2016. július 30., szombat

These Roads We Stumble Down / 4. rész






4. rész

Near Burton in Kendal, 01:10

  Harry most már jól érezte magát. Az autók sűrűsége jelentősen csökkent, így minden, ami mellett elhaladtak, csendes és mozdulatlan volt, csak néha tűntek fel egy közeli település fényei, vagy magányos buszok és teherautók lámpái, amik épp éjjeli útjukon jártak. Harry nem először érzett hálát, amiért Louis ott volt vele az anyósülésben. Megnyugtatta a jelenléte, még akkor is, ha épp csendben volt. Valahogy olyan volt, mint egy világítótorony a mindent felemésztő sötétségben.
  Louis elaludt, nem sokkal azután, hogy elindultak, és Harry nem tehetett róla, a szemei mindig odatévedtek az alvó fiúra. Olyan puhának tűnt, és annyira elképzelhetetlenül aranyosnak, ahogy a térdeit felhúzta a mellkasához, és a kezeit a feje alá dugta rögtönzött párnaként. Harry enyhe fájdalmat érzett a gyomrában, míg a szívverése felgyorsult a bordái alatt, de próbálta elhitetni magával, hogy ezeknek semmi köze a vágyhoz és a sóvárgáshoz, amit érzett. 
– Tudom, hogy nézel – mondta Louis hirtelen, és úgy tűnt, csak színlelte, hogy alszik.
  Harry nagyot nyelt, és visszafordult az út felé.
– Mondta már neked valaki, hogy teljesen paranoiás vagy?
  Louis nagyra nyitotta a szemeit.
– Mondta már neked valaki, hogy kibaszott rosszul hazudsz?
– Mondta már neked valaki, hogy egy seggfej vagy? – válaszolta Harry.
  Ez egy szörnyen béna visszavágás volt, Louis mégis elnevette magát, mintha örülne neki, hogy Harry is tud káromkodni. Teljesen felült, mert végül feladta a próbálkozást, hogy álomba merüljön, vagy legalább úgy tűnjön, hogy alszik.
– Szerinted mikorra érünk oda? – kérdezte Louis,  és úgy nézett körül a kihalt tájon, mintha rájöhetne, hol járnak, pusztán az elsuhanó fák távolságából.
– Legjobb esetben is két és fél óra. Lehet kicsit több vagy kevesebb. Csak nem tudom meddig bírom még. Nagyon fáradt vagyok.
– Teljesen kikészültél, igaz? – állapította meg Louis, nagyot nyújtózva kezeivel és lábaival, arcán elégedett kifejezéssel.  
– Igen – vallotta be Harry, figyelmen kívül hagyva a látványt, ahogy a pulcsi felcsúszott Louis gyomráig. – Veled utazni egy autóban, fárasztóbb, mint egy ötévesre vigyázni.
  Ez többnyire igaz is volt.
– Csak segíteni próbálok, hogy talpon maradj, ifjú Harold. Nem szabad, hogy az agyad elkalandozzon – mondta Louis értetlenül. 
– A nevem nem Harold – jelentette ki Harry, mintha nem hallotta volna a gúnyolódást. – Csak Harry.
– Csak Harry? – kérdezett vissza Louis, nyitott szájjal fordulva a fiú felé, arcán hamis meglepetéssel. – Mintha a mamád tudta volna, hogy híres leszel.
  Harry megforgatta a szemeit, de bármennyire is szeretett volna sértődött arcot vágni, elárulta a szeretetteljes és ostoba vigyor, ami az arcán terült el. – Harry Styles vagyok.
– Hűha – mondta Louis elgondolkodva. – Ez úgy hangzik, mint egy művésznév. Vagy egy pornószínész álneve. – Harry Styles, az „Autósszex a fiúkkal” című filmben.
  Harry nevetése kifejezetten harsány volt, most hogy a forgalom zaja sem szűrődött be, csak a motor zúgása hallatszott.
– Tudod, bár ez teljesen meglep, de szerintem nem nagy érzéked van pornófilmek címének kitalálásához.
– Na, ne már! – reklamált Louis felháborodva. – Remek érzékem van a címadáshoz. Elnevezéshez… Vagy mi a szarhoz…
