2015. május 16., szombat

CVI. Fejezet

Sziasztok!

Nagyon szép hétvégét mindenkinek!
Hoztam az új részt, elnézést a késésért, de nagyon húzós hetem volt. Remélem azért még elolvassátok<3

A héten több leiratkozónk volt, mint máskor egy hónapban, reméljük, ez a tendencia nem folytatódik... vagy elmentek a lányok Naughty rajongónak, vagy most döbbentek rá, hogy Larry nem létezik, mikor tegnap a kidobóson Harry egy női sortban jelent meg, és a Corden interjú tulajdonképpen egy CO :))

Vigyázzatok magatokra <3

Az este csendesen telt. Kártyáztunk, és beszélgettünk. Persze ment az ugratás, mert képtelen voltam odafigyelni a játékra, és állandóan vesztettem. Mikor már elegem volt a beszólásokból, csak odaböktem nagyapám kedvenc mondását: – Akinek nincs szerencséje a játékban, az szerencsés a szerelemben – és belepusziltam Louis nyakába.
– Oké, basszus. Már vattacukrot köhögök fel! – jegyezte meg Jeff, de azért volt egy kis irigység a hangjában.
– Én imádom nézni, hogy ilyen kis cukik! – jelentette ki Chess, és az asztalon átnyúlva beleborzolt a hajamba, aztán egy nagy cuppanóst nyomott a homlokomra.
– Már a neten is csak Princess Harrynek hívnak, ugye tudod? – kérdezte Glenne.
– Mert a Prince Harry már foglalt – nyögte be Lou, amitől mindenkiből kipukkadt a röhögés.
Az oldalához bújtam, a vállgödrébe fektettem az arcom, ő pedig a karom alatt átnyúlva a combomra könyökölt, és átfogta a térdemet. – Amúgy Hazz nem is lányos – tette még hozzá fejcsóválva.
– Áááá, dehogy … – mondta álságosan Jeff. – A csizmácskái, a női sortok, a rózsaszín, kigombolt ingek, a millió gyűrű, a vállig érő haj, a szűkített kabátok, és a sálak… kifejezetten maszkulin az egész pasi.
– Oké. Le lehet szállni róla! Nekem tetszik – közölte Lou, és úgy nézett Jeffre, mint aki egyből megnyúzza, és nyárson meg is süti, még mielőtt megvédhettem volna magam. Amúgy nem is akartam…
A partit Chess nyerte, hatalmas fölénnyel, ismételten bebizonyítva, hogy a nők képesek több dologra koncentrálni egyszerre. A díj az utolsó szelet pisztáciás süti volt, és hiába könyörögtem neki, hogy adjon egy falatot, ő csak lenéző pillantással, az utolsó szemig belapátolta. Sírni tudtam volna. Imádom a pisztáciát.
– Holnap sütök másikat – nyugtatott Glenne, majd lebiggyedő számat látva hozzátette: – kettőt!
Lou felnevetett, a fülem mögé simította a hajamat, és az arcomat puszilgatta, mint egy gyereknek, akit vigasztal a mamája, mert nem ehet több csokit.
– Gyere, sétáljunk le a partra. Kitalálok valamit, amivel kárpótollak – suttogta a fülembe, mire úgy egyenesedtem ki, mint aki karót nyelt. Kérdőn néztem rá, de ő csak beharapott ajakkal bólintott, és kacsintott egyet. Kihagyott a szívem. Feltűnésmentesen igyekeztem besettenkedni a szobánkba, és magamhoz venni egy pokrócot (utálom, ha a testnyílásaimba homok kerül) meg néhány gumit, de mire kiértem, és Louis is feltápászkodott, már mindenki minket nézett. Megtorpantam, és félve pillantottam körül a kínos csendben. Először Glenne nevetett fel, majd Jeff és Chess is csatlakoztak hozzá. A könnyeiket törölgették, míg mi egyik lábunkról a másikra álltunk a terasz szélén. Chelsea szedte össze magát először.
– Menjetek csak. És bocs! Nem rajtatok röhögünk, de ha láttátok volna a fejeteket, mióta kieszeltétek, hogy leosontok a partra, ti se bírtátok volna megállni. Szép estét!... Menjetek már!!! – kiabált ránk, mert még mindig földbe gyökerezett lábakkal álltunk. Éreztem, ahogy Lou összefűzi az ujjainkat, és elkezd húzni a lépcső felé. Elmosolyodtam, puszit dobtam Chess felé, és hagytam, hogy a pasim maga után vonszoljon, vállamon a pokróccal.

