2015. február 28., szombat

XC. Fejezet


Reggel úgy ébredtem, mint akit agyonvertek. Minden azonnal beugrott, nem volt jótékony átmenet álom és ébrenlét között. A gyomrom azonnal felfordult, és ismét azzal fenyegetett, hogy hányni fogok, de ezúttal egy pohár jéghideg ásványvízzel sikerült lenyugtatnom. Nem voltam másnapos csak iszonyatosan elkeseredett. Még mindig nem tudtam felfogni, Louisnak mi volt a célja az egésszel.
Főztem egy kávét, és kiültem a teraszra, aztán átgondoltam a dolgot. Félrenyeltem a feketét, mikor berobbant az agyamba a felismerés. Elégtételt akart venni. Csak bosszút akart állni a buszon történtekért. És bár józanul sosem lett volna ilyen, az ital hatására eltűntek az erkölcsi gátlások. Tudtam, mennyire haragszik rám azért az estéért. Most hogy új pasija van, úgy érezte, ezt a szálkát is kihúzza a körme alól. Letaglózott a felismerés. Bosszúból. Ennél csak az lett volna rosszabb, ha szánalomból teszi. Lehunyt szemekkel, hitetlenkedve csóváltam a fejem, és éreztem, ahogy úrrá lesz rajtam a kétségbeesés.
Lezuhanyoztam, aztán kínomban netezéssel ütöttem el az időt. Valamiért megkönnyebbültem tőle, mikor találtam két idézetet, ami pontosan kifejezte az érzéseimet.
Már régen rájöttem, az valamiért könnyít a lalkemen, ha anélkül kürtölhetem világgá az érzelmeimet, hogy mások tudnák, azok a mondatok pontosan mit jelentenek nekem. A Pinterestet egyenesen nekem találták ki.
 Mint egy tinilány - gondoltam magamról lesajnálóan, és fel is röhögtem, ahogy a nappali tükrében megláttam a szoros copfba fogott, vállig érő hajamat, a lila köntösömmel. Ez igazán szép összkép! – húztam el a számat. Felöltöztem, felhívtam Edet, hogy menjünk el egy tetoválószalonba, ő pedig kérdés nélkül azt válaszolta, hogy indul értem.
Délután, mikorra a csuklómról eltűnt az I can’t change felirat, kicsit jobban éreztem magam. Azt nem mondom, hogy az új, nem pont ugyanazt jelenti, és hogy nem ugyanúgy kötődik Louis tetoválásaihoz, mint a többi, de engem ez is kielégített. Miatta varrattam azt a mondatot a bőrömre, és ha végleg lezártnak tekinti a kapcsolatunkat, ideje nekem is váltani. Mikor ezt magyaráztam Ednek, tőle szokatlan módon, nem bólogatott helyeslően, hanem felnevetett.
- Harry, te olyan egyszerű vagy, mint egy bot. Most csináltattál egy horgonyt, ami az állandóságra való vágy szimbóluma, arról nem beszélve, hogy Louison van a hozzá tartozó kötél, és az iránytű. Tényleg nagy különbség. Ha egy pucér hableányt tetováltattál volna az alkarodra, na, az lett volna a komoly váltás.
- A hableányok sosem pucérok, te barom! – válaszoltam, és én is elnevettem magam. – Nincs puncijuk, és melltartót viselnek.
- Jesszus! Hogy te milyen okos fiú vagy – ironizált Ed.
- Akkor fogok puncis hableányt a karomra varratni, ha valaki megkéri a kezem. – A "soha a büdös életben" fogalmát szerettem volna keretbe foglalni ezzel a mondattal, de a barátom csak elmosolyodott.
- Ígéred? – kérdezte még mindig vigyorogva.
- Esküszöm – mondtam gondolkodás nélkül.
- Ebédelünk? – szólt a következő, eldöntendő kérdés.
- Aha. Menjünk mexikóiba.
- Bassza meg, már megint taccos – háborodott fel Ed, de azért lekanyarodott a megszokott helyünk felé.

