2016. július 22., péntek

These Roads We Stumble Down / 2. rész




2. rész

Hockley Heath mellett, 20:33

  Louis unatkozott. Bár hellyel-közzel beszélgettek, de Harry tartózkodott tőle, hogy minden figyelmét Louis-nak szentelje, nehogy egy halom összeroncsolódott fémhulladékból vágják ki a holttestüket az M6-os szélén, Louis pedig próbált nem elszundikálni.
  Most viszont éberebbnek látszott, mint eddig bármikor – mintha az ördög szállta volna meg –,  és mindent feltúrt, amit elért. A kesztyűtartót és a kis fiókot, ahol Harry az aprópénzt tartotta, majd lehajtotta a napellenzőt, hogy átnézze a CD-ket, amiket ott talált, végül Harry oldalán is lehajtotta, majdnem fejbe verve ezzel a fiút.
– Konkrétan keresel valamit? – szólt Harry, és igyekezett számonkérőbbnek hangzani, mint elbűvöltnek.
– Nem – válaszolta Louis, miközben feltúrta az ajtó zsebét, és előhúzott pár kifakult blokkot. – Csak kiderítem milyen ember vagy. Hogy úgy mondjam, kiolvasom az élettörténetedet.
– Ó, igen? És mit mondanak a mélyreható kutatásaid? – kérdezte Harry, mintha egy gonosz intrika áldozata lenne.
  Louis megrántotta a vállát, amitől a pulcsi, amit Harry adott neki, kicsit lejjebb csúszott.
– Nem vagy nagyon eleresztve, de jól megélsz. Elég édesszájú vagy, mert… Haver, ez a kurvasok cukorka a kesztyűtartóban, nem semmi! És… Te tényleg imádod a zenét, különösen a nagyra tartó, indie hipster bandákat, amik mind olyan számokat játszanak, amiket egy temetésen szoktak, lenn délen, bendzsókkal, mezítláb dübögve a földön.
– Ezek nem nagyratörő, indie hipster bandák – mondta Harry a homlokát ráncolva.
  Louis csak felhúzta az egyik szemöldökét, és túlságosan önelégültnek látszott.
– De azért nem voltam rossz, nem igaz? És most már azt is tudom, hogy te valószínűleg egy ilyen indie hipster bandában tolod.
  Harry csücsörített a szájával, mert Louis egyáltalán nem olyan ostoba, mint amilyennek mutatja magát, és ettől Harryben csak nőttön-nőtt a vágy, hogy azonnal rávesse magát. 
– Nem egy zenekarban játszom – mondta végül.
– De zenész vagy? – kérdezte Louis, a szemöldökeit húzogatva.
– Talán…
– Talán, ez nálad azt jelenti, hogy az életcélod egy teltházas O2 koncert.
   Ez nem kérdés volt. Nem úgy tűnt, mintha Louis-nak szüksége lenne arra, hogy Harry megerősítse, szimplán csak szórakoztatta magát azzal, hogy idétlen arcokat vágott a visszapillantótükörbe nézve. 
– Igen, lehet – válaszolta Harry.
Stafford mellett, 21:17
  Már majdnem két órája úton voltak, az eső elállt, és Harrynek szüksége lett volna egy kis pihenőre. Épp azon gondolkodott, hogy enni kéne valamit, mikor meghallotta, hogy Louis gyomra hangosan korog mellette.
– Oops! – nyikkant fel Louis, eltakarva kis pocakját a kezeivel. – Ez egy kicsit ciki.
– Éhes vagy? – kérdezte Harry. – Van egy Moto Straffordnál. Megnéztem az útvonaltervezőn. Biztos van elviteles kajájuk, vagy valami.
– El kell mennem egy bankba – mondta Louis, és feszengve gyűrögette a pulóver szélét. – Azt hiszem, a kártyám a haveroknál maradt, és nincs nálam pénz.
– Nos, biztos, hogy nem lesz nyitva bank az éjszaka közepén – mondta Harry. – De ne aggódj emiatt, majd később visszaadod, ha akarod.
  Louis hezitált egy pillanatig, mielőtt bólintott.
– Oké, rendben. De mindenképpen visszafizetem, rendben?
– Persze. Természetesen.
  Harry azért válaszolta ezt, mert úgy tűnt, a fiú ezt akarta hallani, nem pedig azért, mert valóban vissza akarta kapni a pénzt. Louis még egyszer, belegyezően bólintott.
   Találtak egy Burger Kinget, ahol Louis kért egy dupla baconos sajtburgert, míg Harry egy Vega Wrapot fontolgatott, mikor észrevette Louis undorodó arckifejezését, és inkább rendelt egy Whoopert, persze sajttal.
– Ez nem tesz jót neked – motyogta teli szájjal Harry, ahogy a sarokban ültek egy beugróban, bokában keresztbe tett lábakkal az asztal alatt, előttük egy nagy tál sültkrumplival, amit kacskaringós ketchupcsíkok dekoráltak. Louis-on látszott, mennyire büszke az alkotására.
–Tudom – mondta Louis vidáman, félig megrágott falattal a szájában. – De nem nagyszerű? 
  Teljesen igazságtalan volt, hogy Louis még mindig eszméletlenül vonzó volt, zsíros szájjal, és egy darab olcsó sajttal, ami az arcára ragadt. A haja már teljesen megszáradt, a kocsi fűtésének köszönhetően, és össze-vissza meredezett az arca körül, lágyan, mint egy glória. A bőre már nem volt kékes, hanem napbarnított, gyönyörű arany árnyalatú, ahogy kicsit felmelegedett.
  Harry azon gondolkodott, hogy lehet ilyen színe kora tavasszal, és mintha a szabadság érzete áradt volna belőle.  Bár abból, amennyit már tudott Louis életéről, tudta, hogy a szabadság még nem illant el belőle végleg.

