magam?
    IMADTAAAAM! Olyan cuki, edes, aranyos, szeretni valo, imadikus volt. *-*
    Foleg Lux. De Harry es Lou ne is panaszkodjon!
    Es Louis mint capa?! Hehe. Kis cuki *o*
    Olyan fangorcsom van. Koszi. ;)
    Es kerlek szepen. Draga Becca. Egyetlenem.
    Miert itt hagyod abba? Hmm?
    Nem. Baj. Igy. Is. Tokeletes. Volt. :'D
    Izgatottan varom a kovetkezo reszt!
    Tovabbra is sok otletet. :*

    Ezer puszi es oleles!! :))

    U.I.: Ezzel a fejezettel most meg jobb lesz a hetem. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy a Larriek már a tudományos tényeket is megcáfolják. Van aki kihal, van aki belehal es mégis minden megy tovább... :)

      Luxot imadom, főleg mikor a fiúkkal van. Cuki gyerek lehet és fogalma sincs róla, hányan szeretnénk cserélni vele, legalább pár napra. Ő olyasmit lát, amiért mindegyikünk a fél lábát odaadná, neki pedig természetes.

      Nagyon örülök, hogy szereted az MTF-et, nekem is a szívemhez nőtt teljesen.

      Vísszavárlak <3<3<3

      Törlés
  2. Akkor eloszor is ime a kedvenc reszem belole:
    "- Hogy jutnak ilyenek az eszedbe? Hmm? Komolyan, ilyenkor úgy szeretnék belelátni a fejedbe.
    - Csak ilyenkor? – kérdeztem, és meghúzogattam a szemöldököm.
    - Meg ilyenkor! – súgta, és megcsókolt. – Neked vagy filozofikus dolgok járnak az agyadban, vagy a szex. Másra is szoktál gondolni?
    - Igen… néha. Az evésre – válaszoltam, és a kijelentésemnek nyomatékot adott, hogy hangosan megkordult a gyomrom."

    Hmm igen, ez annyira ajj de ok. Erted. :D

    Szoval utana az a mi es hogyan lesz tovabb beszelgetes uristen nagyon rossz es nem akarom de annyira nagyoooon kivancsi vagyok hogy mi lesz es hogyan irod le es mar be vagyok zsongva fuuu.
    Hazz a legerdekesebb.
    Vagy Lou.
    Edesem olyan kis cuki volt. <3

    Ja es Lux is az volt a capazasukon nagyon meghaltam egyszeruen olyan aranyosak most azonnal akarok nekik egy sajat gyereket.
    Veszek nekik ha akarod.
    De egyszeruen szukseguk van egyre.

    A reggeli ebreszto es Harry elgondolkodasa Louis tokeletessegerol meg egyszeruen tokeletes volt (azta de nagy szokincs) imadtam.
    Annyira szerelmesek egymasba hogy meghalok.
    Atombombat lehetne belole csinalni.
    Marmint a szerelmukbol.
    Ha COznak az lesz az egesz egy szivarvanyos rozsaszin csillamporos atombomba ami elboditja az embereket Harry es Lou szerelmevel es szerelmesek lesznek ok maguk is az o szerelmukbe

    Asszem ezzel zarom is a kommentem mar magamat belekevertem.

    Imadtam.
    Tokeletes.
    Ez igy kellett estere. <3
    (Na meg holnapra se lenne rossz.. :D :P )

    ~Liz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Larrynek két dolog kell, de rögvest: CO és gyerek/ek. Harry babamániáját már rossz nézni. Sosem láttam még fiatal férfit, aki ennyire rajongana a gyerekekért. Mikor megkérdezték tőle, hogy mi az első és utolsó kép a telefonjában és mindkettőn a baratai gyerekei voltak, akkor nagyon bőgtem... Lou is istenien elvan a kicsikkel, és számomra meglepő módon úgy tünik, harry a verekedős incselkedős, és Louis a csendben rajzolgatós. Ez valamiért totál kicsinál... simán el tudom őket képzelni, ahogy cápáznak a tengerben, csak a saját gyerekeikkel szeretném látni...

      Meg az egymás iránti szerelmet és megbecsülést a szemükben, egy büszke öleléssel a CO után...

      Ez olyan nagy kérés?!?!?!?
      :)))

      Törlés
  3. OMG..Ez valami fenomenális lett!Alig várom a kövit!!*-*
    Így tovább!*-*

    Pussz~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nemsokára hozom!! Örülök hogy tetszett!!<3<3<3

      Törlés
  4. Ó de édesek Luxal :D éés nélküle is :D :D !!!! Olyan szép, megható ahogy arra gondol,hogy Louis az élet értelme ,és hogy nélküle csak bolyongott a világban és vegetált.és ahogy gyönyörködik benne. ÉÉÉS az ébresztés khm....nem semmi!!!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen... a gyerekes/macskás/csládos részek mindig osztatlan sikert aratnak és én is imádom írni őket. Ha csak azt kellene, sosem akadnék el azt hiszem.

      Harry valóban így szeret, legalábbis remélem. Különben megverem!!!! Az ő habitusába nekem csak ez fér bele. Részrehajló vagyok és elfogult, tudom... ;)

      <3<3<3

      Törlés
  5. Ez nagyon kellett nekem, tudom, hogy mindig ezt mondom, de most tényleg! Ez a sok cukiság erőt ad az életemhez ❤
    Annyira imádom, mindig olyan csodálatosan leírod őket, hogy mindent látok, és érzek!
    Az elején a szörfözés annyira aranyos volt! Olyan édesek voltak Luxal :3 ahogy cápásat játszottak, ahogy Hazza dúdolta a cápadalt (kedvencem :D)
    Aztán ahogy Harry nézte Lout és ahogy gondolkodott róla aww, engem ez kikészít. Istenem, annyira tökéletesen leírod, mindig kihalok tőle ❤
    És hát a vége ahhh :p ;) vártam, megmondom őszintén tudtam, hogy lesz itt valami ;) kis szexmániás, huncukáim ❤
    Imádom, és imádlak ❤
    Ui: talán 3 hét, de még semmi sem biztos! Nagyon várom már ;)
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először is: hogy kell piros szívecskét írni a bloggerbe??? Én is akarok!!!!

