2015. április 9., csütörtök

XCIX. Fejezet


                                               
JUBILEUM

Sziasztok!
Hoztam egy új részt, hogy a Jubileumi hét egyetlen napja se teljen el eseménytelenül...ez már a 99. rész.... Remélem úgy szeretitek majd, ahogy én!!! <3<3
Köszönöm a rengeteg csodálatos visszajelzést, a szeretetet, a támogatást, és MINDENT!!! Legfőképp, hogy vagytok nekem!
xxxBecca




Niall a teraszon üldögélt, és elmélyülten csevegett Skype-on. A 5SOS-os srácokkal már annyira összenőttek, hogy nem bírnak ki egymás nélkül egy napot. (Örülök, hogy sokszor átjön hozzám, még akkor is, ha nem velem foglakozik.) Épp lazacot sütöttem olívaolajban, mikor megrezzent a telefonom. Louistól jött SMS, amitől egy ütemet kihagyott a szívem.

„Mit csinálsz este?”

Ennyi volt az üzenet, ami nem volt túl bonyolult, mégis elég sokáig nézegettem, mire fel tudtam fogni. Mostanában elég sokat beszélgettünk, és mióta beköltöztem az új házba, párszor meg is látogatott, de olyan még nem fordult elő, hogy csak úgy elhívott volna valahova. Mikor sikerült úrrá lennem a sokkon, kinyargaltam a teraszra.
– Ni! Louis azt kérdezi, mit csinálok este.
– És nem tudod? – kérdezett vissza, ahogy gyorsan megszakította a beszélgetést, amiben épp elmerült.
– Dehogynem. Semmit.
– Akkor?
– Mit válaszoljak?
– Harry, komolyan kezdek aggódni miattad. Azt válaszold, hogy sem-mit… – mondta vontatottan, ahogy egy szellemi fogyatékossal beszél az ember. A szemei körül nevetőráncok sorakoztak, és úgy nézett rám, mint egy idiótára szoktak. Gyorsan begépeltem az üzenetet, aztán remegő kézzel vártam a választ. Eltelt vagy két perc, mire megérkezett, bár nekem óráknak tűnt.

„Hétre érted megyek. Öltözz csinibe.”

Csak néztem, és megint nem tudtam mit kezdeni magammal.
– Na, mi van? Mit írt? – érdeklődött Niall.
– Hogy hétre értem jön, és öltözzek csinibe.
– Óóó… – Felpillantottam, és Niall arcán is enyhe döbbenetet láttam.
– Jézusom! Öt óra van. Még hajat is kell mosnom! – Faképnél hagytam, és berohantam a házba. Ni nevetése egész az emeletig elkísért.
– Szedd ki a halat a serpenyőből, és egyél! – kiáltottam vissza, és már téptem magamról a ruháimat.
Közel két órával később, az ötödik átöltözés után, végre lenn álltam a teraszon, és Niall utasításának eleget téve, épp bedobtam egy whiskeyt – mert az izgalom valahogy nem akart szűnni a gyomromban –, mikor megszólalt a telefonom.
– Louis vagyok, öt perc és odaérek.
– Rendben – válaszoltam remegő hangon. Az ujjaimat kezdtem morzsolgatni, és lerágtam a számat, mikor Niall rám szólt:
– Oké, Hazz, ezt fejezd be! Nem vagy már kamasz. Az exed érted jön, elvisz vacsizni, vagy akárhova, te pedig úgy viselkedsz, mint egy normális ember. Rendben?
– Aha... – mondtam minden meggyőződés nélkül.
– Nem vihogsz, nem mocorogsz, mint egy sajtkukac, nem beszélsz egyfolytában, és nem nézed úgy, mintha ő lenne az isten.
– Ennyi mindenre nem tudok odafigyelni! – sóhajtottam elgyötörten.
– Oké, akkor nézheted, de próbálj úgy viselkedni, mint egy 21 éves férfi. Louis nem egy lányba szeretett bele. Abból válogathatott volna. De Harry Styles, a sármos, izgató pasi kell neki, úgyhogy szedd össze magad!
– Bassza meg. Az nehezen fog menni. Annyira más minden. Mellette nem tudok olyan lenni, mint egyébként.
– Nem baj. Ő jobban ismer, mint bárki más. Nagy meglepetés nem fogja érni – állapította meg Niall, majd mosolyogva felállt, és elém lépett. – Nyugi, Hazz! Minden rendben lesz. Hetek óta kerülgetitek egymást, és épp olyan feszültek vagytok, mint évekkel ezelőtt. Szerintem ez jó jel. Rajta is látom, hogy érlelődik benne valami. Hátha végre kiderül, hogy mi az. Én nagyon szorítok.
– És ha érlelődik benne, és esetleg odáig jut a dolog… – Kerestem a szavakat, de nem igazán találtam.
– Most engedélyt kérsz, hogy lefeküdhess vele?  – kacagott fel Niall.
– Valami olyasmi – húztam be a nyakam.
– Igen, ha úgy érzed, ez nem egyszeri alkalom, vagy végre kimondja, hogy szeretné rendbe hozni a kapcsolatotokat, akkor jöjjön, aminek jönnie kell.
 Úgy megkönnyebbültem, hogy hatalmasat sóhajtottam, mire a barátom ismét kinevetett, de nem volt benne semmi bántó, mert közben megölelt, és a hátamat lapogatta.  – De te nem kezdeményezhetsz! Ez a szabály, még most is él! – hívta fel a figyelmemet, én pedig bólintottam.
– Oké. Úgyse mernék.

