2015. június 21., vasárnap

CXII. Fejezet



Sziasztok!

Mindenkinek csodás hetet kívánok, jó idővel, jó baráttal:)
Aki unatkozik, azért olvashat egy kicsit.

Legyen szép a vakáció!
Becca

– Miért kell Ausztriába utaznunk egyetlen estére, hogy szerepeljünk egy show-ban? – kérdezte Liam a heti megbeszélésen, mikor a novemberi programokat egyeztettük.
– Mert jövőre Bécsben is lesz végre koncert, és kell egy kis előpromó, hogy az ottani rajongók is felélénküljenek. Az osztrákok elég sótlanok – mondta Brandon, majd továbblapozott a menetrendben.
– És karácsonykor mi a program? – kérdezte Louis, akit csak ez érdekelt, mert kivételesen úgy várta az ünnepeket, mintha karácsonymániás lenne.
– Még nem tartunk ott! – feddte meg a hatalommániás asszisztens. – Először tisztázzuk le a számokat, amiket be kell gyakorolnotok. A Steal My Girl, és a Night Changes lesz a két single, amit kiadunk a lemez előtt, úgyhogy azokat tökéletesre kell csiszolni, hogy bárhol, bármikor el tudjátok énekelni. És a klipforgatás a sivatagban jövő szerdán lesz.
– Sivatagban? – kérdezte Niall, és izgatottan nézett fel a lapjából.
– Aha. Danny DeVito lesz a rendező.
– Komolyan? – kérdezte Liam, aki nagy rajongója az öregnek.
– Nem az igazi rendező, hanem aki eljátssza, hogy ő rendezi a klipet. – Némi zavart láttam a nagy, kék szemekben, ezért Niallhöz fordultam.
– Az a koncepció, hogy klipforgatásra megyünk a sivatagba, ahová megérkezik a nagynevű rendező, akit DeVito fog játszani, és olyan szürreális jeleneteket talál ki, hogy komplett nagyzenekar fog játszani a homokon, balerinák fognak körülöttem piruettezni, Lou egy csimpánzzal fog duettezni, Zayn pedig két szumó-birkózóval enyeleg majd – foglaltam össze a terveket, mert Ni Ausztráliában volt, mikor erről beszélgettünk a rendezővel.
– És én?
– Te egy néger törzzsel fogsz táncikálni! – nevetett fel Lou, és hátba vágta a kidülledt szemekkel, csodálkozva pislogó Nit.
– Bassza meg. Miért nem én kapom a majmot?
– Mert két majom egyszerre sok lenne a képernyőn – dörmögött Zayn, mire mindannyian odakaptuk a fejünket, és ámuldozva néztük. Utoljára kábé két hete szólalt meg, arra meg már nem is emlékszem, mikor viccelt utoljára.
Most viszont senki nem nevetett, sőt, inkább lefagytunk tőle, ezért felemelte a pillantását, és kérdő, kihívó tekintettel nézett körbe rajtunk.
– Oké, akkor tehát reggel hétkor jön értetek a helikopter, úgyhogy addigra mindenki legyen a központban. Onnan indulunk.
– Utálok azzal repülni! – csúszott ki a számon.
– Miért? – kérdezte Liam.
– Mert idegesít, hogy csak egy ventilátor van a fejünk felett, ami ha valamilyen okból leáll, akkor nekünk annyi.
– Félsz a repüléstől? – kérdezte komolyan Ni.
– Nem. Csak a zuhanástól – válaszoltam, mire mindenkiből kitört a röhögés, még Zayn is elnevette magát.
– Amúgy egy helikopter normál esetben akkor sem zuhan le, ha leáll a rotor. A levegő akkor is beszorul a lapátok alá, és magától tekeredik, míg a gép földet nem ér – közölte tudálékosan Niall, amivel már sokadszor lepett meg.
– Igen, persze. Azért látod a filmeken, hogy az orra előrebukik, és úgy zuhan, míg a földbe csapódva felrobban.
– Az csak a filmeken van! – állította Liam. – Nézz utána, ha akarsz! – fordult hozzám, hogy megnyugtasson. Értékeltem a gesztusát.
– Oké, nem kell aggódni, kibírom valahogy. Mennyi a repülési idő? – kérdeztem a mindentudó Brandontól.
 – Másfél óra – nézett a jegyzeteibe, én pedig éreztem, hogy a sav felkúszik a torkomon. Már most szarrá izgultam magam.

– Cica, nyugodj meg! – tette a térdemre a kezét Louis, és próbálta magához húzni a fejemet. Semmi baj nincs. Csak engedd el magad, és pihenj! – fektette az arcom a vállgödrébe, és rendületlenül simogatta a hajamat. – Negyed óra, és ott vagyunk.
Már vagy húsz perce a sivatag szélén repültünk, ahol a sárga homok kvarcszemei visszaverték a laposan járó nap sugarait, és szinte vakított, bárhová néztem. Már kiment belőlem a szopogatós szar hatása, amit a doki a hányinger ellen adott. Nem vettem be nyugtatót, bár szerinte többet segített volna, mint ez, de nem akartam egész nap kóvályogni, mint gólyafos a levegőben.
– Kibírom! – suttogtam az illatos bőrbe, és elfordítottam a fejem, hogy a szememet behunyva Louis közelségével törődjek csupán, és kizárjam a külvilágot.
– Jó lenne, ha a forgatáson kiszállnátok egymás seggéből – közölte B. , akit Louis nevezett el egyetlen betűvel, szépen lerövidítve a Bunkó, Béna Barom, Baszódj meg kifejezéseket.
– Miért, most se CO–zhatunk? – kérdezte Lou, anélkül, hogy megváltozott volna a hangja, vagy elmozdult volna egy hangyányit. Kilestem a nyaka mellett, és még épp elkaptam Brandon gyilkos pillantását. Kíváncsi vagyok, mit fog szólni, mikor megtesszük. Mert egyszer megtesszük, ez nem vitás.
– Sok statiszta lesz, és mindenki állandóan fotózni, videózni fog benneteket, hiába szedtük el tőlük a kütyüket.
– Picsába! Pedig végre egy hely, ahol büntetlenül homokosok lehetünk – mondta eltúlzott, lemondó hangnemben Louis, mire Niall felkuncogott a másik oldalamon.
– Nem vicces! – mondta B.
– De, szerintem az – állította Lou, és a hajamba puszilt.  
– Zayn, te pedig jó lenne, ha nem kettyintenél meg valakit a lakókocsiban – fordult a fekete, kissé zilált Malik felé Brandon.
– Téged se? – kérdezett vissza Zayn, lebiggyesztve az alsó ajkát. Nem bírtam megállni, hogy felröhögjek.
Az asszisztens innentől néma csendbe burkolózott, és úgy csinált, mintha nagyon kellene bújnia a jegyzeteit. Egy pillanatra megsajnáltam. Ez nem az ő napja lesz.

– Liam, az isten szerelmére, mássz már fel arra a tetves kalitkára! – ordított a megafonba  Gabe, a rendező.
– Tériszonyos vagyok! – válaszolt a remegő térdekkel, négykézláb kapaszkodó, katonai díszegyenruhát viselő Liam.
– Puhára esel! – kiáltott Niall, aki a saját viccén remekül mulatott, míg karba tett kezekkel nézte a lassan öt perce tartó szenvedést, hogy Payno felküzdje magát a létrán.
– Ne baszogasd! Biztos neked is van valami, amitől félsz! – mondta Louis, és oldalba bökte a szöszit. Niall arcáról lefagyott a mosoly, és belegondolt a másik helyzetébe. Látszott, hogy lelkiismeret-furdalása van.
– Liam! Ne nézz le, csak magad elé, ahová mászol. Közben gondolj arra, hogy mindjárt túl leszel rajta! – kiabálta a kezeiből formált tölcsérbe, és elindult a hatalmas vasszerkezet felé.
Liam erőt vett magán, nagyokat lélegzett, aztán újult erővel indult neki a feladatnak. Niall már közvetlenül alatta állt, és instruálta, mintha épp a Mount Everestet mászná meg szerencsétlen. Így viszont, hogy valaki beszélt hozzá, és kicsit elterelte a gondolatait, egy perc múlva a helyén állt, és a zsebéből előkotort zsebkendővel törölgette izzadt homlokát. Ettől a sminkes kapott sikítófrászt, de a rendező leintette, és szólt, hogy máris forgatunk. A zenekar a helyére sietett, a zene megszólalt a hatalmas hangfalakból, és már ment is minden, mint a karikacsapás.

***Zayn***

A balerinák kiléptek a légkondicionált lakókocsiból, mi pedig Niallel érdeklődve néztük őket, ahogy sorban leszállingóztak a lépcsőn.
– Hét – mondta Niall.
– De gonosz vagy. Van az nyolc is.
– Lószart. De ez egy erős kilences! – csillant fel a szeme.
– Na, ne már! Mitől kilenc? Olyan o-lába van, hogy látszik mögötte a majom.
– És én vagyok a gonosz?! – röhögött fel Niall, és belebokszokolt a karomba.
– Mit csináltok? – kérdezte Lou, ahogy mögénk lépett, és a kezembe nyomott egy pohár jeges ásványvizet.
– Pontozzuk a csajokat – válaszolt Niall, anélkül, hogy ránézett volna. – Max nyolc, de akkor lágyszívű voltam – tette hozzá, ahogy egy kis barna, hosszúcombú lépegetett el előttünk.
Ránk nézett, látszott, hogy zavarba jön attól, ahogy mustráljuk, mint egy szépségverseny zsűrije.
– Szerintem csak hét – szólalt meg Lou, és finoman megszorította a vállamat.
– Nekem bejön – mondtam. – Szerintem ez is kilenc.
– Hazz, bazmeg, neked minden nő bejön? – kérdezte felháborodva Ni, és teljesen felém fordult, hogy nyomatékot adjon a szavaiból kicsendülő szemrehányásnak.
– Nem, igazából egyik sem – kuncogott Louis. – Azért ad nekik kilencest. Ha bejönne neki, tizenegyet adna.
– De hát csak egytől tízig lehet.
– Pont azért. Ismered, nem? – nézett rá nevetve Louis, és elsétált Zayn felé, akit épp pacsizni tanított Eli, a csimpánz. 
Néztem őket, ahogy Zayn helyet szorított Louis-nak, és ketten játszadoztak az iszonyatosan aranyos majommal, miközben beszélgettek. Egy pillanatra elszorult a torkom, mert eszembe jutott, amiről az éjjel agyaltam, de lenyeltem a gombócot, és mosolyt erőltettem a vonásaimra. Látszott, hogy jól szórakoznak, ugratják egymást, és beszélgetnek, mint rég.
– Úgy tűnik, lenyugszanak a kedélyek! – mondta Niall, ahogy követte a tekintetemet.
– Hát, nagyon remélem. Jó lenne, ha Zayn lehiggadna egy kicsit.
– Nem tudja megbocsátani, hogy nem kerültek fel a számai a lemezre.
– Oké, én értem, de azt azért be kell látni, hogy az egészen más stílus, mint amit eddig képviseltünk. Be kell valljam, nekem nem tetszett egyik sem.
– Én se rajongtam értük – bólintott Ni. – Naughty egyébként nagyon rossz hatással van rá. Azóta van ez a mélyrepülés, mióta így rágyógyult Zaynre. Ez a vallási hablaty, amit állandóan tol neki, meg ahogy kihasználja és hülyíti, engem teljesen kiborít.
– Igen, én is allergiás rohamot kapok tőle. Nem is értem, Zayn miért barátkozik vele.
– Én se, de ahogy szóba kerül, Zayn egyből úgy védi, mintha a testvére lenne. Úgy látszik, nagyon közel kerültek egymáshoz.
– Adja az ég, hogy ne legyen igazad! – válaszoltam, de közben elmosolyodtam, ahogy Louis felénk pillantott, és kacsintott egyet, mikor összeakadt a szemünk.
– Ámen! – mondta Niall, és megveregette a térdemet, mielőtt felállt, és elindult a büfékocsi felé.
Néztem egy darabig a beszélgető párost, és hallottam a szívből jövő nevetésüket, mikor Eli  kikapta Zayn kezéből a felé nyújtott banánt, és egy pillanat alatt kibontotta, majd befalta az egészet. Louis egyből felém fordult és azt kiabálta:
– Pont olyan, mint te!
Nem tudtam eldönteni, hogy a banánmániámra gondol, vagy arra, hogy nekem is ilyen mély torkom van?!

