2015. március 7., szombat

XCII. Fejezet



Sziasztok!

Köszönöm szépen, hogy eleget tettetek a kérésemnek, és ilyen sokan feliratkoztatok. A szemem könnybe lábadt, mikor megláttam, hogy már csak 6 ember hiányzik, és száz feliratkozóm lesz... A tanítvány sikere után nagyon furcsa, hogy ezt ilyen kevesen olvassátok, és tudom, hogy az a favorit, de nekem ez a blog az első, minden szempontból, és szeretem... Még egyszer KÖSZÖNÖM, hogy ilyen sokan a támogatásotokról biztosítottatok, és várom, hátha akad még, aki feliratkozik, hogy áprilisra, a századik részre, százan legyetek ... <3<3

Nagyon kellemes hétvégét mindenkinek, és mivel majdnem mind lányok vagyunk, kellemes nőnapot is :))
Ebből a jeles alkalomból - egyébként pedig azért, mert szombat van - hoztam egy új részt.
Jó olvasást, és kommentelést...:P:P

Becca




Annyira féltem ettől a naptól, ahogy mar nagyon régen nem rettegtem semmitől.. Két napja alig alszom, reggel háromszor öltöztem át, és még az ajtóból visszaléptem a kalapomért. Nem szándékoztam maffiózónak öltözni Jay esküvőjére, de végül a napszemüveg nem nyújtott elég védelmet, ezért a fejembe nyomtam a széles karimájú, fekete kalapomat is. Az inget is begomboltam, aztán megráztam a fejem. Ez nem én vagyok. Kigomboltam, ahogy máskor szoktam, a nyakamba dobtam egy feketemintás sálat, és a dzsigolócipőm helyett felvettem a fekete csizmámat. Előre tudtam, legalább adok az újságoknak egy kis rágcsálnivalót. „Harry Styles kalapban, kilógó mellbimbóval, július közepén is csizmában érkezett Louis Tomlinson anyjának esküvőjére.” Jó kis cikk lesz gondoltam magamban, aztán nagy sóhajjal mentem le a szálloda recepciójára. Anyu és Robin már ott vártak rám. Persze, hogy anyám azonnal kiszúrta az állapotomat, és nyugtatóan a karomra tette a kezét.
– Ne izgulj, kicsim! Minden rendben lesz – állt lábujjhegyre és egy cuppanóst nyomott az arcomra.
– Persze. Nincs semmi baj. Túlélem – válaszoltam eléggé hiteltelenül.
Bólintott, aztán belém karolt, és így indultunk a kint várakozó autó felé.
Mikor bekanyarodtunk a rétre, ahol már álltak a gyönyörűen feldíszített esküvői sátrak, és gyűlt a tömeg, olyan volt, mintha a gyomromban dobogna a szívem. Istenem add, hogy legalább ide ne hozza el a kis szarcsimbókot! Persze, azt tudtam, hogy hivatalosan Ellel jön, de abba azért belehaltam volna, ha felfedezem a sokadalomban a büszkén villogó barna szempárt, és esetleg tanúja leszek, ahogy Louis bemutatja a családjának.
Kikecmeregtünk a kocsiból, én pedig félve lestem körül, kutatva valaki után, akibe belekapaszkodhatok. Lou már szaladt is felém, és a karomba vetette magát.
– Hű, de dögös vagy szépfiú! – mondta nőhöz képest mély hangján, és hátradobta fehér haját. Egy fekete selyemoverallt viselt, ami kiemelte karcsú alakját.
– Te is állati jól nézel ki – viszonoztam a bókot, és átöleltem. – Hol az urad? – kérdeztem, és körülnéztem.
– Szerintem meglesi mi a kínálat a büfében. Remélem a főételt még nem tálalták, mert akkor úgy bezabál, hogy a ceremónián hangosan fog horkolni – nevette el magát, és közben biztos léptekkel kormányozott a fák árnyékába állított asztalok felé. Láttam Liamet, aki a barátnője mögött állt, és simogatta a hátát. Komolyan nem tudom, mit eszik azon a lányon. Vagy inkább nőn, mert egészen olyan, mintha a mostohaanyja lenne. Szerintem genetikailag képtelen a mosolygásra. Mindegy, nem nekem kell szeretni
jutott az eszembe, aztán megláttam a hihetetlenül vékony, hófehér bokákat, ahogy a nadrágból kilógva keresztezték egymást az asztal alatt. Niall.
Hála az égnek!
sóhajtottam fel, és éreztem, ahogy hullámokban önt el a megkönnyebbülés. Zayn írt egy titokzatos SMS–t, hogy sajnos nem tudnak eljönni Perrie-vel, de jó szórakozást kívánt, és hosszú idő óta először elkedvetlenedtem a hírtől, hogy Zayn nem lesz ott.
Mikor odaértünk, a fiúk, és az ijesztő Sophia üdvözöltek, majd a többi ismerős is, akik az asztal körül ültek.
Niall azonnal kerített egy italt, aztán én is letettem a seggem egy székre, és próbáltam részt venni a beszélgetésben. Hellyel-közzel sikerült is, egészen addig, míg a domboldalon meg nem láttam a leereszkedő Louist, és bájos barátnőjét, Eleanort. Olyan karcsú volt, hogy kiszáradt a szám. A derekát simán átérném két kézzel, anélkül, hogy erőlködnék. A csípője úgy ívelt… Szerencsém volt, hogy napszemüveg takarta a szememet, mert kocsányokon lógott, annyi szent. Mindez természetesen Louis leírása volt, de Eleanor is szép volt a púderszínű ruhában, kezében egy gyönyörű kis csokorral. Odasétáltak a családhoz, és végigcsókolták a népes gyülekezetet, aztán bementek a sátorba, gondolom köszönteni az ifjú párt. Kicsit megkönnyebbültem, mikor eltűntek a szemem elől, és végre sikerült mély levegőt vennem.
– Azt mondtad, túl vagy rajta – suttogta Niall, és egészen közel hajolt hozzám.
– Eddig én is azt hittem – mondtam elgondolkodva. – De már két napja éreztem, hogy ez a nap lesz a vízválasztó – tettem még hozzá, végre megfogalmazva az egyre növekvő félelmeimet. – Nem tudom Ni, de valami miatt egyre idegesebb vagyok, és olyan, mintha belülről feszítene valami, amitől azt hittem végleg megszabadultam.
– Egy esküvő az mindig felfokozott lelki állapotot idéz elő, és nemcsak a házasulandókban. Te meg egyébként is szentimentális vagy. Valld be, hányszor képzelted el, ahogy Louis vár rád az anyakönyvvezető előtt, és hányszor fogalmaztad meg magadban a házastársi esküt?!
– Ezerszer – vágtam rá kapásból, és Ni feje fölött néztem a szomorúfűz ágakat, amiket lágyan hintáztatott a szél. – De lehet, hogy kicsit többször – mosolyodtam el.
– Hát pont ezért vagy most kibukva – állapította meg Niall, és úgy éreztem igaza van. Mikor először került szóba a lehetséges esküvő Jay és Dan között, még kapásból rávágtam, hogy utána mi következünk, és a szemöldökömet húzogatva néztem Louisra, aki mosolyogva bólintott. Mára már csak egy megfakult álom az egész.
– Igyál még valamit, hogy ellazulj – mondta Ni, és valami ismeretlen eredetű löttyöt adott a kezembe, amibe beleszagolva megállapítottam, hogy jóféle whiskey, úgyhogy gyorsan lehúztam, és élveztem, ahogy végigmarja a nyelőcsövemet, egészen a gyomromig. Pár perc múlva már éreztem a jótékony hatást, ahogy az izmaim lassan kiengednek, és a szívem is kezd lecsillapodni. Arra gondoltam, el ne felejtsem óránként magamhoz venni az adagomat, hátha akkor elviselhetőbb lesz az este.
Kongattak, ami azt jelezte, a szertartás nemsokára elkezdődik, úgyhogy lassan felcihelődtünk, és besétáltunk a hatalmas sátorba, ahol a virágok édes illata keveredett a rengeteg parfümmel, ezzel olyan elegyet létrehozva, amitől azonnal megfájdult a fejem. De nem akárhogy. Hányingerem lett, a halántékom lüktetett, a szemeim ki akartak ugrani a helyükről. Komolyan, alig láttam valamit az egész ceremóniából, csak azon kattogtam, hogy mikor lesz már vége. Nem húzták sokáig, úgyhogy egy óra múlva már a kis kastély egyik vendégszobájában feküdtem, a behúzott spalettákkal árnyékolt hűvösben, és vártam, hogy az aszpirin hatni kezdjen. Talán el is szundítottam egy kicsit, mert a nap már nem sütött be a deszkák között, mikor legközelebb kinyitottam a szemem. Beletelt pár pillanatba, mire rájöttem hol vagyok, és miért. Nagyot sóhajtottam, és teszteltem, hogy elmúlt-e a migrénem. Csak tompa nyomás a tarkómon, semmi más. Hála az égnek, az már azért elviselhető
gondoltam, és felültem a szófán, amin feküdtem. Louis kék szemei csillantak meg karnyújtásnyira tőlem, ahogy a fotelban ült, karba font kezekkel.
– Hello! – köszönt halkan.  A hangja a szokott ponton vált reszelőssé, nekem pedig beszorult a levegő a tüdőmbe.
– Szia! – válaszoltam, és ezerrel kattogott az agyam. – Mit csinálsz itt? – fürkésztem az arcát.
– Vártam, hogy felébredj – mondta egyszerűen.
– De …de miért? – dadogtam, és nem értettem semmit.
– Harry, beszélnünk kell!
– Miről kellene? – kérdeztem megütközve. – Szerintem már nincs miről beszélnünk.
– Arról, amit láttál. Mikor elrohantál… – suttogta, én pedig egész testemben megfeszültem.
– Arról pláne nem kell beszélnünk! – vágtam közbe. – És nem is akarok.
– Hazz! Már vége. Befejeztem…
– Komolyan azt hiszed, hogy ez engem érdekel, Lou? Egyáltalán mi közöm hozzá? És miért mondod most ezt nekem? Nem várom el, hogy ezentúl mindig bejelentsd, ha felszedsz valakit, és azt, amikor kiteszed a szűrét. – Tényleg kezdtem felkapni a vizet.
– Nem tudom Harry, de valahogy olyan helytelennek éreztem az egészet, és azóta nem is tudom rendbe tenni magamban a dolgokat. Összezavarodtam – mondta halkan, miközben az ujjait morzsolgatta az ölében, és a földet pásztázta, mintha ellenőrizné a szőnyeg rojtjait.
– Hát sajnálom, haver… – Életemben először neveztem így, és olyan volt, mintha a legnagyobb sértést vágtam volna a fejéhez. Felnézett, a szemei összeszűkültek. – De majdcsak túl leszel rajta. Hagyj időt a dolognak! – tettem hozzá a tőle halott közhelyet, majd felálltam, és ki akartam sétálni mellette. Eszembe sem jutott, hogy utánam kap, és a csuklómnál fogva visszahúz.
– Hazz, én nem tudom mi történik bennem, de valami félelmetes. – A hangja érzelmektől terhesen, mélyen szólt, de kivételesen nem kerültem a hatása alá.
– Fogalmam sincs Lou, hogy benned mi megy végbe. Én örülök, hogy megtörtént, mert azóta mintha mázsás súlytól szabadultam volna. Már nem szenvedek úgy, mint azelőtt. Végül is hálás vagyok a kis beképzelt faszfejnek, hogy direkt előttem smárolt le. Úgy látszik, sokszor az amputáció a legjobb kezelés. Kitépik a szívedet, és utána máris jobban érzed magad – mosolyodtam el gyötrelmesen, aztán lassan kihúztam a csuklóm a szorításából, és kisétáltam a szobából. Nem néztem vissza, de szinte láttam magam előtt. Hallottam nehéz sóhaját, és tudtam, hogy a térdeire könyökölve a tenyerébe temeti az arcát.
Diadalittasan sétáltam vissza a kis csoporthoz, és elcsaltam Lou-t, hogy nézzük meg, mi a kaja. Órákon át csak falatoztunk, és beszélgettünk. A hangulatom olyan oldott lett, hogy tényleg jól éreztem magam. Épp Niallel beszéltük meg, hogy a következő héten
még mielőtt visszamennénk Amerikába , elmegyünk golfozni, és fogadtunk, hogy hány lyukat verek rá, mikor egy finom kéz fogta meg a vállamat. Úgy megfeszültem, mint az íj húrja, mert az ismerős érintés felkavart. Mikor hagyja már abba? Mit akar most tőlem? Mérgesen fordultam hátra, és Jay mosolygó szemeibe néztem. Azonnal lekorholtam magam, hogy már képzelődöm is, aztán felugrottam, és felé fordultam.
– Hazz, kérlek gyere velem! – mondta, és kézen fogva húzott maga után.
– Hová megyünk? – kérdeztem, mikor már hallótávolságon kívül kerültünk a többiektől.
– Itt vannak az Aberdeeni rokonok, és szeretnélek bemutatni.

