2015. április 8., szerda

Hálavideó:)

JUBILEUM


Készítettem nektek egy "hálavideót":))

Fogadjátok szeretettel!
Ezer ölelés, és köszönet:

xxxBecca



24 megjegyzés:

  1. jajj te lany annyira imadlak..ismet megsirattal nincs ertelme tagadni...mondtammar es meg mondani is fogom minden egyes elismerest megerdemelsz...hihetetelen az amit itt a tanitvanynal es a Stockholmnal veghezvittel...nemtudom van e ilyen de ezennel hivatalaosan is kijelentem h beirtad magad a magyar larry blogerinak tortenelem konyvebe...miis koszonunk mindent remelem meg nagyon sokáig elvezhetjuk ezt a remekmuvet letelemmemme valt mara..egy percig nem banom h beleptem ebbe a fanodmba h larry shipper lettem h megtalaltalak es vettem a batorsagot h eloszor irjak neked..az egyetlen egy dolog amit nagyon sajnalok h nem tudtam itt lenni a leges legelejetol kezdve..de ezt megvaltoztatni nemfogom tudni szoval ennyi..koszonok szepen neked minden egyes betut konnyet tancot eneket mosolyt nevetogorcsot es szerelmet amit adtal ezzel a szaz resszel...es meg legalabb ennyit kivanok mindannyiunk erdekeben:D a felmosom mar megvan szoval hajra csajszii <3
    millio oleles es puszi: Dóri :*

    VálaszTörlés
  2. Csodálatos lett !!! Esküszöm kirázott a hideg, és a végére már jócskán folytak a könnyeim....Isten. Annyira büszke vagyok rád!! Száz rész...sose tudnék valamit ilyen hosszú ideig csinálni... :) Elképesztő vagy! ÉS MI KÖSZÖNJÜK!!!! <3
    ~Bxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát pedig FOGSZ BAZMEG!!! Most kezdted a Taken-t.... nem gondolod, hogy félbehagyod, vagy ilyesmi, ugye??????????????

      Törlés
  3. Te jó ég. Ez hihetetlen. Hihetetlen, hogy már egy éve olvashatom ezt a csodát, amit kiadsz a kezeid közül, hihetetlen, hogy szomorú résznél megsírattál, egy boldognál meg úgy vigyorogtam, mint egy örült. És persze, könyvek már értek el hasonló hatást nálam, de ez valahogy más. Mintha hozzám (is) tartozna ez a történet, és mintha teljesen a részemmé vált volna. Szóval inkább nekünk kell megköszönnünk azt, hogy ilyen kitartóan halmozol el minket ezzel a csodával.

    VálaszTörlés
  4. Istenkeeeem.......szavakat nen talalok, hogy mennyire oda meg vissza vagyok a tortenetedert. Egyszeruen felfoghatatlan szamomra hogy valamit ennyire kitartoan olvasok ugyanis aki ismer, az tudja hogy legalabb 1 ev kell mire teljesen kiolvasok vagy elolvasok valamit mert eleg lusta vagyok az olvasashoz, de a MMF-nel mas a helyzet. Itt ha veget er a resz akkor kepes lennek kifutni a vilagbol, vagy csak felkutatni a holletedet, hogy tovabb olvashassak. Koszonom neled mindezt.
    Ezer puszi es oleles a legnagyobb rajongodtol, aki nagyon halas mindenert ♡♡♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez őrület, amit írsz... komolyan? ezt olvasod csak ilyen kitartóan???

      <3<3

      Törlés
  5. Inkább mi köszönjük azt a csodát,amit részről részre megírtál elénk tártál.Fantasztikusan tehetséges írónő vagy.Szerintem komolyan gondolkoznod kéne valami írói pályán.
    Csodálatos ez a történet a maga csavaraival és stílusával.Azt hiszem,ezáltal sokkal közelebb érzem az 5 fiút magamhoz,főleg Larry-t. Imádtam az összes részt(főleg a +18-asakat :D ),a szereplőket,mindent.Azt hiszem,csak szuperlatívuszban tudok nyilatkozni :)
    Fantasztikus és megható videó lett.Köszönöm,hogy olvashattam és még remélhetőleg olvasni fogom ezt a csodát.

    Puszi;Emse

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a szuperlatívusz, az nekem teljesen megfelel ;)

      viccet félretéve, imádlak.

