2015. június 14., vasárnap

CXI. Fejezet

Sziasztok!

A mai csodálatos brüsszeli koncert örömére, hoztam az új részt, és remélem ezzel elégedettebbek lesztek, mint az előzővel...
Vége a sulinak, meglátjuk, mennyire lesztek itt, olvastok-e, vagy sem. Ha nagyon megfogyatkozunk, akkor ritkábban hozom a részeket, ha mindenki ráér, és unatkozik, akkor maradunk a szokásos tempónál.

Jó nyaralást, sok pihenést, jó bulikat, ngy találkozásokat mindenkinek!
<3 Becca

– Nem, kicsi! Nem érdekel. John jó helyre kerül, mert Mrs. Clier kislánya imádja már most, de nem fogom engedni, hogy Paul egy idegen családba kerüljön, akikről nem tudok semmit.
– Édesem! Ne hisztizz már! Attól, hogy mi nem ismerjük őket, még lehetnek jó fejek. Nem hiszem, hogy Shantall ajánlotta volna őket, hogyha nem száz százalékosan megbízhatóak. Mindenki tudja, hogy te vagy az anyatigris a családban, és ha valamelyik kis szemétládának nem nyalják ki a seggét, akkor te fogsz bosszút állni. – Nem bírtam ki, hogy ne vigyorodjak el a leíráson, ami teljesen élethűre sikerült.
– Mi az, hogy kis szemétláda? – erőltettem haragos arckifejezést magamra, visszautalva az előző kijelentés sértő részére.
– Jaj, bocsánat. Imádnivaló kis rohadékok, akik kicakkozták a függönyt, kihúzták a szálakat a kanapé oldalából, ellopják a kaját a tányéromról, és állandóan befészkelik magukat az ágyunkba, mert halálra kényeztetted őket. – Rohadt nehezen álltam meg, hogy hangosan felnevessek, mert teljesen igaza volt, de ki kellett állnom a kicsikéimért.
– Nem is igaz! A függöny baleset volt, mert Ringo nem kapaszkodott jól a karnisba, és lecsúszott szegény. Szerencse, hogy nem esett le.
– És mi a pöcsömet keresett a karnison? Szerinted az normális, hogy a macska a karnison áll? És ne gyere nekem azzal, hogy kanárinak képzelte magát. Ezt utoljára a Jégkorszakban vettem be, mikor a mamut azt hitte, ő is oposszum.
– A kanapé azért lett körömélező, mert nem vetted meg a háromszintes macskajátszót, amin lett volna kókuszköteles kaparófa.
– Persze… a háromemeletes, négy négyzetméteres kastélyt, ami a nappali felét elfoglalta volna. Ne etess, Hazz, ezek akkor is, csupán a hecc kedvéért, a kanapén éleznék a körmüket.
Nem hagytam magam, úgy tettem, mintha meg se hallanám.
– És azért vannak az ágyadban, mert imádnak, és szeretik az illatodat.
– Ez csak a te számodra mentség. Mert állítólag te is azért fekszel állandóan az én felemen.
Láttam a szemén, hogy már ő is mosolyog, és igazából nem is mérges, de azért odaléptem hozzá, kettőnk közé szorítottam Pault és George-ot, majd finoman a szájára tapadtam. Louis egyből visszacsókolt, és már a hajamban szaladtak az ujjai, hogy a tarkómon megállapodva húzza magához a fejemet, és a számba dünnyögjön. – Nem fogsz levenni a lábamról egy csókkal, és két rühes macskával.
Gyorsan a kis csöppségek fülére tapasztottam a kezeimet, és hátraléptem.
– Ne mondj ilyet előttük, mert sérülést okozol a kis lelkükben. Ők gyönyörű, imádnivaló kis csöppségek, akik arra születtek, hogy kényeztessék őket.
– Igen… hogy MÁSOK kényeztessék őket. Pontosan. Ezért most indulsz, összecsomagolsz két bőröndöt a két tüneményes vakaréknak, hogy ma délután könnyes búcsút vegyünk tőlük, és nem akarok ezen többet vitatkozni. Úgyis kikötötted, hogy heti beszámolót kérsz az állapotukról, képekkel. Aki ezeket befogadja, eleve nem normális, hogy teljesíti a kéréseidet.
Kezdtem tényleg beduzzogni, és éreztem, hogy az agyamat elönti a pipa. Louis is láthatta megváltozott arckifejezésemet, ezért odalépett, két ujjal megcirógatta George fejét, aztán lábujjhegyre állva puszilgatni kezdte a szám sarkát.
– Édesem… Cica! Ne vesszünk már össze ezen. Jó helyük lesz, és muszáj rabszolgát találnunk nekik. Hétvégén utazunk, és csak Alfit vihetjük magunkkal. Tudtuk előre, hogy nehéz lesz megválni tőlük, de ez az élet rendje – csitított, és két kézzel megfogta a derekamat, hogy magához húzzon. – Hidd el, mindegyiknek isteni személyzetet találtál. Tudom, hogy téged ez nagyon megvisel, de az ő érdekeiket nézd. Remek életük lesz. – A gyomrom kezdett megnyugodni, és bár szenvedtem a tudattól, hogy meg kell váljak az aprótalpak sokaságától, de tudtam, lejárt a közös időnk. Hétvégén visszaköltözünk LA-be, és kezdetét veszi az őrültekháza, ahol egyik fellépésről a másikra rohanunk, és jó, ha pár órára hazaesünk néha. Nekik törődés kell, és szeretet. Lassan bólintottam, de még képtelen voltam letenni a kezemből a két kis szőrcsomót.
Louis is lenézett rájuk, a szeme szeretettel telt meg, és bármit is mondott az elmúlt percekben, én tudtam, mennyire imádja őket. Felnézett rám, a kezével az arcomat cirógatta meg, aztán kivette a kezemből a két kis rosszcsontot, és halkan figyelmztetett:
– Indulj, szívem. Pakold össze a cuccukat. Az oltási könyveket a pultra készítettem.
Nem válaszoltam, csak lehajtott fejjel indultam az emeletre a két macskakosárért, amibe betettem a játékaikat, egy-egy puha takarót, amiből mind az öt sorra került már, hogy a kis család éjjelente azon bújjon össze, így majd hazai illatokkal és az otthon emlékével felruházva nyújtson menedéket a félelmetes új világban, ahová kerülnek.
***Zayn***
Lecaplattam a lépcsőn, már éreztem, hogy tolakodnak a könnyeim, mikor Louis telefonja rezegni kezdett az asztalon. Automatikusan kaptam fel, és néztem a kijelzőre. Mikor láttam, hogy Zayn az, persze fel is vettem, mert Lou eltűnt a szemem elől.
– Hahó, cimbi! – szóltam bele üdvözlésképpen, de csak halk szuszogás volt rá a válasz. – Zayn! – szóltam bele ismét, de furcsa zörejeket, és beazonosíthatatlan hangokat hallottam csupán. Eltartottam a telefont, ismét a kijelzőre néztem, de a vonal élt, és ismét meggyőződtem róla, hogy a hívás Maliktól érkezett. Visszaemeltem, mikor egy nagy nyögés, és apró sikkantások ütötték meg a fülemet. „ Ó, igen. Isteni! Ne hagyd abba!” – nyöszörgött egy női hang, és bár nem hallottam kristálytisztán, de az biztos, hogy nem Perrie volt, mert ez egy mély, szinte férfias hang volt, míg Perrie kedves, csilingelő szopránját már jól ismerem.
Újabb öblös nyögések, ezúttal Zayntől, és részegnek tűnő, vontatott szavak. „Neeem hagyom abba…nyugi… addig kúrlak, amíg akarod!”. Eltátottam a számat, és döbbenten meredtem magam elé, mikor Lou hangját hallottam meg közvetlen közelről: – Ki az? – kérdezte, és elém lépett. Mikor meglátta a fejemet, én pedig automatikusan átnyújtottam neki a telefont, összehúzott szemöldökkel hallgatott bele, aztán olyan arckifejezést vett fel, mint aki valami szörnyűséget lát, vagy hall. Ő is leengedte a készüléket, megnézte, ki a hívó, és mikor rájött, hogy Zayn az, a szemöldökei a homlokára ugrottak, ami ráncokba szaladt, és kérdőn nézett rám.
– Nem tudom, szerintem véletlenül nyomódott be neki – suttogtam, mire Lou egyetértőn bólogatott, és ismét belehallgatott. Fél perc után elrántotta a fülétől, kinyomta, és lecsapta az asztalra.
– Hülye barom! Nem igaz, hogy nem bír magával. Most már tényleg minden héten felszed valami libát. Nem is értem, hogy nem bukik le, bazmeg! – füstölgött, miközben a konyhába trappolt, és idegesen kicsapta a fridzsider ajtaját. – Mondd meg őszintén, miért van erre szüksége? Mindenki tudja, hogy ő a világ egyik legjobb pasija. Bármelyik nőt megkaphatná. De azt mondja, neki Perrie kell. Akkor viszont miért nem bírja megállni, hogy ilyen szutykokat szedjen fel? Ha szereti a nőjét, akkor mi szükség erre.
– Tudod milyen. A maga módján szereti Perriet, és ragaszkodik hozzá, de szerintem ő képtelen teljesen elkötelezni magát.
– Akkor nem Pezz az igazi! – nézett rám Louis a kinyitott hűtőajtó mellett, és egy pillanatra ellágyult a tekintete.
– Vagy csak Zayn valamiért képtelen a kötődésre.
***Zayn vége***

– A szülei elváltak, ahogy a tieid is, és az enyémek is. Nem lehet mindent erre fogni.
– Nem minden gyerek ússza meg sérülések nélkül a szülei válását. Bennem is maradtak sebek, amik nem gyógyulnak be soha. Lehet, hogy ezért lettem meleg. – Félve pillantottam Louis-ra, aki elgondolkodva nézett, aztán apró bólintással jelezte az egyetértését. – Bár én nem meleg vagyok anyám szerint, csak pánszexuális. – Néztem az ismét felszökő szemöldököket, és az jutott eszembe, mennyire imádom ezt az arcot.
– Hogy mi? – kérdezett vissza.
– Pán-szexu-ális… – tagoltam, aztán elvigyorodtam. – Olyan ember, aki nem az alapján választ párt, hogy milyen nemű, hanem hogy kiben leli meg a lelki társát.
– Igen? – nézett rám furán, de közben becsukta az ajtót, és közelebb lépett.
– Igen – mondtam határozottan.
– Tehát mostantól a nőkre is féltékenykedhetek? – kérdezte furán méregetve.
– Nem. Neked nincs kire féltékenykedned. Én már megtaláltam, és hozzá tartozom.
Louis arcán széles mosoly terült szét, miközben hozzám lépett, az orrát a nyakamba fúrta, és puszilgatni kezdett.
– És ha elmúlik? Ha már nem fogsz így szeretni? – kérdezte, és hallottam a hangján a bizonytalanságot.
– Nem múlik el… ez nem egy nátha! – vágtam rá kapásból, mire felnevetett.
– Ajánlom is! Mert ha eszedbe jutna valaki mással pánsípozni, én kiverem az összes fogát, hogy jobban tudjon fújni – közölte szárazon, és közben a hátamat simogatta az egyik kezével, a másikkal pedig elhúzta a hajamat, hogy jobban hozzáférjen a nyakamhoz.
Hangosan nevettem, mert imádom a humorát. Főleg azt, hogy bármilyen helyzetben tud valami vicceset mondani. Szerintem én vagyok a legnagyobb rajongója.