Már Louis sportkocsijában ültünk, és a parti úton száguldottunk a város felé, de én még azt se mertem megkérdezni, hová megyünk. A kezeimet a térdeim közé szorítottam, és zabszem nem fért volna a seggembe, olyan ideges voltam. Lou néha oldalról rám pillantott, aztán elmosolyodott, és mikor látta, hogy nem fogunk tudni normálisan beszélgetni, bekapcsolta a magnót.
Ed, Thinking Out Loud-ja töltötte be a teret, és lassan éreztem, hogy ellazulok. Louis ismét rám mosolygott, és mikor végre hátradőltem az ülésen, és egy nagy légvétel után hosszan kifújtam a levegőt, a térdemre tette a kezét, majd megszólalt: – Mit szólnál egy mozihoz?
Hirtelen fordultam felé, és zavartan húztam fel a szemöldököm.
– Moziba, kettesben? Az összes újság címlapján mi leszünk, és szétszednek, mielőtt beérnénk a terembe.
– Azért nem vagyok ennyire kezdő! – jelentette ki, és megveregette a combomat.
Szólni se tudtam a döbbenettől.
– Oké – nyögtem ki bátortalanul, és ezerrel pörgött az agyam. Azon gondolkoztam, mi fog ebből kisülni.
Mikor egy belvárosi szálloda mögé kanyarodtunk, és Louis leparkolt egy félreeső helyen, majd kipattant a kocsiból; én is követtem, bár idegesen pillantgattam körbe, nem figyel-e valaki. Megláttam Pete kocsiját a vészkijárat előtt, amerre Lou indult nagy léptekkel.
Mikor odaért, kinyitotta az ajtót, és betessékelt rajta.
Beléptem, de meg is torpantam, és megvártam, amíg elém vág, mert fogalmam sem volt, merre tovább. Hosszú folyosókon nyargalt, és látszott, hogy nem először teszi. Alig tudtam vele lépést tartani. Az egyik kanyar után egy ajtóhoz értünk, amit óvatosan nyitott ki, és kikémlelt rajta. Oldalról néztem az arcát, és megint elvesztem a látványban. Annyira helyes, hogy az valami hihetetlen. Mikor megkönnyebbülten elmosolyodott, önkéntelenül én is követtem a példáját. Kiegyenesedett, aztán kitárta előttem az ajtót, és a kezével egy elegáns mozdulatot tett, jelezve, hogy fáradjak beljebb.
Nagyot nyeltem, aztán kiléptem a sötétbordó, süppedős szőnyegpadlóval burkolt helyiségbe, ahol kényelmes fotelok álltak, és a falakon drága, kortárs festők művei lógtak, külön világítással kihangsúlyozva. Louis mögöttem lépett be, majd ismét megelőzött, hogy mutassa az utat. Átvágott a szobán, és a túlsó végén benyitott a duplaajtón, ami útját állta. Mikor beléptem a moziterembe, a számat is eltátottam. A teljesen üres széksorok hosszan nyúltak el, a vászon feketén ásított, és rajtunk kívül senki nem volt benn.
– Így jó lesz? – kérdezte Louis mosolyogva, és rám kacsintott.
– Ahhha… – nyögtem ki aléltan. – És mit nézünk? – kérdeztem, de a hangom elég furán csengett.
– Kavarás. Remélem még nem láttad?!
– Nem. Nem nagyon van időm filmezni – válaszoltam.
– Pedig régen annyira szeretted – mondta csodálkozva.
– Régen minden más volt – csúszott ki a számom.
Louis csak bólintott, mintha értette volna a dolog összes vonatkozását. Mögöttünk nyílt az ajtó, mire összerezzentem, mert attól féltem, máris lebuktunk, de csak Pete lépett be rajta, a kezében egy hatalmas tálcával, amin óriási dobozokban pattogatott kukorica, és nagy poharakban üdítő állt.
– Hello, Hazz! – köszöntött, bár csak a cuccok felett tudott kipillantani.
– Szia, Pete!  – vigyorodtam el. Louis elvette a vödröket, én megfogtam az innivalókat, és elindultunk felfelé a lépcsőn. A tizedik sor tájékán Lou oldalra lépett, és előre engedett, hogy bekússzak a kényelmes, párnázott fotelbe.
– Itt jó lesz? – kérdezte, én pedig bólintottam: – Tökéletes!
– Akkor mehet? – kérdezte Pete, mire Louis azt válaszolta, hogy persze, és a nagydarab biztonsági főnök egy biccentéssel kisietett.
– Ezt hogy csináltad? – kérdeztem halkan, még mindig a meglepetés hatása alatt.
– Azért ez nem olyan nagy kaland – mondta Lou, és mikor az üdítőt beállította a pohártartóba, ismét a térdemre tette a kezét. A tenyere tűzforrón égette a bőrömet, még a farmeren át is, és én alig tudtam levenni a szemem a hosszú, kecses ujjakról.
A vásznon felvillant a visszaszámláló felirat, a pörgő jellel, én pedig előrehajolva hátranéztem. A gépkezelőben halvány, kék fény derengett, így remekül láttam, hogy Pete van ott egyedül, majd a hüvelykujját felemelve integet, és ő is kimegy. A lámpát úgy hagyta, így biztosak lehettünk benne, hogy csak magunk vagyunk.
– Nyugi, Hazz. Senki nem figyel. Pete készített elő mindent. – Louis tudta, mitől félek, és megnyugtatott, mielőtt feltehettem volna a kérdéseimet. Ellazultam, és hátradőltem. Már a főcímdal szólt, és a feliratok váltották egymást, mikor végre elhittem, hogy Louis Tomlinsonnal randizom, aki egy komplett mozit kibérelt a jeles alkalomra. Ettől megint görcsbe ugrott a gyomrom, de mikor a mutatóujjával köröket kezdett rajzolni a térdem fölé, más testi reakciók is megjelentek: Szapora légzés, szabálytalan szívverés, és az agytevékenység megszűnése.
Ez egy nehéz este lesz.
 Kezembe vettem a vödörnyi kukoricát, és kínomban elkezdtem magamba tömni.
Louisra sandítottam, aki mindentudó kifejezéssel az arcán a lába közé vette a dobozt, hogy egy kézzel se kelljen tartania, és lazán a szájába dobálta a szemeket, miközben rendületlenül cirógatott. A nyelés komoly problémát okozott, de próbáltam fenntartani a látszatot, hogy egy normális pasi vagyok (Niall, kérlek, küldj erőt, vagy sikítozni kezdek!)
Már eltelt vagy fél óra – bár tudnám, mi történt a vásznon –, mikor Louis letette a félig megevett kukoricát, és leporolta a kezét, majd kiitta a fele kólát, és elégedetten hátradőlt. A szokásos mozdulattal simogatta meg tele pocakját, nekem pedig ökölbe kellett szorítanom a kezem, hogy én ne tegyem azt, amit ő. Hirtelen felém fordult, így már nem volt időm elkapni a szemem, és lebuktam, hogy épp őt figyelem. Elmosolyodott, és hozzám hajolt. Mielőtt felfoghattam volna, egy nagy cuppanóst nyomott a számra, és megcirógatta az arcomat.
– Annyira édes vagy! – suttogta pár centire tőlem, aztán még egy apró csókot adott az arcomra, és lassan eltávolodott. Kinyitottam a szemem, ami magától csukódott le, mikor közeledett, és csodálkozva pislogtam.
– Igen? – kérdeztem idétlenül.
– Nagyon! – mondta meggyőzően, és az ujjai ismét az arcomon futottak, a szemei pedig a számra tapadtak. Kihagyott a szívem, és úgy éreztem megfulladok. Csak néztem őt, és vártam mi fog történni. Felnézett, a pillantásunk összekapcsolódott, és ő is szaporábban kapkodta a levegőt. Nem bírtam megállni, picit felé dőltem, és épp le akartam szúrni magam gondolatban, mert megígértem Niallnek, hogy nem kezdeményezek, mikor Louis felsóhajtott, bal kézzel a hátam mögé nyúlt, átfogta a derekamat, és magához húzott. Áthajolt a szék karfáján, és akkorát sóhajtott, hogy az egész arcomon éreztem a leheletét, mielőtt eszeveszetten csókolni kezdett. Nem tehettem róla, elégedetten felnyögtem, ő pedig még erőteljesebben húzott, úgy, hogy a karfa beleállt az oldalamba, de egyáltalán nem érdekelt. A másik tenyere az arcomra simult, és megtartotta a fejem, mivel teljesen oldalra billentettem, hogy tökéletesen hozzám férjen.
Megszűnt a külvilág, csak őt éreztem, csak rá vágytam. Louis úgy csókolt, ahogy rég, vagyis annál is jobban. Szakavatott érintései, puha nyelve, ahogy megnyitotta a számat, az apró harapás, amivel újabb nyögést kényszerített ki belőlem, és az ujjai, amik néha lágyan simogatták a hátamat, néha szenvedélyesen markoltak a húsomba, az önkívület határára sodortak. Percekig élveztem a csodát, míg úgy nem éreztem, ennyi nem elég.
Nem igazán gondoltam át, de mire észbe kaptam, már szemből ültem az ölében, hála a nagy, kényelmes fotelnek, amiben elfértek a térdeim Louis két oldalán.
Úgy ölelt át, és húzott magára, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, és a szája már a nyakamon siklott. Szívott és harapott, aztán a nyelvével próbálta lenyugtatni lángoló bőrömet. Az összes ujjamat a hajába fúrtam, és engedtem, hogy a tincsei kicsússzanak közülük.
– Lou! – nyöszörögtem, és rányomtam magam az ölére, amitől nagyot sóhajtott, és két kézzel markolta meg a derekamat, hogy az erejét beleadva szorítson, míg a csípőjét felemelve ő is hozzám dörgölőzött.
Rajtam volt a sor, hogy a száját keressem, és mikor megtaláltam, megszívtam a nyelvét, aztán kergetni kezdtem, mire morogva gyorsított a tempón, és a fenekembe markolt.
– Megőrjítesz! – súgta, mikor ismét egy pillanatnyi szünetet tartottunk, hogy a számmal a füle felé vegyem az irányt. Tudom, hogy ettől megőrül, vagyis remélem ez nem változott. Ahogy torokhangon nyöszörögni kezdett, a csípője pedig megrándult alattam, megnyugodtam, hogy az alapvető funkciók ugyanúgy működnek, mint rég, csak valahogy minden impulzus sokkal erőteljesebb. Tekeregtem az ölében, hogy a maximumot csikarjam ki az érintkezésből, Louis pedig felnyögött, mikor a combjaimmal erősen megszorítottam.
– Hazz! Menjünk haza! – súgta a nyakamba, én pedig éreztem, hogy eluralkodik rajtam a félelem. Rettegtem, hogyha kijózanodunk, minden visszazökken a normál kerékvágásba, és ez az egész ismét csak egy olyan alkalomnak számít, mikor az emlékeinkbe kapaszkodva kerestünk utat egymás felé.
– Ne! Még ne! – válaszoltam kétségbeesetten.
– Nem akarod? – kérdezte halkan, és közben a homlokomat csókolgatta, ahogy zavaromban lehajtottam a fejem.
– De igen. Mindennél jobban akarom – sóhajtottam, ahogy megint fellökte a csípőjét, és magára szorított, annyira, hogy felemelt az ülésből, és hatalmas merevedésének szinte minden centiméterét éreztem.
– Akkor miért ne?
 A szája a nyakamon át vándorolt lefelé, és közben kigombolt még két gombot az ingemen, így szabaddá téve az egész mellkasom.
– Félek, hogy meggondolod magad – nyögtem ki bátortalanul, és közben belemarkoltam a hajába, hogy magamra szorítsam, ahogy forró ajkai közé vette a bimbómat, és finoman meghúzta a fogaival.
– Nem fogom! – mondta határozottan, és áthajolt a másik oldalra, nehogy a jobb mellem kényeztetés nélkül maradjon. Hörögtem, a fejem hátrahajtottam, mire felnyúlt, belemarkolt a hajamba, és még jobban ívbe feszített. A farkam megrándult, a bokszerem elázott, és a belső izmaim is remegni kezdtek, annyira kívántam, hogy bennem legyen. – Gyere, édes! Menjünk haza, vagy itt rögtön megduglak – morogta, és újra meghúzta a hajamat, amitől hangosan felsikkantottam. Minden annyira izgató volt, és a tudat, hogy Louis szeretkezni akar velem, elhomályosította a tudatom.
– Oké – nyögtem ki nagy nehezen, mire azonnal leemelt magáról, és talpra állított. Felpattant, a kezemért nyúlt, erősen összefűzte az ujjainkat, és kivágtatott a teremből, engem maga után vonszolva, mint egy rongybabát.

 
.

42 megjegyzés:

  1. Elsooo!! Na nee itt abbahhagyni?? Hogy tehetted?? :-D:-D kivancsian varom a kovit
    az egyik rajongod: Nori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hidd el, a századik rész után látni fogod, hogy SEHOL máshol nem vághattam volna el.... majd írd meg, hogy igazam van-e?!

      Puszillak <3

      Törlés
  2. BECCA BECCA BECCA
    FU EZ NEM ÉR
    NEM
    NEM HAGYHATTAD ITT ABBA
    FUUU
    Tökéletes rész szokás szerint<3
    Ölel téged: Csenge

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csengém..... hidd el szeretni fogsz, amiért nem később vágtam el :P:P

      Jelezz majd, hogy igazat adsz-e nekem... <3<3

      Törlés
  3. Jezusom Becca ne tedd ezt velem:( nem fejezheted be itt...most mit csinalok a kezdodo szivrohamommal....es ezek megint nem beszeltek meg semmit...a szazadikhoz leirok mindent de ez most tul keves informacio amibe remelem holnap reggelig nem halok bele...de var a dogunalmas tortenelem konyv is:(
    Holnapihoz elemzem ezt is de keves az infoo es belepusztuloook:D
    szeretlek,bar igy folytatod te viszel kardiologushoz:D<3
    Puszillak<3
    ~Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Várom a kommentet a századik után.... Szerintem hálás leszel, hogy nem két oldallal később vágtam el a sztorit ;)

