2015. november 22., vasárnap

CXXXII. Fejezet

Sziasztok!

Kitaláltam valamit, mert nem bírom megállni.... Szeretem ezt a blogot, és nem akarom, hogy rész nélkül maradjatok bizonytalan ideig. Nem tudom, mit fogtok szólni hozzá, de mással nem tudom áthidalni a várakozás heteit/hónapjait...
Majd írjátok meg, mit gondoltok arról, hogy ilyenekkel töltsük el az időt, amíg lezárul ez a rémálom.

Addig is, iratkozzatok fel a karácsonyi Larry blogra, mert remek sztorikkal készülünk. Lepjetek meg bennünket azzal, hogy láthassuk, sokan várjátok ;)

És akkor itt az időhúzás első része:

<3Becca




Louis ma kénytelen-kelletlen tesz eleget a kötelezettségeinek, ami abból áll, hogy átbeszéli a következő hónap tennivalóit Annabellel, az asszisztensével. Már most tudjuk, hogy sokkal nehezebb lesz, mint gondoltuk. Ha kiszivárogtatják a hírt, miszerint ennyi év után szakított a barátnőjével, olyan erős lesz a Larry hullám, amit egy gyakorlott széllovas se tudna meglovagolni. Ezt ellensúlyozandó, a menedzsment kitalálta, hogy Louis-nak át kell mennie nőfalóba. Ami nagyon praktikus dolog egy meleg, tartós kapcsolatban élő férfi számára. Már most tudom, hogy totál ki fog borulni, és a múltkori veszekedésünk ikertestvérei mind arra várnak, hogy eljöjjön ez az idő.
Ezért úgy döntöttem, otthon maradok, és teszek-veszek a házban, mert az mindig megnyugtat. Átültetem az orchideákat, vagy csak fekszem a nappaliban, olvasok, és közben Alfit simogatom, mert a kis szőrös állatok simogatása állítólag nyugtatóan hat az idegrendszerre.
Neki is álltam a tervem megvalósításának, de persze őnagyságának egészen más elképzelései voltak. Csak harcolni akart velem, ha lehet úgy, hogy én ne üssek, karmoljak, harapjak vissza, csak némán tűrjem, hogy ő húsz karommal – mivel ilyenkor a hátsó lábait is beveti
, tépje a bőrömet, 68 foggal marcangolja a kezemet, és ha nem figyelek oda, lekeverjen pár jól irányzott pofont.
Ilyenkor úgy sunyít, hogy a fülei totál rásimulnak a fejére, a szemeiben a kezdődő őrület jeleit vélem felfedezni, és közben úgy ólálkodik körülöttem, mintha egyáltalán nem is érdekelném. Aztán, egy alkalmas pillanatban rám veti magát, az állkapcsa csattan, mint egy cápának, és máris visítozhatok kedvemre. Ő pedig ezt élvezi, de nagyon.
Szóval így telnek nálunk a békés pihenőnapok.
A szakértő (mert Lou már kihívott egy macskasuttogót is), azt mondta, túl korán lett elválasztva, és mivel „egyke”, engem tekint a testvérének. Csak Louis-tól fogad el dorgálást, őt nem harapja, neki csak dorombol és bújik hozzá (teljesen megértem egyébként), viszont engem kaparófának, gumicsirkének és edzőpartnernek használ. Azt mondta a rendkívül ellenszenves nő, hogy mutassam meg, ki az úr a háznál, és ha nekem esik, dobjam le a cirmost, vagy keverjek le egy istenes fülest.
Esküszöm, meg is próbáltam (mindent a cél érdekében), de csak annyit értem el, hogy olyan szinten leszarta a fejemet, amibe belebetegedtem. Tényleg nem harapott, és pár hétig nem néztem ki úgy, mint aki vagdossa magát, de ezzel együtt a kiengesztelésül tartott dagasztásos, dorombolós, odabújós szeánszok is elmaradtak. Abba pedig majdnem belehaltam.
Úgyhogy végül én könyörögtem egy kis verekedésért, amit eleinte nem is sikerült kieszközölnöm. Már azt hittem, vissza kell hívnom a macskasuttogót, hogy kérem vissza a régi macskámat, de aztán sikerült annyira felbosszantanom Alfit (mert nem adtam neki a csokimból), hogy nekem esett, mint egy vadállat. Én pedig mosolyogva tűrtem, hogy vérző sebeket ejtsen, sőt, még le is feküdtem a földre, hogy kedvére kiélhesse magát rajtam.
Nos, azóta minden a régi, tehát ha én akarom simogatni, akkor kizárt a dolog, de ha neki van kedve, akkor kettőt nyávog, majd a kanapéra ugrik, és ott várja, hogy mindent eldobva, azonnal leheveredjek, és nyögdécselve istenítsem, hogy milyen gyönyörű, okos és kivételes cicuka ő, amiért hagyja, hogy simogassam egy kicsit.
Most is úgy tűnt, ma sem lesz szerencsém, úgyhogy egy kiadós verés után, szomorúan kullogtam fel az emeletre, és a gardróbba mentem, hogy előszedjem a téli ruháinkat. Már hetek óta terveztem, hogy kiválogatom őket. (Amit már nem hordunk, azokat összecsomagolom, és éjjel, mikor senki nem figyel rám, kiautózom vele a peremkerületbe. Keresek egy hasonló alkatú hajléktalant, mint amilyen én vagyok, vagy adott esetben Louis, aztán megajándékozom egy szeretetcsomaggal. Nem tudom, tudják-e, akik kaptak már ilyet, hogy többezres YSL, ADIDAS, és Gucci cuccok vannak benne, de remélem, legalább a pénzt megtalálják, amit borítékban teszek mellé.)
Szóval ma is nekiálltam, hogy kiselejtezzem a ruhatárunkat. Persze, a szeretett darabok maradnak, mert Lou is és én is ragaszkodunk hozzájuk. Több ötéves ruhánk van, mint új. Az ajándékba kapott repicuccokat viszont szívfájdalom nélkül zsákozom be bármikor.
Épp a szekrényem aljából hánytam ki a rengeteg alig használt designer darabot, mikor egy doboz is kiborult, ahogy nagy elánnal markoltam a holmik közé. Először nem tudtam mi az, de abban a pillanatban, ahogy megláttam a feliratot, a szívem is félrevert.
„RÉGI CSEKKEK, HIVATALOS IRATOK”
Amikor eldugtam ide, azért írtam rá, mert biztosan tudom, Louis-t olyan szinten hidegen hagyják ezek a dolgok, hogy soha nem nyitna ki egy ládát, amin ez a felirat.
Csakhogy ez a kartondoboz nem azt rejti, hanem a régi naplóimat, amiket még akkor írtam, mikor megismerkedtünk, és az utána következő évek alatt.
Reszkető kézzel emeltem fel, és az órámra néztem. Még csak fél tíz van, és Lou vacsi előtt nem keveredik haza. Akkor egy egész napom van, hogy olvasgassam az emlékeimet. Pont erre van szükségem, hogy felvértezzem magam a következő hetek újabb fájdalmas történései ellen. Újra átélni a szép, vagy izgalmas pillanatokat, és visszatekinteni arra, amit akkor éreztem.
Lecipeltem a nappaliba, letettem a szófa mellé, csináltam egy kanna teát és két szendvicset, aztán bevackoltam magam a kedvenc helyemre, betakaróztam egy meleg pokróccal, és előszedtem a gyűrött, viseltes, bőrkötésű naplókat.  Sorba rendeztem őket, és úgy döntöttem, kezdjük az elején…