***Zayn***
Másnap reggel, mikor a stúdióba értünk, Zayn már ott volt, és Niallel beszélgetett a pultnál ülve, kávét kortyolgatva. Louis, mikor meglátta, megszorította az ujjaimat, aztán elengedte a kezem, és átvágott a termen, egyenesen hozzájuk, majd súgott valamit Zayn fülébe, miközben arcon csípte Niallt üdvözlésképpen, majd intett Maliknak, hogy kövesse, és kimasírozott. Zayn, arcán teljes döbbenettel, némi fáziskéséssel indult, de abból, ahogy beletúrt ébenfekete, lassan állig érő hajába, tudtam, hogy mi lehetett a téma. A tegnapi hívása…
Megvártam, amíg követi Louis-t, ki az ajtón, és eltűnnek a szemünk elől, majd odasétáltam Niallhöz, aki hirtelen nézett fel rám, mint aki most ébred valami szürreális álomból.
– Ez mi volt?
– Zayn tegnap véletlenül benyomta a telefonját, és felhívta Lou-t, miközben valami csajt kefélt – sommáztam a történteket, mire Niallnek a szokásosnál is nagyobbra kerekedtek a szemei, és eltátotta a száját.
– Mármint… hogy hallani lehetett… ahogy… ?! – A feje átment céklaszínűbe, és láttam, hogy teljesen zavarba jött. Valószínűleg maga elé képzelte a jelenetet. Nem mertem lenézni, nehogy megbizonyosodjak arról, hogy valóban akkora hatást gyakorolt Niallre, mint gondolom. Mivel ebben a pillanatban a pult felé fordult, és eszeveszetten kavargatni kezdte a kávéját, már látnom sem kellett ahhoz, hogy tudjam, merevedése van. Hát ezt mondjuk megértem. Zayn, amint bárkit is kefél… az azért elég felkavaró fantáziakép.
Lehuppantam mellé, és Mia már tette is elém a laktózmentes macchiatót, ami nélkül nem indulhat a nap. – Kérsz egy pohár zöld trutyit is? – kérdezte, én pedig bólintottam, mire undorodva a turmixgéphez indult, és előszedegette a hozzávalókat, hogy elkészítse a világ legfinomabb turmixát, amit csak nekem csinál. Szeretem ezt a helyet. Eldöntöttem, hogy kikönyörgöm, őt is vigyük LA-be, de rájöttem, ez az ott dolgozó, idősebb Irene állásába kerülne, úgyhogy letettem a dologról.
– Mia! Megtennéd, hogy részletesen leírod, mit teszel ebbe a csodába, hogy Amerikában is élvezhessem?
– Hogyne! Minden szart, amit a hűtőben találok, és megbolondítom egy kis spenóttal, hogy ilyen szép, libafos színe legyen – mondta mosolyogva, mire Niall akkorát röhögött, hogy belesajdult a fülem. Próbáltam a legvérfagyasztóbb pillantásommal nézni rá, de ettől csak még jobban bepörgött, és már a pultot csapkodta, annyira kacagott. – Most kifejezetten hasonlítasz Dagobert bácsira a Kacsamesékből! – mondta még mindig röhögve, és bele akart borzolni a hajamba, de elkaptam a csuklóját.
– Mindennek van határa! Legyen eszed! – szóltam rá erélyesen.
– Óóó, szóval csak Louis borzolhatja össze a tökéletes loboncodat – állapította meg.
– Pontosan! – szólt Louis rekedtes hangja a hátunk mögül, ahogy odalépett hozzám, átölelte a mellkasomat, és egy nagy cuppanóst nyomott az arcomra. Felé fordultam, amennyire tudtam, mert szorosan tartott, és megkérdeztem: – Na, mi volt? Mit mondott?
– Röviden? Hogy semmi közöm hozzá, ne szóljak bele a magánéletébe, és egyáltalán, hogy merem számon kérni, mikor nem vagyok se az apja, se a bátyja, se a nője.
Ahogy elmondta, kicsit megvonaglott a szája széle, amiből tudtam, hogy fájdalmas beszélgetés lehetett, és Zayn cinikusan válaszolt, ami ellen
mint tudjuk, nincs ellenszer. Nem igazán láttam biztatónak a kilátásokat, de a számba harapva csendre intettem magam, és csak bólintottam, hogy tudomásul vettem, amit mondott. Lou ölelése még erősebb lett, és a vállamra hajtotta a fejét. Odabújtam hozzá, és megsimogattam a szívemen fekvő kezét.
– Nem tudsz helyette okos lenni, kicsi. Vannak dolgok, amiket neki kell eldöntenie, és vállalni a következményeket.
– Tudom – válaszolta halkan, és egy pusziért nyújtotta az ajkát – csakhogy a következmények nem csak őt érintik, hanem mindannyiunkat.
– Igen, ez igaz… de ettől még nem fog megváltozni – mondta a kávéjába bámulva Niall, aki eddig csak hallgatta a beszélgetésünket.
– Sajnos nem – értett egyet vele Louis, és arcát a lapockámba nyomva hatalmasat sóhajtott. – Kurvára nem!



.

42 megjegyzés:

  1. Hejj! Nekem az előző is nagyon tetszett és tényleg nagyon szeretném ha nyáron picit megnőne a száma a részeknek. Én a blogodon fogok függeni mert így is elterveztem, hogy újraolvasom.

    Szóval, naaaagyooon tetszett, a kiscicáltól pedig egyenesen elolvadok! Hozhatják hozzám is! *-* Én pedig Zaynes részeket nagyon szívesen olvasom, hiszen erről nem sokat tudok csak így körüljáróban, nekem nem gond.
    És annyira mázlista vagy, hogy kijuthattál a koncertjükre. Remélem nagyon jól érezted magad! (Mondjuk ha róluk van szó, ki nem?)
    Jó nyarat neked és kellemes időtöltést!
    Nitus xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztosan nem lesz sűrűbb, mint eddig, mert azt egyszerűen képtelenség lenne teljesíteni, tekintettel a 3 blogra, de próbálom tartani az ütemet:)
      Holnap hozzuk el a kiscicánkat, úgyhogy ezután biztos még nagyobb késztetésem lesz a macskás részekre.

      Igen, nagyon szerencsés vagyok, bár minden egyes koncert után úgy érzem, mi nagyon mostohagyerekek voltunk ezen a turnén:((

      Neked is nagyon szép nyarat kívánok, és ezek szerint itt találkozunk;)

      Puszillak

      Törlés
  2. Jujj, én vagyok az első! Juppí!
    Ez a beszélgetés az elején...
    Harry helyében nem bírtam volna röhögés nélkül. X
    Zayn véletlen hívása...
    Megdöbbentő, de őszintén szólva számítottam ilyenre.
    Ami meg Harry pánszexualitását illeti... VAN ESÉLYEM XD igazából nem, mert Lou a kedvencem és amúgyis bezavarna Larry :( összetört a szívem xD

    Hallottam olyan híreket, hogy a Zayn-Lou-N.B. Twitter vita csak a Management készítménye, hogy valahogy véget vesseneke a Zayn őrületnek. Erre annyi a bizonyíték, hogy amelyik képet NB felrakta Twitterre Liam Insta videójára válaszolva "ezt helyettesítsd" szöveggel magáról és Zaynie-ről, az egy régebbi fotó, mert nincs rajta Zayn tetkója a kézfején.
    Nem tudom, miért írom ezt egy szupi sztori kommentjébe, de azt hiszem csak kíváncsi vagyok a te véleményedre is, Becca.

    Én egész nyáron lesni foglak!
    A.B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oyy, nem az első :((

      Törlés
    2. Nem igazán követem a Zaynes eseményeket, és Larryből is csak annyit tudok, amit a kis csoportunkban megosztanak a lányok, de biztos vagyok benne, hogy minden esemény mögött rejlik valami, amiről nem tudunk... iszonyatosan nagy pénzek forognak itt kockán, és túl sok embernek fűződik érdeke ahhoz, hogy manipulálja a közönséget. Manapság mindent manipulálnak, és mi csak azt látjuk, amit láttatni akarnak velünk. Ezért nem is nézek tévét, és nem olvasok újságot sem. :)

      Nem baj, hogy nem lettél első, nekem mind azok vagytok <3

      Én is itt leszek a nyáron, vagy ha nem, akkor az időzítő gondoskodik rólatok ;)

      Puszi.

