2015. március 26., csütörtök

XCVI. Fejezet



Sziasztok!

Hálásan köszönöm a sok, csodálatos kommentet, amit írtatok az előző részhez, és hihetetlenül boldog vagyok, hogy ennyire szerettétek.

Hoztam az új részt a hétvégére, remélem ez is tetszeni fog... Ha igen, írjátok meg, lécci, mert kíváncsi vagyok, ez az irányvonal kinek hogy jön be.

Puszi, és kellemes pihenést!

xxxBecca

( Szándékosan nem kommentálom a mostani eseményeket! Mindenkinek kitartást ezekben a nehéz napokban!! <3<3)


Másnap azt se tudtam hol vagyok. Hajnalban nyomott el az álom, miután teljesen felzaklatott, hogy Louis úgy nyúlt hozzám, mintha egy törékeny kis nebáncsvirág lennék, aki még teljesen tapasztalatlan. Sokkal jobban felizgatott, mint hittem volna, így még órákkal a búcsúnk után is éberen feküdtem a hűvös lepedőn, és már magasan járt a nap, mikor elnyomott az álom.
Délután négykor ébredtem, Niall hangos kopogására, és kiabálására.
– Hazz! Ébresztő, lassan átalszod a napot. Beteg vagy? – Nagy nehezen kitámolyogtam az ajtóig, és kinyitottam, mire az arca elé kapta a kezét. – Az isten szerelmére. Tudom, hogy büszke vagy a szerszámodra, de bazmeg, muszáj a reggeli merevedéseddel szembetalálkoznom, délután négykor, anyaszült meztelenül? – A hangja dühös volt, és még a nyaka is elvörösödött. Én is elszégyelltem magam, ahogy lenézve megláttam ágaskodó farkamat. Csak most döbbentem rá, hogy azóta állhat a farkam, mióta hajnalban (minden önuralmamat felhasználva) nem elégítettem ki magam, hacsak nem tartott egy kis szünetet, amíg aludtam. De nem hiszem, mert a heréimből kiinduló fájdalom csak akkor szokott fellépni, ha órákig kell kibírniuk, hogy feszülnek. Elfordultam, gyorsan visszasiettem a hálóba, és magamra húztam egy fekete alsót.
– Most se sokkal jobb! – állapította meg Ni, ahogy a teraszra léptem, ő pedig végignézett rajtam.
– Oké, cimbi, jelen pillanatban ennyit tudok tenni. Ne nézd a farkam, hátha akkor könnyebb. – Niall felhorkant, és én már megbántam, hogy ilyen csúnyán beszóltam neki. – Ne haragudj, nem akartalak megbántani. Kicsit feszült vagyok.
– Mitől? – kérdezte azonnal, és szokásához híven fel sem vette az előző, durva sértésemet.
– Az éjjel itt volt Lou – válaszoltam, de itt elakadtam. Nem is tudtam, hogy mondjam el, ami történt. Niall szemei kikerekedtek, pedig amúgy is nagyok, és a szája is elnyílt.
– És? Lefeküdtetek? – kérdezte, mire elvörösödtem. Esküszöm, lassan átmegyek valami idióta lányregényben szereplő, tizennégy éves tinibe.
– Nem. Végül nem.
– Na, ez az a válasz, amitől falnak megyek! – állapította meg Ni.
– Hát én is, basszus! – szögeztem le.
– Most sem lett sokkal jobb – röhögött a szöszi, mire nagyot sóhajtottam, összefogtam a hajam, az asztalon heverő hajgumival becopfoztam, és lerogytam egy székre. Niall belépett a lakosztályba, a szobaszerviztől rendelt egy kanna kávét, majd visszajött, és leült velem szemben.
– Akkor fussunk neki még egyszer. Louis itt volt, majdnem az ágyban kötöttetek ki, de végül mégsem. Így van?
– Aha – nyögtem ki nagy nehezen. A kezeimet nézegettem, mintha lenne rajtuk valami érdekes.
– És miért? – kérdezte lényegre törően, én pedig éreztem, ahogy összemegyek ültömben.
– Mert Harry, az az idióta, azt mondta, nem tudná kezelni.
– Értem. Már egyes szám harmadik személyben beszélsz magadról. Fel kellene hívjunk egy szakembert.
Felpillantottam rá, és láttam a kék szemeket, a feje tetején összeráncolt szemöldököket, és a beharapott szájat, de jobban aggasztott a sarkában bujkáló mosoly.
– Most kiröhögsz? – kérdeztem félve.
– Lószart! – kiáltotta azonnal. – Ennél jobbat nem is tehettél volna.
– Tessék? – emeltem fel a fejem összezavarodva.
– Hazz, basszus. Te nem udvaroltál kamaszkorod óta, és úgy látszik, mindent elfelejtettél, amit valaha zsigerből tudtál.
– És mi lenne az?
– Hogy egy pasinak legjobban az kell, amit nem kap meg könnyen. – Összehúztam a szemöldököm, mert nem értettem az összefüggést.
– Ni, mi együtt éltünk évekig, és időtlen idők óta szerelmesek voltunk egymásba. Itt nincs olyan, amit ne kapott volna még meg. – Hirtelen eszembe jutott, hogy végül maga alá is gyűrt, addig oltogatott a dologgal, és hogy az utóbbi időben már általában én voltam a passzív fél, hacsak nem arra vágyott, hogy keményen csapjam a falhoz. Ismét megfeszült az alsóm a rám törő emlékképektől. Így aztán megkértem Niallt, hogy engedje be a pincért.
– Nem mondod, hogy még mindig nem vagy szalonképes? – nézett rám sokatmondóan, miközben megrángatta a szemöldökét.
– Ekkora darab nehezen áll fel, és nehezen lankad le – ütöttem el egy poénnal, amin készségesen felnevetett, és az ajtóhoz sétált.
Épp a kávénkat kortyolgatva merültünk a gondolatainkba, mikor ismét kopogás hallatszott bentről.
– Kértél még valamit? – kérdeztem tőle.
– Én nem – ingatta a fejét.
– Ki az? – kiabáltam, és füleltem, hogy halljam a választ.
Louis vagyok.
Mindketten lemerevedtünk Niallel, én mindkét értelemben, mert a fejemben még mindig zajlott a vetítés. Most viszont nem küldhettem a szöszit, hogy az én ajtómon engedje be az exemet, mert nekem áll a cerkám. Ennél kellemetlenebb nem is lehetett volna.
– Nyitom! – kiáltottam, és berohantam a fürdőbe, magamra kapni egy köntöst.
Mikor végre kitártam az ajtót, Louis kérdő tekintettel nézett rám, gondolom a késedelem miatt, én pedig zavarba jöttem.
– Gyere be! – biccentettem a fejemmel, mire belépett, és körülnézett. Mikor meglátta a teraszon üldögélő Niallt, összehúzta a szemöldökét, és végignézett rajtam. Önkéntelenül összehúztam a köntösömet.
– Épp zuhanyozni indultam. Ni most keltett fel.
– Most? – kérdezte, és elővette a telefont a farzsebéből, hogy megnézze, mennyi az idő. – Átaludtad a napot?
– Aha. Nehezen jött álom a szememre – mondtam elgyötörten, és ránéztem, mire végre elmosolyodott.
– Akkor zuhanyozz le nyugodtan. Csak meg akartam kérdezni, nincs-e kedved velem ebédelni.
– Őőő…dehogynem – vágtam rá gyorsan, ahogy sikerült felfognom, hogy épp randira hív. – Egy fél óra, és kész vagyok. Meg kell borotválkoznom.
– Tegnap borotválkoztál – mondta, én pedig elvigyorodtam.
– Igen, Lou, de most már naponta kell. Huszonegy leszek – halkult el a hangom, mert ez úgy hangzott, mintha fel akarnék vágni. Ismét elmosolyodott, és felnyúlva megcirógatta az arcomat.
– Tényleg. Gyorsan szalad az idő.
Ismét lefagytam, pusztán az érintésétől. De neki ez nem volt elég. Lábujjhegyre állt, egy puszit nyomott a szám sarkába, ügyelve rá, hogy ne csók legyen, de eléggé félreérthető ahhoz, hogy ne is egy baráti puszi, aztán kilépett az ajtón, zsebre vágta a kezeit, amitől kerek seggén megfeszült a nadrág (és ezt ő is tudta nagyon jól), aztán a válla fölött visszanézve rám kacsintott, majd elindult lefelé a lépcsőn.
Úgy tántorogtam ki a teraszra, mint az őszi légy.
– Na, mi van? – kérdezte Niall, aki a másik székre felpakolt lábakkal, félmeztelenül napozott.
– Elhívott ebédelni – mondtam hitetlenkedve.
– Mondtam… – bólogatott mindentudón.
– Mit mondtál? – kérdeztem vissza értetlenül.
– Hogy csak jobban begerjed, mert nem hagytad magad. – Ránéztem, és nem hittem a fülemnek. Basszus, Niall lassan átmegy párkapcsolati szakemberbe. – És Harry, most igent mondott? – kérdezte vigyorogva, mire én is elröhögtem magam.
– Igen, Harry most igent mondott… Csak kurvára be van szarva – tettem hozzá őszintén.
Niall levette a lábait a székről, és előredőlt.
– Ne parázz rá! Viselkedj természetesen, és ne engedd magad ágyba cipelni!
– Értettem, anyu! – válaszoltam, és majd megszakadtam a röhögéstől.



Miután Pete visszafuvarozott bennünket a szállodába, és én felmentem a szobámba, hogy átöltözzek a koncertre, még mindig azon agyaltam, mi történt tulajdonképpen:
Elmentünk egy étterembe, aminek a hátsó különtermében meg volt terítve két személyre, és finomakat ettünk, miközben jól elbeszélgettünk. Louis sziporkázott, végig mosolygott, és vagy tízszer ért a kezemhez, különböző ürüggyel, de mindig csak futólag, látszólag mellékesen. Mikor végeztünk, kifelé jövet finoman végigsimított a derekamon, ahogy beszálltam az autóba, amitől tokától-bokáig libabőr lepett el, majd egész úton kifelé bámult az ablakon, mintha ott sem lennék. Az őrületbe kerget, annyi szent. Az ajtómig kísért, egy halvány, szájra adott csókkal búcsúzott el, anélkül, hogy el akarta volna mélyíteni. Engem meg majd megevett a penész. Az idegeim kezdik felmondani a szolgálatot.
Felhívtam Niallt, aki úgy kérdezett ki, mintha vallatáson lennék; hümmögve hallgatta a válaszaimat, majd végül azt mondta: – Oké, Harry, szerintem jól csináltad. A lényeg, hogy te ne kezdeményezz. Most ő a fiú, és te vagy, akinek udvarol. Fordult a kocka! Hagyd, hogy férfi lehessen melletted.
– Ez menni fog, mivel pont úgy érzem magam, mint egy tinilány az első randija után.
– Remek! – kiáltott a vonalba Ni, én pedig elrántottam a telefont a fülemtől.
– Ne ordíts! Tudod, milyen mély, és bántó lett a hangod? – kérdeztem felháborodva.
– Bocs. Ha izgatott vagyok, mindig óbégatok – halkította le a hangját, mire megint elmosolyodtam, mert eszembe jutott, hogy kölyökkora óta így van.
– Szóval akkor szerinted most udvarol nekem? – kérdeztem, mert megerősítésre vágytam.
– Hát, más nem nagyon magyarázná a viselkedését – állapította meg Niall. – De ne igyunk előre a medve bőrére. Meglátjuk, mit lép ezután. A lényeg, hogy légy állhatatos.
– Tudom, nincs szex – mondtam elkenődve, mire felnevetett.
– Nem, valóban nincs szex.
– Oké, anyu, de biztos nem arra hajt? – bizonytalankodtam.
– Szerinted, ha nagyon akarna, meg tudna dönteni? – kérdezett vissza, és a beszélgetésünk egyre bizarrabb lett, mintha két barátnő beszélgetne az új pasijelöltről.
– Egészen biztosan – válaszoltam határozottan.
– Na látod! Akkor maradjunk az eredeti tervnél.
– Van tervünk??? – kérdeztem vissza ledöbbenve.
– Van. De titkos. Még neked sem árulom el. Csak kövesd az utasításaimat, és számolj be mindenről!
– Niall, te be vagy tépve basszus. Nem vagyok James Bond, és te nem vagy Q.
– Tudom, de te már elbasztad, haver. Most csináljunk az én módszeremmel – szögezte le Ni, én pedig nagyot sóhajtottam.
– Igazad van. És úgy sincs jobb ötletem.
– Akkor hajrá! És kitartás! – kiáltott megint a telefonba, én pedig épp az ágyra dobtam a készüléket, mikor letette.

