2015. október 11., vasárnap

CXXVIII. Fejezet

Sziasztok!

Meghoztam az új részt. Nagyon igyekeztem vele, hogy megháláljam a sok gyönyörű kommentet. Remélem ez a rész is elnyeri a tetszéseteket, és nem kapok 10 lapozzunkot a 18+ tartalom miatt. Aki nem bírja, az plííííz, ezt most hagyja ki. Köszönöm <3<3

Louis harsány kacagása volt az első hang, amit meghallottam, mikor a felszínre bukkantam. Hátrahajtottam a fejem, és még egyszer alámerültem, hogy megszabaduljak az arcomra tapadó hajtól, aztán kitöröltem a szememből a vizet, és vigyorogva néztem rá.
– Azt hiszem, ez eléggé egyértelmű jel arra nézve, hogy mit szeretnél…
Csak bólogattam, és néztem, ahogy a maradék ruhájától is megszabadul. Letolta a nadrágját, persze az alsójával együtt, és mikor felegyenesedett, megcsodálhattam hibátlan testét. Izmosabb mint valaha, és férfiasabb is. Azelőtt a kis pocakja volt a kedvencem, de mára alig maradt belőle valami. Szálkásan izmos lábai, izgató combjai, és a négy, gyönyörűen kivehető kocka, máris az őrületbe kergetett. Beletúrt a hajába, amitől egyébként is végem van, aztán egyenes tartással indult felém, én pedig a csempére könyökölve figyeltem minden mozdulatát. Megállt, közvetlenül felettem, megvárta, amíg végignézek rajta, lentről felfelé, és végül a szemembe fúrta a pillantását. Aztán lassan térdre ereszkedett, amitől merev szerszáma végigcirógatta az arcomat. Próbáltam tartani a szemkontaktust, de mikor éreztem, hogy a makkjával cirógatja a számat, lecsukódtak a szemeim, és elégedett nyögés tört fel a torkomból. Lou nem kapkodott, csak simogatta az ajkaimat, néha picit bedugva a számba, de épp csak annyira, hogy a nyelvemmel megízleljem. Percekig csak ennyit engedett, és ez annyira érzéki és izgató volt, hogy már feszültek a heréim. Szeretem, ha ő irányít. Szeretem, ha igazi férfi. És szeretem, ha a szemeiben látom, hogy mennyire kíván.
Most is ott volt minden a kék íriszekben, amik elsötétülnek, ha a gazdájukat ellepi a vágy, és az apró, sárga pöttyök szinte világítanak bennük.
Merészebbre vettem a figurát, és mikor ismét a számba tolta a feszes makkot, azonnal ráhajoltam, és erősen megszívtam, kéjes nyögést kiváltva Louis-ból.
- Ó, jézusom! Annyira imádom a szádat! – morogta, és visszahúzta a fitymáját, hogy a nyelvemmel simogassam körbe a frissen feltárt, érzékeny részt. Tudom, hogy ezt imádja, és bármeddig kényeztetném, de mindig túl gyorsan felizgatom, és hamarabb elveszi, mint szeretném. Most viszont úgy tűnt, nem tud elszakadni a látványtól, úgyhogy engedte, hogy úgy kényeztessem, ahogy akarom, ő csak támasztotta a tövénél, és kicsit oldalra biccentette a fejét, hogy mindent lásson, miközben terpeszben térdelt, amitől a combhajlatában kirajzolódtak az inak és az izmok, engem pedig iszonyatosan vonzott a titkos terület. Odahajoltam, és a finom bőrbe mélyesztettem a fogaimat, először csak óvatosan, aztán egyre vadabbul, ahogy Lou nyöszörögni kezdett. Mikor szívásra váltottam, felkiáltott, és ujjait a hajamba fúrta, hogy magára nyomja a fejemet.
Van ez az apró kis fétise: Imádja, ha megjelölöm, én pedig örömmel teszek eleget a vágyainak. Miután szédülni kezdtem, és az orromon fújtattam, elengedtem, és a nyelvemmel simogattam meg a bíborvörös foltot, ami holnapra sötétlila lesz, aztán visszatértem a farkához, lenyalogatva a cseppeket, amik azt jelezték, jól haladok. A másik oldalt is kiszívtam, mert imádom a szimmetriát, aztán ismét egy kis nyalakodás, és áttértem a hasára. Szépen kidekoráltam a kedvenc testrészem körüli részt, Lou pedig az utolsónál már hangosan nevetett.
- Ez valami előre eltervezett minta? – kérdezte kuncogva, ahogy lenézett, és az ujjaival is megsimogatta az érzékeny területet. – Imádom, mikor ezt csinálod.
- Tudom! – nyomtam egy puszit a hasára, aztán visszaereszkedtem a vízbe, és ismét a farkára koncentráltam. A vállamat markolta, aztán a hajamat, mikor elkezdett a számba döfni, mert nem bírta tovább a kínzást, de ebből már nem sokat kaptam, bár imádom, ha ő mozog, és én csak tűröm. Kihúzódott és lehajolt, hogy megcsókoljon.
- Megyek, hozok egy gumit… - suttogta, és el akart indulni, de megfogtam a tarkóját, erőszakosan a szájába dugtam a nyelvemet, mire felsóhajtott, én pedig közben kihalásztam a zsebemből az óvszert, ami nélkül egy lépést sem teszek.
Mikor a kezébe adtam, elrántotta a fejét, és kérdőn húzta fel a szemöldökét.
- Miért van nálad? – kérdezte, és mintha halvány féltékenység csendült volna ki a hangjából.
- Hogy bármikor dughassunk! – mondtam őszintén.
Egy pillanatig még nézett, de mikor rájött, hogy ez az igazság, úgy felkacagott, hogy beleremegett az egész teste.
- Őrület, milyen szexmániás vagy!
- Nem is igaz! Alig van alkalmunk, pláne úgy, ahogy szeretem... mikor csak elkap a vágy, és nem akarom, hogy olyankor gumiért kelljen szaladgálni, vagy azért ne csináljuk, mert nincs nálunk…
- Igazad van! – adott egy nagy cuppanóst a számra, aztán még egyszer rátolt a farkára, hagyva, hogy a torkomra csússzon, és még egy kicsit beljebb is nyomta, amitől a könnyem is kicsordult, de utána elengedett, és becsúszott mellettem a vízbe.
Lassan vetkőztetett le, kiélvezve a dolgot, én pedig elégedetten nyögdécseltem, mikor a bimbóimat szívta, és a farkamat markolta a vizes farmeren keresztül.
- Mondd, hogy nincs rajtad csizma! – nevetett halkan, de a fejét nem emelte fel a mellkasomról.
- Még bent levettem – bólintottam, mire megkönnyebbülten felsóhajtott, és átadta magát a kedvenc elfoglaltságának. Imád az őrületbe kergetni azzal, hogy addig szívja, harapja és kényezteti a bimbóimat, míg nyüszítek a vágytól. Azt mondja, mióta rájött arra, hogy ez a második legérzékenyebb pontom, és hogy szerinte simán el tudnék menni, ha sokáig izgatná őket, azt is észrevette, hogy ilyenkor már szinte készen várom, hogy belém hatoljon. Először csak röhögtem rajta, és kizártnak tartottam az összefüggést, de aztán figyeltem magam, és rá kellett jönnöm, hogy igaza van.
Ez már pavlovi reflex.
Ha ő irányít, és engem izgat, a belső izmaim szinte azonnal lüktetni kezdenek, és várják, hogy birtokba vegye a testemet.
Most is így volt. Máris éreztem: arra vágyom, hogy bennem legyen végre.
Lerángattuk a vizes nadrágot, amihez le kellett ülnöm az ülőkére, és nagyon röhögtünk, mert úgy tűnt elveszítjük a csatát.
- Oké, hogy szereted a szűk gatyákat, de ez konkrétan már hozzád nőtt! – szűrte a fogai közt Lou, míg ráncigálta a bokámról.
