2015. január 30., péntek

LXXXIV. Fejezet

Sziasztok!

Hoztam a várva várt új részt, remélem szeretni fogjátok. Azt nem ígérem, hogy 3-4 naponta lesz mindig új, de igyekszem, ahogy lehet.
A tanítvány körül is alakulnak a dolgok, kérlek legyetek még egy pici türelemmel.
Köszönöm, hogy még itt vagytok, hogy ennyien támogattok, és bátorítotok, és azt is, hogy a nem éppen vidám részeknél is türelmesen kitartotok.

Nem tudom szavakkal eléggé megköszönni, de elértük, sőt meg is haladtuk a 100.000 letöltést, ami számomra teljességgel hihetetlen. Örökre hálás leszek a sorsnak, hogy belekezdtem, és nektek, amiért rááldozzátok a drága időtöket, hogy olvassátok, pláne, hogy kommenteljetek. Ha nem ilyen fantasztikus olvasóim lennének, már réges rég feladtam volna...

Ölellek Benneteket:Becca



Az egész délutáni hegymászás kicsit kitisztította a fejemet, és volt időm, hogy leülepedjenek a gondolataim. Liam kínosan kerülte a témát, én pedig örültem neki. Ő az egyetlen, akivel nem akarok a magánéletemről beszélni. Még Zaynnel is szívesebben osztanám meg a nyomorom. Liam az, aki állandóan kioktat, persze nem szándékosan. Az apja pont ilyen. Úgy osztják az észt, hogy észre sem veszik. Szeretem őt, csak már megtanultam, hogy nem teszek fel kérdéseket, ha nem akarok egy hosszú okfejtést válaszul. Nála nincs eldöntendő kérdés, igen, vagy nem válasz… Kérsz inni? Igen, de….és innentől öt perc, amíg kifejti, mit kér és miért.
Szóval megmásztuk a Machu Piccut, és mire felértünk, úgy éreztem, a világ tetején vagyunk. Pont úgy is nézett ki. Mindannyian kifulladva terültünk el az ezer éves köveken. Miután úgy éreztem, a látvány örökre a retinámra égett, és soha nem felejtem el azt a gyönyörű képet, ami elém tárult, elégedetten dőltem hanyatt és a vakítóan kék eget bámultam percekig. Hagytam, hogy kiürüljön az agyam, majd igyekeztem összeszedni a gondolataimat. Visszaemlékeztem a kezdetekre, amikor tizenhat évesen jelentkeztem az X-Factorba. Késztetést éreztem, hogy a gondolataimat le is írjam, ezért elővettem a telefonom, és belekezdtem életem legnehezebb levelébe.

Kicsi!

