2015. szeptember 28., hétfő

CXXVI. Fejezet

Sziasztok!

Meghoztam az új részt.
szeretnélek megkérni benneteket, hogy írjatok két sort, ha olvassátok még, és tetszik. Vagy akkor, ha nem. Hogy miért nem...

Szép hetet. Becca







- Hogy képzeltétek ezt? – kérdeztem Brandontól, aki felügyelte az előkészületeket.
- Hát úgy, hogy este a medencénél csókolóztok, és egy szemfüles fotós lekap benneteket… - mondta, nem túl meggyőző hangon.
- Szóval én csak álljak a vízben, a nyelvemet tartsam egy vadidegen nő szájában, míg valaki a bokorból integet, hogy abbahagyhatom? – álltam fel hirtelen, mert a gondolattól is hidegrázást kaptam.
- Hát… nagyjából igen – bólintott félénken B. , amitől kinyílt a bicska a zsebemben.
- Nem, ezt nem veszi be a gyomrom. Harryé meg pláne! – ráztam meg a fejem.
- Hazz már rábólintott – szólalt meg a belépő Higgins, és közém és Brandon közé lépett. Nem volt magasabb nálam, mégis tekintélyt parancsoló volt a fellépése. – Lou, ennél egyszerűbben nem tudjuk megoldani. Kell valami hír, amivel bekerülünk a lapokba.
- Az nem elég, hogy több éves kapcsolat után szakítunk Eleanorral? – kérdeztem, mert képtelen voltam megérteni, miért van erre szükség.
- Nem. Az csak az első hullám. Mivel a te nevedet Harry ismertségével egy magasságba szeretnénk emelni, ki kell használni a lehetőségeket.
Unottan szusszantam egyet, mert ezt a lemezt már kívülről fújom, de tényleg.
- És Harry egyszerűen csak rábólintott? – kérdeztem, mert nem tudtunk egyeztetni, olyan hirtelen támadtak le a tervükkel.
- Azt mondta, ha ennyivel megússzátok a hercehurcát, akkor legyen.
Szinte hallottam a mondatot Hazz mély, karcos hangján, és el tudtam képzelni, hogy tényleg ezt mondta. Csak túl kell esni rajta. Ezt szokta mondogatni.
- Jól van, legyen. Csak ne tartson órákig. És mondjátok meg a csajnak, hogy fékezze magát, mert nem lesz szex!
- Rendben, mindent megbeszélünk vele, és úgy csinálod, ahogy akarod, csak kérlek, ne úgy nézzen ki, mintha egy krokodillal kellene ölelkezned. Próbáld élethűen csinálni.
Éreztem, hogy a szám gúnyos grimaszba torzul, mert azon kívül, hogy sértő volt a hangsúly, annyira abszurd volt az egész szituáció, hogy legszívesebben visszakérdeztem volna: Te szívesen smárolnál egy gorillával? Mert nekem ez ugyanolyan…
De inkább befogtam a számat, és bólintottam. Már nem az a lázadó kamasz vagyok, aki mindenért megharcol. Megtanultam, hogy az élet kompromisszumok sokasága, és csak úgy élhetsz kényelmesebben, ha megtanulod, hogy kérj ellenszolgáltatást.
- Rendben, élethű lesz, sőt, izgató, de holnaptól négy napra elhúzunk Harryvel.
- Mi??- kérdezett vissza Higgins, aki épp megkönnyebbült sóhajjal akart elfordulni tőlem.
- Ma ledugom a nyelvem a kiscsaj torkán, te holnaptól azt csinálsz a képekkel, amit akarsz, de nem fogom végigasszisztálni az újabb cirkuszt. Eltűnünk pár napra. A következő koncertig ne keressetek!
Nem vártam meg a válaszát, mert már jól tudom, mikor vagyok olyan pozícióban, hogy ne kelljen könyörögnöm. Ez most határozottan az volt.

