2015. május 26., kedd

CVIII. Fejezet

Sziasztok!

Nos... valamit meg kell, hogy beszéljünk. (Ne parázzatok, nem akarok megint szemrehányást tenni!! :D) De itt van ez a Zaynes történet... hetek óta agyalok rajta, de itt nincs jó megoldás. Nem hagyhatom ki a sztoriból, mert ez egy olyan mély érzelmi krízis, és annyi minden épül rá, ami Larryt is érinti, hogy kikerülhetetlen. Viszont legalább annyira sarkalatos, mint az, hogy Who Tops, mert mindenki mást gondol ezzel kapcsolatban, és ilyen, vagy olyan formában indulatokat vált ki belőle. Senkinek nem akarom lenyomni a torkán az én elképzelésemet, és azt sem szeretném, ha ezért hagynátok el tömegesen. Ezért azt találtam ki, hogy innentől Zayn kilépéséig, minden részben jelölni fogom azokat a bekezdéseket, ahol ő a téma, egy ***Zayn*** felirattal, így azok, akiknek nem bírja az idegrendszere, a gyomra, nyugodtan áttekerhetik, és olvassák a többit.
Jó így??????????????????????????

Puszi, és köszönöm a RENGETEG, csodálatos kommentet.
Az új feliratkozókat szeretettel köszöntöm, remélem rászolgálok a bizalomra, és ha van kedvük megírják, hogy tetszik nekik a történet...

Puszi, és szép hetet! Csak négy nap!! Kitartás<3
Becca


***Ez a fejezet TELJESEN ZAYNMENTES!!***

– Nem tudom, Hazz, tényleg. A mobilját én hekkeltem meg, hogy ne legyen bemérhető. Mióta nincs meg?
– Több, mint egy órája! – Már majdnem sírtam.
– Harry! Egy órája? – kérdezett vissza, és volt valami furcsa a hangjában.
– Lehet, hogy már másfél – mondtam elgyötörten.
– Hazz, az ég áldjon meg! Azt hittem, tegnap óta, vagy valami. Lehet, hogy bement valahová, és a kocsiban kiesett a telefonja, vagy beszélget valakivel. Olyan zaklatottan hívtál, hogy azt hittem valami nagy baj van. Ez London. Ha történt volna vele valami, már azzal lenne tele a net. Nyugi van. Nemsoká előkerül.
Miközben beszéltünk, megrezzent a készülék.
– Várj Pete, SMS-t kaptam. Lehet, hogy ő írt.
– Oké, nézd meg, várok – válaszolta, és a hangja olyan nyugodt volt, hogy én is kezdtem lehiggadni. Mikor megláttam, hogy Loutól jött üzenet, a szívem akkorát dobbant, hogy majdnem kiugrott a mellkasomból. Az ujjaim reszkettek, mire végre el tudtam olvasni.

„Édesem! Kicsit később érek haza, ne haragudj. Semmi baj, csak eszembe jutott valami, amit még el akarok inézni. Kettő körül jövök! <3 Kicsi”

Összehúzott szemöldökkel méregettem az üzenetet, és a pánik kezdett átmenni dühbe.
Nem is írt volna, ha nem látja, hogy kerestem, sőt biztos rájött, hogy lebukott, mert El is hívta, és azóta már Pete is biztosan. Éreztem, ahogy elvörösödik a fejem, és az elfojtott emlékek lassan előtörnek.
– Megvan, Pete. Köszönöm, és ne haragudj! – Hallottam, ahogy a vonal túlsó végén nagyot sóhajt a biztonsági főnök, majd kedvesen szól bele: – Rendben, Harry. Örülök, hogy semmi baj. Majd beszélünk, szia! – Hihetetlen türelme van, annyi szent.
 Ismét Louis körül forogtak a gondolataim. Féltékenység mardosta a lelkemet. Rick emléke kísértett, és hiába mondogattam magamnak, hogy két hete békültünk ki, Louis szeret, eljegyzett, és csak engem akar, a zöldszemű szörny ott ólálkodott eddig is, és csak arra várt, hogy előbújhasson a rejtekéből. Visszakanyarodtam a ház elé, ahonnan sebtében indultam tíz perccel korábban, és nehézkesen kikászálódtam az autóból. Mikor az ajtót nyitottam, éreztem, hogy elhatalmasodik rajtam a kétségbeesés, és egy kósza könnycsepp gördül le az arcomon. A tehetetlenség jele – dörzsöltem el az árulót, majd úgy vonszoltam be magam, mintha ólomsúlyokat kötöttek volna a lábaimra. Pontosan ettől tartottam, mikor Louis arra kért, kezdjük újra. Attól rettegtem, hogy már nem tudok bízni benne. És igazam volt. Most is ezerféle teóriát gyártottam pillanatok alatt, hogy hová lett, miért hazudott, és egyáltalán mi történik éppen. Nem tudtam mit kezdjek magammal. Rutinból ismét begyújtottam a gázt a leves alatt, de a húst betettem a hűtőbe, mert attól is elment a kedvem, hogy ebédet készítsek. Leheveredtem a kanapéra, és az arcomra szorítottam a tenyeremet. Ez nem történhet meg! Pláne nem most… De aztán beláttam, hogy ez bármikor megtörténhet. És eszembe jutottak Zayn szavai: „Ezek a kis kalandok semmit nem jelentenek!”. A gombóc akkorára nőtt a torkomban, hogy már levegőt is alig kaptam.

Eltelt vagy három óra, amíg egyik fotelből a másik székre ültem, hogy öt perc után felpattanjak, ismét kinézzek az utcára, hátha meglátom befordulni a sarkon, majd néhány percnyi meresztett szemmel elkövetett, pislogás nélküli bámulás után ismét egy nagy sóhajjal fordítsak hátat az ablaknak, és rójam a köröket a lakásban, míg le nem rogyok valahova. Majdnem fél három volt, mikor a lift csilingelt az emeleten, és hallottam, hogy Lou a kulccsal zörög a zárban.
Nem bírtam megállni, felpattantam, és a mellkasom előtt összefont karokkal, lábamat rázva vártam, hogy belépjen. Mikor kinyílt végre az ajtó, és ő mosolyogva nézett körül, majd engem meglátva ellágyult tekintettel indult felém, úgy éreztem összeroppanok. Az arcán lelkiismeret-furdalás, és megkönnyebbülés keveréke vegyült, én pedig újabb bizonyítékot találtam a teóriámra.
– Hol voltál? – kérdeztem olyan halkan, és élesen, hogy Lou egy lépésre tőlem megtorpant, és csak akkor nézte meg jobban az arckifejezésemet. A szemei elkerekedtek a meglepetéstől, és láttam, hogy zavarba jön.
– Írtam SMS-t, hogy kések. Nem kaptad meg?
– De megkaptam. Addigra már téged kerestelek magamból kifordulva, Pete-tel együtt.
– De miért?
– Mert azt hazudtad, hogy Elhez mész, de ő itthon keresett, mert nem vetted fel a mobilodat. Máskor jobban készítsd elő az alibidet! – sziszegtem neki, és éreztem, hogy már az egész testem remeg. Szorosabbra húztam a karjaimat, hátha attól, hogy átölelem magam, erősebb is leszek. Nem először éreztem életemben, hogy összedől körülöttem a világ, de most valahogy jobban fájt, mint eddig bármikor. Hazugság, hogy mindenhez hozzászokik az ember. Ezek a dolgok egyre jobban és jobban fájnak.
– Édesem! – lehelte Lou, és felém mozdult, de én hátraléptem. Egy hajszál választott el attól, hogy kiboruljak. Az, hogy nem kezd kapásból ellenkezni, sem mentegetőzni, csak még jobban megerősítette a legrosszabb félelmemet.
– Ne! – nyögtem ki nagy nehezen, mire ismét megtorpant, és látszott, hogy rajta is kezd kiütközni a félelem. Szorul a hurok! – gondoltam magamban, de nem éreztem elégtételt, ahogy azt sem tudtam eldönteni, hogy kinek a nyaka körül szorul a bizonyos hurok…
– Hazz, ne csináld… én csak…
– Te csak mi??? Azt kérdeztem, hogy hol voltál! – A hangom fojtott volt, és vészjósló.
– Egy régi barátomnál… – adott kitérő választ, és nem nézett a szemembe. Odakaptam, megszorítottam az állát, és kényszerítettem, hogy felemelje a fejét.
– Kinél? – Kínlódott, és látszott, hogy pörög az agya, de már nem engedtem el a koncot. – Lou! Utoljára, kérdezem, hol voltál és kivel? – Elengedtem, mert az, hogy hozzá érek, az én erőmet fogyasztotta villámgyorsan. Louis felpillantott, aztán mikor hátraléptem, hogy kikerüljek a bűvköréből, akkorát sóhajtott, hogy a kezeimen éreztem, még onnan is, ahol álltam.
– Jimnél voltam a Sohoban, bassza meg! – Az arca lemondó volt, és kicsit dühös. Lekapta a kapucnis kardigánját, és akkor láttam meg a fóliát az alkarján. Nem értettem, és igyekeztem rájönni, ki az a Jim, mikor Louis felemelte a kezét, és kifordította. Lenéztem, és megláttam az áttetsző nejlon alatt a gyönyörű tőrt, ami a könyökhajlatától indult, és a fél alkarját átszelte. Még vöröslött körülötte a bőr, de látszott, milyen igényes munka, és beugrott a kép, a tőrrel átszúrt rózsáról, amit együtt nézegettünk anno, mikor a rajongók teleszórták vele a Twittert. A szívem megremegett, és önkéntelenül a karomhoz kaptam, hogy megfogjam a tetoválás párját, ami az én karomat díszíti.
– Ezt azért? – kérdeztem, nyomatékot adva a második szónak.
– Igen. Azt akartam, hogy legyen egy friss, egy mindenki számára jelzésértékű tetoválásunk, amiből kiderül, hogy mi még mindig összetartozunk.
Jöttek a kibaszott könnyek, hogyne jöttek volna, és most sem tudtam útjukat állni. – Kicsi! – suttogtam, és hagytam, hogy lecseppenjenek az államról.
– Hazz, szerelmem! – lépett hozzám végre, és átölelte a derekamat. A fejemet a nyakába fúrtam, és rázott a zokogás. A felgyülemlett indulatok, a hihetetlen feszültség, és a ki nem mondott félelmek egyszerre gyűrtek le, és én képtelen voltam uralkodni magamon. Louis csak ölelt, simogatott, a hajamat puszilgatta, és finoman a kanapé felé terelt. Mikor odaértünk, lefektetett a puha párnákra, de úgy, hogy nem kellett elválnom tőle, és szorosan magához ölelt.
– Olyan buta vagy! Mi jutott eszedbe?! És egyáltalán, mi ez az egész? – kérdezte csendesen, de a hangja inkább enyhén számonkérő volt, mint dühös.
– Én nem tudom… Elmentél, aztán El hívott, és én összezavarodtam… először megijedtem, hogy bajod esett, aztán azt hittem… – itt elakadtam, és visszatért a gombóc a torkomba.
– Mit?
– Hogy…
– Harry! – Most ő nyúlt az állam alá, és felemelte a fejemet, hogy a szemébe nézzek. Hüvelykujjal törölte le a könnyeket, amiket elért, aztán közelebb hajolt, és mélyen a szemembe nézett. – Komolyan azt hitted, hogy megcsallak? Hogy találkozom valakivel sutyiban? Ugye most csak viccelsz? – Nem tudtam válaszolni, csak megráztam a fejem, hogy jelezzem, nem vicc volt.
– De miért? Sosem tettem ilyet, és soha nem is fogok… ráadásul most békültünk ki, és a legnagyobb boldogság az életemben, hogy visszakaptalak… Miért hittél bármi ilyesmit?
– Nem tudom, Lou… Rick, meg minden… – sikerült akkor is lesütni a szemem, ha erősen fogta az államat.
– Hazz! Rickkel sem csaltalak meg! Hónapok óta külön voltunk, mikor vele megismerkedtem.–
Tudtam, hogy igaza van, de ettől nem fájt kevésbé. – Soha nem kezdtem mással, amíg együtt voltunk – mondta határozottan, de még hozzátette: – És nem is fogok! Szeretlek! Hogy bizonyítsam be neked?
Az agyamban újabb vészcsengő nyekergett kitartóan: „El fogod veszteni a féltékenykedésed miatt. Ki bír elviselni egy ilyen idiótát?”. Louis hozzám hajolt, a homlokomat puszilta, aztán a halántékomat, az arcomat, az orromat, az államat, és csak végül a számat.
– Szeretlek. Tudom mit érzel. Nem felejtettem el, mikor én gondoltam ilyeneket. De nem kell más, csak te. Ne kételkedj benne. Sze-ret-lek! – mondta tagoltan, a szünetekben apró csókokkal pecsételve meg, amit hallok. – Érted?
Kinyitottam a szemem, és a türkizkék íriszeken láttam a sárga csillagokat, amiktől annyira különlegesek. – Igen. Igyekszem – válaszoltam halkan.
– Ajánlom is! – mosolyodott el, és ismét megcsókolt.
– De, kicsi! – tört fel belőlem. – Többé ne csinál ilyet kérlek!
– Csak meg akartalak lepni – sóhajtott fel, én pedig belefúrtam az arcom a pólójába.
– Rozogák az idegeim – közöltem elgyötörten.
– Igen, tudom. Én is feszült vagyok. De minden rendben lesz.
– Remélem.
Magához szorított, és tartott sokáig, míg el nem zsibbadt a karja. Akkor is csak annyira húzódott el, hogy kényelmesebben elhelyezkedjen. Alfons ugrott fel a mellkasára, amitől hatalmasat nyögött.
– Azért most nem vagy az a puhatalp, aki voltál – mondta neki Louis. – Mintha egy csatornafedelet ejtettek volna a hasamra. – Felkuncogtam, és odafordítottam az arcom a cirmos felé, aki elég szúrós szemmel méregetett, hogy mit keres a fejem az ő helyén, de aztán kelletlenül körbefordult, míg végül lefeküdt Louisra. Hosszú farkával azért csapkodott, hogy jelezze, nem teljesen elégedett.
– Törődj bele, te zsarnok. Vagy osztozunk Louison, vagy ráhajtok a girhes kandúrra a másodikról!
Louison volt a sor, hogy felnevessen.
– Azért ahhoz nekem is lesz pár keresetlen szavam.
– Te csak hallgass. Így is bigámiában élsz – mutattam a macskára és magamra, jelezve, hogy kétfelé is elkötelezte magát.
– Igazad van. Kussolok – bólintott, és egyik kezével a hajalma túrt, míg a másikkal a hatalmas pocakot cirógatta, amitől Alfi úgy nézett ki, mintha felfújták volna.
Így élvezkedtünk, mikor égett szag kúszott be az orromba.
– Bassza meg! A leves! – pattantam fel hirtelen, de már felesleges volt sietni, mert az ebéd – lábossal együtt – a kukában landolt, mi pedig rendeltünk egy pizzát.