– Persze anya! Karácsonykor mind együtt leszünk, ígérem. Még nem tudom, hogy oldjuk meg, de kitalálunk valamit! – mondta Louis a telefonba, és közben a hajamat tekergette az ujjára, ahogy az ölében feküdtem. – Ha nem tudunk hazamenni, akkor ti jöttök át az államokba. Már repülhetnek az ikrek, nem igaz?
– Dehogynem. De a nagyinak is azon a héten van a szülinapja – válaszolta kissé szomorkás hangnemben Jay.
– És? Őt is hozzátok! – nyugtatta Lou. – Akkora ez a ház, hogy akár Margareth néniék is jöhetnek.
– Nem akarunk zavarni – mondta az anyukája, de azért hallottam a hangján, mennyire örül.
– Hogy zavarnátok, Jay? – kérdeztem és közben élveztem, hogy Louis felém hajolva egy nagy cuppanóst nyomott a számra. – Alig várom, hogy babázhassak egy kicsit.
– Hát az az igazság, hogy kicsit félek, Hazz. Ha te a kezedbe veszed az ikreket, lehet, hogy többé nem kapom vissza őket – nevetett a leendő anyósom, én pedig felkuncogtam, mert igazat kellett adnom neki.
– Ha aláírok egy nyilatkozatot, hogy nem próbálom megtartani őket, akkor megnyugszol?
– Nem – mondta határozottan, de aztán ő is felkacagott, ahogy Louis is, aki egyből hozzátette:
– Nem alaptalan a félelmed, anya, de próbálom majd megfékezni Harryt.
– Még gondolkodom a dolgon – mondta mosolyogva Jay. – Hátha mégis el tudjátok intézni, hogy itthon legyetek.
– Szinte kizárt – csóváltam a fejem. – A karácsony nagyüzem lesz.
– Oké, akkor elkezdem felkészíteni a családot. Lotti viszont boldog lesz, az már biztos. – Ettől a mondattól kicsit megkeseredett a szám, ahogy eszembe jutott az álságos, megjátszós kis picsa, de türtőztettem magam. Mégiscsak Louis húga.
– Mindenki boldog lesz, ha tél közepén eljöhettek kicsit melegedni.
– Igaz. Már most rohadt hideg van. Tegnap ki se tudtam vinni a kicsiket, mert féltem, hogy lefagy az orruk – mesélte Jay. – De ma süt a nap, bár éjjel kemény fagyok voltak.
– Vigyázz rájuk! – mondta Lou tök feleslegesen, én pedig elképzeltem, ahogy ő öltözteti a mi gyerekünket, mielőtt sétálni mennek, és a képtől enyhe szívritmuszavart kaptam. A fantáziám meglódult, mert a lehetőség, hogy egyszer majd saját családunk lesz, mindig azonnali elmezavart, nyolcszáz beugró képet, és valamilyen megmagyarázhatatlan okból, enyhe merevedést okoz.
– Vigyázok mindenkire! Puszilunk benneteket! – búcsúzott Jay.
– Mi is titeket! – válaszoltam, és belefordultam Louis ölébe, hogy felhúzzam a pólóját, és míg ő búcsúzkodott, apró, nyálas kis puszikkal lepjem el a hasát, végig a kedvenc szőrcsíkom mentén a köldökéig, majd visszafelé induljak. Felpillantottam, és hallottam, hogy az anyukája még mond neki valamit, de Louis szeme már éhesen csillogott, miközben nézte, ahogy a nyelvemmel cirkalmas mintát rajzolok a barna bőrre, nedves, fényes csíkot hagyva magam után, mint egy csiga. Lenyúlt, és feljebb húzta a pólóját, hogy nagyobb legyen a vászon, amire alkothatok, nekem pedig megfeszültek a golyóim.

Este, az eget rengető szeretkezés után, lusta nyugalomban feküdtünk egymás mellett. Louis a karomon pihentette a fejét, és a plafont bámulta.
– Mi bánt, kicsi? – kérdeztem, mert éreztem, hogy lélekben máshol jár.
– Nem bánt semmi, csak azon gondolkoztam, amit ma Zayn mondott.
– Mit mondott? – húztam ki a karom, és tornáztam fel magam a párnákon, mert valamiért éber lettem egy pillanat alatt.
– Elmesélte, mennyire élvezi a munkát, amit a bandán kívül csinál. Hogy ott sokkal inkább szabadnak érzi magát, és hogy Naughtyval mennyire egy hullámhosszon vannak. Azt mondta, az új lemez remek lesz, és sokkal inkább az ő stílusa, mint az, amit együtt csinálunk.
– Jaj, ne már! – nyögtem fel panaszosan. – Telebeszéli a fejét az a mocskos disznó. Szinte hétről hétre elidegeníti tőlünk.
Louis bólintott, és a homlokán gondterhelten sokasodtak a ráncok.
– Nem tudom, hogy tudnánk kivonni a hatása alól. Ez a hiteskedés csak rátesz egy lapáttal. Nem ismerem a muszlim vallást, és az én életemben nem tölt be olyan meghatározó szerepet a hit, mint az övében, de most, hogy talált valakit, akivel megélheti ezt a sorsközösséget, még jobban kezd rajta kiütközni a mássága.
– Remélem nincs igazad, de nekem is feltűnt, hogy mostanában egyre többször, szinte kívülállóként viselkedik, és egyre jobban háttérbe húzódik. Aggódom emiatt. Nekem úgysem nyílna meg, tekintettel az elmúlt évek viszályaira, de te és Niall, meg persze Apu… ti talán lassan visszaterelhetitek a helyes útra.
– Honnan tudod, hogy az a helyes út, amit mi gondolunk? – fordította felém az arcát Louis, és a szemében igazi elbizonytalanodást láttam. Elgondolkoztam a dolgon, és percekig néma csendben feküdtünk, míg mindketten a belső utakon jártunk, választ keresve.
– Nem tudom, de én képtelen lennék bármit is tenni, ami veszélybe sodorja a zenekart.
– Szerintem ő sem akarja veszélybe sodorni. Ez eszébe sem jut. Az a baj, hogy Shahid egy manipulatív faszfej, aki képes apró lépésekkel, akár hónapokig óvatosan haladni a célja felé. Tök hülye hasonlat, és ég is pofám miatta, de milliószor eszembe jut a párhuzam a terroristák és Naughty között. Akik képesek felnőni egy idegen kultúrában, befészkelni magukat egy másik világ legbelső zugaiba, és akár húsz, harminc évig várni, míg megkapják a parancsot. Soha nem múlik el a kötődés, nem írja felül a hitüket az, amit látnak, tapasztalnak, és képesek magukkal együtt akár több száz, ártatlan embert is megölni, pusztán fanatizmusból. Ez számomra teljesen döbbenetes, és hihetetlenül rémisztő.
Éreztem, ahogy a gyomrom összehúzódik a szavai hallatán. Nem tetszett a párhuzam, és szívesen ellentmondtam volna neki, de nem voltak érveim. Valahol a Naughtyféle agymosás is pont olyan volt, mint amiről Louis beszélt. Nem tudom, hogy képesek erre, és miért vannak ilyen nagy hatással másokra, de tényleg ijesztő a dolog.
– Csak tudod, ha már annyira a vallással jön neki, hogy fér bele a pia, meg a drog?
– Úgy látszik, Shahid egy új irányzat az iszlámon belül… lehet hogy lesz Naughtyizmus.
– Lehet… Én már évek óta egy félistent imádok! – vicceltem el a dolgot, mert nem bírtam már a feszültséget. Louis rám nézett, a szemei elkerekedtek, aztán feljebb nyomta magát, hogy elérje a számat, és finoman megcsókolt. Apró puszikkal váltunk el, amiket imádok. Ettől lesz olyan érzelemteljes, és intim az egész. A csók, az mindig érzéki. Louis-t nem lehet csak megszokásból csókolni. De a puszik, az apró, szerelmes, cirógató puszik azok, amiktől érzem, hogy milyen sokat jelentek neki.
– Én meg egy arkangyalt. Mikor először láttalak, rögtön Gábriel ugrott be rólad.
– De hisz ő üldözte ki Ádámot és Évát a paradicsomból.
– Jól tette. Még most is ott legelésznének, és nem jöttek volna rá, hogy az életben a bűn néha a legédesebb – kacsintott, és újabb puszit kért. – Amúgy pedig szerintem nem ez jut róla az emberek eszébe, hanem, hogy ő a remény angyala – suttogta a számba. – Nekem mindig te voltál a remény. Remény egy jobb életre, a boldogságra, és arra, hogy egyszer én is jobb ember lehetek melletted.
Úgy meghatódtam, hogy majdnem nyöszörögni kezdtem az édes kíntól. Hogy a picsába mondhat ennyire szépeket???

.

33 megjegyzés:

  1. ohh imádtam :) <3 Harry tök cuki volt ahogy félt a repüléstől :) *.* Li tériszonya meghalok tölük :)))
    és a vége olvadoztam :))) imádtam részt <3 alig várom a folytatást *.* :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)

      Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, hihetetlenül jól esnek, és örülök, hogy szeretted a részt. Remélem a folytatás is tetszeni fog. :) Puszi

      Törlés
  2. Elkéstem az előző komival, gyorsabb voltál :D de akkor itt leírom, hogy imádtam azt is, a macskás részek a kedvenceim közé tartoznak, egyszerűen elolvadok tőlük, ahogy Hazza ennyi imádja őket, tisztára olyan mint én :D Én is megvennék az én kis drágaságomnak mindent, ha lehetne <3 Szóval megértem Harryt ;)

    Na most pedig jöjjön ez a rész :D Hát én ezt annyira imádom!! Komolyan!! mint ahogy mondtam neked, én teljesen meg vagyok elégedve a mostani helyzettel, mármint Larry fronton :) Nekem tökéletes, hogy szeretik egymást, hogy nyugi van köztük, olyan édesek <3 és ez engem is megnyugtat :3 Én egész életem végéig el tudnám viselni ezt a történetet, még akkor is, ha csak arról írsz, hogy sütnek.főznek, filmet néznek, összebújnak, vagy gyereket nevelnek! <3 Tökéletes! :3 Én vevő vagyok rá ;)

    "– Utálok azzal repülni! – csúszott ki a számon.
    – Miért? – kérdezte Liam.
    – Mert idegesít, hogy csak egy ventilátor van a fejünk felett, ami ha valamilyen okból leáll, akkor nekünk annyi.
    – Félsz a repüléstől? – kérdezte komolyan Ni.
    – Nem. Csak a zuhanástól – válaszoltam, mire mindenkiből kitört a röhögés, még Zayn is elnevette magát.
    – Amúgy egy helikopter normál esetben akkor sem zuhan le, ha leáll a rotor. A levegő akkor is beszorul a lapátok alá, és magától tekeredik, míg a gép földet nem ér – közölte tudálékosan Niall, amivel már sokadszor lepett meg.
    – Igen, persze. Azért látod a filmeken, hogy az orra előrebukik, és úgy zuhan, míg a földbe csapódva felrobban.
    – Az csak a filmeken van! – állította Liam. – Nézz utána, ha akarsz! – fordult hozzám, hogy megnyugtasson. Értékeltem a gesztusát. " Ez a rész nekem annyira bejön, imádom ezeket a beszélgetéseket, ne kérdezd miért, egyszerűen odavagyok értük :D

    "– Cica, nyugodj meg! – tette a térdemre a kezét Louis, és próbálta magához húzni a fejemet. Semmi baj nincs. Csak engedd el magad, és pihenj! – fektette az arcom a vállgödrébe, és rendületlenül simogatta a hajamat. – Negyed óra, és ott vagyunk.
    Már vagy húsz perce a sivatag szélén repültünk, ahol a sárga homok kvarcszemei visszaverték a laposan járó nap sugarait, és szinte vakított, bárhová néztem. Már kiment belőlem a szopogatós szar hatása, amit a doki a hányinger ellen adott. Nem vettem be nyugtatót, bár szerinte többet segített volna, mint ez, de nem akartam egész nap kóvályogni, mint gólyafos a levegőben.
    – Kibírom! – suttogtam az illatos bőrbe, és elfordítottam a fejem, hogy a szememet behunyva Louis közelségével törődjek csupán, és kizárjam a külvilágot. " ez annyira édes <3 engem kicsinálnak, folyton olvadok... folyton fel kell mosni a padlóról, mert ezek mindig cukiskodnak itten <3

    "– Jó lenne, ha a forgatáson kiszállnátok egymás seggéből – közölte B. , akit Louis nevezett el egyetlen betűvel, szépen lerövidítve a Bunkó, Béna Barom, Baszódj meg kifejezéseket. " Ez meg bekaphatja! Tövig!! Tetszik a rövidítés ;) Bár én "szebb" szavakkal is el tudnám látni :D

    "– Zayn, te pedig jó lenne, ha nem kettyintenél meg valakit a lakókocsiban – fordult a fekete, kissé zilált Malik felé Brandon.
    – Téged se? – kérdezett vissza Zayn, lebiggyesztve az alsó ajkát. Nem bírtam megállni, hogy felröhögjek." na jó ezen én sem bírtam ki, hogy ne röhögjek! Engem nyugodtan megkettyinthet!! már mióta várok erre... :D

    Liam tériszonya meg annyira aranyos volt!! :D Istenem, őt is megeszem, mindenkit megzabálok lassan!! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. " Naughty egyébként nagyon rossz hatással van rá. Azóta van ez a mélyrepülés, mióta így rágyógyult Zaynre. Ez a vallási hablaty, amit állandóan tol neki, meg ahogy kihasználja és hülyíti, engem teljesen kiborít. " ez a faszkalap is bekaphatja, tövig!! bassza meg magát!!

