2015. szeptember 20., vasárnap

CXXV. Fejezet

Sziasztok!

Itt az új rész, kicsit hamarabb, mint máskor, hátha örömöt okozok vele, mert van, aki nagyon aggódik a folytatás miatt ;)

Legyen szép hetetek, és vigyázzatok magatokra!! <3





A kocsmában ültünk, és Zayn egymás után döntötte le a feleseket. Én csak ímmel-ámmal ittam, mert vártam az esti beszélgetést Harryvel, és szerettem volna teljesen józanul lerendezni.
Zayn a negyedik ital után már kezdett feloldódni. Az arcán elterült a szokásos szexi mosoly, mire a helyiség összes nőnemű egyede elkezdett feromonokat termelni, és tíz perc múlva már minden szempár minket nézett.
–Tudod, kurva jól esett, hogy elhívtál. Azt hittem, azért mert meghoztam a döntésemet, már szóba sem állsz velem.
– Eddig abban reménykedtem, hogy megváltoztatod a döntésedet. Most minden olyan egyszerű és működőképes.
– Igen, mert nem érdekel. Lou, én már csak pár hetet maradok, ezért nem állok le vitatkozni azon, hogy mi, hogy legyen… – mondta őszintén, amivel beigazolta a délutáni megérzésemet, és amitől azonnal összeszűkült a gyomrom.
– Értem… Akkor ezek szerint hiú ábrándokban ringattam magam – válaszoltam, és lehúztam a whiskey-t, ami addig előttem állt.
– Itt már nincs visszaút, cimbi – ingatta a fejét Zayn, és megveregette a kézfejemet.
– Ha neked így jobb lesz… – Próbáltam olyan hangon mondani, amiből nem süt a sértettségem, de csak hellyel-közzel sikerült.
– Azt hiszem, ennél mindenképpen jobb lesz.
Áruld már el, Zayn, mi a búbánatos franc bajod van tulajdonképpen? Miért akarsz mindenképp kilépni? És mik azok a nagyszabású tervek, amikért itt hagysz minket a szarban? Tudod jól, hogy egy év múlva úgyis bezár a bazár, legalább egy időre, és a szünet alatt nyugodtan kiadhatnád a szólólemezedet. Még jobban is fogyna, mint így. Azért sokan árulónak fognak kikiáltani.
– Mint te! – mutatott rám kicsit spiccesen Zayn. De nem volt még részeg, épp csak annyira ártott meg neki a pia, hogy őszintén beszéljen. – Engem már nem érdekel, ki, mit mond rólam, Lou… Elegem van ebből az idomított majom szerepkörből. Azt akarom csinálni, ami nekem tetszik, oda menni, ahová én akarok, olyan zenét játszani, ami mindig is tetszett, és úgy élni, ahogy nekem jó.
– És Perrie? Ő mit szól ehhez? – kérdeztem, mert kíváncsi voltam, ebből mennyi a lány befolyása.
– Ő mindenben támogat. Azt mondja, az elmúlt fél évben már nem voltam önmagam, és reméli, hogyha kilépek, újra az a vidám és szeleburdi fiú leszek, aki voltam.
– Az emberek kicsit sem változnak Zayn. Például te sem tanultál meg úszni, hiába vagy milliomos szupersztár, aki állandóan tengerparton nyaralhat. – Láttam, hogy felkapja a fejét, és a szemében sértettség villan. Nem tudtam megállni, hogy legalább egy pici ütést bevigyek.
– Attól, mert csóró bevándorlók gyereke vagyok, aki életében nem látott uszodát, és nem tanult meg úszni, nem vagyok kevesebb nálad! – vágott vissza meggyőződésből.
– Nem. Attól hogy hová születtél, és mire nem volt lehetőséged, nem vagy kevesebb. Csak attól, hogy milyen lehetőségeket kaptál az élettől, és mennyire nem élsz velük – ez már persze rég nem az úszásról szólt.
– Miért hiszed, hogy az egyetlen elfogadható út az, amit te helyesnek gondolsz? – kérdezett vissza, és bár nem mondtuk ki, elkezdődött a komolyabb beszélgetés.
– Mert úgy érzem, mindannyian elköteleztük magunkat, és te most megszeged a megállapodást. Cserbenhagysz bennünket. Mikor így is mindent elérhetnél, amit akarsz. Multimilliomos vagy, gyönyörű menyasszonyod van, a világ leghíresebb fiúbandájának tagja vagy, és milliók imádnak. Mit akarsz még?
– Lou, hagyjuk ezt abba! Soha a büdös életben nem fogsz megérteni, mert nem is akarsz. Te csak azt akarod, én értselek meg téged, de te képtelen vagy meghallani, amit mondok. Vagyis hallod, de nem érdekel. Meggyőzni akarsz csupán!
Elhallgattunk, mert én nem tudtam mit mondani, Zayn pedig visszafogta magát, mert szerette volna megőrizni a barátságunkat. Én viszont éreztem, ahogy a vastag, ezer szálból álló kötél, ami eddig egymáshoz láncolt bennünket, lassan foszladozni kezd, és ahogy egyre jobban feszítjük, a külső szálak lassan elpattannak. Úgy éreztem, egy tátongó mélység fölött lógok, ebbe az egyre vékonyodó kötélbe kapaszkodva.
– Zayn…én… – Ismét nem találtam a szavakat. 
– Louis, kérlek. Szeretném azt hinni, hogy a barátságunk túlélheti ezt! Veletek nőttem fel. Több közös emlékünk van, mint amennyire az egész életemből emlékszem…
– Oké, én igyekezni fogok! – mondtam, és akkor el is hittem, hogy ez pusztán döntés kérdése. Ahogy egy párkapcsolat is. A barátságot is mindkét félnek egyformán kell akarnia, különben ugyanúgy kihűl, mint a szerelem.
– És mi van Daviddel? – kérdezte témát váltva Zayn. – Mit keres ez most itt?
– Nem tudom. Eddig is nekik dolgozott, csak valamiért mostanáig nem érintkeztünk vele közvetlenül. Most viszont itt van, és gondolhatod, mennyire nehezen állom meg, hogy kikaparjam a szemeit.
– Harry anno lefeküdt vele? – nézett rám komolyan, mire megfagyott az ereimben a vér.
– Le… – hajtottam le a fejem, és éreztem, hogy bőgni is tudnék.
– De ti akkor külön voltatok, nem?
– De igen. Ettől mégsem könnyebb megemészteni.
– Azt elhiszem, haver, de muszáj tudatosítani magadban, hogy te dobtad ki Harryt, úgyhogy félig te vagy a felelős az egészért.
– Igen, nap mint nap gondolok erre, nehogy megint elkövessem a régi hibáimat.
– Harry tizenhat volt, mikor egymásba szerettetek, és te voltál neki az első pasi, akivel lefeküdt. Legalább kipróbált egy másikat, és azután is úgy gondolja, hogy te vagy a legjobb. Szerintem ez inkább elismerés. És nem kell attól félned, hogy ott motoszkál benne a gondolat, hogy mással milyen lehet…
Elgondolkoztam azon, amit mondott, és volt benne ráció, de ettől még nem éreztem kevésbé gyomorforgatónak a tudatot, hogy valaki más is magáévá tette Harryt.  – Arról nem is beszélve, hogy a kis izompacsirtát te is megfarkaltad, ha jól tudom, és nem is egyszer…
 Na, itt volt az a pillanat, mikor legszívesebben ráordítottam volna, hogy hagyja abba, holott csak az igazat mondta. Hatalmasat sóhajtottam, és leengedtem a vállaimat.
– Így van… – mondtam beletörődő hangsúllyal.
– Akkor? Kvittek vagytok. Mindketten kipróbáltátok mással, de rájöttetek, hogy egymással jobban működik.
– Perrie-nek is mindig ezt mondod? – csúszott ki a számon.
A pillantása belefúródott az enyémbe, és csak sokára válaszolt.
– Ez nagyon csúnya volt!
Éreztem, ahogy újabb apró kis szál pattan el a kettőnket összetartó kötélből.


