2015. július 23., csütörtök

CXVII. Fejezet

Sziasztok!

Ma van a One Direction megalakulásának ötödik évfordulója, ami az első hivatalos Larrymoment is egyben. Pontosan 21.22 perckor (helyi idő szerint) lesz öt éve annak, hogy megalakult a világ legeslegnagyobb, legeslegjobb és legeslegsikeresebb fiúbandája.
Ezért ma extra részt hozok mindkét futó blogomba, és egyúttal szeretném megköszönni a rengeteg csodás percet, amit átélhettem veletek, mert támogattok, és szeretitek a történeteimet,,, Igen, ma kicsit nosztalgikus hangulatba kerültem megint, bocsánat!!

Köszöntöm az új feliratkozókat, akik két nap alatt, annyian érkeztek, mint máskor két hét alatt (sem)... ha van kedvetek írjatok pár sort, hogyan találtatok ide, és hogy tetszik a történet!!!

Hatalmas, évfordulós ölelés mindenkinek!! <3<3

Becca


*** Zayn***

– És végül, miben maradtatok? – kérdezte El, ahogy hátradőlt a puha párnák közé, egyenesen Max karjaiba.
– Abban maradtunk, hogy megtervezik a szakításunkat – válaszoltam, és a poharamat feléjük emeltem, miközben Harry az ölemben feküdt, és vállig érő, göndör fürtjei szétterültek a combomon.
– Akkor erre igyunk! – mondta Max, és előrehajolt, hogy koccintsunk. A kristálypoharak gyönyörűen csilingeltek, és ehhez a művelethez Harry is felült.
– Te még nem is ihatsz! – szólt rá kötözködve El, de közben fülig ért a szája. Harry kinyújtotta rá a nyelvét, és cuki grimaszt vágott. – Te meg nem pasizhatsz, hisz egyelőre tartós kapcsolatban élsz! – próbált visszavágni.
– Aha… a te vőlegényeddel – kuncogott Eleanor, mire mind a négyen felnevettünk, Harry pedig oldalra fordult, és egy puszit nyomott a számra.
– Elég faramuci helyzet – mondtam, de közben összefűztem a pillantásom a mesés, szikrázóan zöld szemekkel, amik kissé fáradtan csillogtak.
– Az egész életünk faramuci – sommázta Hazz, és egy nagy sóhajjal visszadőlt az ölembe.
– Ha már itt vagyunk, nem lehetne megszervezni a karácsonyi fotózást? – kérdezte El bátortalanul.
– Dehogynem! – vágtam rá, mert nagyon jó ötletnek tűnt, hogy letudjuk a dolgot. Előkaptam a telefonom, és felhívtam Brandont, hogy másnapra legyen kész a fotós, és csináljunk képeket az ünnepekre, néhányat szilveszterre is, hogy ne kelljen megint PS-elni, vagy emiatt repkedni, mikor így is elég feszített lesz a tempó.
– És karácsonykor mik a tervek? – kérdezte Max, mikor megcsörrent a telefonom. Ránéztem a kijelzőre, és mikor láttam, hogy Zayn az, elnézést kértem, kibújtam Harry alól, és felálltam, hogy elsétáljak a terasz szélére.
– Heló, cimbi! – mondtam, és feszülten vártam, hogy mit fog mondani.
– Szia, Lou. Csak azért hívtalak, mert megígértem, hogy elmesélem, mi volt bent az ügynökségnél.
– És mi volt? – kérdeztem, mert valahogy nem tetszett a hangja.
– Semmi extra. A szokásos porhintés. Megígérték, hogy jövőre több szabadidőnk lesz, és hogy az ötödik lemezre végre felkerülnek a számaim, de ezt csinálták tavaly is.
– Hátha most betartják a szavukat. Harryvel eléggé keményen odamondogattunk. – Próbáltam elhitetni vele, hogy ezentúl minden más lesz, és közben rájöttem, magammal is ezt teszem… El akarom hinni, hogy megváltozhatnak a dolgok, és minden sokkal jobb lehet. Keserű epe marta a torkomat.
– Nem tudom, haver, valahogy nem volt elég meggyőző. Nem lesznek alkoholtesztek, de a drog szigorúan tilos, és alá kellett írnom egy nyilatkozatot, amiben tudomásul veszem, hogy a zenekar jó hírét kockáztató cselekedeteimmel vétek a szerződés faszomtudja hányadik pontja ellen, ami annyit jelent, hogyha kompromittáló képek készülnek rólam, akkor a jövedelmem felét elveszik.
– Még akkor is lesz mit a tejbe aprítanod! – mondtam, és felnevettem, hogy elvegyem a szituáció élét, de a hangom elég hamisan csengett, még a saját fülemben is. Felpillantottam, és Harryével akadt össze a pillantásom, aki bár Ellel és Maxszel beszélgetett, mégis éreztem, hogy engem figyel, és tudtam, minden szavamat hallja.
– Nem is a szaros lóvéról van szó… Ez elvi kérdés – mondta indulatosan Zayn, és én értettem, hogy miről beszél, de sajnos nem tudtam maradéktalanul igazat adni neki. Hisz ő most nem egy páncélos lovag, aki az igaz ügyért harcol, hanem egy milliomos zenész, aki épp azt akarja elérni, hogy teljesen a lovak közé dobhassa a gyeplőt, és következmények nélkül tegyen, amit csak akar.
– Sajnos, ez nem egy botrányos rock zenekar, Zayn. Itt tényleg kislányok a rajongók, és nem lenne túl jó, ha rossz példát mutatnánk.
– Ezt te mondod, aki végigvideózta az utat, amíg füveztünk a kocsiban, és fel is baszta a netre?
– Teljesen igazad van, az egy ballépés volt. De tanultam belőle.
– Nagyon büszke vagyok rád! – mondta, és kajánul felnevetett, de a hangja keserű maradt.
– Zaynie, én nem akarom neked osztani az észt, csak igyekszem valami kompromisszumos megoldást találni. Perrie érdekében is jó lenne, ha kicsit visszafognád magad.
– Pezz okos lány, és ismer, mint a tenyerét. Nem azt mondom, hogy nem érdekli, kivel bújok ágyba, de a helyén kezeli dolgokat.
– Attól, hogy eddig megbocsátott, egyszer még nála is betelik a pohár– mondtam halkan, mert nem akartam túlfeszíteni a húrt.
– Igen, ezt én is tudom, de tudja, hogy szeretem, és ezek a kis kalandok csak azért vannak, hogy levezessem a feszültséget. Nem kell túlreagálni.
– Mondd, ezt fordított helyzetben te is elfogadnád? – Nem bírtam megállni, hogy megkérdezzem.
– Természetesen nem! A vallásom szerint egy nő csak addig tiszta és értékes, míg más férfi nem ér hozzá.
– A vallásod pedig megengedi a többnejűséget… – mondtam, mert kezdett felmenni a pumpám.
– Igen, de eszem ágában sincs több nővel élni.
– Tiszta szerencse! – röhögtem fel, mert ez már tényleg abszurd volt egy kicsit.
– Mindegy, a lényeg, hogy nem volt nagy cirkusz, normálisan megbeszéltük a dolgokat, és talán, de csak talán… – itt szünetet tartott – normalizálódik a helyzet.
– Ennek nagyon örülök, tesó! – mondtam, és tényleg megkönnyebbültem. Harry felé mutattam a hüvelykujjamat, aki szélesen elvigyorodott, és megkönnyebbülten fújta ki a levegőt.
– Akkor holnapután találkozunk a reptéren – köszönt el Zayn.
– Igen, Orlandóban bulizunk egy nagyot, oké? – kérdeztem, mire még dünnyögött valamit, aztán bontotta a vonalat.
Visszasétáltam a társasághoz, és mikor leültem Harry mellé, töltöttem egy nagy pohár pezsgőt, majd egy hajtásra kiittam.

