2015. augusztus 30., vasárnap

CXXII. Fejezet

Sziasztok!

Itt az új rész, remélem szeretni fogjátok, ahogy én titeket ! <3<3

Jó sulikezdést annak, akit ez a dolog érint. Kábé 290 nap, és újra itt a nyári szünet. ;)

Sok-sok puszi!!

Becca



Este későn értünk haza, és hulla fáradtak voltunk mindketten. Harry már a nappaliban vetkőzni kezdett, és ahogy ment fel a lépcsőn, a nadrágját gombolta. Loholtam utána, nehogy lemaradjak valamiről. Nem volt erőm ahhoz, hogy belemenjek egy szeretkezésbe, de a szemeimet legeltetni rajta, ahhoz azért még maradt bennem szusz. Leültem a vécé lehajtott tetejére, és néztem, ahogy dúdolgatva beáll a zuhany alá. Hosszú combjain legördültek az első cseppek, ahogy záporozni kezdett rá a víz. Lentről haladtam felfelé, és ismét megállapítottam, hogy én vagyok a legszerencsésebb fickó a világon. Beugrott az emlék, mikor Bora Borán figyeltem lopva, ahogy zuhanyozik, és ő szándékosan hergelt fel teljesen, még az első csókunk előtt. Azóta minden megváltozott, csak az nem, hogy számomra ő a legtökéletesebb szépség a világon. A feneke pedig egyre gömbölyűbb! – állapítottam meg csodálkozva, ahogy az egyik térdét kicsit berogyasztva állt.
– Cica, lassan olyan kerek a segged, mint egy labda – mondtam, mire vigyorogva fordult felém, és kitörölte a vizet a szeméből.
– Megirigyeltem a tiédet! – mondta, és a gödröcskék behorpadtak az arcán. – Olyan sose lesz, de azért sokat dolgozom azon, hogy legyen valami formája.
Én is elmosolyodtam. Tudom, mennyire odavan a seggemért, ezért mindig odafigyelek, hogy az edzésből ki ne maradjanak a farizomgyakorlatok, de azt eddig nem vettem észre, hogy Hazz feneke milyen szépen kikerekedett. Ez a baj az emberrel. Hogy hozzászoksz a látványhoz, és már nem figyeled a változásokat. Pedig van mit nézni rajta! Sokkal izmosabb, legalább tíz kilóval nehezebb, és ezerszer férfiasabb lett, mint akár egy évvel ezelőtt. A karján a hajó, ami azelőtt az egészet beterítette, most csak a bicepsze közepén bont vitorlát, és a lepke fölött sokkal nagyobb mellizmok terpeszkednek, mint régen.
– Mikor lettél te ilyen kigyúrt fickó? – tettem fel a következő kérdést.
– Tegnap – válaszolt nevetve, és ismét hátat fordított nekem, mire én is felkacagtam.
– Már azt hittem, hogy nem vettem észre.
– Szarul is esett, hogy állandóan gyúrok, de neked fel se tűnik… – mondta, és volt egy pici szemrehányás a hangjában.
– Ne haragudj! Mostanában nem volt alkalmam tüzetesen megnézni a tested.
– Mert mindig lerohansz! – mondta panaszosan, és rájöttem, hogy igaza van. Ha megkívánom, általában eszemet vesztem, és nincs energiám arra, hogy visszafogottan szeressem, időt hagyva a bámészkodásra. Megfogadtam, hogy a közeljövőben, egy napig ki sem engedem az ágyból, és minden porcikáját szemügyre veszem, sőt, meg is kóstolom.
– Mert elveszed az eszem! – védekeztem, mire a válla fölött ismét rám nézett, és a szemeiben huncut fények csillantak. – De ma olyan fáradt vagyok, hogy járni sem tudok.
Láttam, ahogy lehervad a mosoly az arcáról. Olyan energikus, hogy az valami hihetetlen, és annyira telhetetlen, hogy arra nincs is szó. Harry állandóan készen áll a szexre, bárhol, bármikor. És én ettől szó szerint kikészülök. Annyira imádom, hogy az már fáj.  – Ne haragudj, cica!
– Semmi baj! Igazából én is elfáradtam, csak ahogy itt ülsz, és nézel, Ed valahogy összeszedte magát – fordult felém, és mikor megláttam, hogy fel van izgulva, a nyálam ömleni kezdett. – Ha nem szexelünk, akkor kimennél? – kérdezte halkan, én pedig csak bólintottam, mert tényleg nem éreztem magamban annyi erőt, hogy akár orálisan kielégítsem. Azt szívesen néztem volna, hogy magának csinálja, de ezek szerint neki se volt kedve hozzá. Felálltam, odaléptem a zuhanyzóhoz, kinyitottam az üvegajtót, és mit sem törődve a rám záporozó vízcseppekkel, egy szenvedélyes csókot loptam, mielőtt ott hagytam egyedül.
Én is levetkőztem, belebújtam a kényelmes pamutgatyámba, meg egy trikóba, és az ágyra dobtam magam. Az éjjeliszekrényen hevert a tablet, úgyhogy bekapcsoltam, és miközben arra vártam, hogy betöltődjenek a videók, azon agyaltam, mikor tudnánk kivenni legalább két szabadnapot. Semmikor – vontam le a szomorú következtetést, ahogy végiggondoltam a következő két hetet. Lebiggyesztettem az ajkamat, és kedvetlenül indítottam el a You Tube-ot. Láttam, hogy felkerült a Lirry interjú – ezeken a neveken most is nagyon röhögök –, úgyhogy kapásból rányomtam, és közben csak lestem, hogy miért van több százezer megtekintés két óra alatt.
Mikor elkezdődött, és meghallottam az első kérdést, úgy ültem fel az ágyon, mintha felrántottak volna.
Hogy van a feneked?” – Néztem, ahogy Harry értetlenül összeráncolja a szemöldökét, és egy pillanatra én is azt hittem, ez egy rendkívül gusztustalan és provokatív kérdés, de Lucy rögtön hozzátette, látva Hazz zavarát: „Mert elestél tegnap…
„Óóóó,,,, óóóó…” – mondta Harry és igyekezett rendezni a vonásait, de én láttam az arcán, hogy elindult a vezérhangya. Ismerem jól, és a gyomrom összeugrott. Olyan kis huncut pofát vágott, amitől kiszáradt a szám. Innentől ez az interjú kezdett sokkal izgalmasabb lenni.
Meg is kaptam, amire számítottam. Mikor elhangzott a kérdés, hogy „Mondj négy dolgot, amit megszívtál!”, elharaptam a nyelvemet. Harry arckifejezésén egyértelműen láttam, hogy a farkamra gondol, és úgy felnevettem, hogy a könnyem is kicsordult. Hazz ebben a pillanatban sétált be a szobába, és az ágy másik oldaláról mellém vetődött. Belepuszilt a hajamba, és a mellkasomra fektette a fejét, hogy ő is lásson.
– Ajajj! – dörmögte, mikor ráeszmélt, hogy mit nézek.
