2016. július 19., kedd

These Roads We Stumble Down / 1. rész






1.

– Szia, Louis vagyok – mondta a fiú óvatosan, mivel Harry egy szót sem szólt. – Nem vagy sorozatgyilkos, vagy ilyesmi, ugye? Mert őszintén szólva, akkor inkább kint maradnék az esőben.
– Nem – válaszolta Harry sietve. – Nem, egészen biztos, hogy nem. Én csak Harry vagyok. És nem hiszem, hogy te sorozatgyilkos lennél, vagy tévedek?
  Szerette volna fejbe kólintani saját magát, amiért ez csúszott ki a száján, de Louis csak előrenyújtotta fagyos, reszkető kezeit, és így szólt:
– Nos, Harry, leüthetsz ha akarsz, de esküszöm, nincs nálam semmi, egy használhatatlan telefonon és egy üres pénztárcán kívül. Ez minden.
  Harry nagy nehezen elszakította a pillantását a fiú arcáról, és le-fel futtatta tekintetét a testén. Látta, ahogy a vizes kapucni lehúzza a pulcsiját, szabaddá téve a kulcscsontjait, ezzel megmutatva egy apró darabot a cirkalmas tetkóból a mellkasán, és azt, ahogy a farmere rátapadt izmos combjaira.  Louis felhúzott szemöldökkel követte a pillantását, aztán derűsen elmosolyodott, amitől Harry zavarba jött, még akkor is, ha a szándékai teljesen ártatlanok voltak.
– Talán később – mondta Harry, és ő is elvigyorodott. Látta a meglepetést átcikázni Louis vonásain.
– Igen, talán – ismételte Louis halkan, mielőtt hirtelen a rádióhoz kapott, felhangosította, és a szemei felcsillantak. – Ó, Katy Perry. Szeretem ezt a dalt.
  A becsmérlő szavak, amik épp elhagyni készültek a száját, Harryben ragadtak, mikor Louis teljes testében megremegett, a karjaival önkéntelenül átölelve önmagát.
– Véletlenül sincs egy pokrócod, vagy valami ilyesmi a csomagtartóban, ugye? – kérdezte Louis, és ebben a pillanatban Harry észrevette, milyen erővel feszíti az állkapcsát, hogy uralkodjon a vacogásán. Egyből úgy érezte, ezért ő a felelős.
– Várj! Felvehetsz valamit a ruháim közül – mondta, miközben hátrafordult, hogy elővegye az egyik táskáját a hátsó ülésről.
– Nem kell! Komolyan, minden rendben – vágta rá Louis. – Nem kell, hogy kölcsön add! Jól vagyok.
  Harry visszafordult, hogy hitetlenkedve nézzen Louis-ra.
– Nem, nem vagy jól. Meg fogsz fázni, ha a vizes cuccokban maradsz.
– Nem fogok, tényleg… – mondta Louis, kitágult szemekkel. – Remek az immunrendszerem. Ha egy kicsit felmelegszem, minden rendben lesz. 
– De nem fogsz felmelegedni, ha nem veszed le a vizes göncöket – ellenkezett Harry, kiemelve egy katonai melegítőt, egy bő, szürke pulcsit és egy törölközőt. Aztán, egy pillanatnyi hezitálás után, kivett egy fekete bokszeralsót is. – Nincs értelme átvenni a melegítőt, ha az is vizes lesz – mondta magyarázatképpen, mikor meglátta Louis kételkedő pillantását. – Ígérem, tiszták.
  Louis még mindig kicsit bizonytalannak látszott, ezért Harry csak a kezébe nyomta a törölközőt és a ruhákat, majd a kezével eltakarta a szemét. – Ha végeztél, akkor indulhatunk. Van egy zacskó a kesztyűtartóban, abba rakhatod a vizes cuccokat, és magad alá teheted a törölközőt, ha átöltöztél.
  Egy újabb pillanatnyi habozás után hallotta, ahogy Louis slattyogva lehúzza a pulóverét és a pólóját, majd nagy toccsanással a padlóra dobja őket, aztán azt, ahogy lerángatja a farmerét. Harry meg akarta kérdezni, segítsen-e, de rájött, hogy ez még túl korai.
  Louis végül megszólalt:
 – Abbahagyhatod. Kész vagyok. – Harry elvette a kezét a szemei elől, hogy ránézhessen. – Valójában nem is kellett volna befognod a szemed. Nem igazán vagyok szégyenlős.

