2015. június 29., hétfő

CXIII. Fejezet

Sziasztok!

Hoztam az új részt, és elnézést kérek a késlekedésért, de valahogy nagyon megcsúsztam a múlt héten.
Mondjuk ti sem kényeztettetek el a kommentekkel, úgyhogy kvittek vagyunk ;)

Legyen szép hetetek... kicsit elmegyek wellnessni és írni, remélem lesz ihletem.



Louis

Újabb nehéz hét elé nézünk. A héten jelenik meg a Steal My Girl, és a videoklip, úgyhogy lesz felhajtás rendesen. Harrynek két napra haza kellett utaznia, és egy rakás papwalkon kellett részt vennie, nekem pedig itt illegetni magam, hogy elég kép készüljön rólunk, ami szerint nem vagyunk együtt, még véletlenül sem. Egyre jobban fáraszt ez a cécó, és annyira feleslegesnek érzem. Akinek van szeme, az már rég rájött, hogy mi egy pár vagyunk, akinek meg nincs, vagy direkt nem akarja tudomásul venni a dolgot, annak tök mindegy, mit csinálunk. Néha feldobok egy kicsit meg PS-elt képet, ami amúgy tényleg a miénk, és egy hétig röhögök azon, ahogy bizonygatják, hogy az egész csak manip, míg a Larrysek úgy örülnek még egy elvileg szerkesztett képnek is, mintha karácsony lenne. Imádom őket. Apropó karácsony. Mondtam már, mennyire várom? Mióta Harryvel vagyok, megtanultam értékelni az ünnepeket, és most még jobban készülök, az első, jegyespárként ránk köszöntő ünnepekre. Az egész családot áthozatom, mamistól, babástól, mindenestől. A házat úgy feldíszítem, mintha ott lakna a télapó (bár ebben nyilván Hazz fogja vinni a prímet, hisz kreativitásban verhetetlen), és akkora fát veszek, hogy daruskocsival kell kiszállíttatni.
Épp ezeken a dolgokon agyaltam, mikor rezegni kezdett a telefonom. A kijelzőre pillantva elmosolyodtam, mikor láttam, hogy El keres.
– Szia, tündérke!
– Szia, Lou! – Hallottam a hangján, hogy ő is mosolyog.
– Mizu?
– Semmi különös, csak szeretnék érdeklődni a decemberi programok iránt.
Éreztem a hangjából kicsendülő feszültséget, de először nem tudtam hova tenni a dolgot.
– Hát még nem tudom biztosan, de karácsonykor tutira lesz pár közös megjelenésünk.
– Értem… – habozott.
– El, mi van? Ne csináld ezt! Mondd, mi a gond!? – kérdeztem a kelleténél kicsit talán idegesebben, mert nem bírom, mikor nem értem a szituációt.
– Nincs semmi gond, Louis, csak szeretném tudni, mikor kell utaznom, és lesz-e egy-két napom, amit Maxszel és a családdal tölthetek. – És abban a pillanatban leesett a tantusz.
– El! Az isten áldjon meg! Miért nem ezzel kezdted?! Mikor érsz rá? Valahogy elintézem, hogy gyorsan letudjuk a kötelező köröket. Két napra gyere át, amikor akarsz, és megszervezem, hogy készüljön elég kép, amit pár hétig fel tudnak használni. Csinálunk karácsonyit is, meg ha kell, szilveszterit is.
– Nem tudom, Lou, de ha nem jelenünk meg együtt, nagyon kilóg a lóláb.
– Pont leszarom, hogy mi lóg ki. Ez már az ő bajuk. Nem akarom tönkretenni az ünnepeket.
Eleanor elgondolkodva hallgatott. – Mond csak, ennyire kezd komolyra fordulni a dolog? – kérdeztem halkan, mert kíváncsi voltam, hogy alakul a kapcsolatuk.
– Hááát… úgy tűnik – mondta szégyenlősen. – Max nagyon cuki.
– Cuki? Egy plüssállat, az cuki. De egy pasi az szexi, vagy dögös, vagy izgató.
– Oké, ezek is, de ennél jobban vonz az, hogy törődik velem. Imádom, hogy a tenyerén hordoz.
Éreztem a szokatlan, tompa fájdalmat a gyomromban, és meg is lepődtem rajta. Féltékeny vagyok – állapítottam meg döbbenten. Mikor ráeszméltem, azonnal megráztam a fejem, hogy észhez térjek, és igyekeztem, hogy a hangomon ne lehessen észrevenni az érzelmi zűrzavart.
– Ennek igazán örülök, és ajánlom is neki, hogy úgy szeressen, ahogy kell, vagy szíjat hasítok a hátából!
– Lou! – nevetett fel El, és gyöngyöző kacagása engem is mosolyra késztetett. Ilyen messziről, pusztán a hangjából is tudtam, hogy boldog, és a gyomromból azonnal elmúlt a hülye érzés, és a helyét átvette a szeretet, amit ez iránt a kedves teremtés iránt éreztem, és a hála, amiért ennyi éven át önzetlenül segített. Mert ez nem a pénzről szól. Ki más adta volna el a fiatalságát, pár rongyos dollárért, csak hogy engem védjen?! Senki. Angyalokkal vagyok körülvéve… Az én Gábriel arkangyalom és Szent Eleanor. Majdnem felnevettem.
– Figyelj, El. Itt az ideje, hogy előkészítsem a szabadulásodat.
– Micsoda? Nem! Lou, nem kell. Jó ez így.
– Nem. Hallgass! – szóltam rá erélyesen, amin úgy meglepődött, hogy teljesen elcsendesedett. – Eljött az ideje, hogy szakítsunk. – Nem értettem miért, de újabb érthetetlen érzés kerített a hatalmába. Fájt. Mintha igazi isten hozzádot kellett volna kimondanom. – Úgyse hiszi már el senki ezt a baromságot, ráadásul neked is szükséged van magánéletre. Így is megjelennek a képek rólatok, és a fanok már rég pedzegetik, hogy Max és én egy lyukra játszunk. Felesleges ezt tovább nyújtani, mint a rétestésztát. Intézem, amit kell, és meglátjuk, hogy fogadják. Nyilván ez sem fog menni egyik pillanatról a másikra, mert majd azzal jönnek, hogy ezt elő kell készíteni, de pont ezért nincs mit halogatni rajta.
– Oké, Lou, ahogy gondolod. – Éreztem a megkönnyebbülést a hangjában, és a fájdalom ismét végigvágott a testemen. Nem is értettem az okát. Elköszöntünk, és miután letettük, még percekig ültem mozdulatlanul, és csak néztem magam elé. Igyekeztem rájönni a z érzelmeim mozgatórugóira, de nem sikerült. Tanácstalanságomban Harryt tárcsáztam.
Nem vette fel, mert nyilván valami olyan elfoglaltsága volt, ahol nem tudott volna nyugodtan beszélni, de most ettől valamiért csak magányosabbnak éreztem magam.