A gyomrom görcsben állt, és képtelen voltam lehiggadni. Már csak percek választottak el a kínos szituációtól.
- Nyugi, kicsi! – súgta halkan Harry, és magához húzott, hogy átöleljen.
- Mégis mi a francot csináljak? Mutatkozzak be, aztán dobjam le a köntöst, és húzzam be a vízbe? Essek neki, és ráadásul úgy, hogy avatatlan szemnek úgy tűnjön, mintha tényleg közöm lenne hozzá?
- Igen, valami ilyesmi, de azért csinálhatod kicsit ésszerűbben is.
A szavaira kipattantak a szemeim, és eltoltam magamtól. – Ne kapd fel a vizet! – figyelmeztetett Harry. Eleanorral könnyű dolgod volt, hisz ismerted jól… Talán túl jól! – kacsintott rám. – De nekem vannak tapasztalataim az álbarátnők terén. Szóval én beszélgetni szoktam velük. Általában annak is örülnek, ha emberszámba veszed őket, és neked is könnyebb, ha picit megismered őket. Egy félórányi beszélgetés után sokkal könnyebb átölelni valakit, mint egy vadidegent. Mikor pedig már benne vagy a szituációban, akkor próbálj úgy gondolni rá, mint egy szerepre. Mintha hollywoodi sztár lennél, és ez lenne a feladatod. Tulajdonképpen ez áll legközelebb az igazsághoz.
Néztem az arcát, és láttam, hogy tényleg segíteni szeretne. Nem mertem elárulni, hogy csak rontott a helyzeten. Én egyáltalán nem akarom megismerni a lányt, és ha beszélgetnék vele, csak még jobban zavarban lennék, mikor odakerül a sor. Neki könnyű, hisz minden nő a lábai előtt hever, de rólam süt, hogy meleg vagyok. Mindegy. Csak éljem túl valahogy.
Még egy suta puszit nyomtam Harry szájára, aztán egy nagy sóhajjal elindultam a lift felé. Már majdnem oda is értem, mikor az erős karok átfogtak hátulról.
- Csak ne parázz rá. Hamar végzel, és hajnalban már úton leszünk Jamaicába. Négy napig senki és semmi nem fog megzavarni. Erre gondolj, és arra, mit fogsz velem csinálni.
- Persze! Ez remek ötlet. Mert akkor a farkam is állni fog, és a csaj még rá akar kéredzkedni – állapítottam meg durcásan, mert a feszültség nem csillapodott.
- Igazad van! És akkor kénytelen leszek megölni! – nevetett a tarkómba Hazz, míg egy forró csókot lehelt a bőrömre. – Na menj! Hamarabb túl leszel rajta, mint hinnéd! – paskolta meg a seggemet, és visszaindult a szobánkba. – Lemegyek Prestonékkal a törökfürdőbe.
- Oké – nyögtem ki, de már a beszéd is nehezemre esett, annyira kiszáradt a torkom.
Mikor leértem a medencéhez, alig páran lézengtek a kertben. Körülnéztem, és azonnal kiszúrtam a három lányt, akik nevetgélve beszélgettek a nyugágyakon fekve. Tudtam, hogy a középső az enyém, de a másik kettő nem tud semmiről. Így hitelesebb a dolog. Épp lepakoltam egy asztalra, mikor megérkezett Calvin és Oli. Őket küldték erősítésnek, hogy ne érezzem magam annyira nyomorultul. Senki nem sejti, milyen nehéz dolog ez. A két balfék, akiket ugyan gyerekkorom óta ismerek, de tudom jól, hogy most csak kihasználják a népszerűségemet, és kapva kapnak az alkalmon, hogy ingyen utazgathassanak, meg azzal csajozhassanak, hogy az én barátaim. Nem vagyok oda a társaságukért, de még mindig jobb, mintha vadidegenekkel kellene eltöltenem az időt.
- Na mizu, cimbi? – kérdezte Cal, mire mosolyt erőltettem az arcomra, és feléjük fordultam.
- Semmi. Hulla vagyok. Csak igyunk pár sört, és lazuljunk. Muszáj kikapcsolódnom egy kicsit.
- Oké – mondta Oli, és intett a medence partján álldogáló pincérnek, aki azonnal felénk indult.
- Három sört kérek, és a hölgyeknek, amit fogyasztanak! – mondtam, mikor készségesen elővette a kis pötyögtetőjét, amin felvette a rendelést.
Calvin halkan füttyentett egyet.
- Óóóó…. csak lazuljunk, röhögött fel, mikor magunkra maradtunk. Kinézted a kis bulákat? – kérdezte, és ő is megnézte a felhozatalt.
- Gondoltam, társaságban kellemesebben telik az idő, és tudom, hogy nektek állandóan áll a farkatok! – öklöztem bele a karjába, mire ismét felkacagott, és rám kacsintott.
- És Harry? Ő mit szól ehhez?
- Ebben semmi nincs, amiért Harry haragudna. Ráadásul elég nyitott kapcsolatban élünk! – hazudtam, mert kellett valami elfogadható magyarázat arra, amit tenni készülök.
- De kafa! Azzal kúrsz, akivel akarsz? – kérdezte Oli, és kerekre tágultak a szemei.
- Nem egészen, de egy kis flört és szórakozás még belefér.
- És csajokkal is kavartok? – jött a felettébb jogos kérdés.
- Persze! – vágtam rá azonnal. – Szerinted Eleanor nem volt eléggé nőies?
- Na, ne már! Azt hittem, az csak kamu volt… - hajolt közelebb Oli, nehogy mások is meghallják, amiről beszélünk.
- Inkább úgy fogalmaznék, hogy barátság extrákkal… - válaszoltam, és rákacsintottam.
- Basszus, ez nem semmi! – emelte koccintásra az időközben megérkezett poharát Cal, mire mi is követtük, aztán a lányokra néztünk, akik ideges kacagással reagáltak és ők is a magasba tartották a koktélokat, amiket épp akkor kaptak kézhez.
Vártam egy kicsit, de nem csillapodott az idegességem. Kelletlenül nyúltam a köntösöm zsebébe, és előhalásztam egy jointot.
- Ne bazz! Fű is van? - kérdezte felcsillanó szemmel Calvin, mire vigyorogva bólintottam, bár kivételesen semmi kedvem nem volt még betépni sem. Hármasban szívtuk, és épp a második slukknál tartottam, mikor egy apró kéz csúszott a vállamra, és végigsimított a nyakamig.
- Helló, fiúk! Köszönjük az italokat. Nagyon kedves volt tőletek. Esetleg mi is szippanthatnánk belőle? – kérdezte a kellemesen búgó női hang.
A két szoknyapecér már kidülledt szemekkel nézte a csinos lányokat, én pedig egy pillanatra lehunytam a szemem, aztán műmosollyal fordultam meg a székemen.
- Hát hogyne?! Parancsoljatok! – nyújtottam feléjük a jointot, amit szakavatott mozdulattal adtak kézről-kézre, és mindhárman jó nagyot slukkoltak belőle.
Innentől tényleg oldottabb lett a hangulat, és egy negyedórával, meg egy újabb kör piával később már nem éreztem a kősziklát a gyomromban.
Mire a harmadik italt is legurítottuk, már hangosan nevetgéltünk, és valóban jobb volt, hogy nem kettesben kellett lennem a lánnyal.
- Nem megyünk a vízbe? – kérdezte nyivákolva a kis szöszi, akire Oli mozdult rá azonnal.
- Dehogynem! Ilyenkor a legjobb.
Mindannyian felálltunk, és a lépcső felé indultunk. A víz alatt halvány derengéssel apró lámpák világítottak, amik sejtelmes fénybe vonták a felszínt.
A lányok bedobták magukat, és jól érezhetően felosztottak maguk között. A kis barna göndör, akit képen is láttam már délután, egyenesen felém tartott, a másik kettő pedig a maradékon osztozott. Mikor a víz alatt hozzám ért, aztán felbukkant előttem, visszatartottam a lélegzetem.
- Helló, Louis! – mondta, és a kelleténél közelebb hajolt.
- Szia...?!
- Abby – mosolyodott el.
- Nagyon szép neved van – próbáltam kedves lenni.
- Köszönöm. A tiéd is nagyon szép – válaszolta, és mellém támaszkodott a medence szélénél.
- És mivel foglalkozol? – kérdeztem.
- Modellkedem, de nem nagynevű magazinokban. Sajnos… - mondta, és elnézett mellettem. Gyanítottam, hogy a fotóst keresi a szemével, és mikor megtalálta, egy kicsit arrébb helyezkedett, hogy jobb szögben látsszunk majd a képeken. – Néha kisebb szerepeket is elvállalok, de még várni kell az áttörésre.
- Értem – mondtam szárazon, mert ebben a pillanatban rájöttem, mekkora lehetőség ez neki. Milliók fogják emlegetni a nevét, és talán (persze szerintem ez kizárt), valaki felfigyel rá, és kap valami nagyobb szerepet annál, minthogy pincérnő legyen egy kocsmában, ahol csak statisztálnia kell. Amit pedig ezért az estéért kap, abból egy évig is eléldegélhet, nem is akárhogyan. A mi köreinkben más számrendszerben számolnak.
Abby közelebb helyezkedett, én pedig sután átkaroltam a vállát. Átnéztem fölötte, és láttam Calvin hitetlenkedő pillantását, hogy én máris ott tartok. Bassza meg, mégis csak én vagyok Louis Tomlinson, a világhírű énekes, akinek a lábai előtt hevernek a nők! – próbáltam tudatosítani magamban, majd közelebb húztam a könnyű testet, és magam elé fordítottam. Készségesen hagyta, és miközben semmiségekről társalogtunk, egyre többször ért hozzám, hogy a többieknek is hihető legyen a dolog. Mikor úgy éreztem, már egy örökkévalóság is eltelt, és semmire nem vágytam, csak hogy visszajussak a szobánkba, és Harry karjaiba vessem magam, a lány erőteljesen megszorította a kezem, ezzel jelezve, hogy szerinte itt az idő. Nagyot sóhajtottam, átkaroltam a derekát, aztán a szájára tapadtam, bár kicsit magasabb  volt nálam. Berogyasztotta a térdeit, és engedelmesen hagyta, hogy csókoljam, anélkül, hogy viszonozta volna. Mikor átfordítottam a fejét, hogy a másik oldalról is csinálhassanak pár képet, kinyitotta a száját, és már frászt kaptam, hogy komolyabb smacira készül, de profi volt, és a nyelve egyáltalán nem került elő. Legalább egy percig csináltuk, és mikor elhúzódtam, elégedetten rám kacsintott, aztán hozzám bújt, mintha tényleg vonzódnánk egymáshoz. A többiek füttyögtek, és a lányok halkan nyihogva röhögtek, de mi nem foglalkoztunk velük, mintha csak egymásra figyelnénk. Ettől a srácok is felbátorodtak, és bepróbálkoztak a lányoknál, de Oli csúnyán felsült. Kikiabáltam a medencéből, és rendeltem egy újabb kört, majd még egyet, amitől kellemesen ellazultam, és az est további részét tulajdonképpen még élveztem is. Mázsás súlytól szabadultam meg, hogy túl voltunk a csókjeleneten, és bár Abby még párszor megszorított, amitől én a szájára tapadtam, de ezek már csak felszínes puszik voltak, pusztán az összhatás kedvéért.
Jókat nevettünk, és kicsit be is rúgtunk, jobban mondva a lányok eléggé, így már könnyebb volt őket ágyba cipelni, ami Calvin fejszerkezetével amúgy nem lenne egyszerű. De a kis ribancok azt hiszik, ha én kőgazdag vagyok, akkor a haverjaimnak is csurran-cseppen valami. Mind elképzeli, hogy bekerül a belső körbe, és esetleg leesik neki valami csont, vagy melót kap általunk, vagy – és ez a kedvencem -, találkozik majd Harry Stylesszal, aki első látásra beleszeret, és nemsokára meg is kéri a kezét.
Nem tudom, mit szólnának hozzá, ha tudnák, hogy Harry már jegyben jár… és hogy pont velem.