– Ez mind a fenekemre megy, ahogy máskor is – mondta Louis, mikor befejezte a hamburgert, és hangosan beleszürcsölt a nagy kólába, miközben a sültkrumplit csipegette.
– Nekem tetszik a feneked – válaszolta Harry gondolkodás nélkül. – De ne igyál túl sokat! Nem szeretnék ötpercenként megállni, mert pisilned kell.
– Harry! Férfiak vagyunk. Nem kell megállnunk… erre a célra megfelelnek az ablakok –jelentette ki Louis, de ez nem az a kép volt, amit Harry szeretett volna maga elé képzelni. – És mi volt az a kis elejtett megjegyzés, a nagy, asszonyos hátsó felemről?
  Harry igyekezett közönyösnek tűnni, bár végig két lépéssel Louis mögött ment a kocsitól a Burger Kingig, majd a pultnál is mögé állt, mintha nem tudná eldönteni, mit egyen.
 – Ugyan már, hisz tudod, hogy … nagyszerű.
– „Nagy-szerű”? – kérdezte Louis, miközben a szájában forgatta a falatot. – Erről van szó? Gyerünk Harry, érzek egy kis kritikus élt a hangodban!
  Harry megforgatta a szemeit, és nem tudott nem visszamosolyogni.
– Igen, valóban nagyszerű. Csodálatos, ami azt illeti. Fantasztikus. Elbűvölő. Lenyűgöző. Apokaliptikus.
– Apokaliptikus? – Louis-nak megjátszott rémülettel akadt el a lélegzete.
  Harry kacsintott.
– Háborúk törtek ki kevesebbért! – Felnyújtózott, mintha egy láthatatlan lobogót lengetne. – A segg, amiért ezer hajó indult csatába.
–Valahogy úgy érzem, a dicséret átment gúnyolódásba – állapította meg Louis szárazon, de aztán megrázta a fejét, és halkan felnevetett.
– Nem viccelek! – mondta Harry olyan komolyan, ahogy csak tudta, mert úgy érezte, szerelmes lett ebbe a nevetésbe, és ha szerencsés, újra sikerül kicsikarnia egyet. – Egy nap vége lesz a világnak a segged miatt, és senkit nem hibáztathatsz, csak magadat.  
  Louis megrántotta a vállát.
– Nos, ugyanezt mondhatnám el a feszes popódról.
– Hé! – kiáltott fel felháborodottan Harry. – Mindazok után, hogy mennyi bókkal halmoztalak el, csak ennyit tudsz mondani?
– Mit mondhatnék? – sóhajtott Louis, széttárva a kezeit. – Nem lehet mindenki ilyennel megáldva. Nem hiszem, hogy le kellene osztályoznom a fenekedet.
– Tudod, azt kell hogy higgyem, ez az egész „nagy a seggem” duma, csak egy színjáték volt részedről.  
  Louis kidugta a nyelvét, aztán megdobta Harryt egy sültkrumplival, aki megpróbálta elkapni a szájával. A következő öt percet azzal töltötték, hogy tesztelték a célzóképességüket, így teledobálva egymást krumplikkal, meg az asztalt és a padlót is, sőt Harry hajába is jutott bőven. Közben rekedtre nevették magukat, míg egy érzéketlen Burger King alkalmazott oda nem jött, és kitessékelte őket.
  Mikor kiértek, a szükségesnél sokkal közelebb léptek egymáshoz, és úgy sétáltak visszafelé. A karjaik összeértek, érezték egymás melegét. Louis felnézett Harryre, a szemei még mindig vidáman csillogtak, és Harry úgy érezte, muszáj összeszednie magát, mielőtt tócsába olvad az aszfalton. Az az igazság, hogy Louis nem csak eszméletlenül helyes volt, hanem olyan valaki, akivel könnyű elbeszélgetni, vicces és okos, és volt benne valami, amitől szinte ragyogott. Ez hihetetlen és nevetséges volt, Harry mégis úgy érezte, rosszul van a gondolattól, hogy már túl vannak a közös út harmadán.
  Mikor odaértek az autóhoz, Louis kikapta a kulcsot Harry kezéből, miközben a fiú egy hatalmas, hangos ásítással volt elfoglalva.
– Pihenned kell, nagyon fáradtnak látszol, haver. Majd én vezetek, oké?  – mondta Louis mosolyogva, és annyira édes és imádnivaló volt, hogy Harry csak bólintott, majd beszállt az anyósülésre, anélkül, hogy elgondolkozott volna azon: lényegében egy idegennek engedi, hogy vezesse az autóját.