2010. 07.10.

Életem legizgalmasabb napja volt.
Reggel anya hajnalban keltett, mert ma mentünk az X-Factor válogatóra. Egész éjjel alig aludtam, olyan ideges voltam. Úgy éreztem, nem vagyok elég tehetséges, vagy azt fogják mondani, túl fiatal vagyok, jöjjek vissza egy-két év múlva, és addig fejlesszem a hangomat.
Gemma azzal szekál hetek óta, hogy kishitű vagyok, és ezért nem fogok bekerülni, úgyhogy elhatároztam, nem fogom hagyni, hogy a kétségeim maguk alá gyűrjenek. Ha valóban elküldenek, akkor legalább tudom, hogy még nem vagyok elég jó.
Minden nap, reggeltől estig énekeltem (a szomszédok meg is fenyegették anyuékat, hogy kártérítést követelnek a zajártalom miatt), és addig próbálgattam a hajlításokat, meg a rekesztést, míg be nem rekedtem. Akkor anyu két napra eltiltott az énekléstől, és azóta is csak naponta kétszer két órát engedélyez. Persze, a maradék időben halkan gyakorolok, vagy szívesen veszem, ha elküld a közértbe, mert akkor egész úton óbégathatok a biciklin.

De ma volt a nagy nap.
ÉS BENT VAGYOK!!!!
Még most sem tudom elhinni, hogy sikerült, de továbbjutottam. Sőt! A zsűri azt mondta, hogy köszöni, hogy hallhatta a csodás hangomat.
Mégis igazam volt, hogy nem zenei alapra énekeltem, hanem csak acapella, mert így jobban érvényesül a rekedt hangom, ami az én koromban ritkaság az énektanárom szerint.
És valamilyen csoda folytán, tartottam az ütemet, elsőre eltaláltam a hangot, és a levegőt is jól vettem, pedig azt hittem, az izgalom miatt megint elcseszem. Egy szó mint száz, kurva nagy sikerem volt. A közönség állva tapsolt, a lányok sikongattak, és még a többi versenyző is gratulált utána.
Annyira megkönnyebbültem, hogy csak itthon este tudtam átgondolni a nap eseményeit. Be is lázasodtam egy kicsit, de anyu szerint ez természetes.
Na mindegy.
Most itt ülök a szobámban, és próbálok visszaemlékezni mindenre, hogy egy életre az emlékezetembe véssem. Mert ezt soha nem felejthetem el, akkor sem, ha a következő körben kiesek (ez egészen biztos), mert még életemben nem voltam ennyire boldog.
Senki nem tudhatja, milyen érzés ennyi ember elé kiállni, és csinálni valamit, amit tapssal jutalmaznak, és közben érzed a feléd áradó szeretetet és elismerést. Már görcsöl az arcom, annyit vigyorogtam ma.
Megismerkedtem egy lánnyal, valami Hedvig, és tök jól eldumáltunk abban a négy órában, amíg ő sorra került. Szimpi volt nagyon. Épp el akartam kérni a telószámát, mikor hívták, úgyhogy gondoltam, majd utána, de kiesett, és az anyukája karjába kapaszkodva, sírva ment el, úgyhogy nem volt rá alkalmam. Sajnálom… Kicsit magányosnak érzem magam, és félek, hogy mihez kezdek majd a táborban, ahol össze leszek zárva egy rakás idegennel. Még sosem voltam ilyen helyzetben, és rettegek, hogy valaki belém köt majd a göndör hajam, vagy a mamakedvence fejem miatt.
Na mindegy, leszarom!
Majdcsak akad valaki, aki ugyanilyen béna, mint én, és összehaverkodunk.

2010.07.15.

Egy hete nem írtam, és most is csak arra van időm, hogy gyorsan befirkáljak valamit. Ezerrel készülök a táborra, bár ott egy nap alatt kell majd betanulni egy számot, és előadni úgy, hogy értékelhető legyen. Mindegy. Gizelle minden napra adott feladatot, hogy próbáljam erősíteni a magas lágét, mert szerinte egy-két év múlva a tenor szólamok is tökéletesen mennek majd, ha sokat gyakorolok.
Szerintem ez kizárt… A dörmögős hangomon hogy énekelnék ki olyasmit?!
Már csak egy hét, és ott leszek. Azt hiszem, nem érem meg azt a napot!

2010.07.21.

