2015. február 23., hétfő

LXXXIX. Fejezet




A kis klub, amit kibéreltünk erre az estére, tele volt a barátainkkal, ismerőseinkkel. Csak így tudunk bulizni, ha senki kívülálló nem teszi be a lábát, mert különben másnapra tele lesz a net kínos képekkel. Zayn hamar vidámra itta magát, ami azzal járt, hogy már nem figyelte éberen Louis minden lépését, aki Eleanorral, Louval meg a férjével ült egy asztalnál, és beszélgettek. Jeff épp egy újabb koktélt nyomott a kezembe, és mindenáron le akart itatni, de nekem nem volt kedvem megint italba fojtani a bánatom. Mostanában túl sokszor éltem ezzel az opcióval.
- Gyerünk Hazz, idd meg, és menjünk táncolni! – kiabálta túl a mellettünk álló hangfalból áradó zenét.
- Oké – válaszoltam beletörődőn, és a számhoz igazítottam a szívószálat. Végignéztem a termen, és láttam, hogy a diszkólámpák fényében Liam már javában ropja. Mindig röhögnöm kell, ha félrészegen a tánctudásával akar villogni. Úgy mozog, mint egy medve, aki hangyabolyba ült. Esetlen, és nem zavarja más, csak a zene, de azt hiszi, ő a parkett ördöge. Elszakítottam róla a pillantásom, nehogy hangosan felnevessek, ahogy berogyasztott térdekkel lengeti a csípőjét. Mikor elfordultam, összeakadt a tekintetem a kék szemekkel. Louis engem nézett, míg az asztal fölött a lányok egymáshoz hajolva próbáltak beszélgetni. Egy perc is eltelhetett, amíg elvesztünk egymás pillantásában. A gyomromban megvadultak a rég halottnak hitt lepkék, a torkomban dobogott a szívem, és  meglódult a vérem. Láttam, hogy elnyílik az ajka, és ő is szaporábban veszi a levegőt. Már épp elszántam magam, hogy elindulok felé, élve a kínálkozó alkalommal, mikor Jeff elkapta a karomat.
- Na cimbi! Eddig tartott a türelmem. Azt mondtad, ma bulizunk, nem azt, hogy a sarokban fejtáncolunk egész este. - Kikapta a poharat a kezemből, letette a pultra, aztán ellentmondást nem tűrően a tánctérre vonszolt. Kicsavarodva néztem vissza Louisra, de ő már Louhoz hajolt, és valamit mondott neki, közben átölelte Eleanort, és a karját cirógatta.
Rám tört a hányinger.

Egy órával és négy itallal később (végül mégis beadtam a derekam, hogy újabb áldozatot mutassak be a piálás oltárán) már jókedvűen roptuk az egyre zsúfoltabb helyen. Lassan mindenki kedvet kapott a riszáláshoz, és Niall épp előttem állva ordította az arcomba az aktuális slágert, mikor láttam, hogy Louis és El is csatlakozik a táncolókhoz. Eleanor kecsesen mozgott, és egy puszit nyomott Lou arcára. Egy kívülálló simán azt hihetné, ők egy boldog pár. Elfintorodtam a gondolatra.
Hátat fordítottam nekik, és lehúztam az italt, amit Jeff nyomott ismét a kezembe. Még vagy két számot táncoltunk mikor éreztem, hogy valaki folyamatosan nekem dörzsölődik. Arrébb léptem, a most már tényleg fülledt és szűk helyen, de pár mozdulattal később megint éreztem, hogy útban vagyok. Mérgesen fordultam hátra, de azonnal vissza is kaptam a fejem, mert mögöttem Louis táncolt nagy átéléssel. Mindjárt más volt a gyerek fekvése. Lecövekeltem, nehogy valaki közénk férkőzzön és attól a pillanattól kezdve élveztem a nekem csapódó test érintését. Már azt is tudtam, mikor ér hozzám formás kis segge, mikor a háta, vagy a karja. Az érzékeim kiélesedtek, és egyáltalán nem is figyeltem másra. Néha én is beledőltem a nem egészen spontán mozdulatokba, és hagytam, hogy a csípőmhöz érő kar elidőzzön egy pillanatra. Ezt csináltuk perceken keresztül, mikor egy apró kéz markolta meg az enyémet, és picit megszorította. Nem sokkal később én is felbátorodtam, és bár nem tudtam, mire megy ki a játék, én is elkaptam a vékony csuklót, és a hüvelykujjammal végigsimítottam rajta. Aztán a fenekébe csíptem, mire válaszul egy apró cirógatást kaptam a combomra, amitől olyan kemény lettem, mint a vídia.
Nem tudtam, hová vezet ez, de abban a pillanatban nem is érdekelt. Mikor Jeff kifulladva elindult a pulthoz, hogy újabb italt hozzon, hirtelen megfordultam, és Louis mögé lépve egy röpke másodpercre hozzá dörgölőztem. Úgy fordult meg, mint akibe darázs csípett. Felnézett rám, aztán a tekintete azonnal lesiklott az ölemre, amit ugyan eltakart a szabadon lógó ing, de mikor ismét felemelte a fejét, egy bólintással válaszoltam meg a szemeiben felvillanó kérdést.
Beharapta az ajkát, az arca lángolt, a haja nedvesen tapadt a homlokára. Hezitált, de most én voltam az, aki megvárta, míg elhatározásra jut.
Lassan fordult el tőlem, és elindult a tömegen keresztül. Már kezdtem elkeseredni, mikor megéreztem a kis kezet, ahogy az enyémet keresi. Megfogtam, de csak egy pillanatra, aztán úgy kezdtem követni, mintha dróton rángatnának. Eleanor is elindult mellette, de mikor bekúsztam a látóterébe, és rájött, hogy együtt próbálunk kijutni a tömegből, előzékenyen hátralépett, rám nézve elmosolyodott, majd visszafordult a többiekhez.
Louis úgy vágott utat, mintha egy machete lenne a kezében. Vagy olyan elszánt volt, hogy meg se kottyant neki a lábára taposó emberek lökdösődése. Szorosan a nyomában voltam. Mikor egy-egy nagyobb darab pasi került elénk és megtorpantunk, rögtön a hátára tapadtam, és hozzá simultam. Olyankor éreztem, hogy megfeszül, és egyszer hatalmasra tágult szemekkel fel is nézett rám, de egyébként csak ment előre, mint egy buldózer. A vérem örömtáncot járva hömpölygött az ereimben, már ami még keringett a szervezetemben, mert a java már rég az ágyékomba áramlott. A golyóim feszültek, a farkammal együtt, a lábaim remegtek, ahogy a gyomrom is.
Mikor kiértünk a tánctérről, Louis jobbra indult, én balra, anélkül, hogy megbeszéltük volna. Izgatottan léptem az utcára, és kétségbeesetten néztem körül, de nem láttam sehol. Megfordultam, hátha nem ért még utol, de a kivezető folyosón sem közeledett. Épp kezdett rajtam eluralkodni a rettegés, hogy meggondolta magát, mikor a kitámasztott ajtó mögül, a sötétből hallottam meg a hangját: - Hova? – A kérdés egyértelmű volt, és jogos.
- Hozzám? – kérdeztem vissza habozás nélkül.
- Nem! – vágta rá azonnal. – Oda nem. – Nem akartam vitatkozni vele, bár nem értettem, mi a baja a kis lakásunkkal, de ahogy idáig jutottam, azonnal rájöttem a dologra. A „kis lakásunk”. Talán túl sok az emlék, ami nyomasztaná.
- Hozzád? – kérdeztem, mire bólintott.
- Pete tudja a címet - mondta, majd kilépett a sötétből, beszállt az egyik ránk váró autóba, én pedig le nem vettem róla a szemem, míg el nem hajtottak. Épp tárcsázni akartam, mikor a leghátsó, fekete Audinak felkapcsolódott a lámpája, és a sort kielőzve előregurult. Közvetlenül a klub előtt állt meg, és Pete az anyósülésen áthajolva kinyitotta nekem az ajtót.Hálásan ugrottam be mellé.
- Hova? – Egy perc alatt már másodszor hangzott el ugyanaz a kérdés, de most határozottan válaszoltam: - Louishoz.
Az autó nem lódult meg alattam, ahogy vártam, ezért felnéztem a barna szemekbe, amik rezzenéstelenül állták a tekintetem.
– Biztos? – kérdezte.
- Csak a halál, ami biztos, Pete! – mondtam elgondolkodva, és a szememmel szinte átnéztem rajta.
- Oké. Nagyfiúk vagytok már – jelentette ki, aztán sebességbe tette a monstrumot, és csikorgó kerekekkel indult a tíz saroknyira eltávolodó Land Rover után.