***

Brandon meglepően készséges volt, de később rájöttem, csak neki könnyítettem meg a dolgát azzal, hogy nem kellett könyörögnie néhány fotóért, hanem készségesen pózoltunk órákon át, míg vagy ötször öltöztünk át, és vigyorogtunk, mint a vadalma. Hazz mindenhová jött velünk, és messziről követte az eseményeket. Nem is tudtam hová tenni a dolgot, mert eredetileg úgy volt, hogy Jeffel tölti a napot.
Mikor már a harmadik helyszínen is túl voltunk, és a fotós elégedett volt a több száz képpel, amit készített, végre elengedtek bennünket. Eleanor elsietett, mert még vásárolni akart, és este már repültek is haza, úgyhogy egy elégedett, nagy sóhajjal sétáltam a kocsihoz, aminek az oldalához Harry dőlt, hanyag tartásban.
– Mizu, cica? – kérdeztem tőle, és a kezemet a derekára simítottam.
– Végeztél? – puszilt a fülem mögé, és hátrafelé beletúrt felfésült hajamba. Ránéztem, és észrevettem, hogy bár a szájával elmosolyodott, a szeméig nem ért el a dolog.
– Igen, hála az égnek. Mi a baj, Hazza? – kérdeztem, és kinyitottam előtte a kocsiajtót.
– Semmi az égvilágon! – füllentette, és még egy puszit nyomott az arcomra, miközben beszállt.
– Nem versz át! – suttogtam, és becsaptam rá az ajtót. Megkerültem a kocsit, beszálltam a vezetőülésbe, és egyből oldalra fordultam, nekidőlve az ablaknak.
Néztem Harryt, aki mindenhová tekintgetett, csak rám nem, és sűrűn pislogott. – Ne csináld ezt! – szóltam rá halkan, és előredőlve a térdére tettem a kezem.
– Tényleg semmi, kicsi… – Még mindig nem adta meg magát.
– Harry! Jobban ismerlek, mint saját magamat. Nagyon jól tudom, hogy valami nyomaszt. Kérlek, ne kelljen harapófogóval kiszednem belőled!
– Oké… – sóhajtotta, és egy pillanatra lehunyta a szemét.
A gyomrom összezsugorodott, mert az emlékek nem múlnak el nyomtalanul. – Félek.
Csak ennyit mondott, de annyi érzelem volt a hangjában, hogy a torkom kaparni kezdett.
– Mitől, szívem? – kérdeztem azonnal, és felé hajoltam, hogy megsimogassam az arcát.
– Nem is tudom. A változástól… a cirkusztól… a bántásoktól… mindentől! – szakadt ki belőle, én pedig azt hittem, meghasad a szívem.
– De hát mindig te akartad, hogy előbújhassunk. És azt hittem örülsz, hogy megszabadulunk az állandó színjátéktól.
– Igen, persze hogy örülök. Annak pláne, hogy El szabad lesz, és végre élheti az életét. De mi van, ha a zsíragyaknak igazuk van, és a világ ellenünk fordul?
Egy pillanatra elgondolkoztam, mert nem akartam olyan választ adni, amiben nem hiszek maximálisan.
– Tudod, anyu mit mondott mindig, mikor kicsi voltam?
– Most is kicsi vagy! – lágyult el a hangja, és magához húzott egy rövid csókra.
Rosszallóan néztem rá, de közben a szívem megtelt szerelemmel.
– Szóval azt mondta, ha valamitől féltem, hogy képzeljem el a legrosszabbat, ami bekövetkezhet. Ha úgy érzem, azt még túlélem, akkor nincs mitől tartanom.
Láttam, hogy Harry elgondolkozik, és mereven bámul ki a szélvédőn. Eljátszott a gondolattal. – Mi lehet a legrosszabb forgatókönyv? – kérdeztem, és még mindig a térdét fogva hátradőltem. – Nagy botrány, millió címlap, és cikk, hírek a tévében, százmillió gyűlölködő tweet, és felháborodott kamaszlányok tömegei.
Harry ijedten nézett rám, a szemei rettegésről árulkodtak, nekem pedig a szívem szakadt meg. – De meddig? Egy hét, maximum kettő. Képtelenség ennél tovább a figyelem középpontjában maradni. Azt a két hetet pedig eltölthetjük Dubaiban, vagy akárhol, egy fehérhomokos tengerparton, egy bungiban, távol a civilizációtól, csak egymásra figyelve, anélkül, hogy bekapcsolnánk a telefonunkat. Hidd el, a föld nem áll meg, és mire visszatérünk a cirkuszba, már más lesz a porondon. Aztán legfeljebb még egy darabig száz fotós sikítozva futkos majd, ha megjelenünk valahol, de az is elcsitul. Esetleg egy bátor showman megkérdezi, hogy ki van felül. De hisz ezt már évekkel ezelőtt elmondtuk, úgyhogy ebben sem lesz semmi elviselhetetlen.
Igyekeztem meggyőző hangnemben beszélni, és úgy tűnt, sikerült is valamennyire, mert Harrynek kisimultak a vonásai, és a szája szegletében már apró mosoly bujkált, mire az utolsó mondat elhangzott.
– Igazad van! Csak most kicsit hirtelen történt az egész, és megijedtem. Tudod… – mondta, és még mindig kicsit félve pillantott rám – megszoktam ezt, ami most van. És nehezen bírom a változást. Valamennyire biztonságérzetet ad, hogy élhetjük az életünket, és nem kajtatnak utánunk fotósok. Itt is és otthon is megteremtettük azt a külön világot, amiben szabadon mozoghatunk. És attól félek, az események elsodornak, mint már annyiszor, mi pedig csak kapkodjuk a fejünket. Vagy annyira feszültek leszünk, hogy egymáson töltjük ki a mérgünket és… – elfúlt a hangja. Egyből tudtam, mi a baja.
– Gyere ide! – mondtam neki, és két kézzel nyúltam érte, hogy közelebb húzzam magamhoz. Hosszú karjával az ülés alatti pedálhoz nyúlt, és egy pillanat alatt hátraengedte. Mikor a kormány a lehető legtávolabb került tőlem, egyetlen, ruganyos mozdulattal ellökte magát, és az ölemben kötött ki. Átfogta a nyakamat, és a vállgödrömbe fúrta az arcát. – Nincs mitől félned! – suttogtam a hajába, ahogy a feje búbját puszilgattam, és a hátát simogattam. – Nincs az az erő, ami elszakíthat tőled, és nincs az az aljas szándék, ami közénk férkőzhet. Mondtam neked, mikor megkértem a kezed, hogy komolyan gondolom. Most sincs másként. Ha a világgal kell is szembeszállnom, én megteszem!
Harry felemelte a fejét, és enyhén párás tekintettel méregette az arcomat. – Nem viccelek Hazz, bármit megteszek érted, értünk. Nekem te vagy a legfontosabb. – Elmosolyodott, de az arckifejezésébe egy kis fájdalom, és sok-sok szeretet vegyült, miközben a számra hajolt. Nem volt nyelv, se eszeveszett szenvedély, csak finom csókok, sóhajok, és szavak nélkül vallott szerelem.
– Oké… de csináljuk nagyon lassan és óvatosan.
– Mire gondolsz? – kérdeztem, és a vállainál fogva kicsit feltoltam, hogy a szemébe nézhessek.
– Átbeszélem még ezt Irving-nel, és Chesszel is. Kíváncsi vagyok a véleményükre. Tényleg nagyon jól elő kell készíteni. Nem akarom, hogy a srácok miattunk szívjanak. Akkor inkább kibírom ezt az egy évet, amíg kijön az utolsó lemez. Nem olyan nagy ár a nyugalomért.
– Nem, valóban nem az, de azt hittem, valamiféle harcként tekintesz erre, és igenis színt akarsz vallani, hogy ezzel egy csomó melegnek adhassunk reményt.
– Igen, eddig én is azt hittem, hogy ezt akarom, Lou… De most elbizonytalanodtam…
– Szívem… Nem kell elkapkodni semmit, és nem megy egyik napról a másikra. Rengeteg időd van még agyalni ezen. Ha úgy érzed, hogy nem fog menni, akkor maradunk így, ahogy most vagyunk. Nekem ez is tökéletesen megfelel. Ahogy te is mondtad, már megszoktam, és ha az Eleanoros álbarátnő sztoritól megszabadulunk, és neked sem kell havonta más nőkkel mutatkoznod, én elvagyok, amíg vége nem lesz az egésznek.
– Oké… akkor még gondolkodom rajta, és kitaláljuk, hogy mi legyen, jó? – kérdezte, és a szemében továbbra is ott csillogott a tanácstalanság, és a jövőtől való félelem. Hátradöntöttem a fejemet, két kézzel nyúltam fel, hogy a tenyerembe vegyem a gyönyörű, szív alakú arcot, és csak néztem őt, majd határozottan a szemébe fúrtam a pillantásom.
– Hazz, bébi! Nincs mitől félned! Mindent túlélünk és megoldunk, amíg szeretjük egymást. És mivel én halálomig csak téged imádlak, innentől ez csak rajtad múlik.
Láttam, hogy nagyra tágulnak a pupillái, utána a szemei is, és nevetőráncok jelennek meg a sarkaikban.
– Akkor jó! – mondta csücsörítve, mivel a kezeimmel összenyomtam a tűzpiros, telt ajkakat. Felnevettem, és egy nagyot cuppantottam a halacskaszájra, majd még egyet, mielőtt engedtem, hogy összegömbölyödjön az ölemben, és percekig csak szuszogjon a fülembe.
– Az a baj, cica, hogy nem érzem a lábaimat, és félek, lassan elüszkösödnek… – mondtam egy idő után, mert már tényleg lezsibbadtak a combjaim.
– Nem vagyok kövér! – horkant fel, de azért kelletlenül lekászálódott az ölemből, és visszahajtogatta magát a saját ülésére.
– Dehogy vagy kövér! Gyönyörű vagy és formás, csak egy kicsit nagy – próbáltam menteni, ami menthető. Harry felhúzott szemöldökkel nézett rám, várva a folytatást. Nagyot nyeltem.  – Olyan karcsú vagy, mint egy őzike, csak itt nagyon kényelmetlenül ülök – mondtam, és a szűkös kocsibelsőre fogtam az előző botlásomat. Elégedetten bólintott, és kijelentette:– Mindegy, úgyis lébőljtkúrázni akartam. Épp itt az ideje…
Keresztbe fonta a karjait, és kifelé nézett az ablakon. Már nyoma sem volt az előző, félénk és ijedt Harrynek, az önérzetében enyhén sértett hercegnő egy perc alatt legyőzte. Elmosolyodtam, és beindítottam a kocsit. Megtanultam már, hogy ilyenkor hagyni kell duzzogni, hogy aztán ő unja meg a dolgot.  Most hiába bókolnék neki estig, akkor sem tudnám kiengesztelni. Ilyenek a nők! – hallottam a nevelőapám hangját magamban, és bár Harry persze igazi pasi, azért nem véletlen, hogy most ez jutott az eszembe. Már úgy vigyorogtam, hogy bele kellett harapjak a számba, nehogy Hazz észrevegye, mert akkor nagyon csúnya vége lesz a dolognak.
 