M6, 22:15

  Harry nem is tudta, mire számított, de arra biztosan nem, hogy Louis lassabban vezet, mint a hetvenöt éves nagyanyja, mielőtt megkapta a csípőprotézist.
– Louis! – mondta, és próbált nagyon türelmes lenni. – Gyorsíts egy kicsit, a mögöttünk jövők kezdenek bepipulni!
–Tőlem meg is pukkadhatnak. Azért van a belső sáv, hogy megelőzzenek!  – válaszolta Louis konokul.
– Louis!
– Nem arról volt szó, hogy pihensz? Azt hittem, fáradt vagy.
– Louis!
  Louis felfortyant, az ujjpercei kifehéredtek, mert olyan erősen markolta a kormányt.
– Nézd, én nem igazán vezettem a gimi óta! Csak egy kicsit ideges vagyok. Amúgy, egy kibaszott forgalmas autópályán vagyunk, ha nem vetted volna észre. És te csak ne szólj! Amennyit láttam a vezetési stílusodból, te sem vagy épp egy formaegyes pilóta. Hogy őszinte legyek, hálás lehetnél, amiért ilyen körültekintően és óvatosan vezetek.
– Jézusom! Miért nem mondtad? – nyögött fel Harry, mert cseppet sem volt hálás az elpocsékolt benzinért, és az ablakon kidobott pénzért. – Csak állj félre, majd én vezetek.  Nézd, ott van egy kis pihenőhely pont előttünk!
– Nem! – makacskodott Louis. – Te túl fáradt vagy, és ha lehet, nem szeretném, hogy a halálomat egy álmos, „majdnem zenész” okozza, egy penészzöld Volvo Estate-ben.
– Louis.
– Harry.
– Komolyan, Louis! Húzódj le!
– Nem! Meg tudom csinálni.
– Persze, de szeretnék eljutni Aberdeenbe, még jövő karácsony előtt, ha ez lehetséges.
– Ne dramatizáld túl!
– Louis! Ez az én kocsim.
– Jól van!
   Louis hirtelen rántotta félre a kormányt, és az autó végül csúszkálva állt rá a levezető sávra.
Mikor leállította a motort, Louis kicsatolta az övét, kiugrott a kocsiból, és áttrappolt a másik oldalra, mikor Harry még csak kifelé kászálódott. Mire Harry is kényelmesen elhelyezkedett a vezetőülésben, Louis keresztbe fonta a karjait a mellkasán, duzzogva szorította össze az ajkait,  míg zavarában és dühében lángolt az arca. Tényleg nem annak kellett volna lennie, de olyan eszméletlenül cuki volt, hogy Harryn kétfajta érzelem cikázott át: Egyfajta imádat, és egy roppant erős kényszer, hogy rávegye Louis-t, minden feszültségét rajta vezesse le.