Ahogy kiszálltam a külvárosi utcában, és Pete is, aztán a bejárathoz lépve bepötyögte a kódot, majd szélesre tárta előttem az ajtót, kezdett inamba szállni a bátorságom.
- Csak hívj, és érted jövök – mondta még, aztán finoman megtaszított befelé. Ez inkább annak szólt, hogy ne ácsorogjak az utcán, mint annak, hogy ő pártolná ezt a kis légyottot. Bólintottam, szólni nem tudtam volna, és a lift helyett a lépcsőn indultam el, hogy időt nyerjek. A harmadikra érve egy nyitott ajtó fogadott, és bentről lágy, sárga fény szűrődött ki a folyosóra. Gyorsan beléptem, és halkan csuktam be magam után az ajtót. Nem is tudtam, hogy Louisnak van lakása LA-ben. Azt hittem, valami szálloda hátsó bejáratán kell beosonnom, ahol Pete majd nagy kenőpénzt fizet a hallgatásért.
Az előszobába lépve körülnéztem, de az egyetlen dolog, ami szemet szúrt, Louis lerúgott cipője volt, ahogy szanaszét hevert a szőnyegen.
Én is kibújtam a csizmámból, és mezítláb indultam befelé. Louis épp elém jött a nappaliból, és majdnem lefejelte az államat, ahogy kilépett.
- Oops! – mondta nevetve, és hátratántorodott. Utána kaptam, és átöleltem a derekát, aztán azzal a mozdulattal magamhoz rántottam, és a szájára tapadtam. Nem volt egy pillanatnyi habozás sem, azonnal visszacsókolt.
- Hazz! – nyögte a számba, és kis kezei már a ruhámat tépték. Egy gombom elrepült, de azt se bántam volna, ha cafatokban végzi az egész ing. Segítettem neki, hogy minél előbb megszabadulhassak a közénk álló, felesleges daraboktól. Épp a szűk farmert rángattuk le ketten, mikor Louis térdre esett, és a hasamat csókolta. Lenéztem, az ujjaimat selymes, még mindig izzadt tincseibe merítettem, és figyeltem hegyes, rózsaszín nyelvét, ahogy a bőrömön siklik. Közben ujjait a nadrág alá erőltette, és mérgesen nyögve feszegette a bokáimon. A lábaimmal próbáltam letaposni, de egy ilyen szűk darabnál ez eleve halálra ítélt ötlet. Le kellett hajolnom, és kézzel átbuktatni a sarkamon, ezért Louis ajka elvált a bőrömtől, ami máris szinte lángolt az izgató érintésektől.
- Meg akarlak dugni! – sóhajtotta, ahogy felnyújtotta a száját, hogy ismét ráhajoljak, miközben még mindig az egyik lábamon fityegő gatyával szenvedtem. A kijelentésére elakadt a lélegzetem. – Hazz, muszáj benned lennem – folytatta a kínzással is felérő suttogást, én pedig előtte zuhantam a földre, mert nem tartottak meg a lábaim.
- Csináld! – válaszoltam határozottan, és már a pólóját húztam át a fején. Picit habozott, de mikor újra megrántottam, végül felemelte a kezeit. A nadrágjához kaptam, és miközben a sliccét gomboltam, láttam, hogy egy gumit vesz elő a zsebéből. Ledobta a szőnyegre, és emelte a lábát, hogy áthúzhassam rajta a farmerét, a bokszerével együtt. Mikor már mindketten meztelenek voltunk, térden állva simultunk össze, enyhén alkoholos leheletünk keveredett, ahogy hatalmas, elégedett sóhajokkal csókoltuk egymást ahol értük. Lenyúltam, és marokra fogtam kőkemény péniszét, ő pedig a fenekembe markolt. Nem teketóriázott, az ujjai azonnal szétfeszítettek, és simogatni kezdtek. A vágyam átcsapott felettem, és mikor beledöfött a markomba, ezzel okozva magának élvezetet, a nyakára hajoltam, hogy a nyelvemmel járjam be finom bőrét.
A hajamnál fogva elhúzott, a fejét lehajtotta, és leengedve a csípőjét, a sarkaira ült. Nem lett volna benne semmi különös, ha nem feszül meg az egész teste, és talán nem is veszem észre, ha még két koktélt iszom. De így, még a szexuális izgalom tetőfokán is megrándult a gyomrom. Volt valami a mozdulataiban, amitől megfagyott a vérem. Hátranyúltam, elhúztam kutakodó ujjait, bár majd belehaltam a vágyba, aztán az álla alá nyúltam, és az arcát felemelve úgy tettem, mintha meg akarnám csókolni. Engedelmesen fordult felém, de én egy óvatlan pillanatban leereszkedtem. És ott volt.