– Mi van?? – kérdeztem, mert azonnal bestresszeltem. Ha Harry azt mondja, ajajj, akkor valami nagy durranás következik. – Ugye nem azt válaszoltad, hogy Louis farka? – kérdeztem, és előrehajoltam, hogy a szemébe nézhessek. Féloldalasan elvigyorodott, csücsörítve egy puszit kért, és közben megrázta a fejét. Kicsit megnyugodtam, de tudtam, hogy nem úsztam meg ennyivel.
Nem sokkal később felsorolta a legnyálasabb dolgokat, mikor romantikus randiról kérdezték, és azt hittem, ezzel túl vagyunk a nehezén, de éreztem, ahogy megfeszül mellettem. Felhangosítottam a tabot, és majd kiestek a szemeim, annyira figyeltem.
„Mi a négy legfontosabb szempont a párválasztásnál?” – kérdezte a riporter, mire Harry erősen elgondolkozott. Nem szólt a vészcsengőm, mert azt hittem, a szokásos felsorolás következik: legyen kedves, jó legyen vele beszélgetni, támogasson és legyen szép a mosolya. Mikor Liam előrehajolt, és azt mondta: „Legyen nő”– na, akkor fagyott meg az ereimben a vér. Tudtam, esküszöm, hogy tudtam, mit fog válaszolni Harry, és mikor kimondta, szó szerint felnyikkantam.
„Az nem igazán fontos”
Odacsaptam a pause gombra, és azonnal felültem. Harry is kiegyenesedett, és állta a pillantásomat.
– Ez mi volt? – kérdeztem tőle, nem kis szemrehányással a hangomban. – Mondtál még valamit, ami miatt ne nézzem tovább ezt a felvételt?
– Nem. Ennyit mondtam – szabadkozott, és felhúzta a vállait. – De miért olyan szörnyű ez?
– Cica, az isten szerelmére! Megbeszéltük, hogy nem kotyogsz ki semmit, figyelsz a szavaidra, és nem CO-zol csak úgy, véletlenül.
– Oké, oké… nem is CO-ztam, csak annyit mondtam, hogy nem mindenkinél fontos, hogy az illető lány legyen.
– Szívem, ez a kérdés nem általánosságban szólt, hanem kifejezetten nektek! Azt kérdezte, hogy TE mi alapján választasz.
– Igen, és én nem az alapján, hogy fiú vagy lány! – szögezte le, és kihívóan nézett. Nem tudtam mit válaszolni. Igaza van, de ezt nem kellett volna kimondania. Megcsóváltam a fejem, és elindítottam a lejátszást. Ezek után tényleg felsorolta azt, amit négy éve, minden ilyen alkalommal, és amit minden fan ugyanúgy tud kívülről, mint a sonkás receptemet. Mikor belemelegedett, és azt mondta Liamnek – aki ezért cikizte –, hogy senki nem akar egy faszfejjel randizni, már a térdemet csapkodva hahotáztam, amihez Harry is csatlakozott.
Annyira édes, hogy soha, még véletlenül sem válaszol anélkül, hogy kiderülne a szexuális beállítottsága. Mikor mondja egy hetero, hogy nem randiznál egy faszfejjel? Lányokra nem használjuk ezt a kifejezést.
Egyszer beszélgettünk erről Harryvel, és tényleg sokat gyakorolta, hogy ne használja a „his” kifejezést, amiből egyértelműen kiderül, hogy pasiról beszél; de nem igazán jártunk sikerrel. Azt mondja – és ebben igazat kell neki adnom –, hogy ő nem fog lányokról beszélni, mert ha egyszer sikerül előbújni, akkor hiteltelenné válik a rajongók szemében. Őrület a pasi.
Az interjú végeztével nevetve bújtunk össze az ágyban.
– Most aztán napokra adtál eleséget a hiénáknak. Tele lesz vele a net, minden bulvár, és a twitteren legalább három trend lesz belőle. A Larryzés soha nem látott méreteket ölt majd.
– Nem baj. Hadd örüljenek a Larrysek. Szegények évek óta sötétben tapogatóznak.
– Ahhoz képest elég jól rájönnek a dolgokra.
– Néha azt hiszem, állandóan figyelnek – nevetett fel Hazz.
– Ne is emlegesd! – mondtam, és a hideg is kirázott az emlékre, mikor megzsaroltak minket a fotókkal.
– De azért mi csinálhatnánk egyszer egy itthoni felvételt – morogta a bőrömbe, ahogy a karomat harapdálta, amivel átfogtam a nyakát.
– Egy mit?
– Egy homevideot… – pirult el a gyönyörű arc.
– Azt akarod, hogy vegyük fel, ahogy szeretkezünk?
– Hát… csak eszembe jutott, hogy néha szívesen visszanézném, mikor nem vagy itthon, és Skype-olni se tudunk.
A meglepetéstől leesett az állam. Harry mindig azt mondta, ő a telefonjával se csinál rólunk képeket, mert a digitális korszakban senki sincs biztonságban.
– És nem félsz, hogy kikerül?
– Nem. A kamerával venném fel, és csak itthon nézegetném. Nem tenném fel semmi olyan eszközre, amiről bárki lelophatja.
– Akkor is kockázatosnak tűnik.
– Akkor a fejünket nem vesszük fel – próbált kompromisszumot kötni.
– Mert a tetkók, meg a hangunk, az nem elég, ugye? – röhögtem kínomban.
– Jajj, kicsi! Te ennél sokkal bevállalósabb vagy. Nem akarod látni másik szögből, ahogy mélyen a számba veszlek, vagy azt, ahogy beléd hatolok? – kérdezte, és tudtam, hogy megnyerte a mecset. Máris villództak a képek a szemeim előtt, és olyan merevedésem lett, mintha kőből faragták volna ki a farkamat. Harry elégedetten felkuncogott, és hatalmas tenyerét az ágyékomra simította. – Kicsi Boo is díjazza az ötletem!
– Jesszusom, cica! Kérlek, ne izgass fel. Tényleg nagyon ki vagyok ütve.
– Oké, abbahagyom és hagylak aludni, ha megígéred, hogy csinálunk egy videót.
Az agyam sebesen dolgozott és mérlegelt, de végül a kíváncsiság elnyomta a kételyeket.
– Rendben!
Harry hatalmas, zöld szemei, és a bennük felcsillanó izgalom, máris elvették a józan eszemet. – De akkor most elmegyek zuhanyozni, és utána szundi!
– Oké, apu! – mondta, olyan hanghordozással, hogy megint megrándult a farkam. – Estimese se lesz? – kérdezte duzzogva, mikor már a fürdőszoba felé lépkedtem. Újabb lökés a hasamban, ahogy elképzeltem, miféle mesét akar tőlem hallani.
– Dehogynem! Te leszel benne a hercegnő! – nevettem kissé rekedten.
– Úúú… Azt szeretem! – mondta, és ő is felkacagott. Az ajtóból visszanéztem, és azt láttam, ahogy ledobja magáról a törölközőt, majd meztelenül nyújtózik az ágyon, mint egy macska.
Abban a pillanatban elszállt belőlem minden fáradtság.