      Törlés
  3. Becca...nemtudom hol kezdjem, talan ott fogom hogy en imadtam az elsozo reszt es folleg azert mert ertekelem benne a 18+ reszeket, ha nem akarok olyat olvasni ahol az van, felkapom az ocsem egyik kepeskonyvet...szeretem a reszeket ahol elore megy a tortenet (amennyire felek is ezektol) es ugyanugy szeretem (lehet jobban hehehe) ahol csak vannak es cukik es szeretik egymast es az agyba kotnek ki es amiota nallad is Louistop-os a tortenet mar teljesen attszoktam:D szoval pls imadom es kerlek ne fogyatkozzanak meg a reszek a nyari szunetbe mert nem fogom kibirni es zaklatni foglak:D<3
    Ez a resz annyira ők, Harry pont egy kis erzekenylelku nyuszihus akibe egyszeruen szerelmes vagyok enis szoval aki csak egy szeretheto kis bolond aki megissza azt a zold trutyi tirmixot es egy olelgetnivalo kisbeka, imadom Louist aki attment valami apucifarkasba (ha mar Hazz az anyafarkas) aki pedig cinikus (meghalas a humora es ahogy beszelt a kismacskakarol, bar ki ne fekudne Larry agyaba szivesen..hmm...) naszoval es megvedi Hazzt es az a panszexualis resz egyszeruen csodalatos volt (azt tuti ujraolvasom) es szerintem ez a legjobb mindenki legyen azzal akiben megtalaja a lelki tarsat a tobbiek meg kussoljanak:D es Lounak igaza van ha tenyleg megtalalod az igazit (vagy legalabb van benned annyi tartas es tisztelet hogy ne kurj felre, Zaynebaby) akkor nem kell mar mas...mondja aki tul sok nyalas filmet nezett (mee)
    Persze hogy csak Louis turhat harry hajaba...a tobbieknek Lou en is segitek kiverni a fogat:D a pansipos reszen pedig felnevettem mert omg Louis neee:DDD
    Képzeld, most eloszor olvastam el a Zayn reszt es eleg keseru erzes...vagyis szerintem valahol melyen mindannyian onzoseget latunk a dolog mogott, es en nagyon respectelem a nezopontod es nem utalom Zaynt csak meg mindig faj hogy talan felreismertuk vagy nemostudom...es megis hianyzik pedig az o donteseinek a sorozata ez az egesz....szoval en ebbe itt Louissal ertek egyet aki erezheti magat szar baratnak de ezt en sem hagynam hiszen mindenre hatassal van/volt Zayn viselkedese....
    Nagyoon varom a fejlemenyeket es kerlek ne ritkitsd meg a reszeket mert nem kizart h latogathatsz majd a dilihazba:))))
    Puszillak<3
    ~Zsófi
    Ui. Remelem nagyon jol szorakoztatok egy hogy orokre szolo elmeny volt a kocert nagyon szoritottam hogy minden rendbe legyen:)<3 nekedis szep nyarat es pihend ki magad:) szeretlek<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:))))

      Igyekszem tartani a tempót, ha sokan lesztek itt a nyáron, mert tudom milyen, mikor csak vár az ember , de nem jönnek a részek...
      Csak a három blog, plusz a készülő tanítvány folytatás kicsit kinyír... az én életem nem változik attól, hogy nyár van, de azért köszönöm a jókívánságokat.

      Zayn... még mindig rettegek ezektől a részektől, és őszintén megvallva, alig várom, hogy túl legyünk rajtuk, de ez is a történet része, és meg kell írnom valahogy. Mindenki másképp látja, mindenki mást érez, ezért is jelzem, ha ő következik, mert senkit nem szeretnék megbántani az én álláspontommal.

      A 18 +-os részek ugyanúgy hozzátartoznak ezekhez a történetekhez, mint az érzelmi túllengések, az idealizált élethelyzetek, és az örök szerelem...akit bármelyik zavar, nyugodtan olvassa a napi politikai híreket... azon is felbassza az agyát:)

      A cikuságfolyam a kedvencem, több ezer oldalt tudnék írni belőle, és sokan szeretitek, de az az igazság, hogy sajnos nagyon hamar megunja az ember, még akkor is, ha most úgy érezzük, abból bármennyit be tudunk fogadni. De azért lesz belőle bőven mostanában.

      Neked is jó nyarat, és köszönöm, hogy mindig írsz.... fontos ez nekem <3

      Törlés
  4. Egy kis nyugi a SS felfokozott hangulata után. Nagyon tetszett a cicás rész, Harry karakterét szerintem egyre jobban sikerül írnod, mármint én is hasonlóan képzelem, szóval ez nekem nagyon bejön, ahogy alakítod. A Louis-Zayn barátság is nagyon érdekel, én alig várom, hogy odaérjünk a sztoriban ahol robban minden. Lehet, hogy kicsit fájdalmas lesz olvasni, de várom. Remélem, marad mostani rendszer a részeket illetően, mert így szétizgulom magam a következőkig sokszor. Köszi, hogy most így elkényeztettél minket! :)
    Bea

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, itt most viszonylag nyugi van, kivéve a Zaynféle feszkót.... az SS az annyira más, hogy néha két nap kell, mire az agyam átáll a két történet között. Harry karaktere vagy bejön valakinek, vagy nem. Aki a macsó, bunkó, férfias Harryt szereti, akit általában a blogokban írnak, az itt rossz helyen jár... én imádom őt, és beismerem, hogy őrülten dögös, de akkor is egy cukorborsó, aki kontyban és terka néni blúzaiban jár...

      Nincs, mit köszönnöd, ha ti itt vagytok, és írtok, én mindig hozom a részeket, most már úgy érzem ezer éve :))

      Ölellek.

      Törlés
  5. Fuuuh nekem az előző rész meg ez a rész is nagyon tetszett imádom ahogy a Zayn-es részeket írod! remélem nem lesz kevesebb rész a nyáron mert szerintem felvaltva fogom frissiteni ezt a wonderlabet meg a fire selectiont :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem, hogy ne legyen kevesebb. A három blog azért egy héten 4-6 résszel fut általában :)

      Szép nyarat, jó pihenést, és jó olvasást ;)

      Puszi

      Törlés
  6. imàdtam :) ahw a kiscicàs rész annyira cuki *.* itt olvadoztam töle :)
    minden Zaynes részt olvastam eddig imàdom azokat is ahogy irod <3.
    Én itt fogom vàrni hogy hozd a részeket nyàron :)))
    Ui: remélem jòt buliztàl :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenki, aki ír, olvassa a Zaynes részeket...akkor nem is értem, mire ez a nagy hajcihő, hogy állandóan jelölöm. :))

      Azért néha menj ki a strandra, a részek megvárnak, és én is , ígérem ;)

      Puszillak

      Jó volt, de lehetett volna százszor jobb is...:(

      Törlés
  7. Draga Becca!
    En megertem ha ugy dontesz ritkabban hozod a reszeket, de nagyon hianyozna a heti friss. :( Soha nem fogom tudni megunni ezt a tortenetet. Olyan mint pl a fiuktol a Nobody Compares. Nekem az orok. Mindig megelozi valamelyik, peldaul a no control vagy az 18, de olyan nincs, hogy elteljen egy het a nobody compares nelkul.. Most a tanitvany es az ss kicsit kiturta az mtf-t de ettol meg nem birom nelkule. Remelem erted mit dumalok itt ossze.:DD
    A resz eszmeletlen cuki lett es nem gyozom hangsulyozni mennyire tetszik ez a Zaynes megoldas.. Most mar tenyleg egy szavuk se lehet az olvasoknak mert mindent megteszel, hogy ne nyivakoljanak (szebben is kifejezhettem volna magam de nem akarom:P).
    " – Nem, kicsi! Nem érdekel. John jó helyre kerül, mert Mrs. Clier kislánya imádja már most, de nem fogom engedni, hogy Paul egy idegen családba kerüljön, akikről nem tudok semmit. " Istenem, mennyire tunderi itt (is) Hazza!! :D <3 Tokeletes apuka lenne, a gyerekek minden megkapnanak az tuti..
    " – Édesem! Ne hisztizz már! Attól, hogy mi nem ismerjük őket, még lehetnek jó fejek. Nem hiszem, hogy Shantall ajánlotta volna őket, hogyha nem száz százalékosan megbízhatóak. Mindenki tudja, hogy te vagy az anyatigris a családban, és ha valamelyik kis szemétládának nem nyalják ki a seggét, akkor te fogsz bosszút állni. – Nem bírtam ki, hogy ne vigyorodjak el a leíráson, ami teljesen élethűre sikerült.
    – Mi az, hogy kis szemétláda? – erőltettem haragos arckifejezést magamra, visszautalva az előző kijelentés sértő részére.
    – Jaj, bocsánat. Imádnivaló kis rohadékok, akik kicakkozták a függönyt, kihúzták a szálakat a kanapé oldalából, ellopják a kaját a tányéromról, és állandóan befészkelik magukat az ágyunkba, mert halálra kényeztetted őket." Igen, az MTF-be nagyon LouisGirl vagyok. Imadom ezt a gondoskodo, anyatigris Hazzat de Lou az Lou.... Nekem o mindent visz. Es meg kell, hogy mondjam nagyon allergias vagyok a karakterere mert sokszor picsogosnak es lanyonsak irjak le amit utalok, mert szerintem Lou sokkal dominansabb mint Harry. Hazzt pedig neha olyan kobunkora irjak, hogy a kedvem is elmegy tole. Pl.: Dark. Csak Larrysbe olvastam de kifejezetten irrital az a kocsog Hazza. Oszinten, en mar reg pofan vagtam volna. Igen, kurva helyes de nekem o csak ne dumaljon olyanokat amiket ott Lounak mond. Na bocsi, elkanyarodtunk picit, ezzel csak annyit akartam mondani, hogy szerintem tokeletesen eltalaltad a karaktereket. :)
    " – Rohadt nehezen álltam meg, hogy hangosan felnevessek, mert teljesen igaza volt, de ki kellett állnom a kicsikéimért.
    – Nem is igaz! A függöny baleset volt, mert Ringo nem kapaszkodott jól a karnisba, és lecsúszott szegény. Szerencse, hogy nem esett le. " Nagyon nevetek! :D:D Igen, pontosan ilyennek kepzelem Harryt. Imadnivalo.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. " – És mi a pöcsömet keresett a karnison? Szerinted az normális, hogy a macska a karnison áll? És ne gyere nekem azzal, hogy kanárinak képzelte magát. Ezt utoljára a Jégkorszakban vettem be, mikor a mamut azt hitte, ő is oposszum." Ez halali:DD Na Igen. #TeamLou. Imadom a cicakat de Louist jobban es kurvara bejon a nyers stilusa. :D Olvadok.
      " – A kanapé azért lett körömélező, mert nem vetted meg a háromszintes macskajátszót, amin lett volna kókuszköteles kaparófa.
      – Persze… a háromemeletes, négy négyzetméteres kastélyt, ami a nappali felét elfoglalta volna. Ne etess, Hazz, ezek akkor is, csupán a hecc kedvéért, a kanapén éleznék a körmüket.
      Nem hagytam magam, úgy tettem, mintha meg se hallanám." Mint az oreg hazasok. Zabalni valoak. :D Harry annyira edesen ervel.
      " – És azért vannak az ágyadban, mert imádnak, és szeretik az illatodat." XDDD Basszus, tudom mar kurvara unalmas, hogy ezt mondogatom de ez annyira Harry!!!!!!
      " – Ez csak a te számodra mentség. Mert állítólag te is azért fekszel állandóan az én felemen." <3 <3 <3
      " Láttam a szemén, hogy már ő is mosolyog, és igazából nem is mérges, de azért odaléptem hozzá, kettőnk közé szorítottam Pault és George-ot, majd finoman a szájára tapadtam. Louis egyből visszacsókolt, és már a hajamban szaladtak az ujjai, hogy a tarkómon megállapodva húzza magához a fejemet, és a számba dünnyögjön. – Nem fogsz levenni a lábamról egy csókkal, és két rühes macskával." Hat ez nem egy valasztekos elemzes tolem de muszaj vagyok tobbszor leirni, hogy aterezd mennyire komolyan gondolom: Tiszta Louis!! Es kurvara imadomXDD <3
      " Gyorsan a kis csöppségek fülére tapasztottam a kezeimet, és hátraléptem.
      – Ne mondj ilyet előttük, mert sérülést okozol a kis lelkükben. Ők gyönyörű, imádnivaló kis csöppségek, akik arra születtek, hogy kényeztessék őket." Es a kezeit a fulukre tette... :DDD Nem birom. Latom magam elott. Annyira cuki! <3
      " – Igen… hogy MÁSOK kényeztessék őket. Pontosan. Ezért most indulsz, összecsomagolsz két bőröndöt a két tüneményes vakaréknak, hogy ma délután könnyes búcsút vegyünk tőlük, és nem akarok ezen többet vitatkozni. Úgyis kikötötted, hogy heti beszámolót kérsz az állapotukról, képekkel. Aki ezeket befogadja, eleve nem normális, hogy teljesíti a kéréseidet." Dominans Louis. Imadom. Nagyon. Jaj.
      " Kezdtem tényleg beduzzogni, és éreztem, hogy az agyamat elönti a pipa. Louis is láthatta megváltozott arckifejezésemet, ezért odalépett, két ujjal megcirógatta George fejét, aztán lábujjhegyre állva puszilgatni kezdte a szám sarkát.
      – Édesem… Cica! Ne vesszünk már össze ezen. Jó helyük lesz, és muszáj rabszolgát találnunk nekik. Hétvégén utazunk, és csak Alfit vihetjük magunkkal. Tudtuk előre, hogy nehéz lesz megválni tőlük, de ez az élet rendje – csitított, és két kézzel megfogta a derekamat, hogy magához húzzon. – Hidd el, mindegyiknek isteni személyzetet találtál. Tudom, hogy téged ez nagyon megvisel, de az ő érdekeiket nézd. Remek életük lesz." Ez mar kezd beteges lenni... Tudom, hogy kurvara erzekeny ember vagyok, de az, hogy ennyitol is konnyek gyulnek a szemembe mar engem is kiakaszt. Hisztis picsa leszek basszus, de ezt nem lehet kibirni!!! Amugy annak a nevtelem komizonak aki szerint Harry sokat sir, annak szivesen megmutatnam en mennyire erzekeny vagyok. Harry helyeben mar szemem se lenne, ne vicceljunk.
      " Nem válaszoltam, csak lehajtott fejjel indultam az emeletre a két macskakosárért, amibe betettem a játékaikat, egy-egy puha takarót, amiből mind az öt sorra került már, hogy a kis család éjjelente át azon bújjon össze, így majd hazai illatokkal és az otthon emlékével felruházva nyújtson menedéket a félelmetes új világban, ahová kerülnek." Gondoskodo Hazza. <3