Lefékeztem, mint egy csökönyös csacsi.
– De miért Jay? Én már nem tartozom a családhoz.
– Figyelj, édesem! – mondta olyan magától értetődő hangsúllyal, amitől felállt a tarkómon a szőr. – Engem nem érdekel, mit bolondoztok Louval, vagy mit beszéltek be magatoknak. Számomra összetartoztok, amíg valamelyikőtök haza nem hozza a hivatalos jegyesét.
Ezt úgy mondta, mintha mindketten egyenrangúak lennénk nála Louval, és akár én is beállíthatnék a vőlegényemmel, vagy ne adj isten a menyasszonyommal. – Igen Harry, te is. Ha majd bejelented, hogy szeretnéd bemutatni a választottadat, szeretettel fogom fogadni őt is. De te már örökre a családhoz tartozol, ezért most szépen jó pofát vágsz, lecsókolod az összes nyanyát, akik reggel óta erről fantáziálnak, aztán fényképezkedsz velük, hogy mutogathassák a kézműves–szakkörön. Értetted?
Úgy ledöbbentem, hogy csak bólogatni tudtam, aztán hagytam, hogy odavezessen a népes társasághoz, akik úgy örültek nekem, mintha én lennék a tóból kifogott aranyhal, és a következő fél óra pontosan úgy zajlott, ahogy Jay előre felvázolta.