***

– Mi volt ez a tegnapi őrültekháza? – kérdezte Brandontól Higgs a reggeli megbeszélésen.
– Én nem tudom, főnök. Valahogy minden összejött. Próbáltuk uralni a helyzetet, de csak többé-kevésbé sikerült.
– Inkább sehogy sem! – csapott le rá Higgins, és tehetetlenül megdörzsölte az orrnyergét. – Milliónyi cikk, és az egész világ azt taglalja, hogy Harry gyakorlatilag CO-zott. Feküdjetek rá a dologra! Mindenütt szerepeljen, hogy ez csak egy vicc volt, és max az LMBT emberek melletti állásfoglalás. Bár ennek semmi értelme, hisz arra válaszolt, hogy neki mi fontos… Mindegy, ez van, ebből kell kihozni, amit lehet.
B. felállt az asztaltól, összeszedte a jegyzeteit, és kisietett az ajtón. Az asszisztense, egy fiatal kiscsaj csak kapkodta a fejét, de aztán észbe kapott, és utána rohant.
– Ti pedig, jómadarak, meséljétek el, miben sántikáltok! – fordult hozzánk Higgs.
– Semmiben! – tettem szét a kezeimet. – Hidd el, semmi hátsó szándékunk nem volt. Csak így alakultak a dolgok.
– Figyeljetek! – mondta vontatottan, és ránk nézett. – Nem lesz ennek jó vége, ha nem tudjátok kontrollálni a dolgokat.
– De tudjuk! – mondta Hazz, és megfogta a kezemet. – Semmi nem hangzott el, ami miatt aggódni kellene.
– Csak olyan hangzott el, ami miatt aggódni kell, de látom te nem érted, Harry. Nem tehetsz ilyen kijelentéseket. Már húsz videógyártó csinálja belőle az új Larryvideókat, és három napig megint veled és a melegségeddel lesz tele minden.
– Ez eddig is így volt, mégis én vagyok a legnagyobb csajozógép a közvélemény szerint – szögezte le Harry, és igaza volt.
– Igen, mivel Niall szűz, a többiek meg foglaltak – szúrta közbe Higgs, amin Zayn halkan felnevetett, de Ni arcára ráfagyott a mosoly.
– Nem vagyok szűz! – mondta, de a hangjából nem csendült ki erős meggyőződés.
– Niallről most szállj le! – mondta Hazz vészjósló hangon, amin én is meglepődtem. – Nehogy még őket is elkezd baszogatni, mert akkor tuti lelöki az agyam a szíjat.
– Oké, oké – adta meg magát feltartott kezekkel a nagyfőnök, és hátradőlt a székében.
– Zayn, ugye tudod, hogy a következő hetekben sok fellépés lesz, többek között a jótékonysági gála, ami hatalmas nézettség, és fontos?
– Igen, tudom. Minden rendben, csinálom, amit kell – mondta Zayn, amin mindannyian teljesen meglepődtünk. Nem vagyunk hozzászokva a szófogadó, és felelősségteljes énjéhez. A szívem megdobbant, hogy talán mégis lesz egy csodás utolsó évünk együtt.
– Akkor mindenki tudja a menetrendet. Az utazásokról a táblázatot Brandon feltölti a mobilotokra, beállítja az értesítőket, és kaptok egy jegyzetet arról, hol, mit kell nyilatkozni, mit kell kiemelni éppen.
– Csak küldje át e-mailben! – mondta Harry. – Nem adom a telefonom idegenek kezébe! – tette hozzá, és a szavai élesen csengtek.
– B. nem idegen… – használta a tőlem kapott becenevet Higgs, amin én is meglepődtem.
– Neki pláne nem! – felelte Hazz, és egyik oldalon kirajzolódott a gribedlije, amitől nekem is mosolyognom kellett.
– Igaza van, majd mi beállítjuk a telefonokat, hogy időben csipogjanak. Nem vagyunk analfabéták – mondta Zayn, és erőteljesen bólogatott. Rájöttem, mindenki attól fél, hogy beletúrnak a telefonokba, vagy lehallgatót tesznek bele. Pete-től megtanultuk, hogy ne adjuk ki őket a kezünkből.
– Rendben. Leszarom, ki, hogy intézi, de ha valaki nem lesz ott a reptéren, amikor kell, az nagyon megszívja, előre szólok.
Tudomásul vettük, és mindannyian bólintottunk, majd az elnyúló csendben csak néztünk magunk elé.
– Mikor lesz a szakítás? – kérdezte Harry egy kis idő elteltével.
– Jövő év elején. Február környékén – válaszolt a nagyfőnök, de meglepetésemre nem engem, hanem Zaynt nézte.
– Olyan soká? – kérdezte Hazz, és megszorította a kezemet. – El nem fog neki örülni.
– Csak kibír még két hónapot, mielőtt hivatalosan is eljegyzi egy másik b… – Majdnem kicsúszott a száján, hogy buzi, de legnagyobb szerencséjére, idejében lenyelte.  – balfasz! – helyesbített, mire Harry akkorát nevetett, hogy hátrahajtotta a fejét.
– Higgs, te vagy a legnagyobb homofób kretén, akit ismerek – mondta, és a térdét csapkodta.
– Te meg a legnagyobb köcsög, akit valaha láttam – replikázott a vén barom, de Harry csak nevetett és nevetett. – A karácsonyi hajtásban megtennéd, hogy nem öltözöl transzvesztitának? – kérdezte még Higgins, mert valamivel bele akart marni Harrybe.
– Már összeállítottam a kollekciómat, és lesz benne egy-két darab, amit imádni fogsz! – jött a frappáns válasz, én pedig elvigyorodtam, ahogy láttam az eddig fellengzős arcra kiülő félelmet. – Az arany csizmám egyszerűen csodálatos! – tette fel az I–re a pontot Hazz, aztán hozzám hajolt, és kaptam egy hatalmas puszit.

.


31 megjegyzés:

  1. Megerkeztem! Meg kihuztam a nyar veget egy kicsit es nyaralani voltam megint. De itt vagyok! Aaaah a reszt annyira imadom! Istenem, Harry! Orok kedvenc. Amugy annyira szeretem benne hogy tenyleg elegge ferfias is de lehengerloen noes is. Ami pedig egyutt teszi ot ilyen fab emberre! (nem ertem de remelem te fogod :D....mar elvetted a jozan eszem) Annyira tudom hogy nem kene resz utan irnom de nem birom kiii. Aranyosak voltak:3
    Szegeny kicsiii Niaaall:(
    Amugy a sztaroknak egy nagy respect en tuti nem tudnek ilyen nyomas alatt elni es ugy hogy beszabajozzak az eletem.
    Legy jo!
    Nitus xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó neked, hogy még nyaraltál egy kicsit.
      Igen, én is imádom Harry kettősségét, szerintem ez a szexepilje.

      A sztárságnak nyilván vannak hátulütői, de mi csak az életük nagyon kis részét látjuk, a többi, amit nem tárnak a nagyközönség ele, az valószínűleg sokkal normálisabb és élhetőbb. Valamit valamiért.

      Szép hetet, puszillak.

