2015. március 13., péntek

XCIII. Fejezet

Sziasztok!

Nem tudom szavakba foglalni, mennyire hálás vagyok, amiért valóra váltjátok az álmomat!!
Már csak két feliratkozó hiányzik, és meglesz a 100, ami nekem nagyon sokat jelent,,,valamiféle lélektani határ.
Köszöntöm az "újakat" bár szerintem eddig is itt voltak, csak inkognitóban ;)
Remélem velünk is maradnak, és lesz még két, bátor ember, aki feliratkozik:)

Közeledik a hétvége, ezért hoztam nektek egy részt, remélem szeretni fogjátok.
Hálásan köszönöm a kommenteket (ami a másik gyenge pontom...), és hihetetlenül örülök azoknak, akik mindig veszik a fáradtságot, hogy írjanak pár gondolatot, de nagyon hiányoznak a régi olvasóim...
Kata, Rebekák, Mariann, Lilly, Zsófi, Naomi, Reni, Virágaim, és a többiek...ITT VAGYTOK MÉG??? :O

xxxBecca



Mit művelsz? Normális vagy? Mondtam már neked, hogy házinyúlra nem lövünk! A szembeszomszéd macskája nem kefélhet végig az emeletre vezető lépcsőn, mert Margaret néni infarktust kap, ha meglát benneteket! – korholtam le Alfonsot, ahogy elégedett léptekkel megelőzött az ajtóban. – Egyébként is, mi vagy te? Egy szajha? A múlt héten még a kék perzsának kelletted magad, most meg a rágottfülű, sánta kandúr kell? Jó, tudom, hogy a nők a rosszfiúkra buknak, de az a girhes dög olyan büdös, mint egy trágyadomb – folytattam a fejmosást, miközben ő már a kanapé háttámláján állt, és nyávogott, jelezve, hogy odamehetek, és simogathatom egy kicsit. Persze, hogy nem tudtam ellenállni, ha ilyen kegyet gyakorolt, és miután pont három percig engedte, hogy az ujjaimmal beletúrjak selyempuha bundájába, végül egy erőteljes harapást intézett a hüvelyk és mutatóujjam közötti bőrlebenybe.
Egy hét alatt meggyógyul, oda se neki. – Ettől még nem bocsájtom meg, hogy egy cafat vagy – jelentettem ki határozottan. – És most akkor kis szürke hógolyókat várunk, vagy kajlafülű, foltos guzmókat? – kérdeztem, de egy kecses ugrással elsétált mellettem
mintha meg se hallotta volna , aztán a tányérja mellett megállva morgott egyet, hogy jöhet a vacsora.

London még mindig nyomaszt. Az egyetlen jó dolog benne, hogy ilyenkor néha nálam lehet a macska, aki az utóbbi időben
hányatott sorsára való tekintettel, olyan gőgösen viselkedik, hogy egy normális ember seprűvel tanítaná móresre. Én viszont minden kívánságát lesem, ezzel enyhítve a lelkiismeret-furdalást, hogy keveset vagyok vele. Alfons persze maximálisan visszaél ezzel, és úgy ugráltat, mint egy fizetett cselédet. Ha leülök, nyávog, hogy engedjem ki, és mivel pont most vannak azok a napok, amikor szívesen fogadja a kandúrok közeledését, ezt követően egész este állok a teraszon, és lesem, hogy mikor méltóztatik hazaténferegni az áthancúrozott órák után. Legtöbbször dupla adag vacsorát fogyaszt el, gondolom már a készülő kiscicákra való tekintettel, vagy az elégetett kalóriákat pótolandó, majd az ölembe fészkeli magát, de simogatni csak akkor lehet, ha cserébe elviselem, hogy mind a tíz, fegyvernek minősülő karmát belevájja a mellkasomba, vagy a hasamba. Csekély ár ez a boldogságért, hogy hagyja magát, úgyhogy rendszerint van néhányszáz, tűszúrásnyi luk a testemen. A zuhany alatt szoktam csak rájönni, hogy ezek tényleg fájnak, de hiába próbálom kijátszani, őt nem lehet.
Ha egy összehajtott törölközőt teszek a pólóm alá, az első próbálkozás után – hogy belém mélyessze a karmait –, olyan lenéző pillantást vet rám, és ugrik le azonnal az ölemből, mintha azt mondaná: „Te idióta! Ennyire kezdőnek nézel!?”, majd kackiás járással elvonul a hálóba, és befészkeli magát az ágyamba. Onnan persze nem hajlandó átfeküdni a másik oldalra, és ha át akarom emelni, olyan visítozást rendez, mintha nyúznám, míg húsz körömmel kapaszkodik a lepedőbe. Ilyenkor tehát Lou oldalán alszom, ha tudok, mert még mindig eszembe jutnak az emlékek, és éjjeleken át képes vagyok azzal tölteni az időt, hogy elmerengek rajtuk. A felnőtt életem összes jelentős pillanatát vele éltem át, ahogy férfi is mellette lettem, és még mindig nehéz megemészteni a jelent, amiben már nincs velem. Jönnek a szép pillantok, aztán a veszekedések, és megint az önmarcangolás, hogy hol rontottam el. Szerencsére ezt már csak éjszaka csinálom, általában csak a londoni lakásban, és csak akkor, ha nálam van a macska. De még ezt is szeretem…

Az esküvő három napja volt, de én még mindig nem voltam képes levenni a karszalagot, amit a vendégek kaptak. Ahányszor ránézek, fel is idézem magamban a dialógusunkat, és elgondolkozom rajta, vajon mi játszódott le benne, amiért utánam jött, és kierőszakolta azt a beszélgetést. Azt mondta, már vége, befejezte, lezárta. Ettől mindig olyan érzésem van, mint egy tengeribetegnek. A gyomrom felfordul a képtől, ahogy egy idegen pasi szájon csókolja, ő pedig mosolyogva tűri, aztán a gyomrom lesüllyed, mikor felidézem, ahogy utánam rohan, de én még arra is képtelen vagyok, hogy szót váltsak vele; majd ismét bukfencezik a belsőm, mikor eszembe jut, amit a lagzi után mondott, kettesben. A lepkéim pedig akkor vesznek meg, mikor bevillan a fogadásunk, és az, ahogy a kezemet fogta, lágyan, mégis határozottan.
Túl vagyok rajta!
kezdem ilyenkor mondogatni magamnak, de azért egy-két pillanatig mindig engedem, hogy elfacsarodjon a szívem a hiányától. Sosem leszek túl rajta, maximum  megtanulok nélküle élni. A kettő nem ugyanaz, állapítom meg ilyenkor.
Mindegy, mert úgyse tehetek semmit. Már rég kiterítettem a lapjaimat, és elbuktam a játszmát. Ha idáig jutok az okfejtésben, mindig megkeseredik a szám, elszorul a torkom, és elakad a lélegzetem. Néha üvölteni tudnék, hogy lehetek ilyen szerencsétlen, mikor múlik már el ez a fojtogató érzés, és mikor gyógyulok ki ebből a nyomasztó kórságból?

Épp egy megbeszélésről indultam hazafelé, ahol a készülő koncertfilmről vitatkoztunk, mikor Louis odalépett hozzám.
– Hazz! – Mi a pöcsömért ejti így a nevemet??? Ez őrület! – Átmehetek most Alfiért? Vagy nem hazamész? – nézett rám kérdőn, én pedig egy pillanatra összezavarodtam. Már eltelt a közös időnk?!
– Szerda van? – kérdeztem vissza értelmesen, mire egy másodpercnyi habozás után szélesen elmosolyodott, és bólintott.
– Igen, szerda. – Rosszul esett a gondolat, hogy már a macska se lesz velem, és azon gondolkoztam, átrakatom a repjegyemet, így péntek helyett másnap utazom vissza Los Angelesbe, mikor megéreztem az apró kezet a bicepszemen.
– Akkor? – hajolt be a látóterembe Lou, és rájöttem, hogy nem is válaszoltam. Nem lehetek ekkora balfék!
– Jobb lenne, ha inkább este jönnél, ha neked nem okoz problémát. Még alig voltunk együtt. – Ez tisztára úgy hangzott, mintha vasárnapi apuka lennék, aki ritkán látja a gyerekét, és még szeretne kisírni pár órát. Egy külső szemlélő biztosan szakadna a röhögéstől, hogy egy bolharaktárról beszélek ilyen hangnemben, de Louis csak fürkészte az arcom, aztán megszorította a karom, és bólintott.
– Nem, semmi baj. Majd Ellel felszaladunk érte, ha a kiállításról jövünk haza. – Ismét szívfájdalom, mert ő meg úgy beszélt, mintha egy nős pasas lenne, aki a feleségével tervez esti programot, de sikerült tudatosítani magamban, hogy mennyivel jobb ez, mint mikor a pasijával fog beugrani a macskáért.
– Remek – fordultam el tőle, de azért még kipréseltem magamból: – Köszönöm.

