2015. április 27., hétfő

CIII. Fejezet

Sziasztok!

A szokottnál hamarabb jelentkezem az új résszel, hátha valaki épp érettségire készül, és szüksége van egy kis kikapcsolódásra az izgalmak közepette.

A többieknek csak szimplán szép tavaszt, és jó szórakozást!

Indul MAJD egy új blogunk, amit Dreamy Girllel, és Silver Breezzel közösen írunk...
Egyelőre csak a tervezésnél járunk, és elkészült a trailer, valamint fel lehet iratkozni, aki nem szeretne lemaradni róla. A címe: Fin/V/e Selection, és előre szólok, csak azok tévedjenek arra, akik szeretik a 18+-t, mert ez tulajdonképpen CSAK az lesz...

xxxBecca


Harry

Még nem tértem magamhoz az egy hét alatt, mióta hivatalosan is Louis Tomlinson jegyese vagyok.
Otthon voltunk három napot Angliában, és a két családon kívül Eleanorékat is meglátogattuk.
Persze mindez nem volt olyan egyszerű…
Mikor az ügynökségnél tudomást szereztek a dologról, és Lou el akart kéredzkedni, hogy hazarepülhessünk, akkora cirkusz volt, mint még soha. Azért nem mertek replikázni, hogy Louis eljegyzett, de a fejeken tisztán látszott, hogy az évtized rosszhíreként könyvelik el, hogy kibékültünk. Az új Louis viszont, aki aközben született míg nem élt velem, sokkal vehemensebben állt ki az érdekeinkért:
– Mégis mi a búbánatos lófaszért vagytok így kiakadva? Nektek könnyebb lenne titokban tartani, ha két másik pasival jöttünk volna össze? Ebben legalább már van gyakorlatotok, és egyelőre – ezt a szót erősen megnyomta –, nem tervezzük, hogy nyilvánosságra hozzuk a dolgot. Minden marad a régiben, és normálisan fogunk viselkedni. Ti meg csak tegyétek a dolgotokat.
Csak ámultam, milyen határozott és összeszedett. Az érvei meggyőzték a menedzsmentet, hogy még nincs itt a világvége.
– De miért kell most hazautaznotok? – kérdezte Brendon, az új asszisztens.
– Csak úgy, mert ezt akarjuk?! – kérdezett vissza lekezelő hangnemben Lou, és közben a derekamnál fogva magához húzott, és belepuszilt a nyakamba.
Komolyan mondom, az új, magabiztos, férfias Louis olyan szinten vett le a lábamról, hogy mellette egy dadogós, pirulós tininek éreztem magam. És még valaminek: önmagamnak. Végre nem kellett megjátszanom a sármőrt, se a talpig férfit. Lehettem az az érzékeny, babusgatásra vágyó, félig női lelkű idealista, aki valójában vagyok. Felszabadultnak, és boldognak éreztem magam.
– Oké… oké. Nem kell leharapni a fejem! – visszakozott Brendon, és a telefonjáért nyúlt, hogy elintézze a repüléssel kapcsolatos dolgokat. Mikor letette közölte velünk:
– Reggel 4.40–kor indul a gép a LAX-ról, és visszafelé is éjjel fogtok érkezni.
– Mint mindig – sommázta Louis.
Örültem, hogy nem kell külön, menetrend szerinti járatokkal mennünk, hanem vihetjük a különgépet, és együtt utazhatunk. Alig vártam, hogy megölelhessem anyámat, és persze Jayt, de a kíváncsiság is furdalt, vajon milyen Eleanor új pasija. Vagyis már nem is annyira új, csak mi még nem találkoztunk vele. Kicsit paráztam, hogy a vadiúj Louis-m nem fogja-e szétszekálni és kivallatni, hogy megbizonyosodjon róla, megérdemli Eleanort, de reméltem, hogy sikerül majd kordában tartani.
Majdnem sikerült…

– Sziasztok! – nyitott ajtót mosolyogva El, mikor este kilenckor megérkeztünk hozzájuk. Max a háta mögött állt, és meglehetősen zavarban volt. Gyorsan beléptünk, Pete pedig még utánunk szólt, hogy a kocsi egy utcával arrébb vár ránk, úgyhogy szóljunk a sofőrnek, ha indulni akarunk, és csak akkor lépjünk ki a házból, ha visszaszól, hogy tiszta a terep.
Louis válaszolt, hogy megértette, és Pete ne aggódjon, menjen csak bowlingozni a haverjaival, mert itt minden a legnagyobb rendben lesz.
Mikor odafordult Maxhez, hogy kezet rázzanak, Louis először felnézett a magas fiúra, majd összehúzott szemöldökkel mérte végig. Ha engem nézne így, biztosan leverne a víz.
El is érezte, hogy kezdődik a kakaskodás, úgyhogy a pasija mellé lépett, és belekarolt.
– De jó, hogy megjöttetek. Hazz, mutasd azt a csodagyűrűt, hadd nézzem meg közelebbről… – csicsergett, ahogy betessékelt bennünket az előszobából. Erős késztetést éreztem, hogy mellé lépjek, és az ujjamat elé tartsam, de visszatartott a tudat, hogy szerencsétlen Maxet nem hagyhatom hátra Louval, mert olyan elveszettnek és kétségbeesettnek tűnt szegény pára.
Ezért aztán Louis ujjait kerestem, és összefűztem az enyémekkel, majd előre engedtem a hálásan rám pillantó srácot.
Louis oldalról figyelte az arcomat, és mikor leültünk az asztalhoz, El pedig Maxszel együtt a konyhába ment, hogy behozzák a vacsorát, hozzám hajolt:
– Miben mesterkedsz, cica? – kérdezte, én pedig nem is tudtam, mit válaszoljak.
– Nem mesterkedem semmiben, de ha már lecicáztál, el kell mondanom, hogy te nézel ki úgy, mint a macska, aki épp le akarja nyelni a kanárit. – Elnevette magát, felszabadultan, vidáman. – Te nem El apja vagy, ezt ugye nem felejted el? – kérdeztem, mikor abbahagyta.
– Túl sok vagyok? – kérdezte komolyan. – Igyekszem nem elfelejteni, de úgy érzem, felelős vagyok érte.
– Nem, kicsi. Te csak magadért, és most már értem vagy felelős. Eleanor a saját életét kell hogy élje, azzal, aki neki megfelel. Mert olyat úgysem találna, aki neked elég jó.
– Nem, mert az az ember már hozzám tartozik – vágta rá komoly arccal, és csücsörítve odafordult, hogy a szájára hajoljak. Ebbe a tökéletes pillanatba sétált bele Max, aki hangosan felnyikkant, mikor meglátott bennünket, ahogy csókolózunk.
– Nyugi! – nézett rá Louis, mikor elhajolt tőlem, de közben még megsimogatta az arcomat. – Ezt még szoknod kell – közölte a céklavörös sráccal.
– Idővel észre sem veszed – nyugtatta Eleanor is, aki közvetlenül mögötte érkezett.
Felpillantottam, és a tekintetem összeakadt az ijedt, és láthatóan összezavarodott Maxével.
– Na figyi! Látom, hogy ez még neked fura, és biztosan vannak kérdéseid. Essünk túl rajta! – bátorítottam, de mikor felpillantott, láttam, hogy csak rontottam a helyzeten.
– Nincsenek kérdéseim, csak az a helyzet, hogy nem találkoztam még… – elakadt a szava.
– Melegekkel? – kérdezett vissza Louis, és meghúzta a combomat, hogy helyezkedjek hozzá közelebb. Eleget tettem a kérésének, és a székemmel mellé oldalaztam, míg összeért a térdünk.
– Aha – nyögte a barna, érdekes arcú srác. Alaposabban szemügyre vettem. Nem helyes, az biztos, de nem is csúnya. Alapjában egy különcnek néz ki, akinek azért van stílusa. Szívesen beszélgetésbe elegyedtem volna vele, mert kíváncsi lettem, mit lát benne El, de egyelőre olyan kínos volt a szituáció, hogy esélyem sem volt rá.
– És mi a különbség a melegek, és a heterok között? – kérdezte Louis ártatlanul, de bennem megszólalt a vészharang. Túl selymes volt a hangja. Kis alattomos.
– Semmi, vagyis… persze van különbség… de nem úgy értem… hanem… – Szerencsétlen flótás csak egyre jobban belezavarodott, és éreztem, hogy Eleanor segélykérőn néz rám, de muszáj voltam megvárni, míg kinyög valamit. Nem beszélhettem helyette. Csak reménykedtem benne, hogy kikecmereg a mondatból. – Szóval semmi alapvető különbség nincs, de akkor is furcsa, ha két férfi alkot egy párt.
Louis megfeszült mellettem, és már éreztem, hogy valami epés replikával készül, de megszorítottam a combját, és közben felé fordultam: – Szívem, ideadnád a krumplit?
Sikerült annyira kizökkentenem, hogy amíg előrehajolt a tálért, én kezdjek beszélni:
– Igen, Max. Persze, hogy furcsa, mert több száz éve sulykolják az emberekbe, hogy ez nem normális, vagy beteg dolog. Nem kell ezért zavarban lenned. Majd idővel megszokod. Nekünk is sok idő kellett hozzá, mire beismertük… Igaz, kicsi? – kérdeztem Louistól, aki összehúzott szemöldökkel fordult felém, de aztán mikor átgondolta, amit mondtam, kisimultak a vonásai, és elmosolyodott.
– Igaz – bólintott, és mélyen a szemembe nézett. Egy kis libabőr, egy kis lepkeinvázió, és máris mehet minden tovább.
– És ti hogy ismerkedtetek meg Ellel? – kérdeztem, hogy végre témát váltsunk.
– A fősulin – válaszolta Max, és révetegen Eleanorra nézett. Láttam felvillanni a szemében azt, amire kíváncsi voltam, El arcán pedig enyhe pír jelent meg, és megrebbentek a szempillái. Igazán szép lány, állapítottam meg ismét, aztán eszembe jutott, hányszor és hányféleképpen segített rajtunk, és hogy mennyire kedvelem. Szívből kívántam neki, hogy végre találjon valakit Louis után, akit igazán szerethet. Most, hogy mi végre rendbe tettük a kapcsolatunkat, neki is jár a szabadság, és a boldogság. Eddig mindig háttérbe szorult szegény. Max mesélni kezdett, és nagyon szép szavakkal írta le a találkozásukat, majd azt, hogy szerettek egymásba. Kiderült, hogy humora is van, mert mikor rákeresett Elre a neten, és egyértelmű lett számára, hogy Louis Tomlinson barátnőjére hajtott rá, saját bevallása szerint majdnem lenyelte a kiskanalat, amivel épp joghurtot evett. Azt is elmesélte, mennyire nem hitte el, mikor megtudta, hogy El csak álbarátnő. Először arra gondolt, unatkozik a híres pasija mellett, akivel csak ritkán találkozik. Aztán azt hitte, ez valami hülye tréfa, amit a haverjai agyaltak ki, hogy jót röhöghessenek rajta. Mikor Eleanor leültette, és őszintén elmondott mindent, aztán mutatott pár közös képet rólunk, akkor kezdte kapizsgálni, hogy a média irányította világban simán előfordulhat, hogy éveken át fenntartsanak egy hamis képet bárkiről. Az emberek bármit elhisznek, amit be akarnak adni nekik. „De hogy lehet az, hogy soha nem buknak le? Hogy egyetlen lesifotó sem készült róluk az elmúlt évek alatt?” – kérdezte állítólag Eleanortól Max, és a válasz még jobban meglepte. „Milliókba kerül ez az ügynökségnek. Külön alkalmazottak figyelik a közösségi oldalakat, és azonnal lecsapnak ezekre a képekre. Vagy megfenyegetik a készítőt, hogy személyiségi jogokat sért, és általában ez is beválik, vagy nagy összeget fizetnek azért, hogy titokban maradjanak. Jó pár ember lett gazdagabb attól, hogy sikerült lekapnia Larryt…”
Belém mart a felismerés, mennyi pénzbe kerül, hogy a világot becsapjuk, holott mennyivel egyszerűbb lenne, ha csak élhetnénk az életünket boldogan, mint mások.
Erre viszont egyelőre semmi esélyünk. Nem engedtem, hogy a negatív gondolatok beárnyékolják az estét. Kényszeredetten elmosolyodtam, és Eleanor felé fordultam.
– Isteni lett a kacsa. És mi ez a mártás?
– Erdei gombás barnamártás, de megbolondítottam még egy kis vörösborral. Örülök, hogy ízlik – mosolygott rám El, és innentől elkezdtünk receptekről beszélgetni. A két pasi mellettünk unottan nézelődött, aztán Louis felállt, hozott két sört a hűtőből, és egyet a még mindig merev háttal ülő Max kezébe nyomott.
– Gyere, kapcsoljuk be a tévét. Negyeddöntő van a spanyoloknál.
A srác hálásan felmordult, és elnézést kérve Eltől, követte Lout a nappaliba, mi pedig végre belemerülhettünk a beszélgetésbe. Eleanor ódákat zengett Maxről, és még ha a lila ködöt le is vonom a beszámolójából, akkor is be kell látnom, jó választásnak tűnik.
Néha lopva a nappali felé néztem, de arra is rájöttem, a foci valóban áthidalja a kommunikációs nehézségeket. Egyformán káromkodtak és  ujjongtak, mivel (hála az égnek) ugyanannak a csapatnak szurkoltak. Fél órával később már régi ismerősökként beszélgettek Neymar legutóbbi góljáról, és a várható átigazolásokról az őszi szezonra.
Fellélegeztem, és mikor El halkan az esküvőről kérdezett, végre elmesélhettem valakinek, hogyan képzelem a nagy napot.

