2016. december 28., szerda

All I Want For Christmas Is You 6. rész

6.

  Zayn nyelt egy hatalmasat, aztán óvatosan térdre ereszkedett az ágy mellett, majd Niall fölé hajolt, és az ujjaival átrajzolta a száját. Őrületesen puha volt és hívogató. Szíve szerint azonnal rávetette volna magát. A szőkeség először csak odakapott és megdörzsölte a száját, aztán, még mindig álmában megnyalta, de ezt Zayn már nem bírta idegekkel. Ráhajolt, és finoman rátapadt az ajkára, majd, amikor Niall benntartotta a levegőt és a pillái megrebbentek, azt suttogta:
  – Kérlek, ne kezdj kiabálni! Csak egy szavadba kerül, és abbahagyom…
  Ni úgy érezte, ez a legszebb álom, amiben valaha része volt, úgyhogy elengedte magát, jólesően morgott egyet, majd átölelte Zayn nyakát, és azonnal viszonozta a csókot. Serkenő borosta karcolta, erős kéz nyúlt a nyaka alá, hogy kicsit hátrabiccentse a fejét, aztán érkezett a selymes, de kutakodó nyelv, és máris elmerültek a csodálatos érzületekben.
  Zayn halkan felnyögött, amitől Niall erős szorítást érzett a gyomrában, és ezzel egy időben azt is észrevette, hogy máris félkemény. Zayn másik keze a hasára siklott, a puha plüssjelmezen át simogatta, de gyorsan rájött, hogy nem pont erre vágyik. Felnyúlt, megkereste Ni álla alatt a cipzárt, és egyetlen, lassú mozdulattal végig kinyitotta, egészen az ágyékáig. Ha már ott járt, felszínesen végigsimított a szerszámán, és a szája mosolyba húzódott, amikor Niall rögtön feldobta a csípőjét.
  – Megduglak! – közölte Zayn csak a miheztartás végett, mert nem szerette, ha nincs letisztázva a helyzet. Ha a kis szöszi nem szeretné a dolgot, akkor ne pazarolják az időt.
  Niall azonban semmi mást nem reagált, csak kapkodni kezdte a levegőt, és úgy rácuppant a nyelvére, hogy Malik is kihagyott egy lélegzetet. Ezt viszont egyértelmű beleegyezésnek könyvelte el, és széthúzta a rénszarvasjelmezt, aztán kibújtatta belőle Niall jobb kezét.
  – Vegyük ezt le! – mondta reszelős hangon, mire Niall bólintott, és engedte, hogy a fiú felültesse – még mindig a nyakánál fogva –, aztán a másik vállán is lehúzza a szőrös vacakot, és amikor visszafektette, majd a csípőjén markolta meg az anyagot, azonnal engedelmesen emelte magát, hogy mielőbb megszabaduljon a jelmezétől.
  Amikor Zayn meglátta a rózsaszín tehénmintás bokszert, először kiguvadtak a szemei, aztán könnybe lábadtak, majd kitört belőle a röhögés.
  Niall hasizomból felemelkedett, hogy megnézze, mi ilyen vicces, és amikor rájött, hogy mi van rajta, a szemét eltakarva zuhant vissza a sezlonra.
  – Nem lehetek ilyen szerencsétlen… – közölte kijózanodva, és lenyúlt, hogy visszahúzza a kezeslábast.
  – Naaa! – fogta meg a kezét Zayn, és éjfekete szemei Ni arcát pásztázták. – Nyugalom. Imádom! – közölte, majd odahajolt, és ismét csókolni kezdte, buja ajkaival leigázva a kissé sokkos Niallt. Közben a keze sem tétlenkedett, hanem lerángatta az overallt a térdekig, majd visszafelé már a forró bőrön siklottak az ujjai. Niall combja azonnal libabőrös lett, és a farka kőkeményre merevedett. Mire Zayn keze odaért, már teljesen ráfeszült az alsó.
