2015. május 21., csütörtök

CVII. Fejezet


Sziasztok!

Hoztam az új részt, bár az előző nem aratott osztatlan sikert:(
Remélem, akiknek nagyon nem tetszett, túl tudnak lépni rajta. Ha az erotikus tartalommal volt a baj, akkor sajnos nem tudok segíteni, mert az ezután is lesz, és nem is akarok változtatni ezen. Ha más nem tetszett, akkor nagyon örültem volna, ha megírjátok egy kommentben, hogy ez a rész miért volt szerintetek gyengébb, mint a többi ... Ha valaki lapozzunk!-ot nyom, tegye már meg, hogy ki is fejti, miért nem tetszett neki a rész. Bírom a kritikát, sőt, az segítene, hogy fejlődjek, változtassak,,, úgyhogy csak bátran, mert nem harapok!! :))

Kellemes hosszúhétvégét.... ha minden jól megy, és tudok jól haladni a sztorikkal, akkor hozok részt, hogy ne unatkozzatok,,,de meg nem ígérhetem.

xxxBecca

– Micsoda? Mi az, hogy bepipult? De miért? – kérdeztem Liamet, aki magából kikelve üvöltözött a telefonba.
– Azt mondta, elege van az egészből, ő nem rabszolgának szerződött, és egyébként is azt csinál, amit akar.
– De hogy történt az egész?
– Tegnap este elmentek a haverjaival valami klubba. Beszívtak, szerintem be is vettek valamit, és rájuk ragadt egy csapat gruppie. Valami szőke kiscsaj rámászott Zaynre, az meg eléggé be volt állva ahhoz, hogy ne nagyon ellenkezzen. Nem tudom, pontosan mi történt, csak azt, hogy a másik lány csinált pár képet a telefonjával, ahogy smárolnak.
– Bassza meg! – Éreztem, hogy a feszültség felkúszik a torkomig. – És?
– És Zayn most ki van akadva, hogy leszarja az egészet, közben Higgs azzal fenyegeti, hogy kivágja, mint a macskát szarni, mert állandóan baj van vele. Azt is mondta, hogy elég neki a gerlepár, de ti legalább betartjátok a játékszabályokat, egy drogos faszfejjel viszont nem tud mihez kezdeni.
– Idáig fajult a dolog?
– Nem voltam ott, ezt is csak Pete mesélte, mert állítólag hallotta az egészet a folyosóról.
– Oké, Payno, nyugodj meg. Indulunk haza. Délutánra ott vagyunk, és megbeszélünk mindent. Gyertek át, mind a hárman.
– Nem fog menni, Hazz, Zayn senkivel nem áll szóba, még velünk sem. Elviharzott, bár szerintem még most se tiszta teljesen.
– Megpróbálok beszélni vele, vagyis inkább felhívatom Lou-val. Neki csak felveszi!?
– Oké, tegyetek egy próbát, és jelezz vissza, hogy sikerült-e!
– Persze.
– Sziasztok.
– Szia.
Miután letettem a telefont, még vettem pár mély lélegzetet, mielőtt besétáltam a házba, ahol a többiek nevetgélve néztek valami fimet. Louis felpillantott, és azonnal látta az arcomon, hogy valami nem stimmel. Felpattant, és Jeff hosszú lábain átlépve elém sietett.
– Mi a baj? – kérdezte, és két kézzel nyúlt a derekam után.
– Zayn… – csak ennyit mondtam, de Lou máris megfeszült, és látszott, hogy ezerrel pörög az agya.
– Mekkora a cirkusz?
– Elég nagy… – válaszoltam. – Azt hiszem, haza kellene mennünk!
 Bólintott, és a szobánk felé fordult, további kérdések nélkül. Csalódottan követtem, és pillanatok alatt behánytuk a cuccainkat a bőröndbe, miközben Pete-et hívtam, hogy küldjék értünk a gépet, de azonnal.

– De miért, Zayn? Mire jó ez? Muszáj állandóan a bajt keresned? – kérdezte Louis, kissé emelt hangon.
– Te nem tehetsz nekem szemrehányást, Tomlinson! – vágott vissza a kissé zilált kinézetű szépfiú. A haja már a szemébe lóg, de most egy hajráffal fogta fel, az arcát sötét borosta fedte, de a szemei körül olyan karikák voltak, hogy egész ijesztően festett.
Louis megfeszült, mert csak akkor hívjuk egymást a vezetéknevén, ha elmérgesednek a vitáink. Odaléptem, és megfogtam a csukóját, mire egy nagy sóhajjal nekem dőlt, és nyugodtabb hangon folytatta: – Nem szemrehányást teszek. Megértem, hogy mi a bajod… csak azt akartam mondani, hogy kicsit sok mostanában a pia, meg a fű. Nem kellene minden héten összeakaszkodnod a seggfejekkel.
– Nekem ez így jó. Unom már, hogy mindenki meg akarja mondani, hogy éljem az életem.
– Zayn! – próbált becsatlakozni Liam.
– Apuci?! – fordult felé bicskanyitogató megnyilvánulással a megszólított.
– Mi csak segíteni akarunk – tette szét a kezeit Payno.
– Mindenki csak segíteni akar! – utánozta Zayn, és teljesen kikelt magából. – Miért nem hagytok már békén? Felnőtt ember vagyok, és el tudom dönteni, hogy mit akarok. Louis és Harry mellett mindig kiálltatok. Mellettem miért nem?
– De hisz melletted is kiállunk, bazmeg! – kapta fel a vizet ismét Louis, és éreztem, most már hiába próbálnám csitítani. – Szerinted miért jöttünk haza? Szerinted miért vagyunk most itt?
– Hogy ti is baszogassatok – válaszolta egyszerűen Zayn. – Azt hiszitek, ha ti is fejmosást tartotok, majd meghúzom magam, és kussolok. Húzom szépen az igát, és befogom a pofám, mint eddig.
– Zayn, ne csinálj úgy, mintha egy kőbányában lennél rabszolga – szólalt meg halkan Niall. – Azért azt ne felejtsük el, hogy húszévesen milliomosok vagyunk, és az egész világ a lábaink előtt hever.
– Leszarom! – vágta rá kapásból a másik. – Én már nem akarom ezt!
– Sajnos, a körhintából menet közben nem lehet kiszállni – állapította meg szárazon Liam, és megcsóválta a fejét.
– Az nem is érdekel, hogy velünk mi lesz? – kérdeztem halkan, hátha az érzelmi oldal még hatással van rá.
– Nem fogok lelkifurdalást érezni azért, mert a szabadidőmben kicsit bulizok. Ezzel nektek nem okozok kárt! – nézett rám véreres szemekkel Zayn.
– Dehogynem. Állandó feszültség az életünk anélkül is, hogy attól kelljen rettegnünk, mit csináltál előző este.
– Ha ráérek, majd sajnállak, oké? Addig csak nyálazzatok Lou-val, ahogy eddig is. Attól kisimulnak az idegeid.
Amit, és ahogy mondott, az nagyon mélyen érintett. Mi nem voltunk túl jóban az elmúlt évben, de azért én mindig éreztem a lelki közösséget, és ugyanúgy tűzbe tettem volna a kezem érte is, mint Liamért, vagy Niallért. Nagy sóhajjal, tehetetlenül dőltem hátra, mert éreztem, itt már nincsenek szavak, amik segítenének.
– Oké, cimbi. Azt teszel, amit akarsz, csak próbáld mindezt diszkréten.
– Próbálom. Nem tehetek róla, hogy a ribancok mind közhírré akarják tenni, ha sikerül becserkészniük.
– És Perrie? – kérdezte hirtelen Louis.
Zayn szeme elfeketedett, a pupillája kitágult.
– Azt majd én lerendezem – hárította el a válaszadást.
– Nem tudod örökké az orránál fogva vezetni… – mondta halkan Liam.
– Nem vezetem az orránál fogva. Szeretem. Ezek a kis kalandok semmit nem jelentenek!
– Egy nő ezt soha nem fogja megérteni – csóválta a fejét Niall.
– Te már csak tudod. Annyi kapcsolatod volt, hogy értesz a nőkhöz… Vagy talán a saját nevedben beszélsz? – Éreztem, hogy a feszültség a tetőfokára hág.
– Ne vesd el a sulykot, Zayn! – mondtam halkan.
– Ne kössetek belém! – szólt vissza, és úgy nézett rám, mintha gyűlölne.
– Fejezzük ezt be! – állt fel Liam. – Ennek így semmi értelme. Aludd ki magad, Zayn, és holnap, tiszta fejjel, indulatok nélkül beszéljük meg a dolgot.
– Nincs mit megbeszélni, Payno – vágott közbe Zayn. – Ez az én életem. Próbálom úgy csinálni a dolgokat, hogy ne legyen belőle botrány, de tudnotok kell, hogy szarok az egészre.
És ez volt a végszó, ahol mindannyian éreztük, hogy innen nincs tovább. Nem tudsz hatni valakire, aki fejben már eldöntötte, hogy mit akar… és főleg, hogy mit nem.

