2016. július 27., szerda

These Roads We Stumble Down / 3. rész




3. rész

  Louis végül rájött, hogy Harry nem indította el az autót, mire megforgatta a szemeit, és a rohadt életbe, még akkor is annyira vonzó volt, mikor ezt csinálta, hogy Harry ráeszmélt, félig álló farokkal tette meg a háromórás utat.
– Istenem, te olyan hihetetlenül sebességfüggő vagy…
  Harry szakította félbe a mondatot, ahogy hirtelen kicsatolta magát, szinte kiugrott az üléséből, és megragadta Louis pulóverét, hogy elszántan magához rántsa egy csókra. Louis nem sokat habozott, hogy visszacsókolja-e, sőt, mintha fel lett volna készülve arra, hogy Harry elveszti az eszét. Ezt a gyanút megerősítette a győzedelmes kis „igen”, amit Louis suttogott Harry szájába, mikor a fiú mellkasa égni kezdett az oxigénhiánytól, és picit elhúzódott.
  Ha Harry arra számított, hogyha megcsókolja Louis-t, az végre orvosolja a szexuális frusztrációját – ami azóta erősödött benne, mióta először meglátta –, kurva nagyot tévedett!
 A sebváltó belefúródott a combjába, a lábizmai már remegtek az erőlködéstől, hogy megtartsák, ahogy áthajolt, és igyekezett nem belepasszírozni Louis-t az anyósülésbe, de az egyetlen dolog, amit felfogott, az csak a Louis testéből áradó forróság volt, az ajkai puhasága, a mellkasát karmolászó ujjai, és hogy ez még mindig nem elég.
  Louis nem sokat tehetett, azon kívül, hogy visszacsókolt, bár (szó szerint) foggal-körömmel harcolt az irányításért. Egy darabig csak kapkodva vették a levegőt egymás nyitott szájából, mielőtt újra egymásnak estek, még kétségbeesettebben. Nedves volt, nyálas, és tökéletes. Harry egyre többet és többet akart a fiútól, akivel épp csak pár órája találkozott.
– Hátra! – mondta halkan, és Louis azonnal kicsatolta magát, míg a másik az utazótáskáját a csomagtartóba dobta, hogy nagyobb helyet csináljon nekik.
  Louis szinte nekilökte a hátsó ülésnek, mielőtt szemből az ölébe ült és elhelyezkedett, tökéletes combjaival közrefogva Harryt. A szájuk ismét azonnal egymásra talált, ajkaik könnyedén illeszkedtek, és úgy tűnt, Louis sem tudja türtőztetni magát. Megmarkolta Harry pólóját, aztán a vállait, a nyakát, az arcát érintette meg. Harry, a derekánál fogva, szorosan magához húzta Louis-t, amihez nevetségesen sok anyagot kellett átfognia a fiúnál jóval nagyobb pulóverből.
  Úgy érezte, a kezei túl nagyok és durvák, hogy megmarkolja velük, de próbálta még közelebb húzni, annyira közel, hogy összesimuljon az egész mellkasuk, érezzék egymás szívdobogását még a ruhákon át is. Nyalogatta Louis ajkát, a nyelvük egymást simogatta, és Harry olyan édesnek érezte, mintha kóla meg valami fémes íz, talán eső keveréke lenne, ez pedig olyan hihetetlenül addiktív volt, egész biztosan a legfinomabb dolog, amit életében kóstolt.
  Most, hogy végül úgy érinthette, ahogy vágyott rá, Harry mindent akart. Figyelmét Louis nyakának szentelte. Gyorsan megszívta a lüktető eret, mielőtt forró, nyitott szájával csókokkal halmozta el le-fel száguldó ádámcsutkáját. A válla hajlatát, nyomokat hagyva rajta, és csak reménykedhetett benne, hogy majd napvilágnál is megcsodálhatja őket. Ez volt az oka, amiért Louis nyugtalanul fészkelődött az ölében, mintha mindez rá is ugyanolyan elsöprő hatást gyakorolna, mint Harryre.  
  Mintha minden mozdulat, amivel egymáshoz érnek, egy lépéssel közelebb vinné ahhoz, hogy végképp elveszítse a fejét. Olyasfajta hangok törtek fel a torkából, mintha szükséget szenvedne. Harry érezte a vibrálásukat a szájával és a nyelvével, mint mikor egy macska dorombol a nagy nehezen kivívott törődésért. Louis karjai átfogták a nyakát, az ujjaival jó erősen Harry fürtjeibe markolt, amitől a másik hosszan nyöszörgött a vállgödrébe.
  Úgy tűnt, mintha a mozdulatok, amikkel a haját húzta, a hirtelen, erőteljes rántások utánoznák azt a mindent elsöprő vágyat, amit Harry attól a pillanattól érzett, mikor Louis, az angliai eső felével együtt beszállt az autójába.
– Annyira… rohadtul izgató vagy – súgta Louis halkan a fülébe, de a csendben mégis túl hangosnak tűnt, a forgalom távoli, beszűrődő hangja és a ruháik suhogása mellett. Harry hirtelen rádöbbent, hogy hol vannak: egy átmenetileg elszigetelt kis pihenő közepén, a rozsdás kuckójukban, és nem tudta miért, de ettől csak még égetőbb lett a vágy, és sürgetőbb a késztetés, majd az egész átment egy hihetetlenül erőteljes akaratba.