  – Óóó… – lehelte a szájába a szépfiú, majd végigcirógatott a hosszán, végül pedig marokra fogta.   Niall nyöszörögni kezdett, a csípője enyhén vonaglott. Zayn simogatta, és egy percre abbahagyta a csókot, hogy ismét az arcát nézhesse. Niall érezte, hogy lángol a bőre. Mindig is pirulós volt, de most azt hitte, menten leolvad róla a hús is. Amikor Zayn a második húzásnál észrevette, hogy Ni makkja kikandikál az alsó dereka alól, és a hüvelykujjával cirógatni kezdte, akkor pedig azon agyalt, előbb fullad-e meg, mint ahogy kigyulladna.
  Egyikre sem volt ideje, mert Zayn eltűnt a látóteréből, és a következő másodpercben forró ajka máris Niall farkára tapadt, óvatosan megszívva az érzékeny csúcsot, aztán lejjebb húzta a bocis bokszert, és felállította a merev hímtagot. Niall ismét felemelte a fejét, úgyhogy tökéletesen látta, ahogy Zayn mélyen a szájába engedi, nyelvével simogatva, ráérősen, és attól, amit művelt, Niall torkából szinte összefüggő nyögések törtek fel. Zayn a másik kezével felnyúlt, két ujját Ni szájába préselte, és élvezte, hogy a kis szöszi máris szívja, szopja őket.
  Jó fiú! – gondolta, és bólogatni kezdett. Niall elkapta a csuklóját, nehogy elvegye a kezét, de Zayn úgy döntött, ennél sokkal jobb dolgot tud a szájába adni, úgyhogy elhúzta a kezét, és hagyta, hogy Niall merev szerszáma nyálasan csapódjon a hasára. Ni felnyikkant, olyan keservesen, hogy Zayn azonnal ráhajolt, és ismét mélyen megcsókolta, mert szerette volna biztosítani arról, hogy lesz folytatás; aztán felállt, és pillanatok alatt meztelenre vetkőzött.
  Niall látása elhomályosult, amikor az izmos, tetoválásokkal borított mellkas a szeme elé tárult. Emlékezett, hogy a kézfejét is kivarratta, de arra, amit most látott, nem volt felkészülve. Soha életében nem hitte, hogy ilyen pasival sikerül megismerkednie, azt meg pláne, hogy az első alkalommal ágyba is bújhat vele. Úgy érezte, övé a főnyeremény.
  Zaynre hihetetlenül izgatóan hatott a kis nyunyó vágytól ködös pillantása, ahogy kitágult szemekkel bámulta a testét. Igyekezett, hogy minden izma szépen megfeszüljön, ahogy lehajolt, és letolta a nadrágját, a feszes, fekete alsóval együtt. Amikor felegyenesedett, és Niall meglátta a farkát, akkorát nyelt, hogy Zayn is remekül hallotta.
  Nem teketóriázott. Úgy ítélte meg, mindketten túlságosan fel vannak már izgulva ahhoz, hogy hosszas kínzásba kezdjen, úgyhogy egyszerűen áttérdelt Niall feje mellé, fordítva, mint ahogy a fiú feküdt, és mire Ni levegőt vehetett volna, már be is hatolt az ajkai közé, míg ő is ráhajolt, majd a vaskos, előnedvtől és nyáltól csillogó péniszt ismét a szájába vette.
  Niall teli szájjal zihált, vagyis az orrán fújtatott, de becsületére legyen mondva, mindent elkövetett, hogy azzal a csekély oxigénnel is üzemeljen. Keményen szopott, és két kézzel fogta Zayn derekát, nehogy megint elvegye a játékszerét. Zayn átmenetileg a kezével izgatta, mert annyira jó volt minden, hogy kellett pár másodpercnyi pihenő, amíg csak élvezte a forró ajkakat, a fürge, puha nyelvet, és az enyhe fájdalmat, amit az okozott, hogy Niall teljes erőből markolta a bőrét.
  – Lassabban! – hajtotta le a fejét Zayn, és kettejük között átnézve figyelte, ahogy Niall álla tokába hajlik, hogy minél mélyebben bekaphassa a farkát. Érezte, hogy picit ellazítja az ujjait, és valamiért ez enyhe csalódást okozott neki. Imádta, amiért ilyen szenvedélyes. De azt is tudta, hogyha a kis szöszi nem vesz vissza, túl hamar vége lesz.
