2015. június 7., vasárnap

CX. Fejezet

Sziasztok:)

Hoztam az új részt, hogy jól induljon az utolsó sulihét, vagy jól végződjön a mostani...
Lehet, hogy pár embernek uncsi a 18+, de ez egy erotikus melegblog, úgyhogy nem szedtem ki belőle, pedig megfordult a fejemben... Végül úgy döntöttem, hogy nem felelhetek meg mindenkinek... Így, mivel a Zaynes részeket is jelzem, most szólok, hogy aki már nem kíváncsi több szexre, az ezt a fejezetet most hagyja ki! :)

Kellemes hetet, mindenkinek szuper koncertélményt, aki szerdán élete legcsodásabb koncertjére megy... MÁR CSAK HÁROM NAAAAAAAAAAAP!!!

Sok puszi, és ölelés: Becca
*** Teljesen Zaynmentes***

Beköszöntött az ősz. LA-ben ez kevésbé nyomasztó, mint itthon Londonban, ahol állandó szürkület, nyúlós, nyálkás idő, és nagyon korai sötétedés emlékeztet arra, hogy közeledik a tél, amit gyűlölök. Nem csak azért, mert olyankor állandóan fázom, hanem azért is, mert lételemem a napsütés. Teljesen be tudok fordulni, ha egy hétig nem jutok hozzá a szükséges mennyiséghez. Louis-val vettünk egy házat itt is, és azzal próbált kedveskedni, hogy kaptam egy modern szoláriumot, de ez nem sokat segít, tekintettel arra, hogy nem égethetem magam négerre azért, hogy jobb legyen a kedvem. Ráadásul a barnítócsövek között álldogálni nem pont ugyanaz, mint sütkérezni a napon, egy koktéllal a kezedben, és ökörködni a barátaiddal a medencében.
De azért ebben az évszakban is van, amit szeretek…
Az összebújós, takaró alatt simogatós estéket, a gyertyafényt, a meleg otthont, és az átolvasott napokat, mikor csak az zökkent ki a könyvemből, ha Louis megunja a dolgot, és piszkálni kezd, aminek általában hatalmas szeretkezés a végkifejlete.
Gondolkoztam már azon, mikor következik be az elkerülhetetlen, és változnak a szexuális szokásaink, de egyelőre nyoma sincs a dolognak. Nem lehetünk túl sokat együtt, úgyhogy megbecsüljük az intim pillanatokat. Lou romantikus lett, én meg egy szerelemes idióta, aki képes órákig nézni a pasiját. Mikor otthon vagyunk, és Louis a laptopon zenét ír, vagy tévét néz, én csak ülök a fotelben, egy párnával az ölemben és bámulom. Általában tűri egy darabig, de aztán nem bírja tovább.
– Cica! Kérlek…
– Nem csinálok semmit…
– Hát pont ez az. Miért nem csinálsz semmit?
– Vagyis csinálok. Nézlek…
– És nem tudsz valami értelmesebb elfoglaltságot találni?
– Ennél értelmesebbet? Kikérem magamnak. Olyan ritkán látlak, és pláne ritkán nézhetlek bambán, úgy, hogy a nyálam is kicsordul.
– Nem tudom, ezzel mit akartál elérni, de a magadról festett kép, ahogy szellemi fogyatékosként bámulsz, mintha üres lenne az agyad, nem valami kellemes.
– De közben áll a farkam… – tettem hozzá vigyorogva, mire felkapta a fejét, és végignézett rajtam. Az ágyékomat párna takarta, úgyhogy nem tudott meggyőződni állításom helyességéről, ezért egy pillanatig habozott.
– Mégis mitől?
– Ha látnád magad, ahogy ebben a bő pamutmelegítőben, ujjatlan trikóban üldögélsz, és öntudatlanul a szádat rágcsálod, a füledet simogatod, vagy az ujjaiddal babrálod a gatya kötőjét, máris tudnád az okát.
Picit oldalra hajtotta a fejét, a pillantása kíváncsivá vált, ahogy hallgatott, aztán végignézett magán, és végül elvigyorodott.
– Ilyen izgató vagyok, mikor épp nem csinálok semmit?
– Mindig izgató vagy, de mikor épp nem csinálsz semmit, miközben én arról fantáziálok, mit csinálhatnál, olyankor kifejezetten… – Én is mosolyogtam már, bár csak félénken, és beharapott szájjal, mert Louis ismét engem pásztázott, és az izmai megfeszültek.
– Miről fantáziálsz? – kérdezte sokkal mélyebb, rekedtebb hangon, és lenyúlva megigazította magát a nadrágban. Nem sok híja volt, hogy felnyögjek, de uralkodtam magamon. Lou kinyújtotta a lábait, így tisztán látszott, hogy az a része is feszül, ami különösen érdekelt, de nem mozdult, csak lustán félárbócra engedte csodálatos szempilláit – amikbe évekkel ezelőtt első látásra beleszerettem –, és kihívóan nézett.
– Mindig másról, de most épp elképzeltem, hogy egyedül vagy, valami jó kis fanfictiont olvasol, amitől felizgulsz – láttam, hogy a szeme hatalmasra tágul –, aztán miközben le sem veszed a szemed a laptopról, magadhoz nyúlsz.
A légzése elmélyült, a mellkasa kiemelkedett, és kinyújtotta a lábait.
– Izgat a gondolat, hogy maszturbálok? – A szívem is félrevert, olyan természetesen mondta ki a szavakat. Azelőtt soha nem volt ilyen szókimondó, vagy merész. Ez még érzékibb volt, mint az, amit elképzeltem.
– Naggggyon!
A szeme huncutul villant, és a szája féloldalas, kéjenc mosolyba húzódott.
– De akkor nem állhatsz fel a fotelből, és nem avatkozhatsz közbe!
Egy pillanatra elgondolkoztam, kibirom-e anélkül, hogy pár perccel később felugorjak, és elé vessem magam, de nagyon csábító volt, hogy nézzem, ahogy magát kényezteti. Ez az egyik fétisem.
– Oké – egyeztem bele egy bólintással. – De legalább én is csinálhatom?
Látszott rajta, mérlegeli a lehetőséget, és erősen vívódik, hogy mi legyen.
– Mondjuk, az lenne a kézenfekvő, hogy nem, mert utána úgy meg akarlak dugni, hogy könyörögj a túlélésért, de rájöttem, a kettő nem zárja ki egymást – mondta, de még habozott.
A gondolattól is erőteljesen megremegtem, olyan hirtelen rázott ki a hideg, és ezzel egy időben enyhén levert a víz. A felvázolt tervétől csak annyira jöttem izgalomba, hogy szét kellett tennem a lábaimat, mert a farkam ficánkolni kezdett, és a heréim biliárdgolyóként feszültek. Louis nézte a reakciómat, és elégedetten vigyorgott. – Jó, legyen… Kényeztetheted Edet, de utána nincs kifogás! Hagyod, hogy kegyetlenül megdugjalak, és nincs hiszti!
Már a hasam is görcsölt, míg Lou nadrágon keresztül lustán simogatta magát, hosszú lábait kinyújtva, és lazán szétvetve a combjait. A puha anyaggal együtt vette a tenyerébe a heréit, és láttam, hogy finoman megszorítja őket. A levegő mennyisége drasztikusan lecsökkent a szobában, vagy a szervezetem volt képtelen elég oxigént keringetni a véremben, mert egy pillanatra megszédültem, aztán a vágy az összes sejtemen végigcikázott, és kioltotta az utolsó értelmes gondolatot is az agyamból.
– Kicsi! – leheltem, ahogy néztem a gyönyörű ujjakat ráfonódni a méretes szerszámra.
Louis lenézett, egyik kezét a nadrágjába dugta, és lassan izgatni kezdte magát.
– Hadd lássam! – könyörögtem, de ő a szájára fektetett mutatóujjal csendre intett, mire picit sértődötten elhallgattam.
– Maradj csöndben és figyelj! Azt mondtad, a vágyaidban egyedül vagyok, és csak magamra figyelek.
Igazat kellett adnom neki. Tényleg sokszor képzeltem el, milyen lehet, mikor egy másik kontinensen van, épp nem tudunk Skype-olni, vagy telefonszexelni, és rátör a vágy. Ezzel egy időben szoktam nekikezdeni az önkielégítésnek, és a fantáziámmal általában sikerül elérnem, hogy egyszerre élvezzünk el. A valóság azonban ennél sokkal nehézkesebb, mert én már ebben a pillanatban úgy éreztem, rögvest eldurranok. Panaszosan felnyögtem, de csak azért se nyúltam magamhoz.
Louis nem nézett rám, csak simogatta magát, még mindig a nadrágja alatt, de rájöttem, ez is kibaszott izgató, hisz így nem kötötte le a teljes figyelmemet, amit a kezével művelt, és nézhettem az arcát.
A fejét hátrahajtotta a kanapé hatalmas, puha párnájára, és halkan nyöszörgött, ami inkább csak hangos légvételnek hallatszott. Néha összerándultak az izmai, az arca pedig eltorzult egy pillanatra, ahogy egyre mélyebbre süllyedt a kéjben. A bal kezével felhúzta a trikóját, így előtűnt domború kis hasa, a méltán körülrajongott szőrcsíkkal együtt. Néztem a bicepszét, ami ütemesen megfeszült, majd ellazult, és a szememmel végigkövettem a karját, egészen a vékony csuklóig, ami eltűnt a nadrág korca alatt. Néha elakadt a lélegzete, vagy halkan káromkodott, amitől új és újabb vágyhullámok csaptak át felettem.
– Ó, bassza meg! – suttogta, és felemelte a fejét. Összeszorítottam a szám, és éreztem, hogy elvörösödök. Olyan volt, mintha kukkoló lennék. Úgy tűnt, teljesen kizárta a külvilágot, rólam is megfeledkezett, és ettől még izgatóbb lett az egész. Felemelte a csípőjét, a másik kezével letolta a nadrágot az egyik oldalon, aztán a melegítő derekát végig az ujjai közt futtatva a másik oldalra nyúlt, és ott is lerántotta a gatyáját. Nem viselt alsót – itthon sosem szokott, ezzel is az őrületbe kerget –, így nem volt olyan nehéz dolga. Nekem viszont annál nehezebb, mikor megláttam a vörösen feszülő, nedves szerszámot, amit már elég komoly tempóban pumpált.
– Jézusom! – nyögött fel, mikor erőt vett magán, és egy kicsit abbahagyta. Felemelte a kezét, végignyalt a tenyerén, majd a csordogáló előnedvet is szétkente a makkján, végül az egész hosszán tövig, és újra marokra fogta formás péniszét.
Itt volt a pillanat, amitől rettegtem. Minden önuralmamra szükségem volt, hogy ne ereszkedjek négykézlábra, és másszak elé, mint egy kutya. Könyörögtem volna, hadd vegyem a számba, de az alku szerint meg sem szólalhattam, és nem hagyhattam el az őrhelyemet.
Akkor viszont nem volt más választásom, én is a nadrágomba bújtattam a kezem, és fojtottan felnyögtem, mikor tűzforró, lüktető farkamat végre fejni kezdtem.
Louis felkapta a fejét, mintha csak most vette volna észre, hogy én is ott vagyok, és a pillantása elmélyült, ahogy nézte, amit csinálok.
– Vetkőzz meztelenre! – adta ki a parancsot, én pedig felnyüszítettem. Tudom, hogy imádja, ha pucér vagyok, nekem pedig egyáltalán nem esik nehezemre. Otthon is természetes volt a meztelenség, és mai napig akkor érzem jól magam, ha a legkevesebb ruhát kell viselnem.
Szó nélkül teljesítettem a kívánságát, és ledobáltam a ruháimat, aztán visszatértem az előző művelethez, és mélyeket lélegezve kényeztettem Edet.  Louis panaszosan szitkozódott, és erősen megszorította magát a makkja alatt. Láttam, hogy el tudna élvezni, de szánt szándékkal késlelteti az orgazmust. Hálás voltam érte. Egy pillanatra összeakadt a pillantásunk, épp mikor újabb adag folyt végig az ujjaimon. Lenéztem, és elkentem magamon, hogy még kellemesebb legyen a dolog, mire Louis folyamatosan káromkodni kezdett.
Lopva ránéztem, a hajam takarásából, és figyeltem, ahogy résnyire nyitott ajkakkal, a levegőt apró adagokban préselve a tüdejébe, lihegve mocskolódik. Végül feladta, ismét hátrahanyatlott a párnára, a teste ellazult, a keze viszont őrült tempóra váltott.
– Mindjárt! – zihálta, mire én is sebességet váltottam, és megmarkoltam a heréimet. – Ne menj el! – szűrte a fogai között. Alig fogtam fel, amit mond, annyira elmerültem már a vágyban, de azért igyekeztem eleget tenni a kérésének. Ő viszont a végéhez közeledett.
Felemelte a fejét, a hangja elakadt, aztán felkiáltott:
– Ó, Istenem! Élvezek.
Csak néztem, ahogy záporozó magja hullámzó mellkasára hullik, és a cseppek lassan gördülnek a hasa felé, míg az izmai igyekeztek eleget tenni az utasításnak, és feszülve próbálták kivédeni a gyönyört, ami szinte azonos a fájdalommal.
Sokáig pihegett, cserepesre lihegett ajkait nyalogatva, és halkan mantrázva a szenteket.
Ez a szokása is egy azok közül, amivel az őrületbe kerget. Imádom a vékony, rekedt hangot szex közben, ahogy fohászkodik, aztán káromkodik, végül pedig suttogva emlegeti a mindenhatót, mikor enyhülést nyer.
A pillantásommal pásztáztam a testét, és szinte szűkölve vártam, hogyan tovább, hisz én sem voltam messze az orgazmustól, de nem fejezhettem be, mert arra kért. Körülbelül egy perc múlva tért magához, és nézett rám kitágult pupillákkal.
– Négykézlábra! – Ahogy kimondta, már tudtam, hogy ez a szex az egyik kedvencem lesz. Lecsúsztam a fotelból, és térdre ereszkedtem, aztán letámaszkodtam a kezeimre.
Lekapta a pólóját és az ujjával csalogatott, mire igyekeztem kecsesen mozogva felé indulni. Szerettem volna, ha egy párducra hasonlítok, nem egy grizzlyre.
A tekintetéből ítélve sikerrel jártam, amit az is bizonyított, hogy a farka szinte azonnal megugrott a hasán, és bár még nem volt kőkemény, azért a látvány ígéretes volt.
Éreztem, hogy fájdalmasan merev farkam lengedezik az ágyékom előtt, furcsa szögben nézve a padló felé, és Louis is kicsit oldalra dőlt, aztán a szemével követte az érdekes mozgást. Elmosolyodtam, és lenyúlva visszahúztam a fitymámat, egy nyögés kíséretében.
Lou azonnal felült, mintha így közelebb lenne hozzám, és gyorsabban érnék oda.
Nem kapkodtam el a dolgot, időt hagytam neki, hogy újra készen álljon.
Mikor végre a lábai előtt térdeltem, lenyúlt értem, a két kezébe fogta az arcomat, és megcsókolt, miközben kicsit felhúzott. Aztán az ujjai a hajamba merültek, két oldalt felcsúsztatva őket, felfogta a fejem tetejére, és gyengéden rányomott a testére.  
Kérés nélkül tudtam, mit kell tennem, és az Alfonstól látott mozdulatokkal szépen lenyalogattam a mellkasát, egyre lejjebb tisztogatva, míg el nem értem a péniszét. Elégedett morgással vettem a számba, és hagytam, hogy a csípőjét fellendítve mélyre hatoljon. Csak ellazítottam az állkapcsomat, és igyekeztem az orromon át lélegezni, amíg tudtam. Louis egyre keményebben mozgott, már a torkomat ostromolta, és kezdte elveszteni a kontrollt. A könnyeimen át néztem fel rá, ő pedig elégedetten suttogott.
– Isteni vagy bébi, imádom a szádat!
Egy perccel később megkegyelmezett, és leengedte a fenekét. Ismét szájon csókolt, ezúttal keményen, és szenvedélyesen. A nyelvünkkel egymást cirógattuk, és a kezünkkel is birtokba vettük a másik testét. Lou ujjai a bimbóimat izgatták, és ahogy egyre erősebben húzta, és csípte őket, ismét éreztem, hogy egekig ér bennem a vágy.
– Kicsi! – nyöszörögtem, és lenyúltam, hogy marokra fogjam magam, mielőtt elélvezek, de Lou egyetlen mozdulattal elütötte a kezemet, jelezve, hogy mások a szándékai. Elhúzódott egy picit, és azt mondta:
– Gyere, ülj bele! – Újabb hullám, ami a gyomromból induló áramütéshez hasonlított, mikor felfogtam, mit akar. A kanapéra támaszkodva nyomtam fel magam, aztán hagytam, hogy a csípőmnél fogva megfordítson, és maga felé húzzon. Mikor szétfeszített, és a nyelve belém hatolt, már úgy éreztem, akkor is elélvezek, ha nem érek magamhoz. Pár lihegéssel később, mikor nyálas ujjai is belém siklottak, biztosra vettem, hogy végem van, de Louis úgy ismeri a testemet, mint a sajátját. Ahogy a belső izmaim rászorultak, előrenyúlt, és olyan erővel szorított meg a makkom alatt, hogy azt hittem, a fájdalomtól elájulok. Felsikoltottam, ő gyengéd puszikat lehelt a fenekemre engesztelésképpen, és valamit morgott, amit nem értettem, mert a testem épp azzal volt elfoglalva, hogy túléljem a percet.
Fuldokolva vártam, míg elengedett, és roppantul örültem, hogy sokévnyi gyakorlattal annyi önuralomra tettem szert, amivel kibírom az ilyen, kínzással is felérő akciókat.
Megforgatta bennem az ujjait, én pedig nagyobb terpeszbe álltam, és kinyomtam a fenekemet, hogy jobban hozzám férjen.
– Ez az szépségem. Pucsíts! – Tettem, amit mond, szégyentelenül rámozdulva az ujjaira, amitől ő is kikészült teljesen. Talán pont azért ilyen élénk a szexuális életünk ennyi év után is, mert mindig van valami titkos vágyunk, amit szeretnénk kipróbálni, és a másik mindig vevő rá. Sosem korlátoz bennünket szégyenérzet, vagy az, mások szerint mi fér bele a normális tartományba. Ha Louis akar valamit, tőlem megkapja. Nem hiszem, hogy tudna olyat kérni, amit ne tennék meg neki. Most is iszonyatosan izgató volt, ahogy suttogva ecsetelte, milyen szűk vagyok, forró és érzéki, és hogy mennyire várja, hogy elmerülhessen bennem a farkával. Ettől én is szexinek és kívánatosnak éreztem magam. Elégedetten nyögdécseltem, ahogy egyre bátrabban ujjazott, és igyekeztem a mozdulatai elé menni, hogy én is tegyek valamit a gyönyörért. Eltalálta a titkos gyönyörgombot, amitől párszor felkiáltottam (vagy sikítottam… de az én hangomon a kettő majdnem ugyanaz), és épp megint karnyújtásnyira kerültem az orgazmustól, mikor kihúzta az ujjait, és ismét a nyelve siklott belém, hogy előkészítsen a behatolásra. Nyálat folyattam a tenyerembe, és miközben rátolattam, lenyúltam, hogy az ellendarabot is síkosítsam. Kemény volt, mint a márvány, és hűvös, ahogy épp felszáradt róla az orális kényeztetésből rajta maradt nyálam. Louis felnyögött: – Gyerünk, Hazz, nem bírok várni! – Megfogta az oldalamat, mélyen a bőrőmbe markolt, és erősen meghúzott lefelé. Nem ellenkeztem, egyik lábammal a kanapéra támaszkodtam, másikkal a padlón álltam, és hagytam, hogy ő igazítsa be a farkát. Éreztem a feszítést, de annyira kívántam, hogy most nem volt fájdalom, csak a kéj volt, ami mindent elsöpört, mikor belém hatolt. A hasára ültem, elégedetten szuszogva, és derékból kicsavarodtam, hogy összeérhessen a szánk. Lou csókolt, aztán mikor először felvágta a csípőjét, és én megharaptam a nyelvét, hirtelen elhúzódott, és inkább a nyakamra koncentrált, míg a szám elé emelte a kezét, hogy legyen mit harapnom. A hüvelyk-, és mutatóujja közti vastag bőrbe vájtam a fogaimat, mire erősebben feszítette az ajkaim közé, én pedig martam, mert épp tempót váltott, és már keményen kefélt.
Csak elfojtott szűkölés, és orron át feltörő nyögéseim töltötték be a szobát. Ahogy a szembefalra pillantottam, pont a hatalmas, ónixkeretes tükörben láttam magunkat, ahogy Louis farkára nyársalva, félig guggolva tartom magam, a testem összes izma feszül, a hajam izzadtan lóg a vállamra, mögöttem pedig Louis meseszép arca, ahogy a nyakamra hajol, miközben én eszelősen harapom a kezét.
– Ez az! Mozogj, ahogy neked jó! – suttogta a fülembe, majd ennek megpecsételéseként hátradőlt, és elengedte magát. Pusztán a húsomba fúródó ujjakat éreztem, ahogy arra ösztönöznek, hogy emelkedjek fel.
Koncentráltam, és körözni, hintázni kezdtem, majd hirtelen rácsaptam magam, ezzel kicsikarva a tökéletes egyesülést. Nanométernyi hely sem volt a testünk között, szinte egybeolvadtunk. Louis felsikkantott, amit még vagy száz hasonló hang követett, ahogy keményen rámozdultam, valahányszor levegőt vettem. Mikor elérkezettnek látta az időt, átvette az irányítást, felemelkedett, kicsit tágított rajtam körkörös mozgással, aztán olyan elánnal kezdett dugni, hogy majdnem elájultam.
– Jézusom, Lou! – szakadt ki belőlem, mire felnevetett, reszelősen, kárörvendőn.
– Ez kell neked! – Egyetértettem, de nem tudtam neki elmondani, mert az életben maradásért küzdöttem, ahogy megjósolta. A keze a derekamról a farkamra csúszott, gyakorlottan megsimítva a makkomat, mielőtt a tenyerébe fogott, és behatolásainak ütemére kegyetlenül fejni kezdett. Nem volt több, mint öt rántás, és éreztem, hogy közel vagyok.
– Most! – kiáltottam fel, mire a puha tenyér betakart, hogy felfogja erős pulzálással kilövellő nedvemet. Lou a lapockámba harapott, és ez az impulzus, ami a fájdalom erejével nyújtotta el az élvezetet, betette a kaput. Minden erőm elszállt, és a térdére kellett támaszkodnom, hogy megtartsam magam. Éreztem, ahogy elenged, magomtól síkos keze ismét a húsomba markol, és felemel, majd még gyorsabb, gyilkos tempóra vált, míg a mozgása szaggatott lesz, a teste megrándul, aztán elakad a lélegzete, és szinte hangtalanul élvez el. Magamban éreztem a lüktetést, és a vállamon Lou tűzforró leheletét.
Mikor az ő teste is elernyedt, hátradőltem, még magamban érezve a finom utórezgéseket, amikre a testem gyenge választ adott. Oldalra fordultam, ő a számra hajolt, és az államnál fogva tartott, míg szerelmesen csókolt, kifulladásig.
– Te vagy a legizgatóbb teremtés a világon! – suttogta a számba, én pedig elégedetten doromboltam, mint egy macska.


