2014. június 4., szerda

A Song That Explains LARRY STYLINSON, Harry Styles & Louis Tomlinson

Ez a dal valami gyönyörű. A képek elég gázosak, nem lesz a kedvenc Larrys videóim között, de ha figyelitek a szöveget, biztosan megértitek, miért tetszett meg ennyire. Remélem Ti is szeretni fogjátok. Holnap új rész!! Addig olvassatok, és kommenteljetek, ha tetszik valamelyik fejezet. Nagyon megköszönném.:)
Kellemes napot <3
xxxBecca


7 megjegyzés:

  1. De szívesen letolnám ezt egy Elounor shipper torkán! Tőlem szeressék Elt, nekem sincs vele semmi bajom, de fogadják el, hogy Larry is létezik/vagyis sajnos lehet, hogy csak létezett, de a remény hal meg utoljára. :/
    Tényleg nagyon gyönyörű, és szerintem a képek is jól, csak sajnos régiek! :/ *-*

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép dal :3 Ez Lillynek szól :D -> Az pedig, hogy csak létezett, nagyon szíven ütött! :( Szerintem még mindig van, én úgy érzem, főleg mikor látom őket együtt a koncerteken, meg ilyesmik :) (de ez csak az én véleményem :D)
    Becca: Szeretnélek meglepni egy díjjal, mivel nagyon ügyes vagy és imádom a blogod, meg persze meg is érdemled, mert tehetséges írónő vagy ;)
    http://larrystylinson-louisandharry.blogspot.hu/p/dijak.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Életem első díja! Fantasztikus érzés, nagyon szépen köszönöm! :) Ugyan nem tudom ,mi vele a teendő, de megpróbálok rájönni... ;) Még egyszer hálásan köszönöm!

      Törlés
  3. Dreamy Girlnek :'D -> Nekem is minden vágyam, hogy létezzen, sose fogott meg még kapcsolatok közül egy sem, mint az övék, és szerintem én lennék szinte a leboldogabb (természetesen csak Lou és Harry után), ha együtt lehetnének/lennének. De én úgy vettem észre, hogy egyre kevesebb a Larry moments! De lehet, hogy csak nem figyelek eléggé! :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagy egyedül ezzel az aggodalommal. Mostanában én sem látom őket annyiszor, de szerintem a menedzsment miatt van így...a héten együtt voltak vacsorázni családostól, és tegnapelőtt kettesben látogatták meg Niall-t. :) Úgyhogy reménykedjünk!

      Törlés
    2. Lilly: Én is így vagyok vele, hogy sose volt még ilyen, hogy valakik kapcsolata ennyire hatással legyen rám :3
      A koncerteket nézve, azért vannak pillanatok, csak kevesebb, ez tény és való, viszont ennek több oka is lehet... pl amit Becca leírt :)
      Becca: Tényleg? Ezt nem is tudtam :D Most jobban érzem magam :D A díjjal kapcsolatban, ha kell segítség, akkor szólj :D

      Törlés
  4. Most találtam rá a blogodra Becca és nem tudom abba hagyni az olvasását. már az eddigi részek egyik másikát is sírva olvastam végig, de ezzel a dallal és videoval teljesen a padlóba döngöntél. Nem lehet homályos, sírós, könnyes szemekkel olvasni, de nem akarom és nem tudoom tudom abba hagyni az olvasását. Nem tudom még hány rész van hátra, de nagyon remélem boldogság is jut nekik, létezik számukra általad.

    VálaszTörlés