A számat gyötrelmes kiáltás hagyta el, mikor a sejtésem minden kétséget kizáróan beigazolódott. Louis nyakán egy apró fognyomokkal tarkított, lila folt éktelenkedett a kulcscsontja felett. Odakaptam, megelőzve a reakcióját, hogy a kezével takarja el.
Csak ültem bénultan, a karjaim lehanyatlottak, ő rákulcsolta az ujjait a vállára, és lehajtotta a fejét.
- Ki az? – kérdeztem összetörten.
- Csak egy fiú az edzőteremből.
- Mióta? – szakadt ki belőlem.
- Pár hete, de semmi komoly – válaszolta, de nem nézett a szemembe. És ez volt az, amiért úgy éreztem, egy világ omlik össze bennem.
Ott térdeltünk, még mindig zihálva, anyaszült meztelenül, a végletekig felizgatva. Tudtam, semmi közöm hozzá, hisz lassan négy hónapja élünk külön. Sőt azt is, én is megtettem a magam próbálkozását a felejtésre, de az, hogy azt mondta semmi komoly, mégis pár hete tart, összetörte a szívemet. Mert én egyetlen alakalom után éreztem, hogy nem kell más. És habár ő is azt állítja, nincsenek érzelmei a sráccal kapcsolatban, mégis találkozgat vele. A szívásnyom a nyakán pedig azt jelzi, az együttléteik is elég hevesek.
Letaglózott a fájdalom. Összegörnyedtem, a kezeimmel takarva el magam, ami teljesen felesleges volt, mégis megalázottnak, és kiszolgáltatottnak éreztem a helyzetet, hogy itt térdelek, a farkam szinte felrobban és csöpög, miközben neki pasija van, és csak egy kóbor numerára akart elkapni, valószínűleg azért, mert a fiú nem engedi, hogy megkefélje.
Annyira abszurd volt az egész.
- Harry! Bocsáss meg! - szólalt meg vékony hangon, és ahogy felemelte a fejét, könnyek masíroztak az arcán, de nem éreztem semmit, csak gyűlöletet.
- Baszd meg! – köptem felé, és a nadrágomért nyúltam. Elfordulva próbáltam magamra rángatni, mikor a hátamra vetette magát, átölelt, és a nyakamra hajolt.
- Hazz, ne! Kérlek, beszéljük meg. Ez nem az, aminek látszik! Én…
- Kussolj! – üvöltöttem rá. – Nem érdekelnek az átlátszó mentségeid. Ez a legelcsépeltebb közhely, amit csak kiejthettél a szádon.
- De…
- Mondom, pofa be, Louis! – Már rajtam volt a nadrág, a zoknikkal nem is törődtem. Feltápászkodtam, és az ingemért nyúltam, mikor elkapta a csuklómat.
- Harry, kérlek ne menj el így! – zokogta.
- Hát hogy menjek el? A barátod hogy szokott? –kérdeztem magamból kikelve. – Legalább jó nagy farka van, hogy szétkúrja a szűk kis seggedet, ahogy szereted? – Már nem tudtam uralkodni magamon.  – Van olyan jó vele, mint velem volt? Neki is négyszer élvezel egymás után? Sikoltod a nevét, már attól is, ha ujjaz? És tud úgy nyalni, hogy attól is elmenj?
Louis lemerevedett, a sírást szipogás váltotta fel és döbbenet, de elvesztettem a kontrollt. Az ingemet reccsenve húztam fel a karomon, miközben előrehajoltam, és egész közelről fröcsögtem az arcába: - Úgy szopod, ahogy engem? Leengeded a torkodon? Biztosan el van tőle ájulva.
Aztán felegyenesedtem, hatalmas léptekkel kirohantam az előszobába, a csizmámat csak felkaptam a földről, és mezítláb robbantam ki a lépcsőházba. A könnyeimet nyelve, hármasával szedtem a fokokat, ahogy lerohantam, és az utcára érve még egy sarkot szaladtam, mikor rám tört a csillapíthatatlan zokogás. Behúzódtam egy kapualjba, és hagytam, hogy elborítson a gyűlölettel vegyes undor. Kihánytam, ami a gyomromat nyomta, aztán türelmesen vártam, hogy lesz-e második menet. Mikor úgy éreztem, már nem háborog annyira a belsőm, mintha az összes szervem elhagyni készülne a testemet, elővettem a telefonom, írtam egy üzenetet Pete-nek, hogy már otthon vagyok, aztán belebújtam a csizmámba, és a kapualjból kilépve leintettem egy éppen arra poroszkáló taxit.