.

45 megjegyzés:

  1. Na egy ilyen resz kellett mar most ma! de edesek istenem*-* annyira megneznem.oket eloben ilyenkor... es itt nem.konkretan a szex erdekel (hori ezt te sem.hiszed el) hanem hogy milyen mikor szerelmesen megcsokoljak egymast, vagy valami. Erted. Na. Kell egy meleg legjobb barat. Es ha neki lesz pasija, akkor oket nezhetem majd mikozben cukiznak*-* legfeljebb megdobalom oket vattacukorral.. jaj Becca... URISTEN PENTEKEN BALLAGOK jezuskagyerele. eltelt ez az ev nagyon gyorsan... es ha osszeszamoljuk hogy ezalatt hany tortenetedet olvastam el, es hanyszor.... annyira jo erzes tomor gyonyort olvasni... hogy lehet unni a 18as reszeket? Oruljunk inkabb hogy nem impotens egyik se, es van agybeli eletuk. Mert majd ha gyerek lesz, akkor ennyi idejuk se lesz egymasra! jo ezt a magam 15 evevel nem tudom, de azok alapjan amiket hallok...:D Siess a kovetkezovel anyci! Meg a sutivel!
    xxHori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És már el is ballagtál:)) És nem is meséltél, hogy milyen volt.

      Az agybeli életüket egy percig néztem, mire rájöttem, hogy ágybeli... az ékezetek hiánya néha szövegértési problémákat okoz nálam...:DDD Mert majd ha gyerek lesz... ez volt a következő, amin egy percig merengtem, de most azért, mert elképzeltem a kontyos Harryt, ahogy négykézláb caplat a gyerek után, Lou pedig mosolyogva nézi őket a kanapéról... add istenem, hogy így legyen.