Mikor két nappal később levette a fóliát, és végre megcsodálhattam a remekművet, egymás mellé fektettük a karunkat, és elégedetten szemléltük az újabb összeillő tetkópárt.
– Szuper lett! – mondtam, ahogy közelebbről is szemügyrevettem.
– Nekem is tetszik. Akkor ma le is leplezhetem? – kérdezte Lou, és a hangjából izgalom csendült ki.
– Persze! Bármikor. Végre megint lesz mit ünnepelniük a Larryseknek.
– Szerinted rájönnek? – kérdezett vissza elgondolkodva. – Lehet, hogy valamelyik fantomprofilról kiposztolom azt a képet. Le van mentve nekem.
Elcsodálkoztam, és felhúzott szemöldökkel néztem rá.
– Te? Kiposztolod egy álprofilról? Most viccelsz?
– Nem. Komolyan mondtam – bólintott, nekem pedig leesett az állam. Azelőtt soha nem csinált volna ilyesmit.
– Szerintem adjunk nekik egy esélyt! Ha két nap alatt nem lesz belőle trend, és nem fogják százezrek kiplakátolni a közös tetkóinkat, még akkor is ráérsz beleavatkozni – kacsintottam rá, mire szélesen elvigyorodott.
Másnapra persze zugig volt a net az újabb „matching tattoo”-val, amit immár megdönthetetlen bizonyítékként emlegettek, és világszerte örömünnepet tartottak egész hétvégén.



50 megjegyzés:

  1. újabb csodás rész!! hihetetlen...mai napig nem bírom feldolgozni az olvasottakat csak vagy 1 óra alatt. annyira a hatása alá kerülök, és annyira jó olvasni és annyira imádom, nem is tudom elmondani! nagyon szeretem amikor ennyire édesek (persze mindig azok), amikor összebújnak és az érzéseikbe igazán beleláthatunk!! ezt a részt is szerettem, pont mint a többit:) csodás volt! most megyek és megpróbálok kikerülni a történet hatása alól! puszi, Anett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anettem! :)

      örülök, hogy számodra még hiteles, és szerethető. Tényleg kezdek elbizonytalanodni, de azért még gyűröm az ipart!! :)
      Remélem a következő részeket is átvészeljük együtt. :)
      Puszillak, és köszönöm <3

      Törlés
  2. Ahv !!!! Édeseim :3 ! Harry egy picit tényleg túlreagálta, bár amikor Louis titkolózó volt nekem is megfordúlt a fejemben ez-az. Viszont a végén olvadtam !
    Sajnálom az eltünésem, de nekem is most voltak/vannak ezek a vizsgák és már igy is teljesen ki voltam készülve, de hidd el a részeidet egy percre se halasztottam és mindig folyamatosan olvastam csak èppen nyomot nem hagytam magam után.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó ! És elkezdtettem olvastatni az legjobb barátnömmel a blogot, hogy tudjam valakivel kivesézni és ő is imádja. Régen szegény 1D ellenes volt de én nem hagytam annyiba és most nemhogy directioner de Larrys is !

      Törlés
    2. Ez remek hír. Egy újabb Larrys,,,mindig jól jön a csapatban. Örülök, hogy neki is tetszik, tényleg! <3

      Remélem hamarosan túl leszel a vizsgáidon, és mind remekül sikerül. Aztán itt a nyár, és majd visszatérsz.

      Köszönöm, hogy legalább néha írsz, kicsit aggódtam, hogy eltűntél!! <3<3(és köszi a toborzást! )

      Törlés
  3. Imádtam*-* Itthon fekszem betegen, és viccen kívül amíg olvastam megszűnt a hasfájásom, pedig eddig úgy éreztem magam, mint akit ki akarnak facsarni>< Az elején picit megijedtem,hogy megint balhé lesz, és szenvednek, de amikor elkerült a tetoválás..ahhw olyan édesek*-* Ismét csodásat alkottál Becca, gratulálok!:)
    Hatalmas ölelés<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor azt hiszem kérek az OGYI-tól egy gyógytermék kódot... Lehet, hogy az lenne a gazdagság vezető út következő lépése...

      Remélem már meggyógyultál teljesen. Köszönöm szép kommentet, nagyon jól esett, és mindig megmelengeti a szívemet, ha azt írjátok, segített kikapcsolódni, jókedvre derülni, ekűzni az unalmat, vagy kiszüntette a hasfájást <3

      Törlés
  4. I
    M
    Á
    D
    T
    A
    M
    Komolyan. Csodalatos. Olyan edesek, annyira szeretem oket, es Hazz milyen edes mar, es Lou uristen hat kihalok... Alfons te meg szuljel mar, kiscicakat akarok!! Harry hogy babusgathatja majd oket te jo isten*-* ez kellett nekem a rajz 2es utan^^ ha igy tudnek irni, ha ennyi fantaziam lenne, mint neked, akkor tuti meglett volna egy 4es, meg ha nem tanulok, akkor is... de sajnos egyenlore csak te rendelkezel ezekkel a kepessegekkel.. tanits, mester! :D jajdevaromakovetkezot, hat ez gigamegacuki volt....
    a Zaynes cucmuc megoldasa szerintem hatasos lesz, legalabb nem idegelem ki magam megegyszer, meg a tobbiek sem...
    Imadlak, siess a kovivel
    xxHori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hörim!

      Alfons nagyon hasas már ;)
      Harry és a kiscicák...hmmm...ez csak engem csinál ki idegileg?:DD

      A rajzjegyedbe mennyit számítana, ha így tudnál írni??:O:O Én is mindig kettes voltam rajzból, és pálcikaemberig sikerült felfejlődnöm... de sebaj, nem lehet mindenki mindenben jó!!

      Örülök, hogy a zaynes megoldás vállalható...így lesz a legjobb, mert senki lelkébe nem akarok belegyalogolni, de nekem valahogy érzelmileg és emberileg meg kell fogalmaznom, és indokolnom magamnak, hogy meg tudjam írni...fájni fog.
      veszettül:((

      Törlés
  5. Anyám,Becca a frászt hoztad rám!!
    Olvastam az elejét,ahogy Harry oda és vissza van az aggodalomtól és komolyan azt hittem,hogy már megint történt valami rossz.A frász kerülgetett,közben végig szurkoltam,hogy ne mááár!!Márpedig azt valószínűleg nem is bírtam volna ki,hogy újabb balhé legyen.
    " „Édesem! Kicsit később érek haza, ne haragudj. Semmi baj, csak eszembe jutott valami, amit még el akarok inézni. Kettő körül jövök! <3 Kicsi” "--szerelmes SMS Louistól :)Elolvadtam,annyira jó
    Egyébként így visszagondolva...Harry hogy kiakadt már.Túl féltékeny a drága.:)
    A tetkót imádom :) Kedvenc képem:Harry,Lou és a cica együtt a kanapén.<3 Ez elmondhatatlanul cuki és aranyos...
    Amúgy ez a Zayn-es dolog nagyon jó ötlet,bár én tuti el fogom olvasni az ilyen részeket is,egyrészt mert kár lemaradni egy betűről is,amit írsz,másrészt meg úgy kerek a sztori. :)

    Emse <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett. Az a tetoválás volt amikor ismét felvirradt a nap a Larryégen...bennem legalábbis valahogy ez maradt meg...aztán szépen lassan jöttek a további szép események, és nov-dec, ami kifejezetten Larry kánaán volt, de sajnos egy szomorú időszak kezdete is... igyekszem mindkettőt beleszőni, és megtalálni a aranyközéputat, de hiszem, hogy szorosan összefüggenek, ezért sajnos nem tudok amputálni helyi érzéstelenítésben... :(((

