2014. december 18., csütörtök

LXXIV. Fejezet



Sziasztok!

Meghoztam az új részt, és remélem szeretni fogjátok.
Köszönöm a támogatást, és azt, hogy még ennyi idő után is szeretitek a történetem...

A karácsonyi meglepivel kapcsolatban egy apró infó.... sikerült 84 oldalt írnom, úgyhogy remélem edzésben van a szemetek, és bírjátok majd a gyűrődést, meg a nyálas, szerelmes történetet....

Mindenkinek türelmet és kitartást a karácsony előtti nagy hajtáshoz!

Legyen meg minden ajándék, amit szeretnétek beszerezni, és sikerüljön elintézni a még utolsó pillanatra maradó "legfontosabb" dolgokat....és ne felejtsetek el karácsony előtt megajándékozni egy rászorulót!! Ezt a hagyományt évek óta igyekszem népszerűsíteni, és a kezdeményezésünk idén már közel 350, szegénységben, szükségben élő kisgyereknek juttatott ajándékot, mégpedig személyre szólóan, mindenkinek azt, amire vágyott.... Hihetetlen érzés! Ti is tapasztaljátok meg, azt kívánom.

Jó hangulatú ünnepi készülődést mindenkinek, és jó olvasást.

Puszi: Becca





Szeretem Los Angelest. Nem azért, mert olyan különleges, hanem pont azért, mert én vagyok benne hétköznapi. Annyi sztár jár-kel az utcákon, hogy hozzájuk képest én csak egy átlagos srác vagyok, aki bevásárol a zöldségesnél, edzőterembe jár, és megvárja a pasiját egy parkban, hogy együtt ebédeljenek. Nem tudom, hogy Finch tökéletes szervezésének, és hihetetlen háttérmunkájának köszönhető-e, vagy van egy őrangyalunk, aki gondoskodik róla, hogy ne bukjunk le, de még egyszer sem fordult elő, hogy lefotóztak volna L.A.-ben. Azokért a napokért élek, amit ott eltölthetünk, viszonylagos nyugalomban. Mondjuk Harry azért mindig összecopfozza a haját, és felvesz egy napszemüveget, meg egy baseball sapit, ormótlan pólóval és trapézfarmerrel, amiről senki nem sejtené, hogy a nagy Harry Styles, a cicanacik királya képes ilyenekben kimenni az utcára. Én pedig az arcomba fésülöm a hajam, és jóformán meg sem borotválkozom, amíg ott vagyunk. Csak az első négy napban szokott reklamálni, hogy kipirosodik a bőre a borostámtól, de utána már kifejezetten szereti, ahogy csiklandoz a szakállam.