      Már túl is vagyunk a kövin, csak bezanzult a hetem a koncert miatt, és most én válaszolok késve, ami miatt van is lelki-furdalásom rendesen.

      Puszillak "nagylány" ;)

      Törlés
    2. xxHori úristen nekem is kell egy meleg fiú haver! *.* Nem azért, hogy... Na amit te is mondtál,de olyan cuki lenne hogyha összejönne valakivel és... Ahw! Állandóan őket lesném... :3

      Törlés
  2. Draga Becca!
    Imadtam ezt a reszt. Orulok hogy vissza tert ez a ket szexehes "dog".
    Ezer puszi es oleles ♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg annak, hogy te még mindig itt vagy. Imádlak <3<3

      Törlés
  3. Ooo istenem ez hihetetlen*--*Annyira nagyon csodalatosan irod le az ilyen reszeket♡Nem is ertem,hogy tudja ezt valaki unni?!En minden nap el tudnek viselni egy ilyen reszt:"DDOlyan szornyen edesek*^*
    Nagyon varom a kovetkezot!♥♥
    Lizziexx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a dicséretet. Nagyon jól esik, mert a szerelmi jeleneteket megírni mindig nagy kihívás...egyrészt, hogy ne legyen ugyanolyan, mint a többi, ne legyen vulgáris, ne legyen undorító és még sorolhatnám mi NE legyen...és így egyre nehezebb, plusz akik nem szeretik (de olvassák,,amit soha nem fogok megérteni) azért kicsit mindig elveszik a kedvemet....de úgyis elmúlik a hatásuk, és mindig ott kötök ki, hogy a srácok egymásnak esnek... ez van. én csak ilyet tudok,.

      puszillak, és még egyszer hálásan köszönöm <3

      Törlés
  4. Aaaah Becca! *-*
    Alig vartam mar hogy legyen egy teljes 18+ resz. Szerintem nem lenne gond ha tobb lenne belole hiszen mindenki szereti es reszben azert is olvassa. Nagyon jo lett a resz es Ok pedig irto cukiiik! Nagyon varom a kovetkezooot!
    Nitus xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát azért ennél sűrűbben nem tudok ilyet írni, anélkül, hogy magamat ismételném... rohadt nehéz ám ennyi történetbe mindig valami újat kitalálni, és úgy megírni, hogy ne köszönjön vissza ugyanaz... így is sokszor agyalok, miért nem unjátok meg, hisz a kifejezéseim, a leírásaim egyformák, mert nem nem tudok kibújni a bőrömből... de örülök, hogy tetszett. tényleg,. nagyon!!

      puszi

      Törlés
  5. Huhha azta, még mindig meg tudsz lepni:) végig aggódtam hogy Harry élje túlxD remélem nem fog annyira fájni neki később:D Szeretem amikor Lou parancsolgat:) nagyon édesek voltak xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, Lout sokan szeretitek domináns szerepben, és sejtésem szerint azoktól kapok lapozzunkot, akik csak a h#harrytopsot tudják elviselni:))

      Harry rendbe jön, van már benne gyakorlata:D

      Puszi, és köszi a komit <3

      Törlés
  6. Ilyenért bocsánatot kérni... hát, azt kell mondjam, ez szégyen a Larriekre nézve. Na, mindegy, akinek nem tetszik, ne olvassa, de neked ne is forduljon meg a fejedbe olyasmi, hogy megfosztasz minket az ilyen részektől. Istenem, csak egyszer leshetnék be a hálószobájukba. Teljes lenne az életem. :D Imádtam a részt, nem tudom tovább ragozni ezt. ♥
    Bea

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bevallom őszintén, néha megfordul a fejemben, de aztán hamar rájövök, hogy nem kívánom nekik a szex nélküli életet, a kitartó olvasóknak meg pláne nem... ez egy erotikus blog, ahogy ki is van írva... akinek nem tetszik a tartalom, annak nem muszáj olvasnia:) Mindenki válogathat...nem olvasok Zaynt, nem olvasok szexet, nem olvasok MTF-et... semmi sem kötelező:)

      De amíg sokan szeretitek, addig nem nyugtalankodom... csak írok mint a güzü.
      Puszillak, köszönöm a támogatást. <3

      Törlés
  7. Kedves Becca,
    Igaz,hogy ebben a részben nem jelent meg "ténylegesen" Alfi,de azért látom beletettél néhány utalást.
    "– Cica! Kérlek…"-sírtam.
    " és az Alfonstól látott mozdulatokkal szépen lenyalogattam a mellkasát"-haha,remélem Alfons sose csinált ilyet. Team Alfons.
    És nem volt Zayn rész,pedig annyira várom,hogy mi lesz vele, főleg most, hogy zöldre festette a haját...
    Puszi,
    Réka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, kicsit "lemacskásodtunk" :DD

      Zaynes részek jönnek, megállíthatatlanul, de a szexjeleneteknél nem szoktam beleférni így sem az 5-6 oldalba:)

      A köviben, amit már lehet, hogy olvastál is, mert most én csúszok a válaszokkal, sok zayn van..

      Puszillak

      Törlés
  8. hát nem igazán tudom mit írjak, mert mindig olyan gyengének érzem a kommentjeim ahhoz képest amit érzek miután elolvastam..én imádom az ilyen részeket, jól írod meg, el tudom képzelni, előttem van, és így sokkal jobb, szerintem:) nem akarok rizsázni, ezt a részt is imádtam, szépen és jól volt megírva! várom a következő!!! <3 puszi, A

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Anettem, ennyi nekem teljesen elég, és tökéletes. Nem kell mindenkinek novellákat írnia, ez is ugyanolyan boldoggá tesz, hidd el nekem.
      Örülök, ha tetszenek a szerelmi jelenetek, mert nehezen írom őket :)

      Puszillak.

      Törlés
  9. Végre megérkeztem! :D És mint mondtam ne várj sokat tőlem, szerintem nem lesz valami értelmes csak "ahh" "istenem" "kikészültem" stb... :D

    "De azért ebben az évszakban is van, amit szeretek…
    Az összebújós, takaró alatt simogatós estéket, a gyertyafényt, a meleg otthont, és az átolvasott napokat, mikor csak az zökkent ki a könyvemből, ha Louis megunja a dolgot, és piszkálni kezd, aminek általában hatalmas szeretkezés a végkifejlete." Én imádom az őszt!! :D pontosan ezekért a dolgokért, a forró csoki, a meleg takaró aww :3 Őszt és telet akarok MOST!! :D jajj de édesek, Louis megunja a dolgot, és piszkálni kezdi, ahh és szeretkeznek... Édesek <3

    "Gondolkoztam már azon, mikor következik be az elkerülhetetlen, és változnak a szexuális szokásaink, de egyelőre nyoma sincs a dolognak. Nem lehetünk túl sokat együtt, úgyhogy megbecsüljük az intim pillanatokat. Lou romantikus lett, én meg egy szerelemes idióta, aki képes órákig nézni a pasiját. Mikor otthon vagyunk, és Louis a laptopon zenét ír, vagy tévét néz, én csak ülök a fotelben, egy párnával az ölemben és bámulom. Általában tűri egy darabig, de aztán nem bírja tovább. " de cukiiik :3 szétolvadok tőlük, hogy lehetnek ilyen édesek? Látom magam előtt, és mindjárt megeszem őket :3 aww :3 ilyenkor mindig szerelmes leszek <3

    "– Ennél értelmesebbet? Kikérem magamnak. Olyan ritkán látlak, és pláne ritkán nézhetlek bambán, úgy, hogy a nyálam is kicsordul.
    – Nem tudom, ezzel mit akartál elérni, de a magadról festett kép, ahogy szellemi fogyatékosként bámulsz, mintha üres lenne az agyad, nem valami kellemes. " ezek a szövegek :D annyira imádom, itt röhögök XD

    "– De közben áll a farkam… – tettem hozzá vigyorogva, mire felkapta a fejét, és végignézett rajtam. Az ágyékomat párna takarta, úgyhogy nem tudott meggyőződni állításom helyességéről, ezért egy pillanatig habozott.
    – Mégis mitől?
    – Ha látnád magad, ahogy ebben a bő pamutmelegítőben, ujjatlan trikóban üldögélsz, és öntudatlanul a szádat rágcsálod, a füledet simogatod, vagy az ujjaiddal babrálod a gatya kötőjét, máris tudnád az okát.
    Picit oldalra hajtotta a fejét, a pillantása kíváncsivá vált, ahogy hallgatott, aztán végignézett magán, és végül elvigyorodott. " Én is így vagyok vele. csak sajnos én nem láthatom ezt élőben... szerencsés Harry... végem van!! most előttem van az a kép, ahogy rágcsálja a száját, pamutmelegítőben, trikóban, meg babrálja a gatya kötőjét!! Oh szent isten!! Ahhh!! nem bírom ezt! Istenem ez a pasi!! kihaltam... és még vigyorog is!!!!! LOUIS!! szabad ezt?? megölni engem??

    "– Ilyen izgató vagyok, mikor épp nem csinálok semmit?
    – Mindig izgató vagy, de mikor épp nem csinálsz semmit, miközben én arról fantáziálok, mit csinálhatnál, olyankor kifejezetten… – Én is mosolyogtam már, bár csak félénken, és beharapott szájjal, mert Louis ismét engem pásztázott, és az izmai megfeszültek. " Én is mindig ezt mondom, hogy bármit csinálnak izgatóak basszus!! és még akkor is ha nem csinálnak semmit!!! Teljesen egyetértek Hazzával!! Pacsit! :D Ne csak fantáziáljatok!! tessék csinálni is!! :p

    "– Miről fantáziálsz? – kérdezte sokkal mélyebb, rekedtebb hangon, és lenyúlva megigazította magát a nadrágban. Nem sok híja volt, hogy felnyögjek, de uralkodtam magamon. Lou kinyújtotta a lábait, így tisztán látszott, hogy az a része is feszül, ami különösen érdekelt, de nem mozdult, csak lustán félárbócra engedte csodálatos szempilláit – amikbe évekkel ezelőtt első látásra beleszerettem –, és kihívóan nézett." jó, oké, én most kihaltam! tényleg!! halál komolyan mondom!! ez a vég!! nem bírom tovább... Én is akarom tudni, hogy miről fantáziál! :p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "– Mindig másról, de most épp elképzeltem, hogy egyedül vagy, valami jó kis fanfictiont olvasol, amitől felizgulsz – láttam, hogy a szeme hatalmasra tágul –, aztán miközben le sem veszed a szemed a laptopról, magadhoz nyúlsz.
      A légzése elmélyült, a mellkasa kiemelkedett, és kinyújtotta a lábait.
      – Izgat a gondolat, hogy maszturbálok? – A szívem is félrevert, olyan természetesen mondta ki a szavakat. Azelőtt soha nem volt ilyen szókimondó, vagy merész. Ez még érzékibb volt, mint az, amit elképzeltem. " OMG! OMG!! fanfictiont olvas :p ahhh!! és magához nyúl közben... jézusom! most látom! oh te jó szagú... szókimondód szeretem :p

      "– De akkor nem állhatsz fel a fotelből, és nem avatkozhatsz közbe!
      Egy pillanatra elgondolkoztam, kibirom-e anélkül, hogy pár perccel később felugorjak, és elé vessem magam, de nagyon csábító volt, hogy nézzem, ahogy magát kényezteti. Ez az egyik fétisem.
      – Oké – egyeztem bele egy bólintással. – De legalább én is csinálhatom?
      Látszott rajta, mérlegeli a lehetőséget, és erősen vívódik, hogy mi legyen.
      – Mondjuk, az lenne a kézenfekvő, hogy nem, mert utána úgy meg akarlak dugni, hogy könyörögj a túlélésért, de rájöttem, a kettő nem zárja ki egymást – mondta, de még habozott." oh jézusoatyám!!! nem bírom!! te jó ég!! ez az utolsó mondat... KO. kész. meghaltam. végelegesen! ki bírja, hogy nem avatkozik közbe??? Huh, nem hiszem, hogy nekem menne :D

      " – Jó, legyen… Kényeztetheted Edet, de utána nincs kifogás! Hagyod, hogy kegyetlenül megdugjalak, és nincs hiszti! " Hagyom!!!!!