A koncert első pillanatától kezdve, sőt már az öltözőben is magamon éreztem Louis tekintetét. Aztán, bárhol voltam a színpadon, tudtam, hogy engem néz, még ha csak félszemmel is. Úgy éreztem magam, mintha egy idegen stírölne, aki annyira tetszik nekem, hogy minden mozdulatomra odafigyelek. Izgatott a dolog, és egyre jobban belemelegedtem. Mélyebbre hajoltam, többet dobáltam magam, riszáltam és tomboltam, ahogy a csövön kifért. A közönség is vevő volt a dologra, úgy visítottak, hogy beszakadt a dobhártyám, de ez még inkább arra sarkallt, hogy száztíz százalékon pörögjek. Az izzadság patakokban folyt rajtam, de az sem érdekelt. Louis kifejezetten gerjed rá, úgyhogy felemeltem a pólómat, és a hasamat szabadon hagyva törölgettem az arcomat.
Mikor végeztem, és a lányok előttem már berekedtek a hormontúltengéstől, – amit röpke egy óra alatt sikerült elérnem náluk, és szerintem a fél stadionnak spontán peteérése lett –, lopva Lou felé pillantottam, aki tátott szájjal nézett, mikor hirtelen felé fordultam. Rákacsintottam, mire becsukta a száját, és féloldalasan elmosolyodott. Most az én szívem állt meg egy pillanatra. Hát még, amikor két szám között, a moblivécénél álltunk sorba, míg Liam tartotta szóval a közönséget, és megéreztem a kezét, ahogy izzadt hátamon szalad végig, majd halkan felnyög tőle. Álló dákóval pisilni nem éppen hálás dolog.

Éjszaka, egy elit szórakozóhely bárpultjánál ültünk Niallel, és épp beszámoltam az élményeimről.
– Igen, láttam, hogy totál fel voltál pörögve, és azt is láttam, hogy a célszemély le se tudta venni rólad a szemét.
– Ni, az isten szerelmére! Ez így is röhejes, de azt már nem veszi a be a gyomrom, hogy átmentél titkosszolgálatba – röhögtem fel.
– Oké… Szóval Louis egész este úgy nézett, mint aki fel akar falni. Direkt mentem oda hozzád, és sugdostam a füledbe, de úgy fordítottalak, hogy a vállad fölött lássam a reakcióját. Ha szemmel ölni lehetne, száz halált haltam volna akkor. – Nem állhattam meg, hogy egy győzedelmes kis mosoly kússzon az arcomra.
– Biztos? – kérdeztem, de mikor a Niall mögötti tükörben megláttam magam, úgy ledöbbentem, hogy levegőt se vettem.
– Mi az? Mi történt? – kérdezte ijedten Ni, és azonnal megfordult, hogy megnézze a szörnyet, aki a háta mögött áll. Mikor rájött, hogy senki nincs ott, zavartan nézett rám, és a térdemre tette a kezét. – Hazz! Mi van?
– Az van bazmeg, hogy átmentem lányba. Nézz már rám! Az egész fejem lángol, a szemeim akkorák, mint egy mangafigurának, idétlen hangon sikoltozok, és azt kérdezgetem tőled, hogy a pasi, akit meg akarok szerezni, tényleg féltékeny volt-e, mikor sugdolóztunk.
– Jaj, Harry, nyugodj már le! Csak azért, mert te már kamaszkorodban beleszaladtál életed szerelmébe, és egy évig azt hitted, a legjobb haverodra áll a farkad, attól még ez a normális. A szerelem az ilyen. Ha pasi vagy, ha csaj. Ráadásul te a kettő között vagy valahol.
– Ez fájt! – szóltam rá, és kihúztam magam, de igazából nem haragudtam. Meleg vagyok, szívesen hordok magas sarkú csizmát női farmerrel, hogy hosszabbnak tűnjön a lábam, és imádom, ha egy jó pasi utánam fordul, hogy megnézze a seggemet. 
– Ha fáj, ha nem, igaz! – döbbentett le ismét Niall, aki úgy lett pszichológus és terapeuta, valamint életvezetési tanácsadó, hogy életemben nem láttam nővel, de pasival se, ami azt illeti.
– Ni! Muszáj kérdeznem valamit.
– Kérdezz! – sétált bele a csapdámba.
– Te meleg vagy?
 A száját eltátotta, aztán felhúzta a szemöldökét, majd szorosan összevonta az orra fölött, és résnyire szűkítette a szemét.
– Most viccelsz?
– Nem. Halálosan komolyan kérdezem, és szeretném, ha őszintén válaszolnál.
Néztem a reakcióját. Először felszívta magát, és felkészült, hogy kapásból elküldjön a francba. Aztán leestek a vállai, és megadóan kifújt kábé annyi levegőt, amivel egy hőlégballont fel lehetne tölteni.
– Nem tudom – nyögte ki végül, és tanácstalanul nézett rám. Annyira megsajnáltam, hogy majdnem magamhoz öleltem, de rájöttem, az most nem lenne jó ötlet. Össze van zavarodva, és fél, saját magától is. – Szerinted meleg vagyok? – kérdezett vissza legnagyobb meglepetésemre.
– Én sem tudom. Igazából csak azért kérdeztem, mert rájöttem, hogy mindig a csajozásról beszélünk, de több mint négy év alatt, se nővel, se férfival nem láttalak. Érted epekedik a fél világ, és bárkire rámutatnál, máris az ágyadban lenne, de még csak pletykákat se hallottam soha.
– Nem lett volna miről pletykálni. És tényleg nem tudom. Hol a lányok tetszenek, hol a fiúk, ezért inkább nem kezdek senkivel.
– Figyelj, Ni. Ha szeretnél beszélni ezekről a dolgokról, én itt vagyok.
– Köszi, Hazz, de nincs mit beszélni. Ha magamban nem tudom tisztába tenni a dolgokat, akkor te sem tudsz segíteni.
– Oké. De bármikor!
– Rendben, és köszönöm – veregette meg a vállamat.
– Nincs mit, Captain Niall – nyomtam egy puszit az arcára, ő pedig belebokszolt a karomba.
– Tényleg én vagyok a legrégibb Larry shipper, basszus. Már a válogatón kiszúrtam, hogy egymásba zúgtatok.
– És ezt most mondod? Megspórolhattál volna nekünk egyévnyi szenvedést, ha akkor közlöd.
– Biztos nem veretetek volna agyon, ha két, magát heterónak valló fiúval közlöm, hogy ti melegek vagytok, és nem barátok – nevetett fel keserűen.
– Igazad van. Mindenhez idő kell – adtam be a derekam.
– Ezt tartsd szem előtt! – emelte rám a mutatóujját Ni, és megfenyegetett vele.
– Oké… Oké… – bólogattam. – Hagyom, hogy most ő diktálja az iramot.
– De nem mész vele az ágyba.
– Nem. Szűzen halok meg – ígértem ünnepélyesen, mire mindketten felnevettünk, és kiittuk a véresagy-koktélt, amit közben elénk tett a pincér.


.

38 megjegyzés:

  1. Becca te nagyon kész vagy xddd
    "– Jaj, Harry, nyugodj már le! Csak azért, mert te már kamaszkorodban beleszaladtál életed szerelmébe, és egy évig azt hitted, a legjobb haverodra áll a farkad, attól még ez a normális. A szerelem az ilyen. Ha pasi vagy, ha csaj. Ráadásul te a kettő között vagy valahol. " Niall mekkora tajparaszt xdd de végülis igaz... jaj hát én meghaltam :'DDD pont egy ilyen részre volt szükségem most! tényleg, köszönöm:DD Louis drágám nagyon ajánlom hogy ne cseszd el!
    és most elszégyenlem magam, amiért kb 5 rész óta nem kommentelek.
    de úristen hát ez nagyon ott van xdd imádtam, nagyon! kell egy Niall... most nagyon mást nem tudok írni, siess a kövivel!!
    xxHöri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Höri!

      Az, hogy most írtál, nekem nagyon nagy öröm, és nem számít, hogy előtte mióta nem jártál erre:)
      Igen, Niall karaktere engem is meglepett, mennyire aranyosra sikerült. Pedig ez sem volt előre eltervezett, csak ilyenre sikerült. Örülök, ha szereted a mostani részeket, mert marad ez a hangulat egy darabig ;)

      Puszillak.