      "Néztem egy darabig a beszélgető párost, és hallottam a szívből jövő nevetésüket, mikor Eli kikapta Zayn kezéből a felé nyújtott banánt, és egy pillanat alatt kibontotta, majd befalta az egészet. Louis egyből felém fordult és azt kiabálta:
      – Pont olyan, mint te!
      Nem tudtam eldönteni, hogy a banánmániámra gondol, vagy arra, hogy nekem is ilyen mély torkom van?! " XD behalok!! :'D mindkettőre :p de ez olyan cuki már :3 Pont olyan, mint te! kihaltam, végem...

      "– Hát az az igazság, hogy kicsit félek, Hazz. Ha te a kezedbe veszed az ikreket, lehet, hogy többé nem kapom vissza őket – nevetett a leendő anyósom, én pedig felkuncogtam, mert igazat kellett adnom neki.
      – Ha aláírok egy nyilatkozatot, hogy nem próbálom megtartani őket, akkor megnyugszol?
      – Nem – mondta határozottan, de aztán ő is felkacagott, ahogy Louis is, aki egyből hozzátette:
      – Nem alaptalan a félelmed, anya, de próbálom majd megfékezni Harryt. " én mindjárt megeszem őket :3 imádom ezeket a beszélgetéseket, olyan kis édesek <3 engem ez melegséggel tölt el :3

      "– Vigyázz rájuk! – mondta Lou tök feleslegesen, én pedig elképzeltem, ahogy ő öltözteti a mi gyerekünket, mielőtt sétálni mennek, és a képtől enyhe szívritmuszavart kaptam. A fantáziám meglódult, mert a lehetőség, hogy egyszer majd saját családunk lesz, mindig azonnali elmezavart, nyolcszáz beugró képet, és valamilyen megmagyarázhatatlan okból, enyhe merevedést okoz.
      – Vigyázok mindenkire! Puszilunk benneteket! – búcsúzott Jay.
      – Mi is titeket! – válaszoltam, és belefordultam Louis ölébe, hogy felhúzzam a pólóját, és míg ő búcsúzkodott, apró, nyálas kis puszikkal lepjem el a hasát, végig a kedvenc szőrcsíkom mentén a köldökéig, majd visszafelé induljak. Felpillantottam, és hallottam, hogy az anyukája még mond neki valamit, de Louis szeme már éhesen csillogott, miközben nézte, ahogy a nyelvemmel cirkalmas mintát rajzolok a barna bőrre, nedves, fényes csíkot hagyva magam után, mint egy csiga. Lenyúlt, és feljebb húzta a pólóját, hogy nagyobb legyen a vászon, amire alkothatok, nekem pedig megfeszültek a golyóim. " kis édesek, saját gyerekek <3 jajj a szívem, alig várom, hogy ez mind megtörténjen a való életben is, bár tuti az a halálom lesz, de szép halál <3 én is látom magam előtt, ahogy boldog családként élnek, és aww :3 megint szétolvadok... olvadás mindenhol...
      Basszus én ezt pedig olvastam volna részletesebben, mármint az "eget rengető szeretkezést" ;)

      Zayn pedig na... darabokra hullik a szívem, akárhányszor megjelenik a részekben, mert tudom hogy mi lesz, és az nagyon nem lesz könnyű, de túl kell esni ezen is... :(

      A vége meg aww :3 ezek ketten kicsinálnak, annyira édesek, bármit is tesznek engem megölnek :D <3 Édeseim <3
      Imááádtam, mint mindig, várom a kövit!!
      <3

      Törlés
    2. Drága Dreamy! :)

      Mostanában én is annyira el vagyok havazódva, hogy semmire nincs időm, úgyhogy én annak is végtelenül örülök, hogy időt tudtál szakítani rám.

      Annyiszor elmondtam már, de leszarom, hogy csak ismétlem önmagam, még mindig gyorsabban ver a szívem, ha meglátom, hogy tőled érkezett komment, még akkor is, ha tudom, mindig gyönyörűeket írsz nekem... a félsz úgy látszik örökre megmarad, a nagytól, a tapasztalt öregtől való tartás, aki már annyit megélt ebben a "szakmában" ...:DDD

      Szóval örök hála neked, amiért vagy nekem. Puszillak. <3 és alfi is!!

      Törlés
  3. "Mert egyszer megtesszük, ez nem vitás. " remélem Ők is ezt gondolják... az igaziak:c
    NAGYON várom már hogy Harry babázzon a kis édesekkel, már ha belegondolok kiráz a hideg, hogy milyen eszméletlenül cuki, mi lesz ha még meg is írod, mivel az én fantáziám semmi a tiédhez;DD
    Zaynieeee olyan<3 most jóóó volt csak hülye Naughty-.-"
    kedvenc párok:(Larryt direkt nem írom mert egyértelmű)
    Louis és majom...nagyon ahw :D <3 szeretem őket!
    Liam és a kalitka(vagy ketrec v mi az) XDDD
    Harry és a helikopter :DD<3

    olyan kis vidám rész volt, nagyon szerettem, köszönöm<3
    Ui: nagyonédeeeeees a cicaaaaaaa láttam facebookon és nagyonnnagyon odavagyok, azok a szemek:33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is őszintén remélem, hidd el, hogy az igazi Larry is erre készül, és próbálok addig kitartani, de mindig megnehezítik a dolgot..:((

      Igen, ez végül nagyon vidám kis részre sikeredett, aminek külön örültem, mert szívem szerint csak ilyeneket írnék.

      Alfi egy tünemény, de teljes embert /vagy inkább kettőt/ igényel, mint egy kisbaba.... nulla-huszonnégyben nyúz, és miatta még kevesebb időm van bármire, ha ez egyáltalán lehetséges...
      De megéri, mert mikor elnyúlik rajtam, és a nyakamba fúrja a fejét, szó szerint elolvadok.

      Puszillak, jó hétvégét!

      Törlés
  4. Váá ! Imádtam ezt a részt(is) !!!!! Olyan jó hogy minden happy köztük és ez maradjon is így !!! Anyira aranyos volt Hazza a helikopter félelmével. És Louis meg a csimpánz, a videoklipbe is jó volt de így nagyon ott volt. Harry és Niall pontozása pedig kész. Zayn, mondanám hogy fordulj vissza a bandához, de ugyis tudom hogy kilépsz. Harrý meg a picik.....hm mikor lesz már karácsony ???
    Imádom ahogy irsz és hogy a majdhogynem semmiből meg pár posztolt képből és mozdulatból ki tudod hoznod eszt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon aranyos vagy, és hihetetlenül jól esnek a szavaid.
      Az az igazság, hogy néha elég egy kép, vagy van amikor még az sem,hogy valami körvonalazódjon a fejemben, és elképzeljem, hogy szerintem egy adott momentum hogy történhetett... az pedig egy adomány az élettől, hogy ebből képes vagyok 5 oldalt írni, amit elég sokan olvastok, szerettek (ezt még mai napig nem tudom felfogni, de mindegy) ...
      Karácsony... most nem járok annyira előre, amennyire általában szoktam, úgyhogy még nem írtam meg, de nem biztos, hogy lesz babázás,. legalábbis nincsenek vele konkrét terveim, de majd úgyis kialakul, hogy mit akarnak csinálni a fiúk ;) Rájuk bízom a dolgokat.

      Puszillak.

      Törlés
  5. Ohhhh imádtam. Mily meglepő. Louis-ék még mindig aranyosak. :3
    Oh Liam átérzem a helyzeted. :D Igen, a legrosszabb az mikor még cukkolnak is vele, de te így is ideges vagy már a magasság miatt. Nagyon szeretem a Zayn-es részeket is! Amúgy nagyon nem tudok összeszedni egyetlen értelmes mondatot sem, ez gondolom nagyon látszik. Éppen beteg vagyok és kicsit kába is. (Vicces mikor percekre elbambulok) De mikor olvasom a részt, akkor úgy érzem kicsit jobban leszek. Annyira ügyes vagyok. Na ki az aki a nyár első hetén beteg lesz? Naná, hogy én! Szóval én és a halom zsepim támogat és imád téged ❤️‍.
    Puszi,Nitus xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tériszony és én, közeli barátságban vagyunk... egy hokedliről is szédülök:))

      Egyáltalán semmi baj nincs a mondataiddal, se semmivel. Tökéletesen értelmes, és pont olyan komment, amire vágyom.

      Remélem már meggyógyultál... sokan szoktak lebetegedni ebben az időszakban, úgyhogy nem vagy vele egyedül. A nyár eleji vírusok ilyenkor a legszemtelenebbek. Jobbulást , és szép nyarat!

      Törlés
  6. okéé lenyugodtan és most elterelem az SS által előjött fájdalmamat MTFel*---------*
    1.emberek megint keveslem a kommenteket..szedjétek magatokat össze mert odacsapok!
    2.nincs kettő úgyhogy inkább elkezdem
    ez az asszisztens nem szimpi..de annyira nem hogy legszívesebben lerugnám..
    na ebben viszont igazat adok nekik...az osztrákok tényleg nyomik....
    Lou:DD
    ,,– Az a koncepció, hogy klipforgatásra megyünk a sivatagba, ahová megérkezik a nagynevű rendező, akit DeVito fog játszani, és olyan szürreális jeleneteket talál ki, hogy komplett nagyzenekar fog játszani a homokon, balerinák fognak körülöttem piruettezni, Lou egy csimpánzzal fog duettezni, Zayn pedig két szumó-birkózóval enyeleg majd – foglaltam össze a terveket, mert Ni Ausztráliában volt, mikor erről beszélgettünk a rendezővel.
    – És én?
    – Te egy néger törzzsel fogsz táncikálni! – nevetett fel Lou, és hátba vágta a kidülledt szemekkel, csodálkozva pislogó Nit. "--jajj aza klipp*--* Niall neked meg kine essen a szemed:* tökéletesen megoldottad a feladatod<3
    ,,– Mert két majom egyszerre sok lenne a képernyőn – dörmögött Zayn, mire mindannyian odakaptuk a fejünket, és ámuldozva néztük."--okéé ezen felvisítottam aztán valahogy lelohadt a mosoly a képemről...két hete? ohh istenem:(
    ,,– Mert idegesít, hogy csak egy ventilátor van a fejünk felett, ami ha valamilyen okból leáll, akkor nekünk annyi.
    – Félsz a repüléstől? – kérdezte komolyan Ni.
    – Nem. Csak a zuhanástól – válaszoltam, mire mindenkiből kitört a röhögés, még Zayn is elnevette magát. "---Harry pls:'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Niall egyre jobb..kis okosoom<33
    tényleg csak a filmekben van ez?????????? :O o.O
    szegéény Hazz:(((
    ,,– Cica, nyugodj meg! – tette a térdemre a kezét Louis, és próbálta magához húzni a fejemet. Semmi baj nincs. Csak engedd el magad, és pihenj! – fektette az arcom a vállgödrébe, és rendületlenül simogatta a hajamat. – Negyed óra, és ott vagyunk. "--istenem annyira aranyosak<3333 az egyik blognál összetöröd szilánkosra a szívem most összerakod aztán jön gondolom mindjárt Zayn és a szívem megint darabokban lesz..
    belesuttogott a bőrébe*----------------*
    – Jó lenne, ha a forgatáson kiszállnátok egymás seggéből – közölte B. , akit Louis nevezett el egyetlen betűvel, szépen lerövidítve a Bunkó, Béna Barom, Baszódj meg kifejezéseket. "--VISONGOK:"DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jézusom Lou pls..kiegészíteném még a Bhagydbékénaborsóimat kifejezéssel..igen ez egy B betűvel kezdődö szó mostmár..
    ,,– Miért, most se CO–zhatunk? – kérdezte Lou, anélkül, hogy megváltozott volna a hangja, vagy elmozdult volna egy hangyányit. Kilestem a nyaka mellett, és még épp elkaptam Brandon gyilkos pillantását. Kíváncsi vagyok, mit fog szólni, mikor megtesszük. Mert egyszer megtesszük, ez nem vitás. "---istenem az elmúlt napokban annyiszor gondoltam arra h mikoor is lesz az az egyszer..nagyon itt lenne már az ideje..
    ,,– Picsába! Pedig végre egy hely, ahol büntetlenül homokosok lehetünk – mondta eltúlzott, lemondó hangnemben Louis, mire Niall felkuncogott a másik oldalamon.
    – Nem vicces! – mondta B.
    – De, szerintem az – állította Lou, és a hajamba puszilt. "--SÍÍROOOK:"DDD szerintem is vicces szóval kuss! és hallom Niall kuncogását*--*
    igen Zayn annak énis nagyon örülnék..
    ,,– Téged se? – kérdezett vissza Zayn, lebiggyesztve az alsó ajkát. Nem bírtam megállni, hogy felröhögjek."--najóóó ennyi végem:DDDDD erre szokták azt mondani h ritkán szól de akkor velőset;)
    én nem sajnálom...megérdemliii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szegééééééééééééééény Daddyyyyyyyyy...
      de azért először énis felröhögtem...aztán úgy kb ismételten Niall is me I am Niall We are one szindróma:DD
      ,,Niall már közvetlenül alatta állt, és instruálta, mintha épp a Mount Everestet mászná meg szerencsétlen. Így viszont, hogy valaki beszélt hozzá, és kicsit elterelte a gondolatait, egy perc múlva a helyén állt, és a zsebéből előkotort zsebkendővel törölgette izzadt homlokát. Ettől a sminkes kapott sikítófrászt, de a rendező leintette, és szólt, hogy máris forgatunk. "--Niall<33 én Larrytől kapok sikítófrászt! meg attól hogy kibaszottul nincs CO! de amúgy szegény Daddy.. a sminkesen meg besírtam:DDD