.

28 megjegyzés:

  1. Jesszus Becca összetörted a szívem! Csodálatosan írsz! Annyira élethűen írtad le Harry érzéseit, hogy kb olyan érzésem volt mintha velem történtek volna dolgok. A fejezet elején azt hittem, egyre közelebb kerülnek egymáshoz erre a végén teljesen leesett az állam. Szegény Harry iszonyú lehetett ezzel szembesülnie. :( Egyébként Pete tök aranyos volt, hogy megkérdezte biztos-e a dologban. Meg ezt még nem írtam, de én Eleanort is tökre megkedveltem a történetedben olyan aranyos hogy ő is szurkol nekik. :) Hát ezek után kiváncsi leszek Harry, hogy dolgozza fel a dolgokat, remélem mellette fog állni valaki mert szegényem mindig egyedül szenved. :( Louis meg kíváncsi vagyok mit lép ezek után. Hihetetlen hogy ennyi rész után is milyen erős érzelmeket vált ki belőlem a történet, annyira örülök, hogy rátaláltam! :) Nagyon várom a fojtatást! Puszi Lia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm, hogy mindig írsz, és itt vagy, pláne, hogy ennyire szereted a sztorit.
      Sajnálom, ha összetörtem a szíved, kérlek ne haragudj!

      Kitartás, javíthatatlan romantikus vagyok!
      ;)

      Törlés
  2. Uristen.. Basszus pedig mar ugy orultem..:( De meg mindig te vagy a kedvenc irom (ez nem is kerdes) es ez pedig a kedvenc blogom. ^^ (Sajnos a tanitvany-t most akartam elkezdeni amikor csak par resz van fent.. Na majd a konyvet az elsok kozotr veszem meg:D) Ahj nagyon remelem hogy hamar kibekulnek!:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)

      Örülök, hogy ezek után is kedvencednek nevezed az MTF-et...rettegtem, hogy elhagytok.
      Igen, a tanítvány nagy útra indul, úgyhogy azt már csak könyvként olvashatod, ha szeretnéd...
      Nem árulhatom el, mi történik a közeljövőben a történetben, de tarts ki, mert érdemes.

      Puszillak

      Törlés
  3. LOUIS WILLIAM TOMLINSON kurvara kihuztad a gyufat az egyetlen szerencsed a vizallo sminkem, (villamosmegalloba sirni nem kifizetodo) de ettol fuggetlenul is attgondolom hogy teged vagy a kis pasikadat nyirjam ki eloszor mert most nagyon felbosszantottal:((((
    Szornyen szomoru lettem vagy 5percbe telt mire visszajottem a dobbenetbol hogy ez tenyleg megtortent...nemtudom mit szeretnek neked draga Becca irni mert epp Louist pofoznam fel (most nem parnaval)mert osszetorte Harry szivet (azert igazan harapok) (meg az enyemet is) egyszeruen nem tudom megfogalmazni mit erzek annyira orultem hogy van uj resz es az elejen kb kepes lettem volna lefutni a maratont olyan boldog voltam, de tudtam hogy nem minden olyan szep mint amilyennek latszik....annyira sajnalom Harrybabat basszus szerencsetlen nyusziful szivet-lelket kitette ezert a kapcsolatert es ujrakezdesert es Louert es olyan dalokat irt amiken folyton sirok es erre ez a seggfej megcsalja?! najo nem szamit annak, es esetleg megbocsatanek de nallam egy eletre elasta magat azzal hogy utanna meg meg akarta dugni Hazzt:( es megint sirok...szegenykem hogy erezheti magat?! Nekem is szornyen faj akkor mit erezhet ő? Harry az egyik legaranyosabb legnagyszivubb legcsodalatosabb ember es folyton vele tortennek a csunya dolgok:( LOUIS EL FOGLAK ÁSNI!!!
    Meg hisztizek egy picit ha nem baj.....naszoval orulok hogx legalabb elotte eszre vette es h lehet valaki ekkora szemetlada? Ezek utan nem hinnem el hogy szeret ha kepes volt massal lefekudni es anelkul megprobalta Hazzat agyba vinni hogy elmondta volna neki...ugy szenvedekkk
    Ezt a viselkedest senki nem erdemli meg....Harry helyebe nem tudom mit csinalnek csak az a baj hogy o tenyleg szereti Lout de szerintem folleg az emlekeiket....es nagyon nehez lehet feldolgozni es szemely szerint (nemtudom szeretnem e hogy ez legyen veluk) en soha soha soha nem szolnek tobbe hozza mert ez szornyu, borzalmas hogy kepes lett volna megtenni es sajnos kezd meginogni a hitem abban hogy Louis szereti meg Harryt mert ez utan a huzas utan nagyot kell bizonyitania hogy megbocsassak neki:(
    Ugy erzem magam mint Harry apukaja es en uldozom el vasvillaval a 'pasijelolteket' xd
    Szoval ez a komment nem jott ossze de reggel van rossz kedvem volt alapbol most meg szinte a -hozzatok az asot- szinten vagyok es Louisra szornyen haragszom:( es Harryt megyek es szetolelgetem mert jujj:(<3
    Oke szerintem ennyi hiszti barkit megvisel szoval valami szeppel zarom le mert rajottem hogy imadok kommentet irni:D
    szerintem csodalatos hogy kepes vagy barmikor,barhol nagyon durva erzelmeket kihozni belollem es annyira jol irsz es ezekkel a csavarokkal egyszeruen megolsz es Harry annyira a szivemhez nott hogy az leirhatatlan....mi az hogy Louis massal is kepes lenne elni mikozbe Harrydragam keptelen lenne...mindent erzek amit ok es a tortenet is szuperul van kitalalva mert nekunk erre van szuksegunk csak nem tudjuk *0* nem tudom szeretnem e ha ugy lenne megirva ahogy folyton attirnank:D (sztem a telom akkor tonkremenne a sok nyaltol) szoval ez igy tokeletes akkor is ha megint kihozod belollem a sirast es ha nem tudok Louis kepre nezni anelkul hogy osszehuznam a szemem es nagyon gonoszan neznek:D
    Szerintem a komment unalmas lett es semmi okos dolog nem volt benne de nezd el nekem mert meg mindig a szivem darabjait keresem mert a helyzet kilatastalan szoval....tudom hogy azt irtad hogy nem tudsz varazsolni de legyszives ha ilyen csodalatosan tudsz irni akkor a varazslas neked piskota *0*
    Most leirom hogy nagyon nagyon szeretlek mert elviselhetetlen ez a par sor amit lemuveltem picivel feljebb szoval bocsanat<3<3
    Pusziii❤
    ~Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zsófim!