Késő délután értem haza, és igazából nem is volt kedvem egyedül nekimenni a hosszú és magányos estének, ami megint bőgéssel, és a fájdalmas emlékek felidézésével fog telni. Mikor beléptem a lakásba, épp a telefonomban lapoztam a névjegyeket, hogy kerítsek egy barátnőt, aki eljön velem, hogy ruhavásárlással csillapíthassam a nyomoromat. Az orromat megcsapta a kávéillat, és épp azon agyaltam, otthagytam-e a második feketémet a pulton, mikor megláttam a papucscipőket, ahogy kinéztem a teraszajtón. A cipőkből csokibarna bokák lógtak ki, és egyetlen pillanatig sem volt kérdéses, hogy kihez tartoznak.
- Na ne! – nyögtem fel elkínzottan, és önkéntelenül lehúztam az ingem ujját, majd begomboltam, nehogy kilátsszon az új tetkóm. Néhány mély levegőt vettem, az agyamban sebesen kergették egymást a gondolatok, és elindultam a lakáson át. A nyitott ajtón lágyan kúszott be az organzafüggöny, amit el kellett húznom, hogy kilépjek a naplementétől megvilágított tetőkertbe.
- Szia! – ugrott fel Louis, mikor meglátott.
- Szia! Mit keresel itt? – kérdeztem kertelés nélkül.
- Beszélnünk kell! – mondta, és végigsimított a combjain, beletörölve a tenyerét. Ideges - állapítottam meg. Én is az vagyok.
- Igen? És miről? Mert ami este történt, arról én már nem akarok – ráztam meg a fejem, és komolyan is gondoltam.
- Pedig fogsz – válaszolta elszántan Louis, és visszaült a fotelbe. Kigúvadt szemekkel meredtem rá, és fel voltam háborodva, hogy még ő dirigál. Fújtatva léptem vissza a lakásba, és egy üveg ásványvízért mentem a hűtőhöz. Letámaszkodtam a konyhapultra, és próbáltam rendezni a gondolataimat. Az ablakon pont kiláttam, és néztem, ahogy előrehajolva morzsolgatja a térdei közé lógatott kezeit, a vállai is szinte leesnek, és köztük teljesen lebukik a feje.  Nem sajnáltam meg, annyira azért nem vagyok jótét lélek, de valami megmozdult bennem. Idejött, tisztázni akarja a dolgokat, és elég elszánt hozzá, hogy meg is tegye. Nekem pedig válaszok kellenek, még akkor is, ha beledöglök a megszerzett tudásba. Nagyot sóhajtottam, kivettem még két üveg vizet, aztán kisétáltam a teraszra, és lerogytam  vele szembe, a fotelbe.
- Hallgatlak.
- Bocsánatot szeretnék kérni…
- Nem tudok megbocsátani, Louis – vágtam közbe, mire elhalt a hangja, és nehéz csend telepedett közénk. Rázta a lábát, és a földet pásztázta, de aztán hirtelen felnézett.
- Miért? – egyszerű kérdésnek hangzott, de a válaszadás annál nehezebb feladatnak tűnt.
- Hogy miért? Mert úgy éreztem, vagy az volt a célod, hogy bosszút állj, vagy az, még ha nem is teljesen tudatosan, hogy rájöjjek, neked már van valakid. De a legrosszabb eshetőség, hogy arra voltál kíváncsi, az új pasiddal jobb-e a szex, mint velem.
Kezdett elborulni az agyam, a hangom egyre hangosabban, és egyre hisztérikusabban csengett.
- Te nem vagy normális! Egyik sem! - Most rajta volt a sor, hogy felemelje a hangját.- Egyszerűen elvesztettem a fejem. Megkívántalak, annyira, hogy az ép eszem maradéka is használhatatlanná vált. Nem mérlegeltem, bele se gondoltam, egyszerűen veled akartam lenni. Miért olyan nehéz ezt elhinni? Te mit akartál? – kérdezte vádlón.
- Hogyhogy mit? Szeretkezni veled, ez egyértelmű. De nem pótszerként, nem összehasonlításként, és nem unalomból.
- Ahogy én sem! – kiabált rám.
- Nem? Akkor miért vágtad a pofámba, hogy van valakid? Haaa? Miért nem hazudtál? Simán mondhattad volna, hogy egyéjszakás kaland volt, hogy azt sem tudod igazából hogy történt, vagy hogy részeg voltál… Mit tudom én… Bármit hazudhattál volna, amit el tudok fogadni.
- Igen? Hazudnom kellett volna? Pont neked? Hát tudd meg, hogy nem akartam. Nem akartam pont neked hazudni. Évek óta hazugságok hálójában élem az életem. Mindenkinek hazudok. A világnak, a rajongóknak, a fiúknak, Eleanornak, már az anyámnak is. Nincs egy őszinte pillanatom. Te voltál az egyetlen az életemben, aki előtt nem voltak titkaim, aki mindent tudott rólam. Neked nem tudok, és nem is akarok hazudni. Mert minden hazugság kiderül egyszer. És mondd csak, hogy érezted volna magad, ha hetekkel, vagy akár hónapokkal később derül ki a dolog? Ha akkor döbbensz rá, hogy mikor lefeküdtünk egymással, akkor is volt valakim? Akkor nem érezted volna úgy, hogy kihasználtalak? Hogy megaláztalak? Dehogynem, bazmeg!!! Még ezerszer jobban, mint így…- Néztem őt, az állán vibráló izmokat, megfeszülő állkapcsát, ahogy szinte csikorogtak a fogai, miközben beszélt. – Az nem egy kapcsolat, amiről szó van.  Csak egy helyes srác, aki addig-addig kerülgetett, míg a kedvességével, az életvidámságával levett a lábamról. De nem akarok tőle semmit. Ő is tudja. Megmondtam neki. Tudomásul vette, és elfogadja. Összesen négyszer találkoztunk, és igen... lefeküdtem vele! - Ez volt az a mondat, amitől a gyomrom újra elkezdett felfelé vándorolni. – De te nem tehetsz érte szemrehányást. Pár héttel a szakításunk után te is belementél egy hasonlóba. És az, hogy balul sült el a dolog, nem miattam volt. Valószínűleg rosszul választottál. A szépfiú belül nem volt olyan értékes, mint amilyennek gondoltad. De te még ezért is engem okoltál. Hogy miattam nem vagy képes normális emberi kapcsolatokat létesíteni. Igazából mindenért engem hibáztatsz. Minden szarért, ami az életedben van. Holott amíg együtt voltunk, én csak szerettelek. Semmi mást nem tettem, csak szerettelek…mindennél jobban. – Éreztem, ahogy a szavai a szívemig hatolnak, mert minden gondolat, amit kimondott, mélyen átgondolt, érzelmektől terhes volt, és úgy ülte meg a lelkemet, mintha kősziklákkal töltené meg lassan.
- Igen, Louis. Te tehetsz róla, mert eldobtál. Nem harcoltál, csak kitettél az életedből, mint egy régi játékot, ami már nem kelti fel az érdeklődésedet. Mint egy öreg plüssmacit, aminek sokadszor szakad le a füle, de úgy érzi az ember, már nincs értelme visszavarrni.  
- Nem a rossebet nem harcoltam! Hónapokig küzdöttem a magánnyal, az elhagyatottság érzésével. Azzal, hogy te saját életet élsz, mikor nem vagy velem, és hogy olyankor nem is hiányzom neked.
- Mi az, hogy nem hiányzol? Nem telt el úgy este, hogy ne az éjjeliszekrényen lévő képedet csókolgattam volna elalvás előtt, vagy ne a régi SMS-eket olvasgattam volna.
- Ahelyett, hogy írtál volna egy újat… - válaszolta elhalkuló hangon.
- Nem akartalak zaklatni. Éreztem, hogy feszít belül valami, és azt hittem, terhesnek érzed a ragaszkodásomat. Hogy felnőttünk, vagyis te felnőttél, és már zavar a gyerekes viselkedésem. Te voltál az etalon. Rád akartam hasonlítani. Olyan erősnek és magabiztosnak lenni, mint te vagy. Bennem is voltak kétségek, engem is gyötört a féltékenység, de ha hangot adtam neki, mindig szörnyű veszekedés lett belőle, mint Zayn esetében. Ezért inkább kussoltam, és összeszorított fogakkal próbáltam túlélni a külön töltött napokat. - Louis felnézett és az arcomat fürkészte. Bátran álltam a pillantását, mert minden szó, amit kimondtam, igaz volt. - És én sem hazudtam neked. Soha nem hazudtam, nem is tudok. Mindig is te vállaltad magadra, hogy a nyilvánosság előtt elmondod a kötelező köröket, amit elvártak tőlünk, mert én még arra is alkalmatlan vagyok. De tegnap megint összetörted a szívemet... ki tudja már hányadszor – fejeztem be a monológomat.
- Azt kérted a leveledben, hogy soha ne forduljak el tőled, de te most mégis megteszed – suttogta, és a hirtelen váltás kirántotta alólam a szőnyeget. Mennyivel könnyebb a másik arcába vágni a dühödet, leordítani a fejét, mint szembenézni azzal, amitől te is a legjobban félsz.
- Én nem… Én nem tudom, hogyan lehetünk barátok Lou. Én még mindig túl erős érzelmeket táplálok irántad. Képtelen vagyok elengedni téged. A gondolatába is belehalok, hogy valaki máshoz tartozol.
Éreztem a könnyeket, amik a fene sem tudja miért, a torkomból indultak el, egyszerre facsarva az orromat, és marva a szemeimet.
- Hazz, hidd el, te sem vagy közömbös számomra…
- Közömbös? - kiáltottam fel elkínzottan.
- Oké, nevezd aminek akarod, csak ne köss bele minden szavamba – próbált csillapítani.
- Lou, amit te mondasz, és amit én érzek, az olyan távol áll egymástól, mint a Kínai nagy fal, és az Eiffel-torony.
Nagy, elkínzott sóhaj szakadt ki belőle, és felállt, a térdein lehúzva a szűk nadrágot.
- Értem. Nos, én nem tudok ennél többet mondani – tette szét a kezeit. – Úgy érzem, nem akarod megérteni, amit mondok. Vagy nem tudod elfogadni az érveimet. Mindkét esetben tehetetlen vagyok. – Előttem állt, a karjai széttárva, az arcán a veszteség kifejezése.
- Én nem akarlak elveszteni, kicsi! – csúszott ki a számon. Megvonaglott a szája, megremegett az alsó ajka, a szemeiből kövér könnycseppek gurultak le, és a kezei lehanyatlottak a teste mellé.
- Hidd el, Hazz, én sem. Mindig úgy képzeltem, mi örökre összetartozunk. – Lassan lehajolt, egy puszit nyomott az arcomra, aztán ismét kisétált az életemből, anélkül hogy igazán visszatért volna.