***Zayn***

 
Másnap reggel, egy igazán kimerítő, békítő szex után, mikor testének minden négyzetcentiméterét végigcsókoltam, és szavakkal is megdicsértem, kipihenten ébredtünk, és villámgyorsan elkészültünk. Meglepő módon, időben érkeztünk a reptérre, ahol a különgép motorjait melegítette a pilóta, mikor kiszálltunk az autóból. Felsiettünk a lépcsőn, és mosolyogva léptünk be az ismerős közegbe.
Liam és Niall, a szokásokhoz híven, már a gépen voltak, de nem kávéztak, vagy beszélgettek, hanem azonnal felpattantak, és elénk siettek.
– Mi történt? – kérdezte Lou.
– Zayn kiszállt – mondta Liam halálra vált arccal.


.

32 megjegyzés:

  1. Első vagyoook!!Megyek olvasni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt vagyok :) Imádom az ilyen extra-rész meglepetéseket!! Nem csak te vagy nosztalgikus hangulatban,én is.Csodálatos volt ez az 5 év...mondjuk én csak kb.egy éve ismertem és szerettem meg őket,amit sajnálok,mert nem tudtam velük lenni a kezdetektől és átélni az egészet...
      Nagyon remélem hogy még sokáig együtt lesznek.Minimum még 5 évig...<3 Kicsit fájdalmas,hogy pont az 5 éves évforduló napján jutottunk el odáig,hogy Zayn kilép...dehát egyszer ennek is meg kellett történnie...kíváncsi vagyok,hogy a következőben mik lesznek emiatt.
      "– Abban maradtunk, hogy megtervezik a szakításunkat – válaszoltam, és a poharamat feléjük emeltem, miközben Harry az ölemben feküdt, és vállig érő, göndör fürtjei szétterültek a combomon."---nagyon helyes,szervezzék csak.Göndör fürtök...fekszik Louis combján...ez aranyos cuki és kikészítő <3
      "– Elég faramuci helyzet – mondtam, de közben összefűztem a pillantásom a mesés, szikrázóan zöld szemekkel, amik kissé fáradtan csillogtak.
      – Az egész életünk faramuci – sommázta Hazz, és egy nagy sóhajjal visszadőlt az ölembe."--mesés,szikrázóan zöld szemek...ohhh... na basszus,már megint leragadtam Harry külsejénél,és ahogy azt megírod <3
      "Ránéztem a kijelzőre, és mikor láttam, hogy Zayn az, elnézést kértem, kibújtam Harry alól, és felálltam, hogy elsétáljak a terasz szélére.
      – Heló, cimbi! – mondtam, és feszülten vártam, hogy mit fog mondani.
      – Szia, Lou. Csak azért hívtalak, mert megígértem, hogy elmesélem, mi volt bent az ügynökségnél.
      – És mi volt? – kérdeztem, mert valahogy nem tetszett a hangja."---Zayn,telefonhívás,ajjajj...valahogy nem tetszett a hangja,ezt most megnyugtatásnak szántad,gondolom...:/
      "Hisz ő most nem egy páncélos lovag, aki az igaz ügyért harcol, hanem egy milliomos zenész, aki épp azt akarja elérni, hogy teljesen a lovak közé dobhassa a gyeplőt, és következmények nélkül tegyen, amit csak akar."---egyetértek Lou-val és ez a mondat tökéletesen megfogalmazza,hogy mit gondolok erről.Alkohol,drog...és cirkuszol,mert nem akar lemondani róluk,holott ebben az egyben igaza van a menedzsmentnek,hogy ezt tényleg nem kéne.A többi baromság az más kérdés,az túlzás,de emiatt nem...szerintem nem jogos a balhé,amit csinál.

      Törlés
    2. "– Pezz okos lány, és ismer, mint a tenyerét. Nem azt mondom, hogy nem érdekli, kivel bújok ágyba, de a helyén kezeli dolgokat.
      – Attól, hogy eddig megbocsátott, egyszer még nála is betelik a pohár– mondtam halkan, mert nem akartam túlfeszíteni a húrt."---Szögezzük le;én nem kedvelem Perrie-t,de itt sajnálom.Mert szerintem is Zayn nem becsüli meg eléggé és némileg kihasználja.Többnejűség,ez abszurd...Zayn vallásával se vagyok kibékülve,mert szerintem ez IS egy dolog,ami rossz irányba vitte...
      "– Mizu, cica? – kérdeztem tőle, és a kezemet a derekára simítottam.
      – Végeztél? – puszilt a fülem mögé, és hátrafelé beletúrt felfésült hajamba. Ránéztem, és észrevettem, hogy bár a szájával elmosolyodott, a szeméig nem ért el a dolog."---még mindig elcsodálkozom azon,hogy hogy tudsz ilyen extra-über-hiper-cuki pillanatokat írni,amiktől szempillantás alatt olvadni kezdek...<333
      "Néztem Harryt, aki mindenhová tekintgetett, csak rám nem, és sűrűn pislogott. – Ne csináld ezt! – szóltam rá halkan, és előredőlve a térdére tettem a kezem.
      – Tényleg semmi, kicsi… – Még mindig nem adta meg magát."---jajj <33 Lou vallató pillantása alatt...térdére a kezét...kicsi...<333
      "A gyomrom összezsugorodott, mert az emlékek nem múlnak el nyomtalanul. – Félek.
      Csak ennyit mondott, de annyi érzelem volt a hangjában, hogy a torkom kaparni kezdett."---az enyém is,annyira meg akarom ölelgetni <33
      "– Nem is tudom. A változástól… a cirkusztól… a bántásoktól… mindentől! – szakadt ki belőle, én pedig azt hittem, meghasad a szívem."---én is azt hittem,hogy az enyém is...és tényleg
      "– De hát mindig te akartad, hogy előbújhassunk. És azt hittem örülsz, hogy megszabadulunk az állandó színjátéktól.
      – Igen, persze hogy örülök. Annak pláne, hogy El szabad lesz, és végre élheti az életét. De mi van, ha a zsíragyaknak igazuk van, és a világ ellenünk fordul? "---Ez az amitől én is félek talán a legjobban.Ha nem is a világ,de bőven vannak utálkozó emberek,és nem akarom,hogy miattuk szenvedjenek...

      Törlés
    3. "– Tudod, anyu mit mondott mindig, mikor kicsi voltam?
      – Most is kicsi vagy! – lágyult el a hangja, és magához húzott egy rövid csókra."----úristen,úristen ezzz ez nagyon kiütött ilyen nincs,MIÉRT ILYEN KICSESZETT ARANYOSAK??????????!!!<3333333 Az értelmem cukiságszabadságra ment,még mindig kicsi vagy...hát ez nem...Valaki tiltsa már be,ilyen fokú cukiság már nem engedélyezett!!!"A valaha megírt legcukibb párbeszéd"-ilyen címmel kéne bekerüljön a Guinness rekordok könyvébe.Eskü,kezdeményezni fogom!
      "Egy hét, maximum kettő. Képtelenség ennél tovább a figyelem középpontjában maradni. Azt a két hetet pedig eltölthetjük Dubaiban, vagy akárhol, egy fehérhomokos tengerparton, egy bungiban, távol a civilizációtól, csak egymásra figyelve, anélkül, hogy bekapcsolnánk a telefonunkat. Hidd el, a föld nem áll meg, és mire visszatérünk a cirkuszba, már más lesz a porondon. Aztán legfeljebb még egy darabig száz fotós sikítozva futkos majd, ha megjelenünk valahol, de az is elcsitul. Esetleg egy bátor showman megkérdezi, hogy ki van felül. De hisz ezt már évekkel ezelőtt elmondtuk, úgyhogy ebben sem lesz semmi elviselhetetlen. "---ez tökéletes forgatókönyv.Én erről a showman-nos cuccról lemaradtam?Mi?Mikor mondták el??
      "– Nincs mitől félned! – suttogtam a hajába, ahogy a feje búbját puszilgattam, és a hátát simogattam. – Nincs az az erő, ami elszakíthat tőled, és nincs az az aljas szándék, ami közénk férkőzhet. Mondtam neked, mikor megkértem a kezed, hogy komolyan gondolom. Most sincs másként. Ha a világgal kell is szembeszállnom, én megteszem"---<333 Annyira imádom őket!!Jajj,Hazz érzékeny,tele van kétellyel és bizonytalansággal...Lou meg nyugtatja...tökéletes és szívszorító.
      "Harry felemelte a fejét, és enyhén párás tekintettel méregette az arcomat. – Nem viccelek Hazz, bármit megteszek érted, értünk. Nekem te vagy a legfontosabb. – Elmosolyodott, de az arckifejezésébe egy kis fájdalom, és sok-sok szeretet vegyült, miközben a számra hajolt. Nem volt nyelv, se eszeveszett szenvedély, csak finom csókok, sóhajok, és szavak nélkül vallott szerelem. "---<3 Mit lehet erre mondani?Csodálatos,egyszerűen csodálatos.Olvadok...meghalok...ilyen szintű szerelem...ezt nehéz feldolgoznom..
      "Hátradöntöttem a fejemet, két kézzel nyúltam fel, hogy a tenyerembe vegyem a gyönyörű, szív alakú arcot, és csak néztem őt, majd határozottan a szemébe fúrtam a pillantásom.
      – Hazz, bébi! Nincs mitől félned! Mindent túlélünk és megoldunk, amíg szeretjük egymást. És mivel én halálomig csak téged imádlak, innentől ez csak rajtad múlik. "---<333 awhhhh mennyi ilyen szívszorítóan aranyos jelenettel kell még gyilkolássz?! Vagy már a tizediket emelem ki,és ezalatt cirka hússzor haltam bele...ilyen részek...ez maga a mennyország...szó szerint
      "– Akkor jó! – mondta csücsörítve, mivel a kezeimmel összenyomtam a tűzpiros, telt ajkakat. Felnevettem, és egy nagyot cuppantottam a halacskaszájra, majd még egyet, mielőtt engedtem, hogy összegömbölyödjön az ölemben, és percekig csak szuszogjon a fülembe."---<3333 halacskaszáj...twenty-first death...
      "– Dehogy vagy kövér! Gyönyörű vagy és formás, csak egy kicsit nagy – próbáltam menteni, ami menthető. Harry felhúzott szemöldökkel nézett rám, várva a folytatást. Nagyot nyeltem. – Olyan karcsú vagy, mint egy őzike, csak itt nagyon kényelmetlenül ülök – mondtam, és a szűkös kocsibelsőre fogtam az előző botlásomat. Elégedetten bólintott, és kijelentette:– Mindegy, úgyis lébőljtkúrázni akartam. Épp itt az ideje… "---megzabálom őket vacsorára! <3 mint egy őzike,nem hiszem el :D És megsértődik!!!Önérzetében sértett hercegnő...ennél jobb kifejezés nincs is rá.Nem is tudom,mikor cukibb;mikor duzzog,vagy mikor a kételyeinek ad hangot és megszeppent...