      Törlés
  2. annyira szeretlek <3 <3 <3 <3 mar reflexbol nezem kb minden nap hogy van e resz es most arra szamitottam h teis csak a jelenlegi helyzettet kapcsolatosan fogsz de nem...es az isten aldjon teged...erre most ugy volt szuksegem mint egy falat kenyerre...edes istenem vegre tudtam onfeledten nevetni bar a kozepen mar sirtam es ez atment a ketto keverekebe...de annyira hihetetlenul jo volt...az elemzo csapatodnak jol feladtad a lecket mert valsozinuleg az egesz reszt kikell emeljek ez annyira kibaszottul jo lett..imadom Niallt mindig tudja hogy dobja fel a hangulatot egy egy poennal es imadom hogy o a legelso Larry shipper...annyira irto cuki az egesz..enis olyan vagyok amugy mint o pszcihologust eletviteli tanacsadot es nyomozot jatszok egyben ugy hogy ertelmes parkapcsolatom meg nem volt...:D egy kerdesem van amire nemtudtam rajonni hogy idoben kb merre jarunk? ez meg a WWA turne nem? hat omm nagyon nagyon szepen koszonom ezt a reszt...egy istenno vagy, Silvernek mar kirinyaltam magam, o tartotta bennem a lelket plusz most jossz te egy iszonyatosan jo resszel hat komolyan mondom imadlak titeket...fantasztikus vagy csajszi koszonom hogy feldobtad az estemet es nekedis kitartad tuljutunk rajta es minden rendben lesz <3
    ezer puszi es oleles:Dóri :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudtam volna mit írni a helyzettel kapcsolatban. Az érzéseim is vegyesek, és nem hiszem, hogy aki blogot olvas, az az én álláspontomra kíváncsi.... arra ott vannak a fórumok:)
      Igen, ahogy megjósoltad, az elemzők elég nagy munkába fogtak a rész után, de ez nekem hatalmas öröm:)
      Más életéhez tanácsokat adni mindenki remekül tud, attól függetlenül, hogy ő maga megélte-e....de Niall szerintem aranyos. És mint állandó megfigyelő, lehet, hogy jól is látja a helyzetet.
      WWA turné nyári időszakában vagyunk... Egy hónappal az esküvő után körülbelül, bár teljesen nem szoktam belőni, csak egy-egy dátumot, mert különben nem tudnék írni, annyira kötnének az események,,,és muszáj kicsit eltávolodnom a valóságtól, vagy képtelen vagyok egy értelmes részt megszülni:))
      Persze van, amihez ragaszkodom, de azért ez csak egy fikció, semmi köze a való élethez. :))

      Persze, minden rendben lesz, az idő mindent megold:))

      Puszillak, és köszönöm a csodás kommentet. <3

      Törlés
  3. Imadtam es megigerem hogyha osszeszedem magam eskuszom logok par normalis kommenttel...csak minden osszejott egy helyre most is meg beadandot irok es az hogy emelett icipici darabokra tort a szivem es mar a zene hallgatasba se lelem mindig oromom kiakaszt...nemtudom reggel 4ota nyomom szoval bocsass meg de ez most egy fura komment lesz....
    Niall vicceske megmentette a helyzetet es es termeszetesen Larry a szivem csucske es imadom ahogy osszehozod oket es nevettem es sirtam...jo a masodik mar alapreakcio jajj
    Naszoval orulok hogy picit most Louis hajt Harryert...megeri az biztos...nem megy bocsanat:(
    Kitartas<3 *huge hug*
    ~Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szoval azt hiszem osszeszedtem magam emennyire lehet, azt hiszem tulleptem a depresszi szintu szomorusagon es maradt a csalodottsag es a teljes sokk na mind legalabb kialudtam magam es lassan feldolgozom...:)
      Naszoval a reszt imadtam de ezt mar akkor is elmondtam hullafaradtan:) nagyon nagyon tetszett, teljesen feldobtal ezzel a resszel hiszen Harry es Louis kezd helyre allni teljesen es osszeforrasztjak a szivecskem<3 niall annyira kis vicces volt:) louis edes pofa es Harrybaby a legeslegjobb:3 nagyon tetszik ahogy szepen visszaepitesz mindent:))
      Nagyon nagyon sajnalom hogy csak most sikerult befejeznem a kommnetet, remelem te jolvagy<3
      Nagyon szeretlek
      ~Zsófi

      Törlés
    2. Szia:)

      Megértem, hogy kiborultál,,,azt hiszem mindannyian nehéz napokon vagyunk túl. Pont azért örültem, hogy vidám részhez értünk,,, ha épp depi lett volna, ki sem teszem...
      Lassan haladunk, és a fiúk karaktere is teljesen (vagy majdnem teljesen) megváltozik közben, hisz az élet maga a változás.
      Igen, jól vagyok, köszönöm, és remélem már te is túl vagy a nehezén.

      <3<3

      Törlés
  4. Annyira jó!
    Bocs,hogy az előzőhöz nem írtam,de igazság szerint megpróbáltam,de valamiért nem küldte el.
    Naszóval ez a rész is csodálatos lett!Imádtam louist,ahogy megpróbálja visszaszerezni Harryt.És nem is eredménytelenül próbálkozik :) Végte észhez tért és belátta,hogy kell neki Hazz.Mondjuk kinek nem?:D
    Harry olyan aranyos,ahogy előbújik belőle a félénk kamasz.és ahogy Niall pátyolgatja a lelkét és ellátja instrukciókkal...:)
    Olyan cukik!Tökéletes rész lett megint,minél hamarabb következőt!Amúgy a végén milyen az a véresagy-koktél? :O
    Felírhatsz a névsorba :)
    Üdv:Emse <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De kár, hogy az előzőt nem kaptam meg :( Mindig kommenthiányom van.
      Örülök, hogy a fiúk átalakuló személyisége is tetszik...sokat agyaltam, mit fogtok szólni hozzá.
      A véresagy-koktél:
      http://koktel.idea.hu/bloody-brain#/bloody-brain

      Nagyon finom ;)

      Puszi

      Törlés
  5. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! IMÁDLAK!!!!!!
    Ez a rész hát huh....kimelegedtem. Rákerült a listára ;)
    Véégre Hazza bab rájön, hogy valóban egy sikitó passziv wiii <3 Emlékszem az elején, amikor Lou először közölte, hogy azért ő is szeretne aktívkodni azonnal lelankadt.(bár ez nem meglepő, mivel két szoros alsó volt rajta) és most. istenem. IMÁDOM! Ebben a fejezetben teljesen beleéltem magam Harry szerepébe...látszik, hogy milyen könnyen írod amugy!:D Szerelmi tippek a legjobb barinőtől (aki jelen helyzetbe Niall) kiecsetelni a srác összes mozdulatát, magunkra vonni a figyelmét, és végül begerjedni az összes mozdulatától...IMÁDOM! És a reggeli merevedés..meg a titkos randevú... az pillantások. Unalmas lenne, ha azt mondanám, hogy imádom nem?:D
    A következő *sikitvatoporzékoléslelökialépcsőrőlamacskát* pillanatom Ni coming out-ját követően volt. Mindjárt jön valamelyik 5sos srác és elcsavarja a buksiját igaz?:)) Vagy Zayn...vagy nem. Mindegy róla nem beszélünk és nem ronthatja el ezt a csodálatos percet is. Szóóóóóval hagyd meg a Narry párost legjobb barinőnek és folytasd a kis tervüket, mert ez kibaszottul tetszik!!!!!! végre valami happy!!! Abba ne merd hagyni. IMÁDOOOMM!!!!!
    Eszméletlen, hogy ilyenekre képes vagy...
    Csókollak

    Bxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig elcsodálkozom azon, hogy Te mikre emlékszel. Mikor leírod, akkor nekem is rémlik valami, de általában fogalmam sincs arról, miről beszélsz.
      Nincsenek arra szavak, mennyire imádlak!!!
      Igen, Harryt nagyon könnyen írom az MTF-ben, ahogy Grace-t A tanítványban:)
      Őszintén mondom, fogalmam sincs mi lesz Niallel,,, majd kiderül, ha leírtam... (remélem, mert én is kíváncsi vagyok)
      Nem hagyom abba, nyugi. Bár több időm lenne írni. De jövőhéten bőven lesz, úgyhogy addig írok, amíg ínhüvelygyulladást kapok. :))

      Ápr 10. az egy éves jubileum....úgyhogy készülök ;)

      <3<3

      Törlés
  6. Én imádom azt amilyen fordulatot vett a sztori.:) <3 Harry annyira édes volt végig, hogy majd megzabáltam.Nagyon jó kis fejezet volt, teljesen feldobódtam tőle. :) Niall a legjobb, komolyan ahogy kitalálta mit tegyen Harry és adja a tanácsokat neki, haláli. :D Tényleg ő a legnagyobb Larry shipper. :D A legjobban azon nevettem mikor mondta Harrynek, hogy még neki se mondja el a tervet csak kövesse a tanácsait! XD Szemmel láthatóan hatásos amit csinál Louist féltékeny. :) Harryn is jókat nevettem ahogy kiakadt, hogy úgy viselkedik mint egy lány. :D Louis meg csak udvaroljon, Harry megérdemli. :) Puszi Lia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Louis ahogy udvarol, az a kedvencem. Remélem nem fogy ki az ötletekből:P
      Harry átment hercegnőbe, de azért ez remélem senkit nem ért váratlanul...:))

      Niall egy ketyegő bomba. Imádom írni, és mindig meglep engem is a bölcsességeivel. És boldoggá tesz, hogy ti is szeretitek...

      Köszönöm, hogy mindig itt vagy! <3 Ölellek

      Törlés
  7. Drága Becca!
    Először is ezer bocsánat amiért az előzőhöz nem írtam, de nagyon összejöttek most a dolgok, pluszba sokkolt az elmúlt pár napban történt eseménysorozat... :( na de ilyen szomorú dolgokról most nem beszélek.
    A rész egyszerűen fantasztikusan, hihetetlenül jó volt. Úgy szeretem, hogy végre alakul megint valami közöttük mégha csak lassan is, de határozottan látom a fényt az alagút végén.
    " – Az isten szerelmére. Tudom, hogy büszke vagy a szerszámodra, de bazmeg, muszáj a reggeli merevedéseddel szembetalálkoznom, délután négykor, anyaszült meztelenül?" ennél a résznél konkrétan röhögőgörcsöt kaptam és nem bírtam abbahagyni percekig. Imádlak Niall. Niall for president :D
    Aztán csak jött a cukibbnál cukibb rész. Szerettem a koncertet "átélni", örülök hogy így kínozzák egymást, mert ebből hamarosan valami nagy dolog lesz remélhetőleg. :D
    Nagyon tetszik ez az újfajta szereplőmegformálás, hogy Louis lehet a férfi, és Hazza pedig a kicsi érzékenylelkű. Szeretem ezt a domináns szerepét Lounak.
    "– Az van bazmeg, hogy átmentem lányba. Nézz már rám! Az egész fejem lángol, a szemeim akkorák, mint egy mangafigurának, idétlen hangon sikoltozok, és azt kérdezgetem tőled, hogy a pasi, akit meg akarok szerezni, tényleg féltékeny volt-e, mikor sugdolóztunk." hát megzabálom a kicsi Hazzát. Nagyon idegen neki ez a helyzet, de ott van neki Niall hogy jól helyrerakja őt.
    Apropó Niall. Édes kicsi szívem, egyelek meg hogy ilyen kis bizonytalan vagy magaddal kapcsolatba. Tudod, hogy mindenki úgy fogad el amilyen vagy, bárhogy is dönts. És szerintem kellene már neki egy társ, hogy tudja merre induljon el és ne legyen annyira egyedül.
    De ami a legjobban tetszik az egészbe az Harry és Niall kapcsolata. Olyan jó olvasni hogy mindig ott vannak egymásnak amikor a másiknak szüksége van rá. *olvadok*
    Csodálatos rész volt egy csodálatos írónőtől. Alig várom a kövit. :D
    Puszi: Dalma xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dalma!

      Igen, ez a rész, bár alapjában véve egy vattacukor, mégis sok minden innen indul, derül ki, és változik meg... Niall eddigi mellékszereplőből szinte főszereplővé nőtte ki magát, Louis rájön, hogy ő egy igazi férfi, Hazz meg arra, hogy ő nem :DDD

      Ezek fontos, és a jövő szempontjából sorsdöntő változások, amiknek majd később lesz jelentőségük.
      De örülök, hogy sokan szeretitek az új fiúkat, és a módot, ahogy ismét közelednek egymáshoz.

      Nagyon köszönöm a dicsérő szavakat, hihetetlenül sokat jelentenek nekem, akkor is, ha nem hiszed el....

      Puszillak.

