2015. augusztus 16., vasárnap

CXX. Fejezet

Sziasztok!

El sem hiszem, hogy a 120. fejezetnél járunk... Szó szerint sokkoló, hogy ennyi rész született ebből a blogból, ami csak egy gyenge kis próbálkozásnak indult... (nem is merem visszaolvasni, mert az eleje valami ritkagyenge volt még:P). Mindezt CSAK NEKTEK KÖSZÖNHETEM, és eszért örök hálával tartozom.
Hoztam az új részt, remélem szeretni fogjátok, és még mindenki kitart ezekben a vészterhes időkben... A napok telnek, ami nekünk csak jó, és hiszek benne, hogy nemsoká ismét felszabadultan örülhetünk.

Ölellek benneteket: Becca




Komolyan kezdtek leragadni a szemeim, mikor éjjel kettőkor még a buliban álltunk, és a Beckham házaspárral csacsogtunk. Hazz azt ígérte, két órát maradunk, de lassan a negyediket is itt töltjük. Kezdtem beduzzogni. Aztán rájöttem, hogy mekkora barom vagyok, és megint a farkam után (vagyis inkább Harry farka után) megyek. Szexelni bármikor lehet, de arra tényleg ritkán van alkalmunk, hogy társaságban elengedjük magunkat. Erőt vettem magamon, elhessegettem a fejemben egymást kergető erotikus fantáziaképeket, és elnézést kértem a társaságtól, majd mikor Harry utánam nyúlt, és megfogta a kezemet, hogy visszahúzzon, engedtem neki, és rámosolyogtam, ahogy kérdőn nézett rám.
– Bocs, de muszáj kicsit mozognom, vagy bealszom. Megütött a pia, és belassulok.
– Mondtam, hogy ne sokat igyál! – hajolt közelebb, míg a beszélgetőpartnereink kedvesen elfordultak, hogy ne nézzenek az arcunkba ebben az intim pillanatban.
– Mást is mondtál! – csúszott ki a számon, pedig esküszöm, nem akartam, de ez valahogy magas labda volt.
Harry összehúzta a szemöldökét, aztán mikor leesett neki a tantusz, úgy elvigyorodott, hogy majdnem kettéhasadt a feje.
– Igen, és be is fogom tartani.
– Amennyiben nem zavar, hogy én közben alszom… – mondtam kissé durcásabban, mint akartam.
– Húha! – hajolt a nyakamra egy pillanatra, hogy izzadt bőrömön érezzem a leheletét, amitől kirázott a hideg. – De kis méregzsák vagy ma. – Egyetlen apró kis nyalás az artériámon, és már állt a farkam, mint a cövek. – Imádom, ha dühös vagy! – suttogta. – Menjünk innen!
Azzal a mozdulattal állt fel, és egy másodperc alatt elköszönt Beckhaméktől. Victoria csodálkozott, de David ismét rám kacsintott, mintha mindent értene, én pedig tehetetlenül elvörösödtem, és a szám széles mosolyba húzódott. Csak felhúztam a vállaimat, és a kezeimet széttárva jeleztem, hogy ártatlan vagyok, mire felnevetett, és odahajolt egy ölelésre.
– Használjátok ki, amíg ilyen forró a szerelem! Minden percét! – mondta, majd jött a váll-leszakítós lapogatás, és már repültem is ki a klubból, ahogy Harry maga után húzott, mint Floki a lábtörlőt.

A kocsiban hátraültünk, ahogy szoktunk, és mikor a sofőr felhúzta az elválasztót, már egymásnak is estünk. Még ki sem kanyarodtunk a mélygarázsból, én már Harry ölében ültem szemből, és a száját faltam, két kezembe fogva az arcát.
– Te kis mohó! – suttogta a hajamba, mikor lefelé indultam, hogy csókokkal lepjem el az állát.
– Az vagyok! – válaszoltam, és beleharaptam az enyhén borostás bőrbe.
– Imádom, ha telhetetlen vagy…
– Remélem tele a tár, mert ma nagyon sok munícióra lesz szükséged!
– Emlékszel, mikor első nap addig keféltelek, amíg elájultál? – kérdezte halkan nevetve. Hangszálai rezgését a nyelvemen éreztem.
– Lehet azt elfelejteni?  Pláne úgy, hogy két napig nem tudtam ülni?! – Ismét a karcos nevetés, de én már a mellkasára gömbölyödtem, hogy a bimbójához férjek.
– Istenem, de imádtam azt! – morogta, és a hajamnál fogva felrántott, hogy a számba nyaljon, aztán egy erőteljes mozdulattal rányomott a kedvenc testrészére. Elégedetten szívtam be a hegyes kis csúcsot, és éreztem a fenekem alatt, hogy Hazz máris készen áll. – Nem foglak megdugni a kocsiban! – közölte határozottan, mire rajtam volt a sor, hogy felnevessek.
– Egy kicsit se? Csak a hegyét?
Harry öblösen kacagott, és a fülembe dugta a nyelvét.
– Tak ennyire? – kérdezte, anélkül, hogy visszahúzta volna a szájába, aztán finoman beljebb tolta. Az összes idegszálam megfeszült, ahogy az izmaim is próbáltak, de a kitekert pózban nem igazán tudtam eleget tenni az ingereknek.
– Ahhhha… csak ennyire. – Harry mélyet nyögött, mert szerintem elképzelte, hogy nem ülök bele teljesen, csak a makkját engedem magamba.
– Az első bukkanón benned lenne tövig – mondta halkan, de a lélegzete kicsit akadozott.
Nekem is nehezemre esett koncentrálni, és kézben tartani a gyeplőt. Szívtam a bimbóját, míg dobálni nem kezdte magát, de akkor ráültem, és erősen lenyomtam a csípőjét. Mérgesen ficánkolt, és persze fel tudott volna emelni, ha akar, de úgy tűnt, ő is élvezi a kínzást.– Te kis mocsok! Ha hazaérünk, kikötözlek, és addig izgatlak, míg könyörögsz, hogy megdugjalak.
– Én már most is könyörgök, ha akarod! – válaszoltam, és nyálas csíkot húzva áttértem az ikrek másik tagjára.
– Jézusom! – markolt a hajamba, mikor érintetlen bimbóját körbecirógattam. – Lou, ettől végem van – nyögte, és a feje lehanyatlott az ülés támlájára.
– Tudom! – mosolyodtam el, és pöckölni kezdtem a kis csúcsot.
Egészen addig felváltva szívtam, és nyalogattam a két érzékeny bimbót, míg Harry el nem rántott magától, olyan elánnal, hogy szerintem a fele hajam a tenyerében maradt.
– Ne! Neh! Elmegyek! – mondta, és kettőnk közé préselte a kezét, hogy megszorítsa fájdalmasan feszülő farkát.
Hitetlenkedve néztem rá, és úgy lihegtem, mint aki lefutotta a maratont.
– Komolyan elélveznél attól, hogy a mellbimbódat izgatom?
– Nem csak attól, te kis szexrobot! Közben a farkamat dörzsölöd! – mondta, és rájöttem, hogy önkéntelenül hozzá dörgölőztem, és tekeregtem az ölében, amíg el voltam foglalva azzal, hogy az őrületbe kergessem.
– Egyszer én is kikötözlek, és addig izgatlak, míg elmész anélkül, hogy hozzáérnék Edhez.
– Jesszus, kicsi! Fejezd be! – mondta, és már teljesen leizzadt a küszködéstől, hogy uralkodjon magán.
– Látod, ha most benne ülnék, csak mozognod kellene egy kicsit, és mire hazaérünk, az elsőt már le is tudtad volna – mondtam kacéran, mire elkapott, magához rántott, és olyan keményen csókolt, hogy felrepedt a szám, aztán összekoccantak a fogaink. Imádtam.

