2015. június 2., kedd

CIX. Fejezet

Sziasztok!

Hoztam az új részt, bár kicsit késve. Elnézést, de tényleg nehezen megy most ez az időszak, és félek kitenni a részeket... már ott tartok, hogy csak halogatom a dolgot, és agyalok, egyáltalán kell-e ez még ebbe a blogba...
Mindegy, megy amíg megy, és amíg olvassátok. Sokan írtatok, és ezért azt hiszem, még mindig van egy masszív tábor, aki szereti és ragaszkodik hozzá. Ezért aztán kikínlódom a novemberttől februárig tartó időszakot, mert bár Zayn miatt szomorú, de rengeteg fergeteges Larry pillanat volt benne, amit szeretnék még megírni. Aztán meglátjuk hova jutunk.
Legyen szép hetetek! <3
Becca

UI: Most látom, hogy megérkezett a 120. feliratkozó. Isten hozott!! Nagyon örülök neked (is)!
<3<3

*** Zayn ***

Arra ébredtem, hogy Alfons Louis hűlt helyén áll az ágyban, és éktelenül nyávog.
– Jézusom! Mi a baj, szépségem?  – kérdeztem tőle, de ahogy feltámaszkodtam, hogy szemügyre vegyem, azonnal átbújt a karom alatt, elégedetten befészkelte magát a párnámba, ahol előtte még a fejem pihent, és dorombolni kezdett.
– Nem mondod komolyan, hogy azért keltettél, fel, hogy kitúrhass? – néztem rá felháborodva, de ő már össze is gömbölyödött – amennyire hatalmas hasától tudott –, és becsukta a szemeit. A hasa minta hullámzott volna, és a hátán ugráltak az izmok, de nem mutatta jelét, hogy valami ne lenne rendben. – Oké. De csak azért, mert mindenórás, terhes asszony vagy. Nem fogsz erre is rászokni! – közöltem vele, aztán kimásztam az ágyból, és elindultam megkeresni Louist.
Kicsit késve értünk be a megbeszélésre, mert a zuhany alatt találtam rá, és hát…khmmm… elhúzódott a reggeli készülődés, de senki nem hányta a szemünkre, mert épp megint Zaynt osztották ezerrel.
– Malik, ez nem állapot. A szerződés azt is kiköti, hogy nem élhettek drogokkal. Szemet hunytunk a füvezés fölött, pedig hidd el sokba került a dolog, de most már nem tudod, hol a határ! – Higgs előredőlt, és Zayn arcába bámult vizenyős szemeivel. – Jó lenne, ha visszafognád magad. Nem érdekel kit húzol meg, de legalább olyan kurvákat válassz, akiknek fizetsz, és tartják a szájukat. Nem hiszem, hogy az egódnak hódításokra van szüksége, mikor százmillió lány hever a lábad előtt.
– Szállj le a szexuális életemről, Higgins! – szűrte a fogai között Zayn. Liam is megfeszült, és előredőlt, hogy oldalról lássa a barátját, és tudja, mikor telik be a pohár. Kivételesen hallgattunk, és nem azért, mert nem akartunk kiállni Zayn mellett, hanem mert eljött az a szinte hihetetlen pillanat, mikor sajnos a másik oldalnak volt igaza, és nem voltak ellenérveink.
– Majd akkor szállunk le a magánéletedről, ha nem az újságokból értesülünk róla. Az amerikai piacon kell a tiszta imázs, úgyhogy jó lenne, ha nem naponta kellene takarítani.
– Zsebetekben az egész sajtó. Csináljatok úgy, mintha manipulált képek lennének, vagy mit tudom én.
– Oké, de jó lenne, ha valami komolyabb dologgal tudnánk felülírni. Mondjuk, példát vehetnél a barátaidról – nézett ránk a malacszemű, életében először jó példaként emlegetve bennünket. Hirtelen nem értettük, de aztán leesett a tantusz, és úgy elcsodálkoztunk, hogy szólni se bírt senki.
– Jegyezzem el? – kérdezte Zayn ledöbbenve.
– Mondjuk… de el is veheted – bólintott Higgs.
Láttam, hogy Louis odahajol Zaynhez, és súg neki valamit, mire Zayn bólintott, és halkan válaszolt. Pár mondatot még beszéltek, aztán Zayn felegyenesedett.
– Rendben, eljegyzem. Úgy is ez volt a tervem.
Szinte hallottam, ahogy mindenkinek hatalmas kő esik le a szívéről. Valamiért azt hittük, ezzel megoldódnak a Zayn körüli problémák.

***Zaynmentes***

A megbeszélés további része már az új lemez promóciójáról szólt, arról, hogy novembertől hatalmas lesz a hajtás, és a naptárunkat szinte teleírtuk, újévig szinte nem is maradt benne szabad hely. Karácsonykor lesz egy-két szabadnapunk, de az is inkább csak úgy, hogy épp Amerikában leszünk, show-műsorokban lépünk fel, és lesz pár óránk, mikor nem lépnek a sarkunkra.
Nekem teljesen mindegy. Mióta Louis az ujjamra húzta a varázsgyűrűt, olyan hihetetlen nyugalom szállt meg, amire mindig is vágytam. Teljesnek éreztem magam, és mindenre elszántnak. Míg ő mellettem van, nem érdekel, mi történik körülöttünk.
Eszembe jutott a több, mint két évvel ezelőtti időszak, mikor ugyanezt éreztem, és a kezdetek, az X–Factor utáni időszak, ahol még csak ismerkedtünk egymással, mégis biztonságban éreztem magam, ha Lou mellettem volt. Semmi sem változott… vagy inkább minden megváltozott, csak ez nem. Őt figyeltem, ahogy az új személyiségével együtt járó, új stílusában beszélt. Az akcentusa, és a hangjából kiérződő dinamika, még most is megbizserget. Ahogy megnyomja a szavak elejét, az annyira szexi, hogy képes vagyok pusztán attól felizgulni, ha hallgatom. Ha véletlenül egy h-betűs szót ejt ki a száján, akkor már a nyáltermelésem is beindul, és úgy kell visszafognom magam, hogy tapperolni kezdjem. Minden esetre, alig vártam, hogy elszabaduljunk, és hazaérve felkenjem a falra. Eljátszottam a gondolattal, hogy letépem a ruháit, és a kezét összekötöm, hogy kiszolgáltatottabb legyen, aztán átmegyek rajta, mint egy úthenger.
Louis amúgy olyan, mint egy szeizmográf. Még csak ott tartottam a vágyálomban, hogy lerántom a pólóját, mikor hirtelen rám nézett beszéd közben, és anélkül, hogy elakadt volna a mondatban, rám kacsintott. Tovább fantáziáltam, és az agyamban már meztelenül állt előttem, reszketve a vágytól, mikor befejezte a mondandóját – amiből egy árva mukkot se fogtam fel –, majd hátradőlt, és két kezének ujjait jellegzetes mozdulattal támasztotta egymásnak. A takarásukból rám nézett, és a pupillái kitágultak. Nem tudom, hogy olvas-e a gondolataimban, de valószínűleg igen, mert megnyalta a száját, aztán be is harapta, lassan engedve ki a fogai közül, és közben láttam, hogy szaporábban veszi a levegőt. Egy másodpercre bevillant, hogy a hazaút előtt meglátogathatnánk a takarítószeres szentélyünket, csak hogy kibírjam azt a negyven percet, de rendre utasítottam magam azzal, hogy nem vagyunk már kamaszok. A visszafojtott szenvedély csak jót tesz a teljesítményemnek.
Tartottam magam a döntésemhez, ezért mikor végre lezárult a megbeszélés, és mindenki szedelőzködni kezdett, mi szinte egyszerre pattantunk fel, és a többiek felé kiáltva egy „sziasztokot”, kisiettünk az ajtón. Annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy egyikünk se indult el jobbra, a liftek felé, hanem rutinosan a lépcsőházba vetettük magunkat, ahol megint a korlátnak támaszkodva csókolóztunk egyet, ismét felidézve a csodás emlékeket, aztán letrappoltunk a lépcsőn, hármasával szedve a fokokat. A kocsinál odadobtam a kulcsot, Louis beült, egy mozdulattal előrébb húzta az ülést, mert az én, langaléta lábaimhoz volt beállítva, és mikor becsatoltuk magunkat, csikorgó kerekekkel hajtott ki a parkolóból.
Hazáig egy mukkot sem szóltunk. Mindketten a készülő eget rengető orgazmusokat tervezgettük. Ebben jók vagyunk. A szex eltéveszthetetlen illata kezdte betölteni a teret, anélkül, hogy egymáshoz értünk volna. Néha rám pillantott, és egy szemvillanásával levetkőztetett. Már feszültem, és szinte görcsölt a hasam, de csak halkan nyöszörögtem kínomban. Louis még jobban beletaposott a gázba, és tudtam, ez megint sokba fog kerülni, mert tuti, hogy megbüntetnek gyorshajtásért, de ez annyira nem érdekelt, mint mondjuk a papírgyártás menete.
– Vagy befejezed a nyöszörgést, vagy előveszed Edet, és közben ráhajolsz a farkamra! – szólt rám Louis, amitől ismét elázott az alsóm, és hirtelen nyikkanni se tudtam. 
– Az nagyon veszélyes – mondtam rekedten, de azért a kezem már a sliccemen volt.
– Félreállok valahol… – mondta elszántan, de eszembe jutott, hogy az első szélvédő nem fóliázott, és már csak az hiányzik, hogy valaki észrevegyen bennünket. Izgatott a gondolat, hogy a kocsiban kényeztessem orálisan, de visszatartott a lebukástól való félelem.
– Nagyon szeretném, kicsi, de inkább hazáig levegőt sem veszek. Nem akarok újabb fotókat.
Rám nézett, és szinte láttam rajta, hogy szíve szerint megkérdezné, mikor lettem ekkora nyárspolgár, de aztán bólintott, mikor mérlegelte a szavaimat.
A zsebéből előhalászott egy cigarettát, és rágyújtott, majd lehúzta az ablakot, és kifújta rajta a füstöt. Ettől ő kicsit lenyugodott, én pedig majdnem felzokogtam. A látvány, ahogy dohányzik, olyan szinten izgat fel, mintha szrtiptízelne nekem. Nem értem, mert alapból még a bagó szagát is utálom, de ha Lou csinálja, az teljesen más. A szétdobált ruhái is izgatnak, pedig én rendmániás vagyok. Teljes skizofrénia…

Mikor felnyargaltunk a lépcsőn, már csak a kerek seggét láttam, mert rutinosan lemaradtam mögötte, hogy nézhessem. Louis nagyon jól tudta, hogy mit csinálok, ezért hátranyúlt, és megsimogatta a labdaformájú és keménységű testrészét, majd vigyorogva nézett rám, miközben szedte apró lábait.
– Megölsz! – nyögtem felé rekedten, ő pedig csak bólintott: – Tudom!
Az új, magabiztos Louis még szexibb, mint a régi, félénk volt. Vagy inkább másképp izgató, de egyformán észbontó – állapítottam meg magamban, és elé ugrottam, hogy nyissam az ajtót. Beléptünk, és én már nyúltam is utána, aztán az ajtó melletti falnak szorítva haraptam, és közben belemorogtam a szájába. Ő is a ruháimat húzkodta, hogy minél előbb meztelenek legyünk. Közben azért tántorogtunk a háló felé, mert eredeti tervemet felülírva mégis az ágy mellett döntöttem. Oda akartam kikötözni, úgy, hogy mindkét kezem szabad legyen, és lássam, ahogy vergődik. Beestünk az ajtón, és épp a fülébe dugtam a nyelvemet, mikor halk nyávogásra lettünk figyelmesek.
– Alfons! Sicc! – kiáltott fel Lou, mert nem volt türelmünk szépen kitessékelni az ágyból. Odapillantottam, de a macska nem mozdult. Megtorpantam, és felé nyúltam, hogy egy finom lökéssel adjam tudtára, most tényleg nagyon útban van, de a mozdulatom elakadt a levegőben. Sóbálványként meredtem a puha párnák fedezékében megbújó kis családra. Alfi az oldalán feküdt, csak a fejét emelte fel, a szemei fáradtak voltak és békések. A hasánál négy, különböző színű, kopaszkás kis patkány feküdt, és a cicijén lógtak, vakon, tehetetlenül.
Louis kilépett mögülem, és ő is az ágyra nézett, majd pontosan úgy lemerevedett, mint én, pár másodperccel azelőtt.
– Jézusom! – nyögte, aztán térdre rogyott, és úgy csúszott az ágy mellé, ügyelve, nehogy zajt csapjon. Én is követtem a példáját, és az ágyunk szélére könyökölve néztük a csodát. Alfi ránk pillantott, egy halk nyávogással közölte, hogy ideje volt végre hazaérnünk, majd visszaejtette a fejét, és lehunyta a szemeit. A csöppségek gyúrták a hasát, de a lábaik olyan aprók és áttetszőek voltak, hogy szinte eltűntek a szőr között. Louis édesen felsóhajtott, és a kezére támasztotta az állát. Odahajoltam, megpusziltam a fejét, és hozzá bújtam. Viszonozta a gesztust, aztán még körülbelül két órán át csak néztük az új családtagokat, ismerkedve velük, és próbáltunk hozzájuk illő neveket kitalálni.

