2015. április 1., szerda

XCVII. Fejezet


Sziasztok!

Kitört a tavaszi szünet, ezért gondoltam megleplek Benneteket egy résszel...
Remélem szeretni fogjátok.
Jövőhéten jubilálunk.... készülök rá nagyon. Ti megtettétek, amit kértem, most rajtam a sor, hogy elkényeztesselek benneteket....
Köszöntöm az új (vagy eddig illegalitásban lévő) feliratkozókat, és KÖSZÖNÖM A SOK CSODÁS KOMMENTET!!!  (még mindig függő vagyok, ezt ne feledjétek:D)

Mindenkinek kellemes kikapcsolódást a szünetre. Aludjatok, olvassatok, bulizzatok sokat. :)

xxxBecca 


Épp a lejátszási listát frissítettem a telefonomon, amikor csengettek. Nem tudom miért, az órámra néztem, mintha abból kiderülne, ki érkezett. Feltápászkodtam, és a kaputelefonhoz siettem.
 – Ki az? – nyomtam be a gombot, és azon agyaltam, megint valami porszívó ügynök zaklathat, mikor Louis hangja szólalt meg a hangszóróból: – Itthon vagy?
Egy pillanatra elbizonytalanodtam. Ezt most komolyan kérdezi?
– Szerinted? – kérdeztem vissza epésen.
– Feljöhetek?
– Persze – válaszoltam, és már nyomtam is a kapunyitót, de közben a szívem a torkomban dobogott, és az agyam hipersebességre kapcsolt. Ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy azonnal a telefonomért nyúljak, és felhívjam Niallt, hogy most mit csináljak.  Felröhögtem. Hogy lehet az, hogy pont tőle akarok segítséget kérni?!
Közben hallottam a liftajtó szusszanását, és mivel ezen az emeleten csak én lakom, tudtam, hogy Louis érkezett. Az ajtóhoz léptem, mikor a halk kopogás felhangzott. Mély levegőt vettem, és elfordítottam a kulcsot. Kitártam az ajtót, és viszonoztam a kék szemek kíváncsi pillantását. Felkészületlenül ért ez a helyzet. Máskor, ha koncertre mentünk, vagy valami olyan közös megjelenés volt, amikor számítottam arra, hogy találkozunk, fel tudtam venni az erre a célra rendszeresített arckifejezést. Most viszont csak álltam, olyan zavarban, mint egy kislány, és vártam, hogy belépjen mellettem.
– Bocs a zavarásért – mondta halkan. – Csak erre jártam, és gondoltam felugrok.
Ennél átlátszóbb dolgot még sosem hallottam, de bólogattam, mintha teljesen hihető lenne.
– Nem zavarsz. Gyere be! – invitáltam tök feleslegesen, mert már a nappaliban állt, és zsebre tette a kezeit.
– Mit csinálsz? – kérdezte érdeklődve.
– Épp selejtezem a zenéimet – magyaráztam, és felkaptam a telefont a földről, ahol előtte üldögéltem.
– Az fárasztó – mondta elgondolkodva, aztán ahogy zavart pillantásunk találkozott, végre elröhögte magát. Én is megkönnyebbülten felnevettem, és ettől valahogy elillant a feszültség.
– Nekem az. Tudod, mennyire nehezen veszem rá magam.
– Igen, aztán mikor már csurig van a memóriakártya, akkor anyázol, mert lassú a telefonod – nevetett fel.
– Pontosan – helyeseltem.
– Nem lenne kedved elmenni valahova? – kérdezte hirtelen, mire azonnal a torkomra forrt a nevetés. Ránéztem, ő pedig komolyan viszonozta a pillantásom, és mintha a vonásain még valami átsuhant volna. Félelem a visszautasítástól. Elmosolyodtam.
– Hova? – kérdeztem érdeklődve.
– Lehet meglepetés?  – Láttam, hogy még jobban aggódik a válasz miatt.
– Lehet – bólintottam, és zsebre tettem a tárcámat.

Mikor bekanyarodtunk a parti útra, és a hatalmas házak között kocsikáztunk, összehúzott szemöldökkel, oldalról néztem Louisra. Érezte, hogy vizslatom, egy másodpercre rám is mosolygott, de aztán visszafordult az út felé, és úgy tett, mintha lekötné a figyelmét a vezetés. Sorban hagytuk el a szebbnél-szebb palotákat, és tudtam, nemsoká véget ér az út. Louis indexelt, mintha balra akarna kanyarodni, de úgy tűnt, arrafelé már nem is lehet továbbmenni a parton. Beállt egy hatalmas fémkapu elé, majd a kesztyűtartót lenyitva áthajolt az én oldalamra, és valamit keresett a bedobált cigisdobozok között.
Mikor elővett egy távirányítót, és bepötyögött rajta valami kódot, a széles nagykapu hirtelen megrándult, majd lassan kinyílt, és mögötte egy széles utat pillantottam meg, ami mellett hatalmas ciprusok sorakoztak. Louis pillantása égette az arcom, de ahogy felé fordultam, elkapta a fejét, és a gázra lépve elindult befelé. Lassan haladtunk, én pedig visszanéztem, és még láttam, ahogy bezárul mögöttünk az erődítményre való vaskapu.
– Hova megyünk? – kérdeztem, de Lou csak sejtelmesen mosolygott, és nem válaszolt.
Izgalom lett rajtam úrrá, és a nyakamat nyújtogatva pillantgattam előre, aztán minden oldalra, de balról csak a tengert láttam, jobbról hatalmas pálmafákat, és gyönyörűen gondozott gyepet. Vagy két kilométert tettünk meg a víz mellett, ahol az út követte a sziklás part vonalát, majd beljebb kanyarodtunk a szárazföld felé.
– Louis! – mondtam erélyesen, de ő csak egyre szélesebben mosolygott, és erősebben taposott a gázba.
Nem tudtam nem vigyorogni, és élveztem a helyzetet, hogy Lou valami meglepetéssel készült az én számomra. Az ominózus vacsora óta nem voltunk kettesben, és azt hittem, elmúlt az érdeklődése irántam. Mondjuk, azóta is SMS-eztünk, és szinte naponta beszéltünk telefonon, de nem volt benne semmi, amire ne foghattam volna rá, hogy baráti.
– Megérkeztünk! – mondta ünnepélyesen, én pedig felé fordultam, mert eddig a magasra csapó hullámokban gyönyörködtem, amik szinte karnyújtásnyira nyaldosták a sziklákat.
Egy hatalmas, háromszintes villa előtt álltunk. Monumentális méretén kívül az egyszerűsége is lenyűgözött. Egyszerű homlokzat, szögletes nyílászárók, keskeny teraszok tömkelege, és mediterrán stílusú tető. Ennyit láttam belőle, és a fehér párnákkal teletömött rattan bútorokat, amik a teraszokon virítottak. A falakat szürke kőporral vonták be, és egyáltalán nem volt hivalkodó. Kíváncsian nézelődve szálltam ki a kocsiból, mikor Louis kinyitotta mellettem az ajtót. Mostanáig csak bámultam kifelé. Elindult előttem, és az impozáns faajtóhoz sétált. Elővett egy mágneskártyát, és lehúzta az érzékelőn, majd benyitva a riasztóhoz lépett, és bepötyögött egy számsort. A készülék hármat pittyegett, majd a kis lámpa zöldre váltva jelezte, hogy beengedett bennünket. Észre sem vettem, de visszatartottam a lélegzetem, és ahogy Louis egy biccentéssel jelezte, hogy kövessem, automatikusan kibújtam a cipőmből, és mezítláb iramodtam utána a hófehér márvánnyal burkolt hatalmas nappalin át. Egyenesen a teraszra mentünk, ahol egy kerek asztal állt, földig érő damasztabrosszal megterítve, rajta csillogó kristálypoharak, és egy vázában gyönyörű rózsák, amik közül egy-kettő már szirmot hullatott a terítőre. Úgy nézett ki, mintha vércseppek tarkítanák a hófehér anyagot. Az asztal két személyre volt megterítve, és éreztem, hogy a szívem már a torkomban dobog. Louisra néztem, aki engem fürkészett, és a reakcióimat figyelte. Reszketett a lábam, ahogy közelebb mentem a korláthoz. Megmarkoltam a széles falapot, ami lezárta a vasrácsot, és kinéztem az óceánra. A kilátás maga volt a tökély. Ameddig a szem ellátott, sehol semmi nyoma a civilizációnak. Se balra, se jobbra nem lehetett látni a szomszédos házakat, hisz ez a kiugró kis félsziget teljesen elszeparált volt.  Megfordultam, a korlátnak dőltem, és felnéztem a homlokzatra. Az emeleteken néhol a nyitott teraszajtón lágyan kúsztak ki a függönyök, és táncra keltek a gyenge széllel, ami itt a parton mindig fúj, ezzel téve kellemessé az éghajlatot.
Nem tudtam uralkodni magamon. A lábaim maguktól indultak, hogy futva járjam be a házat, és minden helyiség, ahová benyitottam, egyre biztosabbá tette az érzést, hogy ez az álomház. Abból, ahogy Louis tulajdonosi büszkeséggel, lassan követett, egy pohár vörösborral a kezében, lustán meg-megállva, és szélesen vigyorogva, ahogy én átcikáztam a folyosókon, majd néha felkiáltottam, vagy felhördültem a meglepetéstől és a csodálattól.
– Ez fantasztikus! – mondtam, mikor végre az utolsó szobát is megnéztem, és a harmadik emeleten, a legfelső teraszra kilépve, megpillantottam az álmomat. A szavam is elállt, ahogy körbesétáltam a se nem nagy, se nem kicsi, szikrázóan tiszta vízzel megtöltött, szintén szögletes, padlóba süllyesztett medencét.
Ez a ház álmaim netovábbja! Minden olyan benne, amilyenre vágynék, és mégsem én találtam rá. El se tudtam képzelni, Louisnak hogy sikerült, és a torkomat lassan irigység kezdte marni, hogy ő szerezte meg, aki nem is akart házat LA-ben. Lehurrogtam magam, amiért ilyen önző vagyok, aztán mosolyogva fordultam felé.  – Ez egyszerűen tökéletes.
Rám nézett, visszamosolygott, de a szeme komoly maradt, amitől összeszorult a gyomrom.
– A tiéd! – mondta hirtelen, mintha kiszakadt volna belőle, aztán a zsebébe nyúlt, és elővett egy piros szalaggal átkötött mágneskártyát. Felém nyújtotta, én pedig nem kaptam levegőt.
– Tessék?
– A ház a tiéd… Neked vettem – mondta vontatottan, és közben még mindig a levegőben tartotta kinyújtott kezét, benne a kártyával. Felé léptem, óvatosan megfogtam a kis műanyaglapot, még mindig hitetlenkedve forgattam az ujjaim között, és hebegve kérdeztem vissza: – Nekem vetted? De miért? Hogyan? Mikor? … Hogy találtad? És honnan tudtad, hogy ennyire fog tetszeni?
Louis csak mosolygott, hagyta, hogy ráöntsem a kérdéseimet, de a válaszokat nem vártam meg, mert most, mikor tudatosodott bennem, hogy ez a csoda az enyém, ismét muszáj voltam végigrohanni az összes szobán, és most már megfogni a kárpitokat, belépni a fürdőszobákba, megcsodálni a képeket a falakon, és minden apró kis tökéletességet, ami első körben elkerülte a figyelmemet. Mindenütt lepkeorchideák voltak, ez már akkor is feltűnt, mikor csak bekukkantottam a helyiségekbe. Louis figyelmessége és az, milyen szeretettel foglalkozhatott a házzal, hogy minden olyan legyen, amilyennek én szeretném, teljesen letaglózott. Mert ha fogadott is lakberendezőt, az egyértelműen látszott, hogy minden az én ízlésem szerint van. Azt pedig csak ő ismeri. Rájöttem, hogy a zöld hálószoba az enyém, ami a ház sarkában áll, ahol az ágyból is a tengerre látok, és a fürdőszobában egy hatalmas sarokkád van az ablaknál, amiből szintén a vízre látni. Csak bámultam és még mindig nem hittem el, hogy ez igaz.
Louis lépett be mögöttem, én pedig megpördültem a sarkamon. A szemébe néztem, és a döbbenetem kiteljesedett. A kék íriszek könnyekben úsztak, és bár nem sírt, de az arcán ott volt az érzelem, amitől elakadt a lélegzetem, és kiszáradt a szám.
– Tetszik? – kérdezte elmélyülő hangon, én pedig nem tudtam tovább türtőztetni magam.
– Valóra vált álom! – sikkantottam, és a karjaiba vetettem magam. Össze-vissza pusziltam, ahol csak értem, ő pedig kacagva ölelt és tartott, hagyva, hogy összenyálazzam, majd nem sokkal később könnyekkel kenjem össze. Végül a nyakába fúrtam az arcom, és zokogtam, mint egy gyerek. – Köszönöm! – sóhajtoztam, és közben próbáltam lenyelni a könnyeim, de tisztán látszott, hogy esélytelen vagyok.
– Szívesen. Örülök, hogy örülsz – mondta, és a hátamat simogatva ringatott. Még erősebben szorítottam, ő pedig készségesen simult hozzám. Nem tudtam uralkodni magamon. A szám önálló életre kelt, és a nyakától indulva végigszántottam az arcán, hogy a szájára tapadjak, anélkül, hogy egy pillanatra átgondoltam volna a dolgot. Megfeszült, és volt egy sóhajnyi szünet, mielőtt viszonozta. De mikor rájött, hogy nem csak egy puszira vágyom, hanem el akarok merülni benne, a keze a derekamra siklott, magához rántott, és éhesen esett a számnak. Csókolóztunk, mint már nagyon, nagyon rég, és az érzések, amik bennem kavarogtak, teljesen mások voltak, mint azelőtt. Louis elfordította a fejem, ő hajolt a számra, én pedig – a magasságkülönbség ellenére –, úgy bújtam hozzá, mintha ő oltalmazna engem.
Mikor kifulladtunk, és lágyabb tempóra váltottunk, finoman cirógatta az arcom, másik kezével szorosan ölelt, mintha el sem akarna engedni.
Nem tudom, meddig tartott, de nekem nem volt elég. Már szuszogtam, és halkan nyöszörögtem, de lassan eltolt magától, és a talpamra állított.
– Hazz, abba kell hagynunk, vagy nem tudok uralkodni magamon – mondta lehajtott fejjel.
– És ha nem akarom, hogy uralkodj magadon? – kérdeztem tőle, mert fájt, ahogy eltávolodott.
– Az butaság lenne – ingatta a fejét.
Nem akartam elfogadni, amit mond, de belegondolva rájöttem, hogy igaza van. A felfokozott érzelmi állapot nem elég indok arra, hogy egymásnak essünk, majd holnapra megbánjunk, ami történt. Ez viszont pont addig tartott vissza, míg a tekintetem a nadrágjára siklott, és megláttam, hogy kíván. Úgy ugrottam hozzá, mintha egy szakadék széléről akarnám visszarántani.  Már csókoltam, a kezeim a mellkasán, majd a hasán kalandoztak, és mikor nekinyomtam a csípőm, ő pedig egy nyögés kíséretében el akart húzódni, a fenekébe markoltam, és tiszta erőből magamhoz szorítottam. Felhördült, és erőszakosabban tolt el magától.
– Nem akarom, hogy csak azért, mert vettem neked egy házat… – Elakadt a mondat, amibe belefogott. Nem kellett többet mondania, hogy rájöjjek, mi lett volna a folytatás. Szóval azt hiszi, ez egy háladugás lenne? És valójában tényleg az lenne? – tettem fel magamnak a kérdést. Valamilyen idióta okból, Niall intelme kúszott be a tudatomba: „Nem mehetsz vele az ágyba.” Erőt vettem magamon, és hátraléptem. Hirtelen el is szégyelltem magam. Krákogtam, az öklömbe köhögtem, míg elfordultam tőle, és eligazgattam magam a nadrágomban. Olyan ciki volt minden, hogy azt sem tudtam, miként viselkedjek ezek után. Átkoztam a vérem, amiért nem bírtam magammal.
– Gyere, mert kihűl a vacsora – mondta halkan, és az ujjai a tenyerembe siklottak, aztán megfogta a kezem, és maga után húzott.
Imbolygó léptekkel követtem, és közben a haját néztem, a jól ismert forgót a selymes tincsek között, formás, kerek seggét, ahogy előttem lépkedett, és ismét kezdtem elveszteni a fejem. Már nem láttam semmit az új házból, talán azt sem tudtam volna megmondani, hol vagyok.
Csak Louist láttam, és azt éreztem, kell nekem. Jobban, mint az életem.