Anyám végigbőgte az estét, amit otthon töltöttünk, és részletesen beszámoltatott bennünket mindenről. Elég nehezen kerültük ki az eljegyzés előtti este történéseit, és volt egy pillanat, mikor Lou bele is zavarodott a mesébe, mert anyu fifikásan belekérdezett, hogy a mozi után mi történt, és látszott, hogy nem érti, miért csak másnap délután, a medence partján kérte meg a kezemet; de aztán Louis valahogy kivágta magát, és végül mindannyian elégedetten dőltünk hátra, mikor végeztünk.
– Ez gyönyörű! – tapsikolt anyu, mikor Lou elismételte, hogy mit mondott nekem. Szinte hajszálpontosan emlékezett minden szóra, ami engem különösen meglepett, de anyu sem állhatta meg szó nélkül:
– Meddig gondolkoztál rajta, és gyakoroltál erre, Lou?
– Háát…– nézett rám félszegen életem szerelme. – Hetekig.
Kikerekedett a szemem.
– Hetekig? – ismételtem csodálkozva.
– Igen. Mikor a házat rendeztem be, már akkor eljátszottam a gondolattal, és mikor megleptelek vele, akkor majdnem… De aztán berezeltem, és inkább kínlódtam tovább.
– Már akkor ez volt a terved? – Még mindig nem tudtam felfogni, hogy ennyi ideig rágódott a dolgon.
– Igen, Hazz. Nem olyan könnyű ez, mint amilyennek látszik. – Belegondoltam, mi mennyit beszélgettünk a lehetőségekről Niallel, és rájöttem, nekem sem lett volna merszem elé állni azzal, hogy folytassuk, nemhogy megkérni,  házasodjunk össze.
Anyu egy pár kedves mondattal elterelte a figyelmünket a témáról, de este, az ágyban fekve ismét eszembe jutottak Lou szavai.
– Magadban nem voltál biztos, vagy bennem? – Csak ennyit kérdeztem, és lélegzetvisszafojtva vártam a válaszát. Louis felém fordult, az éjjelilámpa fényénél közelről fürkészte az arcomat, aztán felemelte a kezét, és megsimogatta a hajamat.
– Egyikünkben sem. Féltem, hogy túl mély sebeket ejtettem a lelkeden, és többé nem tudsz bízni bennem. És féltem, hogy nem vagyok elég erős, hogy kibírjak mindent, ami még ránk vár. Nem akartalak addig egy életre szóló eskübe kényszeríteni, míg én magam nem voltam száz százalékig biztos abban, hogy bármi is történik körülöttünk, többé nem adom fel.
A szavai egyszerre okoztak fájdalmat, és örömöt, bármilyen hihetetlen ez.
– Ugye, tudod, hogy bármikor tetted volna fel a kérdést az elmúlt három évben, én mindig igent mondtam volna?
Láttam, hogy bepárásodik a tekintete.
– Tudnék kivételt mondani, de nem akarok. A lényeg, hogy már az enyém vagy.
– Mindig a tiéd voltam, kicsi.
Ezután összebújva aludtunk el, az új, immár szokásos pozitúrában. Én a kiskifli, és ő a nagy.