      Törlés
  2. Uh.... Kész ! Utolsó rész a nyáron és engem ez js majdnem kicsapot ! Imádom az írásaidat ! Nem is csoda, hogy benne vagy a példaképeim közt ! :)
    Mostantól viszont elkezdődik a suli, így megint csak hetente\két hetente fogok komizni, de olvasni mindig fogom ! Jó évet neked is ! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi gond, nekem elég ha hetente komizol ;)
      Kitartást a sulihoz és a korán keléshez. Szerintem az benne a leggyilkosabb.

      Örülök, hogy tetszett a rész. Én is imádom ezeket az interjúkat.

      Ölellek.

      Törlés
  3. Hhhuhhh hát èn meghalok :) vagyis szakadok elkèpzeltem Harryt arany cipő xD .... Transzfesztita behalok ez de joooo :) haj az eleje irtó jó volt persze a vège is de most az eleje a lenyeg nah szoval VIDEÓ xD juhhhhhuuuuuuuuu :D :D őrűlt picsa vagyok :p
    Na de ez aztan frappáns ötlet xD Hazz feneke kerekebb ahw khm khm ❤ :D Amugy hát nem teljesen CO zott Hazz csak megállapított egy tènyt ;) megeszem őket ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
    Na de közelendünk egyre közeledünk :)
    Nagyon jó volt ez a rèsz is :)
    Imádom
    Sok sikert a suli kezdèsez !!!!!!! Amikor tudok olvasok :)
    Puszi : Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Harry még nem teljesen CO-zott, és remélem csak a párjával együtt fog.
      Valóban közeledünk, rettegek is, hogy fogom megírni a mostani időszakot, de erre csak akkor kerül sor, ha végre pontot tesznek a babygate végére.

      A szerelmezős részeket szeretem, főleg ha csak húzzák egymást...és örülök, hogy nektek is tetszenek.

      Hála az égnek engem már nem érint a sulikezdés de neked sok sikert es kitartást hozzá!!

      Puszillak

      Törlés
  4. jajj istenem :)) nem is tudom mit írjak valami felgeteges volt :)) imádtam *.* Harry az valami haláli volt :D az arany csizma *.*
    ki fogsz nyírni :))))
    alig várom a kövit :))) *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az arany csizma a retinámra égett, mikor először megláttam. Azt csak az amerikakapitányos kék-fehér metálcsizma űbereli.

      Nem foglak kinyírni, esküszöm! Ez csak egy kis kikapcsolódás ;)

      Imadlak, szép hetet! <3

      Törlés
  5. Komolyan nálam agyhalál fog beállni ha tovább őrjîti egymást ez a két isten*-*
    "Azóta minden megváltozott, csak az nem, hogy számomra ő a legtökéletesebb szépség a világon. A feneke pedig egyre gömbölyűbb! – állapítottam meg csodálkozva, ahogy az egyik térdét kicsit berogyasztva állt.
    – Cica, lassan olyan kerek a segged, mint egy labda – mondtam, mire vigyorogva fordult felém, és kitörölte a vizet a szeméből.
    – Megirigyeltem a tiédet! – mondta, és a gödröcskék behorpadtak az arcán. – Olyan sose lesz, de azért sokat dolgozom azon, hogy legyen valami formája. "
    Én itt komolyan mondom , nem tudtam hol vagyok:333 és az arany csizma❤
    Ahhwww^^
    Alig várom a következő részt , köszönöm hogy feldobtad a nyaram mert elég lapos volt mielőtt el kezdtem olvasni❤
    Ajánlottam 2barátnőmnek és az wgyikük már elkezdte az SS-t és neki is nagyon tetszik❤nem is csodálom.
    Én már tök természetesen bőgök minden részen , mert már az életem nagy része ❤ csak igy tovább Becca ❤ még mi dig imádom ezt az egészet.
    De a sok izgalomba már meg fogok halni:D
    Gyorsan kövit:333
    xx Dorina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De cuki vagy!! <3

      Nagyon örülök, ha kicsit segíteni tudtam a kikapcsolódásban, és sajnálom, hogy amúgy lapos volt a nyarad.
      Köszönöm, hogy még másoknak is ajánlod, nem elég, hogy olvasod. Remélem nem égsz be velem:)

      De miért bőgtök minden részen (mert nem csak te írod ezt), mikor mostanában olyan kis langyos részek vannak, hogy azt hittem, az unalomtól lefordultok a székről...

      Köszi a biztatást, hidd el, ez nekem nagyon sokat jelent,.

      Hozom a kövit, és ölellek<3

      Törlés
  6. Szia drága Becca!
    Mi az, hogy Louis nem akart huncutkozni? Enyjebejnye.:D
    De imádom Harryt az interjú miatt.:D Sírtam.xd
    És a végén, hogy " A karácsonyi hajtásban megtennéd, hogy nem öltözöl transzvesztitának?
    – Már összeállítottam a kollekciómat, és lesz benne egy-két darab, amit imádni fogsz! " XD végem!!
    Imádtam. <3 nagyon nagyon.
    Alig várom a következőt. <3
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Louis akart, csak nem bírt,,, van ilyen ;)

      Őrület, hogy a transzis beszólás a kedvencetek. Komolyan, mindig meglepődöm, mennyire más lesz a favorit, mint emire én számítok.

      Azt az interjút én is nagyon szeretem, és számtalanszor láttam még, de sötét napjaimon ma is szívesen vigasztalódom vele.

      Puszillak, kinn a kövi <3

      Törlés
  7. Másik OLYAN rész!!!! <3 <3 <3 <3
    Imádtam. Nem tudom eldönteni, hogy ez a kedvenc részem vagy az előző...De úgyse tudnék most dönteni szóval erről ennyit.:D
    És igen, mi el vagyunk átkozva kommentelés terén. Álltalában vagy akkor válaszolsz amikor rosszba vagyunk vagy amikor kiakadsz valami miatt én meg az egy héttel azelőtti komiba még nyáladzok larryre stb. Amikor erre válaszolsz is már jóval a hét végén leszünk… Jajaj addig mennyi mindent kell túlélnem.:( Olyan messzinek tűnik és én úgy félek. Mindegy, ezt tudod és mikor olvasod már vagy egy hét panaszkodás hallgatáson vagy túl esetleg ömlengésen, hogy végre megtaláltam a helyem a suliba is (lol kemény 1% esély van erre).
    Pont most néztem meg, hogy több mint 10995 üzenetet váltottunk már facen. Ez annyira durva. Én meg anno nem mertem rádírni. Mennyiremás lett volna minden, ha nem írok rád… Istenem. Mindig olyan nosztalgikus leszek komizásnál. :DD
    Szóval inkább térjünk rá a részre.


    Harry feneke gömbölyödik bizony és én csak nézek, hogy mikor lett ennyire kis formás. Szóval megértem Louis és nagyon-nagyon tetszik az ötlet, hogy majd szépen, alaposan átvizsgálja minden egyes porcikáját Harrynek. Szeretkezés közben és gyengéden… Nyúúúú, miért nem tartunk már ott?!?!?! Oké kussolok, mert el vagyok kényeztetve és nem tudom hol van már a helyem. Amúgy Bora Bora nekem is egyből beugrott!!! Jajjj régi szép idők. <3

    És a LIRRY INTERJÚ csupa nagy betűvel… Istenem. Mennyire imádom. És az a fej ahogy mondja… És utána a mosoly… Legjobb.