      Törlés
  6. Draga Becca!
    Most sajnos telefonrol kell irnom, szoval nem lesz olyan hosszu, de jovoheten bepotolom!
    Ez a resz annyira szep volt..Imadtam. A lelkem is orult amiert boldogsag van, raadasul az elmult par ev egyik kedvenc Larry bizonyitekomat irtad le. Ez a tetko... Tenyleg, egyszeruen hulye aki nem latja.
    Ez a Zayn kilepesevel kapcsolatos otlet nagyon jo, bar en biztos elolvasom majd azokat a reszeket is...Igy legalabb aki nem birja annak se kell szomorkodni!:)
    " – Nem tudom, Hazz, tényleg. A mobilját én hekkeltem meg, hogy ne legyen bemérhető. Mióta nincs meg?
    – Több, mint egy órája! – Már majdnem sírtam.
    – Harry! Egy órája? – kérdezett vissza, és volt valami furcsa a hangjában.
    – Lehet, hogy már másfél – mondtam elgyötörten.
    – Hazz, az ég áldjon meg! Azt hittem, tegnap óta, vagy valami. Lehet, hogy bement valahová, és a kocsiban kiesett a telefonja, vagy beszélget valakivel. Olyan zaklatottan hívtál, hogy azt hittem valami nagy baj van. Ez London. Ha történt volna vele valami, már azzal lenne tele a net. Nyugi van. Nemsoká előkerül." Jaj kis husgombocom. <3 Aggodik a draga. Petet imadom.:D Egyebkent mar akartam kerdezni, o valos szereplo? Soha nem hallottam meg rola.:(
    " „Édesem! Kicsit később érek haza, ne haragudj. Semmi baj, csak eszembe jutott valami, amit még el akarok inézni. Kettő körül jövök! <3 Kicsi” Es most 1perc nema csendben kepzeljuk el, hogy ezt az smst nekem kuldte....... Piszok nagy mazlista vagy Styles.
    " Féltékenység mardosta a lelkemet. Rick emléke kísértett, és hiába mondogattam magamnak, hogy két hete békültünk ki, Louis szeret, eljegyzett, és csak engem akar, a zöldszemű szörny ott ólálkodott eddig is, és csak arra várt, hogy előbújhasson a rejtekéből." Most legszivesebben lebasznam, hogy mit ketelkedik Louban de az a helyzet, hogy ha ezt velem csinalja meg akkor meg ennel is idegesebb lennek.:D
    " Még vöröslött körülötte a bőr, de látszott, milyen igényes munka, és beugrott a kép, a tőrrel átszúrt rózsáról, amit együtt nézegettünk anno, mikor a rajongók teleszórták vele a Twittert. A szívem megremegett, és önkéntelenül a karomhoz kaptam, hogy megfogjam a tetoválás párját, ami az én karomat díszíti.
    – Ezt azért? – kérdeztem, nyomatékot adva a második szónak.
    – Igen. Azt akartam, hogy legyen egy friss, egy mindenki számára jelzésértékű tetoválásunk, amiből kiderül, hogy mi még mindig összetartozunk.
    Jöttek a kibaszott könnyek, hogyne jöttek volna, és most sem tudtam útjukat állni. – Kicsi! – suttogtam, és hagytam, hogy lecseppenjenek az államról.
    – Hazz, szerelmem! – lépett hozzám végre, és átölelte a derekamat. A fejemet a nyakába fúrtam, és rázott a zokogás. A felgyülemlett indulatok, a hihetetlen feszültség, és a ki nem mondott félelmek egyszerre gyűrtek le, és én képtelen voltam uralkodni magamon. Louis csak ölelt, simogatott, a hajamat puszilgatta, és finoman a kanapé felé terelt. Mikor odaértünk, lefektetett a puha párnákra, de úgy, hogy nem kellett elválnom tőle, és szorosan magához ölelt." Jelentem, uj kedvenc reszletem van!!! Ez valami leirhatatlan. Jajj olvadnak a szivecske szemeim. <3 <3 <3 Nekem az ilyen reszek a kedvenceim, had csopogjon rola a cukormaz. <3 Most orul a fejem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. " – Nem tudom, Lou… Rick, meg minden… – sikerült akkor is lesütni a szemem, ha erősen fogta az államat. " Ha valamelyik megegyszer kiejti a szajan ezt a nevet akkor megeszem. Mar elore rettegek a Calvinos reszektol.... Brrrrrr.
      " – Törődj bele, te zsarnok. Vagy osztozunk Louison, vagy ráhajtok a girhes kandúrra a másodikról!
      Louison volt a sor, hogy felnevessen.
      – Azért ahhoz nekem is lesz pár keresetlen szavam.
      – Te csak hallgass. Így is bigámiában élsz – mutattam a macskára és magamra, jelezve, hogy kétfelé is elkötelezte magát.
      – Igazad van. Kussolok – bólintott, és egyik kezével a hajalma túrt, míg a másikkal a hatalmas pocakot cirógatta, amitől Alfi úgy nézett ki, mintha felfújták volna." Annnnnnnnnnyira rohadt mod imadom ezt a macskat. Jezus. Kedvenc parosom mar nem Larry hanem Alfourry. Na azert ezen a neven meg csiszolgatok....
      " – Szerinted rájönnek? – kérdezett vissza elgondolkodva. – Lehet, hogy valamelyik fantomprofilról kiposztolom azt a képet. Le van mentve nekem.
      Elcsodálkoztam, és felhúzott szemöldökkel néztem rá.
      – Te? Kiposztolod egy álprofilról? Most viccelsz?
      – Nem. Komolyan mondtam – bólintott, nekem pedig leesett az állam. Azelőtt soha nem csinált volna ilyesmit.
      – Szerintem adjunk nekik egy esélyt! Ha két nap alatt nem lesz belőle trend, és nem fogják százezrek kiplakátolni a közös tetkóinkat, még akkor is ráérsz beleavatkozni – kacsintottam rá, mire szélesen elvigyorodott.
      Másnapra persze zugig volt a net az újabb „matching tattoo”-val, amit immár megdönthetetlen bizonyítékként emlegettek, és világszerte örömünnepet tartottak egész hétvégén." Siman kinezem Loubol!!!!:D <3 Egyem meg. Lehet kovet engem twitteren????:O :D Az meno lenne. Valami "Forever And Always Larry Stylinson" Akinek egy smut a kepe amirol mi azt hisszuk ps de nem az:DD Lehet van egy csomo olyan!
      Remelem sokaig lesz meg ilyen csili-vili a hangulat mert barki barmit mond, en imadom. Es teged is. <3

      Törlés
    2. ez volt a short version?:DDD annyira imádlak Pókasszony!! :)

      remélem már alszol, és a pókok elkerülnek messzire... azóta is azon agyalok, van-e összefüggés a délutáni válaszod és a pók között, aki eljött neked demonstrálni, hogy tudd, hamarabb lovagolnál egy cápán, minthogy ő és a haverjai vendégeskedjenek nálad... Amúgy milyen füled van, hogy meghallottad??? Nagyon durva!!!

      ja, a részről. örülök, hogy tetszett és amit a végére írtál, az már nagyon sokszor megfordult a fejemben... mi van, ha valami, amit ps-nek hiszünk, nem is az??? És útólag majd kiderül... mint Harry pucér fotója, amit ő maga szivárogtatott ki Ed szerint.... ezen azóta sem tudok napirendre térni:DDD

      Törlés
  7. Persze hogy attveszeljuk egyutt, bar en meg oszinten nem dontottem a Zaynes reszekrol, ne ertsd felre nekem senki velemenyevel nincs bajom csak talan meg "nem allok keszen" elolvasni, tudod milyen erzekeny vagyok:P bar a kivancsisagom valoszinuleg legyoz:)
    Awwww ez a resz, azt hittem Harryvel egyutt kapok szivrohamot (legalabb meg a sok doga elott kipurcannek yayy:D) de utanna teljesen megnyugtattal es orulok hogy tovabb uszunk a Larry rozsaszinfelhoben, tudod hogy imadom *O* nallam sosem lesz olyan hogy tul rozsaszin vagy tul sok vattacukorfelho<3
    Sosem fogok kiszeretni abbol ahogy irsz es a tortenetbol es erzem hogy 100evesen is azt mondom majd a szulinapomon hogy "varj megnezem vagy e uj MTF resz vagy Larry tweet aztan elfujom a gyertyakat":DD
    #stillindeeplove
    Puszillak<333
    ~Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan ezért csináljuk így... aki bírja, akarja, elviseli, az olvassa, aki nem, az nem. és nem lesz belőle szívszakadás... vagyis de, de kicsit fájdalommentesebb.... :((
      Remélem én is sokáig fogok még írni, mert szeretek....és szeretem ezt a blogot... szívből. Akkor is, ha megváltoztak a karakterek, ha egyeseknek már nem tetszik... én így látom, és csak így tudom írni. Azért jó tudni, hogy van, akinek még örömöt okoz. <3<3

      Törlés
  8. Annyira aranyos volt!
    Én (ellentétben Hazzal) nem hittem, hogy Lou bármi rosszat tett volna, szóval így még Harry vívódását is jó volt olvasni, mert nem csak a kétségeit, de a szerelme hatalmasságát is megmutatta
    A Zaynes dologgal kapcsolatban: jó ötlet, de úgyse ugornék át egy szót se ami te írsz
    :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor te leszel, aki elolvassa azt, amivel annyit görcsölök, mint még soha semmivel...legalább nem csak magamnak írom.
      Köszönöm, hogy itt vagy, hogy szereted, és pláne, hogy meg is írod..kérlek a Zaynes részeknél légy majd a támaszom. <3

      Törlés
  9. Szia ♥
    Nem tudom kinek van még ez a szokása...lehet csak én vagyok az egyetlen ilyen emberke de én mindig beleolvasok a részekbe, nem tudom miért van ez,de most is ezt tettem és ---> "Hosszú farkával azért csapkodott, hogy jelezze, nem teljesen elégedett..." 0.0 < ez volt a reakció + leesett áll:D és már kezdtem is olvasni a részt...mit ne mondjak elég vicces volt mikor rájöttem h végig a cica farkáról volt szó :s hülye vagyok, ugye?xd mindig smutot olvasnék xd nem normális...
    Újjal matching tattoot kaptunk asdfghjkalakskddkl ♡ Imádtam... és h Hazz mennyire aggódott aztán féltékeny volt...:") awww ♥
    Nekem teljesen okés,hogy jelezni fogod mikor lesz Zen-es rész, és köszönöm.
    Köszönöm h ismét csodás részt hoztál..♡
    Imádlak
    Puszi
    Brigi.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezen akkorát röhögtem, hogy felvinnyogtam a házat:DD Nem tudok senkiről, akinek ez lenne a szokása. Van bnőm, aki minden könyvnek elolvassa a végét...őrületbe kerget vele.

      Máskor azt is jelezzem előre, hogy ez ALFI FARKA??? :))

      Imádlak, mindent köszönök, ölellek <3

      Törlés
  10. "Olyan buta vagy!" - Ez volt a pont, ahol idiótaként kezdtem vigyorogni. Egyszerűen annyira el tudom képzelni, ahogy Harold sírdogál, míg Lou csak szorosan öleli, hogy WAHHH, nagyon.
    Imádom, hogy ilyen természetes, hétköznapi életbe illő jeleneteket is be tudsz tenni, amik megmosolyogtatják az embert (pl. Mint Harry és Alfi értelmes beszélgetése Lou birtoklásáról)!
    Ecccccerűen hippy-suppy vagyol!

    A.B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na látod ez az, mikor két teljesen egymásnak ellentmondó komment között vergődök. Van akinek ettől életszerű, és emberi, van aki ezért nyom rá lapozzunkot, mert szerinte ez irreális, és ...életszerűtlen.