  Harry kezei lecsúsztak, hogy belemarkoljanak Louis fenekébe, és minden domborulat tökéletesen beleillett a tapogatózó tenyerekbe. Minden jelző igaz volt, amit Harry nem sokkal korábban felsorolt, és azokon túl izmos is volt, mégis lágy, feszesen formás, és nagy valószínűséggel életet megváltoztató. Harry csípője hirtelen önkéntelenül fellendült, mire Louis válaszul a vállára hajtotta a fejét, és szűkölni kezdett. Harry kicsit megijedt, hogy túlságosan előreszaladt, és nem merte megismételni, de Louis azonnal rányomta magát, és rövid, szaggatott mozdulatokkal próbált hozzádörgölőzni, amitől Harry rájött, túl sok a ruha rajtuk, ahhoz képest, amit szeretne.
  Olyan volt, mintha Louis gondolatolvasó lenne, mert bár a feje még mindig Harry vállán pihent, elkezdte kigombolni a fiú ingét,  erőszakosan rángatva lefelé a karjain, míg Harry kénytelen volt elengedni a seggét. Ahogy az ing a földre hullt, Louis azonnal rángatni kezdte a fiú szűk, fekete pólóját, és az sem érdekelte, hogy ügyetlenkedett, és elakadt Harry hónaljánál, majd a fülénél.
  Mikor Harry felsőteste végre meztelen volt, Louis teljes rálátást kapott. Látta a két madarat a mellkasán, és a lepkét a gyomrán, aztán ujjaival rajzolta át őket. A szeme kikerekedett, a pupillái kitágultak, és kissé összezavarodott.
– Krisztusom, Harry – mondta, eleresztve egy apró, hisztérikus nevetést. – Mi az isten vagy te?
  Harry nem vette a fáradtságot, hogy válaszoljon a pirospozsgás, összegörnyedt Louis-nak, aki az ölében ült, inkább úgy döntött, közelebb hajol, hogy még egy csókot lopjon a csodálkozó fiútól.  
  Lecsúsztatta a kezeit, oda, ahová olyan tökéletesen illeszkedtek. Hüvelykujjait bedugta a nadrág dereka alá, és cirógatta a finom bőrt, amit ott talált. Annak ellenére, hogy a farmere cipzárja belevágott álló farkába, képtelen volt abbahagyni, és hamarosan rátaláltak egy megfontolt, szándékosan lassú ritmusra. Louis finoman, a körmével karcolta Harry tetoválásait, és a másik szájára vágyott csillapíthatatlanul, míg édes hangja bekúszott a torkán, egészen Harry belsőjébe.
  Harry azt hitte, így fognak elmenni, mert ő már alig tudta visszatartani, de aztán Louis kicsit hátrahajolt, és elkezdte magáról lerángatni a pulóvert, ami így is annyira lógott rajta, hogy a fél válla kilátszott. Harry elkapta a csuklóit, és gondolkodás nélkül leállította.
– Ne! – mondta, és a hangja olyan rekedt volt, mintha hetek óta nem beszélt volna. – Hagyd magadon!
  Louis zavartnak tűnt, de Harry egyszerűen felemelte magáról, és lefektette az ülésre, azonnal a melegítőnadrág felé nyúlva.  
  Esdeklően nézett fel, hogy megkapja Louis-tól a beleegyezést, és mikor a fiú megfeszülő állal bólintott, Harry azonnal kihámozta a nadrágból és a bokszerből. Magáról is tépte a farmert, sokkal nagyobb hévvel, mint amit máskor ki kellett bírnia az anyagnak, és gyorsan elhelyezkedett Louis lábai között, amik hívogatóan széttárultak előtte. A két hímvessző keményen és vörösen feszült kettejük között. Louis makkjából szivárgott a magja, összekenve pulcsijának alját, és a pillangó tetoválást, ahogy Harry lejjebb csúszott rajta, szinte eszét vesztve a törékeny fiú sóhajtásaitól, aki alatta feküdt,  majdnem meztelenül, csak a nagy pulcsi lógott lazán a mellkasán.
  Louis felnézett rá, egy sötét, vágyakozó pillantással. Az arca kipirult, a bőrén és a száján ott virított néhány piros nyom, amit Harry szája hagyott rajta. Egyszerre sugárzott belőle a teljes bizalom és a kéjes vágy, és Harrynek szüksége volt rá, hogy megcsókolja, úgyhogy megtette, még egyszer összetapasztva az ajkaikat a puha és nedves forróságban.
  Lefeküdtek, de a póz kényelmetlen volt a szűkös bezártságban. Egy percig csak kutakodó kezekkel, egymáson mozdulva próbáltak rátalálni a megfelelő testhelyzetre, ami elég kényelmes ahhoz, hogy hosszabb távon beváljon. Louis összegörnyedt, hogy végre valami enyhülést találjon, mert annyira vágyott az érintésre, és bosszúsan nyöszörgött, mikor rájött, hogy nem tud eléggé a másikhoz simulni, mert Harry túl hosszú volt, hogy teljesen ráfeküdjön. Így végül visszaült a sarkaira, az egyik térdét leengedte a földre, és Louis lábait felemelte, hogy a csípője köré fonódjanak. Egyik kezével Lou combját tartotta, majd ismét lehajolt, összefogta a két szivárgó hímtagot, míg Louis ujjai megint utat találtak Harry tekergőző tincsei közé.