.

44 megjegyzés:

  1. ELSŐŐŐŐ!!!! Ilyen sem volt még soha *o* Este jövök komizni, mert azért a SS-re is kiváncsi vagyok (de még hogy..)
    Alig várom, hogy olvashassam!!! Csókollak
    Bx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azóta ezeken már mind túl vagyunk, és már az MTF folytatásért nyúzol :DDD

      Imádlak, de ezt te nagyon is jól tudod ;)

      Törlés
  2. Becca, mindig meglep hogy egyre jobban irsz.. Marmint azt hittem az eddigieknel jobb reszeket mar lehetetlen irni, erre jon ez es alatamasztja hogy de lehetseges! Annyira jol korul irtad a hazat hogy teljesen elmerultem benne, es beleszerettem! Nekem kell egy ilyen haz!! Nekem kell egy ilyen Louis!!!Az amikor Hazz felakarta hivni Niall-t.. Halali volt!:D Olyan mint egy szerelmes tini es ez nekem nagyon bejon!:))
    Orulok hogy vegul nem fekudtek le, bar mindennel jobban varom es mar izgatott vagyok miatta, nem akarom hogy utana megbanjak. Tetszik hogy Louis igy 'teper' a szerelmeert, Harry pedig magaban probalja tartani a Louis iranti vonzalmat, bar az most (szerencsere!!!!) nem sikerult neki. Imadtam, izgatottan varom az uj reszeket!:)
    Latod, mondtam hogy en mindig kommentelek!:D
    Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez mennyire kedves tőled:) Nem hiszem, hogy jobban írok, csak most olyan részek vannak, amik közelebb állnak a szívetekhez. Az igaz, hogy Harry szemszöge az idők során közelebb került hozzám, vagy inkább az, hogy mára könnyebben bújok az ő bőrébe....
      Harry új énje az én szívem csücske is, ahogy Louis pasisabb karaktere is valósághűbb, mint mikor elkezdtem az MTF-et.
      Igen, látom, és boldoggá tesz, hogy mindig itt vagy.
      Köszönöm <3

      Törlés
  3. mostanaba nem volt ilyen de most az oromtol konnyezem, ez az egesz annyira csodalatos, szep, es amellett hogy mennyire nincs elrugaszkodva a valosag hataraitol mesebeillo:) nagyon nagyon csodalatosan irsz, lattam magam elott azt a gyonyoru hazat, es ezt a ket kis szerelmes gumicukormacit:) sztem Silverrel kirangattok a depibol:D teljesen feldobott a resz annyira szep volt varazslatos es azt hiszem szivritmuszavarom lesz tolle de megeri:3
    Az az igazsag hogy teljesen megfogsz azzal ahogy akarva,alaratlanul ezek a kis cukik megvaltoznak, Harry tenyleg az a kis aranyos cupcake aki mostanaba es ami miatt ugy szeretjuk, es most csodalatosan attadod azt ahogy ezze a kis szivarvanycsodalo kis nyuszipofiva valtozott, Louis pedig a bator kis hisztis lovagava:) belehalok a cukisagba:3
    Igazabol totalisan nembirok magammal mert egyszeruen csodalatos az egesz es varazslatos amit muvelsz /nem szamolom a szoismetleseimet:D/ annyira igazi de megis varazslatos a kapcsolatuk hogy asszem ujra szerelmes lettem:3
    Akkor a reszrol-
    Harry iszonyu edes
    Lou a bator lovag
    Annyira szeretem oket
    El sem hiszem h Louis vett egy hazat Harrynek, omg de meg milyen hazat:3 /ha barki ilyen hazat venne nekem postazza el a kulcsot kosziii:D/ annyira ismeri a kisdragat es annyira omg csillamponibetegsegem lett annyira edes volt<3
    Es Harry rohangalhatna nallam is;) meg van neki engedve:]
    Lassan lassan visszatalalnak egymashoz es erzem hogy most sokkal masabb es szebb lesz a kapcsolatuk, valahogy ugyerzem hogy sokkal igazibb:) mar annyira szeretik egymast istenem *o*
    Tenyleg olyanok mint egy hazaspar, de akkor sem ertem h miert nem jottek meg ossze..vagyis sejtem h mindketten felnek attol h a masikat csak elragadja a szenvedely es megint oda minden amit felepitettek de ezekkel a puszikkal meg csokokkal megolnek *o*
    Az a haz ugyis Larry rezidencia lesz, erzem:3
    Elvarazsoltal teljesen Becca<3
    Louis annyira edes ahogy Harryert kuzd, imadom:)
    Imadok mindent es mindenkit perpillanat:3
    Ezzel a befejezessel egyszeruen ebren tartasz a folytatasig szoval semilyen alvas nem lesz:D
    Najo megyek elolvasom megegyszer:)
    Puszillak<3
    ~Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zsófim:)

      Örülök, hogy ennyire tetszett ez a rész, és remélem még nincs vattacukor mérgezésed, mert lesz még mit megemészteni. ;)

      Larry rezidencia, ez tetszik. Reméljük, az lesz.

      Harry változásától féltem, komolyan....rettegtem, hogy fogjátok fogadni, de ahogy elnézem feleslegesen paráztam, mert a többség az életben is ilyennek látja őt... én ringattam magam álomvilágban, mikor Mr. Szívdöglesztőt írtam az eslő ötven részbe... mentségemre legyen mondva, akkor még semmit nem tudtam róluk, csak kreáltam egy karaktert nekik, amivel elkezdtem egy blogot. Ma minden más lenne, de ez így volt jó, ahogy volt.

      Milliószor puszillak!!!

      Törlés
  4. mivel megigertem, hogy rendesnagykislany leszek, ezért írok.
    Ez a rész is tökéletes lett ahogy a többi.
    Nagyon sokat fejlodtel az egy ev alatt az irassal :)
    Haza fele olvastam a buszon, kozben zenet hallgattam.
    Pont a Right Now ment, és annál a résznél mikor Loulouka es Harold sirt azt vettem észre, hogy én is bekönnyeztem.
    Ezt nem sokan tudjak elerni nálam, de neked (nektek) ez is sikerült.
    Izgatottan varom a következő részt :*

    Ui: Az egy éves évforduloévfordulóora tartogatok szamodra meglepit :*

    xX: Csengee ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsánat, a t9 ugy gondolta kétszer kell leirnom az evfordulot :D

      Törlés
    2. Tyűűű...én is kapok meglepit?? Izgatottan várom.