Késő este értünk a hetek óta üresen álló lakásba, és a hosszú repüléstől fáradtan, a feszültségtől elcsendesedve léptünk be az ajtón. Alfons rohant elénk, és olyan veszett nyávogással fogadott, mintha gyorsan akarná elmesélni az elmúlt időszak eseményeit.

Mrs. Codrick már kora este írt egy üzenetet, hogy hazahozta a macskát, de teljesen elfeledkeztem róla. Úgy megörültem a szőrös rosszcsontnak, hogy azonnal felkaptam, és magam is meglepődtem, milyen dundi lett.
– A hasára vigyázz! – figyelmeztetett Louis, én pedig azonnal változtattam a fogáson, és gyorsan a kanapéhoz siettem, hogy kényelmesen elhelyezkedhessünk.
– Tyűha, Alfi, ez igen.  Hallottam már, hogy a terhesek kettő helyett esznek, de úgy látom, te úgy döntöttél, hogy hat helyett eszel. – Finoman simogattam a puha bundát, de Alfons, tőle szokatlan módon az oldalára feküdt, és elém tárta fehér pocakját. – Jesszus! Ilyesztően néz ki! – panaszkodtam, mire Louis feje jelent meg mellettem, aki a konyhából sietett be, hogy megnézze az ijedtség forrását.
– Jajj, Hazz! – puszilt bele a nyakamba. – Bármelyik percben megszülhet, és egy rakat kiscica van a hasában. Nem néz ki ijesztően, és nem is dagadt! Igaz, szépségem? – hajolt le a macskához, aki azonnal felemelte a fejét, és az arcához dörgölőzött. – Ugyanolyan karcsú, és csinos leszel, mint előtte! – ígérte neki a világ leghelyesebb pasija, én pedig elvigyorodtam.
– Nem hiszem, hogy a sánta, félszemű, büdös kandúr, akibe Alfi szerelmes, annyira válogatós lenne.
– Tudod, lehet, hogy az ő génállománya a legjobb. Állítólag a nők ez alapján választanak.
– Akkor elég nagy szarban vannak, mert a világ legjobb génállománya jelen pillanatban az én vőlegényemé. – Louis rám pillantott, aztán szélesen elvigyorodott, és annyira cukin csücsörített, hogy majd’ megzabáltam. Alfons felállt, megpróbált a szokott módon nyújtózkodni, de a hasa lehúzta, úgyhogy majdnem elborult. Egyszerre kaptunk oda Lou-val, nehogy leesen az ölemből. Felváltva simogattuk, és masszíroztuk, őfelsége pedig elégedetten dorombolt, és a combomba mélyesztette a karmait.
– Maradjunk itthon a héten, ha már lőttek a nyaralásnak – mondta Louis, én pedig egyből rábólintottam. Jó lesz a kis régi lakásban eltölteni pár nyugis napot, mielőtt visszatérünk a hajtásba. – Csak filmezzünk, főzzünk, és szeretkezzünk… – sorolta, én pedig tökéletesen elégedett voltam a terveivel. Bólintottam, aztán felnéztem, mert a tekintete égette az arcomat. Közelről nézett, kék íriszei pásztázták az arcomat. Végül a szemembe fúrta a pillantását. – Ugye tudod, hogy bármi is történik, minket nem választhat szét?!
– Igen, tudom. Vagyis remélem.
– Hinned kell benne!
– Én benned hiszek – válaszoltam, és mikor elmosolyodott, aztán a számra hajolt, úgy éreztem, elégedett a válasszal.

Másnap reggel, miután meghozták a rendelt cuccokat a hiperből, Louis azt mondta, átmenne Elhez egy kicsit, ha engem nem zavar. Mondtam, hogy menjen csak nyugodtan, addig főzök valamit.
Alfi a pulton feküdt, a neki odakészített puha párnán, és minden mozdulatomat követte a tekintetével, mintha nem bízna abban, hogy jól csinálom a dolgomat.
– Most be fogsz szólni, hogy kevesebb sót tegyek a levesbe? – kérdeztem tőle, aztán odahajoltam, hogy a mancsával lekeverhessen egy fülest, ahogy szokott. Isteni szerencse, hogy ilyenkor nem engedi ki a karmait – futott át az agyamon, aztán belepusziltam a selymes szőrbe, mikor megcsörrent a telefonom.
A kijelzőn El arca mosolygott, én pedig azt hittem, Louis itthon hagyta a mobilját, azért a másikról hív.
– Hallo! – szóltam bele szándékosan elmélyített hangon, de Eleanor kedves hangja válaszolt:
– Szia, Hazz! Bocs a zavarásért, de most hallottam Nialltől, hogy itthon vagytok. Louis-val szeretnék beszélni. – A gyomrom görcsbe ugrott.
– Nem nálad van? – kérdeztem azonnal, és az órámra néztem. Egy órája elment, úgyhogy már gyalog is odaért volna, nemhogy kocsival.
– Őőő…nem… – habozott Eleanor a válasszal, amitől csak még idegesebb lettem. – És a telefonját sem veszi fel – vallotta be egy nagy sóhajjal. A torkomban dobogott a szívem, a mellkasom majd széthasadt.
– Egy órája ment el, azzal a felkiáltással, hogy veled tölti a délelőttöt.
– Nem is beszéltem vele – mondta döbbenten Eleanor, nekem pedig milliónyi gondolat cikázott a fejemben, de egyik sem volt megnyugtató.
– Próbálom hívni! – mondtam gyorsan, és bontottam a vonalat.
Öt csengés után bekapcsolt a hangposta, amin hagytam egy hisztérikus üzenetet, hogy azonnal hívjon fel, majd a kulcsomért kaptam, és kirohantam az ajtón, útközben Pete-et tárcsázva.


.

55 megjegyzés:

  1. Szeretlekkk<3 awww osszetorted aztan megmelengetted es most epp lefagyasztva tartod a szivem valahol a pincedbe..na sebaj, legedesebb szenvedes es nagyon varom a folytatast!! Ha vege a hajtasnak visszaterek a kilometeres kommentekhez, igerem
    Csodalatos vagy<3
    ~Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ez is teljesen megfelel, Zsófim:)

      Örülök, hogy tetszett, bár kicsit félek a következő időszaktól, de együtt átvészeljük valahogy, ugye?

      Imádlak <3

      Törlés
  2. Ne,ne,neeeeee. Basszus Becca, itt abbahagyni? Neeee:((( Amúgy rohadt jó lett;P imádtam, bár a Zaynes részt nem annyira, de hát sajnos azt is muszáj leírni. Alfi pedig, egyem meg*-* Úgy megsimizném most én is a kerek kis pociját:P De visszatérve, te jó ég, hol lehet Lou? Hoooool? Ugye nem került bajba? Azt sem én, sem Hazz nem élnénk túl. Na jó, javítok, SENKI sem élné túl. Huh most nagyon pánikolok emiatt. Oké, legyünk pozitívak. Tuti elment venni Harrynek dolgokat az esti khm.. hancúrozáshozXDD
    Egyébként hihetetlenül tetszett, nagyon várom a kövit:3 Puszi <3
    Judit.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az a baj, hogy rettegek a Zaynes részektől, de nem hagyhatom ki a sztoriból, akkor sem, ha belehalok...és muszáj a saját verziómat megírnom, akkor is ha fáj... biztosan lesz, aki ezért hagy el, de sajnos, akármennyit agyalok is rajta, ezen is túl kell jutni.

      Louis.... kiderül a köviből!!

      imádlak, köszönök mindent <3

      Törlés
  3. Hogymiiiiii
    Neee
    Miiii
    Becccaaaaaaaaaaaaaaaa

    Egyébként szuper tokeletes resz volt, varom a kovetkezot<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hozom máris a kövit, csak a hetem káoszos volt:)

      Puszillak, vigyázz magadra <3

      Törlés
  4. Miiiii aaaaaa piiiiicsaaaaaa??
    Miert hagytad abba pont itt? Meg akarsz olni? Tudom hogy ez a szandekod , szoval jobb ha tudod hogy sikerulni fog a terved ha igy folytatod.......
    Remelem nem most jon az a resz amikor Lourol elokerul az a ps azzal a ribivel ahogy smarolnak /legalabbis arra kovetkeztetek, ugyanis az kovetkezne idorendbe es akkor Zaynnel volt/ mert abba belepusztulok es szerintem Hazza is, szoval jol gondold meg hogy mit csinalsz ;)
    Ezer puszi es oleles ♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mindig úgy ülök le írni, hogy szeretnék 10-20-100 olvasót kinyírni. Ez az igazság, lelepleztél...:P

      Nem, időrendben még nem tartunk ott... És nem biztos, hogy Harry belepusztul;) Majd kiderül .