Ma este különleges programunk lesz. Ed koncertjére megyünk, ami azért nagy szám, mert ott azért sokkal könnyebben észrevesznek, mint a Harrington Road-on, ami a város szélén van, és ahol az általános utcakép: kutyasétáltató nénik és kismamák babakocsival.
De Harry ragaszkodik hozzá, hogy elmenjünk, mert valami meglepetéssel készül. Olyan titokzatos, mintha Atlantisz felfedezéséről lenne szó, és az izgalma lassan rám is átragad.
Már délelőtt tűkön ültem, és alig bírtam magammal, ezért elmentem futni, amíg ő egy megbeszélésen volt, aztán ebédet főztem (a kedvencét: pármai sonkába és sajtba forgatott csirkét, krumplival, amit legeslegelőször főztem vacsira, mikor összejöttünk), és úgy vártam, hogy hazaérjen, mint a messiást. Mikor sms-t írt, hogy csak négy körül érkezik, azt hittem az orrom a földig lelóg a bánattól, de aztán erőt vettem magamon, a teraszon megnyírtam a sövényt, aztán beültem a jakuzziba, és a kedvenc számaimat hallgatva bugyogtattam magam.
 A négyből végül fél hat lett, de nem akartam elszúrni az estét azzal, hogy szemrehányást teszek. Nyilván fontos és halaszthatatlan volt, különben biztos velem lett volna, ha teheti.
Egy phaleopsis-szal a kezében lépett be az ajtón, és a szeme a szokottnál is jobban csillogott.
- Ne haragudj, kicsi! Elhúzódott a dolog.
- Semmi baj. Volt dolgom – mondtam, és közben már a kezemet nyújtottam a virágért, mert alig vártam, hogy kibonthassam és megnézzem, ezúttal milyen ritkaságot szerzett be nekem. Elhúzta előlem.
- Milyen dolgod volt? – kérdezte a szemöldökét összeráncolva. Na nem már, hogy ő számoltat el engem!
- Például, hogy körömollóval megnyírjam a teraszon a bukszusokat. Kifaragtam belőlük egy lovas szobrot –válaszoltam komolyan. Egy pár pillanat eltelt, mire felfogta a szavaimat, de akkor kipukkadt belőle a nevetés, amihez én is csatlakoztam. Ahogy újra az orchideáért nyúltam volna, elfordult, az asztalra tette, elkapta a kezemet, magához rántott, és szenvedélyesen a számra tapadt.
- Hmmm… de finom az illatod. És milyen puha vagy. Kívánlak…- dünnyögte a nyakamba, és hogy nyomatékot adjon a kijelentésének, hozzám dörgölőzött. Erekciója a hasamnak feszült, amitől minden kétségem elszállt volna, ha egyáltalán van. De mivel általában álló dákóval lép be az ajtón, ha hozzám jön haza, nem ért meglepetésként a dolog. Bár sokszor felmerül bennem a félelem, hogyha a libidója máskor is ekkora, én meg a világ másik felén vagyok, akkor vajon nem örvendeztet-e meg vele valaki mást, de eddig mindig sikerült elhessegetnem a féltékenységet, ami lesben állt. Harry teljesen monogám, és hűséges típus. Soha nem láttam még, hogy egyáltalán megnézett volna egy pasit, vagy egy nőt. Soha.
Közben a keze a pólóm alá settenkedett és a hasamtól indulva lágyan cirógatta a bőrömet, míg el nem ért a mellkasomig, és finoman megcsípte a bimbómat, ami addigra már meredezve várta a kényeztetést.
- Harry! Nincs már időnk, ha időben oda akarsz érni. Mindjárt hat óra van, és még ennünk is kellene, meg fürödnöd…- Felhúzta a felsőmet, és finoman a fogai közé vette, amit eddig csak az ujjaival morzsolgatott. Lihegni kezdtem. - és nyolcra… beszéltük meg… Ed-hhel. – Már én is teljesen fel voltam izgulva, és igazából cseppet sem érdekeltek a felsorolt dolgok, csak az, hogy levetkőztessen, és keményen belém hatoljon.
- Igazad van – emelte fel a fejét, és a helyére igazította a ruhámat. Ellépett mellettem, a konyhába ment, majd belekukkantott a serpenyőbe, és elégedetten felmordult: - Farkas éhes vagyok!
A döbbenettől szólni sem tudtam. Nem fordult még elő, hogy az evést választotta volna szex helyett. Csalódott voltam, és rémült. Már nem kíván úgy, mint régen? De hisz én mondtam neki nemet. De akkor is… Meg kellene már tanulnom, hogy ne játszadozzak. Harry nem érti az ilyen mondvacsinált dolgokat. Ha dugni akarok, akkor ne soroljak kifogásokat. Megérdemeltem! Nagyot nyeltem, aztán kitálaltam az ebédet vacsorára, és magamban dühöngve falatoztam, míg ő jóízűen lapátolta magába az ételt.