  Ahogy meglátta, mit tettek a ruhái Louis testével, Harry meg is értette, miért. Bár a melegítő kicsit lazább volt a combjain, mint rajta lett volna, és elég hosszú volt ahhoz, hogy összeráncolódjon a bokáján, a pulcsi viszont teljesen másképp nézett ki rajta. Szintén kicsit bő volt rá, de Louis aranyosan belefészkelte magát. Apró kezeit eltakarta a pulóver hosszú ujja, és a nyakkivágás veszélyesen lelógott a vállai között. Úgy nézett ki, mint egy gyerek, aki az anyja ruháiba bújik, de közben a törölközővel összeborzolt, nedves hajával, egyszerre látszott tisztának, hívogatóan melegnek és érzékinek.
  Hirtelen hőhullám járta át Harry testét, egy vágy, hogy azonnal magához ölelje, ezért buzgón imádkozni kezdett, hogy ne kelljen feszülő golyókkal töltenie a kilencórás utat.
– Ha továbbra is így nézel rám, másik sofőrt kell keresnem, haver. Ez így nem túl biztonságos, tudod? – mondta Louis félbeszakítva Harry gondolatait.  
  A fiú majd elsüllyedt szégyenében, és elkapta a tekintetét.
– Bocsáss meg, én tényleg nem akartam…
  Louis megforgatta a szemeit.
– Én nem úgy gondoltam. Csak arra céloztam, muszáj az úton tartanod a szemed. Az autóbalesetek első helyen állnak a halálozási statisztikákban. Nem tudtad?
– Igazad van – válaszolta Harry, és erőszakkal előre nézett, miközben kitette az indexet. – Nem akarok balesetet!
  Próbált nem elvörösödni, mikor Louis-ból kipukkadt a nevetés.