      Törlés
  6. Hát ez valami csodálatos lett!:) Komolyan imádom, fantasztikus! Köszönöm ezt is, és azt, hogy megajándékozol minket ezzel a csodás történettel! Hihetetlen vagy! :) :) Gratulálok hozzá! :)
    Puszi: Jen <3

    VálaszTörlés
  7. Szia<3 Ugye tudod, hogy messirattattál???
    Istenem..és a végén... de bírtam mikor Harry megfordul... pontosan oda illik.:')<3 haha
    Hm.... több mint 1000 komment és én egyet se mondhatok magaménak azok közül :( sajnálom...sokkal később kezdem el olvasni azaz egy hónapja és most értem ide...pont a jubileumi hétre..tyűha..
    Annyi mindent akartam írni.. Mikor olvastam annyi sok minden járt az eszemben, hogy ezt majd biztos megírom meg majd ezt is és ezt is.. és, hogy most itt vagyok, össze kéne szedni a gondolataimat semmi értelmes nem jut az eszembe, csak az, hogy KÖSZÖNÖM<3
    Nagyon nagyon sok blogot olvasok és ez.. ez valami eszméltelen.. (nem hiába került nyomtatásba a Tanítvány is..amit a lehető leghamarabb a kezemben akarok tartni és olvasni, mert az is lekéstem és csak az első 6 részt tudtam elolvasni, de tudod mit? nem bánom! :) Ígyis úgyis megvenném...)
    De az utolsó részekhez lenne sok hozzáfűznivalóm, vagy megpróbálok mindent leírni amit szeretnék..
    Annyira de annyira meglepett az, hogy Harry is azt hitette el magával, hogy ő márpedig túl van Louison, pedig nagy sz*rt, csak tagadta magának... Ésésés, hogy Louis is megpróbálta azzal a pöccsel (kinek nevét nem tudom), de tényleg nem tudom eldönteni, hogy azt Louis visszavágásképp, vagy csak komolyan azért csinálta, hogy bele e tudna szeretni másba, vagy tudná azt érezni mással, mint amit Harryvel érzett.
    A vége már totál bonyolult volt nekem... annyit szenvedtek és még mindig szenvednek, hogy már a szívem szakadt meg értük és nem kevés zsepi használtam el... Főleg mikor kiderült hogy Harry félrelépett...:'( Csak azt nem értettem, hogy miért nem tudtak leülni és megbeszélni a dolgokat, olyan depis is voltam.xd de mindegy, az már nem ide tartozik...
    Örülök, hogy belekezdtem és elolvastam és továbbra is itt leszek és olvasom és lehetőleg mindegyik részhez komi formájában köszönetet adok neked, hogy arra a kis időre is míg olvastam elfeledhettem a gondjaim... Köszönök mindent<3 És innentől már nem igazán szabadulsz tőlem se.xd
    Sajnálom, hogy az első komim is kesze-kusza lett és alig érthető, de a videó után nehéz egy normális szót is kinyögnöm...
    ...és I-MÁD-LAK!!! <3 Kb. ennyit szerettem volna most... és ígérd meg, hogy még jó sokáig folytatod ezt a blogot is...plíííz<3 Szükségem van rá<3
    Ölellek és puszillak téged, drága Írónő!!<3
    Brigi.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Brigi!
      Szerintem épp jókor jöttél:) És a következő ezer kommentet is meg kell írnia valakinek ;)

      Nem lett kesze-kusza, sőt, nagyon király komment lett, és imádtam!
      Kérlek, a következő két részt még várjuk meg, mielőtt a felvetéseidre válaszolnék... utána minden tisztább lesz, és lehet, hogy már nem is lesz aktuális, amiről most beszélnénk....
      Sajnálom, hogy kuszának érezted a kínlódásukat... az élet nem mindig kiszámítható, ahogy az sem, hogyan reagálunk egy-egy helyzetben.

      Örülök, hogy itt vagy, köszönöm, hogy írtál, és most már mindig visszavárlak, ezt ne feledd <3<3

      Törlés
  8. Inkább én köszönöm, hogy itt vagy és megajándékozol minket ezzel a csodával. Tisztellek amiért már ilyen sokáig kitartottál emellett a sztori mellett és remélem, hogy ez még sokáig így is marad.
    A videó csodálatos volt, benne van minden ami a történetben is lényeges volt. Gratulálok a sok nagy számhoz, amit elértél mind a részek, mind a kommentek terén. Kívánom, hogy még sokszor ennyi legyen, és sikeres legyél az írásaiddal.
    Csodálatos, fantasztikus, tehetséges és a legjobb írónő vagy Becca! <3
    Puszi: Dalma xx