Fáradtan sétáltam vissza Niallékhez, mikor láttam, hogy Louis is ott áll velük, és egy fa árnyékában beszélgetnek. Megtorpantam egy pillanatra, de aztán erőt vettem magamon, és mély levegőt véve, egyenes háttal léptem közéjük.
– Hol voltál? – kérdezte Liam.
– Hetty nénivel és Louis más, kedves rokonaival limonádéztam az átriumban – közöltem vigyorogva, mire Lou szép ívű szemöldöke az összeráncolt homlok tetejére ugrott mellettem, miközben Niall elvigyorodott: – Az remek progi! – kuncogott.
– Az volt. Azt ígérték, megkapom a tonhalkrém titkos, családi receptjét, a pogácsáéval együtt.
– Ennyire nem kenyerezhetted le őket! – szúrta közbe ledöbbenve Louis, és csípőre tette a kezét.
– Hát pedig de! – mondtam büszkén, és feltoltam az orromon a napszemüveget.
– Az kizárt – kontrázott hitetlenül Lou.
– Majd meglátod.
– Fogadjunk, hogy csak beetettek! Az a recept csak örökölhető – jelentette ki.
– Na fogadjunk! – vágtam rá eltökélten. Felé nyújtottam a kezem, mire azonnal megfogta az ujjaimat. – Mibe? – kérdeztem felhúzva a szemöldököm.
– A vázába! – vágta rá habozás nélkül.
Azonnal beugrott a millió darabból, aprólékos munkával összeragasztott cserépedény képe, ami a nappaliban áll, a kis kovácsoltvas asztalon, és amit Louis a költözésnél véletlenül ott felejtett, pedig ikonikus jelentőségű, mindkettőnk számára.
– Legyen! – egyeztem bele, majd Niallra néztem, aki elvágta a fogadást, ezzel élesítve a kihívást.





.

29 megjegyzés:

  1. Szia Drága Becca!!
    Hatalmas mosolyok közepette jön a villámcsapás.."– Hát sajnálom, haver..." -Ennél több nekem éjjel kettőre nem kell, valakit még felnyársalok....HAROLD EWARD STYLES!!!! Haver ne húzd ki a gyufát !!!!Haver!!! na ez úgy sziven ütött,mint semmi más. Na igen Louis azon az esküvőn hát mit ne mondjak szemetgyönyörködtető egy látvány volt,minden egyes porcikája nekem is kiszáradt a szám Harry Haver!!!

    Becca :D Sophia ne már :D :D nem birom
    Jayt meg megzabálom mond már ennek a két Bolondnak,hogy ne bolondozzanak már mert megverem őket!!!
    Louis te rád most büszke vagyok,de küzdjél küzdjél,mert te is hülye vagy jaaj mit kell ilyen mitugrász izompacsirtákkal összeszűrni a levet .... Harry te rád meg rád férne egy jó kis elfenekelés (tudok rá egy jó kis végrehajtót) Na jó de az nem lenne jó,mert azt élveznéd szóval majd én elfenekellek.... s visszarázlak Haver oda ahová kell!!! Mi ez már??!
    Az a váza úgy érzem fontos szerepe lesz még annak a vázának a közel jövőben (szerintem) bár úgyis mindig más van,mint amit én gondolok ......ez a Haver most az új részig itt fog bennem tombolni valakit megverek miatta még, aki azt sem tudja mi van, de nem baj majd szólok neki,hogy Haver bocs már, csak kikészültem a Haver szótól *miköben egyfolytában ütögetek valakit megint*

    Harold az esküvő szervezgető témát meg ne rakd el túl mélyre,mert kelleni fog az még....

    Köszönöm,hogy nem kínzol tovább NAGYON! de ettől a "HAVERTÓL" kikészülök nem birom el kell törnöm valamit..Ha valaki azt mondja előttem,hogy "haver" esküszöm lecsapom esernyővel..

    IMÁDLAK ♥ Becca lassan de biztosan megyünk a szivárvány,ugráló nyuszik repkedő csillámpónik,virágos rét meg minden felé Ugye?
    Puncis sellőre van szükségem... Várom a kövit!!! ♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Tündim:)

      Örülök, hogy tetszett a rész, és sajnálom, hogy a haver megszólításon kiakadtál,,,de ez már eléggé benne volt a levegőben, hogy Harry sem fogja túl sokáig bírni a kínlódást...
      Reméljük, minden a várakozásoknak megfelelően alakul, és hamar átmehettek csillámpóniba, és legelészhettek a nyálban fürdő szivárványon... :))

      Imádlak, mindent köszönök<3

      Törlés
  2. No hát! Nem rég bukkantam rá a történetre, de kijelenthetem, hogy sikerült elolvasnom idáig! Nem írtam még kommentet, amiért nagyon-nagyon szégyellem is magam, de ezentúl nem mulasztom el! :) Ez a történet lett az egyik nagy szerelmem, tényleg. :) Imádom az egészet, imádom a fiúkat, (leginkább Harryt) és kíváncsian várom, hogy mi, hogyan fog történni ezután. Rossz nézni, ahogy Harry és Louis szenvednek, és kíváncsi vagyok, hogy kinek fog előbb megjönni az esze. Most már jó lenne! :D Nagyon jó rész volt, Jayt imádtam, ahogy felvázolta Harrynek hogy mit kell tennie. :D "lecsókolod az összes nyanyát..." :D Nagyon nevettem rajta. :D Lou-t amúgy is szeretem, de a te történetedben még inkább, és Niall a másik nagy kedvencem még, annyira aranyos, hogy mindig próbál segíteni. Örömmel olvastam hogy Louis befejezte a kapcsolatát azzal a sráccal, mert elég pipa voltam miatta. Alig várom a fogadás végkimenetelét! Izgatott vagyok a következő rész miatt :P Fantasztikus vagy :) Puszi: Jen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Jen!

      Nem tudod elképzelni, mennyire örülök egy-egy erre tévedő, új olvasónak, aki veszi a fáradtságot, hogy ennyi rengeteg részen átrágja magát. Kivételes teljesítmény, tekintettel, hogy ez közel 800 oldalas könyv lenne, ha a kezedben tartanád:)

      A lecsókolod a nyanyákat, úgy látszik sokaknak bejött, pedig erre nem is számítottam..:)

      Örülök, hogy megszeretted a karaktereket,mert tudod, ez a legnehezebb blogom, mivel nagyjából a valóságra, vagy annak bizonyos általam elképzelt szeletére épül, és mindenki másképp képzeli el Larry igaz történetét...

      Niall a következőkben fog még meglepetéseket okozni, és sokkal többet fog szerepelni, mint eddig, aminek ezek szerint Te is örülni fogsz.

      Most már mindig várni, és keresni fogom a kommentedet...mániákus vagyok :((

      Köszönöm szépen, és jó szórakozást.
      Becca

      Törlés
  3. Annyira jó hogy végre egy nem annyira szomorú és szívszorító rész volt. És a vége, hát konkrétan majd kiugrottam a bőrömből amikor olvastam. Na de mega többi részéről. Azon az esküvőn mindannyian olyan rohadt jól néztek ki hogy arra nincsenek szavak *-* Niall kis cuki volt a tanácsaival és már elképzeltem a Larry esküvőt, ahol Hazz karján ott virít a puncis sellő :) Örülök, hogy Louis végre lépett a békülés ügyebén, de most annyira leütném Harryt. Mi az hogy haver? o.O Neked Lou sose volt haver, úgyhogy ne halljam többet tőled Harold ezt a szót. Jay a valóságbaj is egy szimpatikus nő, de te itt is csodásan megalkottad őt. És amiket Harrynek mondott, hát az nagyon kedves volt.
    A vége, na igen mint mondtam már végre egy kis remény hogy jól kijönnek egymással, innen pedig már nem sok kell, hogy újra észhez térjenek. Legalábbis remélem :)
    Csodás rész volt, mint mindig és csak így tovább :)
    Puszi: Dalmaxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szerintem is elég ütősen nézett ki a kis csapat Jay lagziján, csak a fekete szépfiú hiányzott, de ő nagyon:((

      Harryre nem lehet haragudni a haverért.... mégis hogy szólítsa, ha Louis folyamatosan azt érezteti vele, hogy ők már csak barátok?! Kicsit próbáljuk beleélni magunkat az ő helyzetébe...azért nem ugorhat első szóra, ha ennyit kínozták. Ő se lehet egy rongy, akit rángatni lehet...