      Törlés
    4. "Másnap reggel, egy igazán kimerítő, békítő szex után, mikor testének minden négyzetcentiméterét végigcsókoltam, és szavakkal is megdicsértem, kipihenten ébredtünk, és villámgyorsan elkészültünk. "---nanana,itt lemaradt valami,úgy érzem ;) Részletek,Becca,részletek! Larry-szexet akarok,olyan rég volt már!(konkrétan 2 résszel ezelőtt,de akkor is akarok!!):P
      "– Mi történt? – kérdezte Lou.
      – Zayn kiszállt – mondta Liam halálra vált arccal. "---mondd,hogy csak a gépből... :(((((
      Nem is kell mondanom,ez lesokkolt...még mindig azon olvadoztam,hogy Larry milyen eszement cuki,amikor hirtelen jön ez a mondat a semmiből,és odavágott...nem akartam most,de halogatni úgysem lehet...érdekel,hogy mi lesz ebből.
      És rohamosan közeledünk a jelenhez,mi lesz ? :O
      Úgy néz ki,összedobtam életem eddigi leghosszabb kommentjét,de egyszerűen muszáj volt kiemelnem,hogy Harry és Lou milyen irtózatosan aranyosak,mert amellett nem tudtam szó nélkül elmenni <33
      További jó nyarat és boldogságot :)
      Ölelés
      Emse.

      Törlés
    5. Soha nem értem, mi a jó abban, ha valaki lestoppolja az első kommentet, de aztán csak napokkal később írja meg, és igazán izgat a kérdés, hogy miért számít ez, de veled örülök, ha sikerül:))

      A most is kicsi vagy, azt hiszem olyan sikereket ért el, amit az életben nem fogok megérteni, de szintén nagy örömöt okoz, hogy sikerült olyasmit írnom, ami szinte mindegyikőtök szívét megdobogtatta.

      Majd írok a Guiness-nek, hogy azonnal vegyenek be!! ;)

      Igen, lehet hogy ez volt életed leghosszabb kommentje, ami azt jelenti, hogy tényleg tetszett a rész. Én elolvasgatnám napokig is, amit írsz, csak mindig rettegek, hogy azért lesz teher a dolog, mert túl sok energiát igényel, és ráunsz..:((

      Larry roppant cuki, és ilyen nyáltengerből ezer oldalakat tudnék írni folyamatosan,,, mindig azzal van a baj, hogy valami történést, vagy izgalmat vigyek a sztorikba...ha rajtam múlna, csak cukik lennének, és szerelmesek... egy vajas kenyér elkészítéséről is tudnék részt írni, hogy közben csak néznek egymásra, aztán elragadja őket a szenvedély :DDD
      Azt senki nem olvasná, de én imádnám :P

      Igen, a nyár jól telik, csak túl gyorsan :(( Ölellek

      Törlés
  2. nem nem nem nem nem :( annyira nem akartam, hogy ilyen hamar ideérjünk :( istenem...

    Harry milyen kis édes ahogy duzzog, meg kell zabálni :) már nem kell sokat várni, drága, és minden jó lesz :) bárcsak minden olyan egyszerűen menne, mint ahogy szeretnénk, na de ez nem így megy..mindig kell valami fordulat!
    édes kis fejezet volt, szerettem olvasni, de szerintem nem mondok újat azzal, hogy a végét megkönnyeztem :) puszillak, A

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, hiába húztam az időt, ide is elértünk... :(( Sajnálom, de ezen is túl kell esnünk, és még szerencse, hogy csak most kell megírnom, és nem akkor frissiben... arra képtelen lettem volna.
      Remélem kibírható a munka, bár este nem is láttalak :(((

      Törlés
  3. Boldog 1D napot neked is !!!! :D Juj köszi ezt a részt, mindig szeretem, ha meglepsz és ahogy látom az SS nél is kiraktál egy új részt szoval mindjárt ott is hálálkodom egy sort !
    Végre vége az állkapcsolatnak és nyugodtabbak lehetnek. Hazz mint egy.....mint.........hát mint én!!!!! :D Megértekel Hazz, a fiúk mindig megjegyzik a kilókat, a kis szemétládák ! :D Juj már vártam hogy eljöjön ez a rész hogy Zayn kiszál mivel érdekelt hogy mit hozol ki ebből. A kövi rész amit várok az Louis apaságáról szóló pletykák(remélem) és abbol mit hozol majd ki. További szép.......estét vagy reggelt ! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez egy ilyen nap volt,,,, ünneplős :)
      A Zayn szitu nagyon nehéz, és én is csak szenvedek vele, hogy mit írjak meg belőle... remélem mire odáig érek a sztoriban, hogy ezt a rémálom két hetet kell megírnom, Larry már out lesz, és akkor könnyű szívvel azt csinálhatok, amit csak akarok... Add Istenem!!!

      Puszillak

      Törlés
  4. Neee basszusbasszusbasszusbasszusbasszus kirazott a hideg amint az utolso mondatot elolvastam jonnek a konnyek is. Ek is felejtetem mit akartam irni...ja hogy Harry iszonyat edes es Louis is es ....Zayn...Zayn....Zaynieee MOST ZAYN ROHAMOM VAN EDES DRAGA ZAYNEM MEGYEK HALLGATOM OT NEZEM OT OHH MEGYEK ZAYNEZNI en mindig azt hittem ez sosem fog eljonni...nem keszultem fel.....xx Little

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "– Tudod, anyu mit mondott mindig, mikor kicsi voltam?
      – Most is kicsi vagy!" <333333333333333333333333

      Törlés
    2. Igen, ez a pár rész nehéz lesz, de a történethez tartozik, és Zayn elment... így ha fáj, ha nem, megírom, ti pedig eldöntitek, elolvassátok, vagy sem. :((

      A most is kicsi vagy, hihetetlen nagy sikert aratott,;)

      Puszillak

      Törlés
  5. Remélen sok ilyen csodálatos élményt nyujtanak még mint az elmúlt 5 évben :) <3 Imádtam a részt csodálatos volt és Lou megnyugtató szavai Hazznek annyira cuki volt!!! :) és Zayn kilépéseénél lesokkoltam az hittem az még odébb van imádtam :) *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)

      örülök, hogy bejött neked is a cukiság. December van, Orlandóban vagyunk,... mindenki tudja, mi mi után következik... nem stimmelek napra, de azért nagyjából tartom az események sorrendjét...
      ;)