.

30 megjegyzés:

  1. Egyem meg kis pukkancs ❤ Ez nagyon cuki volt :D

    VálaszTörlés
  2. Annyira imádom amikor Louis duzzog! El tudom képzelni milyen lehet akkor a feje. Jajj nagyon jó eddig, és nagyon várom a kövit!! ♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is látom magam előtt a duzzogó louist. És imádom!! Hozom is a kövit! Köszi a kommenetet! <3

      Törlés
  3. louis fenekéről ódákat lehetne zengeni ahogy erről a történetről is. 😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, hogy van benne valami különleges?? Nem tudom megfogalmazni, hogy mi az, de imádom a hangulatát.

      Törlés
  4. Ne már, mindig olyan hamar vége van a résznek :(
    Kezdem fontolóra venni ezt a #Tops kérdést..már nem vagyok benne biztos, hogy Louis lesz az...
    Apokaliptikus rész lett, mikor is hozod a kövit? Siesss! <3
    xxx Nicole E.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most hozom a kövit, és a #topsra is hamarosan fény derül ;) Bocsi, kicsit rövidek a részek, de a fordítás nagyon időigényes, és ennyi jut rá :((


      Törlés
  5. Imadtam😍 mint mindig Becca. 😍 Nagyon cuksi lett. Ajj..Lou olyan édes vagy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Louis egy cukorfalat ebben. Harry meg egy maciii <3 Köszi a komit!!

      Törlés
  6. uhh ohh en is imadnam ha lou harryn vezetne le a feszultseget, remelem igy lesz, jujci
    nem ertem a kerdest a topsal kapcsolatban, mindig is louis lesz a nyero.... jo neha talan valtogatjak, mert azert azt a hatsot meg harry sem hagyna ki, de azert na.:D
    konyv-konyv-konyv!!! tessek sietni veluk! de azert vigyazz magadra, ne hajszold tul magad:/
    tovabbi szep nyarat, Becca neni:))))
    xxHori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A #tops kérdés erre a sztorira vonatkozott, nem a valóéletre :))

      Sietek mindennel, idekapok, odakapok.. De sajna, az idő az ősellenségem:)) Ismersz ;)

      Törlés
  7. De édes volt *^^* Egyre jobban imádom ezt a történtet <3 Köszi, hogy elhozod nekünk! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen. Nagyon régen (egy éve) készültem rá, de sosem volt időm megcsinálni. Most belevágtam, mert akkor legalább muszáj megcsinálnom:))

      Törlés
  8. Nah, akkor. Csak én szoktam úgy olvasni, a helyeket 3s az időt, mint a filmekben a narrátor? 😄
    Na mindeeeegy...
    Huh.
    Huh
    Huh
    Huh.
    És huh.
    Ez valami fantasztikus 😄
    'Háborúk fognak a segged miatt kitörni' OK, végem.. 😄
    Huh, mik lesznek az út során még 😄
    Nagyon jó lett :3 Várom a következö részt. 💜

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neeem! Én is úgy olvastam , mikor először rátaláltam. Hogy mik lesznek az út során?? Nos lesz szex, és szex, ja és szex is... méghozzá a jobbik fajtából ;)

      Törlés
  9. "– Harry! Férfiak vagyunk. Nem kell megállnunk… erre a célra megfelelnek az ablakok –" wtfXDDDD