.

28 megjegyzés:

  1. Annyira aranyos vagy es ugy szeretlek de ennel kisebb darabokra mar nem torheted a szivem, megint itt zokogok es tudok rolla hogy szornyen rosszul latok bele mas szemszogebe es ez igy eleg nehez de most kell egy oleles es senki nincs a kozelben....
    De Becca,akkora remenyt adtal az elejen azzal az Ed-es beszelgetessel hogy ha csak az a par sor lenne ez a resz mar minimum a felhok felett lebegnek egy idetlen vigyorral:) teljesen megnyugtattal engem azzal a sellos-eljegyzos megszolalassal es nagyon boldogga tettel vele mert omg egy kis oromcsepp mikozbe a szivemet kb kiskanallal kene osszeszedni:D
    Hol is kezdjem?
    Nagyon koszonom hogy egy picit belelathattunk Louis gondolataiba de kedves draga Lou mi a jo csillamponikuki az hogy "nem vagy kozombos" issstenem megszakad a szivem...amikor ott van egy ember akit mindennel jobban szeretsz a poenosan ronda ingjeivel es mindennel egyutt es halalosan szerelmes egy idiotaba (Larry forever de most duhos vagyok Loura) akkor a siras alapbolmeglenne de ahogy leirod csodalkozom hogy meg nem fulladtam a konnyeimbe....
    En csak...csak..nemtudom....egyszeruen keptelen vagyok Louis fejebe latni es nem tudom akarok e mert Harry tenyleg sokkal kozelebb all hozzam ezert is tartom Louis kb 99%ban hibasnak.....
    Egyszeruen amiket Hazz elmondott azoktol egy ember aki igazan szereti ot, mert bzdmeg Louis konkretan a karjaidba omlott te fasz meg kozlod h nem kozombos....ha nem az lenne a sorsotok hogy orokke egyutt legyetek boldogok, mar reg elastalak volna mert eloadod az elerhetetlen hisztikiralynot...a vilag legaranyosabb legdogosebb legjobbstiluserzeku (muhahahaaa:D) legjoszivubb emberenek....fuuuuu kiakadtam
    Nem masok megerteserol vagyok hires azthiszem:(
    Sztem a resz kozbe parszor majdnem szivrohamot kaptam es aztan a vege ugy fejbe vagott hogy vegem...annyira termeszetes hogy olvasom mint a legjobb/legszebb onkinzas mert feljovok....meglatom...vigyorgok....10masodperc megtegyem e....es aztan nembirok magammal es egy rosszabb ugyse lehet mar Hazznak kijelentessel elolvasom....talan a kovetkezo elott vegrendeletet irok...de legalabb nem most szedette le a kedvenc tetkomat mert az meg egy adas siras lett volna es akkor ujraforgathatjak a Titanicot a szobamba, de en megmetem Dicapriot wahahaaa:D...elkanyrodtam a tematol
    Meg mindig nagyon szereteeeeem es teged is es awwww<3 megyek sirok tovabb:D
    Puszillak
    ~Zsófi
    Ui.: megerte koran kelni szombaton ha elso vagyok:33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még eszembe jutott valami és bocsanat ha hulyeseg de ezen kattog a kis agyam napok ota...egyszeruen keptelen vagyok feldolgozni hogy minimum 60reszen keresztul olvastam Louis szemszogebol azt hogy Harry az elete es hogy mindennel fontosabb neki, en tenyleg probalom elhinni,hogy nagyon nehez lehetett azzal a tudattal elnie egy ideig Louisnak hogy Harry mar nem szereti, de igy lehiggadva keptelen vagyok feldolgozni hogy ez tortenik es tukon ulve varom az amikor Louistol megkapjuk a magyarazatot arra hogy miert is dobott el egy ilyen csupasziv, szeretetre melto, joszivu, dogos, aranyos, kedves (Harrygirlhupsz:D) szexi,erzelmes,romantkus embert magátol....nagyon ajanlom hogy legyen valami jo magyarazata mert leklonozom a 25 resszel ezelotti enjet a mostanit meg elasom a kertbe *0* Becca nem akarsz a pszichologusunk lenni?:D
      Az lesz a legjobb amikor mar a boldog reszeknel leszunk es fejfogva visszaolvashatjuk milyen kis marhák voltak:D
      Ettol fuggetlenul ha fizetnenek erte, akkor sem hagynam abba az olvasasat *0*
      Szeretés van<3
      ~Zsófi