– Harry! – suttogta Louis, és a csípője fellendült. Harry makkja a pulóvere aljához ért. Felemelkedett, hogy levegye, de nem húzta fel. Látszott, hogy beleegyezésre vár. – Kérlek, Harry. Meggyulladok.
  Egy alkalmasabb pillanatban, Harry biztosan viccet csinált volna a dologból, mert általában ellövi a megszokott poénokat, de most vonakodva úgy döntött, hogy lemond erről. Lehúzta a pulcsit, és nézte, ahogy Louis gyönyörű meztelenségében kinyújtózik alatta.
– Bazmeg, Louis! – morogta Harry, mert nem tudta, hogyan történhet ez meg vele. – A tested… észveszejtő!
  A szemei végre mindent felfedezhettek, amit eddig eltakartak a ruhák. Louis-nak egy rakat tetkója volt, végig feszesen izmos jobb karján, és a kacskaringós betűkkel írt feliratot is egészében láthatta, amit már kilesett korábban, most egy édes kis szőrcsomóval együtt, ami Louis lapos mellkasán díszelgett. Csípője feszesen simult Harry kezeibe, és egy cuki, puha kis pocakot fogott közre, amibe Harry őrülten szeretett volna beleharapni. Később – gondolta. Most sokkal erősebb volt a késztetés, hogy kielégítse a vágyat, ami már szinte felemésztette, és Louis csípőjét is magasba emelte.
  Valahogy, a közel már nem volt elég közel, akkor sem, ha a ruháik a földön hevertek, a testük összetapadt, és a csípőjük vadul mozgott, hogy ismét összedörzsölhessék magukat. Harry már nagyon közel volt. Vakon lenézett, és érezte, hogy nem sokáig bírja. Ahogy a Louis farkából csordogáló nedvet nézte, gondolta, hogy a másik sem lehet jobb helyzetben. Harry bal keze mély nyomokat hagyott Louis derekán, és beleköpött a bal tenyerébe, mielőtt maguk közé nyúlt, hogy összefogja a két péniszt hatalmas markába. Louis-ból egy vékony sikkantás tört fel az érintéstől, majd belekapaszkodott Harry vállaiba, mielőtt a másik verni kezdte a farkukat, precíz mozdulatokkal, hüvelykjével elkenve a krémes ondót teljes hosszukon. Louis csípője rángott, apró, kemény döfésekkel tolta bele magát Harry kezébe, míg a sarkait belevájta a másik combjának hátuljába, kisajtolva a legnagyobb felületet, ahol összeérhetett vele.
  Harry ismét ráhajolt, szívni kezdte a nyakát, és óvatosan megharapta, aztán Louis nevét dörmögte a bőrébe. Érezte az emésztő kéjt, és azt, hogy majd felrobban tőle, mégis csak akkor élvezett el egy mély nyögéssel, mikor Louis egyik kicsi keze csatlakozott az övéhez, és együtt simogatták magukat.  
  Keményen beletolta magát a tenyerébe, elérve ezzel, hogy végre a másik is elveszítse a kontrollt. Louis a vállába harapott, mikor Harry arcára kiült a gyönyör, és párszor ismét belenyomta magát Harry még mindig szorító tenyerébe, érezve a másik szerszámot, ami az övéhez simult. A sperma kettejük közé lövellt, összefröcskölve a gyomrukat, míg végül Harry eleresztette. Louis lábai lecsúsztak a két oldalán, és csak feküdtek a hátsó ülésen, teljesen elernyedve, csonttalanul, az izzadt, ragacsos összevisszaságban.
  Harry még most, kielégülve és kimerülten sem tudta megállni, hogy érinthesse Louis-t, és apró csókokkal lepje el az arcát a füle mellett, míg kezei lassan végigsimítottak a vékony testen, hogy megállapodjanak a derekánál.
  Louis boldogan sóhajtozott, egy kissé kifulladva. A mellkasa még mindig gyorsan emelkedett és süllyedt.
 – Tudtam, hogy többre vagyok hivatott, mint egy mocskos kézimunka egy téglafal mellett.
  Harry belekuncogott a nyakába, és szokatlanul vékony hangon válaszolt:
– Nos, így van. Egy kézimunka a hátsó ülésen nem kis előrelépés…
– Csitt legyen! – szólt rá Louis, meglegyintve Harry arcát. – Ne tedd tönkre a pillanatot!
  Csak feküdtek ott ellazulva, míg Harry végül azt javasolta, hogy keljenek fel, és tisztítsák le magukról a száradó ondót, de Louis ellenkezni kezdett, kezei-lábai úgy csimpaszkodtak Harryre, mint egy kis majomé, amiből egyenesen következett a nevetéssel fűszerezett csókcsata. Őszintén bevallva, Harry boldogan maradt volna összecsavarodva Louis-val, de hirtelen rádöbbent, hogy épp egy pihenőhelyen parkolnak, és bárki elsétálhat mellettük.
  Végül elhúzódott, benedvesítette a felsőjét a vizesüvegéből, és mindkettejüket ledörzsölte, majd hátradobta a csomagtartóba. Mire végzett, már kezdték érezni a csípős hideget, így nem vesztegették az időt, gyorsan visszavették a kissé koszos cuccaikat.
Ez alkalommal, mikor Harry becsusszant a vezetőülésbe, Louis nem kötözködött.