    “Meg is kaptam, amire számítottam. Mikor elhangzott a kérdés, hogy „Mondj négy dolgot, amit megszívtál!”, elharaptam a nyelvemet. Harry arckifejezésén egyértelműen láttam, hogy a farkamra gondol, és úgy felnevettem, hogy a könnyem is kicsordult.” Ahhhh kurva jól írtad le!!!! Imádom.
    És az ötlet is baromi jó, hogy együtt nézik meg. Harryn behaltam… Édesm. És komolyan megkérdezi, hogy ez miért olyan nagy baj.. :D Imádom. Azt hittem úgy írod majd le mint az előző interjút de ez 10000000x jobb volt. Minden benne volt. Behalok rajtad, komolyan.

    Úristen. A homevideo remek ötlet!!!!!! Tetszik!!! Legyen!!!!!!!!! És véletlen kerüljön ki….. Najó nem. Azt nem akarnám mert akkor szegényeknek nagyon szar lenne. De attól még az ötlet kurvára tetszik! :D

    “– Igen, mivel Niall szűz, a többiek meg foglaltak – szúrta közbe Higgs, amin Zayn halkan felnevetett, de Ni arcára ráfagyott a mosoly.
    – Nem vagyok szűz! – mondta, de a hangjából nem csendült ki erős meggyőződés.
    – Niallről most szállj le! – mondta Hazz vészjósló hangon, amin én is meglepődtem. – Nehogy még őket is elkezd baszogatni, mert akkor tuti lelöki az agyam a szíjat. “ Jaj ezt szerettem… <3 Harry kiáll értük. <3 <3 <3 Jól esett ezek után ami a valóságba jelenleg megy… Mert ő nem szarja le őket. Ezzel úgy feltudnak baszni, hogy így állítják be Harryt.

    “– Csak kibír még két hónapot, mielőtt hivatalosan is eljegyzi egy másik b… – Majdnem kicsúszott a száján, hogy buzi, de legnagyobb szerencséjére, idejében lenyelte. – balfasz! – helyesbített, mire Harry akkorát nevetett, hogy hátrahajtotta a fejét.
    – Higgs, te vagy a legnagyobb homofób kretén, akit ismerek – mondta, és a térdét csapkodta.
    – Te meg a legnagyobb köcsög, akit valaha láttam – replikázott a vén barom, de Harry csak nevetett és nevetett. – A karácsonyi hajtásban megtennéd, hogy nem öltözöl transzvesztitának? – kérdezte még Higgins, mert valamivel bele akart marni Harrybe.
    – Már összeállítottam a kollekciómat, és lesz benne egy-két darab, amit imádni fogsz! – jött a frappáns válasz, én pedig elvigyorodtam, ahogy láttam az eddig fellengzős arcra kiülő félelmet. – Az arany csizmám egyszerűen csodálatos! – tette fel az I–re a pontot Hazz, aztán hozzám hajolt, és kaptam egy hatalmas puszit.” Ez pedig kurva jó volt!!!! :D Imádtam. Csomószor elolvastam már, de nem tudom megunni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne haragudj ezért a kommentért… Kicsit összecsapott lett és egy ilyen rész nem ezt érdemelné.. Csak muszáj volt most megírnom a gyomrom viszont folyamatosan remeg és totál kivagyok. Remélhetőleg a következő résznél már használható leszek.
      Nagyon szeretlek és köszönöm, hogy vagy! Már csak a tudat is sokat segít. Köszönök mindent.
      <3

      Törlés
    2. Ééééééééés..... dobpergés...... nem is volt panaszáradat, mert megint nekem volt igazam, és semmi szörnyűség nem történt, sőt talán csupa pozitívum, és még a végén jó helyen leszel, jó társaságban...:P:P
      Kivételesen össze sem vesztünk, ami elég szép teljesítmény egy ilyen feszült hét után:D

      Már ennyit pofáztunk??? Mondjuk ebben semmi meglepő nincs...pedig sokszor úgy érzem, alig beszélünk, mert olyan szótlan vagy mostanában.

      Na mindegy... igen, minden más lett volna, de van, aminek meg kell történnie ;)

      Az 1 % most bejött, és az életben elég sokszor van így, jobb, ha elfogadod. Nem mondom, hogy minden rózsaszín, és szivárvány, de azért nem olyan sötét, amilyennek néha te látod. Remélem nagyon szép időszak következik az életedben, mert megérdemled.

      A nosztalgikus énedet jobban szeretem, mint a hárpiát, de remélem mostanában nem fogsz velem kötekedni, mert igyekszem a részekkel mindenhol, és talán (!!!) sikerül a kedvedre tennem :)

      Köszönöm, hogy eszembe juttattad ezeket az interjúkat, nélküled simán kifelejtettem volna őket a blogból, ami nagy baklövés lett volna, hisz nagyon fontos állomások larry életében.

      Te már alszol, holnap új hét kezdődik, és remélem jól indul a résszel, amit szeretni fogsz ;)