      Boldog vagyok, hogy sikerült elérnem, hogy annyira a rész hatása alá kerülj, hogy együtt könnyezz a szereplőimmel. Ez nagyon nagy dolog.
      Te is úgy érzed, hogy fejlődtem? Te vagy a második, aki most ezt írja, így el kell hinnem, és köszönöm a dicséretet. Valóban könnyebben írok, mint az elején...ezt is szokni, és gyakorolni kell. :)

      Ölellek, és köszönöm, hogy írtál! <3

      Törlés
  5. Dora elso hangulatrombolo gondolata: Lou nekem is vegyel egy olyan hazag legyszi legyszi legyszi...aza haaaz..jezusom
    nade ne legyunk taplok koncentraljunk a kiralyi parra..Harry olyan mint en ugy tunik zenek teren mert nekem is olyan nehezemre esik szelektalnii...kene egy oriasi memokartya...komolyan mar megse lepodok h Harrynek varatlan vendege jott..Lou kincsem remelem tudod h átlátszó vagy...de nembaj mi igy szeretunk...fuhu nem szeretem a meglepeteseket de ezeket kifejezetten imadom...Lou annyira aranyos ahogy fel a visszautasitastol...jajj h zabaljam meg...olyan edesek azok az uton amig odaertek a hazhoz...Hazz megint mint egy tinilany Lou megcsak mindentudoan vigyorog ahh olvadas...de az amikor HrryHarry korberohanta a hazat hat az vitte a primet...mint egy nagy gyerek de meg azok se ilyen edesen csinaljak...lattam magamelott...ott ahol Lou kiboki h neki vette es utana Hazz elkezd sirni ott mar nekemis hullottak a konnyeim..annyira cuki volt..a csok aza csok ahhhhhhwwwwww....aza csok miert ahhwwwwww...megolsz ezekkel a csokokkal libabaoros leszek toluk... meg mindig elcsodalkozok h vagy kepes akar egyetlen egy betuvel is ennyi erzelmet atadni ahhh hihetetlen...KOSZONJUK SZEPEN LOUIS WILLIAM TOMLINSON..okos fiu tudja h nem szabad...majd kesobb bepotoljatok 30szorosan de most meg maradjatok a seggeteken ne rontsatok el szenvedtunk miis tiis eleget ahhoz h vegre eszbekapjatok...nem kell elsietni szepen lassan nyugi van...Harry csillapodj!! de okos fiu vagy teis eszedbe jutott az en szoke tunderbogaram es h mit igertel neki...büszke vagyok ratok <3 de vegen Harry csillapodjal gyerekem tudjuk h Lounak milyen teste van sot tetudod a legjobban de ne nem kell eztmost..uljel le a seggedre es egyel...hatpersze h kell neked jobban mint az eleted ezt eddig is tudtuk...vegezetul ismet csak azt tudom mondani h aztakurva...igy elegge feladtad a lecket a kommentiroknak mert en szemely szerint nem szeretem magamat ismetelgetni dehat mit csinaljak ha mar nincsenek szavak arra amit csinalsz...elkepeszto...hujujj jubileum kivancsi vagyok miben mesterkedsz ironok gyongye..ugyerzem sirni fogok es nem leszek majd kepes egy ep kommentet osszehozni...jajj nagyon varom mar <3
    puszi: Dóri :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. basszus kihagytam a kedvenc reszemet ebbol a részből....annyira probaltam osszekaparni egy ep ertelmes kommentet h errol elfeledkeztem...szoval, az ahogy Lou berendezte/berendeztette a hazat Harrynek hat arra nincsenek szavak...masok lehet konnyen atsiklanak a teny felett hogy Lou mennyire ismeri a mi kis hercegnonket de nekem nem megy...hihetetlen erzes az amiko rajossz hogy egy ember mennyire ismeri minden egyes mozdulatodat..hogy tudja mit szeretsz es mit nem, tudja a legtitkosabb vagyaid es almaid...hogy kise kell mondanod mire gondolsz o mar tudja...es ez annyira gyonyoru mert en ezt erzem minden egyes betunel amikor olvasom a torteneted hogy ez a ket csoda mennyire rohadtul szereti egymast...minden egyes resszel egyre jobban beleszeretek a szerelmukbe...szoval nalam ez h latom magam elott ahogy Lou osztja az eszt a lakberendezonek h ez ide megy ennek olyannak kell lenni es egeszen addig amig nem tokeletes minden egyes eldugott sarka..mert o az egyetlen ezen a rohadt nagy foldon aki igazan ismeri a mi Hazzankat...es ezt Harry is tudja...es ez az egesz annyira gyonyoru h szavak nincsenek ra...tudom lehet masoknak ez egy piti dolog amit olvasas kozben eszre sem vesznelek de nekem ez a kis toredek a mindenem...<3

      Törlés
    2. Dórim:)

      Annyira édes volt, ahogy leírtad, hogy Louis az őrületbe kergeti a lakberendezőt... én is valahogy így képzeltem el.

      harry fel-el rohangálása sokaknak bejött, úgy látszik ezt mindenki simán el tudja róla képzelni.
      Louis óvatossá és megfontolttá váló karaktere is bejön az olvasóknak, aminek nagyon örülök.... meg kell hogy változzanak mindketten, hogy újrakezdhessék...

      Drukkoljunk nekik ;)

      Imádlak!!! <3

      Törlés
  6. Sziaa! Uj olvaso vagyok! Most ertem a blogod mai reszehez ami mint mindegyik nagyon nagyon tetszik! Nagyon nagyon tehetseges vagy IMADOM ahogy irsz CSODALATOS!!! Csak igy tovabb remelem meg sokaig olvashatom a blogod!! Nagyon nagyon SIESS a kovivel nagyon nagy szeretettel varom! Koszonom hogy vagy!! <3 :-*
    Puszi:Nono

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Nono!

      Annyira örülök, mikor néha-néha erre vetődik egy új olvasó, és még arra is veszi a fáradtságot, hogy kommenteljen. Komolyan megmelengeti a szívemet.

      Örülök, hogy ez a blog elnyerte a tetszésedet, és várlak az SS-en is :)

      Hozom a kövit, és Jubileumi hét lesz, úgyhogy lesz mit olvasni ;)

      Puszillak, visszavárlak: Becca

      Törlés
  7. Hú hát na.:D
    Annyira isteni lett,komolyan nem tudom,hogy tudsz ilyen tökéletes részeket írni.
    A ház annnnyira kedves ajándék Louistól.Majdnem elolvadtam.Lehet,hogy labilis idegrendszerem van,de én is bekönnyeztem ennyi szeretet és gondoskodás láttán.Látom magam előtt az egészet.És ahogy Harry végignézi hússzor...Jaj,és utána hát jézusom.Most még nem nagyon találok szavakat,de visszafojtott lélegzettel olvastam el az utolsó harmadát a történetnek.És annyira szép ez az egyfajta új kapcsolat.A sokat sejtető vége...hát,abból remélem,hogy alakul valami :P
    Izgatottan várom a jubileumot.Meg ezáltal a történet folytatását.Pont a legjobb résznél kell abbahagyni? :)

    Puszi:Emse

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, ez még nem a legjobb rész, ahol abbahagytam... hidd el, lesz még olyan, mikor ezt érzed ;)

      Örülök, hogy tetszett, és remélem a folytatás is elnyeri a tetszésedet... Jön a folytatás is rendületlenül...
      Annak is örülök, hogy a csókjelenet is célba ért, és hogy sikerült átadnom, mennyire más most ez, mint ami azelőtt köztük volt.

      Új élet, új remények... :)

      Ölellek <3

      Törlés
  8. Hm......Ez a rész egy érzelemhullámvasút volt. Amikor Louis megmutatta Harrynek a házat szinte magam előtt láttam az egészet. Majd amikor kiderült, hogy a Harryé jómagam is ledöbbentem, hisz csak úgy venni egy házat. Majd amikor elkezdett izzani köztük a levegő akkor már majdnem pezsgőt bontottam hogy végre összehozzák, de végül elszomorodtam hogy mégse. Szóval iszonyat jó volt ez a rész. Köszi, hogy megírtad ! És azt is hogy írsz. Köszönöm ! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem gondoltam, hogy ilyen érzelmeket fogtok átélni közben,. Az igazság az, hogy mikor írom, nem tudom megítélni soha, melyik rész fog nektek tetszeni. Sokszor pont az a favorit, amit én csak összekötőnek szántam (mint most is)
      Hálásan köszönöm, hogy írtál, és örülök, hogy ennyire eltaláltalak vele:)
      Puszillak.

      Törlés
  9. Szia Szia Drága ♥ *-*
    Először is ÚR JÉZUS,ATYA ÉG,ÉDES ISTENEM...aZ ARCOMON FOLYNAK LE A Könnyek és egyszerűen nem tudom miért,nem tudom abbahagyni a folymatos vigyorgást közben.. komolyan kezdek nagyon,nagyon félni magamtól!!!! Ez ez annyira tökéletes lett annyira Tökéletes,csodás meseszép...Engem ez teljesen kiütött,teljesen! Nem tudom összeszedni magam...

    "– Ki az? – nyomtam be a gombot, és azon agyaltam, megint valami porszívó ügynök zaklathat, mikor Louis hangja szólalt meg a hangszóróból: – Itthon vagy?
    Egy pillanatra elbizonytalanodtam. Ezt most komolyan kérdezi?
    – Szerinted? – kérdeztem vissza epésen.
    – Feljöhetek?
    – Persze – válaszoltam, és már nyomtam is a kapunyitót, de közben a szívem a torkomban dobogott, és az agyam hipersebességre kapcsolt."-Itt még egy pillanatig sem gondoltam volna,hogy nem tudom abbahagyni a remegést... porszívó ügynök :D :D "Itthon vagy?"-nem Louis nincs otthon Harry csak magadban beszélgetsz és valaki megnyomta a kaputelefont! :D :"D xd

    "Ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy azonnal a telefonomért nyúljak, és felhívjam Niallt, hogy most mit csináljak. Felröhögtem. Hogy lehet az, hogy pont tőle akarok segítséget kérni?! "-Mert Niall a mi kis életünk,mindent tud ha volt kapcsolata ha nem ő mindent tud,mert ő a Captain Niall! Édes szivem a lelkitársam *-*

    "Mély levegőt vettem, és elfordítottam a kulcsot. Kitártam az ajtót, és viszonoztam a kék szemek kíváncsi pillantását. Felkészületlenül ért ez a helyzet. Máskor, ha koncertre mentünk, vagy valami olyan közös megjelenés volt, amikor számítottam arra, hogy találkozunk, fel tudtam venni az erre a célra rendszeresített arckifejezést. Most viszont csak álltam, olyan zavarban, mint egy kislány, és vártam, hogy belépjen mellettem.".Ohhh sziveim..valamiért késztetést érzek arra,hogy felfaljam őket most nyomban!!! ♥ Harry awh ♥ *_*