Nem tudom, hogy jutottunk fel a házba, biztos valami fekete lyuk szippantott magába, mert csak akkor eszméltem fel, mikor a két kezemet kötötte ki az edzőteremben, a mellgép felső tartórúdjához.
– Cica! Mit művelsz? – kérdeztem, és rángatni kezdtem a karomat, de csak azt értem el, hogy a farkam rángatózni kezdjen, mikor rájöttem, hogy mozdulni is alig tudok, olyan szorosan kötözött meg.
– Megduglak. Kegyetlenül! – mondta, és lerántotta a nadrágomat az alsómmal együtt. Lenéztem, ő előttem ült a padon, ami a lábaim között állt, és elégedetten bámulta a farkamat, ahogy a csípőm előtt meredezik.
– Emeld szépen a lábadat! – mondta, mert a segítségem nélkül nem tudta teljesen levenni a gatyámat.
– Nem! – mondtam halkan, mert valahonnan bátorságot merítettem ahhoz, hogy kicsit emeljük a tétet. Harry felkapta a fejét, a szemei szikrákat szórtak, a gyönyörű csodazöld íriszekből csak egy kristálycsillogású karima maradt a nagy pupillák körül.
– Nem?! – kérdezett vissza olyan fojtott hangon, hogy a tarkómon égnek állt a haj.
– Nem… – suttogtam, és beharaptam a szám. Hogy a félelem és a szexuális izgalom keveréke mennyire fájdalmasan kéjes, azt csak az tudja, aki próbálta már. A Szürke ötven árnyalata egy rakás szar. Aki elolvassa, az nem fogja megtudni, milyen érzés, mikor valakiben annyira megbízol, hogy menekülőszó nélkül átadod magad, és hagyod, bármit is tegyen veled.
– Oké, te akartad! – mondta, de ez fenyegetés volt a javából. Éreztem, hogy a golyóim pattanásig feszülnek. Előrébb csúszott, én pedig hiába akartam elhúzódni előle, a térdemet a nadrág béklyózta össze, a kezeim tehetetlenül feszegették a köteleket. A csípőmmel oldalra mozdultam, amennyire tudtam, de a két hatalmas tenyér azonnal átfogta, és visszarántott középre. A körmei a húsomba mélyedtek. A hüvelykujjai kiálló csípőcsontomat nyomták fájdalmasan, a másik nyolc a fenekembe markolt. Mintha vasabroncs tartott volna, mozdulni sem tudtam. Már ziháltam, és behunytam a szemem, de mikor nem történt semmi, lassan kilestem a szempilláim alatt. Harry közvetlenül előttem ült, hosszú lábai terpeszben, és engem nézett. A pillantása kihívó volt és kegyetlen. Mikor látta, hogy figyelem, összecsücsörítette a száját, és fújni kezdte a makkomat, ami már így is majd’ felrobbant az izgalomtól. A látvány és az érzés kinyírt egy pillanat alatt, és felnyögtem, mire ő halkan felnevetett. Aztán kidugta a nyelvét, és olyan lassan kezdte körbenyalni a farkam hegyét, hogy szűköléssel vegyes káromkodásom betöltötte a kis szobát.
– Cica, ne! Kérlek! Kapd be! – könyörögtem, de Harry csak torokból nevetett, és esze ágában nem volt eleget tenni a kérésemnek. Lustán, ráérősen nyalogatott, néha egész a farkam tövéig, néha csak bíborvörös makkomat. Mikor az első csepp kibukott a végén, felült, és felnézett rám. Odanyúlt, a mutatóujját odaérintette, és nézte, ahogy a ragacsos előnedv lassan nyúlik az ujja után.
– Mmmm… – morogta, ahogy a szájához emelte, és csigalassúsággal lenyalta. – Finom vagy!
Éreztem, hogy a térdeim reszketni kezdenek.
– Hazz! Kérlek. Nagyon kívánlak. Nem bírom.
– Te akartad! – mondta, és egy gyors nyelvcsapással ismét körbecirógatta a makkomat.
Hasba lélegeztem, hogy valahogy csökkentsem a nyomást, de nem sokat segített. Hullámzott az egész testem, ahogy néha végigvágott rajtam az áramütésszerű izgalom.
– Vedd le a gatyám, és vetkőzz le, kérlek! – mondtam, de a hangom kétszer elakadt közben, mikor Harry egy icipicit az ajkai közé engedett.
– Majd ha akarom! – válaszolta, és elmélyülten tanulmányozta a szerszámomat. – Gyönyörű farkad van. – A dicséret nagyon jól esett, de az még jobban, hogy bekapta, és  megszorította a makkomat. Mire beleélhettem volna magam, már megint elengedett, és kicsit eltávolodott. Felemelte a kezét, akkurátusan benyálazta az ujjait, majd átnyúlt a lábaim között, amit nem tudtam összezárni a padtól, és egyenesen a fenekembe siklott. Felkiáltottam, mikor először csak egy, majd pár mozdulattal később már két ujját tolta fel, és közben nem nyúlt a farkamhoz, hiába csöpögött a nedvem pontosan a combjai közé, és hiába könyörögtem immár egybefüggően. Csak nézte, ahogy vonaglok, és már csak a kezeimen lógok tehetetlenül, mert a lábaim rég feladták. Ujjazott, és közben azt ecsetelte, milyen gyönyörű és dögös vagyok.
– Kicsi! Olyan hihetetlenül izgató vagy, mikor így begerjedsz… Imádom a szűk kis fenekedbe dugni az ujjaimat, mert ilyenkor még olyan feszes vagy, és kibaszott forró.
Már szinte folyamatosan szivárgott a nedvem, összecsepegtetve az edzőpadot, a kezeimet rég nem éreztem, de úgy tűnt, Harrynek esze ágában sincs megkönyörülni rajtam. Csak ujjazott, egyre mélyebben, a csuklóját teljesen aláfordítva, hogy zongorista ujjai elérjék a prosztatámat, én pedig próbáltam rányomni magam, hogy legalább ott valami enyhülést nyerjek.
– Ha–rry—Kér—lek! – nyögdécseltem, mert tényleg úgy éreztem, elájulok. Ő is tudhatta, hogy a tűrőképességem határát súroljuk, mert kihúzta az ujjait, felállt, egyetlen mozdulattal kigombolta és letépte magáról a nadrágot, aztán az inget is, és mikor visszalépett elém, a térdeim alá nyúlva felemelte a lábaimat, hogy lerángassa a gatyámat. A kezeimen lógtam, és fájdalom hasított a vállaimba, de nem érdekelt. Mikor visszaállított a talpamra, és becsúszott a combjaim közé, éreztem, hogy ismét rám tör a vágy, az eddigieknél is erőteljesebben. Azt akartam, hogy végre bennem legyen, és keféljen, ahogy csak bír. De Harrynek más tervei voltak. Ahogy lehúzta előttem a mellgép rúdját, és a karjaim majdnem kiszakadtak, mert ezzel egyszerre emelkedtem fel, még nem értettem a dolgot, de mikor felengedte, és én, mint egy ellensúly, szépen leereszkedtem, akkor jöttem rá, mi a terve. Nyüszíteni kezdtem. A combján ültem, nagyterpeszben, és néztem, ahogy felgörget egy óvszert, aztán síkosítót folyat rá, hogy vastagon csorogjon le a tövéig.
– Gyerünk! Ülj bele! – parancsolta, én pedig maradék erőmet összeszedve felálltam, és próbáltam fölé helyezkedni. Egy kézzel, a közepénél fogta a vastag rudat, ami egy huzallal kapcsolódott az engem tartó vashoz. A karján vibráltak az izmok az erőlködéstől, és a hasán is kirajzolódott az összes kocka. Lenéztem, láttam, hogy a másik kezével egyenesen tartja hatalmas szerszámát, és már a látványtól is nyöszörögni kezdtem. Mikor éreztem, hogy a tompa makk lassan utat tör magának, és belém siklik, sikoltozni kezdtem, annyira magamban akartam már érezni teljesen, és semmi más vágyam nem volt, csak hogy erőteljesen mozogjon, de Harry tökéletesen uralta a helyzetet. Lassan hatolt belém, míg a csípője a fenekemhez ért. Ott tartott egy kis szünetet, majd még beljebb nyomta, kéjes nyögéseket kicsalva belőlem.
– Most jó? Így szereted? Tövig?
– Igen! Igen! – ziháltam, és mozogni akartam, mikor hirtelen két kézzel kapta el a rudat, megrántotta, és ezzel felemelt magáról. Tehetetlen és dühös kiáltás szakadt fel belőlem, mikor megint csak pár centire volt bennem. A belső izmaim folyamatos lüktetésre váltottak, a heréim leszakadni készültek, a karjaim pedig tényleg meg is próbálták.
Harry lassan felengedte a rudat, amivel ismét magára engedett. Próbáltam, esküszöm, próbáltam letépni a kezeimet, hogy végre rányomhassam magam, de esélytelen voltam.
– Maradj nyugton, és ne ellenkezz. Akkor jobb lesz! – mondta, és nekem azonnal beugrott, mikor kikötöttem az ágyhoz, és addig izgattam, pusztán a látvánnyal, míg végül elélvezett. Ó, drága ifjúkor, mikor még attól is elmegy az ember, ha lát valami izgatót! Sajnos az már nem megy. Nekem kell Harry farka, mélyen a testembe, vagy az enyém az övébe, hogy végre megszabaduljak a kínzó vágytól. Egyikre se volt sok esélyem, ha nem engedelmeskedem.
Elernyedtem, csak tehetetlenül lógtam a vason, a hajam az arcomba hullott. Izzadtságom a szemembe folyt, és az államról csöpögött, de ez volt a legkisebb bajom. Talán még örültem is az égő érzésnek, ami a retinámat marta, mert kicsit elterelte a figyelmemet a sokkal kínzóbb belső szenvedésről, ami már elemésztett. Harry mélyet morgott, mintha neki is kínkeserves lenne a dolog, aztán ismét felhúzott, és megvárta, amíg kinyitom a szemem. Összekapcsolódott a pillantásunk, ahogy ismét magára engedett. A szája elnyílt, a feje lehanyatlott a padra, a mellizmai feszültek, a karjai is, a vállán ugrált egy-két ideg, és az arca eltorzult a kéjtől.
– Te jó ég, ez mennyire izgató! – lihegte, mikor megpróbált ismét felhúzni, de a kéj rajta is áthullámzott, és nehezére esett koncentrálni. Felemelte a fejét, összeszorította a fogait, és elkezdte a legőrületesebb kínzást, amit valaha kieszelt ellenem. Az ő kénye-kedve szerint emelt fel, és ejtett magára, hol erősen, hol lassan. Már feladtam minden ellenállást, meg sem próbáltam kicsikarni valamit, csak hagytam, hogy azt tegyen, amit csak akar. Nyögtem, sikoltoztam, és vártam a következő behatolást. Elvesztettem az időérzékemet. Nem tudom meddig kínozott. Már semmit nem éreztem az alhasamban eluralkodó görcsös vágyon kívül, ami a farkamba nyilallt, és egy nagy adag nedvet préselt ki elgyötört péniszemből. Harry felmordult, a háta mögé nyúlt, a biztonsági láncot a rúdra akasztotta, ezzel olyan magasan rögzítve a testemet, hogy épp a makkja legyen bennem, majd egy kicsit lejjebb csúszott, két kezét is átfűzve a combjaim alatt. Tenyerébe ültetett, és halkan szólalt meg.
– Emeld fel a lábaidat!
Összepréseltem a számat, és engedelmeskedtem. Nagy kezeivel stabilan tartott, és éreztem, hogy ő is lüktet már bennem. Felült, egy csókot nyomott a mellkasomra, és azt suttogta "szeretlek", aztán visszadőlt, a lábait felhúzta a padra, és mély levegőt vett. Ahogy ránéztem, bólintott, amitől végigszáguldott rajtam a várakozás izgalma. Annyi időm volt, hogy megfeszítsem a karjaimat, mikor először belém csapódott, de most nem kellett várnom a folytatásra. Olyan elánnal kezdett döfni, hogy szinte szétszakított, és nem volt megállás. Sikítottam, káromkodtam, és mikor tudtam, vettem egy kis levegőt, de ez utóbbi elég nehézkes volt, mert a következő pillanatban egy velőtrázó sikoltással úgyis elszállt az egész készletem. Harry felnevetett, erősebben markolta a fenekemet, és tiszta erőből robbant belém, pont ahogy szeretem. Már csak egy probléma volt: Egyikünknek sem volt szabad keze, hogy marokra fogja a farkamat.
– Harry! El kell élveznem! Már görcsölök! – nyüszítettem, mert tényleg nem bírtam tovább. Azonnal mozdult, kiakasztotta a láncot, és teljesen magára engedett. Az egyik karjával átkarolt, és magára húzott, a másikkal közénk nyúlt, és végre… VÉGRE megfogta a farkamat, aztán elkezdett magán hintáztatni, néha kicsit fellökve a csípőjét. Nagy szerszáma így is tökéletesen állt bennem, de mikor kicsit beljebb lökte magát, hófehér tűzijáték ragyogott a szemeim előtt.
– Szeretlek! – suttogta a nyakamba, ahogy homorítva csókolt, miközben ütemesen pumpálni kezdett, és még mindig mozgott bennem, bár így is tövig befogadtam már.
– Én is szeretlek – hörögtem, és próbáltam lehajolni, hogy legalább a hajába csókoljak. Rögtön felnézett, és nyújtotta a száját. Csókolóztunk, ő lassan körözve mozgott alattam, én még mindig kikötözve próbáltam követni őt, és kicsikarni végre az enyhülést.
– Gyere, kicsi! Én már nem bírom soká! – morogta, és a nyakamat szívta, harapta.
– Keményebben! – mondtam, mert éreztem, ez már csak erőszakkal fog menni. Túlságosan felizgultam ahhoz, hogy simán elélvezzek. Elengedett és hátradőlt, majd picit feldobta a csípőjét, hogy emelkedjek vele. Megpróbáltam megtartani magam, aztán hagyni, hogy ismét erőteljesen mozogni kezdjen, míg a marka szinte leszakítja a farkamat. Néztem, ahogy pumpál, és élveztem a becsapódásokat. Aztán éreztem, ahogy a másik keze a combjaim közé siklik, egy kis síkosítót keres a saját ágyékán, majd a heréimre simul a tenyere, és óvatosan megszorít. Aztán erősebben és erősebben, miközben figyeli az arcomat. Morzsolgatni kezdett, a jobb keze gyilkos tempóban verte a farkamat, és a pénisze minden behatolásnál felnyársalt. Éreztem, hogy közeledik az orgazmus, és kiáltozni kezdtem, ahogy nőtt, csak nőtt bennem a feszültség. Harry olyan hangosan nyögött, hogy beleremegtem, mikor végre kezdtem rászorulni, jelezve, hogy közel a végpont. A hangja elakadt, egy pillanatra lecsukódtak a szemei, aztán olyan rövid, és durva döfések jöttek, hogy elemelkedtem a földről. Ő már javában élvezett, mikor végre bennem is felrobbant a gyönyör, és úgy vitte ki alólam a lábaimat, mintha szökőár söpört volna el. A magom vastag, fehér sugárban lepte el a mellkasát, egészen a nyakáig, és nem akart abbamaradni az áradat.
Mikor végre az utolsó hullám is elült, és én lihegve, kifacsarva lógtam a karjaimon, lassan kihúzódott belőlem, óvatosan felállított a padra, egyik kezével átfogta remegő térdeimet, hogy megtartson, a másikkal eloldotta a köteleket. A vállára omlottam, ő pedig az ölébe emelt, és úgy vitt fel az ágyba, mint egy kisbabát. Ott sem tett le, rajta gömbölyödtem össze, ő pedig szorosan tartott és csókolt kifulladásig, ahol csak ért.
Milliomodszor ismételte el, hogy szeret, de nekem nem volt unalmas.
– Nos… Elég volt? Vagy csak tartsunk egy kis szünetet? – kérdezte halkan kuncogva, de mikor felemeltem a fejem és ránéztem, benntartotta a levegőt.
– Szeress most gyengéden! – mondtam neki, mire a szemöldöke a homlokára ugrott, és egy pár másodpercig egyik szememből a másikba nézett, hogy leolvassa a vonásaimról, komolyan gondoltam-e, de mikor rájött, hogy nagyon is, csak megértően elmosolyodott.
– Az még talán menni fog! – duruzsolta, és lefektetett maga mellé a hűs lepedőre.


.

57 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Jaj, miért mondod, hogy az eleje gyenge volt? Nem igaz. Ha az lett volna, akkor nem olvastuk volna tovább.

    Louis kicsit meg lett kínozva. Úgy sajnálom. Szegény, szegény. Harry viszont letudta az edzést. Végül is így is lehet. Lehet szabadalmaztatnia kellene a technikát. :)

    K

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem úgy értettem, és nem azt akartam kizsarolni, hogy dicsérjetek, csak egyszerű tényközlés volt, mert a múltkor valamit vissza kellett keresnem, és ledöbbentem a rengeteg hibán, amit akkor vétettem. ( biztos most is sok van, csak nem veszem észre, de a régiekben.... ó, egek :D)

      Így van, két legyet egy csapásra,,,edzés, és szex... jó prosítás ;)

      Ölellek.

      Törlés
  3. egy szó ami kifejez mindent amit érzek: köszönöm!!
    fantasztikus, még mindig, nem tudok mást mondani

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szívesen, édes Anett, örülök, hogy tetszett... <3

      Törlés
  4. Szia<3
    Na jó. Ezt is csak én kezdhetem így > "komolyan kezdett lelankadni" mikôzben "Komolyan kezdtek leragadni" oké...nem tudok olvasni. Bye. :D
    Mi az, hogy gyenge próbálkozás? Nem az. Hidd el k*rvára nem az. <3 Imádom.<3
    Louisnak nem kéne elhesegetnie az erotikus fantáziaképeket.:3 pls :D Éééés ezaz!!! megkapta xd omg. xd imádom imádom imádom.:DDD "– Egy kicsit se? Csak a hegyét?
    – Tak ennyire?" :D komolyan végem.xd Egyébként szlovák szót használtál,mert kafa.:D
    Jó... a továbbit nem is kommentelem, ha nem muszáj... mert nekem ámen...mégjobban kampec dolóresz...
    Nagyon kôszônôm, hogy szebbé varázsoltad a vasárnap estém ezzel a résszel.:)
    Sok-sok puszi.:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon röhögtem az elején. Ázt hittem csak én tudok ilyeneket félreolvasni :D
      A "tak ennyire" kedvenc poénom volt a részből, de rajtad kívül senki nem értékelte :(
      A kampec doloresz anyam mondása volt, ezer éve nem hallottam, és azt hittem más nem ismeri. Jól esett ismét talalkozni vele.
      Örülök, hogy tetszett a rész és köszönöm a kommentet. <3

      Törlés
  5. Kurva jo resz lett <3 Kicsi Louis meg lett kinozva :D imadom az ilyen reszeket jo olvasni. Imadom a blogod <3 varom a kovit <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, én is imádlak, és aranyos vagy, hogy írtál. Örülök, hogy szeretted, mindig kétesélyesek a szexjelenetek..