A34, 19:28

  Már tíz perce autóztak, és a kényelmes, barátságos csendet (legalábbis Harry ilyennek érezte), csak Louis halk dudorászása törte meg, ahogy a TOP40-es listát hallgatták a rádióban. Valójában nagyon ügyesen dúdolt, szépen követve a dallamot, és a hangja is kellemes volt. Ez volt az egyetlen ok, amiért Harry nem váltott másik adóra, vagy tett be egy CD-t.
  Az az igazság, hogy ő még soha nem vett fel egyetlen stoppost sem, így nem tudta, hogy szokás viselkedni ebben a helyzetben; azt, hogy mi a stoppos-etikett. Próbálta emlékeztetni magát, hogy nagyon könnyen szóba elegyedik másokkal, és sokszor mondták már rá, mennyire megnyerő, olyan emberek, akik nem tartoznak a családjához. Mégis megkönnyebbülten sóhajtott fel, mikor Louis törte meg a csendet:
– Szóval, pontosan hová tartasz? – kérdezte, látszólag közömbösen, ujjaival a pulóver szegélyén babrálva.
– Aberdeenbe – válaszolta Harry, a szemét határozottan az útra szegezve, hogy biztosan ne lessen balra, és esetleg lefelé.
  Louis meglepetten pillantott rá oldalról, és Harry gyanította, hogy azért, mert ez elég hosszú út ahhoz, hogy egyedül vezesse le. Valóban, pláne ezen az éjszakán.
– Még soha nem voltam ott – mondta helyette a fiú.
  Harry megvonta a vállát.
– Szerintem egy csomó ember nem járt még ott. Általában senki nem akar elmenni olyan helyekre, amik egyébként karnyújtásnyira vannak tőle. Nem elég izgalmas. Mit mondanál a barátaidnak? „Ó, igen, elugrottam Aberdeenbe, mert ezer éve vágytam már oda” Egyébként is, mi van Aberdeenben, ami Londonban nincs?
– Úgy beszélsz, mint egy igazi Londoni – mondta Louis kissé keserűen. – Bár az akcentusod épp az ellenkezőjét jelzi.
– Cheshire – mondta Harry, nem reagálva a kijelentés első részére, mert az valójában igaz. Londont sokkal inkább az otthonának érzi, mint Holmes Chapelt valaha is. A felköltözés inkább olyan volt, mintha hazaérkezett volna, a szó minden értelmében.
– Értem. Én eredetileg Yorkshire-i voltam, pontosabban Doncasteri.
– De már nem? – kérdezte Harry, mert még mindig fogalma sem volt róla, hová is viszi Louis-t, bár talán az lett volna a legkézenfekvőbb, ha a fiú erre kérdez rá, mielőtt beszáll. De helyette azt kérdezte, sorozatgyilkos-e. Mondjuk az sem érdekelte volna, ha nem esik útba, ahová el kellene vinnie. Mindig is szerette a társaságot, pláne ha a társaság egy gyönyörű, kék szemű fiúban öltött testet, aki épp az illatával itatta át a ruháit. 
  Louis megrázta a fejét, miközben az ujjai már konkrétan origámira hajtogatták a pulcsi szélét.
– Nem, nem lakom otthon mióta befejeztem a gimit, pár évvel ezelőtt. De elég sűrűn hazajárok.
– Óóó… – mondta Harry. – És most éppen hová tartasz?
– A barátaimmal Glasgowba indultunk. Van ott egy haverunk, aki azt mondta, töltsünk vele pár hetet, ezért úgy gondoltam, kicsit megelőzöm a többieket.
  Vállat vont, és úgy tűnt egyáltalán nem tervezte el a dolgot. 
– Ez jól hangzik – mondta Harry mosolyogva. – Az nem több, mint kábé hatórányi utazás. 
– Szuper! Országúti kirándulás! – kiáltott fel Louis félszívvel, és apró kezével a levegőbe öklözött.
  Annyira édes volt, hogy Harry agyának egyik fele csak azt akarta, hogy odanyúlhasson, és összekócolhassa a haját. Valami azt súgta neki, Louis nem feltétlenül értékelné ezt a mozdulatot.
Helyette azt kérdezte:
– De ha a barátaiddal utazol, mit kerestél egyedül az úton?
– Nos… – kezdett bele Louis. Az ujjai megálltak a szegélygyűrögetésben, és a tenyereit a csípőjére fektette, aztán felnézett Harryre, nagyon komoly tekintettel, mintha a következőkben szeretné letisztázni a helyzetet. – Ha tényleg tudni akarod, én tulajdonképpen egy buliban voltam, de a seggfej barátaim elhúztak, anélkül, hogy szóltak volna. De ez még nem lett volna baj, csakhogy nem ismertem ott senkit. Tudod miért mentünk oda… Mert ingyenpia volt… Aztán ott volt az a fickó, aki elhívott, hogy menjünk sétálni.
  Louis szünetet tartott, hogy küldjön egy jelentőségteljes pillantást Harry felé, de a másik csak bólintott, hogy folytassa, mire Louis egy széles vigyorral válaszolt. – És úgy gondoltam, persze, a hűs levegő jót fog tenni, nagyon is jót – folytatta Louis. – Mondjuk ,akkor talán már kicsit be voltam csípve. De utána, ahogy sétáltunk, és a pasas belemarkolt a seggembe, rájöttem, hogy talán mégsem ő az, akit a sors nekem szánt, pláne nem a tűzfalnak támasztva, egy Szt.Clementi társasház mögött. És akkor elrohantam, mielőtt rájöttem volna, hogy fogalmam sincs, hol vagyok. Aztán elkezdett esni, a telefonom beázott, hogy rohadna meg, és arra sem emlékeztem, mit mondtak a barátaim, hova is mennek… Aztán azt gondoltam, sebaj, felhívom őket egy fülkéből, de…– Itt tett egy lemondó mozdulatot a telefonjával. – És akkor döbbentem rá, mennyire igaza volt az öregnek, aki egyik nap a BBC-n arról beszélt, hogy mennyire a technikára hagyatkozunk, és mekkorát lehet vele szívni. És ez így igaz, mert én például egyetlen számot sem tudok fejből.
  Harry képtelen volt visszatartani a feltörő nevetést, ami kiszökött belőle, de ahogy Louis-ra pillantott, a fiúnak úgy csillogtak a szemei, mintha pontosan ezt akarta volna elérni.
– Azt hiszem, inkább a netes támadásokról beszélt, mikor feltörik a fiókodat, és nem kifejezetten arra gondolt, hogy valakinek tönkremegy a mobilja – mondta Harry, mert szeretett volna jól informáltnak tűnni.
– Igen, ez igaz lehet – ismerte el Louis. – De minél tovább álldogáltam volna ott, annál nagyobb lett volna az esélye, hogy megtámadnak, és lehetett volna sokkal rosszabb is. Tudod, nagyon helyes vagyok.
  Louis a szempilláin át, komolykodva nézett fel rá, és bassza meg, tényleg annyira, de annyira helyes volt, hogy Harry még pár másodpercig fogva tartotta a tekintetét, aztán elkapta a fejét, és inkább az útra koncentrált, mert kezdett aggódni, hogy egyikük sem ússza meg élve ezt az utazást.
– Az vagy… – mondta egy túl hosszúra nyúló szünet után, és félt, hogy elszúrta, de a szeme sarkából látta, ahogy egy apró, önelégült mosoly kúszik Louis ajkaira, és ettől a gyomra veszélyesen összerándult, míg az ujjai megfeszültek a kormányon. 
  Meglepő volt, de mióta Louis beszállt az autójába, furcsa érzések kavarogtak benne, amik felzaklatták, még akkor is, ha biztos volt benne, hogy olyan játékba keveredett, amibe önszántából sosem kezdett volna.


.

47 megjegyzés:

  1. Az már biztos, hogy louis helyes. 😍
    Kíváncsi vagyok mit tartogat még ez a történet 😏.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is kíváncsi vagyok, mit fogtok szólni hozzá:))

      Törlés
  2. Kell egy kocsi, kell egy jogsi ès irány az út! Fel akarok venni egy ilyen hapekot, ès vèletlen hívják már úgy, hogy Louis Tomlinson!
    Mekkora arc már? Imádom! ❤
    Harry a kis csendes, Lou meg a vicces, közönsèges, egoista szexisten.
    Hm, szèp párosítás!
    Kövit akarok! ❤❤❤
    Per-fect! ��❤
    Xxx.Nicole E.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, mennyire el vannak találva a karakterek??? Ezért szerettem bele elsőre a sztoriba. De még sokadszor is kicsinál :))

      Törlés
  3. Kezd egyre jobb lenni!
    Louis Harry ruháiban... Woah *szivecskeszemek* Annyira cuki lehet.
    Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz még az úton és utána...
    Nagyon várom a folytatást!
    Puszi; Virág ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebben a történetben rengeteg apró kis sebbeség van, ami annyira Larry, hogy fááááj! Kíváncsi vagyok, nektek mik lesznek a kedvenc mozzanatok... <3

      Törlés
  4. Wááááaáááááááááááá! Ez annyira jó ! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
    Bele szerettem és nagyon de nagyon. Úgy olvasnám órákon át, imádom !!!! Naponta lesznek részek, mert nem panaszkodnék :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És amikor Louis felvette Hazz ruháit az hittem elolvadok. Szemeim előtt láttam a képet ahogy Louis ott ül a kocsiban Hazzal a Hazz cuccaiban, vizes borzos hajjal.
      És igen Lou, eszeveszettül helyes vagy ❤❤❤❤❤❤

      Törlés
    2. És úgy látszik benne, hogy a te kezed is benne van :P úgy hiányzott az írásod, nagyon nagyon és most olyan jó, hogy megint várhatom mikor jön az új rész :)

      Törlés
    3. És igen, befejeztem :P Máskor talán egybe irom :D

      Törlés
    4. Úgy megörültem a sok hozzászólásnak, és hidd el, nem vett el az örömömből, hogy te voltál négy belőle :))

      Nekem is nagyon nagyon hiányoztatok, és hihetetlenül jó ismét itt lenni veletek.
      A sztori nem lesz túl hosszú, talán 10-12 rész maximum, úgyhogy a nyáron lemegy.
      De addig is élvezzük, amink van.
      Köszönöm, hogy itt vagy! <3

      Törlés
  5. Aaaa, ez még csak az első rész, és én már most oda vagyok a történetért! Hihetetlen, mennyire tetszik. Louis annyira jófej.:D És ahogy elképzelem Harry ruháiban, nedves hajjal, khhhhm.
    Nagyon várom a következőt!❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha hiszed, ha nem, mikor először olvastam, a második sornál szerettem bele. És máig sem fakult az imádatom, pedig ennek már több mint egy éve. Szeretném, ha ti is megszeretnétek a fordítást:))

      Puszillak

      Törlés
  6. "— De minél tovább álldogáltam volna ott, annál nagyobb lett volna az esélye, hogy megtámadnak, és lehetett volna sokkal rosszabb is. Tudod, nagyon helyes vagyok."