    VálaszTörlés
  9. Becca! Ne már, nem fair megríkatni minket! Szerintem mi kell hogy hálásak legyünk (és vagyunk is), amiért ennyire kitartóan csinálod ezt az egészet. Nézd el nekem, hogy nem eresztem hosszadalmasra a kommentet, egyrészt, mert már leírták az előttem szólok azt, amit én is gondolok, másrészt hajnal 2kor nem kommunikálok túl jól. És mellesleg a könnyeimtől se nagyon látok :) De a lényeg az egészben, amit ragozhatnék évekig: KÖSZÖNÖM!!!! :) Kitartást a továbbiakban is, és ne feledd, mi itt leszünk, szóval olvasókban és támogatókban nem lesz hiány ;)

    Puszi, Julcsi

    VálaszTörlés
  10. Itt bogok mint egy nem normalis! Ez a video egyszeruen tokeletes lett.. Annyira hozzam nott a blog hogy leirni se tudom. Ha valaki megkerdezi hogy tudna e valaki linkelni egy jo blogot egybol a tied jut eszembe es mar keresem is ki a konyvjelzoimbol hogy szerezzek meg egy olvasot (Az se erdekel ha a kerdezo Eleanor shipper:D) bar a valasz szinte mindig ugyanaz : "Jaj ezt mar kiolvastam!:)" Olyankor azonnal elkezdjuk kivesezni mikor voltunk duhosek, mikor sirtunk, mikor kinek a "partjan" alltunk egy-egy adott vitaba. Koszonom hogy letrehozhattam ennek a szenzacionak egy csoportot! (Igy mar sejtheted ki vagyok:D) Nem tudok tobbet irni.. Mi koszonjuk!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nahát, hogy te mennyire aranyos vagy, az hihetetlen. Igen, most már tudom, ki az a kis tünemény, aki még csoportot is csinált a blognak facebookon:)

      Köszönök mindent, és örülök, ha örömöt szerezhetek<3

      Törlés
  11. Mi köszönjük Becca :)
    Minden részt, minden oldalt, minden bekezdést, minden mondatot, minden szót, minden betűt rettenetesen köszönünk, rettenetesen köszönök. Minden nevetés, ölelés, csók, könny, szex, vita, és szerelmes párbeszéd csodás része volt ennek az egy évnek. Mindig azt írod nélkülünk nem lennél itt, de hidd el mi sem lennénk sehol nélküled :)
    Összevissza szégyellem magam, hogy nem írtam kommentet nem tudom mi a franc volt velem, nagyon rettenetesen sajnálom, ígérem igyekszem visszaszokni. Nagyon gratulálok az egy évhez, fantasztikus írónő vagy, gratulálok a tanítvány kiadatásához is, csak így tovább :)
    Virág <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Virágom:)

      Az a lényeg, hogy most itt vagy.... nem fogod elhinni, de pont tegnap este jártál a fejemben, mikor egy régi kommentedet olvastam valahol.
      Most megdobbant a szívem, mikor megláttam, hogy írtál .
      Ölellek, és köszönöm, hogy még itt vagy velem <3

      Törlés
  12. Végigbőgtem az egész videot, van amit már nem is láttam a könnyeimtől Annyira nagyon,nagyon hálás vagyok neked MINDENÉRT! Hihetetlen és Fantasztikus teremtés vagy Köszönöm ♥♥♥ ár lelkiismeret furdalásom van,hogy nem lehettem részese ennek a csodának a legelejétől ♥ De nagyon oldog vagyok,hogy elkezdtem ha későn is de elkezdtemmert fogalmam sincs mi lenne velem nélküle,nélküled Csodás vagy, csodás!!! IMÁDLAK! az MTF pedig örökre szivemben él majd és a 2. Jubileumot azaz a 200.részt is ugyanígy kisírt szemmekkel és megannyi hálával fogjuk itt ünnepelni ♥ Nem tudok mást mondani, csak hogy köszönöm!! Köszönöm és köszönöm! Minden egyes pillanatot, minden egyes mosolyt és könnyet,amit e csodával okoztál! ♥ Mindig hálás leszek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sose bánt, édesem!
      Amúgy nekem olyan, mintha majdnem a kezdetektől itt lennél, pedig most olvastam, hogy valamikor decemberben írtad az első kommenetedet nekem...ugye? Én is nagyon meglepődtem rajta, csak néztem kiguvadt szemekkel...

      És remélem még sok szép pillanatot töltünk el együtt itt, a blogokon, és az SSFA-ban is, amit imádok. :)

      Puszillak, ölellek <3

      Törlés