      Szerintem ez a komment tüneményes lett, és Istenke tartsa meg a jó szokásodat, hogy ilyeneket írsz, mert nekem bearanyozod vele a napomat!
      Igen, az emberi érzések néha nagyon kuszák, és sokszor okozunk fájdalmat másoknak, anélkül, hogy akarnánk.
      Azért ne szedjük le a keresztvizet Louisról, mert nem ismerjük az ő gondolatait.
      Harry is megpróbálta mással, sokkal korábban ( ha még emlékszel) de mivel az ő szemszögét látjuk, rá nem haragudtunk ennyire.
      Kitartás ( a vízálló smink egy csoda;)) , lesz ez még így se.
      Imádlak, mindent köszönök! <3

      Törlés
  4. Szia Becca!- csengett vészjóslóan Silver hangja.- Hogy tehetted ezt?-folytatta könnybe lábadt szemekkel, és igyekezte kiszűrni a tudatából Becca önelégült vigyorát.

    Nos ez utána rendkívül irodalmi kezdés után, szépen csendben kapd be. De komolyan.
    Nem elég, hogy tegnap kiakasztottál, most még egyszer végigolvasom, hogy kommentelni tudjak. Ilyenek a mazochisták.

    "Mindig röhögnöm kell, ha félrészegen a tánctudásával akar villogni. Úgy mozog, mint egy medve, aki hangyabolyba ült. Esetlen, és nem zavarja más, csak a zene, de azt hiszi, ő a parkett ördöge. "---Itt még minden szép és jó volt, jót kacagtam rajta, hogy nem unod meg Liam basztatásátXD

    "A gyomromban megvadultak a rég halottnak hitt lepkék, a torkomban dobogott a szívem, és meglódult a vérem."---Same Harry, same...aztán Becca megölte az összes kibaszott lepkét. El tudlak képzelni, ahogy boldogan pumpálod a kis permeteződet.....gonosz vagy:((

    "Kicsavarodva néztem vissza Louisra, de ő már Louhoz hajolt, és valamit mondott neki, közben átölelte Eleanort, és a karját cirógatta.
    Rám tört a hányinger. "---- Engem is....de sajnáltam volna azt a jó kis bablevest. Minek ide ez a némber....jójó tudom, hogy kell, és ő itt tök jó arc, de azért leverném.

    "Eleanor kecsesen mozgott, és egy puszit nyomott Lou arcára. Egy kívülálló simán azt hihetné, ők egy boldog pár. Elfintorodtam a gondolatra. "--_Elképzeltem azt a pálcikanőt kecsesen mozogni....:D Teszem hozzá egy kívülálló minden lelkiismeret furdalás nélkül, véletlenül le is önthetné egy adag Martinivel...."Jajj ne haragudj, rád ömlött!!!!Te jó ég! Hoppá még maradt benn egy kicsi...."

    "Mérgesen fordultam hátra, de azonnal vissza is kaptam a fejem, mert mögöttem Louis táncolt nagy átéléssel. Mindjárt más volt a gyerek fekvése. "---Pontosan. Így már sokkal jobb!:)) Újra mosolygok és boldog vagyok....pedig tudom, amit tudok. Nem baj meghalok mégegyszer. Szerintem egy macskának nincs ennyi élete mint nekem.

    "Aztán a fenekébe csíptem, mire válaszul egy apró cirógatást kaptam a combomra, amitől olyan kemény lettem, mint a vídia. "---Imádom a hasonlataid!:D

    " Felnézett rám, aztán a tekintete azonnal lesiklott az ölemre, amit ugyan eltakart a szabadon lógó ing, de mikor ismét felemelte a fejét, egy bólintással válaszoltam meg a szemeiben felvillanó kérdést.
    Beharapta az ajkát, az arca lángolt, a haja nedvesen tapadt a homlokára. "----Ó igen....ó igen..../nem nem nem ne éld bele magad Silver..../

    "Eleanor is elindult mellette, de mikor bekúsztam a látóterébe, és rájött, hogy együtt próbálunk kijutni a tömegből, előzékenyen hátralépett, rám nézve elmosolyodott, majd visszafordult a többiekhez. "- Hagyd már békén a csajt, fasznak van ez mindig láb alatt?:D

    "Nem akartam vitatkozni vele, bár nem értettem, mi a baja a kis lakásunkkal, de ahogy idáig jutottam, azonnal rájöttem a dologra. A „kis lakásunk”. Talán túl sok az emlék, ami nyomasztaná. "----Jajj istenem kezd meghasadni a szívem. Szeirntem tudod mi lesz??? Elkezdem olvasni az elejéről...ott legalább még viszonylag boldogok voltak és csillámfaszlámáskodhatok....