Mikor leértünk a fövenyre, csodálkozva állapítottuk meg, mennyivel közelebb araszolt a tenger, amíg nem figyeltük. Lou átkarolta a derekamat, én a vállát, és lassú léptekkel sétáltunk, bár nem volt tervünk, hogy merre induljunk. Igazából nem is kellett terv, hisz ezen a partszakaszon rajtunk kívül senki nem járt. A sziget egy kis csücskében állt a magányos házikó, és ameddig a szem ellát, nem látszott más nyoma emberi jelenlétnek. Chess egész szezonra kibérelte, és én is voltam már itt pár napot, még a nyár elején, hogy kicsit összeszedjem magam. Akkor csak kettesben voltunk, és jól esett, hogy nem sajnált, nem is kérdezett, csak hagyta, hogy regenerálódjak és gondolkozzak. Ez David után volt, mikor tényleg az összeroppanás szélén álltam, mert nem csak a Lou elvesztése miatt érzett fájdalom kínozott, hanem már a lelkiismeret-furdalás is. Remek kómbó.
Akkor bebarangoltam az egész környéket, de nem találkoztam senkivel. Reméltem, ez most is így lesz. Izgatott a gondolat, hogy nyílt terepen szeretkezzek Louval, ahol bárki megláthat bennünket, de azt azért mégsem szerettem volna, ha megtörténik.
Épp azon morfondíroztam, hogy meddig kell még gyalogolni, mielőtt végre nekieshetek, mikor Louis megszorította a derekam, és balra kormányozott. Fellépdeltünk a hosszúra nőtt fűcsomók között a rézsűn, majd a víz által kimosott lépcsőzetes kapaszkodón is, végül a puha zuzmóval, és selymes fűvel benőtt részhez érve összesimultunk egy percre. Louis felnézett rám, és bár sötét volt, a majdnem teli hold és a csillagok fénye gyönyörűen szikrázott az íriszein.
– Itt jó? – kérdezte rekedten, én pedig csak bólintani tudtam, mert az érzéseim ismét letaglóztak teljesen. Leemelte a pokrócot, és egyetlen, határozott mozdulattal leterítette a fűre, aztán a nadrágom derekába fűzte az ujjait, és magához húzott, hogy végre összeérjenek az ajkaink. Készségesen simultam hozzá, majd mikor a vállamra tette a kezét, és lenyomott, együtt térdeltünk a takaróra, hogy végül ugyanilyen összhangban nyúljunk el rajta.
Magam alá fordítottam, és vártam egy pillanatot, hogy mit szól a dologhoz. Az lett a rendszer, hogy ilyenkor felülkerekedik, ha jelezni akarja, ma ő fog diktálni, de kivételesen nem ellenkezett. Felemelte a kezét, és ujjaival a hajamat fésülgette, finoman a fejem tetejére halmozva, majd hagyta, hogy kicsússzon a fogásából, és mikor már az arcát söpörte, kezdte elölről az egész procedúrát. Imádom, mikor ezt csinálja. Olyan finoman nyúl hozzám, olyan szerelmesen, hogy nekem már ettől végem van. De persze azt is tudja, mi a következő dolog, ami teljesen kikészít. Lejjebb csúszott alattam, és a mellkasomat cirógatta meg az orrával. A szemeim már hozzászoktak a sötéthez, ezért remekül láttam, ahogy megnyalja a száját, és már ettől halványan lüktetni kezdett a farkam, de mikor ugyanezt tette a bimbómmal, majd ráfújt, és figyelte, ahogy kihegyesedik, szabályosan begörcsöltek a golyóim.
– Ez az! – suttogta, és újra kidugta a nyelvét, hogy pöcköljön, és ingereljen vele, míg a másik oldalon az ujjaival vett kezelésbe.
– Kicsi! – hajtottam a lapockáim közé a fejemet, hogy a szájába nyomhassam a kényeztetésre vágyó részemet, de ő elhúzódott. Ismét lenéztem, kissé csalódottan, de azonnal összeakadt a tekintetem a kéjesen vigyorgó Louis-éval.
– Szerinted el tudsz menni, ha csak a bimbóidat izgatom? – kérdezte olyan rekedt hangon, hogy ismét vágyhullám söpört át rajtam.
– Fogalmam sincs, de ugye nem most akarod kipróbálni?
– Miért? Sietsz valahova? – kérdezte ártatlanul, mire lehajoltam, belemarkoltam a hajába, és vadul lecsaptam a szájára.
– Nem, nem sietek sehová – mondtam, mikor elhúzódtam egy kicsit, és figyeltem, ahogy liheg alattam – de kissé fel vagyok ajzva. Ma nincs idegem a kínozós szexhez. Meg akarlak dugni. Gyorsan és keményen. – Elakadó lélegzet, szabálytalan szívverés, és elnyíló ajkak. Nem kellett hangosan is beleegyeznie. Ráhajoltam a nyakára – ő készségesen hátrahajtotta a fejét –, és harapdálni kezdtem, a fogaimmal meg-meghúzva az érzékeny, selymes bőrt.
– Hazz! – nyöszörögte, és magára húzott, hogy a lábai közé helyezkedjek, aztán benyúlt a sortom alá, tenyereit a fenekemre simítva. Belemarkolt a seggembe, így rajtam volt a sor, hogy felnyögjek, mert a hasamon éreztem, ahogy egyre keményebb farka, szinte kibújik a rövidnadrág derekánál. Felemelkedtem, és lepillantottam. Az izmos hason, a csípőre tolt fürdőgatya korcánál, ott fénylett a tompa, nedves makk, ami csak rám várt. Felemeltem a fejem, és a szemébe néztem. Már csak vágy volt benne, semmi más.
– Kívánlak! – nyögte halkan. – Most nekem se lenne hozzá türelmem.
Közös elhatározásunkat tett követte. Letéptem magamról a kisgatyát, ahogy Louis is, és végre meztelenül simultunk össze, egész testünkkel, tökéletesen illeszkedve, mint egy puzzle darabjai. Annyira különbözőek vagyunk, mégis, mintha arra teremtettek volna minket, hogy a testünk bármilyen formában össze tudjon olvadni. Louis kicsi és vékony, én nagy vagyok, és hozzá képest robosztus (amiben nagy szerepe van a külön eltöltött hónapok alatt szinte mániákusan végzett edzésnek is), mégis egyformán mozdulunk, és önkéntelenül a másikhoz igazítjuk a tartásunkat.
Most is így volt. Louis a derekamon fűzte össze a bokáit, én pedig hozzá dörgölőztem, miközben az egyik kezemmel az oldalát cirógattam, majd belemarkoltam a csípőjén gömbölyödő, puha húsba.
– Ahh – akkorát nyögött, hogy megremegett a farkam, és kibuggyant az előnedv, ami azt jelzi, elértem a vágy következő szintjét.  A medencéjét lebillentette, így egész szerszámát a hasamhoz érintve, és mozogni kezdett, hogy enyhülést nyerjen, de ez sem volt elég. Feltámaszkodtam kinyújtott karjaimra, ő beszívta a bimbómat, és imitálni kezdtük a szeretkezést, ezzel elnyújtva az előjátékot.
Nem sokáig bírtam, mert Lou olyan mesterien ingerelte az erogén zónámat, hogy csillagokat láttam. Benyúltam kettőnk közé, marokra fogtam, és fejni kezdtem. Azonnal elnyílt a szája, a feje is lehanyatlott, a lábaival együtt, a combjai szétnyíltak, és fellökte a csípőjét. Gyönyörű volt, ahogy izzadt bőrén megcsillant a holdfény. Lehajoltam, ellazult ajkát a fogaim közé vettem, és meghúztam. Sóhajai, édes lélegzete a számat simogatták. Már én sem bírtam érintetlenül. Összefogtam kettőnk péniszét – nagy kezemmel még így is átértem őket –, és egyszerre izgattam magunkat.
– Ezt imádom – lihegte, és felemelte a fejét, hogy lepillantva lássa is, amit csinálok. Felnézett, az arca feszültségről és vágyról tanúskodott, de aztán visszatért a látványhoz, ami az őrületbe kergette. Félrehajoltam, hogy én is lássam, a fejemet Lou halántékának támasztva. Együtt ziháltunk, és nyöszörögtünk, néha egy-egy apró csókkal biztatva a másikat, hogy bírja még egy kicsit.
– Hazz… mindjárt elmegyek – figyelmeztetett, és én egy nagy sóhajjal megszorítottam a farkunkat, aztán lassan elengedtem. Felemeltem a kezem, és lenyaltam a hüvelykujjam mellett lecsorgó nedvet, ami mindkettőnk DNS-ét hordozta, mire Louis halkan nyögött egyet, aztán hegyes kis nyelvével ő is odafurakodott. – Hagyj nekem is! – reklamált, én pedig mosolyogva tartottam a szájához a kezemet, míg ő engem nézve nyalogatta tovább.
Olyan izgató volt a látvány, hogy újabb adag bukott ki a makkomon. Felcsúsztam rajta, ő pedig rögtön tudta a mozdulatból, hogy mit akarok, ezért azonnal lehajolt, és bekapta a farkamat.
– Jesszus, milyen forró a szád! – hörögtem, és igyekeztem védekezni a sokkoló ingerek ellen, de közben elepedtem azért, hogy mélyebbre hatoljak. Louis döntötte el helyettem, aki közönséges hangokkal kísérve leerőltetett a torkáig, majd szopni kezdett, de úgy, hogy egy perc múlva éreztem, mindjárt felrobbanok. Kirántottam a szájából, zihálva a sarkaimra ültem, és fájdalmasan szorongattam a szerszámomat, hátrahajtott fejjel, szorosan lezárt szemekkel, miközben régről felidézett verseket szavaltam magamban. Louis nem moccant, tudta, mit csinálok, és türelmesen várt. Mikor éreztem, hogy alábbhagy a feszítés, kinyitottam a szemem. Lenéztem, de kezdhettem elölről az egészet, mert Lou felhúzott combjai között lenyúlva, épp magába nyomta két ujját, én pedig eszemet vesztettem.
– Kicsi! – hörögtem ismét, és nem tudtam megállni, hogy ne nézzek le újra. Louis nyöszörgött, a nyaka feszült, ahogy hátrahajtotta a fejét. Az ujjai nyáltól csöpögtek, szűk kis feneke szétnyílt, és annyira kívánatos volt, hogy nem tudtam uralkodni magamon. Hasra vágódtam, és nyalogatni kezdtem, ő pedig eszelősen nyögött és zihált.
– Hazz, gyere! Kérlek! Tegyük be! – A szavai rekedten akadoztak, a teste vonaglott.
Feltérdeltem, a sötétben tapogatva megkerestem a gatyám, és a zsebéből kihalásztam egy gumit. Louis már szinte szűkölt, mire remegő ujjaimmal sikerült felgörgetnem magamra, és közelebb csúsztam a térdeimen. Mikor megérezte, hogy a farkammal simogatom a kezét, azonnal kihúzta az ujjait, és ő illesztett be, majd felhúzta a heréit, hogy jobban lássak, én pedig lassan belé hatoltam.
– Jesszusom! Végem! – zihálta.
Elalélt, ahelyett, hogy ívbe feszült volna. Nem tudtam mire vélni a dolgot. Én is remegtem, és figyeltem, hogy mikor lazul el körülöttem, mert belül azért szorított rendesen. De nem hogy elernyedtek volna az izmok, a legkisebb mozdulatomra olyan lüktetésbe kezdtek, Louis pedig olyan lihegésbe, hogy csak ámultam. Kihúzódtam, aztán döftem egyet próbaképpen, de akkor Louis hasizmai megfeszültek, ahogy felhúzta magát, a nyakamba kapaszkodott, és mély, tőle idegen hangon szólalt meg: – Kúrjál!
Ez volt a kegyelemdöfés. Mozogni kezdtem, a gerincemen érezve minden behatolást, és lehajoltam, hogy az ajkára tapadjak. Nem volt több pár másodpercnél, mikor elakadt a lélegzete, nyikkant egyet, aztán lehanyatlott. Ahogy az addig összetapadó testünk szétvált, láttam, hogy hófehér magja a mellkasára lövell, míg a nevemet suttogja, szinte érthetetlenül. Odakaptam, pumpálni kezdtem, és ő végre ívbe feszült, mert az elnyújtott kéj szinte fájdalmas lehetett. Én pedig durván belé vágódtam, mert nekem is elfogyott az önuralmam. Nem sokkal utána robbantam fel, a hasán simogatva szét a magját.
Imádok benne élvezni. Még mindig annyira mély gyönyört okoz, mint semmi más. Nyöszörögve tűrtem, míg a kitartó orgazmus áthullámzott a testemen, de utána rárogytam, és csókoltam, ahol értem. Izzadtan, lihegve játszottunk,  ajkainkkal, nyelvünkkel ízlelgetve a másikat, majd egymás arcát puszilgattuk, míg el nem csitult a légzésünk. Csak akkor húzódtam ki belőle, mikor a testünk már jelezte, ennek a menetnek vége, és a következőig kicsit várni kell.
Lehúztam a gumit, és Lou mögé feküdtem, mint régen. Most ő volt a kiskifli, ami általában én vagyok, és ő úgy bújt hozzám, mint Alfons, mikor elégedett. A nyakát és a vállát csókolgattam, ő pedig szinte dorombolt. – Olyan finom vagy, hogy az nem igaz – nyöszörögtem, mert szerettem volna beleharapni, de úgy igazán.
– Jelölj meg! – kért csendesen, és először nem is értettem, mit szeretne.
– Tessék?
– Jelölj meg! Azt akarom, hogy rajtam is nyoma legyen, hogy hozzád tartozom. – A kérése megdobogtatta a szívemet. Eddig eszembe sem jutott, hogy csak nekem van gyűrűm, pedig talán ő is szeretné valami jelét viselni annak, hogy mi egy pár vagyunk.
– De hisz legalább tíz tetoválásunk bizonyítja, hogy összetartozunk… – mondtam anélkül, hogy kimondta volna, ami bántja, de azért engedelmesen a vállába haraptam, a fogaimat is belemélyesztve, és tiszta erőből szívni kezdtem, de annyira, hogy a bőrén átszivárgó vér fémes ízét is jól éreztem. Meglódult a vérem, és mire egy fognyomokkal díszített, sötétlila foltot szívtam a kulcscsontja fölé, már úgy állt a farkam, mint a cövek.
– De azok már régiek. És neked ott a gyönyörű sellőd is – kuncogott fel. Nem bírtam ki, hogy elégtételként (a hableányomra tett cinikus megjegyzése miatt), egy újabb dekorjellegű harapással essek neki, de ő csak nevetett, a kezét felemelve a hajamba markolt, és erősebben húzott magához, amivel csak feltüzelte egyébként is éledező vágyamat.
– Emlékszel arra?… Ó, Jézusom… Hazz! Annyira imádom, mikor durva vagy! … – hörögte, de aztán próbált összpontosítani, én pedig épp a hátát haraptam, és az ujjaimat a csípőjébe vájtam. – Szóval emlékszel, mit terveztek a rózsádhoz a fanok? Volt egy gyönyörű rajz…Ahhh…Húzz már fel egy gumit, az istenért! – Nem igazán tudtam odafigyelni arra, amit mond, itt elterelődtek a gondolataim. Hátranyúltam, kikotortam a következő gumit, gyorsan felpörgettem, és úgy ahogy feküdtünk, kanál pozícióban, picit széthúztam, majd egyből belé nyomultam. Louis torkából elégedett nyögések törtek fel, és már ő is elvesztette a fonalat.
Mozogni kezdtem, ő pedig lenyúlt, és magát kezdte izgatni, míg én felkönyökölve hajoltam át rajta, hogy lássam, amit csinál.
– Gyorsabban! – sóhajtotta, aztán egy pár másodperccel később azzal tetézte, hogy: – Erősebben!
Imádom, mikor telhetetlen. Körmeimet a húsába mélyesztettem, megfeszítettem a lábaimat, és őrült tempóra váltottam. Louis nyüszíteni kezdett, és a saját bicepszét harapta, én meg a nyakát, és közben azt kérdezgettem: – Így? … Így akarod? … Ez elég durva? – És úgy vágódtam belé, hogy az egész teste elmozdult.
– Í–í–így – nyöszörögte, és hátrahajtotta a fejét, hogy jobban hozzáférjek a nyakához. Olyan keményen keféltem, ahogy csak bírtam, ő pedig sikongatott, és nyöszörgött.
– Ez az! – mondtam neki két döfés között. – Imádom, ha hangos vagy!
Nem kellett többet biztatni, elengedte magát. Visítozott, én pedig egy perc alatt a csúcsra értem. Mikor bennem már véget ért a gyönyörhullám, kihúzódtam belőle, a hátára fordítottam, feltoltam a lábait, két ujjamat merítettem belé, és a farkára hajoltam.
Louis izzadt tincseimbe fúrta az ujjait, és jólesően nyögni kezdett. Tudom, hogy úgy szeret élvezni ilyenkor, ha két helyről kapja az impulzusokat, úgyhogy erősen ujjaztam, és én is vele nyögtem, ahogy egyre jobban feszült.
– Gyerünk, kicsi! Élvezz a számba! – mondtam, és közben erőteljesen fejtem. Rábuktam a makkjára, mikor megrándult a teste, és kiszívtam belőle az utolsó cseppet is, míg ő csak vonaglott alattam, és szorította az ujjaimat. A múló pulzálással együtt húzódtam ki belőle, és a hasát csókolgattam, amíg kicsit megnyugodott a légzése.
Beletúrt csatakos hajamba, és felhúzott magához.
– Ahh… Ez isteni volt! – nyögött a számba egy utolsót.
– Akkor mi van a tetkóval, amiről beszéltél?
– Milyen tetkóval? – nézett rám zavarodottan, és tisztán látszott rajta, hogy még nincs magánál. Lihegve hanyatlott vissza a pokrócra, a mellkasa még szabálytalanul emelkedett és süllyedt a fejem alatt, ahogy hanyatt fekve ráejtettem, és a milliónyi csillagban gyönyörködtem, mint akkor régen, az első csókunk estéjén, Bora-Borán…
Legalább egy évszázaddal ezelőtt.




.


39 megjegyzés:

  1. Istenem Becca
    Annyira boldog voltam, hogy végre stabil vagyok érzelmileg, erre itt ülök, és bőgök
    Én is akarok olyan szerelmet egy lánnyal, mint Harrynek van Louval
    Istenem

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom miért sírsz, de lehet, hogy csak arra van szükséged:))

      Biztosan te is megtalálod majd a párodat! Én nagyon drukkolok!!

      <3

      Törlés
  2. Ez...ez...nem... ez...ilyen nincs... Sirok!! Erted?? Halal komolyan! Ezt feltudod fogni????? Ezt muveled velem!!!!! Most itt ulok es sirok! Ahhh kinyirsz, ez mar biztos!
    Szoval most 5percig nem irok es megprobalok lenyugodni.