.

22 megjegyzés:

  1. Najoooo 😆😆😆👌👌👌👍👍👍

    VálaszTörlés
  2. Becca... Erre nincs szó. Őrületesen írsz! Köszönöm❤

    VálaszTörlés
  3. Wow...azta..erre most nem tudok mit írni. Azta a kurva!!! 😍😍

    VálaszTörlés
  4. Szia! Az első három részt olvastam most egyszerre és nagyon nagyon nagyon tetszik ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ennek nagyon örülök. én is beleszerettem első olvasásra! :)

      Törlés
  5. Na jó ez valami hihetetlen jó volt *---*
    De hogy mi lesz ezek után arra nagyon kíváncsi vagyok.:3
    Nagyon várom a következő részt.
    Jaj és kèpzeld,:D újabb mellékhír.
    Tegnap kiszámoltam, hogy mióta vagyok shipper.
    Hát nem a szülinapodon lettem 1 éve larry függő?^^
    <3333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És nem emlékeztél rá, hogy a szülinapodon lettél Larrie?! :O :O

      Én már nem emlékszem, de koratavasz volt, az biztos,,, és ennek már két és fél éve . Őrületesen szalad az idő!

      Gratulálok az első évfordulódhoz<3

      Törlés
  6. NORMÁLIS VAGY???????????
    AZT A KURVA KIBASZOTT ÉLET EZ MI A FASZ?
    Most jött el az a pillanat, hogy elssam magam félholtan THANKS
    mi az, hoy te nem szólsz, hogy "Hé FIGYUUUU OHM Készits magad mellé XANAXOT
    (amit nem hagytl it btw) mert megfogsz dögleni" vagy valami ilyesmi Gondoltam, hogy még lesz alami cukisg meg szócsata, ht mit ne mondjak ez tényleg cuki volt de mg mennyire RIP- ebből a tanulság, NE GONDOLKOZZ teljesen felelsleges.
    Hát mi a fasz történt?? pislogni sem volt idom ezek meg már csókolóznak. Mi történt? Mit ne mondjak Harry ez egy hatásos félbeszakítás volt de tényleg MINDEN ELISMERÉSEM ELMEGYEK MEGHALNI the fuck??? The hell is amazing place for me thank you for asking.
    Ohhh Louis hát persze hogynee A KURVA ÉLET.
    Harry!! pls ha megcsókolod Louist jobb lesz NO WAY :D Hulye vagy??? ezt te sem gondolhatod komolyan?