      Louis teperjen egy kicsit... megérdemli, nem igaz? :))
      Remélem azért nem haragszol, drága Dalmám, mert azt nehezen viselném el...

      Puszillak <3

      Törlés
  4. Haver... Nabmeg, ezért Harryt nem kell félteni. Lou végre észbe kapott, Jay meg egyszerűen immmádni való! Há' hogy lehet ilyen cuki? :D Lecsókolni a nyanyákat... (apróbb röhögőgörcsöt kaptam) Szupi progesz!
    Örülök, hogy ez a rész sokkal lazább lett, nem olyan idegtépő, mint az eddigiek. ez egy amolyan RELAX számomra.
    Nem is nagyon firkálnék én felesleges, inkább csak egyértelműen jelzem, hogy várom a kövit :D
    Pussszih,
    A.B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, hogy vetted a fáradtságot, és írtál nekem. Ez hihetetlenül jól esik, és mindig feltöltődöm tőle.
      Igen, a nyanyás rész egyértelműen favorit lett nálatok, amit nem gondoltam volna...

      Kicsit nyugodtabb vizekre eveztünk (végre), és várhatjuk a fejleményeket...

      Remélem akik eddig kibírták, még maradnak egy kicsit ;)

      ölellek.

      Törlés
  5. en megmondtam...tudtam..tudtam h Louis akkor fog eszbe kapni amikor Hazz mar kb jol van...nagyon nagyon jo resz volt vegre nem sirtam, nem duhongtem hanem mosolyogtam...nincs meg teljesen happy de ez , ar aranyos resz volt...az egyetlen szivszorito resz az volt amikor Hazz a Louval valo eskuvojukrol beszel...Jayen meg jot nevettem es mosolyogtam..nagyon aranyos volt...a fogadas meg kesz kedvenc resz...hihetelen mekkora tehetseged van ehhez az egeszhez...megerdemelt a siker teljes mertekben...
    puszi: Dóri <3 :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, de ez általában így szokott lenni... az emberek különbözően gondolkodnak, és ebből kifolyólag máskor érnek meg bennük az elhatározások..
      Köszönöm a dicséretet, nagyon jól esik. Szeretek írni, úgyhogy hihetetlenül boldoggá tesz, hogy el is olvassátok. Nektek jár az örök hála :)

      Puszillak, Dóri!

      Törlés
  6. Szia!

    Fú, ez a fejezet úgy látom nem csak nekem volt relax! Nagyon tetszett a rész, azon meg végképp nevettem, amikor Jay sajátosan kiosztotta Harry-nek a feladatát. De nagyon édes ahogy pátyolgatja azt a fiút, komolyan, az ember szája fülig szalad, annyira jól esik ilyeneket olvasni!

    Louis reakciója pedig a titkos családi receptekre egyszerűen priceless. Szinte látom magam előtt, ahogy az egyik kezét csípőre vágja, a másikkal meg felmutatja a mutatóujját és hadonászva közli, hogy "Nem-nem, az családi titok, nem kapod meeeg, az az enyéééém...!"

    Viszont látom a fényt az alagút végén!
    Talán majd most a fogadás végett összemelegednek...
    Talán majd most egyikük sem lesz buta és végre rájönnek, hogy ez így egyiküknek sem jó - és amúgy az olvasóknak sem -, szóval fiúk, hajrá-hajrá, találjatok egymásra végre és ússzunk mi is a rózsaszín ködben! Szerettem ezt a fejezetet nagyon, benne van a remény. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked is nyugis résznek számított, mert pont annak szántam,,, egy afféle átkötés két érzelmi állapot között, egy átmenet, amire mindenkinek szüksége van, mielőtt továbblép... hogy merre és hogyan, az a továbbiakban lát majd napvilágot, de reméljük, szeretni fogjátok:)

      Hogy a fogadás mekkora szerepet kap, még nem tudom, de úgy látszik valamiért többeket megfogott, úgyhogy igyakszem észben tartani ;)

      kellemes hétvégét neked!

      Törlés
  7. Sziaa Becca!
    Nagyon sajnálom,hogy az előző résznél nem hagytam nyomot,de egy túlpörgetett,fárasztó hetem volt. Esküszöm csoda,hogy még élek. Most viszont itt vagyok,és te még mindig csodásan írsz. A rész fantasztikus lett, végre volt min nevetni egy kicsit, ami felszabadító érzés volt,meg kell hogy mondjam. Még mindig várom a megváltást,de remélem már nem sokáig kell várnom. :) Nagyon ,nagyon szorítok,hogy a sok sírás után ez a két bolond tényleg megtalálja az egymáshoz visszavezető utat,mi pedig ússzunk a nyáltengerben.:)
    Nagyon várom a következő részt!
    Puszi,Szofi<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenkinek vannak ilyen időszakai...Nekem már hetek óta olyan érzésem van, hogy szeretnék kivenni pár szabadnapot az életemből:))
      Sajnos még nem jöttem rá, hogy kell, és a következő időszak sem ígérkezik sétagaloppnak, de majdcsak lesz valahogy.

      Nyáltenger loading.... ;)

      Puszillak, és kitartás!!

      Törlés
  8. Mindenki megkonnyebbult en meg itt sirok mint valami ifiota es fizikai fajdalmat erzek a mellkasomba Becca "look what you done to me:D"
    Sajnalom, hogy nem tegnap reggel olvastam /lattam hogy fent van/ de nagyon gaz lelki allapotba voltam es ugy ereztem meg Larry szomorusaga es leugrom valami magas helyrol de most hogy jobban vagyok mar nem vagyok jobban:D tul sok dolgot erzek....
    Boldog vagyok hiszen Louis es Harry is erez valamit
    Megkonnyebbultem mert nem nekem kellett osszeverekednem egy kigyurt pasival
    Elajultam mert azon az eskuvon mindenki dogooos:$
    Félek hogy nem beszelik meg
    Meghatodtam mert Jay reprezental minden Larryst ezzel a 'ti osszetartoztok mind1 mit butaskodtok" dologgal...koszi Jay:)
    Fajt a szo hogy 'elköltözés'
    Sirtam mert az a vaza nekem is sokat jelent
    Konnyeztem mert Hazz az eskuvojukrol beszelt es a fogadalmarol
    Kinyiffantottal a Larry eskuvos igerettel
    Belemszurtal azzal hogy Harry lelecelt Loutol
    Osszezavartal mert mar en sem tudom mit akarok
    Agressziv lettem mert mind ket Larry resz erdemelne egy kiados seggberugast
    Idiotan vigyorgok mert mindenki szereti Harryt:$
    Megkonnyebbultem mert Lou dobta a seggfejt
    Szivarvanyos hangulatban vagyok mert erzem hogy kozeledik a happiness *o*
    Ennyi erzes egy resz alatt, ezzel is bizonyitod ezer szazalekosan milyen jo vagy es milyen csodalatosan irsz<3
    #loveyou
    ~Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihetetlen, amiket felsoroltál, hogy ez a rész váltotta ki belőled... számomra mindig megfejthetetlen, mikor azt írjátok, ilyen érzelmi kavalkádot vált ki belőletek, egy unalmasnak érzett, átkötőrész, amit félve teszek ki :))
      De sebaj, a lényeg, hogy tetszett, szerettétek.
      Benned kicsit többet mozgatott meg, mint kellett volna, valószínűleg azért mert szenzitív vagy, és mélyérzésű..
      Remélem a továbbiakat szeretni fogod, és sikerül téged is a szivárványon legelésző pónivá változtassalak,, és kitartasz addig;)

      puszillak, Zsófim<3

      Törlés
  9. Hát itt vagyok drága egyetlen mentorom!!
    Fülem farkam behúzom, amiért az előzőhöz nem írtam, de ahogy már beszéltük, igazad volt így volt a legjobb, mert ha elolvastam volna újra megint depis lennék:)))Pedig nem szabad, mert ez a rész olyan volt mint ez a hétvége...a tavasz hírnöke. Szinte érződik,a hogy kisüt a nap a történet felett, még ha nem is volt egy hú de nagyon vidám rész!!