Este elmentem az előírt buliba, és elgyötörten dobáltam be a feleseket. Millió csaj rajzott körülöttem, amihez igyekeztem jó pofát vágni, de nem igazán sikerült. Leküldtem még két whiskeyt, és a VIP-ben elszívtam egy füvescigit Martyval, a testőrömmel, aki új fiú, és nehezen szokja meg a felhajtást.
– Hogy bírjátok ezt?  – kérdezte a fejét csóválva, ahogy kinézett a tömegre, akik mint egy hatalmas élőlény, úgy mozogtak a lüktető ritmusra.
– Nehezen. Néha muszáj egy kicsit kisütni az agyunkat – mondtam, és visszaadtam a jointot, amit ketten szívtunk felváltva.
– Hát, ha az én seggembe vakuznának állandóan, szerintem vagy leütném az összes paparazzit, vagy ki se tenném otthonról a lábamat.
– Pontosan ez a két variáció, ami nekem is a legszimpatikusabb – nevettem fel hangosan. – De sajnos a sikernek nem titka van, hanem ára.
– Ezt ki mondta? – kérdezett vissza kapásból.
– Én – válaszoltam csodálkozva, mert azt hittem, úgy kiütötte a jó minőségű fű, hogy már mellébeszél. Felröhögött.
– Nem úgy értem! Hanem, hogy kitől idéztél?
– Jaaaa… Fogalmam sincs kitől származik ez a gondolat, de nekem anyám szokta mondogatni.
– Anyukád nagyon bölcs.
– Ha tudnád, mennyire – értettem egyet vele, és egy utolsó, mély slukkal jutalmaztam magam.
Mikor kiléptünk a kis, zárt helyiségből, ismét lerohantak a nők. Gátlástalan felkínálkozásuk, és az, hogy bármire hajlandóak lennének, csak egy órát az ágyamban tölthessenek, olyan undorral töltött el, hogy felfordult a gyomrom. A hozzám dörgölőző testek, az izzadtság, a rettenetesen hangos zene, és az érzelmi hullámvasút, amin egész nap ültem, kicsinált idegileg.
– Menjünk innen! – kiabáltam Albertónak, aki pár lépéssel arrébb állt, és le nem vette rólam a szemét. Nem értette a hangzavartól, ezért félreérthetetlen kézmozdulattal jeleztem, hogy induljunk. Bólintott, a füléhez kapott, hogy a fülesére tenyerelve beszéljen valamit a kintiekkel, aztán bólintott a körülöttem, civilben táncikáló embereinek, hogy készüljenek. Még egy számot ki kellett bírnom a fojtogató tömegben, mire végre biccentett felém, jelezve, hogy szabad az út. Átverekedtem magam a fallanxként összezáruló emberi testeken, és már majdnem hánytam, mire kiértünk a klubból. Körülöttünk két-három fizetett cicababa, mintha velük hagynám el a helyet, és egy rakat testőr. Utálom az egészet.
Nagy nehezen besegítettek a kisbusz hátsó ülésére, mert annyiszor vakuztak a szemembe, hogy átmenetileg teljesen megvakultam, és a hat feles meg a füvescigi is betette a kaput, úgyhogy kinyúltam, mint egy béka, és örültem, hogy koncentrálhatok a légzésemre. Egy arc kúszott a látóterembe, és mire feleszméltem volna, egy rúzsos száj tapadt rám, keményebben, mint amire számítottam. Próbáltam finoman eltolni, mert mégis hogy venné ki magát, ha csak úgy lerúgnék magamról egy nőt, de ez szívósabb volt az átlagnál. Keményen csókolt, és közben a kezével a nyakamat szorította. Olyan abszurd volt a helyzet, hogy végül elengedtem magam, és hagytam, hogy kiélje magát. Mikor hirtelen eltűnt rólam a súlya, és kinyitottam a szemem, épp azt láttam, ahogy Alberto a derekánál fogva emeli fel a kapálózó szőkeséget, és épp azt ecseteli neki, hogy kivágja, mint a macskát szarni, ha nem fejezi be a nyomulást.
– Hagyj már békén, te állat! – üvöltött a kissé illuminált, és cseppet sem kedves ribanc, de nem sok esélye volt. A hatalmas karok úgy fogták, mintha satuba szorították volna, és abban is biztos voltam, ha Alberto akarná, úgy törné ketté a zörgőcsontú kiscsajt, mint a ropit.
– Befejezed, vagy kirakunk itt a sarkon, és gyalogolhatsz, amerre látsz! – mondta kemény hangon Al, és nyomatékképpen kinyitotta a száguldó kocsi oldalajtaját. A lány kicsit észhez tért, ahogy az arcába csapott a menetszél, és abbahagyta a rúgkapálást.
– Ő is akarta, mi bajod? – kérdezte a monstrum felé fordulva. Alberto kérdő tekintettel nézett rám, arra várva, hogy megerősítsem, vagy cáfoljam az állítást, de csak legyintettem egyet, mert ahhoz se volt erőm, hogy felbasszam magam a nyilvánvaló hazugságon.
Al elvigyorodott, és maga mellé ültette a virnyogó cicababát.
– Ahhoz te nagyon kevés vagy, angyalom! – mondta, és lesimította a felcsúszott, amúgy is falatnyi szoknyát. – Jobb, ha veszteg maradsz, és kussolsz, amíg a szállodához érünk, vagy gondoskodom róla, hogy egy vasat se kapj!
A kiscsaj a pénz említésére azonnal kijózanodott, és egyenesbe tornázta magát. Hihetetlen, hogy a pénz mire képes. Máris úgy ült, mint egy iskolás, aki fél, hogy feleltetni fogják. Az arca koncentrációról és rettegésről árulkodott. Felnevettem. Mindenki rám nézett, de nekem már végem volt, mint a botnak. Ez az egész szituáció annyira életszerűtlen, és nevetséges volt, hogy muszáj voltam utat engedni a rám törő röhögőgörcsnek, ami valószínűleg a fű jótékony hatására jött rám, így még inkább elengedtem magam. Hahotáztam, amihez egy idő után két lány is csatlakozott, akiknek ugyan fogalmuk sem volt arról, mi a derű tárgya, de vagy annyira be voltak állva, hogy mindegy volt nekik, vagy úgy gondolták, attól lesznek esélyesebbek, ha velem nevetnek.
Mikor letudtuk a kötelező fotózkodást a szállodánál, és végre felértünk a szobába, csak eldőltem az ágyon, és a plafont bámultam, amit a kocsiban is szerettem volna, ha békén hagynak. Most viszont rám tört a depresszió következő hulláma. Épp maga alá rántott volna, mikor a telefonom zizegni kezdett. Kikaptam a zsebemből, bár eszembe sem jutott, hogy Harry lehetne, hisz késő éjszaka volt.
– Halló – szólalt meg mégis az imádott hang, mikor a fülemhez emeltem a készüléket.
– Cica! – nyögtem a kagylóba, mert annyira megörültem neki. – Hogyhogy ilyenkor hívsz?
– Itt már reggel van, kicsi. És először Albertónak üzentem, hogy megkérdezzem, mit csinálsz. Ő mondta, hogy most végeztetek a bulizással.
– Bulizással?!?! – mondtam lesajnáló hangon, mire felnevetett.
– Na… ennyire szörnyű volt? – kérdezte együttérzőn.
– Borzalom. És hazafelé még rám mászott egy ribanc a kocsiban.
– Megértem! – nevetett Harry továbbra is, amitől először rohadt mérges lettem, mert  bosszantott, hogy őt nem idegesíti a dolog, de aztán pont ebből az okból én is elmosolyodtam, mert olyan jó volt, hogy nem féltékenykedik. Cinkosok vagyunk, és szerelmesek, akik nem csinálnak ügyet egy ilyen baromságból. A tudat, az összetartozásunk apró kis bizonyítéka megmelengette a szívemet. – Én is rád másznék minden lehetséges pillanatban… – tette hozzá elmélyülő hangon.
– Ha hazajössz, megteheted – ígértem, és beharaptam a szám, ahogy elképzeltem a rajtam lovagoló, gyönyörű testet, ahogy rohamléptekkel közeledik az extázis felé.
– Hmm… visszautasíthatatlan ajánlat! – morogta, és én már éreztem, hogy áramlik a vér az ágyékom felé.
– Hazz! – A hangom elakadt, ahogy a másik kezemmel megmarkoltam a farkamat, ami elég erőteljes jelét adta annak, mennyire örül Harry hívásának, és a beígért gyönyöröknek.
– Jézus, Lou, ne csináld! Épp a pékségben reggelizek, és már áll a cerkám.
– Annyira kívánlak! – suttogtam, és nem fogtam vissza magam. Hagytam, hogy a nyögések feltörjenek belőlem, ahogy benyúltam a nadrágomba, ahol már eléggé felütötte fejét a vágy.
– Kicsi, kérlek! Hagyd abba! Nem vagyok olyan helyen!
– Akkor te nem csinálod! – folytattam a kegyetlenkedést. – De nekem muszáj! – nyöszörögtem, és már kibontottam magam, hogy végre rendesen hozzáférjek a szerszámomhoz.
– Kurva életbe! – káromkodott Harry fojtottan, és olyan halkan, hogy a szitkozódást csak én érthettem. Hallottam, hogy lihegni kezd, és szinte láttam magam előtt, ahogy az arca kipirul, a szemei csillogni kezdenek, és a szája felduzzad, anélkül, hogy bárki megérintené. Sőt, eszembe jutottak a mellbimbói, amik már biztosan áhítoznak egy kis kényeztetésre.
– Hegyesek már az ikrek? – kérdeztem akadozó lélegzettel, mikor ütemesen verni kezdtem a farkam. Hazz belenyögött a telefonba, amiből tudtam, hogy fején találtam a szöget.
– Lou, kééérlek! – mondta, de annyi önuralma nem volt, hogy egyszerűen letegye a telefont.
Ismerem már jól. Mazochista a lelkem.
– Oké, cica! – mondtam, és helyette én voltam erős. Elhúztam a kezem, és nagy légvételekkel próbáltam úrrá lenni a szexuális izgalmamon.
Egy percig csak hallgattuk egymás ütemes légzését, ami nem volt kifejezetten nyugtató hatású, mert közben mindketten elmerültünk a gondolatainkban, amiket elég nehéz volt kordában tartani. – Szóval, mi újság otthon? – kérdeztem, hogy eltereljem a témát.
– Semmi extra. Stúdióztam tegnap, és este írtam egy új számot. Vagyis kezd körvonalazódni a fejemben.
– Naaaa! Ez remek hír. És milyen.
– Olyan, amire azt mondanád, hogy Harrys – nevetett felszabadultan.
– Akkor szerelmes, bőgős, csodálatos? – kérdeztem, és közben torkot köszörültem, hogy visszakapjam a normál hangomat.
– Valami olyasmi. Megmutatom, ha hazaértem.
– Mikor jössz máááár!? – kérdeztem nyafogva.
– Holnap reggel indulok. Délutánra ott leszek.
– Van valami, amit meg kell, hogy beszéljünk. – Hallottam, hogy Harry benntartja a levegőt.
– Mi az? Baj van? – kérdezte azonnal.
– Nem. Nincs semmi baj. Csak Eleanor miatt szükség lesz némi változtatásra.
– Óóó … – mondta Hazz, és szinte hallottam, ahogy dolgoznak a fogaskerekek az agyában.
– Max és ő… Kezd komolyra fordulni a dolog.
– De hisz ez remek! – könnyebbült meg Harry.
– Igen, én is örülök – mondtam, és igyekeztem, hogy a hangom alátámassza a kijelentésemet. – Csakhogy így egyre nagyobb az esély a lebukásra.
– Igen, ez igaz. És akkor? Mi a terv?
– Nincs terv, de itt az ideje, hogy kidolgozzunk egyet.
– Nem lesz egyszerű átvinni a menedzsmenten – morfondírozott Harry.
– Az egészen biztos… - értettem egyet vele. 


.

56 megjegyzés:

  1. Ohh igen ez remek és fantasztikus és folytatást akarok😱😱 megérte frnnmaradni ezért habár összeragadnak a szemeim😂 imádom ahogy Lou ilyen kis gonosz. De olyan édesek😍 imádlak😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm. Örülök, hogy szereted a kis gonosz Louist, mert én is imádom írni. Az nekem valahogy olyan igazi Louis, mert ilyennek képzelem.
      Hozom a kövit máris! <3

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Namondom vegre egy kis telefonszex, olyat ugyis regen olvastam mar.... aha, nem. Louis az isten aldjon meg, hogyan van neked erre erod? Fel perc es Hazza elnyargal a mosdoba hogy segitsen neked..... meg maganak.
    Imadom. tenyleg, fantasztikus. Jaj. Hat en kesz vagyok.
    Szombaton itt volt Vivi (anyumek idehoztak meglepibol eloszulinapozni, mert tegnap dolgozott, es nem ert volna ra. Imadom a szuleim), es visszaneztunk regi videonaplokat, es uristen olyan szembetuno az egesz, nem ertem, miert nem vettem eszre magamtol...
    Remelem a kovetkezoben lesz "harry hazaert es csodas szamot irt"-szex
    Mostmar igazan rank/rajuk fer....:D
    Imadlak
    xxHori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj már... mindig csak a szex... most volt. Én imádom írni, de azért nem lehet minden harmadik részben.. (negyedikben már szerintem igen:P)
      Nagyon örülök, hogy jól sikerült az előszülinap...nos, az emberi szem csak azt fogja fel, amit látni akar. ezt már ezer kísérlettel bizonyították. Nem mondom meg mi lesz a folytatás, de hamarosan meglátod ;)

      Imádlak.

      Törlés
  4. Basszus pedig azt hittem, hogy kapunk egy kis telefon szexet... Már rá voltam állva... :D erre tessék... Harry!! Miért nem mentél ki a mosdóba vagy a kocsiba vagy mit tudom én hova?? Ajjj... De vigasztalj meg, hogy lesz Hazza hazaér szex!!! Kéééérlek, ki vagyok éhezve :D (nálam se csinálják és nagyon kivagyok...) XD Larry hancurt akarok!! :p
    Nem vagyok oda El-ért, de itt valamiért nem tudom utálni... Amúgy se tudom mit gondoljak róla, de itt nincs bajom vele ;) na, ezt is megéltük :D
    Az a csaj az elején fuuu basszus, pofán csaptam volna... Ne másszon rá Louisra!! (azt csak nekem szabad :p) Se senki másra, mert kitépem a haját!! :D
    Imádtam!! Nagyon várom a köviiit!! <3 Larry szex!!! Ugye??? :D könyörüj meg rajtam/rajtunk ;)
    Pusziii, és dögönyözd meg az én nevembe is a kis Alfit <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem írhatok bele minden szexet, ami eszembe jut, mert akkor ez egy tipikus pornóblog lenne, és másról nem is szólna :))
      És a hazzaér szexszel is kinyírtok:DDDD Annyira imádom, hogy ti is ilyen kis kiéhezettek vagytok, de az élet nem habostorta...én is várok JAG szexre, kábé ezer éve, aztán semmi...