      Törlés
  8. Te csodálatos írónő!
    Őszintén megmondom, nagyon nehéz volt rászánnom magam, hogy a pár nappal ezelőttiek után el tudjak olvasni bármit is, mert gyakorlatilag semmihez sem volt kedvem, de mégis rászántam magam! Hogy miért? Azért, mert nem hagyhatom cserben a kedvenc blogjaimat, és írónőimet! Nem tehetem! És jól is tettem, mert ez volt a második dolog, ami megnevettetett ebben a napokban! Önfeledtem mosolyogtam, és úgy éreztem, hogy most már minden rendben lesz, amiért iszonyatosan hálás vagyok neked! Köszönöm <3

    "– Nagy nehezen kitámolyogtam az ajtóig, és kinyitottam, mire az arca elé kapta a kezét. – Az isten szerelmére. Tudom, hogy büszke vagy a szerszámodra, de bazmeg, muszáj a reggeli merevedéseddel szembetalálkoznom, délután négykor, anyaszült meztelenül? – A hangja dühös volt, és még a nyaka is elvörösödött. Én is elszégyelltem magam, ahogy lenézve megláttam ágaskodó farkamat. Csak most döbbentem rá, hogy azóta állhat a farkam, mióta hajnalban (minden önuralmamat felhasználva) nem elégítettem ki magam, hacsak nem tartott egy kis szünetet, amíg aludtam. De nem hiszem, mert a heréimből kiinduló fájdalom csak akkor szokott fellépni, ha órákig kell kibírniuk, hogy feszülnek." Istenem, ezen sírva röhögök ismét!! XD Imádom! VÁÁÁÁÁ!

    "– Most se sokkal jobb! – állapította meg Ni, ahogy a teraszra léptem, ő pedig végignézett rajtam.
    – Oké, cimbi, jelen pillanatban ennyit tudok tenni. Ne nézd a farkam, hátha akkor könnyebb. – Niall felhorkant, és én már megbántam, hogy ilyen csúnyán beszóltam neki. – Ne haragudj, nem akartalak megbántani. Kicsit feszült vagyok. " Pedig milyen sokan szeretnék azt látni!! Oh, Niall, ha te tudnád, hogy milyen szerencsés vagy! XD :P Kicsit feszült.. vajon miért?! :D

    "– Mert Harry, az az idióta, azt mondta, nem tudná kezelni.
    – Értem. Már egyes szám harmadik személyben beszélsz magadról. Fel kellene hívjunk egy szakembert. " harmadik személybe beszél, hát én ezt annyira imááádom!! :D

    "– Most kiröhögsz? – kérdeztem félve.
    – Lószart! – kiáltotta azonnal. – Ennél jobbat nem is tehettél volna.
    – Tessék? – emeltem fel a fejem összezavarodva.
    – Hazz, basszus. Te nem udvaroltál kamaszkorod óta, és úgy látszik, mindent elfelejtettél, amit valaha zsigerből tudtál.
    – És mi lenne az?
    – Hogy egy pasinak legjobban az kell, amit nem kap meg könnyen. – Összehúztam a szemöldököm, mert nem értettem az összefüggést. " Megzabálom Harry! Hogy lehet ennyire aranyos?! ahh :3

    "– Ni, mi együtt éltünk évekig, és időtlen idők óta szerelmesek voltunk egymásba. Itt nincs olyan, amit ne kapott volna még meg. – Hirtelen eszembe jutott, hogy végül maga alá is gyűrt, addig oltogatott a dologgal, és hogy az utóbbi időben már általában én voltam a passzív fél, hacsak nem arra vágyott, hogy keményen csapjam a falhoz. Ismét megfeszült az alsóm a rám törő emlékképektől." Hmm, hát igen Harry, nem csodálom, hogy megfeszültél, azért az a gondolat, hogy keményen nekicsapod a falnak, szóval, na :D Beindító :P Én is elképzeltem ;) Fincsi :P

    "– Ekkora darab nehezen áll fel, és nehezen lankad le – ütöttem el egy poénnal, amin készségesen felnevetett, és az ajtóhoz sétált. " VÁÁÁ! Annyira imádom ezeket a poénokat!! XD Nagy mi? :DD Louis egy mázlista!

    "– Louis vagyok. " Dreamy már ettől ugrált örömében XD Louis jött, Louis jött! :3

    "– Akkor zuhanyozz le nyugodtan. Csak meg akartam kérdezni, nincs-e kedved velem ebédelni.
    – Őőő…dehogynem – vágtam rá gyorsan, ahogy sikerült felfognom, hogy épp randira hív. – Egy fél óra, és kész vagyok. Meg kell borotválkoznom.
    – Tegnap borotválkoztál – mondta, én pedig elvigyorodtam.
    – Igen, Lou, de most már naponta kell. Huszonegy leszek – halkult el a hangom, mert ez úgy hangzott, mintha fel akarnék vágni. Ismét elmosolyodott, és felnyúlva megcirógatta az arcomat.
    – Tényleg. Gyorsan szalad az idő. " Randira hívta! Aww, én menten elolvadok! És a borotválkozós rész, istenkém! Teljes olvadás <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Lábujjhegyre állt, egy puszit nyomott a szám sarkába, ügyelve rá, hogy ne csók legyen, de eléggé félreérthető ahhoz, hogy ne is egy baráti puszi, aztán kilépett az ajtón, zsebre vágta a kezeit, amitől kerek seggén megfeszült a nadrág (és ezt ő is tudta nagyon jól), aztán a válla fölött visszanézve rám kacsintott, majd elindult lefelé a lépcsőn.
      Úgy tántorogtam ki a teraszra, mint az őszi légy. " Ezt annyira láttam magam előtt! Olyan cuki lehetett, ahogy lábujjhegyre állt, és puszit nyomott a szája sarkára, aww <3 nekem végem lesz úgy érzem! És a nadrágfeszülés Louis! Te kis huncut :P A végén pedig az a hasonlat, imádom :D

      "– Elhívott ebédelni – mondtam hitetlenkedve.
      – Mondtam… – bólogatott mindentudón.
      – Mit mondtál? – kérdeztem vissza értetlenül.
      – Hogy csak jobban begerjed, mert nem hagytad magad. – Ránéztem, és nem hittem a fülemnek. Basszus, Niall lassan átmegy párkapcsolati szakemberbe. – És Harry, most igent mondott? – kérdezte vigyorogva, mire én is elröhögtem magam.
      – Igen, Harry most igent mondott… Csak kurvára be van szarva – tettem hozzá őszintén. " Ezt a szöszit megeszem! :D Harry meg olyan édes, ahogy be van tojva :3 Jajj, most mindenkit megzabálok :D

      "– Ne parázz rá! Viselkedj természetesen, és ne engedd magad ágyba cipelni!
      – Értettem, anyu! – válaszoltam, és majd megszakadtam a röhögéstől.
      " XD Fantasztikus! Sírva röhögök :'D Ajj, imádom!!

      "Elmentünk egy étterembe, aminek a hátsó különtermében meg volt terítve két személyre, és finomakat ettünk, miközben jól elbeszélgettünk. Louis sziporkázott, végig mosolygott, és vagy tízszer ért a kezemhez, különböző ürüggyel, de mindig csak futólag, látszólag mellékesen. Mikor végeztünk, kifelé jövet finoman végigsimított a derekamon, ahogy beszálltam az autóba, amitől tokától-bokáig libabőr lepett el, majd egész úton kifelé bámult az ablakon, mintha ott sem lennék. Az őrületbe kerget, annyi szent. Az ajtómig kísért, egy halvány, szájra adott csókkal búcsúzott el, anélkül, hogy el akarta volna mélyíteni. Engem meg majd megevett a penész. Az idegeim kezdik felmondani a szolgálatot. " Szerintem ez volt a legcukibb rész, ez olyan szívmelengető! És annyira édes <3 komolyan végem lesz ennyi cukiságtól :3 És ahogy az ajtóig kísérte, meg szájra csókot adott! *Dreamy szerelmesen felsóhajt* <3

      "– Ez menni fog, mivel pont úgy érzem magam, mint egy tinilány az első randija után. " Igen Hazza, tisztára olyan :D

      "– Oké, anyu, de biztos nem arra hajt? – bizonytalankodtam.
      – Szerinted, ha nagyon akarna, meg tudna dönteni? – kérdezett vissza, és a beszélgetésünk egyre bizarrabb lett, mintha két barátnő beszélgetne az új pasijelöltről.
      – Egészen biztosan – válaszoltam határozottan.
      – Na látod! Akkor maradjunk az eredeti tervnél.
      – Van tervünk??? – kérdeztem vissza ledöbbenve.
      – Van. De titkos. Még neked sem árulom el. Csak kövesd az utasításaimat, és számolj be mindenről!
      – Niall, te be vagy tépve basszus. Nem vagyok James Bond, és te nem vagy Q.
      – Tudom, de te már elbasztad, haver. Most csináljunk az én módszeremmel – szögezte le Ni, én pedig nagyot sóhajtottam.
      – Igazad van. És úgy sincs jobb ötletem. " Folyton mosoly van az arcomon :) És szerintem is, hagyd Harry, hogy Niall oldja meg, ő ért ehhez! Igazi randitanácsadó ;) és megzabálom! Most! :D

      A kövi részt teljesen kiemelném, mármint a koncertest! Mindent imádok benne, főleg, ahogy Louis folyton őt nézi, követi a tekintetével, aww! De azért kiemelek párat: "Mélyebbre hajoltam, többet dobáltam magam, riszáltam és tomboltam, ahogy a csövön kifért." Mélyebbre hajolt :p Harry is huncutkodik ;) " Az izzadság patakokban folyt rajtam, de az sem érdekelt. Louis kifejezetten gerjed rá, úgyhogy felemeltem a pólómat, és a hasamat szabadon hagyva törölgettem az arcomat. " ;) hmm, szexi :P Huncut fiú ;)

      Törlés
    2. "...lopva Lou felé pillantottam, aki tátott szájjal nézett, mikor hirtelen felé fordultam. Rákacsintottam, mire becsukta a száját, és féloldalasan elmosolyodott. Most az én szívem állt meg egy pillanatra." Az enyém is!! Jajj drágáim! <3

      "...és megéreztem a kezét, ahogy izzadt hátamon szalad végig, majd halkan felnyög tőle. Álló dákóval pisilni nem éppen hálás dolog. " Én ebbe belebizseregtem, Éreztem, ahogy végigszalad a keze a hátán, oh te ó ég! VÁÁÁ! A vége meg, hát tudjuk, hogy Louis milyen hatással van Harryre, ahogy fordítva is igaz XD

      "Szóval Louis egész este úgy nézett, mint aki fel akar falni. Direkt mentem oda hozzád, és sugdostam a füledbe, de úgy fordítottalak, hogy a vállad fölött lássam a reakcióját. Ha szemmel ölni lehetne, száz halált haltam volna akkor. – Nem állhattam meg, hogy egy győzedelmes kis mosoly kússzon az arcomra. " Azok a gyilkos pillantások, igaz Louis :DD Látom magam előtt azokat a koncerteket, és a féltékeny Lout :3