    Itt vagyok! Eltelt 7perc (az 5kevesnek bizonyult), szoval folytatom!
    Annyira szep es edesek es tokeletesek eses ahw... Szerelmes vagyok!!!! Nem Louis Tomlinsonba, nem is Harry Stylesba hanem kettejukbe, egyutt! Larry Stylinsonba!!! Szerelmes vagyok, a szerelmukbe! Hozza mehetek a blogodhoz??? Koztunk olyan eros a kapocs, hogy muszaj megkernem a kezet. Erzem, o az igazi!
    Ohh es tor tetkooo!! <3 hihi. Azt nagyon imadom!:D
    Vegig konnyes volt a szemem, de a vegen ennel a resznel mar nem birtam: " Lihegve hanyatlott vissza a pokrócra, a mellkasa még szabálytalanul emelkedett és süllyedt a fejem alatt, ahogy hanyatt fekve ráejtettem, és a milliónyi csillagban gyönyörködtem, mint akkor régen, az első csókunk estéjén, Bora-Borán…
    Legalább egy évszázaddal ezelőtt."

    Normalis vagy, Becca??? 20perc mulva indulnom kell egy etterembe es lesirtam a sminkem!! Ilyen nincs, de nem bantam meg, hogy most olvastam el, mert e nelkul nem lett volna tokeletes a mai nap! Koszonom! Meg azt is koszonom hogy facen meg nem unsz...:D
    Imadlak!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, nem vagyok normális, és erre mindig is büszke voltam:))

      Sajnálom, hogy megríkattalak benneteket, de arra végképp nem számítottam, hogy ez a rész könnyeket csal a szemetekbe... komolyan. Ez egy szép, boldog, szerelmes, erotikus rész... (vagy lehet hogy nem, mert két lapozzunkot kapott:P)
      Azt hiszem ehhez a bloghoz még nem ment hozzá senki, csak a tanítványhoz páran, úgyhogy nyugodtan tervezheted a lagzit ;)

      Jó anyós leszek.
      Amúgy soha ne használj mást, csak vízálló sminket... ezt ideje megtanulnod<3

      Nem unlak, dehogy unlak, alig beszélünk:((

      ölellek

      Törlés
  3. Jesszusom Becca!

    Köszönöm ezt a csodálatos részt! Köszönöm hogy írod, ez valami eszméletlen volt!
    Az egész rész annyira... hogy is mondjam... nem találok szavakat. Nem szoktam ezzel a szóval dobálózni, főleg azért, mert amíg nem olvastam a blogjaidat, nem hittem benne hogy létezik, de ez tényleg, tényleg tökéletes.

    A befejezés pedig... még mindig a sokk alatt állok. Nem elég a forró szexjenelet, de a végére még beraksz egy olyan mondatot amitől fulladásos halált halok. Esküszöm, mint ha direkt erre játszanál.

    Puszillak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De édes vagy!! <3<3

      Nem direkt játszom rá,,, csak eszembe jutott az az első csók, és pont illett ide... azóta annyi minden történt, de az jó, ha az ember nem felejti el a múltját... Mi pedig nem felejtjük el az övéket.

      Én is puszillak, és várlak vissza.

      Törlés
  4. Várj egy percet,muszáj pislognom,mert kidülledt szemmel meredten olvastam el az egészet és kiszáradt a szemem :D
    Hát ez valami fenomenális.
    Kegyetlenül jó volt,teljesen letaglózott.Ennyi érzelem és szerelem...aahhh...
    Teljességgel imádom az összes betűjét ennek az egész történetnek.
    Amikor az elején készülődtek a takaróval hát az nagyon poén :D
    És utána...Larry az éjszakában.Mi lehetne ennél csodálatosabb?Semmi.
    "Lihegve hanyatlott vissza a pokrócra, a mellkasa még szabálytalanul emelkedett és süllyedt a fejem alatt, ahogy hanyatt fekve ráejtettem, és a milliónyi csillagban gyönyörködtem, mint akkor régen, az első csókunk estéjén, Bora-Borán…
    Legalább egy évszázaddal ezelőtt. "-Hát ez már azért ezt ne már.Nem elég,hogy már az előtte levő jelenetektől is enyhén meghaltam,ez betette nálam a kaput.Olvasom és látom,hogy mindjárt vége,erre jön egy ilyen mondat és totálisan lesokkol.Az első csókuk estéjén...istenem...ez ezz ilyen nincs.Most itt bőgök és azon filozofálgatok,hogy hogyan létezhet ilyen tökéletes szerelem,mint az övéké.Most ez arra késztet,hogy elolvassam újra az első csókukat...és ha már ott tartunk,az egész történetet.És hiába volt "legalább egy évszázaddal ezelőtt",most is ugyanolyan intenzív minden csókjuk.Hiába,erre mondják,hogy a szerelem örök.Legalábbis náluk.
    És most hiába követtél el merényletet az utolsó két mondattal egy fanatikus rajongód ellen(ez én lennék :D )akkor is imádlak.
    Emse

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nem is volt merénylet.,,, és megint sírtok, mikor én csak jót akartam... Ez egy romantikus, szerelmes végszó, semmi sírás, semmi bánat... ha csak meghatott, akkor meg jól dolgoztam:))

      Igen, szeretnék hinni benne, hogy van ilyen szerelem... őszintén szeretnék. Vagy legalább abban, hogy az övék ilyen. Én már azzal is kiegyezem.

      Puszillak<3

      Törlés
  5. Sziaa Drága Becca Királynő!! ♥ Mi az,hogy leiratkoznak MI VAN? MI MI?? Hát hisztizni fogok és megmutatom a nagyon rossz oldalamat!! de azért a Naughty rajongón sírok :D Jaj az interjú *-* CO volt nem is kicsit ♥
    "Akinek nincs szerencséje a játékban, az szerencsés a szerelemben – és belepusziltam Louis nyakába. "-Ennyi emberek!!! Harry megmondja zgrassátok, de nektek nincs Louisotok :P
    XDD Jeff :D a vattacukor igazán jó dolog kérlek szépen nekem meg kifolyik a szivecske szemem és élvezem Tudjuk,hoy irigykedsz Jeff nem kell mondani
    Chess awh ♥ Igeeen Igeeen én is megzabálom őket ♥ de egyszerre hogy még odabenn is tudjanak cukiskodni ♥
    Imádom Chesst ♥♥ :")
    Princess Harry Louis hercegnője ♥♥♥ Glenne :D igazn jártas vagy ebben kiderül,hogy Glenne is közénk tartozik és titokban amikről azt hiszükhogy manip, azt ő rakta ki
    Louis xdd :D :D Nem mondod? :D :D Igen és Princess Harry a te kis hercegnőd helyett nagy hercegnőd ♥
    Awhhh hozzábújt és a válgödrébe fektette az arcát ♥ és ahogy a combjára könyököl és átfogja a térdét Lou hát Belehalok :")
    Louis kérlek ezt te sem gondoltad komolyan.. Hogy Hazz nem lányos?! Jól látom jó oké elismerem,hogy ő férfias, mert az, de kérlek szépen Louis kérlek ahhh nem reménytelen aki nő blúzt húz magára rózsaszínben akkor az nem lányos? ő egy Princess, lányosabb, mint én :D
    "– Áááá, dehogy … – mondta álságosan Jeff. – A csizmácskái, a női sortok, a rózsaszín, kigombolt ingek, a millió gyűrű, a vállig érő haj, a szűkített kabátok, és a sálak… kifejezetten maszkulin az egész pasi."-Ugyee? Szerintem se Harryről találták ki a férfias szót :D annyira egyetértek Jeffel :D De imádom a Princesst ne is legyen maszkulin maradjon Princess és piruettezzen ♥

    "– Oké. Le lehet szállni róla! Nekem tetszik – közölte Lou, és úgy nézett Jeffre, mint aki egyből megnyúzza, és nyárson meg is süti, még mielőtt megvédhettem volna magam. Amúgy nem is akartam…"-Imádom mikor senki nem csesztetheti Harryt csak Louis beléjük halok ♥♥♥ Jeff készülj fel nyársra leszel húzva
    Hát a nők azok nők kérem szépen :D Chess :D kis gonosz szegény Harry elképzeltem ahogy könyörög neki hát szegénykém és ahogy már könnyes a szeme szegénynek Szivem ♥
    Glenne meg egy angyal ♥ Mondjuk én azonnal sütöttem volna neki nem birtam volna elviselni, hogy szomorkodik ♥
    Istenem Istenem nem birom a füle mögé simította a haját és az arcát puszilgatta komolyan nem birom annyira kikészítnek
    Ohhh Igen Louis na mi lesz az? Óh *-* basszus Kárpótold Louis kárpótold!!! *-*
    és beharapta az ajkait és kacsintott és ahhh meghalok meg fogok halni Nekem is kihagyott a szivem
    EZEN felnevettem :D nagyon xdd "utálom, ha a testnyílásaimba homok kerül" mire nem jó egy pokróc hihetetelen :D Meg néhny gumit uhh mi lesz itt *-*
    XDDDD :D sírok ezen a társaságon :D szegénykéim kínos lehetett :D Chelsea :D küld őket, mert még a végén meggondolják magukat :D :D mondjuk elég abszurd helszet, na jó a fejükön én is nevetnék :D Úristen
    Jó ezt nagyon elképzeltem,ahogy a hatalmas Harryt, mint egy kis szerelmes lány az első randija után integet a barátnőjének, aki leszervezte a randit az álompasival és puszit küld neki, közben mosolyog,mint aki be van tépve :D és akkor képzeljük el ezt Harryben aogy Lou fogja Harry visszapillant Chessre és puszit kuld közben botladozva a hatalmas lábaival hagyja,hogy vonszolja Louis ahová csak akarja KéSZ VAGYOK :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a tenger mellett sétálnak Uristen ettől kikészülök ♥ :")és átkarolta Chess hogy áldjon meg az ég, hogy kibérelted ♥ olyan mintha egy lakatlan szigeten lennének csak ketten *-*
      Jaj Drága ♥♥♥ Jó imádom Chelseat ♥ Szegénykém Harry de most ti vagytok ott ketten, új kezdet az érzés a régi ♥ és erősebb ♥ Miért érzek késztetést,hogy kinyírjam azt a Davidet?
      Úhhh szeretnék véletlenül arra járni Úristen akarom Nyílt terepen fognak szeretkezni Jó én ezt nem birom ki
      Hová mentek Lou drága? Hold csillagok a szemük és Istenem most zokogok mennyire gyönyörű lehet az ott és ott állnak csak ketten együtt
      "-Itt jó?" jhfadhfjhfjhdgjmgdjhgx Segítség koporsót,ásót,lélegeztető gépet kérem
      a pokróc *--* a fűre terítette vááá és nadrágja derekába fűzte az ujjait és magához húzta és és csók *-* REMEGEK NAGON REMEGEK
      Louis nem ellenkezett jó ettől már megint kivagyok és fél lábbal a sírban vagyok... Fésülgette ahaját az ujjaival látom látom ahogy a kecses ujjak beletúrnak a Harry fürtjeibe
      "Felemelte a kezét, és ujjaival a hajamat fésülgette, finoman a fejem tetejére halmozva, majd hagyta, hogy kicsússzon a fogásából, és mikor már az arcát söpörte, kezdte elölről az egész procedúrát."-ettől nagyon kivagyok Lou srcába hullik Harry haja és ujra megcsinálja és bizsergek minden porcikám bizsereg
      Igen Harry nekem is végem van komolyan ettől nem tudok nyelni és nem kapok levegőt Atyaég a haja ahh ahogy hozzáér
      az orrával cirógatta meg a mellkasát jó ez kínzás.. a sötétben a csillagok alatt a holdfényben megnyalja Louis Tomlinson a száját miközben Harry Styles alatt fekszik Meghalhatok igen meg!!!
      Harry mellbimbói ilyenkor nekem mindig a Pretty Womam dal jut eszembe :D Nekem is lüktet már mindenem , MEGNYALTA A MELLBIMBÓJÁT HUHUUU de kurva meleg lett itt nagyon kicseszettül melegem van MEGNYALTA!!! NYELV *-*
      RÁFÚJT RÁFÚJT AHHH éS KIHEGYESEDIK éS é MEG BELEDÖGLÖK!!! *-*
      Ahhh nem kapok levegőt!! Pöcköli és nyelv és alál beállta 22:50
      Louis te dög mire készülsz vigyorog Úristen látom azta vigyort magam előtt
      Na bazdmeg!!! lerágtam az ujjam eltud-e menni ha csak a bimboját izgatja és a hangja ahhhhhhhh
      remeg minden testrészem,zsibbad mindenem Megkérdezi,hogy siet-e valahová Hát VÉGEM VAN KO KAPUTT végem!!
      belemarkolt a hajába és megcsókolta atyám fsgkfdhgsdskdkfgj *-*
      Ennyi na igen ilynkor Harry maszkulin elismerem Fhú hogy a rohadt életbe 220 a pulzusom liheg alatta nincs idege a kínzó szexhez "Meg akarlak dugni. Gyorsan és keményen."-Ennyi Harry térj a lényegre megakara dugni gyorsan és kemnyen amikor a princess vadállattá változik na az készít ki engem forr minden nedva testemben
      Hallgatás beleegyezés amúgy is kérem szépen ....A hátrahajtott fej még most sem tudott kilépni a fétiseim közül ott van és kísért HáTRAHAJTOTTA A FEJÉT miközben HARAPJA A NYAKÁT!!!
      belemarkolt seggébe short ahh short én hangosan felnyögtem
      "Felemelkedtem, és lepillantottam."-ne kérdezd miért haltam meg ettől a mondattól ez rám dobta a utolsó adag földet is
      Mostantól fürdőgatya fétisem is lesz köszöböm szépen,hogy bővíted a már így is túl bő listát
      Csak rá várt a fürdőruha korcánál a tompa, nedves makk FHÚU A ROHADT KIBASZOTT ÉLETBE
      a szemébe nézett vágy vágy váááá *-*
      "-Kívánlak"-Letepték a nadrágot, nem tudok írni begörcsölt az ujjam Úristen kész vagyok meztelenül simultak össze *-*
      "egész testünkkel, tökéletesen illeszkedve, mint egy puzzle darabjai."-ne csináld ezt velem Kérlek mint a puzzle darabjai

