2015. augusztus 6., csütörtök

CXIX. Fejezet

Sziasztok!

Tudom, válságos időket élünk, de azért remélem, még itt vagytok, és maradtok is egy darabig.Mindenkinek, akit mélyen érint a babygate, kitartást és erőt kívánok.
Remélem hamarosan túl leszünk rajta.... valahogy :/
Hoztam egy új részt, bár én is eléggé zavarodott vagyok... Gondoltam, hátha ez kicsit kizökkent benneteket.Elég hosszú lett, bocsánat, de nem tudtam elvágni.
Sok-sok szeretettel gondolok rátok minden nap.
Akinek szüksége van egy kis beszélgetésre, vagy akármire, a facebookon megtalál <3

Becca



Azért estére lehűlt a levegő, úgyhogy a következő helyszínen már fel kellett vennem egy tréningfelsőt, és egy sapkát húztam a fejemre, mert a hajam totál lelapult napközben. Nagyon hosszú, és iszonyú macera minden nap belőni, de Harry ragaszkodik hozzá, úgyhogy nem vágatom le. Néha kurvára felbosszant, mikor reggelre fecskefészket alszom a fejemre, vagy elől úgy eláll, hogy hajat kell mosnom, mert képtelen vagyok valami formába fésülni, de ha Harry hallja, hogy zsörtölődöm, rögtön odajön, tíz ujjal túr bele, amitől azonnal libabőr tokától-bokáig, aztán már jönnek is az apró csókok a nyakamra, és közben elsuttogja, hogy mennyire szereti, a hosszú hajam. És általában itt vége is a hisztinek, mert ha valaki le akarná vágni, az életével fizetne, az tuti.
Alig vártam, hogy vége legyen a napnak. Hullafáradtnak éreztem magam, éhes voltam, és szomjas is. Harry persze olvasott a gondolataimban, és mielőtt körülnézhettem volna, hogy hol egy üveg víz, már láttam, ahogy elgurul előttem egy a színpadon. Mikor le akartam hajolni érte, Hazz odalépett hozzám, és a kezembe nyomta az enyémet, mert nekem jár a VIP kiszolgálás, csak a többieknek gurította az üvegeket. Elmosolyodtam.
Pár perccel később olyan szerenádot adott, hogy esküszöm, a füleim lángoltak, mint egy taknyos tininek, csak az volt a szerencse, hogy sapka takarta őket. Nem mertem ránézni, de így is teljesen, tökéletesen tudatában voltam, hogy egészen felém fordult, és le nem veszi rólam a szemét. Ezért iszonyatosan nagy lebaszást fog kapni, de ebben a pillanatban csak azzal tudtam foglalkozni, hogy próbáltam semmitmondó arckifejezést magamra erőltetni, és a médiatréningen tanultak szerint, testbeszéddel sem elárulni magam. A kezeimet zsebre vágtam, és szigorúan előre néztem. Mikor végzett és én is, azért egy félfordulat közben rápillantottam, és megláttam, hogy az egyik gödröcske teljesen kirajzolódik az arcán, ami mindig az elfojtott mosoly jele, nekem pedig megszakadt a szívem, annyira szerettem volna odalépni, és legalább egy hatalmas cuppanóst nyomni arra a cuki pofájára. Kikészít, esküszöm.


***Zayn***


– Halló! – szóltam szinte nyüszítve a telefonba, mikor éjjel egykor megcsörrent a mobilom.
– Szia, tesó! – mondta Zayn, nekem pedig kihagyott a szívem.
– Szia, cimbi! Mizu? – kérdeztem, és reméltem, hogy nem akar mellébeszélni.
– Sikerült megállapodnunk. Valami olyasmi körvonalazódik, hogy még pár hónapig maradok, de egyedi feltételekkel.
– De miért??? – szakadt ki belőlem, Harry pedig azonnal értem nyúlt, és az ölébe húzott.
– Figyelj, Lou! Kérlek, nyugodj meg! Ez is több, mint amit eredetileg akartam. Szerettem volna most azonnal kiszállni.
– De miért, Zayn? Kérlek, mondd el, hogy mi is meg tudjuk érteni. Teljesen felőröl már ez az egész. Nem hiszem el, hogy nem lehet valami olyan megoldást találni, ami működik.
– Nem lehet, Lou, hidd el. Milliószor átrágtam már ezt az egészet, és hónapok óta ez motoszkál bennem. Tudod, nem lettem volna elég bátor a dologhoz, de ami a repülőn történt, megadta a végső löketet.
– Miért pont az?
– Harry, amilyen bátran kijelentette, és láttam rajta, hogy komolyan is gondolja. Ő megtenné bármikor, igaz?
– Zayn, félreérted a helyzetet. Harry soha nem hagyná el a bandát. Ő annál sokkal elkötelezettebb.
– Igen, tudom… de ha olyasmi történne, ami teljesen kiakasztja, vagy ami már nem fér bele abba, amit hajlandó feláldozni ezért az egészért, akkor ő egyszerűen azt mondaná, hogy végeztem…
– Igen, lehet, hogy így van, de Hazz soha nem tenne ilyet.
– Mégis megtette.
– De csak azért, mert tudta, hogy úgyis visszacsalogatják. Csak játszmázott. – A baj az volt, mindhárman tudtuk, hogy ez nem igaz. Harry legtitkosabb vágya az volt, hogy elfogadják a döntését és kiléphessen, de persze ezt soha nem vallaná be, és nem beszélünk a dologról.
– Mindegy. A lényeg az a felszabadultság volt, amit utána érzett. Én mentem vele a limóban, és beszélgettünk. Mintha kicserélték volna. Mikor túl volt a dolgon, szinte szárnyalt.
Visszaemlékeztem a kis balesetre a fürdőszobában, és tökéletesen értettem, hogy Zayn miről beszél. Harry tényleg megtáltosodott az ominózus eset után. – Ebből erőt merítettem, és megtettem a végső lépést.
Harry eddig csendesen hallgatta, amit Zayn mondott, és nem avatkozott közbe, de az utolsó mondatok valamiért kihozták a sodrából, ezért közelebb húzta magához a kezemet, és öblös, mély hangján szólt bele a telefonba:
– Akkor most miért táncolsz vissza? – A kérdésétől benntartottam a levegőt, és egyáltalán nem értettem, hisz eddig azt hittem, Harry nagyon boldog lenne, ha Zayn visszajönne.
– Szia, Hazz! – üdvözölte Zayn, érzésem szerint csak azért, hogy időt nyerjen. – A menedzsment annyit kért, hogy legalább tavaszig maradjak. Most jelent meg a lemez, mennek a koncertek, elő kell készíteni a dolgot. Rengeteg promóciós szerződés fut, ahol a szponzorok ragaszkodnak hozzám, és ha kilépek, esetleg felbonthatják a megállapodásokat. Ez többszázmilliós tétel.
– Aha, akkor a pénz miatt még eladtad magad három hónapra? – kérdezte Harry, olyan éllel, hogy felfordult a gyomrom, és megfeszültem az ölében. El akartam húzni a telefont, de vasmarokkal tartott, és ahogy a szemébe néztem, fel is adtam a próbálkozást. Olyan kemény volt a pillantása, hogy meghűlt a vér az ereimben.
– Nem, bazmeg! Nem a saját pénzem miatt csinálom, te gyökér. Én már nem kapok belőle, így szól a megállapodás. Miattatok csinálom.
– Nekem ne tegyél szívességet, Zayn. Leszarom azt a pénzt, ahogy a többiek is, ezt állítom neked. De abba belegondoltál, hogy fogjuk eljátszani hónapokon át, hogy minden a legnagyobb rendben? Eszedbe jutott, milyen kínkeserves lesz minden fellépés, koncert, vagy nap, pusztán a tudattól, hogy nemsokára kilépsz az életünkből?
Amit mondott olyan szinten rázott meg, hogy éreztem, ahogy kifut az arcomból a vér, és meg is szédültem egy pillanatra. Harry hatalmas kezével megatámasztotta a hátamat, és a fejemet a vállgödrébe húzta. Letaglózott a felismerés. Eddig csak az örömöt éreztem, hogy Zayn marad még egy negyedévet. Nem gondoltam bele, hogy ez a szituáció ahhoz hasonlít leginkább, mikor közlik a beteggel, mennyi ideje van hátra.
A visszaszámlálás megkezdődött, és nekünk vigyorgó képpel kell asszisztálnunk a színjátékhoz, mint eddig is. Most viszont olyan fájdalom tört rám, mint mikor Harry és én külön éltünk, és naponta küzdöttem a depresszió ellen. Minden sejtemet átjárta a rettegés, mert én már nagyon jól ismerem, mivel jár egy ilyen dolog, és mennyire küzdelmes túlélni a napokat. Az utána következő, szinte légüres térben átélt hónapokról nem is beszélve, mikor Zayn már nem lesz velünk.
Harry simogatta a vállamat, mikor sok idő elteltével, halkabban és türelmesebben szólalt meg:
– Ne haragudj, Zayn, de azt hiszem, ebbe te sem gondoltál bele. Ez nem egy baleset, amit megúsztunk. Annyit tettél, hogy elhalasztottad az amputációt, de mi mind tudjuk, hogy a műtét elkerülhetetlen.
Mindhárman hallgattunk, és perceknek tűnő ideig emésztgettük az elhangzottakat. Épp összeszedtem magam, hogy szóljak valamit, mikor Zayn rekedt hangja hallatszott a telefonból:
– Sajnálom…
Aztán már csak a búgás, ahogy megszakította a hívást. Sokáig ott zúgott köztünk, mert annyira lebénultam, hogy le se tettem a mobilt, míg Harry ki nem vette a kezemből, el nem némította, és egyetlen mozdulattal eldobta a szoba másik végébe. Nem szóltam, nem is kérdeztem, csak magamhoz húztam a fejét, ő pedig hálásan fúrta az arcát a mellkasomba, és mély levegőket vett, hogy lehiggadjon.
– Ne haragudj, kicsi! Elvetettem a sulykot.
– Nem, Hazz! Zayn vetette el… Igazad volt mindenben, amit mondtál.
– Ettől még ugyanúgy fáj – mondta, és eldörzsölt egy könnycseppet az öklével. Az álla alá nyúltam, felemeltem a fejét, egy csókot leheltem az ajkára, és közelről suttogtam neki:
– Minden rendben lesz. Ezt is túléljük. Fájni fog, és megszenvedünk, mire túl leszünk rajta, de az a lényeg, hogy tudjuk, mi a legfontosabb. Nem szabad, hogy egymáson éljük ki a frusztrációnkat.
Harry egyetértőn bólogatott, de itt elkerekedett a szeme: – Nem fogod rajtam kiélni a frusztrációidat? – Először összehúztam a szemöldököm, de mikor rájöttem, mire gondol, elmosolyodtam, míg ő lebiggyesztette hihetetlenül telt és piros alsóajkát, és kiskutya szemekkel pislogott rám. – Nagy kár!
– Cicaaa! Nem ugyanarról beszélünk. De igazad van. Majd igyekszünk, hogy minden bánatunk egy-egy hatalmas szeretkezésbe fojtsuk.
– Minden rosszban van valami jó! – csillant fel a szeme, és csücsörítve bandzsított, amíg ráhajoltam a szájára.