A klub az elit negyedben volt, egy hatalmas felhőkarcoló aljában. Kint már gyülekezett a tömeg, míg mi a hátsó bejáraton surrantunk be, ahol a személyzet és a művészek. Egyenesen Ed öltözőjébe mentünk. Harry jól ismerte a járást, látszott, hogy nem először fordul meg itt.
- Sokat jársz ide? –kérdeztem, ahogy keresztülvágtunk az egymásba nyíló folyosókon.
- Voltam már párszor –válaszolta nemtörődöm hangon, amitől nekem idegesség villámlott át a testemen. Fogalmam sincs, milyen életet él, ha nem vagyok vele. Nyilván nem ül a négy fal között, ahogy én sem, de akkor is aggaszt, hogy olyankor jön-megy, bulizik. Rengeteg haverja van már a városban, és mindenütt tárt karokkal fogadják. Mindig azt mondja, ez is része a show businessnek, de engem nem győzött meg igazán. Nem tehetek szemrehányást, hisz semmi okom rá, de a zöld szemű szörny lassan rést talált a pajzson, és kezdett befurakodni az elmémbe.
Megálltunk egy ajtó előtt, amire elmosódott betűkkel az ÖLTÖZŐ felirat volt felpingálva, de Harry megtorpant. Hirtelen megfordult, először mélyen a szemembe nézett, aztán a folyosót kémlelte. Végül megragadta a kezemet, és maga után húzott. Pár lépést tettünk csak meg, mikor benyitott egy ajtón, aztán, mielőtt beleshettem volna mellette, berántott, és a becsukódó ajtónak nyomott. Szinte rám támadt. Az ajka már az enyémen volt, a nyelve habozás nélkül tört a számba, a kezei a csípőmet húzták magához, és terpeszbe lépett, hogy jobban összesimulhassunk.
- Szeretlek! – suttogta a számba. – Hihetetlenül jó érzés, hogy ma itt vagy velem. Minden nélküled eltöltött nap csak elvesztegetett idő.
- Én is szeretlek Haz! –válaszoltam könnyes szemekkel. Újra csókolt, szenvedélyesen és kitartóan, míg úgy nem éreztem, kicsúszik a lábam alól a talaj. Még mindig úgy el tudja venni az eszemet, hogy elvesztem a kontrollt, és megszűnik a külvilág. Csak őt érzem, csak rá vágyom.
Lassan húzódott el, még apró csókokra vissza-visszatérve, míg végül egy nagy sóhajjal kiegyenesedett.
- Mennünk kell! –sóhajtotta, és a hajába túrt. Csak bólintani tudtam. Lenyúltam, és eligazítottam magam a nadrágomban, amit Harry gödröcskés félmosollyal nyugtázott, és mély levegőket vettem, hogy helyreálljon a légzésem. Megválaszolta a fel sem tett kérdéseimet, és megnyugtatott, anélkül, hogy hangot adtam volna a kétségeimnek. Őrülten szeretem!
Kikukkantott a folyosóra, aztán hátranézve bólintott, hogy mehetünk, és szépen visszasétáltunk ahhoz az ajtóhoz, ami előtt pár perce megtorpant. Határozottan benyitott, és mikor üdvözlésképp felharsant Ed jól ismert hangja, el is feledkeztem a gondjaimról.

