2015. január 18., vasárnap

LXXXI. Fejezet


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a kommenteket, köszöntöm az új feliratkozókat, és hálás vagyok, amiért itt vagytok velem. A Sinister véget ért, és A tanítvány is tart egy kis technikai szünetet, így a következő hetekben csak itt találkozunk, és esetleg a most induló új blogunkon, amin Silkével osztozunk.
Ő egy Larry babázós sztorit hoz (ISTENI!!!!) Beloved címmel, én pedig egy tőlem szokatlan, kicsit sötétebb hangvételű, szemszög nélküli történetet, a Stokcholm Syndrome-ot.

Várunk benneteket, kérlek szavazzatok nekünk bizalmat, és iratkozzatok fel, hogy minél előbb indulhassunk. :))

http://larrywonderlab.blogspot.hu





Legalább húsz perce futottam, mikor eszembe jutott, hogy a vizemet a buszon hagytam. Arrafelé kanyarodtam, és majdnem beszaladtam az egyik kamion alá, amelyik épp rátolatott a rámpára, ahonnan a színpad elemeit targoncázzák a belsejébe. Megtorpantam, és helyben futottam, míg a monstrum ellavírozott előttem. A stúdióautó előtt Otto állt, és jóízűen pöfékelt.
- Szevasz, Lou! –kiáltott felém, ahogy elkocogtam előtte.
- Szia, haver! Mizu? –kérdeztem vissza.
- Semmi extra. Végeztem. Megyek a hotelbe. Te maradsz?
- Aha, asszem… - megfordultam, és hátrafelé lépdeltem az utolsó métereken.
- Oké, akkor reggel találkozunk! –intett, majd eldobta a csikket, és becsukta a szürke mikrobusz ajtaját.
Odatartottam a kártyám a leolvasóhoz, az ajtó szisszenve nyílt ki előttem, én pedig egyetlen ugrással felléptem a három lépcsőfokon. Hátradőltem, majdnem vissza is estem, és rátenyereltem a gombra. Hangos puffanással zárult be az ajtó. Gondoltam csurizok egyet, ha már félbeszakítottam az edzést. A jól ismert közegben akadálytalanul haladtam, még a sötétben is, és tájékozódási pontnak épp elég volt a kis olvasólámpa, ami a busz másik végében, az ágyam fölött világított. Félúton jártam a mosdó felé, mikor erős karok ragadtak derékon, és húztak magukkal. Úgy megijedtem, hogy felsikítottam, de egy hatalmas tenyér azonnal a számra tapadt hátulról. Ezer dolog robbant az agyamba. Itt vagyok egyedül, és nem is láttam a testőrömet, ahogy idefelé futottam. A busz be volt zárva, de azért egy biztonsági kártyát szerezni nem olyan nagy kunszt. Vagy aki elbánt Brettel, az simán leakaszthatta a nyakából. Éreztem, hogy meghűl a vér az ereimben, pedig a szívem majd kiugrott a helyéről, úgy zakatolt.
Aztán a tüdőm megunta a kínzó oxigénhiányt, és önkéntelenül mély levegőt vettem az orromon. Mikor a jól ismert, és imádott illat bekúszott az érzékeimbe, lemerevedtem. Addig jeges gleccserként hömpölygő vérem azonnal lávafolyammá változott, és a szívem leállt. A rég nem érzett testi közelség minden apró ingerét felfogtam. Éreztem a hátamnak nyomódó testet, a feszes izmokat, a leheletét a fülemen, az ujjait az arcomon, és a másik tenyerét a derekamon. Ellazultam. Megérezte a változást, enyhített a szorításon, és az orrát a vállamba fúrta.
- Nem bírom! –nyögte, és forró szája a nyakamra tapadt. Éreztem, ahogy megszívja a bőrömet, aztán megízleli, majd egy mélyről jövő nyögéssel csókolni kezd. A kezeim önállósították magukat, azonnal felemelkedtek, és belemerültek a rég vágyott érintésbe, ahogy belefúrtam ujjaim a göndör tincsekbe. Felnyögött, a tenyere a hasamra siklott, és magához húzott. Nem tudtam betelni a történésekkel. Az agyam lezárta saját magát, és szögre akasztotta a kulcsot, majd csendben odébb állt. Nem bántam. Nem érdekelt.
Harry halkan nyöszörgött, mintha az, hogy érinthet, csókolhat, a legmélyebb vágyait elégítené ki, de ahogy derekamnak nyomódó erekcióját éreztem, gyanítottam, hogy vannak másféle kívánságai is. Már a pólómat húzta fel a mellkasomon, és a kezei végigtapogatták a feltáruló részeket.
- Olyan sovány vagy –suttogta, de nem volt szemrehányás a hangjában, inkább törődés, és még valami, amit agyműködés hiányában nem voltam képes felfogni.