– Szerintem mindkét kifejezés jó – mondta Harry, és kedvesen Louis-ra mosolygott, aki kifejezéstelenül nézett vissza rá vagy tíz másodpercig, mielőtt bebandzsított a szemeivel.
  Harry meg akarta csókolni.
  Vett egy mély lélegzetet, hogy lenyugodjon, és közben visszafordult, hogy tekintetét a kanyargós útra szegezze. Csendben haladtak, és már azt hitte, a beszélgetésnek vége, mikor a másik megszólalt:
– Louis Tomlinson.
– Hogy? – kérdezett vissza Harry, átpillantva Louis-ra, aki annyira közel hajolt hozzá, amennyire csak a biztonsági öv engedte, és olyan komoly arcot vágott, amilyennek Harry még nem látta az egész út alatt. 
– Csak bemutatkoztam  – magyarázta Louis –, és ez a nevem, Louis Tomlinson.
– Örülök, hogy megismertelek, Louis Tomlinson – mondta Harry ünnepélyesen, felé nyújtva a jobb kezét, mert közben vezetett, de szerette volna rendesen csinálni.
– Én is örülök, Harry Styles! – válaszolta Louis, ugyanolyan őszintén, és erőteljesen megrázta a kezét. Harrynek nagyon tetszett, ahogy a fiú kiejtette a nevét, az áhítatot, amit kihallott belőle, mintha különleges lenne. Harry hallani akarta újra és újra, míg el nem durvul a dolog, és akkor is, csak már sóhajtva, nyögve, sikítva. Csakhogy ő vezetett, és ez nem volt rá a megfelelő alkalom.
– Nos – mondta Louis mellékesen, miközben elengedte a kezét. – Hol a következő pihenőhely?
– Azt hiszem, épp elhagytunk egyet – nézett ki Harry az ablakon. – Visszaforduljunk? De Kendal sincs messze, és ott van nonstop bolt is. Éhes vagy?
– Egy ital jól esne – helyeselt Louis. – És neked?
– Igen, egy ital tényleg nem lenne rossz. És valami nasi. Meg egy mosdó. – Nem csak Louis döntött le egy nagy üdítőt.
  Louis határozottan bólintott.
 – Kendal remek lesz.
  Úgy mondta, mintha ez a tervük része lenne, amit együtt találtak ki még régen, ezért könnyű lett volna elfeledkezni arról, hogy Louis-t a szó szoros értelmében az eső hozta, egy vihar közepén, és épp négy órája lépett be az életébe. De ez a négy óra, talán lehetne nap, hét, vagy akár hónap is, és Louis-nak lehet, hogy igaza volt…Talán mindketten többet érdemelnek, mint egy gyors kézimunka, vagy magányos utazás, és valahogy rá is találtak, az úton Oxford mellett.
  Miután Harry lehajtott a pályáról a következő lehetőségnél, megállt egy lámpánál, majd Louis felé fordult, és bár tudta, hogy az arcán idióta vigyor ül, mégsem tudta rávenni magát, hogy elrejtse.
  Úgy tűnt, Louis-t sem zavarja, mert gyorsan előrehajolt, és egy rövid csókot nyomott Harry szájára.
– Miért kaptam? – kérdezte Harry, és késve indult el a zöldre, majd kicsit összerándult, mikor a mögöttük álló Camry bosszúsan rádudált.
– Csak úgy – válaszolta Louis elfordulva, mintha nagyon koncentrálna az elsuhanó, sötét tájra, amit az ablakon át láthat. Harry észrevette, hogy a szélvédőn tükröződik Louis arca, és látta a széles mosolyt, amit a saját vállába rejtett. Látta a  csupafog vigyort, az összeszűkült szemeket, és ismét rátört az érzés, ahogy a gyomra összeugrott hirtelen. Nem először, sőt ez elmúlt fél órában is sokadszor ütötte ki az, mennyire ellenállhatatlan Louis. Milyen ragyogó, és tökéletes.