Jay és a gyerekek ujjongva vártak ránk másnap, és az ablakból figyelték, mikor érkezünk.
A szokásos, olasz családra emlékeztető ebéd után a kertben üldögélve beszélgettünk, és ismét el kellett mesélnünk az egészet, de valahogy most már flottul ment minden. Gyakorlat teszi a mestert…
Jay csak annyit kért, az esküvővel várjuk meg, míg az ikrek megszületnek, mert veszélyeztetett terhes. Louis azonnal megfeszült, mint a húr.
– Nyugi, kisszívem. Csak azért, mert ikrek, és mert már nem vagyok húsz éves. De nincs semmi ok az aggodalomra. Dr. Wright megnyugtatott, hogy minden a legnagyobb rendben.
– Biztos? – kérdezte Louis, és előrehajolva a kerek pocakra simította a tenyerét.
Elszorult a torkom. Mindig a gyengéim voltak a terhes nők, és titkon irigylem őket, amiért nekik megadatott, hogy új életet hordjanak a szívük alatt. Mióta tudom, hogy nem vonzódom igazán a gyengébb nemhez, él bennem a félelem, hogy nem lesz saját gyerekem. Pedig én mindennél jobban vágyom rá. Ha lehet, legalább kettőre. Louis lehajolt, és egy puszit küldött a kistestvéreinek, miközben az anyja válaszolt:
– Jól vagyunk, bár ezek ketten kikészítenek – simogatott végig domborodó hasán Jay. – Ha az egyik elalszik végre, a másik kezdi a cirkuszt. Esküszöm, verekszenek néha. A húgod az szerintem, mert az ő lába kisebb – mondta, és közben Louis kezét a blúza alá húzta. Lou szeme elkerekedett, a szája is elnyílt. – Ez a… Ez mi? – kérdezte hebegve.
– A lába. Fogja, és egyszerűen kinyújtózik. Mondjuk, addig csinálja, amíg még elfér. Pár hét múlva már esélye sem lesz! – mondta komoly meggyőződéssel Jay. Louis rám nézett.
– Hazz! Gyere! Ezt neked is érezned kell. – Máris odaléptem, mert majd belehaltam, annyira szerettem volna megtapasztalni, de félve pillantottam a kismamára. Ő viszont készségesen felém fordult, és teljes természetességgel feljebb húzta a csipkés anyagot a hasán. Összedörzsöltem a kezeimet, nehogy hidegek legyenek, aztán óvatosan odasimítottam a tenyerem, ahonnan Louis elvette a sajátját. Eleinte nem éreztem semmit. A kisbaba, mintha tudta volna, hogy én nem a testvére vagyok, hanem egy idegen, félve húzódott el az érintésem elől. Jay az enyémre tette a kezét, és nagyot sóhajtott, mintha befelé beszélgetne velük. Aztán olyasmi történt, ami örökre megváltoztatta az életemet. Egy finom, épphogy érezhető kis kaparászás, amiről azt hittem, csak beképzelem magamnak, de az enyémre simuló kéz erősebben nyomott magára, és egy pillanattal később erőteljesebb rúgást éreztem. Elvigyorodtam, és beharaptam a szám, nehogy felkiáltsak. Gyorsabban vettem a levegőt, és szinte leizzadtam. Apró kis dudor nyomódott a tenyeremnek, aztán mintha végigcirógatta volna. A másik kezem automatikusan emelkedett fel, és így már két tenyérrel, szinte beborítottam az egész pocakot. Bent zúgolódás támadt, és az egész mocorogni kezdett. A kisbabák ficánkoltak, forgolódtak. Hol egy kerek hát simult a kezembe, hol borsószemnél is kisebb ujjacskákat tapintottam ki. Olyan volt, mintha tudták volna, hogy ott vagyok.
– Hello, kisprücsök! – csúszott ki a számon, mire Jay halkan felkuncogott, Louis pedig a hátam mögé lépett, és a derekamra tette a kezét. –Óóó… érzem, ahogy mozognak – jelentettem ki határozottan, még mindig teljesen az események hatása alatt.
– Én is! – mondta a kismama ironikus hangsúllyal, ami arra utalt, ő kevésbé élvezi. – Mondjuk ez még mindig jobb, mint amit a bátyjuk csinált huszonnégy évvel ezelőtt. – Kérdőn néztem rá, de nem voltam képes elszakadni az érintéstől. Szívem szerint odahajoltam volna, hogy suttogjak nekik, de rájöttem, ez iszonyat hülyén nézne ki. – Louis esténként vigyázzállásba vágta magát, és fél órán keresztül úgy maradt. Olyankor megtapasztaltam, mit érezhettek a középkorban a karóba húzott emberek – kacagott Jay, én pedig vigyorogva fordultam Louishoz, aki csak húzogatta a vállát.
– Már akkor sportos gyerek voltam. Vagy futottam, vagy álltam… legalábbis anyám szerint.
– Így van. Éjjelente meg biciklizett. – Már mindhárman nevettünk, de én éreztem, hogy forró könnyek tülekednek a szemembe, annyira hatása alá kerültem az egésznek. Gyorsan elhúztam a kezemet, egy puszit nyomtam az anyósjelöltem arcára, aztán elnézést kértem, és besiettem a fürdőbe.

Louis halk kopogása és suttogó hangja zökkentett ki a merengésből, ahogy a kád szélén ülve vártam, hogy felszáradjanak a könnyeim.
– Hazz, édesem. Engedj be. Mi a baj? – kérdezte halkan, én pedig az ajtóhoz léptem, de nem fordítottam el a kulcsot.
– Semmi baj, kicsi. Csak adj pár percet.
– Harry, ne! Engedj be! – A hangja kicsit erőteljesebb lett, és éreztem, mennyire ideges. Kinyitottam az ajtót, de gyorsan elfordultam, nehogy meglássa a szétsírt szemeimet. Louis utánam kapott, a karomnál fogva maga felé fordított, és ijedten nézte az arcomat.
– Mi történt?
– Semmi… Tényleg semmi, csak elérzékenyültem. Túl sok nekem most ez az impulzus. Kicsit labilis vagyok idegileg.
– Édesem! – nyúlt értem, és húzott a magához. Hálásan bújtam a nyakába. – Te mindig így reagáltál a terhesekre. Most még rosszabb, hogy anyu az. De azért ne itasd az egereket. Lesznek gyerekeink, megígérem. – Úgy kaptam fel a fejem, mintha valami világszenzációt osztott volna meg velem. – Esküszöm, egy rakat gyerekünk lesz, és boldogan élünk, amíg meg nem halunk! – mondta meggyőződéssel, és közben végig a szemembe nézett. Éreztem, hogy a szám mosolyra húzódik, míg Louis az ujjaival törölte le a könnyeimet. – Rendben?
Nem kérdezte, hogy ezért sírok-e. Úgy olvasott bennem, mint egy nyitott könyvben.
– Rendben – bólintottam, és éreztem, hogy a szívem reménnyel telik meg. 


.

32 megjegyzés:

  1. Az elobb irtam egy regenyt, erre elment az aram es eltunt szoval most lehet nem leszek hosszu, mert a mobilnet nagyon remiti a telefonom. Elosszor is, mar feliratkoztam az uj blogra mert a trailer alapjan is latom hogy baszott jo lesz! Te jo eg, annyira varom mar! Remelem hamar olvashatjuk. Az hogy harman irjatok amugy is szuper, a harom legjobb iro!! A reszrol pedig annyit irnek hogy imadtam! Orulok hogy most minden hepi (legyen ez nagyon sokaig igy) es olyan jo olvasni hogy igy szeretik egymast.. <3 Egymasnak vannak teremtve, ez nem is kerdes. Csak ne veszekedjenek mert azt nem birom!!! Imadom hogy reszese lehetek ennek a csodanak, koszonon neked! Drukkolok hogy az SS-ben is vegre beinduljanak a komik..:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne haragudj, hogy ilyen késve válaszolok, de a múlt hetem káoszos volt, a részek is időzítőről érkeztek, és csak most jutottam idáig.

      Örülök, hogy szereted az MTF-et, annak meg pláne, hogy az SS-t is.
      És köszönöm, hogy ennyire támogatsz, és mindig írsz nekem. Nagyon sokat jelent, és hálás vagyok mindenért.

      <3

      Törlés
  2. DENYUNYIK!!! Uristen hat kihalok milyen edesek... viszont mivel az ikrek kicsit tobb mint 1 evesek, nagyjabol tudom mar, hogy hol jarunk:D max te kis nyunycii, majd hozzaszoksz, nyugalom:D Lou tenyleg indokolatlanul megferfiasodott, kulsore is, mar nem egy selyemmajom.. sokkal inkabb egy csoves, de egy igazan helyes csoves... olyan fura, hogy attol fuggetlenul, hogy harry a "lany", o szolitja kicsinek lout, ami vegulis logikus, hiszen kisebb, de akkor is :D nekik kell egy gyerek, vagy ketto, vagy sok! Valaki szuljon mar nekik! Vagy akar harry, nekem mindegy... imadom, annyira jol irsz, annnyira jo erzes olvasni, teljesen beleelem magam, es reggel emiatt kestem el a sulibol, mert mikor meglattam hogy fent van (7.08) nekialltam olvasni, es ez eltartott kb fel nyolcig(megfaztam es az orrfujasokat muszaj volt beiktatni), es kozben elfelejtettem elindulni xd najolvan, siess a kovivel, pussziii
    xxHori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát itt nem teljesen stimmelnek az időpontok, mert elb@asztam.... de ennyi belefér:) Olyan tavaly ősszel vagyunk, ha jól gondolom, de már néha én sem tudom, és nem is akarok rágörcsölni, mert akkor nem tudom írni, ami a fejemben van.
      Kell nekik egy rakat gyerek...szerintem nagyon jó helyük lenne ilyen szülők mellett. Annyi árva, elhagyott gyerek nő fel nyomorban, intézetben.... Larry vagy egy tucatot magához vehetne.

      Örülök, ha bele tudod élni magad, de azért emiatt elkésni, az gáááz :))

      Kicsit cseszegessük együtt Borkát, mert Taken hiányom van (hetek óta)...

      Puszillak.

      Törlés
  3. Jajj hát Istenem!Nagyon tetszett.
    A vége a legjobb,amikor Harry figyeli a babát. Ez olyan tipikusan Harry-s...És hogy ő is szeretne...kívánom,hogy sok-sok gyerekük legyen örökbefogadással vagy mittudom én. :)
    Imádtam ezt az úgyszólván "szerepcserét",vagyis hogy Harry inkább a lányosabb,passzív fél,Louis meg férfias és határozottabb.De amúgy tényleg az mostanság.Tudom,hogy ez nem egészen ebben a fejezetben kezdődött,de még nem írtam róla,pedig nagyon tetszik.:)
    Az új blog meg mesterműnek ígérkezik,mindjárt fel is iratkozom. :)
    Szép tavaszt neked is!
    Ölel:Emse

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetlen emberről tudok, aki hidegrázást kap a szerepcserétől, és ez is elég fájdalmas, de annak nagyon örülök, hogy sokan vagytok, akik örömmel fogadják a megváltozott karaktereket. Most ilyennek látom őket, ezért nincs más választásom, mint így írni...