    "– Bocs a zavarásért – mondta halkan. – Csak erre jártam, és gondoltam felugrok.
    Ennél átlátszóbb dolgot még sosem hallottam, de bólogattam, mintha teljesen hihető lenne.
    – Nem zavarsz. Gyere be! "-XD csak éppen arra sétáltam és hát ha már itt vagyok feljövök megnézni él-e még az én legjobb barátom..ez olyan #louisbelike :D xd ez a "Nem zavarsz. Gyere be!" meg olyan *ohh kicseszettül nem voltam felkészülve arra,hogy jösz,de a nem tolod be a formás kis segged az ajtón beráncigatlak* dolog volt :D Harry E/3. személyben eszél magához Harry próbálj higgadt maradni mély levegő

    "– Nem lenne kedved elmenni valahova?
    – Hova? – kérdeztem érdeklődve.
    – Lehet meglepetés? – Láttam, hogy még jobban aggódik a válasz miatt.
    – Lehet – bólintottam, és zsebre tettem a tárcámat."- Igen véletlenül erre jártam,gondoltam benézek,mikozben megkérdezem el akarsz-e jönni valahová? Ami egyébként evolt tervezve mert jó pár hónapja tervezem ezt a meglepit...de csak felugrottam Louist láthatták :)

    "– Hova megyünk? – kérdeztem, de Lou csak sejtelmesen mosolygott, és nem válaszolt."- -Harold nem sokára megtudod *-* ♥

    "– Louis! – mondtam erélyesen, de ő csak egyre szélesebben mosolygott, és erősebben taposott a gázba.
    Nem tudtam nem vigyorogni, és élveztem a helyzetet, hogy Lou valami meglepetéssel készült az én számomra. Az ominózus vacsora óta nem voltunk kettesben, és azt hittem, elmúlt az érdeklődése irántam."-Harry te csak ne higyjél semmit! És akkor képzeljük el ahogy Harry Styles próbálja elfolytani az* úristen meglepetést kapok a my first real crushom-tól,akinek csak a barátja vagyok* mosolyt miközen bámul kifelé a kocsi ablakán :)

    "– Megérkeztünk! – mondta ünnepélyesen, én pedig felé fordultam, mert eddig a magasra csapó hullámokban gyönyörködtem, amik szinte karnyújtásnyira nyaldosták a sziklákat.
    Egy hatalmas, háromszintes villa előtt álltunk. Monumentális méretén kívül az egyszerűsége is lenyűgözött."-Úristen gyönyörűséges lehetett *__* megjöttek ajsdfdjd.akfs.f

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Észre sem vettem, de visszatartottam a lélegzetem, és ahogy Louis egy biccentéssel jelezte, hogy kövessem, automatikusan kibújtam a cipőmből, és mezítláb iramodtam utána a hófehér márvánnyal burkolt hatalmas nappalin át. Egyenesen a teraszra mentünk, ahol egy kerek asztal állt, földig érő damasztabrosszal megterítve, rajta csillogó kristálypoharak, és egy vázában gyönyörű rózsák, amik közül egy-kettő már szirmot hullatott a terítőre. Úgy nézett ki, mintha vércseppek tarkítanák a hófehér anyagot. "- awh Istenem miért ilyen édesek??? Harry szedi a lábát Louis mögött és meghalok *--* ♥♥♥ Úristen belehalok ez annyira tökéletes...az asztal a gyönyörű asztal *-*

      "Az asztal két személyre volt megterítve, és éreztem, hogy a szívem már a torkomban dobog."- Harry és az én érzéseim meg rohamaim ugyanazok ő is a lelkitársam *--* 2 személyre Úhhh Úristen

      "Reszketett a lábam, ahogy közelebb mentem a korláthoz. Megmarkoltam a széles falapot, ami lezárta a vasrácsot, és kinéztem az óceánra."-Annyira gyönyörűséges látvány lehetett ♥ :") Remegek az egész szituációtól kikészít kikészít

      "A lábaim maguktól indultak, hogy futva járjam be a házat, és minden helyiség, ahová benyitottam, egyre biztosabbá tette az érzést, hogy ez az álomház. Abból, ahogy Louis tulajdonosi büszkeséggel, lassan követett, egy pohár vörösborral a kezében, lustán meg-megállva, és szélesen vigyorogva, ahogy én átcikáztam a folyosókon, majd néha felkiáltottam, vagy felhördültem a meglepetéstől és a csodálattól. "-Ez a kép Istenem látnom kell csak egyszer *-* Varázslatos ♥ a kis izgatott Harry annyira imádom mikor ezt csinálja ♥ Louis meg elégedett vigyorral az arcán követi és figyeli,ahogyan fangörcsöl :D ÉDES Drágáim ♥

      "– Ez fantasztikus! – mondtam, mikor végre az utolsó szobát is megnéztem, és a harmadik emeleten, a legfelső teraszra kilépve, megpillantottam az álmomat. A szavam is elállt, ahogy körbesétáltam a se nem nagy, se nem kicsi, szikrázóan tiszta vízzel megtöltött, szintén szögletes, padlóba süllyesztett medencét. "-Harry álma...minden ott van abban a házban ami kell neki MINDEN!!! ♥ *-* És engem ez a tudat kikészít és beleremeg az egész testem

      "– Ez egyszerűen tökéletes.
      Rám nézett, visszamosolygott, de a szeme komoly maradt, amitől összeszorult a gyomrom.
      – A tiéd! – mondta hirtelen, mintha kiszakadt volna belőle, aztán a zsebébe nyúlt, és elővett egy piros szalaggal átkötött mágneskártyát. Felém nyújtotta, én pedig nem kaptam levegőt.
      – Tessék?
      – A ház a tiéd… Neked vettem – mondta vontatottan, és közben még mindig a levegőben tartotta kinyújtott kezét, benne a kártyával."- Es akkor megint sírjuk Uram Atyám valaki segítsen Nem birom ki... "Neked vettem" NEKI VETTE!!!! SEGÍTSÉG *--*

      Törlés
    2. "– Nekem vetted? De miért? Hogyan? Mikor? … Hogy találtad? És honnan tudtad, hogy ennyire fog tetszeni?
      Louis csak mosolygott, hagyta, hogy ráöntsem a kérdéseimet, de a válaszokat nem vártam meg, mert most, mikor tudatosodott bennem, hogy ez a csoda az enyém, ismét muszáj voltam végigrohanni az összes szobán, és most már megfogni a kárpitokat, belépni a fürdőszobákba, megcsodálni a képeket a falakon, és minden apró kis tökéletességet, ami első körben elkerülte a figyelmemet."- HARRY megválaszolom a kérdéseidet! IGEN NEKED VETTE!!! Mert szeret!!! Mindennél jobban szeret!(csak mindketten annyira hülyék vagytok,hogy magatoktól nem jöttök rá,hogy úgysem tudtok élni a másik nélkül) Hogyan? Hát azt nem tudom, de biztos sokáig kereste...Mikor? Hát pár honapja szerintem,mert mire ezt összehozta,hogy azt monhasd Tökéletes azért ahhoz idő kell és megint remegek,mert kikészít az a tény,hogy Louis lakberendezőt fogad, virágokat rendel minden apróságra odafigyel mindezt azért,hogy a Hercegnőt levegye a lábáról és valóra váltsa az álmát belehaltam a felismerésbe!!

      "Mindenütt lepkeorchideák voltak, ez már akkor is feltűnt, mikor csak bekukkantottam a helyiségekbe. Louis figyelmessége és az, milyen szeretettel foglalkozhatott a házzal, hogy minden olyan legyen, amilyennek én szeretném, teljesen letaglózott. Mert ha fogadott is lakberendezőt, az egyértelműen látszott, hogy minden az én ízlésem szerint van. Azt pedig csak ő ismeri."-CSAK Ő ISMERI!!! OHH ANYÁM!!! TE JÓ ÉG!!! És igen és és Louis ahw awww Istenem!!!! ♥♥♥
      "Louis lépett be mögöttem, én pedig megpördültem a sarkamon. A szemébe néztem, és a döbbenetem kiteljesedett. A kék íriszek könnyekben úsztak, és bár nem sírt, de az arcán ott volt az érzelem, amitől elakadt a lélegzetem, és kiszáradt a szám.
      – Tetszik? – kérdezte elmélyülő hangon, én pedig nem tudtam tovább türtőztetni magam.
      – Valóra vált álom! – sikkantottam, és a karjaiba vetettem magam. Össze-vissza pusziltam, ahol csak értem, ő pedig kacagva ölelt és tartott, hagyva, hogy összenyálazzam, majd nem sokkal később könnyekkel kenjem össze. Végül a nyakába fúrtam az arcom, és zokogtam, mint egy gyerek. – Köszönöm!"-Oh Louis Ohh Louis!!!! ♥♥♥ *_* könnyes a szeme és én nem birom!!! Kikészültem!!!

      "Szívesen. Örülök, hogy örülsz – mondta, és a hátamat simogatva ringatott. Még erősebben szorítottam, ő pedig készségesen simult hozzám. Nem tudtam uralkodni magamon. A szám önálló életre kelt, és a nyakától indulva végigszántottam az arcán, hogy a szájára tapadjak, anélkül, hogy egy pillanatra átgondoltam volna a dolgot. Megfeszült, és volt egy sóhajnyi szünet, mielőtt viszonozta. De mikor rájött, hogy nem csak egy puszira vágyom, hanem el akarok merülni benne, a keze a derekamra siklott, magához rántott, és éhesen esett a számnak. Csókolóztunk, mint már nagyon, nagyon rég, és az érzések, amik bennem kavarogtak, teljesen mások voltak, mint azelőtt. Louis elfordította a fejem, ő hajolt a számra, én pedig – a magasságkülönbség ellenére –, úgy bújtam hozzá, mintha ő oltalmazna engem. "-Nem at hittem ennél jobban nem halhatok bele ebbe a részbe de igen .... nem csak puszit akar!!!! VISZONOZTA!!!CSÓKOLÓZTAK!!-mikozben én ásom a síromat...Little Spoon! Ennyi kész végem!!! Viszlát BYE ♥ Ohhh anyám borogass!!!CSÓKOLÓZTAK!!!! és olyan érzelmek kavarogtak benne,mint még soha jó egy pillanat mentőt kell hívnom!!! Hol a nyugtatóm?

      Törlés
    3. "– Hazz, abba kell hagynunk, vagy nem tudok uralkodni magamon – mondta lehajtott fejjel.
      – És ha nem akarom, hogy uralkodj magadon? – kérdeztem tőle, mert fájt, ahogy eltávolodott.
      – Az butaság lenne – ingatta a fejét"- Harry csillapodj most!! nyugodj meg most!!! Niall szavai lebegjenek a szemed előtt...mert nem Louis akar az ágyába vinni, hanem te akarsz odamenni, de az most nem az a pillanat még nem!!! Louis Ohh Louis imádom,hogy észébe jutott NEM LEHET!!! ♥ és igen magam is meglepődtem én ilyet mondani,hogy NEM!!! Uram atyám!!!! nem vagyok jól!! már tényleg nem

      "Nem akartam elfogadni, amit mond, de belegondolva rájöttem, hogy igaza van. A felfokozott érzelmi állapot nem elég indok arra, hogy egymásnak essünk, majd holnapra megbánjunk, ami történt. Ez viszont pont addig tartott vissza, míg a tekintetem a nadrágjára siklott, és megláttam, hogy kíván. Úgy ugrottam hozzá, mintha egy szakadék széléről akarnám visszarántani. Már csókoltam, a kezeim a mellkasán, majd a hasán kalandoztak, és mikor nekinyomtam a csípőm, ő pedig egy nyögés kíséretében el akart húzódni, a fenekébe markoltam, és tiszta erőből magamhoz szorítottam. Felhördült, és erőszakosabban tolt el magától.""-HARRY!!! tartsd magad kordában, vagy bezárlak!!! Tudom,hogy nehéz de kicseszettül ti csesztétek el most annyit dughatnátok, ha hamarabb felnylik a szemetek vagy fel sem kellene neki nyílnia,hogy nem tudnátok eldönteni,hogy melyik padlón,melyik emelet lépcsőjén, melyik ágyban,melyik szobában, fürdőben a padlón vagy a kádban esetleg a zuhany alatt kezdenétek...de nem így nem most!! Nem nem!!! Louis büszke vagyok rád nagyon,nagyon nagyon!!! ♥♥♥ Mindennél fontosabb neki Harry és az,hogy minden tökéletesen menjen és semmi semmi ne tudja elrontani azt,hogy újra tökéletes és még csodásab életet élhessenek együtt!!!