Siettem haza, de a ház úrnője abban a pillanatban távozott, mikor kinyitottam az ajtót, és úgy rohant le a lépcsőn, mintha késésben lenne. A földszinten, a kis ablakra szerelt macskaajtón át, egy pillanat alatt az utcán termett, és mire kiértem a teraszra, már láttam, ahogy átvág a parkolón, és nyílegyenesen a szemközti parkba veti magát.
– Újabb randi – mondtam ki hangosan, egy nagy, lemondó sóhajjal, aztán elkedvetlenedve indultam a konyhába, hogy főzzek magamnak egy kávét.
Fél nyolckor már kezdtem aggódni, mert az éhség azért nagy úr, előbb-utóbb haza szokta csalogatni a vacsora, de most úgy látszik még a tonhalas Whiskas se elég nyomós indok, hogy haza egye a fene.Gitárral a kezemben ültem ki a kényelmes nyugágyba, és belemerültem a dalszerzésbe, de azért a fél szememmel mindig a gyalogjárdát figyeltem, mikor bukkan ki a fák árnyékából Alfons, és méltóztatik végre hazajönni.


"Got me looking at London Lights
Wishing you were here with me, and these London Lights

Saying how you love that I got hazel eyes
and honestly, I won’t catch up on sleep tonight
I’ve been looking at London Lights and missing you..."
.

Épp itt tartottam, és halkan énekeltem, mikor arra kaptam fel a fejem, hogy Louis a teraszajtóban áll a függöny mögött, és akkorát sóhajt, hogy még én is jól hallottam. Lassan elhúzta az anyagot, de nem lépett ki, én pedig úgy éreztem, azt akarom, hogy hallja.

" I'm happy for you.
Maybe someday in the future if we're back together, that'd be cool.
Good luck.
I haven't seen that smile in a long time, that's great.
Maybe someday when we're old and grey,
we could be in love once more"
.

Louis döbbenten állt, mintha földbe gyökereztek volna a lábai. Az arcán egy tucatnyi érzelem suhant át. Másodpercek teltek el, míg a fülünkben visszhangzottak a dallam és a szavak, aztán nagy nehezen erőt vett magán, a hajába túrt, én pedig a földre fektettem a gitárt.
– Szia! – köszöntem neki, mikor már volt hozzá lelki erőm.
– Szia, Hazz!  – válaszolta rekedten. Az összes pihe égnek állt a nyakamon, és a gyomrom megreszketett a hangjától. Nem lehet, hogy ennyi év után is ilyen hatással van rám! – Gyönyörű ez a dal – mondta, és mintha még akart volna valamit, de aztán látszott, hogy elvetette az ötletet.
– Alfi még nem jött haza. Órákkal ezelőtt lelépett. – Próbáltam túllépni az érzelmi sokkon. – El?
– Átment egy barátnőjéhez, akinek szerelmi bánata van. Pizsipartiznak.
– Értem. – Irigy voltam a barátnőre, mert neki van kinek elsírni a bánatát, és úgy általában a lányokra, mert ők olyan keményen űzik ezt az ipart. Filmek készülnek a nők szakítás utáni válságáról, és szinte mindegyikben fagyis dobozzal a kezükben, szerelmes filmeket nézve bújnak össze a barátnőikkel, akik kinyúlt mackónadrágban, mégis szexin ápolgatják a lelküket.
Nincs itthon fagyi, és nincs olyan barátom, akinek kiönthetném a szívemet. Ráadásul hónapok óta vegetálok, ami egy kicsit sok már ahhoz, hogy valaki engem pátyolgasson – döbbentem rá. Felnéztem Louisra, aki egyik lábáról a másikra állt, és éreztem, hogy elég kellemetlen a szituáció.
 – Kérsz egy teát? Vagy nem vagy éhes? – kérdeztem, mert nem jutott eszembe más. Felemelte a tekintetét, amivel eddig a teraszt burkoló csempét nézegette, aztán fürkészőn nézett rám.
– De. Nem vacsoráztunk, mert el kellett rohannia – bólintott lassan, én pedig megkönnyebbültem. Magamnak sem vallottam be, de annyira szerettem volna, ha velem marad egy kicsit. Elmosolyodtam, és gondolatban üzentem Alfonsnak, hogy meg ne próbáljon hazajönni a következő percekben, mert akkor kitekerem a nyakát a cédának.
– Oké. Gyorsan főzök valamit! – álltam fel a nyugágyból, és öles léptekkel indultam a konyha felé. Mikor rájöttem, hogy szinte rohanok, ami elég furcsán nézhet ki, lelassítottam.
– Mit ennél? Van itthon csirke, egy kis tengeri hal, és saláta.
– Jó lesz a hal, salival – szólalt meg az imádott hang, közvetlenül mögöttem, amitől ismét ellepett a libabőr, és picit megbicsaklott a térdem.
Nekiálltam előkészíteni a szeleteket, Louis pedig otthonosan mozogva, egyből salátát mosott, zöldséget szeletelt. Pár édesburgonyát fóliába csavartam, és bedobtam a sütőbe. Közben felforrt a víz, úgyhogy csináltam egy kanna teát, és igyekeztem fesztelenül mozogni. A csend kezdett kínossá válni, ezért a távirányítóért nyúltam, és benyomtam a lejátszót.
Már késő volt azon agyalni, milyen számok vannak rajta, de leizzadtam, mikor rájöttem, szinte mind a szerelmi bánatomat meséli el, és a hülye is rájönne, hogy ezek az eretvágós zenék nem ahhoz szolgálnak aláfestésül, hogy ugrándozva bohóckodjak esténként.
Lopva Louisra néztem, aki egy paradicsomot vágott vékony szeletekre, de a szemöldöke a homloka közepére volt felhúzva. Pár perccel később éreztem, hogy a hátamat süti a pillantása. Nem mertem megfordulni. Két számmal később már a kés is megállt a kezében, miközben póréhagymát karikázott, és olyan hirtelen fordult meg, amit már nem hagyhattam figyelmen kívül.
– Harry! – szólalt meg elgyötörten. – Annyira sajnálom.
Egy pillanatra felmerült bennem, hogy azt válaszolom, ne legyen ilyen beképzelt, ez nem miatta van, vagy hogy az új számhoz kerestem inspirációt, de aztán rájöttem, azzal, ahogy a teraszon elénekeltem neki, már rég bevallottam, hogy még mindig nem léptem túl rajta.
– Sajnálod?  – kérdeztem vissza, mert úgy éreztem, a szakításunk óta először látja be, hogy ő is hibás volt a dologban. Vagy csak azt sajnálja, hogy ekkora balek vagyok, aki nem tud szabadulni a rég véget ért kapcsolattól?
– Igen. Nagyon sajnálom – tette le a kést, és teljes testével felém fordult, kezeivel a dereka mellett markolva a pultot.  – Én…
És Alfons, a tökéletes időzítés mestere ekkor érkezett. Olyan kaparászásba kezdett az ajtónál, éktelen nyávogással színesítve, hogy mindketten egyszerre mozdultunk.
– Majd én! – szólt Lou, és odasietett, hogy beengedje.  Ahogy kinyílt az ajtó, a cirmos besietett rajta, hosszú farkát egyenesen az ég felé meresztve, aminek a vége enyhén reszketett. Azonnal felugrott a kanapé hátára, és nyávogott egyet Louisnak, hogy rögvest lépjen hozzá. Néztem őket, ahogy a kis kurva, fejét keményen a gazdája tenyerébe nyomta, majd a gyomrához dörgölőzött, közben puha mancsával a kezéért nyúlt, és magához húzta, egyértelműen jelezve, hogy simogatást akar. Egy perccel később Louis már a párnák között feküdt, Alfons állva gyúrta a mellkasát, miközben egymást túllicitálva morogtak, és becézték a másikat. Olyan kibaszott irigy voltam, hogy arra nincsenek szavak.
– Édesem! – súgta neki Louis, míg a szőrcsomó az álla alá bukott, és busa fejével erőszakosan nyomta neki magát. Louis két kézzel kényeztette, felváltva simogatva a hátát és a tokáját. A konyhában is jól hallottam a hangos dorombolást.
– Nekem bezzeg ezt nem csinálod! – szakadt ki belőlem a szemrehányás, mire mindketten rám néztek, és Louis kérdőn húzta fel az egyik szemöldökét. – Mármint a macska – magyaráztam, mire elnevette magát. Egy pillanatig még néztük egymást, és végül én sütöttem le a szemem.
– Kis ribanc – mondta halkan –, tudja, hogy mivel vegyen le a lábamról.
– Jó neki! – szóltam ismét meggondolatlanul, amivel egy újabb zavart pillantást érdemeltem ki. Elfordultam, és hagytam, hogy az előző mondat ott lebegjen kettőnk között, átadva az irányítást Louisnak. Enyhén remegett a kezem, és nem tudtam eldönteni, hogy az izgalomtól, hogy ennyi idő után végre kettesben vagyunk, vagy a vágytól, hogy mindent félredobva rá vessem magam, és kicsikarjak belőle egy szeretkezést. A második verzió engem is lesokkolt, egyáltalán hogy juthatott eszembe. Megígértem, hogy többé nem próbálkozom.
Hallottam, ahogy Louis le akarja tenni a macskát (kiderült a hangos vinnyogásból, amivel Alfons nemtetszését fejezte ki), de nehezen boldogult.
– Ne karmolj, te mocsok! – szólt rá erélyesen, aztán léptek közeledtek.
Halk torokköszörülés a hátam mögött, amitől nagyot nyeltem, aztán kihúztam magam, megfordultam, és álltam a pillantását.
– Harry, én nem tudom… Nem tudom hogyan, és mi történik velem. Valami zajlik bennem, amit nem értek, és egyelőre nem tudom letisztázni a dolgokat, még magammal sem.
Nem szóltam, nem is tudtam volna mit.  – Tudom, hogy megbántottalak. Tudom, hogy hülye voltam. – Lenyeltem a nyelvemet, nehogy helyeselni kezdjek. – És nem tudom, benned milyen érzések vannak kettőnkkel kapcsolatban. – Most felemelte a fejét, és mélyen a szemembe nézett, miután eddig a zokniját tüntette ki a figyelmével. Zavarba jöttem.
– Bennem is változtak a dolgok. Talán kicsit könnyebb, de azért nem mondanám, hogy túl vagyok rajtad. – Próbáltam olyan választ adni, ami igaz, de azért nem tesz teljesen kiszolgáltatottá. Azt sem tudtam, ő most tulajdonképpen miről beszél. – Tényleg szakítottál a sráccal? – kérdeztem a hirtelen beálló csendben, amíg még volt hozzá merszem. Elgondolkodva bólintott, miközben beharapta az alsó ajkát, amitől ismét kezdett összeugrani a gyomrom. Én is bólintottam, aztán visszafordultam a deszkához, mert muszáj voltam valahogy leplezni a vigyoromat. Mintha hátul is lett volna szemem. Éreztem, hogy Louis még mozdulatlanul állt egy darabig, és nézett, aztán egy nagy sóhajjal mellém lépett. Megállt bennem az ütő. Mikor rájöttem, hogy csak a kezét mossa meg, csalódottan fújtattam egyet az orromon, mire oldalról rám pillantott. Elvörösödtem. A kezét törölgette, és engem fürkészett, nekem pedig, egy idő után muszáj volt rálesnem. Szélesen mosolygott, és huncut fények csillogtak a szemeiben.