      Kitartás, imádlak <3

      Törlés
  5. Imadom a resszt! It's fantastic! Hat mily erzelmi hullamot hagysz itt nekunk a vegere:'c :D sose baj, remelem azert lesz idod irni, de az sem gond ha nem. Es bocsass meg hogy nem irtam az elozo reszre kommentet, de tudnod kell hogy azt is iszonyat imadtam!:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig igyekszem azt a heti két napot írással tölteni, bár szeretnék inkább ötöt :))

      Semmi baj, ha nem tudsz minden részhez, azért nincs névsorellenőrzés;)

      Örülök, hogy itt vagy, és szereted,,, remélem ez nem változik. <3

      Törlés
  6. Drága Beccam! <3
    Unalmas lenne neked, ha megint leírnám, hogy szadista vagy, mert mindig ilyen halyeken vagy képes abbahagyni. De azért ez erre a részre is NAGYON NAGYON vonatkozik.
    Én egyrészről értem Zaynt, mert nekem is kurv@ra elegem lenne abból, hogy nem tudok leugrani a kisboltba egy joghurtért úgy hogy ne készüljön velem 100 selfi, de akkor is ó, ha nekem ennyire nyalvák a fenekem, a világ legboldogabb embere lennék, és épp annak örülnék, hogy alkothatok. Másrészt ami nekem háttértartalomnak lejött, de egyáltalán nem biztos, hogy a fiúknál ha smárolnak egy másik lánnyal, miközben barátnőjük van az nem megcsalás, vagyis nem tekintik annak. Ezzel nem teljesen értek egyet, mert szerintem, ha tényleg annyira szereti még beszívottan is szeretnie kell. Vagyis ez az én egyéni álláspontom. De ami a lényeg, hogy az Ő veszekedésüket szerintem tökéletesen leírtad, és szerintem élőben is hasonlóan folyhat le.
    A közepén olvadtam rendesen, és arról fantáziáltam, hogy ebben a trióban benne lennék mint Alfi, csak ne kelljen hat gyereket megszülnöm. És hogy őszinte legyek számítottam rá, hogy valami lesz Ellel, mert Lou nem így kérdezte volna, ha csak átugrani akar.
    Viszont én ezt nagyon pozitívnak veszem, mert szerintem Hazzusnak intéz valami meglepit, csak elfelejtett odaszólni Elnek, hogy azt kell mondania, hogy nála van.
    Már nagyon nagyon nagyon NAGYONNNNNNNNNNNN várom, hogy mi lesz az *---------------------*
    Nagyon szeretlek, és bármit megteszek ezért a blogért, ez az életem egyik elmaradhatatlan része, nem zárhatod be, kérlek
    Lilly<3
    Ui.: kedves lapozzunk! ha ezt olvasod tudd, hogy már készen áll a villamos szék, hogy beleülve egy nagyon hosszút pihenj, úgyhogy szerintem hívd az ügyvéded, és beszéld meg vele, kire hagyod a plüssmacid

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. <3
      Ui.: kedves lapozzunk! ha ezt olvasod tudd, hogy már készen áll a villamos szék, hogy beleülve egy nagyon hosszút pihenj, úgyhogy szerintem hívd az ügyvéded, és beszéld meg vele, kire hagyod a plüssmacid

      Ezen szakadtam. Aberrált vagy, és így imádlak.

      Hozom a kövit, ha sikerül válaszolnom a rengeteg kommentre, még ma éjjel ...

      "A közepén olvadtam rendesen, és arról fantáziáltam, hogy ebben a trióban benne lennék mint Alfi, csak ne kelljen hat gyereket megszülnöm. " -Annyira idióta vagy, és hogy imádom a humorod, arra nincs is szó pasztmek <3<3

      Törlés
  7. Hát ez igen jó lett!! Most nagyon be vagyok pánikolva, hogy hova tűnhetett Lou!! o.o siess a kövivel kérlek, mert szó szerint megöl az unalom!
    Mellesleg az előzö rész perfie volt, nem tudom mit beszélsz te itt össze-vissza! Főleg az erotikus részek ...ahhh na mindegy. Egy mondattal az egész blog úgy tökéletes ahogy van!
    Puszi: Andi:**

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira aranyos vagy, nagyon köszönöm, hogy ezt írtad, főleg hogy így is gondolod.
      Az erotikus részek érdekesek, mert a többség várja, és szereti, de van, aki nem bírja... ráadásul itt mindig nagy kérdés a Harrytops, vagy Loutops, ami kettéválasztja a fandomot:D
      Ennél a blognál pedig a karakterek személyiségfejlődése is kérdéses, hogy ki mennyire látja úgy, mint én...mert aki nem, az óhatatlanul eltávolodik a történettől, hisz nem tud vele azonosulni.

      Azért remélem maradtok egy páran <3<3

      Törlés
  8. Hali <3
    Éééés még mindig tud izgalmakat okozni a blog..(mint mindig)! Olvasok minden részt rendszeresen,..csak a komikig nem tudok eljutni soha:( sajnálom, tudom, hogy ígértem, hogy már mindig itt leszek,itt is vagyok, de a komikkal mindig lemaradok...huh..
    A cicás részek mindig is kedvenceim.:') Főleg, hogy nem is olyanrég jöttem rá, hogy én inkább macskás vagyok, minthogy kutyás... milyen érdekes. xd bocsi...
    Arra viszont cseszettül kiváncsi vagyok merre tünt Lou:o
    Zaynról inkább most nem írnák semmit...de kb én is így képzeltem el azt a szituációt..tudom, hogy ez csak fanfic, de én mégis így tudtam csak elképzelni a dolgot...
    Nagyon szuper minden rész, és ne emészd már magad, hogy ez a rész,vagy az a rész nem tetszett annyira az olvasókat... Itt vagyok! Még mindig itt... és imádlak/imádunk! (Jó, tudom most más nevében is beszélek, de szerintem ez így van...aki szerint nem, az írjon nyugodtan.)
    Imádtam<3 Siess kérlek a következővel:')<3
    Puszi
    Brigi.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Brigim!

      Az önmarcangolás együtt jár az írással, vagy bármilyen önkifejezési formával, hisz mindig másoknak akarsz megmutatni/megfelelni/meggyőzni... Jönnek a nehéz részek, és én megint rettegek, pláne, hogy sokan jelezték, hogy a Zaynes részektől kiborulnak...agyalok, hogy mi legyen ezerrel...

      Hozom a kövit, amint sikerült válaszolnom a kommentekre.
      Puszillak, és hálásan köszönöm a támogatást. <3

      Törlés
  9. Ez a tema mindig felbaszott, es meg mindig igy van, ugyhogy valoszinuleg az elkovetkezo reszek nem lesznek a kedvenceim... marmint en nem feltetlenul zaynre vagyok kiakadva, hanem azokra akik meg ezek utan se hagyjak ot beken, es ot szidjak, es sotobo... szoval ha nem haragszol, azokhoz a reszekhez, amiben akar csak megelmitik zaynt, nem valoszinu hogy kommentelni fogok, mert csak felcseszi az agyam, gyuloltem azt az idot mikor nem tudtam.felmenni fbee vagy twitterre mert minden rola szolt.... de akkor lassan elounor szakitas is lesz, nem?*--* meleanor*-* leszallok, ugyhogy most csak ennyit tudok irni, de ettol fuggetlenul kepzeld ide majd mindig a dicsero szavaim, es a haborgasom a tema miatt:D <3
    xxHori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Hörim!

      Igen, és ezzel nem csak te vagy így, de mégis mit tegyek? Ez egy olyan fontos, meghatározó része a fiúk életének, amit nem ugorhatok át... Igen, az lesz a legjobb, ha Larryre koncentrál, aki nem bírja a Zaynes részeket.