Most, mikor ezt a levelet írom neked, már a megszólítástól is könnyek gyűlnek a szemembe, olyan régen mondtam ki hangosan ezt a szót. Nekem mindig Kicsi maradsz, akkor is, ha öregek leszünk, és már a hamut is mamunak mondjuk.
Emlékszem, mikor először megláttalak a mosdóban. Emlékszem a helyes, akkor még számomra magas, igézően kékszemű fiúra, akiről nem tudtam levenni a szemem, bármennyire is igyekeztem. Arra is emlékszem, ahogy a tömeget pásztáztam, hátha megtalállak benne. Aztán eszembe jut a pillanat, amikor megtudtuk, hogy együttesként folytathatjuk a versenyt, és az ölembe kaptalak, te pedig úgy öleltél át, mintha ez lenne a világon a legtermészetesebb. Akkor tudnom kellett volna, hogy ez eleve elrendeltetett. Hogy hiába beszélem be magamnak, hogy én egy nőfaló vagyok, igazi érzelmeket életemben először, csak te tudtál kiváltani belőlem. De tovább hazudtam magamnak, és a világnak. Csak az fáj, hogy neked is… Csak ez az egy bánt. Hogy elpazaroltam az értékes időt, amit a karjaid között tölthettem volna.
Imádtam veled élni. Az első, közös kis lakás minden szegletére emlékszem, arra is, hogy az első fogkeféd Tom&Jerrys volt, és kék.  Az első kettesben töltött esténk is itt van az emlékeim között, ahogy az öledbe hajtom a fejem, miközben olvasunk. Annyira jó volt érezni a közelségedet, az illatodat, hogy egészen megrészegültem. 
Eszembe jut az első karácsony, aztán a születésnapom, amire a gyűrűt kaptam tőled. Miközben ezeket a sorokat írom, itt forgatom az ujjamon, és a fülembe cseng, ahogy azt mondod, mi örökre barátok leszünk. Te emlékszel még?
És arra, hogy azt ígérted, én soha nem veszíthetlek el, csak ha akarom? Hogy te soha nem fordulsz el tőlem, akármekkora barom vagyok is? Én emlékszem. Arra az estére, mikor először nyúltam hozzád úgy, és bevallottam, hogy szeretlek.
Azóta eltelt egy örökkévalóság, de bennem semmit nem halványodott ez az érzés. Tudom, ez számodra hihetetlen, de mindenki tudja, az emberi érzelmek kiszámíthatatlanok. Sajnálom, hogy benned kihunyt a láng, mert én annak a fényénél melegedtem évek óta.
Nem tudom, hol rontottuk el.  Igazából azt sem, hogy történhetett meg, hogy hagytuk a hétköznapok nyűgét-baját kettőnk közé állni. Persze, nehéz volt az életünk, még akkor is, ha kívülről az emberek azt hiszik, mi a világhírű milliomosok életét éljük. Ha tudnák ez mivel jár, egyikük sem szeretne a helyünkbe lépni. Nem tudom, kivételes szerencse, vagy igazi teher, hogy mi egymásba szerettünk, csak azt tudom, mióta bevallottam magamnak, és neked, soha egyetlen pillanatra sem bántam meg.  Úgy szeretlek, ahogy senki mást nem fogok. Tudom, ezek nagy szavak, hisz még csak húszéves vagyok, de éltem már annyit, hogy fel tudjam mérni, ilyen ösztönös, mindent elsöprő érzelem nem jön szembe kétszer. Nekünk megadatott, és ezért örökre hálás leszek a sorsnak.
Terveink voltak, és én még nem tudom elengedni a képet, ami számtalanszor segített át az egyedül töltött estéken, mikor magam elé képzeltelek a kislányunkkal az öledben, ahogy a nagyfiunknak épp a foci rejtelmeiről beszélsz. Látom a házat, ahol a családommal akartam élni, visszavonultan, békében. Nem tudom, valaha el tudom-e felejteni az álmaimat. Az se biztos, hogy akarom.
Most minden olyan kusza. Nem találom még a helyem az új éltben, amit nélküled kellene élnem.
Igen. Megtettem. Megpróbáltam mással, hátha működik, de csúfos kudarcot vallottam. Ahogy Te, annak idején Ellel. Nem szemrehányásnak szánom, csak szeretném ha tudnád, én megbocsájtottam, mert megértem, hogy minden könnyebb lett volna, ha sikerül. Most én is így éreztem. Egy szalmaszál volt, és én belekapaszkodtam. De azt is tudnod kell, semmit nem éreztem. Amit tettem, csak egy kétségbeesett próbálkozás volt. De egy valamire jó volt. Hogy rájöjjek, nekem még nagyon, nagyon sok idő kell, (ha egyáltalán lesz ilyen), hogy valaki mással kezdhessek új kapcsolatba. Tudom, ez téged már nem érdekel, mert neked sikerült, ami nekem nem, és túlléptél rajtam. Örülök neki, és őszintén kívánom, hogy társra és boldogságra lelj.
Kérlek, bocsáss meg a tegnapért. Nem tudom, hogy történt. Komolyan nem. Az események úgy követték egymást, mintha én csak külső szemlélője lettem volna a dolgoknak. És ott a vágy… A soha, egyetlen pillanatra sem szűnő, kínzó vágy, amit irántad érzek. De ígérem, esküszöm!!! soha többé nem érek hozzád úgy. Felfogtam, hogy nincs már hozzá jogom. Még nem tudom, hogy fogom túlélni, ha egyszer látnom kell, hogy valaki más nyúl feléd, és te viszonzod az érintését, de próbálom majd elfogadni.
Azért viselkedtem olyan tahó módon, mert rettegtem, mit fogsz mondani, ha rájössz, mekkora ballépés volt, hogy engedtél nekem. Még ma reggel sem hittem el, hogy tényleg megtörtént. És bár ezt biztos nem akarod hallani, mégis elmondom: Olyan fantasztikus volt újra hozzád érni, benned lenni, amiért meghalni is érdemes.
Sajnálom…
Sajnálom, hogy úgy érzed, hónapok óta azért nem beszélek veled, mert egy megjátszós faszfej vagyok. De, Lou! Én azért nem szóltam hozzád, mert nem tudtam úgy viselkedni, mintha csak barátok lennénk, és semmi több. Persze, már beláttam, hogy képtelen vagyok élni nélküled, és mára megelégszem a legkisebb morzsával is, amit csak elém vetsz, de ehhez is idő kellett. Nem vagyunk egyformák, soha nem is voltunk, sőt, szinte szöges ellentétei vagyunk egymásnak. Talán pont ezért éreztem, hogy tökéletesen kiegészítjük a másikat. Mindig tudtam, ha valamit nem értek, vagy nem tudok, Te biztosan a segítségemre sietsz.
Nem tudom, hogy menthetünk át legalább apró darabokat a régi életünkből az újba, de kérlek, próbáljuk meg!
Szükségem van rád, és elfogadom a feltételeidet, bármik is legyenek azok. Úgy lesz, ahogy Te akarod, csak ne fordulj el teljesen!