      Törlés
  4. Niall nekem is kuldj erot de most azonnal mert en nem csak sikitani fogok!! tetetete fuuu teee ahh neee miert neem...ahhh en kesz vagyok te te te ahhhhh...ezt a veget torvenynek kene buntetnie...nem hagyhattad itt abba ahh teeeeee...
    ,,Az ujjaimat kezdtem morzsolgatni, és lerágtam a számat, mikor Niall rám szólt:
    – Oké, Hazz, ezt fejezd be! Nem vagy már kamasz. Az exed érted jön, elvisz vacsizni, vagy akárhova, te pedig úgy viselkedsz, mint egy normális ember. Rendben?
    – Aha... – mondtam minden meggyőződés nélkül.
    – Nem vihogsz, nem mocorogsz, mint egy sajtkukac, nem beszélsz egyfolytában, és nem nézed úgy, mintha ő lenne az isten.
    – Ennyi mindenre nem tudok odafigyelni! – sóhajtottam elgyötörten. "- Niall ahhh edes istenem haten airok a rohogestol..most azonnal kell nekem Becca kerlek add nekem Niallt annyira ahhhh...meghalok...Lou ugy csokolt mint regem ertitek mint regen? megmondtam ezekkel a caokokkal kikeszitesz teljesen taccsra vag libabor fangirl roham kepszakadas...Hazz az okeben ult...az olebe...Hazz...Loueban..jezusom felfogtatok emberek az oleben ult es eppen vadul csokoloztak MINT REGEN Becca miert ahhh meghalok nekem vegem mostmar tenyleg vegem meg megvarom a holnapot aztan kepszakadas egy par napra az tuti...
    ,,Nem bírtam megállni, picit felé dőltem, és épp le akartam szúrni magam gondolatban, mert megígértem Niallnek, hogy nem kezdeményezek, mikor Louis felsóhajtott, bal kézzel a hátam mögé nyúlt, átfogta a derekamat, és magához húzott. Áthajolt a szék karfáján, és akkorát sóhajtott, hogy az egész arcomon éreztem a leheletét, mielőtt eszeveszetten csókolni kezdett. Nem tehettem róla, elégedetten felnyögtem, ő pedig még erőteljesebben húzott, úgy, hogy a karfa beleállt az oldalamba, de egyáltalán nem érdekelt. A másik tenyere az arcomra simult, és megtartotta a fejem, mivel teljesen oldalra billentettem, hogy tökéletesen hozzám férjen.
    Megszűnt a külvilág, csak őt éreztem, csak rá vágytam. Louis úgy csókolt, ahogy rég, vagyis annál is jobban. Szakavatott érintései, puha nyelve, ahogy megnyitotta a számat, az apró harapás, amivel újabb nyögést kényszerített ki belőlem, és az ujjai, amik néha lágyan simogatták a hátamat, néha szenvedélyesen markoltak a húsomba, az önkívület határára sodortak. Percekig élveztem a csodát, míg úgy nem éreztem, ennyi nem elég. "-ezzel a resszel kinyirtal..errol beszeltem, hogy a jo anyamba voltal kepes ezt megirni? ez ez ahhhhh kesz meg jo hogy beszereztem a felmosot kulonben bajban lennek mert ettol elolvadtam...vege Dora lelep hogy osszekaparja magat...imadom ahogy Niall tenyleg ko kret idiotanak nezi a mikis hercegnonket es annyira imadom es ahh ujra beleszerettem..imadom a kis szoszimet...KIBERELT EGY MOZIT HAZZNEK?!!!!!!!!!!! hat bazdmeg Lou te aztan tudod h nyugozz le valakit...
    ,,Felpattant, a kezemért nyúlt, erősen összefűzte az ujjainkat, és kivágtatott a teremből, engem maga után vonszolva, mint egy rongybabát."- *perverzfej* hogy hagyhattad itt abba? haaa?? nanembaj JON A 100. RESZ ES AHHH<3 ha ez ilyen jo rettegel milyen lesz a 100. es h milyen teljes fangirl eohamot fogok kapni...megirom meg ma este a vegrendeletem...
    ,, – Moziba, kettesben? Az összes újság címlapján mi leszünk, és szétszednek, mielőtt beérnénk a terembe.
    – Azért nem vagyok ennyire kezdő! – jelentette ki, és megveregette a combomat.
    Szólni se tudtam a döbbenettől. "- jajj Hazz ennyire ne legyel buta es becsuld le lou kepessegeit..imadom Lou jatszta a kis hos szerelmest (vagy hat ajanlom neki h azt jatsza kulonben rosszba leszunk!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ,, – Annyira édes vagy! – suttogta pár centire tőlem, aztán még egy apró csókot adott az arcomra, és lassan eltávolodott. Kinyitottam a szemem, ami magától csukódott le, mikor közeledett, és csodálkozva pislogtam.
      – Igen? – kérdeztem idétlenül.
      – Nagyon! "- mind a ketten kurva edesek vagytok szoval ahhhhhhhhhh
      ismetelten megrikattal megnevettettel megtancoltattal sikoltoztam ugraltam enekeltem mint mindig...igen ismet sirtam de mar csak az oromtol es a cukisagtol...UGY CSOKOLT AHOGY REGEN VAGYIS ANNAL IS JOBBAN ez a kedvenc mondtam ez a mondtat kikeszitett ne kerdezd miert de ez ahhh vegem..najo befejeztem a szenvedest neked elmegyek foldrajzot tanulni... aztan lassan szeretnem mondjuk azt a puncis sellot is tanulmanyozni ne feledd!! najo ne legyunk telhetetlenek azmeg raer egy ideig...imadom ezt a hetet minden tokeletes es ahhh holnap pentek pentek pentek...egy tokeletes pentek lesz erzem <3 tenyleg mi koshonunk mident nagyon szeretunk ♥♥
      millio oleles es puszi: Dóri :*

      Ui.: ne vedd elemzesnek csal kellettek a suovegreszletek h kitudjam fejezni mennyire kiakasztottal..szoval ezert lett most ilyen kibekurt hosszu de remelem nem banod...ja es meg azert is bocsi h osszevissza haladtam a tortenet kivesezeseben ugy irtam+masoltam ahogy eppen jott es eszembe jutott:D kicsit se vagyok orult de nem baj... <3

      Törlés
    2. Nem baj, hogy össze-vissza írtad, nekem így is ugyanúgy megmelengetted vele a szívemet.
      Kíváncsi leszek, mit szólsz a századikhoz, és remélem, azt is úgy fogod szeretni, mint ezt, mert ahogy olvasom a kommentedet, ezzel rendesen eltaláltalak ;)

      Örülök, hogy ennyire tetszett, és roppant mód izgulok a folytatás miatt .
      Imádlak<3<3

      Törlés
  5. Drága Becca!
    Amikor pár napja azt írtad, hogy lesz olyan, hogy a véredet akarjuk majd egy fejezet végén, akkor erre gondoltál? :D Mert most kb ez történik! :D Hát itt befejezni, te jó ég! Mentem rosszul leszek!
    De ez megint tökéletesre sikeredett, és az egészet úgy imádtam, ahogy van. Már eleve attól fülig szaladt a szám, hogy "Niall"... :D Egyszerűen mindig mosolygok, amikor együtt vannak, mert olyan hihetetlen édes a barátságuk, hogy arra nem is találok szavakat! Imádom, hogy Niall segít Harrynek, amikor sík ideg, ami mostanában gyakran előfordul. Amikor Lou sms-t küldött Harrynek én is majdnem felsikoltottam. *-* Az meg, hogy Harry megkérdezte Nialltől, hogy mit válaszoljon... Hát kész voltam. :D

    ,,– És ha érlelődik benne, és esetleg odáig jut a dolog… – Kerestem a szavakat, de nem igazán találtam.
    – Most engedélyt kérsz, hogy lefeküdhess vele? – kacagott fel Niall.
    – Valami olyasmi – húztam be a nyakam.
    – Igen, ha úgy érzed, ez nem egyszeri alkalom, vagy végre kimondja, hogy szeretné rendbe hozni a kapcsolatotokat, akkor jöjjön, aminek jönnie kell.
    Úgy megkönnyebbültem, hogy hatalmasat sóhajtottam, mire a barátom ismét kinevetett, de nem volt benne semmi bántó, mert közben megölelt, és a hátamat lapogatta. " -- Megeszem őket, biztos vagyok benne! Captain Niall a szívem csücske! <3

    ,, Ed, Thinking Out Loud-ja töltötte be a teret, és lassan éreztem, hogy ellazulok. " -- Az én Drága Edem, a kedvenc dalommal! <3 Muszáj volt meghallgatnom nekem is! Annyira illett ehhez a jelenethez :) Csodás. :)

    ,, (Niall, kérlek, küldj erőt, vagy sikítozni kezdek!)" -- Meghalok! Nyugodj már meg Harry! :D Oké, ha Louis Tomlinsonnal randiznék valószínű én is ugyan ezt csinálnám. :D

    ,, Elmosolyodott, és hozzám hajolt. Mielőtt felfoghattam volna, egy nagy cuppanóst nyomott a számra, és megcirógatta az arcomat.
    – Annyira édes vagy! – suttogta pár centire tőlem, aztán még egy apró csókot adott az arcomra, és lassan eltávolodott. Kinyitottam a szemem, ami magától csukódott le, mikor közeledett, és csodálkozva pislogtam.
    – Igen? – kérdeztem idétlenül.
    – Nagyon! – mondta meggyőzően, és az ujjai ismét az arcomon futottak, a szemei pedig a számra tapadtak. " -- Kéretik egy felmosó, meg valaki, aki felmos, mert én ettől pacává olvadtam. Csodás! <3

    ,,Nem igazán gondoltam át, de mire észbe kaptam, már szemből ültem az ölében, hála a nagy, kényelmes fotelnek, amiben elfértek a térdeim Louis két oldalán.
    Úgy ölelt át, és húzott magára, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, és a szája már a nyakamon siklott. Szívott és harapott, aztán a nyelvével próbálta lenyugtatni lángoló bőrömet. Az összes ujjamat a hajába fúrtam, és engedtem, hogy a tincsei kicsússzanak közülük. " -- Jaj de imádom ezt az egészet! Nem is kell gondolkodnod, Harry! Hidd el, nem kell!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ,, – Ne! Még ne! – válaszoltam kétségbeesetten.
      – Nem akarod? – kérdezte halkan, és közben a homlokomat csókolgatta, ahogy zavaromban lehajtottam a fejem.
      – De igen. Mindennél jobban akarom – sóhajtottam, ahogy megint fellökte a csípőjét, és magára szorított, annyira, hogy felemelt az ülésből, és hatalmas merevedésének szinte minden centiméterét éreztem.
      – Akkor miért ne?
      A szája a nyakamon át vándorolt lefelé, és közben kigombolt még két gombot az ingemen, így szabaddá téve az egész mellkasom.
      – Félek, hogy meggondolod magad " -- Jaj az én kicsikém! Ebbe belesajdult a szívem! Meg ne gondold magad Lou, mert seggbe rúglak!