    Kezdeném is!

    "Annyira féltem ettől a naptól, ahogy mar nagyon régen nem rettegtem semmitől.. "---szerintem, ha láttál már önelégült fejet....akkor azt szorozd meg százzal és kábé úgy nézek ki!!:DD<3

    Nem szándékoztam maffiózónak öltözni Jay esküvőjére, de végül a napszemüveg nem nyújtott elég védelmet, ezért a fejembe nyomtam a széles karimájú, fekete kalapomat is.----imádom kalapban...annyira imádom, és ezen az esküvőn annyira összeillettek Louval, mintha a sajátjuk lenne...akarom!!! Mikor lesz már??????*__*

    ". Előre tudtam, legalább adok az újságoknak egy kis rágcsálnivalót. „Harry Styles kalapban, kilógó mellbimbóval, július közepén is csizmában érkezett Louis Tomlinson anyjának esküvőjére.” "---Imádom:DD Annyira szeretem, mikor a szereplőid önironizálnak /nem tudom van e ilyen szó,d e szerintem érted:D/...közelivé, szerethetővé teszi őket<3 Harrynek kellett is, hogy visszalopja magát a szívembe a múltkori után...:D Utálok "régi felvételeket" nézegetni:P:P

    "Mikor bekanyarodtunk a rétre, ahol már álltak a gyönyörűen feldíszített esküvői sátrak, és gyűlt a tömeg, olyan volt, mintha a gyomromban dobogna a szívem. Istenem add, hogy legalább ide ne hozza el a kis szarcsimbókot! "---Először azt hittem El a szarcsimbókXDXD Mert az is!!!:D Mindenki szarcsimbók aki Loura akaszkodik és nem Harry!!!! Amúgy nagyon elkaptad a hangulatot ismét...totál éreztem amit Harry,a torkomban dobog a szívem és izzad a tenyerem....még mindig nem értem, hogy a fenébe éred ezt el, de rohadtul csodállak érte!!

    VálaszTörlés
  10. Lou már szaladt is felém, és a karomba vetette magát. --Na ezért utálom, hogy így hívják a fodrászt!!:D Én úgy megörültem:DD

    . Láttam Liamet, aki a barátnője mögött állt, és simogatta a hátát. Komolyan nem tudom, mit eszik azon a lányon. Vagy inkább nőn, mert egészen olyan, mintha a mostohaanyja lenne. Szerintem genetikailag képtelen a mosolygásra. Mindegy, nem nekem kell szeretni –---Igen valahogy én is így vagyok Sophiával:DDImádom, hogy róla is és Lottieról is egy véleményen vagyunk:P Már cska az "El" lépcsőt kell megmászni:P:P

    "...és hosszú idő óta először elkedvetlenedtem a hírtől, hogy Zayn nem lesz ott. "---Én is mert másodlagosan Zayn-girl lettem:DDDD Amúgy itt eszembe jutott az a kép, amit mutattam...az a cuki:))))

    "...míg a domboldalon meg nem láttam a leereszkedő Louist, és bájos barátnőjét, Eleanort. "----Szinte hallom Harry gondolatában az epés élt:D Imádom<3:DD

    Olyan karcsú volt, hogy kiszáradt a szám. A derekát simán átérném két kézzel, anélkül, hogy erőlködnék. A csípője úgy ívelt… Szerencsém volt, hogy napszemüveg takarta a szememet, mert kocsányokon lógott, annyi szent. Mindez természetesen Louis leírása volt...--- Jajj de imádom, mikor így gondolkodik róla<3 Annyira édes és szép...és szívet tépően csodás....ez persze Louis leírása volt!!:D Nem ám...de az övé is...de kivételesen Harry gondolataira értettem;)

    VálaszTörlés
  11. – Azt mondtad, túl vagy rajta – suttogta Niall, és egészen közel hajolt hozzám.
    – Eddig én is azt hittem – mondtam elgondolkodva. – De már két napja éreztem, hogy ez a nap lesz a vízválasztó – tettem még hozzá, végre megfogalmazva az egyre növekvő félelmeimet. – Nem tudom Ni, de valami miatt egyre idegesebb vagyok, és olyan, mintha belülről feszítene valami, amitől azt hittem végleg megszabadultam. ---Jajj drágám<3 Minden jó lesz....én tudom!! Bízz bennem....Alig várom amúgy, hogy Niall bébike karaktere is kirajzolódjon<3:)) Úgy érzem az MTF újra felvirágzásnak indul*_* Tényleg itt a tavasz!!

    – Egy esküvő az mindig felfokozott lelki állapotot idéz elő, és nemcsak a házasulandókban. Te meg egyébként is szentimentális vagy. Valld be, hányszor képzelted el, ahogy Louis vár rád az anyakönyvvezető előtt, és hányszor fogalmaztad meg magadban a házastársi esküt?! ---Mióta Larryzek nem gondolkoztam a saját esküvőm témája....de azért most kicsit elgondolkoztam a pünkösdi rózsáimon....jajj miért vagyok én is ilyen szentimentális????*deep sigh*

    Ezerszer – vágtam rá kapásból, és Ni feje fölött néztem a szomorúfűz ágakat, amiket lágyan hintáztatott a szél. – De lehet, hogy kicsit többször – mosolyodtam el. ----Jelentem kiszabadult a kisláma!!! Nagyon boldog éppen csücsül a szivárványon és egy nagyon cuki dallamra ingatja a kis fejét és lóg a nyelve<3 Körülötte pilangók, akik rózsaszín csillámchemtrailt húznak maguk után és a levegőben vattacukor illat van!!*_*

    Mikor először került szóba a lehetséges esküvő Jay és Dan között, még kapásból rávágtam, hogy utána mi következünk, és a szemöldökömet húzogatva néztem Louisra, aki mosolyogva bólintott. Mára már csak egy megfakult álom az egész. ---nesze neked csillámláma. Miért kell emlékeztetned erre???:((( Ne ne ne ne....Forever young kezdődik a fejemben....neeeeeee. Az ilyen apró pici mondatokkal mindig a csontom velejéig hatolsz!!!

    . Arra gondoltam, el ne felejtsem óránként magamhoz venni az adagomat, hátha akkor elviselhetőbb lesz az este. ---Ez én vagyok baráti összejöveteleken, mikor elszakítanak a géptőlXDXD

    Louis kék szemei csillantak meg karnyújtásnyira tőlem, ahogy a fotelban ült, karba font kezekkel.
    – Hello! – köszönt halkan. A hangja a szokott ponton vált reszelőssé, nekem pedig beszorult a levegő a tüdőmbe. ---Nekem is. Várakozásteljesen ültem itt, hátha végre megtörik a jég...túl szép lett volna, de akkor is imádom, hogy évek múlva is így éreznek egymás iránt. Tudom, hogy Louis is Harry iránt. Tudom....hinnem kell benne.