    "-Hátra!"- én ezt nem bírom idegekkel ez nem nekem való, ehhez én már öreg vagyok.
    " Louis szinte nekilökte a hátsó ülésnek, mielőtt szemből az ölébe ült és elhelyezkedett, tökéletes combjaival közrefogva Harryt."-semmi bajom nem tényleg minden a legnagyobb rendben csak épp hívtam a mentőket.Nothing wrong with that, majd látogass meg az intenzíven pls kosziii.
    AZ A PULÓVER KINYÍR MéG MINDIG A VÉGZETEM MIÉRT???
    ". Nyalogatta Louis ajkát, a nyelvük egymást simogatta, és Harry olyan édesnek érezte, mintha kóla meg valami fémes íz, talán eső keveréke lenne, ez pedig olyan hihetetlenül addiktív volt, egész biztosan a legfinomabb dolog, amit életében kóstolt."- I CAN´T DO THIS ANYMORE THIS HURTS AS FUCK miért halok ki egy csóktól ez így nincs rendben THEY KISS LOUIS AND HARRY KISS IN REAL LIFE I NEED HELP
    "Harry érezte a vibrálásukat a szájával és a nyelvével, mint mikor egy macska dorombol a nagy nehezen kivívott törődésért."-ez nagyooon édeees ♥ *-*
    " Louis karjai átfogták a nyakát, az ujjaival jó erősen Harry fürtjeibe markolt, amitől a másik hosszan nyöszörgött a vállgödrébe."-Az egy külön fejezet, mikor LOUS HARRY HAJÁT HÚZZA TÉPI VAGY BÁRMIT CSINÁL VELE IM DONE
    "az angliai eső felével együtt"- NAGYON ROHOGOOOK :D true lol
    "– Annyira… rohadtul izgató vagy"-Ohh you don´t say LOU!! IM DYING HERE mindketten annyira rohadtul izgatóak vagytok, foleg ha egymás szjban meg ms helyen kutakodtok WTF??
    az a pihenő, na erre mondjk azt hogy BRAVERY MAAAN! :D NME VAGYTOK KISPLYSOK DE éN MEGéRTEEEM :D MINDENKI NEKIESIKA STOPPOSNAK AKIT FELVESZ REALLY
    " Harry kezei lecsúsztak, hogy belemarkoljanak Louis fenekébe, és minden domborulat tökéletesen beleillett a tapogatózó tenyerekbe."-ARE YOU FUCKING KIDDING ME? sírni fogoook ez már kínzás
    " Minden jelző igaz volt, amit Harry nem sokkal korábban felsorolt, és azokon túl izmos is volt, mégis lágy, feszesen formás, és nagy valószínűséggel életet megváltoztató."-THE TRUTH HAS BEEN SPOKEN
    "Harry kicsit megijedt, hogy túlságosan előreszaladt, és nem merte megismételni, de Louis azonnal rányomta magát, és rövid, szaggatott mozdulatokkal próbált hozzádörgölőzni, amitől Harry rájött, túl sok a ruha rajtuk, ahhoz képest, amit szeretne."-ohh Harry calm the fuck down #louisbelike ♫You can touch me with slow hands
    Speed it up, baby, make me sweat♫ Akartam is mr javasolni, hogy take it off!!!
    NEM TUDOM MIÉRT VAGYOK KI ATTÓL, HA LOUIS INGET GOMBOL EZ VALÓSZÍNűLEG HARRY IATT VAN ANNO PHILL RIP LOUIS TUTTI KINYÍRTA :D
    "– Krisztusom, Harry – mondta, eleresztve egy apró, hisztérikus nevetést. – Mi az isten vagy te?"-SAME LOUS I KNOW!!!
    a csók annyira cuki meghalok, csak Larry csókjtól vagyok ki ennyire VÉGEM VAN!
    LOUIS Körmével karcolja Harry tetkóít ezt szerintem még csak álmodtaaaam ok
    "Harry azt hitte, így fognak elmenni"-JÓ NEKED hARRY HOGY CSAK HITTED LUCKY YOU
    "Harry elkapta a csuklóit, és gondolkodás nélkül leállította.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "– Ne! – mondta, és a hangja olyan rekedt volt, mintha hetek óta nem beszélt volna. – Hagyd magadon!"- ezt kikérem magamnak hogy ez ez a fic itt megtalálja az elrejetett fétiseimet NEM ADTAM ERRE ENGEDÉYLT ÉS FIATAL VAGYOK MÉG A HALÁLHOZ EZ GYILKOSSÁG MÉGHOZZÁ AZ ÁLDOZATOT először kínozzák IT´S NOT GOOD!