      Törlés
    2. "Annyira különbözőek vagyunk, mégis, mintha arra teremtettek volna minket, hogy a testünk bármilyen formában össze tudjon olvadni."- Tudod,hogy kell megfosztani az embert a földi élettől ez a mennyország a vagy a pokol nem is tudom de érzem még a csontjaiban is hogy dübörög a vérem és el fogok ájulni
      "Louis kicsi és vékony, én nagy vagyok, és hozzá képest robosztus (amiben nagy szerepe van a külön eltöltött hónapok alatt szinte mániákusan végzett edzésnek is), mégis egyformán mozdulunk, és önkéntelenül a másikhoz igazítjuk a tartásunkat."-NEM EGYSZERűEN NEM tudok mit írni megakadtam és csak liehegek és sírok miért ilyen tökéletesek egymásnak lettek teremtve
      öszzefűzte a lábait a derekán, hozzásimult és BELEMARKOLT A csipőjén a húsba vááááá ordítani akarok
      Igen Louis én is nyögök csak az a baj,hogy nem egyedül vagyok,mint ti hanm alszonak mellettem, de ne csináljunk belőle nagy ügyet
      "Feltámaszkodtam kinyújtott karjaimra, ő beszívta a bimbómat, és imitálni kezdtük a szeretkezést, ezzel elnyújtva az előjátékot."-Mi ez hogy imitálták a szeretkezést, bimbók megint ahhh kikészülök
      Én már semmit nem látok se csillagot se napfényt végem van
      Hogy mi Louis Úristen a feje lahanyatlott szétnyílottak a combja,fellökte csépőjét,a szája elnyílt éS MINDEZT holdfényben valaki mondja nekem,hogy Chess szereltett oda kamerát és ez megvan látni akarom egyszer
      Izzadt bőrén megcsillant a holdfény ilyen nincs nm birom
      Meghúzta az ajkát a fogaival.... Sóhajok ott egymás testére
      Most képzeljük el,ahoyg Harry Styles hatalmas kezei fogják marokra mindkettőjüket, mindezt a gyűrűben persze,amiben ott csillog a kék topáz, ahogy fel le húzza a kezét és mikor egy egy részén megcsillan a holdfény, miközben mindketten nyögnk engem az őrületbe kergetvemert LáTOM BASZOTTUL LáTOM éS HALLOM és az abaj,hogy érzem is görcsa hasamban
      EZT IMÁDJA!!! -én meg feladom az életemet és elmegyek pokrócnak, az a pokróc akarok lenni.Nézi nézik mindketten nézik én is akarom mindegy milyen nézetből csak lássam
      "Felemeltem a kezem, és lenyaltam a hüvelykujjam mellett lecsorgó nedvet, ami mindkettőnk DNS-ét hordozta, mire Louis halkan nyögött egyet, aztán hegyes kis nyelvével ő is odafurakodott. – Hagyj nekem is! – reklamált, én pedig mosolyogva tartottam a szájához a kezemet, míg ő engem nézve nyalogatta tovább."-Ezt mi ez hogy nem nem nem ez végleg kinyírt lenyalta akezét és "Hagyj nekem is" Jó ennyi a túlvilágból lehet még valahová menni,mert ha nem akkor én voltam ez első ember,aki most ott is meghalt
      Mosolyogva oda tartotta a kezét és mosolyogva nyalogatta tovább miközben -t nézte No Control most itt nálam de nagyon No Control van (bekapcsoltam a No Controlt csakhogy még jobban kinyírjam magam ..nem vagyok normális)
      "– Jesszus, milyen forró a szád!"- ANYUCIIII VALAKI MERT ITT ESEK Össze halok meg és megyek el egyszerre
      Hörög!!!! Leerőltette a torkáig komolyan ha lenne farkam már letéptem volna azok a hangok Istenem
      "Kirántottam a szájából, zihálva a sarkaimra ültem, és fájdalmasan szorongattam a szerszámomat, hátrahajtott fejjel, szorosan lezárt szemekkel, miközben régről felidézett verseket szavaltam magamban."-Hagyjon mindenki békén nekem innom kell valamit nem birom ezt idegekkel és a szivem felfgok robbanni és nem Harry módon azaz úgyis mindenhogy felrobbanok
      Hátrahajtott fejjel a sarkain ülve szrongatta a farkát és HÁTRAVETETTE A FEJÉT!!! BECCA tudom,hogy ebbe te is belahltál mikor leírtad!! ezért ezért most muszáj volt még kétszer odaraknom,hogy te is kínlódj kicsit ha már ki akarsz nyírni mindenkit

      Törlés
    3. " Lenéztem, de kezdhettem elölről az egészet, mert Lou felhúzott combjai között lenyúlva, épp magába nyomta két ujját, én pedig eszemet vesztettem."-Másik dolog.. Miért?? amikor már a légzésgyakorlat,a számolás, a versek, a víz és semmi nem segít mit csináljak?
      "Az ujjai nyáltól csöpögtek, szűk kis feneke szétnyílt, és annyira kívánatos volt, hogy nem tudtam uralkodni magamon. Hasra vágódtam, és nyalogatni kezdtem, ő pedig eszelősen nyögött és zihált."- az ujjai nyáltól csöpögtek Húh, NYALJA ÚRISTEN *-* :O
      "– Hazz, gyere! Kérlek! Tegyük be!"-tegyük be KéRLELI végem van
      az ujjai remegnek miközben magára görgeti én meg sírok mert már feszít és fáj és kínzol és nem birom
      "Mikor megérezte, hogy a farkammal simogatom a kezét, azonnal kihúzta az ujjait, és ő illesztett be, majd felhúzta a heréit, hogy jobban lássak, én pedig lassan belé hatoltam."-Én pedig eszméletemet vesztettem...A FARKáVAL SIMOGATTA A KEZÉT! Felhúzta a heréit,hogy jobban lásson Harry és LASSAN belé hatolt KO
      "– Jesszusom! Végem! – zihálta"-IGEN Köszönöm,hogy most nem kll kinyilatkoztatnom,hogy mi van velem
      "Kihúzódtam, aztán döftem egyet próbaképpen, de akkor Louis hasizmai megfeszültek, ahogy felhúzta magát, a nyakamba kapaszkodott, és mély, tőle idegen hangon szólalt meg: – Kúrjál!"-Hallod Harry csináld Ohh Édes Jó Istenem
      Hófehér magja a hasára lövel,miközben a nevét suttogja SUTTOGJA!!
      "Nem sokkal utána robbantam fel, a hasán simogatva szét a magját"-Nos igen!!! Nem nem nem ez mindenképpen halált okoz
      "Imádok benne élvezni. Még mindig annyira mély gyönyört okoz, mint semmi más."-Én is imádom mikor benne élvezel Harry!! és azt is mikor Lou benned! Nem birom ezt Becca, olyan gyönyört, mint soha semmi mást
      Csókolta,ahol érte, a nyelvük ahh az ajkaik *-* puszik apró puszik
      "Lehúztam a gumit, és Lou mögé feküdtem, mint régen. Most ő volt a kiskifli, ami általában én vagyok, és ő úgy bújt hozzám, mint Alfons, mikor elégedett."-Lou a kis kifli jó ez is miért készít ki? Nagyon ahhhhhhhhhhhhhhh Alfons awh ♥
      "– Olyan finom vagy, hogy az nem igaz – nyöszörögtem, mert szerettem volna beleharapni, de úgy igazán."-TEDD MEG!!!! CSINÁLD HARAPD
      Jelöld meg érted jelöld meg!! *-*
      "– Jelölj meg! Azt akarom, hogy rajtam is nyoma legyen, hogy hozzád tartozom."- Írd rá a fogaidal egy H betűt Úh de elképzeltem most azt lila foltokban Lou vállán *-* Nyoma legyen,hogy hozzá tartozik *--*
      HARAPJA , SZíVJA A VÁLLÁT AHHH

      Törlés
    4. "Meglódult a vérem, és mire egy fognyomokkal díszített, sötétlila foltot szívtam a kulcscsontja fölé, már úgy állt a farkam, mint a cövek."-Sötétlila folt a kulcscsont fölött *-* Óh atyám *-* Újjabb menetre készen
      Igen Lou azok régiek Óhhh tudom mi lesz és már félek készítem magam mentálisan,fizikailag mindenhogyan....Igen ott a gyönyörű sellőd Hazz mit akarsz még :D Harapd csak ! :D Lounak nem elég kell még a kis mohók ahh jobban magára húzza a hajába markolva
      "– Emlékszel arra?… Ó, Jézusom… Hazz! Annyira imádom, mikor durva vagy! … – hörögte, de aztán próbált összpontosítani, én pedig épp a hátát haraptam, és az ujjaimat a csípőjébe vájtam."-Ilynkor Harry nagyon maszkulin nagyon nagyon nagyon *--* jó Igazat adok Louisnak, Harry nem lányos (mindig).Jeff, Glenne,Chess meg nem tudhatják milyen Harry sze közben, főleg mikor ő a főnök...Harry bedurvul és a hátát harapja ahhh
      Úristen a rózsához vááá váá vááá *-* " – Szóval emlékszel, mit terveztek a rózsádhoz a fanok? Volt egy gyönyörű rajz…Ahhh…Húzz már fel egy gumit, az istenért!"-ezen nagyon sírok :D :D mi ez Volt gy gyönyörű rajz.. Húzz már el egy gumit,az istenért :D :D nem birom Húzz fel egy gumit Harry
      " Hátranyúltam, kikotortam a következő gumit, gyorsan felpörgettem, és úgy ahogy feküdtünk, kanál pozícióban, picit széthúztam, majd egyből belé nyomultam."-állatok Úgy azt mit tököltök gyorsan szét be és kész Happy mindenki
      "– Gyorsabban! – sóhajtotta, aztán egy pár másodperccel később azzal tetézte, hogy: – Erősebben!"-Kikészülök attól amikor Lou telhetetlen nagyon kikészülök Gyorsabban, Erősebben!!! borogatást
      "Imádom, mikor telhetetlen. Körmeimet a húsába mélyesztettem, megfeszítettem a lábaimat, és őrült tempóra váltottam. Louis nyüszíteni kezdett, és a saját bicepszét harapta, én meg a nyakát, és közben azt kérdezgettem: – Így? … Így akarod? … Ez elég durva? – És úgy vágódtam belé, hogy az egész teste elmozdult."-Ilyenkor feltszem magamank azt a kérdést miért szereti mindenki a durva szexet? Mert hogy kibaszottul végem van megint és beszorult a levegő az olyan biztos,minthogy lestem az ágyról
      Így? Így akarod? Ez elég durva? és elmozdul a teste ez kín kín kín fáj nagyon fáj végem
      "– Í–í–így – nyöszörögte, és hátrahajtotta a fejét, hogy jobban hozzáférjek a nyakához. Olyan keményen keféltem, ahogy csak bírtam, ő pedig sikongatott, és nyöszörgött."-Hallom zt már lehet bcsapódásnak nevezni ugye? hallom ahhh és a nyögést, a sikolyt
      Visitozzatok,ordítsatok a parton úgy kell azt!!! az a kibaszott poróc kurva szerencsés és lélekvándorlást akarok megint
      "Tudom, hogy úgy szeret élvezni ilyenkor, ha két helyről kapja az impulzusokat, úgyhogy erősen ujjaztam, és én is vele nyögtem, ahogy egyre jobban feszült."-Hát Lounak igaza van jobb két helyről nem dupla vagy semmi nem igaz? Az úgy normális,hogy már az egeret nem tudom megfogni,mert annyira remeg a kezem?
      "– Gyerünk, kicsi! Élvezz a számba!"-Óh nee Óh neee ....Lou hallod élvezz a szájába
      "Rábuktam a makkjára, mikor megrándult a teste, és kiszívtam belőle az utolsó cseppet is."-Ahha igen jó oké hol vagyok és mi van szívja szívja az utolsó csepet is hallom hallom
      "– Ahh… Ez isteni volt!"- Ez eszméletlnül, kicseszettül isteni,varázslatoskeménydurva,gyilkos,eszméletvesztős,szívohamos és tökéletes volt