      Másodszor: tudtam, hogy a louisról szóló bókáradat nálad célba talal. Azert írtam, mert lassan felborul a blog, annyira harry felé húz a szívem. Róla ezer oldalas dicshimnuszt tudnék írni,de abban semmi kihívas nem lenne... :P

      Tartjuk a tervet?? Majdnem kész???

      Puszillak és hiányzol...

      Törlés
  6. Eloszor is egy óriási köszönettel tartozom!!!
    Én jelenleg nem vagyok tul jol.... baj van a szivemmel...szinte minden pillanatban faj, most is mar par oraja ugyanolyan es nagyon rossz, erre itt ez a resz es mikozben olvastam, segitett, nem gondoltam a fajdalomra es most is jobb kicsit.:'))
    A tanitvanyt pedig ujra olvasom ha mar nalam van(hatha az is segit, abba ugy bele tudok merulni hogy a vilag robbanhatna korulottem ossze se rezzennek) es meg a heten megprobalok irni neked egy jo hosszu velemenyt mert egyszeruen muszaj!!! Ha nem irnek akkor vagy meghaltam vagy nagyonnagyon rosszul vagyok:') de igerem hogy fogok:')) puszillak es ismet nagyon jo resz volt<3 L

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon vártam a hosszú véleményt és borzasztóan aggódom érted. Mondd, hogy minden rendben. A szív nem fáj...ezt mondta mindig az anyukám. Remélem igaza volt és nálad is valami más volt a háttérben, ami azóta kiderült és elmúlt...

      Ha csak pár embernek és csak pár percnyi kikapcsolódást tudok nyújtani, akkor már megérte belefektetett munka.

      Kérlek írj, hogy minden rendben veled!!!!!

      <3<3<3

      Törlés
  7. tovabbra is tartom magam ahhoz, hogy szerelmes vagyok a szerelmukbe. Istenem, annyira hihetetlenek. Imadom.
    Csodasan szep resz lett
    Mellesleg, anyu erdeklodik a tanitvany2 irant, hogy mikor jon mar ki, mert nem gyozi ujraolvasni az elsot:D amihez persze en is csatlakozom, most indulnak kb hatodszor a termeszetismereti taborba:D
    Valahogy a resz olvasasa kozben eszembe jutott a szimpozion klub, meg a srac akivel beszelgettem.... jaaj azok a regi szep idok^^
    Na
    siess
    Olvasni akarok:D
    Jaj hat megzabalom Lux is milyn kis tunderi... kell nekik egy gyerek...
    Most.
    xxHori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anyukádat puszilom és üzenem, hogy pár hét múlva a kezébe veheti, ha minden jól megy. Újraolvassa?!?!? Ezt el sem hiszem.

      Az a klub nekem is sokszor eszembe jut, és szívesen gondolok vissza rá.

      Örülök hogy tetszett a rész, és hihetetlen hogy még mindig itt vagy és olvasod, szereted...
      Én meg teged.

      Puszillak.

      <3<3

      Törlés
  8. Annyira imádoooom<3
    Lux annyira édes, hogy meg tudnám zabálni:3
    Remélem nem lesz több gondjuk miután Zayn elmegy..annyira rossz hogy mindig van valami rossz dolog:(
    Milyen cukik már együtt..mint egy család❤
    Nagyon tetszett ez a rész, végre tudtak egy kicsit kettesben lenni..❤
    Lou csak aludt Harry pedig máris" neki állt":'D
    Várom a következő részt❤
    Imádlaaak❤❤
    XX Dorina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is imádom amikor családosat játszanak. Szívesen nézném élőben is.... de még mennyire.

      Harry ilyen kis huncut volt most. Néha az is lehet ;)
      Hozom a kövit hamarosan.
      Téged viszont puszillak <3<3<3

      Törlés
  9. Lux annyira cuki :) zabálni való :) a cápás játék hát az valami fenomerális volt :) olyan édesek együtt mint egy család :))) siess a kövivel nagyon várom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Luxot én is szeretem. És Larry is szereti. Mindkét fiú odavan érte és babusgatja. Egész nap elnézném őket...
      Sietek.

      Törlés
  10. Sziiia Becca megint :D
    NEEEEE CSAK NEEE LARRY GYEREKKEL AZ KIBÍRHATATLAN NEM LEHET KIBÍRNI AHHH
    Annyira látom neee Lux jaaaj hát imádooom ♥ kinyír de imádom
    Szegény Harry ne :D :D Majd Lou megtanít, nem kell neked Russel..
    Szörf Larry Lux biztos halál miért nyírsz ki??? Istenem azok a puszik belehalok
    "Hejji" Édes Kis angyalkaaa ♥ :") Louis meg a cápa ez ez kínzás
    HAGYJ!!! LOUIS LUX HAST HARAPJA NEE KÉRLEEK
    De ha kell vizimentő megyek én mondjuk úszni nem tudok de nem baaj
    "Elviekben már nem csinl, de gyakorlatilag nem tud elaludni nélküle"- awhhh
    Louis arca előttem van, ahogy nézi őket és fuldoklom, nem kapok levegőt
    Minden egyes momentumot látok és hallok, nem teheted ezt velem
    igen filozófia és sze na meg kaja meg Louis :D ennyi :D LOUIS ETETI HARRYT OKééé VISZLÁT ERRE NEM VOLTAM Felkészülve

    Becca mond, hogy nem neee ugye nem jóoo azt iszem kell az oxigénalackom...mi a faszomérthallgatok Home-ot megint??? és közben olvasok Hülye vagy Tündi hülye!!!
    az az érintetlen partszakasz akarok lenni