    VálaszTörlés
  5. "- Hova? – Egy perc alatt már másodszor hangzott el ugyanaz a kérdés, de most határozottan válaszoltam: - Louishoz.
    Az autó nem lódult meg alattam, ahogy vártam, ezért felnéztem a barna szemekbe, amik rezzenéstelenül állták a tekintetem.
    – Biztos? – kérdezte.
    - Csak a halál, ami biztos, Pete! – mondtam elgondolkodva, és a szememmel szinte átnéztem rajta.
    - Oké. Nagyfiúk vagytok már – jelentette ki, aztán sebességbe tette a monstrumot, és csikorgó kerekekkel indult a tíz saroknyira eltávolodó Land Rover után. "--_Ezt a jelenetet nagyon szerettem. Kedves Pete-től, hogy aggódik. Bár most azt kívánom, bár ne hagyta volna oda menni Harryt.

    "- Oops! – mondta nevetve, és hátratántorodott. Utána kaptam, és átöleltem a derekát, aztán azzal a mozdulattal magamhoz rántottam, és a szájára tapadtam. Nem volt egy pillanatnyi habozás sem, azonnal visszacsókolt. "---Oops. Itt kezdtem el bőgni. Itt pislákolt fel a reményem, amit olyan galádul elvettél tőlem.

    "- Meg akarlak dugni! – sóhajtotta, ahogy felnyújtotta a száját, hogy ismét ráhajoljak, miközben még mindig az egyik lábamon fityegő gatyával szenvedtem. A kijelentésére elakadt a lélegzetem. – Hazz, muszáj benned lennem – folytatta a kínzással is felérő suttogást, én pedig előtte zuhantam a földre, mert nem tartottak meg a lábaim. "--- TUDOD MIT AKARSZ TE ÉDES FIAM????KÉT BAZI NAGY POFONT!!!!!!!!!!!!/Amúgy kurva izgató volt, ahogy leírtad, csak most felhúztam magam./

    "A hajamnál fogva elhúzott, a fejét lehajtotta, és leengedve a csípőjét, a sarkaira ült. Nem lett volna benne semmi különös, ha nem feszül meg az egész teste, és talán nem is veszem észre, ha még két koktélt iszom. De így, még a szexuális izgalom tetőfokán is megrándult a gyomrom. Volt valami a mozdulataiban, amitől megfagyott a vérem. Hátranyúltam, elhúztam kutakodó ujjait, bár majd belehaltam a vágyba, aztán az álla alá nyúltam, és az arcát felemelve úgy tettem, mintha meg akarnám csókolni. Engedelmesen fordult felém, de én egy óvatlan pillanatban leereszkedtem. És ott volt. "-------Éreztem, ahogy lelassul a világ. Már csak monoton zaj volt a tévé hangja mögöttem. Megremegett a kezem, és imádkoztam magamban, hogy ne. Ezt ne. Csalódott vagyok, dühös és szomorú. Louis...Harry....neee

    -" Pár hete, de semmi komoly – válaszolta, de nem nézett a szemembe. És ez volt az, amiért úgy éreztem, egy világ omlik össze bennem.
    Ott térdeltünk, még mindig zihálva, anyaszült meztelenül, a végletekig felizgatva. Tudtam, semmi közöm hozzá, hisz lassan négy hónapja élünk külön. Sőt azt is, én is megtettem a magam próbálkozását a felejtésre, de az, hogy azt mondta semmi komoly, mégis pár hete tart, összetörte a szívemet."----Az enyémet is. Én bíztam benne...én mindig kitartottam mellette. Louis menj a picsába. Oké, eljutottam arra szintre, hogy egy fikcionális karakternek írok gondolatban egy levelet, arról mennyire is csalódtam benne. Megőrültem.

    "- Kussolj! – üvöltöttem rá. – Nem érdekelnek az átlátszó mentségeid. Ez a legelcsépeltebb közhely, amit csak kiejthettél a szádon.
    - De…
    - Mondom, pofa be, Louis! – Már rajtam volt a nadrág, a zoknikkal nem is törődtem. Feltápászkodtam, és az ingemért nyúltam, mikor elkapta a csuklómat. "---Szinte hallom megint, ahogy dörrennek Harry szavai....fáj. Minden egyes szótag kikezdi a lelkem.

    Megjegyzem amúgy, hogy Harry szavai baszki nekem fájtak. Én éreztem rosszul magam tőle!! ez miért van? Komolyan elszégyelltem magam, miközben ordibált. Pedig én csak az olvasó vagyok! Ez őrjítő Becca! Te arra születtél, hogy írj. Kibaszottul felnézek rád.

    '"Behúzódtam egy kapualjba, és hagytam, hogy elborítson a gyűlölettel vegyes undor. "---Édes kicsi Harry<3 Megszakad érte a szívem!!! Bár szívesen emgtudnám azt is Louis mit érzett mindezek alatt, vagy az okait, hogy mi miért volt. Hinni akarok benne, hogy mindenre van magyarázat....bár....félek, hogy nincs.:(

    VálaszTörlés
  6. Összességében: Darabokra téptél, s leszórtál sóval. Minden mást elmondtam tegnap. *nagysóhaj*

    /Kárpótolhatsz egy jó kis sörben pácolt hagymás husival. Talán akkor picit megnyugodnék./

    http://gifsoup.com/view/110078/monika.html

    Imádlak, de most nagyon meg vagyok törve.
    Puszillak: A te zabagép csillámfaszlámád, aki most egyáltalán nem az. Mármint nem csillámos. Épp túró-rudit majszol, hátha ad egy kis boldogsághormont.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jajj, mennyire imádom a csillámfaszlámámat.... és hogy sajnálom, hogy ezt tettem veled, mikor neked csak legelészned kellene a szivárványon...
      ne haragudj! ígérem, jóvá teszem valahogy... még nem tudom hogy... de addig nem nyugszom, míg azt nem írod: EZ AAAAAAAAAAAAAZ!!!!