      Puszillak, vigyázz magadra <3

      Törlés
  4. na megérkeztem végre, hajanlba még annyi erőm volt hogy elolvastam de kommentelni már nem..ugye tudod hogy most olvasom el harmadjára a mai nap folyamán?:DD amúgy az előző válaszod megijeszt!! mi az h jönnek még viharfelhők? ne jöjjenek!! csak ha gyorsan megis oldódnak!! jajj kincsem hát persze hogy itt leszek akkor is, ha ezt a nagy depit és különválást kibírtuk mindent kibirunk<3 elhiheteted hogy én nemtágítok mindig itt leszek melletted:)
    na de jöjjön a rész ami ismét csillámpónis nyáltengeres felmosós rész volt<3
    nyugi Hazz a helyedben énse tértem volna még magamhoz..Louis Tomlinson jegyese..milyen kurva jól hangzik már ez?<3 elviselném ezt a megszólítást..
    hát a managment megb*szhatja magát...takarodjanak már el az útból és haggyák már szerencsétleneket élni basszus...komolyan mondom milyen emberek az ilyenek?? fujj tűzre velük..
    ezaz Lou mondd csak meg nekik!! imádom ezt az új férfias Lout..imádtam a kisfiús, érzékeny Louist de annyira jó látni hogy már nem csak megbújik a sarokban hanem igenis a sarkára áll és kiáll magukért..hihetetlen jó érzés látni és tudni h végigkövettem azt ahogy felnőttek és változik a személyiségük közben mégis önmaguk maradtak azért..én tényleg hiszek abban hogy felnőttek már a "feladathoz" és képesek lesznek megvívni ezt a csatát a szerelmükért..
    *imádom Lou dumáját és lekezelő stílusát ilyenkor..iszonyat sexi* hihetetlen ahogy két mondattal képes valakit a pokol legmélyebb és legtávolabibb sarkába elküldenie úgy hogy közben az ember aztis megbánja hogy megszületett...hajrá Lou!!!
    igen Hazz te vagy a mikis hercegnőnk és mi ezt egyáltalán nem bánjuk...úgy tökéletes ahogy van<3 *csak nekem ne merjék azt mondani h nem meleg mert kirohanok a világból de előtte jól megverem azt aki kinyitotta azt a nagy száját* annyira örülök h végre lehet önmaga ahhh imádoom<3
    ,,Felszabadultnak, és boldognak éreztem magam. " ---hihetetlen örömmel tölt el hogy végre ezt olvashatom...megérdemlik a boldogságot, annyit szenvedtek már..elég volt...
    Louis kincsem olyan vagy mint a bátyáim, a széltől is óvod Elt..annyira édes de azért szegény Max, nem lennék a helyében Lou gyilkos pillantása tényleg halálos..*deközben meg kurvasexii*-* * Harry meg iszonyat cuki ahogy csitítgatja azta kis dühgombócot:DD
    ,, Mert olyat úgysem találna, aki neked elég jó.
    – Nem, mert az az ember már hozzám tartozik – vágta rá komoly arccal, és csücsörítve odafordult, hogy a szájára hajoljak."--VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EZISZONYAT ARANYOS*-* *-* *-* <3 <3 <3 jajj istenem de vártam már ezt :$
    szegény Max..én tényleg sajnálom, nem lehet neki egyszerű ha tényleg ennyire új neki a téma..de azért tudja hova vigye a "de akkor is furcsa, ha két férfi alkot egy párt" megjegyzését...nincs ebben semmi furcsa könyörgom...emberek vagyunk mindannyian az isten szerelmére, igazán megköszönném ha az emberek végre elfogadnák hogy ebben semmi rossz, titkolni vagy szégyellnivaló nincs...2015 van nem a középkorban vagyunk baszkiii...
    *Harry még mindig imádnivaló ahogy csitítja Lout<3
    teljesen egyet értek Harryvel, majd megszokja...
    ,,Egy kis libabőr, egy kis lepkeinvázió, és máris mehet minden tovább. "--SÁLÁLLÁÁLLÁ imádom ahogy Hazz még mindig aza szerelmes tinédzser<3 imádnivalóó:3
    annyira imádom Eleanort, hihetetlen egy nőszemély ebben a storyban tényleg megérdemli hogy párra találjon :)
    ,, Kiderült, hogy humora is van, mert mikor rákeresett Elre a neten, és egyértelmű lett számára, hogy Louis Tomlinson barátnőjére hajtott rá, saját bevallása szerint majdnem lenyelte a kiskanalat, amivel épp joghurtot evett."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. --okéé a haragom már rég elszállt, ez haláli volt..ők Max humorát szeretik mimeg a tiédet, Becca<3 tökéletesen látom magam előtt a jelenetet, valószínűleg énis így ragáltam volna a helyében..
      azért komolyan mondom hihetetlen eza managment..mért jó ez nekik úgy őszíntén?? erre pazarolják a pénzt amikor tényleg sokkal egyszerűbb lenne végre csinálni egy nagy coming out-ot és akkor mindenki boldog lenne..mert basszus szerintem vagyunk már annyian akik ezt akarjak hogy lassan nagyobb a látszám mint akik nem hisznek benne...sőt ne mondják már nekem hogy lennének olyan fake fanok akik nem állnak ki mellettük..Zaynis kilépett mégis szeretjük még mindig..mért lenne ez még nagyobb botrány?? okéé befejeztem a flozofikus költői kérdéseimet..a lényeg az hogy elmehet a management a pokolba..már őkis feketelistások mint Jack vagy Amber a DLB-ből...és az nekik nagyon nagyon rosszat jelent..nem állok meg egy pofonnál kutyák:))))
      a kis focista dühgombócunk<3 a foci ereje mindig csodákat tesz..90 percre képes ellenségeket barátokká tenni és ugyanez fordítva..ismét látom a jelenetet magam előtt itthon is valami hasonló szokott lenni:DD
      Harry nekemis elmesélheted hogy képzeled el az esküvőt, nyugodtan..ilyenekkel jöhetsz hozzám is bármikor..sőt bármivel jöhetsz én itt vagyok*-*
      jajj gyerekek nemis értem mértnem számoltatok be Annenek arról az estéről..végülis csak végigszexeltétek az éjszakát ahh mit az nektek:DDD

      ,, – Ez gyönyörű! – tapsikolt anyu, mikor Lou elismételte, hogy mit mondott nekem. Szinte hajszálpontosan emlékezett minden szóra, ami engem különösen meglepett, de anyu sem állhatta meg szó nélkül:
      – Meddig gondolkoztál rajta, és gyakoroltál erre, Lou?
      – Háát…– nézett rám félszegen életem szerelme. – Hetekig.
      Kikerekedett a szemem.
      – Hetekig? – ismételtem csodálkozva.
      – Igen. Mikor a házat rendeztem be, már akkor eljátszottam a gondolattal, és mikor megleptelek vele, akkor majdnem… De aztán berezeltem, és inkább kínlódtam tovább.
      – Már akkor ez volt a terved? – Még mindig nem tudtam felfogni, hogy ennyi ideig rágódott a dolgon.
      – Igen, Hazz. Nem olyan könnyű ez, mint amilyennek látszik. – Belegondoltam, mi mennyit beszélgettünk a lehetőségekről Niallel, és rájöttem, nekem sem lett volna merszem elé állni azzal, hogy folytassuk, nemhogy megkérni, házasodjunk össze.
      Anyu egy pár kedves mondattal elterelte a figyelmünket a témáról, de este, az ágyban fekve ismét eszembe jutottak Lou szavai.
      – Magadban nem voltál biztos, vagy bennem? – Csak ennyit kérdeztem, és lélegzetvisszafojtva vártam a válaszát. Louis felém fordult, az éjjelilámpa fényénél közelről fürkészte az arcomat, aztán felemelte a kezét, és megsimogatta a hajamat.
      – Egyikünkben sem. Féltem, hogy túl mély sebeket ejtettem a lelkeden, és többé nem tudsz bízni bennem. És féltem, hogy nem vagyok elég erős, hogy kibírjak mindent, ami még ránk vár. Nem akartalak addig egy életre szóló eskübe kényszeríteni, míg én magam nem voltam száz százalékig biztos abban, hogy bármi is történik körülöttünk, többé nem adom fel.
      A szavai egyszerre okoztak fájdalmat, és örömöt, bármilyen hihetetlen ez.
      – Ugye, tudod, hogy bármikor tetted volna fel a kérdést az elmúlt három évben, én mindig igent mondtam volna?
      Láttam, hogy bepárásodik a tekintete.
      – Tudnék kivételt mondani, de nem akarok. A lényeg, hogy már az enyém vagy.
      – Mindig a tiéd voltam, kicsi.
      Ezután összebújva aludtunk el, az új, immár szokásos pozitúrában. Én a kiskifli, és ő a nagy. "--VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TELJES ZOKOGÁS BASSZUS NEMBÍROM EZ ANNIYIRA GYÖNYÖRŰ MEGSEMMISÍTŐ SZÍVÖSSZESZORÍTÓ ÉS MEGHATÓ<3<3<3 basszus ez nagyon szép..itt zokogok de közben meg mosolygok és pillangók röpködnek a gyomromban merrt én ebbe a részletbe teljesen beleszerettem..nembírom abbahagyni a sírást, baszki IMÁDOM..IMÁDOM MINDEN EGYES BETŰJE ÉS ÍRÁSJELE TÖKÉLETES..gyönyörűű