      El mellékszereplő, és itt jó fej, én is bírom, de pont leszarom:))

      Annyit elárulok, hogy tegnap nagyon jó kis szexet írtam, csak nem mondom meg hányadik résznél tartok.... türelem, konditermet terem... ;)

      Pusziiii <3

      Törlés
  5. Sziaa!!
    Rég irtam. Kicsit leálltam de ez a blog függőséget okoz. Így tovább olvastam... Hát nekem ez a kedvenc blogom Larrysek közül! :) ❤ Szóval... Nagyon várom a Kövi részt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néha kell egy kis szünet mindenkinek. Örülök, hogy most visszatértél. Annak pláne, hogy ez a kedvenced. És köszönöm, hogy írtál nekem, fogalmad sincs mennyire jól esik. Sokáig kerestem a kommentedet, de aztán feladtam... most boldog vagyok <3<3

      Törlés
  6. Szia! A sztorit nagyon szeretem, azonban kezd egy kicsit idegesítő lenni a viselkedésed. Sajnálom, de ez a véleményem. Nem tudom miért kellett neked is átmenned ebbe a komment kunyerálós stílusba. Te vagy az egyik kedvenc bloggerem, azonban régen még, mint Te magad, az író is aż egyik példaképem voltál, de ez megváltozott. Erre akkor jöttem rá, mikor kiakadtál az egyik blogodon. Látod, hogy olvassák a történetedet, többen pipálnak, ez miért nem elég? Mikor írtad, hogy majd csak a feliratkozott olvasók láthatják, majdnem leiratkoztam. Mi lesz a következő? Csak egy bizonyos számú komment után hozod a részeket? Sajnálom, ez az én szubjektív véleményem. Ha nem tetszik kitörölheted. Egyébként jó rész volt. Én is örültem volna egy kis telefon szexnek, mint sokan előttem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)

      Igen, teljesen igazad van. Mikor éjjel háromkor még itt ülök, hogy időben feltegyem a részt, amit majd esetleg elolvasol, akkor pontosan azért teszem, mert egy önkínzó hülye vagyok, aki nem érdemel annyit, hogy két sorban odaírd, hogy olvasod, és szereted...
      Nem baj, ha nem vagyok a példaképed. Nem akarok az lenni. Csinálj valamit tiszta szívből, egy éven át vagy tovább, anélkül, hogy kapnál visszajelzéseket, hogy éreznéd, hogy van miért csinálnod, és ha még mindig nem változik meg a véleményed, akkor te teljesen más személyiség vagy, mint az emberek 99,9%-a, aki mások visszajelzéseiből táplálkozik.

      Megírtam ott is, ahol teljesen kiakadtál, hogy mi a véleményem. Ha ennyire irritál, akkor holnap próbálj ingyen kenyeret kérni a boltban, és senkinek sem kimutatni az érzéseidet, nem meghálálni a szeretetet, csak elvárni, hogy mások kiszolgáljanak, és szeressenek. Biztosan van miért...

      Nem volt szex, mert mostanában lapozzunkot pipálnak a szexjelenetekhez, és kevesen írják meg, hogy ők ragaszkodnak hozzá... tudod, aki ír, annak valamilyen szinten megfelelési kényszere is van, és szeretne eleget tenni az olvasói élvárásoknak.

      És igen, ez az én hibám, szinte már könyörgök a kommentekért, mert erre van szükségem, hogy legyen kedvem írni. Remélem ez a legnagyobb hibám. De ez nem újdonság...egy éve ezzel kínlódok, és ha neked csak most tűnt fel, akkor nem az én készülékemben van a hiba.

      Viszont nem fogok megsértődni, ha ez a te értékrendedbe nem fér bele... az élet majd megtanít rá, hogy igenis mindenért jár a viszonzás, különben elmagányosodsz. És ha ez munka, és fárasztó, akkor szerintem az olvasás is megterhelő, és nem érdemlem meg, hogy ennyit áldozz rám.

      Sajnálom:(((

      Törlés
    2. Te kérted, hogy írjuk meg a véleményünket, én csak elmondtam a sajátomat. Egyébként az nem igaz, hogy egy éve csinálod és semmi visszajelzés, mert igenis vannak visszajelzések. Több, mint ami neked feltűnik. Van olyan dolog, amit 1 éve csinálok és nem kapok annyi elismerést, amennyit szeretnék, mégsem akadok ki. Tovább csinálom, mert Te is elmondtad a lényeget: szívből csinálom és nem is a visszajelzésekért. Hanem mert én élvezem és szeretem. Sőt, van amit lassan 7 éve csinálok és ott sem kapok túl sok elismerést. Sőt, sok negatív kommentet is kaptam, azonban nem hagytam abba. Mert szeretem. És nem másért csinálom, hanem magamért. Ez olyan, mint az élet. Nem másnak élsz, nem mások elismeréséért, hanem saját magadért.

      Törlés
    3. Szia:)

      Igen, azt kértem, hogy adjatok visszajelzést a történetről, vagy a részről. Ha pszichoanalízist szeretnék, elmegyek egy szakemberhez. Ne haragudj, de nagyon durva dolognak tartom, hogy a blogomon, amit olvasol, engem elemzel. Gratulálok, hogy ennyire magabiztos vagy, és nem érdekel mások visszajelzése, bár ha alkotó ember vagy, akkor ez nem biztos, hogy annyira üdvös...
      Én azok közé tartozom, akik nem akarnak meg nem értett művészek lenni, és nem tudok abban hinni, hogy majd a halálom után befutnak a műveim... én csak azt szeretném, ha az 5-600 emberből, aki olvassa a blogot, néhányan vennék a fáradtságot, és ahhoz a részhez, ami igazán tetszik nekik, írnának pár sort. Vagy esetleg ahhoz, ami nagyon nem... és mondjuk névvel vállalnák a véleményüket.

      És ha sok negatív kommentet kapnék azzal kapcsolatban, amit csinálok, akkor elgondolkoznék azon, hogy másoknak miért nem tetszik a dolog...ugyanis, veled ellentétben, én nem magamnak írok, hanem nektek. És ez a közhely, hogy nem másnak élsz, nagyon szép, csakhogy mások által lehetsz boldog... a visszajelzések, a szerető közeg, mások támogatása és törődése fog azzá tenni. Aki saját magának örül, az nem biztos, hogy jó úton jár...

      Törlés
  7. halihóóó<333
    már a kostolónál ugráltam örömömben hogy úristen Louis szemszöööög *--------*
    de most kitáncikáltam magam megint:$
    ,,Egyre jobban fáraszt ez a cécó, és annyira feleslegesnek érzem. Akinek van szeme, az már rég rájött, hogy mi egy pár vagyunk, akinek meg nincs, vagy direkt nem akarja tudomásul venni a dolgot, annak tök mindegy, mit csinálunk."--köszönöm! ennyiii az istenért nem lehet már békénhagyni őket
    ,,Néha feldobok egy kicsit meg PS-elt képet, ami amúgy tényleg a miénk, és egy hétig röhögök azon, ahogy bizonygatják, hogy az egész csak manip, míg a Larrysek úgy örülnek még egy elvileg szerkesztett képnek is, mintha karácsony lenne. Imádom őket."--kinézem Louból:DDDDDDD miis imádunk titekeeeet<33
    nem nem mondtad édesem de mesélj csak *kiskutyaszemekkel nez fel Loura és vára a mesét*<333
    jajj de aranyooos<3
    juuuj ebben a sztoriban úgy szeretem Elt<33
    ,,– El! Az isten áldjon meg! Miért nem ezzel kezdted?! Mikor érsz rá? Valahogy elintézem, hogy gyorsan letudjuk a kötelező köröket. Két napra gyere át, amikor akarsz, és megszervezem, hogy készüljön elég kép, amit pár hétig fel tudnak használni. Csinálunk karácsonyit is, meg ha kell, szilveszterit is.
    – Nem tudom, Lou, de ha nem jelenünk meg együtt, nagyon kilóg a lóláb.
    – Pont leszarom, hogy mi lóg ki. Ez már az ő bajuk. Nem akarom tönkretenni az ünnepeket. "-- mért tetszik annyira ez a rész? nemtudom de jajj:DD<333333 énis leszarom hogy mi lóg ki!
    Maxet még mindig nem szeretem O.o
    ,,Féltékeny vagyok – állapítottam meg döbbenten."--WHAT???? mire is pontosan Lou kincsem?
    ,,– Ennek igazán örülök, és ajánlom is neki, hogy úgy szeressen, ahogy kell, vagy szíjat hasítok a hátából!
    – Lou! – nevetett fel El, és gyöngyöző kacagása engem is mosolyra késztetett. "--jajj ezen vinnyogtam egy sort:DDDDD #tipicLou
    ,,Ilyen messziről, pusztán a hangjából is tudtam, hogy boldog, és a gyomromból azonnal elmúlt a hülye érzés, és a helyét átvette a szeretet, amit ez iránt a kedves teremtés iránt éreztem, és a hála, amiért ennyi éven át önzetlenül segített. Mert ez nem a pénzről szól. Ki más adta volna el a fiatalságát, pár rongyos dollárért, csak hogy engem védjen?! Senki."---ezel a való életben tudnék vitatkozni de itt szeretjük Elt szóval jajj<3333
    ,,– Eljött az ideje, hogy szakítsunk. "--hallelujaah*-*
    ,,Nem vette fel, mert nyilván valami olyan elfoglaltsága volt, ahol nem tudott volna nyugodtan beszélni, de most ettől valamiért csak magányosabbnak éreztem magam. "--édeseeem:(( nemakarom hogy szomorú legyen:c
    ,,– Hát, ha az én seggembe vakuznának állandóan, szerintem vagy leütném az összes paparazzit, vagy ki se tenném otthonról a lábamat.
    – Pontosan ez a két variáció, ami nekem is a legszimpatikusabb – ..."--ENNYI:DDDD ugyanígy gondolom köszönjük Marty:DDD
    ,,– De sajnos a sikernek nem titka van, hanem ára. "--atyavilág mekkora igazsáág*------*
    szeretjük Jayt<333
    ,,Körülöttünk két-három fizetett cicababa, mintha velük hagynám el a helyet, és egy rakat testőr. Utálom az egészet. "--inkább mondanám azt hogy undorító az egész
    ,,Egy arc kúszott a látóterembe, és mire feleszméltem volna, egy rúzsos száj tapadt rám, keményebben, mint amire számítottam. Próbáltam finoman eltolni, mert mégis hogy venné ki magát, ha csak úgy lerúgnék magamról egy nőt, de ez szívósabb volt az átlagnál. Keményen csókolt, és közben a kezével a nyakamat szorította."--NA TAKARODJÁL SZÉPEN EL ONNAN RIBANC MOST! *elkezdi csomagolni a cokmokját es megy ribancvadászatra:)))*
    KÖSZÖNJÜK ALBERTO!!!
    akarja úgy, én nem állítom meg
    ,,– Ő is akarta, mi bajod? – kérdezte a monstrum felé fordulva."--AKARJA A NAGY SZART HÜLYE RIBI
    ,,Al elvigyorodott, és maga mellé ültette a virnyogó cicababát.
    – Ahhoz te nagyon kevés vagy, angyalom! – mondta, és lesimította a felcsúszott, amúgy is falatnyi szoknyát. – Jobb, ha veszteg maradsz, és kussolsz, amíg a szállodához érünk, vagy gondoskodom róla, hogy egy vasat se kapj! "---ezt énse mondhattam volna szebben istenem*---------* szeretük Albertot<3
    hallom Lou nevetésést pls:DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ,,Épp maga alá rántott volna, mikor a telefonom zizegni kezdett. Kikaptam a zsebemből, bár eszembe sem jutott, hogy Harry lehetne, hisz késő éjszaka volt.
      – Halló – szólalt meg mégis az imádott hang, mikor a fülemhez emeltem a készüléket. "--1.Lou nincs semmi depresszió 2.yaaaaay Harry*--*<333333
      bulizással???? azpersze élveztes volt...
      ,,– Hazz! – A hangom elakadt, ahogy a másik kezemmel megmarkoltam a farkamat, ami elég erőteljes jelét adta annak, mennyire örül Harry hívásának, és a beígért gyönyöröknek.
      – Jézus, Lou, ne csináld! Épp a pékségben reggelizek, és már áll a cerkám. "--becézzétek még egymást kérlek...mert az mindenkinek annyira jót tesz tényleg..
      telefonszex??*------------*
      HATPERSZE CSINAKJATOK CSAK VELEM NEMKELL FOGLALKOZNI HAGYJATOK CSAK MEGHALNI
      Louuu tekis mocsok:DDD szegény Harry
      ,,– Lou, kééérlek! – mondta, de annyi önuralma nem volt, hogy egyszerűen letegye a telefont.
      Ismerem már jól. Mazochista a lelkem. "--jajj<33 Harry is mazochista akárcsak mi itt mindannyian:DDD
      ,,– Oké, cica! – mondtam, és helyette én voltam erős. Elhúztam a kezem, és nagy légvételekkel próbáltam úrrá lenni a szexuális izgalmamon. "--NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
      eztmostmééééééért Harry nincs annak a nyomorult pékségnek mosdója véletlenül? DE!
      hülyegyerek
      ,,– Semmi extra. Stúdióztam tegnap, és este írtam egy új számot. Vagyis kezd körvonalazódni a fejemben.
      – Naaaa! Ez remek hír. És milyen.
      – Olyan, amire azt mondanád, hogy Harrys – nevetett felszabadultan.
      – Akkor szerelmes, bőgős, csodálatos? – kérdeztem, és közben torkot köszörültem, hogy visszakapjam a normál hangomat. "--persze említsd meg még Becca burkoltan Lou rekedt hangját..KÖSZIII jajj új daaal*--* éniis akarom hallani
      nem lesz egyszerű? ez még egy nagyon enyhe kifjezés édeseim..de mint mind tudjukvalahogy csak összehoztátok*----*
      jajj tee ez ismét egy zseniális rész lett, imádom Lou szemszögét<33333 szerintem ennél jobban már nem lehet szeretni ezt a blogot baszkiii:3*-----* a lusta semmirekellő nemkommentelő gyökerek meg szedjék összemagukat! előre is köszönöm...
      Alfihoz pedig kitártást, átérzem a helyzetet:DD<3 a mienk is ilyen volt, még szerencse hogy amikor vemhesek lenyugszanak egy kicsit:D deigen imádnivalóak amikor párnaként használnak<333
      érezd jól és pihend ki magad <33 énis remélem*---*
      puszii: Dórii :*