  Ezúttal rá koncentrált, ezért örült, hogy Ni első szóra értette a kérését, és most csak finoman szopogatta, míg ő egyesével felhúzta a szőrös, de amúgy hófehér lábakat, és visszahajtotta őket Niall mellkasához. A fiú hajlékonynak bizonyult, és minden ellenállás nélkül hagyta, hogy Zayn a karjaival tartsa meg a lábait. Ni kinyúlt, egy párnát próbált a saját dereka alá szuszakolni, de amikor Zayn észrevette, azonnal segített neki, hogy kényelmesebb legyen.
  – Köszönöm! – suttogta Niall, miközben ujjaival rajzolta át Zayn feszes makkja alatt az ívet, majd nyálas kezével felnyúlt, és tenyerébe vette a heréit.
  Anyám! – gondolta Zayn, amikor Niall rámarkolt és enyhén rá is szorított a golyóira. Érezte, hogy egy adag előnedv bukik ki a makkján, aztán a forró nyelvet is, ami azonnal lenyalta. Jobb lesz, ha belehúzok! – állapította meg, és előrehajolt, hogy jobban hozzáférjen, majd széthúzta Niallt, aki azonnal felnyögött, amikor megérezte Zayn leheletét.
  – Szabad? – kérdezte Malik tőle szokatlan módon, amin ő maga lepődött meg egyedül, mivel Niall nem érzékelte a furcsaságot.
  – Kérlek! – sóhajtotta a szöszi, és ismét a torkára engedte Zayn farkát. Amikor megérezte az ajkait és a nyelvét az ánuszán, olyan cuppogásba kezdett, és olyan erőteljesen szopott, hogy Zayn hirtelen feltolta magát a lábain, és elrántotta a farkát. – Bocsánat! – suttogta Niall, és óvatosan felnyúlt, hogy finoman visszahúzza, ezúttal gyengédebbre véve a figurát. Malik pedig elepedt azért, hogy egyszer lássa, ahogy Niall teljes átéléssel lecumizza, és ne kelljen azon agyalnia, hogy visszafogja magát.
  Nyalta, és simogatta, míg az izmok ellazultak, aztán óvatosan ismét széthúzta, és most bedugta a nyelvét. Niall hörögni kezdett, és még a keze is elernyedt, úgyhogy Zayn tudta, mekkora élvezetben lesz része. Az ilyen fiúk, akik ennyire érzékenyek, hihetetlen jók az ágyban. Vastagon benyálazta a mutatóujját, és lassan bedugta, amikor pedig érezte, hogy Ni lüktetni kezd, élvezettel megforgatta benne.
  Egy percen át csak lassan mozgatta, figyelte, mire, hogyan reagál a szöszi, és csak akkor kezdte ujjazni, amikor Niall – bár még mindig csak félgőzzel –, de ismét szopni kezdett. Gyorsan két ujjra váltott, és szélesen vigyorgott, amikor érezte, hogy az ajkak ismét ellazulnak a pénisze körül, majd libabőrös lett, amikor Niall csak rálihegett forró szerszámára.
  Keményebbre vette az iramot, és mélyebbre a behatolásokat, egészen addig, míg érezte, hogy Ni forró nedve csordogál a mellkasán.  Akkor lassan kihúzta az ujjait, és leengedte Niall lábait. Átemelte magát a fiú feje fölött, aki szorosan lezárt szemekkel feküdt, a légzésére koncentrálva. Hihetetlenül szexi volt, úgyhogy Zayn gyorsan revideálta az elképzelését, miszerint hátulról keféli meg. Látni akarta az arcát.
  Elővett egy gumit a fiókból, gyorsan felgörgette, aztán Niall lábai közé mászott, a sarkaira ült, és várta, hogy a fiú kinyissa a szemét.
  Amikor a világítóan kék íriszek ráfókuszáltak, ő pedig megsimogatta a vádliját, Ni máris emelte a lábait, és felhúzta őket egészen a mellkasáig, magától tárulkozva ki neki.
  Zayn ráhajolt, futó csókot lehelt a szájára, aztán feltámaszkodott, egy kézzel beigazította magát, és óvatosan átnyomta a makkját a szoros izmokon.