A TÁBOR

Két napja nem aludtam. Totálkáros vagyok. Reggel anyám egy erős feketét diktált belém, mert úgy kóvályogtam, mint egy holdkóros, aztán közölte, hogy kár volt, mert mikor rájöttem, hogy ma van a tábor, úgy felpörögtem, hogy azt hitte el fogok ájulni.
Bevittek a városba, és kitettek a megbeszélt találkozási ponton, ahonnan egy busz vitt minket a színházba, ahol a tábort tartják. Ezer ember mindenütt, szörnyen nagy tömeg, meleg és izzadtságszag.
Minden sarokban énekel valaki, fülessel a fején, vagy egy gitározik, a többiek kornyikálnak. Esküszöm, egy nyugodt sarok nincs, ahová behúzódhatnék.
Na mindegy, megyek, eszem valamit, aztán várok… Lehet, hogy csak este kerül rám a sor. Nagy nehezen kiválasztottam egy számot a listából, ami szerintem menni fog, bár elkelt volna Gizelle segítsége, hogy mi az, ami a hangfekvésemnek tökéletes.
Volt egy jófej hapsi, aki odasúgta, hogy milyen hangnemben énekeljem, és úgy érzem, az jó is lehet.

Istenem!! Ez hihetetlen. Szerintem tök jól elénekeltem. A többiekhez képest legalábbis tuti. Simon arcán is úgy láttam, hogy tetszett neki, amit hallott, de kicsit lebasztak minket (a két béna állat miatt, akik még a szöveget se voltak képesek megtanulni).
Viszont!!!
A mosdóban összefutottam egy tök aranyos sráccal. Valami Lewis, de Lui-nak ejtik, franciásan.
Épp a kezemet mostam, mikor belépett, és ő is azt a dalt gyakorolta, amit én, pedig olyan érdekes, magas hangja van. Kicsit nazális és furcsán rekedtes, de elég izgalmas. Olyan kék szemei vannak, amilyet még nem láttam, és akkora szempillái, mint egy csajnak. Amúgy is kicsit lányos és vékony, de szimpatikus. Mikor belépett a mosdóba, úgy bámult, hogy majd kiestek a szemei.
Bemutatkoztunk, és beszéltünk pár szót, de aztán neki mennie kellett a saját csapatához, ahová beosztották, úgyhogy abban maradtunk, holnap majd beszélgetünk. Végre valaki, akivel tudok pár értelmes szót váltani.
Izgatottan várom a holnapot. Táncolni kell, és ez a legnagyobb rémálmom. Itthon, a tükör előtt szívesen riszálom magam, de hogy emberek előtt csináljak magamból bohocót… már a gondolattól is lever a víz. Lesz ahogy lesz!
Most beszéltem anyuval. Azt mondta, mindent csináljak ezerszázalékosan, tegyek meg minden tőlem telhetőt, és akkor nem leszek olyan csalódott, ha mégsem jutok tovább. Kétlem, hogy igaza van, de azért mindent beleadok!

2010.07.22.

RÉMÁLOM!
Ez a nap maga volt a rémálom. Éjjel megint nem aludtam, mert szarrá idegeskedtem magam a tánc miatt. Persze, hátra álltam, és a fejemre húztam a kapucnit, de így is szénné égtem, annyira béna voltam. Remélem, a videóba nem fognak mutatni, bár esküszöm, úgy éreztem, sokat vett a kamera.
Hogy a faszomba lehet a lábaidat és a kezeidet külön-külön mozgatni, miközben figyelsz az ütemre és a koreográfiára is. Képtelenség! Utálom az egészet. Úgyis kibasznak, mint a macskát szarni.
Mondjuk, a többiek se voltak sokkal jobbak. Volt egy srác, valami Zayn, aki úgy beparázott, hogy fel se jött a színpadra, mikor kellett volna. Biztosan látnak benne valamit, mert leállt az egész, és becsalogatták, de közben én csak egyre idegesebb lettem, és szerettem volna már túl lenni az egészen.
Ő is olyan béna, mint én, legalább ez vigasztal. Háromszor táncoltuk le a számot. Életem legnehezebb percei voltak. Mennyivel könnyebb a pékségben feltölteni a pultot, vagy kellemesen elcsevegni a nénikkel, akik mindig megdicsérik a hajamat?!
Valószínűleg ott fogok megöregedni, úgyhogy lesz időm kiélvezni az izgalommentes életet…

UI: Louis-val csak összefutottunk a folyosón. Azt mondta, neki is rémálom a tánc, mert nincs mozgása. Ahogy elment, utánanéztem, de szerintem hazudott. Úgy lépeget, mint John Travolta a Szombat esti lázban, és olyan kerek segge van, mint egy labda. Tuti, hogy egész életében táncolt, csak azért mondta, hogy ő sem tud, mert meg akart nyugtatni. Mindegy. Holnap minden kiderül.
Azt hiszem, elmondok egy Miatyánkot, meg két Hiszekegyet, és kérem az angyalokat, hogy segítsenek. Más esélyem úgy sincs…

2010.07.23.