      Törlés
    2. Dórim!

      Köszi az ismételten csodás kommentet. Igen, Alfi mára egy ördög...csak harapni és harcolni akar, és simán beveszi, hogy ő egy tigris. Már nyomokban sem az a kis édes, bújós cica, aki volt. :(( Remélem hamar kinövi, vagy tökönszúrom magam.

      Hozom az új részt, és köszi, hogy írtad, hogy örülsz a Louszemszögnek. Mostanában gyakrabban kell váltanom, mert mindig elakadok...

      Pékségeknek nincs mosdója:)) De Harry Styles csak nem áll le masztizni egy vécében?!?!
      :DD

      Remélem jól telik a nyári szünet... <3<3

      Törlés
  8. Na :( Ez olyan mintha elvennéd egy kisgyerektől a játékszerét !!!! Vagy a cukorkát, nyalókát ;) Vááá beleivódot az agyamba. Oké, jó pihenést és ötletej.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem sikerült írnom egy sort sem....bevallom a medence csábítóbb volt, mint amire számítottam. De tegnap bepótoltam, úgyhogy tiszta a lelkiismeretem.
      Hozom a kövit, és ölellek <3

      Törlés
  9. :) ez is szuper mint az eddigi összes, nagyon szeretem ahogy írsz <3 <3 és az ahogy szólítja hogy Cica :* ah észvesztő :) kis ribancok kihasználják a kapott alkalmakat :) de olyan jó hogy Hazza nem féltékenykedik úgy szeretem őket és az ikrek hát az :) nagyon jóóóó :) amúgy még új vagyok a múlt héten jutottam el ehhez a részhez és nagyon jó volt amit olvastam szörnyű volt amikor szakítottak és olyan melegség és boldogság vett körül amikor Lou megkérte Hazza kezét :) odavagyok minden sorért :* nagyon várom a kövit :) jó pihenést
    puszillak: Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia.)
      Friss hús!!! Imádom, ha valaki képes 1500 oldalt elolvasni...ez nem kis teljesítmény.
      Köszönöm, hogy írtál, és remélem még fogsz is, mert én nagyon hálás vagyok érte.

      Igen, a cica jó néhány olvasó gyengéje ebben a blogban. Nem tudom, a becézéseknek miért van ekkora jelentősége, de azt már megfigyeltem, hogy nagyon érzékenyek vagytok rá.

      Remélem sokáig maradsz, és ha unatkozol, átnézel az SS-re is ;)

      Puszillak

      Törlés
    2. Maradok amíg csak tart a blog :) amúgy a SS is olvasom csak még nem olvastam el összes részt de haladok :) :) :) és a fainselectiont is csak bökkenő lépett fel mert valami meghívó kell hozzá mert nem nyissa meg Blogot :(

      Törlés
  10. nagyon jó lett :)) imádtam <3 jó pihit :)) *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi, és örülök, hogy tetszett. puszillak <3

      Törlés
  11. Szia Becca! (amandavagyok)
    Végre itt vagyok! :))
    Elsőnek is, gratulálok a könyved miatt. Sajnos nem vehetem meg, mivel a családom homofób valamik..még úgyse hogy 13 éves leszek, végreeee.
    Csodásan írsz, annyira hiányzott az írásod.
    Drága Becca, utálok kommentet írni, nem nőtt annyira a szívemhez XD
    Te, és Dreamy vagytok a példaképeim az írásban..persze, az irodalom tanárom is..ti hárman számomra, csodálatosan írtok:)
    A fine selection blogotokhoz miért kell meghívó?:(
    Teljen jól a nyári szüneted:)
    xx D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sárkányok anyja! :)

      Sajnálom, hogy a családod nem elfogadó, de vigasztalódj, a neten annyi blog hozzáférhető, hogy nyugdíjas korodig is olvashatod őket.
      Megtisztelő a példakép státusz, de nem érdemlem meg.
      AZ FS-t bezártuk, csak a blogger jelzi meghívósnak... sajnálom. Személyes problémák merültek fel.

      Neked is legyen jó a szüneted... nekem már nincs olyan ;)

      Puszillak

      Törlés
  12. Szia!
    Most már én is eljutottam odáig, hogy írok neked. Nagyon szeretem a blogodat, nagyon jól írsz, és mindig nagyon örülök ha van új rész. Remélem ennyi 'nagyon' elég lesz. :)
    Mivel nem tudok sokat írni, csak gratulálni szeretnék neked, amiért idáig eljutottál. :)
    Kinga

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Kinga!

      Köszönöm szépen, és hidd el, ennyi pont elég, és tökéletes. Örülök, hogy szereted, és olvasod, és köszönöm, hogy írtál nekem,.

      Puszillak! <3

      Törlés
  13. Most kapsz egy igazan hosszu es erzelgos kommentet mert a rossz kedvem van b ettol jobb kedvem lesz c mert szeretlek es d mert amugy is szoktam<33
    Igazabol elolvastam picivel feljebb a nevtelen kiakadasat es a valaszodat ra, es nagyon sajnalom, marmint egyet ertek veled, hiszen ha valaki pudlikal valamit akkor azt azert teszi hogy valamilyen visszajelzest vagy reakciot kapjon ra, es ez teljesen logikus...es tenyleg latom hogy kuszkodsz, marmint mondtad hogy csak szeretned ha vegre vege lenne a Zayn reszeknek, es most picit kivagy de csak egy dolgot ne tegyel ha nem muszaj, ne hagyd abba, mert nekem szemely szerint sokat jelent hogy irod, es az hogy ez a blog letezik...es elegge kiakadtam azon hogy tobb lapozzunk dolog van a 18+ reszeken...nem ertem miert..marmint ez a blog mindig is magaban hordozta ezt. Konyorgom hol vannak azok az emberek akik itt voltak Tay utan amikor ezek napokig csak egymast elveztek? Mert en itt vagyok es az olyan reszek leirasa csak jobb lett es a perverz hulye fantaziammal ketnaponta eszembe jut az amit Louis igert Harrynek azzal kapcsolatban hogy kivancsi el tud e menni ha csak a mellbimboival szorakozik es most amugy kiakadtam, mert en szeretem azokat reszeket is es neked van az egyik legnagyobb tegetseged hogy a nyal is kifollyon a szambol...szoval kit ussek meg? Annyira nem tetszik, hogy nem elheted ki magad ugy ahogy szeretned mert egyesek egy kattintassal a lelkedbe gazolnak:( es tenyleg megolelgetnelek azert mert annyit dolgozol vele<33
    A reszrol:)
    Igazabol eloszor Louis viselkedese picit fura volt Eleanorral kapcsolatban, de en ezt arra kovetkeztetem, hogy El mar regota fontos Louisnak, es igazan sokat foglalkozik vele, es amikor Harryvel szetmentek akkoris El volt ott, es Lou talan fel hogy kesobb Elnek nem lesz ra annyi ideje, ha komolyra fordul a Max dolog..es ez kegyetlen erzes, szornyu amikor a legjobb baratodnak nincs rad ideje mert epp baratja van....tejlesen atterzem..(bar lehet en azert latom ezt bele mert aktualis problema) szoval szerintem Louis csak fel a valtozastol ami be fog kovetkezni ha El mar nem lesz ott annyiszor...
    Louis igazan jol latja ugyanis Eleanornak mostmar boven kijar a szabadsag, hisz annyi mindent tett ertuk, a legjobb tutira az a hollyday brownie volt, arra mindig emlekezni fogok, bar nemtudom miert:D
    Ezek a ribancok akik korul veszik oket felbosszantanak, hiszen kegyetlen erzes lehet csak annyit latni valamibol hogy egy csajjal smarol es nem azt amikor utanna leloki magarol stb...szomoru hogy mennyire fuggenek attol a dolgok hogy hogyan vannak beallitva vagy megvagva mint attol mi is torten valojaban...(jo, mint mondtam rossz kedvem van)