- Harry! –sóhajtottam, mikor a keze végre szabadon engedett. Azonnal felé fordultam, a karjaimat a nyaka köré fontam, és lábujjhegyre álltam, hogy végre a számon érezzem az ajkait. Lehajolt, és olyan szenvedéllyel csókolt, hogy beleremegtem. Az íze, ami annyira hiányzott az elmúlt hetekben, olyan vágyat szabadított el a testemben, ami felemésztett pillanatok alatt. Már emeltem a lábam, hogy ölbe vegyen, mire egyáltalán felfogtam volna, mit művelek. Felnyögött, és nagy tenyerével a fenekembe markolt, aztán megemelt, mint egy gyereket, és ahogy összekulcsoltam a háta mögött a bokáimat, végigsimított a lábaimon. Aztán vissza, át a fenekemen, fel a gerincemen, egészen a nyakamig, ahol a tarkómat átfogva maga felé húzott, és olyan mélyen csókolt, hogy nem kaptam levegőt. A nyelve az enyémet cirógatta, néha gyorsan, néha lassan de erőteljesen, és lihegett. Az ujjaim nem bírtak szabadulni a fürtjeitől, és mikor nagy kezeivel a nyakamtól a vállamon át, a karjaimon simított végig, egészen az ujjaimig, és a sajátjait rákulcsolva az enyémekre, belemarkoltunk a hajába, együtt nyögtünk fel.  Megfordult, és a mosdó falának nyomott. A hátamba élesen állt bele a szegély, de ez sem érdekelt. Már faltam, szívtam a nyelvét, és a nevét mantráztam, mikor fordított a csókon. Eszeveszett volt a vágy.
Hátranyúlt, lassan szétfeszítette a bokáimat, és leengedett magán. Mikor egy fél lépéssel eltávolodott, felkiáltottam, és utána mozdultam. A félelem jeges marokként csapott le rám, hogy most sarkon fordul és elmegy. De azonnal nyúlt felém, a pólómat a fejemen át rántotta le, és máris elengedte, hogy az szép ívben szálljon el messzire, majd ugyanennek a mozdulatnak a folytatásaként letolta a nadrágom, a bokszeremmel együtt, és az ujjait a zoknimba fűzve teljesen lemeztelenített, ahogy kibújtam a cipőmből. A szája a combomat harapta, és nem volt benne semmi kedvesség, csak állati ösztön és vágy. Ahogy a csípőm felé vette az irányt, és a félhomályban lenézve megláttam, mikor a szájába vett, akkorát kiáltottam, hogy visszhangzott az üres buszban.
- H—Harry –ziháltam immár sokadszor a nevét, de az hogy szólíthatom, önmagában is vágyhullámokat gerjesztett a testemben, és minden alkalommal megfeszült a farkam. Most viszont, ahogy tűzforró ajkai beszívták a makkomat, és a nyelve simogatni kezdett, tízig se tudtam volna elszámolni, mikor a szájába robbantam, anélkül, hogy egyetlenegyszer is beljebb engedett volna. Meglepődött, de elégedett morgással fogadta, és erősen szívott, míg nekem elakadt a lélegzetem, és az egész testem uralhatatlanul rángott a kéjtől. Még nem kaptam levegőt, mikor megfordított, és egyetlen mozdulattal széthúzott, majd nyalni, és izgatni kezdett. Az arcomat a hideg műanyagra fektettem, a tenyereimet is, és kitoltam a fenekem, mint egy ribanc. Most kezdtem nyögni, túl az orgazmuson, és éreztem, hogy a farkam pillanatnyi kihagyás nélkül ágaskodik. Még jobban pucsítottam, mert jelezni akartam, hogy ne kínozzon tovább. Azonnal éreztem a feszítést, ahogy az ujja belém hatolt, aztán egy mély nyögés, mikor rájött, hogy készen állok, és érkezett a második hosszú, kecses ujj, hogy teljesen felkészítsen arra, ami rám vár. Felemelkedett, a nyakamat harapta hátulról, a másik keze előresiklott, és marokra fogott, majd pumpálni kezdett.
Éreztem, ahogy kicsúsznak belőlem az ujjai, aztán hallottam, ahogy beleköp a tenyerébe, majd már csak azt éreztem, ahogy fél kézzel széthúz és beilleszti a farkát. Ahogy ő mozdult előre, én úgy toltam rá magam, és hatalmas csattanással egyesültünk. Harry torokhangon felüvöltött, és elvesztette az eszét. Pillanatnyi várakozás nélkül kezdett döfni, minden behatolásnál felkiáltva, mintha kínzó fájdalmat élne át. Az ujjai a csípőmbe martak, a szája a nyakamra tapadt, ahogy előredőlve szívni kezdett, hogy elfojtsa a nyögéseit. Hátranyúltam, ismét belemarkoltam a hajába, és erősen meghúztam a selymes tincseket, de aztán vissza kellett tenyerelnem a falra, mert olyan elánnal lökött.  
- Kúrjál! – sóhajtottam elégedetten, arra ösztönözve, hogy keményebben csinálja.
Felnyögött, egy picit szélesebb terpeszbe lépett, hogy jobban kiegyensúlyozza magát. Két tenyerével a kezeimre támaszkodott, én pedig összefűztem az ujjainkat. Morgott egyet, és oldalról láttam, hogy lenéz.