Ami ma történt, az egyszerűen hihetetlen. Ilyen nem létezik!
Kiestem, és mégis bent vagyok!!!!!!!!!!!!!
Mikor közölték, hogy nem jutottam tovább, úgy sírtam, mint egy óvodás. Leszartam mindent, csak ki akartam bőgni magam. Pedig szerintem nálam sokkal gyengébbeket is továbbjuttattak.
Aztán lebotorkáltam a lépcsőn, és körülnéztem. Mások is itatták az egereket, úgyhogy nem volt annyira ciki, de akkor is. Persze, egy ilyen kis taknyos, mint én, aki még csak tizenhat éves, az nehezebben bírja az ilyeneket. Van egy srác, valami Liam Payne, aki már másodszor volt ott. Isteni hangja van. Az első fordulóban olyan sikere volt, azt hittem, ő lesz a tuti befutó. Ehhez képest most se engedték az élő adásokba. Ő is el volt kámpicsorodva rendesen.
Aztán megláttam Louis-t, aki épp elndult felém (így írják a nevét), mikor szólítottak, hogy menjünk vissza a színpadra. Azt hittem, rosszul hallok.. Mi a pöcsömnek kell visszamenni? Vagy valaki mégse akart továbbmenni, és most közülünk fognak választani egyet? Liam ( a profigyerek), Zayn(aki nem akart táncolni), valami Niall (ír kis köcsög, festett szőke hajjal) és Louis meg én. A lábaim alig akartak engedelmeskedni, úgyhogy Louis finoman lökött rajtam egyet, hogy induljak már. Aztán csak akkor tértem magamhoz, mikor már a mentorok előtt álltunk. Fel se fogtam, ami történik, csak mikor kimondták:
CSAPATKÉNT FOLYTATHATJUK!
Életemben nem éreztem még ilyen boldogságot. Először lerogytam, azt hittem, el is vesztem az eszméletemet, de aztán erőt vettem magamon, és felálltam.  Akkor csapódott belém Louis, aki úgy ugrott a nyakamba, mintha ezer éves haverok lennénk. A legfurább, hogy nekem is hasonló érzéseim vannak vele kapcsolatban. Felkaptam, és ölben cipeltem, mint egy kismajmot, aztán a többiekkel is összeölelkeztünk, és annyira, de annyira boldogok voltunk, hogy most örömkönnyek folytak a szememből.
Még fel sem tudom fogni.
Egyszerűen hihetetlen!
Az imáim meghallgatásra találtak. Köszönöm, angyalok! <3
Most beájulok az ágyba, mert ahhoz sincs erőm, hogy írjak, de holnap mindent részletesen bepótolok. Esküszöm!

.


41 megjegyzés:

  1. Hat ez valami szuper mindig gondolkoztam hogy mi lehetett az elejen Harry fejeben es most ahw szoval szohoz sem jutok. Nagyon tetszik.❤❤❤ L

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádtam írni ezt a részt. Bocsánat, amiért ennyi idő elteltével válaszolok, de most már itt vagyok :)) <3

      Törlés
  2. Micsoda meglepetééés!*-*
    Megöltél! De rendesen...<3
    Erre nem igazán számítottam és köszönet érte... mindig tudsz valami egészen újat...:')
    Imádtam. főleg ezt ni > "Úgy lépeget, mint John Travolta a Szombat esti lázban, és olyan kerek segge van, mint egy labda." xd kedvenc ^^
    Fantasztikus volt úgymond újraélni a válogatótól a csapatként folytatásig... és nem csak Harrynek vert félre a szíve, mikor a kezei közé kerültek a 'csekkek és hivatalos iratok' :D Milyen kis huncut...persze, hogy arra nem kíváncsi Lou.
    Nos, remélem még folytatódik ezt *-* Nagyon várom!
    <3
    Puszii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokat agyaltam, mihez kezdjek most, mikor nem tudom folytatni a sztorit, és csak ez tűnt járható útnak. Örülök, hogy szeretted. Kell egy kis nosztalgia :))

      Törlés
  3. Úriiisteeeeen! El sem tudod hinni, hogy ez most milyen jól jött!! Omg! Omg! Annyira hiányzott már, hogy új rész legyen, és minden nap feljöttem, néztem, hogy hátha, de semmi, erre ma mit látok? MTF rész!! El sem hittem, azonnal megnyitottam, és elolvastam, és most rögtön komizok is, mert muszáj!! Nem tudok élni a MTF nélkül... nem megy... már újra kezdtem megint, mert beleőrülök a hiányába... :( úgyhogy ez a rész megmentett <3
    Őszintén megmondva, bíztam benne, hogy kitalálsz valamit! És ez csodálatos! Akarom! Kell!! <3 Folytasd kééérlek!
    na, most pedig jöhet a része elemzése :D
    imáááádom!! A macskás részek a kedvencek, annyira látom az egészet, és olyan eszméletlenül le tudod írni, hogy ott vagyok én is, bár ez nem meglepő :D Pont így jártam én is, mint Harry, a minap szép kis karmolás nyomokat kaptam, csodálatosan néz ki a kezem... Kis szemét, pedig csak szeretgetni akartam ő meg játszani akart... egész éjszaka lüktetett... mondtam is neki, hogy ma nem alszik velem, de ott állt az ágy előtt, és nézett rám azzal a könyörgő szemeivel, és ajjj, persze, hogy csak pár percig tartott a harag... hát lehet haragudni rájuk?? Nem!! :D <3
    Olyan cukik voltak, imádom <3
    Jajj amikor megtalálta a naplót, annyira boldog voltam! Milyen kis furfangos, régi csekkek és hivatalos papírok?? Imádom :D
    Na jó, én annyira meghatódtam, ahogy olvastam, olyan jó volt <3
    "Úgy lépeget, mint John Travolta a Szombat esti lázban, és olyan kerek segge van, mint egy labda." Kedvenc XDDD annyira láttam azt a lépteket, és persze a kerek kis seggét!! ohhh szent egek!! akarom tovább!!
    Köszönöm ezt a fantasztikus élményt, feldobtad az estém! <3
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne haragudj! Tudom, cserbenhagytalak, de egyszerűen eljött az a pont, ahol azt mondtam, ha mást nem érdekel, akkor én is megtehetem, hogy szabira megyek... és ez mindig a kitartó, hűséges olvasókkal kicseszés, de olyan pipa voltam, hogy képtelen voltam folytatni. De most itt vagyok, és remélem leszek is egy darabig, hacsak nem temet maga alá a meló, és lesz időm írni. Imádok Harry fejében lenni, és imádom a régi időket, amiket ma már egészen másképp írnék meg, de most újra bele kell élnem magam abba, ahogy anno elkezdtem az MTF-et, és vissza kell fejtenem a régi személyiségeket, akik azóta teljesen megváltoztak. Ez egy belső utazás is, és nem olyan egyszerű, de nagyon élvezem.
      A macskák... alfi nálunk akkora királynő, hogy el sem hiszed. Most is itt alszik az ágyamon, szétterülve, és le se szarja, hogy nem férek el tőle.
      Minden az ő kénye-kedve szerint van, és akkora kis szemétláda, hogy arról külön könyvet lehetne írni.
      igen, Louis kerek seggéről is... de mondjuk már hányadikat írjuk róla, és még mindig nem lerágott csont ;)

      Puszillak <3

      Törlés
  4. Nagyon jó imádtam :))) nekem magyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. Szia!:33

    Orulok, hogy nem zart be a blog! Annyira boldog voltam, mikor lattam az uj reszt!:)))
    El sem hiszed mennyire. Es Larry christmas? Iden elobb jott a telapo?:3

    Alfi egy dog. En utalom a macskakat. Kutyaparti vagyok. Es Harryt bantani? Jezus! No!:D
    Rafinalt. Jo otlet vol azt irni a dobozra!:D Kis cseles;)
    Ezek a naplok....vajon milyen meglepetest fognak meg azok tartogatni?:D Feljek?:(
    Amugy jo otlet volt ezzel folytatni az egeszet.