    Lol mi volt az a tarsalgas Lou fenekerol? Sirokxd
    Ne erjen veget ez az ut soha, szerintem Louis jol csinalta, vezessen nyugodtan lassan:')
    Szeretem a duzzogo Louist, es szeretem az egyre szerelmesebb Harryt is^^ Nincs is masra szuksege, csak egy vicces es okos sracra, akivel jol el tud beszelgetni -magyarul; Louisra:D
    Naaagyon varom a folytatast:o

    ~E.K.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is olvastam volna ezer oldalon át, de ez nem hosszú történet,,, összesen ha és fél óra az egész :)))

      Én is szeretem a duzzogó, morci louist, meg a kötekedőt is, és a cukit is... mindegyiket !!!

      Törlés
  10. Sziaaa 😊
    Nagyon imádom Louis karakterét! A szövege valami hatalmas! 😂😂

    "-Ez mind a fenekemre megy, ahogy máskor is" hatalmas XD Sírok XD oh, az a fenék, belemarkolnék, harapnám, nyal... Khmm... Szóval ja XD

    "- Harry! Férfiak vagyunk. Nem kell megállnunk… erre a célra megfelelnek az ablakok" nem bírom XD ezt most így elképzeltem XD

    "– Háborúk törtek ki kevesebbért! – Felnyújtózott, mintha egy láthatatlan lobogót lengetne. – A segg, amiért ezer hajó indult csatába. " ezeken szakadok XD nem bírom XD

    Na meg, ahogy bedurcázott, ahh imádom, mikor duzzog XD

    Puszillak ❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És ez a későbbiekben csak durvulni fog. Ez a Louis lesz a gyengéd, előre tudom. Mert amúgy tökéletesen el van találva. Pont ilyennek képzelem az életben is.