      "Már a hasam is görcsölt, míg Lou nadrágon keresztül lustán simogatta magát, hosszú lábait kinyújtva, és lazán szétvetve a combjait. A puha anyaggal együtt vette a tenyerébe a heréit, és láttam, hogy finoman megszorítja őket. A levegő mennyisége drasztikusan lecsökkent a szobában, vagy a szervezetem volt képtelen elég oxigént keringetni a véremben, mert egy pillanatra megszédültem, aztán a vágy az összes sejtemen végigcikázott, és kioltotta az utolsó értelmes gondolatot is az agyamból. " jó, nekem aztán kampec... nekem sincs már értelmes gondolatom... simogatja magát, annyira látom, és annyira végem van...

      "– Kicsi! " ettől miért halok meg mindig??? <3

      "Louis lenézett, egyik kezét a nadrágjába dugta, és lassan izgatni kezdte magát.
      – Hadd lássam! – könyörögtem, de ő a szájára fektetett mutatóujjal csendre intett, mire picit sértődötten elhallgattam.
      – Maradj csöndben és figyelj! Azt mondtad, a vágyaidban egyedül vagyok, és csak magamra figyelek. " Én is akarom látni!! egyedül vagyok a vágyaidban!! :D végem!! nem bírom!!

      "Panaszosan felnyögtem, de csak azért se nyúltam magamhoz. " a kis szemétje!! :p

      "A fejét hátrahajtotta a kanapé hatalmas, puha párnájára, és halkan nyöszörgött, ami inkább csak hangos légvételnek hallatszott. Néha összerándultak az izmai, az arca pedig eltorzult egy pillanatra, ahogy egyre mélyebbre süllyedt a kéjben. A bal kezével felhúzta a trikóját, így előtűnt domború kis hasa, a méltán körülrajongott szőrcsíkkal együtt. Néztem a bicepszét, ami ütemesen megfeszült, majd ellazult, és a szememmel végigkövettem a karját, egészen a vékony csuklóig, ami eltűnt a nadrág korca alatt. Néha elakadt a lélegzete, vagy halkan káromkodott, amitől új és újabb vágyhullámok csaptak át felettem.
      – Ó, bassza meg! – suttogta, és felemelte a fejét." Persze, csináld! Nyírj ki!! hogyne!! oh szent isten!! Louis nyöszörög, és én meg meghaltam!! domború kis hasa :3 SZŐRCSÍK!! Köszönöm Becca <3 :p és még káromkodik is, hát hogyne... jelentem, meghaltam...

      Törlés
    2. "Úgy tűnt, teljesen kizárta a külvilágot, rólam is megfeledkezett, és ettől még izgatóbb lett az egész. Felemelte a csípőjét, a másik kezével letolta a nadrágot az egyik oldalon, aztán a melegítő derekát végig az ujjai közt futtatva a másik oldalra nyúlt, és ott is lerántotta a gatyáját. Nem viselt alsót – itthon sosem szokott, ezzel is az őrületbe kerget –, így nem volt olyan nehéz dolga. Nekem viszont annál nehezebb, mikor megláttam a vörösen feszülő, nedves szerszámot, amit már elég komoly tempóban pumpált.
      – Jézusom! – nyögött fel, mikor erőt vett magán, és egy kicsit abbahagyta. Felemelte a kezét, végignyalt a tenyerén, majd a csordogáló előnedvet is szétkente a makkján, végül az egész hosszán tövig, és újra marokra fogta formás péniszét. " melegem van, nagyon melegem... és nem a kinti meleg miatt... én ezt most látom, és azt hiszem belemászok a gödrömbe... nincs rajta alsó - ezt imádom!! ne is legyen! ;) szerencsés kis mukik mindketten!! <3

      "Akkor viszont nem volt más választásom, én is a nadrágomba bújtattam a kezem, és fojtottan felnyögtem, mikor tűzforró, lüktető farkamat végre fejni kezdtem.
      Louis felkapta a fejét, mintha csak most vette volna észre, hogy én is ott vagyok, és a pillantása elmélyült, ahogy nézte, amit csinálok.
      – Vetkőzz meztelenre! – adta ki a parancsot, én pedig felnyüszítettem. Tudom, hogy imádja, ha pucér vagyok, nekem pedig egyáltalán nem esik nehezemre. Otthon is természetes volt a meztelenség, és mai napig akkor érzem jól magam, ha a legkevesebb ruhát kell viselnem. " most meg még Hazza is... omg! omg! imádom mikor pucérkodnak!! ;)

      " Louis panaszosan szitkozódott, és erősen megszorította magát a makkja alatt. Láttam, hogy el tudna élvezni, de szánt szándékkal késlelteti az orgazmust. Hálás voltam érte. Egy pillanatra összeakadt a pillantásunk, épp mikor újabb adag folyt végig az ujjaimon. Lenéztem, és elkentem magamon, hogy még kellemesebb legyen a dolog, mire Louis folyamatosan káromkodni kezdett.
      Lopva ránéztem, a hajam takarásából, és figyeltem, ahogy résnyire nyitott ajkakkal, a levegőt apró adagokban préselve a tüdejébe, lihegve mocskolódik. Végül feladta, ismét hátrahanyatlott a párnára, a teste ellazult, a keze viszont őrült tempóra váltott. " Huh... nyírj ki megint!! tudom, hogy direkt csinálod!! tudom!! ki akarsz nyírni!! annyira ahhh!!! Louis ahogy hátrahanyatlik, és oh istenkém...

      "– Mindjárt! – zihálta, mire én is sebességet váltottam, és megmarkoltam a heréimet. – Ne menj el! – szűrte a fogai között. Alig fogtam fel, amit mond, annyira elmerültem már a vágyban, de azért igyekeztem eleget tenni a kérésének. Ő viszont a végéhez közeledett.
      Felemelte a fejét, a hangja elakadt, aztán felkiáltott:
      – Ó, Istenem! Élvezek.
      Csak néztem, ahogy záporozó magja hullámzó mellkasára hullik, és a cseppek lassan gördülnek a hasa felé, míg az izmai igyekeztek eleget tenni az utasításnak, és feszülve próbálták kivédeni a gyönyört, ami szinte azonos a fájdalommal. " kihaltam... "ne menj el" jó, basszus most már kész vagyok teljesen!!! le kell higgadnom, mert végem lesz :D

      "Imádom a vékony, rekedt hangot szex közben, ahogy fohászkodik, aztán káromkodik, végül pedig suttogva emlegeti a mindenhatót, mikor enyhülést nyer. " oh istenem!! :D Ettől most megint kihaltam!! jézusereje!

      "– Négykézlábra! – Ahogy kimondta, már tudtam, hogy ez a szex az egyik kedvencem lesz. Lecsúsztam a fotelból, és térdre ereszkedtem, aztán letámaszkodtam a kezeimre. " Dreamy halott... itt már nincs mit tenni... vége...

      Törlés
    3. "Lekapta a pólóját és az ujjával csalogatott, mire igyekeztem kecsesen mozogva felé indulni. Szerettem volna, ha egy párducra hasonlítok, nem egy grizzlyre.
      A tekintetéből ítélve sikerrel jártam, amit az is bizonyított, hogy a farka szinte azonnal megugrott a hasán, és bár még nem volt kőkemény, azért a látvány ígéretes volt. " az ujjával csalogatta!!!! Komolyan Becca??? JÉZUSOM!! Hazza meg mint a párduc, mert az!!! én ezt annyira látom, és szívleállás van...

      "Mikor végre a lábai előtt térdeltem, lenyúlt értem, a két kezébe fogta az arcomat, és megcsókolt, miközben kicsit felhúzott. Aztán az ujjai a hajamba merültek, két oldalt felcsúsztatva őket, felfogta a fejem tetejére, és gyengéden rányomott a testére.
      Kérés nélkül tudtam, mit kell tennem, és az Alfonstól látott mozdulatokkal szépen lenyalogattam a mellkasát, egyre lejjebb tisztogatva, míg el nem értem a péniszét." behalok, komolyan! Louis ahogy a hajába túr, és lenyomja a testére!! nem bírom! nekem annyi!!

      "– Isteni vagy bébi, imádom a szádat! " oh, még jó hogy imádja :p

      "– Kicsi! – nyöszörögtem, és lenyúltam, hogy marokra fogjam magam, mielőtt elélvezek, de Lou egyetlen mozdulattal elütötte a kezemet, jelezve, hogy mások a szándékai. " Kicsi <3 elütötte a kezét!! engem ez kikészít!! (mondjuk engem már minden :D)

      "– Gyere, ülj bele! – " na jó basszus! nyírj ki megint!! rohadt mázlista vagyok,hogy ennyi életem van :DD

      "– Ez az szépségem. Pucsíts! – Tettem, amit mond, szégyentelenül rámozdulva az ujjaira, amitől ő is kikészült teljesen. Talán pont azért ilyen élénk a szexuális életünk ennyi év után is, mert mindig van valami titkos vágyunk, amit szeretnénk kipróbálni, és a másik mindig vevő rá. Sosem korlátoz bennünket szégyenérzet, vagy az, mások szerint mi fér bele a normális tartományba. Ha Louis akar valamit, tőlem megkapja. Nem hiszem, hogy tudna olyat kérni, amit ne tennék meg neki. Most is iszonyatosan izgató volt, ahogy suttogva ecsetelte, milyen szűk vagyok, forró és érzéki, és hogy mennyire várja, hogy elmerülhessen bennem a farkával. Ettől én is szexinek és kívánatosnak éreztem magam. " Basszus és még ez is!! BECCA!! PUCSÍÍÍT!! NEM BÍROM!!! szentisten!! meghalok! imádom, hogy ilyen élénk a szexuális életük!! :p minden titkos vágyat akarok olvasni!!!!

      "Eltalálta a titkos gyönyörgombot, amitől párszor felkiáltottam (vagy sikítottam… de az én hangomon a kettő majdnem ugyanaz)," sikíííts!! kiálts!! VÁÁÁÁÁÁÁ!

      "– Gyerünk, Hazz, nem bírok várni! –" GYERÜNK MÁR! ÉN SEM BÍROM!! :DD

      "A hasára ültem, elégedetten szuszogva, és derékból kicsavarodtam, hogy összeérhessen a szánk. Lou csókolt, aztán mikor először felvágta a csípőjét, és én megharaptam a nyelvét, hirtelen elhúzódott, és inkább a nyakamra koncentrált, míg a szám elé emelte a kezét, hogy legyen mit harapnom. A hüvelyk-, és mutatóujja közti vastag bőrbe vájtam a fogaimat, mire erősebben feszítette az ajkaim közé, én pedig martam, mert épp tempót váltott, és már keményen kefélt. " oh jézusatyám!!! megharapta kezét!! Ahhh! véééééégem!! KO!!

      Törlés
    4. "Csak elfojtott szűkölés, és orron át feltörő nyögéseim töltötték be a szobát. Ahogy a szembefalra pillantottam, pont a hatalmas, ónixkeretes tükörben láttam magunkat, ahogy Louis farkára nyársalva, félig guggolva tartom magam, a testem összes izma feszül, a hajam izzadtan lóg a vállamra, mögöttem pedig Louis meseszép arca, ahogy a nyakamra hajol, miközben én eszelősen harapom a kezét. " na jó! nem bírom!!! tükör!! és nézi!! és Dreamy meg kihal!! Hazza meg harapja a kezét!!

      "– Ez az! Mozogj, ahogy neked jó! – suttogta a fülembe, majd ennek megpecsételéseként hátradőlt, és elengedte magát. Pusztán a húsomba fúródó ujjakat éreztem, ahogy arra ösztönöznek, hogy emelkedjek fel.
      Koncentráltam, és körözni, hintázni kezdtem, majd hirtelen rácsaptam magam, ezzel kicsikarva a tökéletes egyesülést. Nanométernyi hely sem volt a testünk között, szinte egybeolvadtunk. Louis felsikkantott, amit még vagy száz hasonló hang követett, ahogy keményen rámozdultam, valahányszor levegőt vettem. " ahhh basszus!!! jézusom!! koporsó kell!! MOST!! Louis felsikkant!! HALLOM!!! kdnfjbfnkcsmdlvkcmsym

      "Mikor elérkezettnek látta az időt, átvette az irányítást, felemelkedett, kicsit tágított rajtam körkörös mozgással, aztán olyan elánnal kezdett dugni, hogy majdnem elájultam.
      – Jézusom, Lou! – szakadt ki belőlem, mire felnevetett, reszelősen, kárörvendőn.
      – Ez kell neked! – " EZ KELL NEKI!! IGEEEEEN!! Ahhhh! Szűzmáriaszentjózsef!!!!!!!!!!!!!