      "Louis makkjából szivárgott a magja, összekenve pulcsijának alját, és a pillangó tetoválást, ahogy Harry lejjebb csúszott rajta, szinte eszét vesztve a törékeny fiú sóhajtásaitól, aki alatta feküdt, majdnem meztelenül, csak a nagy pulcsi lógott lazán a mellkasán."-hagyj békén baszdmeeeeg!!! csak hagyj!!! ez mi a kurva élet?? ez mi?? NEM BÍROM!!
      igen Harry nekem is szükségem volt arra, hogy még egyszer megcsókold, hogy elolvadjak az ágyon VERY NICE THANK YOU
      Életkéim Harry túl nagy vagy annaka kosinaka hátsó ülését nem neked találták ki
      "– Harry! – suttogta Louis, és a csípője fellendült. Harry makkja a pulóvere aljához ért. Felemelkedett, hogy levegye, de nem húzta fel. Látszott, hogy beleegyezésre vár. – Kérlek, Harry. Meggyulladok."-flkhlhfghsshflsghfsghfgfghehg NOOOOO!!!!!!
      "Lehúzta a pulcsit, és nézte, ahogy Louis gyönyörű meztelenségében kinyújtózik alatta.
      – Bazmeg, Louis! – morogta Harry, mert nem tudta, hogyan történhet ez meg vele. – A tested… észveszejtő!"-of course it is!!! miért LáTOM LOUIST KINYÚJTÓZVA HARRY ALATT???
      "Csípője feszesen simult Harry kezeibe, és egy cuki, puha kis pocakot fogott közre, amibe Harry őrülten szeretett volna beleharapni. Később – gondolta."- és akaratlanul is a bilincses moment ugrik be és Louis hangja ahogy azt mondja "Later"- i need a fucking water! my god
      HARRY! YOU ARE A FUCKING BOSS TANÍTS MESTER :D AZ VAN HOGY LÁTOM és belehaloka precíz mozdulatokba amiket Harry csinál VÉGEM VAN
      NICEEE!!!
      " Harry még most, kielégülve és kimerülten sem tudta megállni, hogy érinthesse Louis-t, és apró csókokkal lepje el az arcát a füle mellett, míg kezei lassan végigsimítottak a vékony testen, hogy megállapodjanak a derekánál."-HA Közben nem lett volna végem itt mindig jön ez és elolvadok szóval fasza
      "– Tudtam, hogy többre vagyok hivatott, mint egy mocskos kézimunka egy téglafal mellett.
      Harry belekuncogott a nyakába, és szokatlanul vékony hangon válaszolt:
      – Nos, így van. Egy kézimunka a hátsó ülésen nem kis előrelépés…"-EZEN 10 percig röhögtem Fantasztikus nem bírom :D :D fhglghjgegj
      "Louis ellenkezni kezdett, kezei-lábai úgy csimpaszkodtak Harryre, mint egy kis majomé, amiből egyenesen következett a nevetéssel fűszerezett csókcsata."-LOUIS MAJOMKÉNT CSIMPASZKODIK HARRYRE EZT NE EZT NE EZT NE PLS NAGYON KÉRLEEEEEK EZ AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
      "Őszintén bevallva, Harry boldogan maradt volna összecsavarodva Louis-val, de hirtelen rádöbbent, hogy épp egy pihenőhelyen parkolnak, és bárki elsétálhat mellettük."-neeeem amúgy ne zavartassátok magatokat, én szívesen elsétálok arra NAGYON SZIVESEN I LOVE THE PAIN.
      "Ez alkalommal, mikor Harry becsusszant a vezetőülésbe, Louis nem kötözködött."-MéG JÓ HAHAAAA :D Lounál végig erre ment ki a játék, mert egy ribanc :D egy cuki feszes seggű apró RIBANC
      Naaaaaa szóvaaaaal igeen ohm khm EZENNEL JELENTEM , HOGY MEGHALTAAAM A VÉGRENDELETEM TOVÁBBRA SEM VÁLTOZOTT ÉS A FEKETE KOPORSÓ FEHÉR RÓZSA MARAD
      nem voltam erre felkészülve 10 percig sokkban ültem, hogy ez mi tugrottam valamit vagy what?? what the fuCk is going on kimaradt egy rész what? aztán rájottem, hogy nem és ez szndékosan arra van, hogy ilyen gyenge lelkeket mint én kínyírják földbe döngölve, dee igazából alkalomról-alkalomra egyre jobban élvezem a halálomat, rágyúrunk vazze :D Nem vagyok most formában főleg nem ezután IM DYING STILL I´M BARELY BREATHING. IMÁDOM de ezt már mondtam és fel vagyok háborodva, hogy nem tudom tovább olvasni ♥ NAGYON VÁROM A Köviiit ♥ IMÁDLAAAK