      Ilyenkor kettészakadok... esküszöm.
      <3

      Törlés
  11. Itt vagyoook!:D Annyira féltem az elején, hogy mi is történt, tökre úgy éreztem magam mint Harry, és aztán amint Lou hazaért rögtön eszembe jutott, hogy lehet hogy ....és IGEN! a tőőőőőőőr<3 Amikor Harry ott zokogott Lou nyakában olyan szép jelenet volt:'') ebből a fejezetből, az volt a kedvenc részem.
    Alfons Louis és Harry szerelmi háromszög <3 :'D
    (ja és nekem tetszik az hogy jelzed ha van Zayn, mondjuk, ha olyan rész lenne -véletlenül(xd)- ami nekem nem tetszene, én elolvasnám, mert a többi(és nagyobb) rész miatt megéri elolvasni, bármit is rejt)

    Bocsi most, nem tudok többet írni, belemerülök 'speare csodás műveibe;)) Puszii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is kell ennél többet, ez nekem tökéletesen megteszi. Itt nincs karakterszám, vagy hogy egy oldalt kell, mint egy dolgozatnál. Neked is az volt a kedvenc részed, amitől más szinte kiborul szerinte olyan nyálas, férfiatlan, és életszerűtlen... ezért KELL a visszajelzés , hogy egy ilyen után lássam, a többségnek nem lesz attúl hiteltelen harry ha érzékeny, amilyen a valóságban is...

      Csak a bekezdések előtt jelölöm majd hogy Zaynes, pont azért, hogy a többit nyugodtan olvashassák azok, akik erre érzékenyek.

      <3<3

      Törlés
  12. halihóó<33
    két hülyeség tanulása között írok most neked, ezt hívom úgy hogy elfáradtam írni akarok..és nem fizika elméletet..teee istenem ez a hét valami borzalmas...4 napos de maga a pokol.. úgyhogy elképzelni nemtudod mennyire hálás vagyok most ezért a részért meg amott az SS részért<33 köszönöm..így egy fokkal könnyebb túlélni:$
    isteneem te egy csoda vagy<33 hihetetlen h erre is figyelsz és jajj istenem annyira imádlak.. ÉN OLVASNI FOGOM*-* tudom szomorú de már rájöttem néha ezis kell..talán segít h végképp beletörődjek ebbe az egészbe, ideje lenne már eltelt két hónap:(( plusz kinem hagynám Becca Prior egyetlen megírt betűjét se akármennyire is fájjon az amit és ahogy írja<33
    szóóvaal szokásos gyomorgörcs megvan, jólvan (én annyira már nem) és üdvözöl mindenkit:))
    hahahhahháoghpeIANV cmámkfwaŰMŰ nemtudok kínomban mit írni basszus...csak bahahhhh LOU TAKARODJ MÁR HAZA!!! annyira nemtudtam hova tenni ezt az egészet...tudtam hogy nem csalja meg nem csinál semmi hülyeséget meg hasonlok ahogy arra se tippeltem volna hogy valami nemtudom mi lesz..lefagyott az agyam és csak azt akartam hogy otthon legyen végre...
    ennyi?? egy kurva sms? Louuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    de Hazz idegességétől baszott ideges lettem énis...annyira ahwwww ahogy megírd jezusoom
    NEEEEE HAZZ NEEE NEMSZABAD MÉGCSAK GONDOLNI SE GONDOLJ RÁ
    istenem megszakad a szívem...annyira fél és bizonytalan és bizalmatlan még.....
    de Hazz!! nemszabad Lou olyan szerelmes hogy nem lát ki a rőzsaszín ködből..köd? van az már szerintem erdő is...sose csalna meg, nem olyan!!!!!!
    na a tehetetlenség az amit annyira gyűlölök hogy az már fáj..fizikailag tud már fájni
    nekemse jut elegendő oxigén a tüdőmbe..a tüdőm nem szeret téged Becca..de a szívem helyette is imád szóval no para<333
    ,,Eltelt vagy három óra, amíg egyik fotelből a másik székre ültem, hogy öt perc után felpattanjak, ismét kinézzek az utcára, hátha meglátom befordulni a sarkon, majd néhány percnyi meresztett szemmel elkövetett, pislogás nélküli bámulás után ismét egy nagy sóhajjal fordítsak hátat az ablaknak, és rójam a köröket a lakásban, míg le nem rogyok valahova."--itt volt a holt pontom..itt már nembírtam tovább és elkezdtem szenvedni énis..nagyon...azthittem meghalook..
    nagy valószínűséggel ismerve magam ordíbátam volna szóval Hazz még tök ügyesen kezelte...
    jajj te buta nem csalt meg..nem akarom mégegyszer elmondani mert a kövi után jön a nyakleves..és én nem égettem oda mint egyesek
    ,,Nem először éreztem életemben, hogy összedől körülöttem a világ, de most valahogy jobban fájt, mint eddig bármikor. Hazugság, hogy mindenhez hozzászokik az ember. Ezek a dolgok egyre jobban és jobban fájnak. "--ezz most veséig hatolt...annyira annyira igaz..és annyira fáj hogy ilyen szinten trafáltál bele
    ,,– Édesem! – lehelte Lou, és felém mozdult, de én hátraléptem. Egy hajszál választott el attól, hogy kiboruljak. Az, hogy nem kezd kapásból ellenkezni, sem mentegetőzni, csak még jobban megerősítette a legrosszabb félelmemet.
    – Ne! – nyögtem ki nagy nehezen, mire ismét megtorpant, és látszott, hogy rajta is kezd kiütközni a félelem. Szorul a hurok! – gondoltam magamban, de nem éreztem elégtételt, ahogy azt sem tudtam eldönteni, hogy kinek a nyaka körül szorul a bizonyos hurok… "--AZ ENYÉM KÖRÜL!!! najóó egyikőtöké körül se mert nem lesz itt semmi gáz..nemlesz..
    ,,– Hazz, ne csináld… én csak…
    – Te csak mi??? Azt kérdeztem, hogy hol voltál! – A hangom fojtott volt, és vészjósló.
    – Egy régi barátomnál… – adott kitérő választ, és nem nézett a szemembe. Odakaptam, megszorítottam az állát, és kényszerítettem, hogy felemelje a fejét.
    – Kinél? – Kínlódott, és látszott, hogy pörög az agya, de már nem engedtem el a koncot. – Lou! Utoljára, kérdezem, hol voltál és kivel? – Elengedtem, mert az, hogy hozzá érek, az én erőmet fogyasztotta villámgyorsan. Louis felpillantott, aztán mikor hátraléptem, hogy kikerüljek a bűvköréből, akkorát sóhajtott, hogy a kezeimen éreztem, még onnan is, ahol álltam."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. --nemtudom mért tetszik annyira eza rész..nemtudom..talán azért mert a feszültség a tetőfokára hág és Dóra mindjárt szívrohamot kap...és sír...meert nagyon nagyon nagyon nem hiányzott ez neki...
      *nemtudom kihagyni...*
      ,,– Jimnél voltam a Sohoban, bassza meg! – Az arca lemondó volt, és kicsit dühös. Lekapta a kapucnis kardigánját, és akkor láttam meg a fóliát az alkarján. Nem értettem, és igyekeztem rájönni, ki az a Jim, mikor Louis felemelte a kezét, és kifordította."---neee ez egy komoly jelenet ahol minden rendbe jön és tele van érzelmekkel és nem képzelhetem el hogy Lou milyen kurva dögös ahogy káromkodik vagy ahogy leveszi azt a rohadt pulcsit..Becca sajnálom...elképzeltem..és bahahahahhhh
      A TEKÓÓÓÓÓ BASZKI HOGY AZ ANYÁMBAN NEM GONDOLTAM RÁ??? ÚRISTEN AZA RÜHES TŐR OHH MY FUCKING GOD OKÉÉ ENNYI IDŐT KÉREK...A TETKÓÓ..ISTENEM..LEVEGŐT
      ohh istenem de imádoom őkeet..Becca annyira imádlak titeket..
      ,,Jöttek a kibaszott könnyek, hogyne jöttek volna, és most sem tudtam útjukat állni. – Kicsi! – suttogtam, és hagytam, hogy lecseppenjenek az államról.
      – Hazz, szerelmem! – lépett hozzám végre, és átölelte a derekamat. A fejemet a nyakába fúrtam, és rázott a zokogás. A felgyülemlett indulatok, a hihetetlen feszültség, és a ki nem mondott félelmek egyszerre gyűrtek le, és én képtelen voltam uralkodni magamon. Louis csak ölelt, simogatott, a hajamat puszilgatta, és finoman a kanapé felé terelt. Mikor odaértünk, lefektetett a puha párnákra, de úgy, hogy nem kellett elválnom tőle, és szorosan magához ölelt. "---*nyüszíít* istenem én persze egyedül sírook..kell nekem Lou de nagyon nagyon..akarom..istenem annyira szerelmesek és édesek és jajj
      ez az egész párbeszéd istenem...annyiram imádom...annyira nagyon..tökéletesen eltaláltad minden egyes betűjet..KÖSZÖNÖM
      CICAAAAAAAAAAAAA*-* imádom azt a macskát:33 csak rohadt irigy vagyok rá *durcifej*
      ,,– Azért most nem vagy az a puhatalp, aki voltál – mondta neki Louis. – Mintha egy csatornafedelet ejtettek volna a hasamra. – Felkuncogtam, és odafordítottam az arcom a cirmos felé, aki elég szúrós szemmel méregetett, hogy mit keres a fejem az ő helyén, de aztán kelletlenül körbefordult, míg végül lefeküdt Louisra. Hosszú farkával azért csapkodott, hogy jelezze, nem teljesen elégedett.
      – Törődj bele, te zsarnok. Vagy osztozunk Louison, vagy ráhajtok a girhes kandúrra a másodikról!
      Louison volt a sor, hogy felnevessen.
      – Azért ahhoz nekem is lesz pár keresetlen szavam.
      – Te csak hallgass. Így is bigámiában élsz – mutattam a macskára és magamra, jelezve, hogy kétfelé is elkötelezte magát.
      – Igazad van. Kussolok – bólintott, és egyik kezével a hajalma túrt, míg a másikkal a hatalmas pocakot cirógatta, amitől Alfi úgy nézett ki, mintha felfújták volna. "--IMÁDOM ŐKET TÉGED A BLOGOT A MCSKÁT MINDENT...ez egy annyira édes rész lett itt a sok idegesség után basszaki<33 sírrok:DD megzabálom őkeet<3
      én mondtam hogy odaágeted:*
      ANNYIRA ÉDESEK<33 Lou a kis lelkes, istenem de imádoom<33 szerelmes vagyok..
      <3333333333333333333333333333333333333333333333333 hihetetlenül ahhw
      AZA KÉP LOU BASSZAKI*-* szerelmem aza kép<3

      jajj nagyon nagyon nagyon K-Ö-S-Z-Ö-N-Ö-M...mindent köszönök ismételten..
      nemtudok sokat beszélni elragadtak az érzelmeim, de azt a szinoníma szótáras részt gondolatban ide is bemásolom kiegészítve a tökéletes szinonímáival is<33 mert ez nagyon nagyon tetszett..nagyon ütős volt<33 IMÁDOM ÉS TÉGED IS:333
      ezer puszi: Dóri :*

      Törlés
    2. Dórim!

      annyira szeretem a kommentjeidet, ugye tudod??
      A macska mostanában a jolly jokerem. ha elakadok, és végképp nincs ötletem, írok egy macskás részt... és azt bármikor tudnék, akár öt fejezeten át is..