    Sok otletet tovabbra is! 💟

    Sok puszi es oleles💗 xx

    U.I.: A Sinistert most olvasom harmadszorra:3
    Annyira, de annyira ahhw. Rengeteg resznel el is sirtam magamat:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon sajnálom, hogy ennyi ideig nem válaszoltam, de rész nélkül nem volt pofám feljönni a blogra, így azzal kínoztam magam, hogy a kommenteket sem olvastam el, mert akkor képtelen lettem volna megállni, hogy ne írjam tovább, és sok minden összejött közben.
      Én nagy macskás vagyok, bár kutyám is van, akkora, mint egy kredenc. Őt is imádom, de a macskák hatalmas arcok, nagyon jó mellékszereplők bármelyik könyvbe, sztoriba.

      Nem hiszem, hogy nagy megeleptés lesz a naplókban, tekintettel arra, hogy már mindn történést elolvastatok, csak most maximum Harry szemszögéből látjuk az eseményeket.

      A sinister örök kedvenc. én angolul olvasom gyakran, mert az űberelhetetlen. És van még egy ilyen blog, amit most fordítok. Azt sem tudom megunni.

      Köszönöm a kommentet <3

      Törlés
  6. Szia

    Szerintem tök jót ötlet Harry naplója. Nem is tudom melyiket olvasnám szívesebben tovább, de azt hiszem inkább az eredeti történetet, mert akkor végre pontot tettünk volna a Briannás ügyre.
    A macskás részt nagyon átérzem. Bár az enyém nem karmol, viszont harap. De azt nagyon. És bokafétise van. Nálunk senki nem járkál mezítláb, ha nem akar nyomokat a bokájára. :)
    És Harrynek tényleg anyuci kicsi fia feje volt. Mostmár azért nem, de még mindig anyuci fiacskája. Imádom.

    Ne durciz tovább és folytasd. Kérlek, kérlek, kérlek.

    puszi

    K

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is azt szeretném, hogy végre pontot tegyünk a bananas történet végére, és visszatérhessünk a normális kerékvágásba, bár ez, a szünettel és egyéb eseményekkel fűszerezve, nem lenne túl egyszerű, de szívsebben birkóznék vele.... de amíg ez nem járható út, addig marad a B verzió :((

      Harry mindig anyuci pici fiacskája marad, és Louis kicsi babája is ;)

      Jó, nem duzzogok ;)

      Törlés
  7. Ez nagyon-nagyon tetszett, de tényleg. ❤OMFG
    egyszerűen nem tudtam mi van.. mert csak neztem mindennap hohpgy van e új rész és nem volt és kiborultam..azon gondolkodtam hogy most itt vége? ennyi volt? csak igy? vagy valami bajod lehet? talan fekvő beteg vagy? vagy eltört a kezed? vagy miert nincs egy rohadt új rész?
    és ma mikor néztem az értesítéseimet, akkor meglattam;
    "Becca Prior írt a More Than Friends csoportba."
    annyira megkönnyebbültem, azt gondoltam ki tetted az új részt a csoportba.
    hát nem az várt..egyáltalán nem sőt...sajnálom hogy mások nem vesznek arra fáradtságot hogy irjanak pár sort, csak ugye ez nekünk is büntetés, mert nagyon csalódott voltam..de megértelek, DE TUDD HOGY ROHADTUL SŐT KURVÁRA VÁROM AZ ÚJ RÉSZT!!❤
    amugy tényleg legyenek ilyen részek mert nagyon jó lett*-*
    ja, és most kezdtem el a SINISTER-t és nem hiszem el hogy eddig haloggattam. Egyszerűen odaszögez a székhez/ágyhoz.
    annyira de annyira bejön.^^
    Csak így tovább, puszillak <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez is megesett.... és megmondom őszintén, a kezdeti elvonási tünetek után, elég jól eltöltöttem az időmet. :)) Mondjuk, azért közben megírtam az IIWII-t, ami megint nem sikerült ten shotra sem, de ettől függetlenül imádtam a szabadságot és néha a semmittevést. Ez alatt azt értsd,. hogy nem kellett éjjelente az MTF fölött görnyedve erőlködnöm, hogy húzzam az időt. De azt is el kell mondanom, hogy a pici Harry fejébe költözni annyira izgalmas és fura, hogy nehezen álltam meg az írást. És eddig bírtam. Most itt a folytatás, és amíg le nem zárul valahogy a babadolog, addig maradunk Harryke fejecskéjében.