      ,,– Hét – mondta Niall.
      – De gonosz vagy. Van az nyolc is.
      – Lószart. De ez egy erős kilences! – csillant fel a szeme.
      – Na, ne már! Mitől kilenc? Olyan o-lába van, hogy látszik mögötte a majom.
      – És én vagyok a gonosz?! – röhögött fel Niall, és belebokszokolt a karomba."--hátén nembírom:DD két idiótaaaa<33
      ,,– Hazz, bazmeg, neked minden nő bejön? – kérdezte felháborodva Ni, és teljesen felém fordult, hogy nyomatékot adjon a szavaiból kicsendülő szemrehányásnak.
      – Nem, igazából egyik sem – kuncogott Louis. – Azért ad nekik kilencest. Ha bejönne neki, tizenegyet adna.
      – De hát csak egytől tízig lehet.
      – Pont azért. Ismered, nem?"---énis sokszor kiááltok fel így hogy "Hazz bazdmeg!!!" de szerintem mi nem egy szituációkról bezsélünk Niall...és amúgymeg #tipicHazz<33 Lout meg megzabálom és imádoom<333
      Zayn*--* játszik a csimpánzzal*-* nagyon az a csimpánz akarok lenni..több okból kifolyólag...
      ,,Néztem őket, ahogy Zayn helyet szorított Louis-nak, és ketten játszadoztak az iszonyatosan aranyos majommal, miközben beszélgettek. ...
      ... Látszott, hogy jól szórakoznak, ugratják egymást, és beszélgetnek, mint rég. ".../igen ezt ilyen profi módon kijelöltem szerintem inkább no comment:DDDDD/ a lényeg hogy ez a két mondat megmelengette a lelkem szívem mindenem<3 és direkt nem másoltam be azt a mondatot mert tudom Harry nekemis elszorul a torkom...főleg hogy én látok magam előtt egy vine videót amit egyesek khmmSilverkhmmm miatt láttam és bőgtem rajta 2 óráig...szóval neeee
      éniis nagyon reméltem...olyan jó lenne visszakapni a régi Zaynt..hiányzik:c nagyon...
      ,,– Nem tudja megbocsátani, hogy nem kerültek fel a számai a lemezre.
      – Oké, én értem, de azt azért be kell látni, hogy az egészen más stílus, mint amit eddig képviseltünk. Be kell valljam, nekem nem tetszett egyik sem. "--*élesen beszívja a levegőt és nem azért mint általában szokta hanem most a fájdalomtól ami 372972987424jére nyilal bele*
      kibaszott rossz hatással van rá ezt nagyon jól mondjátok!!
      én allergiás rohamnál azért kicsit durvább rohamot kapok tőle de közelítünk fiúk..
      ,,Néztem egy darabig a beszélgető párost, és hallottam a szívből jövő nevetésüket, mikor Eli kikapta Zayn kezéből a felé nyújtott banánt, és egy pillanat alatt kibontotta, majd befalta az egészet. Louis egyből felém fordult és azt kiabálta:
      – Pont olyan, mint te!
      Nem tudtam eldönteni, hogy a banánmániámra gondol, vagy arra, hogy nekem is ilyen mély torkom van?! "--az eleje megint megmelnegette a szívem és megmosolyogtatott ahogy eszembe jutott a kép a vége meg sírook bazdmeg:DD Becca ennél a résznél nagyon durván elemedben vagy:DDDD mit ettél életem bolondgombát?:DD<333
      ,, – Alig várom, hogy babázhassak egy kicsit.
      – Hát az az igazság, hogy kicsit félek, Hazz. Ha te a kezedbe veszed az ikreket, lehet, hogy többé nem kapom vissza őket – nevetett a leendő anyósom, én pedig felkuncogtam, mert igazat kellett adnom neki.
      – Ha aláírok egy nyilatkozatot, hogy nem próbálom megtartani őket, akkor megnyugszol?
      – Nem – mondta határozottan, de aztán ő is felkacagott, ahogy Louis is, aki egyből hozzátette:
      – Nem alaptalan a félelmed, anya, de próbálom majd megfékezni Harryt. "---okéé 1. nagyon beteg dolog ha megfékezni helyett megkefélnit olvastam? (inkább ne válaszolj) 2. istenem ez annyira aranyos bár Jay helyében énis rettegnék:DD<333 jajj nagyon tetszik ez a párbeszéd*--*

      Törlés
    2. ,,Lotti viszont boldog lesz, az már biztos. – Ettől a mondattól kicsit megkeseredett a szám, ahogy eszembe jutott az álságos, megjátszós kis picsa, de türtőztettem magam. Mégiscsak Louis húga. "--pacsit Harrynek mert úgyanez a vélemenyem..kiráz tőle a hideg..
      ,, én pedig elképzeltem, ahogy ő öltözteti a mi gyerekünket, mielőtt sétálni mennek, és a képtől enyhe szívritmuszavart kaptam. A fantáziám meglódult, mert a lehetőség, hogy egyszer majd saját családunk lesz, mindig azonnali elmezavart, nyolcszáz beugró képet, és valamilyen megmagyarázhatatlan okból, enyhe merevedést okoz. "--HARRY TE NORMÁLIS VAGY ÚGY ŐSZÍNTÉN????????? NEM!! jesus elképzeltem és nemvagyok jól valaki árul levegőt amit a tüdőm beis fogad? mert kifogytam belőle *nagyonnagyonnagyonszenved*
      ohh hát persze csináljátok még eztis..komolyan ezmég kellet...
      ,,– Elmesélte, mennyire élvezi a munkát, amit a bandán kívül csinál. Hogy ott sokkal inkább szabadnak érzi magát, és hogy Naughtyval mennyire egy hullámhosszon vannak. Azt mondta, az új lemez remek lesz, és sokkal inkább az ő stílusa, mint az, amit együtt csinálunk.
      – Jaj, ne már! – nyögtem fel panaszosan. – Telebeszéli a fejét az a mocskos disznó. Szinte hétről hétre elidegeníti tőlünk. "--NENENENENEEEE NEM AKAROOM...mélylevegő... a mocskos disznó szerintem még a legenyhébb kifejezés arra a faszra...de Zayn is hogy lehet ennyire hülye az isten szerelmére...most úgy megráncigálnám...ésmég mindig a képébe akarom baszni azt a kurva dalt...
      ne találjon valakit...ittvagyok én..énse ismerem a muszlim vallást de ha kell bemagolok 60000 könyvet aztán beszélgetek én vele erről...
      ,,– Remélem nincs igazad, de nekem is feltűnt, hogy mostanában egyre többször, szinte kívülállóként viselkedik, és egyre jobban háttérbe húzódik. Aggódom emiatt. Nekem úgysem nyílna meg, tekintettel az elmúlt évek viszályaira, de te és Niall, meg persze Apu… ti talán lassan visszaterelhetitek a helyes útra. "---sajnos nemsikerült:c
      ennél az útnál bármi jobb könyörgöm...
      szerintem sem akart ártani nekik csak nem bírta a terhet és az egész szarságot már... erről a részről meg metudom érteni..csak nem kellett volna Naughtyval összerszűrni a levet hanem azokkal megbeszélni akik nem manipulálják..a 4 testvérétől keleltt volna segítséget kérnie...
      ,,– Szerintem ő sem akarja veszélybe sodorni. Ez eszébe sem jut. Az a baj, hogy Shahid egy manipulatív faszfej, aki képes apró lépésekkel, akár hónapokig óvatosan haladni a célja felé."--köszönöm Louis! énse mondhattam volna szebben..max még több káromkodással megspékelve:$
      a terroristas dolog engemis megijeszt de sajnos tényleg találó hasonlat..
      ,,Valahol a Naughtyféle agymosás is pont olyan volt, mint amiről Louis beszélt. Nem tudom, hogy képesek erre, és miért vannak ilyen nagy hatással másokra, de tényleg ijesztő a dolog. "-- fúúúúúúúúúúú de leverném azt a faszt istenem had nyírjam ki a francba....és amúgy igen kibaszott ijesztő...
      ,,– Csak tudod, ha már annyira a vallással jön neki, hogy fér bele a pia, meg a drog?
      – Úgy látszik, Shahid egy új irányzat az iszlámon belül… lehet hogy lesz Naughtyizmus. "---soha senki nemfogja tudni nekem azt a két mebert megmagyarázni...Zaynt már rég nemértem mit akar Naughty meg olyan mint egy bődületesen kiabszottnagy fekete lyuk..ja elnézést azis...
      ,,– Lehet… Én már évek óta egy félistent imádok! – vicceltem el a dolgot, mert nem bírtam már a feszültséget. Louis rám nézett, a szemei elkerekedtek, aztán feljebb nyomta magát, hogy elérje a számat, és finoman megcsókolt. Apró puszikkal váltunk el, amiket imádok. Ettől lesz olyan érzelemteljes, és intim az egész. A csók, az mindig érzéki. Louis-t nem lehet csak megszokásból csókolni. De a puszik, az apró, szerelmes, cirógató puszik azok, amiktől érzem, hogy milyen sokat jelentek neki. "--jajjj borsóim<33 szeretem amikor jó gyerekek és nincs velük baj..amikor szépen ügyesen cukiskodnak és levannak...és csillámpóni is belefullad a csillámporba és cukormérgezést is kap...én meg nemesegyszerűseggel megdöglök annyira imádom őket<33333333

      Törlés
    3. ,,– Én meg egy arkangyalt. Mikor először láttalak, rögtön Gábriel ugrott be rólad.
      – De hisz ő üldözte ki Ádámot és Évát a paradicsomból.
      – Jól tette. Még most is ott legelésznének, és nem jöttek volna rá, hogy az életben a bűn néha a legédesebb – kacsintott, és újabb puszit kért. – Amúgy pedig szerintem nem ez jut róla az emberek eszébe, hanem, hogy ő a remény angyala – suttogta a számba. – Nekem mindig te voltál a remény. Remény egy jobb életre, a boldogságra, és arra, hogy egyszer én is jobb ember lehetek melletted. "---OHMYGOD IM DONE IM SO FCKNG DONE JUST LET ME TO DIE!!!!!!!!!!!! nemmegy úristen meghalok nemmegy Becca sírok..megint..de most a boldogságtól mert atyavilág Lou vááááááááááááááááááááááááááááááááááá meghalok...remény..hope..oké nembírom hagyjatok!
      ,,Úgy meghatódtam, hogy majdnem nyöszörögni kezdtem az édes kíntól. Hogy a picsába mondhat ennyire szépeket??? "--és Harry Styles ismételten prezentálja amit érzek mondok és csinálok...köszönöm szépen én mára ennyi voltam kész vége a cukiság és de szeretii mérőm kiakadt.vennem kell egy újat..mondjuk ezzel a lendülettel inkább életet kéne vennem...mert hogy tönkrették a mostanit azis biztos..de a lehető legszebb értelemben csinálták<3333333333333
      istenem imádtam ezt a részt..a többit is de ez most megint nagyon ott volt<3333
      köszönök mindent, szeretlek<3333 /azt hogy elkanászodott tróger surmó vagyok nézd el nekem kérlek:33/
      puszii: Dóri :*

      Törlés
    4. Heló Dorci!

      Remélem jól telnek a napok, és élvezed a nyarat:)

      Ilyen csodás kommentekkel nekem remekül telik az idő, és nagyon élvezetes olvasni őket.
      Igen, határozottan szabira mentek a kommentelő olvasók, nekem is feltűnt...
      Most az egyszer nem húzom fel az orrom, mert nekem sem volt időm a héten semmire, Alfi kicsinál, mivel le se lehet tenni, és utálja, ha mást csinálok, azon kívül, hogy őt simogatom, és hallgatom, ahogy dorombol... ezen kívül még annyit vár el, hogy hagyjam magam halálra harapni, és meg se nyikkanjak, ha a lábszáramon akar felmászni...ez nem mindig sikerül, és úgy nézek ki, mint aki vagdossa magát, valami perverz okból térdtől bokáig...