- Istenem! –sóhajtotta, majd olyan erővel vágódott belém, hogy a fogaim összekoccantak a számban, és elharaptam a nyelvemet. Vér fémes ízét éreztem, de most ez sem érdekelt. Csak jóleső nyögések törtek fel a torkomból, és semmi másra nem vágytam, csak erre, még órákon át. De Harry sem bírta sokáig, ahogy előtte én sem, így pár perccel, és mozdulattal később akkora kiáltással élvezett belém, hogy sokáig visszhangzott a fülemben. Azonnal elöntött a kétségbeesés, hogy most hogyan tovább?! Nem is szóltunk egymáshoz. Nem is tudom, mi ez az egész. Csak azt tudom, ha most elválik a testünk, ennek vége lesz, és rettegek, mi vár rám ezután. Ki akart húzódni belőlem, de a félelem nagy úr! Azonnal tolatni kezdtem, még mielőtt tervét megvalósíthatta volna, és ő egyensúlyát vesztve botladozott hátrafelé, míg az öblös fotel szélébe be nem akadt a lába, aztán zuhanni kezdett. Vele ellentétben, én számítottam erre, ezért szinte abban a pillanatban engedtem el magam, és dőltem hanyatt vele együtt. Bármilyen hihetetlen, működött a dolog, és anélkül huppantam az ölébe, hogy kicsúszott volna a testemből. Szusszanásnyi időt sem hagyva, a lábaimat felhúztam, és a combja két oldalára erőltettem, a karfa és a teste közé, aztán picit megemelkedtem, majd ráereszkedtem. Nem kellett csalódnom, a farka kőkeményen állt.  Megfeszült, erősen felnyomta magát, hogy megakadályozzon a mozgásban, de engem nem érdekelt a fájdalom. Végpontig tolta magát, de én teljes súlyommal beleültem, és mikor feladta a próbálkozást, gyorsan, és ütemesen lovagolni kezdtem rajta. Felnyüszített, és dobálni kezdte a fejét, panaszosan nyögdécselve, de az ujjai a bőrömbe markoltak, és magára húzott. Elégedett sóhajjal lendültem bele a dologba, és örömmel fogadtam, hogy átnyúlva rajtam, a gyönyörű, hosszú ujjak a péniszemre fonódtak és fejni kezdtek. Hátradőltem, ő pedig ismét a nyakamra hajolt, hogy harapjon és szívjon, ahogy szeretem. Most én kezdtem kiáltozni, és elvesztettem a testem felett az uralmat. Annyira ismer, hogy pillanatnyi kihagyás nélkül átvette a szerepemet, és a csípője felemelkedett. Mozogni kezdett, közben a nyelvével kergette a hátamon legördülő verejtékcseppeket. Felnyúlt, csatakos hajamba túrt, egy mozdulattal kitépte belőle a hajpántot, amitől az izzadt tincsek az arcomba hullottak, de a nagy tenyér egyetlen mozdulattal hátrasimította őket, és megfogta a homlokom. Hátrafeszítette a fejem, ami valamilyen okból a gerincemet is más ívbe kényszerítette, így a fenekem még jobban szétfeszülve illeszkedett rá, és olyan mérnöki pontossággal ütötte azt a pontot, ahonnan a gyönyör fakad, hogy három döféssel később, sikítva élveztem el. Nem szorította rám a kezét, a magom összevissza fröcskölt, amit utána a tenyerével kent el a hasamon és a mellkasomon. Valószínűleg neki ez adta meg a kegyelemdöfést, mert egy hangos nyögéssel fojtotta magába a levegőt, majd a teste rángani kezdett alattam, a farka bennem, és egy másodperccel később éreztem, ahogy belém lövell. Zihálva ernyedtem el rajta, és még nem tudtam magamról, mikor óvatosan leemelt. Szinte öntudatlan állapotban voltam, és azt reméltem, ölbe vesz, és magához szorít. De ehelyett a talpamra állított, kicsusszant mellettem, és egy szempillantás alatt felkapkodta a ruháit. Mire felocsúdtam, épp a hajába túrt, az ajkát beharapva végignézett rajtam, ahogy anyaszült meztelenül, még mindig lihegve, vállaimat leejtve állok tehetetlenül, majd felém mozdult, de félúton megtorpant, aztán egy elcsigázott sóhajjal visszabillent a sarkaira. Megfordult, és két lépéssel az ajtóhoz ugrott. Rátenyerelt a gombra, mire sziszegve nyílt az ajtó. Még visszanézett rám, így láthatta az arcomon ömlő könnyeket, de habozás nélkül lépett le a lépcsőn, és rohanni kezdett. Csak néztem utána az ablakon át, míg ő is eltűnt a fénykörből, mint Zayn, órákkal korábban. Térdre estem, az arcomat a tenyerembe temettem, és zokogni kezdtem. Soha nem éreztem még ennyire kifosztottnak magam.