      Remélem, ki tudlak engesztelni. A sinister klasszikus, és szuper!!! Kár, hogy nem én írtam, csak fordítottam. Mindig úgy fogom érezni, hogy gyenge kezdő vagyok mellette. :DDD

      Törlés
  8. Becca Tudod mit?? BASZD MEG!!! ez miii ez miii ez miii??? Magyarázd meg nekem, hogy te ezt hogy gondolod, hogy kinyírod itt a népet nem kapok levegőt.. szünetket kellett tartanom, ez így nagyon nem jo nagyon nem!!! A kurva kibaszott nőcsábász faszságot akkor és ott kellett volna befejezni amíg még el sem kezdték Louis nem csodálom hogy ki fog akadni én is ki akadtam és még ki is vagyok..Alfi Alfiii :D szegény Harry basszus átérzem minden egyes pillanatod Hazz mindegyiket ...A TAKARíTáS JÓ DOLOG ELFELEDKEZNI A DOLGOKRÓL, HA KOZBEN NM TALÁLSZ NAPLÓT (nem vagyok jól szukséges volt a nagy betű) Rohadtul tudta hogy abba a dobozba Louis nem néz bele ahhhhh .... Kapd be Harry!!!! megdogloook
    Harry gondolatai egyik vgyam, hogy egyszer csak néhány percre beleláthassak a gondolataiba MOST HALDOKLOM
    Harry annyira édes, hogy zokogok annyira látom és hallom minden szavát, izgalmat és látom ahogy leírja néhol a káromkodásait és kikészülök Anne, Gemma miért miért ahhh sírok ennyi kész Harry ltod hov jutottál amit akkor azt gondoltál soha nem fog menni most ott vagy a csúcson....Lewis a WC-ben neeeeeeh neeeh neh ezt neee ezt neeee mert ebbe belehalok kínok között fogok elmúlni most itt
    úgy nézte látom HAGYJ!!! A SZEMEI A PILLÁI... franciásan ejti a nevét.NEEEH Harry kezet mos és meg döglődöm
    Hedvig bocsi elfelejtettem, de Harry is :D megértem
    tábor tánc Zayn neeee az az láTOM ITT A kép elottem..LOUIS nem tud táncolni de tud a kerek segge John Travolta a Szombat esti lázban im dying here
    nem jutott be a szivem szakad meg. sír, de mégis bejutott Niall ír kocsog festett szoke mi ezzz neeee :D :D :D ahhh nem szeretem Narryt nagyon neem You knooow deeee ez ez :D :D neeee :D
    "Louis meg én" "Louis meg én" IT´S FINE I´M FINE EVERYTHIG IS FINE.... no shit
    ott vannak a színpadon bejutottak együtt ott NM FOGJK FEL HOLLY SHIT ÉN SEM hogy itt zokogok éjjel 11-kor csessze meg.
    LOUIS HARRY ölében LOUIS HARRY ölében aki viszi és viszi arrébb semmi más nem számit öröm és boldogság
    NM HISZEM EL, HOGY EZT ÉN ELOLVASHATTAM
    SÍROK ZOKOGOK, REMEGEK
    imádtam csodálatos ötlet így folytatni és véget vetni az én életemnek Nice job really!!!!
    MEGHALTAM
    Köszönöm az élményt!!! Ennyi telik most tőlem mert TOO MUCH MOTIONALS HERE IM DYING ALSO I LOVE DYING AND BEING DEAD BUT NOT TODAY SATAN NOT TODAY TODAY WAS SO MUCH!!! GOD
    VÉGEM
    BYE
    !!!! ♥♥♥♥♥
    ♥♥♥♥ *----*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tündim!

      Imádom a kommentjeidet. Tudod, hogy miért? A vegyes nyelvezeten, és a hihetetlen humorodon kívül azért, mert végtelenül őszinte vagy. Te leszarod, hogy mások mit gondolnak arról, hogy kikészülsz egy régi pillanat emlékétől, vagy csak attól, ha Harry egy papírdobozban dugdossa a naplóit... Örülök, hogy úgy sikerült megírnom, ami számodra is elfogadható, hisz tudjuk jól, hogy te vagy a két lábon járó larry lexikon.
      Igen, ebbe elég sok minden volt, amit imádtam beleírni. Pont azok, hogy vajon, mit gondoltak egymásról elsőre, mert ugye az ember ismeretlenül mindig ráakaszt valami pejoratív jelzőt a konkurenciára. Aztán nyilávn ezek megváltoznak, kialakulnak a barátságok, de mégis jó eljátszani a gondolattal, hogy mi hogyan történehetett több mint 5 évvel ezelőtt.

      Remélem, lesz időd folytatni velem a sztorit, és nem rabol el tőlem a matek, meg a fizika (PFÚJJJ!!!!)

      Törlés
  9. IMÁDOM!
    Úúúúúúúristen. Nem találom a szakavat, bocsi. Még mindig szerelmes vagyok. vagy már megint? nem tudom. a kezdetek *-*
    Ez a naplós dolog nagyon tetszett, ismét fantasztikusat alkottál.
    Ne hagyj itt minket kérlek!
    <3 Lili

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hagylak itt, vagy egészen biztos, hogy nem végleg. Most folytatjuk, és közben azért megszületett az IIWII is, ami nem volt kis falat:)) Örülök, hogy szereted a visszatekintést. Egy darabig még itt leszünk!:)

      Törlés
  10. ...wiiiiiiiiii ez a rész!!!!!! szerintem tökéletes volt nagyon sajnálom hogy csak most tudtam komizni mert a suliban nincs wifi és eddig rendesen ment a mobil netem de két hete megőrűlt :(

    ..... hallottam hogy lealsz mert kevés a komi :( sajnáljuk

    nagyon jo volt úgy elolvasnek még ilyeb Harrynaplót :) nagyon jo
    és Alfi xD kényes egy macska
    :) :)
    meghalok olyan cukik úgy szeretem őket!!!!!!!!


    nagyon szertem ezt a blogot és minden bloggert ..... sajnos befejezem a blogolást de 5 blog a szivemhez nott közte van az MTF is
    nagyon fogtok hiányozni de még itt leszek....... ennél


    All the Love H.
    puszi:Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy befejezted a blogolást, de ha te úgy érezted jónak, akkor biztosan megvolt rá az okod.
      És azt is, hogy ilyen sok időre eltűntem, de valahogy nekem erre volt szükségem.

      Hozok még Harrynaplót, azt a legkönnyebb most írni:))

      Puszillak

      Törlés
  11. Bevallom, aggódtam, hogy tényleg nem lesz új rész, mert abba tuti, hogy belepusztultam volna, hiszen annyira nehéz lesz túlélni a várakozást, enélkül meg egyenesen katasztrófa...
    Szóval, a lényeg, hogy én hálás vagyok, amiért folytatod és nagyon tetszett ez a rész :)
    Várom a következőt :))
    Puszi <3

    ~AA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne haragudj, hogy csalódást okoztam, de remélem, az IIWII egy pici kárpótlás volt a kimaradt fejezetekért.