  Harry odaadta a telefonját, és Louis gyorsan megkereste a nonstopot. Nem volt nehéz rátalálni. Amikor behajtottak, a parkoló szinte tök üres volt, csak pár autó állt a bolt előtt, és Harry feltételezte, hogy az alkalmazottaké. Elmentek pisilni, majd Harry megkérdezte, éjszakázhatnak-e a parkolóban, aztán besétáltak a sorok közé, összeszedni, amire szükségük van.
   Louis először a padlóra vetülő fényeket kergette a tejeshűtő előtt, majd szekálta Harryt, hogy keresse meg, melyik sorban bújt el, de a játék gyorsan véget ért, mert egy tenyérbemászóan kedves eladó felvilágosította őket, hogy bármilyen hihetetlen, ez egy bolt, nem pedig játszótér.
  Folytatták a válogatást. Louis zsonglőrködött az italaikkal, a rágcsálnivalókkal a hóna alatt, és mellékesen arról fecsegett, hogy legutóbb is kidobták, mikor ilyen boltban járt, Harry pedig követte, miközben  érdekes dolgokat emelgetett fel a polcokról, majd feleslegesnek titulálta őket, és visszatette a helyére. Ez az egész annyira megszokottnak és hétköznapinak tűnt.
  Míg Louis megállt, hogy mérlegelje a csokis nápolyi előnyeit a narancsos sütivel szemben, vizes cipőivel csoszogva a padlón, Harry mögé lépett, átkarolta a derekát, és a mellkasához húzta a fiút.   Louis azonnal belesimult az ölélésbe, engedékeny volt és készséges. És ennek nem kellett volna, tényleg nem kellett volna ennyire egyszerűen és természetesen működnie, hisz csak most találkoztak, vagy nem?!  De Harry úgy érezte, mintha akkor viselkedne helytelenül, ha nem tenné. Olyan volt, mintha az egész univerzum ellenezné, hogy elengedje, ha már összehozta őket, és Louis annyira beleillett a karjaiba; a háta tökéletesen illeszkedett a keretbe, amit Harry vállai alkottak körülötte. 
  Louis hátrahajtotta a fejét, hogy felnézve rámosolyogjon – és ez is tényleg annyira természetes volt –, ahogy Harry ráhajolt, hogy megcsókolja, kicsit hosszabban, mint amennyire egy kekszes-, és teáspolc mellett illendő lenne. 
  Louis kipirult arccal, égőrózsaszín ajkakkal húzódott el, és megkérdezte:
 – Végeztél? Azt hiszem, én igen. – És Harry egy halk „igent” sóhajtott mosolyogva a hajába, miközben finoman maga előtt tolta a középkorú pénztáros felé, aki az égvilágon semmilyen érdeklődést nem mutatott irántuk. Harry arra gondolt, az ilyeneknek már rég elszáradt és meghalt a szívük a különleges sajtválogatások között, mert azok olyan kibaszott izgalmasak.
  Mikor kiértek, de még nem szálltak be az autóba, Louis csapkodni kezdte az oldalát, ahogy a hideg megcsípte a bőrét.
– Gyerünk, Harry! – nyafogott, és egyik lábáról a másikra szökdécselt, kezeivel eltakarva fázó mellbimbóit, és ha Harry nem lett volna annyira beindulva, a parkoló kellős közepén röhögött volna rajta, ahelyett, hogy kinyissa az ajtót.
  De így, már dugta is a kulcsot a zárba, aztán Louis már be is ugrott, még mindig fázósan mocorogva.
  Harry úgy döntött, nem kapkodja el a dolgokat. Kinyitotta az anyósülés ajtaját, és óvatosan betette a zacskókat, lehámozta a kabátját, a sapkáját a zsebébe süllyesztve, mikor Louis folytatta a zsörtölődést a hátsó ülésről:
– Harry, siess, kérlek, gyere mááár!
  Mikor végül Harry végre kinyitotta az ajtót, a következő kép fogadta: Louis az ülésen feküdt, egyik lába a fejtámlára téve, a másik a padlón. Az egyik keze az ajtó fogantyúját markolta, amitől megfeszült szépen kidolgozott bicepsze, a másikkal pedig a lábai között markolta a…nos, pont azt. 