Nagyon megkönnyebbültem, mikor először az egyik párocska tűnt el, majd nem sokra rá a másik is, és mi kettesben maradtunk Abbyvel.
- Szerintem mi is mehetünk – mondta halkan, a nyakamba fúrva az arcát, amitől enyhén libabőrös lettem.
- Oké! – egyeztem bele azonnal, és a köntösömért nyúltam. A liftig még összeölelkezve mentünk, majd elkísértem egészen az ajtajáig, és csak ott köszöntem meg a remek estét.
- Gondolom, hiába invitálnálak be egy italra… - kérdezte, de annyira aranyos és kedves volt, hogy nem is tudtam haragudni rá.
- Sajnos… én…
- Ne, kérlek, ne szabadkozz! Tudtam, mire szerződöm, csak gondoltam, hátha lenne kedved… - Komolyan azt hiszi, hogy hetero vagyok? Ejha, akkor tényleg jól játszottam a szerepemet.
- Köszönöm a kedves meghívást, de nagyon kiütött az ital meg a fű. Enyhe hányingerem van.
- Rendben. Köszönöm a csodás estét – mondta, és egy puszit nyomott az arcomra. Én is viszonoztam, és nem is esett nehezemre. A szomszéd szobából éles sikkantások, és öblös férfinevetés szűrődött ki, mire a lány arcán enyhe csalódottságot láttam. Nem adtam esélyt, hogy még egyszer bepróbálkozzon, egyszerűen sarkon fordultam, és a hátsólépcső felé siettem, hogy feltűnés nélkül megmásszam azt a pár emeletet, ami elválasztott Harrytől.
Mikor beléptem a szobánkba, üresen találtam. Csalódottan dobtam le magam a kanapéra, és előhalásztam egy újabb jointot. Ezek szerint ez tényleg csak nekem tűnt akkora feladatnak, és csak én izgultam miatta. Hazz egyetlen üzenetet sem küldött egész este, és még éjfélkor se jött fel.
Kivettem egy sört a hűtőből, aztán egy kis tanakodás után egy vodkát is, és kimasíroztam a teraszra. Harry utálja, ha bagószag van a szobában, ezért kint szívtam el, és közben eliszogattam magamban. Nézegettem a Twittert, meg az IG-t, de semmi érdekeset nem találtam. A kedvem – a füves cigi ellenére –, nem sokat javult, és egykor már kifejezetten ideges voltam. Megálltam, és nem írtam Harrynek, de így, minden perccel csak dühösebb lettem, és mikor meghallottam a folyosón, hogy nevetgélve szállnak ki a liftből, és hangosan hahotázva közelednek a szobák felé, a gyomrom összeugrott, és a kezeim ökölbe szorultak.
Mikor belépett az ajtón, már lilult a fejem, mert előtte még vagy öt percig sztorizott, amin a többiek nagyon jól szórakoztak. Úgy viselkedett, mintha semmi említésre méltó sem történt volna ezen az estén. Teljesen kiakadtam, mennyire részvétlen velem szemben.
Belépett, és mikor meglátott, az arcára fagyott a mosoly.
- Mi történt? – kérdezte elkomolyodva.
- Semmi! – mondtam, és imbolyogva bár, de elsétáltam mellette a bárszekrényig, hogy magamhoz vegyek egy újabb adag piát.
- Te részeg vagy? – kérdezte.
- Ahhoz nem eléggé, hogy ne jöjjek rá, mekkora rohadék vagy… - mondtam, és faképnél hagytam a szobában.