    "Megfogtam Lou kezét, aki először ijedten körülnézett, majd ellazult, és szorosabban markolta az ujjaimat."-BECCA!!!!!!! NE CSINÁLD EZT!!! NEM BÍROM MEGINT bömbölök,mint egy kisbaba és a szivem 200-al ver
    LOUIS!!!! MEGTUDNÁD SZOKNI ÉN IS KIBASZOTTUL TE JÓ ÉG A SZIVEM
    EZ ÍGY VAN HARRY ÍGY VAN!! Én mr most mondhatni csak azért vagyok
    Louis!!!♥ én most én most sírok miért nemlehet ezt látnunk ennyit akarok semmi mást
    Becca te engem megakarsz ölni bárhogy csak nyírj ki...ZAYN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZAAAAAYYYN!! A SZIVEEEM
    aNNYIRA HIányzik!!♥
    Életeeeim jaaj de Harry ott volt Louis mellett!!!
    "Átöleltem a vállát, ő a derekamat, ahogy már évek óta tesszük, és a testünk automatikusan felvette a másik ritmusát. Olyan összhangban lépkedtünk, mint egy négylábú teremtmény, és még a légzésünk is azonos ütemre állt be. Nem szóltunk. Nem voltak szavak."-Én nekem meg nincs életem véget ért!!ENNYI K.O viszlát találkozunka pokolban
    How dare are you Becca Drága? mondd meg nekem..
    Harry édeseeem olyan kis cuki, hogy arra készul majd AKKOR ott lesza srcok mellett még jobban és szorosabbanmint eddig és ez engem kinyír
    Nézi Louist ahogy alszik nekem meg a szivem szakad meg FREE THEM

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "MIKOR MÁS NEM LÉTEZIK CSAK Ö MEG ÉN"-nem bírom a szivem darabokban annyira szeretem őket, tönkretesznek
      "Louis az életem értelme. Már nem emlékszem, milyen volt, mikor még nem tartoztunk össze, hisz szinte gyerekként szerettem bele, és a felnőttkorom minden percében érte éltem már."- Köszönöm szépen hogy egy pillanat nyugalmat nem hagysz "When I first saw you
      From across the room"-EZ EZ EZ NEEE!!!! AZ ÉRZELMEIM....A VIDEONAPLÓK, XFAKTOR, UTÁLOK MINDENT Nélkülük nincs életem és velük sem....Mindenhogyna halott ember vagyok
      MINDENT VELE AKAR ÁTÉLNI, SENKI MÁSSAL! Kérlek szépen ez több, mint tömeggyilkos
      Határokat súrolsz veszharangom itt kong 20 perce Louis ott fekszik és harryt karolja át álmában ahogy halkan szuszog és remegnek a pillái OHHH NEEEE JÉZUSOOOM
      i hate my lie so much kill me pls- igen angolul minden sokkal jobban hangzik,pedig imádom a magyar nyelvet, de két angol istenért élünk és néznénk, ahogy mosnak.
      OUR TINY SONS TOL AND SMOL
      Harry szakálla jaaaaaj hát az mennyire cukiii
      Louis "Cica" megszólítása pdig kinyír pedig kikészít, Harry ahogy dorombol hallom ahogy Lou simogatja, cirógatja látom
      A becenevek azok meg másik fejezetek a Larry történelem ahhh mr tépema takarót végeeem
      a Lou az örök az az igeen
      Ahogy kiejti ha nem tudod ki AZ A SRáC éS MIéRT MONFDJA KI, HOGY "LLOUUUU"-ahogy megnyomja az "L"-T és a "U" vagy ha a teljes nev´ét is ejti ki azt mondod shit he loves him so much emlékszel mikor OTRA USA volt azt hiszem mikor valahová ki beszélt valami Louishoz a vízrol hogy öntse le és az az teljesen ms volt mint az As Louis said Jó mia faszomért kínzom magam kurva kibaszott élet még én is ráteszek egy lapáttal DELETE ME
      ROPI- éN EBBE A RÉSZBE BELEHALOK DE NAGYON!!! NEM BíROM VISSZAFGNI MAGAM SIKITOK éS UGRáLOK SíRVA AZ áGYON....méG SZERENCSE, HOGY NEM LáT SENKI leírok egy mondatot aztán tenyerembe temetem az arcom és sírok majd megint írok egy sort
      Olyan kicsiii annyira jaaaj ♥
      Louis dereka arról is könyvet kellene írni meg a két félgömb OHHH MáRIáM Louis pociii megint itt vaaan ahhh dkghhkdjgkdghkghfklhithtk vááááá
      khm khm tudom Harold, hogy mire készülsz OHHH bizony tudom Harry´s getting head ..milyen kis cuki ahogy kúszik óvatosan MEGHALOK
      OHHH FUUCK SHIT AHHH iGEN A reggeli MEREVEDÉS PONT AZÉRT VAN...
      Louis REKEDT HANGJA REGGEL MIKöZBEN HARRY A TAKARÓ ALATT okoz Lounak No Controlt
      "Lehúztam magunkról a takarót, és felpillantottam. A tekintetem a reggel hihetetlenül türkizszínű szemekbe fúródott, amikre lassan ráereszkedtek az óriási szempillák, és Lou az álom és ébrenlét közti kellemes átmenetet választotta, hogy átélje aznapi első orgazmusát." -Ez zt így fejezed be én meg dögöljek meg hát köszi itt lebeg a szemem előtt Louis türkizszínű szemei, ahogy Harry szemibe fúródik akinek lóg le a lába az ´´agyról, miközben szopja Lout Aztn Louis szempillái és lecsukja a szmét és ENNYI VOLTAM
      tE TE TE KINYÍRTÁL HÁT ÉN MEGőrülök ez a vég, de teljesen..ÓH JÉZUSOOOM
      HÁT NINCSENNEK SZAVAIM!! ENNYI
      BECCAAA!! NE KÉSZÍTS KI KÉRLEEEK!!!
      óHH JÉZUSOM ÉS MINDEN SZENT AMENNYI CSAK VAN HELP ME
      OKÉ
      BYE
      ♥♥♥

      Törlés
    2. Életem!
      Épp ma beszéltük meg, hogy holnap retronapot tartunk és most újraolvastam a kommentedet és a nosztalgikus hangulat máris elöntött...

      Igen, Harry egy igazi cica... és biztos hogy szereti ha kényeztetik. Lou pedig örömmel teszi meg neki.
      Remélem, hogy így van

      Larry gyerekkel az valóban nagyon veszélyes... haborúk indultak már kevesebbért... most is szívesen harcolnánk ezért jópáran. Vagyis talán épp most is ezt tesszük...