Harry a nappaliban ült, és a tévét kapcsolgatta, de abból, hogy legalább öt csatorna szólalt meg, amíg beértem, egyből tudtam, hogy ideges.
– Szia! – köszöntem fáradtan, és igazából szerettem volna megkérni, hogy tekintsünk el a beszélgetéstől, csak bújjunk össze egy kicsit, mert az idegeim táncot járnak.
– Szia, kicsi! – pillantott fel rám félve, amitől a szívem hatalmasat dobbant. A tekintetében őszinte rettegés honolt, és azonnal tudtam, hogy egész este erre készült. – Milyen volt? – kérdezte, csak hogy kitöltsük az üresjáratot, míg mindketten felkészülünk mentálisan a ránk váró megpróbáltatásra.
– Csinálok egy teát! – mondtam, és a konyhába indultam, de Harry azonnal felpattant, hogy velem tartson, pedig talán jobb lett volna, ha kicsit összeszedhetem a gondolataimat.
– Vagy maradjak? – kérdezte halkan, nekem pedig ismét összeszorult a szívem, hogy minden rezdülésemet megérzi és megérti egyből.
– Nem, gyere velem! – fordultam félig hátra, és a kezéért nyúltam. Az arcán félszeg mosoly terült el, és rögtön összefűzte az ujjainkat. A tenyere meleg volt, és száraz.
Mikor csipogott a forraló, Harry a gyümölcsös teakeverékre öntötte a vízet, aztán letakarta a kannát, és csendbe burkolózva vártuk, hogy kiázzon a filter.  Torkot köszörültem, mikor már nem bírtam tovább.
– Hazz, én nagyon nehezen bírom ezt a feszültséget. Essünk túl rajta, kérlek!
Harry rám emelte hatalmas csodazöld szemeit, és az arcomat fürkészte, aztán egy idő után bólintott.
– Jó. Hogy legyen? Kérdezel, és te döntöd el, mennyit akarsz hallani, vagy én mesélek? – Őszintén lenyűgözött az, mennyire aláveti magát az akaratomnak, és mennyire az én igényeimet akarja szem előtt tartani.
– Azt hiszem, jobb, ha mindent elmesélsz, én pedig megpróbálok nem közbeszólni… – mondtam, bár nem voltam meggyőződve a döntésem helyességéről.
Ismét bólintott, aztán hátat fordított nekem, és a teával kezdett bíbelődni. Mögötte álltam, magas, sudár alakját néztem, és éreztem a belőle áradó feszültséget.
– Csak ígérd, meg, hogy ez semmin sem változtat... Hogy nem fogsz ettől kevésbé szeretni… – mondta, és a hangja elcsuklott egy ponton. Azt hittem, felordítok, és rávetem magam, hogy addig csókoljam, míg mindketten elfelejtjük az egészet, de tudtam, hogy ébredés után csak nyomasztóbb lenne ez az egész.
– Ígérem, Hazz. Rég tudom, hogy nem tudlak nem szeretni, akármi történt, vagy történik az életünkben.
Félig kifordult, és csak egyetlen, kissé könnyes pillantást vetett rám, amitől kihagyott a szívem, de visszafordult, és hatalmas levegőt vett. Késztetést éreztem, hogy hátulról átöleljem és hozzá simuljak, de ellenálltam neki, mert tudtam, akkor nem tudná elmondani, amire készült. Nekem pedig tudnom kell, miért ment bele abba a kapcsolatba, és milyen volt neki egy másik férfival.
– Nagyon magam alatt voltam, és David volt az, aki épp kéznél volt, mikor egyedül tengődtem Los Angelesben. Pont facér volt ő is, és kurvára ráért. Eleinte csak baráti vacsorák voltak, és kellemes társaság, akivel bármikor elmehettem Jazz koncertre, vagy bowlingozni, anélkül, hogy bárki is felkapta volna a fejét. Izgalmas volt a lehetőség, hogy egy olyan pasival járhatnék, akivel csinálhatok normális programokat, és akivel egyezik az ízlésünk. David jó beszélgetőpartner és érdekes fiú…
Éreztem, hogy ökölbe szorulnak a kezeim, ezért megmarkoltam a konyhasziget lapját, és erősen koncentráltam, hogy ne adjak ki semmilyen hangot, ami félbeszakítaná az elbeszélést.  – Egyre többet találkoztunk, és azon vettem észre magam, hogy néha rajta felejtem a pillantásom. Mikor véletlenül összenéztünk, volt egy pici szikra, amiből arra következtettem, hogy vele talán érdemes lenne megpróbálni.
A szívem kihagyott egy ütemet, és már nem is lélegeztem. A szememet elfutották a könnyek, ezért gyorsan eldörzsöltem őket, és igyekeztem uralkodni magamon.  – Én csókoltam meg először… – mondta Harry, és egy újabb nagy sóhajjal szembefordult velem. Először elkaptam a pillantásom, és kibámultam az ablakon, de megvárta, míg erőt gyűjtök, majd a szemébe nézek, és csak akkor folytatta, mikor összekapcsolódott a tekintetünk. – És én kezdeményeztem a szexet is…Egyszerűen tudni akartam, mással is működik-e. Már a csóknál tudtam, hogy soha nem lesz olyan, mintha veled lennék, de bebeszéltem magamnak, hogy ennyivel is beérem. Jobban mondva, beláttam, hogy nincs más választásom, mert téged nem kaphatlak vissza, mással pedig soha nem lesz olyan jó, mint veled…
Harry lehajtotta a fejét, szaggatottan vette a levegőt, aztán ő is kibámult a feketén hullámzó tengerre. Rájöttem, hogy ez nem csak nekem fáj. – Mikor lefeküdtünk egymással, David egyértelműen dominánsan viselkedett, nekem pedig teljesen mindegy volt, melyik szerep az enyém. És nem azért, Lou, mert magamba akartam fogadni, hanem azért, mert egyáltalán nem érdekelt, mit tesz velem! Érted ezt? – Közelebb lépett, és megfogta mindkét kezem. Dühösen néztem fel rá, és a számat  vonallá préseltem, nehogy megszólaljak, de Harry könyörgő pillantása lassan felőrölte az ellenállásomat.  – Lou! Kérlek, szólalj meg! Amit elmondok, csak a múlt egy darabja, és nekem tudnom kell, hogy nincs már hatása a jelenünkre.
– Mindennek, ami a múltban történt, hatása van a jelenre, Hazz… – mondtam, mire legördült egy kövér könnycsepp az arcán. Önkéntelenül odakaptam, a hüvelykujjammal álltam útját, és felnéztem a hatalmas, fekete pupillákba. – De ennek csak annyi, hogy megtanuljam, soha ne engedjelek más karjaiba!
A megkönnyebbült sóhaj, ami elhagyta a száját, édesen cirógatta a homlokomat, én pedig olvadozni kezdtem.
– Összesen kétszer feküdtünk le, de a másodiknál már teljesen tudatában voltam annak, hogy ez reménytelen. Semmit nem éreztem, bár a testem reagált az ingerekre. Olyan volt, mintha éber kómában lennék. Mintha a testem és a tudatom különvált volna, és nekem nem lenne befolyásom az eseményekre. David is rájött, hogy nekem ez semmit nem jelet, ezért ő mondta ki, hogy nincs értelme a dolognak. Csak csendben elváltunk, és megbeszéltük, hogy barátok maradunk… Ami persze lehetetlen, de remélem benne sem maradt nagy szálka. Nem akartam megbántani. Igazság szerint, kihasználtam őt. Kísérleti patkány volt, akin kipróbáltam, hogy még élek-e… De hamar kiderült, hogy csak látszólag.
Megszorította a kezemet, amit még mindig nem engedett el. Kihúztam az ujjaimat, és mikor ijedten utánam kapott, én emeltem fel az ujjait, hogy egy csókot leheljek rájuk.
– Csak rá akarok gyújtani! – mondtam békítően, ő pedig nagyot szusszant, és félénken elmosolyodott.
– Utána nem is próbálkoztam mással, és gond nélkül utasítottam vissza mindenkit, aki kikezdett velem. Mindegy volt, hogy férfi vagy nő, számomra bizonyossá vált, hogy életképtelen lenne bármilyen kapcsolat.
Az arcát figyeltem. Teljesen őszinte volt, és bár fájtak a szavai, mintha tőrt forgatnának a szívemben, de azért volt, ami nagyon jól esett.
– Akkor tulajdonképpen hálás lehetek neki? – kérdeztem, enyhén gúnyos hangon, de Harry komolyan bólintott.
– Igen, mivel ő ébresztett rá, hogy nekem csak te kellesz! Ha még vegetálok egy ideig, lehet, hogy úgy is maradok, és nem jövök rá, hogy vissza kell szerezzelek.
Olyan édes volt. Az arcán enyhe pír, a szemei hihetetlenül fényesek, és a szája, amit néha idegesen rágcsált a szünetekben, már teljesen felduzzadt. Mikor rájöttem, hogy pont úgy néz ki, mint mikor szexre éhes, már meg is rándult a farkam. – Miért nézel így, Lou? Komolyan haragszol? – kérdezte, és ismét félelem suhant át az arcán.
– Nem, cica! Soha nem tudnék haragudni rád. Mindent én baltáztam el, és ha valakire haragszom, csakis magamra. David sem érdemli meg, hogy gyűlöljem, bár jelen pillanatban képtelen vagyok más érzelemre iránta, de igazából megértem. Az égvilágon senki nem tudna neked ellenállni… Pláne, hogy te kezdeményeztél. Mégis ki az, aki nemet mondana neked?! Nincs olyan élő ember a világon.
Harry szégyenlősen mosolygott, a fejét picit lehajtva, és onnan pislogott rám.  – Ha a helyében lettem volna, én is azonnal kihasználom a kínálkozó alkalmat. Ami a legjobban zavar, az az, hogy hagytad megdugni magad… KÉTSZER… De próbálom megérteni, amit elmondtál, és magamban helyre tenni a dolgot.
Bólintottam, hogy megerősítsem, amit elmondtam, majd közelebb húztam magamhoz. Nekem dőlt, a mellkasunk összesimult. Éreztem zakatoló szívverését, és azt, ahogy félénken végigsimít az oldalamon.
– Szeretlek, kicsi, mindig csak téged szerettelek, és bármi is történt Daviddel, az semmit nem jelentett nekem. Sajnálom az egészet, de nem tudom kitörölni a múltat. És tudod…– Itt tartott egy pillanatnyi szünetet, míg a szemembe nézett. – Ha ő nem lett volna, nem biztos, hogy meg tudom bocsájtani Rick-et.
Mikor ezt kimondta, belém szorult a levegő, és éreztem, hogy elvörösödök. – Amikor azon az éjjelen hazamentünk hozzád, és megláttam rajtad a nyomokat, akkor darabokra törted a szívem.
Minden izmom megfeszült, és bár tartottam a kényszerű szemkontaktust, szinte folyamatosan pislogtam, mert nem tudtam, mit válaszoljak. Harry nézett, fürkészte a vonásaimat, aztán lassan bólintott, de a pillantása nem eresztett. – Kettőnk között annyi a különbség, hogy nekem úgy könnyebb, ha nem tudom a részleteket. Igyekszem nem gondolni arra, hogy vadul szeretkeztél egy másik férfival, és azt sem akarom tudni, ki volt a passzív. Ami történt, megtörtént, és nem lesz attól jobb, ha kifaggatlak róla. De megértem, hogy neked így könnyebb. Nem lehet rangsorolni, kinek fáj jobban, ki bűnösebb, ki ártatlanabb. Csak lépjünk rajta túl, és próbálj úgy nézni Davidre, mint a múltam egy darabjára. Csak ennyi…
A szavai lassan felolvasztották a szívem jégpáncélját. Teljesen igaza volt. A múlt sérelmein rágódni nem jó dolog, mert megmérgezik a jelent, a gyönyörű teljességet, ami bearanyozza a napjaimat. A szerelmet, amit Harrytől kapok, a feltétel nélküli szeretetet és bizalmat, amiben nap mint nap fürödhetek.
Felnyúltam, az egyik kezemmel átöleltem a nyakát, a másikkal beletúrtam a mai napig fétisként imádott hajba, és lehúztam a fejét.
Mielőtt rátapadtam az ajkára, még egyszer a szemébe néztem, és ott volt minden, amire vágytam.