.

34 megjegyzés:

  1. Először is..wááah első komi❤
    Másodszorra: szerintem tök jól ment az egész terv de..nem tetszik hogy Lou füvezett..na mindegy is de a vége..az nagyon/fáj ahogy gonolom Harry-nek , de neki sokkal jobban🌈
    " Mi történt? – kérdezte elkomolyodva.
    - Semmi! – mondtam, és imbolyogva bár, de elsétáltam mellette a bárszekrényig, hogy magamhoz vegyek egy újabb adag piát.
    - Te részeg vagy? – kérdezte.
    - Ahhoz nem eléggé, hogy ne jöjjek rá, mekkora rohadék vagy… - mondtam, és faképnél hagytam a szobában. "
    OMÁJGÁD LOUIS WILLIAM TOMLINSON!!!!!AZ ITAL BESZÉL BELŐLED URISTEN!!! +a fű ugyebar...
    Em hiszem el hogy lehet ekkora seggfej (ő a kedvencem de ez már sok volt )(de ugyanugy imadom :3)
    Najo ez azert rohadt nagy bunkosag volt
    Alig varom a kovi reszt❤
    Btw enyhe szivroham.. Imádlak❤
    XX tündérke❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mikor valaki magában gyárt teóriákat, és beleéli magát, olyankor fennáll a veszélye, hogy furcsán reagál a másik viselkedésére. Erre van egy kedvenc viccem, nem tudom ismered-e.
      Nyuszika takarít, és kiderül, hogy elromlott a porszívója. Eszébe jut a barátja...
      - Átmegyek a medvéhez, és kölcsönkérem az övét!
      Ugrándozva indul el az erdei ösvényen, és vidáman dalolászik.
      Mikor a kidőlt tölgyhöz ér eszébe jut valami:
      - Mikor a mézből kértem tőle, olyan furcsa arcot vágott. Szerintem a maci irigy. Lehet, hogy nem is adja oda a porszívóját...
      Lassan lépdel tovább, és a vakondtúrásnál ismét megtorpan.
      - Sőt, el is mesélte, hogy utálja, ha mások használják a cuccait. Biztos, hogy nem adja kölcsön a porszívóját!
      De azért kedvetlenül tovább megy, és egész úton ezen gondolkozik. MIkor odaér, hangosan és dühösen bekopog. A medve mosolyogva nyitja ki az ajtót, mire a nyuszika:
      - Tudod mit, medve?! Baszd meg a porszívódat!!!!

      Nos, ilyenek vagyunk mi, emberek ;)

      Puszillak

      Törlés
  2. Úhg, minden ment mint a karikacsapás...erre tessék. Szegény Harry, hogy Louis így ráförmedt, és szegény Louis, hogy azt hiszi, hogy Harrynek nem elég fontos. Remélem nem fognak nagyon összeveszni.
    Még csak Hétfő van, de én már a következő Hétfőt várom....soha nem gondoltam volna, hogy egyszer emiatt fogom kedvelni a hét első napját :D
    Ja, és eszedbe ne jusson abbahagyni a történetet, mert az felérne egy Apokalipszissel.
    Neked is szép hetet :)
    ~A

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hétfőt hivatalosan be kellene tiltani!!! Azért szoktam aznapra hozni a részt, hogy legyen mivel túlélni. És ezek szerint nem is teszem rosszul
      Nagyon aranyos vagy, és örülök, hogy szereted a történetet.

      Puszillak, vigyázz magadra.