      Most eszembe is jutott valami, beleolvasok a folytatásba, hogy az úgy működőképes lenne-e... remélem, igen;)

      Imádlak, rendben, megjegyeztem, amit mondtál, és nem foglak keresni, csak tudjam, hogy nem szálltál ki a csónakból, plíííz <3

      Törlés
  10. Drága Becca!
    Ha kritikára vágysz;tessék:túl tökéletesen írod meg a történetet:) Egyébként én komolyan nem tudom,ki kritizál,de két lehetőséget tudok elképzelni:vagy félrenyomta,vagy pedig féltékeny.
    Ez a rész pedig...nem,most nagyon nem csípem Zayn-t.És nagyon nincs igaza.Azon meg különösen kiakadtam,amikor a kapcsolatukat kritizálta.Viszont ez a rész:
    "– Akkor elég nagy szarban vannak, mert a világ legjobb génállománya jelen pillanatban az én vőlegényemé. – Louis rám pillantott, aztán szélesen elvigyorodott, és annyira cukin csücsörített, hogy majd’ megzabáltam."-istenem,totálisan egyetértek Louis-val.És őszintén,irigykedek is némileg ::)
    És.Most kérdezek egy költőit:muszáj volt itt abbahagyni??Jó,tudom,hogy igen,de akkor is :D Most kérdezek mégegyet,de ez koránsem költői:hol van Loius????Ugye nem történt vele semmi rossz?Ne már,én ezt nem bírom.Rosszat sejtek és aggódok.Kérlek,legalább a kapcsolatuk rendben legyen,ha már úgyis itt van Zayn ügye...
    Neked is jó hosszú hétvégét! :)
    Emse

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja és az duplán kikészített,hogy a Stockholm-szindrómában is Lou-t rabolták el,itt meg eltűnt és a következő részig nem is fogom megtudni,hogy hol van!!!Pedig most szeretném tudni aaahjjjjj,nem igaz,nem bírok várni!!:O :)

      Törlés
    2. Hozom a köviket, szépen sorban, mint mindig.
      nagyon szerettem ezt a kommentet...néha van, hogy nem tudom megmagyarázni, de egy-egy mondattal teljesen levesztek a lábamról. Igen, bár véletlen egybeesés, hogy a két sztoriban egyszerre tűnt el Lou... és nem is ugyanabból az okból...

      Zayn ügye...hmmm....ennyit nem görcsöltem még semmin, esküszöm :((

      puszillak, és köszönöm <3

      Törlés
  11. Becca!

    Szerettem a részt.
    Tényleg.
    Nagyon.
    Zayn, meg minden veszekedés ellenére is.
    Nem is a tartalma miatt igazán-érthető okokból kifolyólag- hanem azért, ahogyan megírod.
    A szókincs, a fantázia, az írásmód.. magával ragadó.
    Mondtam már? Attól tartok még nem, és ez így nincsen jól.

    Lou... mi lett Louval?????? Hmmm???? És miért kellet még ez is? Szegény Hazzt aznap már annyi negatív dolog érte (Zayn beszólásaival az élen) hogy ez nagyon nem hiányzott neki.

    Mindenesetre remélem hogy csak valami félreértés, és csak valami könyvtárba ment ahol nincs térerő vagy ilyesmi. Még akkor is ha ennek az esélye a nullával egyenlő.
    De a remény hal meg utoljára nem?

    Puszillak <3 :D

    Ui: Ez valami általános pesszimizmus, hogy a legtöbben valami rosszra gondolnak ha nem érik el azt a személyt telefonon, vagy ez csak nálam ilyen? Csak mert meglehetősen ijesztő.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ember a félelmei hálójában éli az életét. Olvastam valahol, hogy naponta 300-400 félelemmel nyúzzunk magunkat, bár az összes baromságunknak csak az egy (!!!) százaléka válik valóra, tehát 99 tök felesleges aggodalom. De ilyen az ember. Ezt lehet amúgy fejleszteni, hogy ne rettegjünk minden apró hülyeségtől, és akkor sokkal kiegyensúlyozottabbak leszünk...én még nagyon kezdő vagyok, és állandóan eszem magam valamin, de a remény hal meg utoljára,,,valóban ;)

      köszönöm a csodás kommentet <3

      Törlés
  12. Heeey: egy kis meglepi!!! :):) ---> http://wonderlandforeveryone1d.blogspot.hu/2015/05/dorothy-blog-award.html xx

    VálaszTörlés
  13. Már megint egy ilyen függővég! Bírtam ezt a részt. De mi lesz Louval ?????? Hulla vagyok komit írni így bocsi de csak ennyit birok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooo!!

      Ezer éve nem láttalak?? Merre jártál??

      Ennyi is elég, én így is örülök, azt hittem, már rég elhagytál!!

      <3<3

      Törlés
  14. Drága írónő!
    Ismét fantasztikus részt tettél elénk, köszönjük!
    Sajnos, jönnek a borús részek... Pedig mennyire imádtam leülni a telefon (most gép, juhiiii) elé és percekig csak szívecske szemekkel falni a sorokat! Larryvel nem hiszem, hogy lesz most bármi baj... De Zayn távozása a való életben is megviselt, szóval már előre gyomorgörcs ha csak olvasom......

    "– Micsoda? Mi az, hogy bepipult? De miért? – kérdeztem Liamet, aki magából kikelve üvöltözött a telefonba.
    – Azt mondta, elege van az egészből, ő nem rabszolgának szerződött, és egyébként is azt csinál, amit akar." Búúúúú! Itt már tudtam, hogy ez bizony nem egy szívecskeszemes rész lesz....Pedig én úgy rákészültem már az olvadásra! Túl szépek voltak az elmúlt részek ahhoz, hogy igazak legyenek. Most itt hagytak a szívecske szemeim! Ez a te hibááád!

    "– De hogy történt az egész?
    – Tegnap este elmentek a haverjaival valami klubba. Beszívtak, szerintem be is vettek valamit, és rájuk ragadt egy csapat gruppie. Valami szőke kiscsaj rámászott Zaynre, az meg eléggé be volt állva ahhoz, hogy ne nagyon ellenkezzen. Nem tudom, pontosan mi történt, csak azt, hogy a másik lány csinált pár képet a telefonjával, ahogy smárolnak.
    – Bassza meg! – Éreztem, hogy a feszültség felkúszik a torkomig. – És?
    – És Zayn most ki van akadva, hogy leszarja az egészet, közben Higgs azzal fenyegeti, hogy kivágja, mint a macskát szarni, mert állandóan baj van vele. Azt is mondta, hogy elég neki a gerlepár, de ti legalább betartjátok a játékszabályokat, egy drogos faszfejjel viszont nem tud mihez kezdeni.
    – Idáig fajult a dolog?
    – Nem voltam ott, ezt is csak Pete mesélte, mert állítólag hallotta az egészet a folyosóról.
    – Oké, Payno, nyugodj meg. Indulunk haza. Délutánra ott vagyunk, és megbeszélünk mindent. Gyertek át, mind a hárman. " Sejtettem, hogy hazamenetel lesz a vége, de akkor iiiiiiiiiiiiiis! Ne máááááár! Én még süttetni akartam a hasam, koktélt szürcsölni és közben nézni a szerelmespárt. Erre jössz te és elrontod a nyaralásom! Szerinted szabad ilyet csinálni???? Búúúúúúúúú. :(

    "Miután letettem a telefont, még vettem pár mély lélegzetet, mielőtt besétáltam a házba, ahol a többiek nevetgélve néztek valami fimet. Louis felpillantott, és azonnal látta az arcomon, hogy valami nem stimmel. Felpattant, és Jeff hosszú lábain átlépve elém sietett.
    – Mi a baj? – kérdezte, és két kézzel nyúlt a derekam után.
    – Zayn… – csak ennyit mondtam, de Lou máris megfeszült, és látszott, hogy ezerrel pörög az agya.
    – Mekkora a cirkusz?
    – Elég nagy… – válaszoltam. – Azt hiszem, haza kellene mennünk!
    Bólintott, és a szobánk felé fordult, további kérdések nélkül. Csalódottan követtem, és pillanatok alatt behánytuk a cuccainkat a bőröndbe, miközben Pete-et hívtam, hogy küldjék értünk a gépet, de azonnal. " Naaaaaaaa. Azért legalább egy napot hagyhattál volna még....Egy jó kis éjszakával....Túl szigorú vagy hozzám!!!!:P