A koncert fantasztikus volt. Persze nem merészkedtünk be a tömegbe, az azért már túl nagy merészség lett volna a részünkről, de oldalról, a takarásból hallgattuk végig az egészet. Imádom Ed Sheerant, akkor is imádnám, ha nem Harry egyik legjobb barátja lenne. Hihetetlenül kedves, nyíltszívű, jó humorú srác, aki olyan tehetséges, mint a nap. Hazza és ő napokig el tudnak üldögélni, és zenéket írni, csak néha szakítják meg a szeánszot, mondjuk egy kis tetoválással, mert Ed ahhoz is ért… nem is kicsit.
Most is zseniális volt, minden számot olyan átéléssel, szívből énekelt, ami magával ragadja a hallgatót is, mert úgy érzi, neki szól, vagy az ő érzéseit közvetíti.
Már túl voltunk a javán, és csak azt sajnáltam, hogy nem dőlhetek Harry széles mellkasának, hogy összefonja rajtam a karjait, és összesimulva andaloghassunk a zenére, mikor Ed leengedte a gitárját, és a mikrofonhoz hajolt:
- A következő számot szeretném két jóbarátnak ajánlani, akik szerelembe estek.– A szívem kihagyott, levegőt sem vettem, mert azonnal tudtam, hogy ezek mi vagyunk.
A tömeg kiabálni kezdett, hogy Larry…
- Nem azok, akikre gondoltok, bár nekik is szólhatna –tette hozzá Ed, és máris tudtam, hogy a net felforr, ha ez felkerül. Harry leheletét éreztem meg a nyakamon.
- Együtt írtuk Eddel, csak nem akartam, hogy kitudódjon. Ez a tied! – Apró csókot nyomott gyorsan az arcomra, aztán elhúzódott. Felhangzott a szám, aminek minden sora a szívembe hatolt. Olyan érzelmeket váltott ki belőlem, hogy tehetetlenül álltam, miközben az arcomon  megállíthatatlanul ömlöttek a könnyek.
Szerettem volna megfordulni, és megölelni Harryt, de nem tehettem. Így is nagyon vékony a jég, amin táncolunk. Ettől kezdve csak azt vártam, mikor lesz vége a koncertnek. Nem is hallottam a többi számot, csak az én dalom sorai visszhangzottak a fejemben.
Harry sejtelmesen mosolygott, mikor már az autó felé sétáltunk, még azelőtt, hogy az utolsó szám is elhangzott volna, és a tömeg kiözönlik a klubból.
A kocsiban bekapcsolta a lejátszót, és rögtön felcsendült a szám, ami nekem, rólunk szólt, mint annak idején a Little Things. Felnéztem Harryre, és ismét könnybe lábadtak a szemeim. De most láttam, hogy belőle is mély érzelmeket vált ki a zene. Hozzá hajoltam, finoman beletúrtam a hajába, és lehúztam magamhoz a fejét, hogy egy futó csókot adhassak a szájára.
- Vigyél haza! – suttogtam, mikor elváltam tőle. Csak bólintott, nem válaszolt. Olyan sebesen kanyargott az úton, hogy behunytam a szemem, és próbáltam nem leselkedni, mert a frász kitört. De olyan jól vezet, hogy semmi okom nem volt az aggodalomra. Csikorgó kerekekkel parkolt le a ház előtt, aztán szinte kiugrottunk az autóból és futva igyekeztünk a lakásunk felé.
Még az ajtón sem értünk be, mikor már előrenyúlva gomboltam az ingét, míg ő a kulccsal bajlódott, és ahogy beléptünk, úgy rúgta le a csizmáját, hogy az egyik a nappali közepén landolt. A karjába kapott, a szája feldúltan kereste az enyémet, én pedig az ölébe ugrottam, átfogtam a combjaimmal a derekát, és a haját téptem hevesen.
- Dugj meg! Kérlek! Most azonnal! –lihegtem a szájába, mire felmordult, és lerántotta a pólómat.
- Órák óta máson se jár az eszem! –Délután miattam maradt el a szex, de most tulajdonképpen örültem neki, mert ekkora érzelmi töltettel, mint amit a koncert adott, más dimenziókba nyílik átjárás a szeretkezéssel. Közben Harry a teraszra cipelt. Ott letett a földre, és egy pillanat alatt lerántotta a nadrágomat, az alsómmal együtt. Ő is ledobta a ruháit, és előrehajolva a jakuzzi gombjai fölé hajolt. Egy pillanattal később megjelentek a buborékok, aztán az egész víz szinte forrni kezdett. Harry megfordult, a fél karját a térdem alá simította, a másikkal a hátamat támasztotta meg, és úgy kapott ölbe, mint egy mennyasszonyt.
- Átemelsz a küszöbön? –kérdeztem mosolyogva.
- Átviszlek a Himaláján is, ha azt akarod. – Közben a szemembe nézett, és láthattam, hogy komolyan gondolja, bármit megtenne értem.
Fellépett a lépcsőn, aztán lassan ereszkedett le a túloldalon, engem szorosan tartva, teljes biztonságban. Elsőre felszisszentem, mert még nem melegedett fel teljesen a víz, de Harry forró ajkai gyorsan felforrósították a testemet. Kapkodva tapogattuk egymást, mintha most érintenénk először, mintha nem ismernénk a saját testünknél is jobban a másikét. Mikor végre átfogta merev szerszámomat, hátrahajtottam a fejem, és csak nyögdécselni tudtam. Pillanatok alatt a csúcs közelébe értem, ezért lefogtam a kezét.
- Lassíts! Mindjárt elélvezek – nyöszörögtem kínlódva. A zöld szemekben csodálat csillant, ahogy rám nézett. Enyhített a szorításon, aztán elengedett. Megfogta a csípőmet,  magára emelt, és ismét csókolni kezdett, de most olyan lágyan, és lassan, hogy a libabőr ellepte a testemet, még úgy is, hogy a meleg vízben ültünk. Az ujjai a hátamat simogatták, néha végigkarmolva a gerincem vonalát, aztán ahogy beértek a víz alá, széthúztak, és izgatni kezdték az ánuszomat. Nem volt szükség nagy előkészítésre, annyira vágytam rá, hogy magamban érezzem, és egybeforrhassak vele. Kitágult pupillákkal, csodálkozva nézett rám, ahogy rájött, mennyire kívánom.
- Igen! Ennyire akarlak! – súgtam neki, és a lábammal megtámaszkodva a kis padon, amin ült, felemelkedtem, lenyúlva beigazítottam a szerszámát, és egyetlen, erőteljes mozdulattal ráereszkedtem.
Harry felhördült, a torkából egybefüggő nyögések törtek elő, a szemeit lezárta, és próbált uralkodni magán, de nekem eszemet vette a vágy, és hiába próbált lefogni, hogy időt nyerjen, a vízben nem volt esélye. Egyre fokoztam a tempót, úgy lovagoltam rajta, mintha a derbin lennék, és karnyújtásnyira lenne a győzelem, miközben a fülébe csúsztattam a nyelvem. Benyúlt kettőnk közé, marokra fogott, és erőteljesen pumpálni kezdett. Ettől lecsökkent az előnyöm, mert képtelen voltam a mozgásomra koncentrálni, csak a fokozódó gyönyör töltötte be a testemet.
Harry felnevetett, és a nyakamba harapott.
- Most legyél olyan nagy legény! –kuncogott, ahogy lassan elernyedtem a karjaiban, és zihálni kezdtem. A szabad kezével megszorította a csípőmet, picit megemelt, ami a vízben könnyű volt, aztán lassan, érzékien mozogni kezdett. Eleinte panaszosan morogtam, mert normál esetben a gyors, határozott mozdulatokra gerjedek, sőt, egyre inkább a durva behatolásokra, de most, amikor végre sikerült befelé figyelnem, rájöttem, hogy minden döfésével eltalálja azt a belső, titkos pontot, ahonnan a kéj legmélyebbike fakad. Rászorítottam a fejét a nyakamra, ő szívni és harapni kezdte, a keze erősebben szorította a farkamat, és újra felvágódott a csípője, amitől ívbe hajlott a hátam, és sikoltoztam volna, ha nem tapasztom be a számat a saját tenyeremmel.