.

27 megjegyzés:

  1. Neee mááár! Muszáj volt pont itt abbahagyni? :D Te teljesen meg akarsz ölni. Nem tudom, hogy fogom kibírni a következő részig. Egyszerűen imádom! <3

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Igen, feltett szándékom, hogy megöljelek, és ezt a módszert találtam a legcélravezetőbbnek. Remélem, beválik ;) Írj, hogy kibírtad-e;)

      Törlés
    2. Szia. Kibírtam, de nem sokon múlott, hogy belehalok-e a várakozásba. Még mindig elképesztően írsz, alig várom a következő részeket! <3
      Puszi
      Gwen.xx

      Törlés
    3. Szia. Kibírtam, de nem sokon múlott, hogy belehalok-e a várakozásba. Még mindig elképesztően írsz, alig várom a következő részeket! <3
      Puszi
      Gwen.xx

      Törlés
  3. Mi a...ne miért a legjobb résznél kell abba hagyni???

    Ajjh..annyira cuki lett imádtam meg éri moinden egyes percbe fel nézni a blogra ❤😍
    Puszii 😘😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A legjobb rész ez után jön... nem akartad volna, hogy később vágjak bele ;)
      Imádlak <3

      Törlés
  4. Most ez komoly hogy pont itt kellett abbahagyni??? 😔😔😡😡 Imádtam ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hidd el, jobban jártatok, mintha egy oldallal később hagyom abba ;)

      Törlés
  5. Hellóka!:)
    Asszem, nem nagyon írtam még komit, sajnálom.:( De most itt van!:D
    Normális, ha cseppfolyóssá váltam?:( Miért ilyen baszott cukik? Istenem! I-má-dom! Egyszerűen leírhatatlanul odavagyok ezért a sztoriért, pedig még csak 4 részt olvashattam, de már a szívem csücske! <3
    Louis annyira édes, hogy kell nekem! Komolyan mondom! Add nekem!:'D Követelem! XD
    Harry meg... Mindent jól csinálsz, csak így tovább, szard le, hogy egy napja semi ismered, csak tedd, amit jónak érzel! ;)
    Az a szájra puszi Loutól... Már ott kellett egy pohár, hogy belerakhassam magamat! XD
    A boltos bokóckodása meg... Eleven gyerek!:3
    Jah...és a csók... Aham...akkor már haldokoltam, de sebaj... Imádtam! Jézusom!*w* Annyira aranyos volt az a jelenet, ahogy elképzeltem, hogy aww!
    Aztán asszem a vége ölt meg teljesen. Elképzeltem, ahogy Lou ott fekszik a kocsiban. És ez egy rossz döntés volt, mert beleégett az agyamba, és meghaltam tőle!*-*
    És itt hagytad abba?! Tudod, ez elég felháborító!:'D Szóval most muszáj sietned a kövivel!!
    Puszi xx
    U.I.: Ezt a történetet akkor csak fordítod?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, nem normális, hogy még nem írtál komit:)) De jobb később mint soha, bár be kell vallanom, mikor ilyen kevesen veszik a fáradtságot, hogy írjanak pár sort, akkor mindig elmegy a kedvem az egésztől. Mindenki olvasni akar, jó sokat és jó gyorsan, de arra lusta, hogy írjon utána pár mondatot. Ez nem neked szól, csak muszáj néha kiadnom a mérgemet. Ne haragudj!
      Igen, ahogy a fejlécen is szerepel, ezt csak fordítom:))

      Puszillak, és köszi a cuki komit!! <3

      Törlés
  6. Először is ne haragudj, hogy az előző kettőt komment nélkül hagytam, nyaralni voltunk. De már itt is vagyok és bepótoltam a lemaradásomat! :D
    Imádom a kis huncut Louist, de úgy érzem fordult a kocka. Már úgy gondolom, #HarryTops lesz. :D Nem tudom miért, ez tűnik most ésszerűnek.
    Fhuu de édesek Istenem! Nem bírok betelni velük.. *--*
    Nem akarom, hogy oda érjenek az úti céljukhoz. :(( Ez a kis utazás bárcsak örökké tartana. Olyan mély érzéseket vált ki belőlem ez a sztori.
    Már előre várom a következő részt, a kis szexéhes Louis. Hmm..:3
    Imádtam nagyon!
    Puszi: Ella xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj, remélem, jó volt a nyaralás. Én is imádom ebben Louist, sőt, bár én alapvetően Harrys vagyok, itt Lou a kedvencem., Annyira telibe van találva a sassy, huncut és pajzán Louis, hogy végem van tőle. Engem is szíven ütött anno. Azért is álltam neki a fordításnak.
      Puszi