      "– Te meleg vagy? " Ezt én is szeretném tudni :3 Jajj a kis drága :) "Néztem a reakcióját. Először felszívta magát, és felkészült, hogy kapásból elküldjön a francba. Aztán leestek a vállai, és megadóan kifújt kábé annyi levegőt, amivel egy hőlégballont fel lehetne tölteni." Cukii lehetett, láttam magam előtt <3
      "– Nem tudom – nyögte ki végül, és tanácstalanul nézett rám. Annyira megsajnáltam, hogy majdnem magamhoz öleltem, de rájöttem, az most nem lenne jó ötlet. Össze van zavarodva, és fél, saját magától is. – Szerinted meleg vagyok? – kérdezett vissza legnagyobb meglepetésemre. " Aww, olyan kis elveszett, és most annyira magamhoz ölelgetném! <3

      "Figyelj, Ni. Ha szeretnél beszélni ezekről a dolgokról, én itt vagyok.
      – Köszi, Hazz, de nincs mit beszélni. Ha magamban nem tudom tisztába tenni a dolgokat, akkor te sem tudsz segíteni.
      – Oké. De bármikor!
      – Rendben, és köszönöm – veregette meg a vállamat. " Annyira imádom Niallt és Harryt együtt, olyan jó, hogy ilyen jóban vannak! :3

      "– Nincs mit, Captain Niall – nyomtam egy puszit az arcára, ő pedig belebokszolt a karomba. " <3 <3 <3 <3 Kis szöszke :)

      "– Tényleg én vagyok a legrégibb Larry shipper, basszus. Már a válogatón kiszúrtam, hogy egymásba zúgtatok.
      – És ezt most mondod? Megspórolhattál volna nekünk egyévnyi szenvedést, ha akkor közlöd.
      – Biztos nem veretetek volna agyon, ha két, magát heterónak valló fiúval közlöm, hogy ti melegek vagytok, és nem barátok – nevetett fel keserűen.
      – Igazad van. Mindenhez idő kell – adtam be a derekam.
      – Ezt tartsd szem előtt! – emelte rám a mutatóujját Ni, és megfenyegetett vele.
      – Oké… Oké… – bólogattam. – Hagyom, hogy most ő diktálja az iramot.
      – De nem mész vele az ágyba.
      – Nem. Szűzen halok meg – ígértem ünnepélyesen, mire mindketten felnevettünk, és kiittuk a véresagy-koktélt, amit közben elénk tett a pincér." Niall a legrégebbi és a legnagyobb Larry shipper a világon!! ;) Éééés annyira imááádom!! :D

      IMÁDOM!! VÁÁÁÁ! Ez a rész is ugyanolyan tökéletes lett, mint az eddigiek! Annyira jó volt, nevetni, és látni, hogy kezd helyrerázódni a dolog Harry és Louis között! És úgy érzem, mint ahogy írtam múltkor is, hogy ez még nagyobb szerelem lesz, mint volt! <3 <3
      Köszönöm, végig mosolyogtam, és nevettem a részt!! Most boldog vagyok, repkednek a pillangók, és megint szerelmes lettem! <3 Nagyon várom a kövi részt! NAGYON! :D
      Imádlak <3 <3 <3

      Törlés
    3. Sok mindenért vagyok már hálás neked, de most újabb tétellel bővült a lista... Azzal, hogy kitöröltem véletlenül a kommentedet, de te ennyi melóval újraírtad, örökre leköteleztél... Tudod, mennyit számít nekünk a másik véleménye, és beleőrültem volna, ha nem tudom meg, hogy tetszett ez a fejezet, hisz annyit vártatok a vidám részekre...

      Hogy mekkora szerelem lesz, vagy most mekkora a szerelem, amit egyikük sem vesz észre, mert elfedi egy csomó más érzelem, amit ideje lenne kitakarítani a szívükből, az majd kiderül... sok a teher rajtuk, és a sok a múltbéli árnyék, amivel még kezdeniük kell valamit. Remélem sikerül nekik, és ismét megküzdenek a szerelmükért.

      Imádlak, és nem tudom megfogalmazni, mit jelent nekem, hogy lassan egy éve megismertelek, és a barátoddá fogadtál.
      Köszönök mindent, hisz nagyjából az egészet neked köszönhetem, és ezt soha nem fogom elfelejteni!!!!

      Sok siket kívánok neked, és azt, hogy teljesüljenek az álmaid.... és legfőképp erőt a mindennapi küzdelmekhez. Az mindig jól jön, nem igaz ?! ;)

      szeretlek.

      Törlés
  9. Oh, a fene a pofámat, hogy csak most írok! :(
    No, hát én imádtam ezt a részt is, mint ahogyan az eddigi összeset. :) Nekem személy szerint nagyon tetszik, hogy ilyen irányba vitted a történetet, mert azok után, amik kettejük között történtek egyszerűen hiteltelen lenne, ha rögtön egymás nyakába ugranának, és minden újra rózsaszín lenne. Szeretem olvasni, ahogy újra közel kerülnek egymáshoz, ahogy újra kibontakozik az egész, és szép lassan visszatalálnak egymáshoz. Tetszik, ahogy Louis viselkedik, és nagyon muris, hogy Harry ilyen kis "tinilány" stílusba kapcsolt. :D Captain Niall pedig... :D Átvette az irányítást! De ahogy az utóbbi időben Louis és Hatty elszúrta a dolgokat, lehet, hogy jobban járunk, ha a szöszke veszi kezébe a dolgokat. :D Imádom őket Harryvel. Azok a párbeszédek, amik zajlanak közöttük fenomenálisak! :D És megmelengeti a lelkem, ahogy a barátságukról olvasok. :') <3 Többet tud ez a kis szöszi, mint azt gondolnánk. :P Kíváncsi vagyok a további fejleményekre. :P
    Köszönöm ezt a szuper részt! ^^ Fantasztikus vagy. :)
    Puszi: Jen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan ezt szerettem volna elkerülni, amiről írsz, hogy neked tetszik. Muszáj voltam visszafogni a lendületet, nehogy egymás nyakába boruljanak, mert próbáltam szem előtt tartani, mennyi fájdalmat okoztak egymásnak, aminek nem lehet csak úgy hátat fordítani. Meg kell emészteni, fel kell dolgozni... remélem mihamarabb megteszik, mert azért sokáig én sem bírom ezt :DDD

      Narry párbeszédek a kedvenceim, mert Niall a maga visszafogott, mégis őszinte módján mindig tud valami velőset mondani, és szeretem, hogy Harry az intelligenciájával remekül kezeli ezeket.
      Louis macsó jellemfejlődése pedig a másik kedvencem.... Remélem Harry is hamar rájön, ki ez a pasi :DDD

      Köszönöm a csodás kommentet! Ölellek <3

      Törlés
  10. Csodás rész egy csodás írónőtől:D minden egyes pillanatát IMÁDTAM! Alig várom a következő rééészt:)
    xoxo

    VálaszTörlés
  11. Na eljutottam ehhez a csodáshoz is...:) A telefonon már utat engedtem az érzelmeimnek, de itt is megteszem, ez a rész úgy kellett akkor, mint egy falat kenyér<3 tudod miért imádom annyira az MTF-et? Mert komolyan mondom ha olvasom a nap is kisüt...főleg az utóbbi részeknél...annyira abszolút lámás részek, hogy kell egy olyan pulcsi!!!:DD

    Na szóval kezdjük, bár ezt a részt egy az egyben kiemelném, annyira nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon imádtam!!!

    Hajnalban nyomott el az álom, miután teljesen felzaklatott, hogy Louis úgy nyúlt hozzám, mintha egy törékeny kis nebáncsvirág lennék, aki még teljesen tapasztalatlan--_na jó én már itt kifeküdtem...akarom!!!!Én is akarom!!! Annyira imádom, hogy újra úgy állnak egymáshoz /khmkhmkhmkhm állnak...khmkhmkhmkhm/, mint annak idején...ez a gyengém...mert ez az, amire minden hosszú kapcsolatban élő személy vágyik....<3

    Az isten szerelmére. Tudom, hogy büszke vagy a szerszámodra, de bazmeg, muszáj a reggeli merevedéseddel szembetalálkoznom, délután négykor, anyaszült meztelenül? – A hangja dühös volt, és még a nyaka is elvörösödött. Én is elszégyelltem magam, ahogy lenézve megláttam ágaskodó farkamat. Csak most döbbentem rá, hogy azóta állhat a farkam, mióta hajnalban (minden önuralmamat felhasználva) nem elégítettem ki magam, hacsak nem tartott egy kis szünetet, amíg aludtam. De nem hiszem, mert a heréimből kiinduló fájdalom csak akkor szokott fellépni, ha órákig kell kibírniuk, hogy feszülnek. Elfordultam, gyorsan visszasiettem a hálóba, és magamra húztam egy fekete alsót.
    – Most se sokkal jobb! – állapította meg Ni, ahogy a teraszra léptem, ő pedig végignézett rajtam.
    – Oké, cimbi, jelen pillanatban ennyit tudok tenni. Ne nézd a farkam, hátha akkor könnyebb. ----Ez az egész olyan szinten volt zseniális, hogy most is visongok tőle:DDD Szó szerint HATALMAS jelent volt!!:)))Imáááádoooom!!

    – És? Lefeküdtetek? – kérdezte, mire elvörösödtem. Esküszöm, lassan átmegyek valami idióta lányregényben szereplő, tizennégy éves tinibe.---Olvadok, és lámázok, és vigyorgok mint egy idióta...és ez úgy hiányzott<333

    – És miért? – kérdezte lényegre törően, én pedig éreztem, ahogy összemegyek ültömben.
    – Mert Harry, az az idióta, azt mondta, nem tudná kezelni.
    – Értem. Már egyes szám harmadik személyben beszélsz magadról. Fel kellene hívjunk egy szakembert. --ez is annyira nagyszerű, hétköznapi, humoros, aranyos és magamat tükröziXD

    – Hogy egy pasinak legjobban az kell, amit nem kap meg könnyen. – Összehúztam a szemöldököm, mert nem értettem az összefüggést. ---Tipikus közhely, de mennyire igaz. Ismét Becca féle tanításokat olvashatunk, amit annyira szeretek<3

    – Ni, mi együtt éltünk évekig, és időtlen idők óta szerelmesek voltunk egymásba. Itt nincs olyan, amit ne kapott volna még meg. – Hirtelen eszembe jutott, hogy végül maga alá is gyűrt, addig oltogatott a dologgal, és hogy az utóbbi időben már általában én voltam a passzív fél, hacsak nem arra vágyott, hogy keményen csapjam a falhoz. Ismét megfeszült az alsóm a rám törő emlékképektől. ---ezen a részen azóta agyalok, hogy olvastam...csak, hogy tudd, hogy tényleg elgondolkoztatsz az írásaiddal, nem csak felületesen....komolyan olyanokat írsz, amiken az ember elmereng...Ez csodás!!!