***Zayn vége***


Másnap elmentünk meglátogatni pár cimborát, és este egy szülinapi buliba voltunk hivatalosak. A VIP terem zsúfolásig volt olyan emberekkel, akiket évek óta ismerünk, és akik mind tudják, hogy együtt vagyunk. Imádom ezeket a ritka és különleges alkalmakat, mikor úgy mozoghatunk fesztelenül egy tömött helyiségben, hogy nem kell megjátszanunk magunkat. Harry két modellel beszélgetett az idei milánói divathét újdonságairól, amitől kábé két perc után kezdtem agyhúgykövet kapni. Hazz megszorította a vállamat, mintha megint olvasna a gondolataimban, és a fülemhez hajolt.
– Imádlak így átölelve tartani, míg száz ember néz kocsányon lógó szemekkel, mert irigyek rám, de tudom, hogy ez neked kínzás. Menj, keresd meg Jeffet, vagy valakit, aki hajlandó fociról beszélgetni. – Mondandóját egy puszival zárta le, ami a halántékomon csattant, és amitől elvigyorodtam.
– Oké, megyek és keresek férfitársaságot.
– Azt ajánlom, csak olyanokkal trécselj, akik nem pályáznak a világbajnok seggedre, mert ha kiszúrom, hogy flörtölsz, olyan cirkuszt csinálok, hogy mindenki a csodájára jár! – Közben persze nevetett, és a szeme körül is mosolyráncok gyülekeztek, hisz nem igazán féltékeny típus, de azért jól esett, amit mondott, mert éreztem, hogy volt egy pici valóságtartalma. Imádtam a gondolatot, hogy a világ leghelyesebb pasija miattam féltékenykedik.
– Oké, mindenkitől megkérdezem, hogy akarod a seggem? És csak azokkal beszélgetek, akik nemet mondanak.
Harry felhúzta az egyik szemöldökét, és résnyire szűkítette a szemeit. Annyira szexin csinálja ezt, hogy a térdem elgyengült egy pillanatra.
– Az este végén tőlem is megkérdezhetnéd… és akkor tehetsz egy kivételt – kacsintott rám.
– Nem fogok! – válaszoltam határozottan, és a fejemet is megráztam.
Hazz elkerekedett szemekkel nézett rám, és kicsit elhúzódott, hogy jobban lássa az arcomat. Felnevettem hirtelen jött ijedtségén.
– Ugyanis miután tőled megkérdezem… És te igennel válaszolsz… – Harry helyeslően bólogatott – eszem ágában sincs beszélgetni veled! – Közelebb hajoltam, és belesuttogtam a fülébe, amitől azonnal felállt a karján a szőr, éreztem az ujjaim alatt. – Akkor már csak perceid lesznek, hogy szobára vigyél, és beledöngess a matracba.
Harry mély levegővel tágította a tüdejét, majd benn is tartotta, míg a válaszra készült, de én úgy gondoltam, hatásosabb, ha most lelépek, így elengedtem, és átsétáltam a termen. Zsebredugott kézzel, hogy a nadrág teljesen ráfeszüljön a fenekemre, és ügyelve arra, hogy enyhén ringassam a csípőm, amitől Mr. Szexisten még ma is fulladásos rohamot kap, ha jól gondolom. Mikor zizegni kezdett a telefonom, kaján vigyorral vettem elő, mert tudtam, hogy ő hív. Megálltam, de nem fordultam hátra, így csak a mély, rekedt hangra figyeltem, ami belemorgott a fülembe.
– Most tetted tönkre a bulit! Két órát maradunk, egy perccel se többet. Ne igyál sokat, és ne tépj be túlzottan. Szeretném, ha emlékeznél erre az éjszakára!
Attól amit és ahogy mondott, az összes szőrszálam vigyázzba vágta magát, és nyelni is alig tudtam. Ígéretek egész tárháza volt ebben a pár szóban, és én nagyon jól tudtam, hogy ma a kedvencem következik. Felröhögtem, ahogy eszembe jutott a #harrytops hashtag, amit én kiegészítenék egy #brutalanal-lal.

– És milyen az élet, mint vőlegény? – kérdezte David, miközben jó erősen hátba veregetett.
– Már te is tudod? – kérdeztem rosszallóan forgatva a szemeimet.
– Semmi nem marad titokban – mondta a világ legkívánatosabb focistája, és rám kacsintott. – Harry gyűrűje bejárta a netet, és mikor Becks rákérdezett, készségesen elmesélte milyen lagzit terveztek.
– Tervezüüünk?! – kérdeztem vissza.
– Vagyis milyen lesz az esküvő. Nyugi, haver, ezt én is végigcsináltam. Átérzem a helyzeted.
– Még szerencse, hogy nem akar valami extravagáns cuccot, csak fehéret mindkettőnkre. Sőt, még az is lehet, hogy nem sortban lesz, hanem hosszúgatyában – mondtam epésen.
– Ne csinálj úgy, mintha neked bármi kifogásod lenne, akármit is húz magára. Most se tudod levenni róla a szemed! – mondta David kedvesen, mire elkaptam a tekintetem a terem másik végében nagy gesztikulációval mutogató Harryről, aki lányok gyűrűjében mesélt valami sztorit. Mindig lenyűgöz, mennyire a hatása alá kerülnek az emberek… és én sem vagyok kivétel.
– Oké, igazad van – sütöttem le a szemem, és megittam a kezemben tartott gintonicot.
– Én ezt is megértem. Mikor még ennyire lángol a szerelem, az a legjobb időszak – mondta elgondolkodva Beckham.
– Ne mondd, hogy nálatok már csak pislákol a parázs?! – kérdeztem vissza azonnal, és komolyan megrémültem.
– Nem, nem… Nem erről van szó. De tizenhét év nem múlik el nyomtalanul. Egyszerűen más dolgok fontosak… Ott vannak a gyerekek, a vagyon, a mindennapok szürkesége, az unalom. Szerinted ennyi idő után mi újat tudsz még mondani a másiknak? Nincs már olyan dolog, amiről ne beszélgettünk volna, nincs olyasmi, amit ne próbáltunk volna ki, és nem tudok olyat mondani, amin ne tudnánk vitatkozni. Néha úgy érzem, csak azért mond valamiről más véleményt mint én, hogy összevesszünk…
Nagyon elekeserített, amit hallottam, mert ezt néztem végig a szüleim házasságában is. És ezek a legnagyobb félelmeim, amiket itt most szépen lassan felsorolt. – De azért nem olyan rossz a helyzet. Mert ha épp nem vagyunk fasírtban, akkor rájövök, mennyire jó anya és feleség, és még mindig gyönyörűnek látom, akkor is, ha csukott szemmel felismerem minden porcikáját. Szóval azt a fajta őrült lángolást, valami lassú és szép perzselés veszi át, ami azonos hőfokon ég, attól függetlenül, hogy épp mennyi fát dobsz a tűzre.
Elmosolyodtam a tökéletes hasonlaton.
– Akkor azt mondod, van élet a halál után? – kérdeztem kicsit fojtott hangon.
David ismét megveregette a vállamat, úgy, hogy majdnem leszakadt.
– Persze, Lou! Nyugi van. Van örök szerelem, csak kicsit más, mint a könyvekben. Az életben tényleg jobban kell szeretned a másikat, mint saját magadat, különben az önzés és a saját vágyaid tévútra csalnak.
– Most nőkról beszélünk? – kérdeztem kerekperec, mert úgy éreztem, vagyunk olyan jóban, hogy megengedhetem magamnak.
– Is… de nem feltétlenül. Én már öreg vagyok, hogy ugráljak. És volt elég nőm, hogy tudjam, nem igazán éri meg egy éjszakáért, vagy akár többért, kidobni az ablakon egy sorsközösséget, egy féléletnyi kompromisszumot és szeretetet.
– Fú, asszem ez a beszélgetés megfekszi a gyomromat – mondtam, mert tényleg kezdett görcsölni a hasam.
– Nyugi már! Nem akarlak lelombozni. Sőt! Azt akarom mondani, hogy akik ennyit kibírnak egymás mellett, mint ti… Akik ennyi mindenen átverekszik magukat, azok tényleg képesek életük végéig kitartani egymás mellett, ha van hozzá elég akaraterejük. Mert innentől csak azon múlik. És meg kell mondanom, azt hiszem, mi most is boldogok vagyunk. Átnézett a termen, a pillantása összeakadt Becksszel, és összemosolyogtak. Volt benne valami baráti, valami olyan, ami csak keveseknek adatik meg. De rájöttem, mi pontosan ugyanígy viselkedünk. Egy zsúfolt helyiség két különböző pontjáról is ugyanannyira a tudatában vagyunk a másik jelenlétének, mintha egymás mellett állnánk. És ezek szerint ez hosszútávon is működik. David intett a pultosnak, és kért még egy kört, amit koccintás után le is húztunk egyből, mintha valami nagy titokra innánk, mi ketten, férfiak. A szememmel Hazzt kerestem, de nem találtam. Egyre idegesebben kutattam utána, de sehol sem láttam a göndör fürtöket, pedig általában kilátszik a tömegből.
– Nyugi! – mondta Beckham. – Lehet, hogy a mosdóba ment, vagy leült egy asztalhoz. Nem fog eltűnni egy VIP teremben.
– Persze! – válaszoltam, egy fogcsikorgató mosollyal, amit sikerült kipréselnem magamból, de a gyomrom összezsugorodott, és befelé figyeltem, van-e valami rossz előérzetem.
Nem találtam semmi kölönöset, ezért igyekeztem fél füllel odafigyelni a sztorira, amit David mesélt, de nem igazán sikerült. Lenyomtam még egy gint, most tonic nélkül – mert nem keverjük a piát, ezt rég megtanultam –, és rágyújtottam egy cigire. Épp az ég felé fújtam a füstöt
mert nem szeretek olyasvalaki orra alá füstölni, aki nem dohányzik , mikor a két nagy tenyér a derekamra simult, ahogy a bárszéken ültem, és az ismerős illat hamarabb kúszott az orromba, még mielőtt megláttam volna a vállam felett áthajoló Harry hajzuhatagát.
– Szia, gólkirály! – ölelte meg Davidet, aki széles mosollyal viszonozta a gesztust, és mindkettejükön látszott, hogy örülnek egymásnak. Ez is egyike a fura barátságoknak. Ők ketten, első pillanatban egymásba estek, mármint barát szinten, és azóta is szoros kapcsolatot ápolnak. Rögtön belemerültek a telefonon félbemaradt beszélgetésbe, mintha az előbb hagyták volna abba, én pedig elégedetten dőltem az izmos mellkasnak, és élveztem a meleg ölelést, ami körbevett és megnyugtatott. Én vagyok a világ legboldogabb embere.
Épp kezdtem ellazulni az erős karok között, amik a mellkasomon keresztezték egymást, míg Hazz a fejem tetején nyugtatta az állát, és egymás szavába vágva sztoriztak Beckhammel, mikor Victoria mély hangja szólalt meg közvetlenül mellettem.
– Már megint ez van? – kérdezte, és mikor felé fordultam, hogy lássam, tényleg mérges-e, akkorát nevetett, hogy a két superman is odakapta a fejét.
Harry azonnal elengedett, és szorosan megölelte, sőt fel is emelte a harminckilós asszonyt, aztán megpuszilta, majd visszarendeződött az előző pozícióba, ami lusta elégedettséggel töltött el. Imádom, ha hozzám ér, pláne ha így, és a legboldogabbá az tesz, mikor öntudatlanul csinálja, pusztán megszokásból.
Rájöttem, Davidnek igaza van. Nem olyan rossz dolog, ha valakinek minden mozdulatát ismered.
 