      <3

      Törlés
  11. SDFKJDSFIHSKFDLLSLGSGLJFDJKGDFSKLGSDNGDGDFSGLGJFDGJKLKF WHAT? THE? FUCK? IS? THIS? Kibaszott 2. rész és nem bírok magammal!! How? LOUIS KARAKTERE KINYÍR NEM BÍROM EZT!!! eZ ANNYIRA LOUIS ÉN EZT NEM HISZEM EL BASSZA MEG! BELEFOGOK Dögleni ezt nem lehet kibírni. A karakterek fogják okozni a vsztemet NEM BÍROM NOPE NO WAY HOW THE FUCK DOES THIS Happened? are you serious? what about no?? IM DONE AS FUCK
    LIKE WHO THE FUcK ALLOWED THIS? BECAUSE I AM THE HELL KURVARA NEM! IS THIS FOR REAL? EMERGENCY I NEED HELP LIKE right at this fucking moment now!!!
    Sziiia ♥ döglött vagyok srsly
    Louis átkutatta az autót? for real i can´t belive it.
    "– Konkrétan keresel valamit? – szólt Harry, és igyekezett számonkérőbbnek hangzani, mint elbűvöltnek. "- ME ABOUT THIS FANFIC SAME HARRY I KNOW THE FEELING én is próbálok számonkérőnek hangzani, de igazából elvagyok bűvölve de még hogy RIP
    "– Ó, igen? És mit mondanak a mélyreható kutatásaid?" -why?? rip HALLOM CSESSZE MEG A FELHANGGAL what the fuck?????
    az a pulCsi ha így fog csúszkálni kinyír engem is és Harryt is THIS IS NOT RIGHT
    Louis mint profilozó RIP (akarom Louist a gyilkos elmékbe thank you) anyways
    Louis don´t be rude i love that indie hipster bands fuck YOU
    "Talán"- ez ilyen "Dugunk?" "talán" "Most?" "Lehet" feeling I´M NOT NORMAL THANk YOU FOR ASKING :D
    "Oops"-????? really? WAS THIS necessary ???
    Harry micsoda gentleman vagy im dying bye
    "-Ez nem tesz jót neked"- Mondja ezt az édesszáju Harry! ALRIGHT
    Louis you are an artist AMAZING WOW BEAUTIFUL me about those ketchup csikok a sultkrumplinról :D grammar on the point
    "Teljesen igazságtalan volt, hogy Louis még mindig eszméletlenül vonzó volt, zsíros szájjal, és egy darab olcsó sajttal, ami az arcára ragadt. "- ÚJ MOTTÓ BYE!! ME AND HARRY ARE SOULMATES FUCK NOT to be A LOUIE BUT LISTEN this is about me. TRUE
    "– Nekem tetszik a feneked – válaszolta Harry gondolkodás nélkül."- now amazing n*ce let´s start a party and jump off the cliff
    "– Harry! Férfiak vagyunk. Nem kell megállnunk… erre a célra megfelelnek az ablakok "- HAGYJÁL!! EZ Hülye!!! f ,fkhfdsksfdhlsfdkjsfdkj OMG NOO
    MEGHALOK, HOGY Louis imádja a saját seggét és arra megy ki az egész önbíráskodás és it´s big (BUT IT´S AMAZING) hogy Harry még többet dicsérje KIS RIBANC! YOU Louis Tomlinson you are a bitCh with a big*_* and beautifull ass man version of Nicky Minaj!
    "– Igen, valóban nagyszerű. Csodálatos, ami azt illeti. Fantasztikus. Elbűvölő. Lenyűgöző. Apokaliptikus. "-ME TOO THE FUCK!! SAMEEEEE!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "– Apokaliptikus? – Louis-nak megjátszott rémülettel akadt el a lélegzete.
      Harry kacsintott."- az a kacsintás OMG KéPZLJ EL EGY DOGLőDő HALAT A PARTON.
      MEGVOLT?
      NAAAA THAT´S ME
      "– Egy nap vége lesz a világnak a segged miatt, és senkit nem hibáztathatsz, csak magadat. "- Harry of course you know something ABOUT THE WORLD
      "– Nos, ugyanezt mondhatnám el a feszes popódról."-Louis why are you like this??? i hate you! flakfsdf csak szolidan :D NEM NYOMULUNK :D
      "– Tudod, azt kell hogy higgyem, ez az egész „nagy a seggem” duma, csak egy színjáték volt részedről."-Oh you don´t say Harry! wow im for onw im shoked
      LOUIS KIDUGTA A NYELVÉT! WHY??
      kidobták őket a Burger Kingből flusifsdifi hagyj!!! THIS IS SOMETHING WHAT larry would do im gonna die life was good
      "Mikor kiértek, a szükségesnél sokkal közelebb léptek egymáshoz, és úgy sétáltak visszafelé. A karjaik összeértek, érezték egymás melegét. Louis felnézett Harryre, a szemei még mindig vidáman csillogtak, és Harry úgy érezte, muszáj összeszednie magát, mielőtt tócsába olvad az aszfalton."- OKAY THAT WAS RUDE!!! HARRY NYUGI éN MÁR MEGTETTEM HELYETTED ELOVADTAM SZéTFOLYTAM EVERYTHING ABOUT THIS HURTS
      Louis mennyire illedelmes! Hát egyem meg.
      "Harry nem is tudta, mire számított, de arra biztosan nem, hogy Louis lassabban vezet, mint a hetvenöt éves nagyanyja, mielőtt megkapta a csípőprotézist."- HM THAT SOUNDS FAKE BUT OKAY!! EL TUDOM KéPZELNI IGAZáBOL HOGY LOUIS IGY VEZET HAGYJ THAT IS SO FUNNY LIKE FOR REAL no but still true
      "– Nézd, én nem igazán vezettem a gimi óta! Csak egy kicsit ideges vagyok."- Im sorry Louis but you are cute and small! Our question with Harry is that Why are you so tiny and cute? we need answer now! ÉLETKEEE KIS CUKI MEGESZEM
      "– Louis.
      – Harry."- ne kérdezd meg ettol miért doglottem ki, de megtörtént!
      "– Persze, de szeretnék eljutni Aberdeenbe, még jövő karácsony előtt, ha ez lehetséges. "- dsfasldfsksf GONOSZ VAGY Harry :D :D DSLKAFKS
      "– Louis! Ez az én kocsim."- that was rude!!!
      "Louis keresztbe fonta a karjait a mellkasán, duzzogva szorította össze az ajkait, míg zavarában és dühében lángolt az arca."-AND AGAIN WHY IS LOUIS SO CUTE???
      "Tényleg nem annak kellett volna lennie, de olyan eszméletlenül cuki volt, hogy Harryn kétfajta érzelem cikázott át: Egyfajta imádat, és egy roppant erős kényszer, hogy rávegye Louis-t, minden feszültségét rajta vezesse le."- ohhh man Harold you are nasty and i LOVE IT SO SO MUCH!!! ♫ Let´s talk about sex baby let´s talk about you and me ♫
      Na most akkor hivatalosan is meghaltam ha valami van majd élesszetek újra THANK YOU! I´d sell my soul for this fic. I would die for this. This is like James Corden my Nightlight FUCK THIS IM OUT!! KIVAGYOK AKADVA FOR REAL! HOGY LEHET ÍGY EMBERT KÍNOZNI EZZEL EZ Bűncselekmény! Bíróságon fogunk kikötni egyszer ha ezt így folytatod, de valószínűleg magam ellen vallok so PRAY FOR ME
      ♥♥♥ Imádtam, de gondolom ezt leszűrted, ha nem akkor mondtam most :D XD IM STUPID SORRY :D And this was me and my first comment as an official Hunglish person!