  Niall szemeiből eltűnt a kékség. Helyét a kitágult pupillák vették át, és a szája is elnyílt. Zayn kedvtelve nézte, ahogy először eltorzul az arca, majd amikor teljes hosszában belé hatolt, szinte elolvadnak a vonásai. Nem mozdult, hagyta, hogy a vékony test elfogadja őt. Érezte, hogy hullámzanak körülötte az izmok, és jóleső érzéssel hagyta, hogy Niall ismét a csípőjébe markoljon, arra ösztönözve, hogy kefélni kezdje. Ni térdei az oldalába vájtak, de ez is úgy volt tökéletes. Ismét lehajolt, most az orrára adott egy puszit – amitől Niall szája is finom mosolyra kúszott –, majd először lassan húzódott ki, hogy ugyanolyan lassan hatoljon be ismét. Niall felhördült, aztán felemelte a csípőjét, hogy az utolsó milliméterig befogadja, és nagyokat pislogott, várva a döféseket. Zayn bólintott, értette, hogy mit szeretne, és neki is az volt minden vágya, úgyhogy előrelökte a csípőjét, és elégedetten zsebelte be a néma kiáltással együtt járó heves lüktetést.
  – Csodálatos vagy! – súgta, aztán mozogni kezdett. Niall egy darabig döbbenten feküdt, azzal volt elfoglalva, hogy befelé figyelt, aztán, amikor a kéj már sűrű hullámokban – Zayn egyre gyorsuló és erősödő behatolásainak ütemére – csapott át felette, nyögdécselni kezdett.
  – Zayn… én… mindjárt elmegyek – nyöszörögte egy perccel később Niall, mire Zayn az orrával cirógatta meg a halántékát, és még keményebb tempóra váltott.
  – Gyerünk, nyuszi, élvezz nekem! – suttogta a fülébe, és picit beleharapott a kis kagyló külső ívébe.
  Niall nyüszíteni kezdett, majd egy oktávval mélyebben nyögött – akkorát, hogy Zayn hasában is elpattant valami –, és vastag, fehér sugárban lövellt a saját mellkasára. Csak pár másodperccel előzte meg a partnerét, aki a látványtól, és a farkát masszírozó izmok játékától durrant el, mélyen a testében. Ráomlott a szőkeségre, aki kéjesen sóhajtozott, amíg az utórengéseket élvezte ki, és várta, hogy Zayn lüktető szerszáma is lecsillapodjon.
  Amikor már mindketten kaptak levegőt, a fekete szépfiú óvatosan kihúzódott belőle, és ezzel a mozdulattal le is lépett az ágy mellé, majd felállt, és elfordult, hogy lehúzza a gumit. Meztelenül sétált az íróasztalához, és keresett egy zsepit, aztán rendbe tette magát. Niall nézte a kicsi, kerek, feszes feneket, az oldalán lévő horpadásokat, a keskeny csípőből széles vállakba ívelő felsőtestet, és a szálkásan izmos karokat, ahogy Zayn elöl matatott. Dorombolni támadt kedve, és sajnálta, hogy nem tud. Az oldalára fordult, felkönyökölt, és megtámasztotta a fejét, miközben ábrándos tekintettel csodálta a félistent, aki lassan fordult felé.
  Niall azonnal kijózanodott, mert Zayn arcán az érzelmek fura kavalkádja honolt. Egyrészt zavartnak tűnt, és a száját rágta, másrészt enyhe bűntudat csillant sötét szemeiben, ahogy hosszú pillái alól pislogott óvatosan. Megköszörülte a torkát, aztán egy pillanatra ledermedt, majd egy nagy sóhajjal lehajolt, és felemelte a ruháit a földről. Félig elfordult, és öltözni kezdett. Ni annyira csalódott volt, hogy most meg sírni támadt kedve. Titkon azt remélte, Zayn visszabújik mellé egy kicsit. Annyira romantikus lett volna, ha kicsit még simogatja, becézgeti. Miért tenné? Hisz ez csak egy kóbor numera volt számára – józanodott ki Niall, és ismét elvörösödött. Lenyúlt, megkereste a bocis alsót, magára rángatta, aztán a kupacba gyűrt plüssjelmezt próbálta kicsomózni. Észre sem vette, hogy Zayn közben már az ingét gombolja, és őt figyeli. De nem is érdekelte. Csak szeretett volna mihamarabb eltűnni onnan. Szégyen mardosta, és majdnem megbánta, ami történt. Elég megalázó volt, hogy a fiú hozzá sem szólt, miután megdugta.