Tudom, hiába kérek bocsánatot egy földhöz vágott tányértól, abból ettől még nem lesz ép, egész…
Mégis abban reménykedem, ha elolvasod, amiket itt összeirkáltam, szóba állsz még velem, és talán elkezdhetünk valami újat, valami szépet, ami egyszer majd barátság lesz, ha a szerelmedet már elvesztettem örökre.

Én ebben hiszek, és nem felejtek.

H.

Mikor
megírtam, nem olvastam el újra, és nem érdekelt, a fogalmazásomra vajon hányast adna egy tanár, csak villámgyorsan rányomtam a küldésre, mielőtt inamba szállna a bátorságom. Mikor a telefon pittyent egyet, hogy az üzenetet elküldte, akkora sóhajjal dőltem bele a magas fűbe, mintha akkor értem volna fel a hegytetőre, háromórás hegymászás után. Pont úgy is éreztem magam. Könnyebb volt megmászni a hatalmas hegyóriást, mint megírni Lounak, amit érzek, gondolok. Persze még így is sok kimondatlan dolog maradt bennem, de úgy hittem, a lényeg benne volt. Most rajta a sor, hogy eldöntse, mihez kezd vele…velem.
Az érzéseim kettőssége letaglózott. Egyrészt megkönnyebbültem, mert megtettem. Másrészt rettegtem, hogy fog rá reagálni. Szerettem volna lerohanni, és veszekedni a sofőrrel, hogy azonnal vigyen a szállodához, de épp ennyire akartam örökre ott maradni az ősök szellemeitől átjárt, múltidéző kövek között, hogy soha többé ne kelljen Lou szemébe néznem.
Aztán, vagy egy fél órával később szóltak, hogy indulunk lefelé, mert vissza kell érnünk időben, hogy előkészüljünk az esti koncertre. Ma. Este. Koncert. Vele.
Szeretnék szabadságra menni…Köszönöm!

Reszketett a gyomrom, mikor a kocsi begördült a szálloda elé. Nem tudtam mikor kapja meg a levelemet, azt meg pláne nem, mikor olvassa el. Rettegtem, hogy fog rá reagálni. Próbáltam felkészülni arra, hogy majd beszélnünk is kell ezekről a dolgokról, de nem tudtam, mit mondhatnék még, vagy hogy válaszoljak, ha közli, ő nem szeretne köztünk semmilyen kapcsolatot, még barátságot sem. Mikor megrezzent a telefonom, majdnem kiugrottam a gatyámból. Reszkető kézzel halásztam ki a zsebemből, és félve néztem a kijelzőmre.  Megnyugodtam, hogy nem Lou írt. Ahogy elolvastam az üzenetet, és meghallgattam a számot, amit mellékeltek hozzá, az érzéseim elragadtak. Gondolkodás nélkül írtam egy újabb üzenetet, hogy mehet a dolog, aztán felmentem a szobámba, és rendeltem egy whiskeyt.

- Indulni kell, dugta be az orrát Pete az ajtó résén, majd mikor meglátta halálra rémült fejemet, egész testével belépett a szobába, és kérdőn húzta fel a szemöldökét.
- Oké, máris –válaszoltam, hogy időt nyerjek, és feltápászkodtam a fotelből. A combjaimon lejjebb húztam a farmert, és egyúttal beletöröltem a tenyerem.
- Mi történt Hazz? –kérdezte a bizalmasom, tőle szokatlan módon. –Olyan sápadt vagy, mintha ájulás környékezne.
- Hát, telibe trafáltad, Pete. Nem történt semmi különös, csak írtam egy levelet Louisnak, és azt hittem ő jött át.
- És attól vagy így betojva? –kérdezte a nagydarab ember, ahogy elnéztem teljes döbbenettel.
- Ja. Nem igazán tudom, hányadán állunk.
- De most ki fog derülni? Úgy értem, arra számítasz, hogy ezután változik valami? –kérdezte félve.
- Nem is tudom, hogy reménykedem, vagy rettegek - feleltem őszintén.
- Inkább reménykedj! Szarabb úgyse lehet, nem igaz? – Felkaptam a fejem, kigúvadt szemekkel néztem rá, de aztán rájöttem, kurvára igaza van, és elröhögtem magam.
- Az tuti –feleltem, és megveregettem Pete vállát, amíg kisétáltunk az ajtón.