    VálaszTörlés
  14. Mondanam hogy hianyzott a telefonszex de a picit parazok attol hogy lecsapsz, de igazabol azert (lehet csak tul szentimentalis lettem, most lattam a Szerelmunk lapjait eppen) de ez mar szerintem nem ők, szerintem ok mar ennel tobbek, a szakitasuk elott ez telejesen mindennapos lett volna, de ok most mar husbands es szerintem tobbek mint egy 5perc alatt nyilvanosan lezavart telefonsex...de ez csak az en velemenyem...viszont az hogy Louis leall akkoris amikor neki van szuksege a kielegulesre eppen es eros mindkettejuk helyett, az mar igazan ok...
    Harry dalleirasa ram is vonatkozik:D a bogos folleg:DDD annyira szeretem azt a Louist es Harryt akit felepitettel, es Eleanorrol csak annyit hogy mar leirtam hogy rolla te valtoztattad meg a velemenyem;))
    Aaa kell valaki aki ugy szeret mint Louis Harryt...remelem hamarosan latjak egymast..
    Amugy tudod hogy imadok Harry fejeben lenni (valahogy az hozzam kozelebb all mint osi harrygirl:DD) de most orulok hogy attjottunk Louis fejebe, mert en mar regota nem ertem o mit miert tesz..ami mem baj mert nem vagyok az anyucija vagy az apucija sem Harry csak szeretem erteni az embereket...aa bonyolult vagy Louis Tomlinson!!
    Bonyolult az egesz de en 50ev mulva (remelem kevesebb mert nem leszek fiatalabb:P) szivesen olvasnek valami leleplezo konyvet mert kezd agygorcsom lenni Zayntol es a Modesttol de sebaj:DD
    Jo pihizeeest<33 (ezt elmondom ittis:3) es terj vissza kipihenten:3
    Imadlak<3
    ~Zsófi
    Ui. Megkerdezhetem, hogy szerinted, oszinten ok (folleg Larry) most jol vannak?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zsófim!! <3

      Először is a legfontosabb kérdésre válaszolok, ami remélem már nem kérdéses, azok után, hogy épp együtt vannak LA-ben, és ezer év után először kaptunk több UA-tól hírt arról, hogy együtt vacsiztak a barátaikkal. Ez engem teljesen feldobott. Igen, szerintem határozottan jól vannak, és erre most több a bizonyíték, mint az ezt megelőző három évben összesen ;)

      A második nagyon fontos dolog, hogy nem fogom abbahagyni azért, mert egy-két embernek nem tetszik. A szex sem fog elmaradni azért, mert egy-két embernek már sok. Ez egy ilyen blog, mindig is ilyen volt, és amíg írom, ilyen is lesz. Amyg itt vagytok, és tudom, hogy sokan szeretitek, olvassátok, és főleg amíg meg nem történik a várva várt esemény, addig írom, és hozom, és csinálom. :)

      Senki nem több, mint egy 5 perc alatt, nyilvánosan lezavart telefonszex, mert az is épp olyan izgató és szuper lehet, mint egy háromórás tantraszex, ha épp akkor és ott mindkettejüknek jó ;) A szexet nem szabad kilóra mérni.

      És nagyon jól látod, a média hatalma óriási. Ma már mindenkit el lehet adni másnak, mint amilyen... ha jól csinálják, az emberek fele bevenné, hogy Morgan Freeman fehér.. :DD

      Köszi a jókívánságokat, szuper volt a pihenés, de most már jó itthon is.

      Puszillak <3

      Törlés
  15. Sziaa.
    Először is kezdeném, hogy egy szörnyű ember vagyok. Eddig ugyanis még nem vettem a fáradtságot, hogy írjak ide. De most megtörtént szóóval. Csodálatos ahogyan leírod ezt a történetet, és amit eddig olvastam blogot azok közül a tiédben találtam meg a legélethűbb Larryt. Még egyszer bocsánat, és sok sikert a folytatáshoz.
    Puszi: Dorka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)

      Nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszésedet. Talán azért találod élethűnek, mert itt azért a valóságból indul ki a történet, valamilyen szinten. Nyilván nehezebb egy olyan sztoriban élethű szereplőként megalkotni őket, ahol Lou mondjuk tűzoltó, vagy orvos. :)

      Semmi baj, innen nem lehet elkésni, és én mindig örülök, ha írtok.

      Puszillak <3

      Törlés
  16. Helló :)
    Époen két tábor között egy vonaton jutottam hozzá a részhez,úgyhogy ne haragudj,de ez a komment meglehetősen rövid és összecsapott lesz.
    Imádtam minden sorát
    "– Cuki? Egy plüssállat, az cuki. De egy pasi az szexi, vagy dögös, vagy izgató. "--Lou már csak tudja,hoszen neki is van egy végtelenül szexi dögös és izgató pasija...aki ráadásul még cuki is <3
    "– Oké, ezek is, de ennél jobban vonz az, hogy törődik velem. Imádom, hogy a tenyerén hordoz.
    Éreztem a szokatlan, tompa fájdalmat a gyomromban, és meg is lepődtem rajta. Féltékeny vagyok – állapítottam meg döbbenten. "---ez mi a frász?Miért is féltékeny?Hazza igenis törődik vele.Remélem csak azért érez így,mert Eleanor nagyon jó barátnője (vagyos lelki társa,szóval érted :D) és nem akar rajta osztozni..
    Amúgy Lou-t sajnálom,hogy már a kikapcsolódása is ilyen.Én amúgy elítélen ezt a " igyuk le magunkat a sárga földig,aztán szívjunk el pár füves cigit" szórakozásmódot,de ebben az esetben megértem.Az a ribanc meg jól tette hogy leszállt róla. .kis pénzéhes nyomi.Undorító.Viszont az tetszett,hogy Hazz és Lou kêsőbb csak nevetnek ezen.Olyan szívmelengető.Bíznak egymásban úgy tűnik.
    Amúgy én már megtapasztaltam,hogy utazas közben nem jó olvasni az ilyen...enyhén(khmm) felkavaró részelet,mint például egy félbehagyott telefonszex. De Harryhoz hasonlóan mazochista vagyok és inkább meghalok az ilyesmiken,annyira izgató és vááá. És elviselem,hogy hülyének néznek,mert tipikusan lihgve és nyálcsorgatva olvastam a sorokat.Ez ilyen kiéhezett kutya-effektus.:D
    Azt meg támogatom hogy Lou és El hivatalosan se egy pár.Így mindenkinek jobb.
    Kitartás a Zayn-es részekhez, akárhogy is írod meg,biztos jó lesz <3
    Jó wellnessezést, remélem jön az ihlet.
    Jó nyarat,ölelés,puszi
    Emse

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja,és boldog szülinapot!! <3

      Törlés
    2. Köszi szépen, nagyon jól sikerült az ünneplés, egy medence partján, koktéllal a kezemben:)

      Remélem a táborok is jók, bár én nem nagyon szerettem őket soha... ( a bogárfóbiám, és a tisztaságmániám nem igazán kedvez ezeknek a dolgoknak) .

      Pont ma beszélgettünk erről a pia+fű kombóról, és arra jutottunk, hogy bár én képtelen vagyok elfogadni, azt azért megértem, hogy ilyen életmódhoz kell valami szer, ami segít kikapcsolni, vagy beleőrülsz... csak remélem tudnak mértéket tartani.

      Neked is szuper nyarat, és majd írj, ha hazaértél<3

      Törlés
  17. Ááá lemaradtam!! Pedig olvastam elöbb csak hajnal volt, nem mintha most nem lenne de mindegy is:D
    Nagyonnagyon tetszett, de már kellenének új szavak amikkel ki lehet fejezni. Ha mindhez ugyanazt írom az nem jó és szeretném ha örülnél annak amit írok de nemmegy pedig te megajándékozol minket egy csodálatos és eszméletlenül brilliáns történettel ezért gondolom illene téged megajándékozni egy megmosolyogtató komival amit jelenleg nem tudok írni de ígérem összeszedem magam!!*.* Amúúúúgy nem értem miért vannak "lapozzunk"ok a legjobb jeleneteknél...vkinek nem jönnek be...hát mindegy, de én személy szerint azok táborát erősítem akik szeretik^^♡ puszi Little

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem teljesen megfelelnek a régi szavak is, hidd el:)) Ne törd a fejed, én ezzel bőven jól elvagyok ;)

      Nekem a legnagyobb ajándék, hogy itt vagytok, akkor is, ha ez kicseszettül nyálasan és közhelyesen hangzik.
      A legjobb jelenetek alatt a szexet értjük, ugye?! Na azt én sem értem, hogy kerül ide olyan, aki pont azokra nyom lapozzunkot, de mindegy is. Majd kiheveri...

      Puszillak és hozom a kövit ;)

      Törlés
  18. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  19. Drága Becca!!
    Fantasztikus lett ez a rész is. Nagyon tetszett.:))
    Én asszem értem Lou-t..:)) mármint egy támaszt, akire évek óta számíthatsz nehéz elengedni..szerintem ezért féltékeny.
    Csak ezeknél a részeknél mindig pofáncsap a felismerés hogy mennyi mindenen kell keresztülmenniük szegényeknek a modest miatt, és megszakad a szívem értük:((
    De megnyugtatott hogy már ők is csak nevettek rajta, amiből látszik hogy mennyivel érettebb és mélyebb a kapcsolatuk mint az elején.:))
    A telefonszexet pedig én i pártoltam volna, de ha nem , hát nem..:D
    Csodálatosan írsz, remélem kipihented magad!! És nem utolsó sorban pedig sok boldog születésnapot te csodálatos írónő!!<33
    várom a kövit:)))
    xoxo, Szofi<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, te Drága!

      igen, szerintem is azért féltékeny, mert El jó barátja, a lelki szemetesládája, aki mindent tud róla, és akkor is kitartott mellette, mikor más már rég lelécelt volna. Persze, hogy nem akarja elveszteni, és természetes az érzés, hogy ha Max elnyeri a szívét, akkor neki kevesebb hely jut benne... az vesse rá az első követ, aki barátra még soha nem volt féltékeny...

      Kipihentem magam, bár pár napot még ellebegtem volna a medencében, de hát ennyi jutott.