      Törlés
  6. Sziiia oké elsírtam magam az előszón vagy minek hívják ezt Istenem ♥ Mi köszönjük, hogy vagy nekünk ♥♥ Úgy szeretleeek!!! ♥__♥ most zokogok....és mi et a gif Istenem miért?? :"O
    "– Abban maradtunk, hogy megtervezik a szakításunkat – válaszoltam, és a poharamat feléjük emeltem, miközben Harry az ölemben feküdt, és vállig érő, göndör fürtjei szétterültek a combomon.
    – Akkor erre igyunk! – mondta Max, és előrehajolt, hogy koccintsunk. A kristálypoharak gyönyörűen csilingeltek, és ehhez a művelethez Harry is felült.
    – Te még nem is ihatsz! – szólt rá kötözködve El, de közben fülig ért a szája. Harry kinyújtotta rá a nyelvét, és cuki grimaszt vágott. – Te meg nem pasizhatsz, hisz egyelőre tartós kapcsolatban élsz! – próbált visszavágni.
    – Aha… a te vőlegényeddel – kuncogott Eleanor, mire mind a négyen felnevettünk, Harry pedig oldalra fordult, és egy puszit nyomott a számra. "-AWHH!!! Először Harry feje Lou ölében és a fürtjei Óhhh ♥ hagyj élni Becca meghalok wh Harry meg El na jó nem bírom *extra pingvin fukció akcióba lép* nem bírom ezt El ez magaslabda volt, de Harry jól reagált, de Harry megint te szívtál :D :D XDDD Szegény :D "Aha.....a te vőlegényedde"-ez nagyoon cukiii Istenem és még most is kikészülök attól,, hogy a vőlegénye Óh Istenem puszii ahhhh ♥_♥
    "– Ha már itt vagyunk, nem lehetne megszervezni a karácsonyi fotózást? – kérdezte El bátortalanul.
    – Dehogynem! – vágtam rá, mert nagyon jó ötletnek tűnt, hogy letudjuk a dolgot. Előkaptam a telefonom, és felhívtam Brandont, hogy másnapra legyen kész a fotós, és csináljunk képeket az ünnepekre, néhányat szilveszterre is, hogy ne kelljen megint PS-elni, vagy emiatt repkedni, mikor így is elég feszített lesz a tempó.
    – És karácsonykor mik a tervek? – kérdezte Max, mikor megcsörrent a telefonom. Ránéztem a kijelzőre, és mikor láttam, hogy Zayn az, elnézést kértem, kibújtam Harry alól, és felálltam, hogy elsétáljak a terasz szélére. "-Legalább már nem PS-elnek :)
    "– Heló, cimbi! – mondtam, és feszülten vártam, hogy mit fog mondani.
    – Szia, Lou. Csak azért hívtalak, mert megígértem, hogy elmesélem, mi volt bent az ügynökségnél.
    – És mi volt? – kérdeztem, mert valahogy nem tetszett a hangja.
    – Semmi extra. A szokásos porhintés. Megígérték, hogy jövőre több szabadidőnk lesz, és hogy az ötödik lemezre végre felkerülnek a számaim, de ezt csinálták tavaly is. "-Azért, hogy nem voltak fent a dalai még most is ölni tudnék........Csak mondanak minden szart csesszék meg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "– Nem tudom, haver, valahogy nem volt elég meggyőző. Nem lesznek alkoholtesztek, de a drog szigorúan tilos, és alá kellett írnom egy nyilatkozatot, amiben tudomásul veszem, hogy a zenekar jó hírét kockáztató cselekedeteimmel vétek a szerződés faszomtudja hányadik pontja ellen, ami annyit jelent, hogyha kompromittáló képek készülnek rólam, akkor a jövedelmem felét elveszik.
      – Még akkor is lesz mit a tejbe aprítanod! – mondtam, és felnevettem, hogy elvegyem a szituáció élét, de a hangom elég hamisan csengett, még a saját fülemben is. Felpillantottam, és Harryével akadt össze a pillantásom, aki bár Ellel és Maxszel beszélgetett, mégis éreztem, hogy engem figyel, és tudtam, minden szavamat hallja. "- a kurva anyjuuukat csak mosolyogva miért zsarolnak állandóan szably anyátok, ti szegitek meg, hogy rohadjatok meg fhúuu-----
      elvi az de baszdmeg te is Zayn én megértelek, de ahhhh na jó mondjuk Lou xdd a jointos video én imádooom Happy Days Lou :D :D XDD DE IGEN ballépés volt de ettől függetlenül köszi, hoy felvetted :D Zayn olyan makacs vagy!!
      "– Pezz okos lány, és ismer, mint a tenyerét. Nem azt mondom, hogy nem érdekli, kivel bújok ágyba, de a helyén kezeli dolgokat.
      – Attól, hogy eddig megbocsátott, egyszer még nála is betelik a pohár– mondtam halkan, mert nem akartam túlfeszíteni a húrt.
      – Igen, ezt én is tudom, de tudja, hogy szeretem, és ezek a kis kalandok csak azért vannak, hogy levezessem a feszültséget. Nem kell túlreagálni.
      – Mondd, ezt fordított helyzetben te is elfogadnád? – Nem bírtam megállni, hogy megkérdezzem.
      – Természetesen nem! A vallásom szerint egy nő csak addig tiszta és értékes, míg más férfi nem ér hozzá. "-Jó itt nem fogom elmondani Pezzről a véleményem, de biztos :D Zayn hát besírok rajtad komolyan :D Jó okééé xd :D
      "– Mindegy, a lényeg, hogy nem volt nagy cirkusz, normálisan megbeszéltük a dolgokat, és talán, de csak talán… – itt szünetet tartott – normalizálódik a helyzet.
      – Ennek nagyon örülök, tesó! – mondtam, és tényleg megkönnyebbültem. Harry felé mutattam a hüvelykujjamat, aki szélesen elvigyorodott, és megkönnyebbülten fújta ki a levegőt.
      – Akkor holnapután találkozunk a reptéren – köszönt el Zayn.
      – Igen, Orlandóban bulizunk egy nagyot, oké? – kérdeztem, mire még dünnyögött valamit, aztán bontotta a vonalat.
      Visszasétáltam a társasághoz, és mikor leültem Harry mellé, töltöttem egy nagy pohár pezsgőt, majd egy hajtásra kiittam. "-HM Orlando... Most nagyo kiváncsi vagyok mi lesz ott....Úristeen Lou ne igyál szivem nem old meg semmir
      ***
      Hazz mindenhová jött velünk, és messziről követte az eseményeket. Nem is tudtam hová tenni a dolgot, mert eredetileg úgy volt, hogy Jeffel tölti a napot.
      Mikor már a harmadik helyszínen is túl voltunk, és a fotós elégedett volt a több száz képpel, amit készített, végre elengedtek bennünket. Eleanor elsietett, mert még vásárolni akart, és este már repültek is haza, úgyhogy egy elégedett, nagy sóhajjal sétáltam a kocsihoz, aminek az oldalához Harry dőlt, hanyag tartásban."-Jaj Harry hát mi van veled hogy mindenhová mész Louvaal jaaj tee ♥
      "– Mizu, cica? – kérdeztem tőle, és a kezemet a derekára simítottam.
      – Végeztél? – puszilt a fülem mögé, és hátrafelé beletúrt felfésült hajamba. Ránéztem, és észrevettem, hogy bár a szájával elmosolyodott, a szeméig nem ért el a dolog.
      – Igen, hála az égnek. Mi a baj, Hazza? – kérdeztem, és kinyitottam előtte a kocsiajtót.
      – Semmi az égvilágon! – füllentette, és még egy puszit nyomott az arcomra, miközben beszállt.
      – Nem versz át! – suttogtam, és becsaptam rá az ajtót. Megkerültem a kocsit, beszálltam a vezetőülésbe, és egyből oldalra fordultam, nekidőlve az ablaknak. "-CICAAA AHHH CICAA Harry kinek akarsz te hazudni Louisnak te? HAHA na azt neem olyat nem tudsz.. nem vered át Úgyis kiszedi belőleed a pusziik olyan cukiik ♥