 

.

28 megjegyzés:

  1. Halihóó!
    Megint éreztem, hogy lesz valami, ezért mielőtt elmentem volna aludni felnéztem, és mit fogadott?? Úúúúj réééész!! Váááá! Mindjárt jobban indul a hetem, és könnyebb a hétfőt is túlélnem :D
    Nem tudom kit mit mondd, de én megértem Zaynt, jó, oké, mondhatni "cserbenhagyta" a fiúkat, de én is kiszálltam volna, főleg, ha tényleg így működik ez az egész modest meg minden dolog... És a fiúknak is sokkal jobb lenne, ha végre vége lenne (tudom hogy fájna, meg mindent, de úgy érzem nekik is jobb lenne így, de ez csak az én véleményem) Csak ne vesszenek össze, jajj neee, olyan rossz volt ezt olvasni :( Ne bántsák már egymást, hanem szeressék, tudom, hogy nem könnyű a négy srácnak sem, de ha Zayn már nem érezte jól magát, akkor menjen. Még mindig kivagyok, mikor eszembe jut, de hát ez van, az élet megy tovább ;)
    "– Louis, kérlek. Szeretném azt hinni, hogy a barátságunk túlélheti ezt! Veletek nőttem fel. Több közös emlékünk van, mint amennyire az egész életemből emlékszem… " miért teszed ezt velem?? :'(
    "– Harry tizenhat volt, mikor egymásba szerettetek, és te voltál neki az első pasi, akivel lefeküdt. Legalább kipróbált egy másikat, és azután is úgy gondolja, hogy te vagy a legjobb. Szerintem ez inkább elismerés. És nem kell attól félned, hogy ott motoszkál benne a gondolat, hogy mással milyen lehet… " Aww, olvadok, mikor ebbe belegondolok, csak a másik fele nem tetszik, de van benne valami, de akkor is! ne dugjanak mással!!

    Térjünk át Larryre :D Jajj, annyira éreztem ezt a feszültséget, hogy mindketten görcsben voltak, és váááá! Alig vártam már, hogy valamelyik elkezdje a dolgot, mert már nekem is gyomoridegem volt, miközben olvastam. Olyan rossz volt belegondolni abba, hogy mindketten voltak mással is, jó, tudom, hogy ez hülyeség, de ajjj :D És megértem ezt is, csak nehéz, és rosszul vagyok a gondolattól, ha elképzelem hogy mással dugtak :D
    " – De ennek csak annyi, hogy megtanuljam, soha ne engedjelek más karjaiba! " <3 :') hagyj! sírok! nem bírom!
    Ez a beszélgetés szörnyű volt, nem akartam tudni, de túléltem, azt hiszem :)
    "– Szeretlek, kicsi, mindig csak téged szerettelek, és bármi is történt Daviddel, az semmit nem jelentett nekem. Sajnálom az egészet, de nem tudom kitörölni a múltat." szeretik egymást és ez a fontos!! nagyon szeretik! <3
    Imádom, mint mindig! <3 Köszönöm <3
    Puszii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mostanában el vagy tűnve, mint az aranyóra...jóformán csak itt látlak :(((
      De legalabb tudom, hogy jól vagy.
      Örülök, hogy feldobtam a hetedet, még akkor is, ha ez a rész tarzalmazott némi fájdalomfaktort ... de tudom, hogy te birod ezt. ;)

      Alfi beteg, úgyhogy bocsáss meg a szűkszavú válaszért, de megyek ápolónőt játszani... szörnyű, ha egy kisállat ennyire elesett :((

      Kérek képet a lakásról!!!