.

43 megjegyzés:

  1. HAROLD EDWARD STYLES!!! Ez mi a jó isten volt?? Hogy a büdös francba merted ezt megcsinálni Louisval?? Fuuuu most felhúzott pedig azt hittem :'( Becca zseniálisan írsz csak ezzel a résszel egyszerre adtál reményt és vetted is el :( xoxo Beki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :( Igen, vannak olyan helyzetek az életben, mikor utólag önmagadat sem érted.... azt hiszem ez egy olyan lehetett.... a folytatásból azért sok mindenre fény derül.
      Köszönöm, hogy írtál, és sajnálom, ha nem úgy alakult, ahogy vártad...
      Puszillak: Becca

      Törlés
  2. OMG!!! Úristen, ez fantasztikus lett, nem mintha a többi nem lenne, de te jó ég! Gyomorgörcs!! Baszki Becca!
    HARRY!! Na neeee! Már azt hittem, de nem... :'( Megint összetörtem :( Mindkettőt felpofoznám, mérges vagyok rájuk, de nagyon!!!
    Csodálatosan írsz, de ez nem újdonság! <3 Imádom, alig várom, hogy olvashassam a kövit :3
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor itt az alkalom, mert már ki is tettem.
      Köszönök mindent, és hihetetlenül várom a tudod mit.. :))

      <3

      Törlés
  3. Ooooooohooooooooooooo Becca ezt még nagyon nagyon NAGYON megbánoddddd!!!!! Ha ezt tegnap az előtt rakod fel hogy találkozunk már rég nem élnél, vagy legalábbis az Alleeban a biztonságiak cibáltak volna le rólad, miközben azt üvöltöm hogy egy SZADISTA ÁLLAT VAGY! Nem csinálhatod ezt, nincs semmiféle jogod hozzá hogy más ártatlan emberi lényeknek fizikai fájdalmat okozz! Az egy dolog hogy meg akartad azt a rohadt tattoot magyarázni de másképp is lehetett volna! Pfffffffff de mérges vagyok pedig már kezdett megint körüllengeni a rózsaszín, vagy inkább vörös köd!
    Lout nem használhatja még Hazz sem a jobb keze helyett! Ooooooo miért nem voltál képes Harry elélvezése után kiirni, hogy ha nem vagy elég erős idegzetű akkor a maradék 9!!!!!!! Mondatot csak azután olvasd el miután felrakod a folytatást!
    Eztttttttt nem teheted meg velünkkkkkkkkk!!!! Érző, SZENVEDŐ lények vagyunk!!!!!
    Most nagyon durca vagyok...
    Egyébként gyönyörű rész lett VOLNA, bár továbbra is fent áll tehetséged és emberséged hiánya! Ne várd hogy azt mondjam imádlak, mert most legszivesebben az üvölteném hogy menj a szunyiba!
    Amúgy szeretlek:
    Lilly <3
    Ui.: csak azért kaptál szívecskét mert itt nem működnek az alapértelmezett emojik és nem tudtam mérges fejet küldeni!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Epic comment ever, from Lilly.... Még sosem b@sztál le ennyire, és mai napig sem értem, én ennek miért is örülök ennyire...
      Imádom minden szavát, és már sokszor elolvastam.
      Valszeg azért, mert ez azt jelenti sikerült kiváltanom azokat az érzéseket, amit szerettem volna, ezzel a résszel.