.

40 megjegyzés:

  1. Na szóval. Először is, egész héten ezt vártam (tudom hogy hétvégenként vannak részek de én minden nap felnézek ide). Másodszor: hogy lehet így abbahagyni? Vagy hülye vagyok és csak én gondolom így? Mindegy, Alfons rohadt édi, ismerős a karmolászós érzés (vagy hogyan mondjam ezt), vannak ilyen idióta macskáim, csak éppen ők szeretethiányosak.
    Megin olyanról beszélek ami nem ide tartozik, na mindegy, a lényegre térek, rohadt jó rész lett (mint mindig) és várom a folytatást (lehetőleg minél hamarabb). Öhm, asszem érthető lett, nemtom. Talán... Vagynem XD Inkább nem rontom itt tovább a levegőt
    Kíra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)

      Nem hétvégenként vannak részek... összevissza, de általában hét elején...
      Soha, sehol nem jó helyen hagyom abba, ezt már tapasztalatból tudom... mert mindig reklamáltok.
      A macsekot imádom, akárcsak Harry-
      Gyorsan jön a folytatás, ígérem ;)

      érthető lett, és nagyon jól esett.
      Imádlak

      Törlés
  2. Egész végig úgy dobogott a szívem, hogy azt hittem, itt kapok gutaütést (azt sem tudom pontosan,mi az). Imádom. Nem tudok mit mondani, csak egyszerűen imádom. Meg aztán érdekel, hogy mi is lehet az, ami Lou-ban játszódik le, de gondolom erre várnom kell még.
    Iszonyatosan- nagyon- nagyon várom a kövit!
    A.B. xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne akard tudni, mi az a gutaütés..:)) Már nem sokat kell várni... Lassan rájövünk, mi játszódik le Louisban;)
      Annyira aranyos vagy, hogy várod a folytatást. Igyekszem vele.

      Puszillak

      Törlés
  3. Életem :”)
    Annyira megdobogtattad ezzel az apró résszel a szívemet, (amiről eddig azt hittem végleg uncsi egyenletes ütemre lassult a rengeteg melankóliától) hogy akaratlanul is pityeregni kezdtem. VÉGRE!!!! Végre látok egy reménysugarat, hogy minden újra a régi lesz!!!
    Alfons....komolyan ugyan olyan, mint az én Alfons cicuskám. Ő is folyamatosan kurvázik (a környék összes cicája terhes lett ivarérése után) de ugyan ilyen ártatlanul tagadja a nagy bociszemeivel és az ellenállhatatlan dorombolásával, hogy játssza a szeretőt. És a dal...kb ott kezdtek hullani a könnyeim. Gyönyörű. És a fogalmazásod is elképesztő. Néha próbálom leszokatni magam arról, hogy olvassalak (főleg az utóbbi időkben...a pici szívecském nem bírja a folytonos szenvedést. Az új részek után mindig előjönnek az eretvágós beteg elméleteim :c ) de nem bírom ki, hogy óránként ne nézzek rá, ha csak félszemmel is. Még mindig te vagy a kedvenc írónőm, bármennyire is próbálsz az őrületbe kergetni  Ígérem, mostantól visszatérek, és próbálok a depressziós részeknél is helytállni. Ne lepődj meg, ha csak milliónyi sadsmiley-t kapsz komiba... Az is jobb, mint az ideiglenes eltűnés igaz?
    Szeretlek...És kérlek legyen végre egy kis vidámság...kérlek!!
    Csók. ~B

    ui: ééééén nem is hijányoztam? :((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked minden héten nyígok, ne csinálj úgy, mintha nem ráznál le rendszeresen....

      És közlöd, hogy épp leszoktatod magad rólam??:O:O Mondd, ezt egy támogató kommentnek szántad???

      És ha nem nagyon lesznek depi részek ??;)

      Az eltűnésnél minden jobb!!

      Kérésed parancs... amúgy jóban, rosszban volt az ígéret...
      <3

      Törlés
  4. ahhh neee uhh jezusom vegre ahhhhhh..imadom imadom imadom <3 <3 <3 annyira fantasztikus vagy h az mar neha faj...bekonnyeztem a vegere de mar csak a vigyorgastol...latom a fenyt az alagut vegen..koszonjuk Alfons h osszehoztad egy legterbe ezt a ket szerencsetlent:DD Harryn es a macskan az elejen megszakadtam a rohogestol, de aztan a vegen Harry beszolasain is..Lou te meg vedd mar eszre magad rendezd le azokat a kurva erzeseidet es ugyis rajossz h szereted azt a nyomorultat es ois szeret teged.na de nem szaporitom a szot fanszatikus vagy, igazaf van vegig itt lapultunk csak kellett egy kis lokes h feliratkozzunk:DD <3
    puszi: Dóri :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. megcsinaltad csajszii megvan a szaz feliratkozod♥♥ ne kerdezd hogy vettem eszre es hogy kerultem ide amikor tudom hogy ilyen hamar nincs resz de meglattam es uhhhh...♥ tiszta boldog vagyok nagyon szeretlek♡

      Törlés
    2. Igen, megvagytok! :))

      De nem én csináltam meg, hanem (mint mindent) nektek köszönhetem....

      Hozom is a folytatást, erre a hatalmas örömhírre, és hogy ne feleslegesen járkálj ide ;)

      remélem jól látod a fényt az alagút végén, és nem a szembejövő vonat az... ;)
      Én is nagyon szeretlek!! <3

      Törlés
  5. Drága Becca! :)

    Először is nagyon sajnálom, hogy olyan rég nem írtam ide; de tudnod kell, hogy még mindig ugyanaz az izgatott érzés fog el, amikor meglátom, hogy van új rész. Egyszóval semmi sem változott; talán csak annyi, hogy már nagyon várom, hogy végre újra egymásra találjon a két szerelmes, mert engem is letör ez a vegetáló élet, amelyet folytatnak... Legalábbis az ezáltal bekövetkező ok, miszerint a gyomrom minden résznél kőkeménnyé válik, egyfajta jele ennek szerintem...
    Ennél a résznél is a gyomrom, mint egy sivár, kemény szikla; úgy állt össze, ezt leginkább a legvégén vettem észre... És itt abbahagyni?! Na ne szórakozz! Megőrülök.
    Attól függetlenül, hogy baromira szeretném azt, hogy Harry és Louis újra Larry legyen ebben a sztoridban; egyben teljesen értékelem, hogy nem egy rózsaszín felhőkkel teli történetet hozol ki ebből. Teljesen rá tudok hangolódni; és másrészt megérteni, hogy - mivel most H szemszögéből olvashatjuk az eseményeket - Hazz mit miért érez és tesz.
    Egyszóval valóságos és nem egy álomvilág; unikornisokkal és vattacukrokkal tele... És az utóbbi jellemzésű sztorikat nem kedvelem túlságosan.
    A lényeg Becca; hogy - és ezt kérlek soha se felejtsd el!!! - attól függetlenül, hogy kevesebb avagy több kommented érkezik; sok avagy kevés a feliratkozód, ezek a tényezők nem határozzák meg azt, milyen is a Te írásmódod. Persze, van hogy el kell gondolkozni, ha TÉNYLEGESEN kevés a visszajelzés, de neked határozottan nem az... Rohadt tehetséges vagy, oké??? És attól még, hogy én ezt lusta és makacs módon nem írom le minden rész alá, az nem azt jelenti, hogy nem gondolom így. Ez sosem fog változni - bármennyire is nyálasan hangzik ez most.
    Köszönöm, hogy itt vagy, és a csodás írásaiddal megörvendeztetsz minket... És még egyszer sajnálom, amiért rosszul érezted magad amiatt, hogy nem kommenteltem.
    Nagyon várom a kövi részt!!!