.

33 megjegyzés:

  1. Én teljesen szétestem. Nagyon pesszimistán látom a dolgokat és nem értem Louist.ű
    De ennyit a jelenlegi helyzetről.
    Imádtam ezt a részt is, mint az összeg többit. Akármi történik te vidd végig a sztorit, mert nagyon érdekel te hogy látod a dolgokat. Most nagyon kellett ez a történet nekünk, hogy egy kis pozitívum is legyen a Larrys dolgokban.

    Kitartást neked is.

    K

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyelőre csak próbálj kitartani... Négy napig napi 16 órában elemeztünk, beszélgettünk kerestük a dolgok mozgatórugóit... nem akarom elkiabálni, se mások véleményét befolyásolni, de talán látjuk az alagút végét... és szívből kívánom, hogy igazunk legyen. Ha így van, ahogy gondoljuk, akkor még lesz néhány nehéz napunk... a push and pull addig fog menni, ameddig fent lehet vele tartani a média, és az emberek érdeklődését.
      Kitartás... remélem hamarosan vége lesz.

      Köszönöm a dicséretet, és örülök, h tetszett. A történet addig folytatódik, míg a szívem engedi, és reális esélyt látok a happy endre... mikor elveszlik a remény, akkor bezárom az MTF-et...

      Puszillak, és fel a fejjel,,, még bármi lehet ;)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Na szóval a Zaynesnel konnyeztem de aztan
      "Nem szabad, hogy egymáson éljük ki a frusztrációnkat.
      Harry egyetértőn bólogatott, de itt elkerekedett a szeme: – Nem fogod rajtam kiélni a frusztrációidat? " AHW *--* :D
      Amugy annyira oszinte ez a blog annyira szeretem mert nem egy alomvilag ez a valosag meg ha igazabol nem is de nagyonnagyon oszinte... ami neha faj de az igazsag faj( uhh bolcs vagyok)
      Megint csodalatos volt!!!:') Puszi:Little

      Törlés
    2. Köszi, te Tündér!

      ha nem is őszinte, de szeretném azt hinni, hogy néha sikerül belecsempésznem egy kis darabot a való világból, annak minden fájdalmával, félreértésekből, és elhallgatott problémákból adódó szenvedéseiből, és a kis örömökből, aminek meg kell tanulni örülni...

      Örülök, ha néha ti is ezt érzitek. Nekem ez az igazi sikerélmény <3<3

      Törlés
  3. Na , ez kellet nekem ! Egy jó kis rész, teli szerelemmel és majdnem boldogsággal is. A helyzetünk tragikus és jól kikészíti az idegeimet. Minden nap arra várok, hogy jöjjön egy pozitív cikk az one direction ról. Mint példáúl : Louis Tomlinson igazából nem lesz apa és az egész csak egy rosz pletyka volt. Vagy : Larry Stylinson létezik ! A banda két tagja a tegnapesti koncerten bejelentették, hogy együt vannak. Vagy : Louis Tomlinson tényleg apa lesz, de Brian (vagy ki az a nőszeméj, nem érdemli meg, hogy megjegyezzem a nevét) csak bér anya és igazából Louis Tomlinsonnak és Harry Stylesnak hordja ki a gyereket ! Azt hiszem az utolsónak örülnék a legjobban. De akármien hír jöjjön csak pozitív számunkra Larrysekre is .
    A rész pedig teljesen ellazított. David rosszul tudja, mert Hazzáék szerelme több mint az övék !!!!! Olyan aranyosak lehettek így több ember között is együtt. Ilyenkor jó lenne , ha én is közelebbről ismerném a bandát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre még kicsit várni kell, de remélem, ami késik, nem múlik... Én még reménykedem, hogy ez csak egy médiahekk, és lesznek szép napjaink... Ezért vagyok még itt.

      Az utolsóra semmi reális esélyt nem látok, de nem is szeretném ha így lenne. Ha lesz gyerekük, nem akarom tudni, ki a béranya.

      Én is irigylem azokat, akik közelebbről ismerik őket, és látják a színfalak mögötti normális életüket. Vagy azokat, akik legalább biztosat tudnak. Én azzal is kiegyeznék.

      Várjuk a CO-t, egyre jobban, egyre türelmetlenebbül... pedig lehet, hogy még messze van :(

      Kitartás, és fel a fejjel . Ölellek.

      Törlés
  4. Köszönöm Becca, erre volt szükségem ❤❤ Kicsit lenyugtatott, és aww ez annyira édes lett, Larry olyan cuki, mindig megmelengeti a szívemet ❤ Ők a mindeneim, és próbálok erős lenni, értük! Mert legbelül tudom, hogy ez is csak egy pletyka, nem lehet más!! És nagyon remélem, hogy a következő hír az lesz, hogy Harry és Louis bejelentette, hogy együtt vannak! És minden HAPPY!!! Ezt szeretném, de nagyon! Az a nőszemély meg nem Louis gyerekét hordja!!! Nem!!! Nem!!! És nem!!!! Befejeztem, erről nem akarok többet beszélni...
    Zayn részt végigbőgtem, a szívem szakadt meg :'( Ne veszekedjenek, hanem szeressék egymást... Tudom, hogy ez nem így megy, de nem akarom, hogy fasirtban legyenek :( Viszont a frusztrációnál felnevettem, édeseim, de ne csak beszéljenek róla, hanem csinálják is, mert Dreamy ki van éhezve Larry szexre ;)
    A parti részeg aww, szerelmes vagyok beléjük újra és újra! ❤❤ A mindeneim a két kis szerelmes ❤ Szétolvadok tőlük, és most olyan boldog vagyok, ez a rész sokat segített ❤
    Én mindig itt leszek, bármi is történjen! Erősek vagyunk!
    Puszi ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen <3 Én azt köszönöm, hogy hiába vagy behavazva a családdal, azért mindig írsz nekem.

      Igen, erősek vagyunk, és hiszünk bennük, mert megérdemlik... A trampli meg babázzon mással ;)

      Örülök, ha kicsit segített a rész, pont ez volt vele a célom, hogy adjak egy alternatívát, ahol látszik, hogy az a mit a média mutat, lehet egészen másképpen a színfalak mögött... Elton John megnősült, Ricky Martin évekig járt elviekben nővel, és sorolhatnám a hírességeket, akik árnyékban éltek sok-sok éven át... Egyszer a mi napunk is felvirrad, és akkor mehetek tetováltatni,,,, alig várom ;)

      Puszillak, kitartás. már közeleg az ősz ;)

      Törlés
  5. Szia.❤♥
    Huh, végre ide értem.
    Nem is tudom mi teszi, de a Zaynes részeket jobban bírom már... na jó. Tudjuk miért.
    A frusztrációs rész fav.^^
    Szóval ezért kellett Beckham... köszönöm. Köszönöm hogy írod nekünk, tudod, mondtam hogy én még tartom magam, és ebben te is segítesz. Te is légy nagyon erős. És kérlek, ha nem nagy kérés, jöjjön egy vad smut... ♡ :"3
    Ölellek.♡
    Brigi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mondtad, és sokat segítettél, amiért nagyon hálás vagyok <3

      Annak örülök, hogy a Zaynes részeket jobban bírod, de nem tudom miért...

      Jön a vad smut, kérésed parancs ;) Majd írd meg, hogy tetszett!!