      Törlés
  3. Szia! :) ❤
    Na végre hazaértem és kommentelhetek.:) Már suliban elolvastam a részt... asszem fizikán(:D), de mire a végére értem, már kicsengettek és az épület másik részére kellett vándorolnunk, ahol tudni illik nincs wifi.:s Sajnos.
    De mindegy is, most itt vagyok és úristen...
    Olyan fura volt visszatérni ehhez a medencés sztorihoz... Akkor még annyira elhittem, hogy Louis igenis saját szándékából, esetleg ittas állapotban tette, amit tett, de én totál a te véleményeden, azaz elképzeléseden vagyok. Mert gondolom, szerinted is vaalhogy így történhetett...
    Nyakam merem tenni arra a bizonyos tőkére, hogy a faszkalapok keze volt ebben is. De mindegy, imádtam, mert annyira jó tudod kivitelezni, mint mindig.
    És Istenkém... ne legyen veszekedés :O pls no no noooooo!
    El sem tudod képzelni mennyire várom a folytatást, és ne hagyd abba egy ilyen befejezéssel. kéééérlek! ❤
    Csodálód,
    Brigi
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha lenne egy kérdőív, hogy ki, mikor olvassa, szerintem a fele legalább iskolaidőre esne, elég vegyes összetételben, de a fura, hogy általában nem infón...:))

      Azt soha nem hittem, hogy Louis saját szándékából tette ezt, mert azon kívül, hogy a barna, göndör fürtök bejönnek neki, szerintem a csaj nem az esete ;)
      Főleg a hivatalos szakítás előtti héten?! Ez már több, mint furcsa...és utána kezdődött a clubbing időszak, amit gyűlöltem, mára kiderült, hogy nem véletlenül...már csak azt várom, hogy a mostani rémálomnak vége legyen. Fogytán a lelkierőm...

      Még van pár részem, nyugalom;)
      Puszi <3

      Törlés
  4. URAMATYAM AZ UTOLSO MONDATA LOUISNAK FUCK YEAHHHHH EZAZ

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Idoben vagyok...a multreszhez pont akkor irtam mikor te az utolso komira valaszoltal....mindig lemaradok:( de ott van;) viszont most nem halogatom
      volt 5% a telomon es ezt olvastam a suliban es AHHHHW NAGYON SZERETEM A PROBLEMAKAT tudom h mar mondtam:') AKKOR IS OMG OLYAN AAAAAAA*0* a lenyeg: SZERETTEM❤ btw ez a legjobb ahogy leirhattad ezt a jelenetet:') es meg benne lesz Tamara/Brianna/Xander????? Mamiiii hat felek:/ :D
      Nem is huzom tovabb az idot ha szeretned olvasd el az elozohoz irt komim nem akarom h csalodj mert nem irok es szeretek irni neked:)
      Olellek❤
      Little

      Törlés
    2. EN JOBBAN VIGYAZNEK LOUISRA! -R

      Törlés
    3. Igen, te vagy a konfliktusfüggő olvasóm. Amúgy én sem szeretem, ha semmi sem történik egy könyvben. Mert az élet sem olyan. Lehet valami romantikus, de akkor is szeretem, ha életszerű.
      Hogy benne lesz-e Tamara, Barina, meg Szandi, azt nem tudom. Minden attól függ, mit hoz a jövő... egyelőre képtelen vagyok áprilisnál tovább írni, ez biztos... ha addig nem rendeződik a helyzet, amíg odaérek, akkor sajnos szünetre megyünk, vagy bezárunk:((

      Puszillak. legyen szép a heted

      Törlés
  5. Hűha szegény Lou!!!
    Remélem nem vesznek nagyon össze Harryvel!!! Nagyon jó lett :) Siess a kövivel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azóta már túl vagyunk a kövin, csak én elutaztam, így elmaradtam a válaszokkal. Remélem elnyeri tetszésedet a folytatás ;)

      Puszi <3

      Törlés
  6. Folytatást! Folytatást! Folytatást! *Zsani őrült kántálásba kezd*
    És igen, még mindig itt vagyok, olvasok hűségesen ;) 😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádlak!! Olyan jó látni, hogy még itt vagy. Kinn a kövi, remélem, tetszik <3

      Törlés
  7. Még mindíg olvasom! :D
    Folytatást! :)

    VálaszTörlés
  8. Jesszus, hát... megint pityeregtem picit, mert annyira megható, amikor ilyen komoly dolgokról beszélgetnek! Most Zouisra meg Larryre is gondolok:) Nagyon átélem mindig, és megöl...
    Az nagyon-nagyon tetszett, hogy Olit és Calvint így osztottad, sokat nevettem haha :D Merem remélni, hogy Tommo tényleg ilyen véleménnyel van róluk, de jobb lenne, ha végre leakadnának róla, mert feltudnám rúgni mindkettőt...
    A vége meg... hát nagyon izgulok, hogy mi lesz ebből, de megszakad a szívem, ha összevesznek megint! :( Annyira beleélem magam Lou és Harry karakterébe is, végem van egész egyszerűen!
    Imádtam, nagyon várom a következő részt, fantasztikus vagy Becca!! Csak így tovább, abba ne merd hagyni!

    Sok puszi :)
    xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is remélem, hogy ezek a gyökerek nem a szívbéli jóbarátai, de ahogy őt ismerem, ez kizárt. (Tudom, nem ismerem, de akkor is van véleményem a dologról, és róla is :P ;))
      Azóta túl vagyunk a kövin, és remélem a folytatást is szereted.
      Nekem is megszakadna a szívem,... jelen helyzetben képtelen vagyok komoly veszekedést írni. Ha most kellene megírnom az MTF közepén lévő húsz részt, valszeg be is zárnám a blogot, és seppukut csinálnék

      Még nem hagyom abba, de eljöhet az a nap, mikor muszáj lesz...

      Puszillak

      Törlés
  9. Szia.

    Fú, most ez nálam függővég, és én azt nagyon nem szeretem. Gonoszság itt abbahagyni.
    Louról tényleg messziről is síkit, hogy meleg és most átment hülye picsába. Feleslegesen szítja a feszültséget. Én értem, hogy nincs ehhez hozzászokva és túlságosan elkényelmesedett E. mellett, de ez most mire volt jó?
    Tényleg azt várta, hogy Harry majd a körmét rágva és haját tépve várja, hogy visszaérjen? Én is elmentem volna, hogy ne a szobában görcsöljek. És Lou sem érezte magát szarul lent, úgyhogy ne hisztizzen.
    Úgy érzem a végén még az is baj lesz, hogy Harry ilyen simán belement a medencés történetbe.