- Csak mert vizes!
- Vetted volna le a parton! – mondta, mire én nevettem fel.
- Ha nem fenyegettél volna, hogy nem szexszelsz meg, nem lenne rajtam…
Félbehagyta a mozdulatot, és előrehajolt, hogy mosolyogva megcsókoljon.
- Annyira imádlak!
Hihetetlenül jól esett most ez a mondat, és elégedetten dőltem hátra, hagyva, hogy egyedül küzdjön a letéphetetlen nadrággal. Mikor végre sikerült kihámoznia belőle, és a bokszeremet és lenyúzta, rám feküdt. Meztelen testünk hűvösnek érződött, ahogy lehűlt a vízben, de ettől csak még izgalmasabb volt az egész. A hasamon éreztem az erekcióját, a számban a nyelvét, miközben vízcseppek is becsatlakoztak a játékba, amik a hajamból szivárogtak az arcomon. Összesimultunk, én a dereka köré fontam a lábaimat, és a hátát simogattam, míg ő a fenekem alá nyúlt, és óvatosan széthúzott.
- Sssssszzz… ez hideg! – ugrottam meg, mikor a víz oda is beszivárgott, ahol nem esett annyira jól.
- Jó, ezt majd az ágyon! – engedett el azonnal, és inkább csak belemarkolt a seggembe, azt viszont úgy, ahogy szeretem: durván.
Ez alkalommal valahogy minden más volt, mint eddig. Máskor egyikünk elveszti a kontrollt, vagy Louis-on hatalmasodik el az uralkodási vágy, de most kivételesen mindketten úgy éreztük, szükségünk van a kényeztetésre, és a végeláthatatlan szerelmes érintésekre. Egymás szájába sóhajtoztunk, együtt lélegeztünk, és édes kis semmiségeket súgtunk. Lou leleltározta az összes porcikámat, és mindegyikről mondott valami annyira aranyosat, vagy olyan izgatót, hogy folyamatosan nyöszörögtem, hol a meghatottságtól, hol a vágytól.
- Tudod, hogy neked vannak a leggyönyörűbb lábaid a földön? – kérdezte, ahogy a bokámnál fogva kiemelte az egyiket a vízből, aztán a lábfejemtől végigcsókolta egészen addig, amíg búvárkodás nélkül tudta. – És hogy nincs még egy ilyen izgató test a világon? Hogy lehetsz ennyire szép? – tette fel a költői kérdést, aztán a fenekem alá nyúlt, hogy kiemeljem a csípőm, és hozzáférjen a péniszemhez.
- Edről már ne is beszéljünk. Amúgy sem szeretem dicsérni, ha hallja, mert még elbízza magát – kuncogott a hasamba, mielőtt kinyújtotta rózsaszín kis nyelvét, és elkezdte a kínzást. Utána percekig csak a sóhajtozásom és apró sikolyaim hallatszottak, meg némi cuppogás.
- Lou! Elég! – markoltam a hajába, és húztam fel a fejét, mikor éreztem, hogy innen már csak egy lépés az orgazmus.
- Gyere, élvezz el! – lehelte, és vissza akart hajolni a farkamra, de a másik kezemmel is odanyúltam, és összecsuktam az állkapcsát.
- Nem szeretnék. Arra vágyom, hogy bennem legyél – suttogtam az ajkai közé, miközben lassan megcsókoltam. Felmordult, és ismét rám feküdt, amitől újabb kéjhullám csapott át felettem, mert a keze kettőnk között maradt, és apró, ügyes kis ujjaival próbálta összefogni kettőnk szerszámait.
Felkuncogott, és elhúzódva lepillantott. Követtem a tekintettemmel, és én is felnevettem. Épp annyira érte át a két, méretes hímtagot, hogy az egyik oldalon megtartotta őket. Annyira imádom, hogy mindene ilyen kicsi, kivéve a farkát.
- Ehhez azt hiszem, az én kezem kell… - állapítottam meg, és lenyúltam, hogy én is beszálljak a játékba. Lou feljebb csúsztatta a tenyerét, így a makkunkat simogatta a víz alatt, én pedig a tövénél markoltam rá az összepréselt szerszámokra, és lassan verni kezdtem őket. Lou felpillantott, de nem hajolt közelebb. Csak nézett, miközben elnyílt az ajka, és lihegni kezdett. A pillái remegtek, az orrcimpái teljesen kitágultak, a szemeibe veszélyes fények csillantak. Ezt is imádom, mikor csak néz, és én is őt. Annyira gyönyörű, mikor eluralkodik rajta a vágy. Sűrűn jelent meg a nyelve hegye, hogy lihegéstől száraz ajkait nedvesítse be, de néha odahajoltam, hogy én tegyem meg helyette.
- Kicsi! Vigyél az ágyba! – kérleltem, ő pedig bólintott, és átölelte a derekamat, hogy magához húzva, egy kiadós csókba kényszerítsen. A szája forró volt és édes, én pedig elégedetten doromboltam, mint egy macska. Mikor úgy gondolta, lenyugodtunk annyira, hogy eljussunk az ágyig, feltolta magát rólam, kilépett a jakuzziból, és a kezemért nyúlt, hogy engem is kisegítsen a vízből. Persze, erre semmi szükség nem volt, én mégis olvadozom minden ilyen gesztusától. A külvilág felé ő egy nemtörődöm, beképzelt kis pöcsfejnek látszik, aki mindig viccelődik és kötözködik, holott valójában egy okos és különleges ember, isteni humorral, valamint egy igazi férfi, aki mellett különlegesnek érezheted magad.
Összeölekezve sétáltunk a napozóig, ahol egy fürdőlepedőbe csavart, gyorsan leitatta rólam a vizet, míg én az egyik felével a hajamat dörzsöltem, mert nem akartam eláztatni az ágyat. De hiába törölgettem, kis patakok csörgedeztek belőle, elállíthatatlanul.
- Tiszta víz lesz minden… - mondtam elkeseredetten, mire Lou felnézett, és látva szélmalomharcomat, két keze összes ujját a hajamba fúrta.
- Annyira imádom a hajadat. Pláne, ha vizes!
Felfogta a vizes tincseket, a nyakamra hajolt, és csókokkal borította be a bőrömet, élvezve a hűs cseppeket, amiket az ajkaival maszatolt el. Hátranéztem, és láttam, hogy a hatalmas napozóágy már félig árnyékban van, és azt is, hogy a környező épületek mind alacsonyabbak, úgyhogy senki nem láthat minket.
- Nem maradunk kinn? Ígérem, csöndben leszek – súgtam a fülébe, és egyből bele is nyaltam, ha már arra járt a szám.
- Ne tegyél felelőtlen ígéreteket! – válaszolta halkan, és átölelt, majd két kezével széthúzta a fenekemet, és ügyes ujjai máris arra keresgéltek. Gyakorlottan nyúlt hozzám, amitől eszemet vesztem. A rutin nem csak unalmas, hanem izgató is. Mikor valaki úgy ismeri a testedet, mint a tenyerét, és tudja, mit, hogyan szeretsz. Egy ujj szinte azonnal belém siklott, és a nedves közegnek hála, semmilyen fájdalmat nem éreztem, de Lou a másik kezének két  ujját épp akkor tolta az ajkaink közé, aztán együtt nyálaztuk be őket, hogy kellemesebb legyen az előjáték.
Louis megfordított, és lassan a napozó felé tolt, miközben éreztem, ahogy egyre mélyebbre hatol bennem. A járás elég nehézkesnek bizonyult, mert a térdeim szerették volna megadni magukat, olyan hullámokban öntött el a kéj.
- Jesszus! – nyögtem fel, mikor a következő lassú lépésnél teljesen belém fúrta az ujjait, és még meg is forgatta őket. Megtorpantam, lihegtem, és a farkamat szorongattam, nehogy eldurranjak, annyira izgató volt az egész. Kicsit kiszolgáltatott, és ettől a végtelenségig érzéki.