      nem gondoltál a tetkóra??? most veszettül és elégedetten vigyorgok, mert te mindig mindent előre kitalálsz, és most mégis sikerült túljárnom az eszeden:)

      és én ennek miért is örülök ennyire??:)) barom.

      igen...csak nagy általánosságban igaz, hogy az ember mindenhez hozzászokik. de ahhoz, hogy összetörjék a szívedet, nem tudsz hozzászokni soha... maximum már nem adod oda senkinek, nehogy megint fájdalmat okozzanak neked. bizalmatlan leszel, és megkeseredett.... de mi ne legyünk. Larry él, és imádjuk őket. <3<3 ja, meg téged.. <3<3

      Törlés
  13. Drága Beccam!
    Nem tudom hogy csinálod, de tuti van valami varázslat a dologban mivel minden részt imádok. El sem tudod hinni, hogy mennyire örülök hogy rátaláltam a blogodra.
    Imádlak és a történetedet is, ezer puszi ♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, most már bevallom...éjjel mikor alszol, besurranok a szobádba, és MTF-es tündérpont szórok a szemhéjadra, hogy másnap biztosan tetsszen az új rész... Ennyi melót nekem megér a dolog ;)

      Én is ugyanannyira örülök, hogy idetévedtél, még évezredekkel ezelőtt... nagyon hiányoznál, ha nem lennél nekem. <3

      Törlés
  14. Úristen!
    Cukorfalatok!!
    Hódolok tehetséged előtt :)

    VálaszTörlés
  15. Halihó, megjöttem! :)

    Először is bocsánat, hogy ilyen szemét vagyok, amiért nem írtam az előzőhöz, de nekem túlságosan is fáj Zaynt olvasni, sajnálom, tényleg :( Háromszor nekiláttam, de nem ment... És köszönöm, hogy így oldod meg! Csodálatos vagy! <3

    Jajj én annyira megijedtem, hogy Louis hol van, pedig tudtam, hogy nem csalná meg! Nem tenne olyat, mégis ideges voltam, hogy hova a fenébe tűnt!! Erre kiderül, hogy tetkót csináltatott, hát én mindjárt megzabbantom a kis drágát :3 <3 és még milyen tetkót, aww <3

    "– Nem tudom, Hazz, tényleg. A mobilját én hekkeltem meg, hogy ne legyen bemérhető. Mióta nincs meg?
    – Több, mint egy órája! – Már majdnem sírtam.
    – Harry! Egy órája? – kérdezett vissza, és volt valami furcsa a hangjában.
    – Lehet, hogy már másfél – mondtam elgyötörten.
    – Hazz, az ég áldjon meg! Azt hittem, tegnap óta, vagy valami. Lehet, hogy bement valahová, és a kocsiban kiesett a telefonja, vagy beszélget valakivel. Olyan zaklatottan hívtál, hogy azt hittem valami nagy baj van. Ez London. Ha történt volna vele valami, már azzal lenne tele a net. Nyugi van. Nemsoká előkerül. " egyem is meg hogy aggódik :3 kb én is így reagálok, mikor hívom az illetőt, és általában mindig felveszi, csak akkor nem, és olyankor kicsit összeugrik a gyomrom... :D és igen általában az van, hogy a kocsiban maradt vagy nagy a zaj :D lassan majdcsak hozzászokok ;)

    "Összehúzott szemöldökkel méregettem az üzenetet, és a pánik kezdett átmenni dühbe.
    Nem is írt volna, ha nem látja, hogy kerestem, sőt biztos rájött, hogy lebukott, mert El is hívta, és azóta már Pete is biztosan. Éreztem, ahogy elvörösödik a fejem, és az elfojtott emlékek lassan előtörnek. " jajj istenem, ne csináld ezt Hazza! Nem szabad!! Nem tenne semmi rosszat!!

    " Ismét Louis körül forogtak a gondolataim. Féltékenység mardosta a lelkemet. Rick emléke kísértett, és hiába mondogattam magamnak, hogy két hete békültünk ki, Louis szeret, eljegyzett, és csak engem akar, a zöldszemű szörny ott ólálkodott eddig is, és csak arra várt, hogy előbújhasson a rejtekéből. " édesem... nem lesz baj, Louis szeret! nagyon is! <3 (én tudtam, hogy nem csinálna ilyet, de akkor is féltem...)

    "Pontosan ettől tartottam, mikor Louis arra kért, kezdjük újra. Attól rettegtem, hogy már nem tudok bízni benne. És igazam volt. Most is ezerféle teóriát gyártottam pillanatok alatt, hogy hová lett, miért hazudott, és egyáltalán mi történik éppen. Nem tudtam mit kezdjek magammal. Rutinból ismét begyújtottam a gázt a leves alatt, de a húst betettem a hűtőbe, mert attól is elment a kedvem, hogy ebédet készítsek. Leheveredtem a kanapéra, és az arcomra szorítottam a tenyeremet. Ez nem történhet meg! Pláne nem most… De aztán beláttam, hogy ez bármikor megtörténhet. " HARRY!! NEM! NEM! NEM! Nálatok ez nem történhet meg!! Nem és kész!! Ennyi!! Annyira átéreztem szegény gyötrődését :( jajj a szívem, de nem lesz baj édesem <3

    "Majdnem fél három volt, mikor a lift csilingelt az emeleten, és hallottam, hogy Lou a kulccsal zörög a zárban. " komoly gyomorideg... mintha én lettem volna ott, és még eskü hallottam a kulcs csörgést. jujj :D

    "Nem bírtam megállni, felpattantam, és a mellkasom előtt összefont karokkal, lábamat rázva vártam, hogy belépjen. Mikor kinyílt végre az ajtó, és ő mosolyogva nézett körül, majd engem meglátva ellágyult tekintettel indult felém, úgy éreztem összeroppanok. Az arcán lelkiismeret-furdalás, és megkönnyebbülés keveréke vegyült, én pedig újabb bizonyítékot találtam a teóriámra.
    – Hol voltál? – kérdeztem olyan halkan, és élesen, hogy Lou egy lépésre tőlem megtorpant, és csak akkor nézte meg jobban az arckifejezésemet. A szemei elkerekedtek a meglepetéstől, és láttam, hogy zavarba jön. " annyira látom ezt az egész jelenetet!! és Harry számonkérő hangját! komolyan itt is gyomorgörcs!! tisztára izgultam, hogy mi lesz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "– Édesem! – lehelte Lou, és felém mozdult, de én hátraléptem. Egy hajszál választott el attól, hogy kiboruljak. Az, hogy nem kezd kapásból ellenkezni, sem mentegetőzni, csak még jobban megerősítette a legrosszabb félelmemet.
      – Ne! – nyögtem ki nagy nehezen, mire ismét megtorpant, és látszott, hogy rajta is kezd kiütközni a félelem. Szorul a hurok! – gondoltam magamban, de nem éreztem elégtételt, ahogy azt sem tudtam eldönteni, hogy kinek a nyaka körül szorul a bizonyos hurok…
      – Hazz, ne csináld… én csak…
      – Te csak mi??? Azt kérdeztem, hogy hol voltál! – A hangom fojtott volt, és vészjósló.
      – Egy régi barátomnál… – adott kitérő választ, és nem nézett a szemembe. Odakaptam, megszorítottam az állát, és kényszerítettem, hogy felemelje a fejét.
      – Kinél? – Kínlódott, és látszott, hogy pörög az agya, de már nem engedtem el a koncot. – Lou! Utoljára, kérdezem, hol voltál és kivel? – Elengedtem, mert az, hogy hozzá érek, az én erőmet fogyasztotta villámgyorsan. Louis felpillantott, aztán mikor hátraléptem, hogy kikerüljek a bűvköréből, akkorát sóhajtott, hogy a kezeimen éreztem, még onnan is, ahol álltam. " jajj ne csináljátok ez velem!! én teljesen kész voltam, és rohadtul féltem!! "egy régi barátomnál..." itt végem volt! De tudtam, hogy Louis nem tenne semmi rosszat mégis ajjj!!

      "Lekapta a kapucnis kardigánját, és akkor láttam meg a fóliát az alkarján. Nem értettem, és igyekeztem rájönni, ki az a Jim, mikor Louis felemelte a kezét, és kifordította. Lenéztem, és megláttam az áttetsző nejlon alatt a gyönyörű tőrt, ami a könyökhajlatától indult, és a fél alkarját átszelte. Még vöröslött körülötte a bőr, de látszott, milyen igényes munka, és beugrott a kép, a tőrrel átszúrt rózsáról, amit együtt nézegettünk anno, mikor a rajongók teleszórták vele a Twittert. A szívem megremegett, és önkéntelenül a karomhoz kaptam, hogy megfogjam a tetoválás párját, ami az én karomat díszíti. " jaj istenem!! tökretesznek ezek ketten, komolyan!!! :D Végem van, szétizgultam a fejem, hogy mi lesz erre meg kiderül, hogy tetováltatni volt... jaj :D Aztán meg olvadtam :3 az a tetkó, a rajongók, jajj a szívem <3 és megfogta a tetoválás párját :') aww, jó, nekem most végem...

      "– Igen. Azt akartam, hogy legyen egy friss, egy mindenki számára jelzésértékű tetoválásunk, amiből kiderül, hogy mi még mindig összetartozunk. " Dreamy most pityereg, aww, hát én most megzabálom mindkettőjüket :3

      "– Kicsi! " ettől mindig végem van, akárcsak az SSben a manótól! <3

      "Louis csak ölelt, simogatott, a hajamat puszilgatta, és finoman a kanapé felé terelt. Mikor odaértünk, lefektetett a puha párnákra, de úgy, hogy nem kellett elválnom tőle, és szorosan magához ölelt. " aww :3 látom őket :3

      "– De miért? Sosem tettem ilyet, és soha nem is fogok… ráadásul most békültünk ki, és a legnagyobb boldogság az életemben, hogy visszakaptalak… Miért hittél bármi ilyesmit? " mondtam én... de hát könnyű ezt mondani...