      Törlés
    2. Zaynes resz, de hulye leszek nem olvasni.:P
      " – Hahó, cimbi! – szóltam bele üdvözlésképpen, de csak halk szuszogás volt rá a válasz. – Zayn! – szóltam bele ismét, de furcsa zörejeket, és beazonosíthatatlan hangokat hallottam csupán. Eltartottam a telefont, ismét a kijelzőre néztem, de a vonal élt, és ismét meggyőződtem róla, hogy a hívás Maliktól érkezett. Visszaemeltem, mikor egy nagy nyögés, és apró sikkantások ütötték meg a fülemet. „ Ó, igen. Isteni! Ne hagyd abba!” – nyöszörgött egy női hang, és bár nem hallottam kristálytisztán, de az biztos, hogy nem Perrie volt, mert ez egy mély, szinte férfias hang volt, míg Perrie kedves, csilingelő szopránját már jól ismerem.
      Újabb öblös nyögések, ezúttal Zayntől, és részegnek tűnő, vontatott szavak. „Neeem hagyom abba…nyugi… addig kúrlak, amíg akarod!”" Uhf, azert vicces ha ez forditva tortnet volna es mondjuk Zayn veszi fel a telefont es Larryt hallja szeretkezni olvadnek de igy tok nem birom. :DD Pedig igazan nem szeretem Perriet, szoval nem ot sajnalom... Csak fura.
      " – Ki az? – kérdezte, és elém lépett. Mikor meglátta a fejemet, én pedig automatikusan átnyújtottam neki a telefont, összehúzott szemöldökkel hallgatott bele, aztán olyan arckifejezést vett fel, mint aki valami szörnyűséget lát, vagy hall. Ő is leengedte a készüléket, megnézte, ki a hívó, és mikor rájött, hogy Zayn az, a szemöldökei a homlokára ugrottak, ami ráncokba szaladt, és kérdőn nézett rám." :DDD Most eszembe jutott amikor A Tanitvanyba Louis veletlen megfogja annak kigyonyaku titkarnonek a mellet es aztan hirtelen elrantja.:D Annyira cuki!!!!!!!!
      " – Bár én nem meleg vagyok anyám szerint, csak pánszexuális. – Néztem az ismét felszökő szemöldököket, és az jutott eszembe, mennyire imádom ezt az arcot." Szerintem Harry meleg, Louis pedig panszexualis. Jo, oke engem senki nem kerdezett de azert gondoltam leirom.XDD " – Hogy mi? – kérdezett vissza.
      – Pán-szexu-ális… – tagoltam, aztán elvigyorodtam. – Olyan ember, aki nem az alapján választ párt, hogy milyen nemű, hanem hogy kiben leli meg a lelki társát.
      – Igen? – nézett rám furán, de közben becsukta az ajtót, és közelebb lépett.
      – Igen – mondtam határozottan.
      – Tehát mostantól a nőkre is féltékenykedhetek? – kérdezte furán méregetve.
      – Nem. Neked nincs kire féltékenykedned. Én már megtaláltam, és hozzá tartozom.
      Louis arcán széles mosoly terült szét, miközben hozzám lépett, az orrát a nyakamba fúrta, és puszilgatni kezdett.
      – És ha elmúlik? Ha már nem fogsz így szeretni? – kérdezte, és hallottam a hangján a bizonytalanságot.
      – Nem múlik el… ez nem egy nátha! – vágtam rá kapásból, mire felnevetett.
      – Ajánlom is! Mert ha eszedbe jutna valaki mással pánsípozni, én kiverem az összes fogát, hogy jobban tudjon fújni – közölte szárazon, és közben a hátamat simogatta az egyik kezével, a másikkal pedig elhúzta a hajamat, hogy jobban hozzáférjen a nyakamhoz. "
      JELENTEM,UJ KEDVENC RESZ!!!! Cuki es vicces es ahjjjjjj. <3 Es Annyira Louis....... Jo mar en is unom magam, csak na.
      " – Most kifejezetten hasonlítasz Dagobert bácsira a Kacsamesékből! – mondta még mindig röhögve, és bele akart borzolni a hajamba, de elkaptam a csuklóját.
      – Mindennek van határa! Legyen eszed! – szóltam rá erélyesen.
      – Óóó, szóval csak Louis borzolhatja össze a tökéletes loboncodat – állapította meg.
      – Pontosan! – szólt Louis rekedtes hangja a hátunk mögül, ahogy odalépett hozzám, átölelte a mellkasomat, és egy nagy cuppanóst nyomott az arcomra." Ijajjjjjjjj. Igy van. Csak Louis. Ugy imadom oket. Nagyon-nagyon.

      Törlés
    3. " – Na, mi volt? Mit mondott?
      – Röviden? Hogy semmi közöm hozzá, ne szóljak bele a magánéletébe, és egyáltalán, hogy merem számon kérni, mikor nem vagyok se az apja, se a bátyja, se a nője.
      Ahogy elmondta, kicsit megvonaglott a szája széle, amiből tudtam, hogy fájdalmas beszélgetés lehetett, és Zayn cinikusan válaszolt, ami ellen – mint tudjuk –, nincs ellenszer." Se a batyja.. Auuu. Ez nekem is fajt baszki. Zayn, ne legyen mar retard!!!! Utalom ha hulye. Es az a baj, hogy mostanaba egyre tobbszor az. De legalabb Larry korul kezd minden rendbe lenni *lekopogom*. Imadtam Becca es teged is imaaaadlak.^^ <3

      Törlés
    4. A heti friss, az alap.... de majdnem két rész szokott becsúszni hetente... az, hogy minden héten lesz rész, az nem kérdéses!!!

      Tudod mit szeretek a kommentjeidben? A száraz humorodat : szebben is kifejezhettem volna magam, de nem akarom.... ilyeneken percekig tudok röhögni:))

      Nem tudom, ki nyivákolhatott anno, mert aki ír, az mind olvassa a Zaynes részeket, úgyhogy néha felesleges cécónak gondolom a jelölést, de megígértem, így lesz, és kész.

      A másik fétisem, mikor bármiről eszedbe jutnak tanítvány részek...Borka szokta ezt csinálni velem....de te rosszabb vagy, mert van mikor SS-t, vagy MTF-et idézel, amitől kifekszem, szó szerint.

      Várom a keddet, egész nap Larryt fogjuk gyomrozni,,,remélem jól bírja majd.

      Puszillak.