      "Mikor az ő teste is elernyedt, hátradőltem, még magamban érezve a finom utórezgéseket, amikre a testem gyenge választ adott. Oldalra fordultam, ő a számra hajolt, és az államnál fogva tartott, míg szerelmesen csókolt, kifulladásig.
      – Te vagy a legizgatóbb teremtés a világon! – suttogta a számba, én pedig elégedetten doromboltam, mint egy macska.
      " Nekem végem van... Kinyírtál Becca... megint... szerelmesen csókolta <3 jajj de imádom ezt a két tökéletességet!! <3 :3

      Imááááádtam!! És most megyek ásni a gödröt, mert nekem végem van... Ezt már nem bírja a szívem... :D
      Pusziiii <3

      Törlés
    5. Wow... ez aztán a terjedelem, életem <3<3

      Majdnem olyan hosszú, mint egy rész. Imádlak. Mennyit vagytok képesek ezzel melózni, őrület.

      Igen, én is őszt akarok, MOST... örök őszt, mert imádom... néha lehet egy kis tavasz, két hét, a korai fajtából, aztán megint egy fél év ősz... és én boldog leszek.

      Végigböngésztem, mitől volt véged, de rájöttem, hogy ez neked eléggé bejött, mert szinte mindent kiemeltél:))

      Örülök, hogy tetszett, és remélem hamarosan a landp-ben is lesznek végre nyugis, szerelmes jelenetek... amúgy tudod mi hiányzik mocskosul??? a JAG!!! csak mondom :(((

      Imádlak, puszillak. <3

      Törlés
  10. IMÁDTAM!! És igen ez utan a resz utan jol esne egy temetés, köszőnöm:D totális "epp kifolyik a nyál a szambol sokkhatás" sokadjara is, koszonom az elmenyt es azt h eljossz a temetesemre ha egyszer kinyirsz az esehz hasonlo kis csodas akcioiddal<33
    Imádlak<3
    ~Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elmegyek, persze, és koszorút is viszek... Csak szólj, hogy mikor lesz :P:D

      Örülök, hogy tetszett. ölellek.

      Törlés
  11. Semmiképpen ne vedd ki a 18+ részeket én imádom őket ezt is imádtam (bár soha nem fogom megszokni h Ed-nek hívják Harry farkát) Jó szórakozást holnapra remélem sok Larry momentben lesz részed :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát pedig már elég régen Ednek hívják szegényt :)))

      nem volt sok Larry moment, és ez kicsit fáj, ahogy az is hogy a tegnapihoz képest csak ledarálták... de hát ez van, ennek kell örülni.

      Nem veszem ki a 18-as részeket, az már nem ez a blog lenne...

      Puszillak

      Törlés
  12. Oohhhh Istenem,hogy tudsz ilyen tökéletes részt írni?!Ez KO felsőfokon.
    Most olvastam harmadszorra az egészet és egyre jobban tetszik :D Minden mondat olyan tökéletes,hogy legszívesebben kiemelném szinte az összeset.
    "– Cica! Kérlek…"---valahogy ez a megszólítás is rögtön sokkrohamot okoz.Ne kérdezd,miért,túlérzékeny vagyok.Ahogy Hazza cica ül a fotelben és bámulja Louist...mellesleg én is ezt tenném
    "– Mindig másról, de most épp elképzeltem, hogy egyedül vagy, valami jó kis fanfictiont olvasol, amitől felizgulsz – láttam, hogy a szeme hatalmasra tágul –, aztán miközben le sem veszed a szemed a laptopról, magadhoz nyúlsz. "---na ezt a fanfictiont simán olvashatná és akkor tuti úgy felizgatódna...mint én ;D
    "– Kicsi! – nyöszörögtem, és lenyúltam, hogy marokra fogjam magam, mielőtt elélvezek, de Lou egyetlen mozdulattal elütötte a kezemet, jelezve, hogy mások a szándékai."---jesszus,Harry nyöszörgi hogy Kicsi...ez még mindig olyan szinten kikészít,hogy nagyon
    "– Gyere, ülj bele! – Újabb hullám, ami a gyomromból induló áramütéshez hasonlított, mikor felfogtam, mit akar. A kanapéra támaszkodva nyomtam fel magam, aztán hagytam, hogy a csípőmnél fogva megfordítson, és maga felé húzzon."---hööö meghalok,ez kikészít
    " Mikor szétfeszített, és a nyelve belém hatolt, már úgy éreztem, akkor is elélvezek, ha nem érek magamhoz. Pár lihegéssel később, mikor nyálas ujjai is belém siklottak, biztosra vettem, hogy végem van,..."---én is biztos vagyok benne,hogy végem van
    "...de Louis úgy ismeri a testemet, mint a sajátját. Ahogy a belső izmaim rászorultak, előrenyúlt, és olyan erővel szorított meg a makkom alatt, hogy azt hittem, a fájdalomtól elájulok. Felsikoltottam, ő gyengéd puszikat lehelt a fenekemre engesztelésképpen, és valamit morgott, amit nem értettem, mert a testem épp azzal volt elfoglalva, hogy túléljem a percet."--atyaúristen!!Ez végleg kikészített.Nyugtató,az kell nekem.Hogy lehet valami ennyire izgató?!Fogalmam sincs,de így,agyműködés hiányában ezt a kérdést nem is fogom tudni megválaszolni...
    "Ahogy a szembefalra pillantottam, pont a hatalmas, ónixkeretes tükörben láttam magunkat, ahogy Louis farkára nyársalva, félig guggolva tartom magam, a testem összes izma feszül, a hajam izzadtan lóg a vállamra, mögöttem pedig Louis meseszép arca, ahogy a nyakamra hajol, miközben én eszelősen harapom a kezét. "--Valaki most azonnal fényképezze ezt le nekem,aztán sokszorosítsa a képet és ezzel akarom kitapétázni az egész szobámat!!
    Jólvan,a vége pedig kinyírt.Esküszöm,ez az iromány pusztítóbb hatásúbb,mint a legjobb atombomba.A kommentekből ítélve szinte mindenkit kinyírtál.Engem is beleértve.
    A sírfeliratom valami ilyesmi kéne legyen:"Egy tömeggyilkos írónő által írt történet olvasása közben,szívroham és sokk miatt vesztette életét..."
    Egyébként azért érkeztem ilyen későn,mert osztálykirándulás volt,de miután hazaértem,első dolgom az volt,hogy megnézzem,hogy van-e új rész.Tudom, elég függő vagyok :D
    Ja,igen,folyton balszerencsék érnek:nemrég halt meg egy ismerősöm,eltört az ujjam,ráadásul a kirándulás közben összeszedtem valami frankó kis influenzát...és mivel év vége van,össze vissza kell rohangálnom holtfáradtan,betegen és elegem van!!!!Mindegy,most már csak összesen 4 nap suli van,ezt már kibírom valahogy,ráadásul a felét lelógom,mert itthon gyógyulok :)
    És most a betegségem miatt a koncertre se mehetek...
    Azért remélem,jó lesz
    Ölel:Emse

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)

      És legalább az osztálykirándulás jó volt? Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz dolgok történnek veled/körülötted... remélem vége már a sorozatnak... De már vége a sulinak, és itt a nyár, visszavonhatatlanul. Ez legalább örömhír...
      Nem mehettél a koncertre??:O:O:O nincs az a takonykór, ami miatt kihagytam volna, az biztos!! beveszek valami bogyót, és elmegyek, ha belepusztulok, akkor is...

      örülök, hogy tetszett a rész....ennyire ;)

      Én is szerettem írni, az egyik kedvenc szexjelenetem az összes közül.

      Puszillak, remélem már meggyógyultál <3

      Törlés
  13. Szia, Becca, gratula a bloghoz, nagyon hangulatosan írsz és remek fantáziád van. Én nem vagyok 1D rajongó, nem is nagyon ismertem őket, míg rá nem találtam a blogodra, és nem mondom, hogy most fan lennék, de ez a két fiú megérdemli a figyelmet, ezeket a sztorikat. Néztem róluk fanvideókat, és teljesen kívülállóként (azaz nem rajongói szemmel) is az az érzésem, sőt, egészen biztos vagyok benne, hogy No doubt, Larry is real :D Szomorú viszont, hogy az új képeken nagyon feszültek mindannyian, főleg Harry… ő valahogy frusztráltnak is tűnik. Na, mindegy, nem akarlak ezzel fárasztani, te biztosan sokkal többet tudsz, én csak rácsodálkozom a dolgokra :D
    Végigolvastam a sztorit, tetszett is meg nem is, főleg igen. Sokszor nagyon rózsaszín volt nekem, de ez az én ízlésem, és nem tehetsz mindenki kedvére, ha te így képzeled, akkor ilyen lesz :) Egy olyan kérdésem lenne, hogy Louis-t miért kezeled gyerektestűként? Vékony kis karok, apró kezek stb… nekem ez nagyon furi, mert a képeket nézve azért nem annyira szembeötlő a különbség a termetük között. Oké, H magasabb néhány centivel és erőteljesebb alkat, de azért L sem nyápic kiffiú :D Örülök neki, h végül nem lett Lou-ból egy béna passzív, azért ez nincs kőbe vésve a meleg körökben sem, h ha valaki alacsonyabb, vékonyabb, akkor bottom... és persze a QAF óta tudjuk, hogy a gyönyörű testű, macsó pasik a legnagyobb passzívok :D Egyébként Louis nem túl szimpi nekem, a videókból egy igazi hajtűdobáló, hisztis pé… de H ezek szerint bírja ezt a típust :)
    Még egy dolog, és remélem, nem haragszol meg érte: azt hittem, a Larry konfliktust kicsit jobban kibontod, és elmondod, mi volt az ok, miért rágott be Louis. Nekem egy kicsit az volt az érzésem, h összecsapott lett ezzel a ’te ott vagy LA-ben én meg itt és biztos megcsalsz és bulizol’ stb. Egyrészt ilyen problémák nem jönnek elő ilyen rövid együtt járás alatt (főleg, h megharcoltak a szerelmükért), másrészt L itt nagyon durván egy harmincas családanyára hajazott inkább (akinek a töke tele a gyerekneveléssel, hogy a férje nincs otthon soha, hogy nincs szeretve, hogy nincs ölelve, és ki tudja, mi még), mint bizonytalan szerelmesre. Ami miatt összecsapottnak éreztem, az az, hogy nem láttam, hogy mi az, ami feloldotta a szorongásait, ami miatt teljesen megváltozva állt Harry elé… főleg, hogy nem változott semmi körülmény. Oké, világos, hogy nem tud H nélkül élni, és hiányzik meg minden és megpróbál nélküle élni és nem sikerül, de mégis :)
    Nem kötözködöm tovább, ügyi lányka vagy, szépen és helyesen írsz (ez lényeges) és igényes munkát teszel az olvasóid elé. A szex részek is magukkal ragadóak, érzelmesek, izgik, ahogyan kell! Volt egy ismim, ő QAF témában írt ficeket, és képes volt melegpornót nézni éjjel, hogy ihletet gyűjtsön :D
    Na, asszem, befejeztem, olvaslak tovább, de ha nem bánod, kritikus maradok. Nekem is sokat segítettek annak idején a másfajta hangok (én is QAF-ban írtam), és bár néha rosszul estek, nagyon tudtak inspirálni az új részeknél.
    mana

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)

      Megpróbálok sorban válaszolni, nehogy kifelejtsek valamit.
      Igen, tudom, hogy vattacukros, de sokáig volt szenvedős is, és hozzám közelebb áll az a fajta romantika, amitől te valószínűleg rosszul vagy... mindenki másképp ír, mást szeret olvasni. Nekem például unalmasak a kínlódód, valaki halálos beteg, valaki meghal, valaki szenved, valaki gonosz sztorik... mindig annyira kiszámíthatóak, egy kaptafára készülnek, és inkább csak másolatok,. Kevés jó darkos sztorit olvastam, talán csak a Csitt-csitt tetszett igazán.

      Az elmúlt két és fél év nagyon nehéz időszak volt a Larryseknek, és a fiúknak is, de most már koncentráljunk a mára, a sok csodás pillanatra, és a reményeim szerint közelgő CO-ra. :)

      Azért írom ilyennek, mert ilyennek látom. Ha egymás mellett nézem a két fiút, akkor Lou nekem olyan, mint egy kamaszfiú ...