A gond ott kezdődött, hogy elmagyarázzuk Alfonsnak, az ágy a miénk, és nem rendezkedhet be benne hosszú távra. Nem értette, ha eddig is ott aludt, akkor most miért kellene a kiscicákkal kiköltöznie belőle. Louis nagyon morcosan nézett rám, mikor megkérdeztem, hogy tulajdonképpen, miért is?!
– Hazz! Nem fogok öt macskával egy ágyban aludni. Felejtsd el. Ráadásul ezek még vakok, és összevissza vergődnek. És ha agyonnyomjuk valamelyiket?
Ez az érv betalált, és beláttam, hogy ez nem járható út.
- Oké, akkor itt, a szobában kell neki berendeznünk egy meleg kis fészket.
- Három macskakosár van házszerte, valamelyik csak megteszi.
- Nem teljesen… - gondolkoztam el, majd kisiettem az egyikért. A legnagyobbat választottam, aztán az ágyra tettem, és intettem Louisnak, hogy segítsen. – Próbáljuk a lepedővel együtt beleemelni! – adtam ki az ukázt, ő pedig egyetértően bólintott. Négy kézzel próbáltuk kifeszíteni az anyagot, és minél kisebb mozgatással megoldani a dolgot. Alfi elég rondán nézett ránk, de nem reklamált, és mikor a kosár szélébe gyűrtük a felesleges anyagot, ő is felállt, óvatosan, hogy ne lépjen a kicsikre körbenézett, párszor meg is fordult a tengelye körül, aztán elhelyezkedett az egyik sarokban, és leheveredett. A vak kis jószágok cincogásnyi hangokon nyávogni kezdtek, és tapogatózva keresték az anyjukat. Ő viszont nem igazán segített nekik, így aztán egymásra találtak, ott gúlába rendeződtek, egymás fején, hátán taposva, majd végre elcsendesedtek és bealudtak.
- Iszonyat aranyosak. Paul tiszta apja – mondtam határozottan, mire Louis érdeklődve nézett rám.
- Miért, ki az apja?
- A tépett kandúr a házból.
- Óóó… ehhez képest Ringo inkább a sziámira hasonlít.
- Neki biztos ő a papája.
- Na, ne hülyéskedj! – szólt rám Lou szemrehányón.
- Az állatoknál másképp van. Többen is célba érhetnek.
- Komolyan?
- Ezt olvastam valahol.
- Mert te mindenről olvasol, okoska – hajolt oda hozzám, és nyomott egy puszit a halántékomra.
- Most cikizel? – kérdeztem duzzogva.
- Nem, most imádlak – válaszolt habozás nélkül, és ledöntött a szőnyegre, hogy fölém másszon, és csókolni kezdjen.
Végül, hiába azzal a szándékkal kezdtünk neki, hogy széttépjük egymást, az események hatására egy szép, kényeztető szeretkezéssel is beértük, sőt, a család bővülése olyan érzelmeket váltott ki belőlünk, amitől szinte végig sóhajtoztuk a csodálatos összeolvadást.
Csak halk nyögések, egymás szájába suttogott szerelmes szavak, gyengéd simogatások, lassú mozdulatok. Összhang és szerelem. Pont erre volt szükségem.

Másnap reggel persze elkéstünk, mivel nem tudtunk szabadulni a Beatles tagjaitól. Louis ötlete volt, hogy róluk nevezzük el a macsekokat, mivel szerinte olyan jól szól együtt a hangjuk, mint a legendás zenekar tagjainak. Aztán rájöttünk, hogy a szürke kis pofája olyan lapos, mint Paul McCartney-é, és innentől már nem volt nehéz. Kerestünk olyan külső, vagy belemagyarázott belső tulajdonságokat, amik alapján elneveztük a cicákat.
- Amúgy Alfi miért ezt a nevet kapta, ha lány? – kérdeztem Louis-tól, mert rájöttem, hogy erről fogalmam sincs.
- Már nem is emlékszem, de azt hiszem, előbb neveztem el, minthogy rájöttem volna, hogy nem fiú.
Felnevettem, mert ez annyira jellemző Louis-ra.
- És persze akkor már nem lehetett megváltoztatni… - mondtam komolyan.
- Nem akartam összezavarni az identitását – magyarázkodott.
- Teljesen igazad van. Az, hogy egy fiúnévvel kell élnie, egyáltalán nem vezet személyiségzavarhoz.
- Honnan tudhatná, hogy ez férfinév? Ő csak egy macska – replikázott komolyan, és megnyomta az utolsó mondatrészt.
Nem válaszoltam, csak somolyogtam, és elfordultam, de aztán kipukkadt belőlem a röhögés. Kiguvadt szemekkel, sértődötten nézett, de végül persze ő is elnevette magát. Magamhoz húztam, a szájára tapadtam, és szerelmesen öleltem magamhoz.
- Még szerencse, hogy a kiscicáknak is csupa fiúnevet adtunk, anélkül, hogy tudnánk, melyikük milyen nemű.
Louis belekuncogott a nyakamba.
- A szokások alapján ez így természetes!

***Zayn***

A hetek gyorsan teltek. Visszautaztunk LA-be, és nekiálltunk a szokásos tortúrának. Hol nekem kellett papwalkra mennem, hogy kellő alapanyagot szolgáltassak a sajtónak, hol Louisnak kellett átrepülnie az óceánt, hogy Ellel fotózkodjon, aminek Max kifejezetten nem örült. A fiúk is tették a dolgukat, és alig láttuk őket. Zayn szokás szerint eltűnt, aztán megjelentek a hírek az eljegyzésről, és Perrie őszintén boldognak látszott. Vegyes érzelmek kerítettek hatalmukba. Zayn a maga módján egy rendes fiú, aki vágyik az állandóságra, és a szeretetre, de van egy sötét oldala, amivel nehezen birkozik meg. Állandóan gyötri a késztetés, hogy skalpokat gyűjtsön be, és csak ritkán áll neki ellen. A drog a másik nagy baj. Úgy látszik, ő tényleg nem bírja az állandó stresszt, és nem talál kapaszkodót, ami visszatartaná az önpusztító életmódtól. Régen ilyenkor bezárkózott három napra, telefújta a falakat újabb graffitikkel, aztán bandázott kicsit a régi haverjaival, és ettől helyre rázódott, de mára már másképp él. Inkább az új, gazdag, celeb haverjaival lóg, akiknél az a sikk, hogy partydrogokkal, meg LSD trippekkel szórakoztatják magukat, a szünetekben pedig beszívnak, és ájulásig isznak. Sokszor, sokféleképpen próbáltunk hatni rá, de nem jártunk sikerrel. Az egyetlen, akire hallgat valamennyire az Niall, aki mindig Zayn védence volt, mintha az öccse lenne, de mára fordult a kocka. Niall a nyugodt, vidám természetével, elfogadó és kedves viselkedésével mindenki lelki támaszává nőtte ki magát. Meghallgatja Liam állandó panaszáradatát, ami elsősorban Zaynre vonatkozik, de azért néha ránk is ki van akadva, mikor nem hagyjuk, hogy teljesen kihasználjanak, és megnyugtatja, hogy minden rendben lesz. Nekem még mindig a lelki szemetesládám, és összes titkom tudója, mert tudom, tőle senki, semmit nem fog megtudni. Louis-val hatalmasakat ökörködnek, mint a gyerekek, de Zayn… Nos, Zayn inkább úgy viselkedik vele, mintha ezer éves házasok lennének. Birtoklóan nyúl hozzá, állandóan maga körül akarja tudni, mint én annak idején Louis-t, és Ni az egyetlen, akitől elfogadja a fejmosást. Nem sokáig tart a hatása, de ideig-óráig normalizálódik a helyzet, ha Niall kifakad. Ritkán él ezzel a lehetőséggel, inkább visszafogottan pátyolgatja a szívtiprót, és takarít utána. Éjjel elveszi a lányok telefonját, figyel, hogy Zayn részegen ne ölelgessen nyilvános helyeken vadidegeneket, és rászól, hogy írjon egy üzenetet, vagy hívja fel Perrie-t.
Az egész forrongó katyvasz csak akkor nyugszik le pár napra, ha Malik végre elutazik a menyasszonyához, vagy Pezz jön el oda, ahol épp vagyunk.
Végtelenül aranyos, és nagyon szép lány, egy igazi főnyeremény. A szemén is látom, hogy imádja Zaynt, és néha komolyan megsajnálom szegényt. Fogalma sincs, milyen terheket cipel magában a pasija, és hogy egy időzített bombával akarja összekötni az életét.
Múltkor tettem egy gyenge próbálkozást, hogy rávegyem Zaynt, forduljon szakemberhez, de csúnyán legorombított:
- Styles, foglalkozz a saját kis vattacukor életeddel. Neked sem volt mindig könnyű, mégsem mondtuk, hogy nem vagy normális. Járok pszichiáterhez, és hidd el, semmi bajom. Nem vagyok depressziós, se neurotikus.
- Akkor miért szívsz és iszol minden nap?
- Mert jól esik, bazmeg! – válaszolta, majd nem tudom milyen indíttatásból, de elnevette magát, és átölelte a vállamat. – Olyan kurva kevés dolog van ebben a kibaszott életben, ami jól esik. Szeretem, hogy pár órára nem érzem a nyomást, és én is csak egy olyan srác vagyok, mint mindenki más.
- Te sosem leszel olyan, mint mindenki más… - szúrtam be finoman.
- Na, pont ezért kell a cucc, hogy kicsit elhitessem magammal.
- Féltelek Zayn. Valahogy más vagy, mint régen.
- Ahogy mindannyian. Ne legyél olyan, mint azok a seggfejek, akik azt hitték, hogy öt évig nem növünk fel, és azok az engedelmes kis robotok leszünk, mint az elején.
- Nem vagyok olyan, és értem, hogy mindannyian változunk, de azért valahol meg kell maradnunk azoknak, akik voltunk.
- Hát én kibaszottul nem akarok az a kis csóró bevándorló lenni, akinek az a perspektíva, hogy bekerüljön a ládagyárba.
Értettem, amit mondd, hisz ötünk közül neki volt a legnehezebb élete az X-Factor előtt. De azért szerettem volna, ha abból az egyszerű, mégis szeretetreméltó, gondoskodó srácból minél többet ment át a felnőtt énjébe.
- Oké, tesó, de azért vigyázz magadra!
- Ne félts! Nem lesz semmi baj. Bármikor le tudok állni, ha akarok! Nem vagyok függő! – mondta, nekem pedig összeugrott a gyomrom. Valaki, aki napi szinten használ drogokat, és iszik alkoholt, az már függő. És mikor azt hangoztatja, hogy nem az… Nos, ott kezdődnek a komolyabb problémák.


.

35 megjegyzés:

  1. Aaaa első vagyok!Jeee!Megyek olvasni :)

    VálaszTörlés
  2. Istenem,Becca!Csodálatos vagy!!
    Először is:igen,kell minden egyes rohadt sor,amit megírsz!!És eszedbe ne jusson elbizonytalanodni a kritikáktól!!!Történetesen olvastam a szóváltásodat a Névtelennel,aki lapozzunk-ot nyomott.Én elítélem azt a felfogásmódot,hogy "akinek nem tetszik az ne nézze",mert midenkinek joga van nézni és véleményt mondani valamiről,mégha az negatív is.DE!Ez esetben arra voksolok,hogy akinek nem tetszik,az ne olvassa.Ez egy blog,ami elsősorban arra van,hogy megcsillogtasd az író tehetségedet azzal,hogy ilyen történeteket írsz,és ezt mások örömmel olvassák,akik ilyen történetre vágynak.Tehát itt teljesen önszántadból írsz ilyeneket a többiek szórakoztatására.Tulajdonképpen szívesség nekünk,hogy ilyen remek történetet írsz.És ha valaki ebbe beleköt...és ezért megváltoztatnád a történetet...akkor az már nem is a saját fantáziád szerint van,hanem azért,hogy megfelelj annak a kritizálónak.Inkább mindenkii meg kéne becsülje,hogy egyáltalán ilyen csodákat írsz.Én nem mondom,mert ha valakinek van,ami nem tetszik,azt leírhatja,meg vitatkozhatsz vele az eltérő nézeteitekről,de eszedbe ne jusson elbizonytalanodni és letörni egy ilyen miatt!!!És ne akard megváltoztatni az eredetileg kitalált történetet!!!Hidd el,hogy így imádjuk,ahogy van!!Legalábbis én. <3

    És most a részről...
    Szokás szerint lenyűgöző volt.Reggeli jelenet és Alfi...annyira aranyos,hogy arra nincsenek szavak.
    "Kicsit késve értünk be a megbeszélésre, mert a zuhany alatt találtam rá, és hát…khmmm… elhúzódott a reggeli készülődés, de senki nem hányta a szemünkre, mert épp megint Zaynt osztották ezerrel."-nos... ha lennél olyan kedves,beavatnál a zuhanyzós részletekbe is? ;) Utána mindjárt nem olyan vicces a helyzet,amikor Zaynt osztják ki.
    Viszont most be kell valljak valamit.Én nem vagyok akkora directioner,hogy nagyon megrendítsen a dolog.Csípem a fiúkat,és szeretem hallgatni néhány dalukat,de főleg Larry érdekel,és Harry az,akit jobban figyelemmel követek,mert imádom a stílusát és az egész pasi a személyiségével meg mindennel felkeltette a figyelmemet és érdekel.Persze Zayn-t is szerettem,de a kilépésekor egyáltalán nem voltam úgy kiakadva,mint egy directioner,aki érthetően nagyon a szívén viseli a sorsát.Szóval ezt így most leszögezem,hogy ne lepődj meg,hogyha az ilyen részeknél kissé érzéktelenebbnek tűnök,mint egy igazi rajongó.Most remélem nem haragszol...