      Törlés
  8. halihóóó<33
    a tegnapi este gyilkos volt de imádtam*-* istenem annyira boldogok és felszabadultak voltak..jajjj<3333
    kiaza hülye aki pont a nyári szünetben hagyná abba az olvasást?? azt vártam h legyen már szünet és akkor végre nem leszek elmaradva a kommentekkel*-*
    gyerekek ne idegesítsetek!!! mindenki érjen rá!!!
    Harryn besírok baszki:DDD
    ,,Mindenki tudja, hogy te vagy az anyatigris a családban, és ha valamelyik kis szemétládának nem nyalják ki a seggét, akkor te fogsz bosszút állni. "--mért képzeltem el Harryt ahogy felszerelkezve megy bosszút állni???
    mért van az hogy "veszekednek" de még eztis olyan kurvaaranyosan csinálják hogy belehalok*-*
    imádom a humorod hihetetlen vagy istenem<3:DD áhh ezt az egész párbeszédet kijelölném legszívesebben a francba mert úgy tökéletes ahogy van*-*
    amúgy ez kajak igaz, a mcskának vehetsz akámilyen luxus házat igyis úgyis a cuccaidon fogja élezni a körmét...
    ,,– Jaj, bocsánat. Imádnivaló kis rohadékok, akik kicakkozták a függönyt, kihúzták a szálakat a kanapé oldalából, ellopják a kaját a tányéromról, és állandóan befészkelik magukat az ágyunkba, mert halálra kényeztetted őket. – Rohadt nehezen álltam meg, hogy hangosan felnevessek, mert teljesen igaza volt, de ki kellett állnom a kicsikéimért.
    – Nem is igaz! A függöny baleset volt, mert Ringo nem kapaszkodott jól a karnisba, és lecsúszott szegény. Szerencse, hogy nem esett le.
    – És mi a pöcsömet keresett a karnison? Szerinted az normális, hogy a macska a karnison áll? És ne gyere nekem azzal, hogy kanárinak képzelte magát. Ezt utoljára a Jégkorszakban vettem be, mikor a mamut azt hitte, ő is oposszum.
    – A kanapé azért lett körömélező, mert nem vetted meg a háromszintes macskajátszót, amin lett volna kókuszköteles kaparófa.
    – Persze… a háromemeletes, négy négyzetméteres kastélyt, ami a nappali felét elfoglalta volna. Ne etess, Hazz, ezek akkor is, csupán a hecc kedvéért, a kanapén éleznék a körmüket.
    Nem hagytam magam, úgy tettem, mintha meg se hallanám.
    – És azért vannak az ágyadban, mert imádnak, és szeretik az illatodat.
    – Ez csak a te számodra mentség. Mert állítólag te is azért fekszel állandóan az én felemen. "--okééé nembírom ki túl fantasztikus ez a jelenet és párbeszéd ahhoz h kihadjam<33333
    látom ezt a jelenet és belefulladok a szivárványbaa<33 annyira édesek én meg olyan kibaszott irigy vagyok rájuk<33 még mindig szerelmes vagyok a szerelmükbe*-*
    ohh engem levenne a lábamról:33
    lábujjgegyre állt*-* istenem látom magam előtt és ahwwwwwww
    szegény Hazz:c tökéletesen átérzem nálunk ugyanez volt amikor a nyulaimat vitték el...
    fogadjunk kurvára de fogadjunk hogy az ő volt! tudom nemakarom lelőni a poént de fogadjunk h ő volt ott..
    Zayn bazdmeg az istenedet h nem bírsz tényleg magaddal...kinem állhatom azt a szőke libát de akkoris ez azért már durva....
    ,,– Tudod milyen. A maga módján szereti Perriet, és ragaszkodik hozzá, de szerintem ő képtelen teljesen elkötelezni magát.
    – Akkor nem Pezz az igazi! – nézett rám Louis a kinyitott hűtőajtó mellett, és egy pillanatra ellágyult a tekintete.
    – Vagy csak Zayn valamiért képtelen a kötődésre. "--a franc kivan már vele tényleg....áhhh megint csak felhúzom magam rajta...ha Pezz lenne az igazi rohadtul de képes lenne elkötelezni magát...ez nemes egyszerűseggel rohadtul de arról szól h Perrie neki a kis biztos pontja amibe kapaszkodhat és akihez futhat ha baj van...ez az én véleményem azok alapján amit írsz lehet tévedek de ezvan...pontosan tudja h az összes többi cafkával képtelen lenne normális kapcsolatra mert ők csak a hírneve miatt lennének vele...mondjuk Perrie is csak ezért van vele...de mind1...amúgy is egy nő nem ilyen hülye h nem veszi észre ahogy a párja 60ezerszer kefél félre...ez pontosan arról szól h aza kis hülye nem akar egyedül maradni..mert igen bármelyik nőt megkapatná de ebben mégis mi a kihívás..mind1 befejeztem....elegem van...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ,,– Tehát mostantól a nőkre is féltékenykedhetek? – kérdezte furán méregetve.
      – Nem. Neked nincs kire féltékenykedned. Én már megtaláltam, és hozzá tartozom.
      Louis arcán széles mosoly terült szét, miközben hozzám lépett, az orrát a nyakamba fúrta, és puszilgatni kezdett. "--jajjjj<3333
      ,,– És ha elmúlik? Ha már nem fogsz így szeretni? – kérdezte, és hallottam a hangján a bizonytalanságot.
      – Nem múlik el… ez nem egy nátha! – vágtam rá kapásból, mire felnevetett.
      – Ajánlom is! Mert ha eszedbe jutna valaki mással pánsípozni, én kiverem az összes fogát, hogy jobban tudjon fújni "--1.hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni?? istenem nézzetek már magatokra..a kapcsolatotok minden hülyeséget tiltást ellenkezést mélypontot és szakítást túlélt tényleg még mindig ezen idegskedtek h mivan ha elmúlik..atyaviláág... 2.SÍROK imádom Lout és aztis ahogy írod..mert annyira ilyennke képzelem el<3
      igen Hazz ebben rohadtul egyetértünk..énis imádom a humorát..Beccaét is:33
      ,,Szerintem én vagyok a legnagyobb rajongója. "--azthiszem ezzel senki nem verseynezhet:DD
      ,,– Ez mi volt?
      – Zayn tegnap véletlenül benyomta a telefonját, és felhívta Lou-t, miközben valami csajt kefélt – sommáztam a történteket, mire Niallnek a szokásosnál is nagyobbra kerekedtek a szemei, és eltátotta a száját.
      – Mármint… hogy hallani lehetett… ahogy… ?! – A feje átment céklaszínűbe, és láttam, hogy teljesen zavarba jött."--*tücsökciripelés* nemtudom..most elgondolkoztam és nemtudom... vagy óriási nagy hülyeségre gondolok vagy nem...mondjuk azt mondtad nemtudod beleírni de hát kiudja...hmmmmmmmmmmm most megfogtál..annyira rohadtul kétértelmű ez a reakció...namind1...
      zöldtrutyi fúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
      mondjuk annyira eltudom illik Hazzhez szóval simán kinézem belőle h ezt a bleeet issza
      csak nehogy átmenjen Shrek kinézetbe a sok zöld ízétől
      ,,– Hogyne! Minden szart, amit a hűtőben találok, és megbolondítom egy kis spenóttal, hogy ilyen szép, libafos színe legyen "--igen éreztem h ez lesz a titkos recept....
      ,, – mondta mosolyogva, mire Niall akkorát röhögött, hogy belesajdult a fülem. Próbáltam a legvérfagyasztóbb pillantásommal nézni rá, de ettől csak még jobban bepörgött, és már a pultot csapkodta, annyira kacagott. – Most kifejezetten hasonlítasz Dagobert bácsira a Kacsamesékből! – mondta még mindig röhögve, és bele akart borzolni a hajamba, de elkaptam a csuklóját. "--hallom a nevetését és látom magam előtt a kis hülyét és istenem de édes<33
      ,,– Mindennek van határa! Legyen eszed! – szóltam rá erélyesen.
      – Óóó, szóval csak Louis borzolhatja össze a tökéletes loboncodat – állapította meg.
      – Pontosan! – szólt Louis rekedtes hangja a hátunk mögül, ahogy odalépett hozzám, átölelte a mellkasomat, és egy nagy cuppanóst nyomott az arcomra. "---kihalok ettől...az, lobonc! amit lekéne vágni mert kezd katasztrofális méreteket ölteni és egyszer csak arra leszünk figyelmesek h életre kel! Lou<33 kis féltékeny és birtoklóó borsóm<3
      ,,Ahogy elmondta, kicsit megvonaglott a szája széle, amiből tudtam, hogy fájdalmas beszélgetés lehetett, és Zayn cinikusan válaszolt, ami ellen – mint tudjuk –, nincs ellenszer"---nem én erre nem...nem akarom...mért fáj ez még mindig ennyire? valaki igazán megmagyarázhatná végre...
      ,, Lou ölelése még erősebb lett, és a vállamra hajtotta a fejét. Odabújtam hozzá, és megsimogattam a szívemen fekvő kezét. "--:((
      ,,– Nem tudsz helyette okos lenni, kicsi. Vannak dolgok, amiket neki kell eldöntenie, és vállalni a következményeket.
      – Tudom – válaszolta halkan, és egy pusziért nyújtotta az ajkát – csakhogy a következmények nem csak őt érintik, hanem mindannyiunkat.
      – Igen, ez igaz… de ettől még nem fog megváltozni – mondta a kávéjába bámulva Niall, aki eddig csak hallgatta a beszélgetésünket.
      – Sajnos nem – értett egyet vele Louis, és arcát a lapockámba nyomva hatalmasat sóhajtott. – Kurvára nem! "

      Törlés
    2. --annyira nemtudok már mint mondani..piszkosul fáj és irritál a tudat h nem tehettünk ellene semmit...hogy ők se tudtak ellene tenni semmit...ez még mindig aza "hogy lehet az h egy ember milliókat volt képes megmenteni, de milliók nemtudtak egyetlen egyet?"... amúgy a vége ismételten zseniális lett ugye tudod? mert minden amit elértél vele az az h az olvasó az utolsó szavak után csak 10 percig bámulja a kijelzőt és próbálja megemészteni az egészet...egy annyira rohadt erős befejezés volt...vagy csak én érzem annak? mind1 én annak érzem..

      ZSENIÁLIS...ez minden..ez még mindig megse közelítia valódi jellemét a sztorinak de kezdtetnek megfelel...hihetetlen érdekes és részben üdítő (jó ez így elég érdekesen néz ki mert iszonyat fájdalas is de mind1) olvasni a Zayn részeket mert mindig is kíváncsi voltam vajon mások mit gondolnak erről az egészről vagyhogy mások h látják érzik élik át... mais újranéztem az 18 és no control videókat és elgondolkoztam h Becca vajon mit lát bele ebbe vajon ő mit gondol erről az egészről..és khmmmmmmmm alig várom már h ott tarttsunk a blogban h olvashatom a véleményed khmmmmmmmm (igen ez egy enyhe célzás volt<3333)
      csodálatos vagy köszönöm hogy írod és lassan nálam is érik már azaz újraolvasás<3
      remélem sikerül összehozni valami talit a nyáron:33
      millió ölelés és puszi: Dóri :*

      Törlés
    3. Szia, Dóri:)

      Köszönöm a sok-sok csodás kommentet, tudod nekem ezek nyújtják azt az örömöt, mint nektek a részek.

      Igen, a Zaynes részek elég nehézkesek... színvedek velük, és mindig azon rugózom, mit és hogyan írjak meg... egyrészt muszáj hogy fájdalmas legyen, különben minek írnám bele? De nem akarok senkit megbántani... na mindegy, én kiírtam, mindenki eldönti, bírja-e, akarja-e vagy sem... nem tudok mindenkinek megfelelni, sajnos erre rá kell döbbennem előbb-utóbb...

      Igen szerveződik valami, majd írok róla hamarosan.

      A macskás részek a kedvenceim, komolyan....egész könyvet tudnék írni belőlük,.,,, és a larry beszélgetések, mikor kicsit kötözködnek... abból is...csak nálam mindig nagy szex lenne a vége, amit sokan kifogásolnak...sokszor az ujjam megáll a billentyűzet fölött, és erőszakot kell elkövetnem magamon, hogy ne írjak megint erotikus részt. ez van.

      Puszillak.