    Pusy: Naomi Greg xx
    És kellemes hétvégét! :):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édes Naomi!! <3

      Nem is hiszed el, mennyire megörültem, mikor megláttam, hogy írtál.. Tényleg azt hittem, ti már ( a nagy öregek) rég elhagytatok...
      Hihetetlenül jól esik, amit írtál, és igyekszem szem előtt tartani...
      Csak tudod, néha ( na jó...gyakran) elbizonytalanodom, főleg mióta nincs a tanítvány...
      Ti pedig elfeledkeztek arról, hogy
      "Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél."

      örülök, hogy még mindig olvasod, és szereted a MTF-et, pedig lassan egy éve itt vagyunk... ami nagyon hosszú idő.

      Imádlak, vigyázz magadra, és nekem az is elég, ha néha annyit írsz, itt vagyok..
      <3<3

      Törlés
  6. Drága Becca! El sem hiszed, mennyire meglepődtem amikor megláttam a nevem az "előszó"-ban. Végtelenül sajnálom, hogy olyan sokáig nem írtam hozzászólást, de sajnos annyira fáradtan érek haza mindig az iskolából, hogy örülök ha az ágyam megtalálom, de biztosítalak, minden részt elolvastam és elmondani nem tudom, hogy mennyire imádom! Szomorúnak kellene lennem, hogy Harrynek és Louisnak nem túl fényes most a kapcsolata és bár az is vagyok egy kicsit, de szerintem ez így tökéletes! Régóta vártam már egy kis izgalmat és meg kell mondjam, mindig tűkön ülök a következő részig. A történeted dobja fel a szürke hétköznapokat és nagyon sokat segítenek! :) Szóval nem kell aggódnod, én mindig itt vagyok, bár néha csak csendes hallgatóként, de igyekszem sűrűbben írni véleményt! :)
    Puszi, Zsófi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért lepődtél meg?
      Azt hitted elfelejtettelek??:O Engem nem abból a fából faragtak...
      Örülök, hogy még itt vagy, és megértem, ha nincs rám időd...
      nekem néha egy itt vagyok, minden oké üzenet is elég, vagy egy mosolygós szmájli,,, nincsenek nagy igényeim.

      Azért lassan elég lesz a borongós részekből, már én is várom a tavaszt ;)

      imádlak, kitartás!!

      Törlés
  7. Ezzel a mely erzesu dologgal azt hiszem elegge eltalaltad, de hidd el hogy egy resze azert van mert Harry es Louis szenved de egy nagyon nagyon nagy resze azert ahogyan leirod hogy szenvednek.
    Annyi blogot es tortenetet tettel olvashatatlanna nekem mert egyszeruen hianyoltam az irasmodod, keves volt bennuk az erzelem es ugy ereztem hogy nekem Becca kell mert nem erzem att elegge szoval koszonom szepen, barmit gondolsz draga amikor leirom hogy sirtam, azt szeretnem hogyha arra jutnal hogy azert mert olyan jol irsz ez nallam csak pozitivum:)
    Nagyon szeretem azt amit csinalsz es tenyleg tulerzekeny lettem mostanaba de hat....
    Igazabol a Someday Mayben folytak a konnyeim, Harry szegenykem erzesein megint azzal a cicusos resszel megmelengetted a szivemet /rajottem hogy meg maradt egy icikepicike/
    Igazabol nem nagyon tudom elmondani mit erzek de megprobalhatom...
    Louis baszki leverlek...egyszeruen nem tudom megerteni...
    Harry szivem nagyon szivesen megolelgetnelek de ha megfekteted most Louis teged is leverlek...sztem most annak lenne ideje hogy megbeszeljetek,kerlek ne legyel hulyeee
    Alfons csak annyit uzenek hogy a te helyedbe lennek a legszivesebben a reszben:D kar hogy utalom a macskakat na sebaaj:D
    Latom a szivarvanyt az alagut vegen omg *o*
    Annyira aranyosak istenem...
    Annyira fura de egy egy Harry dal utan ugy erzem hogy szetszakad a szivem ha nem olvashatom el a tobbi kis naplojaba irt dalt...annyira szeretnek a fejebe latni es olyan szep dalokat ir....imadom ha nem kerul ki minimum a teljes szoveg ninja leszek es betorok hozza es ajjj mar:D
    Ez a resz szornyen aranyos volt orulok hogy Lousban van valami de ha akarja /es nincs koze szamokhoz/ esku segitek megoldaniii
    Harry baba szenvedese aaaaaa
    Kozel van az a Larry oszeborulas es en mar jobban varom mint umm pl szulinapom?!:D
    asdfghjkl
    Egy masik Zsofi utan kommenteltem ez de buliii💁
    Puszillak<3
    ~Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Zsófim! :)

      megnyugtattál, hogy az, hogy pityeregsz a történeten, nem számít nálad negatívumnak, és engem is könnyekig hatottál azzal, hogy azt írod, sok más sztorit tettem számodra élvezhetetlenné...
      Tudom, ez hülyén veszi ki magát, de amit írtál, nekem nagyon jól esett.

      Alfons helyben elég sokan lennének szerintem, és gyúrnák felváltva a két bolond mellkasát, akik nem képesek már felfogni, hogy nem élhetnek egymás nélkül... de lényeg, hogy mi tudjuk, és várunk...
      A szülinapodat azért remélem várod nagyon, és meg is ünnepled rendesen ;)

      Puszillak, és hálásan köszönöm a csodás kommenteket.

      <3

      Törlés
  8. Te jó kenyér, hát én most ugrom ki az ablakon! Itt abbahagyni? Tényleg? Ez kínzás, szörnyű kínzás. :D Annyiszor feljöttem a héten, hogy lássam van-e friss, és konkrétan majdnem leugrottam az ágyamról, amikor megláttam, hogy van. Annyira imádtam, annyira imádom Harryt! Persze Louist is, de rá egy kicsit haragszom. Alfons csúcs egy macsek, még a végén összehozza az apjait. :D
    Imádom, ahogy leírod a srácok érzéseit, teljesen bele tudom élni magam, és érzem azt, amit ők is, szóval velük együtt szenvedek. :D De most már remélem, hogy lassan újra egymásra találnak, mert nekik egyszerűen együtt KELL lenniük! Ah, úgy várom a folytatást <3 Fantasztikus volt. :)
    Puszi: Jen

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jen :)

      Nagyon jó olvasni, hogy bele tudod élni magad a karakterekbe... ez számomra a legszebb dicséret.
      Igen, mi tudjuk, csak nekik kell belátniuk, hogy nincs más alternatíva, csak az örök szerelem ;)

      Bízzunk benne, hogy hamar rájönnek...
      Puszillak, és köszönöm, hogy itt vagy. <3

      Törlés
  9. Itt vagyunk :)
    Végre túl vagyok ezen a szar héten és még részt is kaptunk :3 és ahogy érzem itt valami történni fog.
    Annyira várom már azt a részt, ami miatt Harrynek pucér sellőlánya lesz (mert mint tudjuk van neki és ez a történet szempontjából nagyon jót jelent). Mikor olvastam hogy Eddel fogadnak, majd szétszakadt a fejem, annyira mosolyogtam :)
    Nagyon tetszett amit Alfons leművelt, nekem is kell egy ilyen macska. Segíthetne a két hülyének hogy újra egymásra találjanak :D
    Itt vagyok, nem tervezlek itt hagyni, csak egy kicsit csöndben voltam. De itt vagyok és olvaslak és még mindig imádom amiket alkotsz.
    Ölelés: Becca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szar volt a heted?? :O Mondjuk, az enyém sem volt különb, és a legjobb az volt benne, hogy vége...