    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Visszatérve.

      "Ahogy megnyomja a szavak elejét, az annyira szexi, hogy képes vagyok pusztán attól felizgulni, ha hallgatom. Ha véletlenül egy h-betűs szót ejt ki a száján, akkor már a nyáltermelésem is beindul, és úgy kell visszafognom magam, hogy tapperolni kezdjem". -nahát,kezd felszökni a pulzusom...milyen meglepő. :)Még mindig imádom,hogy ilyen kémia van köztük.Komolyan,a kedvenc részeim azok,ahol leírod,hogy mennyire hihetetlen hatással vannak egymásra.Én Harry-hoz hasonlóan szintén szeretem Louis egyedi hangját.De ezek a részek kikészítenek.
      " Minden esetre, alig vártam, hogy elszabaduljunk, és hazaérve felkenjem a falra. Eljátszottam a gondolattal, hogy letépem a ruháit, és a kezét összekötöm, hogy kiszolgáltatottabb legyen, aztán átmegyek rajta, mint egy úthenger. "-pl.azilyen részek tipikusan.Ezt egyébként én is várom...de még mennyire :)
      " Tovább fantáziáltam, és az agyamban már meztelenül állt előttem, reszketve a vágytól, mikor befejezte a mondandóját – amiből egy árva mukkot se fogtam fel –, majd hátradőlt, és két kezének ujjait jellegzetes mozdulattal támasztotta egymásnak. A takarásukból rám nézett, és a pupillái kitágultak. Nem tudom, hogy olvas-e a gondolataimban, de valószínűleg igen, mert megnyalta a száját, aztán be is harapta, lassan engedve ki a fogai közül, és közben láttam, hogy szaporábban veszi a levegőt. "- ó,istenkém...Hidd el,ez a rész rám s olyan hatással volt,mint Harryre Lou reakciója.
      "Ettől ő kicsit lenyugodott, én pedig majdnem felzokogtam. A látvány, ahogy dohányzik, olyan szinten izgat fel, mintha szrtiptízelne nekem."-próbálok kulturált maradni,de amikor már az 5.ilyen részt írod,akkor be kell vallanom,hogy már az 5. szívleállásom volt,és rohadtul sokkos állapotban vagyok,lihegek nyálcsorgatva és minden ahhhhhwwwwwwwww "Nem értem, mert alapból még a bagó szagát is utálom, de ha Lou csinálja, az teljesen más. A szétdobált ruhái is izgatnak-végem.A szétdobált ruhák is attttyaúristen ház ez ez annyira gyilkos mondat..... Uuuúúúúúú
      És ahelyett,hogy széttépték volna egymást,meg kell elégednem egy ilyennel..mondjuk a kiscicák kárpótolnak...de még mennyire!! <3 <3 <3 Nagyon aranyos és ahogy elképzelem,hogy ott cicáznak...behaltam.Amúgy ezek a Beatles-es nevek...nagyon jó :) :)
      Azz utolsó Zayn-es részt se volt kellemes olvasni,annak ellenére,hogy nem vagyok olyan érzékeny erre.Azért nagyon sajnálom.És az a rossz,hogy lehet,hogy valahogy így történt a valóságban is...és most a történet valósághűsége átok ez esetben.Ha Larry-ról van szó,akkor reménykedek benne,hogy minden így történt a valóságban is,de Zayn esete azért nem lenne kellemes.
      "- Ne félts! Nem lesz semmi baj. Bármikor le tudok állni, ha akarok! Nem vagyok függő! – mondta, nekem pedig összeugrott a gyomrom. Valaki, aki napi szinten használ drogokat, és iszik alkoholt, az már függő. És mikor azt hangoztatja, hogy nem az… Nos, ott kezdődnek a komolyabb problémák."-Ez.Ez az a téma,ami nagyon ki tud borítani.Alkohol-és drogfüggőség.No comment...a problémák ez esetben már rég elkezdődtek Hazz...

      Na,most ez elég terjengős komment lett :) Viszont most kellett ez a rész,mert sorozatos balszerencsék érnek és elegem van mindenből.Most ez erőt adott.Valahogy még csak kihúzom ezt a 10 napot...
      Üdvözöl és puszil
      Emse <3

      Törlés
    2. Milyen sorozatos balszerencse??? Ne idegesíts!

      Nem baj, ha valakinek más a véleménye, a vita pedig mindig előre visz, ha tanulsz belőle.
      De az is igaz, hogy bloggerként képtelenség mindenkinek megfelelni. Főleg ebben a blogban, ahol mindenki a saját nézőpontját szeretnél viszontlátni, mert ez ugye az eredeti karakterekről szól, és ettől kicsit más, mint a többi fikció.,, Itt jobban kiborítja az ambereket, ha nem illeszkedik az elképzelésükbe a személyiségek átalakulása, a sztori, és Zayn... Nekem van egy véleményem, amit meg fogok írni, mert mást nem tudok. Ki nem hagyhatom, és azt hiszem nem is lenne jó, ha egy ilyen volumenű dolgot kihagynék. De mivel ez elsősorban Larry blog, igyekszem nem elveszteni a fókuszt, és arra helyezni a hangsúlyt, hogy mi történt a két fiúval.

      Remélem sikerül. Azzal, hogy megjelölöm a Zayn tartalmú részeket, azt hiszem eleget teszek azoknak, akik előre jelezték, hogy nem bírják olvasni ezt.

      Már nincs sok hátra, tarts ki!!

      Ölellek <3

      Törlés
  3. Húh....akkor kezdem megint. Imádom a telefonom. Gondoltam, írok egy hosszabb kommentet, erre mikor a végére értem lefagyott és bezárta. Köszönöm telefon, nem is te lennél <3 . Szóval feljöttem gépre, hátha na most.
    És pont ezért kommentelek ritkán. Amit nagyon szégyenlek, és megpróbálok ezen javítani és sűrűbben életjelet adni magamról. Nos nem is értem neked mért okoznak ezek a részek bizonytalanságot. Hiszen aki szereti a blogod, az minden részedet szereti. Mert te ihletted. Nos, én személy szerint még ezeket a részeket is borzasztó mód imádom, nem rossz érzés nekem végig olvasni a Zayn-es részeket. A rész megint jó lett mint mindig. Alfi borzasztó aranyos. Főleg most a kis hadseregével :3 Imádom a cicákat! Úgyhogy ahol Alfi ott van, az már hatalmas vigyort varázsol a képemre. Kérlek ne tántorítsanak el ezek a részek, nem csökken a blog színvonala meg semmi. Ne agyalj ilyeneken.
    Inkább gondold el, hogy a hétköznapjaimban te hozod a fényt a részekkel, hétvégén pedig a boldogságom! Csak ezek járjanak a fejedben! Hogy van akinek tényleg kirángatod az agyát percekre. A többi pedig ne érdekeljen! Imádlak, erőt adsz, még ha hihetetlen is! Csodálatos, ne hagyd abba!
    Nitus, xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon, NAGYON köszönöm, hogy nem adtad fel akkor sem, mikor a telefonod kiszúrt veled ... :)
      Tudom, hogy telóról nehéz, de te megoldottad, és ezért hálás vagyok.. máskor először jelentkezz be, és csak utána írd meg a kommentedet, az segít. És nem kell hosszú, nekem elég pár sor, hogy tudjam, itt vagy, és tetszett/vagy nem tetszett....

      Alfi életmentő..ha elakadok, vagy nem tudom, hogy csempésszek egy kis vidámságot, cukiságot a sztoriba, mindig hozzá menekülök, és ti is szeretitek.
      Róla mindig lehet írni, pillanatok alatt oldalakat. :)

      Nem hagylak cserben, ettől nem kell félned. Nem abból a fából faragtak, csak néha nagyon elkedvetlenedek, mint mindenki más.
      De ha itt vagytok, és szeretitek, akkor fél szemmel, éjjel háromkor is írok, és hozom a részeket, mint eddig mindig.

      Jön a nyár, fel a fejjel, minden szebb lesz ebben az évszakban.

      Puszillak. <3

      Törlés
  4. NYEEEEEEE!!! NYE NYE NYEE!!! TYÚL JÖVID!!!!! KÖVITY KÉJEK SÉPENY!!!!!!!!! WAAAA! MEGBOLONDULOK BASSZUS XDDD
    Najó, megnyugodtam (úgyahogy). Istenem...miért ilyen Zayn?? Annyira szerettem a régit, de persze most is imádom, de....nagyon megváltozott. Juuj és a kiscicák! Hát megeszem őket! Meg Lou és Hazz! Hát annyira cukik, hogy meghalok értük! Kövit akarok, kövit akarok, kövit akarok!!!!
    Puszi: Andiii:**

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Zayn is változik, ahogy mindenki. De ha nem bírod, pedig tudod mi lesz a vége...akkor kérlek ne olvasd. Nem célom, hogy sokakban feltépjem a sebeket...

      A kismacsekok tüneményesek, igaz? Én is imádom őket.
      Már kint is van a kövi, úgyhogy remélem örülsz <3

      Törlés
  5. Szia Becca,
    Elnézegetve a kommenteket a részek alatt, kicsit furcsa érzésem támadt. Ahogy nézem az átlagéletkor a 16-ot sem üti meg,pedig egy 18+-os felnőtt blog...Na mind1,amugy nekem még mindig tetszik a történet,bár a macskás részek kicsit viccesek. Az előző rész után azt hittem,hogy a macska szülni fog ők pedig mellette fognak szeretkezni az ágyon,majdnem bejött. A Zayn-es részekre,amit kitaláltál igazán jó ötlet,bár engem nagyon izgat ez a szál és várom,hogy te hogyan képzeled el.Eddig teljesen el tudom hinni,hogy így kezdődtek a gondok vele.
    Puszi,
    Réka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sok kiskamasz olvasó van...hiába, a gyerekek korábban érnek ;)
      A macskás részek sokak kedvencei, és igen, viccesek, mert annak is szánom őket. Az élet nem három műszak... nem írhatok folyton a két fiúról, vagy a zenekaros történésekről, és nem akarok behozni még húsz mellékszereplőt. Ehelyett itt van Alfi, aki remek karakter, és bármikor szívesen szerepel.
      Aki macskás, az érti, hogy mi történik. A macska kényúr, és csak megengedi, hogy imádjuk ;)

      Remélem a Zaynes részek továbbra is elnyerik a tetszésedet.... írj majd, kérlek <3

      Törlés
  6. Szia Becca! Először is isteni, amit csinálsz! Köszönöm,. hogy ezt teszed velem. Minden egyes rész mélyen megérint és könnyekig hatódom. Néha úgy érzem, Harry a lelkitársam :) !
    A legutóbbi rész is igazán szupira sikerült! Alfie ♥ és a pici cicák!!!! Ezer részt is el tudnék olvasni róluk ^^ Sőt, az se lenne ellenemre, ha születne egy spin off, ami csak Alfie-ról szól, a kalandjairól, hosszú éjszakákról, és hogy végül hogy talál rá a szerelem. ♥
    Zayn viselkedése kiborít, úgy örülök, hogy elkezdted odaírni, hogy meliyk rész tartalmaz Zayn-es jeleneteket, mert nem mindig vagyok olyan lelkiállapotban, hogy bírjam :(
    Csodálatos vagy Becca! Te vagy a példaképem! Remélem még rengeteg fanfictiont olvashatok majd tőled!
    Puszi, Browni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Browni:)

      Igen, én is imádom a macskás részeket.... ha kivégzem a mostani blogokat, lehet, hogy írok valami állatosat... majd kialakul, de az biztos, hogy nagyon könnyű sóluk írni, és nagy siker... tudod, azt szokták mondani, gyerek, kutya-macska, az mindig siker egy történetben... és igaz. :)