Lent várt az autó, ami a stadionba vitt, Niallel és Liammel együtt. A szőke ír majd felrobbant az izgalomtól, és mikor biccentettem a ki sem mondott kérdésre, azt hittem lyukat üt a kocsi tetejébe, olyan ugrándozásba kezdett.
- Higgadj már le Niall! –szólt rá „apánk”, mire a szöszi elcsitult, és az ülésbe markolt, mint egy rendreutasított gyerek. –Mi van veled? Betéptél? - kérdezte Liam, és maga felé fordította Niall arcát, hogy a szemébe nézhessen.
-Ééééén?- kérdezte gőgösen a másik. - Még nem! –röhögte el magát. Liam csak megcsóválta a fejét, nekem pedig eszembe jutott, hogy Peruban legális a fű, és a szobában is be volt készítve pár joint. Mekkora barom vagyok, hogy nem szívtam el egyet.
Kinéztem a kocsi ablakán, és gondolatban messze jártam. Magam elé képzeltem Louist, ahogy a másik kocsiban ülve olvassa a levelemet, és reméltem, hogy könnyeket csal a szemébe. Alig vártam, hogy megérkezzünk, de még rendőri kísérettel is majdnem egy órát kocsikáztunk a hatalmas városon át, mire megláttam a monumentális stadion körvonalait.  A tenyerem izzadni kezdett, és olyan feszültség uralkodott el rajtam, hogy alig tudtam mozgatni az izmaimat.
Liam és Niall után, utolsónak kecmeregtem ki a sötétített üvegű kisbuszból, és azonnal megláttam a másik autót, ahogy nyitott ajtókkal parkol a placc közepén. A lábaim arra indultak el, bár már akkor láttam, hogy tök üres. Ahogy mellé értem, megcsapott a fű összetéveszthetetlen illata, és a gyomrom megugrott.
Megszaporáztam a lépteimet, és utolértem Pete-et, aki már a lépcsőn caplatott lefelé. Ahogy kinyitotta nekem a biztonsági ajtót, majd előreengedett a folyosón, a gyomromban már megvadultak a kibaszott lepkék, és alig tudtam uralkodni magamon.
A reszkető neonfényben meneteltem a betonfalak között, és kerestem az öltözőnket. Már messziről óbégatás, és göndör kacaj hangjai szűrődtek a fülembe. Ahogy beléptem, földbe gyökerezett a lábam.
Louis félmeztelenül, a farmerját is kigombolva, mezítláb táncolt a kis terem közepén, Zayn egy fotelban ülve épp mélyet slukkolt a füves cigiből, és utána odanyújtotta Lounak, aki készségesen hajolt érte, és anélkül szívott bele, hogy elvette volna a fekete szépfiú kezéből.
Fel se fogtam, hogy átszeltem a szobát, és Zayn csuklóját megszorítva a földre ejtettem a jointot, majd széttapostam a csizmám sarkával. Nem engedtem el a kezét.
- Normális vagy, bazmeg? Miért hagytad, hogy így betépjen? – kérdeztem olyan fojtott hangon, hogy alig lehetett érteni.
- Mi van Harry? Engedd el a csuklóm, te állat. Mi az, hogy ennyire? Semmi baja, csak öltözik. Kettőt szívtunk el összesen. Egyet ide felé a kocsiban, a fiúkkal, és ez a második. Higgadj már le. Én nem vagyok se az apja, se a pasija, hogy megtiltsam neki a füvezést.
- Nem. Te állítólag a barátja vagy –köptem az arcába, és fél szemmel Louisra néztem, aki már pólóban, karjait a feje fölé tartva tekergette a csípőjét, olyan erotikusan, ahogy –azt hittem – csak nekem szokta otthon. Azonnal megfeszült a farkam, pedig csak rápillantottam.
- Igen, én a barátja vagyok Styles, és hónapok óta tartom a fejét a víz felett. De mikor azt hiszem, már kezdi kicsit összerakni magát, akkor jön a kibaszott exe, és hobbiból megdugja, hogy ismét letaszítsa a gödörbe, ahonnan épp kimászhatott volna.
A torkomra forrtak a szavak. Zayn kirántotta a csuklóját a kezemből, és dacosan a szemembe nézve állt fel a fotelből, hogy átmenjen a szoba másik végébe és töltsön magának egy pohár narancslevet. Közben Louis is felismert (mert eddig olyan volt, mintha észre sem vett volna) és egyenesen megindult felém.
- Harold! –szólított meg szándékosan elmélyített hanggal. – Miért vagy így besavanyodva? Gyere, szívj pár slukkot, és máris cukibb leszel –mondta, majd az asztalról elvett egy szépen megsodort jointot, és a szájába vette. Nem bírtam nézni, amit művel, ezért kivettem az ajkai közül, és inkább én gyújtottam rá. Azonnal fuldokolni kezdtem, mert nem vagyok nagy bagós, életemben, talán ha tucatszor gyújtottam rá, és akkor se kedveltem meg a dolgot. Füves cigit pedig csak kétszer szívtam, de mindig rettegtem attól, hogy elvesztem a kontrollt, ezért nem igazán próbálkoztam, még a drogok enyhébb formáival sem.
Most elnyomtam a köhögési ingert, és letüdőztem az édes füstöt. Louis vigyorogva, ellazult arcizmokkal nézett, és folyamatosan tekergett, mint egy kígyó. Megfogta a karjaimat, és mintha belém kapaszkodna, úgy folytatta a műsort. A hangszórókból valami lüktető ritmusú helyi zene áradt, ő pedig hangosan énekelt, bár még életében nem hallotta a dalt. Még egyet slukkoltam, aztán hagytam, hogy elvegye a kezemből, és ő is mélyet szívjon belőle. Mikor visszaadta, még egy utolsót engedélyeztem magamnak, de máris émegszédültem, miközben az izmaim lassan ellazultak, és hirtelen úgy éreztem, én annyira, de annyira boldog vagyok.


27 megjegyzés:

  1. UUUU hosszú idő után, ujra első vagyok el sem hiszem. Én erre a részre nem tudok mit mondani, amikor megtudtam hogy a srácok füveztek akkor is így "áááá mi várj nem értem?" nagyon tetszett természetesen csak nekem ez még most is teljes totális sokkkkkk.
    Nagyon várom már a tanítvány, tényleg nagyon nagyon kíváncsi vagyok

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, első vagy, nem mintha nem örülnék ugyanennyire, ha huszadik vagy, akkor is:))

      Örülök, hogy azért tetszett, még akkor is, ha a füves téma téged kiütött.

      Igyekeztem nem elmélyedni benne, de azért ezt nem akartam kihagyni.

      Tanítvány még parkolópályán sajnos.... remélem hamar eldől a sorsa.

      Puszillak.

      Törlés
  2. Ne. Ne... Ne........ Jo kesz vege feladom. Hogy en mennyire nem akartam ezt a reszt vegig olvasni... Gyuloltem mindent, ami a fuvezeses cuccnal volt, a hisztis picsakat akik "csalodtak a fiukban", de a videot is gyuloltem, egyszer sem birtam vegig nezni. Oszinten, vissza kellett tekernem a levelhez, hogy lenyugodjak. A level az valami halal cuki, nagyon remelem hogy ezek utan minden ugy lesz vegre ahogy en szeretnem.xddd (ugyse lesz, de almodozni szabad). Egyebkent jo lett, csak ez egy olyan resz lesz, aminek a veget atugrom majd mikor ujraolvasom a tortenetet.... Megint.... *csingilingi* uj reszt kerunk a harmas kasszahoz! Most! Beccaaaa, valahogy torold ki ennek a resznek a veget az emlekeimbol:((((((( shhh hori nyugi, gondolj a levelre... Jo tulelem. Csak siess kovetkezovel:) xxHori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)

      Nem kell ennyire beleélni magunkat szerintem ebbe a dologba. Az ő dolguk. Felnőtt emberek. Én többször is megnéztem a videót, és az első sokk után már egyre jobban röhögtem rajta. Mai napig sem értem Louis koncepcióját, hogy miért videózta le, és pláne azt nem , hogy miért hozta nyilvánosságra, de vannak dolgok, amit az én csökött agyam fel nem foghat... :))

      Nyugi Hörikém, nincs baj. Minden rendben lesz.

      Puszillak! <3

      Törlés
  3. Jajj Istennőm! Jajj.

    Képtelen vagyok összeszedni magam. Kell nekem egy ilyen levél! Nekem miért nem írtak ilyet soha??
    Gyönyörű volt...annyira megható, hogy itt helyben bőgtem el magam. HA Lou ettől nem tér észhez, akkor semmitől....bár kicsit elbizonytalanodtam, hogy elolvasta-e egyáltalán....:(

    "A füves jelenet cuki volt....:D Bár nagyon remélem, hogy hamar kijózanodnak és átbeszélik a dolgokat!:)

    zeretem őt, csak már megtanultam, hogy nem teszek fel kérdéseket, ha nem akarok egy hosszú okfejtést válaszul. Nála nincs eldöntendő kérdés, igen, vagy nem válasz… Kérsz inni? Igen, de….és innentől öt perc, amíg kifejti, mit kér és miért. "----Annyira Liam!!!:D:D


    " Szerettem volna lerohanni, és veszekedni a sofőrrel, hogy azonnal vigyen a szállodához, de épp ennyire akartam örökre ott maradni az ősök szellemeitől átjárt, múltidéző kövek között, hogy soha többé ne kelljen Lou szemébe néznem. "----- Ez valami szívet tépően gyönyörű....<3
    Szinte éreztem, hogy ott állok Harryvel és fújja a hajunkat a szél /Az övé jobban néz ki mint az enyém, mert én akkor olyan vagyok mint egy idióta...:D/ Imádom amikor bele tudom élni magam<3

    Ismét csodás rész volt, alig várom a következőt....de ez már alap!:))
    Imádlaaaaak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is téged, és örülök, hogy tetszett.
      A ma esti kis szeánszunk után elég nehezen válaszolok kommentekre, de muszáj, mert fogadalmat tettem, hogy addig sehol nincs új rész, amíg nem válaszolom meg az előző kommentjeit.

      De így most nehezen fog az agyam, bevallom őszintén... Lou combja ugrik be állandóan, a szörfcuccban :PPPP

      Csókollak.

      Törlés
  4. aaahhhhhuhhhihhh...ennyi az amit elsore kepes voltam kinyogni...nem en ezt a reszt nagyon nem akartam elolvasni...demegis annyira kibebaszott joo❤❤ a level pedig kesz vegem van...ennel tokeletesebb nem lehet mar...de tudd tomeggyilkossaggal gyanusitalak ezert a reszert...
    nagyon imadlak siess azbuj resszel..☺❤❤
    puszi:Dórii :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett a levél, sokat dolgoztam vele, hogy minden benne legyen, amit előre elterveztem.
      Sajna pont egy részbe csúszott a füvezéssel, de szerintem azért nem tettem tönkre teljesen.
      Nem vagyok tömeggyilkos, sőt egyesgyilkos sem, csak kicsit perverz :))

      Imádlak Dórii! <3

      Törlés
  5. Tudtam! Annyira tudtam, hogy sírni fogok!! Gyönyörű volt a levél, tökéletes és annyira megható... :'( Már harmadjára olvasom, és még mindig sírok! Imádom, tudtam, hogy tökéletes lesz, hiszen tőled mást nem is várhattam volna :3
    Ha Louis ezek után is így fog viselkedni, akkor én leugrom az erkélyemről!! Mert nem bírom tovább olvasni! Annyira várom, hogy mit fog szólni hozzá! Istenem Harry milyen idegese volt, tisztára átéreztem, nekem is gyomorgörcsöm volt, mikor megrezzent a telefonja
    Tökéletes :3
    Alig várom a kövit :)
    <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, ne bömbizz...nem azért írtam. Szerintem cuki lett. Louis is tartogat még meglepetéseket. Mindenki változik, lassan felnőnek...ki előbb, ki utóbb, és nem feltétlenül a koroktul függ a dolog:))

      Köszönöm a dicséretet, és utállak L. kis h...i miatt :P:P

      Törlés
  6. Becca ne utal kerlek de en csak a levelet olvastam el mert a kis nyuszi lelkem nem birta elviselni a folytatast perpillanat (a kommentekbol itelve mar lehet eretvagtam volna azota ha megtettem volna) szoval ne haragudj majd elolvasom azt is de muszaj megjegyeznem hogy a level resz teljesen a szivembe markolt es ugy ereztem muszaj szetolelgetnem Harryt mert nem birom "latni" hogy szenved...imadom, akkoris ha szomoru es eppen kinyirsz <3
    Esku elolvasom ha eleg bator leszek:)
    ~Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem túllihegitek azt a kis füvezős témát....semmi eret vágós nincs a végében ;) Sőt, talán jobb lesz, ha nem ítélkezünk mások fölött....
      <3 Imádlak, azt csinálsz, amit akarsz, de én biztos nem fogom leszedni róluk a keresztvizet...

      Törlés
    2. Totálisan egyetértek Becca!!! Szabad emberek ők is (itt is, a valóságban is és mindenhol) szóval azt csinálnak, amit akarnak, ami jól esik nekik. Ha ez éppen a füvezés, hát tessék. Nem olyan káros, mint bármi más az életben (bár én ebben a témában igen civil vagyok, hisz nem próbáltam) és igen-igen idézek tőled: "jobb lesz, ha nem ítélkezünk mások fölött...." !!!