    "– De miért, Zayn? Mire jó ez? Muszáj állandóan a bajt keresned? – kérdezte Louis, kissé emelt hangon.
    – Te nem tehetsz nekem szemrehányást, Tomlinson! – vágott vissza a kissé zilált kinézetű szépfiú. A haja már a szemébe lóg, de most egy hajráffal fogta fel, az arcát sötét borosta fedte, de a szemei körül olyan karikák voltak, hogy egész ijesztően festett.
    Louis megfeszült, mert csak akkor hívjuk egymást a vezetéknevén, ha elmérgesednek a vitáink. Odaléptem, és megfogtam a csukóját, mire egy nagy sóhajjal nekem dőlt, és nyugodtabb hangon folytatta: – Nem szemrehányást teszek. Megértem, hogy mi a bajod… csak azt akartam mondani, hogy kicsit sok mostanában a pia, meg a fű. Nem kellene minden héten összeakaszkodnod a seggfejekkel. " Zouis <3 Nem teheted ezt velem Becca!!! Nincs jogod! Imádom Zouist... Zayn baszd meg, ne legyél már seggfej!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Késő este értünk a hetek óta üresen álló lakásba, és a hosszú repüléstől fáradtan, a feszültségtől elcsendesedve léptünk be az ajtón. Alfons rohant elénk, és olyan veszett nyávogással fogadott, mintha gyorsan akarná elmesélni az elmúlt időszak eseményeit.
      Mrs. Codrick már kora este írt egy üzenetet, hogy hazahozta a macskát, de teljesen elfeledkeztem róla. Úgy megörültem a szőrös rosszcsontnak, hogy azonnal felkaptam, és magam is meglepődtem, milyen dundi lett.
      – A hasára vigyázz! – figyelmeztetett Louis, én pedig azonnal változtattam a fogáson, és gyorsan a kanapéhoz siettem, hogy kényelmesen elhelyezkedhessünk." Ijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj! Na ezt még nem hiszem, hogy tudod rólam de én kurvára macska mániás vagyok!!!! Jaaaaaj megakarom simizni a kis pocakját! Látom magam előtt ahogy heverészik és domborodik neki... AKAROM AZ EGYIK PICI CICÁT!!!!
      "– Tyűha, Alfi, ez igen. Hallottam már, hogy a terhesek kettő helyett esznek, de úgy látom, te úgy döntöttél, hogy hat helyett eszel. – Finoman simogattam a puha bundát, de Alfons, tőle szokatlan módon az oldalára feküdt, és elém tárta fehér pocakját. – Jesszus! Ilyesztően néz ki! – panaszkodtam, mire Louis feje jelent meg mellettem, aki a konyhából sietett be, hogy megnézze az ijedtség forrását.
      – Jajj, Hazz! – puszilt bele a nyakamba." -Ééééés a világ legédesebb párja cím győztese *dobpergés*:- Louis Tomlinson és Harry Styles alias Larry Stylinson!

      Törlés
    2. " – Bármelyik percben megszülhet, és egy rakat kiscica van a hasában. Nem néz ki ijesztően, és nem is dagadt! Igaz, szépségem? – hajolt le a macskához, aki azonnal felemelte a fejét, és az arcához dörgölőzött. – Ugyanolyan karcsú, és csinos leszel, mint előtte! – ígérte neki a világ leghelyesebb pasija, én pedig elvigyorodtam. " Nekem miért nem ígér ilyeneket?? Jó én nem vagyok terhes, de a hasam legalább akkora mintha az lennék... Ez nem éééér! Louis, merre vagy?
      "– Nem hiszem, hogy a sánta, félszemű, büdös kandúr, akibe Alfi szerelmes, annyira válogatós lenne.
      – Tudod, lehet, hogy az ő génállománya a legjobb. Állítólag a nők ez alapján választanak.
      – Akkor elég nagy szarban vannak, mert a világ legjobb génállománya jelen pillanatban az én vőlegényemé. – Louis rám pillantott, aztán szélesen elvigyorodott, és annyira cukin csücsörített, hogy majd’ megzabáltam. Alfons felállt, megpróbált a szokott módon nyújtózkodni, de a hasa lehúzta, úgyhogy majdnem elborult. Egyszerre kaptunk oda Lou-val, nehogy leesen az ölemből. Felváltva simogattuk, és masszíroztuk, őfelsége pedig elégedetten dorombolt, és a combomba mélyesztette a karmait. " Basszus, itt rohannak vissza a kis szívecske szemeim! Jaaaaj de hiányzott már ez. Most olvadok... heart hangulatjel
      " – Ugye tudod, hogy bármi is történik, minket nem választhat szét?!
      – Igen, tudom. Vagyis remélem.
      – Hinned kell benne!
      – Én benned hiszek – válaszoltam, és mikor elmosolyodott, aztán a számra hajolt, úgy éreztem, elégedett a válasszal." Ahhhhhhh. Basszus. Meghaltam. Olyan édesseeek! Ha megenném őket tuti utána szivárványt hánynék...

      Törlés
    3. "Másnap reggel, miután meghozták a rendelt cuccokat a hiperből, Louis azt mondta, átmenne Elhez egy kicsit, ha engem nem zavar. Mondtam, hogy menjen csak nyugodtan, addig főzök valamit." Na itt már nem volt túl jó előérzetem.... És sajnos be is igazolódott... WHY?????
      "A kijelzőn El arca mosolygott, én pedig azt hittem, Louis itthon hagyta a mobilját, azért a másikról hív.
      – Hallo! – szóltam bele szándékosan elmélyített hangon, de Eleanor kedves hangja válaszolt:
      – Szia, Hazz! Bocs a zavarásért, de most hallottam Nialltől, hogy itthon vagytok. Louis-val szeretnék beszélni. – A gyomrom görcsbe ugrott." Az enyém is, de kurvára nem a 4 szelet pizza miatt...... Másodjára olvasom mégis drukkolok hátha most más lesz a vége. Tuti bediliztem. grin hangulatjel
      "– Nem nálad van? – kérdeztem azonnal, és az órámra néztem. Egy órája elment, úgyhogy már gyalog is odaért volna, nemhogy kocsival.
      – Őőő…nem… – habozott Eleanor a válasszal, amitől csak még idegesebb lettem. – És a telefonját sem veszi fel – vallotta be egy nagy sóhajjal. A torkomban dobogott a szívem, a mellkasom majd széthasadt.
      – Egy órája ment el, azzal a felkiáltással, hogy veled tölti a délelőttöt.
      – Nem is beszéltem vele – mondta döbbenten Eleanor, nekem pedig milliónyi gondolat cikázott a fejemben, de egyik sem volt megnyugtató.
      – Próbálom hívni! – mondtam gyorsan, és bontottam a vonalat.
      Öt csengés után bekapcsolt a hangposta, amin hagytam egy hisztérikus üzenetet, hogy azonnal hívjon fel, majd a kulcsomért kaptam, és kirohantam az ajtón, útközben Pete-et tárcsázva. "

      Törlés
    4. BÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! Ne mááár! Ajj. Nem lett más a vége. :( Tegnap óta ezen kattog az agyam, hogy mi a retket csinálhat Louis?! A medencében csókolózós jelenet még nem most jön...Ugye? Fhu. Most nagyon utállak, de közben imádlak, csak most akkor is utállak. Remélem érted, mert én nem. Na most jöjjön egy kis nosztalgia annak örömére, hogy laptoprol írok életembe először. :D
      Amikor rád találtam valamiért a blog kinézte nagyon nem fogott meg és egyszerűen nem volt kedvem elolvasni.... Aztán amikor már egy csomó másikat olvastam akkor belevágtam és valahol a negyedik rész után emlékszem pontosan ezt mondtam a nővéremnek: "Hallod baszki, találtam egy blogot ami totál olyan mint egy könyv...Ezt az isten küldte nekem." És milyen igazam volt... :D Akkor már rengeteg botrányosan szar (első olvasásnak még jónak tűnő) blogon túl voltam és állandóan nyafogtam, hogy nincs mit olvasnom és megöl hétköznaponként délelőtt az unalom, amikor mindenki más suliban ül. De ezzel megmentettél (szerintem kicsit a totál befordulástól is) mivel úgy éreztem elviszel magaddal egy csomó helyre és nem a szobámba ülök egész nap. Köszönöm, nagyon.. Nekem ez tényleg nem csak egy blog. Az életem egy nagyon nehéz szakaszán segítettél/segítesz át.mNa elég az érzelgősségből, csak gondoltam ezt megosztom veled... Köszönök még egyszer mindent! Csodás vagy.
      <3

      Törlés
    5. Ez a komment lenyűgöző... mindig elalélok attól, hogy ennyi időt, és energiát öltök abba, hogy elemezzetek. Én erre képtelen lennék. KÖSZÖNÖM!! <3<3

      Remélem, nem gondoljátok komolyan, hogy louis lelép a Londoni lakásból, és átugrik Afrikába csókolózni egyet egy nővel:))

      A kommented utolsó bekezdéséről muszáj beszélnünk!!!!!!!!!!! :O:O:O

      Letaglózott, és nem is tudok semmiről. De amúgy nagyon édes, ahogy leírod a sztorival való ismerkedéseteket. Igen, nem pont úgy néz ki, mint az átlag Larry blog, és ma már másképp csinálnám, de én olyan típus vagyok, aki nehezen változtat (csak a lakást szeretem átrendezni:P)