    – Arról pláne nem kell beszélnünk! – vágtam közbe. – És nem is akarok.
    – Hazz! Már vége. Befejeztem…
    – Komolyan azt hiszed, hogy ez engem érdekel, Lou? Egyáltalán mi közöm hozzá? És miért mondod most ezt nekem? Nem várom el, hogy ezentúl mindig bejelentsd, ha felszedsz valakit, és azt, amikor kiteszed a szűrét. – Tényleg kezdtem felkapni a vizet. ---Azért még mindig előszeretettel várom őket egy pofonra!! Szeretitek egymást az istenért, ti dacos, duzzogós, hisztis picsárdák!!!!!!!!<3

    Összezavarodtam – mondta halkan, miközben az ujjait morzsolgatta az ölében, és a földet pásztázta, mintha ellenőrizné a szőnyeg rojtjait. ----Louis.*fenyegető hang*, ha nem lettél volna dacos kis ribi, most nem lennél összezavarodva!!!!Akármilyen cuki is, vagy te vagy is elég rendesen hunyó vagy ebben az egészben!!!! Becca csinálj velük valamit, mert megőrülök!!!:DD


    VálaszTörlés
  12. – Hát sajnálom, haver… – Életemben először neveztem így, és olyan volt, mintha a legnagyobb sértést vágtam volna a fejéhez. ----Na jó most cigizek. Ez nekem fájt. Kibaszottul!!!!!! :'(

    – De majdcsak túl leszel rajta. Hagyj időt a dolognak! – tettem hozzá a tőle halott közhelyet, majd felálltam, és ki akartam sétálni mellette. ----Hogy én mennyire ki tudok akadni,/ ha visszanyal a fagyi, és nem a jó értelemben nyal vissza, teszem hozzá/....Komoylan miért téped mindig ki a lelkem egy darabját?? Annyira nehéz, hogy kitéped aztán kedvesen visszarakod, már ép beforr, mikor gondolsz egyet és megint kitéped....:((((

    – Hazz, én nem tudom mi történik bennem, de valami félelmetes. – A hangja érzelmektől terhesen, mélyen szólt, de kivételesen nem kerültem a hatása alá. ---Na akkor Hazz fiam szépen állj a sarokba és szólj ha megbántad!!!

    – Fogalmam sincs Lou, hogy benned mi megy végbe. Én örülök, hogy megtörtént, mert azóta mintha mázsás súlytól szabadultam volna. Már nem szenvedek úgy, mint azelőtt. Végül is hálás vagyok a kis beképzelt faszfejnek, hogy direkt előttem smárolt le. Úgy látszik, sokszor az amputáció a legjobb kezelés. Kitépik a szívedet, és utána máris jobban érzed magad ---Nem értem ismét miért látom frufrus, vállig érő, egyenes, barna hajú nagymellű, csőnadrágos, tornacipős, rajzfilmfigurás pólós 16 éves lánynak Hazzát....még nevet is találtam neki....roppant érdekes.

    . Úgy megfeszültem, mint az íj húrja, mert az ismerős érintés felkavart. Mikor hagyja már abba? Mit akar most tőlem? Mérgesen fordultam hátra, és Jay mosolygó szemeibe néztem---ismét egy kis hétköznapi cukiság, ami közelebb hoz...ezeket úgy szeretem kiemelni, mert sokan csak elsiklanak az ilyenek felett, pedig ezek a momentumok fontos pici kulcsok a történet zsenialitásának ajtajához.<3
    – Figyelj, édesem! – mondta olyan magától értetődő hangsúllyal, amitől felállt a tarkómon a szőr. – Engem nem érdekel, mit bolondoztok Louval, vagy mit beszéltek be magatoknak. Számomra összetartoztok, amíg valamelyikőtök haza nem hozza a hivatalos jegyesét.
    Ezt úgy mondta, mintha mindketten egyenrangúak lennénk nála Louval, és akár én is beállíthatnék a vőlegényemmel, vagy ne adj isten a menyasszonyommal. – Igen Harry, te is. Ha majd bejelented, hogy szeretnéd bemutatni a választottadat, szeretettel fogom fogadni őt is. De te már örökre a családhoz tartozol, ezért most szépen jó pofát vágsz, lecsókolod az összes nyanyát, akik reggel óta erről fantáziálnak, aztán fényképezkedsz velük, hogy mutogathassák a kézműves–szakkörön. Értetted? ---Pontosan ilyennek képzelem Jay-t és imádom!:)<3

    – Az volt. Azt ígérték, megkapom a tonhalkrém titkos, családi receptjét, a pogácsáéval együtt.
    – Ennyire nem kenyerezhetted le őket! – szúrta közbe ledöbbenve Louis, és csípőre tette a kezét.
    – Hát pedig de! – mondtam büszkén, és feltoltam az orromon a napszemüveget.
    – Az kizárt – kontrázott hitetlenül Lou.
    – Majd meglátod.
    – Fogadjunk, hogy csak beetettek! Az a recept csak örökölhető – jelentette ki.
    – Na fogadjunk! – vágtam rá eltökélten. Felé nyújtottam a kezem, mire azonnal megfogta az ujjaimat. – Mibe? – kérdeztem felhúzva a szemöldököm.
    – A vázába! – vágta rá habozás nélkül. ---végig küszködtem a könyneimmel, de itt elpattant a cérna. A vázában. A kibaszott vázában...a vázában....zokogok. Micimackó mese jutott eszembe, abból is ez a két sor:" -Tudod Micimackó minden történet véget ér egyszer...
    - De miért? Nem lapozhatunk újra az elejére és kezdhetünk mindent előről?Az tetszene."
    Eza történet...mármint Lou és Harry története sosem ér véget ezt tudom...és tudom, hogy pár kattintás és újra ott vagyok az elején, ahol minden annyira szép volt és ártatlan. De az élet nem ilyen....de remélem, ha erősen hiszek benne, akkor sikerül ilyenné formálnom!


    Köszönöm, hogy írod ezt a csodát. Most kicsit az érzelmeim hatása alá kerültem....nem tudom mit írhatnék még, mert ráz az elfojtott zokogás.
    Ölellek, és.....áááá április 11.-én mindent kisírok magamból neked és agyonszeretgetlek.





    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Április 11, az nagyon hamar itt lesz, és előre rettegek az agyonszeretgetéstől, mert nem vagyok egy bújós típus, de majdcsak kibírom valahogy :P
      A Micimackós hasonlatodtól teljesen meghatódtam. Komolyan.
      Szíven ütött, mert mostanában nem gondoltam arra, hogy bármi is véget érhet körülöttem, de sajnos igaz, amit mondtál..
      De nem akarok most keseregni, amíg még itt vagyunk, addig érezzük jól magunkat, nem igaz? :)

      Köszönöm a kitartó, és számomra annyira fontos elemzéseidet, hidd el, nem tudnék létezni nélkülük.

      TE NEM LÁTHATOD FRUFRUS CSŐNADRÁGOS LÁNYKA HAZZÁT!!! - neked ez tilos, mert mindig velem veszekszel, hogy nem nőiesíthetem el....úgyhogy kapj észbe!! :P:P

      Eleanort utáld maszekban, mert itt szeretjük:)) Vagy legalábbis én:)) és természetesen csakis a MTF-ben.