      "– Gyere, mert kihűl a vacsora – mondta halkan, és az ujjai a tenyerembe siklottak, aztán megfogta a kezem, és maga után húzott.
      Imbolygó léptekkel követtem, és közben a haját néztem, a jól ismert forgót a selymes tincsek között, formás, kerek seggét, ahogy előttem lépkedett, és ismét kezdtem elveszteni a fejem. Már nem láttam semmit az új házból, talán azt sem tudtam volna megmondani, hol vagyok.
      Csak Louist láttam, és azt éreztem, kell nekem. Jobban, mint az életem."-Édes jó Istenem megfogta a kezét *_* És igen megtetted az utolsó szalmaszál,ami még a földön tartott elszállt,megsemmisültvége lett és én pedig szárnyalok és nem tudom hol vagyok éppen, de kell nekem, az életemnél jobban,kell nekem,hogy ez a két idióta együtt ebben a csodálatos házban élje le az életét!!! MEGÖLTÉL!!! TELJESEN!!! NEM KAPOK LEVEGÖT és megint sírok!!! Kiütöttél

      CSODÁLATOS! VARÁZSLATOS, GYÖNYÖRŰ,MESESZÉP és egy áldás egy áldás köszönöm,hogy megírtad,hogy írod!!!! ♥ Imádlak és én annyira hálás vagyok!!! ♥ Hihetetlen vagy! Nem tudom elégszer elmondani mennyire tehetséges vagy!! ♥ Köszönöm nagyon,nagyon köszönöm! IMÁDLAK! ♥
      Nagyon,nagyon várom a következö részeket és a jubileum Úristen el sem hiszem csodálatos vagy!!!! ♥♥♥ Annyira izgulok *-*

      Törlés
    4. Ez aztán a részletes, elemző komment.... most már úgy belejöttetek Breezel, hogy erre vállalkozást kellene alapítanotok:)

      Annyira örülök, hogy így elnyerte a tetszésedet az egész, hogy ennyi mindent kiemeltél belőle. Kimondhatatlanul boldog vagyok miatta.

      Imádom, ahogy utólagosan instruálod a szereplőket...
      - A Harry tartsd magad kordában, vagy bezárlak! mondatodnál vinnyogtam, komolyan.

      Igen, Lou sokáig kereste a házat, és még több ideig rendezgette, alakítgatta, hogy Harry ízlésének mindenben megfeleljen. :)

      Ugye, milyen édi???

      és Hazz, a nagy gyerek, aki úgy futkos le-fel, mint egy kiskutya az új házban... imádtam írni is.

      Köszönök mindent, és majd kérek egy kis segítséget tőled, ha lesz rám időd.

      Puszillak.

      Törlés
  10. Ó, te jó kenyér, hát én ezt már komolyan nem bírom! A tűréshatárom végéhez értem, és valamilyen perverz módon mégis élvezem, hogy nem adod meg nekünk azt, amire szerintem már mindannyian várunk. :D Odavoltam ezért a részért (is), és szerintem a szívem totálisan pocsolyává olvadt a mellkasomban. Lou vett egy házat Harrynek. Lou megjelent, elvitte Harryt, és közölte, hogy vett neki egy házat. Én ezt nem hiszem el! :D Annyira édesek, hogy ezt nem lehet már ép ésszel kibírni. Az egész annyira csodálatos volt, ahogy leírtad a házat úgy éreztem, mintha én is ott lennék, és láttam minden apró részletét, és egyszerűen mesés volt. Viszont nem hibáztatom Harryt, hogy így "nekiesett" Louisnak. Ember legyen a talpán, aki ezek után nyugton tudott volna maradni.
    Olyan sokat fejlődtek a kezdetek óta, sokkal érettebbek, sokkal körültekintőbbet (mikor Louis, mikor Harry, mert persze azért néha elvesztik az eszüket, és sajnos, nem sajnos valaki mindig észnél van :D ) és annyira jó ezt olvasni. Nagyon nagyon várom a folytatást, és őszintén szólva különösen kegyetlen dolog volt itt abbahagyni! :D Csodás rész volt megint, és alig várom, hogy tovább olvashassam! :)
    Puszillak: Jen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádom, mikor azt írjátok, mennyit fejlődtek, alakultak a kezdetek óta... mert én ezt nem terveztem, nem is tudnám. A karakterek magukat fejlesztik, építik, és lassan felnőnek, esküszöm, maguktól, minden segítség nélkül. De ezek szerint hihető a személyiségfejlődésük, és belefér a sztoriba. Ennek nagyon örülök...mert nem tudnám már őket úgy írni, ahogy egy évvel ezelőtt...

      Nem volt kegyetlen dolog itt abbahagyni,,, de lesz olyan, mikor a véremet akarjátok majd ;)

      Ölellek <3

      Törlés
  11. itt vagyok, na, nem kell taszigálni!:D<3
    Imádtam imádtam imádtam.....Erre nincsenek már szavak komolyan...zokogtam a meghatódottságtól egész rész alatt.....és most újra fogok, szóval, készülj fel, hogy újra labilis leszek idegileg!

    Nem tudom miért, az órámra néztem, mintha abból kiderülne, ki érkezett. ---szuper kezdés, imádom ezeket a kis hétköznapi mondatokat....és már az elején betolsz egyet...IMÁDLAK!!!!

    – Itthon vagy?
    Egy pillanatra elbizonytalanodtam. Ezt most komolyan kérdezi?
    – Szerinted? – kérdeztem vissza epésen. ----annyira cuki jelenet volt, hogy a lámám felkapta a fejét és körbeszimatolt, mert érzi a vattacukor illatot!:P Annyira imádom őket...annyira érezni kettejük között ezt a kis félszegséget...jajjj....nagyon dobog a szívem megint....<3

    Ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy azonnal a telefonomért nyúljak, és felhívjam Niallt, hogy most mit csináljak. Felröhögtem. Hogy lehet az, hogy pont tőle akarok segítséget kérni?! ---Hát veszettül lámázok az a helyzet!:D Hihetetlenül aranyos Harry...komolyan...:))Megzabálom! Vicces, édes, zabálnivaló!!

    – Bocs a zavarásért – mondta halkan. – Csak erre jártam, és gondoltam felugrok. ---nem bírom...annyira imádnivalóak, hogy komolyan sírnom kell!! zseniálisan leírod a hangulatot, szinte én is érzem azt az izgalmat és zavart, amit átélhetnek. Végeeeeem.....

    – Épp selejtezem a zenéimet – magyaráztam, és felkaptam a telefont a földről, ahol előtte üldögéltem.
    – Az fárasztó – mondta elgondolkodva, aztán ahogy zavart pillantásunk találkozott, végre elröhögte magát. Én is megkönnyebbülten felnevettem, és ettől valahogy elillant a feszültség.
    – Nekem az. Tudod, mennyire nehezen veszem rá magam.
    – Igen, aztán mikor már csurig van a memóriakártya, akkor anyázol, mert lassú a telefonod – nevetett fel.
    – Pontosan – helyeseltem. ---Na ez taccsra tett. Semmi xtra de mégis...megkapjuk eddig a sok új, friss szerelmi élményt, az izgatottságot, a várakozást, és erre finoman becsúsztatod a tudatunkba, mennyire régóta ismerik egymást. Gyilkos. Újra elhiteted velem azt, hogy a parázs újra éghet. Köszönöm!<3

    Ránéztem, ő pedig komolyan viszonozta a pillantásom, és mintha a vonásain még valami átsuhant volna. Félelem a visszautasítástól. Elmosolyodtam. ---na jó megint ugyanott kezdtem el bőgni, mint mikor először olvastam. Látom Louis arcát magam előtt...érzem amit ők...Én a szívemet adtam neked Becca...te az árából vettél egy labdát...és együtt játszottunk vele éveken át....vagyis fogunk úgy érzem...együtt játszunk majd...jobban mondva te játszol majd a szívemmel én pedig élvezni fogom!!<3

    – Lehet meglepetés? – Láttam, hogy még jobban aggódik a válasz miatt.
    – Lehet – bólintottam, és zsebre tettem a tárcámat.---azt hittem valami kis kirándulás, vagy csak simán vacsora...de annyira vártam, hogy majd valami kis cukiságot kapunk....de amit helyette adtál...na az egyszerűen hihetetlen volt.<3

    Érezte, hogy vizslatom, egy másodpercre rám is mosolygott, de aztán visszafordult az út felé, és úgy tett, mintha lekötné a figyelmét a vezetés. ---beindultam. A vezető pasik beindítanak. Hát normális ez? Bőgök, vigyorgok és kegel-gyakorlatozok egyszerre....és csodálkoznak, ha idegállapotba kerülök!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  12. Beállt egy hatalmas fémkapu elé, majd a kesztyűtartót lenyitva áthajolt az én oldalamra, és valamit keresett a bedobált cigisdobozok között. ---ismét imádtam. Bedobált cigisdobozok...mint itthon...awh...párhuzam...awh érzelmek..awh meghalok. Agyő!

    – Hova megyünk? – kérdeztem, de Lou csak sejtelmesen mosolygott, és nem válaszolt. ---Na jó, mondjuk itt leverném, ne meglepetésezzen!:D Milyen jó, hogy nem nekem vett villát, és nem engem szeret halálosan! ha ha ha ha ha...ez a tökéletesre csiszolt "magam sem hiszem el, amit mondok" kacajom. Jó bőgök...cigiznem kell. :DD

    Izgalom lett rajtam úrrá, és a nyakamat nyújtogatva pillantgattam előre, aztán minden oldalra, de balról csak a tengert láttam, jobbról hatalmas pálmafákat, és gyönyörűen gondozott gyepet. Vagy két kilométert tettünk meg a víz mellett, ahol az út követte a sziklás part vonalát, majd beljebb kanyarodtunk a szárazföld felé. ---Na jó ott vagyok. Érzem a sós illatokat, a szellőt, Louist, Harryt, a szívem....nem bírom Becca ez a rész minden érzékszervemre/szervemre kihat!!!!! Gyönyörűen írsz...eszméletlen.