      Törlés
  7. FIRST OF ALL HOGY LEHET ITT ABBAHAGYNI??
    SECOND OF ALL SZIIIAAA ♥
    third EZ MéG 2. olvasásra is ugyanúgy üt, ha nem jobban
    "Valahogy olyan volt, mint egy világítótorony a mindent felemésztő sötétségben."-ok what the actual fuck? IM BEING SERIOUS HERE? WHAT THE ACTUAL FUCK? WAS THIS NECESSARY?THIS HURT "When you're lost, I'll find the way
    I'll be your light" okay leave me alone i will be in the corner crying my soul out...goodbye world
    Harry nézi Louist ahogy alszik IM DYING HERE
    jézusooomÚRISTEEEN LOUIS AHOGY FELHÚZZA A TÉRDEIT éS A KEZéT A FEJE ALÁ DUGJA NOPE NOPE THIS IS TOO MUCH IM SO EMOTIONAL NOOO NOO NOO OMG
    NEM HARRY SEMI Köze nincs ez csak idk mit érzel de magyarzd be magadnak hogy nem szerelmet RIP
    "– Tudom, hogy nézel"-hahaaa :D tipikus Louis hagyjál :D * insert the you know, i know, you know gif*
    Harry nyugi ez még midnig a jobbik eset, hogy Louis azon kapott rajta hogy őt nézed mintha a pihin kaptak volna rajta ahogy épp a hátsóülésen húzod vissza a bőrt egyszerre két farkon :D ohm okaaay let´s move on
    "– Teljesen kikészültél, igaz? – állapította meg Louis, nagyot nyújtózva kezeivel és lábaival, arcán elégedett kifejezéssel"LOUIS ARCÁT LáTOM HE´S A BITCH!!
    kezdődik kezdődik kezdődik HE CALLED HIM HAROLD MY LIFE IS ENDING THANK YOU
    "Csak Harry."-omg ZET MIéRT HALLOM NEM AKAROM HALLANI THIS HIRTS OMG
    bemutatkozott teljes névvel meg minden OHH MY GOD IT´S HAPPENING OMG OMFG NOOO
    "– Ez úgy hangzik, mint egy művésznév. Vagy egy pornószínész álneve. – Harry Styles, az „Autósszex a fiúkkal” című filmben. "-SFDHAJSDAKFFJGIFUERGIKREGIUREGIERLKGERG MEANWHILE ME:*AGRESSZÍVEN RÁKERES EGY ILYEN CíMű PORNÓFILMRE HÁTHA TALÁL VALAMIT*
    HARRY BESZÓLT I LIVE FOR THIS
    "Harry meg akarta csókolni."-why didn´t you?
    "– Louis Tomlinson."-@GOD HELP ME PLS
    OKééé *DEEP SIGH* KIVAGYOK AMIKOR A TELJES Néven szolítják egymást that´s so HOT
    "arrynek nagyon tetszett, ahogy a fiú kiejtette a nevét, az áhítatot, amit kihallott belőle, mintha különleges lenne. Harry hallani akarta újra és újra, míg el nem durvul a dolog, és akkor is, csak már sóhajtva, nyögve, sikítva."-oK ABOUT ME SAME THOUGHT (me thinking about how Louis pronounces Harry´s name and just die)
    Louisnak pihenőhely kell *cough*
    MI A FASZÉRT VAN OLYAN VÁROS, HOGY KENDAL? I HATE THIS...
    Louist az eső hozta EZ ANNYIRA UKI IDK WHY DE NAGYON éDEEES
    4 ÓRA THE BEST 4 HOURS IN YOUR LIFE HAROLD talán lehetne nap, hét, vagy akár hónap is vagy ÉV pf course
    "Talán mindketten többet érdemelnek, mint egy gyors kézimunka, vagy magányos utazás, és valahogy rá is találtak, az úton Oxford mellett.*CRIES FOR YEARS*
    ok they kissed again SO BLESSED SO LOVED THANK YOU
    HARRY NEM KELL OK HOGY MIÉRT!!! SHUT UP ENJOY IT
    " Harry észrevette, hogy a szélvédőn tükröződik Louis arca, és látta a széles mosolyt, amit a saját vállába rejtett. Látta a csupafog vigyort, az összeszűkült szemeket, és ismét rátört az érzés, ahogy a gyomra összeugrott hirtelen. Nem először, sőt ez elmúlt fél órában is sokadszor ütötte ki az, mennyire ellenállhatatlan Louis. Milyen ragyogó, és tökéletes."-nooooooo this is sooo amazing sírok ennyi KO végem nem bírom ezt ezt neeeeee
    ki a fasznak képzeli magát az eladó? felrúgom!!!
    "Ez az egész annyira megszokottnak és hétköznapinak tűnt."-jah mint az én halálozsaim ami ismételten bekövetkezett ettől a mondattól