      Törlés
    2. "– Harry! Jobban ismerlek, mint saját magamat. Nagyon jól tudom, hogy valami nyomaszt. Kérlek, ne kelljen harapófogóval kiszednem belőled!
      – Oké… – sóhajtotta, és egy pillanatra lehunyta a szemét.
      A gyomrom összezsugorodott, mert az emlékek nem múlnak el nyomtalanul. – Félek.
      Csak ennyit mondott, de annyi érzelem volt a hangjában, hogy a torkom kaparni kezdett.
      – Mitől, szívem? – kérdeztem azonnal, és felé hajoltam, hogy megsimogassam az arcát.
      – Nem is tudom. A változástól… a cirkusztól… a bántásoktól… mindentől! – szakadt ki belőle, én pedig azt hittem, meghasad a szívem. "-Életeem ♥ Ne félj Életeem ♥ Minden rendben lesz jaaj a sziveeem Istenem Nyugodj meg Harry kérleeek
      "– De hát mindig te akartad, hogy előbújhassunk. És azt hittem örülsz, hogy megszabadulunk az állandó színjátéktól.
      – Igen, persze hogy örülök. Annak pláne, hogy El szabad lesz, és végre élheti az életét. De mi van, ha a zsíragyaknak igazuk van, és a világ ellenünk fordul? "-Nem nem Harry nem!!! Nem nincs igazuk azoknk a pöcsfejeknek,akik meg ártani mernek nektek felrobbantjuk őket...Fel is út le is út van nekik mert kibaszom őket az ablakon!!!!!Nem fogtok senkire sem hallgatni
      "– Tudod, anyu mit mondott mindig, mikor kicsi voltam?
      – Most is kicsi vagy! – lágyult el a hangja, és magához húzott egy rövid csókra.
      Rosszallóan néztem rá, de közben a szívem megtelt szerelemmel. "-Elolvadoook sírok Istenem "-MOST IS KICSI VAGY!" nem bírom!!! Harry jaaaj és Tiny Louis meghalok ennyi nem birom én ezt hogy leetnek ennyire édesek???
      "– Szóval azt mondta, ha valamitől féltem, hogy képzeljem el a legrosszabbat, ami bekövetkezhet. Ha úgy érzem, azt még túlélem, akkor nincs mitől tartanom."-Lou olyan bölcs!!! Úgy szeretem azaz Jay, de most már Lou is mert megjegyezte és megtanulta és Istenem amikor Harryt nyugtatja abba én belehalok azaz abba is
      "– Nagy botrány, millió címlap, és cikk, hírek a tévében, százmillió gyűlölködő tweet, és felháborodott kamaszlányok tömegei.
      Harry ijedten nézett rám, a szemei rettegésről árulkodtak, nekem pedig a szívem szakadt meg. – De meddig? Egy hét, maximum kettő. "-azért annyi sok felháborodott kamaszlány nem lenne...Igen nagy szenzáció lesztek sziveim hatalmas de mindenki tudja ♥ :")
      "Képtelenség ennél tovább a figyelem középpontjában maradni. Azt a két hetet pedig eltölthetjük Dubaiban, vagy akárhol, egy fehérhomokos tengerparton, egy bungiban, távol a civilizációtól, csak egymásra figyelve, anélkül, hogy bekapcsolnánk a telefonunkat. Hidd el, a föld nem áll meg, és mire visszatérünk a cirkuszba, már más lesz a porondon. Aztán legfeljebb még egy darabig száz fotós sikítozva futkos majd, ha megjelenünk valahol, de az is elcsitul. Esetleg egy bátor showman megkérdezi, hogy ki van felül. De hisz ezt már évekkel ezelőtt elmondtuk, úgyhogy ebben sem lesz semmi elviselhetetlen. "-Jaaaaj LOU!!!! Istenem ♥♥♥Haha megkérdezi, hogy ki van felül Haha Hát azt meg lecsapjátok elmondtátok, hogy cserélitek miért nem lehet megérteni :) keressenek vissza ♥ Imádooom mikor ezt csinálja így ezt :")
      "Valamennyire biztonságérzetet ad, hogy élhetjük az életünket, és nem kajtatnak utánunk fotósok. Itt is és otthon is megteremtettük azt a külön világot, amiben szabadon mozoghatunk. És attól félek, az események elsodornak, mint már annyiszor, mi pedig csak kapkodjuk a fejünket. Vagy annyira feszültek leszünk, hogy egymáson töltjük ki a mérgünket és… – elfúlt a hangja. Egyből tudtam, mi a baja. "-Én is féltelek titeket és félek nagyooon, de ez így bezárva rossz az elcsitul bárhogy is fogadják ♥ éN IS TUDOM éS TELJESEN MEGéRTEM az aggodalmát és a félelmét

      Törlés
    3. "– Gyere ide! – mondtam neki, és két kézzel nyúltam érte, hogy közelebb húzzam magamhoz. Hosszú karjával az ülés alatti pedálhoz nyúlt, és egy pillanat alatt hátraengedte. Mikor a kormány a lehető legtávolabb került tőlem, egyetlen, ruganyos mozdulattal ellökte magát, és az ölemben kötött ki. Átfogta a nyakamat, és a vállgödrömbe fúrta az arcát. – Nincs mitől félned! – suttogtam a hajába, ahogy a feje búbját puszilgattam, és a hátát simogattam. – Nincs az az erő, ami elszakíthat tőled, és nincs az az aljas szándék, ami közénk férkőzhet. Mondtam neked, mikor megkértem a kezed, hogy komolyan gondolom. Most sincs másként. Ha a világgal kell is szembeszállnom, én megteszem! "-Jó hagyj!!!! Ez nekem éjjel 3 órakkor sokkos állapotot jelent ..Mi ez Lou OKÉ zokogok éjjel az ágyban és ennyi voltam kikészültem kész KO!!! LOUIS!!!!!!!!!! ♥_♥ LOU!!! Annyira szereti sírok.....nagyooon Ő megteszi!!!! MEGTESZI és nem érdekli semmi Úristeen!
      "– Nem viccelek Hazz, bármit megteszek érted, értünk. Nekem te vagy a legfontosabb. – Elmosolyodott, de az arckifejezésébe egy kis fájdalom, és sok-sok szeretet vegyült, miközben a számra hajolt. Nem volt nyelv, se eszeveszett szenvedély, csak finom csókok, sóhajok, és szavak nélkül vallott szerelem.
      – Oké… de csináljuk nagyon lassan és óvatosan.
      – Mire gondolsz? – kérdeztem, és a vállainál fogva kicsit feltoltam, hogy a szemébe nézhessek.
      – Átbeszélem még ezt Irving-nel, és Chesszel is. Kíváncsi vagyok a véleményükre. Tényleg nagyon jól elő kell készíteni. Nem akarom, hogy a srácok miattunk szívjanak. Akkor inkább kibírom ezt az egy évet, amíg kijön az utolsó lemez. Nem olyan nagy ár a nyugalomért. "-BÁRMIT!!!! AHHHH ISTENEM...JAAAJ ANNYIRA ÉRTEM HARRYT AHH és a hatalmas szive ♥ Végem van
      "– Nem, valóban nem az, de azt hittem, valamiféle harcként tekintesz erre, és igenis színt akarsz vallani, hogy ezzel egy csomó melegnek adhassunk reményt.
      – Igen, eddig én is azt hittem, hogy ezt akarom, Lou… De most elbizonytalanodtam…
      – Szívem… Nem kell elkapkodni semmit, és nem megy egyik napról a másikra. Rengeteg időd van még agyalni ezen. Ha úgy érzed, hogy nem fog menni, akkor maradunk így, ahogy most vagyunk. Nekem ez is tökéletesen megfelel."-MINDENKI Elbizonytalanodik jaaj megakarom ölelni!!!Ahhhh Nem lehetnk ennyire édesek neeem!!! agkgjkbkfgvfjdfbkjbldbjkjgfdbkgdjk
      "– Oké… akkor még gondolkodom rajta, és kitaláljuk, hogy mi legyen, jó? – kérdezte, és a szemében továbbra is ott csillogott a tanácstalanság, és a jövőtől való félelem. Hátradöntöttem a fejemet, két kézzel nyúltam fel, hogy a tenyerembe vegyem a gyönyörű, szív alakú arcot, és csak néztem őt, majd határozottan a szemébe fúrtam a pillantásom.
      – Hazz, bébi! Nincs mitől félned! Mindent túlélünk és megoldunk, amíg szeretjük egymást. És mivel én halálomig csak téged imádlak, innentől ez csak rajtad múlik. "-LOU Ne mondj ilyeneket mert itt halok meg nyomban!!!

      Törlés
    4. "– Akkor jó! – mondta csücsörítve, mivel a kezeimmel összenyomtam a tűzpiros, telt ajkakat. Felnevettem, és egy nagyot cuppantottam a halacskaszájra, majd még egyet, mielőtt engedtem, hogy összegömbölyödjön az ölemben, és percekig csak szuszogjon a fülembe. "-eszéletlen cuki annyira látom!!! Óhh Istenem ha ezt így folytatod nem sokáig maradok életben Harry halacskaszája hagyj cuppant ahhh
      "– Az a baj, cica, hogy nem érzem a lábaimat, és félek, lassan elüszkösödnek… – mondtam egy idő után, mert már tényleg lezsibbadtak a combjaim.
      – Nem vagyok kövér! – horkant fel, de azért kelletlenül lekászálódott az ölemből, és visszahajtogatta magát a saját ülésére.
      – Dehogy vagy kövér! Gyönyörű vagy és formás, csak egy kicsit nagy – próbáltam menteni, ami menthető. Harry felhúzott szemöldökkel nézett rám, várva a folytatást. Nagyot nyeltem. – Olyan karcsú vagy, mint egy őzike, csak itt nagyon kényelmetlenül ülök – mondtam, és a szűkös kocsibelsőre fogtam az előző botlásomat."-Lou :D Igen Harry Little Spoon vagy meg minden, de Lou 5"9 és te pedig BAMBI vagy de attól még egy autóülésen ülsz Louis ölében jóideje Drágám ♥ Harry :D senki nem mondta, hogy kövér vagy :"D
      "Elégedetten bólintott, és kijelentette:– Mindegy, úgyis lébőljtkúrázni akartam. Épp itt az ideje…
      Keresztbe fonta a karjait, és kifelé nézett az ablakon. Már nyoma sem volt az előző, félénk és ijedt Harrynek, az önérzetében enyhén sértett hercegnő egy perc alatt legyőzte. Elmosolyodtam, és beindítottam a kocsit. Megtanultam már, hogy ilyenkor hagyni kell duzzogni, hogy aztán ő unja meg a dolgot. Most hiába bókolnék neki estig, akkor sem tudnám kiengesztelni. Ilyenek a nők! – hallottam a nevelőapám hangját magamban, és bár Harry persze igazi pasi, azért nem véletlen, hogy most ez jutott az eszembe."-Behalok Harryn :D Sértődött Hecegnő :D :D Megeszeeem Princess Annyira látom magam előtt, hogy bevágta a durcát :"D Annyira édes Lou te meg :D nyugi Harry eg férfi, de egyben egy ribanc és egy hercegnő mior mihez van kedve ♥ xdd "ilyenek a nők!" xdd nem sértés Harry rosszabb vagy nálam néha :)
      ***
      "Másnap reggel, egy igazán kimerítő, békítő szex után, mikor testének minden négyzetcentiméterét végigcsókoltam, és szavakkal is megdicsértem, kipihenten ébredtünk, és villámgyorsan elkészültünk."-AHH LARRY SZEXET AKAROK NAGYON MÁR!!! Máskor is bevághatná a durcit Harry és akkor lehetne békítő szex végigcsókolta minden négyzetcentiméterét és szavakkal is megdicsérteee ♥ :") AHHHHH LáTOM AHHH KELL AKAROM!!! kipihentn ébredtetek nem csodálkozom
      "Liam és Niall, a szokásokhoz híven, már a gépen voltak, de nem kávéztak, vagy beszélgettek, hanem azonnal felpattantak, és elénk siettek.
      – Mi történt? – kérdezte Lou.
      – Zayn kiszállt – mondta Liam halálra vált arccal. "-MIIII VAAAN??? MáR MOST? mármint a gépből vagy ahh na jó kell a kövi BECCA!!!!
      AHH jéZUSOM HOGY ALUDJAK íGY??
      imádtam nagyon imádtam belehaltam,elolvadtam végem van megzabálom őke és nem bírom ezt a cukiságot,annyira cukiik nem bírom *--* KIKÉSZÍT!!!
      ♥♥♥ imádooom,mint mindig ♥
      Köszönöm az élményt!!♥ és most cukii Larryt akarok álmodni *-* ♥