      maradjunk ennyiben. <3 minden, amit ma este beszéltünk, színtiszta igazság... <3<3

      Törlés
  7. Brühühühühü. Megint csak brühühühühü. :c

    VálaszTörlés
  8. Na itt veszett el minden reményem arra, hogy ők valaha egy pár lesznek. De szerintem Harryt is elhagyta a remény. Louis másik pasival? Jó, ha olyan szekszuálisan néznék ki, mint ő, biztos kihasználnám, de nem úgy, hogy közben az exemmel még mindig egymásért epekedünk.. hát álljon már meg a fáklyás menet! Louis ne legyél hülye... Most ezt te basztad el, szó szerint. Kíváncsi leszek, hogy hozod ezt helyre te kis kakimaki. Hát, Becca.........kibekukilt jó lett! Siess a kövivel! xxHöri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem szabad elveszteni a reményt.
      Ők nagyon fiatalon találkoztak, egy idealizált kapcsolatban éltek elég sokáig, és most fel kell nőniük. Adjunk időt nekik...az emberek nagyon bonyolultak, de a jobbak mindig fejlődnek, építik magukat.
      Szeretem őket, ne féljetek.... <3

      Törlés
  9. Drága Becca!
    Először is azt szeretném elmondani,hogy rettentően lelkiismeretfurdalásom,amiért még csak most írok neked először. Mentségemre legyen szólva,hogy már nagyon régóta követen az írásaid és szerelmes vagyok minden egyes történetedbe. Egy csoda amit itt elkövetsz. :)
    A probléma ott kezdődik,hogy lusta vagyok. De nagyon. :$
    A részről pedig.. Hogy tehetted ezt??? Fogtad a szívemet,kitépted, darabokra szaggattad majd még meg is tapostad. Zokogtam,zokogtam, és csak zokogtam. Ráadásul voltam olyan kis naiv,hogy tegnap lefekvés előtt olvastam el,szóval el se tudtam aludni egyhamar.:(( Mostmár elég a szenvedésből, intézd el,hogy megbocsássanak egymásnak,és legyenek megint együtt. Kérleeek Becca.. Ha nem, az beláthatatlan következményekkel lesz,az így is darabokban lévő szívemre. De mind ezt leszámítva, tudd,hogy imádlak!
    Puszi, Szofi<3
    (Ui.: mostmár ígérem hogy mindig igyekszem majd kommentelni:33)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Szofi! ( az egyik örök kedvenc nevemet viseled<3)

      nem baj, ha lusta vagy, a lényeg, hogy most írtál nekem, amiért nagyon hálás vagyok.

      Sajnálom, hogy ezt műveltem veled, hidd el... tudom, hogy hülyén hangzik, de a történetekben szereplő karakterek önálló életet élnek, sokszor engem is meglepve cselekszenek.
      Mikor írtam, én is csak meredtem a képernyőre döbbenten.

      Nem árulhatom el, mi, hogyan alakul, de bíznunk kel a két fiú soha el nem múló szerelmében, ami most ugyan épp szünetel, de reméljük hamarosan újra lángra lobban, és minden szép lesz :)

      Nagyon várom, hogy írj, tudod én kommentfüggő vagyok.
      <3

      Törlés
  10. Én most, szóval, én... egyszerűen... nem... nem tudok mit mondani... eddig meg akartam verni valakit, most kinyírok szerintem... szóval, ha lesz a híradóban valami, akkor az én voltam :D
    De most miééééééééééééééééééééért?!?!?! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Megint ugyanaz a sztori... Örvendek, hogy igen új rész, aztán meg tessék! Már megint nem az amire számítottam! Ez felháborító!! Fuu, most legszívesebben felmennék hozzád és addig nem engednélek el a gép mellől míg össze nem hozod őket! (De azért még mindig imádlak :3)

    "Louis nyakán egy apró fognyomokkal tarkított, lila folt éktelenkedett a kulcscsontja felett. Odakaptam, megelőzve a reakcióját, hogy a kezével takarja el.
    Csak ültem bénultan, a karjaim lehanyatlottak, ő rákulcsolta az ujjait a vállára, és lehajtotta a fejét.
    - Ki az? – kérdeztem összetörten.
    - Csak egy fiú az edzőteremből.
    - Mióta? – szakadt ki belőlem.
    - Pár hete, de semmi komoly – válaszolta, de nem nézett a szemembe. És ez volt az, amiért úgy éreztem, egy világ omlik össze bennem. " Bazdmeg!! Bazdmeg!! Bazdmeg!! Ez olyan szinten kiütött, hogy azt el se tudom mondani! Fúú, én most bíz isten pofon ütöm!!

    "- Harry! Bocsáss meg! - szólalt meg vékony hangon, és ahogy felemelte a fejét, könnyek masíroztak az arcán, de nem éreztem semmit, csak gyűlöletet.
    - Baszd meg! – köptem felé, és a nadrágomért nyúltam. Elfordulva próbáltam magamra rángatni, mikor a hátamra vetette magát, átölelt, és a nyakamra hajolt.
    - Hazz, ne! Kérlek, beszéljük meg. Ez nem az, aminek látszik! Én…
    - Kussolj! – üvöltöttem rá. – Nem érdekelnek az átlátszó mentségeid. Ez a legelcsépeltebb közhely, amit csak kiejthettél a szádon.
    - De…
    - Mondom, pofa be, Louis! – Már rajtam volt a nadrág, a zoknikkal nem is törődtem. Feltápászkodtam, és az ingemért nyúltam, mikor elkapta a csuklómat. " Éreztem azt amit Hazza! Ez annyira fájt, kikészítesz minket ugye tudod?!