  – Niall… – szólalt meg Zayn, és átvágott a szobán, hogy leüljön az ágy szélére, lefejtse Ni remegő ujjait az egyre jobban összegubancolódó anyagról, és pár mozdulattal kibogozza, majd odatartsa a szőkeség elé. – Kérlek, ne haragudj! – mondta halkan, mire Ni lemerevedett, de nem nézett rá.
  – Semmi gond! – hazudta nem túl meggyőzően a szöszi, és belebújtatta a lábait a kezeslábasba. – Köszönöm a szép estét!
  – Én köszönöm! Fantasztikus volt – sóhajtotta Zayn, mire Niall érezte, hogy a füle lángba borul, és valahol mélyen a lelkében felcsillan egy reménysugár.
  – Tényleg? – kérdezte, és most először kockáztatott meg egy óvatos pillantást a szépfiú arcára.
  – Tényleg! – bólintott halvány mosollyal Zayn, a keze pedig felemelkedett és megsimogatta a borostás arcélt, aztán hüvelykujjával megcirógatta a vágást Ni állán, majd ráhajolt a szájára, és egy futó csókot lehelt rá.
  – Akkor elkérhetem a számodat? – bízta el magát Niall, és reménykedve bámulta Malikot.
  – Őőő… én… az van… – makogott Zayn. – Szóval én nem szoktam randizni – bökte ki végül, Niall pedig ismét szeretett volna elsüllyedni szégyenében. Mégis mit képzelt? Hogy egy ilyen kaliberű pasas majd összejön vele, és randizgatni fognak? Már így is megmagyarázhatatlan szerencséje volt, hogy legalább megdugta.
  – O-oké – nyökögte, és gyorsan belebújt a pólójába, aztán felrángatta a vállaira a rénszarvas jelmezt,  a zoknikat, és végül a bakancsát. – Semmi gond. Én sem… – válaszolta, de érezte, hogy ez is szánalmas volt.
  – Akkor minden rendben? – kérdezte Zayn, és oldalról fürkészte az arcát.
  – Persze! – vágta rá kissé gyorsan Niall, és már az ajtó felé igyekezett.
  – Várj! – szólt Zayn, mire Niall ledermedt, kezével a kilincset markolva, és érezte, hogy a gyomra lesüllyed. Csak nem? A szépfiú meggondolta magát?! Hát, amekkorát élvezett, nem is lenne csoda – húzódott győzelemittas mosolyra a szája. – Már be van riasztva! – mondta Zayn, majd előrement, ellépve Ni mellett, aki sokkos állapotban állt, majd gyorsan a fejére húzta a kapucnit, hogy eltakarja az arcát.
  Malik kilépett az irodából, széles vállával eltakarta a riasztó gombjait, és gyorsan bepötyögte a kódot. Egy pillanattal később minden harmadik neon kigyulladt, kékes fénybe vonva a folyosót, ami az öltözők felé vezetett.
  – Még be kell mennem a cuccaimért… – mondta Ni, és átkozta magát, amiért egyértelműen kihallatszott, mennyire csalódott. Zayn csak bólintott, a kezeit a farmerja zsebeibe gyűrte, és ismét a száját rágta. Nagyon kellemetlen volt a szituáció, mert a kis szöszit teljesen összetörte, hogy nem lesz folytatás. Zayn lelkiismeret-furdalás és önvád között hányódott, de rájött, hogy még rosszabb lenne, ha csak ámítaná a srácot. Cuki volt és finom, ráadásul kedves és nyílt, úgyhogy megérdemelte az őszinteséget. Még akkor is, ha most nagyon fájt neki.