      Puszillak, gyere máskor is!! <3

      Törlés
  6. Úristen, Becca! Ez eszméletlen jó lett... az összes részt imádom, de ez most nagyon kellett!:D Hatalmas köszönet érte, és csak egy szót mondok még: GECISBUGYIIIII awww
    *-* <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a szó, lassan egy hete nem megy ki a fejemből. Látod, egy szóval is ki tudsz ütni teljesen. Nem mondom, hogy beveszem a szókészletembe, de megleptél vele, az biztos ;)

      Örülök, hogy tetszett a rész. ;)

      Puszillak, találkozunk a csopiban

      Törlés
  7. Imádtam! Elképesztően jó lett.
    Köszönöm, hogy nem kínoztál sokáig.♥
    <3 Lili

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit... örülök, hogy tetszett. Hozom a kövit nemsoká! <3

      Törlés
  8. Komolyan csak annyit tudok mondani ,hogy Jézusoooooooom ,de komolyan .Már ne is haragudj a csunya szóért , de kibaszottul tehetséges írónő vagy és most nem csak erre a részre gondoltam .Huh kifulladásig tudnalak dicsérni komolyan. Egyszerűen imádom ahogy megfogalmazod ,leirod a dolgokat . Nem tudom mit mondják meg ezen kívül komolyan .

    VálaszTörlés
  9. Csak meg egy dolgot akarok amit elfelejtettem , köszönöm , hogy vagy nekünk .❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát te egy tündér vagy, de komolyan. Mit lehet reagálni, ilyen szintű dicséretre??? Annyiféleképpen próbáltam már erre szavakat találni, de látod, van ,ami rajtam is kifog. Úgyhogy egyszerűen csak szépen megköszönöm, és hálás vagyok, amiért itt vagy, olvasol, és még írsz is nekem...

      Ölellek! <3<3

      Törlés
  10. aztapicsa
    Hat ez nem semmi
    Uj kedvenc reszem
    Ne haragudj, amiert ennyi idore eltuntem, nyaralok-utazok osszevissza..
    De azert ez most rendesen odabaszott
    Mi aranyos mar a vege hat nem hiszem el
    szeretem oket....nagyon
    Meg teged is
    Remelem a kovetkezo is ilyen tomor gyonyor lesz, vagy legalabb cukormazas szivarvanyhanyas.. romantikus hangulatom van, na:D
    Hianyzott mar az irasod!
    xxHori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lassan vége a nyárnak, a vadludak délre költöznek, Höri pedig visszatér közénk. Csak nézem mindig a képeidet a facen, és megnyugszom, hogy jól érzed magad, boldog vagy....

      Nem, a kövi egészen más lesz... ezután nem lehet még egy szexet írni. Képtelenség.
      Kiderül hamarosan, hogy mi jön... Puszillak, és remélem most már nem tűnsz el hetekre.

      <3

      Törlés
  11. Omg, oké, hogy erre a részre aztán tényleg nem lehet azt mondani, hogy édes vagy romantikus, de a rész vége egyszerűen annyira csodálatosan szép volt számomra valamiért, hogy hihetetlen. Komolyan, velem van a baj, vagy..?!
    Máskülönben lehengerlő rész volt. Annyira tehetséges vagy, hogy az megdöbbentő, legyen szó bármilyen hangvételü részről, mindig eléred a kívánt hatást. Fantasztikus.
    ❤❤
    U.i.: Én egy csomószor olvasom újra a sztorit, és mindig újra beleszeretek, amúgy meg, egyáltalán nem érzem, hogy gyenge lenne az eleje.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon nagyon jól esik hogy azt írod, más-más hangvételű részeknél is elérem, hogy beleéld magad a sztoriba. A szexjelenetek pedig még mindig kicsit felelemmel töltenek el... mielőtt kiteszem őket, mindig aggódom, hogy nem fogjátok szeretni őket.
      Az MTF eleje rengeteg hibával van tele, de ez csak engem zavar úgy látszik. Ez jó hír ;)

      Köszönöm, hogy írtál <3<3

      Törlés
  12. VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Látod milyen hamar írtam? :D OMG! OMG! Nem bírtam várni, most kell leírnom a gondolataimat míg frissek :D
    Istenem, KÖSZÖNÖM BECCA! KÖSZÖNÖM!! Ez már annyira kellett, teljesen ki voltam éhezve egy jó kis Larry szexre, és megérte várni! Szent egek!! Aztabüdös!! Ez az a kikötözős amint említettél? Afngnrldnvkacnsjkbv!!
    Haladjunk szép sorjában :D A parti rész annyira aranyos volt, imádom mikor Louis bedurcázik, látom magam előtt a fejét, és most megeszem :D
    "– Amennyiben nem zavar, hogy én közben alszom… – mondtam kissé durcásabban, mint akartam.
    – Húha! – hajolt a nyakamra egy pillanatra, hogy izzadt bőrömön érezzem a leheletét, amitől kirázott a hideg. – De kis méregzsák vagy ma. – Egyetlen apró kis nyalás az artériámon, és már állt a farkam, mint a cövek. – Imádom, ha dühös vagy! – suttogta. – Menjünk innen! " XD Én is Harry, én is!! Ahh! miért izgulok már fel ezen is??? bajok vannak velem :D
    Aztán jöhet az autós rész!! Te ki akarsz nyírni????? Istenem, én ahh! Baszki!! Ez eddig a kedvencem azt hiszem! Ezek a szövegek!! Annyira imádom, és mindvégig tátott szájjal csorgó nyállal olvastam, és az sem érdekelt, hogy közben beszélnek hozzám :D VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
    "– Remélem tele a tár, mert ma nagyon sok munícióra lesz szükséged!
    – Emlékszel, mikor első nap addig keféltelek, amíg elájultál? – kérdezte halkan nevetve. Hangszálai rezgését a nyelvemen éreztem.
    – Lehet azt elfelejteni? Pláne úgy, hogy két napig nem tudtam ülni?! – Ismét a karcos nevetés, de én már a mellkasára gömbölyödtem, hogy a bimbójához férjek. " sok munició!!!!!!!!! Nem bírom!! nem!! kikészülök Becca!! Addig kefélte míg elájult, hát ezt el lehet felejteni?? Ahhh, most azt is el kell olvasnom megint :DD Bimbóóók!! persze, nyírj csak ki!!
    "– Istenem, de imádtam azt! – morogta, és a hajamnál fogva felrántott, hogy a számba nyaljon, aztán egy erőteljes mozdulattal rányomott a kedvenc testrészére. Elégedetten szívtam be a hegyes kis csúcsot, és éreztem a fenekem alatt, hogy Hazz máris készen áll. – Nem foglak megdugni a kocsiban! – közölte határozottan, mire rajtam volt a sor, hogy felnevessek. " Bimbi kényeztetés!! nyírjál! nyírjál!! :p Miért nem Hazza?????????? Miért??? kocsi szex a fétisem, meg sok minden más is, de ahhh! jézusom!!
    "– Egy kicsit se? Csak a hegyét?
    Harry öblösen kacagott, és a fülembe dugta a nyelvét.
    – Tak ennyire? – kérdezte, anélkül, hogy visszahúzta volna a szájába, aztán finoman beljebb tolta. Az összes idegszálam megfeszült, ahogy az izmaim is próbáltak, de a kitekert pózban nem igazán tudtam eleget tenni az ingereknek.
    – Ahhhha… csak ennyire. – Harry mélyet nyögött, mert szerintem elképzelte, hogy nem ülök bele teljesen, csak a makkját engedem magamba. " Csak a hegyét!!! Jézusom, nem bírom, én már itt kész voltam, és még tudtam, hogy ez csak a kezdet! És a fülébe dugja a nyelvét, és imitálta hogy mennyire... hagyj!! hagyj meghalni!!! Kurva élet! én is elképzeltem, hogy az a...
    "– Az első bukkanón benned lenne tövig – mondta halkan, de a lélegzete kicsit akadozott. " Miért Becca?? Miért?? én ezt most látom, és ahhh! ahogy bukkannak és felnyög ahogy tövig belé hatol!! na jó! vége, ezt nem lehet már bírni...
    "– Te kis mocsok! Ha hazaérünk, kikötözlek, és addig izgatlak, míg könyörögsz, hogy megdugjalak. " VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! KO!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "– Jézusom! – markolt a hajamba, mikor érintetlen bimbóját körbecirógattam. – Lou, ettől végem van – nyögte, és a feje lehanyatlott az ülés támlájára.
      – Tudom! – mosolyodtam el, és pöckölni kezdtem a kis csúcsot.
      Egészen addig felváltva szívtam, és nyalogattam a két érzékeny bimbót, míg Harry el nem rántott magától, olyan elánnal, hogy szerintem a fele hajam a tenyerében maradt.
      – Ne! Neh! Elmegyek! – mondta, és kettőnk közé préselte a kezét, hogy megszorítsa fájdalmasan feszülő farkát.
      Hitetlenkedve néztem rá, és úgy lihegtem, mint aki lefutotta a maratont.
      – Komolyan elélveznél attól, hogy a mellbimbódat izgatom? " El bizony!! el tudna menni! tudom!! és ahh! bimbó kényeztetés!! nem, én ettől teljesen kifeküdtem!! nem bírom! látom!! hallom! érzem!! és végem!! Szívjad, szopjad, nyaljad, harapd, csavard!!! mert Dreamy ezt rohadtul imádja!! :
      "– Egyszer én is kikötözlek, és addig izgatlak, míg elmész anélkül, hogy hozzáérnék Edhez. " Ezt szeretném olvasni, szóval írd fel a listádra, hogy ilyen kell írni Dreamynek :D köszönöm! bimbó kényeztetés, Harry meg elélvez :p
      És most jöjjön a kikötözős szex elemzése :D
      "– Megduglak. Kegyetlenül! – mondta, és lerántotta a nadrágomat az alsómmal együtt." csináld!! istenem, lerántott!! váá! de rég vártam már erre!! kiéheztem, de kegyetlenül!!
      Azt mondja emeld szépen a lábad! oh anyám! Louis meg ellenkezik!! fétis már megint! baszus!!!
      "A Szürke ötven árnyalata egy rakás szar. " Egyetértően bólogat!! :DD Fostalicska...
      Ahogy kínozza!! Istenem ez komoly nekem is kínzás volt!! átéreztem a dolgot, és ahhh! kész, végem!!
      "– Te akartad! – mondta, és egy gyors nyelvcsapással ismét körbecirógatta a makkomat. " Te bizony Louis, most megkaptad a magadét :p meg én is :DDD ldnoredmdgl
      basszus ez a szex, azt a büdös!! ahogy emelgette magán, meg csak a hegye ohh nem bírom!! láttam az egészet!! érted?? láttam!! és kínlódtam mint Louis! kurva életbe, ez újabb kedvenc úgy érzem :D
      És ahogy elélvezett... nem akart abbamaradni az áradat... én ezt most nagyon láttam... és most elmegyek meghalni...
      "– Nos… Elég volt? Vagy csak tartsunk egy kis szünetet? – kérdezte halkan kuncogva, de mikor felemeltem a fejem és ránéztem, benntartotta a levegőt.
      – Szeress most gyengéden! – mondtam neki, mire a szemöldöke a homlokára ugrott, és egy pár másodpercig egyik szememből a másikba nézett, hogy leolvassa a vonásaimról, komolyan gondoltam-e, de mikor rájött, hogy nagyon is, csak megértően elmosolyodott.
      – Az még talán menni fog! – duruzsolta, és lefektetett maga mellé a hűs lepedőre." MÉG MÉG MÉG MÉG, ennyi nem elég!!!
      Csak annyit mondok, hogy idézzem Harryt:
      " – A délutáni élmény, amit a zuhanyzóban nyújtottál, nem oltotta ki a tüzet, csak szított rajta..." Most én is így érzem! kell még!! kell!! :D
      IMÁDOM! IMÁDOM! IMÁDOM!! ,ngjelrgenalmlfglwrngmscfebr
      Larry szexet kaptam!! köszönöm! köszönöm! köszönöm!! most már boldogan fekszem le aludni :D
      Pusziii <3

      Törlés
    2. Igen, ez volt a "türelem konditermet terem" szex ;)

      Nagyon örülök, hogy szeretted.Ez olyan volt, amiről sejtettem, hogy nalad betalál... ;)

      Azert hamarosan viszonozhatod akar a landpben akár a jagben, vaaaaagy mindkettőben. Annyit vartunk már rá!!!

      Az idézet valami őskori részből megdobogtatta a szívemet. Olyanokat tudsz előszedni, hogy csak ámulok.