    – Nem mondod, hogy még mindig nem vagy szalonképes? – nézett rám sokatmondóan, miközben megrángatta a szemöldökét.
    – Ekkora darab nehezen áll fel, és nehezen lankad le – ütöttem el egy poénnal, amin készségesen felnevetett, és az ajtóhoz sétált. -----Na akkorát nyeltem, hogy megkérdezték mi bajom...mit mondjak??:D Harry hatalmas farkára gondolok éppen??:DD Te meg akarsz ölni??:D vagy azt akarod, hogy megöljenek??:D

    – Louis vagyok.
    Mindketten lemerevedtünk Niallel, én mindkét értelemben, mert a fejemben még mindig zajlott a vetítés. ---imádtam, ahogy megjelent. nem számítottam rá és szinte felvisítottam a gyönyörtől!!:)) imádom az ILYEN!!!!!! meglepetéseket:) A másféléket nem:P

    VálaszTörlés
  12. – Akkor zuhanyozz le nyugodtan. Csak meg akartam kérdezni, nincs-e kedved velem ebédelni.
    – Őőő…dehogynem – vágtam rá gyorsan, ahogy sikerült felfognom, hogy épp randira hív. – Egy fél óra, és kész vagyok. Meg kell borotválkoznom.
    – Tegnap borotválkoztál – mondta, én pedig elvigyorodtam.
    – Igen, Lou, de most már naponta kell. Huszonegy leszek – halkult el a hangom, mert ez úgy hangzott, mintha fel akarnék vágni. Ismét elmosolyodott, és felnyúlva megcirógatta az arcomat.
    – Tényleg. Gyorsan szalad az idő.
    Ismét lefagytam, pusztán az érintésétől. De neki ez nem volt elég. Lábujjhegyre állt, egy puszit nyomott a szám sarkába, ügyelve rá, hogy ne csók legyen, de eléggé félreérthető ahhoz, hogy ne is egy baráti puszi, aztán kilépett az ajtón, zsebre vágta a kezeit, amitől kerek seggén megfeszült a nadrág (és ezt ő is tudta nagyon jól), aztán a válla fölött visszanézve rám kacsintott, majd elindult lefelé a lépcsőn.
    Úgy tántorogtam ki a teraszra, mint az őszi légy. ----ezt a jelenetet képtelen vagyok szétszedni....annyira tökéletes<3 Lámás, szerelmes, tavaszias, kicsit vicces...nincsenek szavaim, csak annyi, hogy úgy áradt szét a boldogság a véráramomban tőle, mint mikor az embert benyugtatózzák...kb...:D<3 Köszönöm, ezt az euforikus érzést neked.<3

    Az őszi legyes hasonlaton, pedig felsírtam:DDD

    – Na, mi van? – kérdezte Niall, aki a másik székre felpakolt lábakkal, félmeztelenül napozott. --_nem tudom ez miért vicces, de ezen is röhögök:D

    – Mondtam… – bólogatott mindentudón.
    – Mit mondtál? – kérdeztem vissza értetlenül.
    – Hogy csak jobban begerjed, mert nem hagytad magad. – Ránéztem, és nem hittem a fülemnek. Basszus, Niall lassan átmegy párkapcsolati szakemberbe. – És Harry, most igent mondott? – kérdezte vigyorogva, mire én is elröhögtem magam.
    – Igen, Harry most igent mondott… Csak kurvára be van szarva – tettem hozzá őszinté---Az a baj ezzel a résszel, hogy túl tökéletes egy az egyben így semmi újat nem tudok mondani, ha szét szedem...Niall karaktere tökéletes Capitain<3 Úgy szeretem őket!! annyira nagyon!!Téged is...meg jelen pillanatban bárkit /Na jó nem...azért nem vadulunk...de na/<3 ez a jelenet is szintúgy zseniális, mint eddig az egész...meg ez után is.

    Elmentünk egy étterembe, aminek a hátsó különtermében meg volt terítve két személyre, és finomakat ettünk, miközben jól elbeszélgettünk. Louis sziporkázott, végig mosolygott, és vagy tízszer ért a kezemhez, különböző ürüggyel, de mindig csak futólag, látszólag mellékesen. Mikor végeztünk, kifelé jövet finoman végigsimított a derekamon, ahogy beszálltam az autóba, amitől tokától-bokáig libabőr lepett el, majd egész úton kifelé bámult az ablakon, mintha ott sem lennék. Az őrületbe kerget, annyi szent. Az ajtómig kísért, egy halvány, szájra adott csókkal búcsúzott el, anélkül, hogy el akarta volna mélyíteni. Engem meg majd megevett a penész.--- Én is átakarom ezt élni!! annyira irigykedek és annyira örülök nekik...bárcsak tanúja lehetnénk ezeknek a pillanatoknak a valóságban<3 Belehalnék a gyönyörbe...milyen jó, hogy itt vagy nekünk te és megírod, hogy legalább olvashassunk róla!!*_*/Teszem hozzá a LÁMÁM már totál be van kómálva a sok lámázástól és cukorbeteg lett, de imádja!!!/

    VálaszTörlés
  13. – Oké, Harry, szerintem jól csináltad. A lényeg, hogy te ne kezdeményezz. Most ő a fiú, és te vagy, akinek udvarol. Fordult a kocka! Hagyd, hogy férfi lehessen melletted.
    – Ez menni fog, mivel pont úgy érzem magam, mint egy tinilány az első randija után.
    – Remek! – kiáltott a vonalba Ni, én pedig elrántottam a telefont a fülemtől.
    – Ne ordíts! Tudod, milyen mély, és bántó lett a hangod? – kérdeztem felháborodva.
    – Bocs. Ha izgatott vagyok, mindig óbégatok ---Minden rész amiben Niall benne van különösen rohadt jó, de alapból az egész rész nagyszerű szóval nem tudok újat mondani, imádom...imádom, hogy Niall ilyen kis buzgó-segítő-capitain...Imádom, hogy Harry kis tini, imádom Louis szexi pasisságát is....az MTF innentől egyszerűen Láma-paradicsom*___*

    – Tudom, nincs szex – mondtam elkenődve, mire felnevetett.
    – Nem, valóban nincs szex.
    – Oké, anyu, de biztos nem arra hajt? – bizonytalankodtam.
    – Szerinted, ha nagyon akarna, meg tudna dönteni? – kérdezett vissza, és a beszélgetésünk egyre bizarrabb lett, mintha két barátnő beszélgetne az új pasijelöltről.
    – Egészen biztosan – válaszoltam határozottan.
    – Na látod! Akkor maradjunk az eredeti tervnél.
    – Van tervünk??? – kérdeztem vissza ledöbbenve.
    – Van. De titkos. Még neked sem árulom el. Csak kövesd az utasításaimat, és számolj be mindenről! ---nem megy Becca...nem tudom szétszedni...:D Hihetetlen az egész komolyan..imádom...Niallt most különösen<3 Harry veszettül cuki!!:)))

    – Niall, te be vagy tépve basszus. Nem vagyok James Bond, és te nem vagy Q. ---na ez a mondat eskü a kedvencem:D Nem tudom miért...hatalmas:DDÚjra visszatér a teljes jókedvem...na jó nem a teljes de na...kicsit most jobb hely a világ, hogy újra ezt olvasom<3


    A koncert első pillanatától kezdve, sőt már az öltözőben is magamon éreztem Louis tekintetét. Aztán, bárhol voltam a színpadon, tudtam, hogy engem néz, még ha csak félszemmel is. Úgy éreztem magam, mintha egy idegen stírölne, aki annyira tetszik nekem, hogy minden mozdulatomra odafigyelek. Izgatott a dolog, és egyre jobban belemelegedtem. Mélyebbre hajoltam, többet dobáltam magam, riszáltam és tomboltam, ahogy a csövön kifért. A közönség is vevő volt a dologra, úgy visítottak, hogy beszakadt a dobhártyám, de ez még inkább arra sarkallt, hogy száztíz százalékon pörögjek. Az izzadság patakokban folyt rajtam, de az sem érdekelt. Louis kifejezetten gerjed rá, úgyhogy felemeltem a pólómat, és a hasamat szabadon hagyva törölgettem az arcomat. ---csorog a nyálam ezekre a gondolatokra....huh...kis koncerten huncutkodó szerelmeim<3

    Mikor végeztem, és a lányok előttem már berekedtek a hormontúltengéstől, – amit röpke egy óra alatt sikerült elérnem náluk, és szerintem a fél stadionnak spontán peteérése lett –, lopva Lou felé pillantottam, aki tátott szájjal nézett, mikor hirtelen felé fordultam. --_olyan kedves vagy mikor megemlítesz minket<3:))) SSFA Cameo:P<3

    VálaszTörlés
  14. . Álló dákóval pisilni nem éppen hálás dolog. ---azt én nem tudhatom, de hogy összeszorított combokkal ülni órákon át...na az is az.

    – Igen, láttam, hogy totál fel voltál pörögve, és azt is láttam, hogy a célszemély le se tudta venni rólad a szemét.
    – Ni, az isten szerelmére! Ez így is röhejes, de azt már nem veszi a be a gyomrom, hogy átmentél titkosszolgálatba – röhögtem fel. ---hihetetlen, hogy Harry és Niall így együtt mennyire zseniálisak:DDD Komolyan:D Imádom!!!

    – Az van bazmeg, hogy átmentem lányba. Nézz már rám! Az egész fejem lángol, a szemeim akkorák, mint egy mangafigurának, idétlen hangon sikoltozok, és azt kérdezgetem tőled, hogy a pasi, akit meg akarok szerezni, tényleg féltékeny volt-e, mikor sugdolóztunk. ---hahahahahahahahahahahahahahahahha...ez a "szerencséd, hogy úgy folytatódott, ahogy"-nevetésem...most tökéletesítem:D

    – Jaj, Harry, nyugodj már le! Csak azért, mert te már kamaszkorodban beleszaladtál életed szerelmébe, és egy évig azt hitted, a legjobb haverodra áll a farkad, attól még ez a normális. A szerelem az ilyen. Ha pasi vagy, ha csaj. --_ez gyönyörű:) Hihetetlenül imádom, hogy milyen szép gondolataid vannak. Még ha álló farkak szerepelnek ezekben a gondolatokban akkor is.:D Az utolsó mondatot direkt hagytam ki sálálálálálá.

    VálaszTörlés
  15. – Ni! Muszáj kérdeznem valamit.
    – Kérdezz! – sétált bele a csapdámba.
    – Te meleg vagy?
    A száját eltátotta, aztán felhúzta a szemöldökét, majd szorosan összevonta az orra fölött, és résnyire szűkítette a szemét.
    – Most viccelsz?
    – Nem. Halálosan komolyan kérdezem, és szeretném, ha őszintén válaszolnál.
    Néztem a reakcióját. Először felszívta magát, és felkészült, hogy kapásból elküldjön a francba. Aztán leestek a vállai, és megadóan kifújt kábé annyi levegőt, amivel egy hőlégballont fel lehetne tölteni.
    – Nem tudom – nyögte ki végül, és tanácstalanul nézett rám. Annyira megsajnáltam, hogy majdnem magamhoz öleltem, de rájöttem, az most nem lenne jó ötlet. Össze van zavarodva, és fél, saját magától is. – Szerinted meleg vagyok? – kérdezett vissza legnagyobb meglepetésemre. --na ez a rész a szívem csücske...édes kicsi Niall<3:) És annyira akarom azt amit tudod, hogy akarok....igenis tudod mire gondoltam, csak még fáj kimondani...de nem vagyok biztos benne, hogy az lesz:( Pedig úgy szeretném.
    Amúgy zseniális húzás volt ezt beleírni, nem számítottam rá, de nagyon jó!!:))

    – Tényleg én vagyok a legrégibb Larry shipper, basszus. Már a válogatón kiszúrtam, hogy egymásba zúgtatok.
    – És ezt most mondod? Megspórolhattál volna nekünk egyévnyi szenvedést, ha akkor közlöd.
    – Biztos nem veretetek volna agyon, ha két, magát heterónak valló fiúval közlöm, hogy ti melegek vagytok, és nem barátok – nevetett fel keserűen. -A LÁMÁm már komolyan eszméletlenül olyan mint aki szét van szívva, két hatalmas szív van a szeme helyén és kóvályog mint egy idióta miközben énekel valami tingli-tangli dalt. Annyira tökéletesek ezek a részek..tudom, hogy mondtam már de nem tudok mást mondani!!!