      Igen, a puncis sellőt pont azért tettem bele, hogy tudjátok, érdemes kitartani, mert nem lesz eretvágós a folytatás...

      Szerintem minden macska ilyen...azt hiszik, ők a felsőbbrendű faj :)

      Nem baj, ha csendben vagy, csak küldj egy szmájlit, és én elleszek vele...

      Imádlak, köszönöm, és remélem ez a heted jobb lesz, mint az előző <3

      Törlés
  10. Uh................kivágom azt a dögött ! Eddig tök szimpi volt Alfons, de most ezzel az időzítéssel és hogy kivételezik Harryvel ezzel teljesen más lett a vèleményem. Ami pedig a sztori végét illeti , miért itt kellet abbbahagyni ezt a csodás részt ? Nagyon szeretem ahogy írsz és remèlem sokáig fogom majd tudni olvasni is ! Siess a kövivel !!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Harry agyonütne, ha kivágnád a macskát, akiért odavan...

      Én is remélem, hogy még sokáig olvasod, amiket írok, mert van még ott, ahonnan ez jött ;)

      Ennek a résznek itt lett vége, és a fejemben sem folytatódott, ha ez vigasztal...
      De hozom hamar a kövit, kárpótlásképpen.

      Imádlak, vigyázz magadra. <3

      Törlés
  11. Drága Becca!♥
    most most én nagyon Boldog vagyok nagyon nagyon nagyon Boldog Köszönöm szépen Juuuj Juuuj Alfons ♥♥♥ Imádom Alfonsot :D :D kis édes "Kis ribanc" sírok jaj vigyorgok itt,mint valami idióta én nagyon imádlak köszönöm,nagyon köszönöm....jön a szivárvány *__* Hamarosan juuj juj itt ugrálok♥ nem vagyok normális
    Na de pls ne tegyetek meggondolatlan lépét br én imádnám, ha No Controoolll lenne, de beszélneteke kell, én megértem,hogy mindketten bevagytok indulva nagyon, de na... Mondjuk egy jó kis szex után rájöhettek,hogy nem tudtok egymás nélkül élni. ♥

    "– Nekem bezzeg ezt nem csinálod! – szakadt ki belőlem a szemrehányás, mire mindketten rám néztek, és Louis kérdőn húzta fel az egyik szemöldökét. – Mármint a macska – magyaráztam, mire elnevette magát. Egy pillanatig még néztük egymást, és végül én sütöttem le a szemem.
    – Kis ribanc – mondta halkan –, tudja, hogy mivel vegyen le a lábamról.
    – Jó neki! – szóltam ismét meggondolatlanul, amivel egy újabb zavart pillantást érdemeltem ki. Elfordultam, és hagytam, hogy az előző mondat ott lebegjen kettőnk között, átadva az irányítást Louisnak. "- a macska mi Harry azért örülnél,ha Lou gyúrná a mellkasodat és két kézzel kényeztetne. "-Jó neki" AWH ♥♥ Harold neked is sikerült a dallal levenni a lábáról Lou-t ♥

    "Got me looking at London Lights
    Wishing you were here with me, and these London Lights
    Saying how you love that I got hazel eyes
    and honestly, I won’t catch up on sleep tonightI’ve been looking at London Lights and missing you..."
    .
    Épp itt tartottam, és halkan énekeltem, mikor arra kaptam fel a fejem, hogy Louis a teraszajtóban áll a függöny mögött, és akkorát sóhajt, hogy még én is jól hallottam. Lassan elhúzta az anyagot, de nem lépett ki, én pedig úgy éreztem, azt akarom, hogy hallja.

    " I'm happy for you.
    Maybe someday in the future if we're back together, that'd be cool.
    Good luck.
    I haven't seen that smile in a long time, that's great.
    Maybe someday when we're old and grey,
    we could be in love once more"-vigyorogva sírtam van olyan? Istenem ez a dal és és ahhh ♥♥♥ BELEHALOK "Maybe someday when we're old and grey,we could be in love once more"-Édes Istenem


    "– Tényleg szakítottál a sráccal? – kérdeztem a hirtelen beálló csendben, amíg még volt hozzá merszem. Elgondolkodva bólintott, miközben beharapta az alsó ajkát, amitől ismét kezdett összeugrani a gyomrom.
    Én is bólintottam, aztán visszafordultam a deszkához, mert muszáj voltam valahogy leplezni a vigyoromat."-Same Harry én még most is vigyorgok szerintem így maradok :D

    "Éreztem, hogy Louis még mozdulatlanul állt egy darabig, és nézett, aztán egy nagy sóhajjal mellém lépett. Megállt bennem az ütő. Mikor rájöttem, hogy csak a kezét mossa meg, csalódottan fújtattam egyet az orromon, mire oldalról rám pillantott. Elvörösödtem. A kezét törölgette, és engem fürkészett, nekem pedig, egy idő után, muszáj volt rálesnem. Szélesen mosolygott, és huncut fények csillogtak a szemeiben."- Mi lesz itt *___* Kivagyok IMÁDTAM! ♥♥♥ NAGYON,NAGYON VÁROM A Kövit nagyon ♥♥♥ IMÁDLAK Köszönöm!!! ♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tündikém! ;)

      Örülök, hogy nem csak Silvert tünteted ki az elemzéssel, mert kezdtem irigykedni... és elhagyatottnak érezni magam..
      Örülök, hogy tetszett, és Alfonsot én is imádom. Írni is... ha lehetne főszereplő lenne.

      Louis és Harry sztorijáról már elég nehéz a 100 részt írni, és néha félek, hogy unalomba fulladunk...úgyhogy most egy kicsit megváltozik a hangulat, de remélem az újat is szeretni fogjátok... vagyis nem is új, hanem inkább régi, mert a MTF elejéít írtam ebben a hangnemben, amit most kicsit visszacsempészek a mostani részekbe.... majd írj, mennyire sikerült.

      Ölellek <3<3

      Törlés
  12. VÉGREEEEE!! IGEEEN!! Köszönöm Becca!! El se tudod hinni milyen boldog voltam, hogy van rész! A másik pedig, hogy alakul valami, tudom lassan (ne is siessék el!) de biztosan :3 Aww, én most olyan boldog vagyok, hogy azt el se tudom mondani! <3 szerelmes vagyok, meg miegymás :)

    "– Mit művelsz? Normális vagy? Mondtam már neked, hogy házinyúlra nem lövünk! A szembeszomszéd macskája nem kefélhet végig az emeletre vezető lépcsőn, mert Margaret néni infarktust kap, ha meglát benneteket! – korholtam le Alfonsot, ahogy elégedett léptekkel megelőzött az ajtóban. – Egyébként is, mi vagy te? Egy szajha? A múlt héten még a kék perzsának kelletted magad, most meg a rágottfülű, sánta kandúr kell? Jó, tudom, hogy a nők a rosszfiúkra buknak, de az a girhes dög olyan büdös, mint egy trágyadomb – folytattam a fejmosást, miközben ő már a kanapé háttámláján állt, és nyávogott, jelezve, hogy odamehetek, és simogathatom egy kicsit." Ezen besírtam!! Imádom, a Alfonsot a "kis ribancot" XD Már az első sor feldobta a napom :D

    "Én viszont minden kívánságát lesem, ezzel enyhítve a lelkiismeret-furdalást, hogy keveset vagyok vele. Alfons persze maximálisan visszaél ezzel, és úgy ugráltat, mint egy fizetett cselédet. Ha leülök, nyávog, hogy engedjem ki, és mivel pont most vannak azok a napok, amikor szívesen fogadja a kandúrok közeledését, ezt követően egész este állok a teraszon, és lesem, hogy mikor méltóztatik hazaténferegni az áthancúrozott órák után." :3 Én itt olvadozok, imádom a macskákat, nekem is van egy, akit a világon a legjobban szeretek, ezért ezek a részek boldoggá tesznek! :) Szerencsére az enyém nem jár el... Meg is őrülnék!

    "Ilyenkor tehát Lou oldalán alszom, ha tudok, mert még mindig eszembe jutnak az emlékek, és éjjeleken át képes vagyok azzal tölteni az időt, hogy elmerengek rajtuk. A felnőtt életem összes jelentős pillanatát vele éltem át, ahogy férfi is mellette lettem, és még mindig nehéz megemészteni a jelent, amiben már nincs velem. Jönnek a szép pillantok, aztán a veszekedések, és megint az önmarcangolás, hogy hol rontottam el. Szerencsére ezt már csak éjszaka csinálom, általában csak a londoni lakásban, és csak akkor, ha nálam van a macska. De még ezt is szeretem… " Ez olyan gyönyörű, és szívbe markoló!