      Mindenki mást szűr le a videókból, ahogy mindenki másnak képzeli el a két fiú valós habitusát is. Nekem Louis nem hajtűdobáló, inkább a domináns, de idegesítő típus, aki sokszor cinikus... én nem nagyon tudnám elviselni. Ezért alkottam egy karaktert, ami nekem is belefér, és legközelebb van az elképzeléseimhez, mert csak így tudom írni a történetet.
      Harry viszont az én meglátásom szerint még ennél is érzékenyebb, és finomabb, de nem merem leírni, mert mindig leszúrnak miatta:)) Szóval ez az a blog, ahol a legtöbb kritikát kapom, és a legtöbben támadnak, mert itt mindenkinek elvárásai vannak... szenvedek is vele. A többi Larrys sztorimban, ahol úgy alakítom a szereplőket, ahogy nekem tetszik, gyorsabban, könnyebben haladok, és nem kell alkalmazkodnom semmihez.
      De ezt dobta a gép...ez volt az első blogom, a szívem legbelső csücske, és amíg ennyien szeretik és olvassák, én írom.. és amíg van mit.

      Louis és Harry kapcsolata... itt egy kicsit gondban vagyok, hogy ne legyen arrogáns a válaszom... én így látom, így írtam meg. Azért mert három év után igenis előjönnek a problémák, akkor is, ha két évig csak kínlódtak a szerelmükért, ráadásul abban a világban, ahol minden sokkal fokozottabb, ahol úgy élnek, mintha mindent felhangosítva hallanál, és a művészek egyébként is érzékenyebbek, nekem, ez így simán belefér. Ha a századik részben elmondott vallomása neked nem volt elég mély, akkor kénytelen leszel a saját fantáziádra hagyatkozni, és kitalálni, te mit éreztél volna a helyében...ha ez sem segít, akkor nincs más ötletem, mivel azok a részek Harry szemszögéből íródtak, így nem volt alkalmam jobban kibontani a cselekmény ezen részét, de a fontosabb, hogy nem is akartam, mert világ életemben utáltam a szájbarágós könyveket... Nem kell mindent elmondani, megírni...nekem elég, ha vezetnek, nem kell, hogy lökdössenek. Ez az én álláspontom:)

      Nem nézek melegpornót, csak nagyon, nagyon ritkán, de nem tudok belőle ihletet meríteni...egyáltalán.


      Egyáltalán nem baj, ha a kritikusom maradsz:) Sőt... Várlak vissza <3

      Törlés
    2. még ez jutott eszembe:

      https://twitter.com/sunkistzarry/status/590110618398556160

      Törlés
    3. Azt nagyon sajnálom, hogy kevés infót tudok róluk, gondolom, jó sok aszocim lett volna olvasás közben, ha ismerem a sztorijukat kezdetektől. Ezt most olvastam nemrég, hogy mindenki a CO-t várja… ez mitől ilyen tuti?? Illetve… hát, nem tudom, nekem az új videókon az jön le, h szinte kerülik egymást, mindig hátra tett karral állnak, már nincs érintés, összebújás, semmi. Az egész csapat frusztráltnak látszik, szomorú. Szóval inkább úgy érzem, volt egy szerelem, de már elmúlt…
      Oh, talán félre értettél picit, persze, az írói szabadság a tiéd, abszolút! Az a gyanúm, azért is lett az én szememben felszínesebb a probléma, mert te olyan háttérinfók birtokában vagy, amik egyértelművé tesznek mindent. És persze valszeg van egy jó nagy korkülönbség köztünk, ami részemről már megkérdőjelezi bizonyos problémák mélységét vagy prioritását :) Úgy értem, húsz évesen egészen másként lát az ember kapcsolati szakaszokat, érzelmi állapotokat és máshogy éli meg a problémákat. Szóval, ez csak ilyen egyéni szoc. probléma, te úgy írsz, ahogy neked tetszik, és a stílusod pedig remek, szóval nincs miért aggódni :)
      Igen, igazad van, Louis idegesítő, engem emlékeztet egy pasira, akit nem nagyon kedveltem, pont emiatt az attitűd miatt… de igazából nem lényeg, ha Harry-nek ez bejön :D
      Olvaslak tovább, meg a többi oldalt is igyekszem követni!! <3

      Törlés
  14. igen egy borzalmasan elkanászodott surmó vagyok..tudom...de alapból az ilyen részek után iszonyat nehezen ülök le kommentet írni mert minden amit kitudok nyogni az annyi szokott leni hogy /ahhh/uhhh/jézusom/mi a bahhhhhh/----------------/
    szóval igeeen....egy kikúrt zseni vagy..komolyan mondom ez hihetetlen volt..atyavilág...
    ,,Lou romantikus lett, én meg egy szerelemes idióta, aki képes órákig nézni a pasiját."--itt vigyorogtam mint a tejbe tök mert valószínűleg énis ezt csinálnám...és annyira aranyos..a pasiját kifejezés pedig megmelengette a szívem<333
    ,,Mikor otthon vagyunk, és Louis a laptopon zenét ír, vagy tévét néz, én csak ülök a fotelben, egy párnával az ölemben és bámulom."--nem nemakarom elképzelni nee...és elképzelte..mért csinélom ezt állandóan??? egy kurvamázlista picsagyümölcs vagy Harry
    ,,– Cica! Kérlek…
    – Nem csinálok semmit…
    – Hát pont ez az. Miért nem csinálsz semmit?
    – Vagyis csinálok. Nézlek…
    – És nem tudsz valami értelmesebb elfoglaltságot találni?
    – Ennél értelmesebbet? Kikérem magamnak. Olyan ritkán látlak, és pláne ritkán nézhetlek bambán, úgy, hogy a nyálam is kicsordul.
    – Nem tudom, ezzel mit akartál elérni, de a magadról festett kép, ahogy szellemi fogyatékosként bámulsz, mintha üres lenne az agyad, nem valami kellemes.
    – De közben áll a farkam… "--ezen besírtam:DDDDD imádtam ezt a párbeszédet..annyira nemtudom megfogalmazni milyen...a lényeg h imádoom...főleg h amúgy nemszeretem ha bárkiis cicáz bárkit de ide annyira illett és annyira édes volt<333333333
    ,,– Ha látnád magad, ahogy ebben a bő pamutmelegítőben, ujjatlan trikóban üldögélsz, és öntudatlanul a szádat rágcsálod, a füledet simogatod, vagy az ujjaiddal babrálod a gatya kötőjét, máris tudnád az okát. "--THANK YOU HARRY...én látom...és meghalok...kikészít nembírom...
    ,,Picit oldalra hajtotta a fejét, a pillantása kíváncsivá vált, ahogy hallgatott, aztán végignézett magán, és végül elvigyorodott. "--persze csináld csak az én haldoklásommal nem kell foglalkozni..minek azt...
    ez a beszélgetés egyre "rosszabb" lesz..én pedig egyre jobban készülök ki...
    ,,A szeme huncutul villant, és a szája féloldalas, kéjenc mosolyba húzódott.
    – De akkor nem állhatsz fel a fotelből, és nem avatkozhatsz közbe! "--ééés ezennel Becca Prior megírta Dóra halálos ítéletét..most pedig élvezzétek a műsort...
    ismételten ugyanazokat a reakciókat produkálom mint Harry...méghozzá farok nélkül! na erre varrjatok gombot..
    én most elmentem..boltba...igen oda...
    én nem suttogom hogy o basszameg hanem vinnyogom...
    persze nyalj még végig rajta gratulálok fiam..csak gratulálni tudok...
    ,,– Vetkőzz meztelenre! – adta ki a parancsot"--és még parancsolgat is..vigyázz magadra Louis mert a végén seggbe leszel ku..khmmmm rugva..
    ,,Ez a szokása is egy azok közül, amivel az őrületbe kerget. Imádom a vékony, rekedt hangot szex közben, ahogy fohászkodik, aztán káromkodik, végül pedig suttogva emlegeti a mindenhatót, mikor enyhülést nyer. "---okééé a viszontlátásra eltávoztam az élők sorából 3 nap múlva jövök vissza..puszi:*
    ***********************************************************
    innye de gyorsan letelt ez a 3 nap...
    ,,– Négykézlábra! – Ahogy kimondta, már tudtam, hogy ez a szex az egyik kedvencem lesz" ---még mindig parancsolgat..agyam eldobom...nekemis Harry nekemis..
    jézusooooom meghalok...Becca ez...........----------szívleállás...
    inkább nem részletezném a halálomat jó??
    persze beszélj még közben...fúúúúúúú
    emez meg nyöszörög..még mindig...énis...még mindig...
    az én testem is azon van hogy túlélje Beccat...de kezdi feladni a harcot..mert ez jézusatyaúristen tökéletes és bahhhhh
    kapják be azok akiknek ez nemtetszik...megse érdemlik..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ,Talán pont azért ilyen élénk a szexuális életünk ennyi év után is, mert mindig van valami titkos vágyunk, amit szeretnénk kipróbálni, és a másik mindig vevő rá. Sosem korlátoz bennünket szégyenérzet, vagy az, mások szerint mi fér bele a normális tartományba. Ha Louis akar valamit, tőlem megkapja. Nem hiszem, hogy tudna olyat kérni, amit ne tennék meg neki."--ühümm..okéé..élénk..nekem tudjátok mi az élénk? a kurva toll amivel minden egyes alkalommal leírják a halálom beálltát..az élénk...
      megint beszél...méhgozzá suttogva...
      HARAP:o FASZOM KIVAN MÁR VELÜK KOMOLYAN MONDOM HOGY ILYEN KURVAPOFÁTLANUL ÉLVEZKEDNEK...okéé ez ide egy kifejezetten szar kifjeezés volt..mind1
      ,,Mikor elérkezettnek látta az időt, átvette az irányítást, felemelkedett, kicsit tágított rajtam körkörös mozgással, aztán olyan elánnal kezdett dugni, hogy majdnem elájultam.
      – Jézusom, Lou! – szakadt ki belőlem, mire felnevetett, reszelősen, kárörvendőn.
      – Ez kell neked! – Egyetértettem, de nem tudtam neki elmondani, mert az életben maradásért küzdöttem, ahogy megjósolta. A keze a derekamról a farkamra csúszott, gyakorlottan megsimítva a makkomat, mielőtt a tenyerébe fogott, és behatolásainak ütemére kegyetlenül fejni kezdett. Nem volt több, mint öt rántás, és éreztem, hogy közel vagyok. "--nekem tudjátok mi kéne? inhalátor kórház és egy kényelmes koporsó...
      ,,Oldalra fordultam, ő a számra hajolt, és az államnál fogva tartott, míg szerelmesen csókolt, kifulladásig.
      – Te vagy a legizgatóbb teremtés a világon! – suttogta a számba, én pedig elégedetten doromboltam, mint egy macska. "---TEATYAÚRISTEN ÉS KÉPES FOKOZNI..Becca embrből vagy egyáltalán?? hogy az istenbe csinálod ezt? jézusmáriaszentjózsefmegatöbbimindenfaszomszentsegítsetek!!!!!!!! imádlak.. annyira hihetetlenül imádlak....
      a tökéletes befejezése ennek az egész résznek...én ettől most kihaltam... a többitől is de ez a vég nagyon ütött...nagyonnagyon
      az a 3 ember meg menjen inkább ahogy Jen mondaná dörmögő dömötört olvasni...
      egy csoda vagy..még mindig..hihetetlen amit és csinálsz jesus...egyszerűen áhh imádlak<33
      remélem csudajóó volt a koncert és tomboltatok rendesen, bár Silver már mesélt szóval tudom hogy az volt<33 de majd élménybeszámolót tőled is kérünk:333
      millió ölelés és puszii: Dóri :*

      Törlés
    2. Dórim!

      Ez az a komment, amit vagy háromszor olvastam a héten, mert annyira jókat tudok rajta nevetni. Olyan hihetetlenül bírom, mikor kiakadsz, és szitkozódsz, és beszélsz a szereplőkhöz...azon behalok, tényleg.

      Az pedig, hogy a vége szerinted még fokozta a hatást, nagyon jól esett. Nehéz lezárni egy szerelmi jelenetet... pláne egy ilyet. Mindig nehezen boldogulok vele.

      A koncert isteni volt,.és nagyon élveztük, de így, a tegnapi brüsszeli után kicsit keserű a szám íze, hogy miért nem tudták betenni az 18-t és a no controlt már bécsben, és miért késtek 40 percet, hogy aztán csak ledarálják az egészet.... most inkább többet nem nyilatkozom:))

      Puszillak.

      Törlés
  15. Sziiiaaaaa ♥♥♥ Becca megérkezteeeeem ♥♥♥ :")
    Először is mi az, hogy megfordult a fejedbeeen??? Hogy ki szeded belőle...Nem nem ilyenre még ne is gondj még egy másodpercre sem...Neeem szabad
    Jaaaaaaaaaajjj ez a kép még mindig az egyik kedvenc (tavalyról) :D Imádom ♥ :") Ahogy Harry nézi a kezüket jaaaaj ♥
    "Louis-val vettünk egy házat itt is, és azzal próbált kedveskedni, hogy kaptam egy modern szoláriumot, de ez nem sokat segít, tekintettel arra, hogy nem égethetem magam négerre azért, hogy jobb legyen a kedvem. "-Louis-val vettünk egy házat itt is :D :D xdd na igen hát aki megteheti :D Drágááák Hát végem ettől a mondattól :D :D xdd szolárium néger, hogy jobb legyen a kedve :D
    "Az összebújós, takaró alatt simogatós estéket, a gyertyafényt, a meleg otthont, és az átolvasott napokat, mikor csak az zökkent ki a könyvemből, ha Louis megunja a dolgot, és piszkálni kezd, aminek általában hatalmas szeretkezés a végkifejlete."-Awhh kincseiim ♥ :") Jaaaj imádom őket, összebújús, takaró alatt simogatós esték awwwh ! :") azátolvasott napokról nem normális módon , hogy *A vihar* jut eszembe pls
    "Lou romantikus lett, én meg egy szerelemes idióta, aki képes órákig nézni a pasiját."-Awhhhh Beléjük halook ♥
    "Mikor otthon vagyunk, és Louis a laptopon zenét ír, vagy tévét néz, én csak ülök a fotelben, egy párnával az ölemben és bámulom."-annyira látom és ez annyira Harry Kis drágááák ♥
    "– Cica! Kérlek…
    – Nem csinálok semmit…
    – Hát pont ez az. Miért nem csinálsz semmit?
    – Vagyis csinálok. Nézlek…
    – És nem tudsz valami értelmesebb elfoglaltságot találni?
    – Ennél értelmesebbet? Kikérem magamnak. Olyan ritkán látlak, és pláne ritkán nézhetlek bambán, úgy, hogy a nyálam is kicsordul.
    – Nem tudom, ezzel mit akartál elérni, de a magadról festett kép, ahogy szellemi fogyatékosként bámulsz, mintha üres lenne az agyad, nem valami kellemes."-Cicaaaaaa ♥ EZEN A PáRBESZéDEN MEG SíROK :D meg olvadok egyszerre Hát ennél értelmesebbet nem lehet kérlek Louis hagyd már :D :D
    "– De közben áll a farkam…"-Akkoyy kezdjünk el vergődni Kezdődiiik
    "– Mégis mitől?
    "– Ha látnád magad, ahogy ebben a bő pamutmelegítőben, ujjatlan trikóban üldögélsz, és öntudatlanul a szádat rágcsálod, a füledet simogatod, vagy az ujjaiddal babrálod a gatya kötőjét, máris tudnád az okát. "-Azt a rohadt minden egyes mozzanat előttem Megértelek Harry megérteleek *-*
    – Miről fantáziálsz? – kérdezte sokkal mélyebb, rekedtebb hangon, és lenyúlva megigazította magát a nadrágban."-Ahhhhhhhh ahhhh Miről mond el Louis!!! *-*Nyugi HARRY én felnyögtem helyetted is
    "Lou kinyújtotta a lábait, így tisztán látszott, hogy az a része is feszül, ami különösen érdekelt, de nem mozdult, csak lustán félárbócra engedte csodálatos szempilláit – amikbe évekkel ezelőtt első látásra beleszerettem –, és kihívóan nézett."- a szempillái Lou szempillái *--*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "– Mindig másról, de most épp elképzeltem, hogy egyedül vagy, valami jó kis fanfictiont olvasol, amitől felizgulsz – láttam, hogy a szeme hatalmasra tágul –, aztán miközben le sem veszed a szemed a laptopról, magadhoz nyúlsz."-OHHHH GOD!!nem fogom bírni
      "– Izgat a gondolat, hogy maszturbálok? – A szívem is félrevert, olyan természetesen mondta ki a szavakat. Azelőtt soha nem volt ilyen szókimondó, vagy merész. Ez még érzékibb volt, mint az, amit elképzeltem."-Szerinted Louis?
      "– Naggggyon! "-Nagyooon ismételtn gy szó és haldokloom
      "– De akkor nem állhatsz fel a fotelből, és nem avatkozhatsz közbe!
      Egy pillanatra elgondolkoztam, kibirom-e anélkül, hogy pár perccel később felugorjak, és elé vessem magam, de nagyon csábító volt, hogy nézzem, ahogy magát kényezteti. Ez az egyik fétisem.
      – Oké – egyeztem bele egy bólintással. – De legalább én is csinálhatom? "-Nem állhat fel a fotelből Ohhh jaaaj Nem tudom, hog ki fogod-e bírni Harry én nem vagyok benne biztos
      "– Mondjuk, az lenne a kézenfekvő, hogy nem, mert utána úgy meg akarlak dugni, hogy könyörögj a túlélésért, de rájöttem, a kettő nem zárja ki egymást"-Ahhh igy van a ketto ne zára ki egymást,"mert tutána úgy mgakarlak dugni hogy könyörögj a túlélésért" KOOO
      "– Jó, legyen… Kényeztetheted Edet, de utána nincs kifogás! Hagyod, hogy kegyetlenül megdugjalak, és nincs hiszti! "-Szerintee nagyon nem lesz hisztii
      "Már a hasam is görcsölt, míg Lou nadrágon keresztül lustán simogatta magát, hosszú lábait kinyújtva, és lazán szétvetve a combjait."-Feladom!! Nem birom ez nekem túl sok
      "– Kicsi! – leheltem, ahogy néztem a gyönyörű ujjakat ráfonódni a méretes szerszámra.
      Louis lenézett, egyik kezét a nadrágjába dugta, és lassan izgatni kezdte magát.
      – Hadd lássam! – könyörögtem, de ő a szájára fektetett mutatóujjal csendre intett, mire picit sértődötten elhallgattam."-Kicsiii *--* Kikészít még mindig Nem birom nadrágjába dugja ahhh Hadd lássa ahhhh ... azt ahogy a mutatóujjával csendre inti Ne csináld ezt velem
      "– Maradj csöndben és figyelj! Azt mondtad, a vágyaidban egyedül vagyok, és csak magamra figyelek. "-Te akartad Harry kérésed parancs
      "Tényleg sokszor képzeltem el, milyen lehet, mikor egy másik kontinensen van, épp nem tudunk Skype-olni, vagy telefonszexelni, és rátör a vágy. Ezzel egy időben szoktam nekikezdeni az önkielégítésnek, és a fantáziámmal általában sikerül elérnem, hogy egyszerre élvezzünk el."-Szétharaptam a szám nem birom kiii Becca
      "Louis nem nézett rám, csak simogatta magát, még mindig a nadrágja alatt, de rájöttem, ez is kibaszott izgató, hisz így nem kötötte le a teljes figyelmemet, amit a kezével művelt, és nézhettem az arcát."-Az arcát néztee *-*
      "A fejét hátrahajtotta a kanapé hatalmas, puha párnájára, és halkan nyöszörgött, ami inkább csak hangos légvételnek hallatszott. -Hátra hajtottaa fejét a FEJÉT HÁTRA HAJTOTTA
      "A bal kezével felhúzta a trikóját, így előtűnt domború kis hasa, a méltán körülrajongott szőrcsíkkal együtt. Néztem a bicepszét, ami ütemesen megfeszült, majd ellazult, és a szememmel végigkövettem a karját, egészen a vékony csuklóig, ami eltűnt a nadrág korca alatt."-Szőrcsík, haas Tommo Tummy ahhh *-* bicepsz,, a csuklója eltunt a adrág korca alatt
      "– Jézusom! – nyögött fel, mikor erőt vett magán, és egy kicsit abbahagyta. Felemelte a kezét, végignyalt a tenyerén, majd a csordogáló előnedvet is szétkente a makkján, végül az egész hosszán tövig, és újra marokra fogta formás péniszét.
      Itt volt a pillanat, amitől rettegtem. Minden önuralmamra szükségem volt, hogy ne ereszkedjek négykézlábra, és másszak elé, mint egy kutya. Könyörögtem volna, hadd vegyem a számba, de az alku szerint meg sem szólalhattam, és nem hagyhattam el az őrhelyemet. "-Nem egyszerűen én ezt nem birom.végignyalt tenyerén miééért?? AHHH ...másszon elé,mint egy kutya.... könyörgött volnaa Isteneeem nem hagyhatja ott a z őrhelyét Végem sikítok már nem birom

      Törlés
    2. Itt volt a pillanat, amitől rettegtem. Minden önuralmamra szükségem volt, hogy ne ereszkedjek négykézlábra, és másszak elé, mint egy kutya. Könyörögtem volna, hadd vegyem a számba, de az alku szerint meg sem szólalhattam, és nem hagyhattam el az őrhelyemet. "-Nem egyszerűen én ezt nem birom.végignyalt tenyerén miééért?? AHHH ...másszon elé,mint egy kutya.... könyörgött volnaa Isteneeem nem hagyhatja ott a z őrhelyét Végem sikítok már nem birom
      "– Vetkőzz meztelenre! – adta ki a parancsot, én pedig felnyüszítettem. Tudom, hogy imádja, ha pucér vagyok, nekem pedig egyáltalán nem esik nehezemre."-Vetkőzz meztelenre!!! adta ki a parancsot ahh Jó Ég én is nyüszítek same same ahh
      "Szó nélkül teljesítettem a kívánságát, és ledobáltam a ruháimat, aztán visszatértem az előző művelethez, és mélyeket lélegezve kényeztettem Edet. "-Teljesítette Ed ahhh
      Louis káromkodik imádom mikor káromkodik!!!! Bassza meg!!
      Késlelteti az orgazmuuust!!!! *--*
      "Egy pillanatra összeakadt a pillantásunk, épp mikor újabb adag folyt végig az ujjaimon. Lenéztem, és elkentem magamon, hogy még kellemesebb legyen a dolog, mire Louis folyamatosan káromkodni kezdett. "-Hagyjál!!! a pillantásuk éppen akkor,mikor végigfolyt az ujjain OH Anyám...Káromkodj Louis káromkodj!!!
      "ahogy résnyire nyitott ajkakkal, a levegőt apró adagokban préselve a tüdejébe, lihegve mocskolódik."-Hallom látom és fáj ez kínzás
      Kiáltott!! Kiáltott ahhhh
      "Sokáig pihegett, cserepesre lihegett ajkait nyalogatva, és halkan mantrázva a szenteket."-nyalogattaa a cserepesre lihegett ajakit!!!! *--*
      "Imádom a vékony, rekedt hangot szex közben, ahogy fohászkodik, aztán káromkodik, végül pedig suttogva emlegeti a mindenhatót, mikor enyhülést nyer. "-Miért hallom? Miért hallom? Neee
      "– Négykézlábra! – Ahogy kimondta, már tudtam, hogy ez a szex az egyik kedvencem lesz."-NÉGYKÉZLÁBRA!!!!!!!
      "Lecsúsztam a fotelból, és térdre ereszkedtem, aztán letámaszkodtam a kezeimre.
      Lekapta a pólóját és az ujjával csalogatott, mire igyekeztem kecsesen mozogva felé indulni. "-Jézusooom Becca!!! csalogatta..igyekezett kecsesen mozogni ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh *___________________* Te ki akarsz nyírni mindenkit tudom ezz mi ez ez mii? Ahhhh párducra akart hasonlítani Te grizzly Harry ne nevettes *--*
      "A tekintetéből ítélve sikerrel jártam, amit az is bizonyított, hogy a farka szinte azonnal megugrott a hasán, és bár még nem volt kőkemény, azért a látvány ígéretes volt. "-Ígéretes Úristen Jézusooom *---*
      "Nem kapkodtam el a dolgot, időt hagytam neki, hogy újra készen álljon.
      Mikor végre a lábai előtt térdeltem, lenyúlt értem, a két kezébe fogta az arcomat, és megcsókolt, miközben kicsit felhúzott."-Awwwhhh Istenem ♥ lenyúlt érte, két kezébe fogta az arcát, mgcsókolta és felhúta a szivem sírook
      "Aztán az ujjai a hajamba merültek, két oldalt felcsúsztatva őket, felfogta a fejem tetejére, és gyengéden rányomott a testére. "-Ujjai a hajában ...rányomta a testéree ÉEEEdes Istenem
      "Kérés nélkül tudtam, mit kell tennem, és az Alfonstól látott mozdulatokkal szépen lenyalogattam a mellkasát, egyre lejjebb tisztogatva, míg el nem értem a péniszét."-Alfons :D :D te egy igazi Mester vagy :D :D :D Nyalogattaaaa ahhh a mellkasít és lejjebb haladva ahhhhhhhhhhhhh Istenem AHHHH
      "Elégedett morgással vettem a számba, és hagytam, hogy a csípőjét fellendítve mélyre hatoljon. Csak ellazítottam az állkapcsomat, és igyekeztem az orromon át lélegezni, amíg tudtam. Louis egyre keményebben mozgott, már a torkomat ostromolta, és kezdte elveszteni a kontrollt."-morgás,csipő fellendítés wáááááá keményebben mozgott és kikészülök ettől
      "A könnyeimen át néztem fel rá, ő pedig elégedetten suttogott.
      – Isteni vagy bébi, imádom a szádat!"-"Isteni vagy Bébi" imádja a száját ahhhhhhhh vááááá ahhh Isteeenem nem birom én ezt *--*