      Nem kell olvasni a Zaynes részeket... ugye tudod, hogy fájni fog??

      neeeem vagyok példakép... rossz vicc,,,de örülök, ha sikerül a történeteimmel kikapcsolnod egy kicsit<3

      Törlés
  7. alohaaa<33
    (elbasztam a kommentet mert kikapcsolt a gép és a komment felszívódott:c)
    nadeee emékezetből most újraíroom:))
    1.neneneeee ne csináld ezt..annyira rossz látni olvasni és tudni h mennyire fáj h azok a surmók nem írnak és panaszkodnak és ahh most mérges vagyok rájuk:c utálom ezt látni...
    2.nem meglátjuk hogy mi lesz hanem tovább írjuk!! okéé tudom tudom de akkoris!!!
    3.imádom és nekem még mindig hihetetlen h a kis hálátlan surmók ellenére is ennyire figyelsz arra h jó legyen mindenkinek Zayn és jajj nagyon szeretlek te lány<3
    najóó kezdjünk inkább bele:
    hoztam gabonapelyhet (ami mostmár tudjuk Silver DLBjéből hogy kukoricából készül;)<3) mert így könnyebb kibírni a sírást..mert igen megint sírok...
    már megint aza rühes dög<3 annyira egy elkényeztetett kis picsa és megint késztetést érzek hogy macska legyek...nagyon akarom...amúgy imádom Alfit de azért kicsit kapja be<3
    ,,Kivételesen hallgattunk, és nem azért, mert nem akartunk kiállni Zayn mellett, hanem mert eljött az a szinte hihetetlen pillanat, mikor sajnos a másik oldalnak volt igaza, és nem voltak ellenérveink."--tudom hogy ez nem normális de nekem még mindig iazonyatoan fáj... így mégjobban...de köszönöm hogy megírod...mert nemtudom megfogalmazni mért jó és miért szeretem de mind1 is...a lényeg h köszönöm...
    mért oldódna meg bármi is attól hogy eljegyzi azt a kurvát?? ohh édes istenem de rühellem...
    bárcsak megoldódtak volna...
    annyira sajnálom ilyenkor őket..egy perc nyugtuk sincs..
    ,,Mióta Louis az ujjamra húzta a varázsgyűrűt, olyan hihetetlen nyugalom szállt meg, amire mindig is vágytam. Teljesnek éreztem magam, és mindenre elszántnak. Míg ő mellettem van, nem érdekel, mi történik körülöttünk. "---édesem, jajj de imádoom<333 engem is megszállhatna már a nyugalom..de hát az esélytelen ezek mellett a jómadarak mellett<33
    NOSZTALGIAAAAAAAAA
    jajj Lou jajj jézus Becca ez valami merénylet ohh magasságos segíts meg...a hangja az akcentusa a beszéd stílusa OHMYGOD
    isteneeeeem Larry telepátiaaa...annyira szerelmes vagyok ebbe..és te ezt gonoszul felhasználod ellenem<3 de csináld csak túlságosan imádom ahhoz h hajygam h abbahagyd
    LOU *KIGÚVADTSZEMEK* kacsint..beszél...megnyalja a száját.........beharapja.........lassan kiengedi...HÁT NORMÁLIS EZ HOGY KÉPZELI HOGY MERI EZ MÁR POFÁTLANSÁG BASSZAKI...ez ez áhhhhhhhhhhhh megdöglöök ettől a pasitóól
    takarítózseres szentély*-*
    ,,Annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy egyikünk se indult el jobbra, a liftek felé, hanem rutinosan a lépcsőházba vetettük magunkat, ahol megint a korlátnak támaszkodva csókolóztunk egyet, ismét felidézve a csodás emlékeket, aztán letrappoltunk a lépcsőn, hármasával szedve a fokokat."--*lefejeliazasztalt* erre most kéne h tudjak mondani bármit is??? ömmmmm *nyelegykurvanagyot* nemtudoom..ez kikészített
    ,,A kocsinál odadobtam a kulcsot, Louis beült, egy mozdulattal előrébb húzta az ülést, mert az én, langaléta lábaimhoz volt beállítva, és mikor becsatoltuk magunkat, csikorgó kerekekkel hajtott ki a parkolóból. "--oh csesszétek meg ez engem mért készít ki annyira nagyon?? mondjuk engem most minden mondat amiben benne van az a két szó hoyg Louis és kocsi kikészít...szóval ohmygod
    gratulálok fiam..mindjárt megdöglötök abban a kurva kocsiban MINDJÁRT ÉN MEGDÖGLÖK erre fogod magad és rágyújtasz...normális vagy te???
    már énis skrizofén leszek pacsi Hazz!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na baszódj meg Louis William Tomlinson!! nagyon nagyon baszódj meg....
      persze Hazz te meg játsz még kérlek a kikötözött Lou gondolatával..ne is gondoljatok arra h én itt sírok és verem a fejem az asztalba hisztérikusan és ismételten aranyokleveles tűzoltókosiba megyek át....
      MACSKA SICCC!! ÚTBAN VAGY!!
      ÚÚÚÚÚÚRRRRRRIIIIIIIISSSSSSSSSTTTTTTTTEEEEEEENNNNNNN*-* erre még énis felsikkantottam.....
      TITÁÁÁÁK PITI TITÁÁÁÁK...kittita kitttita nemigaz hogy nemtudod aztmondani h matka...
      najóó befejeztem a beteges családi poénjaimat..majd egyszer felmondom neked hangüzenetben mert ez úgy a vicces;)
      ,,Louis édesen felsóhajtott, és a kezére támasztotta az állát."--jajj én eis ezt szoktam csináálniii*-* csak én még hányok egy adag szivárványt is a képernyőreeee
      ,,Odahajoltam, megpusziltam a fejét, és hozzá bújtam. Viszonozta a gesztust, aztán még körülbelül két órán át csak néztük az új családtagokat, ismerkedve velük, és próbáltunk hozzájuk illő neveket kitalálni. "--úristeeen Becca Becca Becca hogy tudod eztígy írni?? úristen de édesek elolvadtam elfolytam hozom a felmosóm atyaég erről a nyugalomról boldogságról és harmóniáról álmodoztam mióta szakítottak...*kirázott a hideg mégcsak a gondolatára is*
      egyemmeg*-* látom ahogy Harry magyaráz egy macskának jesus de cukiii
      ,, Louis nagyon morcosan nézett rám, mikor megkérdeztem, hogy tulajdonképpen, miért is?!"--Harry bazdmeg:DDDDD
      most éniis imádlak titekeeet<3333
      LARRY BABÁKAT AKAROOOOOOOK...
      ,,Csak halk nyögések, egymás szájába suttogott szerelmes szavak, gyengéd simogatások, lassú mozdulatok. Összhang és szerelem. Pont erre volt szükségem. "--NEKEMIS ERRE VOLT SZÜKSÉGEEEEM<333 hupsz ezt nem akartam nagy betűkkel írni..namind1...mostmár ígymarad
      Beatles*-*
      jézus Becca...erről beszéltünk..rózsaszín mező csillámpónik repkednek felhők körül szivárványt húzva maguk után aztán cukorvirágot zabálnak..én pedig vattacukrot hányook<333 és meghalok a cukormérgezésbeeen..és csillám ment a szemembe<333333
      IMÁDLAK
      ez a réész áhh annyira imádom ezt:
      ,,- Amúgy Alfi miért ezt a nevet kapta, ha lány? – kérdeztem Louis-tól, mert rájöttem, hogy erről fogalmam sincs.
      - Már nem is emlékszem, de azt hiszem, előbb neveztem el, minthogy rájöttem volna, hogy nem fiú.
      Felnevettem, mert ez annyira jellemző Louis-ra.
      - És persze akkor már nem lehetett megváltoztatni… - mondtam komolyan.
      - Nem akartam összezavarni az identitását – magyarázkodott.
      - Teljesen igazad van. Az, hogy egy fiúnévvel kell élnie, egyáltalán nem vezet személyiségzavarhoz.
      - Honnan tudhatná, hogy ez férfinév? Ő csak egy macska – replikázott komolyan, és megnyomta az utolsó mondatrészt. "---jajj a szíveem..anynira csodálatos vagy te lány...

      most nemvagyok jól..csak csak had bújjak el egy sötét sarokba sírni..zokogni...mert ez áhh belehalok...lesz ez valaha könnyebb?? nemhiszem..vagy csak én vagyok ilyen kis rinyagép akinek még mindig iszonyatosan fáj....soha soha de soha nemfogom elfelejteni azt az estét....
      utálom gyűlölöm rühellem ezt....gyűlölöm h ezzé vált és h ez történt és hogy nem tehettünk ellene semmit...
      hát az új gazdag celeb haverjai remélem a pokol lángjai közt fognak elégni..
      ,,Az egyetlen, akire hallgat valamennyire az Niall, aki mindig Zayn védence volt, mintha az öccse lenne, de mára fordult a kocka. Niall a nyugodt, vidám természetével, elfogadó és kedves viselkedésével mindenki lelki támaszává nőtte ki magát. Meghallgatja Liam állandó panaszáradatát, ami elsősorban Zaynre vonatkozik, de azért néha ránk is ki van akadva, mikor nem hagyjuk, hogy teljesen kihasználjanak, és megnyugtatja, hogy minden rendben lesz. Nekem még mindig a lelki szemetesládám, és összes titkom tudója, mert tudom, tőle senki, semmit nem fog megtudni. Louis-val hatalmasakat ökörködnek, mint a gyerekek, de Zayn… Nos, Zayn inkább úgy viselkedik vele, mintha ezer éves házasok lennének.

      Törlés
    2. Birtoklóan nyúl hozzá, állandóan maga körül akarja tudni, mint én annak idején Louis-t, és Ni az egyetlen, akitől elfogadja a fejmosást. Nem sokáig tart a hatása, de ideig-óráig normalizálódik a helyzet, ha Niall kifakad. Ritkán él ezzel a lehetőséggel, inkább visszafogottan pátyolgatja a szívtiprót, és takarít utána. Éjjel elveszi a lányok telefonját, figyel, hogy Zayn részegen ne ölelgessen nyilvános helyeken vadidegeneket, és rászól, hogy írjon egy üzenetet, vagy hívja fel Perrie-t. "---imádoom Niallt...ő a csapat horgonya..és az enyém is..Becca nagyon fáj....---imádoom Niallt...ő a csapat horgonya..és az enyém is..Becca nagyon fáj....es imádom ő az aki ott van zaynnek...jajj annyira faj nemtudok normalisan velemenyt alkotni..a lenyeg h imadooom <3
      ,,- Ne félts! Nem lesz semmi baj. Bármikor le tudok állni, ha akarok! Nem vagyok függő! – mondta, nekem pedig összeugrott a gyomrom. Valaki, aki napi szinten használ drogokat, és iszik alkoholt, az már függő. És mikor azt hangoztatja, hogy nem az… Nos, ott kezdődnek a komolyabb problémák. "..összeugrott?? bazdmeg az enyém már egy gombostűfejnyinél is kisebb...szóóval Silver és Jen kinyírt amott te kinyírsz itt..15 vagyok még csak de már leépültem mentálisan fizikailag minden elbaszott létező módon..
      de tudom én akartam.....
      a lényeg hogy ne vedd komolyan a hisztimet nagyon nagyon nagyon SZERETLEK...okéé??? ezt SOHA ne felejtsd el kérlek....don't forget where you belong...home...most ezt dúdolom..mert nekem ti vagytok a második kis családom<33 és eztse flejtsd el...
      *belebaszhatom amúgy Zayn képébe ezt a dalt amúgy??*
      *és miylen meglepő fordulat: kiírta azt a kibaszott dalt: Niall*
      okéé befejeztem...
      a lényeg hogy imádtam a részt..szerelmes vagyok..megint...még mindig...always&forever
      köszönök mindent drága<33
      millió ölelés és puszi: Dóri :*

      Törlés
    3. Drága Dórim:)

      annyira édes vagy, hogy kétszer is megdolgoztál a kommentel, mert tudod, hogy nekem mennyit jelent ez... vagyis nem tudod. Mikor ülök a gép előtt, és már kiszárad aszeme, annyira bűvölöm a betűket, de képtelen vagyok felvenni a történet fonalát, na olyankor beleolvasok a kommentekbe, és a ti emócióitok, érzéseitek alapján ismét beleképzelem magam, aztán már megy minden magától.
      Néha kell ez a kis segítség, mert különben nem menne...