***

  Louis-nak fel kellett pörgetnie magát, és ki kellett zárnia az agyából Harryt, mert egyre többen lettek a kocsmában, és ő képtelen volt megjegyezni a rendeléseket. A fejében változatos – és roppant izgató – képek villództak. Harry arca, a szája, ahogy a farkát szopja, a teste, hatalmas szerszáma, és a pillanat, ahogyan élvez… Ezekkel a gondolatokkal nem igazán vetekedett egy dupla whiskey, vagy egy jegeskávé, amit el kellett volna készítenie. Már sokadszor reklamáltak a vendégek, Lou pedig egy nagy sóhajjal megrázta a fejét, száműzte Harryt és a csodás emlékeket, de azért megígérte magának, hogy hajnalban, ha végre az ágyába kerül, majd újra és újra felidézi a forró pillanatokat.
  James beállt segíteni, mert úgy érezte, ennyivel tartozik Louis-nak, aki teljesen dekoncentráltnak és majdnem agyhalottnak látszott.
  – Cimbi! Ennyire kemény napod volt? – kérdezte félve, mire Louis egy gyilkos pillantást vetett rá.
  – Holnap megtudod, bazmeg, milyen az, amikor a kölykök egyfolytában sorban állnak, és annyi időd sincs, hogy levegőt vegyél. Ez egy komoly fizikai és szellemi munka. Nem is értem, miért ilyen kevés a fizetés!
  – Sajnálom! – kért elnézést Corden, majd megveregette Louis vállát, és kedvesen odafordult a pult mellett ülő fiatal párhoz, hogy megkérdezze, mit szeretnének.
  Louis egy hatalmas sóhajjal nekidőlt az oszlopnak, és keresztbe fonta a karjait. Csak nézett ki az ablakon, de máris rájött, hogy a szemével Harryt keresi. Azt várta, hogy a szépség besétál a kocsmába, mint délután a Télapó házikójába, és máris minden a helyére kerül. Ebben a pillanatban nyílt is az ajtó, de nem Harry, hanem a viharvert és végletekig lehangolt Niall kullogott be rajta, még mindig rénszarvasjelmezben, kezében hozva a holmiját.
  – Mi történt? – ugrott ki a pultból Louis, és amikor odaért a barátjához, először felemelte a karjait, végignézett a testén – amiből semmit sem látott, mert a barna plüss mindent eltakart –, majd az álla alá nyúlt és tüzetesen szemügyre vette az arcát is. – Mi van veled? Elestél? Elütöttek? Megvertek? – sorolta a legvalószínűbb dolgokat, amik szinte hetente megtörténnek Niallel.
  – Nem… nem… és nem… – válaszolta rezignáltan Ni. – Sokkal rosszabb – vallotta be, és egy hatalmas, szívszaggató sóhajjal a pult sarkába dobta a motyóját, majd felmászott egy bárszékre, és maga elé tett kezeire fektette az arcát. Louis érezte, hogy a szokásosnál nagyobb baj lehet, mert Niall ránézésre is romokban hevert.
  – Mi a fasz van, Ni?! – lépett mellé szorosan Lou. – Mondd már!
  Niall felpillantott, aztán a szemei könnybe lábadtak, a szája megvonaglott, és szipogni kezdett.
  – Hagytam, hogy Zayn lefektessen.
  James úgy perdült meg a tengelye körül, mintha láncon cibálnák, és kacsázó lépteivel már ott is termett, mit sem törődve a türelmetlen vendégekkel, míg Louis is belehajolt Niall arcába, hogy jól lássa a vonásait.
  – Megdugott a szépfiú? – kérdezte halkan, mire Ni bólintott, és kézháttal kente el a taknyot az arcán. – Gratulálok! – veregette hátba Louis, mire Niall még mindig sírva, de büszkén felnevetett egy kicsit. – Nem semmi! Nem gondoltam volna… – örömködött Louis, és a jókedve lassan Niallre is átragadt. – Megzsaroltad? Vagy magától? – kérdezte, mire James szemei elkerekedtek, Niall pedig összehúzta a szemöldökeit.
  – Mivel zsaroltam volna meg?!
  – Mit tudom én… Hogy kártérítést kérsz…
  – Azt ő kérhetett volna, amiért ma kétszer törtem össze a berendezést… – értetlenkedett Niall.
  – Mondjuk, ez igaz – bólintott Louis. – Szóval magától? Vagy véletlenül elestél, és pont bele az álló farkába?
  Ezen már James is hangosan röhögött, és Niall sem tudta megállni. Kitörölte a könnyeit, és együtt nevetett a barátaival.
  – Kivételesen nem. Rendesen rám mozdult, és megdugott az irodájában.
  – Ejha! – csapott a vállán lógó konyharuhával a pultra James, majd elismerően biccentett, és visszament kiszolgálni, mert tudta, hogy most az a rész jön, ami őt – mint heterót –, egy kicsit sem érdekli, viszont eléggé zavarja.
  – És milyen? – kérdezte felvillanyozva Louis.
  – Csodás, basszus… egy isten!
  – Úgy látszik, az az áruház az Olümposz – állapította meg Lou. – Az egy négyzetméterre eső istenek és félistenek száma jóval meghaladja az átlagot.
  Ezen Ni is felnevetett.
  – Nem furcsa szerinted, hogy egyetlen nap alatt megdugják a Télapót és a rénszarvasát is?
  Louis először elgondolkodott, majd úgy felnyerített, hogy minden vendég őket nézte hirtelen.
  – De, bazmeg! Ez egy kicsit szokatlan, ami azt illeti… – kacagott, és most ő törölgette a könnyeit. – És nem ám akárkik… hanem két isten…
  – Pláne érdekes – bólogatott Niall. – Apropó! Mi van Harryvel? Találkoztok? Keresett?
  Louis óriási sóhajjal ejtette le a vállait.
  – Keresett, de James nem tudta ki az, mi az, úgyhogy lepattintotta. Harry pedig nem kérte a számomat…
  – Ó, a faszba! És tudsz róla valamit? Hogy melyik oviban dolgozik, vagy hogy merre lakik?
  Louis csak szomorúan csóválta a fejét.
  – Csak azt tudom, hogy kell nekem!
  – Akkor te is szarban vagy, cimbi…
  – Én is?! – nézett rá Louis, mintha most döbbenne rá, hogy a barátja nem attól a ténytől bukott ki, hogy megdugták. – Zayn?
  Ni is bólogatott.
  – Csúnyán lekoptatott.
  – Rohadék! – fortyant fel Louis. – Beverem a pofáját!
  – Nyugi, Lou! Én vagyok a hibás… – Niall lesütötte a szemeit, és a cipzárját matatta.
  – Mit csináltál?
  – Igazából semmit… Csak beleéltem magam, hogy lesz folytatás, ő pedig azt mondta, nem szokott randizni. De amúgy tök normális volt.
  – Értem – nyugtázta Louis, majd összepréselte az ajkait. Erre nem tudott mit mondani. Zayn tényleg túl szép volt, hogy igaz legyen… Akárcsak Harry.