      Törlés
    2. Szia:)

      Tudod, nekem az a tapasztalatom, hogy az ember fejében elindul a vezérhangya, és apró bolhából képes elefántot csinálni, aztán bebeszélni magának, hogy igaza volt.
      Az élet pedig kegyetlen, és mire észbe kap az ember, van, hogy már késő...
      De Larry örök, ezt nem győzöm hangsúlyozni. És azt sem, hogy én alkalmatlan vagyok a drámára. Csak hagyjunk időt nekik, hogy feldolgozzák a történteket, és kibogozzák a saját érzéseiket.
      Nagyon köszönöm a kommentedet, többször is elolvastam.
      Imádlak, és várlak vissza.

      <3

      Törlés
  2. Oke. Menj a francba. Az elejen a puncis hableanynal sirtam, a vegen meg az ujabb szarsag miatt. Az mar maskerdes, hogy az elejen a rohogestol. Ajj, mennyire vagyunk meg messze a puncis hableanytol? Boldogsagot akarok:( csak.... Ne veszekedjenek tobbet :((( olyan szar, hogy igazabol lehet, hogy tenyleg ezen mentek at... "En nem akarlak elveszteni, Kicsi" ISTENEEM HAT IDEHALOK. Miert :((((((( olyan kibekukilt cukik. De Lou, ha te sem, akkor mi a kakiert nem maradtal ott????? Aaaaarggghgggg oke, most megprobalok lenyugodni. Addig is, siess a kovivel! xxHori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Indulok a francba, csak előtte még kiteszem a kövi részt.
      Bocsánat, hogy mostanában nincsenek vattacukros részek, de így alakult a sztori, és most már nehezen kecmergek ki ebből a helyzetből. De azért remélem érzitek majd a változást, még ha ezúttal nem is derült égből villámcsapásként érkezik.

      <3<3

      Törlés
  3. Istenem vegig sìrtam de legalabb elment Lou es elmondta Istenem legyen már happy kérlek nem bìrom... a puncis hableányt meg kezdem megkedvelni....annyira makacsok,annyira naivak az Istenit már,hogy megverem őket meg minsig könnyezek...en tudom,hogy lesz Happy meg Love meg Minden,de ezek a r3szek kitépik a szivemet összetörik apró kis darabkákra es visszarakják ...MIERT?
    kövit kérek siess a kövivel kérlek ❤💙imadlak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én mindig sietek a kövivel, te drága...
      nem szeretem, ha heteket kell várnom egy új részre, úgyhogy igyekszem, hogy nektek se kelljen. :)
      Igen, érthetetlen Louis viselkedése, de egyszer minden kiderül, és talán kapunk magyarázatot arra, miért volt ilyen makacs, és távolságtartó...

      Köszönöm, hogy mindig itt vagy<3

      Törlés
  4. kesz elegem van...feladom vegem van vegkepp meghaltam...elegem van elakarok bujni egy sarokba es csak sirni es szidni az egesz vilagot...teged is akarmennyire szeretlek..inkabb elasom magam a kert vegebe...tablettel es nettel egyutt persze...de miert miert miert...annyira faj annyira sajnalom oket annyira megfogom oket verni mert annyira haragszok rajuk...az idiota makacssagukat meg vegkepp...amikor meglattam h uj resz van felsikoltottam oromomben anyaek meg itt ultek mellettem es hulyenek neztek....ahhh meghaltam...

    -Harry, te olyan egyszerű vagy, mint egy bot. Most csináltattál egy horgonyt, ami az állandóságra való vágy szimbóluma, arról nem beszélve, hogy Louison van a hozzá tartozó kötél, és az iránytű. Tényleg nagy különbség. Ha egy pucér hableányt tetováltattál volna az alkarodra, na, az lett volna a komoly váltás.
    - A hableányok sosem pucérok, te barom! – válaszoltam, és én is elnevettem magam. – Nincs puncijuk, és melltartót viselnek.
    - Jesszus! Hogy te milyen okos fiú vagy – ironizált Ed.
    - Akkor fogok puncis hableányt a karomra varratni, ha valaki megkéri a kezem. – A "soha a büdös életben" fogalmát szerettem volna keretbe foglalni ezzel a mondattal, de a barátom csak elmosolyodott.
    - Ígéred? – kérdezte még mindig vigyorogva.
    - Esküszöm – mondtam gondolkodás nélkül.
    - Ebédelünk? – szólt a következő, eldöntendő kérdés.
    - Aha. Menjünk mexikóiba.
    - Bassza meg, már megint taccos – háborodott fel Ed, de azért lekanyarodott a megszokott helyünk felé. ~ezen besirtam pls..10 percig nem birtam abbahagyni a rohogest...az elmult egy hetben lettem irtozatosan nagy ed sheeran fan szoval igy meg jobb volt...
    na azthiszem mara vegeztem, amugy ezt a reszt is nagyon jol megirtad imadom ahogy a szavakkal bansz..siess a kovivel mert a vegen meg tomeggyilkossaggal fognak vadolni teged😁😁
    puszi: Dóri <3 :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor épp telibe találtalak az Edes résszel :)) Én is imádom, hónapok óta a Thinking Outra írok, ha nagyon elakadok valahol.
      Igen, innentől a hableányt várjuk, igaz? Pont azért írtam bele, hogy ne adjátok fel a reményt,,,,mert az mindig van ;)

      ne ásd el magad, a tabletbe is belehullik a homok... inkább maradj itt, és hallgass sok Ed Sheerant. Tudod, van az a mondás, hogy ő az, akinek minden hangulatra van egy száma... és ez így igaz ;)

      <3<3

      Törlés
  5. Ooooo te jo Isten.....annyira jo a tortenet ahhhhhhh elkepeszto, legyen meg sok resz kerlek :) mindig izgalmas, valtozatos. Meg csak hasonlot se olvastam,nagyon jol irsz, ne hagyd abba :) ♥♡♥♡♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy meddig fogom ezt írni, azt nem tudom, de amíg van ihlet, és nem történik valami végzetes... addig valószínűleg nem fejezem be:))
      Köszönöm a dicséretet, nagyon jól esik.
      Amíg van olvasó is, addig még nagyobb az akarat, hogy folytassam.