      ,, – Gyere, édes! Menjünk haza, vagy itt rögtön megduglak – morogta, és újra meghúzta a hajamat, amitől hangosan felsikkantottam. Minden annyira izgató volt, és a tudat, hogy Louis szeretkezni akar velem, elhomályosította a tudatom.
      – Oké – nyögtem ki nagy nehezen, mire azonnal leemelt magáról, és talpra állított. Felpattant, a kezemért nyúlt, erősen összefűzte az ujjainkat, és kivágtatott a teremből, engem maga után vonszolva, mint egy rongybabát. " -- Oké, ha most már nem szexelnek én bevonulok egy zárdába! :D De csak és kizárólag akkor eshetnek egymásnak, ha utána nem fognak megint idiótán viselkedni! Ha megint megbántják egymást kénytelen leszek kiosztani egy- két pofont!!
      Na hát szóval imádtam ezt a fejezetet, és nagyon nagyon izgulok a következő miatt!
      Köszönöm az élményt! :) Puszi: Jen :)

      Törlés
    2. Drága Jen!
      Annyira édes ez a komment, hogy többször is elolvastam(ha ciki, ha nem) .
      Niall a tiéd, kiutalom neked. :)
      Én is imádom...
      örülök, hogy tetszett a rész, én is szerettem írni.

      Ha végeztél a századik résszel, majd írd meg, hogy kellett-e pofozkodnod, vagy elégedett vagy :))

      Imádlak, és köszönöm a csodás kommeneteket. <3

      Törlés
  6. Asdfghjklmn hat miez oh jezus. Annyira szeretem oket es a blogot is es teged is es mindenkit^^ Volt mar hogy mikozben olvastam a MTF-t sirtam, nevettem, szitkozodtam,duhomben arrebb dobtam a mobilt, izgultam ees meg annyi impulzus ert hogy hihetetlen. Nem vagyok regota az olvasod, de amikor ratalaltam egybol szerelmes lettem es ugy faltam a reszeket hogy enni se akartam (ami nagy szo). Lehet ertelmetlenre sikerult ez most, ezert bocsass meg. De most fangorcsom van:D Imadas <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, nem értelmetlen, és nekem nagyon sokat jelent <3
      Ha ilyen érzéseket vált ki belőled a sztorim, annak nagyon örülök.
      Köszönöm, hogy itt vagy , imádlak <3

      Törlés
  7. Ez most komoly? ???
    Pont itt?
    Tejoeg.
    En kész vagyok.
    Egyszerűen perfie lett ez a resz :)
    xX: Csengee ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Es Niall.
      Nekem is küldhetsz erőt egy hónap múlva az érettségimre :D

      Törlés
    2. Niall mindenkinek küld erőt, csak gondoljatok rá....
      Örülök, hogy tetszett.
      Félek, a folytatás is tetszeni fog-e...
      Puszillak.

      Törlés
  8. Szia!
    Nagyon teszett ez a rész (is)
    Imádom a történetet ��
    És gratulálok a jubileumhoz! �� (akkor is ha csak holnap lesz)
    : P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon szépen köszönöm <3 örülök, hogy szereted.

      Törlés
  9. Ez ez ez kurva jo lett........nem tudom szavakba onteni az erzeseimet. Az biztos hogy mar regota vartam ra hogy legyen "akcio" es most hogy meg volt bele se merek gondolni hogy fogok reagalni a kovi reszre.....
    Ezer puszi es oleles a legnagyobb rajongodtol ♡♡♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni az "akció" :)) meg ami utána jön....
      Imádlak, köszönök mindent. <3

      Törlés
  10. Hali<3
    Pedig úgy olvastam volna még tovább:3 de ezzel gondolom nem én vagyok így..egy kis smut jó lett volna még lefekvés előtt.xd de sebaj.:$
    " A kezeimet a térdeim közé szorítottam, és zabszem nem fért volna a seggembe, olyan ideges voltam." Szakadtam.xddd annyira imádom..xd Harry milyen kis aranybogár h így izgul,mintha az első randijára ment volna...
    Különösen tetszett h hiába mentek moziba szart se láttak a filmből.<3 :D
    A jubileumi hét ennél jobb már nem lehet:') alig várom a kövit:').
    Puszi.
    Brigi.xx.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy, Brigi:)
      Pont azt a részt emelted ki, amit én is imádtam, mert nekem tökéletesen lefesti Harryt...
      A smut ma érkezett, és ahogy láttam, elnyerte a tetszésedet, amitől megkönnyebbültem, de tényleg.

      Imádlak, és most már mindig visszavárlak <3

      Törlés
  11. Na erre nem számítottam. Nem vagyok itt pár napot és teljes bejegyzés-áradat fogad :D
    Akkor most úgy alle zusammen (éljen a német) szerenték beszélni, kezdem a kimaradt résznél. Nagyon tetszett, hiányoztak már a felnőtt tartalmú részek ;) de azért olyan furcsa volt belegondolni hogy mennyivel másabb lehetne most a történet ha azon a szálon vezetted volna az eseményeket.
    A videó nagyon aranyos lett, az összes Larry pillanattal és az 18-nel együtt, én is szeretném megköszönni hogy már egy éve szórakoztatsz bennünket :)
    A mostani részben pedig kisülök Harry annyira zabálnivaló. Mint egy kis kamasz :D A kép, amit a rész elejéhez raktál, pedig az egyik kedvenc képem róla, szóval jár érte egy pluszpont.
    Ha a jubileum további részében is ennyi mindent kapunk, teljesen el leszünk kényeztetve :)
    Köszönöm ezt a csodálatos évet, még vagy háromszor ennyit azért "el tudnék viselni" <3
    Puszil: Becca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Beccám!

      Igen, most tényleg bejegyzésáradat volt, de lassan vége...ez csak az egy éves szülinapnak szólt, és visszatérünk a szürke hétköznapokba.
      Én köszönöm, hogy ennyien kitartottatok mellettem, és az MTF mellett, ami valljuk be, önmagában is egy csoda... kevés embernek sikerül, ami nekem igen, hogy ennyi lelkes, kitarzó és tündérbogár olvasóra tegyen szert. Máig sem értem, hogy lehet ez, de már nem is agyalok rajta, csak élvezem. :)

      Reméljük, minden jól megy a továbbiakban is. Ölellek, és köszönök mindent. <3

      Törlés
  12. Atyavilág.
    Te jó isten.Kész,lesokkoltam,erre vágytam hónapok óta,holnapig szétizgulom magam.Most olvastam el hatodjára,a pulzusom még mindeig az egekben,és kidülledt szemmel meredek a képernyőre,hogy hogy nincs folytatás?!?
    Asszem szerzek valahonnan egy nyugtatót.
    Eszméletlen vagy

    Emse <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem kibírtad a mai napot, és a triplarésszel kárpótoltalak a tegnapi hiányérzetért.
      Mindent beleadtam, őszintén szeretném, ha szeretnéd....

      Imádlak, és köszönöm a sok csodás kommentet, amit tőled kapok <3

      Törlés
  13. Úristen Becca! El sem tudod képzelni mióta várok egy ilyen részre, és akkor te bumm pont itt hagyod abba. Ezzel csak még jobban felcsigázva, türelmetlenül várva a folytatásra. Csak azt tudom hajtogatni, hogy VÉGRE, VÉGRE, VÉGRE. Látom a fényt az alagút végén, hogy nagyon közel vannak a boldogsághoz. De még nem bízom el magam, mert tudom, hogy az élet sem fenékig tejfel és te is eszerint írsz, ami nem baj, sőt ettől csak még életszerűbb és valóságosabb az egész sztori. Most nem tudok többet mondani, egyszerűen csak hihetetlen, fantasztikus rész lett és úúúúúú *-*
    Csodálatos, eszméletlen vagy <3
    Puszi: Dalma xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Muszáj volt itt abbahagyni, te is látni fogod, hogy miért....
      Örülök, hogy tetszett és kíváncsian várom a véleményedet a századik után.
      Köszönöm, hogy részről-részre itt vagy velem. Imádlak <3

      Törlés
  14. Hey sunshine <3
    Ha nem a világ legjobb írónője lennél, akkor most biztos kinyírnálak <3
    De mivel az vagy, ezért kénytelen leszek virtuálisan kinyiffantani <3
    Most épp a csinos ki nyakadat szorongatom <3
    BASSZAMEG BECCA EZ MOST HALÁSON KOMOLY, TE MOST SZÓRAKOZOL IGAZ?? MIÉRT KELL MINDIG A LEGKIBASZOTTABBUL JÓ RÉSZEKNÉL ABBAHAGYNI?? HMMM?? MIÉRT???
    Hát basszus én annyira imádlak!!! Végre!!! VÉGRE!! Nem tudod felfogni, hogy mióta várom én ezt...
    Niall...:”) O a kis drága. Mikor fog összejönni az egyik 5sos taggal? Én nagyon szorítok neki ;)
    És annyira édes, hogy ott van Harrynél...Mintha magamat látnám, amikor ”segítek”készülődni barátnőmnek randira. Ő idegbetegként rohangál össze vissza szétszórva ezernyi ruhát, én meg fekszek a kanapén és telefonozva minden második szavam az, hogy : ez a ruha szép. gyönyörű vagy. ne izgulj. a pasik disznók.
    Szóval Niall az új lelki társam <3
    Éssss Larry...BASSZUS! Lou kiköpött Daddy, aki a luxusverdájával furikázza a tini barátnőjét, a félénk és őrülten szerelmes. Kibérel neki egy mozi termet, hogy miután teljesen begerjesztette, megdugja a székek között. Mondtam már, hogy IMÁDOM?
    És Harryvel is tökre lelki társak vagyunk. Én is szétizgulom magam az összes találkozás előtt....
    Oda vagyok a moziért...A Stay Strong óta ki nem tudom verni a fejemből... Annyira rohadt jó!!
    De a közeljövőben biztos, hogy nem megyek veled, max úgy, hogy kettővel arrébb csüccsenek le :D Ilyen perverz gondolatok...kezdem azt hinni, hogy a vászonra gerjedsz :PP
    És a vége....Na ott jöttek elő a feldarabolós gondolataim.