.

27 megjegyzés:

  1. Szemét Zayn!!!! Bunkó! 6 ökör! Agyatlan!
    Imádtam, Zayn izgalmas, Niall olyan kis szerencsétlen. Rózsaszínű bocik:-):-):-):-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. MOst akkor szidjuk vagy imádjuk Zaynt?? Vagy mindkettő? Mert az is belefér. Elég kétélű a karakter.
      A bocikat láttam magam előtt, amikor írtam :DD

      Törlés
  2. Istenem, istenem ez valami zseniális volt! Zayn a kis ügyes hogy rámozdult az imádnivaló Niallra. Annyira jó volt olavasni! Csak a vége nem tetszett, hogy dobta szegényt. Remélem még meggondolja ezt a dolgot és rendesen pedálozik majd a kis szöszinek! Nem is tudom szavakba foglalni mennyire odáig vagyok ezért a Ziall párosért! Már nagyon várom a folytatást! Üdv, E

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zayn nem sokat cicózott, az igaz... de egy alvó Niall tényleg baromi cuki, ezt be kell látni.
      Én is remélem, hogy pedálozik majd, ha rájön, mekkora ballépés volt elengedni a kis szöszit...

      Törlés
  3. Szegény Ni :( Zayn meg olyan cuki volt az elején hát mért koptatta le? Ahhhj Ziall is olyan szerencsétlen mint Larry ;(
    - Úgy látszik, az az áruház az Olümposz – állapította meg Lou. – Az egy négyzetméterre eső istenek és félistenek száma jóval meghaladja az átlagot.
    Na ezt imádtam :D
    Mondjuk a kövi részbe remélem sok aok Larry lesz :)
    Puszi:~N~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zaynnek az a baja, hogy azt sem tudja, mi kell neki valójában. Talán majd most rájön. Ha nem, akkor agyon ütöm!!
      Már nem emlékszem, mi lesz a köviben, de lesz Larry, azt megígérhetem. Mondjuk, ez nem nagy meglepetés... <3

      Törlés
  4. Úristen
    Oké,felváltva sikítoztam, dühöngtem, és röhögtem szét magam.
    A sikítozást gondolom nem kell kifejtenem,miért. Anyaúristen, ez a Ziall rész szabályosan megölt *_* Ilyen ébresztést én is elfogadnék mint Niall...és akkor jött a tehénmintás bokszer,aminek hatására a sikítozásból röhögésbe váltottam,amitől elkezdtem fulladozni,így kell ezt :D
    Zayn pedig rohadjon meg. De mindegy, remélem szenvedni fog Niall hiányától muhahhaa
    "– Nem furcsa szerinted, hogy egyetlen nap alatt megdugják a Télapót és a rénszarvasát is?"-:DDD én mondtam hogy soha többé nem fogok tudni a Mikulásra és a rénszarvasra úgy gondolni,mint ezelőtt.
    Jó, ez tényleg az Olümposz, de szívesen elmennék abba az áruházba ❤_❤
    Imádlak
    Emse

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett az ébresztés. Nekem is;)
      A bocis bokszer epic. Igen, vannak történetek, amik nekem is tönkretettek pár dolgot egy életre. De nem bánom:))

      Én is imádlak!