      Imádlak. <3

      Törlés
  2. Szia

    Véletlenül léptem fel és mi fogad? Juhééé

    Én nem haragszom Zaynre. Sőt büszke vagyok rá, hogy nem hagyta hogy tovább rángassák. Ő megmerte ezt lépni. Sok lehetősége nem volt. Vagy kilép vagy tovább tűr.
    De milyen jó kis tanácsokat ad Louisnak.

    Na végre megbeszélték. Tovább léphetünk. Szegény Harry mit össze nem görcsölhetet. Olyan kis helyesék voltak.
    Louis meg vágja pofán Davidet és egyből megnyugszik.

    Kitartást
    K

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Zaynféle dolgokat mindenki másképp latja, én személyszerint nem pont úgy, ahogy itt megírom, de igyekszem találni egy arany középutat, ami csak elviselhető mértékben fájdalmas. Itt csak mellékszereplő, nem szeretném borzolni a kedélyeket..
      Igen, a David témakört lezártuk hála istennek, mert nekem ez ma is zavaró tényező... ha meglátom ( pl a dmd klipforgatáson) máris ölni tudnék. Mindenkinek van valami defektje :P.

      Köszönöm, hogy írtál. Puszillak.

      Törlés
  3. Hát Hello!
    Tudom már nagyon régen írtam komit és szégyellem is magam rendesen, de most itt vagyok és próbálom újra aktivizálni magam a hozzászólások terén. A történetedért még mindig oda-vissza vagyok ès mindig azt nézem hogy mikor van új rész. Esküszöm a rabja lettem a blogodnak. Imádom :)
    Ezer puszi és ölelés ♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a lényeg, hogy most itt vagy. Mindig füstölgök magamban, mikor valaki eltűnik, de a dühöm azzal együtt párolog el, mikor visszatértek. :)
      Az a jó, ha a rabja vagy... csak legyen még rész, amit olvashatsz:))

      Rám fér egy kis megerősítés..

      Puszillak, remélem jól vagy, és minden rendben.

      Puszillak

      Törlés
  4. Szia<3
    Tanulástól szöktem meg pár percre, hogy ne utolsóként kommenteljek, vagy egyáltalán ne kommenteljek, mert ha most elhalasztom, lehet már csak a következőnél tudnék írni, amit meg persze nem akarok...
    Nos... 1, Ha Harry kis is használta Davidet, én akkor is utálom őt:D (Davidet..)
    2, nekem fájt jobban Harry vallomása...de tudjuk, hogy az igazság, csak fájni tud. Főleg az ilyen...:(
    Zayn és Louis részére, ha nem gond nem szeretnék kitérni... akárhány hónap telt el... a véleményem is mindig változott picit, de még mindig fáj.
    Köszönöm a csodás részt, visszatérek Adymhoz, mert már vár a sok verselemzés.:s Hurrá...
    És mégegyszer köszönöm....azt is, hogy hamar hoztad, és azt is, hogy ezzen erőt adtál, remélem a blog vége még jóóóóóval arrébb van. <3
    Imádlak. ♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon bátor vagy, büszke vagyok rád! :) Azért remélem, nem szenvedett hátrányt a tanulás, bár szerintem, normális esetben, amit napi 5 órában nem tudnak megtanítani az iskolában, azt teljesen felesleges erőltetni. Az egész hazai iskolarendszert utálom, de ez az én egyéni problémám:))

      A blog vége.... hát most erre nem tudok választ adni... tanácstalan vagyok, de nagyon... van még pár kész rész, aztán meglátjuk... remélem, addig történik valami jó dolog.

      Puszillak, kitartást a sulihoz <3

      Törlés
  5. ÓÓÓÓÓÓ Istenem ez a lezárás. Az utolsó mondat volt a kedvencem, még meg is könnyeztem. Olyan jó, hogy ennyire szeretik egymást. :)
    Minden szomorúsága ellenére nagyon tetszett a rész, merthogy, én inkább szomorúságot éreztem olvasás közben, najó, meg egy kis haragot....de a lezárásnál, valahogy minden elpárolgott. Olyan megnyugtató volt. :) Szóval, muszáj leírnom még egyszer, hogy mennyire tetszett. :)
    Imádom, ahogyan írsz. Remélem, még sokáig folytatod! :)))
    ~AA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm a dicséretet, még ma is ugyanolyan jól esik, mint másfél évvel ezelőtt. Van, ami nem változik.
      Igen, én is imádom a szerelmüket, főleg ebben a blogban. A nehézséget csak az okozza, hogy itt a valóságra alapozok, az eseményekre, amik most kissé nehézkessé teszik az írást. De a remény hal meg utoljára, nem igaz?

      Puszillak, és visszavárlak. <3

      Törlés
  6. nem is tudom mit îrjak :)) Zaynt megértem biztos én is kiakadtam volna!! Harry annyira. zabàlni valò remélem nem veszekednek többet Daviden :)))) nagyon jò lett :) *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Daviden talán nem ;) De ez sem volt veszekedés szerintem, csak egy fájó emléket kellett feldolgozniuk. A szavaknak hihetetlen ereje van, és én mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy ne tartsa magában a problémákat. Becca napi életvezetési tanácsait hallották :DDD

      Puszillak.

      Törlés
  7. Ójajjjjjjjjjjjjj!
    Zouisról nem tudok mit írni… Fáj meg szar, de ez van. Én már elfogadtam ezt és nem visel meg az olvasása… Na de Larry annál inkább, khmmm. :P
    Esküszöm baszki idegesebb voltam ettől a beszélgetéstől mint ők ketten együttvéve. Ez már beteges, de jobban megvisel szerintem minden mint őket. Féltékenykedek, örjöngök, hisztizek vagy éppen körbe ugrálom a szobát… Ez tőled függ és ezt ne felejtsd el!!!!! És adj hálát az égnek amiért a nagy szakítós-depis időszaknál még nem olvastam a blogot… Mert ott véged lett volna, az tuti. :D :D
    Megkell említenem, hogy kibaszottul nem nyugtatott meg Harry monológja. :DDD Lol, tudom, hogy most ezen felbaszod majd magad de leszarom. Tök idegesített, hogy így hájpolta Davidet. Azt hittem lebaszom a telóm… És nem, nem reagálom túl!!!!!!!!!!! Akkor se reagálnám túl ha most ugyanezt mondanám csak a szobádban miközben te kivagy kötözve én meg előre olvasom az mtf-et. ^^
    Mindegy. Egyszerűen nem tudok erről mit írni… Örülök, hogy megbeszélték de én akkor is Louis pártján állok és nem tetszik Harry viselkedése. Cuki volt, hogy így izgult, de akkor is. Nem kell agyon dícsérni ezt a gyökeret.
    Remélem visszatérünk a hepi részekre, mert ezekről nem tudok mit írni.:( Felbasz és szar és jaj.
    Most pedig takarodok SS komit írni, mert negyed 10 és faszom kivan.
    <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mióta olvastam ezt a kommentedet, kábé ezerszer jutott eszembe, mennyire szerencse, hogy nem voltál itt a kínlódós részeknél, mert lehet, hogy bezártam volna a blogot... és nem viccelek :)

      Képtelen lettem volna elviselni a napi zaklatást, hogy mikor békülnek már ki.