Összesimulva aludtunk, ahogy mindig. Harry magától értetődően fonta rám hosszú lábait, így béklyózva édes fogságba. A testünk annyira ismerte ezt a helyzetet, hogy pillanatok alatt ellazultak az izmaim, és kielégült sóhajjal hajtottam a karjára a fejem.
- Aludj jól, kicsi! –suttogta a fülembe. – Szeretlek
.

24 megjegyzés:

  1. Oh, istenem, hogy ez mennyire édes lett :3 Ed Sheeran koncert :3 <3 Louis te meg ne legyél fétékeny, ez a göndör félisten oda van érted :3 De ha netalán nem ìgy lenne (azt kétlem) akkor meg kiherélem :D Imádom ezt a történetet és nagyon várom, hogy mi lesz itt még ;)
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod, a zöld szörny mindig lesben áll ;)

      Én is nagyon várom, hogy mi lesz itt még, mert jelen pillanatban fogalmam sincs :)) Remélem a fiúk feldobnak egy coming outtal.... akkor asszem három hétig írnám a nyálas, csöpögős csodákat:))

      Törlés
    2. Ne is mondd! Bár én nem hiszem, hogy írnék a coming out után, mert az lenne az életem utolsó napja, ugyanis meghalnék :3 De legalább boldogan <3 Hozd gyorsan a kövit :3

      Törlés
  2. Na ilyenkor aldom az eget, hogy beteg vagyok ^^ fantasztikus mint mindig :') ED URISTEN AAAAA annyira imadom <33333 Louis draga, ne aggodj, kerdezz meg barkit, aki latott mar titeket egy helyen, kapasbol megmondja hogy Harry talan meg jobban is oda van erted, mint te erte :))) ajjj olyan aranyosak*.* meg kanosak, de ez ertheto :'DDD imadom, siess a kovetkezovel :)) xxHori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De cuki vagy:))

      Én sosem tudom eldönteni, melyikük van jobban oda a másikért....de úgy látom, néha egyik, néha a másik,,,talán ezért működik még mindig.. :))

      Karácsony előtt nem hiszem, hogy tudok még részt hozni, mert a karácsonyi blog szinte felemészt....

      De igyekszem, te pedig gyógyulj meg!

      Puszi

      Törlés
  3. Ahahahahaaaaa de édesek! Ednek pedig kiváltképp örültem, nagy kedvencem! Még egy résszel bővült a csoda, nagyon várom a következőt!
    Puszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága!

      Köszönöm, hogy írtál, és örülök, hogy tetszett.

      Pici türelmet... az ünnepekre besokalltam egy hangyányit ;)

      De hozom, ahogy készen lesz.

      Puszi: Becca

      Törlés
  4. Jajj de imádooom Ed Sheerant jajj de imádom a Lou bottom sexet és istenem jajj de imádlaaaaaaaaaakkk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a Lou bottom az neked készült:)) Nem kapsz belőle sokat, de én is szeretem amúgy...van olyan helyzet, ahol nem is lehet más, nem igaz???