      Imádlak és köszönöm a csodás kommentet <3<3<3

      Törlés
  11. Ó,Jézus!!Szerintem én most feladtam.Miért van az hogy az összes rész egyre jobban kikészít??
    Amúgy szia :P
    Visszatértem!! Egyébként de,jól emlékszel,nyáron lett volna pár hétig,de elhúzódtak az ügyek és ezért csak szeptemberben kezdtünk költözködni…ráadásul kétszer is át kellett költözni,és egy ideig ideiglenes lakásban laktunk…ne tudd meg,amikor nem volt wifi-m,milyen elvonási tüneteim voltak…Én is csodálom hogy még élek :D Ölni tudtam volna a wifi-ért.Csak nem volt kit :D :D
    Fhú,és…komolyan!!!Eszement jó részekről maradtam le,jézusom!!!Főleg a legutóbbi…khmmm…az nagyon ütött!! Ez a mostani pedig valami csodás.Again.
    És azonkívül hogy brutálisan aranyos Lux-szal,szívettépő is ,és a vége meg olyan tipikus asdfghjkrbt…és ez a három így együtt kikészít.Nem kicsit.
    „- Hejji! – sípolta Lux, mire azonnal odanéztem. Louis derékig állt a vízben, és mellette, egy kis szörfdeszkán, a szöszi hercegnőm állt kisterpeszben, széttárt karokkal, egyedül! A szívem hatalmasat dobbant, és eltátottam a szám. A kék szemek büszkén csillogtak, és mikor visszamosolyogtam rá, sikkantott még egy éleset. Lou-ra pillantottam, aki ugyanolyan büszke arckifejezéssel biccentett felém, és meghúzogatta szemöldökét.”---jólvan,hagyjatok!!!Az első négy mondat úgy ahogy van,egyből kiüt.Lux a deszkán,mellette Louis és Harry figyeli őket!!!én ettől meghalok <33
    „- Igen – válaszoltam elégedetten. – Azt mondta, tíz év múlva vízre is szállhatok, ha ilyen jól haladok!
    Lou harsányan felkacagott, és véletlenül belepuszilt a fülembe. – Nem is igaz. Tök jól néztél ki a deszkán! – állította, és újabb csókokat nyomott az arcomra, míg Lulu átkapaszkodott az én nyakamba.
    - Az lehet, de csak a parton – értettem egyet vele.”---:P Harry,imádom <33Csak meg ne fulladjon :D Hát persze hogy jól néz ki a deszkán!Mindenhol jól néz ki…
    „Megivott egy nagy üveg limonádét, megevett egy szendvicset és egy főtt kukoricát, majd elhelyezkedett a karomon, bekapta a hüvelyujját (amit elviekben már nem csinál, de gyakorlatban nem tud elaludni nélküle), aztán a nagylábujját a combomba fúrta, és két perc múlva már aludt mint a tej.
    - Szerinted soha nem fog leszokni arról, hogy lyukat fúrjon a lábujjával? – kérdeztem suttogva Louis-tól, aki ellágyult tekintettel nézett bennünket.
    - Dehogynem. De biztos, hogy neked hiányozni fog a dolog… - mondta, mire felhúztam a szemöldököm. Aztán elgondolkoztam a dolgon, és lassan bólintottam.”---ÚR-IS-TEN!!Komolyan,esküszöm mint egy igazi család és ahogy ALSZIK HARRY ÖLÉBEN!!!És Lou ELLÁGYULVA nézi!!!*--* És én meg meghalok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. „- Hogy jutnak ilyenek az eszedbe? Hmm? Komolyan, ilyenkor úgy szeretnék belelátni a fejedbe.
      - Csak ilyenkor? – kérdeztem, és meghúzogattam a szemöldököm.
      - Meg ilyenkor! – súgta, és megcsókolt. – Neked vagy filozofikus dolgok járnak az agyadban, vagy a szex. Másra is szoktál gondolni?
      - Igen… néha. Az evésre – válaszoltam”---Főleg a második :D Ez tipikusan Harry…”Egy vámpír naplójában”???Kinek jutna ilyesmi eszébe ilyen helyzetben? :P Gondoljon inkább a másodikra :P
      „- Nem tudom, Hazz, de már nem is érdekel. Most úgy érzem, felesleges ebbe ölni az energiánkat. Ha engedik, megtesszük, ha nem, akkor szépen megvárjuk, hogy leteljen ez az egy év, aztán úgyis azt csinálunk, amit akarunk.”—Ez tökéletesen igaz arra amit most gondolok a helyzetről.Kissé belefáradtam hogy reménykedjek vagy nem tudom…egyszer tudom úgyis eljön ez az idő…addig nekem már nincs energiám spilázni ezen .Természetesen reménykedek ezerrel,hogy minél hamarabb,de….Ezzel most nem azt akarom kifejezni hogy konvergálok a reménytelenség felé,csak azt hogy beletörődtem abba hogy ez elhúzódhat és nem kell elsietni….
      „- Úgy érzem, mintha a szívem egy darabját készülne kitépni, és nem tudok tenni ellene. – A torkomat ellepte a keserű epe, és a szívem félrevert, annyira sajnáltam, és úgy szerettem volna segíteni neki, de a fájdalom elől nem lehet elbújni. A veszteség, amiről előre tudsz, nem fáj kevésbé, csak megkeseríti a napjaidat.
      - Annyira sajnálom! – mondtam, és magamhoz húztam. Arcát a vállamba fúrta, és halkan sírt, én pedig ringattam és a hátát simogattam, de ennél többet nem tehettem érte.”----most ez fájt…És annyira sajnálom Lou-t meg mindenkit,hogy nem elég hogy akkor éri ez őket,hanem előtte is szenvednek ennek a tudatától hetekig….mindegy,hagyjuk…Harry <3 <3
      „Louis az életem értelme. Már nem emlékszem, milyen volt, mikor még nem tartoztunk össze, hisz szinte gyerekként szerettem bele, és a felnőttkorom minden percében érte éltem már.
      Nem is akarom megtudni, milyen a szingli lét. Elég volt az a pár hónap nélkülözés, mikor csak bolyongtam a világban és vegetáltam. Köszönöm, nekem abból egy életre elég volt! A terveim mindegyikében csak a Louis-val közös életemet látom, a családot, a gyerekeket, a boldog és keserédes pillanatokat. Mindent vele akarok átélni, senki mással. „---ez,ez...Köszönöm,ennyi volt,megyek meghalni….Louis az életem értelme…család,gyerek,boldog és keserédes pillanatok….én most sírok.Lehet valami ennél gyönyörűbb??!Ez a szeretet,ez a szerelem…valami fantasztikus és nem tudnék enélkül/nélkülük élni…<3 <3 <3
      „Én pedig imádom, mikor finom ujjaival vagy az orrával cirógat, és azt duruzsolja, hogy soha nem választhatott volna hozzám illőbb becenevet, mert ugyanúgy dorombolok, morgok, karmolok, mint egy macska. Szerinte a mozgásom is arra emlékeztet, és a szőröm is olyan puha mindenütt, valamint ugyanolyan puhatalpú vagyok, mint a cicák. Mindig szerettem volna rálelni egy hasonlóan találó becézésre, de hamar rájöttem, hogy már késő. Ennyi év után csak időlegesen tudok ráragasztani egy-egy cukiságot, de hamar elkopnak, és marad a kicsi, meg a Lou, amit még mindig imádok, akár csak magamban kiejteni. Olyan szép és dallamos a neve, mint ő maga. „Óhhhh,te ki akarsz nyírni ezekkel a becézésekkel.Ezzel az egész résszel.Ezzel az egész történettel…. Hazza cicaaaa *--*halál!! ÉS Lou…odahalok ahogy Harry kimondja mindig hogy Lou…a kicsi-t meg ne is részletezzük,az amúgyis a gyengém <3 <3 <3 <3