      Nem basztam fel magam azon, hogy téged semmi nem hat meg, amit harry csinál,,, ez olyan természetes, mint hogy a föld forog...
      a davidet hájpolta kifejezésnél a boltban vinnyogtam fel, úgy, hogy közben bent volt egy vevő... tudd, hogy hol a határ! lassan nem merek tőled komit olvasni, csak itthon.

      És elképzeltem, ahogy a szobámban kikötözöl, és feltöröd a gépemet, hogy előreolvass az MTF-ben. Simán megtennéd, és ez benne a félelmetes. Sárvárra nem is viszem a pendrive-om, nehogy lába keljen ;)

      <3<3 4 nap és utazuuuunk!!!

      Törlés
  8. "– Szeretlek, kicsi, mindig csak téged szerettelek, és bármi is történt Daviddel, az semmit nem jelentett nekem. Sajnálom az egészet, de nem tudom kitörölni a múltat. És tudod…– Itt tartott egy pillanatnyi szünetet, míg a szemembe nézett. – Ha ő nem lett volna, nem biztos, hogy meg tudom bocsájtani Rick-et.
    Mikor ezt kimondta, belém szorult a levegő, és éreztem, hogy elvörösödök. – Amikor azon az éjjelen hazamentünk hozzád, és megláttam rajtad a nyomokat, akkor darabokra törted a szívem."
    Jézsuom de darabokra tört az én szîvem is❤
    Meg kell egymasnak bocsajtaniuk, hisz össze tartoznak. Náluk szebb párt még nem látott ez a történet( mivel roluk szol:D )
    Annyira de annyira boldog lennék ha végre a való életben is csak annyi lenne a gondjuk, hogy féltékenyek a másikra,mikor nem találkoznak, de mikor visszajön akkor mindig elmondja hogy számára ő maga a szerelem fogalma és sosem hagyná el csak mert ő azt hiszi... Nem..ez egy olyan kötelék amit senki sem tehet tönkre..amig ők itt vannak ebben az életben, addig semmi nem fog változni azon kivül, hogy nap-napután jobban szeretik egymást.❤a szerelmük legyőzhetetlen.❤❤❤
    na most hogy itt kifejtettem a véleményem megyek az SS-hez mert meég kommentelnem kell:D <3 <3
    Ui.:alig várom a következő részt:3
    Ja és imádlak:D
    XX Tündérke❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahó, Tündérke! :)

      Ahogy olvastam, amit írtál, az merült fel bennem, hogy nekik valószínűleg teljesen más életük van, mint amit mi látunk... alapjaiban véve más, mint amit elképzelünk. A nagy tumblr-es bloggerekkel beszélgetve azt látom, hogy ők is másként látják, mint mi. Nekünk az a két naponta pár kép jut, míg az életük, a valódi, teljesen más mederben folyik. És ha elhiszem ezt, akkor akár az is lehet a párhuzamos valóság, hogy hazaérve még mindig szerelmet vallanak egymásnak.. és ha ebben nem hinnék, már nem lennék itt, azt hiszem... :))

      Imádlak <3

      Törlés
  9. Emlékszem milyen gyomorgörccsel nyitottam meg ezt 2 nappal ezelőtt…azóta se géphez se szóhoz nem jutok.
    Igazából az a helyzet hogy fájt olvasni.Mindkét részt.Lou és Zayn beszélgetését evidens hogy szar és Larry-t is márcsak a téma miatt is és a mostani helyzetben pláne.Végiggörcsöltem az egész részt és megszámlálhatatlanul sokszor akadtam ki.A végére esküszöm zokogtam.Csak hogy tudd.
    Egyébként ez azt jelenti hogy fantasztikusan írsz,mert az egészben akkora érzelmi töltet van…<3
    „Elhallgattunk, mert én nem tudtam mit mondani, Zayn pedig visszafogta magát, mert szerette volna megőrizni a barátságunkat. Én viszont éreztem, ahogy a vastag, ezer szálból álló kötél, ami eddig egymáshoz láncolt bennünket, lassan foszladozni kezd, és ahogy egyre jobban feszítjük, a külső szálak lassan elpattannak. Úgy éreztem, egy tátongó mélység fölött lógok, ebbe az egyre vékonyodó kötélbe kapaszkodva.”---sose hittem volna hogy egyszer idáig fajul a helyzet…és a java mégcsak ezután jön…És az a helyzetre hogy egyiküknek se tudok teljesen igazat adni,mert mindkettőjük mondanivalójában van igaz,és végülis megértem Zayn-t…csak ez így szar.
    „– Harry tizenhat volt, mikor egymásba szerettetek, és te voltál neki az első pasi, akivel lefeküdt. Legalább kipróbált egy másikat, és azután is úgy gondolja, hogy te vagy a legjobb. Szerintem ez inkább elismerés. És nem kell attól félned, hogy ott motoszkál benne a gondolat, hogy mással milyen lehet…
    Elgondolkoztam azon, amit mondott, és volt benne ráció, de ettől még nem éreztem kevésbé gyomorforgatónak a tudatot, hogy valaki más is magáévá tette Harryt. – Arról nem is beszélve, hogy a kis izompacsirtát te is megfarkaltad, ha jól tudom, és nem is egyszer…
    Na, itt volt az a pillanat, mikor legszívesebben ráordítottam volna, hogy hagyja abba, holott csak az igazat mondta. Hatalmasat sóhajtottam, és leengedtem a vállaimat.”---Ajj basszus…ez ilyen Zayn stílusban van kijelentve és lehet hogy csak én reagálom túl,de ez most bunkó és tapintatlan volt.Úgy értem Harry és Lou él-hal egymásért,és ez volt a kapcsolatuk legszarabb időszaka és mindkettőjüket rohadt fájdalmasan érintette a dolog….
    „A pillantása belefúródott az enyémbe, és csak sokára válaszolt.
    – Ez nagyon csúnya volt!
    Éreztem, ahogy újabb apró kis szál pattan el a kettőnket összetartó kötélből.”---…………..jó,hagyj,ez kiakasztott….úgy érzem mintha páholyból nézném hogyan megy tönkre a barátságuk apró részletenként…és minden egyes „kötélszál” elpattanása összetöri a szívemet.
    Nem,ezek szerint még nem tettem magam túl ezen az egészen.Nagyon nem.
    „– Szia, kicsi! – pillantott fel rám félve, amitől a szívem hatalmasat dobbant. A tekintetében őszinte rettegés honolt, és azonnal tudtam, hogy egész este erre készült. – Milyen volt? – kérdezte, csak hogy kitöltsük az üresjáratot, míg mindketten felkészülünk mentálisan a ránk váró megpróbáltatásra.”---én nem bírom azt a feszültséget…basszus ahogy Harry rettegve néz rá,,,neeeem!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. „– Csak ígérd, meg, hogy ez semmin sem változtat... Hogy nem fogsz ettől kevésbé szeretni… – mondta, és a hangja elcsuklott egy ponton. Azt hittem, felordítok, és rávetem magam, hogy addig csókoljam, míg mindketten elfelejtjük az egészet, de tudtam, hogy ébredés után csak nyomasztóbb lenne ez az egész.”---Ez…too much…nem,erre nincsenek szavak,most zokogok…ez a szenvedély…
      „Harry lehajtotta a fejét, szaggatottan vette a levegőt, aztán ő is kibámult a feketén hullámzó tengerre. Rájöttem, hogy ez nem csak nekem fáj. – Mikor lefeküdtünk egymással, David egyértelműen dominánsan viselkedett, nekem pedig teljesen mindegy volt, melyik szerep az enyém. És nem azért, Lou, mert magamba akartam fogadni, hanem azért, mert egyáltalán nem érdekelt, mit tesz velem! Érted ezt? – Közelebb lépett, és megfogta mindkét kezem. Dühösen néztem fel rá, és a számat vonallá préseltem, nehogy megszólaljak, de Harry könyörgő pillantása lassan felőrölte az ellenállásomat.”---igazából lehet hogy csak én reagálom túl,de egy kissé kurvára dühös vagyok rájuk.Mert valahol a szívük legmélyén úgyis tudák hogy nem fog működni mással,de hagyták az egészet a francba és inkább kipróbálták.És ez most Lou-ra is vonatkozik.Jó,ilyen helyzetben megértem,de de akkor is…itt a példa,hogy mennyire kihatott és emiatt megint tönkre is mehetett volna megint a kpcsolatuk,ha nem beszélik meg….
      „– Mindennek, ami a múltban történt, hatása van a jelenre, Hazz… – mondtam, mire legördült egy kövér könnycsepp az arcán. Önkéntelenül odakaptam, a hüvelykujjammal álltam útját, és felnéztem a hatalmas, fekete pupillákba. – De ennek csak annyi, hogy megtanuljam, soha ne engedjelek más karjaiba!
      A megkönnyebbült sóhaj, ami elhagyta a száját, édesen cirógatta a homlokomat, én pedig olvadozni kezdtem.”---tudod,én ettől kivagyok…és nagyon örülök hogy megbeszélték mert anno régebben ezért ment tönkre a kapcsolatuk…
      „Olyan édes volt. Az arcán enyhe pír, a szemei hihetetlenül fényesek, és a szája, amit néha idegesen rágcsált a szünetekben, már teljesen felduzzadt. Mikor rájöttem, hogy pont úgy néz ki, mint mikor szexre éhes, már meg is rándult a farkam. – Miért nézel így, Lou? Komolyan haragszol? – kérdezte, és ismét félelem suhant át az arcán.”---vááááá Lou-nak még ilyen helyzetben is ezen jár az esze:P Egyetértek vele,eleget pofáztak,csinálják amit csinálni kell :P
      „– Nem, cica! Soha nem tudnék haragudni rád. Mindent én baltáztam el, és ha valakire haragszom, csakis magamra. David sem érdemli meg, hogy gyűlöljem, bár jelen pillanatban képtelen vagyok más érzelemre iránta, de igazából megértem. Az égvilágon senki nem tudna neked ellenállni… Pláne, hogy te kezdeményeztél. Mégis ki az, aki nemet mondana neked?! Nincs olyan élő ember a világon.”---hát rohadtul senki,az biztos.Főleg én nem :P
      „– Szeretlek, kicsi, mindig csak téged szerettelek, és bármi is történt Daviddel, az semmit nem jelentett nekem. Sajnálom az egészet, de nem tudom kitörölni a múltat. És tudod…– Itt tartott egy pillanatnyi szünetet, míg a szemembe nézett. – Ha ő nem lett volna, nem biztos, hogy meg tudom bocsájtani Rick-et. „---kicsi,jajj istenkém <3 Egyébként én bizonyos szempontból örülök hogy mindkettőjüknek volt botlása..mert így legalább nem egyoldalú és könnyebben meg tudnak bocsájtani a másiknak…