      Puszillak.

      Törlés
  6. Neeeeeeeeee ! Légyszi Lou ne csináld ezt ! Kérlek ne csináljátok ezt ! Ez a rész nagyon jó volt , de mikor lesz megint valami happy ? Sies a kövivel !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy mikor, azt nem árulhatom el, de annyit igen, hogy a változás elkezdődött. Kitartás!!!
      <3<3

      Törlés
  7. Úristen, nem is tudom hol kezdjem. Zokogok és egyszerűem nem tudom abbahagyni. Az elején az Edes és hableányos jelenetnél konkrétan szétszakította a mosoly az arcomat, és hatalmas reményt adott. Alig várom, hogy eljussunk odáig. De utána robbant a bomba. Várható volt, hogy ez is eljön egyszer, mert már nagyon régóta érlelődik bennük ez a sok dolog, de erre nem voltam felkészülve. És külön öröm, hogy láthattunk egy kis Lou szemszöget, mégha valójában nem is az volt. Most mégis úgy érzem, hogy Harry jobban kimondja azt amit érez, mert tudom (legalábbis nagyon remélem hogy így van) hogy Lou is szereti őt csak kell neki egy kis ösztönzés. És nagyon remélem hogy már hamarosan rájön erre, mert ha nem akkor csúnya következményei lesznek Lou-ra nézve :) (viccelek soha nem tudnám bántani őket) De ők egymás végzetei és együtt kell lenniük. Amikor olvastam az "Én nem akarlak elengedni, kicsi!" mondatot, na ott konkrétan a szívem hasadt meg értük. Nem bírok elviselni több veszekedést tőlük. :( Gyorsan jöjjenek rá hogy nem tudnak egymás nélkül élni. És ne csinálják ezt.
    Csodálatos rész volt egy csodálatos írótól.
    Puszi: Dalma xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, te drága, a kedves szavakat, nem is tudod mennyit jelentenek nekem. Igen, igyekeztem egy kis Louis szemszöget csempészni Harry részeibe, mert mindenki kíváncsi, miért viselkedik így... Ilyenkor gondolkozzunk el, mi hányszor csináljuk ezt, hogy kötjük az ebet a karóhoz, és nem látjuk be a hibáinkat?
      Mindig is Harry volt az, aki könnyebben mondta ki a dolgokat, és ez nem változott. Louis a belül őrlődő, szenvedő tipus, de azért reméljük megjön az esze ;)

      Ölellek.

      Törlés
  8. Úristen, úristen.. Hableány, eljegyzés, hableány, eljegyzés, HABLEÁNY,ELJEGYZÉS. Emiatt most akkora idióta vigyor van az arcomon,hogy el se tudod képzelni. Csak tartanánk már ott..:)
    Egyébként nekem ez a rész most pozitívan jött le. Najó, talán kicsit sírtam az "Én nem akarlak elveszteni, kicsi!" résznél (oké,nem kicsit) De legalább tisztáztak egy két dolgot. Isten tudja milyen régen nem beszéltek egymással ennyit ,mint most. Én most úgy érzem,hogy elindult valami,és remélem ez már tényleg a kibéküléshez vezet,és nem megint valami szörnyűséghez,mert azt már nem élném túl. Jöjjön már rá ez a két idióta ,hogy nem tudnak élni egymás nélkül!! Nagyon várom a következő csodás részt.:)
    Puszi,Szofi :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Szofi!

      Igen, nagyon jól érzed. A változás elkezdődött, de tudjuk, hogy ahhoz idő kell.... Türelem, tartsuk szem előtt a hableányt ;)

      Igen, a beszélgetés biztosan jót tett nekik, még akkor is, ha külső szemlélőként ezt nem mindenki érzi így. Ha elültetsz egy magot a másik fejében, talán előbb-utóbb rájön, mit rontott el...

      Remélem, Louisnál is így lesz.

      Puszillak <3

      Törlés
  9. Nem értem. Egyszerűen NEM ÉRTEM!!! Mi az, hogy Lou már nem szereti annyira Harryt!? Hogy meri??? Mert ugye ha Lou tényleg szeretné, akkor ezek után tuti, hogy a göndör nyakába ugrana! Kezdek totál begurulni a gyerekre! Az sztori elején (amikor még mindent csak Tomlinson (direkt hívom így, mert dühös vagyok) szemszögéből ismertünk) Harry volt a gonosz, az elérhetetlen szerelem, most meg pont fordítva és... ÁÁÁÁ, megőrülök! Most már szörnyen érdekelnek Louis indítékai, hogy mi a baja Harryvel! Nagyon-NAGYON örülnék akár 1 Louis-szemszöges résznek, mert ez így idegproblémákat okoz! Komolyan kiveri a biztosítékot!
    Ami meg téged illet, Becca... Hát marha jó író vagy. Egyszerűen profi. El tudom képzelni, hogy egy reggel úgy kelsz fel: "Na most szívassuk meg drága olvasóinkat!", és semmi perc alatt összedobsz egy ilyen idegtépő részt. (Jó,mondjuk igazából tudom, hogy tart ez valamennyi ideig, én is firkálgatok néha, de most ez így jön ki jól.)
    Egy olvasó, aki issza a szavaidat,
    Nang

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod, itt nem szoktam váltogatni a szemszöget, akkor sem, ha én is szívesebben írnám a másik oldalt, és szeretnék is elárulni dolgokat arról, mi zajlik a másik fejében. Csak annyit tudok kérni, légy türelmes, mert előbb-utóbb mindenre fény derül.
      Az emberek a mindennapokban pont ilyenek,,,csak a saját igazukat szajkózzák, és ürügyeket keresnek arra, miért mindig más tehet a nyomorukról.
      Remélem az én szereplőim mind tanulnak a hibáikból, és jellemfejlődésük is vezet valahova.
      Soha nem kelek fel úgy, hogy szívassuk meg az olvasókat:)) Alapjában véve én szenvedek a legjobban az ilyen részek megírásától, mert én szívem szerint csak nyálas, rózsaszín dolgokat írnék...ilyen a lelki alkatom. Úgyhogy ezekben rengeteg meló van, és sok sírás, mert beleélem magam a karakterbe, akinek a szemszögét írom.