      Imádlak, és nagyon, nagyon, NAGYON köszönök mindent... ugye tudod??? <3

      Törlés
  15. alohaa<33
    hahahaaa tiszta időben vagyok*-* kész csoda mostanában
    szóvaal rendezem a légzést kifújom az orrom és kezdem is:
    énis ezt kérdezem?? miazisten történt basszameg..még mindig nemértem..pedig lassan két hónap is eltelt..
    szépkis haverok mondhatom..most mindenkire mérges vagyok...
    HAD VERJEM SZÉT ANNAK A SZŐKE RIBANCNAK A FEJÉT
    igeen énis érzem ahogy a feszültség a tetőfokára hág...de mivel már olvastam tudom, EZ ROHADTUL CSAK A KEZDET...tetőfok a francokat
    tudod Becca én nagyon szeretem amikor Zaynn ez a leszaroma világot karakter de nem éppen erre a fajtájára gondoltam:(( eznemjóó..nemtetszik
    ne szidja Zaynt:(( nemjó látniii..fááj..
    istenem egy pillantásból levágják hogy baj van..atyavilág ez kezd egyre durvább lenni..itt a nagy depi közepette ezazért baromi cuki volt:$
    Lou:((( istenem annyira megszakad érte a szívem..
    utáloom amikor veszekednek..alapból utálom a veszekedéseket kiabálásokat családi okokból szóval ezígy most neeee.....Louis basszameg nem akarom..annyira tudtam h szenvedni fogok nagyoon az elkövetkezendő részk során..de! nem panaszkodok...volt itt rózsaszín felhő és vattacukor hányás egy szavam nem lehet...a legesleglényeg /újszóó!!/ hogy Larry okés legyen..ha ők rendbe vannak könnybben elviselem ezt az egészet...bár ígyse könnyű basszaki...
    utáloom hogy Zayn ilyen...és utálom hogy nemértem mi történt..azt teljesen megtudom érteni hogy elege lett, hogy agyonhajszolták őket megminden csak fáj még...akármennyire is ezt vallom h az a lényeg hogy Zayn boldog legyen..és nagyon remélem hogy mostmár az..mert akkor egy szinten azt mondom megérte..csak Naughty faszom vadbarom takarodna el mostmár...
    ajjajj Lou mérges..Lou nagyon mérges és kezdi elveszteni a türelmét:(
    ZAYN VEGYÉL VISSZA BAZDMEG MERT MOSTMÁR ENGEMIS KIHOZOL A SODROMBÓL ÉS ÉN FOGOK LEKEVERNI EGY ISTENESET...
    tenekemneeeee...Larryt neeee....
    nem egyszeren nembíírom..gyűlölöm ilyennek látni /olvasni-de ez mellékes/ mindjárt sírva fakadok megint..a gyomrom már gombostűfejnyire szűkült...
    aha persze biztos megérti majd hogy a vőlegénye kétnaponta /nemtudom pontosan nem ez a lényeg/ bebasz és idegen nőkkel tölti a drágalátos szabadidejét...mert egy nő ilyen, tényleg... nem szeretem Perriet az elmúlt pár hónap eseményeinek fényében de akkoris basszameg.. ha nem jelentenének semmit és szeretnéd nem csinálnád ezt te idióta..../szeretem imádom de maost nagyon felhúzott/
    BAZDMEG ZAYN HAGYD BÉKÉN NIALLT MERT TÉNYLEG NEKED MEGYEK..akármennyire is szeretlek...kurvára felbasz hogy azokat bántja és sértegeti akik 4 évig mellette álltak és úgytesz mintha ők tehetnének mindenről...hátbasszameg Zayn gondolkozz már...
    ,,És ez volt a végszó, ahol mindannyian éreztük, hogy innen nincs tovább. Nem tudsz hatni valakire, aki fejben már eldöntötte, hogy mit akar… és főleg, hogy mit nem. "--annyira imádom amúgy az ilyen kis bölcsességeidet<3 de itt rötr el a mécses:((
    najóó happy rész nemsírunk hanem szivárványozunk /nekérdezd ez mit jelent nemtudom/ mert Larry happy (Zayntől eltekintve) és ezért miis happyk vagyunk...
    annyira édesek azzal a macskával basszakii<33 ALFI AKAROK LENNI!!..mondjuk én nagyon sok minden akarok lenni...szobalány, műsorvezetőnő, kanapé, mikrofon, mikrofonállvány, coca colás üveg mostmár macska:DDD
    ,,– Tudod, lehet, hogy az ő génállománya a legjobb. Állítólag a nők ez alapján választanak.
    – Akkor elég nagy szarban vannak, mert a világ legjobb génállománya jelen pillanatban az én vőlegényemé. – Louis rám pillantott, aztán szélesen elvigyorodott, és annyira cukin csücsörített, hogy majd’ megzabáltam."---VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megdöglök..sokadjára kérdezem már de hogy lehetnek ennyire édesek és szerelmesek?? háténis megzabálom őket<333
    cicaaa*-* majdnem leborult..de édees:))
    NEKEMIIS TETSZIK EZ A TERV<3333
    ,,Végül a szemembe fúrta a pillantását. – Ugye tudod, hogy bármi is történik, minket nem választhat szét?!
    – Igen, tudom. Vagyis remélem.
    – Hinned kell benne!
    – Én benned hiszek – válaszoltam, és mikor elmosolyodott, aztán a számra hajolt, úgy éreztem, elégedett a válasszal. "

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ÉDESEIM*-*<333 erről beszéltem*-* feltöltenek energiával és összeragasztják a pár perccel ezelőtt összetört szívemet<33 HINNETEK KELL EGYMÁSBAN!! és abban hogy ezek után bármit átvészeltek!!
      ez ismét cuki édes jelenet meg minden de!!
      LOU MIAZISTENBARMOT CSINÁLSZ??? NNEEEEEEEEEE te ne kezdd elég egy idióta egyszerre...
      istenem kikészültem...nemmegy...egyszerűen annyira hihetetlenül írtad meg...amit elmondtam tegnap..mindent éreztem..első olvasásra sírtam meg ideges voltam és szomorú a Zaynnes résznél, mostmár mérgesis vagyok...ezt teszed velem te láány<33
      imádtam ezt a részt is /kikéne találni valami új kifjezést mert ezmár kezd sablonos lenni/ annyira nagyon nagyon<333 köszönöm hogy mindezek után is csinálod és majdlátjuk mit hoz a jövő:))) kitartás és nem teljesen elkeseredni ám<33
      millió ölelés és puszii: Dóri :*

      Törlés
    2. Dórim <3

      Hát mindig lenyűgöz amit művelsz (hát-tal nem kezdünk mondatot, szól Kunics tanárnő a fejemben... mondjuk az érettségi után leköptem, úgyhogy nem érdekes)

      nekem jó az imádom kifejezés, ne görcsölj, hogy másikat keress ;)

      A kis bölcsességeim ... mindig attól rettegek, hogy pont ez megy az agyatokra, de nem tudom őket visszatartani... aztán valaki észreveszi, kiemeli, és azt írja, ez őt szíven ütötte, megjegyezte, tanult belőle...és olyankor ugrálni szeretnék, annyira boldog vagyok.

      A zaynes rész.... még rágódom rajta erősen, de nem ússzuk meg, annyi szent:((

      imádlak (én is ismételni tudom csak) <3<3

      Törlés
  16. Neharagudj h eddig nem irtam :( ;hete nem tudok kommentelni egy bloghoz sem mert kidob :/ nagyon jo resz lett de itt abbahagyni asgyvsb :0 remelem hamar jon a kovi xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyugodtan kommentelj névtelenül, és írj a végére egy szignót...nekem az is teljesen megfelel. És az sem baj, ha nem tudsz mindig, csak néha írj, hogy tudjam, még itt vagy velem <3<3

      Törlés
  17. VÁÁÁÁ izgalom QAQ vegyes érzelmeim voltak most ennél a fejezetnél...mármint az elején Zayn miatt kicsit szomorkás, Harryéken amikor hazaértek jön egy kis lazítás, pici boldogság mert olyan édesek h jaj >3< <3 és utána sokk...LULU HOL A FRANCBA VAGY? DDD: Tetszik h ilyenre írtad a végét, mert még jobban várom a folytatást ><
    és bocsánat, h nem írtam még kommentet az előzőhöz, csak nem jutott még rá időm (vagy elfelejtettem), de pótolni fogom mert az aaaarrrrgghhh nagyon izgis és szexi volt *-*
    Puszi: Dia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dia!

      Azért nem kell ám minden fejezethez kötelezően kommentelni... nyugodtan lazíthattok néha... nem akarom, hogy ez afféle rossz kötelességgé váljon...