      Én is imádlak. <3

      Törlés
  5. Szia Becca:)
    Most semmire nincsen erőm, fél perc múlva beàjulok, csak azért írok, hogy tudd, ezt a sztoridat is kivégeztem(màrammeddigjutottam). Holnap, kisújj-eskü, egy egész regénnyel foglak kényeztetni.... De az nem most van. Jó éjt, dràga, holnap jövök. (Am szerintem , amikor ezt te ulvasod, nem kell jó éjtet kívànnom, de mind1.)
    Millió puszi, Danielle

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hidd el,,,éjjel három előtt nem igazán csúszol le nálam a jó éjt-ről:))

      És én is lassan beájulok.

      Köszönöm, hogy írtál, és várom (feszülten várom) a beígért regényt!!!

      Puszillak: Becca

      Törlés
  6. Ed <3 imádom őt, szerintem szörnyen imádnivaló :)
    Annyira szép ez a mindent elsöprő szerelem ami köztük van, rendesen féltékeny vagyok rájuk. Végre Harry is visszakerült a képbe és kiváncsian várom mi lesz a továbbiakban :)
    Ölel: Becca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát még én sem tudom, de majd az ünnepek alatt kitalálok valamit :))

      Boldog karácsonyt drága druszám!!!

      Találkozunk a karácsonyi blogon!! ;)

      becca

      Törlés
  7. :D megfigyeltem és akik ezt a blogot olvassuk, már meg sem lepődünk ha minden rész 18+ os :33 és ezt a lehető legjobb értelemben mondom:))
    egyszer Lou nyugodt ábrándozik a kövi pillanatban pedig Hazz karjaiban van:3
    nagyon jóóó
    és a Larrys karácsonyi törikből 84 oldal??:oo ohh nagyon ügyes!
    Ölelés

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát igen.... ez van... írok, és vagy veszekszenek, vagy dugnak... de mivel mindig rinyáltok, hogy ne veszekedjenek...így marad a...:))))

      Nem! Nem 84 oldal karácsonyi törikből.... egy karácsonyi töri 84 oldal :)))

      Tudod, hogy ha engednek írni, nem bírom abbahagyni.....

      Puszi:Becca

      Törlés
  8. Varázslatos fejezet volt, mint a többi.
    És én szörnyen imádtam, mint a többit.
    Hihetetlen a szerelmük, és káprázatos a köztük lévő összhang.
    ..
    Imádom a csodás írásaid, a fiúkat, és téged!
    És köszönöm a fantasztikus sorokat, minden új érzelmet, új impulzust, amit a történeteddel érsz el bennem.

    Fantasztikus írónő vagy, én pedig végtelenül fanatikus olvasód.

    Szeretlek,
    Silke

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te meg fantasztikus segítség,,,, örökre leköteleztél, és még éjjel ( a sok munka után) kommentetél is... igazi kincs vagy! imádlak!!

      <3<3

      Törlés
  9. Szia Becca, Hihetetlenül Csodalatos lett ismét Ed, koncert,es a first meal, szerelem, Larry szex ...te komolyan a halálomat akarod...Miutan elolvasom a More Than Friends részét (mindegyiket) azon gondolkozom es kattog az agyam,hogy mi van ha ez így volt,mert oke,hogy valósagos dolgok is vannak benne,mint pl a koncert,akkor amit Ed mondott, de mi van akkor ha a többi dolog is úgy törtent,ahogy megírtad? Na ilyenkor erek a roham végső fázisához,mikor belemélyedve a gondolataimba csak sikongatok es kapalódzok..Köszönjük ismét ezt a zsenialis,fantasztikus részt <3
    Ui: A karacsonyi meglepetéseket mar alig várom es erősítem magam,hogy ne haljak meg rögtön az elején....A New Yorki interjú Harry szerint Louis a kamera <3 Hihetetlen,hogy mennyire tudjak egymast szeretni en meg ilyen erős szerelmet nem láttam, a sok megpróbaltatás,tiltások ellenére is, egyre csak erősebb es erősebb No control minden alkalommal <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma egész nap a FOUR-t hallgattam,,, és a Loading Gun-nál mindig a crack vidi jut eszembe, és szakadok a röhögéstől:))

      Örülök, ha ilyen érzéseket, és gondolatokat váltok ki belőled... bármi megtörténhet... bárhogy lehet...de ha hiszünk larryben, akkor ha nem is pont ezek a pillanatok, de hasonlóak biztosan voltak/vannak... ez éltet :))

      Puszillak, és a karácsonyira készülj... dömping lesz. nem győztök majd olvasni.