      Én is ölellek!! <3

      Törlés
  6. Megjöttem.Megpróbálok írni egy kommentet,de valószínűleg az egész egy nagy csapongás lesz némi hisztériával megfűszerezve.Ne számíts semmi jóra,hasznavehetetlen vagyok.Egyszerűen nem tudom elfogadni.Meg nem történtnek nem tekinthetem,tehát keresem az elfogadható magyarázatot.Nekem valahogy túl hirtelen jött ez az egész,túl hihetetlen és nyilván igaz a gyerek,mert ilyet nem lehet csak úgy pletykálni,de biztos vagyok benne,hogy máshogy tálalják ahhoz képest,ahogy valóban történt.Vannak olyanok akik nem Larry shipperek,de mégis nekik is túl furcsának tűnik ez az egész.És nekem is.2 napja olvasok egy 900 oldalas könyvet,ezzel megelőztem,hogy kattogjak a témán,de pechemre ma már ki is olvastam.Erről ennyit.
    Nos,mondhatni ez a rész olyan volt mint egy mentőöv.Valahogy bele tudtam kapaszkodni abba hogy a régi (régi?...pár hónapja volt,mégis teljesen más) időkben még ennyire harmonikus volt.Harmonikus?Jó szavakat használok;Zayn kilép,őket a lehető legnagyobb mértékben korlátozza a Modest...de azért rohadtul harmonikus.Nyilván.Gratulálok magamnak.Harmónia az kb.két évvel ezelőtt volt.Amikor még nem fajultak el a dolgok és nem a pénzeszsákok irányítottak mindent,hanem nekik is volt némi szabadságuk.Pffff.Tehát őszintén szólva még annak is jobban örültem,hogy Zayn-es részt olvasok,akármennyire is fájdalmas.Mindegy,csak ne ezzel a mostani szarral legyen kapcsolatos.Vagyis nyilván kapcsolatos,hiszen mindkettő a bandán belüli ügy,de azért más szituáció.Rohadtul nem tudok most fogalmazni(máskor se...)Szóval egy részről kikapcsolt és más részről újra erőt adott a szerelmük,ami ebben a blogban őszintén és csodálatosan van megírva.Köszönöm.
    Most befejezem a tipródást és megpróbálok a részről normálisan nyilatkozni.Imádom ezt a gif-et.Nem tudom,miért,de valahogy jelképezi,hogy tényleg korlátozva vannak és ennél intimebb már nem is történhet köztük a színpadon...
    "ha Harry hallja, hogy zsörtölődöm, rögtön odajön, tíz ujjal túr bele, amitől azonnal libabőr tokától-bokáig, aztán már jönnek is az apró csókok a nyakamra, és közben elsuttogja, hogy mennyire szereti, a hosszú hajam. És általában itt vége is a hisztinek, mert ha valaki le akarná vágni, az életével fizetne, az tuti."---<3 De rohadt aranyos...Louis-nak is jól áll a hosszú haj,meg úgy mindenféle haj.És Harry-nek is.Rájöttem,hogy igazából ha most levágná olyanra,amilyen volt anno még 2013-ban,akkor nem illene hozzá.Viszont most ez a lobonc tényleg illik hozzá.Olyan...időszerű.(Bár most már tényleg levághatná kicsit,mert lassan akkora lesz,mint nekem)
    "Nem mertem ránézni, de így is teljesen, tökéletesen tudatában voltam, hogy egészen felém fordult, és le nem veszi rólam a szemét. Ezért iszonyatosan nagy lebaszást fog kapni, de ebben a pillanatban csak azzal tudtam foglalkozni, hogy próbáltam semmitmondó arckifejezést magamra erőltetni, és a médiatréningen tanultak szerint, testbeszéddel sem elárulni magam. "---egyrész rohadt dühös vagyok,és a szívem szakad meg értük,hogy még egy rohadt pillantás se engedélyezett...ez,ez ilyenhez nincs joguk,annyira embertelen és igazságtalan.Másrészt meg örültem hogy Harry szarik rá valamennyire...ez az,amikor tipikusan forr köztük a levegő,de jönnek a "csak ránézett,mit kell ezt túlkomplikálni" nyafogással.Igen,de HOGY nézett rá?!?Ezt nem tudom felfogni,hogy ezt miért nem látják...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "nekem pedig megszakadt a szívem, annyira szerettem volna odalépni, és legalább egy hatalmas cuppanóst nyomni arra a cuki pofájára. Kikészít, esküszöm."---Tedd meg,Lou! Ez engem is kikészít...
      "– Halló! – szóltam szinte nyüszítve a telefonba, mikor éjjel egykor megcsörrent a mobilom.
      – Szia, tesó! – mondta Zayn, nekem pedig kihagyott a szívem."---Éjjel 1-kor telefonálás...ebben nekem is volt részem a minap.Pontosabban a nővéremet hívta fel az egyik osztálytársa és ott beszéltek vagy egy óráig.Mivel egy szobában vagyunk,ezért nem bírtam,fogtam magam éjjel kettőkor és kimentem az autóba aludni.Ne kérdezd,miért oda.Nos,mivel nem tudtam aludni,elkezdtem harsányan énekelni a No Control-t.Csak hogy tudd,ilyen épelméjű olvasód is van,aki éjjel kettőkor a kocsiban ordítja a No Control-t teljesen józanul.:D Utána meg elénekelgettem az egész Four-t :D
      "– Harry, amilyen bátran kijelentette, és láttam rajta, hogy komolyan is gondolja. Ő megtenné bármikor, igaz?
      – Zayn, félreérted a helyzetet. Harry soha nem hagyná el a bandát. Ő annál sokkal elkötelezettebb. "---Tévedsz,Zayn Harry SOHA nem tenné meg.Mert a banda érdekeit előrébb helyezi annál,hogy neki mi lenne a legjobb...
      "– Mindegy. A lényeg az a felszabadultság volt, amit utána érzett. Én mentem vele a limóban, és beszélgettünk. Mintha kicserélték volna. Mikor túl volt a dolgon, szinte szárnyalt."---Én sejtettem hogy Zayn talán itt határozta el magát.Harry túl jó ötleteket adott neki....höhhh
      "– Nekem ne tegyél szívességet, Zayn. Leszarom azt a pénzt, ahogy a többiek is, ezt állítom neked. De abba belegondoltál, hogy fogjuk eljátszani hónapokon át, hogy minden a legnagyobb rendben? Eszedbe jutott, milyen kínkeserves lesz minden fellépés, koncert, vagy nap, pusztán a tudattól, hogy nemsokára kilépsz az életünkből? "---és tényleg...elszoruló szívvel olvasom,hogy hogy veszekednek mert tulajdonképpen ez az.Veszekedés.Rövid de velős.Zayn szerintem nem gondol bele egy csomó mindenbe.Például ebbe sem.Nos,bizonyos szempontból figyelmetlen.Vagy önző.Vagy mindkettő.
      "– Sajnálom…
      Aztán már csak a búgás, ahogy megszakította a hívást. Sokáig ott zúgott köztünk, mert annyira lebénultam, hogy le se tettem a mobilt, míg Harry ki nem vette a kezemből, el nem némította, és egyetlen mozdulattal eldobta a szoba másik végébe. Nem szóltam, nem is kérdeztem, csak magamhoz húztam a fejét, ő pedig hálásan fúrta az arcát a mellkasomba, és mély levegőket vett, hogy lehiggadjon."---Most sírok,annyira szívszorító ez.Egyszerűen csodálatos. Sajnálhatja is.Nagyon.
      "– Ne haragudj, kicsi! Elvetettem a sulykot.
      – Nem, Hazz! Zayn vetette el… Igazad volt mindenben, amit mondtál.
      – Ettől még ugyanúgy fáj – mondta, és eldörzsölt egy könnycseppet az öklével. Az álla alá nyúltam, felemeltem a fejét, egy csókot leheltem az ajkára, és közelről suttogtam neki"---Jajj,kicsi <333 Harry-nak meg tényleg igaza van.Zayn kissé...kevéssé empatikus.És nem gondolja bele itt magát a többiek helyzetébe.Nem direkt csinálja,de akkor is ők isszák meg a levét...
      "Harry egyetértőn bólogatott, de itt elkerekedett a szeme: – Nem fogod rajtam kiélni a frusztrációidat? – Először összehúztam a szemöldököm, de mikor rájöttem, mire gondol, elmosolyodtam, míg ő lebiggyesztette hihetetlenül telt és piros alsóajkát, és kiskutya szemekkel pislogott rám. – Nagy kár!
      – Cicaaa! Nem ugyanarról beszélünk. De igazad van. Majd igyekszünk, hogy minden bánatunk egy-egy hatalmas szeretkezésbe fojtsuk."---kiélni a frusztrációját :DDD Na,remek ajánlom is,ebben az esetben jó sok szeretkezés lesz itt  :( Ami nem is baj,mert időtlen idők óta nem olvastam és nagyon elvonási tüneteim vannak.Itt epedezik több mint a fél bagázs,szánj meg valami szaftossal :D Köszi :)

      Törlés
    2. "– Azt ajánlom, csak olyanokkal trécselj, akik nem pályáznak a világbajnok seggedre, mert ha kiszúrom, hogy flörtölsz, olyan cirkuszt csinálok, hogy mindenki a csodájára jár! – Közben persze nevetett, és a szeme körül is mosolyráncok gyülekeztek, hisz nem igazán féltékeny típus, de azért jól esett, amit mondott, mert éreztem, hogy volt egy pici valóságtartalma. Imádtam a gondolatot, hogy a világ leghelyesebb pasija miattam féltékenykedik. "---A világ leghelyesebb pasija,jajj,tényleg az és féltékenykedik...úristen,úristen vigyorgok és kivagyok <3
      "Harry felhúzta az egyik szemöldökét, és résnyire szűkítette a szemeit. Annyira szexin csinálja ezt, hogy a térdem elgyengült egy pillanatra."---Miért kell ilyesmiket beleírni,ja,azért hogy meghaljak,akkor jól van értem.Ezzel újfent sikerült kinyírni.Bármit csinál azt csakis szexin...
      "– Ugyanis miután tőled megkérdezem… És te igennel válaszolsz… – Harry helyeslően bólogatott – eszem ágában sincs beszélgetni veled! – Közelebb hajoltam, és belesuttogtam a fülébe, amitől azonnal felállt a karján a szőr, éreztem az ujjaim alatt. – Akkor már csak perceid lesznek, hogy szobára vigyél, és beledöngess a matracba."---Váááááááá ezt akarom olvasni!!! Úristen,ez egy pillanat alatt kinyírt.Te nem tudod milyen érzés amikor kínzol minket azzal,hogy jön egy ilyen rész és minden porcikádban remegsz,hogy na végre most talán Becca könyörül rajtunk és ír egy kis Larry-szexet,DE NEM.Mert éppen egy rohadt buli közepén vannak és Becca még mindig nem kegyeskedik elénk tárni egy kis szösszenetnyi kis +18-acskát se :( Én nem tudom,meddig bírom még...
      " Megálltam, de nem fordultam hátra, így csak a mély, rekedt hangra figyeltem, ami belemorgott a fülembe.
      – Most tetted tönkre a bulit! Két órát maradunk, egy perccel se többet. Ne igyál sokat, és ne tépj be túlzottan. Szeretném, ha emlékeznél erre az éjszakára!
      Attól amit és ahogy mondott, az összes szőrszálam vigyázzba vágta magát, és nyelni is alig tudtam. Ígéretek egész tárháza volt ebben a pár szóban, és én nagyon jól tudtam, hogy ma a kedvencem következik."---Az a hang....aghhhh..Nem bííírom!!Visítok ezerrel,ez gyilkos!!!Én olvasni akarom hogy hazamennek és széttépik egymást!!!!Mikor lesz már?MIKOR?!?
      Na jó,lehiggadok...Néha egyébként komolyan gondolkozom rajta,hogy bevegyek-e nyugtatót :P pl.most is