      Törlés
    2. Nem tudom, a mai nudista strandos sztorid után mit írhatnék válaszul, mert állandoan az jár a fejemben, és látlak a kis húzós szekereddel meg a kolompoddal :DDD Anyádat pláne!! :DDD

      De visszatérve a kommentedhez, mondd, ennyi fanfic után hogy tudsz még ennyire a hatása alá kerülni, te drága??
      Ráadsául te olvastad már eredetiben, ami egyszerűen isteni... na mindegy, tudom, hogy milyen vagy, és imádlak, amúgy sem tudok betelni a Hunglish nyelvjárásoddal:DDD

      De most a rágyúrunk vazze és társai új színfoltként kerültek be az angol szlengmondatok mellé, úgyhogy te is tudsz még újat mutatni. És tök fura, hogy írásban mennyire más vagy, mint élőben. Őrület.

      Hozom a kövit, hogy mire hazaérsz a víkendezésből, legyen mit olvasnod. ÉS KEND BE MAGAD, HA NAPRA MÉSZ!! :DDD

      Törlés
  7. Szia!
    Egyszerre olvastam el a három részt és csak azt tudom mondani:Uram Isten!
    Ez valami hihetetlenül fenomenálisan kurva jó!
    Teljesen kész vagyok!

    Vártam,hogy mikor folytatod a more than friends-et mert imádtam,de őszintén egyáltalán nem bánom,hogy egy új sztorit is hoztál,mert őrületes!
    Köszönet,hogy ilyen jókat olvashatok tőled!
    Puszi Szuzi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyelőre nem tudok nekifogni az MTF-nek, ezért gondoltam, hogy fordítok nektek valamit, hátha örömöt okozok vele. És ha így van, akkor már megérte. Örülök, hogy tetszik ez a történet, mert nekem is az egyik nagy szerelmem a Sinister mellett. Van még egy álmom, de az akkora munka, hogy nem merek belefogni :(

      Én is puszillak!!!