      Törlés
    2. És Louis pocakja,a feneke…vvááááá írd még le.,hogy szívrohamot is kapjak! :P
      „Bár a teste még nem ébredt fel, a farka már éledezett, és a makkja szépen kibújt a finom bőr alól. Szerintem a reggeli merevedést azért találták ki, hogy ilyen ébresztővel szolgálhasson az ember. Megnyaltam a számat, aztán óvatosan az ajkaim közé vettem, és gyengéden nyalogatni kezdtem. Még mindig nem ébredt fel, de halkan nyögött egyet, ami inkább csak sóhaj volt, de ahhoz épp elég, hogy nekem is azonnal megfeszüljenek a golyóim, és mire Lou-nak kipattantak a szemei, én már teljes elánnal rácuppantam a farkára.
      - Jóságos Isten! Mit művelsz? – kérdezte olyan rekedten, hogy újabb vágyhullám söpört át rajtam.”---Jajj,Harry nem bírja magát türtőztetni :P kIs szexmániás :P Nagyon helyes!...Hát persze hogy azért találták ki!Ilyen ébresztő lehetne minden reggel…Rekedten ahhhhh kivagyok!!
      „Nem tudtam válaszolni, mert tele volt a szám, csak annyi telt tőlem, hogy nagy kezeimmel megfogtam a kiálló csípőcsontokat, és magamhoz húztam. Lou elégedetten nyögött, és kicsit nyújtózkodott, ahogy az izmai megfeszültek egy pillanat alatt, aztán lassan fújta ki a levegőt, és ujjait a hajamba merítette. Lehúztam magunkról a takarót, és felpillantottam. A tekintetem a reggel hihetetlenül türkizszínű szemekbe fúródott, amikre lassan ráereszkedtek az óriási szempillák, és Lou az álom és ébrenlét közti kellemes átmenetet választotta, hogy átélje aznapi első orgazmusát.”-az elsőt!!És még lesz több is,ugye? :P awhhhh,az ilyen reggeli jelenetek….több ilyen kell!!Jó,elég telhetetlen vagyok,ezt most tudjuk be annak,hogy nem kommenteltem ki magam az előző résznél ;)
      Jajj,imádom,imádlak,halálosan szerelmes vagyok ebbe a történetbe!És valahogy annyira valóságszerű és annyira el van találva a kapcsolatuk hangulata az egészben,hogy az valami hihetetlen.
      Ó és mostantól tudok kommentelni,jee.Miindjárt megyek is az SS-hez…
      Ölellek és várom a kövit
      Emse

      Törlés
    3. Ha alapból kérdezed, akkor szeretem az újat, a változást, és minden ehhez kapcsolódó dolgot, de az énem másik fele abba is belerokkan ha egy ezeréves dolog tönkremegy, és eszméletlenül ragaszkodom mindenemhez. Főleg az emlékeim miatt. Nekem mindenről eszembe jut valami. Gyerekkoromban nagyon sokat költöztünk, és ennek a kettős érzelemvilága még ma is itt van bennem... nem is tudom irigyellek, vagy sajnállak.
      A lényeg, hogy most már vége? Minden a helyére került?

      A kommentedet imádtam. Szeretem, ha az olvasók beengednek a fejükbe, a lelkükbe, és megleshetem, hogy mit szerettek, mitől olvadoztak, és mi borította ki őket. Mivel mindenkire más hat, és máshogyan, jó tudni, mi az, ami azért nagy biztonsággal betalál.

      Nagyon örülök, hogy visszatértél, mert hiányoztál...nem kicsit.

      Puszillak, és vigyázz magadra <3<3

      Törlés
  12. Szia Becca!:)<3
    Ideértem..jeeee!:)))
    Annyire de annyira imádnivaló Lux, hogy én rajta kivül csak két mégimádnivalóbb személyt ismerek... :'3 :)
    Nagyszerű szülők lesznek.:') Nem is kérdés...
    Annyira félek mostanába kommenet írni, mert nem tudom összeszedni a gondolataimat és nem akarok semmitmondó komit írni... de tudod, hogy imádom és kell! Egyszerűen ha meglátom, hogy új részt hozol, csapot-papot otthagyok és olvasom... <3
    Fantasztikus lett, még mindig van mit kihoznod belőle, úgyhogy kérlek ne hagyd abba........sosem:))))<3<3
    Alig várom a következőt, ami remélhetőleg hamarabb jön*-*<3 plííz<3
    Imádlak,.<3
    Puszi.
    B

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, igen... remek apukák lesznek, ez nem kétséges...sőt... azt hiszem csodálatos családot fognak teremteni.

      Nincs olyan, hogy semmitmondó komi. Csak komment van, ami engem boldoggá tesz... es a hiánya van, ami boldogtalanná.

      Azt nem ígérhetem, hogy soha nem lesz vége.. ezt még én sem tudom megtenni..m jelenleg azt sem, hogy hosszútávra kötelezem el magam,mert a dolgok jelenlegi állása szerint van egy pont, aminél tovább képtelen vagyok folytatni...hacsak nem történik a közeljövőben valami pozitív dolog. Reménykedjünk hogy vallásunk két istene megkegyelmez nekünk...