      Törlés
    5. "– Akkor mi van a tetkóval, amiről beszéltél?
      – Milyen tetkóval?"-Hát most miért felejtetted el ahj ahj, na jó mondjuk nagyon megértem mert amit Harry csinált most veled az azért nem volt lepkefing de nem ám szóval aludj Lou

      "Lihegve hanyatlott vissza a pokrócra, a mellkasa még szabálytalanul emelkedett és süllyedt a fejem alatt, ahogy hanyatt fekve ráejtettem, és a milliónyi csillagban gyönyörködtem, mint akkor régen, az első csókunk estéjén, Bora-Borán…
      Legalább egy évszázaddal ezelőtt. "-Igen ezt még csak azért is hogy így a végére se tudjak megnyugodni tedd bele az első csókot tedd bele BORA,BORÁT mert mért ne? Ha máár gyilkolsz akkor már rendesen!!
      Elsírtam magam ♥ köszönöm az élményt!!! A CSODÁS és ISTENI élményt! ♥ TANULSÁG: ne kapcsolj No Controlt,amikor már így is a halálodon vagy
      Szócal köszönöm imádlak ♥♥ Imádom ♥

      Törlés
    6. Édes, drága, űberelhetetlen Tündikém, te kis mindenes! :))

      Hát megint mi ez a hatalmas masterkomment??? Imádlak, ugye tudod??

      Hogy a retekbe tudsz egy szexjelenetet így kivagdosni, és olyanokat írni hozzá, amitől hol vigyorgok, mint egy idióta, hol elcsodálkozom, hogy mi az, ami pont megfogott benne.

      (Elég sok minden, ami azt illeti :P:P)

      két lapozzunk, az azért elég durva figyelmeztetés, hogy van aki nem szereti már ezeket a durva szexjeleneteket, de azért nem megyek át szépíróba, és nem fogok leszokni ezekről, ígérem.

      te is bömbiztél a végén??? Mi van veletek édeseim???
      Ez egy boldog, erotikus rész volt, nem sírunk... majd szólok, ha kell :))

      Viccet félretéve, hihetetlen mennyire érzékeny vagy te is... őrület, hogy ennyire beleélitek magatokat. Ez a legszebb bók, amit író kaphat.

      Alig várom, hogy élőben is lássalak. <3

      Törlés
  6. Awwww aww imádom! Az egeszet ugy ahogy van, minden egyes betujet:3

    VálaszTörlés
  7. Imádtam! Hihetetlenül, eszméletlenül, kimondhatatlanul tökéletes lett ez a rész. Elmondhatatlanul csodállak és remélem hogy idővel belőlem is ilyen csodálatos iró lesz.
    Ezer puszi és ölelés a legnagyobb rajongódtól és csodálóstól ♡♡♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon drukkolok, hogy teljesüljön az álmod, bár én még nem látom, milyen írónak lenni, egyáltalán létezik-e itthon olyan, hogy valaki attól lesz sikeres, mert jól ír,,,,de kívánom, hogy sikerüljön neked!! Szívből. <3<3

      Törlés
  8. Kedves Becca! Még mindig azt mondom, hogy csodálatos amit művelsz! Az egész úgy magával ragadja az olvasót, hogy az hihetetlen! Még mindig itt vagyok és kitartóan olvasom a történeted!
    Xx Zsófi (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És ezzel hihetetlenül boldoggá teszel engem.
      És őrület, hogy még nem unod, és szereted. <3<3

      Ölellek!!

      Törlés
  9. Ohh drága Becca!
    Pontosan ez kelett most nekem!! Annyira szar napjaim vannak mostanában (és lesznek is előreláthatólag) hogy csak egy tökéletes MTF rész tudott rajtam segíteni.
    (Najó..meg egy kicsit ez a bizonyos interjú is lendített a hangulatomon.) Nagyon nagyon vártam már egy ilyen részt,szóval nagyon boldog voltam miközben olvastam.:))
    Csodálatos vagy!! És ez a történet pedig még mindig a kis szerelmem.:)
    Várom a következőt!!
    Xoxo,Szofi<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi a baj??:O:O
      Remélem, semmi komoly!!

      örülök, ha tetszett, vagy ha egy kis örömöt tudott hozni a szar napjaidba. Néha apróságoknak is örülni kell.

      Szeretem, hogy szereted a történetem <3<3

      Remélem, már elvonultak a viharfelhők, mire válaszolok..

      Puszillak

      Törlés
  10. Amikor már azt hiszem nem tudsz újat mutatni...:D de mégis, kedvencem jajj úgy örülök h végre Harold volt a pasi xDD Szóval eszméletlen volt:)) Amúgy visszaemlékezve hogy milyenek voltak régen, mostanra annyira felnőttek:') Milyen kis cuksik és félénkek voltak az első alkalommal, most meg ilyen vadak, de nagyon tetszik:D Komolyan ez lett a kedvencem "Jelölj meg" oké itt majdnem elsírtam magam:')) Egyszer ki fogsz nyírni <3 xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem foglak kinyírni, hidd el!
      Ilyesmivel nem lehet.

      Igen, nagyon sokat változtak, felnőttek, érettebbek lettek, és vadabbak:) Minden fejlődik valahová...

      És mindenkinek más az a mondat, ami egy ilyen részből megüti. De örülök, ha te találtál benne neked valót! <3

      A Harrytopsot sokan szeretik, és várják, de bennem Hazz már kicsit más, mint mikor még Mr. Szívdöglesztőnek láttam.... sajnálom,,, vagyis nem is sajnálom, mert a mosatni karakterét is nagyon szeretem.

      Ja, és persze titeket <3<3 Puszi.

      Törlés
  11. okéé ittvagyok megérkeztem és imádlak<33
    ez a réssz..jézusoom..amikor azthiszed már mindent láttál, olvastál és tapasztaltál, jön Becca és bebizonyítja, hogy mint mindig ismét TÉVEDSZ..sok szexjelenetet írtál már 106 fejezet alatt de minden egyes alkalommal van valami új egyedi és megmagyarázhatatlan..és ekkor jövök rá hogy istenem a zsenialitásod az egekig ér..nemtudom szavakba foglalni azt, hogy mennyire tisztellek és csodállak azért amit csinálsz...hihetetlen vagy..
    énis vattacukrot köhögök fel de én a legnagyobb örömmel teszem mert ez az amire olyan sokáig vártam...és most teljes mértékben kiélvezem mert tudom hogy nemsokára jönnek azok a vihar felhők és lesz még itt sírás...
    jajj Lou...Silvernél egyszer sikerült kihúznom a gyugát amikor lehercgnőztem Hazzt..de akkor tényleg úgy viselkedett..de mostmár megtanultam hogy csendben maradok:DD de annyira igaza van Jeffnek..és félreértés ne essék imádom Harryt ha választani kell az 5 fiú közül akkor az ő személyiségére hasonlítok nagyon Ami szerint és szerintem is..biztos ezért imádom Lout ennyire<3
    szóval azthiszem félek Loutól..nem akarnék vitába keveredni vele mert jajj...végem lenne mint a botnak..kis dühgombóc<33
    Harry de édees háát megzabáloom<33..mintha magamat látnám amikor megeszik előlem a sütit..csak nekem senki nemsüt másikat..
    annyira édesek istenem szivárványt húzok magam utáán..és belement a csillám a szemembe:DD az én szívem is kihagyott ahogy látom magam előtt o_O
    na a macska most idepofátlankodott és nemtudok tőle írnii...
    szóóval aza jelenet amikor próbálnak leosonni haláli volt..olyan jót nevettem rajta istenem imádoom<33
    jajjjj elszorult a szívem.:((( most eszembe jutottak azok a borzalmas idők és a fájdalom amit minden rész olvasása közben éreztem...jajj...de nem szomorkodunk mostmár boldogság van és ez a lényeg:))
    istenem annyira gyönyörűen írsz..
    ,,Louis felnézett rám, és bár sötét volt, a majdnem teli hold és a csillagok fénye gyönyörűen szikrázott az íriszein. "--ez most uhhhuhuhhhhhh...azok a kibaszott gyönyörű szemek..belehalook annyira imádom..
    istenem azaz összhang ami köztük van, valami gyönyörűséges..minden egyes alkalommal elcsodálkozok rajta és jajjjj<33
    ,,Felemelte a kezét, és ujjaival a hajamat fésülgette, finoman a fejem tetejére halmozva, majd hagyta, hogy kicsússzon a fogásából, és mikor már az arcát söpörte, kezdte elölről az egész procedúrát. Imádom, mikor ezt csinálja. Olyan finoman nyúl hozzám, olyan szerelmesen, hogy nekem már ettől végem van."--nekemis végem van...istenem annyira nemtudok mit mondani megint csak ismételgetem magam...ez nem az én napom úgyérzem..a lényeg hogy Lou szerelmes Harry szerelmes Dóra szerelmes mindenki szerelmes..még azis az aki nem...mert Larrybe mindenki szerelmes..nincs olyan h nem..aki pedig aztmondja hogy nem az vagy hazudik vagy még nem tudja magáról...
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nemtudok értelmes reakciót kinyögni..egyszerűen nem megy..lehengerlő és teljesen megsemmisítő az egész..jó értelemben görcsben a gyomrom kiráz a hideg és elmentem..khmm a boltba természetesen és azért vagyok nevdes akarom mondani vizes mert kinnt esik az eső...ígyvaan ;)
    a hülye macskáám belepofátlankodik a shipembe és nem látom a kijelzőt..váááá mindjárt kihajítom az esőbe...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ,,...simultunk össze, egész testünkkel, tökéletesen illeszkedve, mint egy puzzle darabjai. Annyira különbözőek vagyunk, mégis, mintha arra teremtettek volna minket, hogy a testünk bármilyen formában össze tudjon olvadni."--ezektől kimegyek...annyira vááááá és gyönyörű és jajjj...nagyon nagyon nagyon imádom ahogy írsz:33
      istenem képtelen vagyok kinyögni egy értelmes mondatot...annyira úristeen...sikerül mindig meglepetést okoznod és vááááááááááááááááááááááááááááááá Larrysex és ahahahhah váháháháááááááááááááááááááááá végreeeeee...már én nem bírtam elviselni azt a szexuális feszültséget ami köztük volt...
      ,,– Jelölj meg! – kért csendesen, és először nem is értettem, mit szeretne.
      – Tessék?
      – Jelölj meg! Azt akarom, hogy rajtam is nyoma legyen, hogy hozzád tartozom. – A kérése megdobogtatta a szívemet. Eddig eszembe sem jutott, hogy csak nekem van gyűrűm, pedig talán ő is szeretné valami jelét viselni annak, hogy mi egy pár vagyunk.
      – De hisz legalább tíz tetoválásunk bizonyítja, hogy összetartozunk… – mondtam anélkül, hogy kimondta volna, ami bántja...".JÉZUSATYAÚRISTENSZŰZMÁRIASZENTJÓZSEFSEGÍTS... ez bahhhhh nemtudok mit mondani..légzés koordinációval bajaim vannak a szívem azthiszem leállt és a hormonjaim önálló életre keltek..*nekérdezd hogy az milyen nemtudom*
      HARAPJAAAA...és szívjaaa...és jezusooom..nembíroomm...Lou de baszott édes ahogy próbál kinyögni egy értelmes mondatot...hát kicsi borsóm nemhiszem h ez neked menni fog:DD
      a kis telhetetlen hogy enné meg a fene..na nemmintha én ezért annyira duzzognék, csinálják csak...
      ,,– Akkor mi van a tetkóval, amiről beszéltél?
      – Milyen tetkóval? – nézett rám zavarodottan, és tisztán látszott rajta, hogy még nincs magánál." --meghalook istenem..
      ,,Lihegve hanyatlott vissza a pokrócra, a mellkasa még szabálytalanul emelkedett és süllyedt a fejem alatt, ahogy hanyatt fekve ráejtettem, és a milliónyi csillagban gyönyörködtem, mint akkor régen, az első csókunk estéjén, Bora-Borán…
      Legalább egy évszázaddal ezelőtt."---ÚRISTEN BORA BORA JAJJ NEKEM VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NOSZTALGIAAA JÉZUSOOOM..hogy én ott milyen baszott ideges voltam sose felejtem el..meghogy mennyire utáltam Harryt:DD jajjj istenem tényleg mintha egy évszázaddal ezelőtt lett volna...pedig basszus én decemberben kezdtem el olvasni azthiszem..akkor neked milyen lehet aki már egy éve csinálod...jezusoom hogy rohan az idő..most tiszta nosztalgia hangulatba kerültem szóval szerintem megyek és elolvasom az egyik kevenc részemet, a They don't know about us születéses részt*-*
      isteneeem ez a rész baszkiiii..kicsit erzelgős komment lett, nemtom valahogy rámjött ez a hangulat pedig lehet nem pont ez illet volna egy Larrysexhez..na mostmár mind1...olyan ez mint a tegnapi kiakadásom:)) imádtam a részt zseniálisan írtad meg, köszönöm..mindent köszönök drágaa<333
      puszii: Dóri :*