      Törlés
    5. Édesem!!

      Bár ebben a percben egy kék hajgumiért vagyunk megveszve, és ha hazaérek, fel is írom a jegyzeteim közé, hogyha majd ide érek, akkor feltétlenül írjam bele a blogba,,,,mert olyan cuki lenne az a jelenet, ahogy a backstageben Lou Hazz haját copfozza össze, miközben csókolóznak... De még nem vagyunk ott. Hála az égnek, mert az elmúlt két hetet képtelen lettem volna megírni, ahogy egyáltalán az TF-hez se nyúltam azóta, és csak remélem, hogy mihamarabb történik valami ami eldönti a dolgokat, mert addig le vagyok fagyva, mint egy pillangó éjjel...

      Nem lehet állandóan szex, bár ez a kocsiban az ölében ül szitu, és az azt követő, békítő szex, nekem is erősen begerjesztette a fantáziámat, de mivel két résszel ezelőtt volt erotika, most meg kellett tartóztatnom magam. :((Bepótoljuk, ígérem!!

      Hozom a kövit, de december van, és Orlando Tünci...tudod, mi mikor következik.. ;)

      imádlak .

      Törlés
  7. Szia,remélem nem gond,hogy most ìrok.Ez.a rész az eddigi kedvencem.Nem szeretnék copyzni,nem is tudok,de annàl a résznél,ahol a kocsiban beszélgetett Hazz és Lou nagyon aranyos volt, ahogy Louis nyugtatgatta, hogy nyugodjon meg,...IMÁDOM. Egyrészröl meg sikerült megint elérzékenyülnöm,hihetetlenül imàdlak és remélem hamarosan hozod az új részt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Soha nem gond, akármikor írsz!! Nemsokára hozom az új részt, és köszönöm szépen a dicséretet, nagyon jól esett. Gyere máskor is, és írj, hátha lesz új kedvenced;)

      Ölellek

      Törlés
  8. Drága Becca!
    Le a kalapom, komolyan. 117.rész (((remélem jól emlékszem még a római számokraXD) és még mindig, nem csak, hogy tudsz miről írni, hanem amiről írsz az hihetetlenül jó is. Persze az ihleted (többnyire) a valóság adja, ettől még tudom mennyi munka van vele. És sokszor volt már hullámvölgyed amikor úgy érezted nem tudod írni ezt a blogot, mégse adtad fel. Bármi is történt veled az életedben mindig írtad rendszeresen, és soha nem hagytál rész nélkül minket. Bár én nem vagyok régóta itt, mégis mióta olvasom a blogjaid találtam pár új biztos pontot. Mert akármi is történik, olyan nincs, hogy két hétig, sehova nem hozol nekünk részt. Nagyon köszönöm neked.
    Szóval mint írtam is, a rész szenzációs volt és olyan nincs, hogy ezt valaki nem látja. Aki beleköt az azért teszi, mert beleakar! A seggfej aki mindig az “olvashatóra” nyom az meg elhúzhatna már a retekbe mert senki nem kíváncsi rá. Ha nem tetszik, keress mást.
    Na befejeztem, kezdjük a részt. ^^

    “– Te még nem is ihatsz! – szólt rá kötözködve El, de közben fülig ért a szája. Harry kinyújtotta rá a nyelvét, és cuki grimaszt vágott. – Te meg nem pasizhatsz, hisz egyelőre tartós kapcsolatban élsz! – próbált visszavágni.
    – Aha… a te vőlegényeddel – kuncogott Eleanor, mire mind a négyen felnevettünk, Harry pedig oldalra fordult, és egy puszit nyomott a számra.
    – Elég faramuci helyzet – mondtam, de közben összefűztem a pillantásom a mesés, szikrázóan zöld szemekkel, amik kissé fáradtan csillogtak.
    – Az egész életünk faramuci – sommázta Hazz, és egy nagy sóhajjal visszadőlt az ölembe. “ Oké, most komolyan. Mi a szart művelsz velem??? Nevettem ezen a párbeszéden a végére meg már fájt a szívem… Szerinted ez normális??? Mert tényleg tök vicces volt, de így a végén belegondolva ebbe, hogy milyen életük van… Annyira szeretném, hogy megírd a CO részt. Hihetetlenül. És meg is fogod!

    Zayn, Zayn…. Jajj, mi történt veled? Mikor lettél ilyen? És én ezt miért is nem vettem észre?
    “– Igen, ezt én is tudom, de tudja, hogy szeretem, és ezek a kis kalandok csak azért vannak, hogy levezessem a feszültséget. Nem kell túlreagálni.
    – Mondd, ezt fordított helyzetben te is elfogadnád? – Nem bírtam megállni, hogy megkérdezzem.
    – Természetesen nem! A vallásom szerint egy nő csak addig tiszta és értékes, míg más férfi nem ér hozzá.
    – A vallásod pedig megengedi a többnejűséget… – mondtam, mert kezdett felmenni a pumpám.
    – Igen, de eszem ágában sincs több nővel élni.
    – Tiszta szerencse! – röhögtem fel, mert ez már tényleg abszurd volt egy kicsit. “ Ez meg ilyen wtf rész. Mi ez a hozzáállás??? Persze, mert te megcsalhatod Perriet de ő téged nem. Azt a rohadt. Ez nekem olyan kiborító… Mindig is undorodtam a megcsalástól. Larry blogoknál is mindig rosszúl voltam tőle… Ha bekövetkezett, egyszerűen már nem tudtam úgy nézni a sztorira. Elvesztette a varázsát Larry szerelme. Ezért is szeretem, hogy 117. rész és semmi hasonló nem történt. Ahogy a többi blogodba sem. <3

    “– Akkor holnapután találkozunk a reptéren – köszönt el Zayn.
    – Igen, Orlandóban bulizunk egy nagyot, oké? – kérdeztem, mire még dünnyögött valamit, aztán bontotta a vonalat. “ Itt már tudtam, hogy baj van. Orlando… Az első jel volt. Csak nem akartuk észrevenni…. Közeledünk, bassza meg.

    “– Mizu, cica? – kérdeztem tőle, és a kezemet a derekára simítottam.
    – Végeztél? – puszilt a fülem mögé, és hátrafelé beletúrt felfésült hajamba. Úúúúúh ez milyen átlagos párbeszéd. Imádtam. Mintha rendes életük lenne… <3 CICA <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szegény Harry… Teljesen megértem, de Louisnak igaza van. Úgy is csak pár napig lenne ez szenzáció. Addig pedig simán meghúzhatják magukat valahol és csak egymással foglalkoznak. Nyilván a rajongóknak több idő, viszont olyan sok a Larrys. Egyre több. Itt az idő.
      Jaj lol amúgy megtaláltam a naplómat (2014-es) és elolvastam. Na benne van a nap is amikor Larrys lettem és én naiv azt hittem akkor nyáron legkésőbb lesz CO… Fene nem gondolta volna, hogy 2015.07.27.-én is itt fogok ülni és éppen ecsetelni mennyire jó lenne már ha szabadok lennének… Valahol elkeserítő, valahol csodálatos és örülök, hogy az nap este valaki kitette azt a Larrys bizonyíték blogot… Bár szerintem előbb vagy utóbb úgyis rájöttem volna…

      “– Tudod, anyu mit mondott mindig, mikor kicsi voltam?
      – Most is kicsi vagy! – lágyult el a hangja, és magához húzott egy rövid csókra. “ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TUDTAD!!!!! TUDOM, HOGY TUDTAD, HOGY EZ ENGEM KIFOG NYÍRNI. TUTI. EZ ANNYIRA KINYÍRT, HOGY LEGSZÍVESEBBEN KITAPÉTÁZNÁM VELE A FALAM. ÉS FELTETOVÁLTATNÁM A HOMLOKOMRA. ÉS SZÓRÓLAPOT CSINÁLNÉK BELŐLE, HOGY MINDENKI LÁSSA. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. EZ.ANNYIRA.HIHETETLENŰ.SZÉP.LETT. JÉZUS. NEKEM IS MEGTELT A SZÍVEM SZERELEMMEL. DE MÉG HOGY. NEM BÍROM. UHF. MOST ÍGY MINT EGY NEM NORMÁLIS NÉZEM A FALAM (AMIN A FIÚK VANNAK, KB AZ A TAPÉTA) ÉS MONDOGATOM EZT A KÉT MONDATOT ÉS HOL HARRYRE HOL LOUISRA NÉZEK. ÉS EZ NEM TÚLZÁS, KOMOLYAN ENNYIRE JÓ VOLT. Másodjára olvasom és nem bírok nem vigyorogni. Ez áh.