    ". A gyomrom felfordul a képtől, ahogy egy idegen pasi szájon csókolja, ő pedig mosolyogva tűri..." Én is így vagyok vele! Elég ha csak rá gondolok, és hányni tudnék!! Fúúj!! Larry örökké!!! <3

    "A lepkéim pedig akkor vesznek meg, mikor bevillan a fogadásunk, és az, ahogy a kezemet fogta, lágyan, mégis határozottan.
    Túl vagyok rajta! – kezdem ilyenkor mondogatni magamnak, de azért egy-két pillanatig mindig engedem, hogy elfacsarodjon a szívem a hiányától. Sosem leszek túl rajta, maximum megtanulok nélküle élni." még jó hogy ezt érzed drága, hiszen szerelmes vagy! És nem leszel túl rajta! Nem is kell, hogy túl legyél rajta, meg nem kell megtanulnod nélküle élni, mert TI EGYÜTT LESZTEK ÖRÖKKÉ! (ha végre összeszeditek magatokat ti kis lükék <3)

    VálaszTörlés
  13. "– Újabb randi – mondtam ki hangosan, egy nagy, lemondó sóhajjal, aztán elkedvetlenedve indultam a konyhába, hogy főzzek magamnak egy kávét. " Ezen szakadok, imádom ezt a kis szőrpamacsot :D

    "Fél nyolckor már kezdtem aggódni, mert az éhség azért nagy úr, előbb-utóbb haza szokta csalogatni a vacsora, de most úgy látszik még a tonhalas Whiskas se elég nyomós indok, hogy haza egye a fene" igen, ismerős érzés, így szoktam aggódni én is, ha valamiért nem eszi a fene haza időben :D Rosszabbak, mint a gyerekek XD

    "Gitárral a kezemben ültem ki a kényelmes nyugágyba, és belemerültem a dalszerzésbe, de azért a fél szememmel mindig a gyalogjárdát figyeltem, mikor bukkan ki a fák árnyékából Alfons, és méltóztatik végre hazajönni. " Gitár? OMG!! A gitáros pasik kikészítenek! És láttam magam előtt, ahogy kint ül, és pengeti a húrokat! Oké, végem!

    "Lassan elhúzta az anyagot, de nem lépett ki, én pedig úgy éreztem, azt akarom, hogy hallja." jól teszed drága, hadd hallja!!!

    "Elmosolyodtam, és gondolatban üzentem Alfonsnak, hogy meg ne próbáljon hazajönni a következő percekben, mert akkor kitekerem a nyakát a cédának. " Alfons ne gyere haza mééééég!! Ez járt végig a fejemben :D

    "Nekiálltam előkészíteni a szeleteket, Louis pedig otthonosan mozogva, egyből salátát mosott, zöldséget szeletelt. Pár édesburgonyát fóliába csavartam, és bedobtam a sütőbe. Közben felforrt a víz, úgyhogy csináltam egy kanna teát, és igyekeztem fesztelenül mozogni." Ezek az apró dolgok, hogy együtt készítik a kaját, százszorta többet érnek, mint a vad, mocskos szexek! (Ezt most komolyan én mondtam?!) De tényleg így van, olyan aww :3

    Már megint 3 komment lesz! :D

    VálaszTörlés
  14. " Egy perccel később Louis már a párnák között feküdt, Alfons állva gyúrta a mellkasát, miközben egymást túllicitálva morogtak, és becézték a másikat. Olyan kibaszott irigy voltam, hogy arra nincsenek szavak. " Ez annyira édes! :3 Hazza a kis féltékeny, aww, nekem végem, elolvadok.

    "– Édesem! – súgta neki Louis, míg a szőrcsomó az álla alá bukott, és busa fejével erőszakosan nyomta neki magát." Büdös macska :DD

    "– Nekem bezzeg ezt nem csinálod! – szakadt ki belőlem a szemrehányás, mire mindketten rám néztek, és Louis kérdőn húzta fel az egyik szemöldökét. – Mármint a macska – magyaráztam, mire elnevette magát. Egy pillanatig még néztük egymást, és végül én sütöttem le a szemem.
    – Kis ribanc – mondta halkan –, tudja, hogy mivel vegyen le a lábamról.
    – Jó neki! – szóltam ismét meggondolatlanul, amivel egy újabb zavart pillantást érdemeltem ki. Elfordultam, és hagytam, hogy az előző mondat ott lebegjen kettőnk között, átadva az irányítást Louisnak." Ez volt a kedvenc részem! "- Jó neki!" jó hát, de neked is jó lesz Hazza, csak légy türelmes! :3 (sőt neked sokkal jobb lesz ;))

    "Enyhén remegett a kezem, és nem tudtam eldönteni, hogy az izgalomtól, hogy ennyi idő után végre kettesben vagyunk, vagy a vágytól, hogy mindent félredobva rá vessem magam, és kicsikarjak belőle egy szeretkezést." Én tudom, hogy mindketten kanosak vagytok, de nem szabad elkapkodni! NEM! Óvatosan, szép lassan! Istenem, de várom már a többi részt! Nem bírom ki!! Kell!! Egész nap csak olvasnám!

    "– Tényleg szakítottál a sráccal? – kérdeztem a hirtelen beálló csendben, amíg még volt hozzá merszem. Elgondolkodva bólintott, miközben beharapta az alsó ajkát, amitől ismét kezdett összeugrani a gyomrom. Én is bólintottam, aztán visszafordultam a deszkához, mert muszáj voltam valahogy leplezni a vigyoromat." Vigyorgok én is!! Váááá!

    "Éreztem, hogy Louis még mozdulatlanul állt egy darabig, és nézett, aztán egy nagy sóhajjal mellém lépett. Megállt bennem az ütő. Mikor rájöttem, hogy csak a kezét mossa meg, csalódottan fújtattam egyet az orromon, mire oldalról rám pillantott. Elvörösödtem. A kezét törölgette, és engem fürkészett, nekem pedig, egy idő után muszáj volt rálesnem. Szélesen mosolygott, és huncut fények csillogtak a szemeiben. " Kis drágák :3

    IMÁDOM! IMÁDLAK! Boldogság van! Most olyan jól érzem magam! Jajj! Hozd a kövit, kell! akarom! most! azonnal! :D

    <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az, hogy tegnap este két percenként frissítettem, mert a spanod elejtett egy megjegyzést a landp új részéről ,,, és éjjel kettőkor olyan mérges lettem, hogy majd szét pukkadtam, az egy dolog... de hogy ma sem tetted ki, az már bűncselekmény!!!!

      Kezdek beszámíthatatlan lenni... csak jelzem .

      Örülök, hogy szeretted ezt a részt. Őszintén bevallom, mikor írtam, annyira megkönnyebbültem, hogy végre változott a hangulat, és talán alakul valami.... nagyon gyorsan írtam meg, és éreztem, hogy ez most nekem is tetszett, pedig ez nagyon ritka, de ezt az érzést ismered...
      Alfons tudtam, hogy kedvenced lesz, ami nem csoda, ismerve a macskamániádat <3<3

      Nagyon édes vagy, hogy még elemeztél is nekem.... annyira jól esett. Tőled dupla megtiszteltetés.

      Imádlak, de plííííííííííííz, ne kínozz tovább.... miért vagyok bűntiben???

      <3<3

      Törlés
  15. Beccam! <3
    ITTTTTT VAGYOKKKK!!!! Megígértem, hogy mindig itt leszek, igyekszem betartani, hogy most végre egyenesben vagyok (összejöttünk :)), de soha nem tudnálak itt hagyni. Egy ilyen kivételesen zseniális embert képtelenség.
    De még te sem tudsz elég jó kifogást találni, hogy hogy lehet ITT abbahagyni, hogy egy újabb hetet ne aludjak, és mondjuk túl jó végkifejletet találok... belehalnék, ha most nem rendeznék le végre ezt a szenvedést, és felfognák, hogy rohadtul nem tudnak egymás nélkül élni.
    "I'm happy for you.
    Maybe someday in the future if we're back together, that'd be cool.
    Good luck.
    I haven't seen that smile in a long time, that's great.
    Maybe someday when we're old and grey,
    we could be in love once more" - Hazzus fogd fel, hogy nem vagy túl rajta, ő sem rajtad, csak egy idióta, de nem is kell túllennetek egymáson. Saját bőrömön tapasztaltam meg nemrég, hogy nincs olyan hogy lehetetlen.
    És Beccám ezt gyorsan juttasd az eszükbe, és minket se kínozz tovább kérlek...
    Mellesleg imádom Alfonsot, és nem is " kis ribanc", csak sajnos otthon nincsenek rendben a dolgok ezért próbálkozik ő megkeresni az igazik (ha van ilyen a macsekoknál).
    Már látom a sötét időszak végén a boldogségot, és érlek ne kelljen rá várnunk egy hetet. Csak egy ici pici csók is elég. Csak, hogy tudjuk, hogy minden Okay.
    Még mindig ÓRIÁSI rajongód és tisztelőd:
    Lilly <3
    IMÁDLAK! <3
    Ui.: Most szépen megyek megkeresem ki az az 1 "lapozzunk!" berántom egy sötét sikátorba és addig ütöm míg tud mondani egy jobb blogot, és utána hívom a mentőket, mert ez soha nem fog bekövetkezni, nincs olyan, fizikai képtelenség!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először is,,, bár ezt már lerendeztük, ugye nem gondoltad komolyan, hogy itt, egy kommentben közlöd, hogy bepasiztál?????