    Mondjuk, azóta is SMS-eztünk, és szinte naponta beszéltünk telefonon, de nem volt benne semmi, amire ne foghattam volna rá, hogy baráti. ---Ilyen barátot mindenkinek!! Petíciót!!!!!Én leszek az első, aki aláírja!
    Viccet félretéve...smsek....telefonálgatás...visszatérnek a régi szép idők<3 Silver pedig élesztgeti a lámáját, mert szerencsétlen túllőtte magát csillámeszenciával, és mézédes halugombáva.

    "A magasra csapó hullámokban gyönyörködtem, amik szinte karnyújtásnyira nyaldosták a sziklákat"---ott akarok lenni...annyira érzem a napsugarakat, a vizet, a szellőt, a színeket.../teszem hozzá éjjel fél egy van egy hideg szobában.../Zseni vagy.

    Észre sem vettem, de visszatartottam a lélegzetem, és ahogy Louis egy biccentéssel jelezte, hogy kövessem, automatikusan kibújtam a cipőmből, és mezítláb iramodtam utána a hófehér márvánnyal burkolt hatalmas nappalin át.---hétköznapi kisnagy dolog. <3 Komolyan ezek melengetik a szívem<3




    VálaszTörlés
  13. Egyenesen a teraszra mentünk, ahol egy kerek asztal állt, földig érő damasztabrosszal megterítve, rajta csillogó kristálypoharak, és egy vázában gyönyörű rózsák, amik közül egy-kettő már szirmot hullatott a terítőre. Úgy nézett ki, mintha vércseppek tarkítanák a hófehér anyagot. Az asztal két személyre volt megterítve, és éreztem, hogy a szívem már a torkomban dobog. Louisra néztem, aki engem fürkészett, és a reakcióimat figyelte. ---oké láma fibrillál!! Vége kész mentőt! PLS!!! Becca komolyan mondom....szavak nincsenek arra, hogy mennyire csodásan leírod az egész helyzetet, amiben vannak....zsong a fejem az érzelmektől. A rózsás hasonlat különösen tetszik....szexivé teszi valamiért, ezt a romantikus szituációt.<3

    A kilátás maga volt a tökély. Ameddig a szem ellátott, sehol semmi nyoma a civilizációnak. Se balra, se jobbra nem lehetett látni a szomszédos házakat, hisz ez a kiugró kis félsziget teljesen elszeparált volt. Megfordultam, a korlátnak dőltem, és felnéztem a homlokzatra. Az emeleteken néhol a nyitott teraszajtón lágyan kúsztak ki a függönyök, és táncra keltek a gyenge széllel, ami itt a parton mindig fúj, ezzel téve kellemessé az éghajlatot.---Én pedig most kimegyek a konyhába még egy cigire...ahogy hallom itt a civilizáció éppen szidja valakinek a nénikéjét az utcán....a füstös csipkefüggönyt pedig az áprilisi-téli szél lengeti. A tíz centis kilépő az "erkélyajtó" után, pedig remek rálátást biztosít a szépen sorban parkoló autókra, amiknek legalább a fele Suzuki swift. Hideg van a konyhámban. De az enyém, szeretem csipcsirip.... Lófaszt!!! Oda akarok költözni!! Most!! Beleszerettem a környékbe!!!

    A lábaim maguktól indultak, hogy futva járjam be a házat, és minden helyiség, ahová benyitottam, egyre biztosabbá tette az érzést, hogy ez az álomház. --_én ebben már akkor biztos voltam, mikor oda vitte<3 Édes csodás szerelmeseim...<3

    Louis tulajdonosi büszkeséggel, lassan követett, egy pohár vörösborral a kezében, lustán meg-megállva, és szélesen vigyorogva, ahogy én átcikáztam a folyosókon, majd néha felkiáltottam, vagy felhördültem a meglepetéstől és a csodálattól. ----Zokogok. egyrészről azért mert, Louis eme elképzelt képe kicsinált. Végem, hatszáz. Silver meghalt, az erkölcse és a józan esze mellé temessék! Másrészről Harry képe annyira tündéri, hogy nem bírom könnyek nélkül. Jézusom Becca...gyilkos vagy!!

    – Ez egyszerűen tökéletes.
    Rám nézett, visszamosolygott, de a szeme komoly maradt, amitől összeszorult a gyomrom.
    – A tiéd! – mondta hirtelen, mintha kiszakadt volna belőle, aztán a zsebébe nyúlt, és elővett egy piros szalaggal átkötött mágneskártyát. Felém nyújtotta, én pedig nem kaptam levegőt. --- Perfect boys only exist in books.....true story bro! Nini! Martini...hmm....
    Na visszakanyarodva a témához nem azért tökéletes mert vett neki egy házat, hanem azért, amiért adta....mert Harry álma ez a ház. Olyan mint ő. Ezzel bizonyítva, mennyire ismeri, szereti....ez az, amit soha nem fognak a férfiak felfogni...nem az ajándék mérete vagy értéke számít, hanem az, hogy amit adsz, azt szívből add, és azért, mert meglátod és az jut eszedbe " De hiszen, akit szeretek, az erre vágyna. Ez olyan mint ő...ez neki való". Csak úgy. Mert tudod, hogy boldog lenne tőle.... Na jó ez most csak úgy kikívánkozott. Látod...játszol a szívemmel...<3

    VálaszTörlés
  14. Louis csak mosolygott, hagyta, hogy ráöntsem a kérdéseimet, de a válaszokat nem vártam meg, mert most, mikor tudatosodott bennem, hogy ez a csoda az enyém, ismét muszáj voltam végigrohanni az összes szobán, és most már megfogni a kárpitokat, belépni a fürdőszobákba, megcsodálni a képeket a falakon, és minden apró kis tökéletességet, ami első körben elkerülte a figyelmemet.---egy tünemény komolyan. Mindkettő. B-E-L-E-H-A-L-O-K.

    Louis figyelmessége és az, milyen szeretettel foglalkozhatott a házzal, hogy minden olyan legyen, amilyennek én szeretném, teljesen letaglózott.----Engem is. "Becca gave me unrealistic expectations of boys...."---ilyen pólót akarok a lámás pulcsim mellé....

    Rájöttem, hogy a zöld hálószoba az enyém, ami a ház sarkában áll, ahol az ágyból is a tengerre látok, és a fürdőszobában egy hatalmas sarokkád van az ablaknál, amiből szintén a vízre látni.--- Az enyém meg kb négy négyzetméter és pont a radiátorra látok a kádból bibíííí.

    Louis lépett be mögöttem, én pedig megpördültem a sarkamon. A szemébe néztem, és a döbbenetem kiteljesedett. A kék íriszek könnyekben úsztak, és bár nem sírt, de az arcán ott volt az érzelem, amitől elakadt a lélegzetem, és kiszáradt a szám. --Már vegetálok...a lámámat nem is keresem éppen valami csillámlós hologrammos szivárványszínű cucc folyik a szájából és idegrángása van. Imádlak te nő. Imádom ezt a két mucit is. Meg jelen pillanatban mindent. Napfényt hoztál az éjszakába...mint mindig.

    Össze-vissza pusziltam, ahol csak értem, ő pedig kacagva ölelt és tartott, hagyva, hogy összenyálazzam, majd nem sokkal később könnyekkel kenjem össze. Végül a nyakába fúrtam az arcom, és zokogtam, mint egy gyerek. – Köszönöm! – sóhajtoztam, és közben próbáltam lenyelni a könnyeim, de tisztán látszott, hogy esélytelen vagyok. ------http://weheartit.com/entry/157709638/search?context_type=search&context_user=adversitings&page=15&query=cry+gif Ez én vagyok. Most. Csak a szokásos, ha már nincsenek szavaim, jönnek a gifek....

    Még erősebben szorítottam, ő pedig készségesen simult hozzám. Nem tudtam uralkodni magamon. A szám önálló életre kelt, és a nyakától indulva végigszántottam az arcán, hogy a szájára tapadjak, anélkül, hogy egy pillanatra átgondoltam volna a dolgot. Megfeszült, és volt egy sóhajnyi szünet, mielőtt viszonozta. De mikor rájött, hogy nem csak egy puszira vágyom, hanem el akarok merülni benne, a keze a derekamra siklott, magához rántott, és éhesen esett a számnak. Csókolóztunk, mint már nagyon, nagyon rég, és az érzések, amik bennem kavarogtak, teljesen mások voltak, mint azelőtt.---na jó Becca kicsinálsz...én meghalok...komolyan!!! akarom őket most együtt....azon a pazar járólapon, boldogságtól és szextől csatakosan!!!

    Nem tudom, meddig tartott, de nekem nem volt elég.--_ez a mondat tökéletes. Minden benne van. Minden.



    VálaszTörlés
  15. – Hazz, abba kell hagynunk, vagy nem tudok uralkodni magamon – mondta lehajtott fejjel.
    – És ha nem akarom, hogy uralkodj magadon? – kérdeztem tőle, mert fájt, ahogy eltávolodott.
    – Az butaság lenne – ingatta a fejét. ---Váááááne ne hallgass az eszedre!!! Kérlek ne!!! ragadjon el a hév...csodás lenne, egyszerűen fenomenális!!!De tudom, hogy ez nem így megy...és ezt imádom. Mindig a fellegekbe emelsz és mikor látod, hogy messze vagyok felnyúlsz értem, hogy kedvesen visszahúzz a földre. My mentor...my hero<3

    Úgy ugrottam hozzá, mintha egy szakadék széléről akarnám visszarántani. Már csókoltam, a kezeim a mellkasán, majd a hasán kalandoztak, és mikor nekinyomtam a csípőm, ő pedig egy nyögés kíséretében el akart húzódni, a fenekébe markoltam, és tiszta erőből magamhoz szorítottam. ----Awh....persze még itt is részek óta előjátékot kell elviselnem...eldurranok lassan....úristen....

    – Nem akarom, hogy csak azért, mert vettem neked egy házat… – Elakadt a mondat, amibe belefogott. Nem kellett többet mondania, hogy rájöjjek, mi lett volna a folytatás. Szóval azt hiszi, ez egy háladugás lenne? És valójában tényleg az lenne? – tettem fel magamnak a kérdést. ---" Jó író az, ki úgy tanít, hogy mindezt a tudatalattiba építi be. S mikor olvasói hasonló szituációba keverednek, akarva akaratlan is felrémlik nekik, a hőseik, mit tettek volna ebben a helyzetben."

    – Gyere, mert kihűl a vacsora – mondta halkan, és az ujjai a tenyerembe siklottak, aztán megfogta a kezem, és maga után húzott. ---egy igazi férfi!!! Miért zokogok még mindig? Lámácska a vállamra hajtotta a fejét....aranyos<3 szereti az MTF-et. Nagyon.