      pusziiiiiiiiiiiiii

      Törlés
  8. Sziiia megint én :D ♥ xddd
    Annyira látom ahogy Louis lohol hARRY UTáN véGEM
    Helyesbítek ti ketten vagytok a legszerencsésebb emberek a világon Lou nem igazán panaszkodhatsz te sem
    Ohhhh Bora Boraaa nee neee nosztalgia sírni fogok
    Na igen ez tény ez megállapított tény, hogy Harry feneke egyre gömbölyűbb
    awhhhhh igen most a fenekekrol szolo párbszéden olvadtam el
    Imáádom, hogy Lou észreveszi a változásokaat és imádlak hogy leírod ♥ Lou és a segge arról írni kell egy kibaszott konyvet Harry megkérhetnélek
    Igen a hajó a hajó ami akkor és ami most és most nem nem sírok it´s just a boat in my eyes :")
    haha a mellizmai
    Szegééény :( DE JOBB Később,mint sohaaa
    Ahhh az kell egy napig az ágyban ti ketten Givet it to meeee
    Ed Ed Ed mindig készen áll ő soha nem fárad el
    Lirry interjúu :D :D xddddd amugy ezek a nevek tényleg viccesek néha már a Larryről áttérek én is H&L-re vagy L&H-ra
    Drágák az akkor ott nagyon sokat dolgoztatok :(
    Igen Lucytől ez egy csodás kérdés volt imádom a csajt amugy de pls :D
    Megint vinnyogok :D Igen mivel Harryt reggel még a konhyapulton megkapta a magáét :D :D
    Harry be like a kérdésnél: Louis farka ohh 4 kell várj említettem már Louis farkát? :D :D az ott annyira egyértelmű volt hogy visítok
    XDD AJJAJ :D kiköptem a vizet :D :D
    Ez tőled a határokat súrolta Harry
    "Ezek után tényleg felsorolta azt, amit négy éve, minden ilyen alkalommal, és amit minden fan ugyanúgy tud kívülről, mint a sonkás receptemet."-Chicken :) Nice smile, nice people someone igen tudjuk Ez jaaj ez a mondat kicsinált
    LOL :D That´s beautiful Harry :D
    a dickhead megvan a zenéim között :D
    *szemek* *szemek* we see you NOT LARRY NOT LARRY!!! *SZEMEK*
    Becca baszdmeg erre nem voltam felkészülve a Not that importantből megyunk a homevideora ohhh Máriááám *--*
    és méghozzá kamerávaaal *--* Louuu calm down *-* ohh baszzaa meg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "– Jajj, kicsi! Te ennél sokkal bevállalósabb vagy. Nem akarod látni másik szögből, ahogy mélyen a számba veszlek, vagy azt, ahogy beléd hatolok? "-ÓHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH TEEEEEEEEEEEEEEEEE JÓOOOOOOOOOOOOO ÉGGGGGGGGGGGGG!!! aHHHHH WááááH áHHHHH *-* Kösz kösziii kösziiiii meghaltam
      KICSII BOOO...KICSI BOOO AMI NAGY DEE AHHHH AHHH JÓÓOO NEM BÍROM
      BELEMENT AHHHH KELL
      "– De akkor most elmegyek zuhanyozni, és utána szundi!
      – Oké, apu! – mondta, olyan hanghordozással, hogy megint megrándult a farkam. – Estimese se lesz? – kérdezte duzzogva, mikor már a fürdőszoba felé lépkedtem. Újabb lökés a hasamban, ahogy elképzeltem, miféle mesét akar tőlem hallani.
      – Dehogynem! Te leszel benne a hercegnő!"-:D cukiiiik *--* ezt feltétlenül kellett ugye???
      tuttam tuttam :D XDDD fáradság hol mikor ki :D :D ennyi tuttam :D
      XDDD jönnek a problémááák :D
      "Már húsz videógyártó csinálja belőle az új Larryvideókat, és három napig megint veled és a melegségeddel lesz tele minden. "nagyon rohogok :D :D xdd azoka videoook igeen igeen a legjobbak :D
      Igen még mindig te vagy a legnagyobb csajozógép
      Niall szűz ezt még mindig nem tudom feldolgozi xddd :D :D
      Igen ennek az 5 kis srácnak nincs két keze és nem értenek a saját telefojaikhoz
      B idegen de az
      Ne már :D :D :D szegény Max :D szegény El inkább sajnálom komolyan :D
      " – A karácsonyi hajtásban megtennéd, hogy nem öltözöl transzvesztitának? – kérdezte még Higgins, mert valamivel bele akart marni Harrybe.
      – Már összeállítottam a kollekciómat, és lesz benne egy-két darab, amit imádni fogsz! – jött a frappáns válasz, én pedig elvigyorodtam, ahogy láttam az eddig fellengzős arcra kiülő félelmet. – Az arany csizmám egyszerűen csodálatos! – tette fel az I–re a pontot Hazz, aztán hozzám hajolt, és kaptam egy hatalmas puszit."-először is ezt a köcsögöt kinyírom másodszor meg :D :D xddd Mi ez?? :D Harry xdddd :D :D az aranycsizma :( hiányzik :( nagyo hiányzik a Terka Fashion
      de nagyon nevetek nem bírom fetrengek Pacsi Harry :D
      pusziii *--*
      Megint elolvadtaaam és jaaaj istenem visítok megint szoval koszooonom a csodás élményt imádtaaaaaaaaaam ♥♥ áhhh *--* ♥♥ *--*
      IMÁDLAAAK ♥ és imááádom ♥ mindiiig ♥
      és igen pingvinezeeeeeeeeeek nagyon nagyooon ♥♥♥

      Törlés
    2. A kis szinopszisaid az életem, komolyan. Sokkal jobban szeretem, ha nem idézgetsz (azt úgyis untam, mert én írtam), hanem csak azt írod le, amit te fontosnak tartasz, és hozzá akis beköpéseidet, a caps lockos kiabálásodat, és azt, ami neked ezekről eszedbe jut, mert te vagy a két lábon járó larry lexikon, és a házi supercomputerem, aki két perc alatt szedi elő a legutolsó kis nyamvadt kocsmában készült, két évvel ezelőtti képet, az alapján, hogy megmondom, milyen színű póló volt louis-n, vagy melyik kalapját viselte harry... kicsinálsz ezekkel, és mindig döbbenten állok, mikor szó szerint emlékszel az összes interjúra, kis gifre, a macikra, és tulképpen az égvilágon mindenre. Olyan vagy, mint Dr. Tomlinson A tanítványban.... esküszöm.

      IMádlak, de ezt tudod. <3

      Törlés
  9. Szia

    Cuki rész volt. Szerettem. Esélyes, hogy bekerül a kedvenc részekbe.

    Harry tényleg baromi jól nézz ki, de most már remélem marad a szinten tartásnál. Ne gyúrja túl magát.
    Egyszer írtad, hogy neked nem tetszik a haja, de mivel ő így teljesedett ki elfogadod. Hát nekem viszont nagyon bejön. Pedig nem szeretem a hosszú hajú pasikat, de ő pont ezzel férfias. Rövid hajjal olyan " egyelek meg, de cuki vagy" feje van. Tisztára ki pasisodott.
    Lou-t viszont én egy hónapig vinném minden második nap disznóvágásra. Egye csak a hizlaló disznóhúst. Rá fér. Raknék rá pár kilót.

    Pont buszon ültem mikor olvastam, és a transzfeszcica beszólásnál persze kötelező volt röhögni. Biztos nem néztek hülyének.

    Harry meg a ruhái külön fogalom. Attól a cipőtől én konkrétan sírni tudnék. Borzalma. Hihetetlen milyen cuccokat tud felvenni.

    Szép hetet neked és remélem kapunk még sok ilyen pillanatot, mint a mostaniak voltak.

    K

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szeretem ha hosszú a haja, de néha már túlzásnak érzem, bár az igazság az, hogy a kontya a gyengém... és az, hogy mennyire jól érzi magát a loboncával, ami amúgy meseszép. Harry mindenhogy észvesztő, úgyhogy azon kìvül hogy kopaszra borotválja a fejét, tőlem azt csinál, amit akat ;)
      Én imádom a csizmáit és a terkafashion kollekcióját, sőt, nagyon el vagyok keseredve, hogy mostanában a tesco gazdaságos, kinyúlt pólókat hordja.