      Mikor az autós részt írtam, milliószor jutottál eszembe egyébként.
      Mostanában nagyon kis telhetetlen vagy... remelem ez az írásaidon is meglátszik majd!!

      Ma smutszombat, úgyhogy remélem gépnel leszel este ;)

      Imadlak. <3

      Törlés
  13. Úristen még nem juttok szòhoz!!:)) még hogy rossz azeleje imàdni valò :) *.* Lou szegény jòl meg lett kinozva :)))
    OMG itt abba hagyni :))) nagyon jò lett imàdàs van <3
    Kell ilyen rész is bele :)) siess a kövivel màr most izgulok h mi lesz a köviben :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem rossz, csak vállalhatatlan:DDD Persze, ez csak nekem tűnik fel, meg azoknak, akik sok könyvet olvasnak, de nem állok neki kijavítani.... legalább látom én is, hogy honnan indultam. A történet elejét imádom, nehogy azt hidd, hogy azt becsmérelem, csak a stílusomat, meg a helyesírásomat .
      Hozom a kövit hamarosan!

      <3

      Törlés
  14. ................................................................................................................................................................................................................................................. Oké. Az agyamban valamit kihúztak. Csak bambán pislogok és az előbbiek hatása altt vagyok. Szeretlek Becca ! Szeretlek Harry ! Szeretlek Louis ! Szeretlek Larry ! Szeretlek One direction ! Írnék tovább is meg hálálkodnék de ki vagyok kapcsolva vagy mi szóval alig birtam összehozni ezt is ! Love Becca ! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szeretlek Mag Megy, és örülök, ha kisütöttem az agyad. Pont ez volt a cél ;)

      Visszatérünk a normál kerékvágásba, és kicsit haladunk a sztorival, csak jól esett kicsit kiszakadni belőle egy időre.

      Puszillak

      Törlés
  15. Hazaerek felnezek ide esssss esssss eessss bummmm resssz .*-* Teljes boldogsaag. Foleg hogy mindenkinek beteljesult a vagya a Larry szexre, amire itt kieheztettel mar miota mindenkit. Hat eszmeletlen resz volt! A vege pedig...oooh Louis nagyon aranyos volt. Okeee ugy erzem te egyre jobban kicsinalsz engem, egyre kevesbe tudok ertelmes kommentet irni. Lehet nem olvasas utan kene irnom. Soseee goooond.
    Tudod hogy ittvagyok, bar meg kicsit elkabitottal. Oooh akkor a kovetkezo ilyen mezes mazos szivarvanymacis(??????) lesz?:3 yeeey mar most varom azt is.
    Na rohanok, meg meglatogatlak az SS-be ott teljesen elhanyagoltalak:c (Bocsiiii)
    Legy jo!
    Nitus xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is!!! Nem olyan rég volt szex!!! Szerintem így is túl sűrűn írok ebbe a blogba szexet, de nem bírom megállni... bármi történik, mindig ezen jár az eszük (ezt már szóvá is tette valaki, hogy ennyi idő után ne gerjedjenek ennyire egymásra.... és ne legyen naponta 10 merevedésük, ,,, de nekik van, és nem tudok mit csinálni velük XD )

      Nem olvasás után kéne írnod??:DDDDDDDDDD Oké, legközelebb előtte írj!! ;)

      Nem, nem lesz szivárványos, ahogy szexes sem.... már nem írok egymás után több szexjelenetet,,,,, sajnos (vagy hála istennek) az a korszakom már elmúlt:)

      Köszi a komit itt is, és az ss-ben is <3 Ölellek .

      Törlés
  16. ÚRISTEN!!! ÚRISTEEEN!!! ATYAÚRISTEN!!!
    Ez...ez...én...most NEM BÍROM!!!! Teljes KO!!! Sokkot kaptam,nem bírok leállni,sikítok!!! Váááá...Szögezzük le;én most meghaltam.Egyszer és mindenkorra.Egy ilyen részre várok hetek óta!!! Nem tudod mit szenvedtem hogy legyen már egy kiadós Larry-szex!!!És erre kicseszett érdemes volt várni!!! Ebbe olyan szinten belehaltam...hogy lehet valami ilyen tökéletes...Nem találok szavakat...
    Én esküszöm 10 perce azon igyekszek,hogy leálljak valahogy,de még mindig annyira a hatása alatt vagyok,hogy sikítok ezerrel és próbálok összekaparni egy értelmes mondatot.
    Naszóval.Nem vicc,mióta felkerült a kóstoló,10 percenként nézegettem hogy van-e új rész,mert valahogy volt egy olyan érzésem,hogy végre lesz itt olyan,ami kell nekem :D És lett is,és bőven túl is szárnyalta az elvárásaimat,mert ennyire eszméletlenül fantasztikus részt nem képzeltem...Minden rohadt sor kinyírt!!Komolyan,onnantól kezdve hogy beszálltak az autóba,én csak bámultam,visongtam,leállt az agyam és haldokoltam.
    "Aztán rájöttem, hogy mekkora barom vagyok, és megint a farkam után (vagyis inkább Harry farka után) megyek. Szexelni bármikor lehet, de arra tényleg ritkán van alkalmunk, hogy társaságban elengedjük magunkat. Erőt vettem magamon, elhessegettem a fejemben egymást kergető erotikus fantáziaképeket, és elnézést kértem a társaságtól, "----Nem hessegeted el!!!Leléptek és mentek haza!!!! Most!! Na azért :D
    "– Mondtam, hogy ne sokat igyál! – hajolt közelebb, míg a beszélgetőpartnereink kedvesen elfordultak, hogy ne nézzenek az arcunkba ebben az intim pillanatban.
    – Mást is mondtál! – csúszott ki a számon, pedig esküszöm, nem akartam, de ez valahogy magas labda volt.
    Harry összehúzta a szemöldökét, aztán mikor leesett neki a tantusz, úgy elvigyorodott, hogy majdnem kettéhasadt a feje.
    – Igen, és be is fogom tartani. "---ettől a párbeszédtől én kivagyok!!! Be is fogja tartani-lehet valami ennél izgatóbb??
    "– Húha! – hajolt a nyakamra egy pillanatra, hogy izzadt bőrömön érezzem a leheletét, amitől kirázott a hideg. – De kis méregzsák vagy ma. – Egyetlen apró kis nyalás az artériámon, és már állt a farkam, mint a cövek. – Imádom, ha dühös vagy! – suttogta. – Menjünk innen!"---Nyalás az artérián...ne...ne kínozz.Ezzel a négy sorral olyan kómás állapotba kerültem,hogy ha valaki megkérdezte volna tőlem,hogy mennyi 6x6,eskü,nem tudtam volna válaszolni...Csak azon járt a fejem,hogy Mennek haza végre!!!Egyszerűen hihetetlen,hogy pár szóval mit váltasz ki belőlem...félelmetes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Harry ölében ültem szemből, és a száját faltam, két kezembe fogva az arcát.
      – Te kis mohó! – suttogta a hajamba, mikor lefelé indultam, hogy csókokkal lepjem el az állát.
      – Az vagyok! – válaszoltam, és beleharaptam az enyhén borostás bőrbe. "Ez a kép...gyilkos.Borostás!!Én ettől miért is vagyok ki???Nem tudom,,,de úristen,borostás!!!és beleharapott...
      "– Remélem tele a tár, mert ma nagyon sok munícióra lesz szükséged!
      – Emlékszel, mikor első nap addig keféltelek, amíg elájultál? – kérdezte halkan nevetve. Hangszálai rezgését a nyelvemen éreztem."---loaded gun ohhh...Harry...hangszálai rezgését a nyelvén érezte!!!Hát én nem tudom,ettől újabb szívrohamot kaptam...
      "– Istenem, de imádtam azt! – morogta, és a hajamnál fogva felrántott, hogy a számba nyaljon, aztán egy erőteljes mozdulattal rányomott a kedvenc testrészére. Elégedetten szívtam be a hegyes kis csúcsot, és éreztem a fenekem alatt, hogy Hazz máris készen áll. – Nem foglak megdugni a kocsiban! – közölte határozottan, mire rajtam volt a sor, hogy felnevessek."---bimbók *---* a kocsiban,deee,az milyen lenne...hehe,azt hiszem én nem vagyok jól...nagyon nem...
      "– Ahhhha… csak ennyire. – Harry mélyet nyögött, mert szerintem elképzelte, hogy nem ülök bele teljesen, csak a makkját engedem magamba.– Az első bukkanón benned lenne tövig – mondta halkan, de a lélegzete kicsit akadozott." "---mélyet nyögött...hallom a lelki füleimmel...és meghalok...úristen!!!Halkan mondta és akadozott a lélegzete!!!Te nem tudod,ez mit tesz velem...
      "– Jézusom! – markolt a hajamba, mikor érintetlen bimbóját körbecirógattam. – Lou, ettől végem van – nyögte, és a feje lehanyatlott az ülés támlájára.
      – Tudom! – mosolyodtam el, és pöckölni kezdtem a kis csúcsot.
      Egészen addig felváltva szívtam, és nyalogattam a két érzékeny bimbót, míg Harry el nem rántott magától, olyan elánnal, hogy szerintem a fele hajam a tenyerében maradt.
      – Ne! Neh! Elmegyek! – mondta, és kettőnk közé préselte a kezét, hogy megszorítsa fájdalmasan feszülő farkát."---Vááááááá,ezt nem lehet kifejezni szavakkal...én itt azt hittem,elájulok,de aztán meggyőztem magam,hogy ez mégse lenne jó ötlet,mert akkor nem tudnám tovább olvasni...:D
      "Hitetlenkedve néztem rá, és úgy lihegtem, mint aki lefutotta a maratont.
      – Komolyan elélveznél attól, hogy a mellbimbódat izgatom?
      – Nem csak attól, te kis szexrobot! Közben a farkamat dörzsölöd! – mondta, és rájöttem, hogy önkéntelenül hozzá dörgölőztem, és tekeregtem az ölében, amíg el voltam foglalva azzal, hogy az őrületbe kergessem.
      – Egyszer én is kikötözlek, és addig izgatlak, míg elmész anélkül, hogy hozzáérnék Edhez."---OHHH igen,már másodszor ígéri meg,számon tartom én az ilyesmit...és ezt hamarosan olvasni akarom,Becca!!! ;)

      Törlés
    2. "– Jesszus, kicsi! Fejezd be! – mondta, és már teljesen leizzadt a küszködéstől, hogy uralkodjon magán.
      – Látod, ha most benne ülnék, csak mozognod kellene egy kicsit, és mire hazaérünk, az elsőt már le is tudtad volna – mondtam kacéran, mire elkapott, magához rántott, és olyan keményen csókolt, hogy felrepedt a szám, aztán összekoccantak a fogaink. Imádtam."---úristen,kicsi <333 Keményen csókolta...én már nem tudom hova haljak,ez egyszerűen már szédítő
      "– Cica! Mit művelsz? – kérdeztem, és rángatni kezdtem a karomat, de csak azt értem el, hogy a farkam rángatózni kezdjen, mikor rájöttem, hogy mozdulni is alig tudok, olyan szorosan kötözött meg.
      – Megduglak. Kegyetlenül! – mondta, és lerántotta a nadrágomat az alsómmal együtt. Lenéztem, ő előttem ült a padon, ami a lábaim között állt, és elégedetten bámulta a farkamat, ahogy a csípőm előtt meredezik."---aaaaaa adkfgkdfiiggzuvizf...mellgéphez kötözi.K-I-K-É-S-Z-Ü-L-T-E-M!!!!
      "A Szürke ötven árnyalata egy rakás szar. Aki elolvassa, az nem fogja megtudni, milyen érzés, mikor valakiben annyira megbízol, hogy menekülőszó nélkül átadod magad, és hagyod, bármit is tegyen veled."---A Szürke ötven árnyalata az nem egy rakás szar.Hanem minimum hat.És Lou basszus...ez az odaadás istenem...
      "Már ziháltam, és behunytam a szemem, de mikor nem történt semmi, lassan kilestem a szempilláim alatt. Harry közvetlenül előttem ült, hosszú lábai terpeszben, és engem nézett. A pillantása kihívó volt és kegyetlen."---Ez a kép...ahogy Harry ott áll...ez...awhhhhh miért kell kínozni ilyesmivel??Félreértés ne essék,élvezem :P Minden ilyennél belehalok az érzékiségbe ami árad az összes sorból...
      "– Mmmm… – morogta, ahogy a szájához emelte, és csigalassúsággal lenyalta. – Finom vagy!
      Éreztem, hogy a térdeim reszketni kezdenek.
      – Hazz! Kérlek. Nagyon kívánlak. Nem bírom.
      – Te akartad! – mondta, és egy gyors nyelvcsapással ismét körbecirógatta a makkomat. "----KO!!! Vergődök,érted?! Szerencsére édes jó anyukám ebben a pillanatban jött hogy közöljön valamit...igazából fogalmam sincs mit,mert csak bólogattam és igyekeztem elfojtani a fangörcsölést...nem túl sikeresen.Ezzel kettőre nőtt azoknak a száma akik a családból látták a reakcióimat,miközben a blogjaidat olvasom.És már ketten gondolnak elmebetegnek.Remek.A többieket még igyekszem még megkímélni ettől a traumától,hogy ezt lássák :P
      "Csak nézte, ahogy vonaglok, és már csak a kezeimen lógok tehetetlenül, mert a lábaim rég feladták. Ujjazott, és közben azt ecsetelte, milyen gyönyörű és dögös vagyok.
      – Kicsi! Olyan hihetetlenül izgató vagy, mikor így begerjedsz… Imádom a szűk kis fenekedbe dugni az ujjaimat, mert ilyenkor még olyan feszes vagy, és kibaszott forró."---ahhhh jól van...Ha egy mondatban benne van az hogy "kicsi",akkor már az úgy önmagában is szimplán kiüt!!De ez amit Harry mondott,úristen,görcsöl a hasam!!!