    Nem merek találgatni, mert mindig máshogy folytatod, mint az én tippem.
    Hozd a kövi részt, mert én rágom le a körmöm Harry helyett.

    K

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne haragudj, de én imádom a függővégeket:))

      Én megértem Louist is, teljes mértékben. Ez kicsit nőies hozzáállás, mert általában a lányok szoktak nemlétező problémákból elefántot csinálni... de ettől függetlenül, az ő szemszögéből nézve a dolgot, én is lehet, hogy így reagáltam volna...

      Már kint is van a folytatás, remélem tetszeni fog. ;)

      Puszillak, és köszi a komit! <3

      Törlés
  10. Szia.
    Itt egy új olvasóóóó!! *-*
    Hát én már régóta olvasom a történetet, de csak most ertem el a friss fejezethez.
    Így hát most kommentelek ;)
    Imádom. Imádom. Imádom. Imádom. *o*
    Egyszerűen adghgsdgvbyfsd *o* *-*
    Hogy lehet ennyire....*nemlehetszavakkalkifejezni*.?
    Fooolytatááááást!!

    Puszi xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát szia!!! :))
      Az új olvasók mindig megdobbantják a szívemet. Annyira örülök, ha valaki átrágja magát ennyi részen, és ráadásul nyilván nagyobb dózisokban, mint aki hetente egy részt olvas, és akkor is szereti.
      Azért lehet rá szavakat, találni, de te elfogult vagy, mert valamiért hozzád nagyon közel áll a sztori. És én ennek annyira örülök!! :) <3

      Visszavárlak, és köszönöm, hogy írtál!! Puszi

      Törlés
  11. Szióka!
    Hát hol is kezdjem........először is nagyon kibuktam, hogy Lou-nak el kellett játszania ezt az egészet, de olvasás közben rájötem, hogy a szerelmükért meg kell tenni mindent....másodszor azon is eléggé kibuktam, hogy Harry ilyen lazán fogadta, de végül arra is rájöttem, hogy ha akar se tudna ez ellen tenni és ha hisztizik még rosszabb lesz....harmadszor pedig MI A PICSÁT HISZTIZIK LOU /elnézést a trágár kifejezésért/ Harry-nek lenne oka hisztit csapni mert Louis ahelyett hogy leszarja a csókot meg ilyenek, még jól le is részegedett és még ő féltékenykedik....hát jó Louis William Tomlinson, kedves vagy, vicces, szívdöglesztő,romantikus,jóképű, na de ha átváltasz hisztis ribibe nem leszünk jóban......
    Egyébként jól sikeredett a rész a veszekedést leszámítva :)
    Ezer csók és ölelés♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bár én SOHA nem fogok egyetérteni az egész PR munkával, és azzal, amilyen imidzset építettek köréjük, mert szentül hiszem, hogy ha hagyják őket olyan természetesnek, mint amilyenek az elején voltak, azzal is ugyanezt a sikert érhették volna el, vagy még ennél is nagyobb magasságokba emelkedhettek volna, és elítélem a médiacirkuszt, és azt, amit az emberekkel tesz... de valóban, ebben a világban, ebben az üzletágban mindent meg kell tenniük, amit kérnek tőlük. Xsak remélem, hogy ami most folyik az már a szabadságharc része, és hogy a szerződésük lejárta után, okosan választanak, ha van még közös jövőjük...

      Néha kell a veszekedés, különben nincs miről írni :)

      Pusziullak

      Törlés
  12. De nemnemnem ez nem lehet.
    Annyira tudtam, hogy lesz valami gebasz a vegen.
    Miert hisztizik a kis draga.
    Harry miert nem hagyott semmit a kis draganak.
    Ajh hat ez igy nagyon nem lesz jo.
    (Szornyen sajnalom hogy eddig csak ritkan kommenteltem es akkor is mas profillal vagy nevtelenul, de most megfogadtam, mindig irok minimum par mondatot. Nem is tudnek tobbet annyira kicsinalsz legtobbszor.)
    Szoval uj reszre vagyom most azonnal istenem.
    Imadom ezt a blogot amugy.
    Miatta es miattad lettem Larrys kb egy eve es mikor ratalaltam erre a csodas kis blogra ugyhogy ne is gondolkodj azon hogy nem szeretnek mar.
    Amig nem coming outolnak nem hagyhatod abba.
    De utana azert kellenek majd a reszek mert csaladi eletuk lesz rendesen. Erted.
    Szoval.
    Orokre olvasnam ezt ha lehetne. <3
    ~Liz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)

      Jobb későn, mint soha., Én most is pontosan ugyanúgy örülök neked, mint mondjuk fél éve, vagy két hónapja tettem volna. Az viszont külön öröm, hogy most már profillal komizol, mert így tudom személyhez kötni a véleményedet, és azt jobban szeretem.
      Az MTF miatt lettél Larrie???? Na neee!! Írták már ezt egy páran, de számomra ez hihetetlen, komolyan.
      Nem titkolt álmom, hogy a CO-ig (vagy ha lesz, akkor utána is) írhassam ezt a blogot, de ez nem csak rajtam múlik. Sajnos, az is biztos, hogy van egy pont, ahová ebben a blogban ha elérünk, és a valóság nem úgy alakul, ahogy szeretném, akkor én be kell, hogy fejezzem... De ne keseregjünk előre, és higgyünk abban, hogy létezik ilyen szerelem. Muszáj!!!