      Ha firkálgatsz, majd te is megismered, milyen érzés mikor arról kell írnod, amiről nem akarsz ;)

      Ölellek.

      Törlés
  10. Nagyon nehéz írnom bármit is... Engem teljesen kikészítenek ezek a részek... A szívem darabokra hullik értük. Az egyetlen dolog, ami tartja bennem a lelkez az az, hogy talán mindketten észhez térnek, és rájönnek, hogy egymás nélkül nem tudnak élni.

    "- Harry, te olyan egyszerű vagy, mint egy bot. Most csináltattál egy horgonyt, ami az állandóságra való vágy szimbóluma, arról nem beszélve, hogy Louison van a hozzá tartozó kötél, és az iránytű. Tényleg nagy különbség. Ha egy pucér hableányt tetováltattál volna az alkarodra, na, az lett volna a komoly váltás.
    - A hableányok sosem pucérok, te barom! – válaszoltam, és én is elnevettem magam. – Nincs puncijuk, és melltartót viselnek.
    - Jesszus! Hogy te milyen okos fiú vagy – ironizált Ed.
    - Akkor fogok puncis hableányt a karomra varratni, ha valaki megkéri a kezem. – A "soha a büdös életben" fogalmát szerettem volna keretbe foglalni ezzel a mondattal, de a barátom csak elmosolyodott.
    - Ígéred? – kérdezte még mindig vigyorogva.
    - Esküszöm – mondtam gondolkodás nélkül.
    - Ebédelünk? – szólt a következő, eldöntendő kérdés.
    - Aha. Menjünk mexikóiba.
    - Bassza meg, már megint taccos – háborodott fel Ed, de azért lekanyarodott a megszokott helyünk felé. " a kedvenc részem :D Szóval, ezért van az a szörnyű tetkó a karján... :)

    "- Én nem… Én nem tudom, hogyan lehetünk barátok Lou. Én még mindig túl erős érzelmeket táplálok irántad. Képtelen vagyok elengedni téged. A gondolatába is belehalok, hogy valaki máshoz tartozol.
    Éreztem a könnyeket, amik a fene sem tudja miért, a torkomból indultak el, egyszerre facsarva az orromat, és marva a szemeimet.
    - Hazz, hidd el, te sem vagy közömbös számomra…
    - Közömbös? - kiáltottam fel elkínzottan.
    - Oké, nevezd aminek akarod, csak ne köss bele minden szavamba – próbált csillapítani. " Közömbös???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Fúúúúúúú! Én most megverek megint valakit!!! Na ne máárr!

    "- Én nem akarlak elveszteni, kicsi! – csúszott ki a számon. " és itt végleg összetörtem :'( nem bírom tovább Becca! nem!

    Imádom, akármennyire is szívettépő, akkor is a kedvencem ;) Egy szuper jó történet, egy tehetséges írónőtől! :) <3

    Vááá! Kell az új rész, nagyon!! Most! Nem lehet egy meglepi rész?? Oh, de jó is lenne! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Mentorom!

      Louis nem épp a szavak embere.... szerintem nem akart semmi rosszat, csak nem jól választotta meg a kifejezést, mert még mindig ragaszkodik a kis elméletéhez, hogy mindenről Harry tehet.
      Reméljük, a közeljövőben fény gyúl az agyában, és belátja a tévedését... igen, a hableány ;) az jó lesz ...

      Meglepi rész az most nem lesz, mert nem sok időm van írni, és tudod, hogy nem bírom, ha nyomaszt az idő, de azért gyorsan hozom őket, ahogy máskor is.
      Remélem meggyógyultál már:))

      <3

      Törlés
  11. Szegény Harry! Én már ezt nem bírnám, eskü elutaznék Alaszkába felejteni! Oké, talán még se de tényleg nem tudom mit kéne tennie. Már szerintem mindent meg tett már szemtől szemben is elmondta mennyire szereti, mégsem elég. Abban azért biztos voltam, hogy Louis nem akar bosszút állni, én is inkább arra jutottam, hogy nem gondolkodott. A tetoválós rész nagyon tetszett nagyon aranyos volt ahogy bizonygatta Ednek a továbblépést mikor egyértelmű hogy nem megy neki. :) Hát a vége meg, én is úgy látom ahogy Harry hogy mintha már nagyon távol lennének az érzelmeik egymástól, meg olyan mintha vele se akarna lenni de nélküle se. Ez meg annyira rossz mert tényleg olyan mintha Harry sokkal jobban szeretné Louist. Főleg, mikor azt mondta nem akarja Harry őt megérteni akkor ő tehetetlen , hát eskü én sem értem mit akar mert egyszer sem mondta mióta szakítottak, hogy akkor most mi van meg a szerelmes levélre sem válaszolt igazán. :( Kíváncsi vagyok mi lesz, mikor egyre csak távolodnak egymástól. Puszi Lia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látod, Harry is próbálja bebeszélni magának, hogy túl van rajta, és lezárta...de mi tudjuk, hogy ez soha nem fog megtörténni... Louis keményebb dió. Sokkal akaratosabb, önfejűbb, úgy látszik neki még több idő kell. De bízzunk benne, hogy egyszer lehull a hályog a szeméről, és abban is, Harrynek lesz elég tartása, hogy hagyja kicsit kepeszteni a kis akarnokot :P:P ;)

      Köszönöm, hogy mindig írsz, nekem ez nagyon sokat jelent. <3

      Törlés
  12. Bocsáss meg, hogy csak most jöttem, de a lényeg, hogy itt vagyok!!<3