      Törlés
    3. "Csak ujjazott, egyre mélyebben, a csuklóját teljesen aláfordítva, hogy zongorista ujjai elérjék a prosztatámat, én pedig próbáltam rányomni magam, hogy legalább ott valami enyhülést nyerjek.
      – Ha–rry—Kér—lek! – nyögdécseltem, mert tényleg úgy éreztem, elájulok. "---ne ne ilyen nincs....én tényleg elájulok mint Lou.Átérzem a szenvedését,kínzó gyönyör.....woooahhh
      "– Most jó? Így szereted? Tövig?
      – Igen! Igen! – ziháltam, és mozogni akartam, mikor hirtelen két kézzel kapta el a rudat, megrántotta, és ezzel felemelt magáról. Tehetetlen és dühös kiáltás szakadt fel belőlem, mikor megint csak pár centire volt bennem. A belső izmaim folyamatos lüktetésre váltottak, a heréim leszakadni készültek, a karjaim pedig tényleg meg is próbálták.
      Harry lassan felengedte a rudat, amivel ismét magára engedett. Próbáltam, esküszöm, próbáltam letépni a kezeimet, hogy végre rányomhassam magam, de esélytelen voltam. "---jézus!!!JÉZUS!!! A rúd...és Harry...wcbihcbuzgreht
      "– Maradj nyugton, és ne ellenkezz. Akkor jobb lesz! – mondta, és nekem azonnal beugrott, mikor kikötöttem az ágyhoz, és addig izgattam, pusztán a látvánnyal, míg végül elélvezett. Ó, drága ifjúkor, mikor még attól is elmegy az ember, ha lát valami izgatót! Sajnos az már nem megy. Nekem kell Harry farka, mélyen a testembe, vagy az enyém az övébe, hogy végre megszabaduljak a kínzó vágytól. Egyikre se volt sok esélyem, ha nem engedelmeskedem. "---aztt...azt vissza fogom olvasni!!!Az a második kedvenc fejezetem az egész történetben...vagy mostmár lehet hogy a harmadik,mert ez a második...mindegy,leszarom! Én nem hiszem el,hoghy Lou nem tud úgy elmenni!!Biztos tud!Próbáljuk ki!!!Légyszíí!!;)
      "– Te jó ég, ez mennyire izgató! – lihegte, mikor megpróbált ismét felhúzni, de a kéj rajta is áthullámzott, és nehezére esett koncentrálni. Felemelte a fejét, összeszorította a fogait, és elkezdte a legőrületesebb kínzást, amit valaha kieszelt ellenem. Az ő kénye-kedve szerint emelt fel, és ejtett magára, hol erősen, hol lassan. Már feladtam minden ellenállást, meg sem próbáltam kicsikarni valamit, csak hagytam, hogy azt tegyen, amit csak akar. Nyögtem, sikoltoztam, és vártam a következő behatolást. "---én tökre együtt érzek Lou-val!!!De ez milyen rohadt izgató már?!?Én kikészülök...ezt magam elé képzeltem...miért ilyen érzéki ez az egész?!?
      Letaglózó.ahhhh
      "Ahogy ránéztem, bólintott, amitől végigszáguldott rajtam a várakozás izgalma. Annyi időm volt, hogy megfeszítsem a karjaimat, mikor először belém csapódott, de most nem kellett várnom a folytatásra. Olyan elánnal kezdett döfni, hogy szinte szétszakított, és nem volt megállás. Sikítottam, káromkodtam, és mikor tudtam, vettem egy kis levegőt, de ez utóbbi elég nehézkes volt, mert a következő pillanatban egy velőtrázó sikoltással úgyis elszállt az egész készletem."---vááááá ejcbgfejgcf nem bírok magammal...döfi!! Ki lehet ezt bírni?!?DÖFI!! Úristen jesszusatyavilág
      "– Harry! El kell élveznem! Már görcsölök! – nyüszítettem, mert tényleg nem bírtam tovább. Azonnal mozdult, kiakasztotta a láncot, és teljesen magára engedett. Az egyik karjával átkarolt, és magára húzott, a másikkal közénk nyúlt, és végre… VÉGRE megfogta a farkamat, aztán elkezdett magán hintáztatni, néha kicsit fellökve a csípőjét. Nagy szerszáma így is tökéletesen állt bennem, de mikor kicsit beljebb lökte magát, hófehér tűzijáték ragyogott a szemeim előtt. "---MIért?Miért kell minden egyes sora ilyen kibaszott tökéletes legyen?!? Én teljesen kivagyok..És teljesen együttérzek Lou-val egyrészt én is görcsölök és nem bírom,másrészt nekem hófehér tűzijátékok helyett hófehér villámok cikáznak kint a szemem előtt,brutál vihar van nálunk :O Ha véletlenül még a rész végére nem halnék be végleg akkor simán ide fog csapni egy villám...bár az előbbi milliószor szebb halál lenne.Eskü,hogy egyszer ebbe a történetbe fogok belehalni <3333

      Törlés
    4. Harry kis kölyökszakálla engem is kicsinál, ne kérdezd, miért... vannak megmagyarázhatatlan dolgok. Lou bajszát például nem kultiválom, ahogy azt sem, ha homelessnek néz ki ... De van, akinek az is bejön, Ízlések és pofonok.

      Az elmúlt héten szerintem mindenki kapott eleget a viharból, bárhol is lakjon az országban. De csak akkor borultam ki, mikor elment a net :DD Dőlhetnek a fák, repkedhetnek tehenek az ablak előtt, csak net legyen.

      Nme fogsz belehalni a sztoriba, hacsak nem.... reméljük, megírhatom azt a gyilkos részt, ami az utolsó lesz, és amitől mind szépen csendben megdöglünk. Nagyon szeretném!!!

      Köszi a csidás kommentet, imádtam, de érdemben szexrész után nem nagyon tudok mit reagálni. Viszont figyelmesen olvasok ilyenkor, és megjegyzem, mit szerettetek a szerelmi jelenteknél ;) Úgyhogy megéri ilyen szépen kiemelni a részeket.

      Puszillak

      Törlés
  17. "– Gyere, kicsi! Én már nem bírom soká! – morogta, és a nyakamat szívta, harapta.
    – Keményebben! – mondtam, mert éreztem, ez már csak erőszakkal fog menni. Túlságosan felizgultam ahhoz, hogy simán elélvezzek. Elengedett és hátradőlt, majd picit feldobta a csípőjét, hogy emelkedjek vele. "---úristen kicsi,keményebben...jeckcgtekctcbe
    "Harry olyan hangosan nyögött, hogy beleremegtem, mikor végre kezdtem rászorulni, jelezve, hogy közel a végpont. A hangja elakadt, egy pillanatra lecsukódtak a szemei, aztán olyan rövid, és durva döfések jöttek, hogy elemelkedtem a földről. Ő már javában élvezett, mikor végre bennem is felrobbant a gyönyör, és úgy vitte ki alólam a lábaimat, mintha szökőár söpört volna el. A magom vastag, fehér sugárban lepte el a mellkasát, egészen a nyakáig, és nem akart abbamaradni az áradat."---Sokk...kész,végleg végem énmár nem tudok írni íííííííííííííííííííí
    "A vállára omlottam, ő pedig az ölébe emelt, és úgy vitt fel az ágyba, mint egy kisbabát. Ott sem tett le, rajta gömbölyödtem össze, ő pedig szorosan tartott és csókolt kifulladásig, ahol csak ért."---Ez.Kicseszett.Aranyos!!!!<333
    "– Szeress most gyengéden! – mondtam neki, mire a szemöldöke a homlokára ugrott, és egy pár másodpercig egyik szememből a másikba nézett, hogy leolvassa a vonásaimról, komolyan gondoltam-e, de mikor rájött, hogy nagyon is, csak megértően elmosolyodott.
    – Az még talán menni fog! – duruzsolta, és lefektetett maga mellé a hűs lepedőre. ---Szeress most gyengéden...én ezen most elkezdtem sírni,bevallom...imádom őket.Imádom!!!<33333333
    Nos,a végére teljesen kikészültem.És közben éjjel is lett,de nem baj.Ez a rész valami eszméletlen volt.Valahogy olyan rég volt már ilyen szex köztük...hiányzott ez az érzés.Letaglózott az egész.Minden sorát át tudtam élni,mert egyszerűen úgy fogalmazol,hogy az hihetetlen.Akik meg ezért elkezdenek nyafogni,azokat kivágom az ablakon.Ezt hogy nem lehet nem imádni?!?
    Egyáltalán minek jönnek ide az olyanok akik nem szeretik az erotikus részeket?!!?Ez egy erotikus melegblog…Van ebben logika?
    És most elárulnék valamit;a régebbi részek pont ugyanilyen kicseszett jók.Szerintem fejlődtél egy csomót,de én már akkor is a világ legboldogabb embere lennék ha feleannyira jól tudnék írni,mint ahogy te írtad meg az első fejezeteket.
    Ez maratoni komment lett.Igazából az egészet végighaldokoltam és visítottam,de nem tehetek róla.Az agyam valahol kikapcsolt az első soroknál…Fantasztikusan lenyűgöző.Ez most nagyon kellett nekem.Per-fect.Egyszerűen perfect.Imádlak!!!!
    A nővérem nyafog,hogy aludni akar úgyhogy be is fejezem(ki tud ilyen rohadt viharban aludni?:O)Nem kell tovább olvasnod az ömlengéseimet.:D
    Valószínűleg reggel teszem ki.Egyébként nem tudom mikor tudok újra írni,mert ezen a héten költözünk és százfele kell rohangáljak  Majd igyekszem
    Ölellek
    Emse.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sikerült nem az utolsóra válaszolnom, de remélem azert megtalálod ;) telefonról mindig bénazok.

      Remélem a költözéssel minden rendben megy. Én nagyon sokat költöztem már es imadok új helyre berendezkedni. :)

      Törlés
  18. Te vagy a legjobb!!! Imadlak!!❤
    ~Zsófi

    VálaszTörlés
  19. Annak ellenére, hogy én "team Louis tops"-os vagyok, meg kell mondjam, kifejezetten jó lett ez a fejezet is. Amúgy tiszta fura elképzelni a különc, dork és adorable Harryt ahogy ilyeneket tesz Louis-val, aki ugye látszólag a macsó gyerek az egész bandában... Nemtom, ez csak jött.

    Lehet hogy csak egyedül vagyok így (elég valószínű), de én most annyira jónéven vennék egy kis veszekedést a gerlepár között, mintha Karira kapnél egy mansion-t. Mármint nem akarok beleszólni a sztoriba - állati szuper -, csak nincs benne Nialler vagy LiLi hogy vigasztalja a kettőt :(

    No mindegy, hadoválok én itt a vágyaimról a helyett hogy csak próbálnám kifejezni, mennyire örülök neked és a sztoridnak.
    Nagyon jó lett, várom a következőt ♡(:

    A.B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam nagyobb #loutops-os nem létezik, de valamiért mostanában megint piszkálja a fantáziámat ez a felállás...

      Remélem, hogy nem kell mostanában a két fiú számára veszekedést írnom... elég lesz Zayn távozása is.

      Igen, a másik két fiú most kicsit háttérbe szorult, de biztosan lesznek olyan részek, ahol nagyobb szerepet kapnak. Nemsoká MTF részeket fogok írni, hónapok után először, majd igyekszem odafigyelni erre!!

      Puszillak, és köszönöm a dicséretet. <3

      Törlés
  20. Oh My God Becca ez felèr egy emberkinzással mármint számomra hogy ezt olvasom xD :) ez olyan ... nemtalalálok szavakat, vággyal teli erotikus megfontolt izgató durva mègis lágy volt ahh....... ❤❤❤❤❤
    A durva mègis izgató szóhasználat wáááá tátott szájjal olvastam :D
    Te megakarsz minket ölni........ ❤
    Bimbók bimbók a gyengèm " meglátogatom az ikreket " ahw ........ No comment ❤❤❤
    Mèg mindig kihagy az agyam ... Annyira jó hogy most minden Happy nemakaraom hogy ennek vège legyen szoval te vègig irni fogod napjainkig szèpen amig világ a világ mig a One direcrion banda lètezik sőt tovább
    .......................... Ah szeretès van èn is hozzá akarok bujni valakihez ;)
    ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
    Puszi : Meli ❄❄❄❄

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem majdnem minden nő szereti a durva, mégis izgató dolgokat :P:P

      A bimbik ugyanúgy lettek népszerűek, mint a Cica megszólítás... valahogy beépültek a köztudatba ( Hála az égnek, mert mindkettőt , hármat,,,négyet:P) imádom!!