      Most is nehéz időszak van, de remélem, hamarosan jó híreket kapunk, és beköszönt a tavasz.

      Puszillak, és még egyszer, bocsánat.

      Törlés
  12. ........................................................................................................*_____________*
    Nem.Tudok.Nyilatkozni.
    Mert.Meghaltam.
    Komolyan.Ez valami elképesztően asdghjklorexbj lett.Nem,egyszerűen nem megy ez nekem.Ez túl sok.
    Először is.Harry és Alfi.Harry+Alfi =halál.Legalábbis nálam.
    "A szakértő (mert Lou már kihívott egy macskasuttogót is), azt mondta, túl korán lett elválasztva, és mivel „egyke”, engem tekint a testvérének. Csak Louis-tól fogad el dorgálást, őt nem harapja, neki csak dorombol és bújik hozzá (teljesen megértem egyébként), viszont engem kaparófának, gumicsirkének és edzőpartnernek használ."-- :D :D Kihívtak egy szakértőt is,macskasuttogó hát én behalok :"D :"D Gumicsirkének XD háááááááhhhh nem bírom,sírva röhögök,Harry...
    "Esküszöm, meg is próbáltam (mindent a cél érdekében), de csak annyit értem el, hogy olyan szinten leszarta a fejemet, amibe belebetegedtem. Tényleg nem harapott, és pár hétig nem néztem ki úgy, mint aki vagdossa magát, de ezzel együtt a kiengesztelésül tartott dagasztásos, dorombolós, odabújós szeánszok is elmaradtak. Abba pedig majdnem belehaltam. "--jajj,basszus Harry,ez annyira Harry,nem bírja hogy nincs cukiskodás *--*
    "Én pedig mosolyogva tűrtem, hogy vérző sebeket ejtsen, sőt, még le is feküdtem a földre, hogy kedvére kiélhesse magát rajtam. "--Annyira látom,hogy mosolyogva fekszik miközben Alfi össze-vissza nyúzza...Terrorban tartja az a macska.Amúgy én imádom,de azért ami sok az sok.Úgyhogy Harry-t tessék béken hagyni :D
    A napló meg...hát ott elkapott a fangörcs.Amikor megtalálta a borítékot Harry,már akkor sejettem hogy valami ilyesmi lesz,akkorát sikítottam,hallanod kellett volna :D Közben többször is meg kellett álljak mert kiszámíthatatlan fázisokban tört rám a bőgőroham...ne kérdezd miért,ez csak...az MTF-fel jár ❤
    Annyira nem hiszem el,hogy már itt tartunk és belegondoltam hogy azóta mennyi minden történt és egyszerűen félelmetes.
    Komolyan remegve olvastam végig,aztán visszamentem a legelejére és Lou szempontjából is elolvastam,na ott már zokogtam...annyira sok érzelem van minden egyes sorában és annyira visszaidézi a régi időket...Csak olvastam és közben valahogy minden eszembe jutott,hogy mik történtek azóta és még mindig nem hiszem el....valami csodálatos az egész.Ők,a szerelmük és ez a történet,ami róluk szól...

    Egyébként nekem Lou szempontja őszintén egy kissé jobban tetszett,nem tudom miért.Ezt valahogy nem éreztem elég Harrysnek :P
    "A mosdóban összefutottam egy tök aranyos sráccal. Valami Lewis, de Lui-nak ejtik, franciásan. "---Tök aranyos fiú...lószart,az ott kérlek szépen Harold,életed szerelme :D
    A mosdó,A Mosdó!!Ott kezdődött minden aaaaa abban a mosdóban ott akarok lenni...
    "Ahogy elment, utánanéztem, de szerintem hazudott. Úgy lépeget, mint John Travolta a Szombat esti lázban, és olyan kerek segge van, mint egy labda."--na eeez ütött....Sokakkal egyetemben nekem is ez lett a kedvenc részem :D kerek segge mint egy labda jéééézusom
    " Akkor csapódott belém Louis, aki úgy ugrott a nyakamba, mintha ezer éves haverok lennénk. A legfurább, hogy nekem is hasonló érzéseim vannak vele kapcsolatban. "---INFARKTUS!!Istenem,felkapja és odébb viszi ezt még mindig nem tudom megemészteni,a legelső Larry pillanat,Larryyyyyyyy ❤❤❤Meghaltam,nagyon meghaltam...
    Nagyon kikészítő.Nagyon imádom.
    És...
    Pont ezért borít ki kurvára hogy egy ideig nem lesz.Én esküszöm mondhatom hogy komiztam nagyjából rendszeresen...ha néha nem akkor az azért volt mert nem volt időm így is csak hétvégénként jutok el odáig hogy bekapcsoljam a gépemet....de nem bírom ki...pedig muszáj lesz.Teljesen megértem hogy emiatt felfüggeszted egy időre,csak azt kérem hogy ne hagyd abba,mert az hatalmas kár lenne :(( Halálosan beleszerettem ebbe a történetbe,ezt már ezerszer hangoztattam de ez az igazság.
    Annyira szar belegondolni hogy ez lesz egy időre az utolsó rész...
    Én azért még reménykedek hogy idővel visszatérsz :'(((
    Ölellek ❤❤❤
    Emse

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Életke!!