    "Minden azonnal beugrott, nem volt jótékony átmenet álom és ébrenlét között."--- Ez a mondat nagyon tetszett...nem tudom miért, de megfogott. Voltak már ilyen reggelek az életemben, és pontosan átérzem, min is megy keresztül Harry:(

    "Félrenyeltem a feketét, mikor berobbant az agyamba a felismerés. Elégtételt akart venni. Csak bosszút akart állni a buszon történtekért. És bár józanul sosem lett volna ilyen, az ital hatására eltűntek az erkölcsi gátlások. Tudtam, mennyire haragszik rám azért az estéért. Most hogy új pasija van, úgy érezte, ezt a szálkát is kihúzza a körme alól. Letaglózott a felismerés. Bosszúból. Ennél csak az lett volna rosszabb, ha szánalomból teszi. Lehunyt szemekkel, hitetlenkedve csóváltam a fejem, és éreztem, ahogy úrrá lesz rajtam a kétségbeesés. "---- Jajj újra görcsberándult a szívem....annyira annyira reális, a fájdalom,a mit érez, hogy rám is átragad a kétségbeesés....jajj Becca...anynira fáj, hogy újra át kell élnem, amit hétvégén, mikor olvastam! de akkor is nagyszerű!!

    "Már régen rájöttem, az valamiért könnyít a lalkemen, ha anélkül kürtölhetem világgá az érzelmeimet, hogy mások tudnák, azok a mondatok pontosan mit jelentenek nekem. A Pinterestet egyenesen nekem találták ki. "--- Silver és a Weheartit csodás kapcsolatának szimbolizálását olvashatják<3:DD

    "Mint egy tinilány - gondoltam magamról lesajnálóan, és fel is röhögtem, ahogy a nappali tükrében megláttam a szoros copfba fogott, vállig érő hajamat, a lila köntösömmel. "----- !

    "Délután, mikorra a csuklómról eltűnt az I can’t change felirat, kicsit jobban éreztem magam. Azt nem mondom, hogy az új, nem pont ugyanazt jelenti, és hogy nem ugyanúgy kötődik Louis tetoválásaihoz, mint a többi, de engem ez is kielégített."--- Az a baj, hogy ebben a részhez, mindig csak azt tudom írni, hogy összetöri a szívem...

    "Ha egy pucér hableányt tetováltattál volna az alkarodra, na, az lett volna a komoly váltás.
    - A hableányok sosem pucérok, te barom! – válaszoltam, és én is elnevettem magam. – Nincs puncijuk, és melltartót viselnek.
    - Jesszus! Hogy te milyen okos fiú vagy – ironizált Ed.
    - Akkor fogok puncis hableányt a karomra varratni, ha valaki megkéri a kezem. – A "soha a büdös életben" fogalmát szerettem volna keretbe foglalni ezzel a mondattal, de a barátom csak elmosolyodott. "---- Én is elmosolyodtam!:) If you know what I mean;) Eza párbeszéd végre kicsit jókedvre derített!!!:))

    VálaszTörlés
  13. "Az orromat megcsapta a kávéillat, és épp azon agyaltam, otthagytam-e a második feketémet a pulton, mikor megláttam a papucscipőket, ahogy kinéztem a teraszajtón. A cipőkből csokibarna bokák lógtak ki, és egyetlen pillanatig sem volt kérdéses, hogy kihez tartoznak. "-----annyira megdobbant a szívem újra....annyira reménykedtem a hétvégén, hogy igen most minden rendbe jön...annyira annyira...jajj a szívem.

    "Pedig fogsz – válaszolta elszántan Louis, és visszaült a fotelbe. "---Imádom mikor Lou határozott. Annyira dögöööösss....

    "Nem sajnáltam meg, annyira azért nem vagyok jótét lélek, de valami megmozdult bennem. "---- Jajj de legyen már jótét lélek!! én már csillámozni akarok!!!!!!!

    "- Bocsánatot szeretnék kérni…
    - Nem tudok megbocsájtani, Louis – vágtam közbe, mire elhalt a hangja, és nehéz csend telepedett közénk. "----komolyan én abba fogok beledögleni, hogy teljesen átérzem ezeket a jeleneteket, mintha ott lennék. Ez kibaszottul kemény lelki hadjárat ám Becca!!!!

    "- Te nem vagy normális! Egyik sem! - Most rajta volt a sor, hogy felemelje a hangját.- Egyszerűen elvesztettem a fejem. Megkívántalak, annyira, hogy az ép eszem maradéka is használhatatlanná vált. Nem mérlegeltem, bele se gondoltam, egyszerűen veled akartam lenni. Miért olyan nehéz ezt elhinni? Te mit akartál? – kérdezte vádlón. "---- Komolyan mondom itt ülök, teszem hozzá másodszori olvasás után, és még msot is összehúzom magam a szavaik erejétől. Ezt én úgy csodálom..../ Önismétlő kezdek lenni, de ha egyszer ez van ez van.../

    "- Nem? Akkor miért vágtad a pofámba, hogy van valakid? Haaa? Miért nem hazudtál? Simán mondhattad volna, hogy egyéjszakás kaland volt, hogy azt sem tudod igazából hogy történt, vagy hogy részeg voltál… Mit tudom én… Bármit hazudhattál volna, amit el tudok fogadni. "--- Jajj, msot odamennék Harryhez, megsimizném az arcát, és elmesélnék neki,e gy történetet egy lányról, aki....aki régen ugyanígy gondolkodott. Nem fogok sírni sálálálálá neeeem.



    VálaszTörlés
  14. "Mindenkinek hazudok. A világnak, a rajongóknak, a fiúknak, Eleanornak, már az anyámnak is. Nincs egy őszinte pillanatom. Te voltál az egyetlen az életemben, aki előtt nem voltak titkaim, aki mindent tudott rólam. Neked nem tudok, és nem is akarok hazudni. "--- De fogok. Baszki....másodszorra is....nemár...nem nem fogom meghallgatni a "Forever Young"-ot!!!!! /verj rá a kezemre, mert elindítom!!!/

    " Akkor nem érezted volna úgy, hogy kihasználtalak? Hogy megaláztalak? Dehogynem, bazmeg!!! Még ezerszer jobban, mint így…- Néztem őt, az állán vibráló izmokat, megfeszülő állkapcsát, ahogy szinte csikorogtak a fogai, miközben beszélt. "--- látom magam előtt és rohadt módon, utálom mikor veszekednek!! Happy-t akarok! Pónikat, szivárványt, mézeskalácsházat,s ellőket, és csillámport pukkantó kismadarakat!!