- Gyerünk, cica! Térdelj az ágyra! – adta ki az ukázt, én pedig igyekeztem figyelmen kívül hagyni a kis fehér karikákat, akik a szemeim előtt táncoltak, és csak a szélesen csíkozott kék-fehér anyagra koncentrálni, pár lépéssel előttem. Lou halkan kuncogott mögöttem, és a vállamba harapott. – Mozogj, vagy itt térdeltetlek le a kövön, és akkor pár napig nem veheted fel a kivagdosott farmerjaidat, mert csúnya nyoma marad…
Próbáltam lépni, az ujjak ismét belém hatoltak, mire olyan mélyet nyögtem, hogy az egész mellkasom beleremegett. Lou ismét nevetett, előrenyúlt, és marokra fogott, aztán szinte a farkamnál fogva kezdett húzni. Nem sokkal később már ráhajoltam a napágyra, aztán lassan fel is térdeltem rá, majd széles terpeszbe helyezkedtem, és kitoltam a fenekemet. A fejem a karjaim közé hullott, mert azt sem tudtam megtartani, és mikor Lou tűzforró nyelvét is megéreztem, úgy szűköltem, mint egy bezárt kutyakölyök.
- Ne…Lou, neeee! Kérlek! Nem bírom már! Könyörgöm!
- Csssssssss! Maradj csendben! Nem duglak meg hamarabb, ha nyafogsz! – mondta fojtott hangon, mivel jelentősen tompította, hogy nem húzódott el tőlem. Aztán újra nyelv és ujjak felváltva, míg az őrület határára sodródtam. Lenyúltam, hogy segítsek magamon, de Louis azonnal megfogta a csukómat, és elhúzta a kezemet. Rátette a fenekemre, és azt akarta, hogy húzzam szét magam. Eleget tettem a kérésének, és a vállamra ereszkedtem, arcom a meleg huzatra fektetve, hogy kicsavarodott karokkal feszítsem szét magam, ahogy szeretné. Elégedetten nyögött, és elhúzódott. Tudtam, mit csinál. Csak áll, magát izgatja, és néz. Már a tudatba is majdnem belehaltam.
- Annyira kívánlak! – nyöszörögte, és lehajolt, hogy benyálazza az ujjaimat. Tudtam, mit akar, és meg is tettem neki. Magamba hatoltam, először ez egyik, aztán mindkét mutatóujjammal. Louis hangosabban nyögött, és halkan káromkodott.
- Azt a keserves, kurva életbe. Elmegyek, attól is, ha csak nézlek.
Elégedett voltam, de azért jobban szerettem volna, ha bennem élvez, nem csak tőlem. Kihúztam az ujjaimat, hogy végre belém hatoljon. Hallottam a fólia szakadását, aztán Lou köpött egyet, gondolom az óvszeres zacskó letépett szélét, aztán egy pár pillanat, és már éreztem, ahogy mögém helyezkedik. A testem várakozásteljesen reszketett, és mikor a gömbölyű makk lassan áthatolt a szűk részen, éreztem, ahogy a gyönyör hullámokban lep el, majd maga alá temet. Csak lihegtem, a karjaimat magam elé fektettem, hogy biztosabban támasszam meg magam, mert tudtam, éreztem, hogy mi következik. A sokáig visszafojtott szenvedély valamikor utat tör magának. Louis-t ismerve, holnap nem fogok üldögélni…
Mikor átbukott az izmon, azonnal tövig hatolt, ahogy számítottam rá, majd megállt, várt pár pillanatot, de mikor megérezte, hogy lüktetek körülötte, döfött egyet, és lassú, de erőteljes mozgásba kezdett. A torkom kapart, sikítani szerettem volna, de tudtam, hogy most nem lehet, ezért olyan hangok törtek fel belőlem, ami egy gyakorlott hangfelismerőt is próbára tett volna, hogy vajon embertől származnak-e.
Lou megmarkolta a csípőmet, és gyorsított, amitől ismét elhatalmasodott rajtam a késztetés, hogy sikongatni kezdjek. Éreztem, hogy rám fekszik, és átmenetileg enyhít a nyomáson.
- Ugye mondtam, hogy ne ígérgess felelőtlenül?! Imádom, mikor sikoltozol,kicsinál teljesen,de itt nem lehet! – suttogta, miközben csak befelé mozgott, hasizomból tolva magát egyre mélyebbre, én pedig már csak hörögtem a prosztatámat érő folyamatos ingerléstől.
Lou kinyúlt, egy párnát húzott elém, amit én hálásan magamhoz öleltem, aztán belefúrtam az arcom, és még jobban rányomtam magam, jelezve, hogy jöhet a roham.
Louis felnevetett, mert tudta, mit akarok, és tetszett neki, hogy telhetetlen vagyok, aztán ismét megmarkolta a derekamat, és a combjaimon éreztem, hogy az egész teste megfeszül. Vettem egy utolsó, mély levegőt, aztán az arcomra szorítottam a párnát, és végre, a hangtompítónak hála, sikítani kezdtem, mikor az első becsapódás utáni gyönyör átcikázott a gerincemen. Louis keze máris lesiklott, és marokra fogott, hogy a csuklóját ügyesen forgatva fejni kezdjen, míg erőteljes behatolásokkal közeledünk az orgazmus felé. Éreztem, hogy egyre nagyobb bennem, én pedig egyre durvábban ráfeszülök, és igyekeztem felkészülni, de képtelen voltam üzenetet küldeni az izmaimnak. Az oxigénhiány, a mérhetetlen kéj, és a szakértő mozdulatok meghozták a gyümölcsüket. Akkorát élveztem, hogy Lou a másik kezével is alám nyúlt, mert nem tudta felfogni a magomat, és nem akart összekenni mindent.
Mikor végre oldalra fordítottam a fejem, és levegőért kapkodtam, éreztem, hogy nedvemtől síkos tenyerei a fenekemre simulnak, majd erőszakosan széthúz, és olyan eszeveszetten kezd bennem mozogni, hogy az eszméletvesztés tűnt az egyetlen opciónak. Rám hajolt, a hátamat harapta tiszta erőből, hogy a saját hangját tompítsa a bőrömmel, miközben a csípője már szinte vonaglott, és görcsösen rángatózott bennem. Fél perccel később robbant fel, egy torokhangú nyögéssel, majd levegőt sem vett, csak nyögött és nyögött szüntelen, míg végül elernyedt rajtam, ahogy én is a napozóra hasaltam, és a túlélésért küzdöttem szakadatlanul. Percekkel később húzódott ki belőlem, és a fürdőlepedővel letörölgetett mindkettőnket, majd az oldalamra fordított, ő szemből feküdt mellém, és összefűzte a lábainkat. Még lihegett, de az orromat és a homlokomat puszilgatta, és a nedves tincseket simította ki a szememből.
- Isteni volt! – suttogta, és a számra nyomott apró cuppanósokat, én pedig ugyanolyan erőtlenül viszonoztam őket.
- De még mennyire! – dünnyögtem, és érte nyúltam, hogy magamhoz húzzam teljesen. Puhább és finomabb teste az enyémhez simult, édes kis pocakja a gyomromhoz ért. – Akkor most megszexeltél, vagy ez csak a bemelegítő kör volt? – kérdeztem merészen, bár nem voltam benne biztos, hogyha a másodikra mond igent, akkor hogy fogok járni a szörfedzésen.
- Vegyük úgy, hogy ez volt a bemutató abból, amiből rengeteget kapsz a következő három napban… - adott kitérő választ.
- Jó! – csillant fel a szemem, és a szájára hajoltam, de mielőtt belemerültünk volna a csókba, még gyorsan figyelmeztettem: - De azért nincs ám mindig loutops, ugye tudod?!
- Persze, hogy tudom… És alig várom, hogy megfarkalj! 