      A kittiták rész nagyon cuki..nekem is van egy családi sztorim, ami úgy hangzik, hogy " az nem pötket, hanem pitket",,,majd egyszer elmesélem ;)

      a 15 évesen már minden elbaszott létező módon leépültem résznél kicsit vinnyogtam :)))

      Imádlak! <3

      Törlés
  8. Egyem meg őket :3 ! Olyan aranyosak voltak a kis cicákkal akiknek mellesleg klasz nevükvan és pont a minap gondolkodtam én is, hogy Alfonsonak miért fiú neve van. Zaynt pedig egyszerüen utálom ! Elindult azon a bizonyos lejtőn amin már nem fog tudni felkapaszkodni.
    Jó ég már mióta irod ablogot és énmióta olvasom ! El sem hiszem, hogy ilyen hosszú idő eltelt. És remélem még olvasom tovább is ezt a csodás blogot !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, néha milyen hihetetlen, hogy még mindig itt vagyunk?? Mikor már tud nosztalgiázni az ember, az nagyon ijesztő...
      A kiscicák tüneményesek, és Alfi a kedvenc mellékszereplőm:)

      Köszönöm, hogy még mindig itt vagy, hogy rendületlenül írsz nekem, és úgy általában mindent !! <3

      Törlés
  9. Sziiia Drága Becca! ♥ 3 napig emésztgettem hogy Zayn rész ki fogom bírni, de megpróbálom ,mert mert muszáj ♥
    Szóval itt vagyok sírásra készen
    Jaaj de imádom ezt a manipot ♥
    Jaaj Lafi Olyan kis édes, hogy nagyon cuki jaj belehalok, Harry törődj bele :D Ez csak Alfi mi lesz ha kisgyerekek szaladgálnak mindenütt :)
    "– Oké. De csak azért, mert mindenórás, terhes asszony vagy. Nem fogsz erre is rászokni!"-XD Harry annyira élképzelem,ahogy Alfinak magyaráz :D
    "Kicsit késve értünk be a megbeszélésre, mert a zuhany alatt találtam rá, és hát…khmmm… elhúzódott a reggeli készülődés,"-KHM KHM szerintm is egy zuhanyzóban sok minden történhet szép és csodás dolgok :)
    "– Jó lenne, ha visszafognád magad. Nem érdekel kit húzol meg, de legalább olyan kurvákat válassz, akiknek fizetsz, és tartják a szájukat. "-ez nagyon igaz:) Enyi erővel ngem is választhattál volna, én biztos tartom a számat, mert ott halok meg nyomban szóval :D (Jó megint elkalandoztam,ez a te hibád, mert itt jössz nekem a zuhannyal, mikor tudod, hogy attól én kivagyok)
    " Nem hiszem, hogy az egódnak hódításokra van szüksége, mikor százmillió lány hever a lábad előtt. "-Ez is igaz!!!
    "– Szállj le a szexuális életemről, Higgins!"-De ez is kurvára igaz Hajajaj, nhéz az élet
    "– Majd akkor szállunk le a magánéletedről, ha nem az újságokból értesülünk róla. Az amerikai piacon kell a tiszta imázs, úgyhogy jó lenne, ha nem naponta kellene takarítani.
    – Zsebetekben az egész sajtó. Csináljatok úgy, mintha manipulált képek lennének, vagy mit tudom én."-Nincs ellenérvem, de mellette szóló em egyiknél sem mert Zaynnek is igaza van meg Higginsnek is ahj ahj
    "– Oké, de jó lenne, ha valami komolyabb dologgal tudnánk felülírni. Mondjuk, példát vehetnél a barátaidról – nézett ránk a malacszemű, életében először jó példaként emlegetve bennünket. Hirtelen nem értettük, de aztán leesett a tantusz, és úgy elcsodálkoztunk, hogy szólni se bírt senki."Na ilyet se látott még a világ mi vaaaan? Louist meg Harryt jó példaként hoznak fel, na erre inni kell :D :D XDD jaaaj az eljegyzés aw awh awh az a gyűrű azóta is a mumusm belehalok, ha meglátom Harry kezein én egyszerűen elkezdek sírni minden alkalommal
    "– Jegyezzem el? – kérdezte Zayn ledöbbenve.
    – Mondjuk… de el is veheted – bólintott Higgs."-Sok mindent mgold egy eljgyzés, de van amit nem ...azért az nem engedélyezett...és ezt mondja egy olyan aki egészen eddig az incidensig na jó ez utánig Istenítette Perriet (elmúlt)
    " – Rendben, eljegyzem. Úgy is ez volt a tervem.
    Szinte hallottam, ahogy mindenkinek hatalmas kő esik le a szívéről. Valamiért azt hittük, ezzel megoldódnak a Zayn körüli problémák."-Vagy nagyobbak lesznek, de most nyugodjunk meg két pillanatra
    Én attól indig kurva ideges leszek, hogy nincs szünetjük csak hajtás ez o valamire nem kurvára nem jó... Fhúu ilyenkor szivesen kinyírnék jo pár embert
    "Nekem teljesen mindegy. Mióta Louis az ujjamra húzta a varázsgyűrűt, olyan hihetetlen nyugalom szállt meg, amire mindig is vágytam. Teljesnek éreztem magam, és mindenre elszántnak. Míg ő mellettem van, nem érdekel, mi történik körülöttünk."-Awh Awh Awh Hareeeh ♥♥! :") Ez annyira nagyon édes sírni fogok nyugodt a varázsgyűrű *-* awh :) Nagyon sírok :")
    "Eszembe jutott a több, mint két évvel ezelőtti időszak, mikor ugyanezt éreztem, és a kezdetek, az X–Factor utáni időszak, ahol még csak ismerkedtünk egymással, mégis biztonságban éreztem magam, ha Lou mellettem volt."-a SZIVEM meghalok a kezdetek a kezdetek az X-faktor utáni időszak Istenem ahol még csak ismerkedtek egymással, mégis biztonságban érezte magát, ha Lou mellette volt..én most engedélyt kérek ájulásig sírni, mert nem bírom
    "Semmi sem változott… vagy inkább minden megváltozott, csak ez nem."-Te Becca miért akarsz kikészíteni mond mg nekem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Az akcentusa, és a hangjából kiérződő dinamika, még most is megbizserget. Ahogy megnyomja a szavak elejét, az annyira szexi, hogy képes vagyok pusztán attól felizgulni, ha hallgatom."-This is Louis Azt a kurva hallom ahog Lou beszél és végem mindkettő egy olyan szerencsecsomag,
      "Ha véletlenül egy h-betűs szót ejt ki a száján, akkor már a nyáltermelésem is beindul, és úgy kell visszafognom magam, hogy tapperolni kezdjem."-Csináld :D mi nem fogjuk bánni hidd el
      "Minden esetre, alig vártam, hogy elszabaduljunk, és hazaérve felkenjem a falra."-Óhhhh igen az a pillanat, amikor már a szobádban ránézel a falra és nagyon nem vagy jól (szét kell vernia falat én így nem tudok élni)
      "Eljátszottam a gondolattal, hogy letépem a ruháit, és a kezét összekötöm, hogy kiszolgáltatottabb legyen, aztán átmegyek rajta, mint egy úthenger."-Azt a kurva kibaszott ahhhhhh átmegy rajta, mint az úthenger Jézus Úristeenem
      "Louis amúgy olyan, mint egy szeizmográf. Még csak ott tartottam a vágyálomban, hogy lerántom a pólóját, mikor hirtelen rám nézett beszéd közben, és anélkül, hogy elakadt volna a mondatban, rám kacsintott. "-Louis olvas a gondolataidban fogadd el Harry ez van ezt kell szeretni :) Kcsint hát meghalok
      " majd hátradőlt, és két kezének ujjait jellegzetes mozdulattal támasztotta egymásnak."-Ettől a mozdulattól kivagyok ne kérdezd miért egyszerűen csak nem kapok levegőt
      "Nem tudom, hogy olvas-e a gondolataimban, de valószínűleg igen, mert megnyalta a száját, aztán be is harapta, lassan engedve ki a fogai közül, és közben láttam, hogy szaporábban veszi a levegőt."-Igen olvas, vsagy csak jól müködik a telepátia ahj ahj ahogy lassan kiegengedi a fogai közül az ajkait,itt azonnal meghalok végem én ezt nem birom Úristeeen
      "Egy másodpercre bevillant, hogy a hazaút előtt meglátogathatnánk a takarítószeres szentélyünket, csak hogy kibírjam azt a negyven percet, de rendre utasítottam magam azzal, hogy nem vagyunk már kamaszok."-Óhhh igen az a takarítószertár ohhh ohhhh Szép emlékek elkezdtem csapkodni Harry ne készíts ki, nem érdekel hogy nem vagytok kamaszok
      "Tartottam magam a döntésemhez, ezért mikor végre lezárult a megbeszélés, és mindenki szedelőzködni kezdett, mi szinte egyszerre pattantunk fel, és a többiek felé kiáltva egy „sziasztokot”, kisiettünk az ajtón."-XDD ezn nagyon nevetek láttam és hallottam ahogy egyszerre felálnak, majd le se szarva semmit sziasztok mentünk pá ne keressetek, ha esetleg nem jelentkeznénk pár nap múlva :D akkor felújítást végzünk a lakáson,mivel összedőlt a fal, annyira be voltunk zsongva szóval hello :D
      "Annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy egyikünk se indult el jobbra, a liftek felé, hanem rutinosan a lépcsőházba vetettük magunkat, ahol megint a korlátnak támaszkodva csókolóztunk egyet, ismét felidézve a csodás emlékeket, aztán letrappoltunk a lépcsőn, hármasával szedve a fokokat."-Awh a lépcsőházas csók jaaaj jaaaj jaj most azt is elképzeltem,ahogy Louis szedi hármasával a lépcsőfokokat az apró lábaival megzabálom
      Rohanjatok Rohanjatok, mert nem lesz ennek jó vége
      " Néha rám pillantott, és egy szemvillanásával levetkőztetett. Már feszültem, és szinte görcsölt a hasam, de csak halkan nyöszörögtem kínomban. Louis még jobban beletaposott a gázba, és tudtam, ez megint sokba fog kerülni, mert tuti, hogy megbüntetnek gyorshajtásért, de ez annyira nem érdekelt, mint mondjuk a papírgyártás menete."-Óh igazán semmiség az egy gyorshajtás kérlek ez belefér Jaaaj jaaj végem kihaltam nem bírom ordítok
      "– Vagy befejezed a nyöszörgést, vagy előveszed Edet, és közben ráhajolsz a farkamra!"-Eddd megjött Ed azt a rohadt.....Louis ezt ne ettől kurvára gyomorgörcsöm lett...Hallom ahogy mondja én szerintem most elmegyek (nem tudom én sem melyikre gondoltam) ások egy gödröt remélem a markoló már a helyén felturbózva
      "– Az nagyon veszélyes – mondtam rekedten, de azért a kezem már a sliccemen volt."-bazdmeg Harry bazdmeg nem birom a sliccén volt a keze

      Törlés
    2. "Izgatott a gondolat, hogy a kocsiban kényeztessem orálisan, de visszatartott a lebukástól való félelem."-Why hogy az a kurva ablak lehetett volna fóliázott nagyon is
      "A zsebéből előhalászott egy cigarettát, és rágyújtott, majd lehúzta az ablakot, és kifújta rajta a füstöt. Ettől ő kicsit lenyugodott, én pedig majdnem felzokogtam."Ezzel nem oldottál meg semmit Louis William Tomlinson nagyon nem
      " A látvány, ahogy dohányzik, olyan szinten izgat fel, mintha szrtiptízelne nekem. Nem értem, mert alapból még a bagó szagát is utálom, de ha Lou csinálja, az teljesen más. A szétdobált ruhái is izgatnak, pedig én rendmániás vagyok. Teljes skizofrénia…"-Ahh Louis szájában a cigi nem birom......Harry ne csináld ezt velem.....Skizofrénia bassza meg a szétdobált ruhák jó én nem vagyok jól nagyon nem
      "Mikor felnyargaltunk a lépcsőn, már csak a kerek seggét láttam, mert rutinosan lemaradtam mögötte, hogy nézhessem."-Ohhh nem csodálkozom Louis félgömbjeiről egy regényt lehetne írni
      "Louis nagyon jól tudta, hogy mit csinálok, ezért hátranyúlt, és megsimogatta a labdaformájú és keménységű testrészét, majd vigyorogva nézett rám, miközben szedte apró lábait.
      – Megölsz! – nyögtem felé rekedten, ő pedig csak bólintott: – Tudom!"Louis!!!!! ahhh ne csináld végem simogatta én én összeesek
      "Az új, magabiztos Louis még szexibb, mint a régi, félénk volt. Vagy inkább másképp izgató, de egyformán észbontó"-Nem tudok már mit mondani Igen
      FAL ( tutti hogy szétverem a falat, nem bírom ezt) HARAPTA úristeeeen
      "Oda akartam kikötözni, úgy, hogy mindkét kezem szabad legyen, és lássam, ahogy vergődik."-Most Becca én előre látom a terveid..és gonosz leszel tudom...Ahh beledöglök Kikötözni az ágyhoz *---*
      Alfons annyira tudtam tudtam már az elején tudtam hogy mi lesz itt cuki ciculik születnek, de nem tudtak volna várni 20 percet legalább légysziiiii ahjjj de olyan cuki hogy ahhhh
      "Alfi az oldalán feküdt, csak a fejét emelte fel, a szemei fáradtak voltak és békések. A hasánál négy, különböző színű, kopaszkás kis patkány feküdt, és a cicijén lógtak, vakon, tehetetlenül."-Isteeeeneeeem ♥ :") Ez a legszebb pillanat ♥ :") awh awh kis patkány :D
      " – Jézusom! – nyögte, aztán térdre rogyott, és úgy csúszott az ágy mellé, ügyelve, nehogy zajt csapjon. Én is követtem a példáját, és az ágyunk szélére könyökölve néztük a csodát. Alfi ránk pillantott, egy halk nyávogással közölte, hogy ideje volt végre hazaérnünk, majd visszaejtette a fejét, és lehunyta a szemeit."-Awh jó elolvadtam és nem segít ha kiskanállal szednek össze akkor se