      Törlés
    3. "– Semmi nem marad titokban – mondta a világ legkívánatosabb focistája, és rám kacsintott. – Harry gyűrűje bejárta a netet, és mikor Becks rákérdezett, készségesen elmesélte milyen lagzit terveztek.
      – Tervezüüünk?! – kérdeztem vissza.
      – Vagyis milyen lesz az esküvő. "---Larry...esküvő...ezt meghallva mindig kikapcsol az agyam,és bárgyú mosollyal merengek el,miközben gondolatban őket látom magam előtt,ahogy öltönyben esküsznek,a háttérben Ed játszik valamilyen zenét...tízemeletes torta...virágszirmok hullanak rájuk...oooohhh
      "– Ne csinálj úgy, mintha neked bármi kifogásod lenne, akármit is húz magára. Most se tudod levenni róla a szemed!"---még szép hogy nem! És még lesüti a szemét,de aranyos,nem kell szégyenkezni,a helyében mindenki ezt tenné ;tátott szájjal bámulná :P
      "– Akkor azt mondod, van élet a halál után? – kérdeztem kicsit fojtott hangon.
      David ismét megveregette a vállamat, úgy, hogy majdnem leszakadt.
      – Persze, Lou! Nyugi van. Van örök szerelem, csak kicsit más, mint a könyvekben. Az életben tényleg jobban kell szeretned a másikat, mint saját magadat, különben az önzés és a saját vágyaid tévútra csalnak."---Beckham bácsi baromi bölcs :D Egyébként mennyire igaz,teljesen...
      "– Nyugi már! Nem akarlak lelombozni. Sőt! Azt akarom mondani, hogy akik ennyit kibírnak egymás mellett, mint ti… Akik ennyi mindenen átverekszik magukat, azok tényleg képesek életük végéig kitartani egymás mellett, ha van hozzá elég akaraterejük. Mert innentől csak azon múlik."---Ők életük végéig egymás mellett fognak élni.Mert ahhoz fogható csodálatos dolog kevés van mint az ő szerelmük.Minden részben van valamilyen rész,ami mindig emlékeztet erre...hogy a kapcsolatuk már-már földöntúli,mintha az égben köttetett volna.
      " Ez is egyike a fura barátságoknak. Ők ketten, első pillanatban egymásba estek, mármint barát szinten, és azóta is szoros kapcsolatot ápolnak."---na ajánlom is hogy csak baráti szinten ;) Vicces,mert én speciel tök különböző jelleműnek tarom őket és érdekesnek hogy jóban vannak
      "Rögtön belemerültek a telefonon félbemaradt beszélgetésbe, mintha az előbb hagyták volna abba, én pedig elégedetten dőltem az izmos mellkasnak, és élveztem a meleg ölelést, ami körbevett és megnyugtatott. Én vagyok a világ legboldogabb embere. "---úúúúristen,meghalok de meghitt <3
      "Imádom, ha hozzám ér, pláne ha így, és a legboldogabbá az tesz, mikor öntudatlanul csinálja, pusztán megszokásból. "---édesek <3 Szeretem őket <3 Leírhatatlanul <3
      Most így a végére egészen lenyugodtam.Ez a komment szerű valami okádék lett,ne haragudj.Összeszedem magam és az SS-hez már valami értékelhetőt írok.Reméljük.
      Kitartást neked is (bár nyilván te nem vagy olyan pancser mint én fhhhh) :)
      Köszönöm a fantasztikus részt-mint mindig.Mármint mindig fantasztikus és mindig hálás vagyok hogy ilyennek ajándékozol meg minket.Jó,látom a fogalmazó képességem ma nincs sehol.Nem mintha máskor lenne...
      Inkább befejezem mielőtt több baromságot írok.Így visszaolvasva hosszabb mint kellene és több hülyeség van benne mint kellene.
      Várom a következőt
      Ölel
      Emse.

      Törlés
    4. Kommentek királynője.... már csak te maradtál nekem, aki kilométeres kommentekkel ajándékoz meg, amit imádok.
      Igen, jön a szaftos rész, mert tényleg a fele banda ezért epedezik (aztán majd kapom az olvastamokat, meg a lapozzunkokat, az antiszexesektől, akik nem tudom, mit keresnek itt....)

      Én nagyon örülök, hogy lou levágatta a haját, és imádom a mostanit, amit ezerféleképpen tud hordani, de nem úgy néz ki vele, mint egy hajléktalan ;)

      Harrynél is jobban szerettem a rövidebbet, de azért ragaszkodom a loboncához, mert látom, hogy imádja, és hogy ettől lesz önazonos. Ezért pedig imádom. a kontya pedig kicsinál, akármikor meglátom :)

      Imádlak, köszönöm, és ölellek <3

      Törlés
  7. Kesve kisse de megerkeztem!
    Ohh Harryektol meg mindig olvadok. Remenykedem hogy valamelyik reszben kicsit jobban kiszakadunk a felhajtasokbol es egy edes Larryt olvashatunk. Hat nem tudom. Nekem azert az kicsit bugyuta volt mikor valamelyik oldal kiemelte Louis egyik koncert utani Tweetjet amihez az volt irva hogy louis imadta es koszoni a tamogatast. De a tamogatos resz elott ott virit a konvertre utalas. Logic. Na mindegy. Szoval remelem nem igazak a hirek es megint csak terelnek hogy legyen drama amin csamcsoghatnak az emberek.
    Huuuuh. Szoval a reszt imaaadtaaam. Es teged is, mar nagyon varom a kovetkezot!
    Legy jo!
    Nitus xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt azért nehezebb kiszakadni a felhajtásból, de néha igyekszem a MIA time-okat is megírni, ahogy most is... Nem mindig sikerül, mert van amikor elragadnak az események, de azért akad ebből is.

      Én is remélem, hogy ez csak egy médiahekk, és hamarosan megoldódik a dolog, mert már nagyon nehezen bírom.

      Köszönöm, hogy írtál, nagyon jól esett, mert már alig akad, aki veszi a fáradtságot.

      Puszillak.

      Törlés
  8. olyan aranyosak, nem tudok velük betelni :) hogyan tudnak ennyi év után is ennyire az elmémben lenni?? olyan érthetetlen..

    a helyzetről annyit megejtenék így egy mondatban, hogy még mindig nem hiszek benne 100-ig..konkrét dolgokat még senki sem hallott..és ez a legrosszabb, hogy azt sem tudjuk mit szabad elhinni és mit nem

    jó érzés hétvégén úgy géphez ülni hogy van új rész :) mindig feldobja a napom, még akkor is ha vannak benne fájó részek, szóval hatalmas az örömöm most is!!
    puszi, és kitartást, imádlak xX

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, Anett, komolyan nem értem. Olyan szintű függőséget okoznak, mint a legkeményebb drog. Szinte fanatikus lesz tőlük az ember, és néha nehéz élni a másik életet, mikor mindig Larry jár a fejedben, mert épp kicsinál egy hír, egy cikk.... Remélem neked lesz igazad, én nagyon szeretnék hinni benne !!! <3

      Jó, ugye? Közel egy hétig nem volt gépem, hát az is produkált némi elvonási tünetet.... konkrétan belebetegedtem :)) Szar dolog az addikció...

      Én is imádlak, tudod <3

      Törlés
  9. Drága Becca!
    Pontosan erre a tökéletes részre volt szükségem, hogy csak egy kicsit is de kiszakadjak a valóságból.Ez a blog a tökéletes menedék,Úgyhogy köszönöm:))
    Csak, ismételni tudom magam, ezt az időszakot most szerintem nagyon elkaptad, nagyon jól visszatudod adni, én pedig nagyon imádom.*--*
    A kis tündérbogaraim imádnivalóak még mindig, valahogy így tudom elképzelni őket a valóságban is.:)
    A Beckham-es beszélgetés pedig nagyon megható és elgondolkodtató is volt egyben, köszönöm az élményt:))))
    Aztán remélem ez az este már tényleg a jól megérdemelt szex.be torkollik..;)
    Imádom, várom a kövit!!:)
    xoxo, Szofi<3

    ui.: a kialakult helyzetről több teóriám van, de mire meggyőzném magam az egyikről hirtelen a másik tűnik hihetőbbnek. mindenesetre valami itt bűzlik, az tuti, az idegeim pedig már kivannak. kitartást neked is és hatalmas ölelés!!
    uui.: nem tudom, mikor fogok legközelebb internet közelébe jutni, ugyanis nyaralni leszek majdnem 2 hétig:DDDD amint hazaérek bepótolok mindent, és írok, alig várom hogy olvassam a folytatatást!!!<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mikor azt írtad, ez neked egy menedék, a szívem hatalmasat dobbant.Én régen mindig könyvekhez menekültem, úgyhogy értem, amit mondasz, és hihetetlenül jól esik, hogy te ide jössz, ha ki szeretnél kapcsolódni. Mindig félek, ilyen mélyebb dialógusokat beletenni, mert közhelyesnek hangozhat, ezért köszönöm a visszajelzést, hogy azért néha legalább működik...

      A kialakult helyzetről 17633535 teóriám van, amit két óránként változtatok meg, és áldom az eget, hogy nem a jelent írom, mert azt most képtelen lennék... Remélem, mire hazajössz a nyaralásból, remek hírek fogadnak majd, és kicsit irigyellek, hogy ennyi időre kiszakadhatsz ebből az őrültekházából... Én mondjuk nem bírnám ki net nélkül, de én totál függő vagyok.

      Jó pihit, szép időt, és fantasztikus időtöltést. Várlak haza.

      Puszi

      Törlés
  10. Drága Becca!
    Mindig annyira jó látni, hogy új mtf rész van. Mindig felvidítasz vele, hiszen annyira nagyon édesek. (lol, látszik, hogy a depis részeknél még nem olvastalak és nem kellett úgy megnyitnom az új részt, hogy idegeskedjek). Persze mielőtt szobrot állíttatnék neked figyelembe veszem, hogy az SS-t például állandóan gyomorgörcsel nyitom meg. Akármennyire is jó a napom, vagy van jó kedvem. Mert pillanatok alatt átmegyek idegbetegbe (Balatonon reggeli közben, Nagyim mellett ülve ez különösen remek volt) és olyankor mindenkinek kuss van.
    De ezt majd ott kifejtem.
    Nagyon hiányzott (a rengeteg többi dolog mellett) a komment írás is. Azt hiszed, hogy ez nekem egy olyan dolog amit kényszerből teszek, pedig ez nem így van. tényleg szeretem csinálni és az egy más kérdés, hogy nem megy annyira. :D Mivel ott nem tudtam így szegény nővéremnek kellett végighallgatnia a véleményemet. Még néhány részt fel is olvastam neki, hogy értse min visítok (vagy örjöngök).
    Na most végre elérkezett azén időm és elmesélhetem, hogy mit éltem át egy olyannak, aki nem nyögi be két visításom közé, hogy fázik és húzzunk ki a vízből. Remek lesz.