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. " Míg Louis megállt, hogy mérlegelje a csokis nápolyi előnyeit a narancsos sütivel szemben, vizes cipőivel csoszogva a padlón, Harry mögé lépett, átkarolta a derekát, és a mellkasához húzta a fiút. Louis azonnal belesimult az ölélésbe, engedékeny volt és készséges. És ennek nem kellett volna, tényleg nem kellett volna ennyire egyszerűen és természetesen működnie, hisz csak most találkoztak, vagy nem?! De Harry úgy érezte, mintha akkor viselkedne helytelenül, ha nem tenné. Olyan volt, mintha az egész univerzum ellenezné, hogy elengedje, ha már összehozta őket, és Louis annyira beleillett a karjaiba; a háta tökéletesen illeszkedett a keretbe, amit Harry vállai alkottak körülötte.
      Louis hátrahajtotta a fejét, hogy felnézve rámosolyogjon – és ez is tényleg annyira természetes volt –, ahogy Harry ráhajolt, hogy megcsókolja, kicsit hosszabban, mint amennyire egy kekszes-, és teáspolc mellett illendő lenne."-NA MOST ezt vitassuk meg de alaposan EZ MI A FASZ? MOST TELT BE A POHÁR HOGY LEHET ILYET LEÍRNI? hát ez hülye kéreem a nevet és a ímet az írónak megyek feljelntem hogy terrorizál és lelkileg és fizikailag is bántalmaz, merthogy a lekiterror utn én bntalmazom sajt magam és szétharapom a bőröm és ne gondold, hogy te megúszod, vádlottak között leszel te is és nem ér lawyerlarriet ügyvédnek felfogadni END OF STORY! EZT NEM TUOM FELDOLGOZNI EZT A LÁTVÁNYT EZ NEKEM TOO MUCH TOO TOO MUCH EZ MINDENSZEXJELENTET felülmúl és azt hiszem itt halok meg halkan a tokéletes képpel a szivemben és az agyamban
      ANNAK A PENZTÁROSNAK NINCS SZIVE LEAVE ME ALONE SÍROK LOUIST TOLJA MAGA ELOTT HARRY I CAN´T DO THIS
      "– Harry, siess, kérlek, gyere mááár!"-JAAAAH SEMMI HÁTSÓSZÁNDÉK jesus christ
      "Mikor végül Harry végre kinyitotta az ajtót, a következő kép fogadta: Louis az ülésen feküdt, egyik lába a fejtámlára téve, a másik a padlón. Az egyik keze az ajtó fogantyúját markolta, amitől megfeszült szépen kidolgozott bicepsze, a másikkal pedig a lábai között markolta a…nos, pont azt."-JAAAAAAH JAAAH EZ KURVA VICES VOLT LOUIS TÉNYLEG ANNYIRA NEVETTEM HOGY KI VAGYOK AKADVA HOL A FOLYTATÁS??? NOS PONT AZT HOGY AFASZBA LEHET EZT ITT ABBAHAGYNI éS HOGY NEM VISZI Rá A KéNYSZER HOGY KIRKAJA VAGY TOVÁBB ÍRJA éS NE ITT VÁGJA LE A RéSZT EZ KURVA NAGY KIBASZÁS EZE=RT PERT LEHETNE INDÍTNI ezennel én leszek az első.
      AZT HISZEM ELJUTOTTAM ARRA A SZINTRE, HOGY AZ APRÓ KIS DOLGOK SOKKAL JOBBAN KIKÉSZÍTNEK, mint 80 szexpóz i think but im not sure igazából hangulattól függ :D but here we are AKAROOOM A FOLYTATÁST NAGYOOON AHHHH BASSZA MEG!!!
      ♥ imááádom imádlaaak ♥ NAGYON! ♥ *-*