      Törlés
    3. "Louis édesen felsóhajtott, és a kezére támasztotta az állát. Odahajoltam, megpusziltam a fejét, és hozzá bújtam. Viszonozta a gesztust, aztán még körülbelül két órán át csak néztük az új családtagokat, ismerkedve velük, és próbáltunk hozzájuk illő neveket kitalálni. "-Én ebbe belehaltam mint egy nagy család Istenem ♥ :") ott összebújva nézik, az édes kis csöppségeket, nekem ez túl sok
      "– Hazz! Nem fogok öt macskával egy ágyban aludni. Felejtsd el. Ráadásul ezek még vakok, és összevissza vergődnek. És ha agyonnyomjuk valamelyiket?"-Nálatok az tutti bekövtkezne :) :D xdd
      "Négy kézzel próbáltuk kifeszíteni az anyagot, és minél kisebb mozgatással megoldani a dolgot. Alfi elég rondán nézett ránk, de nem reklamált, és mikor a kosár szélébe gyűrtük a felesleges anyagot, ő is felállt, óvatosan, hogy ne lépjen a kicsikre körbenézett, párszor meg is fordult a tengelye körül, aztán elhelyezkedett az egyik sarokban, és leheveredett."-Awhhhhh *--* ♥ _ ♥ Alfi meg a ronda nézés :D :D Kis drágák ♥
      " Iszonyat aranyosak. Paul tiszta apja – mondtam határozottan, mire Louis érdeklődve nézett rám.
      - Miért, ki az apja?
      - A tépett kandúr a házból.
      - Óóó… ehhez képest Ringo inkább a sziámira hasonlít.
      - Neki biztos ő a papája.
      - Na, ne hülyéskedj! – szólt rám Lou szemrehányón.
      - Az állatoknál másképp van. Többen is célba érhetnek.
      - Komolyan?
      - Ezt olvastam valahol. "-Awhh ezek a párbeszédek enegm mindig kikészítenek nagyooon ♥ :")
      "- Mert te mindenről olvasol, okoska – hajolt oda hozzám, és nyomott egy puszit a halántékomra.
      - Most cikizel? – kérdeztem duzzogva.
      - Nem, most imádlak – válaszolt habozás nélkül, és ledöntött a szőnyegre, hogy fölém másszon, és csókolni kezdjen. "-Awhhh "Nem, most imádlak" szönyeg awh ♥
      "Csak halk nyögések, egymás szájába suttogott szerelmes szavak, gyengéd simogatások, lassú mozdulatok. Összhang és szerelem. Pont erre volt szükségem."-Jó oke ne halk nyögések, egymás szájába suttogott szerelmes szavak, gyengéd simogatások,lassú mozgulatok.ÖSZHANG és SZERELEM én kiugrok az ablakon sírok nagyon zokogok Istenem látom érzem hallom minde egyes pillanatát
      "Beatles tagjaitól. Louis ötlete volt, hogy róluk nevezzük el a macsekokat, mivel szerinte olyan jól szól együtt a hangjuk, mint a legendás zenekar tagjainak."-Awwwwh ♥ Louis
      "- Amúgy Alfi miért ezt a nevet kapta, ha lány? – kérdeztem Louis-tól, mert rájöttem, hogy erről fogalmam sincs.
      - Már nem is emlékszem, de azt hiszem, előbb neveztem el, minthogy rájöttem volna, hogy nem fiú. "-XDD Louis kérlek nee :D :D
      Idióták :D Imádom őket
      "- Még szerencse, hogy a kiscicáknak is csupa fiúnevet adtunk, anélkül, hogy tudnánk, melyikük milyen nemű.
      Louis belekuncogott a nyakamba.
      - A szokások alapján ez így természetes!"-XD nem változtathatunk ahagyományokon :D

      "Hol nekem kellett papwalkra mennem, hogy kellő alapanyagot szolgáltassak a sajtónak, hol Louisnak kellett átrepülnie az óceánt, hogy Ellel fotózkodjon, aminek Max kifejezetten nem örült."-Nem csak Max de én se
      "Zayn szokás szerint eltűnt, aztán megjelentek a hírek az eljegyzésről, és Perrie őszintén boldognak látszott. Vegyes érzelmek kerítettek hatalmukba. Zayn a maga módján egy rendes fiú, aki vágyik az állandóságra, és a szeretetre, de van egy sötét oldala, amivel nehezen birkozik meg."-Az nagyon nagy baj ha én ezt imádom?

      Törlés
    4. "Úgy látszik, ő tényleg nem bírja az állandó stresszt, és nem talál kapaszkodót, ami visszatartaná az önpusztító életmódtól. "-Ezen én akármennyire is kellene nem csodálkozom én az én életemet nem bírom, nemhogy azt hogy bírnám kinyírtam volna magam
      "Régen ilyenkor bezárkózott három napra, telefújta a falakat újabb graffitikkel, aztán bandázott kicsit a régi haverjaival, és ettől helyre rázódott, de mára már másképp él. "-Megszakad a szivem, annyira szeretem bármi is történt SZERETEM
      "Inkább az új, gazdag, celeb haverjaival lóg, akiknél az a sikk, hogy partydrogokkal, meg LSD trippekkel szórakoztatják magukat, a szünetekben pedig beszívnak, és ájulásig isznak."-Esküszöm egyszer mindegyik szarcsimbókot kinyírom majd adok én nekik olyan LSD-t hogy nem állnak jót magukért
      "Az egyetlen, akire hallgat valamennyire az Niall, aki mindig Zayn védence volt, mintha az öccse lenne, de mára fordult a kocka. Niall a nyugodt, vidám természetével, elfogadó és kedves viselkedésével mindenki lelki támaszává nőtte ki magát. "-Niallról is regényt lehetne írni Istenem Imádom ♥
      "de azért néha ránk is ki van akadva, mikor nem hagyjuk, hogy teljesen kihasználjanak, és megnyugtatja, hogy minden rendben lesz. Nekem még mindig a lelki szemetesládám, és összes titkom tudója, mert tudom, tőle senki, semmit nem fog megtudni."-Niallt csak megszeretném ölelni és és sírni ♥ :") Drága Kicsi Niall
      "Louis-val hatalmasakat ökörködnek, mint a gyerekek, de Zayn… Nos, Zayn inkább úgy viselkedik vele, mintha ezer éves házasok lennének. Birtoklóan nyúl hozzá, állandóan maga körül akarja tudni, mint én annak idején Louis-t, és Ni az egyetlen, akitől elfogadja a fejmosást."-Nouis ♥ Zialll ahh mindenki Niallt akarja Niall több kell belőled ez így nem fog mennu
      "- Mert jól esik, bazmeg! – válaszolta, majd nem tudom milyen indíttatásból, de elnevette magát, és átölelte a vállamat. – Olyan kurva kevés dolog van ebben a kibaszott életben, ami jól esik. Szeretem, hogy pár órára nem érzem a nyomást, és én is csak egy olyan srác vagyok, mint mindenki más."-Jaaaj jaaj de én annyira megértem, de annyira nem akarom de aahj a szivem nem birom én ezt
      "- Te sosem leszel olyan, mint mindenki más… - szúrtam be finoman.
      - Na, pont ezért kell a cucc, hogy kicsit elhitessem magammal.
      - Féltelek Zayn. Valahogy más vagy, mint régen.
      - Ahogy mindannyian. Ne legyél olyan, mint azok a seggfejek, akik azt hitték, hogy öt évig nem növünk fel, és azok az engedelmes kis robotok leszünk, mint az elején."-Már nem tudok mit mondani egyetértek Zaynnel is és Harryvel is és nincs jó válasz nincs :(
      "- Hát én kibaszottul nem akarok az a kis csóró bevándorló lenni, akinek az a perspektíva, hogy bekerüljön a ládagyárba."-sírok
      "- Oké, tesó, de azért vigyázz magadra!
      - Ne félts! Nem lesz semmi baj. Bármikor le tudok állni, ha akarok! Nem vagyok függő!"-MEGHALOK

      Azt hiszem ebbe a részbe végérvényesen belehaltam több szempontból is megmelengetted a szivemet, megnevetettél,cergődtem, sírtam a boldogságtól és a meghatódottságtól, dřhöngtem és megszakadt a szivem egyetlen egy rész alatt
      Nagyon Szeretlek Becca és köszönöm az élményt! ♥ :"( ♥♥♥

      Törlés
    5. Mikor megírtam a varázsgyűrűs részt, végig te jártál a fejemben, hogy ennek Tünci hogy fog örülni... és lááám...tényleg <3

      A zaynes részek kiborítóak, tudom, de túl kell élni valahogy...

      Az, hogy mindig tudom, mit élsz át egy-egy rész alatt hihetetlen ajándék számomra, ahogy önmagában te is. :)
      Annyit segítettél már nekem, és tudom, hogy rád mindig számíthatok... első szóra, bármikor.
      Nagy szerencsecsomag vagyok, ilyenkor érzem.,
      Szeretlek, mindent köszönök, főleg a tegnapi kis közbenjárást Gabi ügyben. <3

      szeretlek, csak úgy.

      Törlés
  10. Kedves Becca!
    Csodálatos vagy és még csodálatosabban írsz, és kérlek soha ne felejtsd el hogy mi itt vagyunk, és szeretjük amit csinálsz.<3 és én személy szerint nem bírnám ki, ha nem lenne ez a blog, hisz akkor meglennék fosztva a szerelmemtől.:DD
    Namostakkor..
    Kiscicáák*--* istenem, imádom a cicákat és ez Larryvel párosítva tökéleteees:))
    és mindig meghatódom mikor látom h mennyivel más a kapcsolatuk, mennyivel erősebb és komolyabb mint az elején. sokszor mondtam már, de most is elmondom, hogy tökéletes vitted át a karaktereket és zseniálisan írtad meg ahogy a szemünk előtt nőttek fel.:)
    Zaynről pedig.. én mindig elolvasom azokat a részeket is, természetesen nem jókedvvel, de hát ennek is meg kell történnie.. ráadásul nem utolsósorban a te írásmódodban még ezt a részt is jó olvasni, mert nagyon jól írod (mint mindent)
    várom a következőőőőt
    xoxo,Szofi<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szofim:)

      Nem felejtem el, hogy felejteném...nekem ti vagytok az otthon, és a kikapcsolódás... nem tudok nem írni, és sajnos el vagyok kényeztetve azzal, hogy sokan olvassátok és szeretitek...
      nehéz időszak jön, de túl leszünk rajta, aztán már csak a szépre emlékezünk:)

      Felnőttek...megváltoztak...és ez van, akinek más képet ad ki, mint nekem. Ezért sokan elhagynak majd, de ez van. Írni csak azt tudom, amit én látok magam előtt... amit más lát, azt neki kell megírnia:)

      Remélem azért még mindig élvezhető... és örülök, hogy te például így érzed, és szereted...

      Én téged imádlak, a kitartásodért, a lojalitásodért... Puszillak <3

      Törlés
  11. Drága Becca!
    Sajnálom, hogy ennyit késtem… Igazán gáz, hogy minden kommentet bocsánat kéréssel kezdek, szóval ezért is bocsánat! :D
    A rész őrjítően aranyos volt, túlcsordult a szívem. Persze van benne néhány szomorú jelenet (Zayn), de eszembe se jut kihagyni ezeket. Ha már te megküzdesz velük, még szép, hogy elolvasom.