    “Nagyon hosszú, és iszonyú macera minden nap belőni, de Harry ragaszkodik hozzá, úgyhogy nem vágatom le. Néha kurvára felbosszant, mikor reggelre fecskefészket alszom a fejemre, vagy elől úgy eláll, hogy hajat kell mosnom, mert képtelen vagyok valami formába fésülni, de ha Harry hallja, hogy zsörtölődöm, rögtön odajön, tíz ujjal túr bele, amitől azonnal libabőr tokától-bokáig, aztán már jönnek is az apró csókok a nyakamra, és közben elsuttogja, hogy mennyire szereti, a hosszú hajam. És általában itt vége is a hisztinek, mert ha valaki le akarná vágni, az életével fizetne, az tuti.” Oké, álljunk csak meg egy pillanatra. Ez a “libabőr tokától-bokáig” annyira Beccás. :DD Amikor először olvastam nem értettem mi a faszért nem írsz annyit, hogy “kirázott a hideg” vagy “libabőrös lettem”, mint minden normális (ne vedd magadra) ember. Aztán egy idő után rájöttem, hogy tulajdonképpen imádom ezt. Eredeti vagy és annyi ‘Beccás’ mondat van, hogy eszméletlen. Na és térjünk a tartalomra. Lefolytam a székről (amikor olvastam, akkor pedig az ágyról). Annnnnnnyira eszméletlenül édes!!!! Louis is, hogy csak az érdekli, Harry szereti e… Látom magam előtt az egészet és a hideg kiráz. Helyesbítek: libabőr tokától-bokáig.:P
    Megjegyzem (bár Lou úgyis leszarja mindenki véleményét egy személyen kívűl): Én is megveszek a hajáért. <3 <3 <3 <3 De azóta lenyírta:’( És amikor végre betöltötte a képet az e-s netem azt hittem elsírom magam. Miért kellett??:(

    A Harry szerenádok életem fénypontjai. Ez betegen hangzik, de tudom, hogy te megérted. És soha a büdös életben nem fogom megérteni, hogy valaki hogyan nem látja ami köztük van???????????????? Seggfej az összes és tudom, hogy geciség azért ezt mondani róluk, mert másban hisznek… Állandóan megkapom ezt és próbálom máshogy nézni, de nem megy. Seggfejek és kész.^^

    Zayn, Zayn, Zayn.... Szerintem is így lehetett… Most pl a karácsonyi dal amit valami műsorban énekeltek… Érdemes megnézni Zaynt. Olyan búval baszott képe van, hogy legszívesebben ráüvöltenék amiért még egyáltalán ott van. De erről ennyit, mert nem vagyok hajlandó azon agyalni miért ilyen fasz. én tényleg támogattam őt az elején, mert nem azzal van a bajom, hogy kilépett. Inkább ezzel a “Real Me” féle Zaynel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. “– Minden rendben lesz. Ezt is túléljük. Fájni fog, és megszenvedünk, mire túl leszünk rajta, de az a lényeg, hogy tudjuk, mi a legfontosabb. Nem szabad, hogy egymáson éljük ki a frusztrációnkat.
      Harry egyetértőn bólogatott, de itt elkerekedett a szeme: – Nem fogod rajtam kiélni a frusztrációidat? – Először összehúztam a szemöldököm, de mikor rájöttem, mire gondol, elmosolyodtam, míg ő lebiggyesztette hihetetlenül telt és piros alsóajkát, és kiskutya szemekkel pislogott rám. – Nagy kár!
      – Cicaaa! Nem ugyanarról beszélünk. De igazad van. Majd igyekszünk, hogy minden bánatunk egy-egy hatalmas szeretkezésbe fojtsuk.
      – Minden rosszban van valami jó! – csillant fel a szeme, és csücsörítve bandzsított, amíg ráhajoltam a szájára. “ Most beavatlak egy titokba! Ahányszor leírod, hogy Harry csücsörít megdöglök. Látom a kurva ajkait és nem akarom látni!!!!!!!!!! Az ötlet jó, nekem tetszik. Szívesen elolvastatnám ezt SSHarryvel és megmondanám neki, hogy maradjon szépen a seggén és ne játsszon hőst mert most kapta vissza Manót és a faszom kivan, hogy megint elmegy. :) :) :) :) :) :) :)
      Bocsánat, másik történet…

      VIP Larry buli yaaaaay <3 <3 <3 Erről ódákat zengtem nővéremnek aki agyonbaszott egy papuccsal emiatt, de leszarom a fájdalmat!! Ez mindent megér!!! Annyira tetszett, hogy elmondani és leírni se tudom! Áhhhh már vagy 8x elolvastam ezt a bulit de megunhatatlan és minden szavát imádom!!!! Normális párként viselkednek (a te blogjaidnál ez már csoda, hiszen sose hagyod őket nyugton) és minden szavukon érződik a szeretet.
      És David olyan szép dolgokat mondott. Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj én úgy imádom ezt. Baszki, mindent kiemelnék és csak azért nem teszem mert -szerintem- annak nincs értelme. De remélem tudod, mennyire hihetetlenül imádtam. <3

      Olyan csodálatos vagy.
      És soha nem szarlak le baszd meg, csak mondom.

      Szeretlek.

      Törlés
    2. Tisztára olyan, mintha ezer éve ismernélek, de komolyan... most, mikor az előbb szembesítettél vele, hogy alig pár hónapja történt, teljesen ledöbbentem.
      Jó társaságban repül az idő ;)

      Ne baszogass az SS miatt!! És füleg ne itt... esküszöm, már nem merem kitenni a részeket... van aki azért cseszeget, mert szex van, van aki azért mert nincs... van akit megesz az unalom, ha nyálas részek vannak, téged szétbasz az ideg, ha nincsenek... képtelen vagyok mindenhol minden kívánságnak megfelelni, de esküszöm igyekszem. Na a többit majd odaát kifejtem...

      A nővéredet sajnálom, mondd meg neki, hogy tartozom neki egy sütivel/fagyival, amiért a nyaralás alatt hallgatta a felolvasóesteket... :P

      Lou haja nekem most okoz libabőrt tokától-bokáig... mióta levágatta, nem tudok betelni vele...egyszerűen tökéletes!!! nem szeretem, mikor homeless...

      Igen, vannak olyan dolgaim, amiket csak én használok, de aztán meglátom őket már más blogokon is, és olyankor nagyon mosolygok... mégis van értelme írni, ha mások is átveszik... végül is ez a nyelvművelés... még a végén egy egész generáció megtudja, mi az a gribedli(imádom ezt a szót, és annyira sajnálom, hogy nem ismeritek... gödröcske az arcon.... LÓSZART!! az gribedli. Van rá gyönyörű magyar szavunk... vagy a retinámra égett, vagy a visszacsókolt, vagy másik száz dolog, amit az olvasók, akik közben írnak is...szépen lassan átvesznek óhatatlanul. Ilyenkor nagyon büszke vagyok, ezt le se tagadom.

      Örülök, hogy szeretted a részt, és David bölcsességeit ( rám ismertél ?:DDD)


      ha nem szarsz le, jövőhéten told át a képedet!!! <3

      Törlés
  11. Sziiiiiiaaa!!!! Becca!!! Igen ez a az a moment amitől én kihalok jóooo ne mond hogy ettől is :D tudom szörnyű vagyok
    SAMEEEEE Harry igeeen imádom Lou hosszú haját mert imádooom ♥ :") (bár nem panaszkodom, mert a mostani is rohadt jól áll és meghalok, de LONG HAIR DON´T CARE SQUAD)
    "Néha kurvára felbosszant, mikor reggelre fecskefészket alszom a fejemre, vagy elől úgy eláll, hogy hajat kell mosnom, mert képtelen vagyok valami formába fésülni, de ha Harry hallja, hogy zsörtölődöm, rögtön odajön, tíz ujjal túr bele, amitől azonnal libabőr tokától-bokáig, aztán már jönnek is az apró csókok a nyakamra, és közben elsuttogja, hogy mennyire szereti, a hosszú hajam."-rohadt cuki lehet Lou fecskefészek hajjal és mintha magamat hallanám Lou :D :D xdddezt én is képe vagyok megcsinálni :D és nekem nincs HARRYM akitol ilyet kapjak..Becca!!!!!! apró csókok és hajba túrás MOST ÉPP MOST ez ez egy csodás SZíVINFARKTUS NEKEM most kell nekem ezt olvasnom pont most adsfjsjgkjhdgiakfagkhgdljbndkdjb *--*
    "Hullafáradtnak éreztem magam, éhes voltam, és szomjas is. Harry persze olvasott a gondolataimban, és mielőtt körülnézhettem volna, hogy hol egy üveg víz, már láttam, ahogy elgurul előttem egy a színpadon. Mikor le akartam hajolni érte, Hazz odalépett hozzám, és a kezembe nyomta az enyémet, mert nekem jár a VIP kiszolgálás, csak a többieknek gurította az üvegeket. Elmosolyodtam. "-meg fogok halniiii hamarosaaan!!!! én ezen először 100x haltam meg aztán 100x vigyorogtam rajta, hogy a többieknek csak odagurítja EZ EZ Én ettől kivagyok
    aHHH A SZERENáááD A Little Things igeen igeen azzz azzz én most sírok
    "Ezért iszonyatosan nagy lebaszást fog kapni, de ebben a pillanatban csak azzal tudtam foglalkozni, hogy próbáltam semmitmondó arckifejezést magamra erőltetni, és a médiatréningen tanultak szerint, testbeszéddel sem elárulni magam. A kezeimet zsebre vágtam, és szigorúan előre néztem. Mikor végzett és én is, azért egy félfordulat közben rápillantottam, és megláttam, hogy az egyik gödröcske teljesen kirajzolódik az arcán, ami mindig az elfojtott mosoly jele, nekem pedig megszakadt a szívem, annyira szerettem volna odalépni, és legalább egy hatalmas cuppanóst nyomni arra a cuki pofájára. Kikészít, esküszöm. "-a kurva anyjukat a lebaszásukkal majd lebaszom én őket kétszer a földre!!!! Louuuuu miért nem tetted meg nem lenne ennyi probléma most ♥♥♥
    "– Sikerült megállapodnunk. Valami olyasmi körvonalazódik, hogy még pár hónapig maradok, de egyedi feltételekkel.
    – De miért??? – szakadt ki belőlem, Harry pedig azonnal értem nyúlt, és az ölébe húzott.
    – Figyelj, Lou! Kérlek, nyugodj meg! Ez is több, mint amit eredetileg akartam. Szerettem volna most azonnal kiszállni.
    – De miért, Zayn? Kérlek, mondd el, hogy mi is meg tudjuk érteni. Teljesen felőröl már ez az egész. Nem hiszem el, hogy nem lehet valami olyan megoldást találni, ami működik.
    – Nem lehet, Lou, hidd el. Milliószor átrágtam már ezt az egészet, és hónapok óta ez motoszkál bennem. Tudod, nem lettem volna elég bátor a dologhoz, de ami a repülőn történt, megadta a végső löketet.
    – Miért pont az?
    – Harry, amilyen bátran kijelentette, és láttam rajta, hogy komolyan is gondolja. Ő megtenné bármikor, igaz?
    – Zayn, félreérted a helyzetet. Harry soha nem hagyná el a bandát. Ő annál sokkal elkötelezettebb.
    – Igen, tudom… de ha olyasmi történne, ami teljesen kiakasztja, vagy ami már nem fér bele abba, amit hajlandó feláldozni ezért az egészért, akkor ő egyszerűen azt mondaná, hogy végeztem… "-:(((((( Az abaj, hogy itt két ember álláspontja között vagyok, mert Lounak is igaza van és Harrynek is Jaaaj sziveim :( miért nem lehetek ott :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "– A baj az volt, mindhárman tudtuk, hogy ez nem igaz. Harry legtitkosabb vágya az volt, hogy elfogadják a döntését és kiléphessen, de persze ezt soha nem vallaná be, és nem beszélünk a dologról.
      – Mindegy. A lényeg az a felszabadultság volt, amit utána érzett. Én mentem vele a limóban, és beszélgettünk. Mintha kicserélték volna. Mikor túl volt a dolgon, szinte szárnyalt. –Visszaemlékeztem a kis balesetre a fürdőszobában, és tökéletesen értettem, hogy Zayn miről beszél. Harry tényleg megtáltosodott az ominózus eset után. – Ebből erőt merítettem, és megtettem a végső lépést.
      Harry eddig csendesen hallgatta, amit Zayn mondott, és nem avatkozott közbe, de az utolsó mondatok valamiért kihozták a sodrából, ezért közelebb húzta magához a kezemet, és öblös, mély hangján szólt bele a telefonba:
      – Akkor most miért táncolsz vissza? – A kérdésétől benntartottam a levegőt, és egyáltalán nem értettem, hisz eddig azt hittem, Harry nagyon boldog lenne, ha Zayn visszajönne.
      – Szia, Hazz! – üdvözölte Zayn, érzésem szerint csak azért, hogy időt nyerjen. – A menedzsment annyit kért, hogy legalább tavaszig maradjak. "-én most nem akarok összetörni nagyon nem :( de igazábol miért ilyen kurva nehéz ez???
      :(((((((((( Zarry :((((((((((( TALáN EZ FáJ A LEGJOBBAN mert mert igaz és mindnekinek igaza van és és Becca kinyírsz tudod??? Éjjel kiyírsz :(((( "De abba belegondoltál, hogy fogjuk eljátszani hónapokon át, hogy minden a legnagyobb rendben? Eszedbe jutott, milyen kínkeserves lesz minden fellépés, koncert, vagy nap, pusztán a tudattól, hogy nemsokára kilépsz az életünkből?
      Amit mondott olyan szinten rázott meg, hogy éreztem, ahogy kifut az arcomból a vér, és meg is szédültem egy pillanatra. Harry hatalmas kezével megatámasztotta a hátamat, és a fejemet a vállgödrébe húzta. Letaglózott a felismerés. Eddig csak az örömöt éreztem, hogy Zayn marad még egy negyedévet. Nem gondoltam bele, hogy ez a szituáció ahhoz hasonlít leginkább, mikor közlik a beteggel, mennyi ideje van hátra. "-Ez most így rohadtul gyomros volt!!!! TELIBE AZ A PROBLéMA, HOGY ROHADTUL MINDEN tiszteletem Harryé támogatja Lout és még meg is mondja mi van mi nagy büdös helyzet :((( Jó megnyugszok!!!!!
      Jó most sírok