      Törlés
    2. Képzeld én is... ennyi év és ennyi sztori után a kis, apró részletek csinálnak ki, és nem a kemény szexjelenetek. Már azt hittem, velem van a baj. Egy mondat valamelyik fiútól, egy pillantás, egy jól eltalált geg sokkal jobban eléri a szívemet. Nekem a kedvencem a reggeli szájszag volt, és eszembe jutott, mikor egy MTF részhez rengeteg komit kaptam, ahol valamelyik fiú pukizott. Mára értettem csak meg, hogy a hétköznapi dolgok, és azok, amikből kiderül, hogy ők is emberek és nem istenek, mindenkit eltalálnak egy kicsit.

      Mikor most kitettem, és a szemem a Kedal helységnévre tévedt, hangosan felröhögtem, és mondtam is, hogy "na ezen Tündi ki fog akadni". Így legyen ötösöm a lottón!!! :DDDDDDDDD

      Puszillak! <3<3 És köszönöm a mindig csodás, szívet melengető komikat.

      Törlés
  8. Ez valóságos kínzás,hogy itt hagytad abba! Nagyon tetszik a sztori,hogy annyira természetesek és alapból egymásnak valók!
    Ami a másik dolgot illeti,hogy nagy falat és nem mersz belevágni én csak biztatni tudlak mert imádom a munkáidat!
    Szeretném ha bátor lennél!:))
    Puszi Szuzi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Muszáj voltam valahol elvágni, és gondoltam, rosszabb lenne, ha a közepén tenném az eseményeknek.
      A nagy falathoz nem a bátorság hiányzik, hanem az idő. Az egy teljes könyv lenne, és azalatt megírok hármat, mire egyet lefordítok úgy, hogy kiadjam a kezeim közül. Úgyhogy valószínűleg ez nem fog megvalósulni. Próbáltuk már csapatban is, de sajnos, nagyon nehéz a szövegezése, úgyhogy nem ment:( Pedig nagy álmom, hogy magyarul is el lehessen olvasni.
      Van egy nagyon jó barátnőm, akit majdnem pontosan úgy hívnak, mint téged, és még a beceneve is Suzy:)) <3

      Törlés
  9. Nos, valószínűleg lefognak váltani a kasszás helyettesi pozicíóról, mert minden sornál meghaltam, és ez így nem lenne ferr 🙈
    Hát huh... Konkrétan, elképzelni azt a képet ami az utolsó sorokat tükrözi, a legkegyetlenebb halál. Nem is tudom, Harry hogy tud ilyen nyugodt maradni. Vagyis nem nyugodt. De érted 😄
    Ahw, hát én imádom, siess a következő résszel😍😍💜

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hidd el, lesz rosszabb!!! Ebben a sztoriban az a pláne, hogy mindig ízt hiszed, ez a vég, pedig dehooogy!! Aki kitalálta, remekül ért ahhoz, hogy kinyírjon minden sorával. Harry egyáltalán nem marad nyugodt. Meglátod! ;)

      Törlés
  10. Wááááááá itt abba hagyni, ejnye szegény szívünknek. :)
    Alig várom a kövi részt csak így tovább.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. Igyekszem vele, de a fordítás nehéz, és kevés az időm :( Puszi

      Törlés
  11. Ááá... Annyira jó! Következőt ��

    VálaszTörlés
  12. Sziaa 😊💜
    Nagyon tetszett ez a rész is! Imádom őket, olyan aranyosak! *-*
    Louis a végén... Oha... XD engem is várhatna így, nem bánnám XD na de most (vagyis mindig!) Larry van a főszerepben!!
    Azért nem szép dolog itt abbahagyni...
    Puszi 💜

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha valahol abba kell hagyjam, akkor jobb előtte, mint közben ;) Meghiszem azt, hogy téged is várhatna így...De sajna, neked csak Zayn marad, mivel Lou meleg, mint a radiátor. :)))

      Törlés
  13. waaah annyira imádom!!��
    megunhatatlan, bármilyen sztorival olvassuk az ő románcukat, az mindíg elképesztő. Tökéletesek együtt és asszem rám jött a fangörcs:")

    VálaszTörlés