    „Arra ébredtem, hogy Alfons Louis hűlt helyén áll az ágyban, és éktelenül nyávog.
    – Jézusom! Mi a baj, szépségem? – kérdeztem tőle, de ahogy feltámaszkodtam, hogy szemügyre vegyem, azonnal átbújt a karom alatt, elégedetten befészkelte magát a párnámba, ahol előtte még a fejem pihent, és dorombolni kezdett.
    – Nem mondod komolyan, hogy azért keltettél, fel, hogy kitúrhass? – néztem rá felháborodva, de ő már össze is gömbölyödött – amennyire hatalmas hasától tudott –, és becsukta a szemeit. A hasa minta hullámzott volna, és a hátán ugráltak az izmok, de nem mutatta jelét, hogy valami ne lenne rendben. – Oké. De csak azért, mert mindenórás, terhes asszony vagy. Nem fogsz erre is rászokni! – közöltem vele, aztán kimásztam az ágyból, és elindultam megkeresni Louist.” Basszus, én olyan szinten odáig vagyok ezért a macskáért, hogy már leírni s tudom. itt már sejtettem, hogy jönnek a kiscicák és irtó boldog voltam! Már előre láttam milyen kis édesek lesznek…

    „– Malik, ez nem állapot. A szerződés azt is kiköti, hogy nem élhettek drogokkal. Szemet hunytunk a füvezés fölött, pedig hidd el sokba került a dolog, de most már nem tudod, hol a határ! – Higgs előredőlt, és Zayn arcába bámult vizenyős szemeivel. – Jó lenne, ha visszafognád magad. Nem érdekel kit húzol meg, de legalább olyan kurvákat válassz, akiknek fizetsz, és tartják a szájukat. Nem hiszem, hogy az egódnak hódításokra van szüksége, mikor százmillió lány hever a lábad előtt.
    – Szállj le a szexuális életemről, Higgins! – szűrte a fogai között Zayn. Liam is megfeszült, és előredőlt, hogy oldalról lássa a barátját, és tudja, mikor telik be a pohár. Kivételesen hallgattunk, és nem azért, mert nem akartunk kiállni Zayn mellett, hanem mert eljött az a szinte hihetetlen pillanat, mikor sajnos a másik oldalnak volt igaza, és nem voltak ellenérveink.” Igen, én se gondoltam volna, hogy valaha ilyet írok komiba, de kurvára nem Zaynnek van igaza.

    „– Jegyezzem el? – kérdezte Zayn ledöbbenve.
    – Mondjuk… de el is veheted – bólintott Higgs.
    Láttam, hogy Louis odahajol Zaynhez, és súg neki valamit, mire Zayn bólintott, és halkan válaszolt. Pár mondatot még beszéltek, aztán Zayn felegyenesedett.
    – Rendben, eljegyzem. Úgy is ez volt a tervem.
    Szinte hallottam, ahogy mindenkinek hatalmas kő esik le a szívéről. Valamiért azt hittük, ezzel megoldódnak a Zayn körüli problémák.” Utolsó mondat… Ahj.

    „– Vagy befejezed a nyöszörgést, vagy előveszed Edet, és közben ráhajolsz a farkamra! – szólt rám Louis, amitől ismét elázott az alsóm, és hirtelen nyikkanni se tudtam. ” Ed:DDD Istenem, kikészítesz Becca.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. „– Félreállok valahol… – mondta elszántan, de eszembe jutott, hogy az első szélvédő nem fóliázott, és már csak az hiányzik, hogy valaki észrevegyen bennünket. Izgatott a gondolat, hogy a kocsiban kényeztessem orálisan, de visszatartott a lebukástól való félelem.” Hümm, 1-10skálán 10000-re értékelem mennyire örülnék egy ilyen jelenet miatt történő CO-nak… Egy ideig nem panaszkodnánk. :D

      „Nem értem, mert alapból még a bagó szagát is utálom, de ha Lou csinálja, az teljesen más. A szétdobált ruhái is izgatnak, pedig én rendmániás vagyok. Teljes skizofrénia…” Jajjjjj husi. <3 Ez annyira nagyon cuki. :’)

      „– Alfons! Sicc! – kiáltott fel Lou, mert nem volt türelmünk szépen kitessékelni az ágyból. Odapillantottam, de a macska nem mozdult. Megtorpantam, és felé nyúltam, hogy egy finom lökéssel adjam tudtára, most tényleg nagyon útban van, de a mozdulatom elakadt a levegőben. Sóbálványként meredtem a puha párnák fedezékében megbújó kis családra. Alfi az oldalán feküdt, csak a fejét emelte fel, a szemei fáradtak voltak és békések. A hasánál négy, különböző színű, kopaszkás kis patkány feküdt, és a cicijén lógtak, vakon, tehetetlenül.
      Louis kilépett mögülem, és ő is az ágyra nézett, majd pontosan úgy lemerevedett, mint én, pár másodperccel azelőtt.” amikor ezt először olvastam szó szerint felvisítottam… Nem vicceltem azzal, hogy macskamániás vagyok. :D

      „A csöppségek gyúrták a hasát, de a lábaik olyan aprók és áttetszőek voltak, hogy szinte eltűntek a szőr között. Louis édesen felsóhajtott, és a kezére támasztotta az állát. Odahajoltam, megpusziltam a fejét, és hozzá bújtam. Viszonozta a gesztust, aztán még körülbelül két órán át csak néztük az új családtagokat, ismerkedve velük, és próbáltunk hozzájuk illő neveket kitalálni.” :(((( Becca! Vegyél nekem egy cicát! Miattad most itt ülök a laptop előtt és késztetést érzek a puha bundájuk simogatására…. Az élet olyan igazságtalan.

      „- Most cikizel? – kérdeztem duzzogva.
      - Nem, most imádlak – válaszolt habozás nélkül, és ledöntött a szőnyegre, hogy fölém másszon, és csókolni kezdjen.” Na igen, ezt privátba is leírtam de nem hagyhatom ki. IMÁDOM! KEDVENC MONDAT. FHUU. <333 Gyönyörűűű. Jajajaj. Annyira nagyon… Tudod.

      „Összhang és szerelem. Pont erre volt szükségem.” Oké, jó feladom. Totál kikészültem, kimegyek és megnézem van-e itthon fagyi.

      „- Amúgy Alfi miért ezt a nevet kapta, ha lány? – kérdeztem Louis-tól, mert rájöttem, hogy erről fogalmam sincs.
      - Már nem is emlékszem, de azt hiszem, előbb neveztem el, minthogy rájöttem volna, hogy nem fiú.
      Felnevettem, mert ez annyira jellemző Louis-ra.
      - És persze akkor már nem lehetett megváltoztatni… - mondtam komolyan.
      - Nem akartam összezavarni az identitását – magyarázkodott.
      - Teljesen igazad van. Az, hogy egy fiúnévvel kell élnie, egyáltalán nem vezet személyiségzavarhoz.
      - Honnan tudhatná, hogy ez férfinév? Ő csak egy macska – replikázott komolyan, és megnyomta az utolsó mondatrészt.
      Nem válaszoltam, csak somolyogtam, és elfordultam, de aztán kipukkadt belőlem a röhögés. Kiguvadt szemekkel, sértődötten nézett, de végül persze ő is elnevette magát. Magamhoz húztam, a szájára tapadtam, és szerelmesen öleltem magamhoz.
      - Még szerencse, hogy a kiscicáknak is csupa fiúnevet adtunk, anélkül, hogy tudnánk, melyikük milyen nemű.
      Louis belekuncogott a nyakamba.
      - A szokások alapján ez így természetes!” Istenem, imádom. :DDDDD Kis hülyéim. <3

      Egyébként ezt a Ziall kapcsolatot pont így képzelem el.:) Nálam ezt nagyon eltaláltad.

      „Ne félts! Nem lesz semmi baj. Bármikor le tudok állni, ha akarok! Nem vagyok függő! – mondta, nekem pedig összeugrott a gyomrom. Valaki, aki napi szinten használ drogokat, és iszik alkoholt, az már függő. És mikor azt hangoztatja, hogy nem az… Nos, ott kezdődnek a komolyabb problémák.” ……………………………….. No comment. Nagyon betalált.

      Törlés
    2. Óóó és A tökéletes hang első részének a megnézése helyett komizok épp, szóval szerintem semmit nem értek majd a filmből… Szóval nagyon becsüld meg. :D Bár kicsit úgy érzem összecsapottra sikerült, ne haragudj de nem vagyok hangulatba a toppon… A rész tökéletes volt!!! Szuper vagy, imádlak.
      <3

      Törlés
    3. Nem maradtál le semmiről:) És szerencse, hogy nem a tegnapi filmről kell kritikát írnod,,,,nagy bajban lennél:)

      Legközelebb valami jobbat nézzünk meg, hogy kitöröljük ennek az emlékét is:)
      Dehogy összecsapott!! Tökéletes. Nem kell ennél jobb. ez nem iskolai vizsga, nincs karakterkeret, sem helyesírás ellenőrzés:)

      Ziallt így képzeled el?? Wow...ez meglepett, de örülök neki. :)

      Most cikizel? Nem, most imádlak... ezt én is szeretem. ha ezt megjegyeznék a pasik, egy rakás boldog nő lenne a világon ;)

      Én viszont imádlak, immár személyesen is <3

      Törlés
  12. Megérkeztem!! :D Jajj, tudod jól, hogy nehéz most ezt is olvasnom, de talán megoldódni látszik a helyzet, és kicsivel lenyugodott a lelkem cica téren! :) Bár még mindig nehéz lesz, de remélem túl leszek ezen... ahogyan a kis drágám is majd, aki most itt fekszik mellettem, hogy még nehezebb legyen minden.. na jó, elég a szomorúságból, elemzés van ;)

    "Arra ébredtem, hogy Alfons Louis hűlt helyén áll az ágyban, és éktelenül nyávog.
    – Jézusom! Mi a baj, szépségem? – kérdeztem tőle, de ahogy feltámaszkodtam, hogy szemügyre vegyem, azonnal átbújt a karom alatt, elégedetten befészkelte magát a párnámba, ahol előtte még a fejem pihent, és dorombolni kezdett.
    – Nem mondod komolyan, hogy azért keltettél, fel, hogy kitúrhass? – néztem rá felháborodva, de ő már össze is gömbölyödött – amennyire hatalmas hasától tudott –, és becsukta a szemeit. A hasa minta hullámzott volna, és a hátán ugráltak az izmok, de nem mutatta jelét, hogy valami ne lenne rendben. – Oké. De csak azért, mert mindenórás, terhes asszony vagy. Nem fogsz erre is rászokni! – közöltem vele, aztán kimásztam az ágyból, és elindultam megkeresni Louist. " jajj a szívem :3 <3 kis édes macsek! Annyira látom magam előtt, mikor az én kis macsekom volt vemhes :D Imádtam odarakni a kezem a hasára, és érezni a sok kis mukit odabent :3 "De csak azért, mert mindenórás, terhes asszony vagy. Nem fogsz erre is rászokni! " ez annyira cukii, belehaltam :3 és hogy kitúrta XD Jajj, ilyenek ezek a cicák :3 <3

    "Kicsit késve értünk be a megbeszélésre, mert a zuhany alatt találtam rá, és hát…khmmm… elhúzódott a reggeli készülődés..." jól tettétek :p annyira olvastam volna a részleteket :p ahh, egy jó kis zuhany szex... hmmm ;)

    "Nekem teljesen mindegy. Mióta Louis az ujjamra húzta a varázsgyűrűt, olyan hihetetlen nyugalom szállt meg, amire mindig is vágytam. Teljesnek éreztem magam, és mindenre elszántnak. Míg ő mellettem van, nem érdekel, mi történik körülöttünk. " édeseim <3 elolvadok tőlük :3

    "Eszembe jutott a több, mint két évvel ezelőtti időszak, mikor ugyanezt éreztem, és a kezdetek, az X–Factor utáni időszak, ahol még csak ismerkedtünk egymással, mégis biztonságban éreztem magam, ha Lou mellettem volt. Semmi sem változott… vagy inkább minden megváltozott, csak ez nem. " <3 nosztalgia, X factor, Holly sír... Hiányzik...