      Egyébként én hű olvasód vagyok és nem olyan hú de régen találtam a ficre. Az egyik ok, amiért csak most írok neked először az az, hogy annyira faltam a fejezeteket és a végén annyira ki voltam tőlük, hogy egyszerűen nem bírtam értelmes fogalmazást levágni ide, így aztán nem is tettem, ám most, hogy így beértem és -sajnos- nem tudok tovább lépni az új adagra, összeszedtem magam. (No meg az itteni reakciódat látva pláne úgy éreztem, hogy írnom kell mert -kérlekneutáljatokmeg- én sem értettem egyet a hozzászólásokkal a füvezést illetően.) Imádom az egész ficet, ahogy követed a párhuzamot a valósággal, hogy fuhhh. Ez, és egy másik (ami Dreamy Girl Love & Pain című írása) a két abszolút kedvencem és aligha fogok találni olyat, ami ezeket letaszítja... :) Nagyon sokat sírtam már eddig rajta és mikor az előző részt olvastam azt hittem hogy az új is siratós lesz a levél miatt, de rá kellett jönnöm, hogy ugyan bekönnyeztem, de ez valami másfajta "siratás" volt, sokkal melengetőbb és jól esőbb, mert esküszöm neked, hogy egyszer én még meg fogom zabálni Harryt, hiába olyan kis buták Lou-val.

      Egy kommentnek is száz a vége: totálisan szerelmes vagyok a sztoriba és ha lehetne, esküszöm hozzámennék!
      Alig várom Louis reakcióját a folytatásban! ♥

      Törlés
    3. Elsőként, kedves Zsófim!

      remélem azóta sikerült napirendre térni a dolog felett, és kicsit utánanézni, nem-e azért tiltott szer a fű, mert így nagyobb pénzt lehet csinálni belőle:)) Viccet félretéve, én tiszteletben tartom mindenki véleményét, és megértem, sőt támogatom, hogy utasítsuk el a drogokat, és az alkoholt. Mégis a legtöbb kamasz már tizenévesen hulla részegre issza magát, és örül, ha ezzel dicsekedhet a barátai előtt. Jó lenne, ha változna a szemlélet, de bevallom őszintén, látva a többi hasonló életet élő sztárt, én örülök, ha a fiúk megússzák egy-két füves cigivel. Én így is csodálom őket, és tisztelem a munkájukat. Azt mondjuk szívesen venném, ha Louis elmesélné, hogy jutott eszébe ebből kisfilmet gyártani, és kitenni...

      Örülök, hogy a levél elnyerte a tetszésedet, és szeretted, Nekem ez a lényeg, és egyáltalán nem haragszom, ha valaki átugorja ezt a részt!!
      Safe spaces for all :))

      Puszi:Becca

      Törlés
    4. Kedves valílialányka! :)

      Nagyon szépen köszönöm a kommentedet. Boldog vagyok, hogy rám találtál, és még inkább, hogy megszeretted a történetet. Hős vagy, hogy gyorsan elolvastad a rengeteg részt, és hálás vagyok, hogy most írtál nekem, remeélem ebből rendszer lesz, ugyanis nagyon megfogyatkoztak a kommentre hajlandó olvasóim.... elhagytak, meguntak, eldobtak :((
      Csak viccelek, de azért tudnod kell, egy "friss hús" mindig külön örömöt okoz!
      A MTF kezét még nem kérte meg senki... áldásom rátok. Eddig csak a tanítványba akart mindenki beköltözni, hozzzámenni, elvenni, összeköltözni vele. Szegény MTF eddig úgy nézett ki, vénlány marad.

      Köszönöm, hogy itt vagy, várlak vissza. Puszi: Becca

      Törlés
  7. Csak egyszer, tényleg nem többször, de egyszer írjon már kicsiny szívem lakója egy ilyen lélekbe markoló és könnycsalogató levelet ^^ Becca, megint kitettél magadért! Szerintem semmi gáz nincs a füves résszel. Róluk kiderült... Mehh, ez van. Nincs olyan személy szerintem a popiparban, aki ne szívott volna el néhány jointot. Csak van akiről nem szerez tudomást a média. És nem olyan vészes cucc az. Ha valami keményebbet toltak volna, akkor jogos, ha bárki a világon beint nekik és hátat fordít a bandának, de ez... Kicsit felfújt dolog az egész a világban a fű körül. (Huhh, ez most elég propaganda szövegnek tűnt :/ Nem annak szántam, csak véleménynyílvánítás volt. Bocsi). Nagyon várom a következő részt. Louis, észbe vésni: az emberek legnagyobb erénye a készség a megbocsájtásra! ;)
    Puszi, Julcsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy platformon állunk, úgyhogy a füvezésről ennyit:)
      Én nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, de tiszteletben tartom, ha ez valaki bánt, és remélem, soha semmit nem próbál ki, se piát, se cigit, se semmit, ami sokkal veszélyesebb, mint a fű! Ha ez lehetne az életcélom, én támogatnám:)

      Kint is van a kövi, remélem az is befogadható,,,, kicsit aggódom ezek után, de lesz ami lesz.