      Hozom a kövit és bocsánat a csúszás miatt..néha én is úgy érzem, hogy amot írok nagyon kevés...

      Puszillak

      Törlés
  13. Szia

    Mondanám, hogy perfect lett, de még mindig nem dolgoztam fel, hogy egy Larrys számból, Lilo klippet csináltak. Úgyhogy nem mondok ilyet.

    Az első rész kis cuki lett. De minden rész ahol Lux és ők szerepelnek ilyen.
    A vége pedig.... Azok a gondolatok. Úgy irigylem Lout. Akkora mázlista ( bár a Bri ügy óta úgy érzem meg sem érdemli Harryt, most haragszom rád van).

    Imádtam, ahogy a többit is fogom. Remélem lesz még sok.

    K

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos, Harry szólója alá bevágott tátogó fiúk valóban elég érdekesek, és az is, hogy lilo klip lett egy harry szólószámhoz.... deeee.... amíg harry ágya mellett lou ül a háttérben, és lou arca előtt harry tükröződik a tévé képernyőjén, valamint amíg ajándékba kapunk egy b oldalt, amin egy igazi abszolút larry dal van, ami visszatükrözi kettejüket... addig én nem vagyok hálátlan ;)

      A banana ügy... nos erről nem nyilatkoznék, de bármi is a valóság, hiszem, hogy senki nem hibás jobban vagy kevésbé. Nem.látok bele az életükbe... a fejükbe sem (sajnos)... nekem csak annyi jutott hogy higgyek egy csodaszép szerelemben.... még hiszek.

      Köszönöm a csodás komit és puszillak. <3<3

      Törlés
  14. Hi!❤
    Nah kezdjük az elejètől, ez irtó aranyos ès cuki ès Lux emlèkeztet a kishugomra :) a selypítès ès a visongós röhögès magam elè kèpzeltem a jelenetet :) nagyon aranyos volt az eleje

    - Hejji! – sípolta Lux, mire azonnal odanéztem. Louis derékig állt a vízben, és mellette, egy kis szörfdeszkán, a szöszi hercegnőm állt kisterpeszben, széttárt karokkal, egyedül! A szívem hatalmasat dobbant, és eltátottam a szám. A kék szemek büszkén csillogtak, és mikor visszamosolyogtam rá, sikkantott még egy éleset. Lou-ra pillantottam, aki ugyanolyan büszke arckifejezéssel biccentett felém, és meghúzogatta szemöldökét.
    - Nagyon ügyes vagy, Lulu! – kiáltottam, és elindultam feléjük. Néztem, ahogy a rövid lábacskák igyekeznek megőrizni az egyensúlyt, de egy alattomos hullám a deszka alá kúszott, és kibillentette a kis alakot. Újabb sikítás, és már dőlt is, nekem pedig megállt a szívem. Lou óvó karjai azonnal elkapták, még a levegőben, és együtt dőltek a vízbe. Elégedetten kacagtak, én pedig pont akkor értem oda, mikor már csak birkóztak a fodrozódó hullámok között. Én is beszálltam, és mindkettejüket átöleltem.
    ❤❤❤❤❤

    Aztán Lux èdesen ekaludt :) Hazz ès Lou nyugodtan beszèlgettek :) ahw ;) ugy szeretem őket "szeretne belelátni a fejèbe " uhhuhuh xD
    Naja Hazznak nemjár máson az esze xD behalok :D

    Nyugodt sèta a tengerparton az èn világom pontosabban csak az állmaimban xD kèzenfogvást paparadzi mentesen hát igen megèrtem míg mások arra vágynak hogy olyanok legyenek mint ők de azèrt ők az igaz boldogságot keresik :/ Zayn hát igen közeledünk :/ nem akarom hogy vège legyen a blognak sem ès a bandának :/ nekem ők a megnyugvás a zenèjük megnyugtat ès minden èzelemhez megfelel ès önmagam vagyok amikor róluk van szó :/ nèlkülük már nem leszek olyan amiyen vagyok ők már elfoglaltak egy helyet a szívemben :/ ❤

    Nyugodt pihenő❤❤❤❤❤ amugy a reggeli meglepetès hát nem pont erre gondoltam xD hahahahahaha szakadok :P
    na de azèrt ez pikáns ráadás xD :) kis èdesek
    Szeretűnk :)

    Puszi: Meli❤
    All the love

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy a gyerekes jelenetek neked is örömöt okoztak, tudod, nekem ezek a gyengéim... ha tehetném, csak ilyeneket írnék...nem véletlenül a Stay Strong a kedvencem. Azt annyira szerettem írni, hogy se éjjelem, se nappalom nem volt, míg készen nem lettem vele,,,azt hiszem, kevesebb, mint egy hét alatt...

      Igen, kívánom nekik a nyugalmat a boldogságot, mindent, amit megérdemelnek, csak előtte tegyék meg, amit meg kell...hogy mi is boldogok lehessünk. Én elvagyok az emlékeimmel, meg azzal, ha két hetente megjelennek valahol együtt, vagy valaki lefotózza őket, ahogy vásárolnak, vagy sétálnak.... együtt!!!! Ennél többre nem vágyom... köszönöm ;)

      reméljük, hogy így lesz,,, és a remény hal meg utoljára, nem igaz?

      Én is szeretlek benneteket, és azt, hogy ennyien ragaszkodtok ehhez a történethez. Néha nagyon nehezen írom tovább, és nyilván azért, mert a napi események ezt a sztorit befolyásolják leginkább, és a lelki állapotom erős kihatással van arra, mit hogyan írok az MTF-ben, de lesz egy pont, a nem túl távoli jövőben, amit nem tudok se kikerülni, se megírni, ha nem történik addig valami, amiből kiderül, hogy mi a valóság...

      reméljük nem kell már rá sokat várni.

      Puszillak <3<3

      Törlés
  15. Jézusoom
    Szia Becca ^^
    Ez a rész annyira de annyira jó lett. Aranyos, észvesztő, Larry.
    Imádom ezt a blogot, egyre jobban komolyan. Most csak ennyi telik tőlem, ne haragudj, nem tudom hogy írjam le mennyire csodállak emiatt a történet miatt. Te tartod meg bennem a Larry hitet:D
    Hatalmas ölelés Tami❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Tami! <3

      Örülök, hogy még mindig, vagy ahogy írtad, egyre jobban szereted... erre már nem is tudok mit mondani :))

      Azt pedig el sem hiszem, hogy azt írod, ez tartja benned a Larry hitet... remélem, még sokáig így lesz.