    "– Az nem egy kapcsolat, amiről szó van. Csak egy helyes srác, aki addig-addig kerülgetett, míg a kedvességével, az életvidámságával levett a lábamról. De nem akarok tőle semmit. Ő is tudja. Megmondtam neki. Tudomásul vette, és elfogadja. Összesen négyszer találkoztunk, és igen... lefeküdtem vele!"---- most azért elmormogtam az orrom alatt egy diszkrét "mocskos ribancot"...és nem Loura célzok...bár azért neki is bevernék egyet.....

    " - Ez volt az a mondat, amitől a gyomrom újra elkezdett felfelé vándorolni. "---Dettó....szerencséje, hogy sajnálom a Kebab-vacsimat....tudod, hogy nálam a kaja az szent!

    –" De te nem tehetsz érte szemrehányást. Pár héttel a szakításunk után te is belementél egy hasonlóba. És az, hogy balul sült el a dolog, nem miattam volt. Valószínűleg rosszul választottál. A szépfiú belül nem volt olyan értékes, mint amilyennek gondoltad. De te még ezért is engem okoltál. Hogy miattam nem vagy képes normális emberi kapcsolatokat létesíteni. Igazából mindenért engem hibáztatsz. Minden szarért, ami az életedben van. "---- fogj le bazmeg!!! fogj le, mert nekimegyek!!!!!!! Mindkettőt kipicsázom!!!!!!!! Harryt azért, Lout amazért....azt a ribancot meg csak úgy!!

    " Holott amíg együtt voltunk, én csak szerettelek. Semmi mást nem tettem, csak szerettelek…mindennél jobban."---Szeretem az érzelmi hullámvasutat...egyik pillanatban megfojtanám őket, a másikban már azért pityergek, emrt ők velünk ez nem történhet meg....a lelkem....a lelkem Becca. Te játszol a kibaszott lelkemmel, mint egy kiscica a fonalgombolyaggal.

    "- Nem a rossebet nem harcoltam! Hónapokig küzdöttem a magánnyal, az elhagyatottság érzésével. Azzal, hogy te saját életet élsz, mikor nem vagy velem, és hogy olyankor nem is hiányzom neked.
    - Mi az, hogy nem hiányzol? Nem telt el úgy este, hogy ne az éjjeliszekrényen lévő képedet csókolgattam volna elalvás előtt, vagy ne a régi SMS-eket olvasgattam volna.
    - Ahelyett, hogy írtál volna egy újat… - válaszolta elhalkuló hangon. "---- Annyira reális ez a veszekedés, hogy nem igaz....teljesen el tudom képzelni a valóságban, és ez az ami széttép. Nem tudom eldönteni ez kegyetlenség velem szemben, vagy csodálatos dolog. Jajj anyám...megnézem van e még csokimiki a szekrényben...van. Smartiesos. Azt szeretem.

    "Te voltál az etalon. Rád akartam hasonlítani. Olyan erősnek és magabiztosnak lenni, mint te vagy. "---- És a háttérben felcsendül a Forever Young. Ennyit az elhatározásomról. Ez a három mondat csontig hatolt.

    VálaszTörlés
  15. "- Azt kérted a leveledben, hogy soha ne forduljak el tőled, de te most mégis megteszed – suttogta, és a hirtelen váltás kirántotta alólam a szőnyeget. Mennyivel könnyebb a másik arcába vágni a dühödet, leordítani a fejét, mint szembenézni azzal, amitől te is a legjobban félsz. "---- Pacsi fiúk! Térjenek már észhez....kérlek!!!!:(

    "- Hazz, hidd el, te sem vagy közömbös számomra…
    - Közömbös? - kiáltottam fel elkínzottan."---- "Mondd még egyszer, hogy közömbös! Mondd még egyszer ha mered bazdmeg!" jah bocs...Szia Silver vagyok, megpróbálok ironizálni, ha kényelmetlenül érzem magam.

    "- Lou, amit te mondasz, és amit én érzek, az olyan távol áll egymástól, mint a Kínai nagy fal, és az Eiffel-torony.
    Nagy, elkínzott sóhaj szakadt ki belőle, és felállt, a térdein lehúzva a szűk nadrágot.
    - Értem. Nos, én nem tudok ennél többet mondani – tette szét a kezeit. – Úgy érzem, nem akarod megérteni, amit mondok. Vagy nem tudod elfogadni az érveimet. Mindkét esetben tehetetlen vagyok. – Előttem állt, a karjai széttárva, az arcán a veszteség kifejezése. "----annyira szerettem volna, ha a második olvasásra nem így van vége... de nem változott meg:( Ugyanúgy kettéhasított. Lou...ne csináld ezt!!!Kérlek!!!

    "- Én nem akarlak elveszteni, kicsi! – csúszott ki a számon."--_ez az utolsó mondat amit kiemelek, mert ez volt a kegyelemdöfés. Nem csak Lounak...nekem is. Másodszorra is letaglóztál...gartulálok!

    Komolyan emelem előtted a kalapom. De msotmár légyszíves, hagyd, hogy kicsit csillámfaszlámázzak, mert szegény "belső lámám"/szürke50 cameo/ idegesen vergődik a karámban.

    Puszillak, és remélem tudod, hogy én tényleg mindig itt leszek?? Ugye te is?? Mondd, hogy igen!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na...ez volt eddigi pályafutásom leghosszabb kommentje, és sikerült ez én szemembe is könnyeket csalnod azzal, hogy kiemelted a részeket.
      Igen tudom, hogy elég már, és iszonyatosan akarom, hogy megkezdődjön a változás.... és fog is. Unalmasan hangzik, és a p*csába kívántok már ezzel, de el kellett érni a mélypontot, hogy felfelé tudjak építkezni. SORRY!!!! lesz lámázás, annyi , hogy nyáltengeren fogunk hajózni. I promice <3

      Törlés