      Gonosz vagyok, és duzzogsz, de azért meg tudom lágyítani a szíved:P:P

      imádlak<3

      Törlés
  4. Jajjj elkepesztoen jo lett ez a resz. Csak igy tovabb, ne hagyd abba az irast, elkepeszto vagy :) ♥♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyelőre nem tervezem, hogy abbahagyjam, pláne ha ilyen aranyosak vagytok, és ennyien olvassátok.
      <3Becca

      Törlés
  5. Drága Becca!
    Tudom itt még nrm komiztam, de legnagyobb rajongói kötelezettségemnek érzem, hogy itt is kinyilvánítsam a véleményem. Szóval kezdem is, ha Harry még egy ilyet csinál, én nagyon megverem. Szépen mennyen vissza a szerelméhez, vígasztalja meg és mondja el neki mennyire szereti, és ne viselkedjen Louval úgy mint egy kurvával, akit bármikor megbaszhat!!!! Ha Haroldnak nem jön ez össze, lekötözöm és ráuszítom Louist hogy rakja meg úgy, hogy egy hétig ne tudjon ülni!!!
    Egyébként ezt a blogot id imádom
    Ezer puszi és ölelés a legnagyobb rajongódtol ♡♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha itt még nem komiztál, akkor épp ideje volt.... eddig nem tűnt fel, de most, hogy szinte már csak ez maradt (átmenetileg) nagyon hiányzott volna!!!
      Harry érzései is kuszák szerintem, és ő már elmondta Louisnak, hogy szereti, mégis kitették, mint a macskát sz@rni...
      De az ötlet, hogy ráuszítod Harryt, nekem nagyon tetszik ;)

      Puszillak: Becca

      Törlés
  6. Jézusom! Ez aztán durva volt! Halál nyugodtan ültem le a részt olvasni, előre felkészítettem magam, de erre nem számítottam. Imádtam a fejezetet, te aztán tudod, hogy kell fen tartani az érdeklődést! :D Na hát ezek után nagyon kíváncsi leszek mi lesz, Louis aki már így is rendesen össze van törve, hogy fogja ezt értelmezni? Valahogy nem hiszem, hogy ebből rá jön Harry szereti. :D Én édes Harrym, téged meg imádlak de basszus igazán ott maradhattál volna Louisal, ennél nagyobb hülyeséget csináni! :) Alig várom a folytatást!
    Puszi Lia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lia! Harry elmondta neki anno, hogy még mindig szereti, csak Louis hagyta figyelmen kívül, ezt ne felejtsük el... egy kapcsolat bukásáért általában mindkét fél felelős persze, nem csak az, aki kimondja, de minden éremnek két oldala van... kicsit eltolódtunk Louis felé, hisz az ő szemszögét láttuk....eddig :P:P

      Kitettem a folytatást, és nagyon kíváncsi vagyok, mit szólsz hozzá.

      xxxBecca

      Törlés
  7. Te jó ég Becca. Mikor olvastam, az elejétől kezdve úgy vigyorogtam, mint a tejbetök, majd az utolsó sorokat olvasva mintha csak lefagytam volna.. még mindig alig tudok hinni a szememnek..most komolyan jól olvastam? Vagy csaka könnyeim miatt olvastam félre, és minden happy a mi kis drágáinkkal:"(((( Ugye..ugye csak azért rohant el, hogy átvigye hozzá a cuccait, mert nem tud nélküle akárcsak egy másodpercig létezni??Kérlek..mondd, hogy igy van:(((Nem tehetett ilyen, a mi Hazz babánk nem ilyen....
    Egyébként imádtam ezt a részt(a végét leszámítva:"(( ), nagyon izgulok, hogy lesz a folytatása.
    Pusszantás: Judit.xx
    U.i.:Még mindig a példaképem vagy :3 Nem tudom, hogy tudsz ilyen szuper részeket írni, de majd taníts meg rá.xddd :P ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édes Judit!

      Sajnálom, hogy ennyire megrázott a rész, vagyis igazából nem sajnálom,,,,ez volt a cél. Szerettem volna megmutatni, hogy az érzelmek nem mindig olyan egyértelműek, mint általában hisszük róluk...