      Ez a blog nem annyira függ a 1D-től, mint a két fiútól... remélem írhatom addig, míg örömkönnyekbe fulladva fejezem be majd egyszer... ez a legnagyobb álmom.

      Biztosan találsz valakit hamarosan, aki téged szeret majd ennyire.
      Addig pótszernek itt vannak a blogok... ;)

      Szeretés van <3

      Törlés
  21. Becca, már megint lenyűgőztél❤
    Nem tudom hogy csinálod ezt, de tetszik.
    El sem hiszed mennyire szeretem ezt a blogodat is,mintha előttem történnének az események. És ezt imádom.
    Annyira beleélem magam hogy amikor ők sírnak én is sírok. Olyan mintha ők is velem élnének csak nem vesznek rólam tudonást,hanem élik az életüket előttem:D
    És persze azt nem is imádom hogy minden apró részletet is leirsz.
    Aki nem olvassa a blogodat, az nem tudja mit hagy ki.
    Örülök hogy rátaláltam és persze a csoportra.❤❤
    Nagyon jól érzem ott magam. Gartulálok a 120.részhez
    Nagyon örülök neki és csak tényleg annyi hogy köszönöm köszönöm köszönöm hogy tovább irod, tudom hogy egyszer vége lesz de én itt leszek végig, ahogy ígértem❤ Imádom Larry-t és ez nem fog változni. Őket az ég is egymásnak teremtette :3
    XX :Dorina

    VálaszTörlés
  22. És persze azt is imádom**:D
    Bocsi már irni sem tudok

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha olyan, mintha előtted élnék az életüket, akkor én teljesen elégedett vagyok., Szerintem minden író álma, hogy elröpítse az olvasóit abba a világba, amit elképzel, amiről ír... Még mindig hihetetlen számomra, mikor valaki azt mondja, pontosan ezt éli át, mikor tőlem olvas.

      A kis csopi mostanában nagyon elhanyagolt, mert nagyon kevés időm van rá, de ígérem, kitalálok valamit... Hiányoztok nagyon!

      Hogy ennek a blognak mikor lesz vége? Nos ebbe még nem gondoltam bele, de csak akkor tervezem bezárni, ha valami számunkra végzetes történik.... vagy akkor , ha az álmunk valóra válik, és a sztoriban is eljutok odáig, hogy azt megírhassam... akkor viszont csak szünetelni fogunk, hogy folytathassam attól a naptól, mikor apukák lesznek a fiúk, mert akkor biztosan újra életet lehelek a blogba, ígérem ;)

      IMádlak, mindent köszönök! <3

      Törlés
  23. DFKASGFSGHHAFGHDAJG SZZIIIA!!!!! ¦¦♥♥♥
    "Hazz azt ígérte, két órát maradunk, de lassan a negyediket is itt töltjük. Kezdtem beduzzogni. Aztán rájöttem, hogy mekkora barom vagyok, és megint a farkam után (vagyis inkább Harry farka után) megyek."-Neeeeeem neeeem nem vagy barooom Louuuuuuuuuu Harry farka után menni nem baaaj :D :D én már elrángattam volna onnan a te helyedben :D :D :D Beckham házaspár ide vagy oda Van amikor hív a kötelesség ez esetben Harry farka :D
    "– Bocs, de muszáj kicsit mozognom, vagy bealszom. Megütött a pia, és belassulok.
    – Mondtam, hogy ne sokat igyál! – hajolt közelebb, míg a beszélgetőpartnereink kedvesen elfordultak, hogy ne nézzenek az arcunkba ebben az intim pillanatban.
    – Mást is mondtál! – csúszott ki a számon, pedig esküszöm, nem akartam, de ez valahogy magas labda volt.
    Harry összehúzta a szemöldökét, aztán mikor leesett neki a tantusz, úgy elvigyorodott, hogy majdnem kettéhasadt a feje.
    – Igen, és be is fogom tartani.
    – Amennyiben nem zavar, hogy én közben alszom… – mondtam kissé durcásabban, mint akartam."- xdddd Lou bedurcizott Igen Harry tartsd be amit ígértél Lounak kell a farkad :D :D Milyn rendesek, hogy elfordulnak én nézném hogy lehet ezt kihagyni...Ohh te meg Lou azonnal felébrednél
    "– Húha! – hajolt a nyakamra egy pillanatra, hogy izzadt bőrömön érezzem a leheletét, amitől kirázott a hideg. – De kis méregzsák vagy ma. – Egyetlen apró kis nyalás az artériámon, és már állt a farkam, mint a cövek. – Imádom, ha dühös vagy! – suttogta. – Menjünk innen! "-óhhh atyaég kezdődik!!!!! SSFHKGRSIGJHIOGJFJGDGJFFUCKJHFSGAHGKDHHGKDHDTHJGSHITGHJDGAKDGOMG SZEDJéTEK A LáBATOKAAAT Same Louis Same!!!
    "Azzal a mozdulattal állt fel, és egy másodperc alatt elköszönt Beckhaméktől. Victoria csodálkozott, de David ismét rám kacsintott, mintha mindent értene, én pedig tehetetlenül elvörösödtem, és a szám széles mosolyba húzódott. Csak felhúztam a vállaimat, és a kezeimet széttárva jeleztem, hogy ártatlan vagyok, mire felnevetett, és odahajolt egy ölelésre.
    – Használjátok ki, amíg ilyen forró a szerelem! Minden percét! – mondta, majd jött a váll-leszakítós lapogatás, és már repültem is ki a klubból, ahogy Harry maga után húzott, mint Floki a lábtörlőt. "-Victoriaaaa nyugii van csak szex és más semmi :D Lou te ártatlan vagy szerintem is igeen Sure Jan ;) ahh David tudja mi a pálya :D :D
    "A kocsiban hátraültünk, ahogy szoktunk, és mikor a sofőr felhúzta az elválasztót, már egymásnak is estünk. Még ki sem kanyarodtunk a mélygarázsból, én már Harry ölében ültem szemből, és a száját faltam, két kezembe fogva az arcát.
    – Te kis mohó! – suttogta a hajamba, mikor lefelé indultam, hogy csókokkal lepjem el az állát.
    – Az vagyok! – válaszoltam, és beleharaptam az enyhén borostás bőrbe.
    – Imádom, ha telhetetlen vagy…
    – Remélem tele a tár, mert ma nagyon sok munícióra lesz szükséged!"-Ahhhh basszátok meeeg!!!!!! Lou azonnal felébredt már nem álmos :D :D imádooom úgy úgy legyen csak telhetetlen ahhh *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "– Emlékszel, mikor első nap addig keféltelek, amíg elájultál? – kérdezte halkan nevetve. Hangszálai rezgését a nyelvemen éreztem.
      – Lehet azt elfelejteni? Pláne úgy, hogy két napig nem tudtam ülni?! – Ismét a karcos nevetés, de én már a mellkasára gömbölyödtem, hogy a bimbójához férjek.
      – Istenem, de imádtam azt! – morogta, és a hajamnál fogva felrántott, hogy a számba nyaljon, aztán egy erőteljes mozdulattal rányomott a kedvenc testrészére. Elégedetten szívtam be a hegyes kis csúcsot, és éreztem a fenekem alatt, hogy Hazz máris készen áll. – Nem foglak megdugni a kocsiban! – közölte határozottan, mire rajtam volt a sor, hogy felnevessek.
      – Egy kicsit se? Csak a hegyét?
      Harry öblösen kacagott, és a fülembe dugta a nyelvét.
      – Tak ennyire? – kérdezte, anélkül, hogy visszahúzta volna a szájába, aztán finoman beljebb tolta. Az összes idegszálam megfeszült, ahogy az izmaim is próbáltak, de a kitekert pózban nem igazán tudtam eleget tenni az ingereknek. " -Én arra se emlékszek mi volt 2 perce ellepte az agyam a kééép a hang ahhhhhh Kurva kibaszot ahhhh bááá sfy.lugdjhhggjhl.gjyhkjfkjfkjghkfgkhkfh Ahhhhhhh Becca!!!!!!!!!!!!! miiértt????
      "– Ahhhha… csak ennyire. – Harry mélyet nyögött, mert szerintem elképzelte, hogy nem ülök bele teljesen, csak a makkját engedem magamba.
      – Az első bukkanón benned lenne tövig – mondta halkan, de a lélegzete kicsit akadozott.
      Nekem is nehezemre esett koncentrálni, és kézben tartani a gyeplőt. Szívtam a bimbóját, míg dobálni nem kezdte magát, de akkor ráültem, és erősen lenyomtam a csípőjét. Mérgesen ficánkolt, és persze fel tudott volna emelni, ha akar, de úgy tűnt, ő is élvezi a kínzást.– Te kis mocsok! Ha hazaérünk, kikötözlek, és addig izgatlak, míg könyörögsz, hogy megdugjalak.
      – Én már most is könyörgök, ha akarod! – válaszoltam, és nyálas csíkot húzva áttértem az ikrek másik tagjára. "-Kurva kibasztt élet!!!!! ahhh én lvegot se tudok venni ez amit ezek itt leművelnek csupán a szavak és gyomoridegem van te jó isten!!! Óhhh baszdmeg Harry!!!!!! Ilyen ígéreteket már attól is sírok, hogy kimondtaaa Louis te meg ahhh ahhh mentsen meg valaki
      "– Jézusom! – markolt a hajamba, mikor érintetlen bimbóját körbecirógattam. – Lou, ettől végem van – nyögte, és a feje lehanyatlott az ülés támlájára.
      – Tudom! – mosolyodtam el, és pöckölni kezdtem a kis csúcsot.
      Egészen addig felváltva szívtam, és nyalogattam a két érzékeny bimbót, míg Harry el nem rántott magától, olyan elánnal, hogy szerintem a fele hajam a tenyerében maradt.
      – Ne! Neh! Elmegyek! – mondta, és kettőnk közé préselte a kezét, hogy megszorítsa fájdalmasan feszülő farkát.
      Hitetlenkedve néztem rá, és úgy lihegtem, mint aki lefutotta a maratont.
      – Komolyan elélveznél attól, hogy a mellbimbódat izgatom?
      – Nem csak attól, te kis szexrobot! Közben a farkamat dörzsölöd! – mondta, és rájöttem, hogy önkéntelenül hozzá dörgölőztem, és tekeregtem az ölében, amíg el voltam foglalva azzal, hogy az őrületbe kergessem."Ahhh fáj baszdmeg fááj és ahogy mondja, hogy "Ne!Neh!Elmegyek!" hallom a kurva életbeee a nyögést is orvost kérek most Jézus Istenem ahhh anyááááámborogassss kérleeeek "te kis szexrobot!!" Beccca fejezd be kérlek elájuloook! nem érdekel, hogy másodszorra olvasom kurvára kiavagyok kibaszott élet ahhhh és tekereg látom ahhhhh látooom NEEEEHHH NEEEEEHHHH
      "– Egyszer én is kikötözlek, és addig izgatlak, míg elmész anélkül, hogy hozzáérnék Edhez.
      – Jesszus, kicsi! Fejezd be! – mondta, és már teljesen leizzadt a küszködéstől, hogy uralkodjon magán.
      – Látod, ha most benne ülnék, csak mozognod kellene egy kicsit, és mire hazaérünk, az elsőt már le is tudtad volna – mondtam kacéran, mire elkapott, magához rántott, és olyan keményen csókolt, hogy felrepedt a szám, aztán összekoccantak a fogaink. Imádtam. "-tE jÓSáGOS iSTEEEN FELREPEDT S AZáJAAA MOND MEG NEKEM MAGYARÁZD MEG MIÉRT KELL ILYEN RIBANCNAK lenniük?