      Nincs telefonszex, és punktum! :DD

      Köszönöm a köszöntést, nagyon jól esett. <3

      Törlés
  20. Beccaaa sziiiia!!! ♥♥♥ XD én nevetek magamon ilyenkor imádom, hogy legtöbbször akkor olvasom a részeket,amikor éppen aktuális és hasonló dolog torténik a napokban is :D Mondjuk most épp fordtva de nem baj :D és ez tavaly volt :D Hát mi ez? É hogy hogy lehet ez? Na mindegy
    "Harrynek két napra haza kellett utaznia, és egy rakás papwalkon kellett részt vennie, nekem pedig itt illegetni magam, hogy elég kép készüljön rólunk, ami szerint nem vagyunk együtt, még véletlenül sem."-Miii? Ki merte azt állítani, hogy ti együtt vagytok? mi erről én eddig miért nem tudtam
    "Egyre jobban fáraszt ez a cécó, és annyira feleslegesnek érzem. Akinek van szeme, az már rég rájött, hogy mi egy pár vagyunk, akinek meg nincs, vagy direkt nem akarja tudomásul venni a dolgot, annak tök mindegy, mit csinálunk. Néha feldobok egy kicsit meg PS-elt képet, ami amúgy tényleg a miénk, és egy hétig röhögök azon, ahogy bizonygatják, hogy az egész csak manip, míg a Larrysek úgy örülnek még egy elvileg szerkesztett képnek is, mintha karácsony lenne."-Same Louis Same azok akik nem akarják tudomásul venni akkor em fogják ha csokolózni fogtok a szinpadon és úgy kell titeket leállítani mert különben ott szem nem maradna szárazon, ha ott elragadna titeket a hév Óhhh de élvezném mondjuk No Control kozben a szolo helyett nyögés lenne várjunk, hogy kerültnk most erre a témára? jah oké na szóval szóval ők arra is azt mondanák not larry :) Egyébként ezen mr én is elgondolkodtam, hogy mennyire vezetnek minket az orrunknál fogva, mint te a SS-ben....Mi pingvinezünk egy PS-nek hitt képen ők meg röhögnek rajtunk, hogy Ohh drágáim ha tudnátok, hogy ez igazi...Ezért még számolunk :D Imáád minket jaaj ♥
    Awh Karcsony jegyespár sírok megint
    " Mióta Harryvel vagyok, megtanultam értékelni az ünnepeket, és most még jobban készülök, az első, jegyespárként ránk köszöntő ünnepekre. Az egész családot áthozatom, mamistól, babástól, mindenestől. A házat úgy feldíszítem, mintha ott lakna a télapó (bár ebben nyilván Hazz fogja vinni a prímet, hisz kreativitásban verhetetlen), és akkora fát veszek, hogy daruskocsival kell kiszállíttatni. "-AWHH!!! JAJ KARÁCSONY NA MOST Beülök a fagyaszóba a 30 fokban elindítok egy jó kis karácsonyi dalt és megnnézem az összes Larrys képe...jó annak szerintm csak holnap érnék a végére de mindegy...Jaj én akarok egy karácsonyt Larryvel nagyon akarok!!! ♥ papa,mama,gyerekek csupa szív szeretet mindenki ott lesz jaaaj ♥ Harry babázni fog én meg sírni
    "– Szia, tündérke!
    – Szia, Lou! – Hallottam a hangján, hogy ő is mosolyog. "-Ohh ez de cuki én imádom/imádnám El és Lou barátsgát egyébként, ha már itt tartunk nagyon kíváncsi leszek mi lesz CO után Eleanorral nem tudom, honnan jutot eszembe, de izgat a dolog
    MELEANOR awh awh ♥ Lou te kis rendezvényszervező ♥ Imádom ♥
    "Valahogy elintézem, hogy gyorsan letudjuk a kötelező köröket. Két napra gyere át, amikor akarsz, és megszervezem, hogy készüljön elég kép, amit pár hétig fel tudnak használni. Csinálunk karácsonyit is, meg ha kell, szilveszterit is. "-Csináltok 100 képet Lou meg pseli és már kész is van
    "– Pont leszarom, hogy mi lóg ki. Ez már az ő bajuk. Nem akarom tönkretenni az ünnepeket. "-Hát de édes!!!!♥ Akkor is kilógna, mert nem tudnátok úgy megjelenni együtt,mint egy pár eddig em ment ezután még úgysem
    "– Hááát… úgy tűnik – mondta szégyenlősen. – Max nagyon cuki.
    – Cuki? Egy plüssállat, az cuki. De egy pasi az szexi, vagy dögös, vagy izgató. "-El ejnye bejnye nem tanultálmég Lou-tól ideje lenne leckéket venned ő már csak tudja,milyennek kell lennie egy pasinak ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "– Oké, ezek is, de ennél jobban vonz az, hogy törődik velem. Imádom, hogy a tenyerén hordoz.
      Éreztem a szokatlan, tompa fájdalmat a gyomromban, és meg is lepődtem rajta. Féltékeny vagyok."-Nem lehetsz féltékeny inkább csak félted!!! Nem nem
      "– Ennek igazán örülök, és ajánlom is neki, hogy úgy szeressen, ahogy kell, vagy szíjat hasítok a hátából!
      – Lou! – nevetett fel El, és gyöngyöző kacagása engem is mosolyra késztetett. Ilyen messziről, pusztán a hangjából is tudtam, hogy boldog, és a gyomromból azonnal elmúlt a hülye érzés, és a helyét átvette a szeretet, amit ez iránt a kedves teremtés iránt éreztem, és a hála, amiért ennyi éven át önzetlenül segített."-Oké eldöntöttem akarok egy Melounorry 4-est CO után muszáj kell akarom!!! AHH miylen jó lenne már hát végem van Harry és Lou összeöltözve, Max és El szintén és vááááá Jó de cukiii ♥(Nem akkor sem fogom szeretni Eleanort, max kedvelni, de azon már túl vagyok)
      "Mert ez nem a pénzről szól. Ki más adta volna el a fiatalságát, pár rongyos dollárért, csak hogy engem védjen?! Senki. Angyalokkal vagyok körülvéve… Az én Gábriel arkangyalom és Szent Eleanor. Majdnem felnevettem."-Idióta vagy Louis :D xdd mi ez xdddd :D
      "– Figyelj, El. Itt az ideje, hogy előkészítsem a szabadulásodat.
      – Micsoda? Nem! Lou, nem kell. Jó ez így.
      – Nem. Hallgass! – szóltam rá erélyesen, amin úgy meglepődött, hogy teljesen elcsendesedett. – Eljött az ideje, hogy szakítsunk"-Oh Baby Yeah!! nem még most sem tudom elhinni ♥ *-*
      "– Úgyse hiszi már el senki ezt a baromságot, ráadásul neked is szükséged van magánéletre. Így is megjelennek a képek rólatok, és a fanok már rég pedzegetik, hogy Max és én egy lyukra játszunk."-Hát nem is...Nem Lou ti soa nem játszottatok egy lyukra
      "– Oké, Lou, ahogy gondolod. – Éreztem a megkönnyebbülést a hangjában, és a fájdalom ismét végigvágott a testemen. Nem is értettem az okát. Elköszöntünk, és miután letettük, még percekig ültem mozdulatlanul, és csak néztem magam elé. Igyekeztem rájönni a z érzelmeim mozgatórugóira, de nem sikerült."-azért 4 év ha nem is szerelem, de kötődés ne keresd az okát...
      " Leküldtem még két whiskeyt, és a VIP-ben elszívtam egy füvescigit Martyval, a testőrömmel, aki új fiú, és nehezen szokja meg a felhajtást.
      – Hogy bírjátok ezt? – kérdezte a fejét csóválva, ahogy kinézett a tömegre, akik mint egy hatalmas élőlény, úgy mozogtak a lüktető ritmusra.
      – Nehezen. Néha muszáj egy kicsit kisütni az agyunkat – mondtam, és visszaadtam a jointot, amit ketten szívtunk felváltva.
      – Hát, ha az én seggembe vakuznának állandóan, szerintem vagy leütném az összes paparazzit, vagy ki se tenném otthonról a lábamat.
      – Pontosan ez a két variáció, ami nekem is a legszimpatikusabb – nevettem fel hangosan. – De sajnos a sikernek nem titka van, hanem ára."-titka is az esetetekben adjatok nekem is egy kicit menni akarok velük bulizniii *-* XDDD üssétek le a paparazzikat kinek kellenek :D

      Törlés
    2. " – Ezt ki mondta? – kérdezett vissza kapásból.
      – Én – válaszoltam csodálkozva, mert azt hittem, úgy kiütötte a jó minőségű fű, hogy már mellébeszél. Felröhögött.
      – Nem úgy értem! Hanem, hogy kitől idéztél?
      – Jaaaa… Fogalmam sincs kitől származik ez a gondolat, de nekem anyám szokta mondogatni."-XD Ne már :D nagyon nem normális :D :D xdddd Istenem :D nagyon szakadok
      "– Menjünk innen! – kiabáltam Albertónak, aki pár lépéssel arrébb állt, és le nem vette rólam a szemét. Nem értette a hangzavartól, ezért félreérthetetlen kézmozdulattal jeleztem, hogy induljunk. Bólintott, a füléhez kapott, hogy a fülesére tenyerelve beszéljen valamit a kintiekkel, aztán bólintott a körülöttem, civilben táncikáló embereinek, hogy készüljenek. Még egy számot ki kellett bírnom a fojtogató tömegben, mire végre biccentett felém, jelezve, hogy szabad az út."-Loubertooo ♥ Szeretem Albertot ♥ Ilyenkor úgy megtudnám nyúzni élve az összes riherongyot, menjenek kerssenek olyat,aki nem foglalt, mert vagy Harry végez veletek vagy én nem tudom melyik jobb ne kívánjátk egyiket se...
      "Körülöttünk két-három fizetett cicababa, mintha velük hagynám el a helyet, és egy rakat testőr. Utálom az egészet.
      "Nagy nehezen besegítettek a kisbusz hátsó ülésére, mert annyiszor vakuztak a szemembe, hogy átmenetileg teljesen megvakultam, és a hat feles meg a füvescigi is betette a kaput, úgyhogy kinyúltam, mint egy béka, és örültem, hogy koncentrálhatok a légzésemre. Egy arc kúszott a látóterembe, és mire feleszméltem volna, egy rúzsos száj tapadt rám, keményebben, mint amire számítottam. Próbáltam finoman eltolni, mert mégis hogy venné ki magát, ha csak úgy lerúgnék magamról egy nőt, de ez szívósabb volt az átlagnál."-Menjenek az anyjukba . Jó azt azért megnéztem volna ahogy Lou lerúgja magáról a ribancot :D .....Hagyod békén te céda fhúu de megölöm, vörös rúzs helyett vér lesz csak mondom!!! Ne erőltesd azt,ami soha nem fog összejönni....
      gy végül elengedtem magam, és hagytam, hogy kiélje magát. Mikor hirtelen eltűnt rólam a súlya, és kinyitottam a szemem, épp azt láttam, ahogy Alberto a derekánál fogva emeli fel a kapálózó szőkeséget, és épp azt ecseteli neki, hogy kivágja, mint a macskát szarni, ha nem fejezi be a nyomulást."- Albertoooo ♥ Jól van így kell ezt baszd ki az autóból igen miközben mentek az úton, mozgó járműből kiesni kellemes érzés..tudja ol a helye mit képzel ez kitépem a haját..
      "– Befejezed, vagy kirakunk itt a sarkon, és gyalogolhatsz, amerre látsz! – mondta kemény hangon Al, és nyomatékképpen kinyitotta a száguldó kocsi oldalajtaját. A lány kicsit észhez tért, ahogy az arcába csapott a menetszél, és abbahagyta a rúgkapálást."-Szerintem is befoghatod, mert nem éppen leszel szép látvány az úton szétterülve... Alberto Drágám ♥ Oké Albertot nekem meg kell szereznem magamnak :D
      "– Ő is akarta, mi bajod? – kérdezte a monstrum felé fordulva. Alberto kérdő tekintettel nézett rám, arra várva, hogy megerősítsem, vagy cáfoljam az állítást, de csak legyintettem egyet, mert ahhoz se volt erőm, hogy felbasszam magam a nyilvánvaló hazugságon. "-aha szerintem is NEM!!! 1. Szivem nem vagy Harry Styles
      2. Louisnak akkor sem kellenél, ha hetero lenne
      3.Nincs ED-ed
      4. nincs olyan csodás és hatalmas kezed,mint Haroldnak (mondtam, hogy beleégett a kép a retinámba)
      "– Ahhoz te nagyon kevés vagy, angyalom!"-Ha tudná mennyire.....
      Na igen a pénz sok mindenre képes.......Szerintem ha én lennék valamelyik csaj helyében engem azért dobnának ki, mert nem hagynám békén Lou-t Larryvel :D :D nem érdekelne a pénz :D
      "Épp maga alá rántott volna, mikor a telefonom zizegni kezdett. Kikaptam a zsebemből, bár eszembe sem jutott, hogy Harry lehetne, hisz késő éjszaka volt."-Awh ♥ :") Harold az