      Örülök, hogy szeretted a részt, nekem is az egyik kedvencem az utóbbi időből, mert mozgalmas és cuki.

      Puszillak, és várom nagyon, hogy találkozzunk.

      Szép hétvégét!!

      Törlés
  7. Most igy eleg keson lett kedvem kionteni ide a lelkem, igazabol legtobbszor elso olvasas utan kommnetelek es utanna kesobb olvasom ujra, de most valahogy mar a harmadik ujraolvasasnal tartok es most jutottam el az ertelmes gondolataimig:)
    Darabokra szedem a tortenetet, ha nem baj:)
    Larry
    Nagyon-nagyon tetszik amit "muvelsz" veluk es tenyleg elvezem az olvasast, lehet nyalasan fog hangzani de mostanaba nem csak azt olvasom amihez kedvem van, ma egy szornyen rosszul eloadott nemet kotelezoolvasmanyhoz volt szerencsem es elolvastam a konyv haromnegyedet es azt hittem falramaszom, mert az elejere az van irva hogy "hatartalan szerelem" es a konyv ketharmadaba egy egesz oldalnyi erzelem leiras volt nagyjabol es igy katasztrofalis es elegge semilyen volt igy, es neha csak hianyzik egy kis (vagy epp tobb) Becca ahoz, hogy ugy erezzem ez a konyv valami valosrol szol...megorulok tolle, ha nem lenne kotelezo mar elegettem volna....
    Naszoval imadom ahogy atterezhetove teszed az egeszet es szeretem azt erezni amit ok ugyhogy csodalatos vagy<3
    (ja amugy epp a swed Harry "always in my heart" flag miatt vagyok emotional, csak hogy tudd milyen lelki allapotba kommentelek:D)
    Zayn...
    Elhataroztam hogy tisztesseges vegigolvasom a zayn reszeket is, hiszen attol hogy figyelmen kivul hagynam, meg ugyanugy megtortent es en elegge skrizofrennek erzem magam ezzel kapcsolatban, szovak egyel tobb opinion vsak segithet rajtam:D
    Nem nagyon tudok errol mit mondani, mert amit leirsz az teljesen moge lathato (ha fogalmazhatok igy, ki tudja mi az igazsag..) az hogy Zayn elkezd tavolodni majd "rossz kezekbe" kerul...muszaj ezt mondanom (sajnalom) de ha eltekintek a szereploinktol ez az egyik leglogikusabb magyarazat es legesszerubb kimeten vagy lefolyas, de ha hozzaveszem Zaynt az agyam (vagy a szivem) egy resze meg mindig azt kiabalja hogy "Ne Ne Ne"
    szoval tetszik (ez azt jelenti hogy utalom NB-t) amit kihoztal Naughty Boy szerepebol, es ez a vallas pia megcsalas drog ellentmondas eleg fura, es hogy nincs Zayn szam az albumon, fel kellett volna tunnie, de akkor meg minden olyan szep volt es soha nem gondoltam bele hogy igy vegezzuk...
    Fejezzuk be vidaman!!:D
    Imadtam ahogy Louis es Z beoltotta az asszisztenst, Harry gyerekmaniajat, azt hogy perbenrz mind ketto, Niall aranyos volt a teriszonynal, es koszonom<3
    Marmint mindent, azt hogy feldobsz vagy megsiratsz, hogy nem hagysz unatkozni es hogy mas szemszogekbol is lathatom az egeszet, ugyanis (hahh ezt mindig el akartam mondani, miert ne ejjel fel kettokor osszam meg veled?:D) nem gondoltam bele, hogy El lehet egy barat is, hogy szegenyeknek mennyi mindent kell elviselniuk, es hogy a menedzsment mennyire befolyasolhatja oket es az eletuket... (szoval nagyjabol koszi hogy kihuztad a fejem a homokbol, nagyjabol egy eve) es koszi hogy mehosztod velem/velunk a nezopontod es ezt a csodas (imadom ezt a szot) tortenetet:)))<3 (erzelgos kedvembe vagyok:D)
    Puszillak<33
    Lehet aludnom kene:D
    ~Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira aranyos vagy, hogy mindezt éjjel kettőkor megosztottad velem... Bármikor jól esett volna, de hidd el, éjjel kettőkor még hatásosabb a dolog. Pittyegett a telefonom, és épp én is érzelgős hangulatban voltam, mikor olvastam, úgyhogy dobogó szívvel olvastam végig a szép hosszú elemzést, és hihetetlenül boldoggá tett.

      Nos, annyit tennék csak hozzá, hogy ez az én látószögem, semmi köze a valósághoz, és egyáltalán nem biztos, hogy egyetlen apró kis egyezés lenne a való élettel, kivéve a momentumokat, amiből kiindulva írom a sztorit.

      Ettől függetlenül örülök, hogy élvezhető, és szereted.

      Pihenj jól, imádlak <3

      Törlés
  8. Ismét idetolom a képem - ezúttal kissé megkésve.Bocsi,ilyen még valószínűleg elő fog fordulni a nyár folyamán.
    Ez a rész egyszerűen aranyos.Jó,a Zayn-es rész nem.De akkor is,szívesen olvasgatnék még ilyesmiről,hogy forgatnak,utaznak meg minden.
    "– Mert két majom egyszerre sok lenne a képernyőn – dörmögött Zayn, mire mindannyian odakaptuk a fejünket, és ámuldozva néztük. Utoljára kábé két hete szólalt meg, arra meg már nem is emlékszem, mikor viccelt utoljára.
    Most viszont senki nem nevetett, sőt, inkább lefagytunk tőle, ezért felemelte a pillantását, és kérdő, kihívó tekintettel nézett körbe rajtunk. "--ezt annyira el tudom képzelni.Zayn amúgy is csendes,de már két hete abszolút elszigetelődik és kivonja magát a többiek alól,helyette meg másokkal lóg...
    "– Cica, nyugodj meg! – tette a térdemre a kezét Louis, és próbálta magához húzni a fejemet. Semmi baj nincs. Csak engedd el magad, és pihenj! – fektette az arcom a vállgödrébe, és rendületlenül simogatta a hajamat. – Negyed óra, és ott vagyunk."--jajj,ez Larry <3 Kis Hazza,ahogy simogatja Lou.Édes!!!
    "– Kibírom! – suttogtam az illatos bőrbe, és elfordítottam a fejem, hogy a szememet behunyva Louis közelségével törődjek csupán, és kizárjam a külvilágot.
    – Jó lenne, ha a forgatáson kiszállnátok egymás seggéből – közölte B. , akit Louis nevezett el egyetlen betűvel, szépen lerövidítve a Bunkó, Béna Barom, Baszódj meg kifejezéseket. "--:DD Megzavarta az idillt.Ezért most elkeresztelem Beszari Balfék-nek is mondjuk.
    "– Zayn, te pedig jó lenne, ha nem kettyintenél meg valakit a lakókocsiban – fordult a fekete, kissé zilált Malik felé Brandon.
    – Téged se? – kérdezett vissza Zayn, lebiggyesztve az alsó ajkát. Nem bírtam megállni, hogy felröhögjek."--:DDD Szegényt szétszívatják,de megérdemli.Szerintem már meg se kéne szólalnia úgyis leoltják
    "– Tériszonyos vagyok! – válaszolt a remegő térdekkel, négykézláb kapaszkodó, katonai díszegyenruhát viselő Liam.
    – Puhára esel! – kiáltott Niall, aki a saját viccén remekül mulatott, míg karba tett kezekkel nézte a lassan öt perce tartó szenvedést, hogy Payno felküzdje magát a létrán."---:D :D :D Tudom,hogy nem kéne,de én akkor is röhögtem ezen.Szegény Liam...<3 én is tériszonyos vagyok,de nem ennyire
    "– Hazz, bazmeg, neked minden nő bejön? – kérdezte felháborodva Ni, és teljesen felém fordult, hogy nyomatékot adjon a szavaiból kicsendülő szemrehányásnak.




    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (ez így most jól lett elválasztva,gratulálok magamnak ;) )– Nem, igazából egyik sem – kuncogott Louis. – Azért ad nekik kilencest. Ha bejönne neki, tizenegyet adna."---ez olyan Harrys Úgyis Lou jön be neki a legjobban <3
      "Néztem egy darabig a beszélgető párost, és hallottam a szívből jövő nevetésüket, mikor Eli kikapta Zayn kezéből a felé nyújtott banánt, és egy pillanat alatt kibontotta, majd befalta az egészet. Louis egyből felém fordult és azt kiabálta:
      – Pont olyan, mint te!
      Nem tudtam eldönteni, hogy a banánmániámra gondol, vagy arra, hogy nekem is ilyen mély torkom van?! "--Szívből jövő nevetés...mint régen.Nosztalgia...
      Tovább olvasva pedig wááááá :D :D Mindkettőre gondolt ;)
      "– Hát az az igazság, hogy kicsit félek, Hazz. Ha te a kezedbe veszed az ikreket, lehet, hogy többé nem kapom vissza őket – nevetett a leendő anyósom, én pedig felkuncogtam, mert igazat kellett adnom neki. "--milyen igaz.Hazz és a babamániája...ez is aranyos <3
      "A fantáziám meglódult, mert a lehetőség, hogy egyszer majd saját családunk lesz, mindig azonnali elmezavart, nyolcszáz beugró képet, és valamilyen megmagyarázhatatlan okból, enyhe merevedést okoz. "---<333 Saját család...lesz bizony!! <3 <3 (nagyon szívecskés kedvemben vagyok ma,de annyira szeretem őket és téged és a történetet...<3 )
      "Este, az eget rengető szeretkezés után, lusta nyugalomban feküdtünk egymás mellett..."---részleteket kérek szépen!!<3
      "– Jaj, ne már! – nyögtem fel panaszosan. – Telebeszéli a fejét az a mocskos disznó. Szinte hétről hétre elidegeníti tőlünk."--Pont így.És nem csak szinte...
      "– Lehet… Én már évek óta egy félistent imádok! – vicceltem el a dolgot, mert nem bírtam már a feszültséget. Louis rám nézett, a szemei elkerekedtek, aztán feljebb nyomta magát, hogy elérje a számat, és finoman megcsókolt. Apró puszikkal váltunk el, amiket imádok. Ettől lesz olyan érzelemteljes, és intim az egész. A csók, az mindig érzéki. Louis-t nem lehet csak megszokásból csókolni. De a puszik, az apró, szerelmes, cirógató puszik azok, amiktől érzem, hogy milyen sokat jelentek neki."---imádom,apró puszik...jajj,de kicseszett aranyos <3
      "– Én meg egy arkangyalt. Mikor először láttalak, rögtön Gábriel ugrott be rólad."---nem csodálom,egyébként a glóriaként tekergő hajával...és amúgy tényleg annyira szép...tudom,hogy egy pasira nem szokták ezt a szót használni,de Harry nem csak vonzó meg sármos,hanem szép is...
      "Nekem mindig te voltál a remény. Remény egy jobb életre, a boldogságra, és arra, hogy egyszer én is jobb ember lehetek melletted.
      Úgy meghatódtam, hogy majdnem nyöszörögni kezdtem az édes kíntól. Hogy a picsába mondhat ennyire szépeket???"---költői kérdés...thanks,ez pont kellett a végére,hogy elájuljak <3
      Imádtam benne mindent.A poénokat,a fiúkat,Brandont (:D ) és Larry-t.Főleg Larry-t.<3 Nézd el a sok szívecskét,nem vagyok normális és beszámítható,miután elolvasok egy résznyi tökéletességet.Mondjuk máskor se...;)
      Ölel.Emse <3

      Törlés
    2. Nem maradtál le semmiről...sőt... ha jól megnézed, szabotálnak a kommentelőim, vagy csak kiélvezik a szünetet:)
      remélem, azért a nyarat nem akarják végig szabadságon tölteni, mert az mindig elveszi a kedvemet.
      Az elmúlt hét nekem is nagyon húzós volt, a következőn pedig elutazom egy kicsit feltöltődni, és remélem az ihlet is velem tart, mert lesz időm írogatni, egy medence partján. :)

      Örülök, hogy tetszett a rész, ezt én is szerettem írni, és még Zayn sem okozott gondot, mert szerettem volna egy kicsit eltávolodni a problémáktól, amik aztán persze a rész végére azért csak bekúsztak a tudatomba, de most úgy éreztem, az elkerülhetetlen felé való száguldást lelassíthatom egy kicsit.

      Szeretnék már túl lenni a dolgon, de még nem vagyok kész rá. De dolgozom a problémán, ígérem.