      Louis előkerül, relax... Larry most nincs veszélyben;)

      Remélem jól vagy, vigyázz magadra! <3

      Törlés
  18. Oh my goodness! Végre tudok írni pedig mikor végig olvastam még nem voltak komik lehettem volna az első...:D
    Na szóval a Zaynes hát huh szegény én nagyon sajnálom mert csak élni akar, mondjuk beszólt Larrynek meg a többieknek szóval...nem NEM haragszom rá....de ez csak a történetbeli.....NEM akkor sem haragszom rá.....de én tudom h igen....Nem akkor sem....hazudsz,valld be!....jó talán...NEM!....öhm nem vagyok skizofrén áááá nem, semmi ilyenről nincs szó!
    OKÉ sztem lépjünk...Louis....most vagy izé hazudott (NEM!) vagy történt vele valami(NEM!) vagy Eleanor hazudott(WTF?ez h jött nekem?) vagy Harry hazudott(biztosan...) vagy nemtom de JÖJJÖN MÁR A KÖVI!
    Bocsi kicsit furán írtam és érhetetlenül de most kicsit kiakadtam de amúgy röhögök(nemtommiért) kínomban, fura vagyok, majd rájössz, akik ismernek tudják:D x
    (inkább nem olvasom vissza ezt a komit, szóval nemtom mi áll benne csak ami kijött xd)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az önmarcangolásod Zaynnel kapcsolatban az enyém tükörképe... Én is ezt csinálom, csak hetek óta, mióta meg kellene írnom ezeket a részeket... De nyújtom, mint a rétestésztát, és igyekszem a legfájdalommentesebben csinálni, de amputálni nem lehet szenvedés nélkül...

      Nekem nagyon tetszett ez a komment, és jót mosolyogtam a második felén!! Ne olvass vissza máskor se, mert nekem nagyon bejön a cucc!!! <3

      Törlés
  19. Sziiiiaaa Becca!!! ♥
    Higgset meg agyonvágom bassza meg!!! Fhúu ne idegesítsen "mint a macskát szarni" jó ezen azért nagyon nevettem :D Annak a másik csajnak meg minek a lószarnak kellett képet csinálnia Fhuu azt is megverem csak találjam meg megfojtom

    "Azt is mondta, hogy elég neki a gerlepár, de ti legalább betartjátok a játékszabályokat, egy drogos faszfejjel viszont nem tud mihez kezdeni."Három olyan embert szid egyszerre,akikért tépek NE NE NE!!! DUGJA FEL a játékszabályait, felbassza az agyam
    Szegény Liam :( fel sem tudom fogni nekik milyen lehettt mikor ezt ők átélték és Liam Úristen Zayn és közte elég szoros barátság volt,igen mindegyik sráccal, de Liammel szegényeim
    És ezt Harry és Lou a nyaraláson tudták meg Édeseim :( ♥
    "– Mekkora a cirkusz?
    – Elég nagy… – válaszoltam. – Azt hiszem, haza kellene mennünk!"-És tudja TUDJA MI VAN nem kellett neki semmit mondani tudja belehalok a szivem...Hazamennek ...
    "– De miért, Zayn? Mire jó ez? Muszáj állandóan a bajt keresned? – kérdezte Louis, kissé emelt hangon.
    "– Te nem tehetsz nekem szemrehányást, Tomlinson!"-ZAYN TE CSAK NE NE NE!!! Fhúuu az a baj bármennyire pr´´oblom nem szeretni nem megy!!! Bármit is tett,bármi is van
    – Zayn! – próbált becsatlakozni Liam.
    – Apuci?! – fordult felé bicskanyitogató megnyilvánulással a megszólított.
    – Mi csak segíteni akarunk – tette szét a kezeit Payno.
    – Mindenki csak segíteni akar! – utánozta Zayn, és teljesen kikelt magából. – Miért nem hagytok már békén? Felnőtt ember vagyok, és el tudom dönteni, hogy mit akarok. Louis és Harry mellett mindig kiálltatok. Mellettem miért nem?
    – De hisz melletted is kiállunk, bazmeg! – kapta fel a vizet ismét Louis, és éreztem, most már hiába próbálnám csitítani. – Szerinted miért jöttünk haza? Szerinted miért vagyunk most itt? "-KURVÁRA megértem Zaynt , én már régen feladtam volna...nem könnyű az, hogyha megmondják azt is,hogy hova szarj, ki nem teheted a lánad az utcára mert azonnal lefotóznak!!!! Kibaszottul megértem, ki van most akadva mindenkire vagyis volt ... AHJ...MINDIG IS ő VOLT A MYSTERY /SMG/ a többieknek is nehéz, Louisnak meg Harrynek még 100x nehezebb.....MELLETTED IS KIÁLLNAK és KIÁLLTAK BAZDMEG MINDIG!! AHJ
    Az a gond,hogy ez annyira előttem van ez az egész ez a beszélgetés elszorul a szivem a gondolatra,hogy ez volt vagy legalább is hasonló nem nem akarom....Niall mondjuk igaza van, de van olyan szint,amikor ez már nem számít nem számít a pénz, van amikor gyávának neveznek, de nem bírod tovább és fáj még mindig fáj és nem tudom elfogadni......Megpofoznám legszívesebben és megráznám,hogy gondolkozzon mielőtt cselekszik, mert addig oké míg van pia,drog de annak a hatása is elmúlik, de a barátaid ott voltak melletted jóban rosszban----neharagudj, de ez most kijött :(

    "– Oké, cimbi. Azt teszel, amit akarsz, csak próbáld mindezt diszkréten.
    – Próbálom. Nem tehetek róla, hogy a ribancok mind közhírré akarják tenni, ha sikerül becserkészniük. "-megakarok verni sok embert a kiscsajok elmehetnek a búsba,mit fotózgatnak basszák meg!!! Fhúu
    Perrie Jaj ő is ott van vagy mi az Isten van már
    " – Ez az én életem. Próbálom úgy csinálni a dolgokat, hogy ne legyen belőle botrány, de tudnotok kell, hogy szarok az egészre.
    És ez volt a végszó, ahol mindannyian éreztük, hogy innen nincs tovább. Nem tudsz hatni valakire, aki fejben már eldöntötte, hogy mit akar… és főleg, hogy mit nem."-a csúnya és kegyetlen igazság nm lehet egy olyan emberre hatni,aki már döntött egész addig,amíg ő be nem látja kibaszott nagyot hibázott
    az ember tanul a hibáiból, csak a kérdés mikor és hogyan, milyen módon

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj Alfons mindig jön és felvidít ♥ kis drága ♥
      "– A hasára vigyázz! – figyelmeztetett Louis, én pedig azonnal változtattam a fogáson, és gyorsan a kanapéhoz siettem, hogy kényelmesen elhelyezkedhessünk."-awh kici cicák :") ♥ Lou meg milyen édes már megeszem ♥
      "Hallottam már, hogy a terhesek kettő helyett esznek, de úgy látom, te úgy döntöttél, hogy hat helyett eszel."-hahah az enyém akkor is 10 helyett eszik,ha nem terhes :D
      "– Jesszus! Ilyesztően néz ki! – panaszkodtam, mire Louis feje jelent meg mellettem, aki a konyhából sietett be, hogy megnézze az ijedtség forrását. "-Ezt fel kell írnom valahová Harry Styles száját egy ilyen mondat hagyta el, hogy ilyesztő
      "– Jajj, Hazz! – puszilt bele a nyakamba. – Bármelyik percben megszülhet, és egy rakat kiscica van a hasában. Nem néz ki ijesztően, és nem is dagadt! Igaz, szépségem? – hajolt le a macskához, aki azonnal felemelte a fejét, és az arcához dörgölőzött."-awh awh awh ez mennyire nagyon nagyon irtó cukiii ♥ Szépségem awwh cicus Alfiii awh ♥
      "– Ugyanolyan karcsú, és csinos leszel, mint előtte! – ígérte neki a világ leghelyesebb pasija, én pedig elvigyorodtam. "-Világ leghelyesebb pasija BELEHALOOOK♥ ♥ :") még szebb és karcsúbb lesz előtte és sokkal többet fog enni (gyakorlott kiscica világrahozó ember vagyok)
      "– Akkor elég nagy szarban vannak, mert a világ legjobb génállománya jelen pillanatban az én vőlegényemé."-Harry kérlek nee awh awh ♥ Ez annyira dfsjdfhjkdgjg,gfgfhfjf végem KO kifeküdtem, a "vőlegényemé"-NEM Még mindig nem léptem túl rajta és elkezdtem vergődni..."legjobb génállomány" Édes istenem megzabálom őket
      Louis csücsörít, csücsörít, awh awh jaaaj jaaaj meghalok annyira látom magam előtt
      Alfiii *_* Olyan kibaszott jó dolga van és MEGÖL ez a kettő, hogy mr most úgy viselkednek,mint a házasok egyszerre kaptak utána,nehogy leessen az öléből AWH *___* KIVAGYOK
      "– Csak filmezzünk, főzzünk, és szeretkezzünk… – sorolta, én pedig tökéletesen elégedett voltam a terveivel."-jó TERVNEK HANGZIK!!! ♥ igazán jónak
      "– Ugye tudod, hogy bármi is történik, minket nem választhat szét?!
      – Igen, tudom. Vagyis remélem.
      – Hinned kell benne!
      – Én benned hiszek"-koporsót most!!! SOHA SEMMI NEM VÁLASZTHAT SZÉT TITEKET SEMMI!!!! "-Én benned hiszek"-ENNYI NEM BIROM SíROK NAGYON SíROK NEM LáTOK
      Szeretem Elt (Úristen ezt én írtam le) Na jó tényleg mióta "szakítottak" nagyon megkedveltem Harry addig főz awh awh ♥ :")
      "– Most be fogsz szólni, hogy kevesebb sót tegyek a levesbe? – kérdeztem tőle, aztán odahajoltam, hogy a mancsával lekeverhessen egy fülest, ahogy szokott. Isteni szerencse, hogy ilyenkor nem engedi ki a karmait"-hahaaa Alfiii beszól, mert elsózod a levest, mert szerelmes vagy!!! Alfii MEGBOLODNULOK AZéRT A MACSKAéRT, BELESZERETTEM!!! ♥