      Törlés
    2. „– Csak ígérd, meg, hogy ez semmin sem változtat... Hogy nem fogsz ettől kevésbé szeretni… – mondta, és a hangja elcsuklott egy ponton. Azt hittem, felordítok, és rávetem magam, hogy addig csókoljam, míg mindketten elfelejtjük az egészet, de tudtam, hogy ébredés után csak nyomasztóbb lenne ez az egész.”---Ez…too much…nem,erre nincsenek szavak,most zokogok…ez a szenvedély…
      „Harry lehajtotta a fejét, szaggatottan vette a levegőt, aztán ő is kibámult a feketén hullámzó tengerre. Rájöttem, hogy ez nem csak nekem fáj. – Mikor lefeküdtünk egymással, David egyértelműen dominánsan viselkedett, nekem pedig teljesen mindegy volt, melyik szerep az enyém. És nem azért, Lou, mert magamba akartam fogadni, hanem azért, mert egyáltalán nem érdekelt, mit tesz velem! Érted ezt? – Közelebb lépett, és megfogta mindkét kezem. Dühösen néztem fel rá, és a számat vonallá préseltem, nehogy megszólaljak, de Harry könyörgő pillantása lassan felőrölte az ellenállásomat.”---igazából lehet hogy csak én reagálom túl,de egy kissé kurvára dühös vagyok rájuk.Mert valahol a szívük legmélyén úgyis tudák hogy nem fog működni mással,de hagyták az egészet a francba és inkább kipróbálták.És ez most Lou-ra is vonatkozik.Jó,ilyen helyzetben megértem,de de akkor is…itt a példa,hogy mennyire kihatott és emiatt megint tönkre is mehetett volna megint a kpcsolatuk,ha nem beszélik meg….
      „– Mindennek, ami a múltban történt, hatása van a jelenre, Hazz… – mondtam, mire legördült egy kövér könnycsepp az arcán. Önkéntelenül odakaptam, a hüvelykujjammal álltam útját, és felnéztem a hatalmas, fekete pupillákba. – De ennek csak annyi, hogy megtanuljam, soha ne engedjelek más karjaiba!
      A megkönnyebbült sóhaj, ami elhagyta a száját, édesen cirógatta a homlokomat, én pedig olvadozni kezdtem.”---tudod,én ettől kivagyok…és nagyon örülök hogy megbeszélték mert anno régebben ezért ment tönkre a kapcsolatuk…
      „Olyan édes volt. Az arcán enyhe pír, a szemei hihetetlenül fényesek, és a szája, amit néha idegesen rágcsált a szünetekben, már teljesen felduzzadt. Mikor rájöttem, hogy pont úgy néz ki, mint mikor szexre éhes, már meg is rándult a farkam. – Miért nézel így, Lou? Komolyan haragszol? – kérdezte, és ismét félelem suhant át az arcán.”---vááááá Lou-nak még ilyen helyzetben is ezen jár az esze:P Egyetértek vele,eleget pofáztak,csinálják amit csinálni kell :P
      „– Nem, cica! Soha nem tudnék haragudni rád. Mindent én baltáztam el, és ha valakire haragszom, csakis magamra. David sem érdemli meg, hogy gyűlöljem, bár jelen pillanatban képtelen vagyok más érzelemre iránta, de igazából megértem. Az égvilágon senki nem tudna neked ellenállni… Pláne, hogy te kezdeményeztél. Mégis ki az, aki nemet mondana neked?! Nincs olyan élő ember a világon.”---hát rohadtul senki,az biztos.Főleg én nem :P
      „– Szeretlek, kicsi, mindig csak téged szerettelek, és bármi is történt Daviddel, az semmit nem jelentett nekem. Sajnálom az egészet, de nem tudom kitörölni a múltat. És tudod…– Itt tartott egy pillanatnyi szünetet, míg a szemembe nézett. – Ha ő nem lett volna, nem biztos, hogy meg tudom bocsájtani Rick-et. „---kicsi,jajj istenkém <3 Egyébként én bizonyos szempontból örülök hogy mindkettőjüknek volt botlása..mert így legalább nem egyoldalú és könnyebben meg tudnak bocsájtani a másiknak…