      Harry egy angyal, ezen nincs vita, és azon sem, hogy a világ legcukibb párosa Larry, akik tegnap a Billboardon a harmadik helyet szerezték meg az év párosa szavazás eddigi részében. :)

      remélem, még az év vége előtt meglesz a CO, és akkor egészen biztos, hogy meg is nyerik. Én nagyon drukkolok!!

      Kicsit belefáradtam már az álbarátnők, média cirkusz, menedzsment humbug háromszögbe, de azért kitartunk, igaz??

      Szép hétvégét neked, ölellek.

      Törlés
  9. Drága Becca!
    Ismét hihetetlenül jó rész sikerült írnod, csak mint mindig:)) minden pillanatát imádtam.
    Imádtam a fiúknak ezt a klipjét és nagyon nagyon tetszett ahogy leírtad. a kedvencem még mindig Louis és a csimpánz:D
    az utolsó mondatoktól pedig szó szerint könnyekig hatódtam és többször el kellett olvasnom mert annyira szép volt.*-*
    imádom a mostani részeket, nem tudom miért de valamiféle nyugalmat áraszt magából ( a Zayn-es részektől eltekintve) és mindig úgy ülök le ezt a történetet olvasni hogy egy hatalmas mosoly van az arcomon ami a rész végére mindig csak egyre nagyobb lesz. tagadhatatlanul beleszerettem ennek a két idiótának a szerelmébe és abba ahogy elénk tárod.:D
    ui.: túl vagyok a műtéten, úgy néz ki megmaradok, mostmár egészen jól vagyok.:D köszönöm hogy gondoltál rám <3333
    xoxo,Szofi<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki, ha szereted ezeket a mostani részeket, mert bár mindig van nyafogás, ha mélypont van, vagy krízis, de azért a lanyha, cukormázas időszakokban sokan bealszanak egy kicsit.
      Én viszont imádom, képes lennék száz részen át csak nyáladzani, és vattacukorfelhőkről lógatni a lábam, Alfit, a babákat, és Larry unalmas, romantikus életét írni, és semmi mást.

      Nagyon örülök, hogy túl vagy rajta, és már talán nem is fáj annyira. Nagyon szar egy pár napig, de azért utána rohamosan javul a helyzet. És milyen jó lesz mandulagyulladás nélkül élni:)

      Egy hős vagy, sokat gondoltam rád, tényleg<3

      Puszillak

      Törlés
  10. Sziiiaaaa Becca ♥♥ :")
    "– És karácsonykor mi a program? – kérdezte Louis, akit csak ez érdekelt, mert kivételesen úgy várta az ünnepeket, mintha karácsonymániás lenne."-Awh Elhizm Lou elhiszem ♥
    "– Először tisztázzuk le a számokat, amiket be kell gyakorolnotok. A Steal My Girl, és a Night Changes lesz a két single, amit kiadunk a lemez előtt, úgyhogy azokat tökéletesre kell csiszolni, hogy bárhol, bármikor el tudjátok énekelni. És a klipforgatás a sivatagban jövő szerdán lesz.
    – Sivatagban? – kérdezte Niall, és izgatottan nézett fel a lapjából.
    – Aha. Danny DeVito lesz a rendező.
    – Komolyan? – kérdezte Liam, aki nagy rajongója az öregnek.
    – Nem az igazi rendező, hanem aki eljátssza, hogy ő rendezi a klipet."-Az a két dal már annyira tökéletes, hogy nagyon...Szeretem azt a klippet ♥
    "– Te egy néger törzzsel fogsz táncikálni! – nevetett fel Lou, és hátba vágta a kidülledt szemekkel, csodálkozva pislogó Nit.
    – Bassza meg. Miért nem én kapom a majmot?
    – Mert két majom egyszerre sok lenne a képernyőn – dörmögött Zayn, mire mindannyian odakaptuk a fejünket, és ámuldozva néztük. Utoljára kábé két hete szólalt meg, arra meg már nem is emlékszem, mikor viccelt utoljára."-Szegény Ni :D xd jó ez durva volt .Eliie ♥♥ :")
    "– Nem. Csak a zuhanástól – válaszoltam, mire mindenkiből kitört a röhögés, még Zayn is elnevette magát.
    – Amúgy egy helikopter normál esetben akkor sem zuhan le, ha leáll a rotor. A levegő akkor is beszorul a lapátok alá, és magától tekeredik, míg a gép földet nem ér – közölte tudálékosan Niall, amivel már sokadszor lepett meg.
    – Igen, persze. Azért látod a filmeken, hogy az orra előrebukik, és úgy zuhan, míg a földbe csapódva felrobban.
    – Az csak a filmeken van! – állította Liam. – Nézz utána, ha akarsz! – fordult hozzám, hogy megnyugtasson. Értékeltem a gesztusát.
    – Oké, nem kell aggódni, kibírom valahogy. Mennyi a repülési idő? – kérdeztem a mindentudó Brandontól.
    – Másfél óra – nézett a jegyzeteibe, én pedig éreztem, hogy a sav felkúszik a torkomon. Már most szarrá izgultam magam."-Awh Harry ne félj nem lesz semmi baj, jaj megzabálom kis cukorborsó ♥ :") Niall mostanában milyen informált Ohh :) Harry sok filmet nézel ♥
    xddd na jó hagyjál én most nagyon sírok mi ez mi ez :D :D az elkövtkezendő részen majdnem megfulladtam annyira nevettem :D
    "– Cica, nyugodj meg! – tette a térdemre a kezét Louis, és próbálta magához húzni a fejemet. Semmi baj nincs. Csak engedd el magad, és pihenj! – fektette az arcom a vállgödrébe, és rendületlenül simogatta a hajamat. – Negyed óra, és ott vagyunk."-Ez nagyon nagyon édes awh ♥♥ :") Lou ♥
    "Már kiment belőlem a szopogatós szar hatása, amit a doki a hányinger ellen adott. Nem vettem be nyugtatót, bár szerinte többet segített volna, mint ez, de nem akartam egész nap kóvályogni, mint gólyafos a levegőben.
    – Kibírom! – suttogtam az illatos bőrbe, és elfordítottam a fejem, hogy a szememet behunyva Louis közelségével törődjek csupán, és kizárjam a külvilágot."-Szegényeeem Jaaaj Végem van tőlük végem van ♥ :")

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. " – Jó lenne, ha a forgatáson kiszállnátok egymás seggéből – közölte B. , akit Louis nevezett el egyetlen betűvel, szépen lerövidítve a Bunkó, Béna Barom, Baszódj meg kifejezéseket."-Jó lenne, ha te meg befognád a pofádat.. Lou tökéletes ez a B. betű tökéletes!!! :)
      "– Miért, most se CO–zhatunk? – kérdezte Lou, anélkül, hogy megváltozott volna a hangja, vagy elmozdult volna egy hangyányit. Kilestem a nyaka mellett, és még épp elkaptam Brandon gyilkos pillantását. Kíváncsi vagyok, mit fog szólni, mikor megtesszük. Mert egyszer megtesszük, ez nem vitás."-Imádom Lou-t!!! Hallom,ahogy szemrebbenés nélkül ejti ki a szavakat! Bizony meg, jaaaj jaaaj nem lehetne most? Jó nem vagyok telhetetlen.B csak fogja be ne nézzen senkire, mert felpofozom és nem érdekel
      "– Sok statiszta lesz, és mindenki állandóan fotózni, videózni fog benneteket, hiába szedtük el tőlük a kütyüket.
      – Picsába! Pedig végre egy hely, ahol büntetlenül homokosok lehetünk – mondta eltúlzott, lemondó hangnemben Louis, mire Niall felkuncogott a másik oldalamon.
      – Nem vicces! – mondta B.
      – De, szerintem az – állította Lou, és a hajamba puszilt. "-Ezen végem van bassza meg :D Louis te bazdmeg Oké :D :D mi ez én vagyok Niall :D xdd Jó oké végem de tényleg :D
      "– Zayn, te pedig jó lenne, ha nem kettyintenél meg valakit a lakókocsiban – fordult a fekete, kissé zilált Malik felé Brandon.
      – Téged se? – kérdezett vissza Zayn, lebiggyesztve az alsó ajkát. Nem bírtam megállni, hogy felröhögjek."-XDDD :P De nyugodtan Zayn ha kedved támad, szólj előre, visszaforgatom az időt és elmegyek oda valahogy eljutok oda... Zayn kérlek :D xddd Ennyi vagy B. ezt beszoptad, azért én egy ilyen ajánlatnak nem igen tudnék ellenállni, de mindenki másképp csinálja :D xd
      "Az asszisztens innentől néma csendbe burkolózott, és úgy csinált, mintha nagyon kellene bújnia a jegyzeteit. Egy pillanatra megsajnáltam. Ez nem az ő napja lesz."-Sajnálni ezt na nem :D elkezdte de nem ő fejezte be
      "– Tériszonyos vagyok! – válaszolt a remegő térdekkel, négykézláb kapaszkodó, katonai díszegyenruhát viselő Liam.
      – Puhára esel! – kiáltott Niall, aki a saját viccén remekül mulatott, míg karba tett kezekkel nézte a lassan öt perce tartó szenvedést, hogy Payno felküzdje magát a létrán.
      – Ne baszogasd! Biztos neked is van valami, amitől félsz! – mondta Louis, és oldalba bökte a szöszit. Niall arcáról lefagyott a mosoly, és belegondolt a másik helyzetébe. Látszott, hogy lelkiismeret-furdalása van."-Szegény Liam mikre nem kényszerítik őket, megverem őket!!! Mindenki hibázhat Niall nyugi nem kell lekiismeret-furdalásodnak lennie ♥
      "Liam erőt vett magán, nagyokat lélegzett, aztán újult erővel indult neki a feladatnak. Niall már közvetlenül alatta állt, és instruálta, mintha épp a Mount Everestet mászná meg szerencsétlen. Így viszont, hogy valaki beszélt hozzá, és kicsit elterelte a gondolatait, egy perc múlva a helyén állt, és a zsebéből előkotort zsebkendővel törölgette izzadt homlokát"-Drágáim awh ♥ Jaaaaaaaj szegény Liam, Niall meg olyan cuki ♥
      "A zenekar a helyére sietett, a zene megszólalt a hatalmas hangfalakból, és már ment is minden, mint a karikacsapás."-Olyan ügyesek ♥
      ***
      "A balerinák kiléptek a légkondicionált lakókocsiból, mi pedig Niallel érdeklődve néztük őket, ahogy sorban leszállingóztak a lépcsőn.
      – Hét – mondta Niall.
      – De gonosz vagy. Van az nyolc is.
      – Lószart. De ez egy erős kilences! – csillant fel a szeme.
      – Na, ne már! Mitől kilenc? Olyan o-lába van, hogy látszik mögötte a majom.
      – És én vagyok a gonosz?! – röhögött fel Niall, és belebokszokolt a karomba.
      – Mit csináltok? – kérdezte Lou, ahogy mögénk lépett, és a kezembe nyomott egy pohár jeges ásványvizet.
      – Pontozzuk a csajokat – válaszolt Niall, anélkül, hogy ránézett volna. – Max nyolc, de akkor lágyszívű voltam – tette hozzá, ahogy egy kis barna, hosszúcombú lépegetett el előttünk."-Harold ejnye neked ilyet nem szabad, még megfogyatkoznak a balerinák, ha Lou megtudja, vagy erre megy ki a játék XDD o-lába van :D hát ezen sírok