      "Tudtam, hogy igaza van, de ettől nem fájt kevésbé. – Soha nem kezdtem mással, amíg együtt voltunk – mondta határozottan, de még hozzátette: – És nem is fogok! Szeretlek! Hogy bizonyítsam be neked? " Szereti de nagyon, és mindig is szeretni fogja!! <3 Larry drágák <3 Örökké! <3
      "...De nem kell más, csak te. Ne kételkedj benne. Sze-ret-lek! – mondta tagoltan, a szünetekben apró csókokkal pecsételve meg, amit hallok." jajj a szívem :3

      "Magához szorított, és tartott sokáig, míg el nem zsibbadt a karja. Akkor is csak annyira húzódott el, hogy kényelmesebben elhelyezkedjen. Alfons ugrott fel a mellkasára, amitől hatalmasat nyögött. " megjött a harmadik kis drága :3 jajj de imádom ezt a macsekoszt :3 <3

      Törlés
    2. "– Azért most nem vagy az a puhatalp, aki voltál – mondta neki Louis. – Mintha egy csatornafedelet ejtettek volna a hasamra. – Felkuncogtam, és odafordítottam az arcom a cirmos felé, aki elég szúrós szemmel méregetett, hogy mit keres a fejem az ő helyén, de aztán kelletlenül körbefordult, míg végül lefeküdt Louisra. Hosszú farkával azért csapkodott, hogy jelezze, nem teljesen elégedett.
      – Törődj bele, te zsarnok. Vagy osztozunk Louison, vagy ráhajtok a girhes kandúrra a másodikról!
      Louison volt a sor, hogy felnevessen.
      – Azért ahhoz nekem is lesz pár keresetlen szavam.
      – Te csak hallgass. Így is bigámiában élsz – mutattam a macskára és magamra, jelezve, hogy kétfelé is elkötelezte magát.
      – Igazad van. Kussolok – bólintott, és egyik kezével a hajalma túrt, míg a másikkal a hatalmas pocakot cirógatta, amitől Alfi úgy nézett ki, mintha felfújták volna.
      Így élvezkedtünk, mikor égett szag kúszott be az orromba.
      – Bassza meg! A leves! – pattantam fel hirtelen, de már felesleges volt sietni, mert az ebéd – lábossal együtt – a kukában landolt, mi pedig rendeltünk egy pizzát. " ez a rész a kedvencem <3 annyira láttam az egészet, és szétolvadtam :3 nagyon szeretem az ilyen részeket, mindig melegséggel töltik el a szívem, és ilyenkor azt érzem, hogy én is szerelmes akarok lenni :3 "Ráhajtok a girhes kandúrra a másodikról!!" XDDD szakadok!! :'DD " Mintha egy csatornafedelet ejtettek volna a hasamra. " kis muki :3

      "Mikor két nappal később levette a fóliát, és végre megcsodálhattam a remekművet, egymás mellé fektettük a karunkat, és elégedetten szemléltük az újabb összeillő tetkópárt.
      – Szuper lett! – mondtam, ahogy közelebbről is szemügyrevettem.
      – Nekem is tetszik. Akkor ma le is leplezhetem? – kérdezte Lou, és a hangjából izgalom csendült ki.
      – Persze! Bármikor. Végre megint lesz mit ünnepelniük a Larryseknek.
      – Szerinted rájönnek? – kérdezett vissza elgondolkodva. – Lehet, hogy valamelyik fantomprofilról kiposztolom azt a képet. Le van mentve nekem.
      Elcsodálkoztam, és felhúzott szemöldökkel néztem rá.
      – Te? Kiposztolod egy álprofilról? Most viccelsz?
      – Nem. Komolyan mondtam – bólintott, nekem pedig leesett az állam. Azelőtt soha nem csinált volna ilyesmit.
      – Szerintem adjunk nekik egy esélyt! Ha két nap alatt nem lesz belőle trend, és nem fogják százezrek kiplakátolni a közös tetkóinkat, még akkor is ráérsz beleavatkozni – kacsintottam rá, mire szélesen elvigyorodott.
      Másnapra persze zugig volt a net az újabb „matching tattoo”-val, amit immár megdönthetetlen bizonyítékként emlegettek, és világszerte örömünnepet tartottak egész hétvégén. " <3 másik kedvenc részem!! :3 aww de imááádom őket <3 Larry drágáim :3 "Másnapra persze zugig volt a net " :D Larry shipperek a legjobbak! ;)

      Annyira imádtam <3 kis édesek, annyira imádom őket :3
      Puszii <3

      Törlés
    3. Igen, tudom, hogy neked a gyengéd a cuki fejezet, és számítottam rá, hogy tetszeni fog, de azért megnyugszom, ha néha mondod is... mostanában lesz, ami nem lesz kifejezetten lélekemelő... de ugye tudjuk, hogy azokon is át kell esni...ahogy a Landp-ben is remélem nem húzod sokáig a kínzást, mert nehezen bírom a ridegtartást!!

      És a macska...a kedvenc részem Harry szóváltása Alfival, aki ugye szintén Louisra tartana igényt, és épp átment csatornafedélbe... úgy örülök, hogy neked fetűnt, és kiemelted... néha fáj, ha a személyes kedvencemet senki, meg sem említi ,,de jöttél te, és tádáááám.... vigyorgok. :)

      Imádlak<3

      Törlés
  16. Pfú de mocskos mód el vagyok maradva minden létező kommenttel, de azért nem akartam szó nélkül elmenni a fejezet, mellett, hiszen a múltkor annyira be voltam sózva a tetkó miatt. :P Valahogy sejtettem, hogy Lou azért summantott annyira, mert elment, hogy megcsináltassa,és éreztem, hogy Harry "feleslegesen" borult ki. :P Azért a kiposztolom fake profilról dolgon felnevettem, mert eléggé elképzeltem. :D Viszont Rick említéséről esküszöm, folyton viszketni kezd a tenyerem... Jól képen kéne vágni. -.- Belerondított itt a shipembe. No, lényeg a lényeg, ők együtt vannak, Rick meg eheti a kefét egyedül. :P Kíváncsi vagyok a folytatásra. :) Ne haragudj, hogy most csak ilyen rövid, de meg kell még írnom egy-két kommentet. :$
    Puszillak! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rick...még mindig, mindenkinek a bögyében van... pedig összesen tíz sorban szerepelt:))
      Nem baj, hogy rövid, a lényeg benne van... És igeeeen...kész a tőr tetkó, végre a helyén van, Hazz bolgod, Lou boldog, Alfi hasas... ennyi:)

      remélem lesz időd kicsit pihenni is. :) puszillak,

      Törlés
  17. Kedves Becca!!
    Sajnálom hogy csak most értem ide,pedig rögtön elolvastam a fejezetet (és azóta többször:3). És hát így volt tökélrtes a hét kezdés. :))
    Kis édes volt Harry, az idegeim már nekem sem a régik, úgyhogy teljesen megértem őt. :) Bár azért titkon sejtettem hogy Louis nem csinálni semmi butaságot mivel hogy nem lenne rá semmi oka..
    És a tetkó*--* már vártam mikor kerül bele, és mit ne mondjak,tökéletes lett (mint mindig)
    Az elejét leszámítva egy újabb szívmelengető rész volt,amire most nagy szükségem van. :)
    Imádlak
    Siess a kövivel:))))
    Xoxo,Szofi<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szofi!!! <3

      Igen, az én idegeim is tropák mostanában, úgyhogy még jó, hogy ezeket a cuki részeket sokkal régebben írtam...most csak eretvágósat tudnék, és annak nem örülnétek megint :)
      Igen, itt volt a tetkó, amit vártál, és örülök, hogy tetszett. Hozom a kövit, csak egy pöttyet megcsúsztam, bocsi....zűrös volt a hétvégém.

      Puszillak

      Törlés
  18. Szia Becca!

    Úgy döntöttem leírom a véleményem, mert nem érted,miért van mostanában Lapozzunk is.

    Először is:
    Azzal kezdeném hogy ez volt a kedvenc Larry blogom, hihetetlen történet, nagyon jól dolgoztad fel a karaktereket, beleszőtted a legszebb pillanataikat. Az elején az volt az érzésem, hogy lehet ott voltál velük ezekben a pillanatokban, annyira hihetőnek tűntek :)

    De az elmúlt pár rész (ugy március vég óta)
    Elmondom mik azok a dolgok amik miatt nem tetszik most:

    -Melyik fiú sírja el magát mindentől? de most komolyan. ezeknek állandóan könnyes a szemük, vagy sírnak is, vagy csak készen állnak a sírásra. Én érzékeny vagyok de hát ez nem normális szerintem.

    - Írtad hogy nem fogsz felhagyni a smut jelenetekkel, és hogy akik emiatt írják hogy lapozzunk sorry, de marad.
    Én csípem a smut jeleneteket, de:
    Szerinted van bárki aki Mindentől boner?! De tényleg mindentől? A másik, ezek szeretkeznek majd 1 perc se telik el és újra? és aztán még1x?
    Ilyen képességekkel minimum a Földön kívülről jöttek.
    Ezzel csak azt mondom, hogy míg régebben a smut jelenetek jók voltak, vagy édesek, vagy épp vadak. Mostanában szimplán csak valószínűtlenek.

    -Kapcsolat: szerited lehetséges az hogy 3 éve hol együtt-vannak nincsenek együtt , de továbbra is a szex körül forog mindig? és hogy ezen a barátaik kuncognak meg nevetnek? (lehetetlen barát karakterek)

    Bocsánat az őszinteségemért, de tényleg vérzik a szívem hogy mi történt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen!

      Ha a nevedet is vállaltad volna, most azonnal írnék neked a facebookon, hogy beszélgessünk, és segíts megfejteni, hogy szerinted hogyan lehet élethűen visszaadni azt, ami a fejemben van, de mivel névtelenül kommenteltél, attól tartok, még a válaszomra sem vagy kíváncsi, ami nagyon rosszul esne...

      A kritika mindig építő, még akkor is, ha az aki megfogalmazza nem annak szánja, mert ha valamit csinálsz, és mások szemszögéből is láthatod, az mindig valamiféle fejlődéshez vezet. Ez az én véleményem, ezért hálásan köszönöm az őszinteségedet, és azt, hogy ilyen szépen kifejtetted, és pontokba szedted. Megpróbálok rá ugyanilyen összeszedetten válaszolni, remélem sikerül, és el is olvasod (ha igen, és van kedved, kérlek tényleg írj rám facebookon!!!)

      1. A blog elején két tizenéves kisfiú volt, akikről semmit nem tudtam, és teljesen a valóságtól elrugaszkodva kezdtem írni ezt a blogot, pusztán fogadásból, egy általam elképzelt szerelmi történetről, anélkül, hogy ismertem volna a valóságos szereplőimet. Louis állandóan sírt, és nyafogott, legalább harminc részen át szenvedtek, mire egyáltalán rájöttek, hogy mit akarnak. És szerinted ez volt az élethű korszakom.... Ha megnéztél Harryvel pár mélyinterjút, vagy bármit amiben ő, mint ember szerepel, tudhatnád, hogy bármikor képes elsírni magát, és akkora szíve van, mint a ház... ha ezt te nem látod, akkor nem tudunk közös nevezőre jutni. Igen, amúgy a fiúk, férfiak is sírnak, de csak a bátrak, és általában nem nyilvános helyeken. Nem tudom, neked hány fiú barátod van, aki olyan közel enged magához, hogy őszinte legyen veled, de nekem rengeteg, és ha azt mondom, legalább olyan érzékenyek, és annyit sírnak, mint a nők, akkor nem túlzok...és akkor még nem beszéltem a melegekről, akik űberelnek három nőt. Csak mondom. Ha nem ismersz személyesen közelről melegeket, akkor nem is tudom neked elmagyarázni. Amúgy mi a baj a sírással??? :O
      2. A történet elején (amit annyira szeretsz, és autentikusnak találsz) a szexjelenetek ugyanannyira idealizáltak, és túlzóak, mint a mostaniak. A másodikban (ha jól emlékszem...) Harry ájulásig keféli Louist, legalább négy menetben...gyors egymásutánban,. minden kihagyás nélkül. A sítúrán is vagy háromszor szeretkeznek egyszerre, és senki nem reklamált, hogy áll a farkuk...Most sincs másképp. Ugyanúgy van, az égvilágon semmi nem változott. Kérlek olvasd vissza a smutokat, és írd meg, ha nincs igazam. Ha meg igazam van, akkor gyakorolj kegyet, és azt írd meg nekem.
      Nem akarok valóságos szexet írni, ahol valakinek fáj a feje, valakinek nem áll fel a cerkája, és általánosságban mindenki csak túl akar lenni rajta. Nem akarok valóságos szexet írni, ahol beöntést adnak maguknak mielőtt szeretkeznek, ahol a szőrt szedik le a nyelvükről, és ahol pattanás van a fenekükön.