      Hozom a kövit, csak picit behavazódtam. Imadlak, köszi a komit. <3

      Törlés
  10. Szia!
    Egy meglepetés vár rád egy díj formájában a blogomon :)
    http://deceptivesimilarity.blogspot.hu/p/dijak.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon nagyon szepen köszönöm!! Ahogy lesz időm, és odaérek, kiteszem a díjakat. Sok sikert a blogodhoz!!! <3<3

      Törlés
  11. ÚRISTEEEN!! IMÁDOM!! KÉSZ, VÉGEM VAN EZEKTŐL A RÉSZEKTŐL!!! Istenem, nem tudom szavakba önteni, hogy mit érezek az ilyen részek után, de azt tudom, hogy szívecskés szemeim vannak, és fel kell mosni a padlóról! :3 <3 Nem tudok betelni ezzel a két mukimmal, és ezzel a történettel sem! Még mindig a kedvencem, és ez soha nem lesz másképp!
    Mivel végre gépen vagyok, így tudok kicsit elemezni, mert nem hagyhatom szó nélkül, muszáj!!! :D
    Először ezek a részek jobban kiütnek, mint a szex részek!! komolyan, pedig ezt sosem hittem volna :D de így van, kihaltam tőlük, amit ezek ketten levágnak itt, hát megeszem őket reggelire, ebédre, és vacsorára :D Vagyis Harryt neked hagyom, de azért én is belekóstolok ;)
    Először is az eleje, ahogy figyel Hazzát zuhanyzás közben, váááááá! kihaltam, és annyira láttam magam előtt, és rohadjon meg Lou, amiért ő láthatja élőben is :D (jó ne, de na :D)
    "Lentről haladtam felfelé, és ismét megállapítottam, hogy én vagyok a legszerencsésebb fickó a világon. " Bizony, mindketten nagyon szerencsések vagytok <3 :3 Meg én is, hogy rájuk találtam :3
    "Beugrott az emlék, mikor Bora Borán figyeltem lopva, ahogy zuhanyozik, és ő szándékosan hergelt fel teljesen, még az első csókunk előtt. " imádom, mikor visszaemlékezés van, és az a rész, ahh, megint el kell olvasnom :D Kis huncut Harry :p Annyira eszméletlenül le tudod írni ahogy egymást stírölik, hogy mindig kihalok... nekem már attól végem van...
    "– Cica, lassan olyan kerek a segged, mint egy labda – mondtam, mire vigyorogva fordult felém, és kitörölte a vizet a szeméből.
    – Megirigyeltem a tiédet! – mondta, és a gödröcskék behorpadtak az arcán. – Olyan sose lesz, de azért sokat dolgozom azon, hogy legyen valami formája. " istenem, én nem tudom mit mondjak, komolyan, csak vigyorok, és olvadok, imádom az ilyen beszélgetéseket, és te iszonyat jól le tudod írni, szétolvadok :3
    "– Ne haragudj! Mostanában nem volt alkalmam tüzetesen megnézni a tested.
    – Mert mindig lerohansz! – mondta panaszosan, és rájöttem, hogy igaza van. Ha megkívánom, általában eszemet vesztem, és nincs energiám arra, hogy visszafogottan szeressem, időt hagyva a bámészkodásra. Megfogadtam, hogy a közeljövőben, egy napig ki sem engedem az ágyból, és minden porcikáját szemügyre veszem, sőt, meg is kóstolom.
    – Mert elveszed az eszem! – védekeztem, mire a válla fölött ismét rám nézett, és a szemeiben huncut fények csillantak. – De ma olyan fáradt vagyok, hogy járni sem tudok. " Ahh, megértem, hogy folyton letámadja! :D Én meg megfogadom hogy addig nyaggatlak ezzel a " egy napig ki sem engedem az ágyból, és minden porcikáját szemügyre veszem, sőt, meg is kóstolom. " dologgal míg meg nem kapjuk!! :D :p Ez a cica dolog meg, aww :3 Igen, nem vagyok egy becézgetős a való életben, de Larry ezt is kihozta belőlem :D Utálom, egyszerűen falra mászom amikor két ember becézgeti a másikat ilyen "édesem" "szívem" meg hasonlók... Csak Larrynél nem akadok ki :D Érdekes dolog :D
    "Harry állandóan készen áll a szexre, bárhol, bármikor. És én ettől szó szerint kikészülök. Annyira imádom, hogy az már fáj. " Ahh! mi is készek vagyunk, én egész nap tudnám olvasni!! Szóval kapják csak le egymást sokszor! :p
    "– Semmi baj! Igazából én is elfáradtam, csak ahogy itt ülsz, és nézel, Ed valahogy összeszedte magát – fordult felém, és mikor megláttam, hogy fel van izgulva, a nyálam ömleni kezdett. " na neee! nekem is... és én ezt miért látom magam előtt??? kínzás...
    "Én is levetkőztem, belebújtam a kényelmes pamutgatyámba, meg egy trikóba, és az ágyra dobtam magam. " hagyjuk, oké? imádom a pamutgatyában, és a trikóban!! neeeem bííírom!! annyira látom, és az én ágyamba is bedobhatná magát :D
    Lirry interjú!! A kedvencem, meg is néztem miután elolvastam!! vááááááááááááááááá! annyira jó volt olvasni tőled, nem bírom, végem van, istenem, és most eszembe jut a crack vidi is XDD meg kell néznem azt is!! XDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Mikor elkezdődött, és meghallottam az első kérdést, úgy ültem fel az ágyon, mintha felrántottak volna.
      „ Hogy van a feneked?” – Néztem, ahogy Harry értetlenül összeráncolja a szemöldökét, és egy pillanatra én is azt hittem, ez egy rendkívül gusztustalan és provokatív kérdés, de Lucy rögtön hozzátette, látva Hazz zavarát: „Mert elestél tegnap…”
      „Óóóó,,,, óóóó…” – mondta Harry és igyekezett rendezni a vonásait, de én láttam az arcán, hogy elindult a vezérhangya. Ismerem jól, és a gyomrom összeugrott. Olyan kis huncut pofát vágott, amitől kiszáradt a szám." ahh, annyira imádom, és hallom a fejemben, ahogy olvasom! meg látom Harry fejét, és kész vagyok :DDD XDD hmmm, hát igen, nekem is más gondolatok jártak a fejemben, ettől a kérdéstől :p
      "„Mondj négy dolgot, amit megszívtál!”, elharaptam a nyelvemet. Harry arckifejezésén egyértelműen láttam, hogy a farkamra gondol, és úgy felnevettem, hogy a könnyem is kicsordult. " Azt bizony!! nekem is ez ugrott be!! :D én is röhögök ahogy látom magam előtt az interjút!! XDD
      "„Az nem igazán fontos” " és igen a legfontosabb mondat, amit most is hallok a fejemben az ő hangján! megint végem!!
      "Ezek után tényleg felsorolta azt, amit négy éve, minden ilyen alkalommal, és amit minden fan ugyanúgy tud kívülről, mint a sonkás receptemet. " annyira imádom mikor ezeket beleírod :D és igen, tényleg kívülről fújjuk :D
      "Mikor belemelegedett, és azt mondta Liamnek – aki ezért cikizte –, hogy senki nem akar egy faszfejjel randizni, már a térdemet csapkodva hahotáztam, amihez Harry is csatlakozott. " a másik kedvenc :D Dickhead XDD
      "– De azért mi csinálhatnánk egyszer egy itthoni felvételt – morogta a bőrömbe, ahogy a karomat harapdálta, amivel átfogtam a nyakát.
      – Egy mit?
      – Egy homevideot… – pirult el a gyönyörű arc.
      – Azt akarod, hogy vegyük fel, ahogy szeretkezünk?
      – Hát… csak eszembe jutott, hogy néha szívesen visszanézném, mikor nem vagy itthon, és Skype-olni se tudunk. " IGEEEEEEN!! KELL!! és véletlen szivárogjon ki kééééééééééérlek!! írd meg, hátha beteljesül!! bár az lesz életem utolsó napja, de megéri!!! :D Csináljátok! Képzeld milyen felvételeik lehetnek otthon... bele se merek gondolni, nem szabad XD
      "– Jajj, kicsi! Te ennél sokkal bevállalósabb vagy. Nem akarod látni másik szögből, ahogy mélyen a számba veszlek, vagy azt, ahogy beléd hatolok? – kérdezte, és tudtam, hogy megnyerte a mecset. Máris villództak a képek a szemeim előtt, és olyan merevedésem lett, mintha kőből faragták volna ki a farkamat. Harry elégedetten felkuncogott, és hatalmas tenyerét az ágyékomra simította. – Kicsi Boo is díjazza az ötletem!
      – Jesszusom, cica! Kérlek, ne izgass fel. Tényleg nagyon ki vagyok ütve.
      – Oké, abbahagyom és hagylak aludni, ha megígéred, hogy csinálunk egy videót. " Na jó, nem bírom! Dehogynem, mi is látni akarjuk!!!!!!!! AKAROM! KELL!! de, izgasd fel!!!