    Imbolygó léptekkel követtem, és közben a haját néztem, a jól ismert forgót a selymes tincsek között, formás, kerek seggét, ahogy előttem lépkedett, és ismét kezdtem elveszteni a fejem. Már nem láttam semmit az új házból, talán azt sem tudtam volna megmondani, hol vagyok.
    Csak Louist láttam, és azt éreztem, kell nekem. Jobban, mint az életem. ---Ide kell bármit is mondanom? Nem hiszem...kegyelemdöfés. Az utolsó mondat Ámor nyila volt teljesen bele a közepébe. <^


    Hihetetlen vagy....nincs erre már jobb szó, meg lusta is vagyok keresni valami szuper ideillő kifejezést, mert lényegtelen úgy sem elég jó. Alig várom a következőt....nem bírok várni. Nem megy. Szükségem van rá és Lámácska is egyetértően bólogat.
    Most szerintem eszem valamit. vagy sok valamit...mert megéheztem a nagy érzelmi sokk hatására. Újra. pedig már egyszer olvastam....<3
    nagyon szeretlek Becca...esküszömre mondom....:P<3:)


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked semmiféle kifejezést nem kell keresned sehova... ugyanis mindig eltalálod, mi az a,mitől az én lélegzetem is kihagy.
      Köszönöm a sorsnak, hogy rád találtam, és neked, hogy bizalmat szavaztál nekem.
      valamint az első tábla csokit is... és még sok...sok...sok mindent.
      Kicsi lámám, ha még nem mondtam volna eleget, imádlak, és alig várom, hogy itt legeléssz nálam egy hét múlva, és együtt nézegessük a képernyővédőmet órákon át ;)
      Esküszömre mondom !!!!! <3<3

      Törlés
  16. Oké, Louis olyan aranyos volt, hogy lassan mindent megbocsájtok neki. :D Mert azért én őt hibáztattam inkább pedig tudom, hogy egy kapcsolat elromlásához két ember kell, de hát gyarló vagyok. :D ( bár ez az eddigi kommentjeimből is tuti le jött :D )
    A fejezet elején nagyot nevettem, mikor Louis megkérdezte, hogy itthon van-e Harry. :D Tök aranyos volt ahogy izgult, vajon tetszeni fog-e az ajándék. Harry meg nem csodálom, hogy nem bír ellenállni Louisnak. :D Jaj hát az is nagyon cuki volt mikor arra gondolot, hogy most meg kéne kérdezni Niallt hogy viselkedjen. Lassan Niall párkapcsolati tanácsadónak is elmehet. :D A fejezet végén meg nagyon büszke voltam Louisra, hogy leállította magukat, pedig tuti neki is tökre nehéz lehetett! :) Nagyon kíváncsi leszek a vacsira. :) Puszi Lia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, bennem is voltak fenntartások vele kapcsolatban, bár érdekes visszaolvasni a kommenteket azoknál a részeknél, mikor még Lou szemszögéből láttuk az eseményeket. Mindig fordul a kocka, és itt a közhely valóságalapja,,, mindig annak adsz igazat, akivel utoljára beszélsz:))

      Az ember már csak ilyen, de ez esetben itt vagyok én, hogy igyekezzek fenntartani az egyensúlyt, és mindig megmutatni, hogy az éremnek két oldala van...
      Niall ezekben a részekben a nagy kedvencem... legalább tíz rész tudnék megírni vele, de most háttérbe kell, hogy vonuljon átmenetileg.

      De Captain Niall csak a hajójával süllyed el, ezt tudjuk jól ;)

      Nem tudom eldönteni, hogy büszke vagyok-e Loura amiért le tudta állatíni magukat, vagy haragszom...de majd kiderül ;)

      Ölellek.

      Törlés
  17. Ohh istenkém! Megeszem ezt a Louis gyereket! Hogy lehet valaki ilyen cukkerbogyó? Harry, te meg köszönd meg neki, de nagyon, különben Lou-hoz bilincsellek cicabogyó! Imádtam ezt a részt, de remélem a következőt jobban fogom, ha arra gondolok, hogy Harry hálálkodni fog........*perverz mosoly* Siess a következő résszel, mert már tűkön ülve várom!!!!!!!!
    Millió pusszancs a legnagyobb rajongódtól <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Rami!

      Hát még mindig itt vagy, és rendületlenül írsz, amit én soha nem fogok tudni meghálálni neked.
      Nem tudom, mire számítasz a kövi részben, de remélem nem okozok majd csalódást...

      Hozom a kövit, és kiderül ;)

      puszillak <3

      Törlés
  18. Azt hiszem végem van..... kinyírsz te lány :D
    Ááá boldogság és perverzség és minden ami kell. Tudom hogy megint eltűntem mostanság, de tudd hogy itt vagyok és még mindig megőrülök a történetért és mindenért és most annyira boldog vagyok :) kiváncsi vagyok mit hozol nekünk a jubileumra ;)
    Boldog nyuszit, és pihend ki magad a szünetben

    Puszil: Becca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, hiányoltalak nagyon, de persze ezt nehogy szemrehányásnak vedd, mert nem az... csak valahogy úgy hiányzott a neved a vendéglistámról....

      Hozok, amit csak találok, ez egy nehéz hét lesz számomra. :)

      Neked is jó pihit a szünetre.
      Puszillak

      Törlés
  19. Szia Becca <3
    Nagyon nagyon nagyon nagy rajongód vagyok már az elejétől, és nem igazán akartam kommentecskélni de most itt az ideje.
    AAAAAAAAAAAAAAANNNNYIRA IMÁDOM A BLOGODAT HOGY AZ MÁR FÁJ BASZKI *-*
    Te is olyan kis cuki vagy, csak úgy mint ez a történet és hát már nem tuttam megállni, hogy írjak... Ez a részecske is olyan tündibündi hogy én tejjesen kész vagyok és az összes rész és WOOOOW!!!!!!!!!
    És látom ezt a sok komcsit és arra gondolok, hogy én mért nem írtam eddig, de aztán eszembe jut hogy én nem tudok olyan szépecskét írni mint ezek a csajszikák szóval én maradok csendes imádócskádnak <333
    De tudnod kell, hogy én nagyon nagyon szercsizlek és imádom a karaktereket és a szomorú részeket is de téged a legjobban <333333
    És hihetetlenül büszke vagyok rád, és arra, hogy kiadod a könyvedet és tudom, hogy az egy teljesen más blog, de azt is imádom és az SS-t is imádom és nagyon nagyon sok szép pillanatot szereztél nekem, és tudom, hogy rengeteg komit kapsz, és pont nem az enyém fog kitűnni, de megérdemled, hogy egyszer azért kommenteljek. És bár már egy ideje nincs gyomrom ezekhez a dolgokhoz, akkor is támogatlak és majd egyszer behozom a lemaradást is, de remélem tudod, hogy azért a háttérben ott van a legeslegelső rajongód, aki már akkor is olvasott, amikor még más nem, és neki sem kellet volna igazán ilyeneket ;)
    És azt is őszintén remélem, hogy nem felejted el, hogy akármi történik mi mind melletted állunk, és támogatunk és minden olvasónak sírhatsz a vállán virtuálisan ha kell.

    XOXO az eredeti bétád

    u.i.1: Hogy ne lógjak ki, gondoltam kezdem egy fangörccsel, de ennyi telik tőlem, mert ez nem igazán az én stílusom

    u.i.2: ennyi szóismétlést még életemben nem ejtettem, szóval nézd el nekem

    u.i.3: sajnos ennél mélyenszántóbbat ilyen későn nem tudok kipréselni magamból

    u.i.4: ez nem lett olyan hosszú és szép, mint amennyire annak szántam, de a többit majd elmondom vagy éreztetem veled (bár néha lehet, hogy kicsit ironikusnak/cinikusnak fogok tűnni, de én már csak ilyen vagyok)

    u.i.5: kérlek dedikáld majd a könyvemet, mert már régóta várok arra, hogy megkapjam :D

    u.i.6: ha nem írsz vissza gyorsan, leborotválom a hajamat ;)

    u.i.7: még egyszer sok sok czupp az egész fandomfamília nevében és cyberölelés

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édes, idióta, egyetlen!

      Úgy megleptél, hogy nem találok szavakat...
      Először csak a gyanú élt bennem, hogy Te vagy, de csak ingattam a fejem, hogy az nem lehet. Mégis furcsa volt... egy érzés, hogy ezt a kommentet én írtam... hátborzongató.
      Aztán megkevertél az SS-sel, és a sejtés elillant....de mikor azt írtad, az eredeti bétám, akkor belém nyilallt a felismerés...
      Hát mit keresel te itt, ahol a madár se jár??, És hogy jutott eszedbe kommentet írni, épp most, épp ide??????

      Remélem megmaradt a hajad, és vetted a fáradtságot, hogy belekukkants a könyvedbe, amiben napok óta ott virít a dedikálás, ami egyedül neked van a világon:)) Nem nagy szám, de nekem hatalmas dolog.
      Az hogy büszke vagy rám, még ennél is nagyobb dolog. Mindent neked köszönhetek. Nélküled ez a titkos álmom soha nem vált volna valóra... remélem majd egyszer én is ennyit segíthetek neked abban, hogy a te álmod is valóra váljon.

      Szeretlek, a földön egyedül téged, minden fenntartás nélkül, örökké. De hisz ez a kötelességem. Bassza meg ;)
      <3 MÁM

      Törlés
  20. Megjöttem, még nem késtem el, remélem! :D

    " – Ki az? – nyomtam be a gombot, és azon agyaltam, megint valami porszívó ügynök zaklathat, mikor Louis hangja szólalt meg a hangszóróból: – Itthon vagy?
    Egy pillanatra elbizonytalanodtam. Ezt most komolyan kérdezi?
    – Szerinted? – kérdeztem vissza epésen. " Istenem! Imádom! :D Megzabálom őket!! :3

    "...de közben a szívem a torkomban dobogott, és az agyam hipersebességre kapcsolt." én is ezt érzem!!! Mintha hozzám jönne! :D Imádom!! "Ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy azonnal a telefonomért nyúljak, és felhívjam Niallt, hogy most mit csináljak. Felröhögtem. Hogy lehet az, hogy pont tőle akarok segítséget kérni?! " Aww :3 Annyira aranyos!!

    "– Bocs a zavarásért – mondta halkan. – Csak erre jártam, és gondoltam felugrok. " Aww :3 Folyton csak olvadozok! Persze Louis, csak erre jártál, hogyne ;)

    "– Mit csinálsz? – kérdezte érdeklődve.
    – Épp selejtezem a zenéimet – magyaráztam, és felkaptam a telefont a földről, ahol előtte üldögéltem.
    – Az fárasztó – mondta elgondolkodva, aztán ahogy zavart pillantásunk találkozott, végre elröhögte magát. Én is megkönnyebbülten felnevettem, és ettől valahogy elillant a feszültség.
    – Nekem az. Tudod, mennyire nehezen veszem rá magam.
    – Igen, aztán mikor már csurig van a memóriakártya, akkor anyázol, mert lassú a telefonod – nevetett fel.
    – Pontosan – helyeseltem. " Amúgy az tényleg az, fárasztó, én is mindig akkor veszem rá magam, ha már betelik a memória, és még akkor is nehéz rávennem magam :D szóval együtt érzek Harryvel :D Jajj. és látszik, hogy annyira ismerik egymást, és ez olyan szívmelengető, hogy végem van! :3

    "– Nem lenne kedved elmenni valahova? – kérdezte hirtelen, mire azonnal a torkomra forrt a nevetés. Ránéztem, ő pedig komolyan viszonozta a pillantásom, és mintha a vonásain még valami átsuhant volna. Félelem a visszautasítástól. Elmosolyodtam. " Istenkém, annyira imádom őket! :3

    "– Hova? – kérdeztem érdeklődve.
    – Lehet meglepetés? – Láttam, hogy még jobban aggódik a válasz miatt.
    – Lehet – bólintottam, és zsebre tettem a tárcámat." "Lehet" aww, dreamy szétolvad! <3

    "Érezte, hogy vizslatom, egy másodpercre rám is mosolygott, de aztán visszafordult az út felé, és úgy tett, mintha lekötné a figyelmét a vezetés. " <3 Nekem ennyitől is végem van :3