      Törlés
  9. Na ne már ritkábban...inkább gyakrabban kéne rész nyáron.Úgyis mindenki pihenget és táborokban meg fel tud jönni telóval.És ne törődj azokkal,akiknek nem tetszik és meg se indokolják,hogy miért!A többség imádja és én is <3
    Mert egyszerűen rohadt jó.
    Az elején eszméletlen cukik a macskákkal.
    "Láttam a szemén, hogy már ő is mosolyog, és igazából nem is mérges, de azért odaléptem hozzá, kettőnk közé szorítottam Pault és George-ot, majd finoman a szájára tapadtam."--jajj,Istenem cicák,miközben csókolják egymást,végem
    " Louis egyből visszacsókolt, és már a hajamban szaladtak az ujjai, hogy a tarkómon megállapodva húzza magához a fejemet, és a számba dünnyögjön. – Nem fogsz levenni a lábamról egy csókkal, és két rühes macskával. "--dehogynem! :)
    "Gyorsan a kis csöppségek fülére tapasztottam a kezeimet, és hátraléptem.
    – Ne mondj ilyet előttük, mert sérülést okozol a kis lelkükben. Ők gyönyörű, imádnivaló kis csöppségek, akik arra születtek, hogy kényeztessék őket."---Nem tudok szó nélkül elmenni amellett,hogy milyen brutálisan cuki a kép,ahogy Hazz a cicák fülére szorított kézzel szeretetteljesen dünnyög.Sérülést a kis lelkükben na nee...én tudtam,hogy Harry elég lányos lett,de ennyire?! Az utóbbi időben egyébként a valóságban is ilyen lett,szóval remekül ábrázolod,de nekem még mindig kicsit furcsa ez és hozzá kell még szoknom...a régi stílusa sokkal jobban bejött.
    A telefonhívás meg jajj.Hát ez komolyan elég kegyetlen.Én mondjuk nem nagyon vagyok oda Perrie-ért,de sajnálom szegényt.
    " – Bár én nem meleg vagyok anyám szerint, csak pánszexuális. – Néztem az ismét felszökő szemöldököket, és az jutott eszembe, mennyire imádom ezt az arcot.
    – Hogy mi? – kérdezett vissza.
    – Pán-szexu-ális… – tagoltam, aztán elvigyorodtam. – Olyan ember, aki nem az alapján választ párt, hogy milyen nemű, hanem hogy kiben leli meg a lelki társát."--lehet,bár nekem az az elképzelésem,hogy Harry biszex,de ezt csak ő tudja.
    "– Nem. Neked nincs kire féltékenykedned. Én már megtaláltam, és hozzá tartozom. "--bizony,bizony,ez így is marad.
    "– Kérsz egy pohár zöld trutyit is? – kérdezte, én pedig bólintottam, mire undorodva a turmixgéphez indult, és előszedegette a hozzávalókat, hogy elkészítse a világ legfinomabb turmixát, amit csak nekem csinál."---mi ez a fos? :D Hát az biztos,hogy csak neki csinálja.Nincs mégegy mazochista aki ilyet megenne.Spenóttal,jesszusom.Mondjuk én ma ettem történetesen sült banánt agyoncukrozott madártejjel(ami vaníliafagyi akart lenni) úgyhogy azt hittem,ennél undorítóbb nincs,de azért ez a Harry-féle turmix vetekedhet vele.
    "– Óóó, szóval csak Louis borzolhatja össze a tökéletes loboncodat – állapította meg.
    – Pontosan! – szólt Louis rekedtes hangja a hátunk mögül, ahogy odalépett hozzám, átölelte a mellkasomat, és egy nagy cuppanóst nyomott az arcomra. "--Én is bele akarok túrni a loboncába!!!Egyébként pedig ez nagyon aranyos.
    Szép nyarat,jó pihenést!! (Jesszus,ez tökre úgy hangzott,mintha az igazgató mondaná évzáró végén :) )
    Ölel:Emse




    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja és köszi,már meggyógyultam.Az osztálykirándulás egyébként pocsék volt,de túléltem :)

      Törlés
    2. Pocsék osztálykirándulás??:O:O Ez nem hangzik valami jól... Örülök, hogy már meggyógyultál legalább.

      A barátnőm iszik ilyen zöld turmixot, ma rakott fel képet, és azt írta sóska is volt benne... a gyomrom összeugrik, ha eszembe jut. Imádom a sóskát, de csak fasirttal és krumplipürével...

      Nem lesznek ritkábbak, amíg itt vagytok, olvastok kommenteltek. Ha elmarad sok olvasó (látom a statisztikából) akkor picit ritkábban teszem majd fel a részeket, de egyelőre mindenki a fedélzeten:)

      Nem lesz pihenés a nyáron, rengeteg a dolgom, sőt.... most úgy látom, rosszabb lesz, mint általában, de nem baj... én szeretem, ha el vagyok foglalva.

      Az a cicafülbefogós rész csak vicc volt Harry részéről..azt hittem ez azért kiderül a párbeszédből, de ha nem, akkor most szólok, utólag;) Hazz csak azért mondta, hogy Louist bosszantsa egy icipicit ...

      Imádlak, neked is jó nyarat. Puszi

      Törlés
  10. Hm...... Ennivalóak !!! Hazza és a cicamániája pazar :D annyira aranyos. Uh egy ilyen hívásnak én se örülnék :/ főleg hogy utána jól leteremt az illető. Niall, Niall, Niall, drága Niall, ne hidd hogy nem vettem észre ! Te és Zayn ? Ugye nem ! Már te is elveszted a fejed.
    Drága Becca remélem a nyár folyamán is hozol csomó ilyen klassz részt! Imádom ahogy írsz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem, drága Mag Megy, remélem itt lesztek, hogy olvassátok. Harry és a macskák a fétisem,,,persze, csak Larry után.
      Niall kicsit megborult a dolgon, de azért ez megbocsátható szerintem ;) Az vesse rá az első követ, aki nem érzett volna hasonlóan a helyében. :P:P

      Jó pihit, és szép nyarat. <3

      Törlés
  11. Pansip xdddddd hat te hulye vagy xdddddd
    Jaj annyi mindent akarok meselni, de nem tudok most hirtelen semmit irni. Zsibbad a fel arcom a fogszabalyzotol. Meg a vigyorgastol. A fogszabalyzoban vigyorgastol.
    hat istenem mar mennyire edesek!!!!! Nekem adhatnak a cicakat, csak apum allergias rajuk lel
    az a baj, hogy igy, hogy kihagyom a zaynes reszeket, tok rovid :( en nem sokat leszek a nyaron (utazo nagykovet,ahogy te mondtad:D), de azert jo lenne, ha mikor itthon vagyok olvashatnek egy nehany reszt egybe....:)
    Danival amugy mi van? Miota bekerult nem lattam nagyon....
    aztabudosretkesmarosuristenit hat nem lefejelem az ablakot
    Jaaaj olyan jo volt a bankett! Penteken ugye ballagtam, es utana este bent "aludtunk" a suliban, es kb 1 orat aludtam csak, aztan hazajottem es konkretan ataludtam a szombatot:D
    Jaj nagyon fognak hianyozni....
    Ugyhogy pls karpotolj a tomor cukisaggal ami innen arad*-* koszi
    szep nyarat
    xxHori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Búcsút intek neked, és várlak vissza ősszel, bár azért remélem, hébe-hóba benézel, ha erre jársz.

      Dani megvan, sokat dolgozik, és a szabadidejét a strandon tölti, de szerintem ha írtok neki a csopiban, mindig válaszol...

      Szép voltál a ballagáson, néztem a képeket ;)

      Örülök, hogy jól sikerült a bankett, és a bent alvás is, azután nyilván átalussza a napot az ember.

      Nem ígérek tömör cikuságot, vagyis neked de, mivel a Zaynes részeket kihagyod.

      Szép nyarat, vigyázz magadra. Puszi <3

      Törlés
  12. Ziall...miert van ilyen Ziall erzesem? Vmi Ziall one shotot olvasok...lehet mindenben ezt latom mar o.O xd
    Ja es lehet egyik reszhez mostanaban nem komiztam szoval bocsi de most itt vagyok, depisen a koncert ota szoval ez a cukisag jol jott, tudom am h Louis is ugyanugy odavan a kis falatkakert^^ emlekszem ám mikor az esoben rohangalva sirva kereste Alfonst a pici Alfonst
    ohhh ujraolvasas gyanus ez a blog, itt a nyar jol fog jonni a forrosagba vmi meg melegebb xd
    komolyra orditva a sot nehogy ritkabban jojjenek a reszek hejj megverem aki nem kommentel!
    Jonyarat es szep napot meg gyonyoru estet( jelenleg az van) puszi&oleleles...+ tovabbi jokivansagok❤
    ---little♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem lesz Ziall, azt előre megmondhatom... amíg az életben nem lesz Ziall, vagy sok-sok arra utaló jel , de erre mostanában nem számíthatunk... ez Niall részéről csak egy kis botlás volt...amit megértek teljesen. ;)

      Nem jönnek ritkábban, hisz mindenki azt jelezte, hogy egyelőre itt van, és várja őket.
      nagyon édes vagy, és hihetetlenül jól estek a kedves kívánságok. neked is hasonlóan jó dolgokat kívánok, és várlak vissza;)

      Pusziii <3

      Törlés
  13. Drága Becca!
    Nyugodtan jöhetnek ugyanolyan sebességgel a részek nyáron is,sőt én személy szerint azt se bánnám ha több jönne, mert úgy is nagyrészt unatkozni fogok a nyáron, nem terveztem túl sok mindent:). Úgyhogy én úgyis az írásaidra fogok ráfüggni. :))
    A rész valami tökély lett.. :D Én a kiscicákon és azon a beszélgetésen az elején kinyúltam.. hihetetlen mennyire édesek, olyanok mint egy nagy család.:DD
    A Zayn-es részeket is tökéletes írod, én mindig elolvasom őket mert nem hagynám ki a mesteműnek ezt a részét sem.:D
    Nem tudom mikor tudok írni legközelebb, mert kiveszik a mandulám (így vén koromra) úgyhogy irány a kórház, de roppantmód boldog lennék ha arra jönnék fel legközelebb hogy mindkét blogon új rész érkezett*-----*
    Szép nyarat neked!!:*
    xoxo, Szofi<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szofim! <3

      Hoznék én naponta, ha csak ez lenne a dolgom. De sajnos ez nem az az élet:( Azért igyekszem, hogy ne szenvedjetek hiányt, de a három blog nagyon sok... és muszáj mással is foglalkoznom.