    NAJO NEKEM VEGEM
    URISTEN
    DE IMADOM
    Szeretem az onbizalomteljes Louist, aki raadasul nagyon jofejnek tunik:D
    Izgatottan varom a kovetkezo reszt^^

    ~E.K.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira édes beszólások lesznek benne végig, hogy hihetetlen. És nagyon örülök, hogy máris szeretitek, pedig még bele sem melegedtünk.
      Hozom is a kövit.

      Törlés
  7. Imádom :D Ez valami nagyon szuper :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Várd ki a következő részeket. lesz még itt forró a helyzet hamarosan.

      ;) Puszi

      Törlés
  8. Ez nagyon cuki lett 😍 Louis Harry ruháiban(beindult a fantáziám). Imádom Louis személyiségét 😄 mintha csak az igazi Louis lenne. Harry meg Harry 😍 cuki,édes pasi 😍 Louis meg nagyon helyes 😄 az ő szavaival elve 😄

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. MIndenki kifekszik a gondolattól, hogy Lou Harry ruháit viseli. Vannak fétiseink szép számmal ;)

      A karakterek pedig telitalálatok!! Majd meglátod;)

      Törlés
  9. Juuuj, nagyon jó lett! 😁
    Louis Harry ruháiban...oh igeeen *-*
    Olyan aranyosak már most 😊😊
    Louist én is szívesen felvenném, de még jobban örülnék, ha Harryvel együtt venném fel! Egy jó hosszú útra, a hátsó ülésen... Lehet onnan többet ki nem szállnának, mert nem engedném 😜😁
    Nagyon helyes, bizony 😜
    Kíváncsi vagyok a folytatádokra 😉
    Puszi ❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösziii <3

      Örülök, hogy tetszik, bár azért nem egy sinister. Bár nekem ez is akkora kedvenc, csak másik fajtából. Tudod, hogy csak azokat állok neki fordítani, amiknek nem tudok ellenállni... sajna most kifogtam egy 25a oldalasat. Még küzdök ellene, de nem biztos, hogy kibírom...

      Imádlak, ölellek. Milyen a pecó?? Képeim???

      Törlés
  10. Ooo😍😍
    Ez nagyon tetszik, és az ötlet is igazán eredeti.👌
    Ez a magabiztos Louis nagyon bejön.. előre látom: #LouisTops :D
    Na de a begerjedt Harrytől sincs jobb :3
    Egyszerűen már most imádom és téged ismerve ez csak fokozódni fog!:D
    Várom a kövit!^^
    Ella xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos, lehet fogadásokat kötni, a Who Tops-ra...;Nekem is nagyon bejön a magabiztos Louis. Életben is ilyennek látom. És Harry karaktere is eszméletlenül betalál.
      Hozom a kövit!! ;) Puszi

      Törlés
  11. Louis :DDDD Már most imádom a karakterét😂 Tetszik, hogy nem az a kis visszahúzódós... (Végre...) Legalábbis eddig nem tűnik annak...
    Én is szívesen utaznék Harryvel, de kisajátítanám, úgyhogy Louis nem biztos, hogy jól járna :))))) de azért larry❤️
    Nagyon tetszett, alig várom a folytatást! Kíváncsi vagyok, mik lesznek itt!😉
    Puszi :-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye?? Én is megveszek azért, mert ilyen kis arrogáns, magabiztos pasi, mint az életben. Nem hiszem, hogy lenne esélyed Harrynél, pláne, ha Lou is a közelben van, de az élet azért szép, mert álmodozhatunk ;)
      Csupa finomság következik... remélem, az is tetszeni fog. <3

      Törlés
  12. Szia. ❤
    Köszi,hogy válaszoltál a komimra. Nem keresek másik példaképet. Te vagy és leszel is. Van más példaképem. De magyarok közül TI ketten vagytok. ❤

    A részről...
    IMÁDTAM.❤
    Az elöttem komizokkal mind egyet értek. Érezni lehetet a bizsergést. Vicces és sexy rész volt. Nagyon tetszett. És Lou te már megint be loptad magad a szívembe pont Hazz.

    Puszancs 😘😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon, nagyon aranyos vagy. Tudod, példaképnek lenni nagyon nehéz, mert az ember onnantól megpróbál másként viselkedni, megfelelni ennek az elvárásnak. Egy példakép nem hibázhat... márpedig én gyakran elbukom.... de igyekszem:)

      Örülök, hogy szeretted a részt, és remélem, a folytatást is szeretni fogod. Jönnek a húzósabb részek;)

      Törlés
    2. Én sose éreztem úgy hogy te el buktál. Minden ember hibázhat. Hiszen ezért vagyunk emberek,hogy el fogadjuk a másikat.
      Én csodálak. Fantasztikus amit művelsz. Ha te nem írtál volna,vagy fordítasz...sose jövök rá,hogy vannak melegek. És igen is harcolni kell értük. Ha már a lesbiket el fogadják (azt hiszem el fogadják. Én őket sem ítélem el. Sőt őket is csodálom.) akkor a melegeket is EL KELL. MERT MEG ÉRDEMLIK. És fantasztikus ahogy egy új világot teremtettél. Legalábbis nekem biztos. Teljesen más szemmel látom a világot. És meg mutattad nekem,hogy érdemes küzdeni,meg mutattad Larryt,hogy ŐK KETTEN MIKET VITTEK VÉGHEZ. LENYŰGÖZŐ. Sose fogom tudni eléggé meg köszönni neked amit tettél. Segítettél a történeteddel túl jutnom a nehéz napokon/heteken/hónapokon. És most is segitesz. Kérés nélkül. ❤
      Köszönöm szépen.

      Ez nem puncsolás részemről,de muszáj el mondanom mit érzek. Mit gondolok. Mert te írsz /fordítasz,akkor meg érdemled a kommentet. Aki meg fikázni mer...az ne Jöjjön a közelembe.
      Minden írónak egyedi írása van,az teszi Őt különlegessé. ❤

      Törlés
  13. Az előző kommentemnél úgy értettem, hogy nem olvastam még hasonlót hogy nem nagyon olvastam még hasonlót. Mármint, fordításoknál, gyakran elveszik az az érzés és az egész filling amiket az író még más nyelvvel itatott bele a részekbe, de most nem így történt, és ez bevallom őszíntén iszonyatosan meglepett. Én úgy szoktam olvasni a fordításokat... Hogy rendben... Nincs más... Akkor kezdjünk neki, aztán lesz ami lesz. Na már a második sornál elragadott az a filling, amit nagyon nem lehet fogalmakba önteni. Bár lehet hogy a kint lévő szakadó eső is rá játszott, mert a történetbe is szakadt az eső, de ahogy most így napsütésbe is olvastam, rájöttem hogy 'csak' a filling ragadott magával. :D Szóval, azért is írtam hogy nem olvastam még ehhez hasonlót, ugyan is, fordításokban már csak a sorok maradnak pusztán, és akkor éld bele magad, nesze. :D Szóval igen, nem tudom mennyire volt érthető a kifejtésem, de csak reménykedni tudok hogy azért végül is érted mire szándékozok kilyukadni.

    A mostani részről meg. Egyetértek mind Louisval mind Harryvel... Louis tényleg iszonyat helyes :D.

    Várom a következő részt :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, így már értem, hogy mire gondoltál. A fordítás sokkal időigényesebb, mint maga az írás. Egy ilyen sztorit kábé háromszor annyi idő alatt fordítok le, mint amennyi idő alatt megírnám. Azért, mert nagyon nehéz úgy átemelni magyarba, hogy visszaadd a hangulatát, de ne térj el nagyon az eredeti szövegtől, mégse legyen "száraz" fordítás, mert az magyarul élvezhetetlen.
      Köszönöm a dicséretet, tényleg küzdök vele, hogy jó legyen.

      És igen, a tény az tény, Lou iszonyatosan helyes ;)

      Törlés
  14. jaj mi lesz még itt *^^* ez csudijó. így tovább *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. most jönnek a finomságok... és a végéig forró marad a hangulat ;)