    „Felpattant, a kezemért nyúlt, erősen összefűzte az ujjainkat, és kivágtatott a teremből, engem maga után vonszolva, mint egy rongybabát.”

    Hova mennek?? Mi lesz a kocsiba?? Mi lesz ott?? Egyáltalán hol?? Milyen pózban?? Hányszor?? Hogyan?? Daddy szex?? Mi lesz utána?? Összejönnek végre?? Lou lelép?? Harry lelép?? Mike túléli??

    Körülbelül ennyi kérdést váltott ki belőlem az utolsó mondat.
    Olvasás után több óráig kezelhetetlen voltam, és ezt az én egyetlen Alfons cicóm bánta egyedüli szobatársként. Majdnem negyven percig bírta, a hullámokban előtörő hiszti rohamaimat, és utána úgy döntött világgá megy. :D
    Szerencséd, hogy jubileumi hét van, és holnap jön a mindent eldöntő döntő fejezet, mert ha még napokat kéne várni, esküszöm falnak mennék :D Basszameg már 100. Uristen...Remélem nagy durranást szervezel, mert én már előhűtöttem a pezsgőt ;)
    Holnap. 2014.04.10.
    THIS IS GONNA BE THE BEST DAY OF MY LIIIIFEE!!!!!!!
    Nagyon nagyon szeretlek! <3 Egy csoda vagy :*
    ~B xx

    ui.: tudom tudom most rohadtul el vagyunk itt kényeztetve, de az azért hiányzik a SS is  Nagyon! Mondd meg Mike-nak, hogy ezerszer puszilom. És Harryéknek, hogy hosszú még az éjszaka, élvezzék ki ;) És Niall-nak, hogy, ha nem hajol rá most azonnal Zayn kukijára, akkor én fogok <3

    ui2.: végül még várnom kell egy napot, de szombaton már a kezeim között lesz a Tanítvány! És senkinek oda nem adom, akkor se, ha egyesével tépkedik le a körmeimet. Lehet valaki egy könyvbe szerelmes? Egy tündér vagy! <3

    ui3. : ma suli helyett inkább megkeresem azt a két ribancot, aki közepeset adott rá!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Basszus, ez a komment felért egy Taken résszel, amit pedig rohadtul várok.
      Hogy tudsz ilyeneket írni??? Nem csoda, hogy elvettelek (vagy hozzád mentem, nézőpont kérdése) mert annyira imádom a humorodat, ami szerintem a legfontosabb emberi tulajdonság... és a jó humor nagyon ritka!!
      "Hova mennek?? Mi lesz a kocsiba?? Mi lesz ott?? Egyáltalán hol?? Milyen pózban?? Hányszor?? Hogyan?? Daddy szex?? Mi lesz utána?? Összejönnek végre?? Lou lelép?? Harry lelép?? Mike túléli??" - MIKE TÚLÉLI??? itt felsírtam, komolyan!!!

      de ma nem 2014.04.10 van, hanem 2015,,,, és remélem elég nagy durranás volt a századik rész, és megérdemlem a pezsit ;)
      majd értesíts...:P:P

      Itt most vége a részdömpingnek, átmegyünk az ss-re, hogy elégedett legyél...amúgy ott se csúsztam egy napot se eddig, csak hogy tudd!!

      Holnap szombat, remélem Magdi mama kézbesíti a könyveiteket, és elégedett leszel. Imádlak, szeretném ha szeretnéd...

      és ami nálam teljesen kiverte a biztit:
      "ui3. : ma suli helyett inkább megkeresem azt a két ribancot, aki közepeset adott rá!! " - ezen szakadok mióta olvastam.
      IMÁDLAK, nem tudok mást mondani.... mindenestől.

      <3<3<3

      Törlés
  15. VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! Csak azért nem verlek meg, hogy itt hagytad abba, mert tudom, hogy hamarosan jön a kövi, de akkor is!!! Hogy lehet itt befejezni?!?!?

    Én kész vagyok teljesen, minden bajom van, de ez a rész százszorta jobb, mint egy gyógyszer!! Máris jobban vagyok! :3

    "Niall a teraszon üldögélt, és elmélyülten csevegett Skype-on. A 5SOS-os srácokkal már annyira összenőttek, hogy nem bírnak ki egymás nélkül egy napot. (Örülök, hogy sokszor átjön hozzám, még akkor is, ha nem velem foglakozik.)" megzabálom mindkettőt :3

    "„Mit csinálsz este?” " VÁÁÁÁ! kihagyott egy ütemet a szívem!! Jézusom! Pedig csak megkérdezte, hogy mit csinál ma este, én meg meghalok!! :D

    "Ennyi volt az üzenet, ami nem volt túl bonyolult, mégis elég sokáig nézegettem, mire fel tudtam fogni. Mostanában elég sokat beszélgettünk, és mióta beköltöztem az új házba, párszor meg is látogatott, de olyan még nem fordult elő, hogy csak úgy elhívott volna valahova. Mikor sikerült úrrá lennem a sokkon, kinyargaltam a teraszra." megzabálom, hogy azt se tudja mit csináljon, pedig tényleg nem egy bonyolult kérdés... :3 aww, imádom <3

    "– Ni! Louis azt kérdezi, mit csinálok este.
    – És nem tudod? – kérdezett vissza, ahogy gyorsan megszakította a beszélgetést, amiben épp elmerült.
    – Dehogynem. Semmit.
    – Akkor?
    – Mit válaszoljak?
    – Harry, komolyan kezdek aggódni miattad. Azt válaszold, hogy sem-mit… – mondta vontatottan, ahogy egy szellemi fogyatékossal beszél az ember. A szemei körül nevetőráncok sorakoztak, és úgy nézett rám, mint egy idiótára szoktak. " imádom XD Hazza hát te tényleg nagyon kész vagy :DD Niall meg... Végem! jót röhögtem ezen a párbeszéden :')

    "„Hétre érted megyek. Öltözz csinibe.” " Dreamy kb úgy örül, mintha Louis neki írta volna ezt az üzit!! :DD aww, istenem, megzabálok mindenkit :3

    "– Jézusom! Öt óra van. Még hajat is kell mosnom! – Faképnél hagytam, és berohantam a házba. Ni nevetése egész az emeletig elkísért. " itt vigyorgok, mint egy idióta, megzabálom :3 <3 vááááá! :D

    "Közel két órával később, az ötödik átöltözés után, végre lenn álltam a teraszon, és Niall utasításának eleget téve, épp bedobtam egy whiskeyt – mert az izgalom valahogy nem akart szűnni a gyomromban –, mikor megszólalt a telefonom. " lehet nekem se ártana, ilyen részek után :D kikészülök, és mi lesz még itt!! Izgatottan várom már :p

    "– Louis vagyok, öt perc és odaérek. " Gyere drága, várlak :P Jól van na, Hazza vár... :D De akkor is jó eljátszani a gondolattal ;)

    "– Rendben – válaszoltam remegő hangon. Az ujjaimat kezdtem morzsolgatni, és lerágtam a számat, mikor Niall rám szólt: " én is ilyen ideges vagyok!! Jézusom, úgy izgulok!!

    "– Oké, Hazz, ezt fejezd be! Nem vagy már kamasz. Az exed érted jön, elvisz vacsizni, vagy akárhova, te pedig úgy viselkedsz, mint egy normális ember. Rendben?
    – Aha... – mondtam minden meggyőződés nélkül.
    – Nem vihogsz, nem mocorogsz, mint egy sajtkukac, nem beszélsz egyfolytában, és nem nézed úgy, mintha ő lenne az isten.
    – Ennyi mindenre nem tudok odafigyelni! – sóhajtottam elgyötörten. " megint szakadok a nevetéstől! XD Niall nagy arc!! :DD

    "– Oké, akkor nézheted, de próbálj úgy viselkedni, mint egy 21 éves férfi. Louis nem egy lányba szeretett bele. Abból válogathatott volna. De Harry Styles, a sármos, izgató pasi kell neki, úgyhogy szedd össze magad! " Pontosan!! Harry sármos, izgató pasi :p Ah! végem van!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "– És ha érlelődik benne, és esetleg odáig jut a dolog… – Kerestem a szavakat, de nem igazán találtam.
      – Most engedélyt kérsz, hogy lefeküdhess vele? – kacagott fel Niall.
      – Valami olyasmi – húztam be a nyakam.
      – Igen, ha úgy érzed, ez nem egyszeri alkalom, vagy végre kimondja, hogy szeretné rendbe hozni a kapcsolatotokat, akkor jöjjön, aminek jönnie kell.
      Úgy megkönnyebbültem, hogy hatalmasat sóhajtottam, mire a barátom ismét kinevetett, de nem volt benne semmi bántó, mert közben megölelt, és a hátamat lapogatta. – De te nem kezdeményezhetsz! Ez a szabály, még most is él! – hívta fel a figyelmemet, én pedig bólintottam.
      – Oké. Úgyse mernék. " Istenem! Végem!! "- Most engedélyt kérsz, hogy lefeküdhess vele?!" XDDD Nem bírom!! Vááá! megeszem!! Végem! Dreamynek annyi, kampec! IGEN!! Jöjjön már aminek jönni kell, mert mi is ki vagyunk éhezve!! Oké kaptunk egy kis nyalánkságot, de kell még!!! Szükségünk van rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

      "Már Louis sportkocsijában ültünk, és a parti úton száguldottunk a város felé, de én még azt se mertem megkérdezni, hová megyünk. A kezeimet a térdeim közé szorítottam, és zabszem nem fért volna a seggembe, olyan ideges voltam. Lou néha oldalról rám pillantott, aztán elmosolyodott, és mikor látta, hogy nem fogunk tudni normálisan beszélgetni, bekapcsolta a magnót. " Jajj, hát megeszem, milyen kis cuki lehet, ahogy ott ül, meg se mer mukkanni, meg még a térdei közé szorítja a kezeit! Aww :3 Lou te meg ne mosolyogj mert, mindjárt elolvadok!! <3

      "Ed, Thinking Out Loud-ja töltötte be a teret, és lassan éreztem, hogy ellazulok. " Ah istenem, a zeném, amit minden nap meg kell hogy hallgassak, és most a kedvenc blogomba is be van írva! Uramatyám! Meg kell hallgatnom megint <3 Végem...