    "Az akcentusa, és a hangjából kiérződő dinamika, még most is megbizserget. Ahogy megnyomja a szavak elejét, az annyira szexi, hogy képes vagyok pusztán attól felizgulni, ha hallgatom. Ha véletlenül egy h-betűs szót ejt ki a száján, akkor már a nyáltermelésem is beindul, és úgy kell visszafognom magam, hogy tapperolni kezdjem. Minden esetre, alig vártam, hogy elszabaduljunk, és hazaérve felkenjem a falra. Eljátszottam a gondolattal, hogy letépem a ruháit, és a kezét összekötöm, hogy kiszolgáltatottabb legyen, aztán átmegyek rajta, mint egy úthenger. " és most kinyírtál, ahh te jó isten!!! az akcentus, dinamika (engem is bizserget)!! miért istenem??mindenki ki akar készíteni?? "h" betű... oké, végem, nem bírom, kihaltam... nyáltermelés van nálam is...(ellopom az unokahúgom előkéjét sztem XD) KEND FEL A FALRA KÉÉÉÉRLEK!! KEND FEL!! Ahhh jéééééééézusom!! nálam már felkente gondolatban, és most mentőt kérek!! letépi a ruháit, kezét összekötözi, kiszolgáltatottabb!! KO Mért csak gondolja??? CSINÁLJA IS!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Még csak ott tartottam a vágyálomban, hogy lerántom a pólóját, mikor hirtelen rám nézett beszéd közben, és anélkül, hogy elakadt volna a mondatban, rám kacsintott. Tovább fantáziáltam, és az agyamban már meztelenül állt előttem, reszketve a vágytól, mikor befejezte a mondandóját – amiből egy árva mukkot se fogtam fel –, majd hátradőlt, és két kezének ujjait jellegzetes mozdulattal támasztotta egymásnak. A takarásukból rám nézett, és a pupillái kitágultak. Nem tudom, hogy olvas-e a gondolataimban, de valószínűleg igen, mert megnyalta a száját, aztán be is harapta, lassan engedve ki a fogai közül, és közben láttam, hogy szaporábban veszi a levegőt. Egy másodpercre bevillant, hogy a hazaút előtt meglátogathatnánk a takarítószeres szentélyünket, csak hogy kibírjam azt a negyven percet, de rendre utasítottam magam azzal, hogy nem vagyunk már kamaszok. A visszafojtott szenvedély csak jót tesz a teljesítményemnek. " OMG! OMG!! szívroham!! istenem!! én ettől kész vagyok!! teljesen!! kiütött!! annyira láttam, ahogy Louis megnyalja a száját, majd beharapja, és lassan kiengedi a fogai közül.... jézusatyámszentmáriajózsefanyjamegmittudomén!!! Miért?? Iszonyat meleg lett... nem tikkasztó hőség miatt...
      "A visszafojtott szenvedély csak jót tesz a teljesítményemnek. " Pontosan Hazza! :p Ahh, az nagyobb durranást idéz elő! :p

      "Annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy egyikünk se indult el jobbra, a liftek felé, hanem rutinosan a lépcsőházba vetettük magunkat, ahol megint a korlátnak támaszkodva csókolóztunk egyet, ismét felidézve a csodás emlékeket, aztán letrappoltunk a lépcsőn, hármasával szedve a fokokat. A kocsinál odadobtam a kulcsot, Louis beült, egy mozdulattal előrébb húzta az ülést, mert az én, langaléta lábaimhoz volt beállítva, és mikor becsatoltuk magunkat, csikorgó kerekekkel hajtott ki a parkolóból. " jajj édeseim de sietnek <3 aww :3 engem miért készít ki hogy odadobta a kulcsot??? (menthetetlen vagyok mostanság...) csikorgó kerekek, jajj SIESSETEK!! Holly sem bír már magával!!

      "Hazáig egy mukkot sem szóltunk. Mindketten a készülő eget rengető orgazmusokat tervezgettük. Ebben jók vagyunk. A szex eltéveszthetetlen illata kezdte betölteni a teret, anélkül, hogy egymáshoz értünk volna. Néha rám pillantott, és egy szemvillanásával levetkőztetett. Már feszültem, és szinte görcsölt a hasam, de csak halkan nyöszörögtem kínomban. Louis még jobban beletaposott a gázba, és tudtam, ez megint sokba fog kerülni, mert tuti, hogy megbüntetnek gyorshajtásért, de ez annyira nem érdekelt, mint mondjuk a papírgyártás menete.
      – Vagy befejezed a nyöszörgést, vagy előveszed Edet, és közben ráhajolsz a farkamra! – szólt rám Louis, amitől ismét elázott az alsóm, és hirtelen nyikkanni se tudtam.
      – Az nagyon veszélyes – mondtam rekedten, de azért a kezem már a sliccemen volt.
      – Félreállok valahol… – mondta elszántan, de eszembe jutott, hogy az első szélvédő nem fóliázott, és már csak az hiányzik, hogy valaki észrevegyen bennünket. Izgatott a gondolat, hogy a kocsiban kényeztessem orálisan, de visszatartott a lebukástól való félelem.
      – Nagyon szeretném, kicsi, de inkább hazáig levegőt sem veszek. Nem akarok újabb fotókat. " BECCA!! Meg fogok halni!! kicsinálsz az ilyen részekkel!! OMG! Szentatyagatya!! nem bírom!! kész vagyok teljesen!! Egetrengetőorgazmustakarunk!!! MOST!! KELL!! nyöszörög... hát ezt nem hiszem el... ki nem szarja le a gyorshajtást?? Larry egetrengetőorgazmusra készül!! hagyjátok már őket!! :D Ed XD ráhajolsz a farkamra... jó, köszi... kinyírtál...

      "A zsebéből előhalászott egy cigarettát, és rágyújtott, majd lehúzta az ablakot, és kifújta rajta a füstöt. Ettől ő kicsit lenyugodott, én pedig majdnem felzokogtam. A látvány, ahogy dohányzik, olyan szinten izgat fel, mintha szrtiptízelne nekem. " Én is felzokogok!! jézusom!! Louis és a bagó... nem bírom!! Végem!! kihaltam, ezt asknfsjnvgfdblgdklmvlé!!!

      "

      Törlés
    2. "Mikor felnyargaltunk a lépcsőn, már csak a kerek seggét láttam, mert rutinosan lemaradtam mögötte, hogy nézhessem. Louis nagyon jól tudta, hogy mit csinálok, ezért hátranyúlt, és megsimogatta a labdaformájú és keménységű testrészét, majd vigyorogva nézett rám, miközben szedte apró lábait.
      – Megölsz! – nyögtem felé rekedten, ő pedig csak bólintott: – Tudom!
      Az új, magabiztos Louis még szexibb, mint a régi, félénk volt. Vagy inkább másképp izgató, de egyformán észbontó – állapítottam meg magamban, és elé ugrottam, hogy nyissam az ajtót. Beléptünk, és én már nyúltam is utána, aztán az ajtó melletti falnak szorítva haraptam, és közben belemorogtam a szájába. Ő is a ruháimat húzkodta, hogy minél előbb meztelenek legyünk. Közben azért tántorogtunk a háló felé, mert eredeti tervemet felülírva mégis az ágy mellett döntöttem. Oda akartam kikötözni, úgy, hogy mindkét kezem szabad legyen, és lássam, ahogy vergődik. Beestünk az ajtón, és épp a fülébe dugtam a nyelvemet, mikor halk nyávogásra lettünk figyelmesek. " kihaltam... a segg résznél teljesen... oh istenem, és még mondja, hogy tudom!! annyira hallottam a kis szexi hangján, meg láttam is, hogy legszívesebben elkaptam volna és....!! :D nekiszorított a falnak, és harapta :p istenem, mást sem tudok mondani, csak hogy istenem, meg ahh meg ilyesmi :DD bocsi :D

      " Sóbálványként meredtem a puha párnák fedezékében megbújó kis családra. Alfi az oldalán feküdt, csak a fejét emelte fel, a szemei fáradtak voltak és békések. A hasánál négy, különböző színű, kopaszkás kis patkány feküdt, és a cicijén lógtak, vakon, tehetetlenül.
      Louis kilépett mögülem, és ő is az ágyra nézett, majd pontosan úgy lemerevedett, mint én, pár másodperccel azelőtt.
      – Jézusom! – nyögte, aztán térdre rogyott, és úgy csúszott az ágy mellé, ügyelve, nehogy zajt csapjon. Én is követtem a példáját, és az ágyunk szélére könyökölve néztük a csodát. Alfi ránk pillantott, egy halk nyávogással közölte, hogy ideje volt végre hazaérnünk, majd visszaejtette a fejét, és lehunyta a szemeit. A csöppségek gyúrták a hasát, de a lábaik olyan aprók és áttetszőek voltak, hogy szinte eltűntek a szőr között. Louis édesen felsóhajtott, és a kezére támasztotta az állát. Odahajoltam, megpusziltam a fejét, és hozzá bújtam. Viszonozta a gesztust, aztán még körülbelül két órán át csak néztük az új családtagokat, ismerkedve velük, és próbáltunk hozzájuk illő neveket kitalálni. " ezen is kihaltam csak más értelemben :D aww :3 istenem, szétolvadtam, láttam az egészet, a kis cicákat, ahogy dögönyözték az anyjuk pocakját, ahogy Larry ott térdel az ágy szélénél, jajj a szívem <3 annyira édesen leírtad, hogy nekem végem van! kicsordult a szívem ettől a résztől :') :3 Lou meg ahogy a kezére támasztotta az állát, hát nekem annyi :3 cukorborsó :D

      "Alfi elég rondán nézett ránk, de nem reklamált, és mikor a kosár szélébe gyűrtük a felesleges anyagot, ő is felállt, óvatosan, hogy ne lépjen a kicsikre körbenézett, párszor meg is fordult a tengelye körül, aztán elhelyezkedett az egyik sarokban, és leheveredett. A vak kis jószágok cincogásnyi hangokon nyávogni kezdtek, és tapogatózva keresték az anyjukat. Ő viszont nem igazán segített nekik, így aztán egymásra találtak, ott gúlába rendeződtek, egymás fején, hátán taposva, majd végre elcsendesedtek és bealudtak. " aww <3 kisciamicák :3 jajj, most megint látom a sok kis mukit :3 de imádom őket :3

      Törlés
    3. "- Ezt olvastam valahol.
      - Mert te mindenről olvasol, okoska – hajolt oda hozzám, és nyomott egy puszit a halántékomra.
      - Most cikizel? – kérdeztem duzzogva.
      - Nem, most imádlak – válaszolt habozás nélkül, és ledöntött a szőnyegre, hogy fölém másszon, és csókolni kezdjen.
      Végül, hiába azzal a szándékkal kezdtünk neki, hogy széttépjük egymást, az események hatására egy szép, kényeztető szeretkezéssel is beértük, sőt, a család bővülése olyan érzelmeket váltott ki belőlünk, amitől szinte végig sóhajtoztuk a csodálatos összeolvadást.
      Csak halk nyögések, egymás szájába suttogott szerelmes szavak, gyengéd simogatások, lassú mozdulatok. Összhang és szerelem. Pont erre volt szükségem. " megeszem őket :D annyira imádom őket <3 aww, gyönyörű szeretkezés <3

      "Régen ilyenkor bezárkózott három napra, telefújta a falakat újabb graffitikkel, aztán bandázott kicsit a régi haverjaival, és ettől helyre rázódott, de mára már másképp él." Ez kellene most is drága... de annyira imádom ezt a pasit, hogy bármit is csinál szeretem <3

      "Sokszor, sokféleképpen próbáltunk hatni rá, de nem jártunk sikerrel. Az egyetlen, akire hallgat valamennyire az Niall, aki mindig Zayn védence volt, mintha az öccse lenne, de mára fordult a kocka. Niall a nyugodt, vidám természetével, elfogadó és kedves viselkedésével mindenki lelki támaszává nőtte ki magát. Meghallgatja Liam állandó panaszáradatát, ami elsősorban Zaynre vonatkozik, de azért néha ránk is ki van akadva, mikor nem hagyjuk, hogy teljesen kihasználjanak, és megnyugtatja, hogy minden rendben lesz. Nekem még mindig a lelki szemetesládám, és összes titkom tudója, mert tudom, tőle senki, semmit nem fog megtudni. Louis-val hatalmasakat ökörködnek, mint a gyerekek, de Zayn… " kicsi Niall <3 istenem <3 hogy én mennyire szeretem ezt a kis szöszit :3 szétölelgetném <3

      "Nos, Zayn inkább úgy viselkedik vele, mintha ezer éves házasok lennének. Birtoklóan nyúl hozzá, állandóan maga körül akarja tudni, mint én annak idején Louis-t, és Ni az egyetlen, akitől elfogadja a fejmosást. Nem sokáig tart a hatása, de ideig-óráig normalizálódik a helyzet, ha Niall kifakad. Ritkán él ezzel a lehetőséggel, inkább visszafogottan pátyolgatja a szívtiprót, és takarít utána. " Ziall <3 most annyira látom a gifeket... és megszakad a szívem

      "- Féltelek Zayn. " én is...

      "- Ne félts! Nem lesz semmi baj. Bármikor le tudok állni, ha akarok! Nem vagyok függő! – mondta, nekem pedig összeugrott a gyomrom. Valaki, aki napi szinten használ drogokat, és iszik alkoholt, az már függő. És mikor azt hangoztatja, hogy nem az… Nos, ott kezdődnek a komolyabb problémák. " :(

      Akár mennyire is megviselt ez a rész, imádtam!! Larry annyira édes, hogy szétolvadok tőlük, és a cicás rész irtó cuki lett <3 Zayn pedig fájó, de elolvastam, mert úgy éreztem el kell olvasnom...
      Puszi <3

      Törlés
    4. Mikor a mentorod, akire úgy néztél fel anno, hogy reszkettél, mikor elküldted neki az első levelet, és leizzadtál, mikor válaszolt...aztán egy évvel később ilyen kommentet ír neked (amúgy pedig másnap is ilyen kommentet írtál, máig emlékszem rá), az maga a csoda... van egy mondás
      2Addig dolgozz, míg a példaképeid a riválisaid lesznek!"
      Nos, én soha nem akarok rivalizálni veled, csak szépen boldogan elbeszélgetni a következő negyven évben,. az aktuális macskákról gyerekekről, Larryékről, ahogy cseperednek a gyerekeik, és írni,,,még vagy 100.000 oldalt... jó így? ráérsz? ;)

      <3<3

      Törlés