      Törlés
    2. "– Ne haragudj, Zayn, de azt hiszem, ebbe te sem gondoltál bele. Ez nem egy baleset, amit megúsztunk. Annyit tettél, hogy elhalasztottad az amputációt, de mi mind tudjuk, hogy a műtét elkerülhetetlen.
      Mindhárman hallgattunk, és perceknek tűnő ideig emésztgettük az elhangzottakat. Épp összeszedtem magam, hogy szóljak valamit, mikor Zayn rekedt hangja hallatszott a telefonból:
      – Sajnálom… "-Kurva élet!!! Igazságtalan élet!!!! Miért kellett ennek történnie Louu Lou a szivem szakad meg érte is
      "Sokáig ott zúgott köztünk, mert annyira lebénultam, hogy le se tettem a mobilt, míg Harry ki nem vette a kezemből, el nem némította, és egyetlen mozdulattal eldobta a szoba másik végébe. Nem szóltam, nem is kérdeztem, csak magamhoz húztam a fejét, ő pedig hálásan fúrta az arcát a mellkasomba, és mély levegőket vett, hogy lehiggadjon.
      – Ne haragudj, kicsi! Elvetettem a sulykot.
      – Nem, Hazz! Zayn vetette el… Igazad volt mindenben, amit mondtál.
      – Ettől még ugyanúgy fáj – mondta, és eldörzsölt egy könnycseppet az öklével. Az álla alá nyúltam, felemeltem a fejét, egy csókot leheltem az ajkára, és közelről suttogtam neki:
      – Minden rendben lesz. Ezt is túléljük. Fájni fog, és megszenvedünk, mire túl leszünk rajta, de az a lényeg, hogy tudjuk, mi a legfontosabb. Nem szabad, hogy egymáson éljük ki a frusztrációnkat. "-Harry :/ Lou :/ Rohadtul fájni fog DE MINDENT TÚLÉLTEK!!!!! ♥♥♥ SíROK!!!!
      "Harry egyetértőn bólogatott, de itt elkerekedett a szeme: – Nem fogod rajtam kiélni a frusztrációidat? – Először összehúztam a szemöldököm, de mikor rájöttem, mire gondol, elmosolyodtam, míg ő lebiggyesztette hihetetlenül telt és piros alsóajkát, és kiskutya szemekkel pislogott rám. – Nagy kár!
      – Cicaaa! Nem ugyanarról beszélünk. De igazad van. Majd igyekszünk, hogy minden bánatunk egy-egy hatalmas szeretkezésbe fojtsuk.
      – Minden rosszban van valami jó! – csillant fel a szeme, és csücsörítve bandzsított, amíg ráhajoltam a szájára. "- Annyira tudod mivel tereld el a gondolataimat!!!! Harry kérleeek ez egy mikrofon leszopása után nem éppen a legjobb dolog így nekem éjjel 1-kor :D Bizooony "-Cicaaa!" Még mindog kinyír *--* Harry te kis ribanc vagy!!!!
      "A VIP terem zsúfolásig volt olyan emberekkel, akiket évek óta ismerünk, és akik mind tudják, hogy együtt vagyunk. Imádom ezeket a ritka és különleges alkalmakat, mikor úgy mozoghatunk fesztelenül egy tömött helyiségben, hogy nem kell megjátszanunk magunkat. Harry két modellel beszélgetett az idei milánói divathét újdonságairól, amitől kábé két perc után kezdtem agyhúgykövet kapni. Hazz megszorította a vállamat, mintha megint olvasna a gondolataimban, és a fülemhez hajolt.
      – Imádlak így átölelve tartani, míg száz ember néz kocsányon lógó szemekkel, mert irigyek rám, de tudom, hogy ez neked kínzás. Menj, keresd meg Jeffet, vagy valakit, aki hajlandó fociról beszélgetni."-SKDFGSFKGFSHGFFSKFHFHSHGFbf Annyira Larry barátja akarok lenni csak egy napra legalább pls *--* Harry mondata hagyj!!!! mi ez fjhdkshjf,gkjh,s,gkh,fjahdabadfgbdb Jeff Lou KO vagyok attol okééé miota én olvastam ezt a sok receptet én kivagyok ezektől Becca!!!! Nem bírom!!! Jeff Lou Harry VIP barátok átölelve puszik Kész vagyoook!!!
      "– Oké, megyek és keresek férfitársaságot.
      – Azt ajánlom, csak olyanokkal trécselj, akik nem pályáznak a világbajnok seggedre, mert ha kiszúrom, hogy flörtölsz, olyan cirkuszt csinálok, hogy mindenki a csodájára jár! "-Harry :D :D XDDD NA AZT AZÉRT megnézném :D hogy Harry cirkuszol :D mert Lou seggét akarja valaki, aki nem ő :D hahaaa
      "– Oké, mindenkitől megkérdezem, hogy akarod a seggem? És csak azokkal beszélgetek, akik nemet mondanak.
      Harry felhúzta az egyik szemöldökét, és résnyire szűkítette a szemeit. Annyira szexin csinálja ezt, hogy a térdem elgyengült egy pillanatra.
      – Az este végén tőlem is megkérdezhetnéd… és akkor tehetsz egy kivételt – kacsintott rám. "-Isteneeem ezek a heccelések engem kinyírnak ráz a hideg baszdmeg!!! Harry te meg *---* Ohh basssza meg!!!