      Törlés
    2. Mikor nosztalgiáztok, és felidézitek, ki mikor kezdte olvasni, meg részekre emlékeztek, meg ilyenek, az engem mindig kicsinál teljesen.
      Én arra sem emlékeztem, mikor kezdtem a blogot:DD

      Tudod, ahogy írod, hogy mit érzel, és mit gondolsz, és hogy megbecsülöd most a boldog részeket, mert mennyit szenvedtünk, és majd megint jönnek azok a részek... a szívem facsarodik el, mert én szívem szerint csak ilyen szép, szerelmes részeket írnék... de azt ugye rohadt hamar meg lehet unni,,, és titkon (hiába minden apelláta) az ember azokat a történeteket szereti, ahol történnek a dolgok... akkor is, ha előre tudja, és fél, hogy megint megszakad a szíve...

      Nálam teljes lelki nyugalommal hercegnőzhetsz, mert én vagyok az egyik legnagyobb Princess Harry rajongó a földön.
      Ha olyasmi a személyiséged, mint Harrynek, akkor én élőben is imádnálak, azt hiszem :))

      Köszönöm az újabb csodás kommentet, és azt, hogy sosem feledkezel meg rólam<3

      Puszillak.

      Törlés
  12. Jaj megjöttem végre! Nem is mondok már semmit az időzítésemre, de azért itt vagyok. :) És Larry megint szerelmes, és dögös, és szenvedélyes és jaj. *-*

    ,, Persze ment az ugratás, mert képtelen voltam odafigyelni a játékra, és állandóan vesztettem. Mikor már elegem volt a beszólásokból, csak odaböktem nagyapám kedvenc mondását: – Akinek nincs szerencséje a játékban, az szerencsés a szerelemben – és belepusziltam Louis nyakába. " -- Erről ennyit! Lehet, hogy a játékban vesztett, de az övé Lou, és ez mindent megér. :')

    ,, – Oké, basszus. Már vattacukrot köhögök fel! – jegyezte meg Jeff, de azért volt egy kis irigység a hangjában. " --Jajj, ha Jeff tudná, hogy hányszor érzem én is ezt, egy szava nem lenne.

    ,, – Oké. Le lehet szállni róla! Nekem tetszik – közölte Lou, és úgy nézett Jeffre, mint aki egyből megnyúzza, és nyárson meg is süti, még mielőtt megvédhettem volna magam. Amúgy nem is akartam… " -- Segítek is Lounak! Ez érzékeny téma, ne kelljen odacsapnom! o.O

    ,, Lou felnevetett, a fülem mögé simította a hajamat, és az arcomat puszilgatta, mint egy gyereknek, akit vigasztal a mamája, mert nem ehet több csokit. " -- Tényleg, mint a nászutasok. :) Olyan édesek, ahogy turbékolnak. <3 Meg kell zabálni őket.

    ,, – Gyere, sétáljunk le a partra. Kitalálok valamit, amivel kárpótollak – suttogta a fülembe, mire úgy egyenesedtem ki, mint aki karót nyelt. Kérdőn néztem rá, de ő csak beharapott ajakkal bólintott, és kacsintott egyet. Kihagyott a szívem. "-- Őszintén megmondva az enyém is rendetlenkedni kezdett... Kárpótlás...A parton.. Ühüm.

    ,, Lou átkarolta a derekamat, én a vállát, és lassú léptekkel sétáltunk, bár nem volt tervünk, hogy merre induljunk. Igazából nem is kellett terv, hisz ezen a partszakaszon rajtunk kívül senki nem járt. " -- Ezt látom, hallom, és érzem, és most odavagyok, és vissza.

    ,, – Szerinted el tudsz menni, ha csak a bimbóidat izgatom? – kérdezte olyan rekedt hangon, hogy ismét vágyhullám söpört át rajtam. " -- Jajj, de tudtam, hogy a kis mocsok nem fog lemondani erről. :P

    ,, – Ezt imádom – lihegte, és felemelte a fejét, hogy lepillantva lássa is, amit csinálok. Felnézett, az arca feszültségről és vágyról tanúskodott, de aztán visszatért a látványhoz, ami az őrületbe kergette. Félrehajoltam, hogy én is lássam, a fejemet Lou halántékának támasztva. Együtt ziháltunk, és nyöszörögtünk, néha egy-egy apró csókkal biztatva a másikat, hogy bírja még egy kicsit. " -- Nem tudom miért, de ez abszolút a csúcspontja az egész jelenetnek... o.O *-*

    ,, Lehúztam a gumit, és Lou mögé feküdtem, mint régen" -- Jaj istenem, most kicsit visszamentem az időben, és azt kell mondjam, nagyon jó érzés volt.:)

    ,, – Jelölj meg! – kért csendesen, és először nem is értettem, mit szeretne.
    – Tessék?
    – Jelölj meg! Azt akarom, hogy rajtam is nyoma legyen, hogy hozzád tartozom. – A kérése megdobogtatta a szívemet. Eddig eszembe sem jutott, hogy csak nekem van gyűrűm, pedig talán ő is szeretné valami jelét viselni annak, hogy mi egy pár vagyunk. " -- Jaj egek, ez volt a másik kedvenc részem. :) Lou nagyon akarja, hogy mindenki tudja, hogy összetartoznak és én ettől teljesen kivagyok.

    ,, – Szóval emlékszel, mit terveztek a rózsádhoz a fanok? Volt egy gyönyörű rajz…" -- JAJ! AKAROM AZT A TETOVÁLÁST! Moströgtön! Kell! Most. Becca, most!

    ,, – Ahh… Ez isteni volt! – nyögött a számba egy utolsót.
    – Akkor mi van a tetkóval, amiről beszéltél?
    – Milyen tetkóval? – nézett rám zavarodottan, és tisztán látszott rajta, hogy még nincs magánál." -- Arról a tetkóról, amit MOSTRÖGTÖNAKAROK! Úristen de várom. Most teljesen felspannoltam magam. Remélem hamar elérünk oda, mert nekem tudnom kell, hogy Hazz mit szól majd hozzá. Jaj. Kell.
    Holnap nagyon fogok igyekezni, hogy végre megírjam a kommentet az SS-hez, mert most aztán kivagyok tőle teljesen!!! Nem is értem, hogy tehetted ezt, de ezt majd ott kifejtem! (Azért persze imádlak, de most egy kicsit dühös vagyok! )
    Na addig is puszillak! :P <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia.)

      Azért még időben érkeztél... :)

      Köszönöm a csodás kommentet, kicsit feldobtad vele az amúgy fostalicska napomat.

      Nem tudom mikor érünk a tetkóhoz, úgyhogy erre nem tudok ígéretet tenni, mert közben más vonta el a figyelmemet, sorry...

      Hogy egy szexjelentből kinek mi az , ami megmarad, vagy ami őt gyomorba vágja, az nagyon érdekes. Amit vizualizálni tud, ami őt is izgatja, amit szeret... minden esetre egy külön tanulmány, hogy ezekből a részekből mennyire különböző mondatok hatnak az olvasókra.

      A tieid majdnem egyeznek az enyémekkel... bár az én fétisem, ha beszélnek :P:P

      Puszillak, és <3<3

      Törlés
  13. Itt vagyok!! Remélem nem késtem el!

    "– Gyere, sétáljunk le a partra. Kitalálok valamit, amivel kárpótollak – suttogta a fülembe, mire úgy egyenesedtem ki, mint aki karót nyelt. Kérdőn néztem rá, de ő csak beharapott ajakkal bólintott, és kacsintott egyet. Kihagyott a szívem. " IGEN!!! Kárpótold kééérlek!! jujj!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :p

    "Megtorpantam, és félve pillantottam körül a kínos csendben. Először Glenne nevetett fel, majd Jeff és Chess is csatlakoztak hozzá. A könnyeiket törölgették, míg mi egyik lábunkról a másikra álltunk a terasz szélén. Chelsea szedte össze magát először.
    – Menjetek csak. És bocs! Nem rajtatok röhögünk, de ha láttátok volna a fejeteket, mióta kieszeltétek, hogy leosontok a partra, ti se bírtátok volna megállni. Szép estét!... Menjetek már!!! – kiabált ránk, mert még mindig földbe gyökerezett lábakkal álltunk. Éreztem, ahogy Lou összefűzi az ujjainkat, és elkezd húzni a lépcső felé. Elmosolyodtam, puszit dobtam Chess felé, és hagytam, hogy a pasim maga után vonszoljon, vállamon a pokróccal. " Azokat a fejeket én is akarom látni!! XDD megeszem őket mindjárt :3 de menjetek már!!!! Szexet akarok!!!