      Ez gyilkossági kísérlet, és 5-10 év letöltendő jár érte... úgyhogy így jártál, egy darabig a nyakadon maradtam:))

      A pici csókra nem tom mennyit kell várni, ahogy a nagyra sem, de minden tőlem telhetőt megteszek az új rész érdekében:P:P

      Imádlak, de te ezt nagyon jól tudod... és azért néha írhatsz pár sort...nem kell egy regényt (az az én reszortom)

      Ápr 11...írd be a naptárba, nem ám aznapra is pasis progit tervezel!!!

      Törlés
  16. Drága Becca! El nem tudom mondani mennyire örültem mikor megláttam, hogy van új rész (dee még milyen rész :D)
    Amikor elkezdtem olvasni nem tudom miért megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy Hazza vajon szívott-e valamit :) De aztán rájöttem hogy csak Alfonszal beszél. A kis ribanc. :) De én imádom őt, mert akaratlanul is, de kközelebb hozta egymáshoz a srácokat. Végre egy kis fény az alagút végén. Mikor Harry énekelte a dalt, na akkor teljesen kész voltam érzelmileg, és annak pegig nagyon örülök hogy Loura ennyire hatással volt. Apropó Louis. Végre róla is egyre több dolgot tudunk meg és lassan de biztosan derülnek ki az érzései. Viszont a végén nem hittem el hogy ott hagytas abba, ez már kínzás a javából. BarBár ettől csak még jobban várom az új részt, na nem mintha alapból nem nézném minden nap hátha :)
    Imádom ezt a történetet és Téged is imádlak Becca. A legjobb írónő <3
    Puszi: Dalma xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dalma!

      Valamiért az Alfis részeket olyan könnyen írom, mintha szárnyalnék... ha lehetne, minden részben szerepeltetném, mert könnyű vele egy kis humort, és könnyedséget csempészni a sztoriba, ami amúgy eléggé leült az utóbbi időben, de nem véletlenül... el kellett érni a gödör alját, hogy onnan elrugaszkodhassunk, és meg se álljunk a felhőkig. :)

      Köszönöm, hogy vagy nekem. Ölellek <3<3

      Törlés
  17. Drága Becca!
    Egyszerűen imádom ezt a történetet. Nem is értem, hogy miért hanyagoltam el, azt hiszem egy hülye voltam, de hát ha az ember szerelmes..../igen egy srác miatt hanyagoltalak/, de szerencsére már vége és újúlt erővel boldogíthatlak.
    Ezer puszi és ölelés a legnagyobb rajongódtól ♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sajnálom a legjobban, mert nagyon hiányoztál:((

      Pláne, mert hozzászoktam, hogy mindig írsz, aztán egyszercsak a néma csend..

      De lényeg, hogy most itt vagy, és ennek nagyon örülök, mert fontos nekem.

      Ölellek én is, és várom, hogy tetszenek majd az új részek.
      Puszillak

      Törlés
  18. Drágaság<3
    Megjöttem! Az a baj ezzel a résszel, hogy egy az egyben kiemelném mert nekem valamiért hatalmas kedvenc!!! Most jelen pillanatban alig fog az agyam Diayn miatt, de megpróbálkozok összedobni egy elemzést<3

    – Mit művelsz? Normális vagy? Mondtam már neked, hogy házinyúlra nem lövünk! A szembeszomszéd macskája nem kefélhet végig az emeletre vezető lépcsőn, mert Margaret néni infarktust kap, ha meglát benneteket! – korholtam le Alfonsot, ahogy elégedett léptekkel megelőzött az ajtóban. – Egyébként is, mi vagy te? Egy szajha? A múlt héten még a kék perzsának kelletted magad, most meg a rágottfülű, sánta kandúr kell? Jó, tudom, hogy a nők a rosszfiúkra buknak, de az a girhes dög olyan büdös, mint egy trágyadomb – folytattam a fejmosást, miközben ő már a kanapé háttámláján állt, és nyávogott, jelezve, hogy odamehetek, és simogathatom egy kicsit. Persze, hogy nem tudtam ellenállni, ha ilyen kegyet gyakorolt, és miután pont három percig engedte, hogy az ujjaimmal beletúrjak selyempuha bundájába, végül egy erőteljes harapást intézett a hüvelyk és mutatóujjam közötti bőrlebenybe.
    Egy hét alatt meggyógyul, oda se neki. – Ettől még nem bocsájtom meg, hogy egy cafat vagy – jelentettem ki határozottan. – És most akkor kis szürke hógolyókat várunk, vagy kajlafülű, foltos guzmókat? – kérdeztem, de egy kecses ugrással elsétált mellettem – mintha meg se hallotta volna –, aztán a tányérja mellett megállva morgott egyet, hogy jöhet a vacsora.---Muszáj volt egyben kiemeljem, mert zseniális!!! Ez nekem kedvenc...Harry annyira olyan mint én....csak én odahaza beszélek így a kutyávalXD Annyira érződik Harryn mennyire ragaszkodik a macskához....meg Louhoz...életem<333

    Ilyenkor tehát Lou oldalán alszom, ha tudok, mert még mindig eszembe jutnak az emlékek, és éjjeleken át képes vagyok azzal tölteni az időt, hogy elmerengek rajtuk.---Megdobbant a szívem<3 El tudom képzelni, hogy mikor nincsenek együtt, Harry belefúrja az orrát Lou párnájába és azt kívánja, bárcsak ott lenne<3 JAjj anyám édes gyönyörűim..és "One that got away"t hallgatok....

    VálaszTörlés
  19. "A felnőtt életem összes jelentős pillanatát vele éltem át, ahogy férfi is mellette lettem, és még mindig nehéz megemészteni a jelent, amiben már nincs velem. Jönnek a szép pillantok, aztán a veszekedések, és megint az önmarcangolás, hogy hol rontottam el. Szerencsére ezt már csak éjszaka csinálom, általában csak a londoni lakásban, és csak akkor, ha nálam van a macska. De még ezt is szeretem… "-- oks végre nem áll a képzeletbeli farkam, hanem megint a könnyeimmel küszködök...annyira tele van érzelemmel minden sora, hogy belehalok! /Teszem hozzá hihetetlenül könnyedén írod Harryt....annyira látszik, hogy mennyire közel áll hozzád....megint átmentem Beccába bocsi:DDD/

    A gyomrom felfordul a képtől, ahogy egy idegen pasi szájon csókolja, ő pedig mosolyogva tűri, aztán a gyomrom lesüllyed, mikor felidézem, ahogy utánam rohan, de én még arra is képtelen vagyok, hogy szót váltsak vele; majd ismét bukfencezik a belsőm, mikor eszembe jut, amit a lagzi után mondott, kettesben. A lepkéim pedig akkor vesznek meg, mikor bevillan a fogadásunk, és az, ahogy a kezemet fogta, lágyan, mégis határozottan. ----Ugyan úgy érzek mint Harry....hallod ahogy olvasom ugyanazokat a kicseszett tüneteket produkálom!!!Imádlak...zseni vagy...példakép vagy.


    "Sosem leszek túl rajta, maximum megtanulok nélküle élni. A kettő nem ugyanaz, állapítom meg ilyenkor. "---Csodás szavak...ez idézetnek való. Eddig a kedvenc ilyesmi idézetem a "Tudok nélküled élni, csak nem akarok." volt de ez üti...zokogok. Köszi.

    Néha üvölteni tudnék, hogy lehetek ilyen szerencsétlen, mikor múlik már el ez a fojtogató érzés, és mikor gyógyulok ki ebből a nyomasztó kórságból?---Édes drága Harry, remélem már nem kell sokáig szenvednie!!! Mondd, hogy érik a sellő tetkó!!!!

    Ez tisztára úgy hangzott, mintha vasárnapi apuka lennék, aki ritkán látja a gyerekét, és még szeretne kisírni pár órát. Egy külső szemlélő biztosan szakadna a röhögéstől, hogy egy bolharaktárról beszélek ilyen hangnemben, de Louis csak fürkészte az arcom, aztán megszorította a karom, és bólintott. ---Jajj ez annyira édes volt!! Lámácska szomorú, de azért érzi, hogy lassan legelészés van!!;)

    VálaszTörlés
  20. – Nem, semmi baj. Majd Ellel felszaladunk érte, ha a kiállításról jövünk haza. –----Kinyílt a bicska a zsebemben..:el igazán elhúzhatna melegebb éghajlatra....nem bírooom:DDSe maszekban se ittXD

    smét szívfájdalom, mert ő meg úgy beszélt, mintha egy nős pasas lenne, aki a feleségével tervez esti programot, de sikerült tudatosítani magamban, hogy mennyivel jobb ez, mint mikor a pasijával fog beugrani a macskáért. ---Újra összeszorult a szívem....kényes téma....fáj. Nem akarom. csillámokat! Most!!