    – De nem mész vele az ágyba.
    – Nem. Szűzen halok meg – ígértem ünnepélyesen, ---Aha... én meg a monacói herceggel gyúrtam a málnásba...már rohadtul rájuk férne egy kiadós....őőőőőő testedzés?

    Na szóval...szerintem eleget lámáztam és nyálaztam...de muszáj volt mert nagyon nagyon szívem-csücske rész volt ez<3
    Köszönöm, hogy mindig felvakarsz a padlóról! örök hálám és adósod vagyok...Kedvenc írónőm, csodás barát, kiváló mentor...etc.
    Imádlak!!<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Képzeld, a Niall felpakolt lábakkal ült a teraszon, félmeztelenül, és "napozott", az eredetileg dőlt betűkkel volt, mert pontosan azt az iróniát szerettem volna átadni, amin te nevettél, de ezek szerint anélkül is célba ért:))

      Lámás rész, de azért fontos is volt, mert sok folyamat indult el, ami megváltoztatja a továbbiakat. Egy új út, egy új remény, és átalakuló jellemek.

      Őszintén megmondom, leginkább attól féltem, hogy megint le fogsz cseszni Harry miatt, és mindig van ezzel kapcsolatban bennem egy félelem, de remélem azért eddig legalább sikerült megtalálnom azt az egyensúlyt, amit még be tudsz fogadni....talán azzal, hogy Harry is tudja, hogy változik, és ő is csodálkozik a dolgon, kicsit közelebb hozhatom őt, és amíg az ő szemszögét írom, nem lesz baj.... de mi lesz utána???
      Rettegek :DDD

      Törlés
  16. Istenkeeeeem imadtam nagyon nagyon! Siess a kovivel mert megorulok!
    Pusszancs♡
    U.i:ne kerdezd hogy mi van velem azt hiszem nagyon happy vagyok.
    U.i. part2: meg mindig a legnagyobb rajongod vagyok dragam ♡♡♡♡♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az csodajó hír, hogy happy vagy! Kívánom, hogy örökre így maradjon.
      örülök, hogy jól vagy, és hogy itt vagy, és köszönöm, hogy írtál! <3<3

      Törlés
  17. Miután áttekertem a több oldalas kommenteken kicsit vaciláltam, hogy mennyit érhet ez a kis komi és megéri-e leírni, de ha valamit már megfogalmaztam akkor kár lenne érte.
    Ezek a részek fergetegesek ! Most annyira jó minde. Ez többször is lehetne ! Lou megtökösödött, Harry pedig tényleg kezd egy lányra hasonlítani. :D Niall meg..............hát Niall meg számtalan oldalát mutatta ebben a részben. Hamar a folytatást !!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. SOHA NE VACILLÁLJ!!!!!! KÉRLEK!!!! NEKEM EZ RENGETEGET JELENT!!!

      A több oldalas elemző-kommentek, azok egy más kategória, és imádom őket, de ttől nem kevésbé örülök egy két soros, névtelen kis üzenetnek... sőt!
      Nekem rengeteget jelent, hogy ennyi idő után is itt vagy, és veszed a fáradtságot, hogy írj, és hihetetlenül örülök, hogy tökös lou, és Harry hercegnő is bejön:))

      Niall még sokat fog szerepelni;)

      Puszillak, és soha ne habozz írni!! <3<3

      Törlés
  18. Szia Drága Becca! ♥ Végre van időm kommentelni szóval most elárasztolak a kommenteimmel :D
    "Hajnalban nyomott el az álom, miután teljesen felzaklatott, hogy Louis úgy nyúlt hozzám, mintha egy törékeny kis nebáncsvirág lennék, aki még teljesen tapasztalatlan. Sokkal jobban felizgatott, mint hittem volna, így még órákkal a búcsúnk után is éberen feküdtem a hűvös lepedőn, és már magasan járt a nap, mikor elnyomott az álom."- Törékeny kis nebáncsvirág hát végem van *-*

    "– Hazz! Ébresztő, lassan átalszod a napot. Beteg vagy? – Nagy nehezen kitámolyogtam az ajtóig, és kinyitottam, mire az arca elé kapta a kezét. – Az isten szerelmére. Tudom, hogy büszke vagy a szerszámodra, de bazmeg, muszáj a reggeli merevedéseddel szembetalálkoznom, délután négykor, anyaszült meztelenül? – A hangja dühös volt, és még a nyaka is elvörösödött. Én is elszégyelltem magam, ahogy lenézve megláttam ágaskodó farkamat. Csak most döbbentem rá, hogy azóta állhat a farkam, mióta hajnalban (minden önuralmamat felhasználva) nem elégítettem ki magam, hacsak nem tartott egy kis szünetet, amíg aludtam. De nem hiszem, mert a heréimből kiinduló fájdalom csak akkor szokott fellépni, ha órákig kell kibírniuk, hogy feszülnek."-Igen Ni beteg sokszor mondják a szerelem betegség :) :D :D Niall :D remélem nem ütötte ki a szemét :D :D Szegény Ed komolyan miért nem segítettél rajta..ez már nekem is fáj úristen :D

    "– Az éjjel itt volt Lou – válaszoltam, de itt elakadtam. Nem is tudtam, hogy mondjam el, ami történt. Niall szemei kikerekedtek, pedig amúgy is nagyok, és a szája is elnyílt.
    – És? Lefeküdtetek? – kérdezte, mire elvörösödtem. Esküszöm, lassan átmegyek valami idióta lányregényben szereplő, tizennégy éves tinibe.
    – Nem. Végül nem.
    – Na, ez az a válasz, amitől falnak megyek! – állapította meg Ni.
    – Hát én is, basszus! – szögeztem le."- Imádom mikor Harold lányregényben szereplő 14 éves tini IMÁDOM ´♥ Na igen "Nem, Végül nem."-most ez ánjuk is meg nem is Tudom Harry Tudom és Ed is tudja

    "– Akkor fussunk neki még egyszer. Louis itt volt, majdnem az ágyban kötöttetek ki, de végül mégsem. Így van?
    – Aha – nyögtem ki nagy nehezen. A kezeimet nézegettem, mintha lenne rajtuk valami érdekes.
    – És miért? – kérdezte lényegre törően, én pedig éreztem, ahogy összemegyek ültömben.
    – Mert Harry, az az idióta, azt mondta, nem tudná kezelni."- "A kezeimet nézgettem,mintha lenne rajtuk valami"- Én vagyok az egyetlen aki ezen elolvad? "-Mert Harry, az az idióta azt mondta, nem tudná kezelni"- Imádom :D komolyan én is szoktam E/3. beszélni magamról :D elég sokszor (igen nekem biztoshogy szakemberre lenne szükségem de no problem)

    "– Most kiröhögsz? – kérdeztem félve.
    – Lószart! – kiáltotta azonnal. – Ennél jobbat nem is tehettél volna.
    – Tessék? – emeltem fel a fejem összezavarodva.
    – Hazz, basszus. Te nem udvaroltál kamaszkorod óta, és úgy látszik, mindent elfelejtettél, amit valaha zsigerből tudtál.
    – És mi lenne az?
    – Hogy egy pasinak legjobban az kell, amit nem kap meg könnyen."-Azért ez a Niall tud valamit, nem is keveset..úgy ad párkapcsolati tanácsokat,hogy nincs kapcsolata KIRÁLY én is ezt csinálom :D :D Niall a lelkitársam!!! Ugye lehet? Kérlek ♥


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Hirtelen eszembe jutott, hogy végül maga alá is gyűrt, addig oltogatott a dologgal, és hogy az utóbbi időben már általában én voltam a passzív fél, hacsak nem arra vágyott, hogy keményen csapjam a falhoz. Ismét megfeszült az alsóm a rám törő emlékképektől."- Fogadd el Harry átmentél egy lányregényen szereplő 4 éves tinibe,akit én imádok ♥ most képzeljük el,ahogy Louis maga alá gyűrű a hatalmas Harryt - jó hát nem irom (nem értem miért vizualizálok, ebbe fogok meghalni) Jah és Harry igen nekem is feszülne sőt egésznap nem nyugodna le...pedig én csak olvasom ahh

      "– Nem mondod, hogy még mindig nem vagy szalonképes? – nézett rám sokatmondóan, miközben megrángatta a szemöldökét.
      – Ekkora darab nehezen áll fel, és nehezen lankad le."-Ezen nevettem az egész rész alatt :D :D Igaz Igaz Igaz XD láttad a saját szemeddel Niall :D :D (de gondolom hamarab áll fel,mint lankad le, sőt nem gondolom ez biztos)

      "– Kértél még valamit? – kérdeztem tőle.
      – Én nem – ingatta a fejét.
      – Ki az? – kiabáltam, és füleltem, hogy halljam a választ.
      – Louis vagyok.
      Mindketten lemerevedtünk Niallel, én mindkét értelemben, mert a fejemben még mindig zajlott a vetítés."-Megjött Louis *--* Igen Harry mindkét értelemben lemerevedtél (de még mindig állt szóval nem volt nehéz dolga) Szerintem könnyen áll fel és nehezen lankad le! :D

      "Most viszont nem küldhettem a szöszit, hogy az én ajtómon engedje be az exemet, mert nekem áll a cerkám."- NA JÓ HAROLD EDWARD STYLES! HAVER! (igén még most sem tettem túl magam rajta) ne akard,hogy megint megverjelek "az exed"-Nem nem nem!!! A-A nem nem! a régi új pasim! így a helyes

      "– Gyere be! – biccentettem a fejemmel, mire belépett, és körülnézett. Mikor meglátta a teraszon üldögélő Niallt, összehúzta a szemöldökét, és végignézett rajtam. Önkéntelenül összehúztam a köntösömet.
      – Épp zuhanyozni indultam. Ni most keltett fel.
      – Most? – kérdezte, és elővette a telefont a farzsebéből, hogy megnézze, mennyi az idő. – Átaludtad a napot?
      – Aha. Nehezen jött álom a szememre – mondtam elgyötörten, és ránéztem, mire végre elmosolyodott."- Jó ez nagyon édes ♥ Louis ne mosolyogjál miattad volt és az is miattad van,hogy Ed még mindig ébren van (komolyan sajnálom, segítsen már neki valaki, altassa el)

      "– Akkor zuhanyozz le nyugodtan. Csak meg akartam kérdezni, nincs-e kedved velem ebédelni.
      – Őőő…dehogynem – vágtam rá gyorsan, ahogy sikerült felfognom, hogy épp randira hív."- Hát hogyne lenne ilyet még kérdezni is ...De Harry ez csak egy aráti eéd ne képzeljél bele dolgokat jóo? Bro Pal things