      Szóval a smut jelentek most ugyanolyan aranyosak, vagy vadak, de mindenképpen valószínűtlenek, mint az elején,,,, sokkal valószínűbb hogy te csak egyszerűen meguntad....

      Törlés
    2. 3. Ha egy kapcsolat nem a szex körül forog, akkor rég megette a fene. Sajnos, a valóságban minden kapcsolatot a szex mozgat... ahol már nem, mert a szeretet fontosabb, ott vagy hetven évesek elmúltak, vagy hazudnak, mint az emberek általában, és mindkét fél másra gondol szex közben, vagy mással csinálja hevesen, míg otthon szűziesen bújik a párjához. Ne kelljen megtapasztalnod soha.
      Ha fiatal, huszonéves srácokról beszélünk, akik szabad felfogásban beszélnek a szexről, akkor simán röhögnek rajtuk a haverok. Ha neked nincsenek huszonéves fiúbarátaid, vagy melegek, az megint kizáró ok, hogy felnyissam a szemedet. Amúgy egy férfinek naponta többször van merevedése, minden különösebb ok nélkül. Van akinek egy gondolattól is... És igen, a jobbaknak ha a szerelmükkel vannak, és húsz évesek, akkor állandóan áll a cerkája.... hála istennek!

      Nem a barátkarakterek lehetetlenek, hanem mindenkinek megfelelni...
      Nem hiszem, hogy Harry Potter karaktere, vagy Edward a Twilightban sokkal életszerűbb lett volna, mégse reklamált senki.

      A sorozatos lapozzunkok annak szólnak, hogy a megváltozott karaktereket (akik most szerintem klasszisokkal jobban hasonlítanak a mostani Louis-ra és Harryre esetleg nem tudja elfogadni valaki, mert ő még mindig olyannak akarja látni őket, amilyennek elképzelte évekkel ezelőtt... Harrytops, és nincs vita. Louis a lány, és kész... meg ilyenek. Az emberi jellem ennél sokkal összetettebb, és a melegek általában unik... csak mondom. Csak azt nem értem, hogy aki háromszor egymásután elégedetlen, és úgy érez, ahogy te, az mit remél?
      Hogy holnaptól megint azt fogom írni, mint egy évvel ezelőtt? Sajnos, el kell hogy keserítsem ezeket az olvasókat. Nekem ilyenek most a karakterek a fejemben, nem is tudom őket egy csettintéssel megváltoztatni.

      Az őszinteségeddel leköteleztél, remélem a válaszommal elégedett vagy. <3

      Törlés
    3. Kedves Becca!

      Természetesen nagyon kíváncsi voltam a véleményedre. Azért és csak azért írtam, mert te kértél azt hiszem két fejezettel korábban, hogy aki lapozzunkat írt az írja le mivel volt gondja. Én egyszer arra nyomtam, így gondoltam leírom.

      Rögtön kiemelném a Harry bármikor elsírja magát-mélyinterjú (?:) ) Harryt láttam sírni 1.Afrikában a kisgyerekekkel,2. amikor még nagyon az elején kiakadt hogy az emberek bántják3., és most az OTRA-n amikor Zaynel az utolsó koncertük volt Megbicsaklott a hangja.
      Nem erősködni akarok, de Harry egy nagyon erős tartású ember aki nem Akarja kimutatni az érzéseit, mert az emberek minden mozdulatát figyelik és megtanult ezzel együttélni.
      "Nem tudom, neked hány fiú barátod van, aki olyan közel enged magához, hogy őszinte legyen veled, de nekem rengeteg, és ha azt mondom, legalább olyan érzékenyek, és annyit sírnak, mint a nők, akkor nem túlzok...és akkor még nem beszéltem a melegekről, akik űberelnek három nőt."

      Huh ne haragudj, de én egyáltalán nem személyeskedtem, hogy vannak-e barátaid, vagy nincsenek ezt szeretném kérni tőled is. Nem túl kedves dolog.
      A meleges részre meg: Bocsánat de ez nem rendkívül sztereotipizáló? Nem egy melegblogot vezetsz ami azt mondja hogy ők is csak átlagos emberek, kik szerelembe esnek. Szerintem a legtöbb meleg "köztünk jár" semmivel sem különb vagy sírósabb. Ez nagyon elnagyolt és kissé felháborító mondat. Jobban felháborodtam ezen mint azon hogy sértegetsz ok nélkül. Amikor én csak a te kérésedre válaszoltam.

      "Ha egy kapcsolat nem a szex körül forog, akkor rég megette a fene" Úristen.
      Erre hirtelen nem is tudom mit írjak. Persze érdekes ilyet olvasni. De szerintem a szexualitás mindössze szerves része a kapcsolatnak, ami nélkül nem megy. De a szex változik ahogy halad előre egy kapcsolat. Egyre jobban megszokják az emberek egymást, én csak erre céloztam a kommentemmel. Hogy nem kéne 4-5 év után is úgy megírni mintha az első lenne.
      És igen, természetesen ez fantázia és nem lehet mindent ugy megírni mint a valóságot(amiért részben hálás is vagyok. De olvastam én már olyat ahol benne volt a maga természetességével--~Relief next to Me~ és nem volt vele semmi baj) de persze ezt megértem hogy nem lehet beletenni, és nem is erre gondoltam.

      "vagy Edward a Twilightban sokkal életszerűbb lett volna, mégse reklamált senki." rohadt sokan reklamáltak. Hogy Edward azon kívül h hideg és vonzó, és tetszik neki Bella szaga (vér) semmi pozitívum nincs benne.

      Harrytops:
      Ezzel meg abszolut egyetértek!
      Szerintem ők abszolút Uni-k és jó, hogy ezt beletetted.


      Nem akartalak megsérteni a kommentemmel, remélem ez érthető, de ha már te is hosszasan válaszoltál, én is szerettem volna kifejteni a véleményem.

      Törlés
    4. Szia:)

      Kérlek bocsáss meg, ha az, amit írtam számodra ennyire másképp értelmezhető volt, mint ami a szándékomban állt.
      Eszembe sem jutott, hogy firtassam, mennyi és milyen szexuális beállítottságú ismerősöd/barátod van, pusztán azért írtam, mert olyanok szokták ezt a dolgot megkérdőjelezni, akiknek nincsenek tapasztalataik férfiakkal/melegekkel kapcsolatban.
      Nem, egyáltalán nem bántó se melegekre, se férfiakra vonatkoztatva, hogy esetleg sírósak... ez maximum csak számodra az, ha nem tudod összeegyeztetni a könnyeket a tesztoszteronnal... És nem, soha nem mondtam, hogy a melegek teljesen ugyanolyanok, mint a heterok!!! Ilyet tőlem senki nem hallhatott. Ugyanis teljesen mások! Sokkal érzékenyebbek, nyitottabbak, ezáltal sebezhetőbbek, és igen, van egy női részük, amitől inkább érzed őket barátnőnek, mint barátnak. És ezzel az égvilágon semmi baj nincs. Nem kell sztereotipizálni, de letagadni sem, hogy ők mások...Mert azok. Értékes, csodálatos emberek, akiket imádok, de nem hetero férfiak. Aki ezt akarja hinni róluk, az tévúton jár.
      Ha ezen felháborodtál, tényleg menj el melegrendezvényekre, és barátkozz velük. Meg fogod látni a különbséget.

      Most sem tudom másképp megfogalmazni... ha családregényt akarnék írni, és nem egy erotikus melegblogot, akkor megváltozna a szexualitás iránti igényük, már nem kívánnák egymást, és lassan elhidegülnének... de nem akarok.
      Az, hogy egy pár, akik fél évig különéltek, és most békültek ki, ráadásul fiatalok, gyönyörűek, és szexuálisan aktívak, nekem elég ok arra, hogy lépten-nyomon megkívánják egymást. Ugyanis a fiatalok pontosan így vannak ezzel, legyenek akár heterok, vagy melegek, vagy leszbikusok.
      A lenyugodott, csak puszild meg a homlokom, és fordítsunk hátat, aztán aludjunk stílusú cuccokra én sem vagyok vevő, kétlem , hogy sokan olvasnák.

      Harry sírásairól még egy gondolat. Legalább tíz videóban láttam sírni. Ha te még nem, akkor keress rá, és kicsit igyekezz előítéletek nélkül nézni őt, mint embert. Minden emóciójával, "hibájával" (azért az idézőjel, mert én ettől csak sokkal jobban tisztelem) együtt. Ő egy rendkívül érzékeny fiú, aki nem fél kimutatni az érzéseit, akár a gyengeségeit is, és aki egyszer azt mondta, olyan ember akar lenni, akit nem érdekel mások véleménye. Pont ilyen is lett...

      A véleményedet még egyszer nagyon köszönöm, és bár még mindig nem tudom, kivel beszélgetek, de szívesen folytatnám ezt a "vitát"... és örülnék, ha válaszolnál!! <3<3

      Törlés
    5. az igazi Harry :
      https://www.youtube.com/watch?v=8O-s49muafc

      <3

      Törlés
  19. Sziiiiaaa Drága Becca Királynő! :") ♥ Ismét készítem a zsepkendőt majd a síráshoz, bár mondjuk én mindenen sírok szóval ..
    Még mindig levagyok maradva de remélhetőleg ma és holnap behozom a lemaradásom :( ♥♥♥

    Istenem megzabálom Harryt Hát mennyire édes már "Több,mint egy órája" Istenem a szivem sírok belehalok nagyon édes Végem
    "Lehet,hogy másfél" Ohhhhhh Jézusssooom Megzabálom nem birom Louis Tomlinsonról van szó Harry semmi baja nem esett jaaaj Hát végem van :") ♥
    Pete hagyd úgysem tudsz rá hatni Istenem bár én is így reagálnék annyira édes nem tudom felfogni elolvadok kész végem ide is kellen defibrillátor ha lehetne :") ♥
    SMS-t kapott Juuuj SMS-t kapott Lou magyarázatot most hol voltál hol vagy?