      Mi mi mi a jó ég van Eleanor hívja minek? Hol van Louis Úristen hová ment mit akar? Hogy mi neee ne neee miért hogy hagyhatod itt abba beledöglök MI EZ? hOGY MIKOR MIéRT? hOVá MENT AHHH és miért mondta azt,hogy Eleanorhoz? Ugye nincs baja zokogok...LOu hol vagy mi hol van ahhh
      Nem birom!! Ez nem fair még egy kicsit nem lehetett volna folytatni,hogy tudjam hol van Lou hogy aludjak így ezek után?? 4 órát aludtam és most most ezek után mi lesz velem Kedves Drága Becca! Hát kikészíted az embert nagyon kikészíted hát hova a francba ment LOU???
      Harry találd meg vagy valami hát Úristen

      Törlés

    2. Jaj Imádlak♥♥♥ Nagyon imádlak belealtam arészbe és most meg gyomorgörcsöm van és izgulok nagyon....kikészítesz! Sírok..ez arész egy érzelmi hullámvasút és én imádom, bár fáj de imádom furcsa érzés ♥
      Ahhh nagyon várom a kövit *-* ♥
      Köszönöm, hogy újabb élménnyel gazdagodhattam és szétizgulom magam hát mi történik itt!!! kell nyugtató
      Imádlak♥♥♥ és köszönök Mindent
      "Knock Knock"-és akkor most megtalálja Louist vagy előjön..Miért várok arra,hogy megjelenjen még ott a folytatás frissítem és nem megy ahj ahjj ♥
      btw: kedves drága lapozzunknak üzenném nem szeretnének találkozni velem tudok én durva is lenni NEM KICSIT!!! Szóval megértésüket köszönöm....jah és ha nem bírják az annyira magával ragadó, megrengető érzelmekkel és vágyakkal, pillanatokkal,emlékekkel teli DURVA és kibaszottul vergődök most is ha beugrik az,hogy "Volt egy gyönyörű rajz…Ahhh…Húzz már fel egy gumit, az istenért!"
      "Így? … Így akarod? … Ez elég durva?"-Nos igen ha ez valakinek nem tetszik,akkor azt nem értem,hogy honnan jött? Én addig újra elmegyek vergődni, mert ismételten mennek a képek a fejemben óh atyám....

      NAGYON IMÁDLAK!! ♥

      Törlés
    3. Édesem<3

      A konoc, Knock-ról nem az jut eszembe, hogy Lou hazajön, hanem a kis ökörségek, amiket a csopiban olvastunk mostanában :DD Harry viccei, istenem :DDDD Én imádom... ha nekem azt mondnaá: KOnock, knock...én már fetrengenék!!

      és ez az a rész, amitől végérvényesen megfeküdtem:
      "btw: kedves drága lapozzunknak üzenném nem szeretnének találkozni velem tudok én durva is lenni NEM KICSIT!!! Szóval megértésüket köszönöm....jah és ha nem bírják az annyira magával ragadó, megrengető érzelmekkel és vágyakkal, pillanatokkal,emlékekkel teli DURVA és kibaszottul vergődök most is ha beugrik az,hogy "Volt egy gyönyörű rajz…Ahhh…Húzz már fel egy gumit, az istenért!"
      "Így? … Így akarod? … Ez elég durva?"-Nos igen ha ez valakinek nem tetszik,akkor azt nem értem,hogy honnan jött? Én addig újra elmegyek vergődni, mert ismételten mennek a képek a fejemben óh atyám...."

      mondd, hog jutnak ilyenek az eszedbe..?? Néha Silverrel csak erről beszélgetünk, hogy mit művelsz egy kommentben, és egymásnak másolgatjuk... úgyhogy már téged is idézgetnek drágám,,, ez a siker előszobája :P:P

      imádlak...várom a nyarat!!! de nagyon. <3

      Törlés
  20. Szögezzük le hogy imádom mindengyik írásod csak sajnos nem mindig tudok kommentelni :( rátérve a lényegre Zayn kilépését átélni megint aaaaaaaaa :( fájdalmas :'( és hol van Louis??? Ugye jól van?? Nem csinál semmi őrültséget??
    Naaagy ölelés ^^ Rebi <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)

      Semmi baj, nekem a néha is elég, ha kommentekről van szó:)

      Ami ránk vár, az tényleg szörnyű, de sajnos elkerülhetetlen.. :((
      Louis most nem őrült szerintem, de mindjárt kiderül ;)

      Puszillak

      Törlés
  21. Awww, Zaynieee, nee :(((
    Nem tudom mit mondjak, csak jelzem, hogy hipper-szupper vagyol és nagyon melegen ajánlom, hogy Loueh csak Zayniee-nél legyen ;)
    A.B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért hiszi mindenki, hogy Lou Zaynnel van??:O:O
      Hozom a kövit, és máris kiderül minden.
      <3<3

      Törlés
  22. Drága Becca!
    Megérkeztem én is, remélem nem késtem sokat, pedig kb már 3 napja írni akarok neked de mindig csinálni kell valamit. ráadásul bocsánat hogy most se leszek hosszú, de nálam "aludt" barátnőm, úgyhogy lesz mit kipihennem.:))
    Szóval...
    Nemár, hogy itt is szegény Louis..:( Mostmár összekötözöm őket Harryvel hogy ne tudjunk nekem is elszökdösni.:) de komolyra fordítva a szót.. Hol van Louis?? Ugye minden rendben van vele? Ugye Zaynnél van??
    Éshát Zayn.. tudtam , hogy nehéz részek lesznek ezek, dehát ezen is túl kell lenni..:( viszont ha cserébe minden rendben lesz a mi kis szerelmeseinkkel akkor túlélem.:)))
    Csodálatos vagy, TÖKÉLETES rész (pont mint az előző.. nem is értem mi nem tetszhet valakinek az ilyen gyönyörűen, tökéletesen megírt részben)
    Nagyon várom a köviiit
    xoxo, Szofi<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem maradtál le semmiről... Az összekötözöm Harryvel, az annyira aranyos volt, hogy két percig vigyorogtam rajta:))

      A zaynes részeken még agyalok nagyon,,,de igen, túl kell rajta esni, nincs más választásunk. :((

      A szexjelenetek mindig sarkosak,,,vagy nagyon tetszik, vagy hánysz tőle... köztes út nincs. De nem baj, amíg ennyien olvassátok, és szeretitek, egy-két lapozzunk belefér ;)

      Ölellek <3

      Törlés
  23. Dragam <3
    NEM FOGOK KIAKADNI
    MEGIGERTEM MAGAMNAK
    DE MOST NAGYON PIPA VAGYOK.
    HOL VAN LOUIS ??????????????????????????
    MOST KOMOLYAN ÍGY ABBAHAGYNI HAT BESZAROK.
    NEM GONDOLTAD EZT VÉGIG.
    ÍRJ.
    ÍRJ MÁR.
    KÖVIT AKAROK MOST. NAGYON. NAGYON NAGYON.
    AJIGXFKLVDS
    IMÁDTAM. AZ ÖSSZES SORÁT.
    DE H O L A K Ö V I ???????
    szeretlek. még ilyen fájdalmas állapotba is.
    de nem kapsz vacsit, amíg elő nem keríted Lout. Mit ártott neked hogy ennyire el akarod dugni a SS-be meg itt is?:DDDDD
    csókollak Bxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. apropó. melyik ribanc volt, aki véletlenül a lapozzunk gombra kattintott? véletlenül megkövezem. Hulk segítségével. Gránáttal.

      Törlés
    2. Mindig.... MINDIG besírok a kommentjeiden... amúgy hol a retekbe van a Taken folytatásom, amit hetekkel ezelőtt ígértél????
      Azóta a második FS is kint van, és még nincs Taken... megöllek.
      % napja nem adtál enni, és bár rám fér egy kis koplalás, de inkább hozom a kövit, holnap úgyis hétfő helyetti kedd, és nyaggatni fogsz.
      Imádlak...

      Törlés