      Törlés
    3. "– Halló – szólalt meg mégis az imádott hang, mikor a fülemhez emeltem a készüléket.
      – Cica! – nyögtem a kagylóba, mert annyira megörültem neki. – Hogyhogy ilyenkor hívsz?
      – Itt már reggel van, kicsi. És először Albertónak üzentem, hogy megkérdezzem, mit csinálsz. Ő mondta, hogy most végeztetek a bulizással.
      – Bulizással?!?! – mondtam lesajnáló hangon, mire felnevetett.
      – Na… ennyire szörnyű volt? – kérdezte együttérzőn."-Jaaj most láttam éppen egy cuki gifet Albertorol meg Harryről ♥ :") Az nem volt buli, az kínló´dás volt Harry :(
      "– Borzalom. És hazafelé még rám mászott egy ribanc a kocsiban.
      – Megértem! – nevetett Harry továbbra is, amitől először rohadt mérges lettem, mert bosszantott, hogy őt nem idegesíti a dolog, de aztán pont ebből az okból én is elmosolyodtam, mert olyan jó volt, hogy nem féltékenykedik. Cinkosok vagyunk, és szerelmesek, akik nem csinálnak ügyet egy ilyen baromságból. A tudat, az összetartozásunk apró kis bizonyítéka megmelengette a szívemet."-Azt a ribancot én még megtalálom és lecsapom!! Kis édeseim ♥♥ Végem van tőlük mindig!!! ♥
      "– Én is rád másznék minden lehetséges pillanatban… – tette hozzá elmélyülő hangon.
      – Ha hazajössz, megteheted – ígértem, és beharaptam a szám, ahogy elképzeltem a rajtam lovagoló, gyönyörű testet, ahogy rohamléptekkel közeledik az extázis felé."-Ahj ahj kellene egy kis levegő azt hiszem Azt a rohadt engem ezek a telefonbeszélgetések kikészítenek de nagyon Lou ne ne ne képzelj el semmit oké nekem annyi!!! (ilyenkor az a gond, hogy én ezt látom mg hallom Lou hangját,ahogy mondja ezeket, hogy horse rider) Ohh anyám borogass!!
      a rohadt életbe...Pékség most miért most? Ugyanaz!!! Úrjézus!!!

      Törlés
    4. "– Hmm… visszautasíthatatlan ajánlat! – morogta, és én már éreztem, hogy áramlik a vér az ágyékom felé.
      – Hazz! – A hangom elakadt, ahogy a másik kezemmel megmarkoltam a farkamat, ami elég erőteljes jelét adta annak, mennyire örül Harry hívásának, és a beígért gyönyöröknek.
      – Jézus, Lou, ne csináld! Épp a pékségben reggelizek, és már áll a cerkám.
      – Annyira kívánlak! – suttogtam, és nem fogtam vissza magam. Hagytam, hogy a nyögések feltörjenek belőlem, ahogy benyúltam a nadrágomba, ahol már eléggé felütötte fejét a vágy.
      – Kicsi, kérlek! Hagyd abba! Nem vagyok olyan helyen!
      – Akkor te nem csinálod! – folytattam a kegyetlenkedést. – De nekem muszáj! – nyöszörögtem, és már kibontottam magam, hogy végre rendesen hozzáférjek a szerszámomhoz.
      – Kurva életbe! – káromkodott Harry fojtottan, és olyan halkan, hogy a szitkozódást csak én érthettem. Hallottam, hogy lihegni kezd, és szinte láttam magam előtt, ahogy az arca kipirul, a szemei csillogni kezdenek, és a szája felduzzad, anélkül, hogy bárki megérintené. Sőt, eszembe jutottak a mellbimbói, amik már biztosan áhítoznak egy kis kényeztetésre. "-ÚRISTEEEEEN!!!! NE NEE NEEE!!! Louis baszd meg én normális vagyok, hogy ilyenkor olvasom én ezt? (SSFA Lou kép) Oké szerintem le kellene magam hűteni Kurva életbe!!!
      "– Hegyesek már az ikrek? – kérdeztem akadozó lélegzettel, mikor ütemesen verni kezdtem a farkam. Hazz belenyögött a telefonba, amiből tudtam, hogy fején találtam a szöget.
      – Lou, kééérlek! – mondta, de annyi önuralma nem volt, hogy egyszerűen letegye a telefont.
      Ismerem már jól. Mazochista a lelkem.
      – Oké, cica! – mondtam, és helyette én voltam erős. Elhúztam a kezem, és nagy légvételekkel próbáltam úrrá lenni a szexuális izgalmamon."-Jah persze tegyél rá még egy lapáttal Lou mert miért ne?? Harry helyében már az asztala alatt lennék vagy a mosdóban ....XD azért ez vicces és nagyon kikészülök szituáció Harry élvezi ezt a dolgot, hogy ő éppen egy pékségben eszik, miközben LOU az ágyon fekve ütmesen mozgatja kezét a rohadt életbe már!!! CICA!!!!! Lou baszdmeg most már elkezded kinyrsz sztán meg megkönyörülsz Harryn Ikrek végem van nyuszítek és nem történt semmi!!!!
      "– Olyan, amire azt mondanád, hogy Harrys – nevetett felszabadultan.
      – Akkor szerelmes, bőgős, csodálatos? – kérdeztem, és közben torkot köszörültem, hogy visszakapjam a normál hangomat.
      – Valami olyasmi. Megmutatom, ha hazaértem.
      – Mikor jössz máááár!? – kérdeztem nyafogva.
      – Holnap reggel indulok. Délutánra ott leszek."-Awhhhh ♥ dal harrys csodálatos, bőgős szerelmes ♥ :") Istenem ♥ Megy haza Harry!!! :3 :P

      Törlés
    5. "– Nem. Nincs semmi baj. Csak Eleanor miatt szükség lesz némi változtatásra.
      – Óóó … – mondta Hazz, és szinte hallottam, ahogy dolgoznak a fogaskerekek az agyában.
      – Max és ő… Kezd komolyra fordulni a dolog.
      – De hisz ez remek! – könnyebbült meg Harry.
      – Igen, én is örülök – mondtam, és igyekeztem, hogy a hangom alátámassza a kijelentésemet. – Csakhogy így egyre nagyobb az esély a lebukásra.
      – Igen, ez igaz. És akkor? Mi a terv?
      – Nincs terv, de itt az ideje, hogy kidolgozzunk egyet.
      – Nem lesz egyszerű átvinni a menedzsmenten – morfondírozott Harry.
      – Az egészen biztos… - értettem egyet vele."-Szóval akkor mi a terv!!! Tudni akarom! Mi lesz itt!!!! ♥ A menedzsment elmeet a jóbüdös francba még mindig!!!! :)

      Jaaaaj Imádtam és kikészültem .ltm, szerintem égek végem van!!!! ♥ Imádlaaaaaak!!!!! ♥ Ha nem volt telefoszex, pedig az Jesszusom akkor kell egy valós!!!! ♥ KELL szükségem van rá!!! ezek után!!! ♥♥♥

      Törlés
    6. Tünciii! <3 Megint rekordhosszúságú kommentet írtál, amiért imádlak, de tényleg nem akarom, hogy neked ez egy kényszerű kötelesség legyen. Nekem nagyon jó volt az is, amit régebben csináltál... csak a Tündiféle megjegyzések, és nekem kellett kitalálni, hogy hova tartoznak. Azt is ugyanígy élveztem.
      Alberto a tied, máris kiutaltam neked. Szerintem elhallgatnánk pár hétig, amit mesélni tudna ;)

      A terv még nincs kész, de alakul ;)

      Imádom, hogy neked elég leírnom három szót, és véged... tegyünk egy próbát..

      CICA, IKREK, Kényeztetés...

      naaa??? sikerült??

      Imádlak, ezt tudod jól... már tényleg csak két hét, és két napig itt fogsz pingvinezni mellettem. Alig várom<3

      Törlés
  21. Uramisten annyira jo lett nagyon imadom es olyan cukik❤️💕😍💖es Niall ahogy Larry shipperkedik meg minden annyira jooo gyorsan reszt!!!❤️❤️❤️❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Captain Niall szintén egy isten. A legnagyobb Larry shipper a világon. Ha vallást alapítanánk, ő lenne a pápa...
      Köszi a cuki kommentet, hozom a kövit <3

      Törlés
  22. Sokat gondolkodtam par dolgon es ujra irom a kommentemet. Teljesen igazad van! Mikor mondod, hogy varod a kommenteket hisz ebbol erot es kedvet meritesz az jogos. Ez olyan, mint mikor a munkadat vegzed de a fonokodtol semmi dicseretet nem kapsz es elmegy a kedved az egesztol. En ezt nem szeretnem. Imadom ahogyan irsz es amit irsz! Remelem picit pihensz es ujult lelkesedessel tersz ide vissza! En imadom a szexes reszeket is, ugyhogy johetnek surubben. Akik kommentelnek azok szeretnek. Akik pedig bepipaljak a lapozzunkot vagy a nem tetsziket, azoknak meg annyi pofajuk sincs hogy kifejtsek a velemenyuket. Ez engem tud bosszantani; hat meg teged. Remelem egyhamar nem hagyod abba a blogolast mert en az osszeset imadom, ami a te kezed munkaja! Istenem A tanitvany-t is annyira el szeretnem olvasni, de sajnos Apa eleg erosen homofob, igy nagyon nincs ra lehetosegem. Mindegy, remelem majd egyszer sikerul. Szoval imadlak nagyon ne feledd! Igy tovabb!
    Nitus xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kár, hogy kitörölted az előzőt, azt is szerettem. :(

      Amit leírtál, az teljesen igaz. Aki csak magának él, és nincs szüksége megerősítésre, bátorításra, az biztos nagyon erős, és magabiztos, csak nem biztos, hogy lennék a barátja:)

      A tanítvány megvár, ne nyugtalankodj... egy könyv nem avul el:) Legalább mire megveszed, már mind a négy része megjelenik, és egyszerre olvashatod. Hidd el, úgy lesz a legjobb ;)