    " Lou átkarolta a derekamat, én a vállát, és lassú léptekkel sétáltunk, bár nem volt tervünk, hogy merre induljunk. Igazából nem is kellett terv, hisz ezen a partszakaszon rajtunk kívül senki nem járt. " aww de cukik :3 látom ahogy egymást átkarolva sétálnak a parton :3 <3 hát én menten elolvadok :3

    "Reméltem, ez most is így lesz. Izgatott a gondolat, hogy nyílt terepen szeretkezzek Louval, ahol bárki megláthat bennünket, de azt azért mégsem szerettem volna, ha megtörténik. " Én is reméltem, meg ne zavarja őket senki!!! (én kukkolok, de ne szólj nekik :D) ahh, nyílt terep szex!! OMG!! OMG!!

    "Épp azon morfondíroztam, hogy meddig kell még gyalogolni, mielőtt végre nekieshetek, mikor Louis megszorította a derekam, és balra kormányozott. Fellépdeltünk a hosszúra nőtt fűcsomók között a rézsűn, majd a víz által kimosott lépcsőzetes kapaszkodón is, végül a puha zuzmóval, és selymes fűvel benőtt részhez érve összesimultunk egy percre. Louis felnézett rám, és bár sötét volt, a majdnem teli hold és a csillagok fénye gyönyörűen szikrázott az íriszein.
    – Itt jó? – kérdezte rekedten, én pedig csak bólintani tudtam, mert az érzéseim ismét letaglóztak teljesen. Leemelte a pokrócot, és egyetlen, határozott mozdulattal leterítette a fűre, aztán a nadrágom derekába fűzte az ujjait, és magához húzott, hogy végre összeérjenek az ajkaink. Készségesen simultam hozzá, majd mikor a vállamra tette a kezét, és lenyomott, együtt térdeltünk a takaróra, hogy végül ugyanilyen összhangban nyúljunk el rajta. " Oh istenem!! Váááááá! teli hold :3 csillagok :3 ahhh a nadrágja derekába fűzte az ujjait, és magához húzta!!! váááááááááá! ettől kész vagyok! imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!! ahhh

    "Magam alá fordítottam, és vártam egy pillanatot, hogy mit szól a dologhoz. Az lett a rendszer, hogy ilyenkor felülkerekedik, ha jelezni akarja, ma ő fog diktálni, de kivételesen nem ellenkezett. " kedvencem <3

    "Felemelte a kezét, és ujjaival a hajamat fésülgette, finoman a fejem tetejére halmozva, majd hagyta, hogy kicsússzon a fogásából, és mikor már az arcát söpörte, kezdte elölről az egész procedúrát. Imádom, mikor ezt csinálja. Olyan finoman nyúl hozzám, olyan szerelmesen, hogy nekem már ettől végem van. " annyira imádom, mikor egymás hajába túrnak!! aww :3 végem van, teljesen kész vagyok! látom az egészet és végem... ennyi...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Lejjebb csúszott alattam, és a mellkasomat cirógatta meg az orrával. A szemeim már hozzászoktak a sötéthez, ezért remekül láttam, ahogy megnyalja a száját, és már ettől halványan lüktetni kezdett a farkam, de mikor ugyanezt tette a bimbómmal, majd ráfújt, és figyelte, ahogy kihegyesedik, szabályosan begörcsöltek a golyóim. " OHTEJÓÉG!! BIMBÓK!! VÁÁÁÁÁÁÁÁ! először is mellkasát cirogatta az orrával :3 jajj de édes :3 aztán megnyalja a száját! jézusatyám Hollynak vége! ráfúj!! OMG! OMG! ahhh ez a rész, te jó ég!!!

      "– Ez az! – suttogta, és újra kidugta a nyelvét, hogy pöcköljön, és ingereljen vele, míg a másik oldalon az ujjaival vett kezelésbe.
      – Kicsi! – hajtottam a lapockáim közé a fejemet, hogy a szájába nyomhassam a kényeztetésre vágyó részemet, de ő elhúzódott. Ismét lenéztem, kissé csalódottan, de azonnal összeakadt a tekintetem a kéjesen vigyorgó Louis-éval.
      – Szerinted el tudsz menni, ha csak a bimbóidat izgatom? – kérdezte olyan rekedt hangon, hogy ismét vágyhullám söpört át rajtam.
      – Fogalmam sincs, de ugye nem most akarod kipróbálni? " oh istenem, én ettől meghaltam!! bimbó izgatás!! miért készülök ki tőle???? ahhh! Kicsi <3 (ettől mindig szerelmesen megdobban a szívem) Én akarom!! Szeretném!! :D

      "– Nem, nem sietek sehová – mondtam, mikor elhúzódtam egy kicsit, és figyeltem, ahogy liheg alattam – de kissé fel vagyok ajzva. Ma nincs idegem a kínozós szexhez. Meg akarlak dugni. Gyorsan és keményen. – Elakadó lélegzet, szabálytalan szívverés, és elnyíló ajkak. Nem kellett hangosan is beleegyeznie. Ráhajoltam a nyakára – ő készségesen hátrahajtotta a fejét –, és harapdálni kezdtem, a fogaimmal meg-meghúzva az érzékeny, selymes bőrt. " jó, oké beleegyezem, hogy nincs most kinozós szex XDD egye fene ;) Gyorsan és keményen! jézusatyám!! csináljátok már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mert én teszem meg ha ti nem!! harapdálja ahh :p

      "– Hazz! – nyöszörögte, és magára húzott, hogy a lábai közé helyezkedjek, aztán benyúlt a sortom alá, tenyereit a fenekemre simítva. Belemarkolt a seggembe, így rajtam volt a sor, hogy felnyögjek, mert a hasamon éreztem, ahogy egyre keményebb farka, szinte kibújik a rövidnadrág derekánál. Felemelkedtem, és lepillantottam. Az izmos hason, a csípőre tolt fürdőgatya korcánál, ott fénylett a tompa, nedves makk, ami csak rám várt. Felemeltem a fejem, és a szemébe néztem. Már csak vágy volt benne, semmi más. " markold a fenekét!!! nyögjetek!! ahhh! készítsétek ki Hollyt!!! ahhh nem bírom!! végem!!

      "– Kívánlak! – nyögte halkan. – Most nekem se lenne hozzá türelmem." én is!! és nekem se!! essetek egymásnak!! most!!


      "Közös elhatározásunkat tett követte. Letéptem magamról a kisgatyát, ahogy Louis is, és végre meztelenül simultunk össze, egész testünkkel, tökéletesen illeszkedve, mint egy puzzle darabjai. Annyira különbözőek vagyunk, mégis, mintha arra teremtettek volna minket, hogy a testünk bármilyen formában össze tudjon olvadni. Louis kicsi és vékony, én nagy vagyok, és hozzá képest robosztus (amiben nagy szerepe van a külön eltöltött hónapok alatt szinte mániákusan végzett edzésnek is), mégis egyformán mozdulunk, és önkéntelenül a másikhoz igazítjuk a tartásunkat.
      Most is így volt. Louis a derekamon fűzte össze a bokáit, én pedig hozzá dörgölőztem, miközben az egyik kezemmel az oldalát cirógattam, majd belemarkoltam a csípőjén gömbölyödő, puha húsba. " kedvenc <3 Tökéletes pár!! <3 mindenben azok! Tökéletesek együtt! (kis szemetek :D) jajj a szívem :3 <3 Larry drágáim :3

      Törlés
    2. "– Ahh – akkorát nyögött, hogy megremegett a farkam, és kibuggyant az előnedv, ami azt jelzi, elértem a vágy következő szintjét. " oh te jó ég!! nem bírom már!! végem! meghalok!!

      "A medencéjét lebillentette, így egész szerszámát a hasamhoz érintve, és mozogni kezdett, hogy enyhülést nyerjen, de ez sem volt elég. Feltámaszkodtam kinyújtott karjaimra, ő beszívta a bimbómat, és imitálni kezdtük a szeretkezést, ezzel elnyújtva az előjátékot. "ohjézustatyámszentjózsefszűzmária!!!!!!!!!!!!!!! ez ahhh!! ettől kifeküdtem!! kész végem... ások...

      "Azonnal elnyílt a szája, a feje is lehanyatlott, a lábaival együtt, a combjai szétnyíltak, és fellökte a csípőjét. Gyönyörű volt, ahogy izzadt bőrén megcsillant a holdfény. Lehajoltam, ellazult ajkát a fogaim közé vettem, és meghúztam. Sóhajai, édes lélegzete a számat simogatták. Már én sem bírtam érintetlenül. Összefogtam kettőnk péniszét – nagy kezemmel még így is átértem őket –, és egyszerre izgattam magunkat.
      – Ezt imádom – lihegte, és felemelte a fejét, hogy lepillantva lássa is, amit csinálok. Felnézett, az arca feszültségről és vágyról tanúskodott, de aztán visszatért a látványhoz, ami az őrületbe kergette. Félrehajoltam, hogy én is lássam, a fejemet Lou halántékának támasztva. Együtt ziháltunk, és nyöszörögtünk, néha egy-egy apró csókkal biztatva a másikat, hogy bírja még egy kicsit. " oh te jó ég!! mindent látok, hallok és érzek!!! Louis ahh!! akarom látni én is!! :p megcsillan a holdfény a bőrén... végem... kifekszem... én is imádom Louis :DD

      "– Hazz… mindjárt elmegyek – figyelmeztetett, és én egy nagy sóhajjal megszorítottam a farkunkat, aztán lassan elengedtem. Felemeltem a kezem, és lenyaltam a hüvelykujjam mellett lecsorgó nedvet, ami mindkettőnk DNS-ét hordozta, mire Louis halkan nyögött egyet, aztán hegyes kis nyelvével ő is odafurakodott. – Hagyj nekem is! – reklamált, én pedig mosolyogva tartottam a szájához a kezemet, míg ő engem nézve nyalogatta tovább.
      Olyan izgató volt a látvány, hogy újabb adag bukott ki a makkomon. Felcsúsztam rajta, ő pedig rögtön tudta a mozdulatból, hogy mit akarok, ezért azonnal lehajolt, és bekapta a farkamat. " Én is srácok... én is... :D ahhhh!!! hegyes kis nyelv :p jézusom!!! oh!!

      "– Jesszus, milyen forró a szád! – hörögtem" na jó, nekem komolyan kell egy mentő!! most!!

      "Kirántottam a szájából, zihálva a sarkaimra ültem, és fájdalmasan szorongattam a szerszámomat, hátrahajtott fejjel, szorosan lezárt szemekkel, miközben régről felidézett verseket szavaltam magamban. Louis nem moccant, tudta, mit csinálok, és türelmesen várt. Mikor éreztem, hogy alábbhagy a feszítés, kinyitottam a szemem. Lenéztem, de kezdhettem elölről az egészet, mert Lou felhúzott combjai között lenyúlva, épp magába nyomta két ujját, én pedig eszemet vesztettem. " imádom!! :D verseket szaval ;) persze, csináljátok csak!!! Louis te is csináld!! nyírj ki!!

      "– Kicsi! – hörögtem ismét, és nem tudtam megállni, hogy ne nézzek le újra. Louis nyöszörgött, a nyaka feszült, ahogy hátrahajtotta a fejét. Az ujjai nyáltól csöpögtek, szűk kis feneke szétnyílt, és annyira kívánatos volt, hogy nem tudtam uralkodni magamon. Hasra vágódtam, és nyalogatni kezdtem, ő pedig eszelősen nyögött és zihált.
      – Hazz, gyere! Kérlek! Tegyük be! – A szavai rekedten akadoztak, a teste vonaglott. " Mentőt... m-ment-tőt-ké-rek... leáll a szívem

      "– Jesszusom! Végem! – zihálta. " hát baszki, nekem is!!!

      ""– Ahh – akkorát nyögött, hogy megremegett a farkam, és kibuggyant az előnedv, ami azt jelzi, elértem a vágy következő szintjét. " oh te jó ég!! nem bírom már!! végem! meghalok!!

      "A medencéjét lebillentette, így egész szerszámát a hasamhoz érintve, és mozogni kezdett, hogy enyhülést nyerjen, de ez sem volt elég. Feltámaszkodtam kinyújtott karjaimra, ő beszívta a bimbómat, és imitálni kezdtük a szeretkezést, ezzel elnyújtva az előjátékot. "ohjézustatyámszentjózsefszűzmária!!!!!!!!!!!!!!! ez ahhh!! ettől kifeküdtem!! kész végem... ások...