    . Lassan elhúzta az anyagot, de nem lépett ki, én pedig úgy éreztem, azt akarom, hogy hallja.---Látom magam előtt, érzem a szellő illatát, a fájdalmas csendet, ami mégis ígéretekkel van teli....annyira érezni a vibrálást!! Larryt akarok!! Újra csodás Larryt!! Fájdalmak nélkül!!

    – Szia! – köszöntem neki, mikor már volt hozzá lelki erőm. ---az ilyen egyszerű pici hozzászólások gyilkolnak. Imádom őket, tipikusan fétiseim a semmi extra, mégis rohadtul extra kis megjegyzések.

    Az összes pihe égnek állt a nyakamon, és a gyomrom megreszketett a hangjától. Nem lehet, hogy ennyi év után is ilyen hatással van rám! ---fasza az én pihéim is égnek állnak...annyira imádom<3 Tudom, hogy Lou is így érez Harry iránt. Az ő szerelmük örök...

    Magamnak sem vallottam be, de annyira szerettem volna, ha velem marad egy kicsit. Elmosolyodtam, és gondolatban üzentem Alfonsnak, hogy meg ne próbáljon hazajönni a következő percekben, mert akkor kitekerem a nyakát a cédának. ----VÉGRE!!!!!!!! Pónik, szivárvány, láma, csillám, rajzfilmfigurák és miegymás...ja és olyan vigyor terült szét az arcomon, hogy csuda!!:)))))


    – Jó lesz a hal, salival – szólalt meg az imádott hang, közvetlenül mögöttem, amitől ismét ellepett a libabőr, és picit megbicsaklott a térdem. ---_Amúgy érzek cseppnyi szexuális feszültséget...azért igazán dughatnának...csak egy picit....:D

    Lopva Louisra néztem, aki egy paradicsomot vágott vékony szeletekre, de a szemöldöke a homloka közepére volt felhúzva. Pár perccel később éreztem, hogy a hátamat süti a pillantása. Nem mertem megfordulni. Két számmal később már a kés is megállt a kezében, miközben póréhagymát karikázott, és olyan hirtelen fordult meg, amit már nem hagyhattam figyelmen kívül. ----Totál maga alá kerített a várakozás izgalma....mintha ott lennék. Ezt annyira csodálom benned, hogy újra és újra hallanod kell....a lelkemmel játszol, és én élvezem.



    VálaszTörlés
  21. Azonnal felugrott a kanapé hátára, és nyávogott egyet Louisnak, hogy rögvest lépjen hozzá.---Imádom, ahogy Alfonsot leírod:D Végig vigyorgok:D

    Néztem őket, ahogy a kis kurva, fejét keményen a gazdája tenyerébe nyomta, majd a gyomrához dörgölőzött, közben puha mancsával a kezéért nyúlt, és magához húzta, egyértelműen jelezve, hogy simogatást akar. Egy perccel később Louis már a párnák között feküdt, Alfons állva gyúrta a mellkasát, miközben egymást túllicitálva morogtak, és becézték a másikat. Olyan kibaszott irigy voltam, hogy arra nincsenek szavak. ---Én is az vagyok Alfonsra!!!!:DDDAmúgy totál el tudom képzelni Lout, ahogy a cicával nyünyörög...*_*Édes!!!!

    – Édesem! – súgta neki Louis, míg a szőrcsomó az álla alá bukott, és busa fejével erőszakosan nyomta neki magát. Louis két kézzel kényeztette, felváltva simogatva a hátát és a tokáját. A konyhában is jól hallottam a hangos dorombolást.
    – Nekem bezzeg ezt nem csinálod! – szakadt ki belőlem a szemrehányás, mire mindketten rám néztek, és Louis kérdőn húzta fel az egyik szemöldökét. – Mármint a macska – magyaráztam, mire elnevette magát. Egy pillanatig még néztük egymást, és végül én sütöttem le a szemem. ---Második kedvenc részlet!! Kibaszott zseniális!!!Imádom. Nincsenek rá szavak. Anynira érezni a kettejük közötti vibrálást, mint az elején...ezt szavakkal kifejezni, egy történetben szerintem hatalmas feladat, és megcsináltad!!<3

    – Kis ribanc – mondta halkan –, tudja, hogy mivel vegyen le a lábamról.
    – Jó neki! ---awwwhhh:3 ebbe belebizseregtem, annyira megzabálnám Harryt ezért a kis beszólásért!!!<333

    Enyhén remegett a kezem, és nem tudtam eldönteni, hogy az izgalomtól, hogy ennyi idő után végre kettesben vagyunk, vagy a vágytól, hogy mindent félredobva rá vessem magam, és kicsikarjak belőle egy szeretkezést. ---Nagyon érezni, hogy felnőttek....miért csal ez könnyeket a szemembe? Meghalok Becca az MTF-től teljesen szétesek.

    – Most felemelte a fejét, és mélyen a szemembe nézett, miután eddig a zokniját tüntette ki a figyelmével. Zavarba jöttem. ---Louis zokniban....nem tetszős. Louis vászoncipőben vagy tornacipőben zokni nélkül. Azt szeretem és Harry is!!!

    Éreztem, hogy Louis még mozdulatlanul állt egy darabig, és nézett, aztán egy nagy sóhajjal mellém lépett. Megállt bennem az ütő. ---Silver felkapja a fejét, dübörög a szíve, feláll a képzeletbeli dákója, zihálni kezd....

    Mikor rájöttem, hogy csak a kezét mossa meg, ...---akkor ezt a hangot hallottam és felbasztam az agyam:D https://www.youtube.com/watch?v=1Et1qBCnv3c

    "Szélesen mosolygott, és huncut fények csillogtak a szemeiben. "---Régi Lou, akit mostanában annyiszor láttunk<3 Annyira hiányzott!! Úgy szeretem!<3

    Nem is tudom mit mondhatnék....Te is tudo, imádom a sztorit, lélektől lélekig hatol, és beleeszi magát az ember csontjaiba, hogy soha de soha ne tudjuk lemosni magunkról a nyomát, amit rajtunk hagyott. Valóságos, édes, drámai, vicces. Imádom. Mindig is imádni fogom. Ez a történet, újra és újra szerelembe ejt, úgy, ahogy Lou és Harry is újra meg újra szerelembe esnek...<3 Köszönöm ezt a csodát! Köszönöm, hogy vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Láma szag van.... Érzed?? :DD

      Imádlak ám<3<3

      Egyszerűen hihetetlen amit művelsz.... ugye tudod, hogy ezek a dolgok pótolhatatlanok, tehát ha egyszercsak megunsz, és lelécelsz, akkor engem elkap a depi, és el se enged majd...

      Úgyhogy így gondolkodj.
      Várom az ápr 11-et, és hatalmas ünneplést csapunk, Birthdayes csákóval, tortával, miegymással...

      <3<3

      Törlés
  22. Őszintén meglepődtem amikor megláttam a nevemet az elején.
    Azt hittem engem már elfelejtettél, olyan rég jelentkeztem.
    Elnézést hogy nem írtam kommentet már egy ideje, de mostanában mindennap későn érek haza, és ha van is új rész, azt úgy olvasom el hogy muszáj elolvasnom, de nem bírom nyitva tartani a szemem, de mégsem tudok csak úgy tovább tekerni mellette. De kommentet írni már nincs erőm, másnap meg elfelejtem.
    De itt vagyok, és figyelemmel követem az eseményeket, és még mindig csodálatosak a részek, egyre fantasztikusabbak. ^^
    Imádoma a sztorit, még mindig. Imádlak, még mindig, és epekedve várom a folytatást, még mindig.
    Csodás rész, mint mindig.
    És esküszöm, megpróbálok írni legalább pár sort a részekhez, de nem ígérem hogy mindegyikhez tudok írni, Sajnálom. ><
    IMÁDLAK, ÉS HAMAR KÉREM A FOLYTATÁST MERT ESKÜ ITT HALÁLOZOK EL HA NEM KAPOK RÉSZT
    xxx
    Reni
    Ui.: bocsánat ha vannak esetleg hibák a komikba, megint késő van, ráadásul svéd a billentyűzet a laptopon, szóval az ékezetes betűkkel meg vagyok keveredve:D ><

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért lepődtök meg ezen??? Nem tudjátok, hogy minden héten nézem, és várom, hogy szóljatok egy szót?? Komolyan?
      Tévedtek... mindenkit hiányolok, aki itt volt, és aztán már nem ír... :((
      Lehet, hogy idiótán hangzik, de így van...

      sajnálom, hogy ilyen fárasztó időszakod van, de azért kitartás,,, néha nekem is lebiccen a fejem:)

      Nem halsz bele a várakozásba, ígérem ;)

      Svéd billentyűzet?? Mit csinálsz te ott? Bútorokat szerelsz, vagy húsgolyót gyártasz???
      Ölellek.

      Törlés