      Nem vagyok példakép, dehogy vagyok! Hogy tudok így írni? Valószínűleg a több száz kiolvasott könyv segített benne... valljuk be, nem a blogokon tanul meg valaki szépen írni:))
      És hát s ok év, meg a rutin :P:P Neked is menni fog, csak tegyél bele annyi energiát, amennyit csak tudsz, ha tényleg ez az álmod.
      Milliószor puszillak: Becca

      Törlés
  8. Édesem...Kifacsartál.Teljesen.
    A Sinister, a Tan, most meg ez...Hjaj. Komolyan, kommentet írni sem tudok már rendesen.
    Csodálatos volt. Hihetetlen. Elképesztő.
    Eltiport, és összetört, közben pedig tátott szájjal faltam a sorokat. Utáltam és imádtam. Megint. Egyszerűen nem tudok többet mondani.
    (Még mindig keresem a normálisabb énem, mert a fejezet olvasása közben valahol elhagytam....)
    Csodálatos volt. Egyszerűen mesés. (Valami olyan mese, amit korhatárhoz, és szellemi érettséghez is kötnének, ha adnák a tévében...)
    Imádlak!
    S.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, kicsit tényleg összejöttek most a dolgok... január, szürkeség, hideg, rövid nappalok, és szomorú részek, és persze búcsú.... Tudod mit szoktak mondani,,,engedni kell, hogy a fájdalom is átjárjon ahhoz, hogy értékelni tudd az illékony boldogságot... Hát most van bőven miben elmerülni, tapasztalatszerzés céljából.
      Ha ezt korhatárhoz kötnénk, összesen kábé három olvasóm maradna:)))
      Én is imádlak, megyek elolvasom, amit küldtél!!

      Puszi. B

      Törlés
  9. Édes drága virágszálam!
    Ha ezt a komit egy órával előbb írom akkor....na mindegy, most most van.:D
    1. Kitépted a szívem megint. Láttam magam előtt szegény Lou-t, összetörve, megalázva. Tudom, hogy megérdemli, tudom, hogy egy cafat volt most, de Harry ne csinálja ezt vele! Harry a fény az életében....Váááá....
    2. Zseniális vagy még mindig. /De mivel pont most beszélünk, ezért közlöm, hogy nem fényezlek tovább!:D/Mert duzzogok.

    Nagyon remélem, hogy hamar hozod a következőt, mert nálam a lenyugvás csak ideig óráig tart!:D<3<-------igen kapsz szívet, mert nem bírom ki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát majd megtudod, milyen, mikor naponta nyaggatlak a részekért én is!! :))

      Igen, tudom, hogy Lou babád soha semmiről nem tehet, és nem szabad szenvednie, de valljuk be , leginkább miatta tartanak ott, ahol tartanak.....de drukkolok, hogy minél előbb megjöjjön az eszük! Ajánlom nekik ;)

      Pussz. Becca

      Törlés
  10. Drága Becca!
    Úgy terveztem hogy a tanítvány után rögtön idejövök de azt hiszem jobb is hogy nem tettem így is eléggé sírok. Ne csináld ezt velünk béküljenek ki és ááááá ugorjunk a happy részekhez.... Ne inkább ne mert nem akarom h rövidebb legyen a blog

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édes Virágom!

      Igen, szerintem is jó döntés volt, hogy nem egyből jöttél át a tanítványból...kicsit sok lett volna egyszerre.
      Attól talán nem lenne rövidebb, ha kibékülnének....mivel még nem tudom, meddig fog tartani:))

      Puszillak. Becca

      Törlés
  11. Becca uristen nem nagyon tudok mit mondani mert a blogjaid (amiket hihetetlenul imadok) eletem legroszabb kedveben kaptak el a siratos, uvoltozos, csalodos reszekkel, annyira fáj es ugy utalom hogy ennyire hihetetlenul szeretem es harryt is imadom de most ugy leutnem h nem kel fel addig amig meg nem igere h nem lesz akkora fasz mint most:( fizikai szivfajdalmamat az utolso 9 mondat alltal meg az elotte szuperul leirtak sem tudjak elfejtetni velem....basszus mikor süt már ki a napocska? Igy haladunk az lesz a siromra irva h "a sok szivszaggato fordulatot amivel egy csodalatos irono ajandekozta meg nem birta erzelmileg":( tudom h kell a feszultseg de omg annyira kiakadtam....Becca vidam reszeket kerek:( vagy Mr. Bunkoparaszt HarryStyles szemszoget:(( nem fogok tudni aludni ajjj
    ~Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsanat de kihagytam hogy eddig szuneteltettem az MTF olvasasat mert a Tanirvany es a Sinister elegge kinyirt erzelmileg gondoltam hagyok kesobbre par pra sirast, de amikor feljottem es csak beleolvastam ebbe a reszbe azt hittem megint nyugodt eletem lesz de aztan BUMMM es Becca megcsavarja a szalakat
      Nem haragszom csak ajjjj:( sirni fogok ittis:((
      ~Zsófi

      Törlés
    2. Zsófim!