      Törlés
  15. HELLO HELLÓO!!! AKAROM TOVÁBB NAGYON SZERETNEEEM ÓHH TE JÓ ÉG EZ KIBASZOTT JÓ! AZT A ROHADT!!! IMÁDOM, MÁR MOST BELESZERETTEM!!! djhhasjdjsfjsjhsfhs "Szia, Louis vagyok!" Good for him én meg halott HELLÓKA! Harry és Louis is hazudott, mikor azt mondták, hogy egyikük sem sorozatgyilkos Why the fuck you lyin. Részenként fogja mindkettő kinyírni a népet veled az élen szóval ez egyben sorozatgyilkosság és tömeggyilkossg is FUCK!! RIP LOUIS VIZES!! NAGYON VIZES! THIS IS NOT FAIR!! SAME HARRY SAME FUCK THIS SHIT IM OUT KULCSCSONT WHAT ABOUT NO??? lOUIST LEüTHETED később Harry, de én kérnm most ha szabad? KÉSZ VAGYOK TELJESEN EZ OLYAN, MINT MIKOR ÉPPEN ELVONÓ VAGYOK, MAJD HOSSZÚ IDő UTáN KIJöVöK éS ÚJRA RÁÁLLOK A CUCCRA ÉS ANNYIRA AKAROM, HOGY BELEHALOK FAKHKJAH ABOUT ME! Ha eddig nem haltam meg, mad most! Harry ad Louisnak ruhát, Louis felveszi őket HARRY TE NEM VAGY NORMÁLIS, HOGY MIÉRT VAGY ENNYIRE ILLEDELMES? hogy takarhatted el a szemed? WHAT? no! miért nem leselkedtél legalább? LOUIS HARRY RUHÁIBAN!!!! I NEED VODKA (I DON´T DRINK BUT NOW I NEED IT) LOUIS HARRY RUHÁIBAN!!!! DID YOU HEAR THIS? IM DYING.. ME TOO HARRY ME TOO!!! Holmes Chapel és Doncaster együtt kinyír ne kérdezd meg miért ne tudom RIP. Szupi lesz ez a kirándulááás nagyon jó CSODÁLATOS IM CRYING. Louis csodálatos sztorijába belehaltaam ez annyira Louis... Louis make Harry smile RIP real life.. Harry kontrái is annyira találóak, KARAKTEREK ON TE POINT SZTORI ON THE POINT IM SCREAMING! Harry te akkor is informált vagy ha nem szeretnél annak látszani. Louis és a szerénysége.. BUT HE´S NOT LYING! "AZ VAGY"- KOPORSÓT MOST!!! MEGHALOOOK MI LESZ ITT!! SO MUCH FUN AND MY DEAD AND FUNERAL N*CE! Louis önelégült mosolya az a bizonyos mosoly *ohh igen z volt a célom* SOMEBODY KILL ME PLS!!! Ohh Harry élvezni fogod ezt a játékot nagyon! TETSZENI FOG éS NEKEM MéG JOBBAN! Im gonna jump off a cliff i can´t do this! I LOVE THE PAIN BUT FGHKYFKGDGDG *--* THIS IS SO MUCH! Louis beszáll egy stopposként és két perc sem kell és Harryt az ujja köré csavarja stoppos etiket na az nem az, hogy a sofőr fél attól hogy ne legyen merevedése, főleg, hogy ázott kutya szaga lesz a kárpitodnak. Ide is sok életet kell összeszednem, mert már elpazaroltam úgy tizet ma!MAF??? megyek meghalni megint *--* NAGYON NAGYON VÁROM A FOLYTATÁST ♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utoljára hagytalak, mert még egyszer el akartam olvasni, mielőtt válaszolok...

      Tudod, pont úgy vagyok, ahogy te meséled... Most, hogy ismét "blogolok" és kapom az ilyen és ehhez hasonló kommenteket, a visszajelzéseket, amikről a könyveknél nagyjából le kellett mondanom, pontosan úgy érzem magam, mint egy visszaeső drogos. A cucc az első pillanatban lerántott, és azóta sem tudok betelni vele. Mintha két évvel ezelőtt lennénk, mikor még kezdő voltam, és minden kommentet megkönnyeztem. Most is úgy vagyok, mint akkor. És ez a sztori amúgy is a szívemcsücske. Imádom a karaktereket, magát a lassú, mégis fergeteges történetet, a sok-sok, forró szexet és a párbeszédeket. Majd meglátod, mire gondolok.

      És a kis, jelentéktelennek tűnő apróságok.. amik kicsinálnak (ahogy téged is, ismerjük egymást egy kicsit ;)) Lou harry ruháiban, a beszólásai, Harry óvatos, visszafogott mégis szexi modora, és ami alakul közöttük. GYILKOS...

      És holnapután már nálad leszek VÉGRE!!! annyira régen láttalak. Nagyon várom.