      Törlés
    3. Ezt rohadt jól kétszer küldte el....no comment a laptopom :/
      „A szavai lassan felolvasztották a szívem jégpáncélját. Teljesen igaza volt. A múlt sérelmein rágódni nem jó dolog, mert megmérgezik a jelent, a gyönyörű teljességet, ami bearanyozza a napjaimat. A szerelmet, amit Harrytől kapok, a feltétel nélküli szeretetet és bizalmat, amiben nap mint nap fürödhetek.”---imádom őket <333 ezt muszáj közölnöm szinte az összes kommentben :PLou a legszerencsésebb a világon. egyébként ha már Lou-nál és Ricknél tartunk…lehet hogy csak én vagyok így vele,de szerintem inkább David-ról volt szó és Lou-ról és Rickről nem is annyira,pedig az is ugyanolyan fontos lenne…nem mintha sokat akarnék olvasni róluk (mármint Lou és Rick kapcsolatáról) de szerintem ahhoz képest Harry kicsit túl könnyen lépett túl ezen,míg David és Harry sokkal nagyobb hangsúlyt kapott…
      „Felnyúltam, az egyik kezemmel átöleltem a nyakát, a másikkal beletúrtam a mai napig fétisként imádott hajba, és lehúztam a fejét.
      Mielőtt rátapadtam az ajkára, még egyszer a szemébe néztem, és ott volt minden, amire vágytam.”---na ….ez…bazdmeg.Hozzá kéne szoknom hogy az utolsó mondat az mindig üt…minden,amire vágyott…bőgök…már megint(vagy még mindig).Ez gyönyörű.
      Az egész rész gyönyörű volt.És örülök hogy kibékültek,mert ha most megint összevesztek volna,azt nem élném túl.Így is ez a történet amibe még kapaszkodok….bár most nehéz olvasni nekem,de szükségem van rá…
      Köszönöm hogy írod még a helyzet ellenére,hiszen írni nyilván sokkal nehezebb mint olvasni.. <3
      Várom a következőt és ölelek
      Emse <3
      A végére egy költői kérdés:KI NYOMOTT MÁR MEGINT LAPOZZUNKOT?!?!!

      Törlés
    4. Én is szeretném tudni, hogy a "lapozzunk tulajdonosa" most Zayn miatt morci, vagy csak egyszerűen nem szereti a sztorit, de akkor meg nem értem, miért olvassa... Mindegy, vannak ilyenek...


      Igen, igazad van, ez esetben Harry botlását tárgyaltuk ki, és Louis-é csak akkor kapott nagyobb hangsúlyt, mikor Harry meglátta őket együtt, meg mikor Louisnak ki volt szívva a nyaka...
      Nem lehet minden benne egy történetben, és lehet, hogy ti mást választanátok, de sajnos itt az van, amit én akarok ;) :DDD

      Rick történetében nem volt semmi, csak egy összegabalyodás volt, amivel Louis próbálta nyugtatni az idegeit. Hülyeség:)
      Ha megkérdezett volna, már akkor megmondom, hogy a bajaira csak harry a megoldás... de engem soha, senki nem kérdez meg.

      Na mindegy, ez van.

      Örülök, hogy jól vagy. Vigyázz magadra, és nagyon hálásan köszönöm a csodálatos kommentedet. <3<3

      Törlés
  10. Ez a részz ♥♥♥♥ Az érzelmek netovábja egyszer sírtam egyszer nevettem wáááá ♥ nagyon szeretem őket meghalok nélkülük és olyan jó hogy elolvasdhattam és habár Zaynre azóta is haragszok hogy kilépett a bandából de igen az ő döntése akkor is szeretem őket és szeretni is fogom "Amig csak világ a világ" :) haj alig várom a kövi részt vajon mi lessz benne óóó és a szörfözést is iszonyat várom mát nah meg egy kiadós ....... mikre nem gondolok ♥♥♥♥♥♥♥
    Nagyon szeretünk Becca ♥
    Puszi: Meli ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira aranyos vagy, te jó ég!! <3

      Én is várom a szörfözést, igazából már nagyon, de nagyon régen azt várom, csakhogy addig még meg kell hogy történjen pár dolog...
      Köszönöm, hogy itt vagy, és írsz nekem, meg azt is, hogy olvasod, és szereted az MTF-et.

      Puszillak, szép hetet neked. <3

      Törlés
  11. 3szorra fogok neki...tokre abban a hitben voltam mar 2szer h irtam:0 es mar el is felejtettem mit akartam de a lenyeg h gyonyoru lett ...szunetben felolvastam baratnomnek:') egyre csak jobb lesz ez a tortenet pedig tuti 10 resszel ezelott azt gondoltam nem lehet jobb*.*
    es kepzeld elkezdtem az SSt*-------* mutheten eldontottem h stokholmszindromas v ilyesmi torteneteket olvasok es a Love&Painnel kezdtem utana jott az SS es BASSZUS MAR NEM TUDOM ELDONTENI MELYIK SZTORI A KEDVENCEM DE MOST AZ VAGY NEM TUDOM DE TUTI AZ ELSO HELYEN ALL HIGY LEHET OLYAN GYONYORU VALAMI MINT AZ???? ezt is Larrynek koszonhetem:') azert mert leteznek mert szerelmesek es h ennyi kicseszett jo tortenetet ihletnek!!!!!!
    Olellek Little
    Ui remelem ezt a komit nem almodtam...mert aztan visszanezem es nem lesz itt:o

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha hiszed, ha nem, majdnem kitöröltem véletlenül. Akkor tényleg mondhattam volna, hogy csak álmodtad. :DD

      Tetszik az SS?? Én imádom, de valamiért az olvasóim nem szeretik. Úgyhogy minden hasonló kommentért nagyon hálás vagyok. nemsokára vége, csak pár rész van már belőle, és hiába szeretem, várom, hogy túl legyek rajta, mert alig olvassák:((

      örülök, hogy ez a rész is tetszett, és közben azt is láttam, hogy a következő is elnyerte a tetszésedet. Igen, te imádod a konfliktusokat (ezért szereted az SS-t is szerintem)...

      Igen, larrynek nagyon sok mindent köszönhetünk... mindannyian:))

      Imádlak.

      Törlés
  12. Sziiiiaaa Utálom magam ilyenkor nagyon!!! az időérzékem, hogy én mindig akkor tudok olvasni amikor valami torténik fasza most Zouis és a sziveeeem my Zouis heart is so happy szóval most rám fér egy fekete leves Jól van :D utálom magam!!!
    Az van, hogy igen :((( nem tudok mit MONDANI IGEN ZAYN! BASZOTTUL IGEN!!! DE NEM!!!
    Kell a zsepim ez nekem gyomros Ahj ahj nem számítottam erre Jó Tündi erős vagy!! remegek az gáz???
    Okkéé köszönöm, hogy ezt nem húzták tovább nem bírtam volna ha folytatják Mert faszom igaza van mindkettőnek én meg zokogok mert a rohadt élet :(
    Életeeeim :((( nee nem akarom ezt :(( A szivem a szivem!!!! egy darabja most kezd repedezni :(
    "– Louis, kérlek. Szeretném azt hinni, hogy a barátságunk túlélheti ezt! Veletek nőttem fel. Több közös emlékünk van, mint amennyire az egész életemből emlékszem…"-BECCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyilkos vagy ez nagyon fáj :( belehalok most tépem a hajam
    "– Harry tizenhat volt, mikor egymásba szerettetek, és te voltál neki az első pasi, akivel lefeküdt. Legalább kipróbált egy másikat, és azután is úgy gondolja, hogy te vagy a legjobb. Szerintem ez inkább elismerés. És nem kell attól félned, hogy ott motoszkál benne a gondolat, hogy mással milyen lehet… "-Oké engem megkövezhet bárki! De IMÁDOM őt!!!! Imádom, hogy ezt elmondta Louisnak!!! Imádom, hogy ezt leírtad!!
    Igen Zayn az aki reálisan látja a helyzetet!!!!-Im sorry Im zquad :( ♥
    Lou tudom, hogy fáj!!! Tudom ohh baszdmeg nekem is kitépitek minden egyes pillanattal a szivem....de EZ AZ IGAZSÁG tényeket közöl.igaz a múltban de tényk és ennek megkellett történnie hogy most itt legyetek!A játékot utáld ne a játékosokat :( Utálom ezt, mert nincs olyan ember aki ezt teszi, pedig én szeretném, de ne mindig megy, PEDIG MENNIE KELLENE MERT IGAZ
    Tomlinson!!! Hiába van igazad és hiába vagy dühös...Zayn a fájdalmas valóságot kozli veled....Ez csúnya volt!!