      Louis elég kis konok, és néha furi...majd kiderül, merre változik.

      Puszillak, és köszönöm! <3

      Törlés
  8. A levélen sírtam de oly annyira,hogy mikor meglattam, hogy "Kicsi!" be kellett húnynom a szemem és mely levegőt vennem,hogy ott azonnal ne sirja el magam (nem éppen volt sok haszna) Már az első mondat utan kiszöktek a könnyeim...Aztan pedig egyre jobban zokogtam.Csodálatosan írtad le! <3 Köszönöm,hogy elolvashattam.
    Lehet nem vagyunk túl sokan,akik szeretik a füves sztorit...Akkor sem értettem miért csinalnak belőle olyan nagy ügyet, en megértem,hogy féltjük őket, de van életük es felnőtt emberek tudjak mint csinálnka, nekik is jár egy kis szórakozás, ha nekik éppen akkor a joint jelentette azt akkor szuper. Ez meg ahogy léirtad imádtam es előtte Niall xd :-D haha The Captain... A véget meg imádtam (de várj nincs olyan resz,amit en nem imádtam) Harry Zaynt ne bántsd ő volt ott Louis mellett!
    IMÁDOM! Nagyon várom a kövit <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tündim! <3

      A levél a kedvencem ,és már nagyon sajnálom, hogy a füvezéssel került egy részbe, de ez van...
      Zayn is egy fura figura, és Hazz reakcióját is teljesen megértettem. Remélem normalizálódik majd a viszonyuk, mert én imádom Zaynt ! :)

      Pusziiii

      Törlés
  9. Nah ez cuki lesz ahogy Hazzus betép.. Remélem :DDDD <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy cuki-e, azt máris olvashatod ;) már meg is hoztam a kövit.
      puszi

      Törlés
  10. Ohh elolvadtam a levéltől, még meg is könnyeztem! :) Hú hát nagyon kíváncsi leszek erre mit fog lépni Louis. ( tudom, hogy itt nem váltasz annyit szemszöget de azt a részt mikor elolvassa szívesen elolvasnám az ő szemszögéből! :) ) A kedvencem az a rész volt, hogy emlékezett Louis fogkeféjére. :D Hát én ott kész voltam.Köszönöm a fejezetet alig várom a folytatást! :) Puszi Lia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó!! Nagyon vártam, hogy fog tetszeni nektek a levél. Sajna nem lesz szemszögváltás mosatnában, ezért csak utalásokból, vagy Louis elbeszéléseiből fogjuk megtudni, mit szólt hozzá. A tom&Jerrys fogkefe, az cukii <3

      Kitettem a kövit, ott találkozunk ;) Puszillak

      Törlés
  11. Drága, Egyetlen Beccám!
    Egyszerűen nem találom a szavakat, amikkel ki tudnám fejezni, hogy mennyire imádtam ez a részt. Úgy szeretem, amikor Harry baby ilyen cuki, mint egy 16 éves srác, egy nyálas tinisorozatból, még is ez nekem annyira tetszik, hogy nem mindig csak az alfahím szerepét tölti be.
    Ezer puszi és ölelés a legnagyobb rajongódtól <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Harry is változik, egészen más most, mint korábban. A személyiségfejlődés mindenkin végbemegy, akár akarja akár nem, és nem mindig abba az irányba, amire számítani lehet.
      Na de majd minden kiderül a továbbiakban.
      Puszillak. Drága!
      b.

      Törlés
  12. Annyira hihetetlen hogy már itt vagyunk ._. Nem tudom elhinni, mintha most lett volna az első rész, pedig nagyon nem :D
    Imádtam, a levélen olvadoztam, a vége után pedig azonnal akartam a következőt :) és látod, még időben ideértem :D
    Nagyon várom hogy az a két hülye végre leüljön és megbeszéljék a dolgaikat :)
    Pusziii: Becca :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, számomra is az... most, hogy a századik fejezet olyan gyorsan közeledik, hogy kezdek bestresszelni tőle. Most döbbenek rá, hogy vannak, akik tavaly május- június óta itt vannak velem, és még mindig olvassák, szeretik.... ez őrület, komolyan.
      Pont időben jöttél, és már olvashatod is a következőt.
      <3

      Törlés