      Nagyon sajnálom, hogy így kicsesztem veletek, akik állandóan, hűségesen követettetek, komiztatok és szerettetek. Hidd el a lelkiismeret-furdalás napokig emésztett, de nem lett volna jó, ha akkor maradok, és sértetten írom tovább a részeket, mint egy mártír. Most legalább megírtam az IIWII-t, befejeztem a Stockholmot, és még van egy pár hetem, amíg nekiállok A tanítvány háromnak. Az alatt remélem, betermelek annyi részt, amivel kihúzzuk itt egy darabig, és ha megtöténne "a csoda", akkor a folytatás már készen várja, hogy visszatérhessünk az eredeti sztorihoz.
      sajnálom, ha Harry szemszöge nem áll hozzád olyan közel, és én sem így írnám, ha nem a saját töténetemhez kellene most visszatekintést írnom. Csakhogy, ott elkövettem azt a hibát, hogy Mr. Szexisten egy ideig még heterónak hitte magát, és későn jöttek össze Louis-val. Így viszont, csak azt írhatom meg, ami belefér az eredeti MTF-be, csak Harry szemszögéből. Ez van, de én ezt is imádom. Az emberek nem pont olyanok, mint amilyennek látjuk őket, és pont az benne az izgalmas, ha kicsit belepillanthatunk valaki fejébe, még akkor is, ha az csak egy kitalált karakter.
      Alfi itt döglik az ágyamon, és minden, amit leírtam róla, a színtiszta igazság. Macskasuttogót még nem hívtam, de Harryék kudarcán okulva nem is fogok ;)

      Most már itt vagyok, és remélem, semmi olyan nem történik ami miatt ismét mennem kellene:)

      Imádlak, remélem, még te is itt vagy valahol... <3

      Törlés
  13. Köszi,nagyon tetszett!Különösen a RÉMÁLOM rész :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy szeretted. Most hoztam a kövit :))

      Törlés
  14. BECCAAAA!!!!!ISTENEEM BASSZUUUS PLS PLS NE CSINALD EZT!!! :( :( :( meghalooooook!!!! Amuuugy....most nagyon szomi vayok isteneem.....annyira borzaszto hogy nincs fenn a tanitvany osszes resze..............mert en meg csak mist kezdtem el azt olvasni ami egy kicsit gaz na de mindegy......es jajjjjj....keeerlek szeeepen tedd fel megint ide is meg uristen nekem nem fogjak megvenni kerleeek aaaa.......

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, de A tanítvány már csak könyv formában elérhető, a második részével együtt. Maradnak a blogok, amiket szabadon elérhetsz ma is.
      Ez is folytatódik, ha lesz rá igény a továbbiakban:)

      Törlés
  15. Várom az újabb részeket. Ne hagyd abba kérlek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem, de muszáj volt egy ki szünetet tartani. Remélem, nem kapunk olyan híreket mostanában, ami megint kicsinálja a sztorimat :((

      Törlés
  16. Most, hogy idáig elértek, írok kommentet végre (remélem ez a fétised még megvan :D)
    Az utóbbi időben elég sok időmet elvette az olvasás.. Többet a kelleténél.
    Sírtam, nevettem, meg többet nevettem (imádom a hasonlataid és az írásmódod!), aztan depresszióba estem, nem aludtam, még többet nevettem.. Szóval enyhe hangulathullámvasút.
    Korábban is gondolkodtam már rajta, hogy írok pár sort... (Főleg, amikor valamelyik rész kifejezetten sok érelmet váltott ki belőlem), de régebbi részek voltak, és nem is biztos, hogy elolvasnád, meg a fogalmazási kézségem elég csekély..
    Imádom, ahogy feldolgoztad a történetet.. És bár mostanában elég fájdalmas 1D-rajongonak lenni... Jó volt olvasni :)
    Az időhúzós részek is jónak ígérkeznek, várom a következőket :)) [remélem meggondolod, és nem hagyod abba...]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez a függőség szerintem már soha nem változik... kommentfüggő voltam, vagyok, leszek. Örülök, hogy ennyi érzelmet éltél át, miközben olvastál, és le a kalappal, hisz ez nagyon, nagyon hosszú történet mára.
      Nem szeretném abbahagyni, csak akkor, ha valami olyasmi történik az életben, ami lehetetlenné teszi, hogy folytassam. A szünet inkább duzzogás volt részemről, de azért közben összedobtam egy harmincrészest, mert nem bírom ki írás nélkül:)))

      Törlés
  17. Szia Becca
    Sajnálom, hogy nem írtam kommentet. Lol, egy kicsit le vagyok maradva, szóval be kell pótólnom a részeket! :D xxAmanda

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Liam ( a profigyerek), Zayn(aki nem akart táncolni), valami Niall (ír kis köcsög, festett szőke hajjal) és Louis meg én."
      Kis köcsög XDDDDDD Imádtam ezt a részt, de mégsem.:') Olyan furcsa Zayn nélkül..xxAmanda

      Törlés
    2. Igen, de azért egy ideje már Zayn nélkül éljük a mindennapjainkat....meg kell szokni, bármilyen furcsa. :(( Puszillak

      Törlés
  18. Szia Becca!
    Nagyon megszerettem ezt a blogot az utóbbi pár napban, "le sem tudtam tenni". Nagyon szerettem benne a kétértelmű utalásokat, a telefonbeszélgetéseket, a macskás részeket, amikor Harry vagy Louis féltékenykedik stb. A többiekkel ellentétben én szeretem a szenvedős részeket is, sőt. :D Nagyon jól írsz, szeretem ahogy fogalmazol. :) Látom most szüneten vagy, amit sajnálok és nagyon várom az új részeket. Egy új olvasó: E.C.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most kicsit visszatérek, amíg maguk alá nem temetnek a kötelezettségeim. Örülök, hogy megszeretted, és annak is, hogy te értékeled a szomorú részeket. Nekem is kellenek ahhoz, hogy életszerű legyen a történet.
      Remélem, a folytatáshoz is lesz "alapanyag" :))

      Törlés
  19. Szia. Egy uj olvaso vagyok. És még nagyon az elején vagyok de meg szeretném kérdezni hogy lesz még folytatva? Mert ha nem akkor nemtudom folytassam e mert a függővég a legroszabb. Előre kösziba valaszt és nemtudom miért szüntelesz. Fantasztikusan irsz. Vagyis nekem nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most tettem ki az új részt. És mivel ez a való életen alapuló történet, semmi garancia arra, hogy mikor és mi lesz a vége... ha olyan sztorira vágysz, akkor ez nem neked való ;)

      Törlés