.

44 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Meg sosem voltam elso:ooo
      Huh szoval ez jol esett igy ejszakara
      Azta
      Rohadt jo volt
      Nemtudok sok mindent írni de ez a mondat utott: " - De azért nincs ám mindig loutops, ugye tudod?!
      - Persze, hogy tudom… És alig várom, hogy megfarkalj!" :DDD
      Nah alszok is:')
      Puszillak❤
      Little

      Törlés
    2. Az első helyen komizás olyan fétis, amit nem értek, de gratulálok, mert megérdemelted!! <3<3

      Örülök, hogy tetszett, és hogy volt olyan mondat, ami ütött ... mindig félek, hogy a szex nem lesz elég kielégítő mindenkinek ;)

      Puszillak. Remélem jól telt a heted. <3

      Törlés
  2. Jaj de imadtam. :D <3

    ,, Miért van nálad? – kérdezte, és mintha halvány féltékenység csendült volna ki a hangjából.
    - Hogy bármikor dughassunk! – mondtam őszintén. "

    Kis huncutok ezen meghaltam Harry milyen kis szexmanias egyem meg.

    Na es innen ugy elmerultem az olvasasba ahogy Louis Harrybe (haha hasonlat lvl100) ugyhogy ennyit emelnek ki.
    Meg a veget.
    Halali.
    Louistops.
    Jaj de kis cukikak es vegre nem veszekedtek csak... Kis edesek voltak.
    Imadom.
    Es uj reszt akarok. :) *o*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hasonlat lvl100 engem is kiütött:DDD
      Nagyon szépen köszönöm, hogy mindig írsz nekem. Hidd el értékelem nagyon!! <3<3

      Örülök, hogy tetszett a szerelmezés.

      Jön az új rész, már közeleg... <3

      Törlés
  3. Huuuuu
    Huuuuuuuuuuuuuuu
    Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    Aztapaszta
    Ejha
    Ez igen
    Ez

    Oke, azthiszem elakadt a szavam:D
    Jaj hat ez valami eszmeletlen jo volt. Annyira imadom hogy ilyen aranyosak! Ez a nap egyre jobb lesz, bar mar csak ket ora van hatra belole..... de huuu
    Es tamogatom a nyugdijas larry-kört, eleg jol hangzik
    Jaj nagyon szeretem oket
    olyan hihetetlen edesek*--*
    Asszem kicsit megfogyatkozott a szokincsem, na mindegy. tudjuk be annak hogy egesz nap talpon voltam es faradt vagyok.:D
    Nyuu hat ez nagyon jo volt
    Siess a kovetkezoooveeeel*--*
    xxHori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kis vasutas! ;)

      Imádom, hogy mostanában sűrűn látom a nevedet... Hogy vagy?? Minden oké? Suli dübörög??

      A nyugger larry klubbal még kicsit ráérünk, de azért tartsd észben, ha én elfelejteném...

      Puszillak, és anyudat is ;)

      Törlés
  4. Uuuuristen uuristen eeeez kellett nekem estere! Tokeletes volt!!! 😍😍 ahh... nem jutok szohoz....
    Am kajak van olyan aki nem szereti a szexeidet??? En kivagyok toluk.... mar milliot irtal a kulombozo blogjaidban, de mindegyik full mas es ez elkepeszto....
    Ez meg aztan mindenfele szempontbol perfect volt.... loutops, parbeszedek, minden. Meghaltam. Imadlak <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, képzeld, vannak akik utálják a szexet, amit írok, vagyis nem is ez a helyes kifejezés, de van olyan, aki szerint már le kellett volna nyugodniuk ennyi idő és rész alatt, mert életszerűtlen, hogy még mindig így odavannak egymásért, ahogy az is, hogy egy pasi egymás után több menetre képes.... nos, remélem az élet majd rácáfol neki ezekre a dolgokra, és 10 év után is imádni fogja a párját, aki egy hatlövetű lesz ;)

      Mindig igyekszem, hogy ne ismételjem önmagam, de mivel én egyáltalán nem emlékszem arra, amit régebben írtam, előfordulhat, hogy önismétlésbe keveredem, ráadásul nagyon nehéz ennyi szex után még valami újjal előrukkolni, vagy nem hányásig ismételgetni ugyanazokat a szavakat. Sok meló van ebben ;)

      Nagyon kedves vagy, és a szavaid baromi jól estek. Hálás vagyok, és ölellek.
      <3