      Törlés
    2. Imádlak!! Bár egész hétvégén együtt voltunk, már most hiányzol, és az az igazság, hogy most csak rosszabb, mint máskor.

      Igen, sajnos, Tündi, ez csak rosszabb lesz, mint tudod, és ha már most ennyire kifeküdtél, akkor mit kezdek veled a folytatásnál?!?!
      Tényleg kellett volna otthagyjak pár szem xanaxot :)))

      Azon röhögök, hogy a kommented kábé olyan hosszú, mint a rész ... :DDDD

      És nekem ugyanannyi örömöt okoz, mint neked a sztori.

      papót pusszantom, és üzenem, hogy vigyázzon a pici vasdarabokra, ha szunyókál ;)

      Törlés
  12. Sültkrumpli, Lou meg Hazza, kell ennél több ?!?! :P ❤❤❤
    Okés, ennél cukib sztorit eddig nem olvastam. Lezárom a vitát, mind kettőtöknek szenzációs feneke van punk tum.
    Olyan rövidnek tűnt, bár nekem 50 oldal is rövidnek tűnne egy ilyen sztorival. Imádom, szeretem, élekhalok minden pozitív érzelem megy ehez a sztorihoz. Köszi, hogy fordítod, várom a kövit. :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy te is beleszerettél a sztoriba, ahogy én. Igen, valóban rövidek a részek. Sajna, a fordítás sokkal több időbe telik, mintha én írnám, így ennyi fér bele a napjaimba. Bocsi:(

      Viszont igyekszem a heti kettőt hozni, hátha ez kárpótol valamelyest.

      Törlés
  13. "– Ez mind a fenekemre megy, ahogy máskor is – mondta Louis, mikor befejezte a hamburgert, és hangosan beleszürcsölt a nagy kólába, miközben a sültkrumplit csipegette.
    – Nekem tetszik a feneked – válaszolta Harry gondolkodás nélkül. – De ne igyál túl sokat! Nem szeretnék ötpercenként megállni, mert pisilned kell. "
    ISTENEM NEKEM ANNYI , de persze Harry feneke is tökéletes:3
    ez a rész annyira jó volt nagyon köszi hogy fordítod^^
    és amúgy meg SOHA nem fogom itt hagynia blogodat, erőszakkal sem tudnának rá venni:D
    tudok én várni, megéri
    + tudom hogy már 21 napja volt, de nem voltam itthon és nem írtam neked születésnapod alkalmából és szégyelltem is magam érte, szóval 21 napot késve de Nagyon nagyon Boldog Születésnapot kívánok!:DD remélem elnézed:c
    alig várom a következőt❤
    pusziii Dorina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, de édes vagy!! Köszönöm szépen a szülinapi jókívánságokat. Most is tökéletesen megfelelt. :))

      Örülök, hogy szereted a történetet, annak meg pláne, hogy állandó lakcímed a blog. Igyekszem, hogy ne legyetek sokáig sztori nélkül. Ha nem lesz MTF, akkor kitalálok valamit :))

      Törlés
  14. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés