2015. március 2., hétfő

XCI. Fejezet

Sziasztok!

Rádöbbentem, hogy pár hét múlva jubilálunk... április 10-én egy éves lesz a More Than Friends...
Ez olyan hihetetlen, hogy fel sem tudom fogni igazán. Addigra körülbelül a 100. fejezetet fogom kitenni, így dupla alkalom lesz az ünneplésre, úgyhogy őrülten készülök, hogy meglepjelek benneteket ... <3

Cserébe lenne egy nagy kérésem... aki még nem iratkozott fel, de rendszeresen olvassa a blogot, az tegye meg. Olyan rossz érzés, hogy mindig csak a leiratkozókat látom, pedig közben azért a letöltésszám lassan, de emelkedik. Nagy, pozitív visszajelzés lenne, ha a 100. részre a 100. feliratkozót is üdvözölhetném...

Köszönöm a türelmeteket, a kedvességeteket, a sok gyönyörű kommentet és mindent.

<3<3<3 Becca




– Harry, te aztán tudod, mit jelent a szerelem! – mondta Meghan, ahogy először elénekeltem neki az új dalszöveget, amit a duettünkhöz írtam. Rámosolyogtam, de a szívemben több volt a fájdalom, mint az öröm. Az, hogy saját tapasztalataimból merítve ilyen dolgokról tudok írni teljes átéléssel, nem igazán tartozik azok a dolgok közé, amitől boldog vagyok.
– Köszi – válaszoltam halkan.
– Megpróbáljuk ketten?
– Még jó hogy! Melyik verze az enyém? – kérdezte lelkesen, és a füzetem fölé hajolt.
– A refrénnél te viszed a magasat, vagy csináljam én?
– Amelyiket akarod. Vagy próbáljuk ki így is, úgy is, és meglátjuk melyik hangzik jobban?

Estefelé volt már, mikor Niall hívott: – Hazz! – Mindig ledöbbenek, hogy bír úgy mosolyogni, hogyha meghallom a hangját, akkor is tökéletesen látom magam előtt a pirospozsgás, vigyorgó fejét.
– Ni! Mi újság?
– Semmi különös. Lenn vagyok Asthonéknál, és eszembe jutottál. Nincs kedved lejönni pár napra? Tudod, hőség, kígyók, és sör. – Úgy tudod mondani ezt a „lenn vagyok Asthonéknál” dumát, mintha a szomszéd faluba ruccannál le. Pedig Ausztrália nem a szomszédban van. Lassan az ír akcentusod is átmegy Aussie-ba.
Hallottam, ahogy felnevet.
– Nem baj, nekem tetszik a kiejtésük, és imádok itt lenni. Senki nem cseszeget. Szabad vagyok, mint más, normális ember.
– Oké, Ni, teljesen megértelek. Érezd jól magad. Most nem tudok lemenni, de köszi a meghívást.
– Rendben, csak gondoltam rád férne. Louval mizu?
– Az égvilágon semmi. A teraszos, lélekemelő beszélgetésünk óta nem találkoztunk.
– Nem is hívtad fel? – kérdezte Ni halkan.
– Én? Már megint miért én? Ő sétált ki az életemből. És mit mondhatnék? Én elmondtam, mit érzek, mire ő közölte, hogy nem értem meg, aztán elment. Azt is elmondtam, hogy az úgy nem megy, hogy néha dugunk egyet, de amúgy csak barátok vagyunk, és másokkal randizunk. Vagy minden, vagy semmi.
– De azt mondtad, nem tudsz nélküle élni.
– Kiderült, hogy úgy se tudok, ha látom, de nem az enyém. – Pár pillanatra csend telepedett közénk, végül nagy sóhajjal ismét én szólaltam meg: – Semmi baj, Ni! Megleszek, ne aggódj. Eltelik tíz-húsz év, és kiheverem. – Ismét felcsendült a jól ismert kacaj.
– Hazz, imádom a humorodat. Senkinek ne hidd el, mikor cikiznek, hogy szarok a vicceid.
Kapásból válaszoltam:
- Az a baj, haver, hogy nem vicceltem.
Hallottam, hogy nagyot nyel, és hirtelen azt se tudja mit mondjon.
– Oké, cimbi, csak szívatlak! – Próbálkoztam, hogy a hangom is vidámnak tűnjön, és Niall megkönnyebbült sóhaja azt jelezte, sikerült.
– Akkor jó.
– Mikor jössz vissza?
– Szombaton. 
– Akkor találkozunk!
– Szuper. Ölellek.
– Én is, és csókolom a fiúkat.
– Átadom.
Miután letettük a telefont, elgondolkoztam azon, mennyire igaz volt, ami kicsúszott a számon. Lesz-e valaha olyan, hogy a szívemről lekerül a mázsás súly, és új életet kezdhetek?

Másnap délután Jeffel elmentünk ebédelni, és épp a Hauweyn gyalogoltunk a belváros felé, mikor éreztem, hogy megfogja a karomat, és visszaránt. Úgy torpant meg, mintha előttünk Godzilla tornyosult volna. Felkaptam a fejem, és ránéztem. Az arcán döbbenet, és zavar. Követtem a pillantását, de ahogy arrafelé néztem, ahová ő, semmit nem találtam, ami okot adhatott volna a sokkra. Aztán megláttam. Az ismerős, fekete Porsche a járda mellett parkolt, orral felénk, és a vezetőülésben Louis ült. Éppen egy izmos srác szállt be mellé, aki legalább olyan magas lehetett, mint én. Lou a fiúra nézett, de a másik sötét pillantása engem pásztázott. Pár másodpercig farkasszemet néztünk, miközben beszélt, aztán az arcán széles vigyor terült el, majd Louhoz fordult, felé hajolt, és egy gyors csókot nyomott a szájára. A szívem félrevert, a térdeim megroggyantak, a gyomrom lesüllyedt a hasamba. A szorítás a csuklómon erősödött.
- Gyere! – húzott meg visszafelé Jeff, de én képtelen voltam elfordítani a fejem. Láttam, hogy Louis természetesen dől bele a csókba, aztán mosolyogva húzódik el. A szívem megfagyott, aztán egy robbanással ezer szilánkra robbant. Lou előrefordult, és beindította a kocsit. Akkor látott meg. Az arcáról egy pillanat alatt tűnt el a jókedv, nagyot lélegzett, az egész teste hátradőlt, és egy másodpercre lehunyta a szemét. Mikor ismét kinyitotta és egyenesen a szemembe nézett, csak biccentettem, aztán maradék erőmet összekaparva elindultam előre. Jeff  elengedte a karomat, gyorsan mellém lépett, és éreztem, hogy oldalról engem figyel. Megacéloztam magam, amíg elsétáltunk az autó mellett. Hallottam a kocsiajtó csapódását, és megszaporáztam a lépteimet.
– Hazz! – szólt utánam Louis, de én csak szedtem a lábaimat, mert tudtam, most nem állhatok meg.  – Harry! – mondta erélyesebben, és már hallottam ahogy apró talpai csattannak az aszfalton. Mikor éreztem, hogy egy lépésnyire van, hirtelen megtorpantam, és felé fordultam.
 – Hagyj! – sziszegtem az arcába közvetlen közelről. Úgy ledöbbent attól, ahogy egész testemmel felé léptem, hogy hátratántorodott.
– Hazz, kérlek... – csak ennyit tudott kinyögni, de láttam, hogy elbizonytalanodik.
Nem válaszoltam, csak megcsóváltam a fejem, aztán lassan fordultam vissza, és igyekeztem kimért mozgással tovább sétálni. Nem jött utánam, amiért hálát adtam az égnek.
Két sarkot gyalogoltunk, mikor a térdemre támaszkodva összegörnyedtem. Jeff mellém lépett, nem szólt, nem kérdezett. A hátamra tette a kezét, aztán kiugrott az útra, és leintett egy taxit.
–  Gyerünk! – kiáltott rám, én pedig nagy nehezen felegyenesedtem, és egy köszönömöt rebegve zuhantam a hátsó ülésre.

Már otthon ültem, a sokadik whiskeyt töltve magamba, és csak bambán bámultam ki a fejemből, mikor Jeff bejött a teraszról.
- Elég lesz! – vette ki a kezemből a poharat. – Harry! Tudom, hogy fáj, és azt is, hogy erre nem lehet felkészülni, de azért kérlek ne add át magad megint a letargiának. Hónapok óta asszisztálok ehhez, és bevallom őszintén, tudtam, hogy erre előbb-utóbb sor kerül. Muszáj túltenned magad rajta.
– Tudom – válaszoltam fásultan, mert még az alkoholgőzön át is felfogtam, hogy igaza van. – Jól leszek! – mondtam meggyőződés nélkül, aztán a kezembe vettem a telefonom. Begépeltem a Twiterre az üzenetet, amit nem is Louisnak, hanem annak a faszfejnek szántam, mert képtelen voltam megállni, pedig tudtam, ezzel csak neki okozok örömöt. Vannak a fájdalomnak olyan mélységei, ahol már ez sem számít...


Szombat reggel, miután rohantam egy órát a futópadon, éledezni kezdett bennem valami új érzés. Ha nem is megkönnyebbülés, de valami olyasmi. Túlélem. Ez volt az egyre erősödő gondolat, ami gyökeret eresztett a fejemben, és egyre inkább úgy tűnt, talán igaz is lehet.
Louis keresett telefonon, sőt üzenetet is írt, hogy hívjam vissza, de nem tudtam rávenni magam. Mit mondhatna, és én mit válaszolnék?! Felesleges.
Lezuhanyoztam, és frissen szerzett életkedvemmel léptem ki a fülledt utcára, hogy a stúdióhoz hajtsak. Nem értettem, mi megy végbe bennem, de nem akadékoskodtam, csak kiélveztem a mély légvételeket, amiket szinte nélkülöztem az elmúlt napokban. Bekapcsoltam a rádiót, és dudorászva hajtottam át a városon.
Niall szeme felcsillant, amikor beléptem az ajtón, és még Zayn is felpattant, hogy üdvözöljön.
 – Hello! – köszöntem mosolyogva. Megöleltem őket, aztán kértem egy láttét, és leültem melléjük a fotelbe. – Mizu, Aussie? – kérdeztem a szőke írre kacsintva, ő pedig nagy elánnal belekezdett a 5SOS-os srácokkal átélt, hihetetlen kalandok ecsetelésébe. Nagyokat nevettünk, és mikor Liam megérkezett, ő is csatlakozott hozzánk. Már jóval elmúlt tíz, mikor Louis lépett be az ajtón. Mivel a többiek semmit nem tudtak az egészről, nevetve üdvözölték, ő pedig csak csodálkozva, felhúzott szemöldökkel fogadta az öleléseket. Én is felálltam, és a sorban utolsóként léptem hozzá. Átfogtam a vállát, miközben megfogtam a kezét, majd magamhoz húzva megveregettem a hátát. Anélkül fordultam el, hogy egy szót is szóltam volna, és meglepetten éreztem, hogy csak nehezen engedi el a kezem. Visszanéztem rá, és elmosolyodtam, de aztán határozott léptekkel masíroztam Niall mellé, és leültem a kanapé szélére. Louis egy pillanatig még tanácstalanul ácsorgott, aztán a másik oldalon foglalt helyet a fotelben, és végig csendben maradt, amíg a fiúk elmesélték az elmúlt hét történéseit.
 – Luke akkora seggfej! Fingóversenyt hirdetett, és az volt a lényeg, ki tud a leghosszabban eregetni. Eleve elvesztette a barom! – kacagott fel Niall, mire mindhárman, Liam, Zayn és én helyeselni kezdtünk, és szakadtunk a röhögésről, mert mindenkinek beugrottak a buszos élmények, mikor Ni elgázosította a pár légköbméternyi levegőt. Be kellett kapcsoljuk a légkondit, még télen is, hogy kicsit kiszellőztessünk útközben.
Louis arcán kényszeredett mosoly ült, és éreztem, hogy a szeme sarkából engem néz. Hónapok óta először, nyugodtan fordultam felé, és felhúzott szemöldökkel kérdőn pillantottam rá, mintha azt kérdezném: „Na, mi van?”, aztán visszafordultam a többiekhez, és tovább cikiztem Nit, aki remekül bírja a szekálást.
A munka jól haladt, csak Lou szólói nem sikerültek. A hangját elvitte a cica. Kínkeservesen próbálta kiénekelni a magas hangokat, de mindig elcsuklottak, mielőtt átverekedhették volna magukat a hangszálain. Kár volt este mélytorkozni – futott át az agyamon, és a szakításunk óta először nevettem el magam egy ilyen gondolaton. Nem éreztem féltékenységet, sem dühöt. Ettől viszont annyira ledöbbentem, hogy tátva maradt a szám. Keresgélni kezdtem magamban a fájdalmat, a veszteség érzését, de nem találtam. Egyre lázasabban kutattam az érzések után, amik eddig kitöltötték a lelkemet, de mintha egytől-egyig eltűntek volna a szívemből. Ettől olyan euforikus boldogságot éreztem, hogy kiabálni szerettem volna.
Felugrottam a székről, Niall hátára vetettem magam, és közöltem:
 – Na gyerünk, te szívtipró, vessük bele magunkat az éjszakába! – A kék szemek csodálkozva néztek fel rám, ahogy Zayn csokibarna szemei is kíváncsian pásztáztak, de felé is elengedtem egy széles mosolyt, amit azonnal viszonzott.
- Gyere, cimbi, tarts velünk!
Úgy meglepődtek mindketten, hogy szólni sem tudtak. Niall eszmélt először.
- Fú, de jó! Kezdjünk a Crimesban, ott ma jazznap van. - Kérdőn néztem Zaynre, aki kis hezitálás után bólintott, aztán összehúzta a szemöldökét, mikor szerintem az jutott eszébe, hogy Louis is jöhet-e. Rám nézett, én pedig nemet intettem, majd közelebb hajoltam hozzá.
- Nem, Zayn. Neki barátja van. Töltse vele az estét. – Láttam, ahogy a hatalmas szempillák megrebbennek, aztán a pupillája kitágul, és kérdőn nézett fel rám, én pedig megerősítésképpen bólintottam, de a mosoly nem hervadt le az arcomról. Zayn beharapta a száját, mérlegelte a hallottakat, aztán bólintott, és a vállamat átölelve fordult Niallhöz.
- De csak akkor, ha nem vetkőzöl, és nem akarsz megdugni minden szembejövő szőke lányt.
Mindhárman felnevettünk, de Ni kapásból kontrázott:
- Oké, ma a barnáké az este! – nevetett fel harsányan, Zayn pedig rajtam átnyúlva legyintette meg a fülét.
– Eszetlen!

Átmulattuk az éjszakát. Niall remek formában volt.
 – Kérek két vodka-juicet, és a barátomnak egy ütős almalevet – hajolt át a pulton a bögyös pultoslány felé, aki mosolyogva adta az italokat. – Mikor leszel már itteni viszonylatban is nagykorú, Hazz?! – nézett rám nagy szemekkel Ni, és a kezembe nyomta a poharat.
 – Nemsoká, és akkor itt is az asztal alá iszlak!  – Koccintottam vele, aztán Zaynhez fordultam: – Egészségetekre!
- Nagyon vidám vagy – állapította meg Zayn.
- Igen, az – bólintottam, és az arcomról le nem olvadt a vigyor. Átöleltem a vállát. – Azt hiszem túl vagyok rajta – tettem hozzá csillogó szemekkel, majd kivettem az italt a kezéből, és egy hajtásra kiittam. Barna szemei hatalmasra tágultak, a sűrű szemöldökök felszaladtak. Egy pillanatra felnyársalt a tekintetével, de aztán ő is elmosolyodott, és kért még egy kört.
Hajnalban, egy diszkó hátsó, VIP részlegében üldögéltünk, és arról beszélgettünk, milyen sorrendben kerüljenek fel a számok az új korongra.
– Szerintem a Night Changes legyen az első – mondta Ni, és kifejtette, hogy miért annak lesz a legnagyobb sikere.
– Lószart! A Where Do Broken Hearts Go lesz a legzúzósabb, az kellene elsőre kinyomni. – mondta Zayn.
– Gyerekek, ezt úgy se mi döntjük el. Amúgy, nekem is az a kedvencem – bólintottam felé  –, de szerintem a Steel My Girl lesz a legnépszerűbb. Képzeljétek el, mikor nyolcvanezren fogják nánánázni a stadionokban. – Széles vigyor terült az arcokra, és bólintottak. Ennyi év után már előre tudtuk, melyik szám lesz a legütősebb a koncerteken.
– Szerintetek az egészet kiszivárogtatják, vagy csak egy-két számot? – röhögött Niall.
– Az egészet – mondta meggyőződéssel Zayn.
– Tök mindegy, a mi rajongóink vannak annyira lelkesek, hogy úgy is megveszik – állapítottam meg.
– Persze. De muszáj kiszivárogtatni, hogy a megjelenés hetében már mindenki ismerje, és tudja a szövegeket, mikor minden nap máshol adjuk elő – magyarázta Niall.
– Jogos – értettem egyet, és ezen is jót nevettünk.
– Azért Louis száma is kinyír pár gyengébb szívet, az tuti – gondolkodott el Zayn. – A szövege kicsit más, mint amit megszoktak tőlünk.
– Az biztos – bólogatott Ni.
Eszembe jutott a dal, amit még akkor írt, mikor együtt voltunk. Minden sorából süt a szexualitás, az egymás iránt érzett olthatatlan vágy, és az ezer fokon izzó szenvedély. Mikor megmutatta a szöveget, egész este úgy dugtam, hogy közben azt mondogattam neki, „I’m a loaded gun”, ő pedig azt nyöszörögte, hogy az vagyok, de még mennyire az. Az emlék befurakodott az agyamba, de már nem okozott szívleállást, csak kellemes bizsergést. Még nem szoktam meg a változást, és előre benntartottam a levegőt, várva a fájdalmas nyilallást a gyomromban, de meglepve tapasztaltam, hogy csak enyhe nyomást éreztem. Ejha! Elégedetten, széles vigyorral az arcomon dőltem hátra.


.

24 megjegyzés:

  1. Mindkettőt megverem esküszöm,hogy úgy megverem őket!!! Nem bírom én már ezt ahj :( miért csinálják ezt hazudnak saját maguknak is! Louis William Tomlinson és Harold Edward Styles emeljétek fel a formás kis seggeteket és menjetek oda a mádikhoz és mondjátok már ki azt a kurva szót MOST,hogy "SZERETLEK! Hülye voltam kérlek bocsáss meg! " Hisztis leszek!!! megverem őket!!! Kell az a puncis sellő....Louis tedd a dolgod!! Kiborulok!! Becca meddig kínzol még? Kérlek!!! ♥ Imádlak, tudod jóĺ, de csak az tart életben,hogy Happy lesz de mikor? a végtelenségig nem bírom a szivem szakad meg! kérlek siess a kövivel legyünk túl ezeken,mert belehalok a fájdalomba!!! ♥♥♥ Könyörgöm! ♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mit válaszolhatnék erre anélkül, hogy bemásoljam a következő fejezeteket? Sokat agyaltam ezen, de rájöttem, hogy semmit nem tudok mondani, csak annyit, amit szoktam, hogy kitartás, még egy kicsit bírd ki a kedvemért... :(((

      Törlés
  2. nem bírok ki hogy nincsenek együtt :( egyszerűen bőghetnékem van minden egyes alkalommal amikor arról kell olvasnom hogy nincsenek együtt és nem boldogok :( fáj, nagyon fáj!!!! remélem hamarosan rájönnek hogy nekik egymás mellett van a helyük, alig várom, hogy a boldog részeket is végigsírjam, pusztán csak örömből! :) imádlak, Becca! várom a következő részt! Anett x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy, Anett!
      Köszönöm, hogy írtál, már azt hittem nem is jársz felém...
      Lesz olyan is, biztosan. Én is nehezen bírom, és tudom, mennyire hülyén hangzik, de nem tudom gyorsabban újjáépíteni gondolatban, csak ha odáig eljutunk, hogy mindketten elengedik a múltat,,,,
      <3

      Törlés
  3. Fhuu. Nagyon varom hogy Louis szemszogebol is lassunk dolgokat! Regen o volt tobbet es olyan furi hogy most meg fogalmam sincs mikent eli meg ezt az idoszakot. Amugy meg mindig fantasztikus a blog! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Louis volt sokáig, aztán Harry, majd megint Louis, és most ismét Harry,,, Itt nem ugrálok, a fantáziátokra bízom, mit gondoltok Louis álláspontjáról ( de azért előbb-utóbb mindenre fény derül;))
      Igyekszem, hogy mindenki elégedett legyen.
      Köszönöm, hogy írtál, kérlek, majd akkor is tedd meg, ha Harry szemszöge hiányzik. :)

      Törlés
  4. Ez így nem lesz jó, sokkal jobb volt amikor még szenvedtek a másik hiányától, na nem azért mert szeretem ha nem boldogok. Csak akkor lehetett látni, hogy ebből lesz még valami, de most hogy Harry látszólag elengedte Lou-t ez nagyon nem jó. Viszont most Louison látni jobban higy szenved a "barátja" ellenére is.
    És végre nincs már meg az ellentét Hazza és Zayn között és jól tudnak együtt szórakozni. Ezt nagyon jó volt olvasni.
    Megint csak ismételni tudom magam, de ez is egy csodálatos, tökéletes rész volt. Várom a következőt.
    Puszi: Dalma xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Dalma!

      Igen, az jó, hogy Zaynről kiderült, nem utálja Harryt... és hidd el, arra is szükség van, hogy elengedje Louist. Amíg benne düh és fájdalom van, addig arra nem lehet egy kapcsolatot alapozni. A kibékülés ide kevés lenne... Biztosan megoldják a gondjaikat, vagy ha ők nem, akkor majd én ;)

      Hozom a kövit, és már nem szenvedünk ilyen látványosan...
      <3

      Törlés
  5. eskuszom agyonverem mindket barmot...nemerdekel ha tonkremegy a cuki kis pofijuk de eskuszom addig fogom a fejuket a falba verni amig helyre nem razodik az agyuk...azt istenit neki nem lehetnek ennyire szerencsetlenek... nemis a falba kell verni a fejuket hanem egymasnak...most kivetelesen nem bogok, most merges vagyok es legzsivesebben megvernem oket...igen orulok neki h Harry vegre "boldog" es vegre bulizott egy jot a sracokkal igenis rafert mar de nem nem nem....nem kell tultennie magat Loun...oket egymasnak teremtettek az isten szerelmere...Lou te meg egy nagy okor vagy...akkor fogsz rajonni h mennyire szereted ezt a nyomorultat amikor o mar tullep rajtad (amit nagyon nem ajanlok neki) ....ahh miert...csodalatos irono vagy de az idegeimmel jatszol...amugy ha megakartal lepni azzal h ilyen hamar resz van, sikerult <3 es remelem tudod h nem rad vagyok merges hanem erre a ket szerencsetlenre...:D
    puszi: Dóri :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak remélem, hogy nem rám vagy mérges....
      Harryt azért meg lehet érteni, és biztosan Louis indokai is helytállóak, még akkor is, ha nem ismerjük őket. És biztosan történik majd valami, hisz az élet csupa változás és meglepetés ;)

      Ne légy dühös, imádlak! <3

      Törlés
  6. Szívem szerint most megkeresném mindkettőt, adnék nekik 1-1 eszelős sallert egy péklapáttal majd bezárnám őket egy ablaktalan, szökésmentes szobába, amíg észhez nem térnek és rá nem jönnek mekkora balfa..ok... Becca, tényleg így ismeretlenül is imádlakszeretlek, de kérlek ne edzd tovább a könnycsatornáim, mert már nem sokáig bírom visszatartani azokat a hullani kívánó kis könnycseppeket :( De egyébként egy über zseniális rész volt, nagyon várom már a következőt. Meg hogy most már szépen lassan visszakússzon a 'Happily ever after' életérzés. Annyira jó lenne :)
    Puszi: Julcsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látom, lassan mindenki tettlegességig fajulna, ha lenne rá alkalma:)
      És lehet, hogy rájuk is férne egy saller . :)
      És szépen lassan visszakússzon a Happily ever after.... ezt feljegyzem magamnak, annyira aranyos!!!

      <3

      Törlés
  7. Szia!!
    Harry kap egy pofont. Louis kap még egyet.
    örülök hogy jól vannak (máramennyire) és jó rész lett csak a két baromra vagyok mérges. Bezárom oket és amíg ki nem békülnek nem engedem ki oket. Amugy nagyon szépen írsz!
    puszi: Lótusz99

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és még egy pofozkodó..:)) Tényleg meglep, hogy mindenkit sikerült kihoznom a sodrából. Kell ez.... az életben vannak ilyen időszakok is. Egy hosszú kapcsolatban meg pláne vannak hullámvölgyek.
      Köszönöm a dicséretet az írással kapcsolatban, még akkor is, ha nekem is lekevernél egyet ;)

      <3

      Törlés
  8. Tökéletes. Harry szemszögéből olyan a sztori, mintha ő lenne a visszahúzódóbb fél (ami amúgy így van a valóságban), ezért most szörnyen büszke vagyok rá, hogy ha nem is önszántából, de kezd kivirulni. Aztán persze ahogy a Te stílusodat ismerem, pont mikor Hazza a lehető legboldogabb, lesz egy hajtűkanyar és megint mindent összekutyulsz.
    Nagyon jól írsz, komolyan a példaképem vagyol :D
    Megérdemled azt a nyomtatott könyvet a Tanítványból.
    Várom a kövit,
    A.B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves A.B.!

      Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál. Nem emlékszem, hogy valaha is kommenteltél volna valamelyik blogomhoz, ezért külön örülök.
      A hajtűkanyar vészesen közeledik, de lehet hogy szerpentinen haladunk ;)
      Példakép, én?? Az biztosan nem vagyok, de hálás vagyok, ha szereted az írásaimat.

      <3

      Törlés
  9. Kezdek kiakadni es nem tudom hogy lesz ebbol meg valami...de a remeny hal meg utoljara,ugye?! Hiszek ebben:D
    Az elejen vigyorogtam mint egy idiota mert imadom a szovegreszletet is ami kiszirvagott a Somedy Maybe-bol es az a resz hogy 'ha egyszer talalkozunk lehet megegyszer szerelembe esunk" ott folyton meghalok mert nembirom h nincs Larry csak harry es louis
    Naszoval en ertem hogy Lou "pasija" egy kigyurt allat de en leverem...siman megoldom...Harryert barmit *0*
    Most jon az amit nem tudok ep esszel felfogni...Harry, fiam veled mi a fasz tortent?! Eddig itt vedtelek most meg tessek:( ha lefektetsz valakit megint aki nem Lou kitagadlak...
    Faj hogy ugy erzem mar nem szeretik egymast,faj hogy Harry nem beszeli meg, faj hogy Lou egy vilagiseggfej, es faj h a pasija megprobalt megegyszer belerugni Harrybe,zavar h nem beszelnek, es feltem a happy endet:(
    Szabalyosan rettegek attol hogy fordul a kocka Hazz kijelentesevel...ha ezt Zayntol Louis megtudja bajban leszunk...es nem azert mert o szenved majd hanem azert mert attol h Harry 24oran keresztul jolvan nem azt jelenti h jollesz ha egyedul alszik,egyedul el a hazukba...es visszakanyarodunk oda h mindketto szenved mikozbe szerintuk a masik nem szereti oket szoval nehehehe tortenjen ez:(
    nem fura h folyton a szereplokkel kiabalok? Na mind1...
    LOUIS WILLIAM NEM ERZEK SEMMIT TOMLINSON most nagyon utallak szoval szedd ossze a kerek segged es told vissza Harryhez...a pasidat bizd ram:D
    HARRY EDWARD MAR NEM SZENVEDEK STYLES azt hittem jobb lesz ha mar nem szenvedsz de az azt jelentene h szereted Lout szoval pls szenvedj meg egy picit majd megvigasztallak...es setalj szepen Louhoz:D
    Beccam tudom hogx megoldod es hogy nem akarod elaztatni az egesz vilagot a konnyeinkel de nah:D
    Minden amit mondani tudok azon kivul hogy Becca jossz egy uj szivvel mert az enyem elporladt az hogy imadom szeretem love van es bizzunk egyutt valami csillamponisba *0*
    most megyek es feldolgozom hogy Harry is kezd meghulyulni:(
    De remelem jot jelent, hogy azt mondtad elertuk a mely pontot:)
    Puszillak<3
    ~Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira jó ez a komment, hogy legalább ötször olvastam el, és még most is vigyorgok rajta.
      A bízzunk együtt valami csillámpónisba, a kedvenc mondatom, de akad benne még egy pár, amit nem fogok elfelejteni.
      Az utolsó is zseniális, és mélységesen igaz:
      "De remelem jot jelent, hogy azt mondtad elertuk a mely pontot"

      ELÉRTÜK!!!! ;)

      Imádlak <3

      Törlés
  10. Megérkeztem, te csodálatos írónő! :3
    Ajajj, már megint, pedig kezdtem kicsit boldogan nekiindulni, hogy talán majd most! Nem jött össze, de valahol értesültem róla, hogy a kövi résztől már hajlunk a vidámabb rész felé?! Mondd, hogy jól hallottam, mert én ezt már nagyon nehezen bírom!

    "Az ismerős, fekete Porsche a járda mellett parkolt, orral felénk, és a vezetőülésben Louis ült. Éppen egy izmos srác szállt be mellé, aki legalább olyan magas lehetett, mint én. Lou a fiúra nézett, de a másik sötét pillantása engem pásztázott. Pár másodpercig farkasszemet néztünk, miközben beszélt, aztán az arcán széles vigyor terült el, majd Louhoz fordult, felé hajolt, és egy gyors csókot nyomott a szájára. A szívem félrevert, a térdeim megroggyantak, a gyomrom lesüllyedt a hasamba. A szorítás a csuklómon erősödött." Ajj neee!! Miért?! Ez annyira szíven ütött, istenem szegény Hazza... :(

    "Átfogtam a vállát, miközben megfogtam a kezét, majd magamhoz húzva megveregettem a hátát. Anélkül fordultam el, hogy egy szót is szóltam volna, és meglepetten éreztem, hogy csak nehezen engedi el a kezem. " aztán jön ez! Ajj, én ezt tényleg nem bírom tovább, annyi darabra tört már a szívem, hogy lehetetlen összerakni...

    Miért csinálják ezt egymással?! Miért kell szenvedni?! Ha az elején, mikor érezték, hogy baj van, leültek volna, és megbeszélték volna a dolgokat, akkor nem itt tartanánk, de hát az élet nem ilyen egyszerű. és nem egy tündér mese!

    Akármennyire is szomorú volt a rész ezen felnevettem: " – Luke akkora seggfej! Fingóversenyt hirdetett, és az volt a lényeg, ki tud a leghosszabban eregetni. Eleve elvesztette a barom! – kacagott fel Niall, mire mindhárman, Liam, Zayn és én helyeselni kezdtünk, és szakadtunk a röhögésről, mert mindenkinek beugrottak a buszos élmények, mikor Ni elgázosította a pár légköbméternyi levegőt. Be kellett kapcsoljuk a légkondit, még télen is, hogy kicsit kiszellőztessünk útközben. " :D Niall, te kis édes vagy, megzabálom ;) Jó lehet utazni vele, egy bezárt buszban :D

    "– Azért Louis száma is kinyír pár gyengébb szívet, az tuti – gondolkodott el Zayn. " XD Eltaláltad Zayn! Ez így van ;)

    "Eszembe jutott a dal, amit még akkor írt, mikor együtt voltunk. Minden sorából süt a szexualitás, az egymás iránt érzett olthatatlan vágy, és az ezer fokon izzó szenvedély. Mikor megmutatta a szöveget, egész este úgy dugtam, hogy közben azt mondogattam neki, „I’m a loaded gun”, ő pedig azt nyöszörögte, hogy az vagyok, de még mennyire az. " Tudom, hogy ez fájdalmas visszaemlékezés, vagyis Hazzának már nem annyira (mi az, hogy nem?!?!?! Ne csináld már, ez rohadtul nem jelenet jót!!) de ezt elképzeltem :p

    Köviiit akarok, annyira olvasnám még, mert ebből sosem elég, kell és kell! Izgulok, hogy mi lesz itt még, és alig várom, hogy legyen happy rész! IMÁÁÁÁDOOOOMMM! Fantasztikus rész lett, csak úgy mint a többi! Eszméletlenül írsz, bár ez nem újdonság :D
    <3 <3 <3
    ui: már jobban vagyok, hála a képeknek ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már a megszólítás is kegyetlen, mert tudod, hogy nem vagyok az....
      Örülök, hogy segítettek a "gyógyképek" és remélem, erre a télre befejezted a betegeskedést.
      Nálad is szenvedtünk már eleget, de azért mindig reménykedünk benne, hogy lesz jobb,,,, és általában igazunk van. Itt is így lesz, csak tartsatok ki.

      Aztán majd a nyáltengerbe fulladtok bele, ha átesek a ló másik oldalára... tudom, tudom, csak tartanánk már ott....

      Imádlak, bocs, hogy eltűntem, de rémes hetem van. Csókollak! <3

      Törlés
  11. Hu hát Harry igazán meglepett! A fejezet elején még teljesen kivan aztán meg már olyan mintha túl lépett volna Louison! Szerintem csak annyira nem bírta már a dolgot hogy inkább elzárja magában az érzelmeit. Aztán az is lehet hogy túl lépett Louison nekünk rajongóknak meg bilibe lóg a kezünk :D Louis igazán rájöhetne mit veszített, aztán harcolhatna ő végre Harryért, igazán ráférne. :) Azért én örültem, hogy most nem fáj éppen Harrynek mert már nagyon sajnáltam szegényemet. :) <3 Ezek után nagyon kíváncsi leszek mi lesz a kövi fejezetben, hogy alakítod a szálakat! :) Puszi Lia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az emberi agy és szív öngyógyításba kezd, különben belepusztulnánk mind egy szerelemvesztésbe. De aki egészséges lélekkel rendelkezik, az valamikor, ha a gyász fázisaiban odaér, elengedi a másikat, mert nem tehet mást.
      Harry itt tart most. Reméljük Louis még időben észbekap! ;)

      <3

      Törlés
  12. Most csak azért nem haragszom Harryre
    Mert én is éltem már át ezt az egxik pillanatról a másikra eltűnik minden érzelem dolgot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked sem lehetett könnyű:((
      Sajnálom, de annak örülök, hogy valaki felismerte ezt a fajta lelkiállapotot, mikor hirtelen megszabadulsz a nyomástól, és úgy érzed, végre fellélegezhetsz,,, ettől még nem biztos, hogy túl vagy rajta, de azért előfordul ilyen, igaz?

      Köszönöm, hogy írtál, várlak máskor is <3

      Törlés