      Törlés
    2. "Nem tudom, hogy jutottunk fel a házba, biztos valami fekete lyuk szippantott magába, mert csak akkor eszméltem fel, mikor a két kezemet kötötte ki az edzőteremben, a mellgép felső tartórúdjához.
      – Cica! Mit művelsz? – kérdeztem, és rángatni kezdtem a karomat, de csak azt értem el, hogy a farkam rángatózni kezdjen, mikor rájöttem, hogy mozdulni is alig tudok, olyan szorosan kötözött meg.
      – Megduglak. Kegyetlenül! – mondta, és lerántotta a nadrágomat az alsómmal együtt. Lenéztem, ő előttem ült a padon, ami a lábaim között állt, és elégedetten bámulta a farkamat, ahogy a csípőm előtt meredezik."-Nem tudom hol a jó életbe vagyok én se csak azt látom, hogy Louis ki van kotozve ott meztelenül Harry meg előtte ül és nézi......Szabadságot koveteleeek pls kéreeem!!!!
      "– Emeld szépen a lábadat! – mondta, mert a segítségem nélkül nem tudta teljesen levenni a gatyámat.
      – Nem! – mondtam halkan, mert valahonnan bátorságot merítettem ahhoz, hogy kicsit emeljük a tétet. Harry felkapta a fejét, a szemei szikrákat szórtak, a gyönyörű csodazöld íriszekből csak egy kristálycsillogású karima maradt a nagy pupillák körül.
      – Nem?! – kérdezett vissza olyan fojtott hangon, hogy a tarkómon égnek állt a haj.
      – Nem… – suttogtam, és beharaptam a szám. Hogy a félelem és a szexuális izgalom keveréke mennyire fájdalmasan kéjes, azt csak az tudja, aki próbálta már. A Szürke ötven árnyalata egy rakás szar. Aki elolvassa, az nem fogja megtudni, milyen érzés, mikor valakiben annyira megbízol, hogy menekülőszó nélkül átadod magad, és hagyod, bármit is tegyen veled. "-Azt mondtaaaa neeeem!!!!! azt mondta, hogy neeeem!!!! mi az isten Szurke 50 árnyalat na nem nem olvastam nem láttam és nem is akaroooom ........Louuuuis!!!!!!!! Becca az utolsó mondat én megdogloook komolyan holnap ne várj semmilyen formában miért ut ez 2x még jobban miért????? Sírok!!!
      " Előrébb csúszott, én pedig hiába akartam elhúzódni előle, a térdemet a nadrág béklyózta össze, a kezeim tehetetlenül feszegették a köteleket. A csípőmmel oldalra mozdultam, amennyire tudtam, de a két hatalmas tenyér azonnal átfogta, és visszarántott középre. A körmei a húsomba mélyedtek. A hüvelykujjai kiálló csípőcsontomat nyomták fájdalmasan, a másik nyolc a fenekembe markolt. Mintha vasabroncs tartott volna, mozdulni sem tudtam. Már ziháltam, és behunytam a szemem, de mikor nem történt semmi, lassan kilestem a szempilláim alatt. Harry közvetlenül előttem ült, hosszú lábai terpeszben, és engem nézett. A pillantása kihívó volt és kegyetlen. Mikor látta, hogy figyelem, összecsücsörítette a száját, és fújni kezdte a makkomat, ami már így is majd’ felrobbant az izgalomtól."-NEEEEEEEEEE!!!!!§NEEEEM KAPOK levegőt!!!!! látom Harry ujjait ahogy belemélyednek a húsába és nézi néziiiii neeee Harrry!!!!! ahhh egem most vesztettél el megint!!!!!!!

      Törlés
    3. "A látvány és az érzés kinyírt egy pillanat alatt, és felnyögtem, mire ő halkan felnevetett. Aztán kidugta a nyelvét, és olyan lassan kezdte körbenyalni a farkam hegyét, hogy szűköléssel vegyes káromkodásom betöltötte a kis szobát.
      – Cica, ne! Kérlek! Kapd be! – könyörögtem, de Harry csak torokból nevetett, és esze ágában nem volt eleget tenni a kérésemnek. Lustán, ráérősen nyalogatott, néha egész a farkam tövéig, néha csak bíborvörös makkomat. "-ÉS MéG NEVET AHHHHHH AZ A PROBLÁMA, HOGY HALLOM ÉS KÍNZÁS Jézuuuus Harryyy!!!!!!!!!!!!!!!! ahhh te jóisteen
      "Mikor az első csepp kibukott a végén, felült, és felnézett rám. Odanyúlt, a mutatóujját odaérintette, és nézte, ahogy a ragacsos előnedv lassan nyúlik az ujja után.
      – Mmmm… – morogta, ahogy a szájához emelte, és csigalassúsággal lenyalta. – Finom vagy! "-ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gyomorgörcsöm vaaan nem akarom látni öljön meg valaki kéreem szépeen"-Finom vagy!"-víííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí FASZOOOM!!! NEM BÍROM
      "– Vedd le a gatyám, és vetkőzz le, kérlek! – mondtam, de a hangom kétszer elakadt közben, mikor Harry egy icipicit az ajkai közé engedett.
      – Majd ha akarom! – válaszolta, és elmélyülten tanulmányozta a szerszámomat. – Gyönyörű farkad van. – A dicséret nagyon jól esett, de az még jobban, hogy bekapta, és megszorította a makkomat."-KéRIIII ÉS NEM TESZI MEEEG ÉS ÉS ANNYIRA ELŐTTEM VAN AHOGY TANULMáNYOZZA "-Gyönyörű farkad van."-HARRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY! Kérleeek! és még így bevágjaaa és csak úgy ahhhhhh Harry, mintha most látnád először nyüszítek
      "– Kicsi! Olyan hihetetlenül izgató vagy, mikor így begerjedsz… Imádom a szűk kis fenekedbe dugni az ujjaimat, mert ilyenkor még olyan feszes vagy, és kibaszott forró. "-Too much!!! Én meg eltávozom az élők soraiból 3,2,1........................... IMÁDJAAAA AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
      "Már szinte folyamatosan szivárgott a nedvem, összecsepegtetve az edzőpadot, a kezeimet rég nem éreztem, de úgy tűnt, Harrynek esze ágában sincs megkönyörülni rajtam. Csak ujjazott, egyre mélyebben, a csuklóját teljesen aláfordítva, hogy zongorista ujjai elérjék a prosztatámat, én pedig próbáltam rányomni magam, hogy legalább ott valami enyhülést nyerjek. "-az van, hogy 4 napja folyamatosan ez ugrik be folyamatosan, ahogy ott Lou lóg Harry előtte ujjai folyamatosan mozognaaak és ahogy Louis nedve csöpög midezt oldalnézetből nem vagyok jól NAGYON NEM!!!!! Kín! fájdalom! szenvedés

      Törlés
    4. "– Ha–rry—Kér—lek! – nyögdécseltem, mert tényleg úgy éreztem, elájulok. Ő is tudhatta, hogy a tűrőképességem határát súroljuk, mert kihúzta az ujjait, felállt, egyetlen mozdulattal kigombolta és letépte magáról a nadrágot, aztán az inget is, és mikor visszalépett elém, a térdeim alá nyúlva felemelte a lábaimat, hogy lerángassa a gatyámat."-Ebben az nyírt kia legjobban "Ő is tudhatta, hogy a tűrőképességem határát súroljuk"-Ez ezzzz ahhhhhhhhh te jó ég
      "Ahogy lehúzta előttem a mellgép rúdját, és a karjaim majdnem kiszakadtak, mert ezzel egyszerre emelkedtem fel, még nem értettem a dolgot, de mikor felengedte, és én, mint egy ellensúly, szépen leereszkedtem, akkor jöttem rá, mi a terve. Nyüszíteni kezdtem. A combján ültem, nagyterpeszben, és néztem, ahogy felgörget egy óvszert, aztán síkosítót folyat rá, hogy vastagon csorogjon le a tövéig."-OMG! OH GOD AZT A KURVA ÉLET Vááááááááááá
      "– Gyerünk! Ülj bele! – parancsolta, én pedig maradék erőmet összeszedve felálltam, és próbáltam fölé helyezkedni. Egy kézzel, a közepénél fogta a vastag rudat, ami egy huzallal kapcsolódott az engem tartó vashoz. A karján vibráltak az izmok az erőlködéstől, és a hasán is kirajzolódott az összes kocka. Lenéztem, láttam, hogy a másik kezével egyenesen tartja hatalmas szerszámát, és már a látványtól is nyöszörögni kezdtem. Mikor éreztem, hogy a tompa makk lassan utat tör magának, és belém siklik, sikoltozni kezdtem, annyira magamban akartam már érezni teljesen, és semmi más vágyam nem volt, csak hogy erőteljesen mozogjon, de Harry tökéletesen uralta a helyzetet."-ANYUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU HELP MEE VALAKII "I noticed Harry´s six pack was trending...Good lad,good lad,nice little body...ehm"-ne kérdeeza kirajzolódott konckákról azonnal az jutott eszembe ...hallom Lou hangját,ahyog eszeveszetten sikolt ohh bassza meg...
      "Lassan hatolt belém, míg a csípője a fenekemhez ért. Ott tartott egy kis szünetet, majd még beljebb nyomta, kéjes nyögéseket kicsalva belőlem.
      – Most jó? Így szereted? Tövig?
      – Igen! Igen! – ziháltam, és mozogni akartam, mikor hirtelen két kézzel kapta el a rudat, megrántotta, és ezzel felemelt magáról."-nyüszítek bassza meg nem birom már végem van kivagyok ennyi!!! "-Most jó? Így szereted?Tövig?"Úristeeen kitéptem a hajam nem vagyok jól! ahogy emeli...
      "– Maradj nyugton, és ne ellenkezz. Akkor jobb lesz! – mondta, és nekem azonnal beugrott, mikor kikötöttem az ágyhoz, és addig izgattam, pusztán a látvánnyal, míg végül elélvezett. Ó, drága ifjúkor, mikor még attól is elmegy az ember, ha lát valami izgatót! Sajnos az már nem megy. Nekem kell Harry farka, mélyen a testembe, vagy az enyém az övébe, hogy végre megszabaduljak a kínzó vágytól. Egyikre se volt sok esélyem, ha nem engedelmeskedem. "-Óhhhh az ifjúkor,amikor attól is eltudtál volna menni mikor végighúzta a kezét a flakonon.....NEKI KELL HARRY FARKA *___________________-* Nyugi van Lou megdöglök én itt mindenki helyett
      "Elernyedtem, csak tehetetlenül lógtam a vason, a hajam az arcomba hullott."az van, hogy lecsúsztam az ágyról...ez mi ahhhhh ez ez te jó ég

      Törlés
    5. "Harry mélyet morgott, mintha neki is kínkeserves lenne a dolog, aztán ismét felhúzott, és megvárta, amíg kinyitom a szemem. Összekapcsolódott a pillantásunk, ahogy ismét magára engedett. A szája elnyílt, a feje lehanyatlott a padra, a mellizmai feszültek, a karjai is, a vállán ugrált egy-két ideg, és az arca eltorzult a kéjtől.
      – Te jó ég, ez mennyire izgató! – lihegte, mikor megpróbált ismét felhúzni, de a kéj rajta is áthullámzott, és nehezére esett koncentrálni."-MOROOOOG!!! SÍROK MÁR FáJ A PILLANTáSUUUK!!!! hagyj!!!Harry baszd meg nem mondod,hogy izgatóo komolyan-e??? Ahhh istenem
      " Az ő kénye-kedve szerint emelt fel, és ejtett magára, hol erősen, hol lassan."-NEM BÍROOOOM!!! KOOO ENNYI MEGHALTAM IMMÁRON 100X-ra is
      "Harry felmordult, a háta mögé nyúlt, a biztonsági láncot a rúdra akasztotta, ezzel olyan magasan rögzítve a testemet, hogy épp a makkja legyen bennem, majd egy kicsit lejjebb csúszott, két kezét is átfűzve a combjaim alatt. Tenyerébe ültetett, és halkan szólalt meg.
      – Emeld fel a lábaidat! "-ordítok ésnem tudom miért és vérzik a szám ennyi,, az oldalam görcsöl ez komolyaan kínzás..ahogy mondja halkan mégis szeretettel, de utasít és engem ez kinyír ez is ahhh
      "Felült, egy csókot nyomott a mellkasomra, és azt suttogta "szeretlek", aztán visszadőlt, a lábait felhúzta a padra, és mély levegőt vett. Ahogy ránéztem, bólintott, amitől végigszáguldott rajtam a várakozás izgalma. Annyi időm volt, hogy megfeszítsem a karjaimat, mikor először belém csapódott, de most nem kellett várnom a folytatásra. Olyan elánnal kezdett döfni, hogy szinte szétszakított, és nem volt megállás. Sikítottam, káromkodtam, és mikor tudtam, vettem egy kis levegőt, de ez utóbbi elég nehézkes volt, mert a következő pillanatban egy velőtrázó sikoltással úgyis elszállt az egész készletem. Harry felnevetett, erősebben markolta a fenekemet, és tiszta erőből robbant belém, pont ahogy szeretem. "-az a csók és az a szeretlek a mellkasáraa ahhhh istenem Marina szavai jönnek itt :D csak a helyzet fordított ahhh a levegő nem fontos Louuu ne törődj a levegővel ...úgy szeretnék az a kibaszott pad lenni jelentkezek padnaaak ohh te milyen jó érzés lenne álom élet pls Lu sikííít ahh
      "– Harry! El kell élveznem! Már görcsölök! – nyüszítettem, mert tényleg nem bírtam tovább. Azonnal mozdult, kiakasztotta a láncot, és teljesen magára engedett. Az egyik karjával átkarolt, és magára húzott, a másikkal közénk nyúlt, és végre… VÉGRE megfogta a farkamat, aztán elkezdett magán hintáztatni, néha kicsit fellökve a csípőjét. Nagy szerszáma így is tökéletesen állt bennem, de mikor kicsit beljebb lökte magát, hófehér tűzijáték ragyogott a szemeim előtt. "-Édeeseeiiim azonnal mozdult ... A SZIVEEEM!!! Végre végre jaaaaj ♥ :") hintáztatta magán GJDHDKHIHTHFGJHFLGJHLFGJHSF
      "– Szeretlek! – suttogta a nyakamba, ahogy homorítva csókolt, miközben ütemesen pumpálni kezdett, és még mindig mozgott bennem, bár így is tövig befogadtam már.
      – Én is szeretlek – hörögtem, és próbáltam lehajolni, hogy legalább a hajába csókoljak. Rögtön felnézett, és nyújtotta a száját. Csókolóztunk, ő lassan körözve mozgott alattam, én még mindig kikötözve próbáltam követni őt, és kicsikarni végre az enyhülést. "- óHHHH ♥♥♥ *--* a sziveeeeem olvadoook *--*