      Puszillak <3

      Törlés
  13. Becca!
    Tudoooom hogy nem haragszol raaam amig eltunteem!:3
    Most elkezdhetnek magyarazkodni de az egyetlen oka ennek az egesznek az az iskola. Nem is ertem hogy varhatjak a tanarok hogy jol teljesitsunk ha egyszeruen ilyen sok tanulni valot adnaka. Lelkileg teljesen le vagyok epulve. A barataimat is elhanyagoltam emiatt, a blogjaidat is. Sajnalom! Probalok majd raszanni par percet ezentul igerem!
    Na nem pofazok itt a hulyesegeimrol, jojjon a resz!
    Ooohh imadtam ezt is es azokat is amelyekrol lemaradtam! Valahogy ugy tudtam hogy egy ilyen dolog nem oldodhat meg Louis hiszti nelkul!:D Elegge szomoru hogy sok ember tenyleg hajlando barmit megtenni egy kis hirnvert es azert hogy az emberek tudjak a nevet. Remelem Harryek megoldjak ezt a gondot:c
    Sajnalom hogy most csak ennyire tellett tolem, jo gyengusz komment.(nem tudom hanyszor fogok meg bocsanatot kerni:D)
    Te hogy vagy? (Remelem jol!)
    Imadlaaak
    Legy jo!
    Nitus xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hazai iskolarendszer egy vicc, amit tanítanak, az meg pláne... Gyenge pontom, és könyvet tudnék írni róla (lehet hogy fogok is ;)) , úgyhogy teljesen megértelek.
      Nem haragszom, persze, hogy nem, de azért hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem hiányoztál...:P

      Az emberek nagy többsége megtenne elég sok mindent 5 percnyi hírnévért, és ez nem szomorú, hanem döbbenetes, mert azt jelenti, a világunkban ez most egy ember fokmérője... Mindegy hogyan kerülsz be a köztudatba, csak ott legyél. Ez egy szegénységi bizonyítvány az egész társadalomról...
      Nem kezdek az iskolarendszer után a média szerepéről fröcsögni, és szidni a valóságshowkat, vagy a bulvármédiát, mert felesleges, de nekem elég markáns véleményem van ezekről a dolgokról.. :))

      Nagyon is jó komment, 10 oldalban tudnék rá válaszolni :DDDDDDDDDDD

      Puszillak, kitartást!! Minden tanulás lényege a jegyzet!! ;)

      Törlés
  14. Megérkeztem :D Kicsit összevissza vagyok, de itt vagyok :D Amikor megláttam a képet, már tudtam, hogy mi lesz... Ajj, ezt nem szeretem, és sajnálom amiért ilyeneket kell csinálniuk a modest miatt, de ezen is túlestünk, és kb én is olyan ideges voltam, mint Louis, egyem is meg, tudom, hogy nem lehet könnyű, de remélem már nem sokáig kell ezt csinálniuk...
    De mi ez a vég???? Louis mit hisztizik?? Harry meg miért nem hagyott neki egy üzit??? Ajjj, megint harag lesz, bár nagyon remélem, hogy Harry ki tudja engesztelni... Vááááá!!! Kövi kell!! Nagyon!! Imádom!!! És téged is!! ❤
    Puszii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most is a Walking Deades falfestményed jutott eszembe, mikor megláttam a nevedet.:)) Én lehet, hogy fenn is hagytam volna. Szeretem a különc dolgokat... vagy, ha kicsit átlátszott volna, csak bizonyos szögből, ahogy megtörik rajta a fény... hmmm... az még jobb ;)

      Azóta már kiderült, hogy mi van, és olvastad is, ha jól láttam, úgyhogy a komment többi részére már nem reagálok, mert a hétvégén kicsit lustálkodtunk, és így el vagyok maradva.

      Bocsii!! <3<3

      Törlés
  15. Miután lebasztál első dolgom volt hajmosás után (bocsi, de a fagyis hajam fontosabb volt), hogy leüljek a gép elé és megírjam a neked járó kommentet. Én esküszöm megakartam írni előbb is csak na. De a lényeg, hogy itt vagyok juhúúú örülj nekem és ne csessz le amiért az ss-hez ma se írok komit.:(((
    Megint egy olyan rész ami egy valós esemény köré épül (ezek a kedvenceim a nagyon cuki részek után) szóval már amikor a képet megláttam is örültem… Meg kicsit megfájdult a szívem. És nem azzal van a baj, hogy egyre többet kávézok (pedig anyám szentül hiszi, de mindig megnyugtatom, hogy Larry miatt fogok szívrohamot kapni és nem a sok koffeintől. Vagyis remélem megnyugszik… Ez a verzió mégis csak jobban hangzik.) Hanem, hogy ez a kép nagyon sok rossz emléket idéz elő… Én naiv totál azt hittem, hogy Elounor szakításától kezdve minden jó lesz erre csak rosszabbodott. Tényleg néha azt kívánom bárcsak nővérem soha ne szerette volna meg őket… Vagy én soha ne nyitottam volna meg azt a linket amit küldött és soha ne néztem volna meg a többi videónaplót. Aztán persze elszégyenlem magam, mert baszki. Annyi mindent köszönhetek nekik. Csak néha kurva nehéz.:DD És nem tudok saját életet érni, mert ez a négy (najó, szégyenlem, de inkább csak kettő) ember totál elvette az eszem -és picit az életemet is-. A lényeg annyi, hogy szar emlékeket idézett bennem elő ez a kép és rész, de túléltem és jó volt elolvasni te hogy látod (oké, nyilván tudtam, hogy látod, de ez így romi).
    Amúgy a kedvenceidbe miért csak a L&P és a Sinister van? Eddig nem több volt, vagy csak behaluztam, hogy öt van ott?:DD Jézus, lehet. Mindegy, csak szemetszúrt.
    Visszatérve a részhez én tök sajnáltam Lout. Tudom, hogy elfogult vagyok de akkor is.XD Én mindig őt sajnálom… :D Lol még a Stay Strongba is amikor barátnőmmel vitáztunk őt védtem.:DDD Jajjj annyira béna vagyok, de nem bírom nem Louist támogatni akármekkora fasz. És ezért mindig Harryt pesztrálom, de nem baj mert te meg őt véded (leszámítva a való életet), szóval kvittek vagyunk.:D A csaj amúgy eskü szimpi volt. Mármint, hogy tudta mi a dolga és nem nyomult annyira. Oké, nyilván egy picit de, de ezt elfogadom mert azért mégis csak Louisról van szó és ő nem is tudja, hogy mi van. Calvint szeretném rituálisan megölni, Olit pedig úgy mint múltkor a traktoros bácsit megöltem a Happy Wheelsben. Imádnám.
    De azért ők is jók valamire.. A nyitott kapcsolatos dumán beírtam.:DDD
    Éééés most jön a meglepi: HARRY FELBASZOTT YAAAAAAY. ^^ Remélem feldolgoztad amit írtam.. Tudom, nagyon meglepő de nem tudok mit tenni… :DD
    Bocsi, hogy csak ennyi, de fasz vagyok:( Remélem ez elég indok. És eskü megpróbálok előbb komizni a kövi részhez.:((((
    <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. - Felébredtem!
      -Zsiiir. Menjel valaszolni komikra. Sziaaa