      Törlés
    2. Haha :D azert az egy dolog h vki nem eli meg ezeket, de hogy meg egy fanfictionben sem kepes elfogadni? Miindegy, o baja, en imadom ezeket es sztem tobben vagyunk igy ;)
      Nyilvan ugyelsz ra h ne nagyon ird le ugyanazt, es nyilvan nem emlekszel az osszesre amit irtal mert kurva sok es eppen ezert durva ez...mert en asszem mindegyik sztoridat olvastam, vmelyiket tobbszoris mert annyira kurvajok (pl az ss elso zuhanyzas es elso szex...az a kedvencem es a halalom) ugyh allitom neked h kurvara nincs ugyanolyan de szerintem meg hasonlo se, es ezert vagy te nagyon tehetseges!
      Na mindegy nem nyaladzok ;P
      Imadlak, csok <3

      Törlés
  5. "Lou kinyúlt, egy párnát húzott elém, amit én hálásan magamhoz öleltem, aztán belefúrtam az arcom, és még jobban rányomtam magam, jelezve, hogy jöhet a roham." Ezen nagyon nevettem, mert számomra végtelenül cuki! Na meg persze olyan ahhh! :D

    Eszméletlen volt!
    Ne haragudj, de képtelen vagyok többet írni... Megsemmisültem... :))))

    Puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennyi is bőven elég. A lényeg, hogy tetszett. Hogy miért vagy pont mi, az nem annyira fontos. :)

      <3

      Törlés
  6. Szia :0♥♥♥
    Te jóságos ég!! Alvás előtt ezt rakod elém??? Most hogy fogok én aludni??
    Na jó...:333
    nem játszom meg magam... cseszettül imádlak és kész vagyok!
    A smutos rajzon filózok sokat...és kib*szott inspirálóan hatnak ezek a részek....úgyhogy köszönöm. Wáááh! Végeeem! ♥
    Alig várom, hogy olvashassam a következőt. Imádom!! ♡ És azoknak akik lapozzunk-ot nyomtak....... nem tudják mi a jó! Bye Bitches.:s
    Puszi!♡
    B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát mit rakjak eléd, életke??? Egy adag milánóit??:))

      Jó lesz, ha a smuton filózol, és kérlek, beszéljünk a héten .... közeledik a karácsony, és nagy durranást szeretnék az idén ;)

      Puszillak, és most is az a mondatod jár a fejemben, hogy én itt leszek... és ti sem mentek sehova...

      IMÁDLAK!! <3<3<3

      Törlés
  7. Sziaa. :33
    Bocsi, de most ekezet nelkul irok, mert sietek. :((
    Nos. Az elozo valaszodra valaszolva.
    Mit akarsz rolam tudni? :DD
    Es azert annyira nem vagyok romantikus..
    Nahh. A reszrol:
    Ez :'). Egyszeruen ahhhhhw *-*.
    Lou es Harry tenyleg annyira szeretik egymast :'). Es ezt jo olvasni is. De tenyleg. ;)
    Eskuszom, egyszer az ilyen reszek okozzak a halalomat. Mert el tudom kepzelni, hogy milyen atelessel irod es, hogy uhhh... Nem talalom a szavakat. :'D
    A kovetkezo reszt nagyooon varoom *o*.
    Most sajna csak ennyire volt idom, ezert ne haragudj ram. Legkozelebb igyekszem bepotolni.
    Tovabbra is sok otletet a folytatashoz. :))

    Sok oleles es puszi. :* :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tőlem rovásírással is írhatsz, hidd el, azt is megfejtem!! ;)

      Igazából én mindenkire kíváncsi vagyok, ilyen az alaptermészetem. Pont annyit akarok tudni, amennyit szívesen elárulsz magadról, mert szeretem tiszteletben tartani az emberek magánszféráját...
      Brit kutatók kimutatták, hogy az "ilyen" részekbe nem lehet belehalni, úgyhogy nyugalom..

      Nem kell ennél több. Ez a tökéletes komment. Minden benne van, amire vágyom.

      Puszillak, legyen nagyon jó heted! <3

      Törlés
  8. Hűha *.* nagyon jó lett :)))
    Loutops az valami haláli :))) siess a kövivel :)

    VálaszTörlés
  9. Louis szemszögéből olvasva Harry egy szemét pöcs. Harry szemszögéből olvasva Lou túlzott. Kívülről nézni kettejük kapcsolatát idegtépő, megvárakoztató és magatehetetlen. És ilyenkor mit csinál Becca? Ír egy kibebaszott jó részt, ahol minden helyre áll, és ezen kívül egy szédületes 18as is tökéletesen felkerül. Hogy hiba hol van? Bocs, olyat nem látok.
    Fantasztikus vagy te lány, és nem tudom neked megbocsájtani ha kételkedsz a saját képességeidben. Kevesebben olvassák? Lemaradnak a jóról, de egy idő után visszajönnek. Sok kis Larry moment, mind Becca blogjához köthető. Tudom, mert velem is ez volt. Nincs mentség, én se tudom mi történt, kicsit meginogtam abban az időben. Pedig visszagondolva tényleg mindig komiztam és te ezt tudtad jól, és írtad hogy megint itt vagyok. Cserben hagytalak de ezt most jóvá teszem és itt vagyok csak másik profillal. Köszönöm ezt a sok jót amit itt most átélhetek. Az a minimum hogy kapsz komit, hiszen neked ez az a jó, amit miattunk élsz át:)
    Na minden esetre imádom a blogod, és várom a következő részt.
    Ölelés Tami❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kicsit bekönnyeztem azon, amit írtál,,,de ez megbocsátható.
      Remélem, hogy igazad van, és a tékozlók visszatérnek... kérdés, hogy még lesz-e hova... De ne rontsuk el ezt a szép időszakot, amit épp most írtam meg, mert nagyon szerettem, és úgy látom, ti, az olvasók is. Mindnyájan meginoghatunk, hisz nagyon nehéz hinni valamiben, amire nincs bizonyíték, és ami szinte már a múlt ködébe vész...de van kollektív tudat, ez segítette át az emberiséget sok más nehézségen is, és így maradnak fenn a vallások évezredeken át. Remélem egyszer apostolok leszünk, és Larry, a kétistenhit egy bejegyzett egyház... az lenne a jó megoldás ;)

      Elkalandoztam, elnézést. :DDD

      Nagyon örülök, te drága, hogy újra itt vagy, és egyáltalán nem baj, hogy másik profilról. Nekem így is tökéletesen megfelel. A lényeg, hogy most itt vagyunk mindkettení3<3<3

      Én is ölellek, és sokszor puszillak <3<3

      Törlés
  10. " Megszekszellek" imádom ezt a szót:D
    Végre egy rohadt hosszú, egész részes Larry :33
    Nagyon-nagyon tetszett<3
    Alig várom HarryTops-ot❤ Ha Lou így tolja, mi lesz ha Harry-re kerül a sor?!:D
    Imádom, mikor Louis durváskodik...sexy:33 :'D
    Nagyoon várom a következő részt❤
    Gyönyörűséges volt^^
    Legközelebb hosszabb komi jön, ígérem..
    Nagyon szeretlek:')/❤
    XX Tündérke