      Zayn... huhhhhhhhhhhhh...ki nem másodlagos zayngirl?? most őszintén?? ő az örök joker..

      Niall, én is várom, hogy jöjjenek "azok" a részek ;)

      Sophia, és Lottie.... emészthetetlenek, mint a margarin.

      Örülök, hogy szeretted, és kezdheted kifésülni a farkadat.... nemsoká legelészhetsz. <3<3


      Törlés
  13. Jajj, bocsi, hogy csak most írok, de még saját magamat se tudom utolérni... A lényeg, hogy megjöttem :) Amit előző kommentben írtam, megszólításnak, az igen is igaz!! Tessék elfogadni! Az vagy! <3

    " „Harry Styles kalapban, kilógó mellbimbóval, július közepén is csizmában érkezett Louis Tomlinson anyjának esküvőjére.” " :D Imádom, az ilyen mondatokat annyira szeretem olvasni :)
    Először is kb olyan ideges voltam az esküvőtől, mint Hazza! Vááá!! Jajj, annyira féltem, hogy mi lesz, bár chatben megnyugtattál, hogy szeretni fogom, mégis féltem.

    "Bólintott, aztán belém karolt, és így indultunk a kint várakozó autó felé.
    Mikor bekanyarodtunk a rétre, ahol már álltak a gyönyörűen feldíszített esküvői sátrak, és gyűlt a tömeg, olyan volt, mintha a gyomromban dobogna a szívem. Istenem add, hogy legalább ide ne hozza el a kis szarcsimbókot! Persze, azt tudtam, hogy hivatalosan Ellel jön, de abba azért belehaltam volna, ha felfedezem a sokadalomban a büszkén villogó barna szempárt, és esetleg tanúja leszek, ahogy Louis bemutatja a családjának. " Még azt kellett volna, hogy elhozza azt a kis szarcsimbókot!! Bíz isten pofon csaptam volna! Mondjuk El se jobb... :D

    "Lou már szaladt is felém, és a karomba vetette magát. " Úgy jártam, mint Silver!! :D VÁÁÁÁ Néztem, hogy mi van? Kezdetem örülni, aztán leesett, és mondom: A fenébe bele, hogy ugyanúgy hívják!!!! :D

    "Láttam Liamet, aki a barátnője mögött állt, és simogatta a hátát. Komolyan nem tudom, mit eszik azon a lányon. Vagy inkább nőn, mert egészen olyan, mintha a mostohaanyja lenne. Szerintem genetikailag képtelen a mosolygásra. Mindegy, nem nekem kell szeretni –" Imádom!! Én is így gondolom, az a csaj fúú, nem tudom hogy is fejezzem ki magam, de nekem egyáltalán nem szimpi, rossz ránézni!!!

    VálaszTörlés

  14. " Zayn írt egy titokzatos SMS–t, hogy sajnos nem tudnak eljönni Perrie-vel, de jó szórakozást kívánt, és hosszú idő óta először elkedvetlenedtem a hírtől, hogy Zayn nem lesz ott. " :( Hiányzik Zayn! Kis rohadék el kellett volna jönnie!! Képes volt itt hagyni???? Fúú!! :D

    "Mikor odaértünk, a fiúk, és az ijesztő Sophia üdvözöltek, majd a többi ismerős is, akik az asztal körül ültek. " ijesztő Sophia XDD Annyira jóóóó!!!

    "Niall azonnal kerített egy italt, aztán én is letettem a seggem egy székre, és próbáltam részt venni a beszélgetésben. Hellyel-közzel sikerült is, egészen addig, míg a domboldalon meg nem láttam a leereszkedő Louist, és bájos barátnőjét, Eleanort. Olyan karcsú volt, hogy kiszáradt a szám. A derekát simán átérném két kézzel, anélkül, hogy erőlködnék. A csípője úgy ívelt… Szerencsém volt, hogy napszemüveg takarta a szememet, mert kocsányokon lógott, annyi szent. Mindez természetesen Louis leírása volt, de Eleanor is szép volt a púderszínű ruhában, kezében egy gyönyörű kis csokorral. Odasétáltak a családhoz, és végigcsókolták a népes gyülekezetet, aztán bementek a sátorba, gondolom köszönteni az ifjú párt. Kicsit megkönnyebbültem, mikor eltűntek a szemem elől, és végre sikerült mély levegőt vennem. " <3 Istenem! Még mindig szerelmes! Aww, én is így vagyok Louval, kb nyálaznék, ha meglátnám :DD Szóval megértelek Hazza :3 (amúgy először azt hittem, hogy El-t írja le, de mikor kiderült, hogy nem akkor újra olvastam XD)

    " Azt mondtad, túl vagy rajta – suttogta Niall, és egészen közel hajolt hozzám.
    – Eddig én is azt hittem – mondtam elgondolkodva. – De már két napja éreztem, hogy ez a nap lesz a vízválasztó – tettem még hozzá, végre megfogalmazva az egyre növekvő félelmeimet. – Nem tudom Ni, de valami miatt egyre idegesebb vagyok, és olyan, mintha belülről feszítene valami, amitől azt hittem végleg megszabadultam. " Nincs túl rajta! Én tudtam! Nem lehet túl rajta! Louis Tomlinsonon nem lehet túl lenni!!!! Aww <3 istenkém, akarom már a boldog perceket :3

    "e meg egyébként is szentimentális vagy. Valld be, hányszor képzelted el, ahogy Louis vár rád az anyakönyvvezető előtt, és hányszor fogalmaztad meg magadban a házastársi esküt?!
    – Ezerszer – vágtam rá kapásból, és Ni feje fölött néztem a szomorúfűz ágakat, amiket lágyan hintáztatott a szél. – De lehet, hogy kicsit többször – mosolyodtam el. " ez a kedvencem, annyira édes <3 Ne aggódj Hazza, lesz esküvő, meg az a hülye tetoválás is... XD

    "Mikor először került szóba a lehetséges esküvő Jay és Dan között, még kapásból rávágtam, hogy utána mi következünk, és a szemöldökömet húzogatva néztem Louisra, aki mosolyogva bólintott. Mára már csak egy megfakult álom az egész. " :( Miért kell ezt?! Szívszorító! De akkor is lesz esküvő Hazza, kitartás!! Én tudom! Érzem! :D

    "Mikor először került szóba a lehetséges esküvő Jay és Dan között, még kapásból rávágtam, hogy utána mi következünk, és a szemöldökömet húzogatva néztem Louisra, aki mosolyogva bólintott. Mára már csak egy megfakult álom az egész. " Itt felsikoltottam örömömben, meg gyomor görcsöm is volt, hogy mi lesz!! Vááááá!!

    VálaszTörlés
  15. 3 komment! Tényleg bocsi :D

    "– Hát sajnálom, haver… –" No comment...