      Nem maradnak el a szexek, és nem hagyom abba az írást... nem is tudnám. Ugyanúgy szükségem van rá, mint a légvételre... amíg itt vagytok, én is itt leszek <3<3<3

      Törlés
  23. Draga Becca!
    A madarak az csiripeltek, hogy ma uj resz lesz szoval befejezem a meleg miatti szenvedesem es megirom a neked jaro kommentet. Nagyjabol leirtam mar privatba a velemenyem, szoval meglepetes nem fog erni... Mondjuk amugy se szokott szerintem. Ha cukiskodnak szetfolyok de ha veszekednek megverlek.^^ ((igen, most elj rettegesben amiert egy 167centis torpe megfenyegetett.:D)).
    "Harrynek két napra haza kellett utaznia, és egy rakás papwalkon kellett részt vennie, nekem pedig itt illegetni magam, hogy elég kép készüljön rólunk, ami szerint nem vagyunk együtt, még véletlenül sem. Egyre jobban fáraszt ez a cécó, és annyira feleslegesnek érzem. Akinek van szeme, az már rég rájött, hogy mi egy pár vagyunk, akinek meg nincs, vagy direkt nem akarja tudomásul venni a dolgot, annak tök mindegy, mit csinálunk." Na ez az... Mar en is rajottem, hogy nincs ertelme ezen veszekedni a sok vak, kurvaokosnakkepzelemmagamesezertmindenkinekelismondommiaszitu picsaval. Nem veszekszem veluk, de azert utalni szabad oket..nem? "Néha feldobok egy kicsit meg PS-elt képet, ami amúgy tényleg a miénk, és egy hétig röhögök azon, ahogy bizonygatják, hogy az egész csak manip, míg a Larrysek úgy örülnek még egy elvileg szerkesztett képnek is, mintha karácsony lenne. Imádom őket." Jajj istenem.. Ez most annyira jol esett basszus. Tudom, hogy ezt te irod meg minden, de megis... Remelem tenyleg szeret minket. Szeretet hianyom van. Louist akarom. "Apropó karácsony. Mondtam már, mennyire várom? Mióta Harryvel vagyok, megtanultam értékelni az ünnepeket, és most még jobban készülök, az első, jegyespárként ránk köszöntő ünnepekre." Ijjjj de jo erzes ezt olvasni!!!! Jegyes par. <3 Meghozza a legszebbek. Sirni fogok. Most erzelmileg instabil vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "– Oké, ezek is, de ennél jobban vonz az, hogy törődik velem. Imádom, hogy a tenyerén hordoz.
      Éreztem a szokatlan, tompa fájdalmat a gyomromban, és meg is lepődtem rajta. Féltékeny vagyok – állapítottam meg döbbenten. Mikor ráeszméltem, azonnal megráztam a fejem, hogy észhez térjek, és igyekeztem, hogy a hangomon ne lehessen észrevenni az érzelmi zűrzavart. "O.o Louis baszd meg mi bajod????? Feltekeny??? Mi a jo egre????? Arra, hogy El mase???? Aahhhh hova kerultem jezusom ez hulye! Oke, kiborulok. Louis felbaszott.
      "– Ennek igazán örülök, és ajánlom is neki, hogy úgy szeressen, ahogy kell, vagy szíjat hasítok a hátából!
      – Lou! – nevetett fel El, és gyöngyöző kacagása engem is mosolyra késztetett. Ilyen messziről, pusztán a hangjából is tudtam, hogy boldog, és a gyomromból azonnal elmúlt a hülye érzés, és a helyét átvette a szeretet, amit ez iránt a kedves teremtés iránt éreztem, és a hála, amiért ennyi éven át önzetlenül segített. Mert ez nem a pénzről szól. Ki más adta volna el a fiatalságát, pár rongyos dollárért, csak hogy engem védjen?! Senki. Angyalokkal vagyok körülvéve… Az én Gábriel arkangyalom és Szent Eleanor." NAJO! En ezt nem birom. Valaki oljon meg. Eleanor angyal??? Most komolyan? Hanyingerem van.
      "– Figyelj, El. Iértettem ideje, hogy előkészítsem a szabadulásodat." Jo otlet!!! *boszen bologat*
      "– Micsoda? Nem! Lou, nem kell. Jó ez így.
      – Nem. Hallgass! – szóltam rá erélyesen, amin úgy meglepődött, hogy teljesen elcsendesedett. – Eljött az ideje, hogy szakítsunk." Juhuuuuu! Vegreee! Tunjon mar el innen el utalom itt is. Nem birom elviselniiiiiiii! "– Oké, Lou, ahogy gondolod. – Éreztem a megkönnyebbülést a hangjában, és a fájdalom ismét végigvágott a testemen. Nem is értettem az okát." Mi a fasz??? Louis baszd meg ne benazz mar! Hat felbaaaaasz.. "Elköszöntünk, és miután letettük, még percekig ültem mozdulatlanul, és csak néztem magam elé. Igyekeztem rájönni a z érzelmeim mozgatórugóira, de nem sikerült. Tanácstalanságomban Harryt tárcsáztam.
      Nem vette fel, mert nyilván valami olyan elfoglaltsága volt, ahol nem tudott volna nyugodtan beszélni, de most ettől valamiért csak magányosabbnak éreztem magam. " Istenem, koszonom!!!! Mar feltem, hogy felhivja ez a balfasz es osszevesznek.

      "Este elmentem az előírt buliba, és elgyötörten dobáltam be a feleseket. Millió csaj rajzott körülöttem, amihez igyekeztem jó pofát vágni, de nem igazán sikerült. Leküldtem még két whiskeyt, és a VIP-ben elszívtam egy füvescigit Martyval, a testőrömmel, aki új fiú, és nehezen szokja meg a felhajtást." Szar ezt olvasni. Ugy utalom, hogy ebbe kenyszeritik oket.
      "Mikor kiléptünk a kis, zárt helyiségből, ismét lerohantak a nők. Gátlástalan felkínálkozásuk, és az, hogy bármire hajlandóak lennének, csak egy órát az ágyamban tölthessenek, olyan undorral töltött el, hogy felfordult a gyomrom. A hozzám dörgölőző testek, az izzadtság, a rettenetesen hangos zene, és az érzelmi hullámvasút, amin egész nap ültem, kicsinált idegileg." :(((((( Harryt akarjuk Louisval! Harrrrryt! Hozd ide Harryt. :(Becca pls.

      Törlés
    2. "Keményen csókolt, és közben a kezével a nyakamat szorította. Olyan abszurd volt a helyzet, hogy végül elengedtem magam, és hagytam, hogy kiélje magát." Jezus. Rosszul vagyok. Annyira undorito!!!! Latom magam elott... Lout ne csokolja mar meg egy szakadt ribanc! Fuj baszki.
      "– Befejezed, vagy kirakunk itt a sarkon, és gyalogolhatsz, amerre látsz! – mondta kemény hangon Al, és nyomatékképpen kinyitotta a száguldó kocsi oldalajtaját. A lány kicsit észhez tért, ahogy az arcába csapott a menetszél, és abbahagyta a rúgkapálást.
      – Ő is akarta, mi bajod? – kérdezte a monstrum felé fordulva. Alberto kérdő tekintettel nézett rám, arra várva, hogy megerősítsem, vagy cáfoljam az állítást, de csak legyintettem egyet, mert ahhoz se volt erőm, hogy felbasszam magam a nyilvánvaló hazugságon." Nyugi Lou, en felbasztam magam rajta helyetted is...:):):):):):):)
      "Al elvigyorodott, és maga mellé ültette a virnyogó cicababát.
      – Ahhoz te nagyon kevés vagy, angyalom! – mondta, és lesimította a felcsúszott, amúgy is falatnyi szoknyát. – Jobb, ha veszteg maradsz, és kussolsz, amíg a szállodához érünk, vagy gondoskodom róla, hogy egy vasat se kapj!" Szeretlek Alberto. Ezt en se mondhattam volna jobban.
      "Mikor letudtuk a kötelező fotózkodást a szállodánál, és végre felértünk a szobába, csak eldőltem az ágyon, és a plafont bámultam, amit a kocsiban is szerettem volna, ha békén hagynak. Most viszont rám tört a depresszió következő hulláma." Hat ez a resz nagyon kikeszit. Febasztam magam rajta. Szomoru voltam. Rohogtem is nehol. Jaj de nem birom ezt igy, hogy betolatott a piros merci

      Törlés
    3. "Kikaptam a zsebemből, bár eszembe sem jutott, hogy Harry lehetne, hisz késő éjszaka volt.
      – Halló – szólalt meg mégis az imádott hang, mikor a fülemhez emeltem a készüléket.
      – Cica! – nyögtem a kagylóba, mert annyira megörültem neki." CICAAAAA <3333333333
      "– Hogyhogy ilyenkor hívsz?
      – Itt már reggel van, kicsi. És először Albertónak üzentem, hogy megkérdezzem, mit csinálsz. Ő mondta, hogy most végeztetek a bulizással.
      – Bulizással?!?! – mondtam lesajnáló hangon, mire felnevetett.
      – Na… ennyire szörnyű volt? – kérdezte együttérzőn.
      – Borzalom. És hazafelé még rám mászott egy ribanc a kocsiban.
      – Megértem! – nevetett Harry továbbra is, amitől először rohadt mérges lettem, mert  bosszantott, hogy őt nem idegesíti a dolog, de aztán pont ebből az okból én is elmosolyodtam, mert olyan jó volt, hogy nem féltékenykedik. Cinkosok vagyunk, és szerelmesek, akik nem csinálnak ügyet egy ilyen baromságból. A tudat, az összetartozásunk apró kis bizonyítéka megmelengette a szívemet. – Én is rád másznék minden lehetséges pillanatban… – tette hozzá elmélyült hangon." Jaj de husik <3333333 Na ezert a reszert merete behanyni Eleanoron meg azon a ribin. Mert ez... Ah.. Imadom. Cica es Kicsi. <33333 A telefonszex tokeletes volt, de ismersz.. Azt nen tudom elemezni.
      Ne hari amiert nyomi voltam es a komi is bena lett es orak ota vartal mar ra es egy ilyen szart kapsz:((( Holnap geprol irok majd az uj reszhez is meg az SS-hez is. Amugy egy csomo reszt is kihagytam mert lusta voltam. Tenyleg ne hari. Seggfej vagyok. De azert szeretlek.

      Törlés
    4. Nem a méret a lényeg! - nem ismered ezt a mondást? Igenis rettegek tőled, mert nagyon fel tudod szívni magad. És ha elalszom, és a pofámba gyógyítod a gőzölős vasalót???

      az a jó, hogy vannak olyan szavak, amit előre tudok, hogy ez Tüncit fogja kiütni, ez Rékát, és így tovább. A cicát már nem tudom úgy leírni, hogy ne te jutnál az eszembe.

      Te vagy az egyetlen, aki elégedett a telefonszexszel (meg én). Ugye, hogy ide elég volt ennyi? Nekem sem hiányzott a többi... Mert tényleg nem lehet mindig szex. Havi egyet engedélyeztem magunknak ;) Mint a nyugdíjasoknak:P:P

      Nem vagy seggfej, én így szeretlek :) <3<3

      Törlés