      Törlés
  8. Szia! Remekül írsz,és imádom olvasni,bár szerintem ezt mindenki mondja.:)Nem tudom hányszor lehetne mondani, hogy fantasztikusan írsz,mert nem lehet elmondani. Tényleg baromi jó,remélem,az én blogom is lesz ilyen jó, mint a tiéd.
    Na igen.A blogom.És erről szeretnék veled beszélni. Tudom,hogy te nem szoktál hirdetni blogokat,ezt nem is várom el,csak kicsit segítenél?Mert szeretnék Larry-s történetet,és már írom is egy füzetbe,több része is van. De addig nem szeretném elkezdeni,amíg nincsenek olvasók, mert tudod,milyenek ezek a bloggerek.:) Már van egy történetem,amit szeretek írni,de azért a Larrys lenne a legjobb.Viszont senki nem olvassa,és nem jönnek amitől nagyon rossz a kedvem,hogyha fellépek. :( Szóval.Az lenne a kérdésem,hogy neked hogy indult be a blogod az elején?És szerinted mit csináljak, hogy ismertebb legyen?Mert az igazi nevemet nem akarom felfedni,így van az Alicya Pierro,de így meg nem tudom "reklámozni" még a barátaim előtt sem, mert tudni lehetne,hogy én írom. :/
    Előre köszönöm a választ,és tényleg FANTASZTIKUS A BLOGOD!Nem bántam meg,hogy rátaláltam. ☻ ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmilyen reklám nem volt, amikor elkezdtem, mert nem is ismertem senkit, és én is szenvedtem vele hidd el. De manapság már rengeteg alkalom van a blogreklámra. Ott vannak a facebookos csopik, amik direkt erre a célra jöttek létre (pl. a léna blogjai), vagy a nagy Larrys csoport, a Biggest Hungarian Larry fans, ahol minden vasárnap van blogposzt. Ott saját magad nem hirdetheted, de ha elküldöd Blahó Rékának az ajánlódat és a linket, akkor nagyon szívesen beleszerkeszti a hetibe.

      Törlés
  9. Hát huh.
    Ez aztán wáó.
    Nem kis pályás a történet és a fordítás sem ^^
    Bevallom őszíntén, amikor írtad hogy rengeteg szex lesz benne, nem gondoltam hogy rögtön a harmadik részben találkozhatunk ilyen finomságokkal. Úr jézus...hát huh.
    Anyám, megimádtam a történetet 😄
    Azért remélem Harry nem sokáig fog küzdeni a dominanciáért, mert egyértelműen Louis tops van 😄 ahhhhw...
    Siess a kövivel *-* Haldoklom .-.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egész nem lesz túl hosszú, mivel az út is rövid.:(( Mondtam, hogy ez full slash, de nagyon cuki. Imádom a karaktereket. Hogy ki, miért fog küzdeni a továbbiakban, az hamarosan kiderül ;)

      Törlés
  10. Huha, Harry nem tökölt sokáig XD Lekapta Louist, de rendesen XD Mondjuk megértem, én se csináltam volna másképp! :P
    Várom a kövit, kíváncsi vagyok, hogy hogyan folytatódik ;)
    Puszi ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, nem tökölt, de így is tovább bírta, mint te bírtad volna ;)
      Szegény órák óta szenved, én büszke vagyok rá az önuralma miatt :DD
      Kábé ugyanilyen tempóban folytatódik, úgyhogy készülj!! ;)

      Törlés
  11. Szia Becca!Nem tudom figyeled e még ezt az oldalad de tudnod kell fantasztikusan írsz remélem hogy egyszer folytatod a másik Larry regényed nagyon jó történet volt az is sajnálom hogy abbahagytad.Kérlek folytasd kár lenne érte.Köszönöm hogy megosztottad velünk és olvashattuk.Ez a történet is nagyon aranyos nagyszerűen fogalmazol jók a leírások szinte látja maga előtt az ember.Köszönjük.💐💐💐💐💐💐

    VálaszTörlés