      "– Egy fél óra, és kész vagyok. Meg kell borotválkoznom.
      – Tegnap borotválkoztál – mondta, én pedig elvigyorodtam.
      – Igen, Lou, de most már naponta kell. Huszonegy leszek – halkult el a hangom, mert ez úgy hangzott, mintha fel akarnék vágni. Ismét elmosolyodott, és felnyúlva megcirógatta az arcomat.
      – Tényleg. Gyorsan szalad az idő.
      Ismét lefagytam, pusztán az érintésétől. De neki ez nem volt elég. Lábujjhegyre állt, egy puszit nyomott a szám sarkába, ügyelve rá, hogy ne csók legyen, de eléggé félreérthető ahhoz, hogy ne is egy baráti puszi, aztán kilépett az ajtón, zsebre vágta a kezeit, amitől kerek seggén megfeszült a nadrág (és ezt ő is tudta nagyon jól), aztán a válla fölött visszanézve rám kacsintott, majd elindult lefelé a lépcsőn.
      Úgy tántorogtam ki a teraszra, mint az őszi légy."- Büszkélkedjél Drága ♥ awh mond meg neki te már 21 éves érett férfi vagy akinek naponta kell borotválkoznia na (tekintsünk el attól a ténytől,hogy hercegnő vagy, meg lányregényen szereplő szerelmes tini)... puszika puszika juuujciii ♥♥♥ *-* Lou te meg egy dög vagy komolyan mi ez? Basszus ahh tedd zsebre a kezed,persze miért ne... Szegény Ed hát megszakad a szivem :/ :(





      Törlés
    2. "– Elhívott ebédelni – mondtam hitetlenkedve.
      – Mondtam… – bólogatott mindentudón.
      – Mit mondtál? – kérdeztem vissza értetlenül.
      – Hogy csak jobban begerjed, mert nem hagytad magad. – Ránéztem, és nem hittem a fülemnek. Basszus, Niall lassan átmegy párkapcsolati szakemberbe. – És Harry, most igent mondott? – kérdezte vigyorogva, mire én is elröhögtem magam.
      – Igen, Harry most igent mondott… Csak kurvára be van szarva – tettem hozzá őszintén. "-Keep Calm Harry majd én izgulok helyetted is "És Harry most igen mondott?" "-Igen,Harry most igent mondott....Csak kurvára be van szarva"- Imádom ezt :D :D :D Niall Niall párkapcsolati szakember , hát jogos CAPTAIN NIALL ♥

      "Louis sziporkázott, végig mosolygott, és vagy tízszer ért a kezemhez, különböző ürüggyel, de mindig csak futólag, látszólag mellékesen. Mikor végeztünk, kifelé jövet finoman végigsimított a derekamon, ahogy beszálltam az autóba, amitől tokától-bokáig libabőr lepett el, majd egész úton kifelé bámult az ablakon, mintha ott sem lennék. Az őrületbe kerget, annyi szent. Az ajtómig kísért, egy halvány, szájra adott csókkal búcsúzott el, anélkül, hogy el akarta volna mélyíteni."- jó oke ettől végem beleremegtem .. igen engem meg ti kergettek őrületbe meg a drága írónő tudom,hogy szándékosan felesleges tagadni TUDOM!
      CSÓK ahhhh istenem remeg a kezem remeg a kezem ...te te tudod ám,hogy kell kiirtani az olvasókat *___________* BELEHALTAM

      "A lényeg, hogy te ne kezdeményezz. Most ő a fiú, és te vagy, akinek udvarol. Fordult a kocka! Hagyd, hogy férfi lehessen melletted.
      – Ez menni fog, mivel pont úgy érzem magam, mint egy tinilány az első randija után."- Igen Harry élvezd élvezd a dolgokat..Küzdenek érted.. Én meg belehalok de sebaj (abban nem kételkedtem,hogy menni fog-e Harrynek,hogy férfi lehessen mellette Louis) Édes Drága Hercegnőnk csak a miénk és persze a Louis Hercegnője ♥

      "– Tudom, nincs szex – mondtam elkenődve, mire felnevetett.
      – Nem, valóban nincs szex.
      – Oké, anyu, de biztos nem arra hajt? – bizonytalankodtam.
      – Szerinted, ha nagyon akarna, meg tudna dönteni? – kérdezett vissza, és a beszélgetésünk egyre bizarrabb lett, mintha két barátnő beszélgetne az új pasijelöltről.
      – Egészen biztosan – válaszoltam határozottan."- "-Oké, anyu" :D Igen Harry biztos,hogy nem arra hajt ha arra hajtana már Ed régen aludna hidd el...

      "A koncert első pillanatától kezdve, sőt már az öltözőben is magamon éreztem Louis tekintetét. Aztán, bárhol voltam a színpadon, tudtam, hogy engem néz, még ha csak félszemmel is. Úgy éreztem magam, mintha egy idegen stírölne, aki annyira tetszik nekem, hogy minden mozdulatomra odafigyelek. Izgatott a dolog, és egyre jobban belemelegedtem. Mélyebbre hajoltam, többet dobáltam magam, riszáltam és tomboltam, ahogy a csövön kifért."- B*ssza meg *--* dobáld magad Harry gyerünk, mozogj - Mondjuk te is dög vagy Harry, egy kicseszett dög..jaj jaj De add vissza Lou-nak,gyerünk!!!

      "Louis kifejezetten gerjed rá, úgyhogy felemeltem a pólómat, és a hasamat szabadon hagyva törölgettem az arcomat."- Na jó fejezd be Harold! Tényleg egy dög vagy!!! NE CSINÁLD EZT!!! Úristen!! Ilyenkor bezzeg nem kell a fekete kendő ilyenkor nem... kikészítesz,kikészítesz

      "Mikor végeztem, és a lányok előttem már berekedtek a hormontúltengéstől"- szóval ettől szoktam berekedni jól van most már ezt is tudom köszönöm!







      Törlés
    3. "lopva Lou felé pillantottam, aki tátott szájjal nézett, mikor hirtelen felé fordultam. Rákacsintottam, mire becsukta a száját, és féloldalasan elmosolyodott. Most az én szívem állt meg egy pillanatra. Hát még, amikor két szám között, a moblivécénél álltunk sorba, míg Liam tartotta szóval a közönséget, és megéreztem a kezét, ahogy izzadt hátamon szalad végig, majd halkan felnyög tőle. Álló dákóval pisilni nem éppen hálás dolog."- Hát Harry nekem is megállt a szivem KO!!! "pisiszünet" hm hm azt szeretem :) Ahhhh felnyögtem hangosan b*ssza meg!! "VÉGIGSZALADT AZ IZZADT HÁTÁN A KEZE" és "FELNYÖGÖTT" - vízre van szükségem nem birom ahhhh!!! *-* Ne csináld ezt velem Becca.. Szegény Ed már megint MIÉRT?

      "– Az van bazmeg, hogy átmentem lányba. Nézz már rám! Az egész fejem lángol, a szemeim akkorák, mint egy mangafigurának, idétlen hangon sikoltozok, és azt kérdezgetem tőled, hogy a pasi, akit meg akarok szerezni, tényleg féltékeny volt-e, mikor sugdolóztunk."- Jaj Harry Megzabálom komolyan ♥ :) *_* Harry mangafiguraként awwwh ♥ igen Harry átmentél lányba de nem baj az nem baj Én imádlak! ♥

      "– Oké… Szóval Louis egész este úgy nézett, mint aki fel akar falni. Direkt mentem oda hozzád, és sugdostam a füledbe, de úgy fordítottalak, hogy a vállad fölött lássam a reakcióját. Ha szemmel ölni lehetne, száz halált haltam volna akkor."- Szép munka Niall szép munka csak vigyázz,mert Lou nem csak szemmel öl... Vigyázz magadra!

      "– Jaj, Harry, nyugodj már le! Csak azért, mert te már kamaszkorodban beleszaladtál életed szerelmébe, és egy évig azt hitted, a legjobb haverodra áll a farkad, attól még ez a normális. A szerelem az ilyen. Ha pasi vagy, ha csaj. Ráadásul te a kettő között vagy valahol.
      – Ez fájt! – szóltam rá, és kihúztam magam, de igazából nem haragudtam. Meleg vagyok, szívesen hordok magas sarkú csizmát női farmerrel, hogy hosszabbnak tűnjön a lábam, és imádom, ha egy jó pasi utánam fordul, hogy megnézze a seggemet.
      – Ha fáj, ha nem, igaz! – döbbentett le ismét Niall, aki úgy lett pszichológus és terapeuta, valamint életvezetési tanácsadó, hogy életemben nem láttam nővel, de pasival se, ami azt illeti. "- "és egy évig azt hitted, a legjobb haverodra áll a farkad, attól még ez a normális"- Jó ezen kiégtem :D :D xdd Egyébként ez normális most na :D Tudjuk Harry fáj, de ez az igazság :D Arany csizma *_* Igen Te imádod h egy jó pasi utánad fordul, de Louis szétveri... Niall minden egyben Imádom a szöszit egyszerűen imádom ♥

      "-Hol a lányok tetszenek, hol a fiúk, ezért inkább nem kezdek senkivel.
      – Figyelj, Ni. Ha szeretnél beszélni ezekről a dolgokról, én itt vagyok.
      – Köszi, Hazz, de nincs mit beszélni. Ha magamban nem tudom tisztába tenni a dolgokat, akkor te sem tudsz segíteni.
      – Oké. De bármikor!
      – Rendben, és köszönöm – veregette meg a vállamat.
      – Nincs mit, Captain Niall – nyomtam egy puszit az arcára, ő pedig belebokszolt a karomba.
      – Tényleg én vagyok a legrégibb Larry shipper, basszus. Már a válogatón kiszúrtam, hogy egymásba zúgtatok.
      – És ezt most mondod? Megspórolhattál volna nekünk egyévnyi szenvedést, ha akkor közlöd.
      – Biztos nem veretetek volna agyon, ha két, magát heterónak valló fiúval közlöm, hogy ti melegek vagytok, és nem barátok – nevetett fel keserűen."- Niall ♥♥♥ Édes Szivem awh ♥ Forever Captain Niall ♥ xd "ti melegek vagytok és nem barátok" :D :D

      "– Oké… Oké… – bólogattam. – Hagyom, hogy most ő diktálja az iramot.
      – De nem mész vele az ágyba.
      – Nem. Szűzen halok meg."- Hát Harry azért ne mondj olyanokat,amiből egy szó sem igaz :D

      IMÁDTAM ISTENEM IMÁDTAM CSODÁLATOS,ZSENIÁLIS ♥♥♥ NAGYON VÁROM A KÖVIT ♥♥♥
      Imádlak és nagyon,nagyon köszönöm az élményt! ♥

      Törlés
    4. Ó te jó ég....

      nem hiszem el, hogy ennyit kiemeltél, mert ennyi minden fogott meg, és tetszett.
      Hihetetlen számomra, hogy ez a rész ennyire bejött nektek...
      De nagyon örülök, és őszintén remélem, a folytatás is tetszeni fog... mert pár rész még biztosan lámaparadicsom lesz, és humor, és izgalom, és főleg ébredező érzelmek....

      Igen, a hormonok hatnak a hangszálakra,,,, úgyhogy ettől változik meg a hangja az embernek.... általában elmélyül, de van akinek megemelkedik ;)

      Puszillak, és ölellek, és köszönöm, és imádlak!!! <3

      Törlés