    "Louis pillantása égette az arcom, de ahogy felé fordultam, elkapta a fejét, és a gázra lépve elindult befelé. Lassan haladtunk, én pedig visszanéztem, és még láttam, ahogy bezárul mögöttünk az erődítményre való vaskapu.
    – Hova megyünk? – kérdeztem, de Lou csak sejtelmesen mosolygott, és nem válaszolt.
    Izgalom lett rajtam úrrá, és a nyakamat nyújtogatva pillantgattam előre, aztán minden oldalra, de balról csak a tengert láttam, jobbról hatalmas pálmafákat, és gyönyörűen gondozott gyepet. Vagy két kilométert tettünk meg a víz mellett, ahol az út követte a sziklás part vonalát, majd beljebb kanyarodtunk a szárazföld felé.
    " Megzabálom őket!! Látom az egészet magam előtt, és vigyorgok, mint egy idióta! :DD

    "– Louis! – mondtam erélyesen, de ő csak egyre szélesebben mosolygott, és erősebben taposott a gázba.
    Nem tudtam nem vigyorogni, és élveztem a helyzetet, hogy Lou valami meglepetéssel készült az én számomra. Az ominózus vacsora óta nem voltunk kettesben, és azt hittem, elmúlt az érdeklődése irántam. Mondjuk, azóta is SMS-eztünk, és szinte naponta beszéltünk telefonon, de nem volt benne semmi, amire ne foghattam volna rá, hogy baráti. " Aww, cukiság ezerrel! "SMS-ezgetünk" miért készít ez ki?? Aww, szinte látom magam előtt, azokat az üziket, és nekem végem! :3

    VálaszTörlés
  21. "...a magasra csapó hullámokban gyönyörködtem, amik szinte karnyújtásnyira nyaldosták a sziklákat. " csodálatos lehet, látom magam előtt, és szeretnék most ott lenni! :)

    "Egyenesen a teraszra mentünk, ahol egy kerek asztal állt, földig érő damasztabrosszal megterítve, rajta csillogó kristálypoharak, és egy vázában gyönyörű rózsák, amik közül egy-kettő már szirmot hullatott a terítőre. Úgy nézett ki, mintha vércseppek tarkítanák a hófehér anyagot. Az asztal két személyre volt megterítve, és éreztem, hogy a szívem már a torkomban dobog. Louisra néztem, aki engem fürkészett, és a reakcióimat figyelte. Reszketett a lábam, ahogy közelebb mentem a korláthoz. " Dreamy asszem teljesen elolvadt! Jajj, én annyira imádom őket, és basszus, tisztára ezt éreztem én is!! Izgulok!! Vááá!

    "Megmarkoltam a széles falapot, ami lezárta a vasrácsot, és kinéztem az óceánra. A kilátás maga volt a tökély. Ameddig a szem ellátott, sehol semmi nyoma a civilizációnak. Se balra, se jobbra nem lehetett látni a szomszédos házakat, hisz ez a kiugró kis félsziget teljesen elszeparált volt." Én is ott akarok lenni!! Gyönyörű lehet! :3

    "A lábaim maguktól indultak, hogy futva járjam be a házat, és minden helyiség, ahová benyitottam, egyre biztosabbá tette az érzést, hogy ez az álomház.Abból, ahogy Louis tulajdonosi büszkeséggel, lassan követett, egy pohár vörösborral a kezében, lustán meg-megállva, és szélesen vigyorogva, ahogy én átcikáztam a folyosókon, majd néha felkiáltottam, vagy felhördültem a meglepetéstől és a csodálattól. " MEGZABÁLOM!! Láttam, ahogy bejárja a házat, és én most megeszem!! :D Louis meg aww <3

    "– A tiéd! – mondta hirtelen, mintha kiszakadt volna belőle, aztán a zsebébe nyúlt, és elővett egy piros szalaggal átkötött mágneskártyát. Felém nyújtotta, én pedig nem kaptam levegőt.
    – Tessék?
    – A ház a tiéd… Neked vettem – mondta vontatottan, és közben még mindig a levegőben tartotta kinyújtott kezét, benne a kártyával. Felé léptem, óvatosan megfogtam a kis műanyaglapot, még mindig hitetlenkedve forgattam az ujjaim között, és hebegve kérdeztem vissza: – Nekem vetted? De miért? Hogyan? Mikor? … Hogy találtad? És honnan tudtad, hogy ennyire fog tetszeni? " Aww! <3 nekem végem, ez annyira édes, és annyira megható, és pityergek, és szerelmesen sóhajtok, és istenem, imáááádom őket! <3

    "ouis csak mosolygott, hagyta, hogy ráöntsem a kérdéseimet, de a válaszokat nem vártam meg, mert most, mikor tudatosodott bennem, hogy ez a csoda az enyém, ismét muszáj voltam végigrohanni az összes szobán, és most már megfogni a kárpitokat, belépni a fürdőszobákba, megcsodálni a képeket a falakon, és minden apró kis tökéletességet, ami első körben elkerülte a figyelmemet. Mindenütt lepkeorchideák voltak, ez már akkor is feltűnt, mikor csak bekukkantottam a helyiségekbe. Louis figyelmessége és az, milyen szeretettel foglalkozhatott a házzal, hogy minden olyan legyen, amilyennek én szeretném, teljesen letaglózott. Mert ha fogadott is lakberendezőt, az egyértelműen látszott, hogy minden az én ízlésem szerint van. Azt pedig csak ő ismeri. Rájöttem, hogy a zöld hálószoba az enyém, ami a ház sarkában áll, ahol az ágyból is a tengerre látok, és a fürdőszobában egy hatalmas sarokkád van az ablaknál, amiből szintén a vízre látni. Csak bámultam és még mindig nem hittem el, hogy ez igaz. " Aww <3 Egyszerűen nem tudok mást írni, ezek a részek mind olyan édesek, és meghatóak! :') Hogy Louis ennyire figyel rá, meg jajj, nem bírom, szerelmes vagyok :3

    VálaszTörlés
  22. 'Louis lépett be mögöttem, én pedig megpördültem a sarkamon. A szemébe néztem, és a döbbenetem kiteljesedett. A kék íriszek könnyekben úsztak, és bár nem sírt, de az arcán ott volt az érzelem, amitől elakadt a lélegzetem, és kiszáradt a szám. ' pityergek :3

    '– Tetszik? – kérdezte elmélyülő hangon, én pedig nem tudtam tovább türtőztetni magam.
    – Valóra vált álom! – sikkantottam, és a karjaiba vetettem magam. Össze-vissza pusziltam, ahol csak értem, ő pedig kacagva ölelt és tartott, hagyva, hogy összenyálazzam, majd nem sokkal később könnyekkel kenjem össze. Végül a nyakába fúrtam az arcom, és zokogtam, mint egy gyerek. – Köszönöm! – sóhajtoztam, és közben próbáltam lenyelni a könnyeim, de tisztán látszott, hogy esélytelen vagyok.
    – Szívesen. Örülök, hogy örülsz – mondta, és a hátamat simogatva ringatott." össze-vissza puszilta <3 jajj, a szívem! Végem, ezt nem bírom, ez annyira szívmelengető, és édes! <3

    "Még erősebben szorítottam, ő pedig készségesen simult hozzám. Nem tudtam uralkodni magamon. A szám önálló életre kelt, és a nyakától indulva végigszántottam az arcán, hogy a szájára tapadjak, anélkül, hogy egy pillanatra átgondoltam volna a dolgot. Megfeszült, és volt egy sóhajnyi szünet, mielőtt viszonozta. De mikor rájött, hogy nem csak egy puszira vágyom, hanem el akarok merülni benne, a keze a derekamra siklott, magához rántott, és éhesen esett a számnak. Csókolóztunk, mint már nagyon, nagyon rég, és az érzések, amik bennem kavarogtak, teljesen mások voltak, mint azelőtt. Louis elfordította a fejem, ő hajolt a számra, én pedig – a magasságkülönbség ellenére –, úgy bújtam hozzá, mintha ő oltalmazna engem.
    Mikor kifulladtunk, és lágyabb tempóra váltottunk, finoman cirógatta az arcom, másik kezével szorosan ölelt, mintha el sem akarna engedni.
    Nem tudom, meddig tartott, de nekem nem volt elég. Már szuszogtam, és halkan nyöszörögtem, de lassan eltolt magától, és a talpamra állított." VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Kikészítesz!! Akarom őket együtt!! Nem bírom!! Ki vagyok éhezve!! Belehalok!! Bizsergek, nyögök, sóhajtozok!!!

    "– Hazz, abba kell hagynunk, vagy nem tudok uralkodni magamon – mondta lehajtott fejjel.
    – És ha nem akarom, hogy uralkodj magadon? – kérdeztem tőle, mert fájt, ahogy eltávolodott. " Tudom, hogy nem szabad, de én nem akarom, hogy uralkodjon magán!!!!!!!!! NEM! Kell!!

    "Nem akartam elfogadni, amit mond, de belegondolva rájöttem, hogy igaza van. A felfokozott érzelmi állapot nem elég indok arra, hogy egymásnak essünk, majd holnapra megbánjunk, ami történt. " igaza van, tudjuk, de akkor is...

    "Ez viszont pont addig tartott vissza, míg a tekintetem a nadrágjára siklott, és megláttam, hogy kíván. Úgy ugrottam hozzá, mintha egy szakadék széléről akarnám visszarántani. Már csókoltam, a kezeim a mellkasán, majd a hasán kalandoztak, és mikor nekinyomtam a csípőm, ő pedig egy nyögés kíséretében el akart húzódni, a fenekébe markoltam, és tiszta erőből magamhoz szorítottam. " és megint felizgultam... nem bírom! Istenem!!

    VálaszTörlés
  23. "Valamilyen idióta okból, Niall intelme kúszott be a tudatomba: „Nem mehetsz vele az ágyba.” <3 Niall drága :)

    "Erőt vettem magamon, és hátraléptem. Hirtelen el is szégyelltem magam. Krákogtam, az öklömbe köhögtem, míg elfordultam tőle, és eligazgattam magam a nadrágomban. Olyan ciki volt minden, hogy azt sem tudtam, miként viselkedjek ezek után. Átkoztam a vérem, amiért nem bírtam magammal. " szegénykém, láttam magam előtt az egészet! :3 Megzabálom!

    "Csak Louist láttam, és azt éreztem, kell nekem. Jobban, mint az életem. " <3 Bizony, ti egymásnak vagytok teremtve! És te is kellesz Louisnak! <3 Gyönyörű befejező mondat! :')

    Imádom! Annyira édesek, és én meg csak olvadozom folyton! Bocsi, hogy csak ilyeneket tudtam kinyögni, hogy aww, meg megzabálom, de tényleg így van :DD Csodálatos lett, mint mindig! :3 Dreamy meg boldog, és szerelmes ilyenkor :3
    <3 <3 <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerinted az nekem baj, ha csak ilyeneket tudsz kinyögni, hogy aaww, megzabálom, imádom ,elolvadok, belehalok, bizsergek, ez a halálom.....
      nekem ezek teljesen megfelelnek....sőt... igazából mindannyian ezekre a jelzőkre vágyunk, és ez előtted egyáltalán nem titok.
      Még mindig hihetetlen, hogy egy éve ismerlek.... és remélem még nagyon sok évünk van, amíg ez a barátság kitart, és elkísér.

      én szeretném.... <3<3

      Törlés