      Én is ölellek <3<3

      Törlés
  16. Imadtam ezt a reszt is! Lux tunemeny! Ahogy a vegere ertem rogton eszembe jutott az a resz,amit emlitettel! Ezert fogtam es a mai napomat azzal toltottem,hogy ujraolvastam az eddig felrakott reszeket! Igaz,hogy rament egy egesz napom,de egy percre sem bantam ezt meg! Volt,hogy nevettem,volt hogy sirtam,de mindvegig bennem volt,hogy aldom a napot,amikor ratalaltam a blogodra es nem bantam meg,hogy olvasni kezdtem. Ugyanis nem szeretem az olyan blogokat,ahol Lou es Harry egy bandaban vannak,de te olyan jol irsz es annyira osszefoglalod az egeszet,hogy imadom! Legalab tiz blogot olvasok meg,ami roluk szol de te vagy a top1! Jot tett,hogy megtettem,hogy ujraolvastam,ugyanis mostansag kicsit megingott bennem a Larry hit,annyi rossz dolog tortent. De elolvastam es tudatosult bennem,hgy Larry orok! Akarki akarmit mond,ok egymashoz tartoznak!
    Oszinte es mely csodalattal,tisztelettel:Dina! <3 :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komolyan újraolvastad a részeket?? De hát az vagy ezer oldal.... el nem hiszem, hogy tudjátok újra és újra elolvasni. Ez számomra hatalmas dícséret és nagyon boldoggá tesz.

      Két embert ismerek, akinek nem ingott meg a hite az elmúlt hónapokban... soha egy percre sem. ha ők nem lennének, már én sem tudnám írni ezt a blogot, sőt, lehet h már hátat is fordítottam volna az egésznek.
      Mindenkinek szüksége van támaszra, vagy valamire amiből erőt meríthet. Örülök ha neked segítettem ebben.

      Kitartás... már nem sok van hátra. Így vagy úgy, de vége lesz.

      <3<3

      Törlés
  17. Na itt vagyok. Idegesen, a tegnap este miatt és csalódottan, de itt. :( Legalább az MTF-be nem okoznak nekem csalódást. Persze nyilván szívesebben olvasnék már CO utáni részeket, de ez is jobb mint a semmi. Nagyon szeretem ezt a történetet és nem emlékszem hány rész lesz még a szünet előtt ezért én már kicsit búcsúzkodok…
    Mindig meglepsz, ugyanis én nem igazán vagyok oda Luxért a valóságban. Elkényeztetettnek tűnik és azt hihetetlenül gyűlölöm, de itt olyan édes volt, hogy hamar megszerettem (bár totál máshogy képzelem el itt mint a valóságban...Mondjuk így jobb is). Ez a rész után ismét sikerült rájönnöm, hogy náluk jobban senkinek nem kell gyerek, de komolyan. Erre teremtették őket. Harryről mindig tudtam, de mostanában rájöttem, hogy Louist is. Persze őt csak akkor, ha a párja Harry, mert különben nem tudom róla elképzelni, hogy törődne vele annyira… Viszont Harryért mindent és tudom, hogy vele tökéletes apa lenne. CO után a másik nagy álmom, hogy lássam őket családként gyerekkel/gyerekekkel. Gyönyörűek lennének.
    A falatonként etetést is nagyon szeretném látni…:(( Amikor a címplaokon az lesz, hogy Harry Styles a párjával nyaralt és mindenféle fotó ahogy fekszenek a napágyakon összebújva. Önző dolog, hisz ezzel azt kívánom, hogy akkor is állandóan lesifotósok üldözzék őket, de nekem erre annyira szükségem lenne. Látni ezt a csodálatos szerelmet végre kibontakozni. Miért olyan nagy kérés ez??? Tudom, hogy együtt vannak. Lehet tetkók nincsenek, de dalok igen. És a Home egy hatalmas proof és ez az egyetlen amiért túlélem ezt a tegnapi potya riadót. Mert ők kitartanak és akkor én is kifogok. Náluk jobban senki nem érdemli meg a támogatásom. <3
    Azt is szeretem, ha cukiból hirtelen komolyba váltanak. Mint itt az, hogy akarják-e tovább. Furcsa, mert fél éve rávágtam volna, hogy beledöglök ha vége a bandának és nem hazudtam volna… Mert akkor, amikor ezt pár hónapja is először hallottam, tőled egy cukrászdába, nem akartam elhinni. Pedig tudtam, hogy igazad van, de minden erőmmel tagadni akartam. Most viszont ránézek az előttem lévő 1D cikkes falamra és nem érzem úgy, hogy nagy baj lenne ha lezárnák. Eszméletlen dolgokat vittek végre, és hetedikes korom óta végigkísérik az életem. Belegondolni nem tudok milyen lesz úgy felkelni, hogy nem látom mit csináltak tegnap este stb. Zayn is rettentően eltűnt és komolyan keserű a szám, ha belegondolok, hogy ez megfog a többiekkel is történni. De, arra is rájöttem, hogy én nem Niall és Liam miatt lennék ki… Imádom őket is, nagyon. Volt egy kis rövid Niall Girl időszakom is, basszus, de nekem már Larry a minden. Konkrétan csak a velük kapcsolatos hírek érdekelnek és az egész twitterem, bloggerem, facebookom róluk szól. És tudom, hogy nekik jobb lenne szabadnak lenni, akkor is ha a szívem szakad meg értük...Azt is tudom, hogy jobban fáj az, hogy látom ahogy két kis szerelmes tinit tönkretettek. Még az a szerencse, hogy ott voltak egymásnak és a fények nem vakították emiatt el őket ( <3 ). Nekünk pedig, megmaradnak a régi videók és zenék. Kis ár ez a boldogságukért.
    Oké, nagyon elkalandoztam, ne haragudj, de már én is érzem a végét és jó így leírni mit gondolok erről. Öt nap múlva vége a tűrnénak… Soha nem hittem volna az elején még, hogy Zayn nélkül fejezik be. Pedig annyi jel volt basszus. Talán Zayn miatt jöttem rá, hogy nekem Larry a fő. Láttam mindenkit mennyire megvisel a távozása, én is sírtam (de én min nem:D), viszont eltelt egy hónap és nem vettem észre annyira a hiányát. Óriási lelkiismeret furdalásom volt, mert nem értettem miért van ez. Látom mindenki tegnap is mennyire szenvedett, mert tegnap volt hét hónapja és basszus, nekem eszembe se jutott. Tudtam, hogy 25.-e van, de ennyi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És sajnos (vagy nem, nem tudom), Liammel és Niallel is ez lenne. Imádom őket és sokat köszönhetek nekik, de nem olyan fontosak mint Larry. Persze rájuk is mindig úgy gondolok majd vissza, hogy mennyire szeretem őket és mennyi vicces pillanatunk volt együtt (ez furin hangzik), de Louis és Harry elvesztése viselne meg a legjobban. Februárba lesz két éve, hogy ők ketten a mindeneim és előre szar tudni, hogy akkor valószínűleg azt se tudom mi van velük. Mindegy, még itt vannak és inkább ennek örülök.
      Szóval ez a komoly beszélgetésük ilyen gondolatokat ébresztett bennem és nagyon tetszett az egésznek a hangulata. Az, az emlék jutott eszembe, amikor még nyáron elmentek nyaralni és a parton szeretkeztek. Pont az nap volt nagypapám szülinapja és lesírtam a festéket a szememről… Soha nem lehet tudni melyik rész mit vált ki az emberből. Valaki a Zayneseken zokogott, engem meg se érintettek, de az, hogy Larry a holdfénynél szeretkezik, az igen. Röhej. :DD
      Éééés jött az a rész amiért én annnnyira imádom a Harry szemszögeket! Louis dicsérése jeeeeeee <3 Minden szavával egyetértettem és még hozzátenném, hogy a haja is gyönyörű!!! A becézések elemzése különösen tetszett. Harry amellett, hogy egy hercegnő, valóban egy kiscica. <3 <3 Oh és szerintem a kicsi becézés is találó… Olyan kis.. Nem tudom. Kicsi és kész. <3 <3
      A reggeli ébresztő meg jajjj.:( Imádom a nosztalgiázást. Nővéremmel órákig tudjuk csinálni. Mindenről beszélünk amiket régen éltünk át. Talán ezért is imádom annyira a blogokban is ezt. Olyan jó érzés amikor elolvasod és beugrik minden. <3
      Teatyaég. Észre se vettem, hogy ennyit pofáztam. Leültem a gép elé, éppen hajfestés közben. 40percig kell fent hagyni és gondoltam, ezt most megírom, ugyanis barátnőmnél alszom és akkor nem tudom -nyilván-. Bekapcsoltam a Home-ot folyamatos lejátszársra és csak írtam. Nem facebookoztam meg semmi. És most három perc múlva kell lemosnom a festéket. Ez hihetetlen, hogy ennyire elment az idő…
      Nem is húzom tovább az időt, mert tényleg mindjárt mennem kell, a lényeg, hogy nagyon-nagyon szerettem ezt a rész és nagyon jó volt újra ilyen hosszan kifejetni a véleményem. Imádom ezt a blogot és az írásod is. Már előre parázok, hogy eljön az idő amikor mást írsz és elválnak útjaink egymásttól. Nagyon nem akarom ezt és remélem tudok tőled mást is olvasni…
      Pont vége lett a Homenak és egy percem maradt szóval ennyi voltam.
      Nagyon-nagyon szeretlek és köszönök minden boldog percet neked.
      <3