      Hát nem írhattam ki az elejére, hogy vigyázz, mert becsapós, és rossz vége lesz...:)))
      Bocsáss meg, hogy megint megríkattalak.... nem tudtam előre, hogy pont itt fog járni a MTF, mikor vége lesz a tanítványnak, és a Sinisternek... tényleg nagyon összejöttek most a dolgok...de nem lett volna jobb, ha két hétig nem teszek fel részt, és utána is ezzel nyitok... Lesznek jobb időszakaink is, ebben biztos vagyok!! Kitartás.

      Puszillak: Becca

      Törlés
  12. Na neeeem neeem neeem.
    Nem teheted ezt!
    Azt hittem, most végre minden elrendeződik, - én naiv - erre meg?! Harry meg mégis mit képzel?!
    Ó, istenem, Becca, kikészítesz..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom:((( Így alakult a fejemben...tudom skizó dolog, de én sem számítottam rá, esküszöm!!!

      xxxBecca

      Törlés
  13. Drága Becca!
    Annyira örültem amikor megláttam, hogy új rész van és még jobban amikor olvastam, hogy mi van benne. DE aztán Harry drága mindent elrontott. Hogy lehet valaki ilyen? Hogy használhatta ki ennyire Louist? Miért, miért, miért? Egyszerűen hihetetlen.
    Egyébként a rész nagyon jó volt, csodálatosan írtad meg, de akkor is kikészülök már ettől a sok szomorúságtól. :) Csak így tovább.
    Puszi Dalma xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Dalma!

      Tudom, és bocsi...most így sikerült. A folytatás kicsit talán megmagyarázza a történteket, legalábbis remélem, hogy kiolvassátok belőle a lényeget, amit írni akarok...

      Majd írj, hogy mit láttál a sorok között... Puszi: Becca

      Törlés
  14. Hat ilyen nincsen. Nem teheted. Nem, nem, nem. Nem. NEM. Harry te erzeketlen fasz. Louis te meg oltozzel, oszt mennyel utana az isten aldjon meg! Te szereted, o szeret, mindenki mas meg le van szarva de magasrol. Harry bazdmeg meg jo hogy sovany! Te paraszt, egy kurva lepesen mult a jovotok, de elbasztad, aztan meg te vagy fennakadva meg te sirsz. Hat istenem. Jolvan, kellokeppen felcsesztetek az agyam, Becca, johet a kovetkezo resz! Most! ettol fuggetlenul, meg mindig imadom az ilyen reszeket :') csak jonnenek mar ra a megoldasra... Imadom ezt a tortenetet, csak gyozzem kivarni a bekukest :'))) <33 xxHori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem még nem adod fel..... Kérlek, tarts ki!:)
      Imádlak, tudod jól.... de ettől még a dolgokat nem tudom másképp írni, csak ahogy a fejemben megtörténnek....

      Puszillak, és köszönöm, hogy mindig itt vagy. Becca

      Törlés
  15. Tudom hogy eddig meg nem irtam, de nem regkezdtem csak olvasni ezt a tortenetet es iszonyu jooo nagyon nagyon imadom iszonyat jol irsz!!! Es Harry meg fejezze mar be ezt mer eskuszum megolom!! Lou meg igazan utana mehetne1!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)

      Örülök, hogy belekezdtél, még jobban annak, hogy megszeretted a sztorit.
      Mindketten megtehetnék azt a lépést, amit várunk tőlük, de úgy tűnik, egyikük sem elég bátor hozzá ...

      Hálásan köszönöm, hogy írtál, kommentfüggő vagyok:)
      xxxBecca

      Törlés
  16. Jo oke ez fenomenalis lett jo vegem. Harry hargszom rad, de most nem tudok erre koncentralni ez mi ahhh hvatalosan is ki akarsz nyirni Tudom ebben mar biztos vagyok! Mi a franc az,hogy nem beszelnek egyik sem de azert meghalnak egymásért Harry az ég szerelmere mar Jaaaj. Louis ne sirjal hanem mozdulj es menj utana,mert mindkettőtöket megverlek mi az,hogy ket menet es se puszi se pa csak le lepünk nem,nem....
    Tündi hivatalosan is meghalt Köszönöm egyszerre dühös es egyszerrw vigyorog ilyen meg nem volt! Nem vagyok normalis eszmeletlenül írtad le,mint mindig imádom es akkor elkepzeljünk a sexual sundayről a gifet es közben olvassuk egyertelmű halal *-*
    Kövit gyorsan

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tündim!

      Imádom a kommentjeidet, imádom a csoportban a képeidet, a kis oknyomozásaidat, és úgy egyáltalán...MINDENT!