      :)) Puszi

      Törlés
  10. Ebben a részben minden benne volt ami számít: Harry, Lou, cukiság cukiság hátán, Ed, Larry bizonyíték, és ...és SZEX! Ohh, Harry, milyen kis romantikus, és azok a vallomások.....ahhh, szerintem is minden nap, amit külön töltenek csak elvesztegetett idő!!! Annyira bele tudom élni magam ebbe a történetbe, lehet már nem is ütne annyira szíven, ha bizonyossá válna, hogy az egész Larry-s dolog csak a fanok agyszüleménye, addig biztos nem amíg itt olvashatok a csodálatos szerelmükről.
    Puszillak:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Gini!

      A technika ördöge megtréfált, és nem küldte el a neked írt válaszomat, az éjjel, de remélem, most is megtalálod majd!
      Soha nem fog kiderülni, hogy a szerelmük csak agyszülemény volt... remélem együtt öregszenek meg, és megadatik nekik az örök szerelem, de ha nem, akkor is biztos, hogy csodálatos dolgokat éltek/élnek át együtt, és hogy hihetetlenül szeretik egymást.. :))

      Boldog karácsonyt neked, remélem megkapod, amire vágysz ;)
      becca

      Törlés
  11. Kedves Becca!
    Itt is vagyok a beígért kisregényemmel, remélem, megelégszel vele. Csak, hogy tudd, teljesen őszintén írom ezeket a szavakat, semmi – na jó, talán egy ici-pici – elfogultság nincsen bennem. Tehát drága, itt van a „kő-kemény” igazság.
    Emlékszel amikor pár napja írtam A tanítvány-nál, hogy már az első mondatába beleszerettem? Ez itt sem volt másképpen, nekem elhiheted. Tudom, fejből tudom, anélkül hogy most visszaolvasnám, Louis el sem merte hinni, ami vele megtörtént. A kis drága. De tényleg. Nem tudom, szántszándékosan formáltad így a karakterét, de nekem mindig ott volt a képemen az az óriási vigyor, hogy „hát én imádom ezt a pasit”. Ne röhögj ki! Egyébként, ez később Harry-nél is jelentkezett, amikor pedig azokat a cukiskodásokat olvastam, azt hittem, helyben elolvadok. Jajj, néha AZOKNÁL a részeknél... szóval. Tudod... tökéletesen leírtad – most eszméletlen gáz lenne azt „mondanom”, hogy láttam magam előtt őket, ugye? –, én szerintem erre soha sem lennék képes. Én biztos vagyok benne, hogy túlszárnyalsz olyan írónőket, mint például Meg Cabot, vagy J.K. Rowling. Mindkettőtől olvastam, tőled is, szóval én TUDOM. De persze meg lehet, hogy lekicsinyítettelek ezzel, szóval inkább azt mondom, hogy te jobb vagy bárkinél! De most, ha nem baj, visszatérek magára a történetre. :D Még nagyon az elején, amikor beköltöztek a házba, most az jutott eszembe... szóval, hogy mennyire megváltozott azóta Louis. Mert tudd, ott annyira félénk volt, vagyis nem a félénk rá a legjobb jelző, hanem inkább az.. aki szeretne (mindennél jobban akarna) valamit, de nem tesz érte semmit, csak „gyönyörködik” benne. Nem? Jó, meglehet, hogy nem, de nekem valahogy ez jött le. És a „mostani” Lou pedig azért... (gondolok itt arra a részre, amikor megbilincselte Harry-t és.... AZT csinálta) sokkal bevállalósabb. :D Jajj, meg azok a részek, amikor Harry-nek barátnői voltak. Tudom, vagyis úgy emlékszem, csak arról írtál közülük, amikor Cher-rel volt, de te.. vagyis Louis „megemlítette” a többi csajt is, és azok a szavak... Mármint, hogy összetört a szíve, meg ilyenek. :( Olyan szomorúnak éreztem magamat, amikor Lou az volt. Ott volt a torkomban az a bizonyos fojtogató érzés. De aztán megint megkedveltem Harry-t(mert én akkor nem szeretem a göndör pasit, ha LouBaby szomorú miatta), amikor odament csak hozzá, és valami olyasmit mondott, hogy egy csaj soha nem fogja őket szétválasztani. Kis drágaságok... Ja, igen, még azt nagyon imádtam, hogy Harry-t Mr. Szívdöglesztőnek, meg ilyeneknek írta le. :'D És tudod, még szintén az elején, amikor arról volt szó, hogy mindent elmondanak egymásnak, nem titkolóznak, de „Lou” azért zárójelben megjegyezte, hogy kivéve azt, hogy halálosan szerelmes Harry-be. :D Meg amikor Harry 17. szülinapja volt és Lou rózsaszirmokkal, vagy mikkel akarta beszórni az ágyát... Jajj, kis szerelmesdrágaságosságosLouis-m. ♥ Aztán végül egy gyűrűt kapott, ami valami reménytelen szerelemről szólt, nem? Aztán pedig ott volt az a „kis” ajándék, hogy elutazhatott Lou... asszem’ Bora Borára(ugye?)... és... jajj istenem, Harry eleinte még rohadt cuki volt, de AZTÁN annyira megutáltam, érted?! Szegény Lou... pedig olyan aranyos volt, hogy pár óráig valóra vált az álma. :( Harry egy seggfej volt és néha még mindig az. (Elkalandoztam.) És tudod, volt, amikor a management ki akarta tenni a bandából Niall-t... :( És az, igen, az olyan cuki volt, hogy kiálltak mellette! :') *