      Törlés
    3. "Ismét szájon csókolt, ezúttal keményen, és szenvedélyesen. A nyelvünkkel egymást cirógattuk, és a kezünkkel is birtokba vettük a másik testét. Lou ujjai a bimbóimat izgatták, és ahogy egyre erősebben húzta, és csípte őket, ismét éreztem, hogy egekig ér bennem a vágy."-CSÓK,nyelv,kéz,bimbó ahhhh
      "– Kicsi! – nyöszörögtem, és lenyúltam, hogy marokra fogjam magam, mielőtt elélvezek, de Lou egyetlen mozdulattal elütötte a kezemet, jelezve, hogy mások a szándékai. "-Kicsii!!! *-* (ugye tudod, hogy ezt velem a sors csinálja szándékosan ma néztem meg azt a videot 5x, amit te már háromjegy fölött láttál) Ahhh azt a rohadt Nem birom én elütötte a kezét mások a szándékai
      "– Gyere, ülj bele! – Újabb hullám, ami a gyomromból induló áramütéshez hasonlított, mikor felfogtam, mit akar."-kurva élet Ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhh ahhhhhhhhhhh ahhhhhhh szerintem szívrohamot kaptam......."ülj bele" Végem
      "A kanapéra támaszkodva nyomtam fel magam, aztán hagytam, hogy a csípőmnél fogva megfordítson, és maga felé húzzon. Mikor szétfeszített, és a nyelve belém hatolt, már úgy éreztem, akkor is elélvezek, ha nem érek magamhoz. "-Hagyta hogy a csipőjénél fogva megfordítsaa végem van nagyon végem maga felé húzza...SZÉTFEZÍTI és A NYELVE BELÉ HATOLT!!!!!!!!!!!! *--*
      "Pár lihegéssel később, mikor nyálas ujjai is belém siklottak, biztosra vettem, hogy végem van, de Louis úgy ismeri a testemet, mint a sajátját. Ahogy a belső izmaim rászorultak, előrenyúlt, és olyan erővel szorított meg a makkom alatt, hogy azt hittem, a fájdalomtól elájulok."-ismeri a testét,mint a sajátját a szivem ahh ujj ahhhh ahh elájulok én most itt
      "Felsikoltottam, ő gyengéd puszikat lehelt a fenekemre engesztelésképpen, és valamit morgott, amit nem értettem, mert a testem épp azzal volt elfoglalva, hogy túléljem a percet."-Pusziiii ahhhhw :")
      "Megforgatta bennem az ujjait, én pedig nagyobb terpeszbe álltam, és kinyomtam a fenekemet, hogy jobban hozzám férjen.
      – Ez az szépségem. Pucsíts! "-Pucsít!!!!! pucsít!!! "SZÉPSÉGEM!"
      "– Tettem, amit mond, szégyentelenül rámozdulva az ujjaira, amitől ő is kikészült teljesen. Talán pont azért ilyen élénk a szexuális életünk ennyi év után is, mert mindig van valami titkos vágyunk, amit szeretnénk kipróbálni, és a másik mindig vevő rá. Sosem korlátoz bennünket szégyenérzet, vagy az, mások szerint mi fér bele a normális tartományba. Ha Louis akar valamit, tőlem megkapja. Nem hiszem, hogy tudna olyat kérni, amit ne tennék meg neki."-RáMOZDULT!!!!! bármit kérhetnek egymástól teljesítik!!! "Ha Louis akar valamit, tőlem megkapja" -ez a mondat nagyon kiütött!!
      Suttogja, hogy milyen szük,forró,érzéki és várja, hogy elmerülhessen benne a farkával na jó én ásom a sírom
      "Elégedetten nyögdécseltem, ahogy egyre bátrabban ujjazott, és igyekeztem a mozdulatai elé menni, hogy én is tegyek valamit a gyönyörért. Eltalálta a titkos gyönyörgombot, amitől párszor felkiáltottam (vagy sikítottam… de az én hangomon a kettő majdnem ugyanaz), és épp megint karnyújtásnyira kerültem az orgazmustól, mikor kihúzta az ujjait, és ismét a nyelve siklott belém, hogy előkészítsen a behatolásra."-nyögdécselt, próbált a mozdulat elé menni ATYAÉG......... killt ahhh ujjj nyelv ahhhh
      "– Gyerünk, Hazz, nem bírok várni! – Megfogta az oldalamat, mélyen a bőrőmbe markolt, és erősen meghúzott lefelé. Nem ellenkeztem, egyik lábammal a kanapéra támaszkodtam, másikkal a padlón álltam, és hagytam, hogy ő igazítsa be a farkát."-Megfogta az oldalát , a bőrébe markolt!!!!!a lába akanapén és a földön ahhhh ahhh

      Törlés
    4. " A hasára ültem, elégedetten szuszogva, és derékból kicsavarodtam, hogy összeérhessen a szánk. Lou csókolt, aztán mikor először felvágta a csípőjét, és én megharaptam a nyelvét, hirtelen elhúzódott, és inkább a nyakamra koncentrált, míg a szám elé emelte a kezét, hogy legyen mit harapnom. A hüvelyk-, és mutatóujja közti vastag bőrbe vájtam a fogaimat, mire erősebben feszítette az ajkaim közé, én pedig martam, mert épp tempót váltott, és már keményen kefélt."-kicavarodott!! haraaap nyelv, nyak, ujj harap nem birom kii
      "Ahogy a szembefalra pillantottam, pont a hatalmas, ónixkeretes tükörben láttam magunkat, ahogy Louis farkára nyársalva, félig guggolva tartom magam, a testem összes izma feszül, a hajam izzadtan lóg a vállamra, mögöttem pedig Louis meseszép arca, ahogy a nyakamra hajol, miközben én eszelősen harapom a kezét. "-Tükör *----* felnyársalva kivagyok kivagyok ahhhhhhhhhh
      "– Ez az! Mozogj, ahogy neked jó!"-Bassza meg!!!
      "Koncentráltam, és körözni, hintázni kezdtem, majd hirtelen rácsaptam magam, ezzel kicsikarva a tökéletes egyesülést. Nanométernyi hely sem volt a testünk között, szinte egybeolvadtunk. "-Köröz és hintázik!!!! éS SíROK NANOMéTENYI hely sem ahhhh
      "Mikor elérkezettnek látta az időt, átvette az irányítást, felemelkedett, kicsit tágított rajtam körkörös mozgással, aztán olyan elánnal kezdett dugni, hogy majdnem elájultam."-átvette az irányítást!!!! ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh körkörös mozgás!!! *--*
      "– Jézusom, Lou
      – Ez kell neked! – Egyetértettem, de nem tudtam neki elmondani, mert az életben maradásért küzdöttem, ahogy megjósolta."-jézusooom szerintem is!! "Ez kell neked!!!" ahhh "Ohh Baby Yaaah"
      "Lou a lapockámba harapott, és ez az impulzus, ami a fájdalom erejével nyújtotta el az élvezetet, betette a kaput."--harap megint mr fáááj
      "Éreztem, ahogy elenged, magomtól síkos keze ismét a húsomba markol, és felemel, majd még gyorsabb, gyilkos tempóra vált, míg a mozgása szaggatott lesz, a teste megrándul, aztán elakad a lélegzete, és szinte hangtalanul élvez el."-hangtalanul élvez el Jézus Atyaég!! Gyorsabbra még gyorsabbra vált!!!
      "Magamban éreztem a lüktetést, és a vállamon Lou tűzforró leheletét."-a vállán a lehelet!! meghalook!!! <3
      "Oldalra fordultam, ő a számra hajolt, és az államnál fogva tartott, míg szerelmesen csókolt, kifulladásig.
      – Te vagy a legizgatóbb teremtés a világon! – suttogta a számba, én pedig elégedetten doromboltam, mint egy macska."-állánál fogva tartva szerelmesen csókolta..."Te vagy a legizgatóbb teremtés a világon" ahhhh Dorombolt!!!! suttogta a szájába!!! kivagyok kifeküdtem

      Ennyi kész KO nekem ez még Úristen ez a sors, el akar tüntetnii!!! <3
      Imádlaaaak!!Nagyon nagyon imádlak!!!! ♥♥♥ Imádtam és ne is forduljon meg a fjedben olyan, hogy ezt kiveszik neeem neeeem :) *---*
      Úristeen, Úristeeen kinyírtál teljesen!!!Belehaltam!! nagyon belehaltam
      Csodát alkottál megint!! AHHHHH *---*
      Nem tuok most mit írni erre végem vaaan *--*

      Törlés
    5. Neked elég sűrűn jut eszedbe A vihar :P:P Az a kis kimaradt rész nálad eléggé betalált , jól gondolom??:P:D

      Amúgy konkértan az egészet kiemelted, pedig azt mondtad, nem fogsz ennyit bajlódni a kommentekkel... ezért imádlak, és köszönöm, hogy ennyi energiát fektettél az egészbe. Sztem én megírom annyi idő alatt, mint ahogy ti kommenteltek, mert olyan energiákat tesztek bele... meg sem érdemlem. <3<3

      szinte hallom ,ahogy mondod a kis kommentárjaidat a részekhez, és alig várom, hogy élőben is találkozzunk...onnantól még szórakoztatóbb lesz a dolog, mert majd látom is, amit művelsz,,,és pingvinnel még úgysem találkoztam ;)

      puszillak, tündérke. <3

      Törlés
  16. Ha most oszinte akarok lenni -mar pedig miert akrnek mas lenni- akkor azt kell mondjam, ilyen jo +18-as reszt regen olvastam! Otletes is volt es aranyos, de kelloen vad is. Imadtam. Harry olyan edes, hogy mindig bamulja Lout. En is ezt tennem:D Egyebkent en pont igy kepzelem el naluk a fealallast de ez tudood, csak azert irtam mert ez is egy plusz pont. Nem tudok ilyen reszeknel elemezni, abba nem vagyok jo, szoval csak ennyit irtam, de a kovinel bepotolom! Mar ugyis fent van! *sunnyog amiert utolsokent komizik* A lenyeg annyi, hogy irtora bejott es szerintem nincsen is sok +18-as resz mostanaban!!
    Szuper vaaaaaaaaaagy en meg boldog mert ez egy csodas nap. ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kis cuki szülinapos!! Nem kell mindig elemezni, csak akkor mikor kifejezetten olyan részt olvasol, amiből ki akarsz emelni egy részletet:)
      nekem egy ilyen komment is tökéletesen megfelel, pláne szexrésznél... ott csak Tüncinek muszáj elemeznie, mert azon konkrétan fél órán át nyüszítek :))

      Nincs sok, hisz egy hónapban max egy csúszik bele, és az még öreg házasoknál is kevés;)

      Puszillak, megyek, elolvasom a sok-sok részes, elemzős komidat a kövi után. Imádlak <3 Mikor talizunk??

      Törlés
  17. Becca!❤😘
    Szavak nincsenek rá,hogy mennyire jól írsz,milyen jók a történeteid!
    A sex jeleneteid fantasztikusak!Az embert átjárja az izgalom,rázza a hideg,bizsereg és nem tér magához!
    Olyan érzékien,izgatóan tudod leirni,h huuuuuuu,kigyullad a telefon!
    Nagyon nagy tehetséged van minden történethez amibe belefogsz,de a sex jeleneteid,ősrobbanást idéznek elö!
    Sokan irnak ilyen jeleneteket,van akunek sikerül,can akinek nem,de neked egyszerüen fenomenális!soha ne hagyd abba!😘😘😘😘😍😍😍❤❤❤🎆🎇🎉
    Eszméletlen!

    VálaszTörlés