      Törlés
    2. "– Szerintem csak hét – szólalt meg Lou, és finoman megszorította a vállamat.
      – Nekem bejön – mondtam. – Szerintem ez is kilenc.
      – Hazz, bazmeg, neked minden nő bejön? – kérdezte felháborodva Ni, és teljesen felém fordult, hogy nyomatékot adjon a szavaiból kicsendülő szemrehányásnak.
      – Nem, igazából egyik sem – kuncogott Louis. – Azért ad nekik kilencest. Ha bejönne neki, tizenegyet adna.
      – De hát csak egytől tízig lehet.
      – Pont azért. Ismered, nem? – nézett rá nevetve Louis, és elsétált Zayn felé, akit épp pacsizni tanított Eli, a csimpánz."-XDD :D hát mgint sírok :D Harry Louis pls :D Zayn jaaaaj Istenem♥
      "Látszott, hogy jól szórakoznak, ugratják egymást, és beszélgetnek, mint rég"-Jaaaj jaaaj :( miért fáj ez még mindig ennyire
      "– Úgy tűnik, lenyugszanak a kedélyek! – mondta Niall, ahogy követte a tekintetemet.
      – Hát, nagyon remélem. Jó lenne, ha Zayn lehiggadna egy kicsit.
      – Nem tudja megbocsátani, hogy nem kerültek fel a számai a lemezre.
      – Oké, én értem, de azt azért be kell látni, hogy az egészen más stílus, mint amit eddig képviseltünk. Be kell valljam, nekem nem tetszett egyik sem.
      – Én se rajongtam értük – bólintott Ni. – Naughty egyébként nagyon rossz hatással van rá. Azóta van ez a mélyrepülés, mióta így rágyógyult Zaynre."-Ezen még mindig kivagyok akadva és ölni tudnék....Ugyanannyit dolgozott és csak azt akarta, hogy ő is hozzájárulhasson valamivel...Harry most erre nem mondok semmit oké, hogy nem az a stílus de 1-2 dalba nem halt volna bele senki....Naughty kolbászról meg nem ejtenék egy szót se mert hányingerem lesz.
      "Ez a vallási hablaty, amit állandóan tol neki, meg ahogy kihasználja és hülyíti, engem teljesen kiborít."-elmehet a picsába!!! Hát még engem mennyire.....
      "– Én se, de ahogy szóba kerül, Zayn egyből úgy védi, mintha a testvére lenne. Úgy látszik, nagyon közel kerültek egymáshoz.
      – Adja az ég, hogy ne legyen igazad! – válaszoltam, de közben elmosolyodtam, ahogy Louis felénk pillantott, és kacsintott egyet, mikor összeakadt a szemünk.
      – Ámen! – mondta Niall, és megveregette a térdemet, mielőtt felállt, és elindult a büfékocsi felé."-Egyszer engem börtönbe fognak zárni, de sebaj, ha én mindenkit megakarok ölni..Niall meg csak Niall :D
      "Néztem egy darabig a beszélgető párost, és hallottam a szívből jövő nevetésüket, mikor Eli kikapta Zayn kezéből a felé nyújtott banánt, és egy pillanat alatt kibontotta, majd befalta az egészet. Louis egyből felém fordult és azt kiabálta:
      – Pont olyan, mint te!
      Nem tudtam eldönteni, hogy a banánmániámra gondol, vagy arra, hogy nekem is ilyen mély torkom van?!"-Úhhhhh Úhhh eddig is imádtam Elit de most még jobban Harry ez a mondta kellett oda ahhh ez most ütöt és elharaptama nyelvem
      Jó most jön az olvadós fejezetem :") ♥

      Törlés
    3. "– Persze anya! Karácsonykor mind együtt leszünk, ígérem. Még nem tudom, hogy oldjuk meg, de kitalálunk valamit! – mondta Louis a telefonba, és közben a hajamat tekergette az ujjára, ahogy az ölében feküdtem. – Ha nem tudunk hazamenni, akkor ti jöttök át az államokba. Már repülhetnek az ikrek, nem igaz?
      – Dehogynem. De a nagyinak is azon a héten van a szülinapja – válaszolta kissé szomorkás hangnemben Jay.
      – És? Őt is hozzátok! – nyugtatta Lou. – Akkora ez a ház, hogy akár Margareth néniék is jöhetnek.
      – Nem akarunk zavarni – mondta az anyukája, de azért hallottam a hangján, mennyire örül."-Awh istenem Jay ne butáskodj már ♥ Nekem ez a kép,ahogy Lou ölében fekszik Harry, Lou törökülésben a telefon a kezében és Harry haját csavargatja Imádom és végem ♥
      "– Hogy zavarnátok, Jay? – kérdeztem és közben élveztem, hogy Louis felém hajolva egy nagy cuppanóst nyomott a számra. – Alig várom, hogy babázhassak egy kicsit.
      – Hát az az igazság, hogy kicsit félek, Hazz. Ha te a kezedbe veszed az ikreket, lehet, hogy többé nem kapom vissza őket – nevetett a leendő anyósom, én pedig felkuncogtam, mert igazat kellett adnom neki.
      – Ha aláírok egy nyilatkozatot, hogy nem próbálom megtartani őket, akkor megnyugszol?
      – Nem – mondta határozottan, de aztán ő is felkacagott, ahogy Louis is, aki egyből hozzátette:
      – Nem alaptalan a félelmed, anya, de próbálom majd megfékezni Harryt.
      – Még gondolkodom a dolgon – mondta mosolyogva Jay. – Hátha mégis el tudjátok intézni, hogy itthon legyetek.
      – Szinte kizárt – csóváltam a fejem. – A karácsony nagyüzem lesz.
      – Oké, akkor elkezdem felkészíteni a családot. Lotti viszont boldog lesz, az már biztos. – Ettől a mondattól kicsit megkeseredett a szám, ahogy eszembe jutott az álságos, megjátszós kis picsa, de türtőztettem magam. Mégiscsak Louis húga."-Harry awh ♥ babázni akar végem!!! Jay xd meértem, hhogy fél én is félnék :D Harryn meg sírok :D xdd Lottie ne már szegény nekem sem a kedvencem de na "álságos,megjátszós kis picsa" hát xd igaz igaz egyébként :D :D xdd Fizzy is örülni fog ő egy igazi Harry Af ♥
      "– Vigyázz rájuk! – mondta Lou tök feleslegesen, én pedig elképzeltem, ahogy ő öltözteti a mi gyerekünket, mielőtt sétálni mennek, és a képtől enyhe szívritmuszavart kaptam. A fantáziám meglódult, mert a lehetőség, hogy egyszer majd saját családunk lesz, mindig azonnali elmezavart, nyolcszáz beugró képet, és valamilyen megmagyarázhatatlan okból, enyhe merevedést okoz."-Lou olyan kis gondoskodó egyébként ♥ Harry ne képzelj el ilyeneket, mert beledöglök.. ez olyanmintha átmnne rajtam eg úthenger, teljesen kikészít..Mennyire várom én azt a pillanatot,amikor saját családotok lesz awh...Én teljesen megértem a merevedésed okát nyugii
      " – Mi is titeket! – válaszoltam, és belefordultam Louis ölébe, hogy felhúzzam a pólóját, és míg ő búcsúzkodott, apró, nyálas kis puszikkal lepjem el a hasát, végig a kedvenc szőrcsíkom mentén a köldökéig, majd visszafelé induljak. Felpillantottam, és hallottam, hogy az anyukája még mond neki valamit, de Louis szeme már éhesen csillogott, miközben nézte, ahogy a nyelvemmel cirkalmas mintát rajzolok a barna bőrre, nedves, fényes csíkot hagyva magam után, mint egy csiga. Lenyúlt, és feljebb húzta a pólóját, hogy nagyobb legyen a vászon, amire alkothatok, nekem pedig megfeszültek a golyóim."-Ahh Anyám borogass!!! Jaaaj jaaaj ez ez kinzás!!! látom a csikot,ltom a nyelvét kidöglök hogy rohadjak meg bassza meg ahhhhh ahhh végem van de nagyon"hogy nagyobb legyen a vászon amire alkothatok"
      "– Elmesélte, mennyire élvezi a munkát, amit a bandán kívül csinál. Hogy ott sokkal inkább szabadnak érzi magát, és hogy Naughtyval mennyire egy hullámhosszon vannak. Azt mondta, az új lemez remek lesz, és sokkal inkább az ő stílusa, mint az, amit együtt csinálunk.
      – Jaj, ne már! – nyögtem fel panaszosan. – Telebeszéli a fejét az a mocskos disznó. Szinte hétről hétre elidegeníti tőlünk."-Jaaj jaj az a gond, hogy ez igaz és tényleg szabadabb is, de fáj rohadtul fáj :( Ez a mocskos disznó na igen (de mostanában eltűnt egyébként)

      Törlés
    4. "– Remélem nincs igazad, de nekem is feltűnt, hogy mostanában egyre többször, szinte kívülállóként viselkedik, és egyre jobban háttérbe húzódik. Aggódom emiatt. Nekem úgysem nyílna meg, tekintettel az elmúlt évek viszályaira, de te és Niall, meg persze Apu… ti talán lassan visszaterelhetitek a helyes útra.
      – Honnan tudod, hogy az a helyes út, amit mi gondolunk? – fordította felém az arcát Louis, és a szemében igazi elbizonytalanodást láttam. Elgondolkoztam a dolgon, és percekig néma csendben feküdtünk, míg mindketten a belső utakon jártunk, választ keresve.
      – Nem tudom, de én képtelen lennék bármit is tenni, ami veszélybe sodorja a zenekart.
      – Szerintem ő sem akarja veszélybe sodorni. Ez eszébe sem jut. Az a baj, hogy Shahid egy manipulatív faszfej, aki képes apró lépésekkel, akár hónapokig óvatosan haladni a célja felé. Tök hülye hasonlat, és ég is pofám miatta, de milliószor eszembe jut a párhuzam a terroristák és Naughty között. Akik képesek felnőni egy idegen kultúrában, befészkelni magukat egy másik világ legbelső zugaiba, és akár húsz, harminc évig várni, míg megkapják a parancsot."-Ez itt a kérdés, hogy mi a helyes egyáltalán van helyes út?És amit Lou mondott Naughtyval kapcsolatban az annyira igaz, hogy itt ülök és remegek, ki kell irtani azt a kolbászt.Zayn nem akarta soha veszélybe sodorni a bandát, volt egy olyan gondolatom is , hogy ez is benne volt,abban, hogy kilépett, nem akarta, hogy miatta legyen több olyan cikk,amik rossz fényt vetettek volna a bandára...
      "– Csak tudod, ha már annyira a vallással jön neki, hogy fér bele a pia, meg a drog?
      – Úgy látszik, Shahid egy új irányzat az iszlámon belül… lehet hogy lesz Naughtyizmus." -Na ilyennel ne is vicceljünk Naughtyizmus még az kéne, azonnal eret vágnék...Ez csak egy rohadt szemétláda,aki azt hord össze,amit akar,z helyes meg az, annyi mindent tud az iszlám vallásról, hogy pont azokat a dolgokat alakitotta ki úgy, hogy hihető leyen, hogy az úgy is van Bekaphatja
      "– Lehet… Én már évek óta egy félistent imádok! – vicceltem el a dolgot, mert nem bírtam már a feszültséget. Louis rám nézett, a szemei elkerekedtek, aztán feljebb nyomta magát, hogy elérje a számat, és finoman megcsókolt. Apró puszikkal váltunk el, amiket imádok. Ettől lesz olyan érzelemteljes, és intim az egész. A csók, az mindig érzéki. Louis-t nem lehet csak megszokásból csókolni. De a puszik, az apró, szerelmes, cirógató puszik azok, amiktől érzem, hogy milyen sokat jelentek neki."-AWH jó ez nagyon,nagyon,nagyon ÉDES!!♥ az apró puszik na azok engem is kikészítenek ne csináljátok!!! Jézusom...
      "– Én meg egy arkangyalt. Mikor először láttalak, rögtön Gábriel ugrott be rólad.
      – De hisz ő üldözte ki Ádámot és Évát a paradicsomból.
      – Jól tette. Még most is ott legelésznének, és nem jöttek volna rá, hogy az életben a bűn néha a legédesebb – kacsintott, és újabb puszit kért. – Amúgy pedig szerintem nem ez jut róla az emberek eszébe, hanem, hogy ő a remény angyala – suttogta a számba. – Nekem mindig te voltál a remény. Remény egy jobb életre, a boldogságra, és arra, hogy egyszer én is jobb ember lehetek melletted.
      Úgy meghatódtam, hogy majdnem nyöszörögni kezdtem az édes kíntól. Hogy a picsába mondhat ennyire szépeket???"-Oké Louis te most engem hivatalosan is kinyírtal sikítok és én is nyöszörgök ez mennyire aranyos? Hogy hogyan? "-Nekem mindig te voltál a remény.Remény egy jobb életre, a boldogságra, és arra, hogy egyszer én is jobb ember lehetek melletted."-Oké ez ez csak nem tudok nyelni és megszólalni!Ez leírhatatlanul csodálatos,meseszép.Hallom ahogy mondja és a szivem megtelik melegséggel. Zokogok!!! Ez valami varázslat!
      Beeeeeecaaaaaaaa! Kikészítesz ♥ Imádtam sírtamolvadtam,dühöngtem,nevettem,sírtam ismét ♥ Újra átélhettem egy csodát és ezt köszönöm neked ♥ :") Nagyon nagyon nagyon ♥ IMÁDTAM! IMÁDLAK!!! ♥

      Törlés
    5. Édes Tünci!

      Tudod mennyire imádlak, de a legjobban mindig az döbbent le, hogy mennyire bele tudod élni magad, és szinte beszélgetsz a szereplőkkel. Azokat a részeket sokszor szoktam elolvasni, mikor leszúrod őket:))

      Már csak két hét, ugye tudod ???? két napig akarom nézni, ahogy pingvinezel ;)

      Csókollak,, két nap a suli, és vége,,tarts ki!!