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. * És, amikor Louis családjánál voltak, jajj, az unyukás beszélgetések végig nagyon aranyosak voltak... na, szóval, amikor megjelent Harry, akkor már egy ici-picit jobban szerettem, és az amikor Lou kiakadt, hogy ő neki valamelyik testvérénél(vagy többnél?:o) kellett aludnia, amikor Harry mellett is maradhatott volna. :D De aztán ott a parton, vagy hol, amikor olyasmit mondott, hogy idő kell neki, vagy nem is tudom, de annyira... izé(xD) volt, hogy ő elvárta Louis-tól, hogy várakozzon rá, amíg ő minden második lánnyal összejön... :( Aztán meg, már csak arra emlékszem, hogy összejöttek... Ja, nem, mert előtte bekavart Eleanor is. :P Valójában nekem semmi bajom nincsen ezzel a lánnyal, de ha Larry-nek bekavar, ne akarjon a sötétben összefutni velem! :'D Az, hogy Lou lefeküdt vele, szóval, akkor elég nagyot csalódtam benne. Jó, értem én, hogy azt hitte, Harry elhagyta Taylor miatt, meg minden, de én akkor sem ezt vártam volna tőle. Na, szóval, ott tartottam, hogy VÉGRE összejöttek! Az olyan cuki volt, amikor ott a management-nél, vagy hol, oda ők ketten értek a leghamarabb és Lou Harry ölébe ült (nem biztos, hogy pontos :P). Az annyira, de annyira édes volt!! Mármint nem ez – de ez is! – hanem, mikor Lou ki akart szálni onnan, de Harry valami olyasmit mondott, hogy a srácoktól ne titkolják már el, legalább ők irigykedhessenek. :'D Kis drágaságaim.♥♥ Aztán később, az egyik OLYAN jelenetnél... várj, mindjárt megkeresem... „Isteni ízed van. Ha valaki megkóstolja, biztosan a rabjává válik.” Ez... szóval, tudom, eléggé perverz mondat volt, de szerintem eszméletlenül édes is! ♥♥♥ Akkor nézzük csak tovább.... „KÉSŐBB” Tudod, hogy mire gondolok ugye? Jajj, a kis huncutok ☺ Cukik voltak, mikor karácsonyra készültek, akkor is, naggggyon! ♥ És Zayn... jajj, nagyon szurkoltam annak, hogy csak valami félreértés legyen, esetleg Harry képzelődött...(#Zerrie4ever) És most egy picit megnyugodtam, bár Larry ide, meg oda, aggódom Perrie és Zayn miatt (mármint a történetben :D). De térjünk csak vissza a főszereplőkre! Őrületesen cukkerek, bármit is csinálnak!:)
      Hjajj, azt hiszem most mennem kellene, szóval itt abba hagyom... De megígérem, hogyha nem is ilyen hosszút, de mindig fogok neked kommentelni. Az úgy elfogadható? És bocsánat a csúszás miatt. :)
      xxDanielle

      Törlés
    2. Hát ez valami őrület, hogy ennyi energiát, időt öltél abba, hogy megírd nekem, mennyire megszeretted a történetem. Borzasztóan hálás vagyok neked, és örökre leköteleztél, hogy ilyen részletesen kiemelted a kedvenc részeidet. Imádom olvasni, kinek, melyik részek a kedvencei,,, ebből szűröm le, mi érinti meg az olvasóimat.

      Hálás köszönet, és visszavárlak mindenütt,,, elég pár sor, hogy tetszett, mi érintett meg, és én már boldog leszek.

      Sok puszi, ölelés.... Boldog ünnepet! <3 Becca

      Törlés