      Törlés
  5. Zayn! Most aztán agyalhatsz, hogyan tovább. Bocik, Olymposz... Imádom a szókincsed, szuper. Használd gyorsan, hogy mielőbb élvezhessük a kövi részt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a dicséretet. Remélem, a folytatás is elnyeri tetszésedet. Puszillak

      Törlés
  6. Awww! Ziall szex! Ezt vártam!!😍 De baszki, Zayn! El kellett rontanod, ugye? Nincs elég bajunk Larryvel ebben a történetben, mi? Kellett még a Ziall probléma is... Néha olyan csökött agyúak tudnak lenni!😂👌
    Várom a folytatást!😘
    Puszi xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kicsit meg is lepődtem, hogy Ziall is csak a gondot csinálja... de azért remélem a folytatás is tetszeni fog.

      Törlés
  7. Komolyan mondom csorgott a nyálam ahogy a szex jelenetet olvastam,annyira részletesen és átéléssel írsz,hogy az valami hihetetlen! Na de mondjuk ez nálad nem is csoda!!
    Basszus annyira sajnáltam Ni-t Zayn,hogy lehet egy ekkora marha? De szerintem erre hamar rá fog maga is jönni,remélem kínozni fogja a gondolat,hogy milyen jót dugott és csak a kis szöszi fog az eszében járni!!! Legalábbis ajánlom neki!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szeretek szerelmi jeleneteket írni, pláne az elsőket egy adott párosnál. Mármint úgy első, hogy ebben a sztoriban. :)) Amúgy már annyit írtam, hogy néha rettegek, hogy ezt már megírtam így valahol. :)) Ne nevess ki, komolyan...

      Törlés
  8. Úristen!!! De fasza lett!!
    Imádom!! Az a gondolat olvasó gomb csodákra képes Becca ;)

    Ez..kinyirtal.. ,,izgatóan hatott a kis nyunyó " :D
    Tehén mintás??! :D Zayn...taka van vissza Nihez..
    Istenem...fenomenalis volt <3
    Köszönöm hogy olvashatom. :-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, jól működik, pedig még csak most tanulmányozom a kezelését... képzeld el, mi lesz itt később?! ;)
      Én köszönöm, hogy itt vagy!! <3

      Törlés
  9. Jó volt de jöhetne már végre larry...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez egy őszinte komment volt:)) Jönnek, már a kanyarban vannak, ígérem.

      Törlés
  10. Imádom, imádom, imádom! (Előre elnézést, ha zagyvaságot írok, ilyen rész után nem tudok értelmesebben beszélni)
    Annyira szeretem, hogy teljesen vegyesek az érzelmek ahogy olvassa az ember a történetet. Egyszer visongok, egyszer meg meg akarom nyúzni valamelyik karaktert utána meg már olvadozok olyan cuki! Mindig megérzed mi kell az olvasónak.*_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, ha egy rész alatt ennyi érzelmet sikerül kiváltanom belőled. Ez egy hatalmas bók!
      Köszönöm!! <3

      Törlés
  11. Megveszek a folytatasert *-*

    VálaszTörlés
  12. Zarryt most megverem jó? Jaj a sívem szakad meg ezért a két szerencstlenért. Ziall meg MIT KELL TEKETÓRIáZNI? egyenesen bele a közepébe BUMM. MEGHALTAM VÉGEM VAN!!zAYN kérlek, az egy dolog, hogy nem szoktál randizni, de rohadtul belezúgtál a rénszarvasba ez van fogadd el és add fel!
    "– Nem furcsa szerinted, hogy egyetlen nap alatt megdugják a Télapót és a rénszarvasát is?"-Oké itt volt az a pillanat,a mikor leestem az ágyról és 10 percig röhögtem, mert TRUE! hagyj!!! MEGYEK OLVASNI ♥ *-*

    VálaszTörlés