      Örülök, hogy szereted, akkor is, ha hivatalosan akarlak kinyírni (nem tudom, ez mit jelent, de biztosan így van:P)

      <3Becca

      Törlés
    2. Mondtam már,hogy Imadlak? Imadlak,imadlak,imadlak nagyon es mindent köszönök meg a sok kinyirast is :-D meg a szívinfarktusokat <3

      Törlés
  17. Hisztiroham lvl 34584352385821595794175
    HOGY MERTED??????????
    Oké.Oké.Oké.Nyugi.Tudom ,hogy a jó dolgokért várni kell,de én most azonnal kérem a kövit.MOST!!!Nem…nem bírom felfogni ,hogy itt hagytad abba.MÉG…kérek méég 5 részt ma este.Nászuti ajándéknak vagy a szülinapomra ami még fél év múlva lesz ,vagy bármire!!!!KÉRLEK!!Nem akarhatod ,hogy kipurccanjon az egyetlen feleséged :(((
    De ki fogok ,mivel addig nem veszek levegőt amíg nem lesz kövi rész (40 másodper a rekordom)
    KÉRLEK TÉRDEN ÁLLVA KÖNYÖRGÖK AZ ÚJ RÉSZÉRT KÉRLEK !!!!!!Minden egyes szava tökéletes!!!Az eleje….ahhhhw spontán orgazmus.És a második menet….hatalmas nagy WOW!!!! És jobb befejezést ki sem találhattál volna,,,IMÁDOM *.* Az eddigi legjobb lett!!! Szerettem szerettem és jóóóó sok szerettem!!!!
    Jobb ha elkezdesz írni édesem ,mert halál komolyan mondom ,hogy nem lesz egy perc nyugtod se!!!
    IMÁDLAK.
    ~nejed
    *hatalmas nagy bociszemek* lééécci léééccci léééééccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos a nászút már régen volt, lassan fél éve vagyunk házasok életem...
      Tudom, elrepült egy pillanat alatt, de a házastársi kötelességeim nem terjednek ki arra, hogy előre írjak neked öt részt egy nap alatt...az még tőlem sem elvárható:)

      Örülök, hogy tetszett, és ilyen indulatokat váltott ki belőled... kitettem a kövit, remélem túléled:P

      Imádlak.

      Törlés
  18. Miééért? :( már kezdtem beleélni magam a boldogságba, a felénél már kezdtem sejteni hogy valami nem oké, de a vége....a vége elég rendesen kinyírt érzelmileg.
    Annyira szeretem az írásaidat, teljesen más világba varázsolnak és nem győzöm elégszer mondani mennyire tehetséges vagy :)
    Mondj valami bíztatót mert szomorú vagyok :(
    légyszi légyszi légysziiii :D

    Pusszantalak: Becca :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Becca! :)

      Örülök, hogy még mindig így érzel, pedig már egy ideje itt vagy velem. Ha még mindig el tudlak varázsolni, akkor tényleg boldog vagyok.
      Nem tudlak biztatni...de szeretném, ha kitartanál!

      <3Becca

      Törlés
  19. Nagyon úgy néz ki, hogy valami baj van velem, mert nekem ez a rész nagyon-nagyon tetszett!!!!!! Sírtam, de csakis Harry miatt. Ahogy elnézem csak én fogom a pártját, pedig gondoljunk bele, milyen nehéz lehet rájönni, hogy akit mindennél jobban szeretsz, az egy csöppet sem bízik benned és inkább szakít veled. Ezek után nem lepődök meg a viselkedésén és nem is ítélem el. Nem ismerjük Harry szemszögét, de tuti biztos SOHA nem csalná meg Lout!!!!
    Bocsáss meg Becca hogy eltűntem, de mindig hű olvasód voltam, úgyhogy ha lehet egy kérésem; gyorsan hozd a kövit:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Gini!

      És ééééén!! Örülök, hogy te is úgy gondolod, ahogy én.... Pontosan azt érzem, amit írsz, de Louis szemszöge miatt kicsit eltolódtak az arányok, és úgy látszik nem sikerült a sorok mögé beépítenem amit akartam....de akkor csináljuk kicsit másképp!!!
      Következő résztől fordítunk a helyzeten;)

      Örülök, hogy visszatértél, hiányoltalak!!!!

      puszi: Becca

      Törlés
  20. De köcsög :DDDD
    imádom az írásodat Becca <3<3

    VálaszTörlés
  21. Mar feltem hogy kibekulnek. Oke talan nem kene elvezzem hogy Louba megtalalom a nyomorom... talan kene valami szipologusxD
    Imadom ahogy irsz♡
    Csok
    Agi

    VálaszTörlés