      Törlés
    2. Úgy látszik, ma tényleg valamiféle nosztalgianap van, mert bármihez fogok, vagy bárhol járok a neten, lépten-nyomon olyan dolgokba botlom, ami régi idők emlékeit hozza fel.
      Mikor a cukrászdában erről beszéltünk, az már évezredekkel ezelőtt volt, vagy legalábbis nekem úgy tűnik..
      És azóta annyi minden történt... csak a legfontosabb nem.

      Én is úgy érzek, ahogy te...ma már el tudom fogadni, hogy hamarosan vége, ha csak ideiglenesen is. Még nem tudom, mivel fognak telni a napjaim, és mi fogja kitölteni az űrt, amit a napi események átnézése, elemzése foglal most el, de biztosan találunk valamit, amivel kibírjuk azt az egy évet... Jesszus! legjobb esetben is egy év... az rohadt hosszú idő,,,abba még belegondolni sem merek, ha esetleg nem "csak" egy év...hanem...

      Mindegy, ezen majd ráérünk akkor keseregni, ha ott fogunk tartani.
      te, Niall girl?!?!?! Na neeee...ezt még sosem említetted. :DD

      Remélem, a hajfestés jól sikerült, és tegnap jól érezted magad a barátnődnél.

      Nincs mit köszönnöd, én tartozom neked nagyon sok mindenért!! <3<3<3

      Törlés
  18. Gyorsan írok mielőtt neki kezdenék: sajnálom hogy rég kommenteltem, nem mindog tudok telefonról, gépen meg ha leülök akkor is max sorozatot, de inkább filmet nézek (az otthoniakon meg leginkább ps-elni próbálkozok) így nem nagyon tudom a kis agymenéseimet leírni. (Lehet mondjuk hogy jobban jártunkxD) minden esetre meg vannak nyitva a részek aztán pótlom!♡
    Na megyek is olvasni.
    Ági:)
    Ui. Zavar egyébként ha odaírom hogy ,,csók" vagy hogy ,,csókoltatlak"? Mert úgy szeretem használni de szokták zavarni az embereket általában.-.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na félkómásan de végre eljutottam ez idáig is :D
      Egyszerűen zseniális vagy. Ahogy az egészet ilyen boldognak írod meg viszont beleszúrsz emlékeztetőül egy-két fájdalmas dolgot aztán visszahozod a boldogságot; s talán ez az amiért képtelen vagyok letenni... túl életű mégis kiránt a saját problémáimból és mintha ott lennék melletük inkognítóba,és nem látnak.... nem tudom ez mennyire lett érthető így, majd' fél háromkor.
      Jóéjt
      Ági:)♡

      Törlés