    "– Fogalmam sincs Lou, hogy benned mi megy végbe. Én örülök, hogy megtörtént, mert azóta mintha mázsás súlytól szabadultam volna. Már nem szenvedek úgy, mint azelőtt. Végül is hálás vagyok a kis beképzelt faszfejnek, hogy direkt előttem smárolt le. Úgy látszik, sokszor az amputáció a legjobb kezelés. Kitépik a szívedet, és utána máris jobban érzed magad – mosolyodtam el gyötrelmesen, aztán lassan kihúztam a csuklóm a szorításából, és kisétáltam a szobából. " :( Ezek a mondatok kikészítenek... miért kell?! Miért csinálod ezt?! Ajjj

    "– Fogalmam sincs Lou, hogy benned mi megy végbe. Én örülök, hogy megtörtént, mert azóta mintha mázsás súlytól szabadultam volna. Már nem szenvedek úgy, mint azelőtt. Végül is hálás vagyok a kis beképzelt faszfejnek, hogy direkt előttem smárolt le. Úgy látszik, sokszor az amputáció a legjobb kezelés. Kitépik a szívedet, és utána máris jobban érzed magad – mosolyodtam el gyötrelmesen, aztán lassan kihúztam a csuklóm a szorításából, és kisétáltam a szobából. " :'( Sírok...

    "– Figyelj, édesem! – mondta olyan magától értetődő hangsúllyal, amitől felállt a tarkómon a szőr. – Engem nem érdekel, mit bolondoztok Louval, vagy mit beszéltek be magatoknak. Számomra összetartoztok, amíg valamelyikőtök haza nem hozza a hivatalos jegyesét.
    Ezt úgy mondta, mintha mindketten egyenrangúak lennénk nála Louval, és akár én is beállíthatnék a vőlegényemmel, vagy ne adj isten a menyasszonyommal. – Igen Harry, te is. Ha majd bejelented, hogy szeretnéd bemutatni a választottadat, szeretettel fogom fogadni őt is. De te már örökre a családhoz tartozol, ezért most szépen jó pofát vágsz, lecsókolod az összes nyanyát, akik reggel óta erről fantáziálnak, aztán fényképezkedsz velük, hogy mutogathassák a kézműves–szakkörön. Értetted? " imádom Jay-t :3 <3

    "Fáradtan sétáltam vissza Niallékhez, mikor láttam, hogy Louis is ott áll velük, és egy fa árnyékában beszélgetnek. Megtorpantam egy pillanatra, de aztán erőt vettem magamon, és mély levegőt véve, egyenes háttal léptem közéjük.
    – Hol voltál? – kérdezte Liam.
    – Hetty nénivel és Louis más, kedves rokonaival limonádéztam az átriumban – közöltem vigyorogva, mire Lou szép ívű szemöldöke az összeráncolt homlok tetejére ugrott mellettem, miközben Niall elvigyorodott: – Az remek progi! – kuncogott.
    – Az volt. Azt ígérték, megkapom a tonhalkrém titkos, családi receptjét, a pogácsáéval együtt.
    – Ennyire nem kenyerezhetted le őket! – szúrta közbe ledöbbenve Louis, és csípőre tette a kezét.
    – Hát pedig de! – mondtam büszkén, és feltoltam az orromon a napszemüveget.
    – Az kizárt – kontrázott hitetlenül Lou.
    – Majd meglátod.
    – Fogadjunk, hogy csak beetettek! Az a recept csak örökölhető – jelentette ki.
    – Na fogadjunk! – vágtam rá eltökélten. Felé nyújtottam a kezem, mire azonnal megfogta az ujjaimat. – Mibe? – kérdeztem felhúzva a szemöldököm.
    – A vázába! – vágta rá habozás nélkül.
    Azonnal beugrott a millió darabból, aprólékos munkával összeragasztott cserépedény képe, ami a nappaliban áll, a kis kovácsoltvas asztalon, és amit Louis a költözésnél véletlenül ott felejtett, pedig ikonikus jelentőségű, mindkettőnk számára.
    – Legyen! – egyeztem bele, majd Niallra néztem, aki elvágta a fogadást, ezzel élesítve a kihívást. " Mondd, hogy ez jelent valamit! Kell hogy jelentsen! Végre valami elindul! Jajj Becca, akarom a kövit, akarom a boldogságot, mert szükségem van rá, akárcsak Larrynek! kérlek!!!
    Amúgy annyira megnéztem volna, hogy Hazzát a nénikkel XD Tök cuki lehetett :DD Elképzeltem a szituációt :DDD

    IMÁDOM!! VÁÁÁÁÁÁ! Új részt akarok!! Sokat!! Meglepetés részeket meg mindent!! :DD Akarom olvasni!! Nem bírom!!! Kell!!
    Csodálatos vagy!! <3
    Bocs az elemzésért, de rászoktam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne kérj bocsánatot.... mivel mióta Silke ezt bevezette, az egyik gyenge pontom, és IMÁDOM, amit Silverrel műveltek.
      Te is tudod, milyen jó tudni, melyik rész hatott az olvasóra, mi fogta meg, milyen érzéseket váltott ki belőle.
      Én tök alkalmatlan vagyok ilyesmire, mert nekem mindig összbenyomásaim vannak, de az, hogy ti megteszitek, örök hálára kötelez ( írd a többihez!! ;) )

      Zayn távolmaradása mai napig fájó pont nekem... (és neked is :P)
      A nyanyákkal való ismerkedés pedig már aznap az agyamba égett. Minden anti-larrystől megkérdezném, hogy a saját esküvődön miért cipelnéd a családod körébe a fiad egyik barátját, akivel már nem is túl jó a viszonya??? erre egyetlen magyarázat van, mégpedig, hogy családtag. Akkor nincs miről beszélni:DDD

      A vázás fogadás nekem semmi különöset nem jelentett, de látom sokatoknak igen, úgyhogy revidiálom az álláspontomat :)

      Puszillak, ölellek.

      Törlés
  16. Nagyon tetszett ez a rész! Végig olyan jó érzéssel olvastam. :) Most nagyon büszke vagyok Harryre, hogy kiált magáért. :) Örültem annak is ahogy beszélt Louissal, minden szava jogos volt! Látszik, hogy elindult a változás, az a kérdés, hogy Louis mit fog most tenni, hogy reagálja le a helyzetet. Jayt imádtam, ahogy Harryt már családtagnak tekinti. <3 Hú kíváncsi leszek erre a fogadásra is :) Puszi Lia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végre egy ember, aki nem haragszik Harryre, amiért nem esett hasra Louis egyetlen ( és még mindig nem elég egyértelmű) mondatától, és képes volt úgy viselkedni, mint akinek van tartása.
      Nagyot csalódtam volna benne, ha az első csettintésre ugrik.

      Igen, a Tomlinson-Styles family a szívem csücske, fogank még szerepelni, ígérem.

      Louis remélem elgondolkodik az életén,,,, ideje lenne.

      A fogadás másoknak is szöget ütött a fejében, pedig nem szántam neki nagy jelentőséget, de lehet hogy felülbírálom az elképzeléseimet :))

      Puszillak

      Törlés
  17. Drága Becca!
    Nagyon röstellem magam, amiért ilyen sokáig nem írtam komit. Esedezem a bocsánatodért, amiért ilyet merészeltem tenni, a legnagyobb rajongód létemre. Egyébként még mindig annyira oda meg vissza vagyok a blogodért, csak hát valahogy mindig elfelejtettem, komizni. Imádlak, és próbálj meg megbocsájtani nekem!
    Ezer puszi a legnagyobb rajongódtól <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajjj...most madarat lehet velem fogatni, mert lerágtam az összes körmöm, hogy itt hagytál... (komolyan aggódtam)
      Nem haragszom, csak megkönnyebbülést és örömöt érzek :) <3

      Ne felejts el írni pár sort, tudod, mennyire várom mindig.
      Örülök, hogy még itt vagy, hogy még olvasod, pláne ha szereted.

      Nyugodtabb időszak következik, remélem azt sem fogod megunni.

      Ölellek

      Törlés