      Óóóóóó...manulaműtét-.... nem irigyellek, de azért ne ijedj meg tőle... pár nap alatt rendbe jössz, de lesznek nehéz napok:(( Kitartás, és gondolj arra, hogy többé nem lesz mandulagyulladásod. :) Sokat gondolok rád, és küldöm a gyógyító energiát <3<3

      Törlés
  14. Van egy kifogásom, hogy miért nem írtam eddig.. ; újraolvastam. De most elértem ide, és....... wow! Egyszerűen fantasztikus az egész, nem is emlékeztem, hogyan kezdődött minden, de most már teljesen világos a történet. Imádom! Zseniális! És én is örülnék, ha a nyárra megmaradna ez a tempó!!!:)
    Szép nyarat!:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj de aranyos vagy... már én sem emlékszem, de nem is merem újraolvasni, pedig ideje lenne kijavítani. :))

      Köszönöm a dicséretet, hidd el, ez most is ugyanolyan jól esik, mint egy éve, mikor elkezdtem ezt az egészet...

      Hozom a részeket, már kinn is van a kövi.

      Puszillak. <3

      Törlés
  15. Beccaaa Drága Becca!!! ♥ Sziiia sziiia :) Na most először is elnézést, hogy csak most, de itt vagyok teljs erővel már kialudtam magam mondhatni és itt vagyok Másodszor na hé hé hé álljunk meg egy szóra..ki nem volt légedett az előzővel hozom a fűrészt..Mi az, hogy valakinek nem tetszett ..szándékosan csinálja de megfogja járni Közben meg folyik a nyála miközben olvassa tudom én látom... Szóval várom szivesen elbeszélgetek vele ...... Fhúuu....
    Na akkor most úgy ahogy megnyugodtam és készülök a halálra, mert te gyilkos vagy!!!

    "– Nem, kicsi! Nem érdekel. John jó helyre kerül, mert Mrs. Clier kislánya imádja már most, de nem fogom engedni, hogy Paul egy idegen családba kerüljön, akikről nem tudok semmit.
    – Édesem! Ne hisztizz már! Attól, hogy mi nem ismerjük őket, még lehetnek jó fejek. Nem hiszem, hogy Shantall ajánlotta volna őket, hogyha nem száz százalékosan megbízhatóak. Mindenki tudja, hogy te vagy az anyatigris a családban, és ha valamelyik kis szemétládának nem nyalják ki a seggét, akkor te fogsz bosszút állni."-AWHH ♥ kezdődik a halálom kezdődik a kiscicák akarok én is egyet légysziiiii XDDD "kis szemétládáknak nem nyalják ki a seggét,akkor te fogsz bosszút állni" :D :D Jó oké éjszaka 0:20-kor a földön fetrengek :D ez kész
    – Nem bírtam ki, hogy ne vigyorodjak el a leíráson, ami teljesen élethűre sikerült.
    "– Mi az, hogy kis szemétláda? – erőltettem haragos arckifejezést magamra, visszautalva az előző kijelentés sértő részére.
    – Jaj, bocsánat. Imádnivaló kis rohadékok, akik kicakkozták a függönyt, kihúzták a szálakat a kanapé oldalából, ellopják a kaját a tányéromról, és állandóan befészkelik magukat az ágyunkba, mert halálra kényeztetted őket." -"-Jaj bocsánat imádnivaló ks roadékok" :D :D sírok oké ennyi szerintem kihívják rám a rendőröket :D csendháborítás miatt :D
    Muszáj ez a kötelességed, még ha nincs is igazad a kis rohadékokat senki nem szidhatja :D
    Becca jó oké hagyjál békén :D :D ha elvisznek és bezárnak valahová, hogy magában nevet,mint egy full idióta én megmondom, hogy te tetted :D
    "– És mi a pöcsömet keresett a karnison? Szerinted az normális, hogy a macska a karnison áll? És ne gyere nekem azzal, hogy kanárinak képzelte magát. Ezt utoljára a Jégkorszakban vettem be, mikor a mamut azt hitte, ő is oposszum. "-A világ legnormálisabb dolga kérlek :D Most miért neee Louis kérlek :D :D xdd én is pingvinnek képzelem magam pl most is szóval no big deal na jól van szerintem ki kellene mennem a levegőre mert itt halok meg :D XDD Jégkorszak o egyébként oposszum volt :D kisit nagyra nőtt
    Háromszintes macskajátszó??!!! Harry komolyan olyat nekem is beszerezhetnétek bassza meg :D
    "– És azért vannak az ágyadban, mert imádnak, és szeretik az illatodat.
    – Ez csak a te számodra mentség. Mert állítólag te is azért fekszel állandóan az én felemen. "-Awh ♥ :) Most ha én azt mondom, hogy ezeket a dolgokat a kis vitákat,amikből aztán olyan vattacukorság lesz meg nyalóka meg rózsaszínfelhő meg mindeeen, ezek annyira előttem vannak mint a brokkoli meg a zöldségek,ahogy Lout tömi vele Louis meg elbújik valahová és előszedi a rágcsálnivalóját Jaaj édeseim vagy amivel ma nyírtál ki csopiban avíz a kendő jaaaj istenem meg fogok halni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "– És azért vannak az ágyadban, mert imádnak, és szeretik az illatodat.
      – Ez csak a te számodra mentség. Mert állítólag te is azért fekszel állandóan az én felemen. "-Awh ♥ :) Most ha én azt mondom, hogy ezeket a dolgokat a kis vitákat,amikből aztán olyan vattacukorság lesz meg nyalóka meg rózsaszínfelhő meg mindeeen, ezek annyira előttem vannak mint a brokkoli meg a zöldségek,ahogy Lout tömi vele Louis meg elbújik valahová és előszedi a rágcsálnivalóját Jaaj édeseim vagy amivel ma nyírtál ki csopiban avíz a kendő jaaaj istenem meg fogok halni
      "Láttam a szemén, hogy már ő is mosolyog, és igazából nem is mérges, de azért odaléptem hozzá, kettőnk közé szorítottam Pault és George-ot, majd finoman a szájára tapadtam."-Ohh Jézusoom ♥ :") vááááá vááá vááá
      Louis egyből visszacsókolt, és már a hajamban szaladtak az ujjai, hogy a tarkómon megállapodva húzza magához a fejemet, és a számba dünnyögjön. – Nem fogsz levenni a lábamról egy csókkal, és két rühes macskával.
      Gyorsan a kis csöppségek fülére tapasztottam a kezeimet, és hátraléptem.
      "– Ne mondj ilyet előttük, mert sérülést okozol a kis lelkükben. Ők gyönyörű, imádnivaló kis csöppségek, akik arra születtek, hogy kényeztessék őket."- Hary kérlek megzabálom, de istenem igen gyönyörűek, de sok gyönyörű dolog van,amitol meg kel válni nem vesznek el szép életük lesz bár attól, hogy ti nevelitek őket nincs szebb dolog a világo "LARRY ADOPT ME"
      "Kezdtem tényleg beduzzogni, és éreztem, hogy az agyamat elönti a pipa. Louis is láthatta megváltozott arckifejezésemet, ezért odalépett, két ujjal megcirógatta George fejét, aztán lábujjhegyre állva puszilgatni kezdte a szám sarkát.
      – Édesem… Cica! Ne vesszünk már össze ezen. Jó helyük lesz, és muszáj rabszolgát találnunk nekik."- Imádom a macskákat, imádom Harryt, de Louis minden tiszteletem a tiéd, hogy ilyen türelmes vagy Harolddal és a túlfokozott macskaimádatával :) Milyen kis cukii ♥ :")
      "Hétvégén utazunk, és csak Alfit vihetjük magunkkal. Tudtuk előre, hogy nehéz lesz megválni tőlük, de ez az élet rendje – csitított, és két kézzel megfogta a derekamat, hogy magához húzzon. – Hidd el, mindegyiknek isteni személyzetet találtál. Tudom, hogy téged ez nagyon megvisel, de az ő érdekeiket nézd. Remek életük lesz."-Édeseim istenem hát végem kikészülök én nem tudok állandó pillangókkal a gyomromban élni ..magához húzta nem bírom
      "Hétvégén visszaköltözünk LA-be, és kezdetét veszi az őrültekháza, ahol egyik fellépésről a másikra rohanunk, és jó, ha pár órára hazaesünk néha. Nekik törődés kell, és szeretet. Lassan bólintottam, de még képtelen voltam letenni a kezemből a két kis szőrcsomót.
      Louis is lenézett rájuk, a szeme szeretettel telt meg, és bármit is mondott az elmúlt percekben, én tudtam, mennyire imádja őket. Felnézett rám, a kezével az arcomat cirógatta meg, aztán kivette a kezemből a két kis rosszcsontot, és halkan figyelmztetett:
      – Indulj, szívem. Pakold össze a cuccukat. Az oltási könyveket a pultra készítettem. "-Így van Harry jó lesz nekik nagyon jó :) ♥ Édeskék jaj én sírni fogok ♥ :") ahogy Louis felnéz rá oké most lett vége mindennek KOO
      "egy-egy puha takarót, amiből mind az öt sorra került már, hogy a kis család éjjelente azon bújjon össze, így majd hazai illatokkal és az otthon emlékével felruházva nyújtson menedéket a félelmetes új világban, ahová kerülnek."-EZ A MONDAT olyan gyönyörűséggel tölti meg aszivemet, hogy nincsnnek szavaim ez mennyire szép már a szivem ♥