      "Louis ismét rám mosolygott, és mikor végre hátradőltem az ülésen, és egy nagy légvétel után hosszan kifújtam a levegőt, a térdemre tette a kezét, majd megszólalt: – Mit szólnál egy mozihoz? " térdére tette a kezét!!! Már most kész vagyok, pedig csak a térdére tette a kis kezét!! Awww!! Mozi??? Komolyan?? Úgy se nézitek a filmet drágáim :DDD :P

      "– Így jó lesz? – kérdezte Louis mosolyogva, és rám kacsintott.
      – Ahhha… – nyögtem ki aléltan. – És mit nézünk? – kérdeztem, de a hangom elég furán csengett.
      – Kavarás. Remélem még nem láttad?!
      – Nem. Nem nagyon van időm filmezni – válaszoltam.
      – Pedig régen annyira szeretted – mondta csodálkozva.
      – Régen minden más volt – csúszott ki a számom. " Az pedig jó film! :DDD De ti úgy se azért jöttetek, tudjuk jól, meg ti is tudjátok :DD "régen minden más volt.." :( Igen...

      "A tizedik sor tájékán Lou oldalra lépett, és előre engedett, hogy bekússzak a kényelmes, párnázott fotelbe. " Aww, miért olvadok ennyitől is?!?! <3

      "... ismét a térdemre tette a kezét. A tenyere tűzforrón égette a bőrömet, még a farmeren át is, és én alig tudtam levenni a szemem a hosszú, kecses ujjakról. " Ah, végem! Jézusom! VÁÁ! Én is érzem! Bizsergek, dobog a szívem és váááááááááá! Imádom!!

      "Ellazultam, és hátradőltem. Már a főcímdal szólt, és a feliratok váltották egymást, mikor végre elhittem, hogy Louis Tomlinsonnal randizom, aki egy komplett mozit kibérelt a jeles alkalomra. " Aww, istenem! "Louis Tomlinsonnal randizom" <3 na jó nekem végem, ez kész, ez annyira édes!! :3 <3 olvadok, csöpögök minden amit csak eltudsz képzelni! Én is szívesen randiznék vele, még ha tudom, hogy a szíve Hazzához húz! Húzzon is oda!!! <3 Larry drágák örökké :3

      Törlés
    2. "Ettől megint görcsbe ugrott a gyomrom, de mikor a mutatóujjával köröket kezdett rajzolni a térdem fölé, más testi reakciók is megjelentek: Szapora légzés, szabálytalan szívverés, és az agytevékenység megszűnése.
      Ez egy nehéz este lesz.
      Kezembe vettem a vödörnyi kukoricát, és kínomban elkezdtem magamba tömni. " Meleg van, nagyon meleg, és nem az idő miatt :D De cukiii, látom, ahogy tömi magába a kukoricát :DD

      "Louisra sandítottam, aki mindentudó kifejezéssel az arcán a lába közé vette a dobozt, hogy egy kézzel se kelljen tartania, és lazán a szájába dobálta a szemeket, miközben rendületlenül cirógatott" Kis rohadék, hogy menőzik! :DD Csak lazán, mi?? Fúúú, de lekapnám most!! :p

      " A nyelés komoly problémát okozott, de próbáltam fenntartani a látszatot, hogy egy normális pasi vagyok (Niall, kérlek, küldj erőt, vagy sikítozni kezdek!)" Niall segíts!! :DD

      " A szokásos mozdulattal simogatta meg tele pocakját, nekem pedig ökölbe kellett szorítanom a kezem, hogy én ne tegyem azt, amit ő. Hirtelen felém fordult, így már nem volt időm elkapni a szemem, és lebuktam, hogy épp őt figyelem. Elmosolyodott, és hozzám hajolt. Mielőtt felfoghattam volna, egy nagy cuppanóst nyomott a számra, és megcirógatta az arcomat. " aww, istenem, megint meghalok! <3 jajj, hogy lehetnek ennyire édesek?! :3

      "– Annyira édes vagy! – suttogta pár centire tőlem, aztán még egy apró csókot adott az arcomra, és lassan eltávolodott. Kinyitottam a szemem, ami magától csukódott le, mikor közeledett, és csodálkozva pislogtam.
      – Igen? – kérdeztem idétlenül.
      – Nagyon! – mondta meggyőzően, és az ujjai ismét az arcomon futottak, a szemei pedig a számra tapadtak." Igen, mindketten azok vagytok! <3 mondtam én!!!

      " Louis felsóhajtott, bal kézzel a hátam mögé nyúlt, átfogta a derekamat, és magához húzott. Áthajolt a szék karfáján, és akkorát sóhajtott, hogy az egész arcomon éreztem a leheletét, mielőtt eszeveszetten csókolni kezdett. Nem tehettem róla, elégedetten felnyögtem, ő pedig még erőteljesebben húzott, úgy, hogy a karfa beleállt az oldalamba, de egyáltalán nem érdekelt. A másik tenyere az arcomra simult, és megtartotta a fejem, mivel teljesen oldalra billentettem, hogy tökéletesen hozzám férjen. " Dreamy meghalt... Vége... komolyan...

      "Megszűnt a külvilág, csak őt éreztem, csak rá vágytam. Louis úgy csókolt, ahogy rég, vagyis annál is jobban. Szakavatott érintései, puha nyelve, ahogy megnyitotta a számat, az apró harapás, amivel újabb nyögést kényszerített ki belőlem, és az ujjai, amik néha lágyan simogatták a hátamat, néha szenvedélyesen markoltak a húsomba, az önkívület határára sodortak. Percekig élveztem a csodát, míg úgy nem éreztem, ennyi nem elég. " gyönyörű :3 istenem, olyan aww <3

      Beleült az ölébe!!! Jézusom!! Dreamy meghal! Szívroham!!

      "Úgy ölelt át, és húzott magára, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, és a szája már a nyakamon siklott. Szívott és harapott, aztán a nyelvével próbálta lenyugtatni lángoló bőrömet. Az összes ujjamat a hajába fúrtam, és engedtem, hogy a tincsei kicsússzanak közülük. " Ohjézusmáriaszentjózsef!! miért teszitek ezt velem?!?! Nem bírom, bele fogok halni ezekbe a gyönyörű, izgató, szenvedélyes mondatokba!!

      Törlés
    3. "– Lou! – nyöszörögtem, és rányomtam magam az ölére, amitől nagyot sóhajtott, és két kézzel markolta meg a derekamat, hogy az erejét beleadva szorítson, míg a csípőjét felemelve ő is hozzám dörgölőzött.
      Rajtam volt a sor, hogy a száját keressem, és mikor megtaláltam, megszívtam a nyelvét, aztán kergetni kezdtem, mire morogva gyorsított a tempón, és a fenekembe markolt. " Oh basszátok már meg egymást!! Dreamy nem barja már ki!!!!!

      "– Megőrjítesz! – súgta, mikor ismét egy pillanatnyi szünetet tartottunk, hogy a számmal a füle felé vegyem az irányt. Tudom, hogy ettől megőrül, vagyis remélem ez nem változott. Ahogy torokhangon nyöszörögni kezdett, a csípője pedig megrándult alattam, megnyugodtam, hogy az alapvető funkciók ugyanúgy működnek, mint rég, csak valahogy minden impulzus sokkal erőteljesebb. Tekeregtem az ölében, hogy a maximumot csikarjam ki az érintkezésből, Louis pedig felnyögött, mikor a combjaimmal erősen megszorítottam. " Ti is engem!! Megőrjítettek!! Hazza! Louis! ágy! vagy kocsi vagy mit tom én mi, de azonnal!!!

      "– Hazz! Menjünk haza! – súgta a nyakamba, én pedig éreztem, hogy eluralkodik rajtam a félelem. Rettegtem, hogyha kijózanodunk, minden visszazökken a normál kerékvágásba, és ez az egész ismét csak egy olyan alkalomnak számít, mikor az emlékeinkbe kapaszkodva kerestünk utat egymás felé. " IIIGEEEEEEEN! JIPPPY!!! ÖRÖM TÁNC!!!

      "– Ne! Még ne! – válaszoltam kétségbeesetten. " MI???????????????????????????????????? Hazza!!!

      "A szája a nyakamon át vándorolt lefelé, és közben kigombolt még két gombot az ingemen, így szabaddá téve az egész mellkasom.
      – Félek, hogy meggondolod magad – nyögtem ki bátortalanul, és közben belemarkoltam a hajába, hogy magamra szorítsam, ahogy forró ajkai közé vette a bimbómat, és finoman meghúzta a fogaival.
      – Nem fogom! – mondta határozottan, és áthajolt a másik oldalra, nehogy a jobb mellem kényeztetés nélkül maradjon. Hörögtem, a fejem hátrahajtottam, mire felnyúlt, belemarkolt a hajamba, és még jobban ívbe feszített. A farkam megrándult, a bokszerem elázott, és a belső izmaim is remegni kezdtek, annyira kívántam, hogy bennem legyen." Nem fogja!! Ugye Louis?!! mert különben baj lesz!!!

      " – Gyere, édes! Menjünk haza, vagy itt rögtön megduglak – morogta, és újra meghúzta a hajamat, amitől hangosan felsikkantottam. Minden annyira izgató volt, és a tudat, hogy Louis szeretkezni akar velem, elhomályosította a tudatom. " ah!! igen!! Menjetek már!! Bár Harry top-os vagyok, de nekem aztán rohadt minden ki dug meg kit, csak csinálják már!!! :P

      "– Oké – nyögtem ki nagy nehezen, mire azonnal leemelt magáról, és talpra állított. Felpattant, a kezemért nyúlt, erősen összefűzte az ujjainkat, és kivágtatott a teremből, engem maga után vonszolva, mint egy rongybabát. " Siessetek!!!