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A megszexellek lehet, hogy belekerül az idei nyelvújítások közé, ha eleget használjuk ;) Mekkora dicsőség lenne...hmmm ;) :D

      Harrytopsot? Hol van olyan?? :P:P Viccet félretéve, most kicsit kimarad az életünkből, de az SS-ben bepótoljuk, vagyis már kint is van, mert véletlenül egy hétre esett a két szex... (annyira szerencsétlen vagyok, hogy sosem tudom, mikor, hol tartunk, és ezért nem figyeltem oda, hogy ne ütközzenek...na mindegy)
      Nem kell erőlködni, nekem ekkora komi is tökéletesen megfelel. Nem a méret a lényeg !! ;) :P

      Imádlak, remélem szép volt a heted. Puszi<3

      Törlés
  11. OMG*---* Meghaltam ezen a részen!:D
    Alig várom a következőt!
    Louis és Harry egyenlő ahwww*-----------*
    Fantasztikus lett,így tovább!:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. Örülök, hogy tetszett, és hálásan köszönöm, hogy írtál. <3<3 Visszavárlak.

      Törlés
  12. Nos,alighanem ez lesz életem legrövidebb kommentje,egyrészt mert nem találok szavakat,másrészt meg még mindig nincs Wifim és apukám kezd besokallni,hogy a mobilnetét csórogatom :P
    Egyszerűen....wow.Sokk,KO,minden volt.Sajnos nem tudom így pár szóval kifejezni,hogy mennyire tetszett és odahaltam miatta,de majd ha lesz wifim,bepótolom ezt a fost,amit most összerittyentettem és az elmaradt kommenteket.......
    Nagyon imádlak,és egyre jobban tetszik az összes rész.Ez a mostani pedig fenomenális volt......
    Ölellek:Emse
    <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi az, hogy még mindig nincs wifid???:O:O Anélkül hogy lehet élni??? És nem arról volt szó, hogy pár hét, és ez nyár elején volt?? Vagy rosszul emlékszem?

      Amúgy egy ilyen részhez, de általában az összeshez , elég ekkora komment, ha épp nincsenek velős gondolataid, amit meg akarsz velem osztani. Nem ragaszkodom a kisregényhez, csak amikor van kedved hozzá, és élvezed, hogy írsz...

      Imádlak, apád is imád, úgyhogy nyugodtan lophatod a netét ;)

      <3<3

      Törlés
  13. Wow, csak ennyi wow.
    Ez ám a túlfűtött rész. :)

    K

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban kissé erotikusra sikerült...:P:P ;)

      B. <3

      Törlés
  14. Yesszsszszszz!
    Erre vartunk mar regota, latod mennyi ember fel van itt pezsdulve! :'D
    Vannak akik csak szimpla rosszindulatbol nyomnak lapozzunkot es nem is erdekli ez az egesz oket. Bezzeg teljes felhaborodasuk lenne ha valaki oket erintene negativ kritikaval. Huuuhh....mindegy hagyon mielott elkezdem itt kifejteni...
    A resz egyben picit vicces, aranyos, szerelmes, erotikus es meg sorolhatnam...hat en teljes K.O.-t kapok ezektol. Ilyenkor mindig feltoltodok toluk es ujra meg ujra elolvasom a resztxd.
    Best szo ez a "megszexellek" :'D hat en felvisitottam mikor azokhoz ertem ahol le volt irva. Jahj, elveszed az eszemet!
    Imadtam! Teged is imadlak, meg mindig fantasztikusan irsz!
    Hogy vagy?
    Legyjo!
    Nitus xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tusom, hogy van, aki azért nyom lapozzunkot az ilyen részekhez, mert nem szereti őket, dehát egy könyvben sem tetszik minden egyes oldal, mégsem tépem ki belőle, mert vagy szeretem az adott művet, vagy sem. Ahogy az emberekből sem lehet kiradírozni azokat a tulajdonságokat, amiket nem szeretünk bennük... mert akkor már nem ők lennének, nem igaz???
      Az MTF egy melegerotikával fűszerezett fanfic, ahol a lényeg Louis és Harry olthatatlan szerelme, és annak szaftos részletei:)))

      Jól vagyok, vagy fogjuk rá, hogy jól vagyok ;)

      Nehezen bírtam a négy napos esőt... megviselt.

      Remélem, nálad minden rendben. Puszillak <3<3

      Törlés
  15. Oh szent atyám!!! VÁÁÁÁÁ!!! Erre vártam már nem is tudom mióta!!! Ez aztabüdös!!! Omg!! Kihaltam,az egész egyszerűen eszméletlen lett!! Nagyon imádtam!! Ahhh!!
    Sajnos telon vagyok, és nem tudok kiemelni így részeket, pedig lenne mit, mert ez eszméletlen!!! Minden egyes betűje!! Kihalás!!
    Ez nagyon kellett! Teljesen kiütött!! kdjdjxbdsnxjkd
    Megszexelte!!! Meg baszki!!! (Bocsi :D) Ahh nem bírom, ez KO!! Egyszerűen nem tudom szavakba önteni, hogy ez milyen kurta jó lett!! Még mindig a hatása alatt vagyok, és látom magam előtt az egészet!! Eszméletlen vagy, csodálatos!! Alig várom a folytatást!! :D
    Oh végem!!! Koporsót kérek! Köszönöm!!
    Ui. Látod mindnekit rendesen felizgattál! :D :p
    Imáááádooom!!!
    Pusziii ❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Képzeld, ma azzal jutalmazom magam, hogyha válaszoltam az összes komira, akkor megyek, és elolvasom a landp-t.... micsoda ütős érv, ami rávesz, hogy még ilyenkor próbáljak ép ésszel gondolkozni, és válaszolgatni. Persze, ez nem fog sikerülni, de a szándék a fontos.
      Nos, mekkora pancser vagyok, hogy egy hétre esett a két szex, itt is, és az SS-ben is, ahol egy komplett nyarat kibírtatok nélküle... hihetetlen, mennyire el tudom szúrni az időzítéseket. Mindegy. Itt egy loutops, ott egy harrytops, tisztára, mint a svédasztal :P:P

      örülök, hogy tetszett és remélem, odaát is vár rám valami finomság... vagy én is megszexellek, de nagyon!!! ;)

      Én is puszillak. Mennyi van még hátra???? ;)

      Törlés
  16. Ez tényleg isteni volt!Úgy értem mind a 128 fejezet.Nagyon szeretem a vicces beszólásaikat :D a kibékülős szexüket.Igen tudom ehhez össze is kell veszni de akkor bőgőzök is rendesen. Rám nincs igazán hatással az 1D valódi történései mert legelőször is fanfictben" találkoztam ,,velük.Azóta rájuk kerestem,nem rossz a zenéjük(és bocs nehogy megbántsak valakit ) de jobban élvezem a Larrys történeteket :D Eszméletlen jó vagy <3 Várom a folytit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos, ha valaki mind a 128 fejezetet szereti, akkor én leborulok előtte, de komolyan. A múltkor beleolvastam a közepébe, mert valamit kerestem, és annyira középszerű volt, meg unalmas, hogy inkább becsuktam a francba, nehogy kitöröljem. Ha lenne időm, legalább kijavítanám, de sajna nincs...mindegy, a múlt is ez életünk része, igaz?