    „Édesem! Kicsit később érek haza, ne haragudj. Semmi baj, csak eszembe jutott valami, amit még el akarok inézni. Kettő körül jövök! <3 Kicsi” -AWHHH Drága de mi jött közbe Úristen izgulok
    És akkor Harry féltékeny, Jaj Nyugi br mondjuk én is rohadtul izgulok,hová az égbe tűnt el hová ment hol van? De nem nem olyan nincs
    Nem tudom mondtam-e már, de szeretem Pete-t ♥♥♥ :") Olyan cuki és megértő és segítőkész és minden
    "Rick emléke kísértett, és hiába mondogattam magamnak, hogy két hete békültünk ki, Louis szeret, eljegyzett, és csak engem akar, a zöldszemű szörny ott ólálkodott eddig is, és csak arra várt, hogy előbújhasson a rejtekéből."-Jaj Harry Jaj Harry Louis szeret,eljegyzett és csak téged akar én eliszemhogy nehéz felfogni még mindig, de neki te vagy az élete,ahogy neked is ő..lezárva :D
    Zöldszemü szörny nem tudom de én ettől kivagyok ♥ *-*
    Édesem ne sírj jaaaaj ne sírj ♥♥♥ Minden rendben lesz és csak túlkomplikálod a dolgot, Louis hamarosan hazaér és megmagyaráz mindent jaaaj a szivem ♥ Louis siess ♥
    HARRY!!! Az ég áldjon meg, ne csináldmár azt amit én szoktam ne őrülj bele mindenbe,amibol egy szót em tudsz jaaaj Istenem

    "De aztán beláttam, hogy ez bármikor megtörténhet. És eszembe jutottak Zayn szavai: „Ezek a kis kalandok semmit nem jelentenek!”."-NEM NEM NEM!!! te nem egy kis kaland vagy Harry hát felpofozlak ismét meg kell rázni szörnyü ettől betudok dühödni
    Belehalok abba,hogy Harry szenved mindazért,ami nem is igaz..az a pillanat,amikor az idő olyan lassan telik,mintha napokon keresztül ülnél ott és az óra mutatója csigallassúsággal mozog..a legszörnyűbb..főleg akkor mikor minél jobban várod,hogy teljen az idő
    Úristen megjött Lou úristen Harry nyugodj meg mindent megfogsz tudni Úristen félek remegek, gyomorgörcs megint itt a gyomorgörcsöm megint
    "Az arcán lelkiismeret-furdalás, és megkönnyebbülés keveréke vegyült, én pedig újabb bizonyítékot találtam a teóriámra."-Beavatnál a teóriádba, mert ha az amire gondolok,akkor nem NEM!!
    Jó most sírok miért Harry miért? Ahhjjj Istenem miért ilyen bonyolult minden miért nem lehet egyszerű
    Mondjuk tényleg jobb alibit kellett volna kitalálni vagy beavatni Elt... Harry nem mindegy mihez volt az alibi KIKéSZüLöK

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Az, hogy nem kezd kapásból ellenkezni, sem mentegetőzni, csak még jobban megerősítette a legrosszabb félelmemet."-Harry ne csináld mert nem birom nem lehet megint így Lou mondj valamit magyarázatot zokogok nem birom
      Remegek nem akarom nem nagyon nem akarom Louis Tomlinson magyarázatot most

      "– Hazz, ne csináld… én csak…
      – Te csak mi??? Azt kérdeztem, hogy hol voltál! – A hangom fojtott volt, és vészjósló.
      – Egy régi barátomnál… – adott kitérő választ, és nem nézett a szemembe. Odakaptam, megszorítottam az állát, és kényszerítettem, hogy felemelje a fejét.
      – Kinél? – Kínlódott, és látszott, hogy pörög az agya, de már nem engedtem el a koncot. – Lou! Utoljára, kérdezem, hol voltál és kivel? "-NEM BIROM Kinél Lou kinél? Becca én tudom,hogy az idegeimet húzod megint és megint sírni fogok a végén csak a boldogságtól gonosz vagy kikészítesz lelkileg aztán meg bumm jön valami olyan,amire nem számitasz
      "– Jimnél voltam a Sohoban, bassza meg!"-a kurva kibaszott életbe, majdnem szívinfarktust kaptam ne csináld ezt velem mégegyszer, mert egy rajongóval kevesebb lesz
      Úristen fólia a kezén Úristen sírok nagyon sírok nem birom Louiiiissss csapkodom fóliaaaa fóliaa
      " Lenéztem, és megláttam az áttetsző nejlon alatt a gyönyörű tőrt, ami a könyökhajlatától indult, és a fél alkarját átszelte."-ÚRISTEN éN MOST ELMEGYEK kellene a markoló meg az ásó meg úgy minden most nkem aztáán ha ezt segít túlélni akkor vissza is adom...Ez az egyik olyan dolog,amit nekem még most sem sikerült felfognom! LOUISNAK VAN EGY TŐRJE!!!! UGYANOTT AHOL HARRYNEK A RÓZSÁJA...EZ nálam olyan,mint a gyürü azt sem sikerült még felfognom ..Nem hiszem el Louisnak van egy tőrje ÚRISTEN
      "és beugrott a kép, a tőrrel átszúrt rózsáról, amit együtt nézegettünk anno, mikor a rajongók teleszórták vele a Twittert."-SEGíTSéG, MERT éN MáR EZT AZ öklöm harapásával,csapkodással,vinnyogással nem birom ki
      "A szívem megremegett, és önkéntelenül a karomhoz kaptam, hogy megfogjam a tetoválás párját, ami az én karomat díszíti."-ÚRISTEN önkéntelenül a karjához kapott, hogy megfogja a tetoválás párját ...Nincs Fantám és még Coca-Colam sem megtudod te ezt érteni most már biztos,hogy nem élem túl

      "– Igen. Azt akartam, hogy legyen egy friss, egy mindenki számára jelzésértékű tetoválásunk, amiből kiderül, hogy mi még mindig összetartozunk."-ANYUUUU MENTŐ VALAKI Vááááááááááá "hogy mi mg mindig összetartozunk" itt vágtam el magam Becca hivatalosan is kinyírtál nincsennek szavaim megnémultam, hangom sincs már kész ennyi MEGHALTAM
      Same Harry Same én is sírok nagyon nem birom nem látok lassan a könnycsatornám is kiszárad, mert ha jól gondolom Becca még nem fejezted be a gyilkolásomat

      " – Kicsi! – suttogtam, és hagytam, hogy lecseppenjenek az államról.
      – Hazz, szerelmem! – lépett hozzám végre, és átölelte a derekamat."-Jaj hát persze, hogy nem nyírjál tovább nyírjál forgasd meg bennem a tőrt úristen ezt leírni a tőrt ÚRJÉZUS
      LOUIS NYAKáBAN SíR NEM BIROM MEGHALOK

      "Louis csak ölelt, simogatott, a hajamat puszilgatta, és finoman a kanapé felé terelt. Mikor odaértünk, lefektetett a puha párnákra, de úgy, hogy nem kellett elválnom tőle, és szorosan magához ölelt."-én csak folyamatosan sírok ölelte,simogatta, puszilgatta..és úgy fektette le a puha párnkra, hogy nem vált el tőle, látni akarom egyszer aztán nem érdekel ha az lesz az utolsó,amit életemben látok, de kelll akarom szükségem van rá

      "– Olyan buta vagy! Mi jutott eszedbe?! És egyáltalán, mi ez az egész?"-IGEN BUTA NAGYON BUTA és őrült, őrülten szerelmes beléd

      Törlés
    2. "– Én nem tudom… Elmentél, aztán El hívott, és én összezavarodtam… először megijedtem, hogy bajod esett, aztán azt hittem…"-Ne higyjél semmit Harry ne higyjél Istenem ♥

      "– Harry! – Most ő nyúlt az állam alá, és felemelte a fejemet, hogy a szemébe nézzek. Hüvelykujjal törölte le a könnyeket, amiket elért, aztán közelebb hajolt, és mélyen a szemembe nézett. – Komolyan azt hitted, hogy megcsallak? Hogy találkozom valakivel sutyiban? Ugye most csak viccelsz?"-Istenem letörölte a könnyeit,, mélyn a szemébe nézett MEGHALOK NEM BIROM....Jaj a féltékenység Istenem ♥
      "és a legnagyobb boldogság az életemben,hogy visszakaptalak" Édes Istenem
      Harry jaj néha annyira megpofoznlak aztán meg megölelnéle, mert egyszerre tudok kiakadni rajta és imádni ♥
      Harry na jó most már elég volt! Fejezd be az önmarcangolásodat.....nem fogod elveszíteni Elég!!!
      "Louis hozzám hajolt, a homlokomat puszilta, aztán a halántékomat, az arcomat, az orromat, az államat, és csak végül a számat."-ez ezt ne ezt ne zt ezt ne Úristen homlokát,majd halánték,aztán az arcát,orr,áll,száj nem ne ne ezt eeeezt nem birom

      "De nem kell más, csak te. Ne kételkedj benne. Sze-ret-lek! – mondta tagoltan, a szünetekben apró csókokkal pecsételve meg, amit hallok. – Érted? "-NINCSENNEK SZAVAIM "Sze-ret-lek!!"-Miért csinálod ezt velem

      Törlés
    3. "Kinyitottam a szemem, és a türkizkék íriszeken láttam a sárga csillagokat, amiktől annyira különlegesek."-türkizkék íriszek és a sárga csillagok nem birom Istenem *-*
      beléjük halok nem bírom én ezt ..ez nekem sok...Alfiiiiiiii, úgy nyomd agyon Louist :D :D Kis drága tündérke :") Látod Harry ilyen amikor féltékeny vagy :D :D te is Alfi is mindjárt megzabálom ♥
      Ráfekszik Louisra és rázza a farkát az én macskám is azt szokta :D :D
      "– Törődj bele, te zsarnok. Vagy osztozunk Louison, vagy ráhajtok a girhes kandúrra a másodikról!"- Harry kérlek ehhez Louisnak is lesz egy két szava :D :D nincs neked egy kandúrod minek neked még egy :D :D az a kandúr nem tu téged kielégiteni :D
      Haha te csak hallgass bigámiában élsz :D Végem van :D :D Jaaaj Lou cicát is simogat meg hercegnőt is ♥
      Na a leves :D :D abból már senki nem eszik :D

      "Mikor két nappal később levette a fóliát, és végre megcsodálhattam a remekművet, egymás mellé fektettük a karunkat, és elégedetten szemléltük az újabb összeillő tetkópárt."-Awhhh ♥ Isteem most megint sírok Ez csodálatos és felfoghatatlan ♥ a szivem
      ünnepeltünk bizony de még hogy...szivrohamokkal percenként, mikor ilyen olyan szögből láthattuk aztán amikor egymás mellett a két kéz NEM BIROM
      Fantomprofil Lou Lou te kis huncut tudtam én :D bár ezt mindig is Harryrol gondoltam, de igen Lou bedurvul :D ♥ Ez kérdés Louis mi mire ne jönnénk rá kérlek szépen...Ilyen feltételezést pff :D
      Mert ez egy megdönthetetlen bizonyíték úgy bizony
      Haters: Larry is not real
      Haters: They are break up
      Larries: Louis has the dagger Leave me alone
      Awhh ez a kép meg a végén nem birom Becca kinyírtál annyira imádlak ♥ az MTF meg éltet hát belehalok sírtam, nevettem, dühöngtem,izgultam,kapálóztam, féltem ♥
      Annyira koszonom a csodás élményt ez ez nekem úristen felfoghatatlan és elolvasni ezt így nem birom *-*nem vagyok magamnál ♥♥♥

      "mondd, hog jutnak ilyenek az eszedbe..?? Néha Silverrel csak erről beszélgetünk, hogy mit művelsz egy kommentben, és egymásnak másolgatjuk... úgyhogy már téged is idézgetnek drágám,,, ez a siker előszobája :P:P"-és egy ujjabb felfoghatatlan dolog még most sem hiszem el idézgetnek tolem hogy mi hogyan úristen sikeres leszek *-* :"D :D a kommentekbol fogok élni (eldob minden könyvet kirúgatja magát a suliból és vigyázat jövök) Imádlak és mindent köszönök!!! Alig várom a nyarat ♥♥
      K
      Ö
      SZ
      Ö
      N
      Ö
      M
      !!! IMÁDOM IMÁDLAK!! ♥

      Törlés
    4. Életem!
      Én is alig várom, hogy beköszöntsön a nyár, és itt legyetek! :)

      Azért minden könyvet ne dobj el ;)

      igen, sokat nevetünk és Silver előszeretettel sokkol a kommentjeidből kiszedegetett kis idézetekkel, amiken szakadok a röhögéstől.
      Imádunk, de van is miért.
      És mindig imádok hazaérni, és megnézni, mit ügyködtetek Marinával a csopiban <3

      Örülök, hogy tetszett a rész, és hogy még mindig ennyire bele tudod élni magad. Te is hercegnőrajongó vagy, mint én, így veled könnyű dolgom van...(hála az égnek!!)

      Szeretlek, és mindent köszönök. Legyen szép heted <3

      Törlés