      Törlés
  12. "– Nem fogok! – válaszoltam határozottan, és a fejemet is megráztam.
    Hazz elkerekedett szemekkel nézett rám, és kicsit elhúzódott, hogy jobban lássa az arcomat. Felnevettem hirtelen jött ijedtségén.
    – Ugyanis miután tőled megkérdezem… És te igennel válaszolsz… – Harry helyeslően bólogatott – eszem ágában sincs beszélgetni veled! – Közelebb hajoltam, és belesuttogtam a fülébe, amitől azonnal felállt a karján a szőr, éreztem az ujjaim alatt. – Akkor már csak perceid lesznek, hogy szobára vigyél, és beledöngess a matracba. "-Louuuu!!!!! TE BASZDMEEEG O´HHHH ANYÁM!!!! ANNYIRA HALLOM A KARCOS HANGJáN AHOGY SUTTOGJ MINDENKI HAGYJON BÉKÉN REMEGEK ÉS FULDOKLOM!!!
    "Harry mély levegővel tágította a tüdejét, majd benn is tartotta, míg a válaszra készült, de én úgy gondoltam, hatásosabb, ha most lelépek, így elengedtem, és átsétáltam a termen. Zsebredugott kézzel, hogy a nadrág teljesen ráfeszüljön a fenekemre, és ügyelve arra, hogy enyhén ringassam a csípőm, amitől Mr. Szexisten még ma is fulladásos rohamot kap, ha jól gondolom. Mikor zizegni kezdett a telefonom, kaján vigyorral vettem elő, mert tudtam, hogy ő hív. Megálltam, de nem fordultam hátra, így csak a mély, rekedt hangra figyeltem, ami belemorgott a fülembe.
    – Most tetted tönkre a bulit! Két órát maradunk, egy perccel se többet. Ne igyál sokat, és ne tépj be túlzottan. Szeretném, ha emlékeznél erre az éjszakára! "-azt a kurva........ Louis!!!!Annyira dög vagy te jézusoom!!! ezek ezek ketten én ezeket nem hiszem el hát végem van tőlük...Mik ezek az utasítások!!!! Anyuuuuuuu ahh segítség ÉN ELÁJULOK Én is szeretnék rá emlékeznii!!! akarooooom
    "Ígéretek egész tárháza volt ebben a pár szóban, és én nagyon jól tudtam, hogy ma a kedvencem következik. Felröhögtem, ahogy eszembe jutott a #harrytops hashtag, amit én kiegészítenék egy #brutalanal-lal. "-Ez miiii??? Na jó ez mi? :D :D Louis #butalanal Istenem :D :D fshfdkjaghhdhgjghdjfgj végem van
    "– És milyen az élet, mint vőlegény? – kérdezte David, miközben jó erősen hátba veregetett.
    – Már te is tudod? – kérdeztem rosszallóan forgatva a szemeimet.
    – Semmi nem marad titokban – mondta a világ legkívánatosabb focistája, és rám kacsintott. – Harry gyűrűje bejárta a netet, és mikor Becks rákérdezett, készségesen elmesélte milyen lagzit terveztek.
    – Tervezüüünk?! – kérdeztem vissza.
    – Vagyis milyen lesz az esküvő. Nyugi, haver, ezt én is végigcsináltam. Átérzem a helyzeted.
    – Még szerencse, hogy nem akar valami extravagáns cuccot, csak fehéret mindkettőnkre. Sőt, még az is lehet, hogy nem sortban lesz, hanem hosszúgatyában – mondtam epésen.
    – Ne csinálj úgy, mintha neked bármi kifogásod lenne, akármit is húz magára. Most se tudod levenni róla a szemed!"-Na jóoooo!!! Itt van végem dfhgdfkgfdskggsjg Te miért kínzol??? David és Lou és esküvőről beszélgetnek a Lou és Harry esküvőjéről...a gyűrű HAGYJ BÉKÉN!!!!! XDDD David én vagyok "Most se tudod levenni róla a szemed!" HAAAHAAAA :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Mindig lenyűgöz, mennyire a hatása alá kerülnek az emberek… és én sem vagyok kivétel." -Tudjuk Lou tudjuuk ♥ legnagyobb rajongója már az elejétől fogva,amikor csináltál Hazzal képet, mert tudtad, hogy híres lesz ♥
      Neeem !!! Már kezdteem bepánikolniii Szereteeem Posh&Beckset ♥
      "De azért nem olyan rossz a helyzet. Mert ha épp nem vagyunk fasírtban, akkor rájövök, mennyire jó anya és feleség, és még mindig gyönyörűnek látom, akkor is, ha csukott szemmel felismerem minden porcikáját. Szóval azt a fajta őrült lángolást, valami lassú és szép perzselés veszi át, ami azonos hőfokon ég, attól függetlenül, hogy épp mennyi fát dobsz a tűzre."-Naaaa azért ♥♥ :") awh ♥ ez ez csodás hasonlat
      "– Is… de nem feltétlenül. Én már öreg vagyok, hogy ugráljak. És volt elég nőm, hogy tudjam, nem igazán éri meg egy éjszakáért, vagy akár többért, kidobni az ablakon egy sorsközösséget, egy féléletnyi kompromisszumot és szeretetet. "-Istenem ♥♥♥ Akarom, hogy David és Victoria ott legyenek az esküvőn és én is ott akarok lenni :D Ht én most nagyon könyezem
      "– Nyugi már! Nem akarlak lelombozni. Sőt! Azt akarom mondani, hogy akik ennyit kibírnak egymás mellett, mint ti… Akik ennyi mindenen átverekszik magukat, azok tényleg képesek életük végéig kitartani egymás mellett, ha van hozzá elég akaraterejük. Mert innentől csak azon múlik. És meg kell mondanom, azt hiszem, mi most is boldogok vagyunk. Átnézett a termen, a pillantása összeakadt Becksszel, és összemosolyogtak. Volt benne valami baráti, valami olyan, ami csak keveseknek adatik meg. De rájöttem, mi pontosan ugyanígy viselkedünk. Egy zsúfolt helyiség két különböző pontjáról is ugyanannyira a tudatában vagyunk a másik jelenlétének, mintha egymás mellett állnánk."-sírok nagyon zokogok ez mi te ezt mégis hogy gondoltad???? Becca!!! nem lehetsz ennyire kegyetlen én ezt nem bírom meg fogok fulladni, nem kapok levegőt Kinyírtál!!! Ez ez ez ez csak NEEEE AHHH ISTENEM A SZIVEM AZ Érzelmeim!!! kivagyok miért készítesz ki és miért kell minden gyengepontomat megtalálnod??? Csak mond meg nekem Óhhh te jó ég
      Életeeem hát Hazz eltűnt a látóköréből megzabálom Lout komolyan ♥
      "Nem találtam semmi kölönöset, ezért igyekeztem fél füllel odafigyelni a sztorira, amit David mesélt, de nem igazán sikerült. Lenyomtam még egy gint, most tonic nélkül – mert nem keverjük a piát, ezt rég megtanultam –, és rágyújtottam egy cigire. Épp az ég felé fújtam a füstöt – mert nem szeretek olyasvalaki orra alá füstölni, aki nem dohányzik –, mikor a két nagy tenyér a derekamra simult, ahogy a bárszéken ültem, és az ismerős illat hamarabb kúszott az orromba, még mielőtt megláttam volna a vállam felett áthajoló Harry hajzuhatagát. "-Szóval Harry nem tűnt el :D :3 hahaha Isteneeeem én ezt látni akarom nagyon bármit megtennék érte miért nem születhettem oda miért nem lehetek ismerős??

      Törlés
    2. "Rögtön belemerültek a telefonon félbemaradt beszélgetésbe, mintha az előbb hagyták volna abba, én pedig elégedetten dőltem az izmos mellkasnak, és élveztem a meleg ölelést, ami körbevett és megnyugtatott. Én vagyok a világ legboldogabb embere.
      Épp kezdtem ellazulni az erős karok között, amik a mellkasomon keresztezték egymást, míg Hazz a fejem tetején nyugtatta az állát, és egymás szavába vágva sztoriztak Beckhammel, mikor Victoria mély hangja szólalt meg közvetlenül mellettem. "-Istenem álom ez??? Nem bírom már annyira édesek hogy arra nincsennek szavak megbabonáznak VéGEM VAN
      Victoriaaaa pls :D :D HAHAAA
      "Harry azonnal elengedett, és szorosan megölelte, sőt fel is emelte a harminckilós asszonyt, aztán megpuszilta, majd visszarendeződött az előző pozícióba, ami lusta elégedettséggel töltött el. Imádom, ha hozzám ér, pláne ha így, és a legboldogabbá az tesz, mikor öntudatlanul csinálja, pusztán megszokásból.
      Rájöttem, Davidnek igaza van. Nem olyan rossz dolog, ha valakinek minden mozdulatát ismered. "- és eközben éppen érkezett értesítésem tumblr-ről és és a talicska James Corden Late Late Show 3 gif jott velem szembe Sírok most már nagyon :") Istenem ♥♥♥
      Beccaaaaa!!! kinyírtál én ezt nem tudom leírni én kész vagyok érzelmileg és az elolvadtam a szivem megtelt melegséggel és és ezek engem kinyírnak mert ezek annyira megtörténtek és annyira látom és annyira ott akarok lenni csak egynél ♥♥♥ Menjünk el, törjünk be, kuttassunk annyira akarom :D igen teljességgel meghibbantam és végem van Ne kérdezd kész vagyok de teljeseeen és minden porcikám remeg
      Szóvaaal köszönöma csodás élményt BELHALTAM MILLIÓSZOR!!!!! ♥♥♥♥ Várom a kövi rééészt ♥♥♥ :") IMÁDLAAAAK!!!

      Törlés
    3. Életem!

      Most, hogy tulajdonképpen forródróton töltöttük az elmúlt hónapot, köszönöm, hogy még erre is szakítottál időt... hogy köszönjem meg??
      Soha nem fogom tudni meghálálni az éjjeleken és nappalokon át tartó, állhatatos munkát, amivel a víz felett tartottad a fejem, mikor a legnagyobb hullámok próbáltak maguk alá temetni. Ha nincs a Manci, ma már MTF sincs.... Sőt talán semmi sem...
      De ha végre bekövetkezik, amit szinte már a torkomban érzek, és egyszerűen nem lehet másképp, csak ahogy milliószor levezettük, megvitattuk, elemeztük, prognosztizáltuk, mérlegeltük, és megszenvedtük, akkor hatalmas bulit csapunk. Nem szoktam a levegőbe beszélni,akkor pattanunk a kocsiba, és meg sem állunk csak nálad. !! <3

      Az elemzésed meghatott... szeretem, hogy ennyire szereted őket... ahogy én, ahogy mi. Ez a kis közösség, akinek naponta szállnak az imái az ég felé, és mind mások boldogságát helyezik a sajátjuk elé. Ez amúgy egy hihetetlenül szép, és nemes dolog. Egy szerelem, amiben több millióan hisznek, és ami annyi embert tesz /tenne boldoggá, mint egy háború vége... Nos ez is egy háború, egy harc.... de ugye tudjuk, hogy a Harcnak vége, a háborút is megnyerjük ;)

      Hozom a kövit nemsoká... úgy sem tudom megállni ;)

      Puszillak, remélem már alszol, és reggel jóhírekre ébredünk,,, pl, hogy nyert a donny ;)

      Törlés
  13. Egy pillantra bekukkantva az események mögé kérdeznék valamit...
    Becca, ugye nagyon alaptalanul érzem, hogy alig észrevehetően, lassan és szakaszosan, de mégis kezded feladni?
    Bízni akarok abban, hogy Te, aki miatt én reménykedek, erős, erős, mint amilyen régen volt, erős, pont ugyanannyira, mint amennyire az lesz, az marad.

    Magadért, a közös, sok és nehéz munkával megteremtett történetünkért, miattunk, olvasókért... A Mi Vilángukért, a Larry Stylinson szerelme miatt eleresztett mosolyokért, az elmorzsolt könnyekért, az össze-vissza tomboló érzelmekért, és a bizonytalan, de sok lehetőséget rejtő, valamilyen szinten mindig és örökké győzelemmel kecsegtető napokért, a hitért és a reményért.
    Kérlek.

    Az eddigieknél is hatalmasabb ölelés,

    Blanka

    ~ Itt voltam, itt vagyok, és itt maradok. Akármi lesz. Tudod.

    VálaszTörlés