      Törlés
    2. Jay annyira aranyos az ikrekkel..meg ahogy arról mesélt milyen volt Lou kicsinek hát megzabálom<3 baszki teljesen elolvadtam csillampóni repked összevissza rendesen*-* és Harry is nagyon aranyos ezzel a terhes nő és gyerek mániával<3 hihetetlen milyen kis fangirl és érzékeny lesz ilyenkor<3 Jayt pedig még mindig imádom<3

      ,, – Hazz, édesem. Engedj be. Mi a baj? – kérdezte halkan, én pedig az ajtóhoz léptem, de nem fordítottam el a kulcsot.
      – Semmi baj, kicsi. Csak adj pár percet.
      – Harry, ne! Engedj be! – A hangja kicsit erőteljesebb lett, és éreztem, mennyire ideges. Kinyitottam az ajtót, de gyorsan elfordultam, nehogy meglássa a szétsírt szemeimet. Louis utánam kapott, a karomnál fogva maga felé fordított, és ijedten nézte az arcomat.
      – Mi történt?
      – Semmi… Tényleg semmi, csak elérzékenyültem. Túl sok nekem most ez az impulzus. Kicsit labilis vagyok idegileg.
      – Édesem! – nyúlt értem, és húzott a magához. Hálásan bújtam a nyakába. – Te mindig így reagáltál a terhesekre. Most még rosszabb, hogy anyu az. De azért ne itasd az egereket. Lesznek gyerekeink, megígérem. – Úgy kaptam fel a fejem, mintha valami világszenzációt osztott volna meg velem. – Esküszöm, egy rakat gyerekünk lesz, és boldogan élünk, amíg meg nem halunk! – mondta meggyőződéssel, és közben végig a szemembe nézett. Éreztem, hogy a szám mosolyra húzódik, míg Louis az ujjaival törölte le a könnyeimet. – Rendben?
      Nem kérdezte, hogy ezért sírok-e. Úgy olvasott bennem, mint egy nyitott könyvben.
      – Rendben – bólintottam, és éreztem, hogy a szívem reménnyel telik meg" --ezis aza nembírom ki h ne másoljam be úgy ahogy van annyira tökéletes..azthiszem a házas meglepis résznél írtam neked pont erről amiről ittis szó van..hogy jobban ismerik egymást mint saját magukat, a másiknak már csak a rezdüléséből is tudják h mit akar, gondol, érez vagy fog tenni..ez aza szintű kapcsolat és szerelem amit kívánok mindannyiunknak..mert olyan hihetetlen érzés lehet<3 ja és majd kifelejtettem: VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ PICI LARRY BABÁK FOGNAK MAJD EGYSZER TIPEGNI KÖRÜLÖTTÜNK<3 <3 <3 *-* *-* *-* annyira édesek hogy az már fááj...nemszeretem ismételni magam de erre nemtudok már mást mondani csak azt h úgy tökéletes ahogy van és imádom minden egyes betűjét<3 hihetetlenül csodálatosan fantasztikus vagy<3
      nagy nehezen ennek a kommentnek is a végére értem, megmondom őszíntén nem volt egyszerű megírni..annyira gyönyörű és hihetetlen volt hogy legalább 3szor sírtam el magam minden különösebb ok nélkül..azthiszem most kijött rajtam minden de nembánom megérte:3 köszönöm ezt a részt, kellett ez most a lelkemnek..gyönyörű volt még mindig csak köszönni tudom hogy megajándékozol ezzel a csodával<3 örök kedvenc marad és tényleg sose felejtsd el, én mindig ittleszek és kiartok akárhogy alakul is a történet..az ultrahoszzú kommentjeimmel meg továbbra is bombázni foglak, ne aggódj*-*
      ezer puszi: Dóri :*

      Törlés
    3. Imádlak. Imádom, hogy ennyi időt, energiát, munkát fektetsz abba, hogy írj nekem. Ezt nem tudom eléggé megköszönni, sem meghálálni. Imádom olvasni, és szeretem, hogy kiemeled azokat a részeket, amik megfognak egy-egy fejezetből, mert így teljesen komplex képet kapok arról, hol sikerült eltalálnom a karaktereket, az érzelmeket.

      Még egyszer hálásan köszönöm, és ölellek <3

      Törlés
  5. Szia Becca(: Az igazsag az, hogy most, miutan elolvastam mit irtal a csoportba, buntudatom tamadt mert rohadtul igazad van. Es egy kis szarhazinak erzem magam amiert eddig lusta voltam es elnyomtam magamban a velemenyem ahelyett, hogy ide leirtam volna, pedig mar regota olvasod vagyok. Szoval en csak sajnalom, es igerem innentol kezdve nem nyomom el semmi velemenyem es inkabb leirom ide ((es ez a masik blognal is igy lesz innentol)):D
    Szoval a resz. Kiemelnek egy nagyon tetszo reszt, amit lb hatszazszor elolvastam egymas utan; "Végre nem kellett megjátszanom a sármőrt, se a talpig férfit. Lehettem az az érzékeny, babusgatásra vágyó, félig női lelkű idealista, aki valójában vagyok." AHHH DE IMADOM DE IMADLAK*.* imadom hogy most Lou a dominansabb! egyszeruen amiota megkerte Harry kezet, en a fellegekben jarva tancolok a Larry shipper angyalokkal oromomben, esku. Az elotte levo reszeket is imadtam, mindet, de ezek most aaaaaahhh*.* nevettem Louis szigorusagan Max-vel szemben:d es Harry pedig kezdhetik szervezni az eskuvot yeeeyy^^ aztan a vege...ujra csak elolvadtam geez..Imadtam a reszt, ahogy eddig az osszeset, es tenyleg remelem, nem haragszol ram annyira a kommentkimaradas miatt:/ ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:))

      én most is ugyanúgy örülök neked, mintha eddig is írtál volna, és már önmagában az, hogy ezt megírtad nekem, megmelengette a szívemet. Igen, kifakadtam, és már bánom is, de néha tényleg annyira rosszul esik. Ha nem írnak egy részedhez, úgy érzed, értéktelen, selejt, és nincs is értelme tovább folytatni...

      Én is szeretem az új Louist, de a gyengém Harry hercegnő, mindenestől. Imádom az érzékenységét, a szinte buddhista világszemléletét, azt a rengeteg jóságot, ami benne van, esküzöm még azt is, hogy lassan beszél, pedig ez alapesetben idegesít mindenkiben... de a kivétel erősíti a szabályt, nem igaz ? ;)

      Köszönöm a kommenteket, olvastam már az SS-t is, és várlak vissza. Puszi

      Törlés
  6. Draga Becca!
    Egyszeruen imadom a torteneted es ezek az ubercuki reszek ahhhhhhh *---* Az egyetlen gond, hogy talan nem a buszon kene olvasni mert az emberek idiotanak neznek mert ugy mosolygok mint akit dugni visznek.
    Ezer puszi es oleles a legnagyobb rajongodtol
    U.i.: Ne haragudj de teljesen elfelejtettem a komit mert s buszon olvastam es amikor vegeztem a resszel egybol utana le kellett szalnom es utana meg ugy elfelejtodott..... ♡♡♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmiről nem maradtál le, drága Rami, hisz szabin voltam, és csak most jutok oda, hogy válaszoljak.
      Sokan mondták már, hogy nyilvános helyen olvasni felelőtlenség, és most te is megtapasztaltad... :))

      Remélem jól vagy. Puszillak

      Törlés
  7. Drágaságom!
    Meglepő és mulatságos Silver idetolta a poffanatát....
    Mert bármi is van, bármi is hangzott el a közel múltban, elég ha mi tudjuk, de úgy érzem szó nélkül nem lehet elmenni dolgok mellett.
    Például az mellett, hogy csodásan írsz...és erre mindig újra és újra rájövök. Szerintem ha a söröshusi receptjét írnád le még az is fantasztikus lenne, és fangörcsölnék rajta /na jó azon mikor nem....az maga a tökély!!!!!Meg az a gombás-csirkés-rizses finomság is....awhhhh.../ Megint elkalandoztam.

    Amit szeretnék mondani, az az, hogy mindentől függetlenül a karakterváltozásokat csodásan vezeted elő...az éles határvonalak épp annyira élesek, amennyire kell. ezt baszottul irigylem, mert én rettegek tőle.
    A romantika, a meghittség, mind mind árad a betűkből és ez számomra felfoghatatlan. Már csak ez miatt is olvasnám mert egyszerűen eperfolyóban érzem magam tőle.