      Törlés
    6. "– Gyere, kicsi! Én már nem bírom soká! – morogta, és a nyakamat szívta, harapta.
      – Keményebben! – mondtam, mert éreztem, ez már csak erőszakkal fog menni. Túlságosan felizgultam ahhoz, hogy simán elélvezzek. Elengedett és hátradőlt, majd picit feldobta a csípőjét, hogy emelkedjek vele. Megpróbáltam megtartani magam, aztán hagyni, hogy ismét erőteljesen mozogni kezdjen, míg a marka szinte leszakítja a farkamat. Néztem, ahogy pumpál, és élveztem a becsapódásokat. Aztán éreztem, ahogy a másik keze a combjaim közé siklik, egy kis síkosítót keres a saját ágyékán, majd a heréimre simul a tenyere, és óvatosan megszorít. Aztán erősebben és erősebben, miközben figyeli az arcomat. Morzsolgatni kezdett, a jobb keze gyilkos tempóban verte a farkamat, és a pénisze minden behatolásnál felnyársalt. Éreztem, hogy közeledik az orgazmus, és kiáltozni kezdtem, ahogy nőtt, csak nőtt bennem a feszültség. Harry olyan hangosan nyögött, hogy beleremegtem, mikor végre kezdtem rászorulni, jelezve, hogy közel a végpont. A hangja elakadt, egy pillanatra lecsukódtak a szemei, aztán olyan rövid, és durva döfések jöttek, hogy elemelkedtem a földről."-"-Keményebben!"-MI AHHHH?? JÓOOOOOOO JéZUSOOOM!!! AZ A KURVA KIBASZOTT PAD AKAROK LENNI NEM ÉRDEEEKEEL...AZ A nyögéés hallom harry hangjáát ahhhhh ...vergődööök
      "Ő már javában élvezett, mikor végre bennem is felrobbant a gyönyör, és úgy vitte ki alólam a lábaimat, mintha szökőár söpört volna el. A magom vastag, fehér sugárban lepte el a mellkasát, egészen a nyakáig, és nem akart abbamaradni az áradat.
      Mikor végre az utolsó hullám is elült, és én lihegve, kifacsarva lógtam a karjaimon, lassan kihúzódott belőlem, óvatosan felállított a padra, egyik kezével átfogta remegő térdeimet, hogy megtartson, a másikkal eloldotta a köteleket. A vállára omlottam, ő pedig az ölébe emelt, és úgy vitt fel az ágyba, mint egy kisbabát."-kikötözve szinte ájulásig keféli aztán meg annyira óvja,védi és az ölében óvatosan viszi fel a hálóba-ez az amitől nekem totálisan végem van ez valami megmagyarázhatatlan érzés és ha akarom ha nem a könnyeim folynak ♥♥♥
      "Ott sem tett le, rajta gömbölyödtem össze, ő pedig szorosan tartott és csókolt kifulladásig, ahol csak ért.
      Milliomodszor ismételte el, hogy szeret, de nekem nem volt unalmas. "-Isteneeeem ♥♥♥ ♥_♥ ohh Lou ha nekem kellene hallgatnom,ahogy egymásnak mondjátok, hogy szeretlek sőt mondok jobbat ha csak a lélegzéseitek hallhatnám az sem lenne unalmas .... a szivem ♥♥
      "– Nos… Elég volt? Vagy csak tartsunk egy kis szünetet? – kérdezte halkan kuncogva, de mikor felemeltem a fejem és ránéztem, benntartotta a levegőt.
      – Szeress most gyengéden! – mondtam neki, mire a szemöldöke a homlokára ugrott, és egy pár másodpercig egyik szememből a másikba nézett, hogy leolvassa a vonásaimról, komolyan gondoltam-e, de mikor rájött, hogy nagyon is, csak megértően elmosolyodott.
      – Az még talán menni fog! – duruzsolta, és lefektetett maga mellé a hűs lepedőre. "-Hahaa Harry :D :D Louuu ohhh édeseiiim ♥♥♥ :") végig vergődtem nyüszítettem,itt meg elolvadtaaam teljesen ♥♥♥ vigyorgok, mert anyira édesek és annyira látom magam előtt őket ♥ :") a szivem is gyorsabban ver, ha már csak el is képzelem ♥
      Ez valami leírhatatlan élmény volt,szavakat nem lehet találni erre milyen érzés, fájdalom,kín,gyönyör és csodálat Annyira köszönöm!!! ezt a hihetetlenül csodás élményt! erre érdemes volt ilyen sokat várni♥♥♥ már csak egy dologgal lehetne élvezetesebbé tenni, ha pad lehetnék :D
      Imádtaam, belehaltam és köszönöm!!!
      Nagyon,nagyon köszönöm!
      Nagyon nagyon szeretlek!♥♥♥

      Törlés
    7. Azért tűntem el a manciból, mert úgy belefeledkeztem a komidba, hogy kihagyott az agyam, ne haragudj!!

      Egyszerűen imádlak, és mióta ismerjük egymást, képtelen vagyok anélkül olvasni, hogy magam elé képzeljelek, és halljam a hangodat, ahogy káromkodsz, és csapkodsz, és ki vagy akadva,. Ezért élek, komolyan.
      Zseniális, ahogy eljutunk a trágár szavaktól a könyörgésig, hogy hadd lehess pad, vagy épp valami aktuális dolog, ami a közelükben vagy. Mindig kíváncsian várom, mivé szeretnél átlényegülni ;) Ha x-man lennél, akkor te tuti a tárgyak alakját tudnád felvenni (bocsi, pont ma volt a tévében, és véletlenül néztem :D)

      A szókincsed pedig olyan hihetetlen fejlődésen megy át, hogy lassan írhatsz egy doktorit, vagy elmehetsz igazi kritikusnak ;)
      (Bár ahhoz te túl jószívű vagy...)

      A kedvencem az " ANYUUUUU HELP MEEEE! VALAKIII! - mert olyankor tényleg látom, ahogy anyud beront a szobádba, mint egy szuperhős, és bármivel szembeszállna érted. Imádlak benneteket, és alig várom, hogy beváltsam a fenyegetést, és eljussunk hozzátok.

      <3<3 addig is ölellek

      Törlés
  24. Drága Becca!
    Nem is tudom hogy álljak neki a kommentnek… Szex. Hajaj, azzal olyan nagy gondban vagyok mindig.. :D Olyan szinten nem vagyok perverz, hogy kielemezzem melyik rész csinált ki stb.. Nekem ez tök fura. Ismersz, szóval előre tudtad, hogy ez lesz és nagyon remélem, hogy ettől még nem hiszed majd azt, hogy nem szerettem.
    Bár LouTopsos vagyok (kivéve SS…Ott i-m-á-d-o-m amikor Manót megdugja Harry^^) így jobban szeretem ha Louis a domináns pluszba még durvább is volt a szex és nem cicázos… :D De ettől még tényleg jó volt. Kedvencem nem lesz, de élveztem.Na és erről ennyit mert már most furán érzem magam.XD Itt nem tudok olyan szavakat használni amit nem érzek kínosnak.
    Duzzogó Louis az egyik legjobb Louis! <3 <3 <3 Azt nem csak Harry, én is imádom. :D
    Remélem tényleg van olyan közeg ahol együtt, rosszalló pillantások nélkül bulizhatnak. Annyira megérdemelnék. :(
    Az pedig, hogy társaságban ilyen Mucik kikészített. <3 <3 <3 Úgy imádom azt olvasni, hogy mennyire rávannak hangolódva a másikra és mintha egy láthatatlan kötél lenne köztük egyből megérzik a másik rezdüléseit. Csodálatos ami köztük van.

    “– Nos… Elég volt? Vagy csak tartsunk egy kis szünetet? – kérdezte halkan kuncogva, de mikor felemeltem a fejem és ránéztem, benntartotta a levegőt.
    – Szeress most gyengéden! – mondtam neki, mire a szemöldöke a homlokára ugrott, és egy pár másodpercig egyik szememből a másikba nézett, hogy leolvassa a vonásaimról, komolyan gondoltam-e, de mikor rájött, hogy nagyon is, csak megértően elmosolyodott.
    – Az még talán menni fog! – duruzsolta, és lefektetett maga mellé a hűs lepedőre. “ NA ez… Uhhhh. A rész fénypontja. Ez volt az egészben a legjobb. Ugye leírtad azt ahogy gyengéden szereti?:( Van egy olyan érzésem, hogy nem és a következő rész már máshonnan kezdődik. Azt úgy sajnálnám mert én ezeket szeretem a legjobban.
    Nagyon szerettem és köszönöm, hogy írod!
    <3

    VálaszTörlés
  25. Igen, tudom, hogy neked nehéz szexjelenthez kommentelni, de ezzel nincs semmi baj. Mikor az elsőhöz értem anno, reszkettem, hogy mit fognak hozzá szólni az olvasók... totál berezeltem, hogy mindenki elhagy... azóta már a nagyon sokadik ilyenen is túl vagyunk, és többször vettem el a fiúk szüzességét, mint gondoltam volna, és egyre nehezebben találok ki ilyesmit. Mindig az jut eszembe, hogy unalmasak, egysíkúak, és hogy kapok rá egy rakás lapozzunkot. De kivételesen megkegyelmeztek (vagy elhagytak) azok, akik meg szoktak ajndékozni ilyesmivel, ami már önmagában is nagy siker.
    A saját kedvencem ebből a részből az autós rész volt. Valamiért azt szeretem jobban írni, mikor csak húzzák egymást, és édes dolgokat mondanak, vagy éppen olyasmit, amitől gyorsabb lesz az ember pulzusa ;)

    Igen, igazad van, természetesen nem jön még egy szerelmi jelenet, de ünnepélyesen megígérem, hogy akárhol írok legközelebb szexet, az igazán kényeztető, cicázós lesz, amilyet szeretsz ;)

    Imádlak, holnap várlak ;)

    VálaszTörlés
  26. Huh sajnálom hogy nem írtam komit, táborban voltam:')
    Amint kijott a resz pont nekem is volt mobilnetem de terero alig ..szoval a resz nagy nehezen betoltott es rogton le is mentettem.
    Csak este telefonoztam es addig azon gondolkoztam mi is lesz a részben hogy ezuttal mivel lepsz meg. Magamban mondtam az mar lehetetlen hogy ennyi resz utan, ennyi szex utan meg lehet ujat irni DE BEBIZONYITOTTAD HOGY LEHET
    TE. JO. EG. ASSZEM KIJELENTHETEM HOGY EZ VOLT A KEDVENCEM. nagyon sokaig sot szerintem eddig a reszig az volt a kedvencem mikor Louis Zaynenel bulizott es Harry merges volt es kivitte ot es megbuntette nah az volt EDDIG a legjobb*--------* eddig.
    azt se tudom mit irjak:') talan ezt a reszt olvastam el a legtobbszor is:'DD annyira gondoltam h most is tudsz a legjobbnál is jobb lenni de...ez...valami....hihetetlen. ez egy csoda. Te egy csoda vagy. EZ A BLOG EGY CSODA. (meg nagyobb betukkel) O M G!!!!!!
    Na jo meg most is a hatasa alatt vagyok...ES HARRYTOPS en termeszetesen Louistopsban hiszek, regen meg Htops volt mint itt DE AZERT HARRY MINT DOMINANS MINDIG IS AHHHHHHHW LESZ MERT LOUISNAK TUL JO A SEGGE AHHOZ HOGY CSAK LOUTOPS LEGYEN!!!
    XDDDbocsi ezert de csak ki akarom fejezni mennyire szeretem a reszt es a tortenetet es Larryt es mindent. De tudod ez a blog egy ajandek Toled. Es sose szeresd jobban az ajandekot mint az ajandekozot:') szoval teged ha lehet akkor jobban szeretlek mert bar nem ismerlek de EZT A CSODAT TE IRTAD*0* *----------*
    btw ezt ugy olvasni hogy kozben mennek alatta a Larry nyogesek...felulmulhatatlan:OOO de Te ugyis felul tudod mulni ujra es ujra!!!❤❤❤
    -Little x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia:)

      bocsi, hogy csak most vettem észre a kommentedet, de nem nagyon szoktam visszanézni a régi részeket.
      De most viszont annál nagyobb meglepetés volt, és nagyon jól esett. Nagyon, nagggyon jól, ahogy neked ez a szerelmi jelent ;)

      Mindenki mást szeret, mindenkit más izgat, és mindenkinek más dolgok okoznak örömöt. Engem az tesz boldoggá, hogy vagytok egy páran, akik szeretitek a szexjeleneteket, és ezt meg is írjátok nekem. Ezért van kedvem mindig azon agyalni, mit kellene írnom, ami még nem uncsi, ami megmozgatja a fantáziát, mégsem undorító.

      Nem vagyok méltó arra, amit írtál, és nem is igazán tudom lereagálni az ehhez hasonló bókokat, de nagyon jól esik, és megmelengeti a szívemet, hogy így érzel.

      Milliószor puszillak, akkor is, ha lecsúsztam rólad egy picit <3<3

      Törlés