      A 1D zenéje nekem a szívem csücske, bár elsősorban larrie-nek vallom magam... de azért van pár szám, ami nélkül sivárabb lenne az életem.
      A larrys történetek nélkül pedig már el sem tudnám képzelni a napjaimat... :)

      Köszönöm a dicséretet, és hálás vagyok, amiért írtál. <3<3

      Törlés
  17. Jaj de szerettem ezt a részt! Pont olyan SZERETKEZÉS ami a kedvencem és úúúúúúúúúúúgy imádtam. Háromszor is elolvastam. Ami durva, mert a kedvenc blogjaim részeit sosincs időm elolvasni de ennek találtam egy kis időt mindig. <3 Úgy imádom, hogy voltak benne közben cuki elszólások és minden kurva betűből ömlik mennyire szeretik egymást és ez az, ami nagyon kellett most nekem! És nem basztam fel magam rajta és totálisan kikapcsolt ahányszor olvastam ami nagyon jót tett pl hétfőn amikor az egyik tanár szétalázott. Hülye fasz. Mindegy, a lényeg, hogy nagyon köszönöm amiért a blogjaiddal totál kikapcsolsz. <3 El sem hiszem, hogy már 7 hónapja olvasom. Atyaég.:O
    És ne hari amiért ilyen szentimentális hangulatba vagyok meg ilyenek, de ugye mi jóba maradunk ezek után is? Beledöglenék ha nem. Jaj, kommentbe erről mindig könnyebb beszélnem.
    Tudod, hogy szeretlek. Ugye?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye tudod, hogy ez is, és az SS is a te kedvedért lett ilyen????? Ugye tudod, hogy különben valószínűleg nem maradtak volna ennyire finomak és kényeztetőek... de ez így volt jó.
      nem is mesélted, mi volt a suliban... nem szeretem, ha innen kell megtudnom ilyeneket.

      Örülök, ha ki tudsz kapcsolódni, míg olvasol, és sajnálom, hogy mostanában kevesebb az időnk mindkettőnknek.
      Megértem, ha itt könnyebb, mert itt nem válaszolok egyből...
      Azt is remélem, hogy megoldjátok, amit meg kell. Mert van, amiért érdemes kompromisszumot kötni. :)

      Persze, hogy jóba maradunk, .... egészen addig, míg holnap megint össze nem veszünk. És ez is belefér... ;)

      Nem, nem mindig tudom, de majd kiírod a falamra legközelebb, és akkor ha elbizonytalanodom, csak átmegyek a másik szobába, és megnézem...oké??

      <3<3

      UI:Én is... always.

      Törlés
  18. OMG atya èg fuhhh ez ahw xD hangtalan szavakkal ordítok xD ez ez huhh eszeveszetten jó volt :D őrűlt vagyok xD hahah most komplett hűlyènek nèzhetek ki kivagyok nyúlva az ágyon ès vigyorgok xD szertűnk
    Puszi: Meli
    Ui: bocsi hogy mostanában nem komizok :( de bevagyok táblázva nincs sok időnk itt a suliban :/ de mindíg elolvasom meg Fb-n is :)
    :* ❤✌

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy, hogy most szántál időt arra, hogy írj nekem. Hidd el, akár két sor is megteszi, tényleg. Egyszerűen csak szükségem van a visszajelzésetekre. :)

      Örülök, hogy ennyire tetszett a rész. Nem is gondoltam, hogy a kényeztetős szexnek ekkora rajongótábora van...:)

      Puszillak <3

      Törlés
  19. KHJVGFJFJDSFHGFSJF BECCAA FKHSAFGFSGKRGKG AHHHH SZEX VAAAAAN :D :D ohhhh
    és nem is akármilyeeen uhh
    Miért hallom Lous harsány kacagsát miért? NEM AKAROM ÓHH SZENT ISTEN, MEG JéZUS éS MáRIA FREE ME SAVE ME
    Louis vetkőzik a medence előtt HARRY meg nézi megdöglök
    Louis tummy fkhghagg neem akarok sírniiii neem ahh
    Beletúr a hajba én meg befekszem a koporsóba meztelenül ott áll egy szll semmiben és a hajba túr, miközben Harry nézi mert "louis is a great person to just like sit and kind of like just admire what he’s like"- lőjj le ölj meg Becca Delete me miért vagyok ilyen???
    Lentről felfelé nézett rajta végig és és a szemébe fúrta a pillantását MEGHALOK
    óHHH BASZDMEG Kezdődik
    csak épp hogy egy kicsit megízlelje nem nagyon HAGYJON MINDNEKI én is mindjárt ízlelek egy kis feketeföldet
    "Szeretem, ha ő irányít. Szeretem, ha igazi férfi. És szeretem, ha a szemeiben látom, hogy mennyire kíván."-Same Harry me and you both én is szeretem ha a szemeiben látom a vágyat, hogy mennyire akar téged SAME
    HARRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AHHHHHHHHHHHHHHHHH NEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    Louis nézi, hogy Harry úgy kényeztesse ahogy ő szeretné- ez az én vallásom (tudom, hogy nem vagyok normális :D)
    Harry harapja Louis combjait, majd szivja- na jó vallást váltottam.
    "Van ez az apró kis fétise: Imádja, ha megjelölöm, én pedig örömmel teszek eleget a vágyainak"-És Louis és én is ugyanazok az emberek vagyunk.. jelölgessétek csak egymást nyugodtan, de mutasstok is meg néha pls hogy csods 30 percet töltsek azzal, hogy belehaljak
    " A másik oldalt is kiszívtam, mert imádom a szimmetriát, aztán ismét egy kis nyalakodás, és áttértem a hasára."-Na igen müvészlélek Harry brmit alkot annak tökéletes összhangban kell lennie :D My son
    awh awh awh ♥ Louis pocujára puszika ♥ XDDD előre eltervezett minta
    Végem van attól, hogy Louis Harry haját tépi..minden mozdulatot látok
    Jó Louis Tops JÚNÓ :D De imdom mikor Harry erőszakos olyannyira, hogy elkezdtem remegni
    Harry és az óvszerei
    Louis hát azért van nála gumi, mert Harry 365 nap alatt 420 nőt dug meg nem tudtad ejnye
    iGEN Az igazsg elhangzott hogy brmikor dughassatok
    Nem Harry egyáltalán nem vagy szexmniás csak meglovagolod a lámpát vagy mi az koncerten, mega mikrofonállvnyt, nem serintem sem áhh dehogy DE TELJESEN IGAZAD VAN és imdom hogy előrelátó *--*
    NEM BÍROM én ezeket a vektőztetéseket ÓHH JéZUSOM
    xddd :D Hihetetlen vagy :D imáááádom :D Becca :D :D xdd annyira imdom, hogy szétröhögöm magam egy szexrész közben, mert ez így megy náluk és levegőre van szükségem, mert nem bírom, mert mert ugyanez van tudom ahhhh
    Harry bimbijeiről mindig gondoskodnak na ez nem olyan nagy bűn, csak néha mr függ§ lesz és nem elég neki a napi mondjuk 5 alkalom Hihetetlen
    Pavlovi reflex :D :D visítok :D :D