      Törlés
  11. Draga Becca!
    Ezerrel kavarognak a gondolataim es biztos vagyok benne, hogy ossze-vissza fogok beszelni... Viszont mivel ejjel jon az uj resz nem halogathatom tovabb a komment irast, pedig egyszerubb lenne. Mondtam mar, hogy gyulolok telefonrol irni? Gondolom 1000x, de azert megint leirom, csak, hogy legyen miert nyivakolonom: Utalok telefonrol kommentelni.
    De ez a szenvedes es az, hogy ket mondat leirasa kozott van egy korulbelul 10perces szunet amikor csak bamulok ki a fejembol es gondolkozok (igen, meglepo de olyat is tudok:D), nem segit abban, hogy kapj a tortenethez melto komit. Szoval most hozzakezdek. " – Miért kell Ausztriába utaznunk egyetlen estére, hogy szerepeljünk egy show-ban? – kérdezte Liam a heti megbeszélésen, mikor a novemberi programokat egyeztettük.
    – Mert jövőre Bécsben is lesz végre koncert, és kell egy kis előpromó, hogy az ottani rajongók is felélénküljenek. Az osztrákok elég sótlanok – mondta Brandon, majd továbblapozott a menetrendben." Jaj, becsi koncert... Itt meg csak terveztek mi meg mar ateltuk. Vissza akarok menni... Ott eltunk igazan, nem? Egy ilyen este utan, ismet belevetni magad a bena es szurke hetkoznapokba nehez.. Foleg ha szereted magadat kinozni mint en es megallas nelkul hallgatod a Cloudsot. Csak, hogy egy picit ujra ott legyek..
    " – Bassza meg. Miért nem én kapom a majmot?
    – Mert két majom egyszerre sok lenne a képernyőn – dörmögött Zayn, mire mindannyian odakaptuk a fejünket, és ámuldozva néztük. Utoljára kábé két hete szólalt meg, arra meg már nem is emlékszem, mikor viccelt utoljára.
    Most viszont senki nem nevetett, sőt, inkább lefagytunk tőle, ezért felemelte a pillantását, és kérdő, kihívó tekintettel nézett körbe rajtunk." Uh, ezt olyan jol leirtad, hogy en is neman olvasgattam tobbszor is el Zayn mondatat... Nem szeretem ezt a Zaynt.:( Hianyzik a kis hulye Zayn. Ot akarom vissza es nem ezt a hulye ingeket hordo szoke gipsyt aki megy jampiskodni Louis Vutton bemutatokra. Ez nem Zayn. Vagy o az igazi Zayn. Nem tudok eldonteni. " – Félsz a repüléstől? – kérdezte komolyan Ni.
    – Nem. Csak a zuhanástól – válaszoltam, mire mindenkiből kitört a röhögés, még Zayn is elnevette magát." Most olvasom a reszt negyedik alkalommal de megint felrohogtem. Imadom, hogy te 'adsz' Harrynek humorerzeket. Mert szerintem tenyleg van neki, es mar a faszom is kivan, hogy masok azt mondjak sotlan. Max a leves sotlan amit en foztem neked, hogy feldobd a talpad, te gyoker. Igen, most nincs jo kedvem. :)
    " – Cica, nyugodj meg! – tette a térdemre a kezét Louis, és próbálta magához húzni a fejemet. Semmi baj nincs. Csak engedd el magad, és pihenj! – fektette az arcom a vállgödrébe, és rendületlenül simogatta a hajamat. – Negyed óra, és ott vagyunk." Na jo, jo kedv ide vagy oda azert ez nagyon edes. Legyszi Lou gyakran hivja meg Hazt cicanak, oke? Ettol mindig elolvadok. Ha tul sok az SS-ben Ziall pl akkor irj a rovid Larry reszletbe egy parbeszedet ahol Harry Lout Manonak hivja es mar lekenyereztel. Itt pedig a cicazassal lehet. Magic.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. " – Miért, most se CO–zhatunk? – kérdezte Lou, anélkül, hogy megváltozott volna a hangja, vagy elmozdult volna egy hangyányit. Kilestem a nyaka mellett, és még épp elkaptam Brandon gyilkos pillantását. Kíváncsi vagyok, mit fog szólni, mikor megtesszük. Mert egyszer megtesszük, ez nem vitás." Istenem, csak tartanank mar ott.... Az a baj, hogy mostanaban kulonosen sokat agyalok rajtuk es egyre tobb a negativ gondolatom. Nem mondom ki ezeket, mert ha megtennem csak valosagosabb lenne.. De az a kurva nagy szitu, hogy felek. Rettenetesen. Szar eloerzetem van. " – Sok statiszta lesz, és mindenki állandóan fotózni, videózni fog benneteket, hiába szedtük el tőlük a kütyüket.
      – Picsába! Pedig végre egy hely, ahol büntetlenül homokosok lehetünk – mondta eltúlzott, lemondó hangnemben Louis, mire Niall felkuncogott a másik oldalamon.
      – Nem vicces! – mondta B.
      – De, szerintem az – állította Lou, és a hajamba puszilt.  
      – Zayn, te pedig jó lenne, ha nem kettyintenél meg valakit a lakókocsiban – fordult a fekete, kissé zilált Malik felé Brandon.
      – Téged se? – kérdezett vissza Zayn, lebiggyesztve az alsó ajkát. Nem bírtam megállni, hogy felröhögjek.
      Az asszisztens innentől néma csendbe burkolózott, és úgy csinált, mintha nagyon kellene bújnia a jegyzeteit. Egy pillanatra megsajnáltam. Ez nem az ő napja lesz." Oke, ez felkerul a kedvenc pillanataim koze. Imadtam. " – Liam, az isten szerelmére, mássz már fel arra a tetves kalitkára! – ordított a megafonba  Gabe, a rendező.
      – Tériszonyos vagyok! – válaszolt a remegő térdekkel, négykézláb kapaszkodó, katonai díszegyenruhát viselő Liam." Jaj, istenem de edes!!!!! :D Woah, Payno elerte, hogy ebbe a komiba irjak egy szmajlit (a pszichopata mosolyomon kivul) szoval ezt illendo lenne neki megkoszonni. Nem? Mondjad szepem utanam Becca: "Koszonom, draga Liam! Sikerult elerned, hogy Reka irjon egy szmajlit es orokke halas leszek neked. Szeretlek" Nem hallom Becca, hangosabban!
      "***Zayn***" En e helyett inkabb ezt hasznalnam: ***Ne olvassak el azok a gyenge idegzetuek akiknek meg mindig nem sikerult megemeszteni Zayn tavozasat es nem birjak elviselni az itteni karakteret. Vigyazzatok, nehogy megseruljon a lelketek!!!*** Igazi kis geci vagyok ma... Nezd el nekem. :/

      Törlés
    2. " – Pontozzuk a csajokat – válaszolt Niall, anélkül, hogy ránézett volna. – Max nyolc, de akkor lágyszívű voltam – tette hozzá, ahogy egy kis barna, hosszúcombú lépegetett el előttünk.
      Ránk nézett, látszott, hogy zavarba jön attól, ahogy mustráljuk, mint egy szépségverseny zsűrije.
      – Szerintem csak hét – szólalt meg Lou, és finoman megszorította a vállamat.
      – Nekem bejön – mondtam. – Szerintem ez is kilenc.
      – Hazz, bazmeg, neked minden nő bejön? – kérdezte felháborodva Ni, és teljesen felém fordult, hogy nyomatékot adjon a szavaiból kicsendülő szemrehányásnak.
      – Nem, igazából egyik sem – kuncogott Louis. – Azért ad nekik kilencest. Ha bejönne neki, tizenegyet adna.
      – De hát csak egytől tízig lehet.
      – Pont azért. Ismered, nem? – nézett rá nevetve Louis, és elsétált Zayn felé, akit épp pacsizni tanított Eli, a csimpánz." Oh igen, ez nagyon Harry. Imadom amiert ennyire jo szive van.
      " – Úgy tűnik, lenyugszanak a kedélyek! – mondta Niall, ahogy követte a tekintetemet.
      – Hát, nagyon remélem. Jó lenne, ha Zayn lehiggadna egy kicsit." Jaj Nialler, de kis naiv vagy... Egyelek meg. Sajna ez nem ilyen egyszeru.
      " Néztem egy darabig a beszélgető párost, és hallottam a szívből jövő nevetésüket, mikor Eli  kikapta Zayn kezéből a felé nyújtott banánt, és egy pillanat alatt kibontotta, majd befalta az egészet. Louis egyből felém fordult és azt kiabálta:
      – Pont olyan, mint te!
      Nem tudtam eldönteni, hogy a banánmániámra gondol, vagy arra, hogy nekem is ilyen mély torkom van?!" Hagyj, ez kurva jo volt. Nagyin visitottam amikor olvastam. Ez egy baromi jo resz lett.
      " – Hát az az igazság, hogy kicsit félek, Hazz. Ha te a kezedbe veszed az ikreket, lehet, hogy többé nem kapom vissza őket – nevetett a leendő anyósom, én pedig felkuncogtam, mert igazat kellett adnom neki.
      – Ha aláírok egy nyilatkozatot, hogy nem próbálom megtartani őket, akkor megnyugszol?
      – Nem – mondta határozottan, de aztán ő is felkacagott, ahogy Louis is, aki egyből hozzátette:
      – Nem alaptalan a félelmed, anya, de próbálom majd megfékezni Harryt." Harry gyerekkel=Becca fetise. Furi amugy a karacsonyra keszulni nyaron. Most olyan teli hangulatom lett... Koszi Becca, zavarj mar ossze teljesen datumilag.

      Az egetrengeto szeretkezes hol van????:( Csak az en telom nem mutatja? Vagy hiba tortent es veletlen kivagtad azt a reszt??? Nem ertem mi van..............
      Zaynes cucchoz nem tudok mit hozzafuzni. Larry Campen miert nem fozzuk meg Naughtyt? Fincsi rakottkrumpli? Na? Szerintem szuper otlet, csak a krumpli pucolasat nem vallalom. Inkabb majd szeletelem. :) " – Én meg egy arkangyalt. Mikor először láttalak, rögtön Gábriel ugrott be rólad.
      – De hisz ő üldözte ki Ádámot és Évát a paradicsomból.
      – Jól tette. Még most is ott legelésznének, és nem jöttek volna rá, hogy az életben a bűn néha a legédesebb – kacsintott, és újabb puszit kért. – Amúgy pedig szerintem nem ez jut róla az emberek eszébe, hanem, hogy ő a remény angyala – suttogta a számba. – Nekem mindig te voltál a remény. Remény egy jobb életre, a boldogságra, és arra, hogy egyszer én is jobb ember lehetek melletted.
      Úgy meghatódtam, hogy majdnem nyöszörögni kezdtem az édes kíntól. Hogy a picsába mondhat ennyire szépeket???" Hat kurvara nem tudom Harry de hidd el, engem is kikeszit.

      Ez a resz szuper volt, nagyon imadtam.Bejon az uj Louis es az uj Harry. Pont ilyennnek kepzelem oket is es a kapcsolatukat is. Kis szivacsok. <3
      Remelem azert nem lett olvashatatlanul szar a komim, igyekeztem. Csak hulye voltam halasztgattam, es pont ilyen nyomorek allapotba irtam meg. Erre van valami jo kozmondas??? Aki halaszt az paraszt? Ezt en talaltam ki de talalo.
      Szeretleeeeeeek.

      Törlés
    3. Oké...ha késő éjjel, az utolsó pillanatban ilyeneket írsz, akkor megtiltom, hogy máskor kommentelj!! Megértetted???

      és jöjjön a vallomásom... gyötrelmes lesz... de erős vagyok...

      EGYRE JOBBAN KEDVELEM LIAMET! - ebben a mondatban több hónapnyi pszichoterápia van, és kurva sokba került, hogy ki tudjam mondani, de így van. Nem vagyok egy nagy arc, de az őszinteség a fegyverem,,,és tessék.... kezdem megkedvelni Daddyt...

      "Koszonom, draga Liam! Sikerult elerned, hogy Reka irjon egy szmajlit es orokke halas leszek neked. Szeretlek"
      "Koszonom, draga Liam! Sikerult elerned, hogy Reka irjon egy szmajlit es orokke halas leszek neked. Szeretlek"
      "Koszonom, draga Liam! Sikerult elerned, hogy Reka irjon egy szmajlit es orokke halas leszek neked. Szeretlek"

      Háromszor írtam le, nehogy ne legyek elég hálás...

      Az eget rengető szeretkezés a kis fejedben van, szedd elő a fiókból ;)

      Igen, én is pont ilyennek képzelem most őket...és nincs bennem félelem. Most valahogy nincs. Egy évig rettegtem, de most látom, érzem, hogy minden rendben van, és közeledik a nagy nap. Hidd el...
      A közmondásodon szakadtam a röhögéstől, de tényleg, viszont larryre csak annyit mondanék: Nem zörög a haraszt, ha nincs benne egy paraszt,.... csak azért, hogy stílusosak maradjunk. ;)

      Hogy mit eszünk azt még nem tudom, de valamit csak találunk ;) Kolbászt NEM!! az egyék meg a disznók

      Törlés