      IMÁDOM! IMÁDOM!! Istenem, ez a rész, köszönöm neked Becca! Annyira hiányoztak már ezek a részek, és ez a Jubileumi hét szuper!! Meg tudnám szokni, hogy minden nap kapok valami meglepit!! :D Eszméletlen, teljesen beindultam, kérem a kövit most! Kérlek!! Kell!! Akarom!! Nem bírom!!!
      Megint csodásat alkottál! :3
      Imádlak <3

      Törlés
    4. nem tudok elég hálás lenni neked, és csak ismételni tudom önmagam, de azért leírom ezredszer is, mert ismétlés a tudás anyja.
      Szeretlek, mindent köszönök, és tudnod kell, mennyit jelent nekem, hogy itt vagy velem. Remélem egyszer az én álmom is valóra válik, és személyesen is megölelhetlek (pedig nem vagyok egy ölelgetős típus) ....
      Mert minden másra ott a mastercard ;)

      ígérd meg, hogy egy év múlva is együtt ünnepelünk...

      Törlés
  16. Úristen 99. rész Drága Becca!! El sem hiszem!!! Gratulálok Úristen!!! ♥♥♥ Csodálatos vagy :)
    Megérkezett a fény a legszebb fény,amit máj oly régóta várunk itt van és én nem győzök betelni vele ♥♥♥ :")

    "Épp lazacot sütöttem olívaolajban, mikor megrezzent a telefonom. Louistól jött SMS, amitől egy ütemet kihagyott a szívem.
    „Mit csinálsz este?” - Lazacot sütött Harry hát meghalok ♥ :") ♥♥♥ és Louis SMS Úristen "Mit csinálsz este?"- Kész végem Úristen Imádom *--*

    "– Ni! Louis azt kérdezi, mit csinálok este.
    – És nem tudod? – kérdezett vissza, ahogy gyorsan megszakította a beszélgetést, amiben épp elmerült.
    – Dehogynem. Semmit.
    – Akkor?
    – Mit válaszoljak?
    – Harry, komolyan kezdek aggódni miattad. Azt válaszold, hogy sem-mit… – mondta vontatottan, ahogy egy szellemi fogyatékossal beszél az ember. A szemei körül nevetőráncok sorakoztak, és úgy nézett rám, mint egy idiótára szoktak."-Annyira eltudom képzelni Niall arcát meg a 5SOS srácokét mikor Harry berohan és elhadarja,hogy Úristen Lou kuldott üzit és azt kérdezte mit csinálok este..... Ez annyira Niall meg Harry :D :D xdd Sírok de közben olvadozom Harryn, annyira cuki összevan zavarodva, azt sem tudja fiú-e vagy lány :D xd na jó most inkább lány :D "sem-mit" :D :D xdd

    „Hétre érted megyek. Öltözz csinibe.” - Hétre érte megy (most megnéztem az órát,hogy elmúlt-e már hét óra, de sajnos ezt bebuktam) :D XDD Olyan szinten izgulok,mint Harry *--*

    "– Óóó… – Felpillantottam, és Niall arcán is enyhe döbbenetet láttam.
    – Jézusom! Öt óra van. Még hajat is kell mosnom! – Faképnél hagytam, és berohantam a házba. Ni nevetése egész az emeletig elkísért.
    – Szedd ki a halat a serpenyőből, és egyél! – kiáltottam vissza, és már téptem magamról a ruháimat."-A Hercegnő ♥ :") Imádom, olyan mintha az első kis randijára készülne ♥ :") :D Niall :D én is megszakadnék a röhögéstől csak elképzelem,ahogy Harry ezt így kijelenti és kecsesen rohan a fürdőbe de még visszaszól kaja a sütőben :D Hát kész vagyok :D Olyan édes ♥

    "Közel két órával később, az ötödik átöltözés után, végre lenn álltam a teraszon, és Niall utasításának eleget téve, épp bedobtam egy whiskeyt – mert az izgalom valahogy nem akart szűnni a gyomromban –, mikor megszólalt a telefonom. "- 5x öltözött át én nem birom ezt elolvadok Édes Drága Harry /Harry öltözik:kivesz egy inget meg egy nadrágot és egy csizmát felhúzza, kimegy Niallhez meg a a srácokoz kamerán keresztül "Ni na jó lesz így, elég csini, szerinted Lou-nak tetszeni fog?" Niall megszólalt volna, Harry közbeszól "Jó ez így nem jó, hogy vannak nekem ilyen gönceim a szekrényben?" és ezt még 4x :D

    "– Louis vagyok, öt perc és odaérek.
    – Rendben – válaszoltam remegő hangon. Az ujjaimat kezdtem morzsolgatni, és lerágtam a számat, mikor Niall rám szólt:
    – Oké, Hazz, ezt fejezd be! Nem vagy már kamasz. Az exed érted jön, elvisz vacsizni, vagy akárhova, te pedig úgy viselkedsz, mint egy normális ember. Rendben?
    – Aha... – mondtam minden meggyőződés nélkül.
    – Nem vihogsz, nem mocorogsz, mint egy sajtkukac, nem beszélsz egyfolytában, és nem nézed úgy, mintha ő lenne az isten.
    – Ennyi mindenre nem tudok odafigyelni! – sóhajtottam elgyötörten.
    – Oké, akkor nézheted, de próbálj úgy viselkedni, mint egy 21 éves férfi"-XDD :D hangosan felsikoltottam a "Oké nézheted" :D :D XD Niall sajtkukac :D xddd ne már nem birom fetrengek :D "Rendben?" :D :D xddd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Louis nem egy lányba szeretett bele. Abból válogathatott volna. De Harry Styles, a sármos, izgató pasi kell neki, úgyhogy szedd össze magad!
      – Bassza meg. Az nehezen fog menni. Annyira más minden. Mellette nem tudok olyan lenni, mint egyébként.
      – Nem baj. Ő jobban ismer, mint bárki más. Nagy meglepetés nem fogja érni – állapította meg Niall, majd mosolyogva felállt, és elém lépett. – Nyugi, Hazz! Minden rendben lesz. Hetek óta kerülgetitek egymást, és épp olyan feszültek vagytok, mint évekkel ezelőtt. Szerintem ez jó jel."- "Harry Styles a sármos izgató pasi kell neki" xdd :D :"D könnyezek a röhögéstől :D Ha Captain azt mondja jó jel akkor jó jel ♥ Lou lányként is szeret Harry amíg megvan Ed + a 2 kis iker is addig nincs probléma a férfiasság terén :D ettől tartani nem kell :)
      Harry ne parázz már, elég a én itt remegek

      "– És ha érlelődik benne, és esetleg odáig jut a dolog… – Kerestem a szavakat, de nem igazán találtam.
      – Most engedélyt kérsz, hogy lefeküdhess vele? – kacagott fel Niall.
      – Valami olyasmi – húztam be a nyakam.
      – Igen, ha úgy érzed, ez nem egyszeri alkalom, vagy végre kimondja, hogy szeretné rendbe hozni a kapcsolatotokat, akkor jöjjön, aminek jönnie kell.
      Úgy megkönnyebbültem, hogy hatalmasat sóhajtottam, mire a barátom ismét kinevetett, de nem volt benne semmi bántó, mert közben megölelt, és a hátamat lapogatta. – De te nem kezdeményezhetsz! Ez a szabály, még most is él! – hívta fel a figyelmemet, én pedig bólintottam.
      – Oké. Úgyse mernék."- Odáig jut a dolog :D mi ez Harry ennyire zavarban van hát meghalok ezek a párbeszédek visznek a sírba :D :D XDDD Niall minden Szexuális,párkapcsolati tanácsadó és Captain meg persze a lelkitársam :) egzabálom őket és a félénk megsem merek mukkani dolog már azt sem merem kimondani,hogy szex :D Imádom megeszem ♥


      "A kezeimet a térdeim közé szorítottam, és zabszem nem fért volna a seggembe, olyan ideges voltam. Lou néha oldalról rám pillantott, aztán elmosolyodott, és mikor látta, hogy nem fogunk tudni normálisan beszélgetni, bekapcsolta a magnót."- Jó ez mi ez megint :D :D Becca kérlek nem kapok levegőt annyira röhögök!! :D :D Lou awh ugye milyen édes,hogy zavarban van :) Édes Drága kincseim ♥

      "Ed, Thinking Out Loud-ja töltötte be a teret, és lassan éreztem, hogy ellazulok. Louis ismét rám mosolygott, és mikor végre hátradőltem az ülésen, és egy nagy légvétel után hosszan kifújtam a levegőt, a térdemre tette a kezét, majd megszólalt: – Mit szólnál egy mozihoz?"-Ed és Thinking Out Loud awh awh imádom!!! ♥ Mozi Moziii ♥ és a térdére tette a kezét ahhh *-*

      "Oldalról néztem az arcát, és megint elvesztem a látványban. Annyira helyes, hogy az valami hihetetlen."-"Oké nézheted" idézzünk Niallt ♥ Jaj ♥♥♥ Drágák

      "Kiegyenesedett, aztán kitárta előttem az ajtót, és a kezével egy elegáns mozdulatot tett, jelezve, hogy fáradjak beljebb."-Milyen illedelmes Lou ♥♥♥Ez annyira Lou-ra vall ♥

      "– Így jó lesz? – kérdezte Louis mosolyogva, és rám kacsintott.
      – Ahhha… – nyögtem ki aléltan. – És mit nézünk? – kérdeztem, de a hangom elég furán csengett.
      – Kavarás. Remélem még nem láttad?!
      – Nem. Nem nagyon van időm filmezni – válaszoltam.
      – Pedig régen annyira szeretted – mondta csodálkozva.
      – Régen minden más volt – csúszott ki a számom."-Hát igen régen sok minden volt más, de jönnek még itt a jobb dolgok *-* ♥♥ :) Lou annyira figyelmes és imádom, hogy küzd Harryért és kitartóan udvarol neki ez annyira romantikus ♥ Jaj de szeretek mindenkit!!

      Törlés
    2. "A tenyere tűzforrón égette a bőrömet, még a farmeren át is, és én alig tudtam levenni a szemem a hosszú, kecses ujjakról."- sdakgfgsadsfh Ohhh azok a kecses ujjak ugye Harry ;) *--* Belehalok!!!!