      Törlés
  16. Imádooom, imádoom,imádoom, imádooooooooooom!!
    Isteeenem nagyon tetsziiiiik! Most kèreeem a köviit! Azonnnnnnnal! Nem szoktam a részeket követelni de ez annyira jo hogy most KÖVETELEM (inkább csak szépen kérem😇) a következőt!
    Igeeeeen nekem is kell egy kocsi , ès egy jogsiii! Most azonnnal autoba szálnék ès addig kocsikáznék még nem találok egy olyan stoppost mint Louis.. Csak mondjuk Harry Styles névvel😇😇😇 Iteeeeeneeem ez annyiraa jo! Nagyon nagyon bírom Louit!!Az a viselkedês! Aaaanjxndjsjjdndkd.😅😅Ès a sztory arrol hogy mi történt vele!😂😂😂😂😂
    KU**A jooooooooo!
    Ès Harry...♥♥ Őt imáááádom mint mindig!
    Nagyon nagyon NAGYON várom a köviiit!
    Puszikaaaaa: May♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hozom, amilyen gyorsan csak tudom. Hidd el, én is naponta csinálnám, ha tudnám, de sajna a fordítás nekem nem megy olyan könnyen. Sokat görcsölök rajta. De azért elég sűrűn hozom a részeket, remélem legalábbis. :)

      Sajna, elég sokáig kereshetnél, amíg találsz valami hasonlót... ha ilyenek álldogálnának az út szélén, állandóan stopposokat hurcolásznék..

      Puszillak, várlak vissza. <3

      Törlés
  17. Jaj nekem nagyon tetszik! Várom, hogy mi sül ki belőle. Bár a szexet hianyolom. Ha original Becca sztori lenne már legalább egy szopás lett volna. ;D azert varom a kovit <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagy tévedés!! Ez a sztori sokkal-sokkal gyorsabban halad, mintha én írtam volna. Az original becca sztoriknál az ötvenedik oldal előtt nincs szex általában ....

      :))

      Törlés
  18. Imadom Louis pimaszsagat ebben a tortenetben!! :33
    Aaaa, az egeszet mar imadom! *o*
    Koszi a forditast ^^ varom a kovetkezoot ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is! Én is! Mindkét karakterért odavagyok ebben a sztoriban. Elsőre szerelmes lettem beléjük!! Hozom a kövit!!

      Törlés
  19. Mit mondjak Becca? Imádom, ahogy az eddigieket is amit kiadtál a kezeid közül💞 úgy örülök hogy megint jöhetek a blogodhoz*-* nagyon hiányoztál
    Várom a következő részt^^
    Dorina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, ti is annyira hiányoztatok, hogy kínomban kezdtem el ezt a sztorit, amit imádok. Remélem, nem fogtok elhagyni, amiért most "csak ez van"...
      Hozom a kövit máris. Puszillak

      Törlés
  20. most erre mit kell reagalni hogy minel elobb folytasd?
    nem tudtam mi hianyzott az eletembol miota kiolvastam harmadszor is az sst meg ezredszer a tanitvanyokat
    koszi
    hianyoztal, meg az irasaid is
    siessssss
    xxHori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádlak!! Hidd el, folyamatosan dolgozom. Igyekszem, hogy az idén még két könyvvel lephesselek meg benneteket, és szeretnék időt szánni a blogolásra is. Lehet, hogy ez túl nagy falat, de nagyon igyekszem!!

      Ti is rettenetesen hiányoztok nekem <3 <3

      Törlés
  21. Istenem, ez valami zseniális, és az E/3 csak feldobja az egészet! Imádtam minden sorát; szeretem a hangulatát, amivel az egész történet át van itatva, nagyon ütős! Ez a borongós, esős idő, a szereplők leírása valami fantasztikus! Hihetetlenül különleges a sztori feelingje, elképesztően várom a folytatást! ❤

    Puszi,
    Sam xXx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm a dicséretet, bár nem engem illet, hanem a szerzőt. De annak nagyon örülök, hogy a fordítás nem tette tönkre. Remélem, a folytatás is elnyeri a tetszésedet. ;)

      Törlés
  22. Juuuuuujjjj! Nagyon jooooo lett!!! Harry nagyon cukii Luis meg tényleg nagyon helyes!!
    Alig várom a kövit!!

    VálaszTörlés