      Nos, ez a párbeszéd elég jól leírja a kapcsolatunkat.... Menjél válaszolni a komikra, tudod, hogy 5 napja nem volt rész az SS-ben? És az MTF-ben, meg egy hete....
      Ajj, utálom, ha Harry ezt meg azt csinálja.... Szegény Luuuuuuuuuuuu!! Olyan gonosz vagy vele!!! .... Igazad van, abba bele sem gondoltam, de akkor is Harry a fasz!!... Jajj, írjál már egy olyat, hogy....
      Ajjj,,, az olyan romi lenne <3<3<3---<3<3

      Tegyél emojit, és ne legyél bunkó!!

      Calvin rituális megölése egy remek progi lenne... szerintem szervezzük az arénába, és adjuk el a jegyeket jó pénzért.. Olyan gladiátorviadalszerű legyen... medvékkel, meg tigrisekkel.. hmmm... de jó lenne. Esetleg, ha visszataps van, és Cal már halott, akkor Simon Cowellt bedobhatjuk ráadásnak... hmm???

      Harry felbaszott yaaaaay... nos ez nem lep meg. De örülök, mert rajtad kívül senki nem így látja, tehát nem basztam el teljesen, csak megint rajtad van a szemüveged... De ez így jó, engem nem zavar. Lassan megszokom. Nem vagyunk egyformák... Van aki bowlingozni tud, van aki römizni ;)

      Az, hogy fasz vagy, semmire nem elegendő indok amúgy...

      <3

      Törlés
  16. Hát sziaaa Drágaaa!! ♥
    Ezn a képen én megint annyit rohogtem nem láttam jo pár hónapja :D ez még mindig kurva nagy :D :D
    "Már nem az a lázadó kamasz vagyok, aki mindenért megharcol. Megtanultam, hogy az élet kompromisszumok sokasága, és csak úgy élhetsz kényelmesebben, ha megtanulod, hogy kérj ellenszolgáltatást. "-éleeeteeim na igen de annl jobban Husbands ♥
    Szegény Lou sajnáltam Harry baszdmeg mit neked egy csók? Igen Louis is the GAY ONE :D ilyenkor az én fejemmel godolkozol??
    Oli mg Calvin leírásán én nagyon rohogok hát baszdmeg :D :D Igaz :D
    és ez a két patkány tényleg ennyire hülye, hogy beveszi a nyitott kapcsolat dolgot neee :D :D ahhh :D vinnyogok ha már anyitot kapcsolatnák vagyunk mindig időszerű mikor az antisok is ott tartonak hogy Jó viszont Louis és Harry kapcsolata nyitott :D
    Aranyos volt Aby meg tapintatos, szeretem az ilyen színészeket Good!!!
    Mondjuk szegénykét sajnálom is d Louis pls sarkon fordul és ott hagyja
    Harry te meg meg még te kérdezed Louistól hogy részeg hát baszdmeg faképnél hagyja a csajt rohan hozzád te meg a rohadt életbe vagy
    Mondjuk ezt a részt én végigröhögtem zsenilis volt Imádtaaam koszooonom az élményt!!! ♥♥♥♥♥ Neharagudj, hogy mindig ennyit kések, de amikor Larrytol nincs idod larryre az az nagyon nem jó ♥ Hiszen tudod megszllotság azaz ők szállták meg a lelkünket ezért még számolni fogok velük...Életeket tesznek tonkre te is csatlakoztál hozzájuk kinyírsz ♥ DE IMÁDOM AHOGY TÉGED IS

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos, egy demon larrie élete az mindig húzós... pláne a tiéd, aki még a mi nyavalygásunkra is válaszolsz, és kikeresed az össze szart, ami eszünkbe jut. Hihetetlen vagy...
      Épp azon gondolkoztam hazafelé, hogy másfél éve fel van függesztve az életem... mert semmi másról nem szól, csak Larryről. Minden attól függ, h velük épp mi van. Ha valami jó hír, akkor minden megy, mint a karikacsapás...nem gond a munka, az idő, a nyomor, semmi... De ha rossz híreket kapunk, vagy nincs egy hete semmi larry moment, akkor jön a letargia, és a semmihez sincs kedvem állapot.
      Nem is tudom már elképzelni a normális életet. Reggel felkelsz, és mielőtt megnéznéd, mennyi az idő, vagy rájönnél milyen nap van, először megnézed a manci csoportot, hogy mi történt...csak aztán veszed fel a szemüveged, és konstatálod, hogy már ott kéne lenned valahol, ahonnan kurvára elkéstél.... Nos, ez én vagyok, de sebaj. Csak legyen már végre valami igazán jó hír, mert elfogy az időm.. :(((

      Puszillak<3

      Törlés