      “– Hazz, bébi! Nincs mitől félned! Mindent túlélünk és megoldunk, amíg szeretjük egymást. És mivel én halálomig csak téged imádlak, innentől ez csak rajtad múlik.
      Láttam, hogy nagyra tágulnak a pupillái, utána a szemei is, és nevetőráncok jelennek meg a sarkaikban.
      – Akkor jó! – mondta csücsörítve, mivel a kezeimmel összenyomtam a tűzpiros, telt ajkakat. Felnevettem, és egy nagyot cuppantottam a halacskaszájra, majd még egyet, mielőtt engedtem, hogy összegömbölyödjön az ölemben, és percekig csak szuszogjon a fülembe. “ Kibaszott jó amikor hiába most olvasod másodjára, elkezdesz ezen bőgni és anyád pont ekkor jön be és zavar le boltba. Well Done. Megyek boltba kisírt szemekkel. Ez minden álmom. Anyám is olyan jókor időzít. Na, húzok aztán folytatom. Vagy még ezt gyorsan megírom. Nem tudooom. Inkább megírom max lebasz anyám és bezár a bolt. Látod, tanulok tőled Lou!! Én is végiggondolom mi a legrosszabb ami történhet. :DDDD <3


      “ – Az a baj, cica, hogy nem érzem a lábaimat, és félek, lassan elüszkösödnek… – mondtam egy idő után, mert már tényleg lezsibbadtak a combjaim.
      – Nem vagyok kövér! – horkant fel, de azért kelletlenül lekászálódott az ölemből, és visszahajtogatta magát a saját ülésére.
      – Dehogy vagy kövér! Gyönyörű vagy és formás, csak egy kicsit nagy – próbáltam menteni, ami menthető. Harry felhúzott szemöldökkel nézett rám, várva a folytatást. Nagyot nyeltem. – Olyan karcsú vagy, mint egy őzike, csak itt nagyon kényelmetlenül ülök – mondtam, és a szűkös kocsibelsőre fogtam az előző botlásomat. Elégedetten bólintott, és kijelentette:– Mindegy, úgyis lébőljtkúrázni akartam. Épp itt az ideje… “ Istenem, annyira Harry. :DDDDDDDDDDDD Kis hercegnőm. Még mindig néha látom, ahogy bemegy majd a lányával hercegnős ruhával a kezében egy próbafülkbe. Annyira akarooooooooooom.

      A végén gyönyörűen ledobtad a bombát, büszke vagyok rád baszd meg. Így kell ezt. És most húzok a boltba mert agyonvernek.

      Imádlak nagyon. Hidd el.
      <3

      Törlés
    2. Remekül emlékszel a római számokra, büszke vagyok rád :)

      A leszakadt zacskós vásárlásodon még most is röhögök... nálunk az udvaron már elmosódott a cukorösvény, amit rajzoltam ;)

      Igen, elég régen várunk már a CO-ra, de néha azon agyalok, hogyha már rég megtörtént volna, akkor a várakozás, a mindennapos aggodalom, és az apró örömök megosztása már nem lett volna pálya, és nem szövődtek volna olyan barátságok, nem alakultak volna olyan kis közösségek, mint a miénk, amit nem adnák semmiért :)

      Az utolsó bekezdéseden szakadok, még most is. És nem tudom megbocsátani, hogy kitörölted... csak, hogy tudd...

      :(

      Én is imádlak, és előre utálom a jövőhetet...

      Törlés
  9. Drága Becca!!
    ZAYN:((( nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan eljutunk ehhez, dehát nincs megállás, ahogy az élet is mindig megy tovább.. ahogy elolvastam az utolsó bekezdést elszorult a torkom, és biztos vagyok benne hogy innentől jópár könnycseppen fogja bánni
    nade legalább a kis szerelmeim jól viselkednek:)) a kocsiban lévő beszélgetés nagyon megindító volt és imádom ahogy mindig belecsempészel egy-két bölcsességet a történetbe, én is meg szoktam fogadni őket:33
    "az önérzetében enyhén sértett hercegnő" pedig a kedvencem:D meghaltam rajta, szinte látom magam előtt Harry duzzogó arcát, és Lou-t ahogy szerelmesen néz rá:))))))))
    "– Tudod, anyu mit mondott mindig, mikor kicsi voltam?
    – Most is kicsi vagy! " a másik kedvenc részem, látom magam előtt őket ezekben a beszélgetésekben, és ez olyan jóóóóóó:3
    csodálatos kis rész lett ez<3
    várom a kövit!!:)
    xoxo, Szofi<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az idő gyorsan telik... a blogban, és a valóságban egyaránt. Ha belegondolsz, Zayn már milyen rég óta nincs velünk, és mégis olyan, mintha most történt volna.. :((
      Az események pedig megállíthatatlanul közelednek, és hiába kapálózom, előbb-utóbb túl kell esni rajta.

      A most is kicsi vagy, szinte szállóige lett, ami nagyon, de nagyon jól esik...

      Ha egy valaki megfogadja a "bölcsességeimet", akkor már Colehonak éérzem magam :)) Nincs itt semmi bölcsesség, inkább csak szeretném, ha néha mások szemüvegen keresztül is néznétek a világot, és ezáltal nyitottabbak lennétek... ha elgondolkoznátok egy-egy cselekedet mozgatórugóin... én is órákat tudok agyalni ilyeneken :)

      Imádlak, köszönöm,.

      Törlés
  10. Bocsánat a késésért, de mostanság azt sem tudom, hogy fiú e vagyok vagy lány :D
    Imádom, még mindig, már ennyi résznél tartunk, de én még mindig ugyanazzal a szeretettel olvasom, mint az elején! Annyira várom, és mikor meglátom, hogy fent a rész, azonnal (ha nem zavarnak be) nyitom, és olvasom :3
    Larryt megeszem, mint mindig olyan aranyosak, és megértem Harry aggodalmát, de Louisnak igaza van! Jajj de szeretné én már azt a CO-t <3 Cica <3 soha sem gondoltam volna, hogy nekem ez tetszeni fog, ugyanis írtóóózok a becézgetésektől, főleg az ilyen cica, szívem stb... de itt egyre jobban kezdem szeretni :D Larryről beszélünk, sztem azért <3
    Imáádom az egészet, de egy rész az, ami teljesen kiütött, és ezt be fogom jegyezni a füzetembe, meg a rajztáblámra is felkerül és az nem más mint :
    "– Tudod, anyu mit mondott mindig, mikor kicsi voltam?
    – Most is kicsi vagy! – lágyult el a hangja, és magához húzott egy rövid csókra. " ISTENEM!!!! <3 KIHALOK!! ENGEM EZ TELJESEN KIÜTÖTT!! AWWW <3 NEM BÍROM!! EZ ANNYIRA ÉDES, ÉS SÍROK ÉS VÉGEM ÉS HALÁL!! IMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDOM!! <3 jajj a szívem :3 :') kész, dreamynek annyi :D megmelengette a szívemet ez a kis részlet!! Köszönöm <3
    A vége meg... erre nem mondanék semmit, csak annyit hogy minden az eszembe jutott, és bőgtem, de semmi baj, ezen is túl fogunk esni...
    IMÁDOM!! IMÁDOM! IMÁDOM!! :D ééés váááárom a kövit!!!
    Imádlak, pusszantás :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor segítek: LÁNY VAGY!!!! ha akarod, minden nap elmondom neked... Gondolom, hogy teljesen be vagy havazva, és a nagy olasz család kicsinál... én már menekülve rohantam volna el otthonról, az tuti ;)

      Nem késétl el semmivel, és akármikor írsz, nekem mindig tökéletes.

      A most is kicsi vagy, azt hiszem, az MTF eddigi legsikeresebb mondata lett, bár erre pont nem számítottam, csak egy édes kis beszúrás volt, hogy élőbb legyen a párbeszéd...

      Az, hogy Dreamy girl nem szereti a becézéseket, a Kis tigris után engem teljesen lesokkolt... komolyan mondod???? Már mióta ismerjük egymást, de ezt például egyáltalán nem is tudtam.
      Minden esetre, örülök, hogy tetszett, és köszönöm, hogy mindig szakítasz rám időt... ugye tudod, mennyire hálás vagyok érte.

      Imádlak. <3

      Törlés