      Törlés
    2. "Lecaplattam a lépcsőn, már éreztem, hogy tolakodnak a könnyeim, mikor Louis telefonja rezegni kezdett az asztalon. Automatikusan kaptam fel, és néztem a kijelzőre. Mikor láttam, hogy Zayn az, persze fel is vettem, mert Lou eltűnt a szemem elől.
      – Hahó, cimbi! – szóltam bele üdvözlésképpen, de csak halk szuszogás volt rá a válasz. – Zayn! – szóltam bele ismét, de furcsa zörejeket, és beazonosíthatatlan hangokat hallottam csupán."-Kihalok attól, hogy felveszi Lou telefonját Zayn az mi elsz ahhh akarom tudni amugy én nagyon nagyon kiváncsi vagyok arra, hogy te hogy látod ezt és úhhh *-*
      "Visszaemeltem, mikor egy nagy nyögés, és apró sikkantások ütötték meg a fülemet. „ Ó, igen. Isteni! Ne hagyd abba!” – nyöszörgött egy női hang, és bár nem hallottam kristálytisztán, de az biztos, hogy nem Perrie volt, mert ez egy mély, szinte férfias hang volt, míg Perrie kedves, csilingelő szopránját már jól ismerem.
      Újabb öblös nyögések, ezúttal Zayntől, és részegnek tűnő, vontatott szavak. „Neeem hagyom abba…nyugi… addig kúrlak, amíg akarod!”. Eltátottam a számat, és döbbenten meredtem magam elé, mikor Lou hangját hallottam meg közvetlen közelről."-Ohh nem kell aggódni az csak én vagyok :D (bocsánat, de látom magam előtt khm Zayn vonagló testét és a részeg mocskos szavakat amit mond, nem jó ez nagyon nyem jaaaj jaaj) na jó viccet félretéve mi a faszom???
      Na azt a rohadt Louis jottt tudja amúgy Zayn hülye.... :D de azért ezen nevetek :D mondjuk szerintem is szörnyűség, de baszottul élvezném, hogy ezt kell hallgatnom Hogy rohadjak meg (amúgy úgy megpofoznám Zaynt, hogy fal adná a másikat, de most im so horny :D meg hülye is vagyok ha már itt tartunk)
      "– Nem tudom, szerintem véletlenül nyomódott be neki – suttogtam, mire Lou egyetértőn bólogatott, és ismét belehallgatott. Fél perc után elrántotta a fülétől, kinyomta, és lecsapta az asztalra.
      – Hülye barom! Nem igaz, hogy nem bír magával. Most már tényleg minden héten felszed valami libát. Nem is értem, hogy nem bukik le, bazmeg!"-Hat igen gyorshívágomb pls (A Nokia TELEFON JUTOTT eszembe ma tényleg hülye vagyok) EGYETÉRTEK , hogy hülye barom egyetértek!!!!
      "– Mondd meg őszintén, miért van erre szüksége? Mindenki tudja, hogy ő a világ egyik legjobb pasija. Bármelyik nőt megkaphatná. De azt mondja, neki Perrie kell. Akkor viszont miért nem bírja megállni, hogy ilyen szutykokat szedjen fel? Ha szereti a nőjét, akkor mi szükség erre.
      – Tudod milyen. A maga módján szereti Perriet, és ragaszkodik hozzá, de szerintem ő képtelen teljesen elkötelezni magát. "-Szerintem képes elkötlezni magát :) De ki tudja, hogy Perrie is nem csinálja-e ezt? Én azért róla is eltudnék képzelni egy két dolgot... "Mindenki tudja, hogy ő a világ egyik legjobb pasija." SAME JAAAJ JAAJ kurva élet miért képzeltem el azt, ahogy beletúr a hajába nem megy ez nekem remegek
      "– Akkor nem Pezz az igazi! – nézett rám Louis a kinyitott hűtőajtó mellett, és egy pillanatra ellágyult a tekintete.
      – Vagy csak Zayn valamiért képtelen a kötődésre."- de miért?Mi oka van ennek? most akkor ezen fogok gondolkozni éjjel

      Törlés
    3. "– Nem minden gyerek ússza meg sérülések nélkül a szülei válását. Bennem is maradtak sebek, amik nem gyógyulnak be soha. Lehet, hogy ezért lettem meleg. – Félve pillantottam Louis-ra, aki elgondolkodva nézett, aztán apró bólintással jelezte az egyetértését. – Bár én nem meleg vagyok anyám szerint, csak pánszexuális. – Néztem az ismét felszökő szemöldököket, és az jutott eszembe, mennyire imádom ezt az arcot.
      – Hogy mi? – kérdezett vissza.
      – Pán-szexu-ális… – tagoltam, aztán elvigyorodtam. – Olyan ember, aki nem az alapján választ párt, hogy milyen nemű, hanem hogy kiben leli meg a lelki társát.". Édes sziveim ♥ :) De cukik még szótagolja neki hát megeszem, de attól még gy princess vagy "– Olyan ember, aki nem az alapján választ párt, hogy milyen nemű, hanem hogy kiben leli meg a lelki társát. "-ezzel most nyírtál ki itt és most!!!
      "– Tehát mostantól a nőkre is féltékenykedhetek? – kérdezte furán méregetve.
      – Nem. Neked nincs kire féltékenykedned. Én már megtaláltam, és hozzá tartozom. "-NA HAGYJÁL BÉKÉN!!!!! pingvin akció indul hát mi ez mi ez? sírok jó hagyj ahhh Istenem Megtalálta és hozzá tartozik zokogok
      "Louis arcán széles mosoly terült szét, miközben hozzám lépett, az orrát a nyakamba fúrta, és puszilgatni kezdett."- a szivem miket kell kibírnia
      "– És ha elmúlik? Ha már nem fogsz így szeretni? – kérdezte, és hallottam a hangján a bizonytalanságot.
      – Nem múlik el… ez nem egy nátha! – vágtam rá kapásból, mire felnevetett.
      – Ajánlom is! Mert ha eszedbe jutna valaki mással pánsípozni, én kiverem az összes fogát, hogy jobban tudjon fújni "-Na jó ez mi először sírok aztán meg nevetek,mint egy idióta :D :D awwh nem fog elmúlni ♥ Louis kérlek :D :D xddd pánsípolni :D
      "közölte szárazon, és közben a hátamat simogatta az egyik kezével, a másikkal pedig elhúzta a hajamat, hogy jobban hozzáférjen a nyakamhoz.
      Hangosan nevettem, mert imádom a humorát. Főleg azt, hogy bármilyen helyzetben tud valami vicceset mondani. Szerintem én vagyok a legnagyobb rajongója."-ahogy elhúzza ahaját, hogy hozzáférjen a nyakához atyaég Igen Harry azzal a bizonyos Louis nevetéseddel ebben biztos vagyok ♥

      "Louis, mikor meglátta, megszorította az ujjaimat, aztán elengedte a kezem, és átvágott a termen, egyenesen hozzájuk, majd súgott valamit Zayn fülébe, miközben arcon csípte Niallt üdvözlésképpen, majd intett Maliknak, hogy kövesse, és kimasírozott."-Azért Louis főnök odamegy és megy utána kemény kemény :) Na beszélgess el vele Louis !!!
      "– Mármint… hogy hallani lehetett… ahogy… ?! – A feje átment céklaszínűbe, és láttam, hogy teljesen zavarba jött. Valószínűleg maga elé képzelte a jelenetet. Nem mertem lenézni, nehogy megbizonyosodjak arról, hogy valóban akkora hatást gyakorolt Niallre, mint gondolom. Mivel ebben a pillanatban a pult felé fordult, és eszeveszetten kavargatni kezdte a kávéját, már látnom sem kellett ahhoz, hogy tudjam, merevedése van."-pls Niall ugyanezt éreztem én is pacsiiii ♥ :") csak gondolj beleee ahhh Niall gyere egy traccsparira kellesz bszélgetni akarok veled Zaynról meg Larryről is meg mindenkiről magadról is mesélhetnél :)
      "Hát ezt mondjuk megértem. Zayn, amint bárkit is kefél… az azért elég felkavaró fantáziakép."-Köszönöm ismét *--*
      "– Hogyne! Minden szart, amit a hűtőben találok, és megbolondítom egy kis spenóttal, hogy ilyen szép, libafos színe legyen – mondta mosolyogva, mire Niall akkorát röhögött, hogy belesajdult a fülem."-Aha biztos jó lehet szerintem is ja nem de Harry vagy te vagy Harry mit vártam meg ne ítélkezzek elsőre és külsőre ugye ugyhogy csináljon nekem is egyet ez a Mia Niall nevetése itt cseng a fülemben

      Törlés
    4. "– Mindennek van határa! Legyen eszed! – szóltam rá erélyesen.
      – Óóó, szóval csak Louis borzolhatja össze a tökéletes loboncodat – állapította meg.
      – Pontosan! – szólt Louis rekedtes hangja a hátunk mögül, ahogy odalépett hozzám, átölelte a mellkasomat, és egy nagy cuppanóst nyomott az arcomra. Felé fordultam, amennyire tudtam, mert szorosan tartott, és megkérdeztem: – Na, mi volt? Mit mondott?
      – Röviden? Hogy semmi közöm hozzá, ne szóljak bele a magánéletébe, és egyáltalán, hogy merem számon kérni, mikor nem vagyok se az apja, se a bátyja, se a nője."-Niall ne lépd át a határokat pontosan :) ne lépd át nem szabad !!! Mert Louis kiherél amit nem hagyhatunk neki szóval fogd vissza magad és hagyd a loboncokat :) Awh Lou....Szegénykém fogalmam sincs, hogy Lou hogy bírta ezt :( Ha egyszer meglelem Zaynt először is felpofozom, aztán megkotozhet mert bántottam megengedem neki
      "Ahogy elmondta, kicsit megvonaglott a szája széle, amiből tudtam, hogy fájdalmas beszélgetés lehetett, és Zayn cinikusan válaszolt, ami ellen – mint tudjuk –, nincs ellenszer."-Szivem ♥ Huu Zayn ilyenkor letudnálak csapni
      "Nem igazán láttam biztatónak a kilátásokat, de a számba harapva csendre intettem magam, és csak bólintottam, hogy tudomásul vettem, amit mondott. Lou ölelése még erősebb lett, és a vállamra hajtotta a fejét. Odabújtam hozzá, és megsimogattam a szívemen fekvő kezét."-Jaj Harry jaaj :( Louuu a szivem belesajdul ♥ a szivén fekvő kezét megint sírok és remeg a kezem ne csináld ezt velem
      "– Nem tudsz helyette okos lenni, kicsi. Vannak dolgok, amiket neki kell eldöntenie, és vállalni a következményeket.
      – Tudom – válaszolta halkan, és egy pusziért nyújtotta az ajkát – csakhogy a következmények nem csak őt érintik, hanem mindannyiunkat.
      – Igen, ez igaz… de ettől még nem fog megváltozni – mondta a kávéjába bámulva Niall, aki eddig csak hallgatta a beszélgetésünket.
      – Sajnos nem – értett egyet vele Louis, és arcát a lapockámba nyomva hatalmasat sóhajtott. – Kurvára nem!"-a szivem hasadt meg Istenem a szivem hasadt meg ♥ Kozben el is olvadtam mert iszonyat édesek ♥ :"( ez a baj, hogy kurvára nem ♥ Imádom oket, hogy próbálnak segíteni nagyon szeretem őket ♥

      Kinyírtál végem kinyírtál!!!! ♥ Köszönöm az élményt és az érzeli hullámvasutat ... a kalandozásokat ♥
      Imádom! imádlak nagyon ♥♥

      Törlés
    5. Ezt most frissibe kétszer olvastam el, már megint annyira szuper dolgot alkottál... az, hogy már neked idézgetek a saját kommentedből, azt hiszem beteges,,, de Silvert is bombázom vele.

      Amúgy nagyon jó volt végre hallani a hangod, és nagyon, de nagyon várom, hogy végre itt legyél!! <3

      Most kidőlök, mert lemerültem, de tudd, hogy minden sorát imádtam.

      Jó kirándulást, és szép időt holnapra.
      Puszillak <3

      Törlés
  16. Imádom hogy a rész amit olvasok igazodik a kedvemhez😍😂❤

    VálaszTörlés