    "Behúzódtam egy kapualjba, és hagytam, hogy elborítson a gyűlölettel vegyes undor." - összetört a szívem, ezernyi darabra. :( Istenem szegény Hazza, most úgy megölelgetném... Sírok, végem, és most felvágom az ereimet.
    örülök, hogy nem este olvastam el, asszem egy cseppet se aludtam volna...
    Imádom, tökéletes, de ez nem újdonság. Hihetetlenül írsz, csodállak, te egy őstehetség vagy! :)
    Köszönöm, hogy itt vagy és írod nekünk ezt a fantasztikus történetet <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit köszönnöd, hisz most vittem le a mélypontra a sztorit, úgy hogy nem is akartam.... :(( de szar kifogás ez,,,pedig igaz.
      Te tudod, milyen az, mikor egyszerűen képtelen vagy megerőszakolni a szereplőidet, hogy azt csinálják, amit akarsz, amit az olvasók elvárnának. Kínlódtam ezekkel a részekkel rendesen.

      Kitartás, ha nagyon nem bírod olvass vissza a síelős hétbe... ;)

      Remélem jól vagy már, és segített a gyógyszer, amit kiírtam neked :P:P

      <3

      Törlés
  11. De most..ez most...ne...de miert..ahhh...darabokra tort a szivem...Lou eskuszom megverlek akarmennyire nem akarok kart tenni abban a helyes aecban, de eskuszom megverem...elegem van😭 azt akarom h happy legyen es juhuu...de most bruhu van..ettol fuggetlenul meg mindig iszonyatosan jol irsz, atadod az erzelmeket ugy ahogy senki mas...de remeny teljesen elhagyott...tudtam h varni kellett volna meg egy kicsit :(...nembaj azert , eg szwretunk :*
    puszi: Dóri <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dórim!<3

      A remény sose hagyjon el.... én egy örökké bízó, romantikus lélek vagyok, így csak kitartani kell!

      Imádlak, és köszönöm, hogy mindig itt vagy.

      Stay Strong!

      <3

      Törlés
  12. Nem nem nem na en most teljesen kivagyok ilyen nincs most miért ajjj már minden olyan jol indult erre erre nem nem nem ahhh de miert na jo elvonulok egy sarokba sìrni es szétverek valamit..Az ìrásod csodálatos es imadlak,imádom ezt a törtenetet ❤de de ettől most kikészültem ez sokként ért A szivem darabokban Nem nem nem

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez ebben a közegben elég durva, mivel ugye itt az eredeti karaktereket írom, amitől még fájdalmasabb. Sajnálom.... de fel a fejjel, egyszer biztos mindketten boldogok lesznek, és reméljük együtt ;)

      Puszillak kis nyomozó .

      Törlés
  13. Ez felért egy sokkal. Azt hiszem a szivem leállt. Becca, egy apró remény sugarat adtál az elején, de most elvetted. Harry-nek és Lous-nak együtt kell lennie, nem így! Az a baj, hogy túl tehetséges vagy, és jobban át adod az érzelmeket az olvasóknak, mint a karaktereknek. Ez így nem mehet tovább!
    A példaképem lettél, és akármit írsz, azt teljes erőbedobással csinálod. (Mármint szerintem :) ) Nem is tudom mit kéne írjak.. fájt, sokkolt, és a sírás fojtogat. Mondd, hogy Louis-nak van magyarázata, és elfelejtik ezt az egészet :(( Csak Te adhatod vissza a reményt.. kérlek add vissza :( <3
    Puszi: Nina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bízni kell... nem ismerjük Louis miértjeit, de azért ne szedjük le róla a keresztvizet. Az emberi kapcsolatok a valóságban sem olyan egyszerűek, hogy minden szép, a kutya alszik a kandalló előtt, és a csillagok beragyogják a kertet, miközben az örök szerelemben forr össze a két szív. Minden kapcsolatért küszködni kell, kompromisszumokat kötni, és áldozatokat hozni.
      Sajnos a mi két kis manónknak is meg kell szenvednie a lépcsőket, ahogy újraépül a szerelmük, mert elszúrták... És mindenhez idő kell....

      Türelem! <3

      Törlés
  14. Nem hiszem el, elveszett az összes eddigi reményem. Az nem lehet hogy ők ne legyenek együtt, ők egymás nélkül elveszettek. Ők együtt a legjobbak. Öröm volt olvasni, hogy végre lehet hogy lesz valami újra, aztán bumm minden szétesik. Nagyon remélem, hogy Lounak valami reális magyarázata erre az egészre. Mert nagyon összetörte Hazza pici szivét. Szegényke most nagyon szenved :(
    A rész egyébként most is, mint mindig tökéletes volt, nem lehet róla rosszat mondani. PER-FECT :)
    Puszi: Dalma xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne add fel, maradj erős!

      Igen, ők egymásnak lettek teremtve, és hiszek a szerelmükben. Kitartás!
      harry erős fiú, majd kiheveri, és Louis-t se bántsuk, hozs nem csak ő keveredett mással kapcsolatba, csak hajlamosak vagyunk Harryt felmenteni, mert most az ő szemével látunk.

      Imádlak, mindent köszönök!

      Törlés
  15. Ne haragudj, ne haragudj, ne haragudj...nem fogok mentegetőzn, de tudd hogy it vagyok.
    Kezdett bennem feltámadni a remény hogy újra minden happy lesz, de most mégsem. Nagyon teszett(ek) a rész(ek), hihetlen ügyes vagy, és köszönöm hogy írsz nekünk. Remélem tudod hogy ez mennyit jelent nekem. Az utóbbi időben eléggé szét vagyok esve, de megpróbálom összekapni magam és jelezni, hogy igen is itt vagyok és hogy még mindig nagyon jó vagy, egyre jobb és kérlek ne hagyd abba.
    Kééérlek tényleg ne haragudj :(
    Puszi: Becca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Beccám!

      Lényeg, hogy most itt vagy. Hogy haragudnék???

      Nincs mit köszönnöd, elég ha néha legalább egy kommenttel megajándékozol, az az én fizetségem.

      Vigyázz magadra, és néha pihenj, ha ennyire le vagy terhelve.

      Puszillak

      Törlés