      Törlés
    3. "Azonnal elnyílt a szája, a feje is lehanyatlott, a lábaival együtt, a combjai szétnyíltak, és fellökte a csípőjét. Gyönyörű volt, ahogy izzadt bőrén megcsillant a holdfény. Lehajoltam, ellazult ajkát a fogaim közé vettem, és meghúztam. Sóhajai, édes lélegzete a számat simogatták. Már én sem bírtam érintetlenül. Összefogtam kettőnk péniszét – nagy kezemmel még így is átértem őket –, és egyszerre izgattam magunkat.
      – Ezt imádom – lihegte, és felemelte a fejét, hogy lepillantva lássa is, amit csinálok. Felnézett, az arca feszültségről és vágyról tanúskodott, de aztán visszatért a látványhoz, ami az őrületbe kergette. Félrehajoltam, hogy én is lássam, a fejemet Lou halántékának támasztva. Együtt ziháltunk, és nyöszörögtünk, néha egy-egy apró csókkal biztatva a másikat, hogy bírja még egy kicsit. " oh te jó ég!! mindent látok, hallok és érzek!!! Louis ahh!! akarom látni én is!! :p megcsillan a holdfény a bőrén... végem... kifekszem... én is imádom Louis :DD

      "– Hazz… mindjárt elmegyek – figyelmeztetett, és én egy nagy sóhajjal megszorítottam a farkunkat, aztán lassan elengedtem. Felemeltem a kezem, és lenyaltam a hüvelykujjam mellett lecsorgó nedvet, ami mindkettőnk DNS-ét hordozta, mire Louis halkan nyögött egyet, aztán hegyes kis nyelvével ő is odafurakodott. – Hagyj nekem is! – reklamált, én pedig mosolyogva tartottam a szájához a kezemet, míg ő engem nézve nyalogatta tovább.
      Olyan izgató volt a látvány, hogy újabb adag bukott ki a makkomon. Felcsúsztam rajta, ő pedig rögtön tudta a mozdulatból, hogy mit akarok, ezért azonnal lehajolt, és bekapta a farkamat. " Én is srácok... én is... :D ahhhh!!! hegyes kis nyelv :p jézusom!!! oh!!

      "– Jesszus, milyen forró a szád! – hörögtem" na jó, nekem komolyan kell egy mentő!! most!!

      "Elalélt, ahelyett, hogy ívbe feszült volna. Nem tudtam mire vélni a dolgot. Én is remegtem, és figyeltem, hogy mikor lazul el körülöttem, mert belül azért szorított rendesen. De nem hogy elernyedtek volna az izmok, a legkisebb mozdulatomra olyan lüktetésbe kezdtek, Louis pedig olyan lihegésbe, hogy csak ámultam. Kihúzódtam, aztán döftem egyet próbaképpen, de akkor Louis hasizmai megfeszültek, ahogy felhúzta magát, a nyakamba kapaszkodott, és mély, tőle idegen hangon szólalt meg: – Kúrjál! " ______________ végem.... leállt a szívem...

      "Én pedig durván belé vágódtam, mert nekem is elfogyott az önuralmam. " ahhh, igen!! :p csináld!!!

      " Izzadtan, lihegve játszottunk, ajkainkkal, nyelvünkkel ízlelgetve a másikat, majd egymás arcát puszilgattuk, míg el nem csitult a légzésünk. Csak akkor húzódtam ki belőle, mikor a testünk már jelezte, ennek a menetnek vége, és a következőig kicsit várni kell. " *_* puszilgatták egymást, ízlelgették aww :3

      " A nyakát és a vállát csókolgattam, ő pedig szinte dorombolt. – Olyan finom vagy, hogy az nem igaz – nyöszörögtem, mert szerettem volna beleharapni, de úgy igazán.
      – Jelölj meg! – kért csendesen, és először nem is értettem, mit szeretne.
      – Tessék?
      – Jelölj meg! Azt akarom, hogy rajtam is nyoma legyen, hogy hozzád tartozom. – A kérése megdobogtatta a szívemet. Eddig eszembe sem jutott, hogy csak nekem van gyűrűm, pedig talán ő is szeretné valami jelét viselni annak, hogy mi egy pár vagyunk. " jujj, jelöld meg!! harapd!! jó erősen!!!!!

      Törlés
    4. "...de azért engedelmesen a vállába haraptam, a fogaimat is belemélyesztve, és tiszta erőből szívni kezdtem, de annyira, hogy a bőrén átszivárgó vér fémes ízét is jól éreztem. Meglódult a vérem, és mire egy fognyomokkal díszített, sötétlila foltot szívtam a kulcscsontja fölé, már úgy állt a farkam, mint a cövek. " ahh igen!! ezt már szeretem!! erősen!! véresre!! jézusom!! És iiigeeen!! újabb menetre kész!! :p

      "– De azok már régiek. És neked ott a gyönyörű sellőd is..." és már megint itt van a tetkó... :D direkt csinálod, igaz? :DD

      "– Emlékszel arra?… Ó, Jézusom… Hazz! Annyira imádom, mikor durva vagy! … – hörögte, de aztán próbált összpontosítani, én pedig épp a hátát haraptam, és az ujjaimat a csípőjébe vájtam" Én is imádom!!! Csináljátok!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! HARAPD!

      "– Szóval emlékszel, mit terveztek a rózsádhoz a fanok? Volt egy gyönyörű rajz…Ahhh…Húzz már fel egy gumit, az istenért! – Nem igazán tudtam odafigyelni arra, amit mond, itt elterelődtek a gondolataim. Hátranyúltam, kikotortam a következő gumit, gyorsan felpörgettem, és úgy ahogy feküdtünk, kanál pozícióban, picit széthúztam, majd egyből belé nyomultam. " de imádom ezt!! :DD Milyen cuki ahogy beszél a fanok meg a tetkóról, és utána meg húzz már fel a gumit az istenért!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! imádom!! kúrva jóóó!!! és ahhh végem... megint

      "– Gyorsabban! – sóhajtotta, aztán egy pár másodperccel később azzal tetézte, hogy: – Erősebben!
      Imádom, mikor telhetetlen. Körmeimet a húsába mélyesztettem, megfeszítettem a lábaimat, és őrült tempóra váltottam. Louis nyüszíteni kezdett, és a saját bicepszét harapta, én meg a nyakát, és közben azt kérdezgettem: – Így? … Így akarod? … Ez elég durva? – És úgy vágódtam belé, hogy az egész teste elmozdult.
      – Í–í–így – nyöszörögte, és hátrahajtotta a fejét, hogy jobban hozzáférjek a nyakához. Olyan keményen keféltem, ahogy csak bírtam, ő pedig sikongatott, és nyöszörgött.
      – Ez az! – mondtam neki két döfés között. – Imádom, ha hangos vagy!
      Nem kellett többet biztatni, elengedte magát. Visítozott, én pedig egy perc alatt a csúcsra értem. Mikor bennem már véget ért a gyönyörhullám, kihúzódtam belőle, a hátára fordítottam, feltoltam a lábait, két ujjamat merítettem belé, és a farkára hajoltam. " OMG!! OMG!! Ki akarsz nyírni??? komolyan??? Ahh imádom!! telhetetlen!! váááááááááá! nem bírom!! durván!! gyerünk!! jézusatyám!! sikíts!! hangosan!!! Holly meg meghalt... KO... kikészülök! aztabüdös!!

      "Louis izzadt tincseimbe fúrta az ujjait, és jólesően nyögni kezdett. Tudom, hogy úgy szeret élvezni ilyenkor, ha két helyről kapja az impulzusokat, úgyhogy erősen ujjaztam, és én is vele nyögtem, ahogy egyre jobban feszült. " oh te jó ég!! Becca baszki!!

      "– Gyerünk, kicsi! Élvezz a számba! – mondtam, és közben erőteljesen fejtem. Rábuktam a makkjára, mikor megrándult a teste, és kiszívtam belőle az utolsó cseppet is, míg ő csak vonaglott alattam, és szorította az ujjaimat. A múló pulzálással együtt húzódtam ki belőle, és a hasát csókolgattam, amíg kicsit megnyugodott a légzése.
      Beletúrt csatakos hajamba, és felhúzott magához.
      – Ahh… Ez isteni volt! – nyögött a számba egy utolsót.
      – Akkor mi van a tetkóval, amiről beszéltél?
      – Milyen tetkóval? – nézett rám zavarodottan, és tisztán látszott rajta, hogy még nincs magánál. " kihaltam... de cukii volt már :3 milyen tetkóval?? :3 aww :3

      "Lihegve hanyatlott vissza a pokrócra, a mellkasa még szabálytalanul emelkedett és süllyedt a fejem alatt, ahogy hanyatt fekve ráejtettem, és a milliónyi csillagban gyönyörködtem, mint akkor régen, az első csókunk estéjén, Bora-Borán…
      Legalább egy évszázaddal ezelőtt. " <3 édeseim :3
      Bocsi, hogy csak ahh meg meghalok meg ilyenek voltak, de én kikészültem :D teljesen és elmentem... :D
      Imádom <3 Imádlak <3

      Törlés
    5. Nem semmi, egy ekkora kommentet megírni is legalább akkora meló, mint egy részt a bloghoz... mindig lenyűgöz, hogy vagytok erre képesek. Nagyon szépen köszönöm. Hálás vagyok a sok szép szóért, a dicséretért, és örülök, hogy tetszett a szex. ;)

      Mostanában úgyis ritkán van Harrytops...

      Puszillak <3

      Törlés
  14. Na visszatértem ide, és már össze kell szednem a gondolataim mert Silverrel kikészítetek a 18+-os részekkel.. >< nála is megemlítettem,hogy nagyon odateszitek magatokat, és ez az egyik ok amiért nagyon szeretem a történeteiteket <33
    Legutóbb a csoportban, a rajzomnál feljött ez a dolog, és kicsit furán is érintett- de csak hogy tisztázódjon- lehet,hogy zavarba jövök a témától, de nagyon is élvezem :D Néha váltakozik az a pirulós, kis nyomi, és a vad, beindult énem, és ez mindig hangulattól függ. Nem tudom másnál ez hogy van, de nálam valahogy így :'D
    Na visszatérve a fejezethez, majdnem annyira izgató volt mint a jubileumi fejezet *-* pedig AAARRGGHH az eszméletlen volt >< <333 ez pedig csak egy nagyon picivel csúszott lentebb, de ami nagyon tetszett, az az hogy a szabadban voltak...és így tök romantikus is, meg különleges :))
    A kedvenc részem pedig ami egyszerre irtó édes és szexi az ez volt:

    "Olyan finom vagy, hogy az nem igaz – nyöszörögtem, mert szerettem volna beleharapni, de úgy igazán.
    – Jelölj meg! – kért csendesen, és először nem is értettem, mit szeretne.
    – Tessék?
    – Jelölj meg! Azt akarom, hogy rajtam is nyoma legyen, hogy hozzád tartozom. – A kérése megdobogtatta a szívemet. Eddig eszembe sem jutott, hogy csak nekem van gyűrűm, pedig talán ő is szeretné valami jelét viselni annak, hogy mi egy pár vagyunk. " :33

    Várom a következőt mint mindig <3 :3
    Puszi: Dia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebből én kimaradtam, és be kell vallanom őszintén, nem csodálkozom azon, ha valaki zavarba jön az ilyen részektől... sőt..eleinte írni is nagyon nehezen tudtam, mert bennem is voltak gátlások. De örülök, hogy szeretitek, és pláne, hogyha úgy tudom megírni, hogy érzéki legyen, de nem közönséges, és mindig agyalok, milyen kis újdonságot csempészhetnék bele, hisz már annyi, de annyi szexjelenetet megírtam, hogy lassan túlszárnyalom a kámaszutrát...

      Köszönöm, hogy írtál, és további jó olvasást <3

      Törlés