    Kiemelnék egy kedvenc részt, mert igen, bármily hihetetlen van olyanom is...mert megtanítottál arra, hogy nem lehetek önző, és seggfej:

    " Összedörzsöltem a kezeimet, nehogy hidegek legyenek, aztán óvatosan odasimítottam a tenyerem, ahonnan Louis elvette a sajátját. Eleinte nem éreztem semmit. A kisbaba, mintha tudta volna, hogy én nem a testvére vagyok, hanem egy idegen, félve húzódott el az érintésem elől. Jay az enyémre tette a kezét, és nagyot sóhajtott, mintha befelé beszélgetne velük. Aztán olyasmi történt, ami örökre megváltoztatta az életemet. Egy finom, épphogy érezhető kis kaparászás, amiről azt hittem, csak beképzelem magamnak, de az enyémre simuló kéz erősebben nyomott magára, és egy pillanattal később erőteljesebb rúgást éreztem. Elvigyorodtam, és beharaptam a szám, nehogy felkiáltsak. Gyorsabban vettem a levegőt, és szinte leizzadtam. Apró kis dudor nyomódott a tenyeremnek, aztán mintha végigcirógatta volna. A másik kezem automatikusan emelkedett fel, és így már két tenyérrel, szinte beborítottam az egész pocakot. Bent zúgolódás támadt, és az egész mocorogni kezdett. A kisbabák ficánkoltak, forgolódtak. Hol egy kerek hát simult a kezembe, hol borsószemnél is kisebb ujjacskákat tapintottam ki. Olyan volt, mintha tudták volna, hogy ott vagyok.
    – Hello, kisprücsök! – csúszott ki a számon, mire Jay halkan felkuncogott, Louis pedig a hátam mögé lépett, és a derekamra tette a kezét. –Óóó… érzem, ahogy mozognak – jelentettem ki határozottan, még mindig teljesen az események hatása alatt.
    – Én is! – mondta a kismama ironikus hangsúllyal, ami arra utalt, ő kevésbé élvezi. "-----Ez a jelenet könnyeket csalt a szemembe és szenzációs....nagyon!!!

    Imádlak, csak hogy tudd....remélem ebből a kommentből azért érzed mennyire...
    Puszillak<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hogy ez a kedvenc részed??????????????----na ne!!!

      bármiben lefogadtam volna, hogy ez kiveri nálad a biztit...arra meg végképp nem számítottam, hogy kedvencedként emeled ki.
      néha tényleg nem értem, miért kedvelsz valamit, máskor miért nem... de mivel sokban különbözünk, megtanultam tolerálni (pedig az egyikünknek sem erőssége:P)

      köszönöm, hogy írtál, és imádlak... söröshusit annyit emlegeted, hogy lassan csinálnom kell,,,erről is te tehetsz.

      puszillak, már csak alig több mint egy hónap és BULIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

      Törlés
  8. Imádtam!!! Teljesen el vagyok havazva es csak perceim vannak de ha behozom magam igerem karpotollak mert ennyi nem eleg h kifejezzem mennyit jelent hogy irod, szoval sajnalom de mostanaba teljesen beusztam
    Imádlak es koszonom hogy irod miattunk es ne legyel ideges<3333
    Puszilllak
    ~Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megvárom, ne aggódj. Addig is köszönöm, hogy benézel, és írsz.
      Remélem túl leszel a hajtáson....én most kezdek csak fellélegezni:)

      <3

      Törlés
  9. OOOOOO BECCA SIKITOK VISITOK VERGŐDÖK WIIIIIIIIIIIIII DE CUKIIIIIII *O*
    Gondolom láttál már pezsgőtablettát pár pillanattal a vízbe dobása után. Na, én voltam a tabletta olvasás közben. Elolvadtam. Pezsegve. Szó szerint.
    Annyira a hatása alá kerültem, hogy miután a végéhez értem, és öt percet zokogva vergődtem az ágyon, nem tudtam eldönteni, hogy előbb agyon dédelgessem az öcsikémet, vagy kiírjam magamból, hogy mennyiiiiire imádlak.
    Így most egy vigyorgó babával a hasamon nyomogatom halkan a billentyűket, és közben altatót éneklek. Ah de jó is lesz majd anyukának lenni :”)

    Még nem tértem magamhoz az egy hét alatt, mióta hivatalosan is Louis Tomlinson jegyese vagyok. – Mondd bogaram, hogy a picsába tudsz te ilyen gecijó bevezető mondatokat kitalálni?!!!!!!! Az összes bogod összes fejezetének az összes első mondatába szerelmes vagyok. Még az „ Életemben nem zokogtam annyit, mint előző éjjel” és a „ Mosott rongyként ébredtem” by Louis Tomlinson a szakítás után mondatok is a szívem csücskei! Akkor már az elején könnyeztem. Most már elértem, hogy félig kibírjam száraz szemekkel.

    Mikor az ügynökségnél tudomást szereztek a dologról, és Lou el akart kéredzkedni, hogy hazarepülhessünk, akkora cirkusz volt, mint még soha. – NAPASZTMEK. Kurvára elegem van már a Modest-es faszkalapokból.
    A menedzsment, Brendon vagy ki a rák, és minden ügynököcske bekaphatja! Nem unják már??

    – Mégis mi a búbánatos lófaszért vagytok így kiakadva? Nektek könnyebb lenne titokban tartani, ha két másik pasival jöttünk volna össze? – LOU EBBE BELE SE MERJ GONDOLNI - Ebben legalább már van gyakorlatotok, és egyelőre – ezt a szót erősen megnyomta –, nem tervezzük, hogy nyilvánosságra hozzuk a dolgot. – AHWWWWWWWW DADDY LOU KEZD ELŐJÖNNI APUCI. Baszod Harry de irigyellek. Bár Louist is. Mindenkit.

    Az El-es részt végig vinnyogtam :D Maaaax mindig is meg akartam ismerkedni vele! Valahogy már így, hogy spancik lettek daddy-vel nekem is könnyebb lesz megszeretni... Igen stílusa az van! És mennyire összeillenek... És az anyukák. :”) Kíváncsi vagyok, hogy Jay mit fog szólni az én és Mike házasságához...Bár ha egy gyönyörű meleg eljegyzést ilyen jól kezelt, akkor engem is ki fog bírni valahogy...remélem :D
    És babás jelenet baszkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Ha már a MTF-et nem olvashatom újra csak a Taken kövije után, akkor ma kibaszottul visszaolvasom a Stay Strong-ot <33
    Uristen de jo anya leszel. Írónő és anya. <3

    „Lou szeme elkerekedett, a szája is elnyílt. – Ez a… Ez mi? – kérdezte hebegve.” – ooo Lou drágám. Nekemis ugyan ez volt a reakcióm az öcsikém első rúgásaira. Akkorákat visítottam, amikor random megmozdult anya pocija és kirajzolódott egy talpacska :”) Régi szép idők...akkor még csend volt :DD

    „kis kaparászás, amiről azt hittem, csak beképzelem magamnak, de az enyémre simuló kéz erősebben nyomott magára, és egy pillanattal később erőteljesebb rúgást éreztem.” – BGQEJVFNFKEWGKVDLC,DSSV AAAAAAAA DE CUKIIII. Harry ha az arcodat is oda teszed, akkor pofán fog rugdosni hidd el nekem ;)) Baszki nem keverhetünk bele egy kis Be loved-et?? *o* Leeeeeeeccciiiiiiii.
    Ez a fejezet

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. maga volt a tökéletesség. Cuki lista második helyezés lett, gratulálok! :))) Imádtam. Szétbőgtem magam. Es egyszerűen képtelen vagyok értelmes mondatokat leírni vagy kimondani. Sajnálom.
      – Esküszöm, egy rakat gyerekünk lesz, és boldogan élünk, amíg meg nem halunk! –
      Na, ez volt az a mondat, amin végem lett, mint a botnak. Egy kicsi választott el attól, hogy kirohanjak felborítani a karácsonyfát, de sajnos már pálmafánk van helyette. ( a háziorvos nőci hetente jár hozzánk babázni, és az első látogatásnál öt percig meredten bámulta. Anya másnapra eltüntette, a mi „kis” karácsonyi díszünket ,és, hogy ne legyen olyan uncsi a nappali, ezért beszerezett egy kétméteres banánfát cuki masnikkal.
      Nekem unszimpi amugy és baromi nehéz lesz felborítani. De a jövőbeli More Than Friends szerintem nem csak lelkileg, de testileg is egy Body Building-ot farag belőlem, szóval ha valami szomorút is bele mersz írni, akkor kétszáz kilós fákkal foglak dobálni :PP
      Csak egy szó.
      KÖSZÖNÖM.
      Millioszor puszil, és imád : ~B xxx

      ui.: Fine Selection-t akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4!!44!4!!!!NÉGY!!!!!

      Törlés
    2. Olyan kommenteket írsz, amit más már blog formájában közzétett volna, esküszöm... mondd, te mi a kis pöcsömért nem írsz nulla-huszonnégyben, ha ilyen tehetség van a birtokodban????
      Az meg, hogy állandóan idézel, és naprakész vagy az összes blogomból, totál kikészít, esküszöm.... Hogy emlékezhetsz kezdőmondatokra???? Én nem emlékszem egyre sem.
      És tudod ennél mi készít ki jobban????????.........................Fogadjunk, hogy rájöttél, de ettől még nem lesz hamarabb rész , ugye?? :(((

      Nem, az MTF-ben Hazz csak akkor lesz terhes, ha a valóságban is, ebben biztos lehetsz. Bocsi.

      Az FS-sel nem nagyon haladunk, mert el voltunk havazva, (vagyis én teljesen), de azért biztosan lesz belőle valami hamarosan. ;)

      Gratulálok az új pálmához, valahol már olvastam, hogy rutinból borítod fel, mint a hőskorban a karifát... szerintem hamar megy az átállás.

      Csanit pusszantom, és téged is (meg seggbe is rúglak, a Taken miatt)

      Törlés
  10. Hát nem meg kell Őket zabálni??

    Úgy örülök, hogy most már minden béke, és hepi és minden rendben, és Hazzának lesz egy sellős tetkója és minden csupa rózsaszín és boldogság!
    Imádom az ilyen részeket!

    Lou annyira cuki volt ahogy felmérte Maxot az elején. Olyan volt mint egy védelmező báty, vagy apuka (ahogy Harry is mondta), és nem tudok betelni az ilyen aranyos dolgokkal.