    "Lerángattuk a vizes nadrágot, amihez le kellett ülnöm az ülőkére, és nagyon röhögtünk, mert úgy tűnt elveszítjük a csatát."- most nézzél hülyének, de ez az egyik kedvenc mondatom a részben ANNYIRA Váááááá éS IGEN IGEN éS JAAAJ


    "- Ha nem fenyegettél volna, hogy nem szexszelsz meg, nem lenne rajtam…
    Félbehagyta a mozdulatot, és előrehajolt, hogy mosolyogva megcsókoljon.
    - Annyira imádlak!"-Kis cukorfalataim ♥♥♥ Hihetetlen,felfoghatatlan, hogy ilyen hatssal vannak az emberre ez ne normális kell egy külön terápia a larrieknek mert ez ez már súlyos
    Harry te mit nem szeretsz durván? kong a vészharangom, Szükségem van valami nyugtatóra.
    Szerelmes érintések A HALáLOM
    neeeeeeeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeee Louis Harry testrészeit dicsére és annyira hallom az érzelmes vagy vággyal teli hangján, majd azt követően Harry nyöszörgését
    Csókoljaaa a lábátahhhhhhhhhh
    Írj könyvet Louis Harry testéről köszi!!!
    Louuu pls

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "-Gyere, élvezz el!"-Jóooo kurva élet hagyjál!!
      Louuu keze neee most sírok ennyi NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE miért? My tiny son és rohadtul nem bírom faszooom uhhh krva élet na amikor felvagy izgulva és meghatódva és cukisg van és véged na ez van
      Harry igazat beszél megint, ő már csak tudja hiszen napi szinte van kapcsolatba minden testrészével, méretek,arányok
      Na most volt elég nem bírom
      "Sűrűn jelent meg a nyelve hegye, hogy lihegéstől száraz ajkait nedvesítse be, de néha odahajoltam, hogy én tegyem meg helyette. "-OHH FUCK!!
      Louu!!!! egy igazi Gentleman LEAVE ME ALONE nem ahhhh ezt ne
      "A külvilág felé ő egy nemtörődöm, beképzelt kis pöcsfejnek látszik, aki mindig viccelődik és kötözködik, holott valójában egy okos és különleges ember, isteni humorral, valamint egy igazi férfi, aki mellett különlegesnek érezheted magad."-BECCAAAAA!!!!! miért? Miért csinálod ezt??Zokogok
      "Összeölekezve sétáltunk a napozóig, ahol egy fürdőlepedőbe csavart, gyorsan leitatta rólam a vizet, míg én az egyik felével a hajamat dörzsöltem, mert nem akartam eláztatni az ágyat."-összeölelkezve sétáltak el és Louis fürdőlepedőbe csavarta Harryt WHY?
      Louis Harry nyakát csokolgatja és a víz és ahhhh
      Harry nem tudsz csendben lenni
      A gyakorlat pls a gyakorlaaat Óh jézus
      "Mikor valaki úgy ismeri a testedet, mint a tenyerét, és tudja, mit, hogyan szeretsz."- T tudatosan kínzol, vagy csak neked is úgy rutinból jön??
      Együtt nyálazták be Louis két ujját,mikozben az egyik mr teszi a dolgát
      LOUIS!!! TE MOST VICCELSZ? AHHHH nA JÓ EZ AZ A GOND, HOGY LáTOM, AHOGY hARRY LASSU LéPTEKKEL MEGY ANAPOZÓ FELÉ LOU MEG MEG MEG AHHHHHH
      És eközben Louis nevet ahhhhhhhhhh
      Louis annyira tudja mit csinál és baszus még nevet rajta hát végem van Vote for tongue ahhhh
      Ahogy Louis elhúzza Harry kezeit az gyilkos nagyon mondjuk mi nem ... Harry hogyne tennél eleget a kérésének
      Jóoo jóoo okééé nem bírom ezt levegovel....Harry csak ugy ott neeee
      "Tudtam, mit csinál. Csak áll, magát izgatja, és néz."-Én meg csak ülök még de 5 mp múlva a koporsóban fogok fekudni tutti
      Harry BASZDMEG NE CSINÁLD
      eLMEGYEK ATTÓL IS HA CSAK OLVASOM
      Máris jobb ugye Harry?
      Szóval akkor holnap csak állsz vagy fekszel :D Nicee
      Nem Harry az comfirmed, hogy te nem vagy ember szoval a hangok miattne aggódj
      "- Ugye mondtam, hogy ne ígérgess felelőtlenül?! Imádom, mikor sikoltozol,kicsinál teljesen,de itt nem lehet!"-Én is tudtam, hogy HAROLD ez nem jó ötlet, de most ki kell bírnod
      És méghogy nem vagy szexmánis ahh nem kcsit sem egyáltalán hülyéskedsz Harry....Louis milyen kis cuki ad neki párnát, hogy sikíthasson, miközben úgy döfi, hogy szinte eltőrika napágy :D
      Amikor Louis megszexeli Harryt annak durranás nagyon nagy durranás a vége
      Louis a hangjt tompítsa, azzal, hogy Harry hátát harapja Im fine it´s fine
      Az van az a nagy hlyzet hogy a szex utáni cukiságok kikészítenek, a puszik, a simogatsok, a szavak NOO
      Haaa haaa Harry akárn még, de aggódik :D szemet szúr az embereknek ha már járni sem tudsz :D Életem :D Helyes vlasz Louis helyes
      XDDD így van így van, nem csak Loutops.. Harold pls Louiss ahhh *---*
      Másodszori olvasásra ilyen a reakcióm TE JÓ éG NEM VAGYOK JÓL EZ EZ CSODLATOS, MESéS, VARáZSLATOS éS GYILKOS VOLT belehaltam ANNYIRA éDESEK éS annyira djhhggjsgsyg hogy nagyon
      Imádtaam nagyon belehaltaaam F,JHSSJFGAFDKGAJDJG jah és üzenném a lapozzunknak, hogy im such a Demon Larrie but i have a power :) :) Just sayin´ :) :) :) :)
      :) :) :)

      Szóvaal ♥ Imááááááádtaam de nagyooon Ohh *--*

      Törlés
  20. Jaaaj ez nagyon jó volt♡ tudom lemaradtam némi kommentel, azok külön megvannak nyitva, és be is fogom pótolni, amint lesz a koliban normális géplehetőség :D

    VálaszTörlés
  21. Jaaaj ez nagyon jó volt♡ tudom lemaradtam némi kommentel, azok külön megvannak nyitva, és be is fogom pótolni, amint lesz a koliban normális géplehetőség :D

    VálaszTörlés