    "– Vagy maradjak? – kérdezte halkan, nekem pedig ismét összeszorult a szívem, hogy minden rezdülésemet megérzi és megérti egyből. "-EZ OLYAN SZINTEN NYÍR KI, HOGY LEÍRNI NEM TUDOM MIT ÉRZEK!!
    Harry édeseeem olyan aranyos!!! egy csoda egy angyal
    Lou te meg nem bírod ki, hogy ne szólj kozbe de awh ♥
    "– Ígérem, Hazz. Rég tudom, hogy nem tudlak nem szeretni, akármi történt, vagy történik az életünkben.".MOND MEG NEKEM MIÉRT VAGYOK Hülye állat? aki AIMH KIBASZOTT éVFORDULÓJAN kínozza magát még ezzel is??? Zárass be valahová, mert ez már kezelhetetlen és félek magamtól!!!OUCH!!! A SZERELEM FáJ, DE HOGY ENNYIRE SOHA NEM HITTEM!!! Főleg hogy másé nekem fájjon?? Ez nem normális!!!
    "Eleinte csak baráti vacsorák voltak, és kellemes társaság, akivel bármikor elmehettem Jazz koncertre, vagy bowlingozni, anélkül, hogy bárki is felkapta volna a fejét. Izgalmas volt a lehetőség, hogy egy olyan pasival járhatnék, akivel csinálhatok normális programokat, és akivel egyezik az ízlésünk."-Hányszor haltál bele ebbe, miközben írtad?? Mert mg én olvastam 3x szorult el a torkom és belefulladtam a saát levegőben amit nem tudtam másképen venni mivel beakadt és ott maradt!!Most akkor 5 percredepibe esek
    Louis zokogok én helyetted is!!!Erre nem voltam felkészülve...Csak valaki öljön meg, mert ez üt,tör,zúz belülről...
    "– És én kezdeményeztem a szexet is…Egyszerűen tudni akartam, mással is működik-e. Már a csóknál tudtam, hogy soha nem lesz olyan, mintha veled lennék, de bebeszéltem magamnak, hogy ennyivel is beérem. Jobban mondva, beláttam, hogy nincs más választásom, mert téged nem kaphatlak vissza, mással pedig soha nem lesz olyan jó, mint veled… "-ÉS SOHA SOHA SENKIVEL NEM LESZ OLYAN MINT LOUISSAL SOHA HARRY!! pRÓBáLKOZNI SZABAD DE NEM érdemes, mert 16 évesen csak úgy a sorsnak hála nem futsz össze egy emberrelúgy ahogy azt ti ketten tettétek, mert ennél szebb varázslatosabb és valódibb dolog nincs a Földön!Szeretleeek Harry mondtam már!!! Kurva nehéz ezt elmondani és bőgök

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "– Lou! Kérlek, szólalj meg! Amit elmondok, csak a múlt egy darabja, és nekem tudnom kell, hogy nincs már hatása a jelenünkre.
      – Mindennek, ami a múltban történt, hatása van a jelenre, Hazz… – mondtam, mire legördült egy kövér könnycsepp az arcán. Önkéntelenül odakaptam, a hüvelykujjammal álltam útját, és felnéztem a hatalmas, fekete pupillákba. – De ennek csak annyi, hogy megtanuljam, soha ne engedjelek más karjaiba!"-Esküszöm jobban fáj ez, mint bármi más ebben a pillanatban... Viszont a szivem melegséggel telt meg, mivel EZ AZT BIZONYÍTOTTA,, HOGY SOHA SENKI NEM LESZ OLYAN MINT ő!!!Kérvényezni fogom a Larryre ható gyógyszer kialakítását!
      "– Igen, mivel ő ébresztett rá, hogy nekem csak te kellesz! Ha még vegetálok egy ideig, lehet, hogy úgy is maradok, és nem jövök rá, hogy vissza kell szerezzelek. "-Nem létezik olyan hogy egy kibaszott mondattól vagyok ki és remegek itt,mint egy elmebeteg pszichopata és azt hajtogatom, hogy Miért vagyok itt a pokolban és miért szeretem azt ha elégek miért fáj az hogy szereti miért fáj az hogy érzem ahhhh ahhh SZERETI!! NAGYON!! ALWAYS!!!
      iGEN KI TUDNA ellenállni Harrynek főleg ha kínálkozik képen keresztül megerőszakolnám, de 2 perc mulva halott lennék, mert Lois kinyírna szoval nem próbálkozom még képpel sem, mert Louis mindent lát és félek, hogy ezt is elolvassa *szemek* Kurva anyját Ricknek is mennyire kivoltam én azoknál a részeknél! Jobb is Harry ha nem tudod a részleteket én sem akarom nem bírnám ki ezt is alig bírtam..
      "A szerelmet, amit Harrytől kapok, a feltétel nélküli szeretetet és bizalmat, amiben nap mint nap fürödhetek.
      Felnyúltam, az egyik kezemmel átöleltem a nyakát, a másikkal beletúrtam a mai napig fétisként imádott hajba, és lehúztam a fejét.
      Mielőtt rátapadtam az ajkára, még egyszer a szemébe néztem, és ott volt minden, amire vágytam."-Ez a mai nap a kínzásról szól??? Köszönöm szépen meghaltam ENNYI VOLTAM NEKEM K.O!!eLFOGYTAK A SZAVAIM BECCA ÚGYIS TUDOD...ALWAYS!!!
      bELEHALTAM minden szempontból az eleje, a közepe,a vége minden pillanata egy külön világ és érzelem! IMÁDLAK!!! Köszönöm a csodás élmént CSAK Köszönök mindent!!!! Bocsiii túlságosan érzelmes vagyok ma amin nem csodálkozom too much for me this day is too muh for me!!
      ♥♥♥♥

      Törlés
    2. Tudod, Nyuszifül, az az igazság, hogy ezt a sztorit azért írom, hogy elégtételt vegyek rajtad a MINDENNAPS kínzásért, amit rajtam alkalmazol.... ahányszor te kicsinálsz, azért ez nagyon szolid kis bosszú, és tudod, hogy igazam van.... ugye?!?!

      Ebbe a részbe én is belehaltam, ez remek meglátás volt részedről. Ismersz, tudod, hogy harry a szívem csücske örökre, és hogy pont az ő félrelépését írtam meg, az egy magam ellen irányuló merénylet volt, de nem akarom, hogy felbillenjen a blog egyensúlya, és szeretnék valamennyire hiteles is maradni, ami alapból lehetetlen, de azért törekedhetek rá, hogy életszerű legyen. Valamint azt sem bírtam volna ki, ha Louis szennyesét kell kiteregetni, és Harry szíve szakad szét... mindkét dolog bennem motoszkált, és David, akivel azóta is szeretnék személyesen találkozni, pusztán azért, hogy a fogaimmal téphessem szét az artériát a nyakán... ez olyan nagy kérés??? :DDD

      A mai, "nyugi van, csak bealudtam a kádban" beszólásod olyan szállóige lesz, mint a sz@rt is ....mert azóta is ez jár a fejemben, és szakadok a röhögéstől...:))

      Imdálak, remélem már alszol, és kihevered a terror házát, ami alatt természetesen az interjút értem, és nem a múzeumot. Végy mély lélegzetet, mint Louis, és lépj tovább! hamarosan vége lesz!! ;)

      Imádlak, holnap, vagyis ma beszélünk. Pusziii

      Törlés