    Na meg persze arra én is kíváncsi vagyok, hogy Hazz hogyan és mikor képzeli el az esküvőt!

    Olyan ciki helyzet volt ez az egész beszélgetés -legalábbis Max szemszögéből biztosan- hogy legszívesebben a föld alá bújtam volna.
    Ez az én saját kis jellemvonásom, hogy ha a legkisebb kínosság, vagy lelki bántalmazás felmerül egy szövegben, akkor betonba akarom dugni a fejem, és általában a szereplők helyett is kétszer elsüllyedek szégyenemben.
    Ugyanakkor imádok is valamilyen szinten kínos szituációkról olvasni, és mindig ezeken visongok a legtöbbet, és sokszor beszélek a telefonhoz/laptophoz. <---- Ez egy olyan furcsaság amit nem várok el hogy bárki is megértsen, mivel én sem tudom.

    A babák. Jesszusom a babák. Az a jelenet, valami hiperaranyos volt, és legszívesebben körbeugráltam volna az egész világot miközben olvastam.

    És a fürdős jelenet! Mindig is tudtam, hogy mind a ketten azt a karják hogy legyen tizenkét és fél gyerek a háznál, de Lou kijelentésétől tokától bokáig libabőrös lettem. Persze csak amiatt a hihetetlen szeretet miatt amit Harry iránt táplál. Most sem tudom elhinni, hogy talán a világban ilyen is lehet. Hiszen megírva ez olyan szép (most MÁR, természetesen, hisz ez sosem volt döccenőmentes) de az hogy valaki tényleg képes legyen így érezni valaki iránt aki még ráadásul ugyan olyan intenzíven viszonozza is! Hihetetlen számomra. Kérlek szóljatok, ha tapasztaltok/láttok ilyet, mert kezd megingani az igaz szerelembe vetett hitem a világban.

    Kíváncsi vagyok mit tartogat számunkra a következő rész, de téged ismerve hiába próbálnám kitalálni, százszázalék, hogy semmi köze nem lenne hozzá. Megtanultam én ezt már A Tanítvány idején ;)
    És pont ezért imádom amit írsz!

    Puszillak: Cassy

    Ui: Fine Selectiont akarok!!! Mikor lehet már őrült tempóban komizni az új részekhez az oldalon? Már csak attól, hogy pont ti hárman írjátok, kapok egy olyan vigyort az arcomra, ami minimum fél napig ott heverészik, és az emberek rendszerint idiótának néznek miatta.
    <3 <3 <3 :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor van amiben hasonlítunk. Én is a föld alá bújnék szégyenemben, akkor is, ha nem én égek, hanem valaki más. Sokszor azok helyett is elásnám magam, akik észre sem veszik, milyen ciki amit mondanak/csinálnak. Pont ezért szereted olvasni az ilyeneket, mert mélyebben megérint mint másokat. Ez a titok nyitja ;)

      Örülök, hogy szereted, és köszönöm a sok-sok csodálatos kommentet, a kitartást, a sok rám pazarolt időt, mindent.

      Puszillak.

      Törlés
  11. No megérkeztem, hogy nyomot hagyjak. :P Még mindig nagyon boldogságos vagyok, hogy újra szent a béke, és szerelmesebbek, mint valaha. :))

    ,, – Mégis mi a búbánatos lófaszért vagytok így kiakadva? Nektek könnyebb lenne titokban tartani, ha két másik pasival jöttünk volna össze? " -- Még a gondolat IS bántó, szóval ebbe inkább nem is gondolok bele... Még hogy két másik. Rick azóta is a halállistámon van. Viszont annyira imádom a mocskosszájú Louist... Ez sosem fog változni.

    ,, Mikor odafordult Maxhez, hogy kezet rázzanak, Louis először felnézett a magas fiúra, majd összehúzott szemöldökkel mérte végig. Ha engem nézne így, biztosan leverne a víz. " -- Személy szerint engem már akkor is, ha csak fél szemmel nézne rám... *-*

    ,, – Miben mesterkedsz, cica? – kérdezte, én pedig nem is tudtam, mit válaszoljak.
    – Nem mesterkedem semmiben, de ha már lecicáztál, el kell mondanom, hogy te nézel ki úgy, mint a macska, aki épp le akarja nyelni a kanárit. " -- Szép hasonlat, jót derültem rajta. :D Lou elég muris, amikor a keménylegényt játsza. :D

    ,, – Nyugi! – nézett rá Louis, mikor elhajolt tőlem, de közben még megsimogatta az arcomat. – Ezt még szoknod kell – közölte a céklavörös sráccal. " -- Nem tudom, miért tetszett annyira ez a jelenet, de valamiért megfogott. :P

    ,, – És mi a különbség a melegek, és a heterok között? – kérdezte Louis ártatlanul, de bennem megszólalt a vészharang. Túl selymes volt a hangja. Kis alattomos. " -- Ezt imádom, tényleg! <3 Én is mindig pont így viselkedem, amikor valakivel vitába szállok erről a témáról.

    ,, Láttam felvillanni a szemében azt, amire kíváncsi voltam, El arcán pedig enyhe pír jelent meg, és megrebbentek a szempillái. Igazán szép lány, állapítottam meg ismét, aztán eszembe jutott, hányszor és hányféleképpen segített rajtunk, és hogy mennyire kedvelem." -- Ahj... én annyira próbálom kedvelni Eleanort... de.. nem megy. Egyszerűen nem...

    ,, Néha lopva a nappali felé néztem, de arra is rájöttem, a foci valóban áthidalja a kommunikációs nehézségeket. Egyformán káromkodtak és ujjongtak, mivel (hála az égnek) ugyanannak a csapatnak szurkoltak. " -- Szintén imádom. :D Meccsnézés közben én is úgy káromkodok, mint egy matróz. :D

    ,, – Magadban nem voltál biztos, vagy bennem? – Csak ennyit kérdeztem, és lélegzetvisszafojtva vártam a válaszát." -- Uh, ez a kérdés nekem fájt. o.O

    Az egész Jay jelenet nagyon cuki volt, imádom a babázós Hazzt. :) Lounak pacsi azért, ahogy viselkedett a végén. :) Kíváncsi vagyok, mit tartogat nekik a jövő, és bízom benne, hogy nagyon nagyon sokáig fog tartani a boldogságuk. :P
    Köszönöm a csodás részt :) Puszillak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jen!

      Remélem jól alakul az érettségi;) Én drukkoltam, nagyon.

      Köszönöm a részletes kommentet, imádom látni, melyik rész fogott meg, és mi jutott róla eszedbe.

      Igen, ha melegtéma kerül szóba, én is alattomos, barátságos hangon kérdezek be, aztán átmegyek látszólag kíváncsiba, majd a végén kitör belőlem az állat, és mindenkit addig alázok, míg be nem kussol :))

      A fociról nem tudok nyilatkozni, mert azt sem tudom, mik a szabályok, vagy hogy hányan vannak a pályán. :)