      "A szokásos mozdulattal simogatta meg tele pocakját, nekem pedig ökölbe kellett szorítanom a kezem, hogy én ne tegyem azt, amit ő. Hirtelen felém fordult, így már nem volt időm elkapni a szemem, és lebuktam, hogy épp őt figyelem. Elmosolyodott, és hozzám hajolt. Mielőtt felfoghattam volna, egy nagy cuppanóst nyomott a számra, és megcirógatta az arcomat."- Ez a pocak simogatás engem kikészít, ahogy Harryt...Lebuktál Harry Drága!!! ♥ cuppanós puszi awh ♥ :")


      "– Annyira édes vagy! – suttogta pár centire tőlem, aztán még egy apró csókot adott az arcomra, és lassan eltávolodott. Kinyitottam a szemem, ami magától csukódott le, mikor közeledett, és csodálkozva pislogtam.
      – Igen? – kérdeztem idétlenül.
      – Nagyon! – mondta meggyőzően, és az ujjai ismét az arcomon futottak, a szemei pedig a számra tapadtak. Kihagyott a szívem, és úgy éreztem megfulladok. Csak néztem őt, és vártam mi fog történni. Felnézett, a pillantásunk összekapcsolódott, és ő is szaporábban kapkodta a levegőt. Nem bírtam megállni, picit felé dőltem, és épp le akartam szúrni magam gondolatban, mert megígértem Niallnek, hogy nem kezdeményezek, mikor Louis felsóhajtott, bal kézzel a hátam mögé nyúlt, átfogta a derekamat, és magához húzott. Áthajolt a szék karfáján, és akkorát sóhajtott, hogy az egész arcomon éreztem a leheletét, mielőtt eszeveszetten csókolni kezdett."- Belehalok "ANNYIRA ÉDES VAGY!" "NAGYON" -NAGYON megint egy szóval készítesz ki!!! Úristen ittt már nincsennek szavaim Louis Harry Úristen *-* Nézte az ajkait, a szemkontakrus, CSÓK nem is akármilyen *--* Úristen én ezt nem bírom idegekkel és nyugtató nélkül *-*

      "Megszűnt a külvilág, csak őt éreztem, csak rá vágytam. Louis úgy csókolt, ahogy rég, vagyis annál is jobban. Szakavatott érintései, puha nyelve, ahogy megnyitotta a számat, az apró harapás, amivel újabb nyögést kényszerített ki belőlem, és az ujjai, amik néha lágyan simogatták a hátamat, néha szenvedélyesen markoltak a húsomba, az önkívület határára sodortak."-ez kín,annyira csodásan írod le,pedig egy csókról van szó és nem tudok nyelni a gyomrom összeszorult a torkomban gombóc, a tüdőm sípol Ez Mesebeli csoda és megint könnyezem és nem tudom miért

      "Percekig élveztem a csodát, míg úgy nem éreztem, ennyi nem elég.
      Nem igazán gondoltam át, de mire észbe kaptam, már szemből ültem az ölében, hála a nagy, kényelmes fotelnek, amiben elfértek a térdeim Louis két oldalán.
      Úgy ölelt át, és húzott magára, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, és a szája már a nyakamon siklott. Szívott és harapott, aztán a nyelvével próbálta lenyugtatni lángoló bőrömet. Az összes ujjamat a hajába fúrtam, és engedtem, hogy a tincsei kicsússzanak közülük. "-Gyönyörű!!! :") Ohh Istenem gyönyörű EZ a Mozi csodás! Mióta mióta vártam erre a pillanatra Felfoghatatlan itt van itt van Eljutottunk ide az előzményekhez és én ismételten zokogok ♥♥♥ a tincsek, a nyak, a bőr, a csók, az érzés, a vágy, a SZERELEM!!!! *-*

      Törlés
    3. "– Lou! – nyöszörögtem, és rányomtam magam az ölére, amitől nagyot sóhajtott, és két kézzel markolta meg a derekamat, hogy az erejét beleadva szorítson, míg a csípőjét felemelve ő is hozzám dörgölőzött.
      Rajtam volt a sor, hogy a száját keressem, és mikor megtaláltam, megszívtam a nyelvét, aztán kergetni kezdtem, mire morogva gyorsított a tempón, és a fenekembe markolt.
      – Megőrjítesz! – súgta, mikor ismét egy pillanatnyi szünetet tartottunk, hogy a számmal a füle felé vegyem az irányt. Tudom, hogy ettől megőrül, vagyis remélem ez nem változott. Ahogy torokhangon nyöszörögni kezdett, a csípője pedig megrándult alattam, megnyugodtam, hogy az alapvető funkciók ugyanúgy működnek, mint rég, csak valahogy minden impulzus sokkal erőteljesebb."-meg szólalni nem tudok, nem hogy egy ép mondatot leírni remegnek az ujjaim... Megőrülök én is Minden impulzus sokkal erősebb,sokkal erősebb Óh Jézusom!!! Ez az egséz egy valóra vált álom, a sok rossz után a szomorúság és afájdalom után lassan lépésenként eljutottunk ide és ez,ogy lassan haladva juottunk el ide még nagyobb katarzis nem bírom teljesen végem...Itt van olvasom itt van :") ♥♥♥

      "Tekeregtem az ölében, hogy a maximumot csikarjam ki az érintkezésből, Louis pedig felnyögött, mikor a combjaimmal erősen megszorítottam."- Ahhh Szent ÉG!!! leszivesebben ordítanék... EZ EZ Czupán egy normális esetben semmiségnek mondható, de itt itt teljesen magával ragadó élmény a legszebb érzés .. MEGSZORÍTOTTA A COMBJAIVAL és Felnyögött!!! *w*

      "– Hazz! Menjünk haza! – súgta a nyakamba, én pedig éreztem, hogy eluralkodik rajtam a félelem. Rettegtem, hogyha kijózanodunk, minden visszazökken a normál kerékvágásba, és ez az egész ismét csak egy olyan alkalomnak számít, mikor az emlékeinkbe kapaszkodva kerestünk utat egymás felé.
      – Ne! Még ne! – válaszoltam kétségbeesetten.
      – Nem akarod? – kérdezte halkan, és közben a homlokomat csókolgatta, ahogy zavaromban lehajtottam a fejem.
      – De igen. Mindennél jobban akarom – sóhajtottam, ahogy megint fellökte a csípőjét, és magára szorított, annyira, hogy felemelt az ülésből, és hatalmas merevedésének szinte minden centiméterét éreztem.
      – Akkor miért ne?
      A szája a nyakamon át vándorolt lefelé, és közben kigombolt még két gombot az ingemen, így szabaddá téve az egész mellkasom."- Ez Úristen ez a mozi *--* a szék Atyám!!! Menjetek haza kérlek menjetek haza Harry tudom, minden okod megvan az aggodalomra és én is ezt tenném a helyedben, de ha látnd vagy olvasnád külső szemlélőként Lou Lou annyi mindent tett már azért,ogy higyj neki Kérlek Harry!!! ♥ Úristen Lou kigomolt még 2 gombot, felemelte a székből olyan erőteljesen lökte fel csípőjét Úristen *-*

      "– Félek, hogy meggondolod magad – nyögtem ki bátortalanul, és közben belemarkoltam a hajába, hogy magamra szorítsam, ahogy forró ajkai közé vette a bimbómat, és finoman meghúzta a fogaival.
      – Nem fogom! – mondta határozottan, és áthajolt a másik oldalra, nehogy a jobb mellem kényeztetés nélkül maradjon. Hörögtem, a fejem hátrahajtottam, mire felnyúlt, belemarkolt a hajamba, és még jobban ívbe feszített. A farkam megrándult, a bokszerem elázott, és a belső izmaim is remegni kezdtek, annyira kívántam, hogy bennem legyen."-Ne félj Harry ahhh bassza meg!!! Lou te egy állat vagy csináld!! Harry te meg Harry vagy aki fél de kívánodhogy benned legyen *---*

      "– Gyere, édes! Menjünk haza, vagy itt rögtön megduglak – morogta, és újra meghúzta a hajamat, amitől hangosan felsikkantottam. Minden annyira izgató volt, és a tudat, hogy Louis szeretkezni akar velem, elhomályosította a tudatom.
      – Oké – nyögtem ki nagy nehezen, mire azonnal leemelt magáról, és talpra állított. Felpattant, a kezemért nyúlt, erősen összefűzte az ujjainkat, és kivágtatott a teremből, engem maga után vonszolva, mint egy rongybabát."- Oh Moziban szex *--* De az ágyban job szóval húzzatok haza ... Úristen kéz a kézen,ujjaikat összefűzve rohantak ♥♥♥ Ez eszméletlen!!! ♥

      Törlés
    4. Úristen Becca el sem hiszem,hogy mégjött ez is itt van olyan,mintha évekkel ezelőtt olvastam volna ilyet komolyan és annyira hiányzott és annyira kikészít,hogy itt van!!! ♥♥♥ Csodálatos vagy!! A történet Csodálatos!!! ♥ Köszönöm!!! És most megértettem,megérte várni erre megérte várni szenvedni,zokogni és dühöngeni ♥ Ez olyan hogy az impulzus erősebbb akárcsak Lou-nál és Hazz-nál ♥ a hosszadalmas gyötrődés után szépen lassan elértünk ide és olyan élményben volt/van/lesz részünk, ami mintha egy függőnek a napi adagja lenne, amikor megkapod itt van és érzed,ogy eláraszt az érzés,amire oly régóta vártál! Szóval köszönöm!!! ♥ Köszönjük! És imádlak!!! ♥

      Törlés
    5. Péntek van, és megjött Tündim, a segítő, a gondoskodó, a megbízható, akit imádok.
      mennyi mindent köszönhetek neked, és mennyi mindennel fordultam már hozzád, és te mindig, első szóra segítettél.
      Plusz megajándékozol ezekkel az érzelmektől túlfűtött, csodálatos kommentekkel, amiket imádok...

      Nem tudok elég hálás lenni, és elégszer elmondani, mennyire imádlak! <3<3

      Törlés