      Törlés
    2. – Ez eddig is így volt, mégis én vagyok a legnagyobb csajozógép a közvélemény szerint – szögezte le Harry, és igaza volt.
      – Igen, mivel Niall szűz, a többiek meg foglaltak – szúrta közbe Higgs, amin Zayn halkan felnevetett, de Ni arcára ráfagyott a mosoly.
      – Nem vagyok szűz! – mondta, de a hangjából nem csendült ki erős meggyőződés.
      – Niallről most szállj le! – mondta Hazz vészjósló hangon, amin én is meglepődtem. – Nehogy még őket is elkezd baszogatni, mert akkor tuti lelöki az agyam a szíjat. " Ja, nagy csajozógép... miért nem lehetnek csak önmaguk?? kapják be, tövig!! Szegény Niall, mindig azzal piszkálják, hogy szűz... De Harry megvédi! aww, imádom ezt a pasit :3 <3
      "– Igen, tudom. Minden rendben, csinálom, amit kell – mondta Zayn, amin mindannyian teljesen meglepődtünk. Nem vagyunk hozzászokva a szófogadó, és felelősségteljes énjéhez. A szívem megdobbant, hogy talán mégis lesz egy csodás utolsó évünk együtt." .... erre most nem mondok semmit...tudod jól
      "– Csak kibír még két hónapot, mielőtt hivatalosan is eljegyzi egy másik b… – Majdnem kicsúszott a száján, hogy buzi, de legnagyobb szerencséjére, idejében lenyelte. – balfasz! – helyesbített, mire Harry akkorát nevetett, hogy hátrahajtotta a fejét.
      – Higgs, te vagy a legnagyobb homofób kretén, akit ismerek – mondta, és a térdét csapkodta. " bekaphatja... fuuu, most legszívesebben megverném!! Kiherélném!!
      Tökéletes lett, mint mindig, imádom! <3 Köszönöm, hogy írod ezt a csodálatos történetet, amivel segítesz átvészelni a napjaimat, amik egyre nehezebbek...
      Még nincs meg, jövő héten kapom a kezembe a kulcsot, aztán még egy két dolog, és indulhat a felújítás, amit már nagyon, de nagyon várok!
      Köszönök mindent, puszi <3
      Váó, három komi, rég indultam be ennyire, de végre a géphez kerültem, és nem aludtam be, ez már nálam nagy szó :D

      Törlés
    3. Húha..... akkor már itt állunk az új élet kapujában, és jön egy fantasztikus időszak!!!
      nagyon drukkolok, hogy minden simán menjen, és úgy alakuljon, ahogy álmaidban elképzelted. Megérdemled végre!!!
      Igen, rég nem olvastam tőled ilyen hosszút, de esküszöm, hogy nem várom ezt el. Nekem ugyanannyit jelent egy pár soros, Dreamyféle humorral átitatott, vagy érzelgős kis komi, mint ez. És még ma sem hiszem el, hogy ennyire megszeretted a történetem, ahogy az is hihetetlen, hogy másfél év is elmúlt, mióta ismerlek, és mégis minden olyan, mintha tegnap lett volna.

      A homevidi kiszivárgásának napja felérne egy szőkőárral, és nagyjából az áldozatok számát id oda saccolnám, ahová egy természeti katasztrófáét. Mi biztosan köztük lennénk, de kit érdekel, nem igaz?!?!

      Imádlak, köszi mindent, és hajrá!!!!!!!!!! Arccal az új élet felé!! ;)

      Törlés
  12. Abban a hitben voltam idaig hogy irtam komit de most latom hogy nem:o
    VAROM AZT A VIDEOT:DD
    De jobban varom az uj reszt:')) nagyon tetszett ez a resz is megint csak ez tudom mondani
    Viszont irtam egy meghato(se xd) szoveget az elozo elotti reszhez es mivel nem valaszoltal lehet h nem lattad o.O pedig az hosszu komi volt csak gondoltam szolok hogy nezd meg❤ mert hosszu lenne ujra leirni❤
    puszillak-Little

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj, nem matadtál le semmiről, mert picit megcsúsztam a résszel.

      Én is évek óta várom a videót ;) valaki feldobhatna egyet a netre!!!

      Mindjárt megyek, és megnézem a másik rész alatti kommentet. Sajnos nem sok időm van a bloggeren nézegetni, hogy hová érkezett komment, e-mailt pedig csak ritkán küld a rendszer, nem értem hogy miért.

      Köszi hogy mindig itt vagy velem. Nagyon sokat jelent!! <3<3

      Törlés
    2. Semmi baj, nem matadtál le semmiről, mert picit megcsúsztam a résszel.

      Én is évek óta várom a videót ;) valaki feldobhatna egyet a netre!!!

      Mindjárt megyek, és megnézem a másik rész alatti kommentet. Sajnos nem sok időm van a bloggeren nézegetni, hogy hová érkezett komment, e-mailt pedig csak ritkán küld a rendszer, nem értem hogy miért.

      Köszi hogy mindig itt vagy velem. Nagyon sokat jelent!! <3<3

      Törlés
  13. Nemaaar ❤️❤️❤️annyira jooo!!!!siess a resszel mert borzalmasan jooo!!❤️❤️😍😍imadom es Harry valami fhuuu.....meghaloook!!!!!!!!!!!!!szornyusegesen jofeeej!!!!ezek a valaszool❤️❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)
      Örülök, hogy ennyire tetszik és higy Harry karaktere is bejön neked. Én most ilyennek képzelem el, de mindig változik a róluk alkotott képem.
      Szeretem a humorát, és szeretem a kisugáruását is.

      Köszönöm, hogy írtál!!<3<3

      Törlés