      Puszillak <3

      Törlés
  12. Sziaa Drága Becca! ♥ Megérkeztem :)
    Én sem Harry én sem kérlek vááá a csak rá gondolok vagy meglátok egy képet,és a kezén ott a gyűrű nagyon nagy önkontrollra van szükségem,hogy ne kezdjek el bárhol bármikor fangörcsölni és csapkodni pingvinmódon
    Awh Haza mentek együtt 2-en meglátogattak mindenkit úgylátszik ma is megiszom az összes ribizlilevemet,mert most az van Igyunk
    Az ügynökség szépen bekaphatja most vagy akár később is, hát ne is replikázzanak,mert fhuuu megölöm őket!Az anyjuk kínját évtized rosszhire hogy esne rájuk egy repülő
    Ez az Lou ez az Juuuj *__* itt vigyorgok egyedül a szoában ez már klinikai eset kérem szépen...Mond meg nekik Louis mondjad kivel mernek ők packázni te vagy a király,hogy merik!
    Egyelőre ÚRISTEN NA AKKOR most már elérkezett a pillanat,mikor csak az előre maradt belőle úgyhogy igyekezzenek egy kicsit!
    Brendon új vagy fogd be!!Most vagy én fogom be és az fájni fog
    Lou zseniális :D "Csak úgy, mert azt akarjuk?" :D -Brendon pofád befogtad,mert neked annyi
    Úgy van jaj hát meghalok Lou szinte köpi a szavakat a menedzsmentnek, akik meg se merjenek mukkani és Harryt meg awh ott húzogja magához, hogy mindenki tudja ő az övé és ebbe nincs beleszólásuk! vááááá *_* ♥♥♥
    Harry,mint tini na jó én nekem végem és a férfias Lou valaki help me *_*és önmagának Úristen Becca Úristen Istenem jó most sírok :") ♥♥♥
    De igen Bazdmeg le kell harapni a fejed Brendon...Meg se szólalj!
    Különgép :") ♥ Jay,Anne,Eleanor és Max awh ♥♥♥ Annyira boldoggá tudsz tenni ezekkel a részekkel Köszönöm,szinte szárnyalok,mikor olvasom ♥
    Szegény Max :"D Harry vigyázz Lou-ra mert még bajok lesznek szegény Max elmenekül :D
    Max xd :D Eleanor háta mögé bújik, mondjuk megértem az új férfias Louis hátrafordítja a sarkadat :D
    Sírok ezen a részleten :D Szegny Max komolyan kezdem sajnálni, egyszer megtámad Lou egy sikátorban..
    "– De jó, hogy megjöttetek. Hazz, mutasd azt a csodagyűrűt, hadd nézzem meg közelebbről."-De ez nem ér én is akarom, Eleanor akarok lenni légyszii
    Max addig ne félj,amíg ott van Harry a közelben :D
    Harry a védőangyal ♥ macska aki le akarja nyelni a kanárit :D :Dvégem van :D
    Egy pöppet Lou csak egy pöppet vagy sok, nem kell első nap kinyírni szegényt
    Csak magadért és most már értem awh ♥ Dehogynem Harry talált ott ülsz mellette ♥ :") Istenem Édes Istenem ♥
    Ne nyikanj fel Max hanem kamerázz és küld el nekem légyszi, olyan mázlista vagy
    Elképzeltem,ahogy Max elvörösödött :D
    Akkor most felvilágosítas következik Dr. Tomlinsontól :D
    XD szegény már ...NA NEM SZEGéN YFHUU MEGVEREM a multkor egyik osztálytársamat is majdnem megvertemmert azt mondta fura szóval Max megkereslek
    Harry a megmentő Imádom ♥
    Mert az emberek bekaphatják.... mi nem norális ezen ők a nem normálisak!!!!
    Mert tí meg, nektek normális volt, hogy a legjob barátotokra áll a farkatok és egymásra gondolva maszturbáltok :"D
    Már csak az elképzeléstől is libabőrös leszek,ahogy egymás szemée néznek Istenem
    Istenem Max meg Eleanor is olyan cukii awh ♥♥♥ :") Hát megeszem őket
    "majdnem lenyelte a kiskanalat, amivel épp joghurtot evett."-Ez mi jaaaj Istenem sírok :D :D xddd :D
    Jaj Drágáim :") ♥♥♥ Egyszerűb, jobb lenne Tökéletes lenne és az is lesz hamarosan ♥♥♥ :") egyre közelebb vagyunk hozzá ♥Édes Drágák ajjj nem akarom,hogy szenvedjenek
    A pasik mennek focit nézni, Harry meg Eleanor receptekről beszélgetnek, miért érzem úgy,hogy most azonnal elolvadok?! Ez annyira szép ♥
    Az azért :D elég brutál lett volna, ha más csapatnak szurkolnak,akkor azt Max nem éli túl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neymar juuj szóval akkor Barcelona ezaz na akkor jóba leszek Maxxel is ♥♥♥ :") ♥♥♥ én is akarok focit nézni velük légyszi
      Az esküvő Ne ne ne meghalok vháááá vhááá vááá
      XDDD :D Jó én sírok :D :D Anne xddd :D szerinted mi történhetett a mozi után? Ohh az a szép emlék juj juj *-* ♥♥♥♥ Vergődök!!!! Végem!
      Igeen ez gyönyörű Úristen minden szóra emlékezett nem birom
      "életem szerelme"- ugye tudod,hogy egy szó és ásom a síromat viszlát Hetekig hát Harry mit gondoltál hogy csak kigondolta egyik napról a másikra?
      Édes Drágáim ♥ "– Tudnék kivételt mondani, de nem akarok. A lényeg, hogy már az enyém vagy.
      – Mindig a tiéd voltam, kicsi. "-köszönöm szépen ezt a 16 évet az élők között...Ennyi volt VÉGE!
      "Ezután összebújva aludtunk el, az új, immár szokásos pozitúrában. Én a kiskifli, és ő a nagy."-Miért akarsz kinyírni engem? Mond meg Istenem nem birom
      Jay a gyerekek jaj ♥ Szegény Úristen,hát hogyne várnák már meg ♥
      Louis ahogy az anyukája hasára simítja a kezét Harry tekintetét magam előtt látom Édes Drága ♥ :") Jaaj megszakad a szivem miért nem lehetnek a férfiak terhesek!!!
      Becca elszorult a torkom az az Harry Jay Lou Jay Harry kezére simítja a sajátját és Istenem Azt hiszem most jött el a vég! biztos vagyok benne! Én most zokogok ez annyira gyönyörű,hogy leírhatatlan, nem tudom szavakba foglalni és aztán még Lou a háta mögé lép és a derekára rakja a kezét
      XD Louis :D :D -ugye tudod,hogy hihetetlen vagy Becca...egyik pillanatan zokogok a meghatódottságtól,másikban visítok a nevetéstől, aztán megint sírok... úgy rángatod az érzelmeimet,mint a bábokat

      " Lesznek gyerekeink, megígérem. – Úgy kaptam fel a fejem, mintha valami világszenzációt osztott volna meg velem. – Esküszöm, egy rakat gyerekünk lesz, és boldogan élünk, amíg meg nem halunk! – mondta meggyőződéssel, és közben végig a szemembe nézett. Éreztem, hogy a szám mosolyra húzódik, míg Louis az ujjaival törölte le a könnyeimet. – Rendben?
      Nem kérdezte, hogy ezért sírok-e. Úgy olvasott bennem, mint egy nyitott könyvben.
      – Rendben – bólintottam, és éreztem, hogy a szívem reménnyel telik meg."- Meghalok,végem van,belehalok ebbe belehalok Remegek Édes Jó Istenem ♥♥♥♥ a szivem, a pillangóim, a könnyeim Istenem ♥♥ :") Ez leírhatatlanul gyönyörű,hogy Lou ennyire tudja mi történt,Harry miért sírt és mi a baj ♥ :") Nem találok szavakat egyszerűen nem ilyen nincs belehalok, kapkodom a levegőt és nézek ki a fejemből! Annyira nagyon,nagyon köszönöm ♥ :")
      Ezek a részek megtöltenek élettel és boldogsággal ♥ Nagyon köszönöm,ismételten ezt a CSODÁT, ezt a szenzációt! IMÁDLAK! Nagyon,nagyon IMáDLAK! ♥♥♥

      Törlés
    2. Imádom, hogy átmentél terroristába, alpáriba, és anyatigrisbe. Mikor megismertelek, még nem bontakozott ki ennyire a személyiséged, de nagyon bírom az új Tündit, ezt tudnod kell!

      És nem győzöm megköszönni, amit művelsz a kommentjeiddel. Mindig fülig ér a szám, ha meglátom a nevedet.

      Imádlak, és fel a fejjel, remélem már lenyugodtak a kedélyek.
      Az, hogy néha más a véleményünk, vagy szar napunk van, vagy csak rosszul jön ki a lépés, még nem ok rá, hogy kevesebbnek érezzük magunkat. Tanulni kell hibákból, építeni a személyiséget, és elfogadóbbnak, türelmesebbnek lenni... mint Harry ;) Ő egy példakép.

      Imádlak.

      Törlés
  13. Ezt véletlen kitöröltem... mindegy...itt van újra:D
    Nah végre beértem, a régiekhez nem akartam írni,mert izé nem tudom azt olvasod-e vagy ilyesmi! Na de most itt vagyok:D Ez egy elképesztően édes rész volt ! ♥♥♥ és nagyonnagyon leírhatatlanul tetszett, mint a többi és ááááááááá jó csak kicsit sikoltozok annyira nagyon fuuuuuu olyan reakciókat vált ki belőlem ez a történet:')♥♥♥ uuuu ááááá fuuuuuuuu juuuujjjj ...jó bocsi nem tudom hogy leírni a hangokat amiket kiadok:'D xxLT(ohh nem ez a monogramom de ez Louuuuuu pedig nem direkt volt:o magic)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)

      Köszönöm, hogy volt annyi türelmed, hogy ezt a rengeteg részt végigolvasd.
      Azért külön hálás vagyok, hogy írtál nekem. Máskor is visszavárlak.
      Jó olvasást, és kellemes szórakozást.

      Hogy találtál rá amúgy a blogra???

      xxxBecca

      Törlés
    2. Alig 4 nap alatt olvastam végig*-* Innentől igyekszem mindig írni, csak telefonról, nem tudok komizni, és ott szoktam olvasni:)

      Még régebben keresgéltem google-on... a MTF a 3. ha beírom hogy 'Larry Stylinson fanfiction magyarul' és sok helyen láttam, hogy ajánlják ezért lementettem hogy majd elolvasom és a prológus-t el is olvastam, de aztán más blogokkal foglalkoztam ez meg elveszett és mostanában találtam meg a rengeteg lementett blog között és elkezdtem.... nah onnantól nem volt megállás:D (mellesleg lehet hogy ez most fura, de nekem sokkal jobban tetszik amikor veszekednek, nagy dráma fan vagyok, mert akkor várhatom, hogy mikor békülnek ki, és mikor minden happy, várom, hogy legyen fight:D talán csak velem van így és félre nem értsd megzabálom őket az ilyen ultra cuki részeknél:3 és mindet szeretem!!:) ♥)

      Köszönöm hogy ilyen CSODÁval ajándékoztál meg minket:')♥ x

      Törlés
    3. Örülök, hogy közben nem cseréltél telefont, és még ott volt a lementettek között. A négy nap rekordközeli eredmény ennyi résznél :)
      Boldog vagyok, hogy szeretted, és persze, ilyenkor már az ember mindig tudja, hogy a cukormázas részek után jön majd valami rossz, és mikor fáj, akkor is tudja, hogy nemsoká lesz jobb a helyzet. :) Vagy legalábbis reméli...

      Várlak vissza, és nagyon örülök neked! <3<3

      Törlés